Sådan putter du loftet for at male dig selv

Under reparationen opstår spørgsmålet om, hvorvidt loftet skal opfyldes for maling? Svaret er nødvendigt og nødvendigt! Placering af lofter er ikke et simpelt spørgsmål, og selv for maleri, så meget mere. Overfladen til maling skal være perfekt, fri for defekter.

Du kan putte og hl og spånplader, og krydsfiner og skifer. Det er selvfølgelig bedre at overdrage denne virksomhed til mesteren, men hvis du vil gøre det selv, hjælper denne artikel med dette.

Fordelene ved at male loftet

Farve loftet - en populær måde at designe. Fordelene ved farvning:

 • Lav pris på materialer
 • Relativt hurtigt arbejde
 • Evnen til at udføre farvning dig selv
 • Bred palette af farver og nuancer
 • Økologisk sikkerhed af materialer
 • Brandsikkerhed
 • Estetisk udseende

Men den største ulempe er behovet for at forberede loftet til en tilstand af perfekt glat. Også maleri opvarmer ikke rummet og isolerer ikke fra støj.

Værktøj og materialer til tømning

Før du begynder at færdiggøre arbejdet, skal du købe de nødvendige værktøjer og materialer. Det er det rigtige værktøj, der vil hjælpe selv begynderen til at hjælpe ham, og han vil klare denne ikke lette opgave. Fra værktøjerne skal du bruge:

 1. Elektrisk boremaskine med blandedyse
 2. Blandetank
 3. vulst
 4. murske
 5. Gummi spatel
 6. Metal spatler af forskellig bredde
 7. Konstruktionsrist eller sandpapir til at give slib og relief
 8. Bygningsniveau
 9. Slibemaskine
 10. Malebørster
Putty loft gør det selv

For din egen sikkerhed er det bedre at købe en respirator eller maske. Nødvendigt materiale:

 • Primer - start og efterbehandling. Akrylprimer er perfekt til betonplader.
 • Putty - hovedet, til justering og efterbehandling for at give glathed.
 • Loftsmaling - når det bruges i lejligheder, er det bedre at bruge en vandbaseret (vandbaseret) emulsion.
 • farve

Hvordan tømmer loftet i badeværelset til maling? Til afslutning af kitt i køkkenet og i badeværelset er det bedre at bruge materialer fra polymerer eller cement.

Det er vigtigt! Vi anbefaler at vælge materialer, der har en base og producent - deres greb vil være maksimalt.

Loft forberedelse

Før maling og påfyldning skal den omhyggeligt forberedes. Til dette har du brug for:

 1. Fjern fra overfladen af ​​den gamle finish - maling, tapet og ting.
 2. Hvis der er revner eller sømme i betonen, skal de først udvides, fjerne alle smuldrende dele og derefter fyldes med cement.
 3. En primer påføres det behandlede loft, og en smal strimmel (ca. 10 cm) af den tilstødende væg er også indfanget.
 4. Efter det er helt tørt, påfør et andet lag af primer, vinkelret på den første.

Sådan tømmer loftet med egne hænder (video)

Uregelmæssighed Eliminering

Som tidligere nævnt kræver malingen en perfekt flad loftsoverflade. Derfor er den obligatoriske procedure fjernelse af alle fejl og uregelmæssigheder, fordi efter farvning og fuldstændig tørring vil de alle blive set endnu tydeligere. For at eliminere det ujævne loft kan det ikke være uden et bygningsniveau. Justeringstrin:

 1. Find den laveste vinkel af loftet
 2. Brug et niveau parallelt med gulvet til at trække en flad linje fra denne vinkel til den næste.
 3. Mål grovhed af hjørner
 4. Hvis uregelmæssigheden er mindre end 1 cm, skal du bare justere startkittet.
 5. Hvis ruheden er 1-2 cm, skal du justere gipset.
 6. Hvis uregelmæssigheden overstiger 2 cm, gemmes kun gipsplader.

For hurtig tilpasning af loftet anbefaler vi at bruge en bred spatel.

Spackling teknologi

Efter overfladebehandling og fuldstændig tørring af primeren, kan du begynde at putte loftet. Men først skal du lave mad selv tør gips:

 1. I beholderen til blanding hældes den nødvendige mængde vand;
 2. Hæld den tørre blanding gradvist i vandet, og rør til en homogen sourcreme-konsistens ved hjælp af en elektrisk boremaskine.
Putty loft alene

Den flydende blanding tørrer hurtigt, så det er bedre at fortynde det så meget som nødvendigt for hvert lag. Også i butikkerne kan man købe færdigblandet flydende blanding. Teknologi kitt med foto:

 • Påfør det første lag af kitt vinkelret på det sidste lag af primeren.
 • Påfør startlaget med en bred spatel. At sætte kitt på en bred spatel - bruger en smal. Laget af kitt må ikke være for tyk, så der ikke er nogen bølger på loftet.
 • Dette lag påføres jævnt over hele området af loftet og den øverste del af væggene. Næste venter vi på fuldstændig tørring og slibning af små uregelmæssigheder med en metalskarp spatel. Vi sætter det i en spids vinkel og afskrækker eventuelle uregelmæssigheder.
 • Påfør det næste lag af startblandingen også vinkelret på den første. Vi venter på fuldstændig tørring og kontrollere, hvordan alle hjørner er justeret. På dette stadium kan kitt alle uregelmæssigheder og mangler let korrigeres.

Tip: Efter påføring af startlagene kan du sænke loftet ved hjælp af groft sandpapir. For nemt at finde alle stød og ruhed, kan du bruge en god lommelygte eller en lampe, der kan holdes i din hånd i en vinkel.

 • Efter alle procedurerne er det nødvendigt at børste alt støv fra det gipsede loft og tilstødende vægge med en børste og derefter igen for at gå gennem primeren. Således vil grebet være meget bedre, og i fremtiden vil der ikke være nogen ændring i farven på farven.
 • Påfør to lag af efterbehandlingsblandingen i trin, og lad dem tørre en efter en. Her er applikationsretningen ikke mere vigtig. Det anbefales kun at påføre materialet fra hjørnet og placere spatelen tydeligt i hjørnet og føre til midten. På samme måde behandler vi de øverste dele af væggene.
 • Efter at loftet er anbragt, skal han afslutte polering for at give en ideel tilstand til maling. Til dette bruger vi medium og fint kornet emery papir.
Hvordan male loftet

Nogle tips til anvendelse af teknologi:

 • Det er bedre at bruge en vandtæt efterbehandlingsblanding. Prisen er selvfølgelig lidt højere, men det forhindrer kittet i at falde i løbet af det forberedende arbejde.
 • Når du anvender maling, må du ikke trykke hårdt på rullen og krybe den langsomt på ét sted.
 • Den færdige blanding af kitt sælges ofte i Vedaerne, og efter at de er åbnet, sætter den straks og tørrer. For at forhindre dette kan du dække fyldstofet med polyethylen uden at løbe luft under den.

Efter alle de tips og anbefalinger, der er beskrevet i artiklen, kan du let sætte loftet for maling.

lofter

En bred vifte af kittemixer til reparationsarbejde er til salg. De er alle forskellige i egenskaberne af egenskaber og deres formål. Derfor, før du går i butikken, skal du omhyggeligt forstå alle typer og vide præcis, hvilken slags kitt at vælge til loftet. Dette er, hvad artiklen handler om.

Indhold:

Typer af putties

Alle kittemængder er traditionelt opdelt i to typer: start og efterbehandling.

 • Starter kittet. Designet til primær overfladebehandling af loftet. Med sin hjælp tilpasse store uregelmæssigheder. De har en granulær struktur, da de kan indeholde additiver op til 0,6 mm.
 • Efterbehandling kittet. Bruges i slutningen af ​​færdiggørelsen, for at justere startkittet. De er lavet med et mindre fyldstof, der gør overfladen glat. Når du vælger en finish til loftet, skal du se på pakken, som vil få sine egenskaber. Så jo mindre brøkdel af fyldstofet, jo tyndere bliver nivelleringslaget, og jo mindre vil uregelmæssighederne kunne justere.

Cement kit til loft

 • De niveauer i lofter i værelser med høj luftfugtighed eller med betydelige temperaturforskelle, såsom badeværelser, puljer, køkkener, uopvarmede værelser. Ved tørring er de hvide i farver, hvilket gør det muligt at bruge dem som basis til maling eller vægpapir.
 • Cementkittet til loftet har god vedhæftning til armeret betongulve og cementgips. Men før påføring kræver rengøring af overfladen fra støv og priming. På loftet påføres en spatel.
 • Under arbejdet er det muligt at anvende op til tre lag, hver af dem vil ikke være mere end 0,5-0,8 mm. Det er betydeligt mindre end tilladt ved plettering af vægge. Oftest sælges den i tør form, og den skal fortyndes før brug. Den fremstillede opløsning bevarer sine egenskaber i tre timer, og med låget lukket meget længere.

Gipsgips til loft

 • Dette er den mest almindelige mulighed for lofter i stuer. Det er miljømæssigt sikkert, og når det ikke anvendes, skabes der ikke en dampspærrefilm. Til salg, oftest, sælges allerede i færdig form i poser eller plastic spande.
 • Dens alsidighed giver gipsplader, armeret beton eller trælofter. Og den finkornede pastaform giver mulighed for at skabe ideelt glatte overflader, der er egnede til maling eller efterbehandling med alle modstående materialer.
 • Men det er også opdelt i start, finish og universal. Oftest til reparation af lejligheder bruger den sidste mulighed. Når afslutningen af ​​lofterne i et nyt hus med en uforberedt interfloor overlapning, anbefales det at starte med start og derefter efterbehandling.
 • Hvis der er monteret et nyt loft på ophængt konstruktion og gipsvæg, er leddene selv forseglet med en universalforbindelse. Derefter skal du sætte hele loftet i loftet med et tyndt lag af finish.

fordele

 • Dens fordele er i fuld sikkerhed under brug og drift, i skabelsen af ​​en holdbar dampgennemtrængelig belægning med varmeisolerende egenskaber.
 • Gips er i sig selv skrøbeligt, og for at opnå den ønskede styrke og bekvemmelighed af arbejdet tilsættes forskellige polymerer til sammensætningen af ​​gipsgips til loftet. Derudover gør de farven mere hvid og gør det nemmere at afslutte slibning af overfladen.

Vigtigt: at danne en porøs belægning, det er i stand til at absorbere overskydende fugt fra luften. Dette er især værdifuldt for små våde rum, hvor ventilationen ikke virker eller fungerer ikke. Men når temperaturen stiger, begynder den at give den væk.

 • Ofte sker det, at der dannes pletter, når de oversvømmes på kittens overflade. Men skynd dig ikke for at reparere, det er sandsynligt, at efter tørring på gipset kittet ikke vil forblive et spor, desuden vil overtrækketes integritet og glathed ikke blive brudt. Dette er utvivlsomt også dets fordel.
 • Kvaliteten på universalgipsgipset er så stor, at det ikke er nødvendigt at bruge en færdigblanding efter påføring. Den resulterende loftsbelægning vil ikke kun være glat og hvidt, men også god vedhæftning til yderligere maling eller indsætning med tapet. For fuldstændig tørring af blandingen vil det tage 4-5 dage, ved den gennemsnitlige stuetemperatur.
 • Dens forbrug er betydeligt mindre end for cementanalogen, så hvis loftet ikke har meget stærke uregelmæssigheder, vil det være 1 kg / m2. Dette gælder for universal kittet, færdigblandingen går halvdelen af ​​mængden. Derudover et lag af mono for at justere de stærke uregelmæssigheder, da det tillades ad gangen at påføre et lag op til 5 cm tykt uden frygt for udbrud eller revner.

Tips til madlavning af gips

 • Når du køber en tør blanding og blander det selv, skal du følge den gyldne regel af alle massesammensætninger. Hæld først den nødvendige mængde vand, og først derefter omrøringen, tilsæt gradvis den tørre blanding. Hvis dette forsømmes, vil gipsen øjeblikkeligt blive grebet af klumper, og det vil ikke være muligt at røre dem og opnå den ønskede konsistens.
 • Efter æltning bliver gipset tilbage i 5 minutter for fuldstændigt at opløse gipset og opnå god duktilitet.
 • Når man køber færdiglavet finish, skal man se på udløbsdatoen. Efter udløbet er det højst sandsynligt dannelsen af ​​korn og klumper, der ikke vil gøre det muligt at udføre arbejde af høj kvalitet. Men universal kan bruges selv med en udløbsdato.
 • Det er forbudt at blande cement og gipsplaster. Men du kan tilføje sand til blandingen. Dette gøres for at øge lydstyrken og kun for at starte applikationen. I dette tilfælde vil styrkeegenskaberne ikke falde.
 • Putty, som nævnt ovenfor, kan du næsten enhver overflade, efter at have påført en primer på den. En undtagelse er kun kalk hvidvask - det skal fjernes helt, inden arbejdet påbegyndes.

Polymer putty til lofter

 • Til kittet, baseret på polymere bindemidler, er latex og akryl.
 • De er præget af deres alsidighed, kan bruges i rum med nogen fugtighed og temperaturforskelle. Men til udjævning af lofterne i boligområder er latex bedst egnet. Det er slidstærkt og plastisk sammensætning, der ikke har en stærk lugt.
 • Til salg er de tilgængelige i færdig og tør form. Fordelene ved sidstnævnte omfatter en lavere pris og muligheden for langvarig opbevaring. Forholdet til fortynding angives altid på pakningen. Men dette er ekstra arbejde, som du skal finde en passende beholder og et elværktøj med en mixer vedhæftet fil.
 • Den påføres i flere lag, hver af disse må ikke overstige 3-5 mm. Det tager 12-24 timer at tørre en frakke helt efter fabrikanten.
 • Polymer kittet må anvendes på alle de mest populære overflader af loftet: armeret beton, gipsvæg, gips eller cement. Hvert år er der flere og flere nye sorter, så på markedet gik kompositioner egnede til anvendelse på polyurethanbaser. Og det betyder, at du kan hente dem til absolut nogen form for loft.
 • Når man arbejder med det, skal det bemærkes, at sammensætningen griber hurtigere end gips eller cement, danner en perfekt glat loftoverflade, krymper ikke eller knækker, og den fortyndede blanding kan opbevares i op til 10 timer.

Den eneste ulempe er den højere pris end modparterne.

Loft Tips

 • Det er ligegyldigt, om loftet er dækket af tapet eller malet, hele overfladen kræver høj kvalitet kitt. Kompositionens plastiske struktur trænger til selv de mindste revner, fylder og styrker basen. Efter tørring danner kittet et nyt lag af loftet, glat, glat og slidstærkt.
 • Arbejde med gipsplaster er det nødvendigt at huske, at den anvendte sammensætning meget hurtigt sætter og tillader ikke meget tid til justering. Det samme gælder for den fortyndede blanding, så det anbefales at ælte det lidt. Genopløs kittet vil ikke fungere.

Tip: Alle de ovennævnte egenskaber af kittens sammensætninger vil kun svare, når de er korrekt opbevaret og brugt. Hvis arbejdet på loftet i loftet udføres i stuetemperatur, hvilket er meget højere eller lavere end anbefalet, kan kompositionens egenskaber under tørring ændres til værre.

 • Ved omrøring af tørt kit anbefales det at anvende en speciel byggemixer, der kan fungere ved lave hastigheder. Hvis ikke, så er en boremaskine eller en skruetrækker med en dyse egnet. Men hastigheden bør sættes lav, da luftbobler, som dannes under hurtig blanding, påvirker det endelige resultat negativt. Efter blanding af blandingen henstår den i 10-15 minutter til modning. Derefter rystede og satte sig igen på arbejde.

Sådan vælger du et kit til loftet

For første gang står over for behovet for at putte loftet med egne hænder, går mange tabte, inden de vælger, hvilken kitt at sætte loftet op. Det bedste råd i dette tilfælde er at vælge sammensætningen af ​​en velkendt producent. På trods af at prisen vil være betydeligt højere end den kendte modstykke, men dette vil give en garanti for kvalitet. I tilfælde af kitt - dette er en god konsistens, høj plasticitet, holdbar belægning. Dens levetid vil være længere end den af ​​en billig en, som vil gøre det muligt at betale sig i løbet af driftsperioden.

 • Billig og populær mærke "Found". Fabrikanten tilbyder deres produkter baseret på cement, gips og polymerer. På trods af den lave pris skaber den en slidstærk og tynd belægning. Med hensyn til priser: 20 kg gipsskum koster 400 rubler, samme sølvpose - 450 rubler og polymer - 500 rubler.
 • Dyrere og kendte mærke "Ceresit". Gennem årene har den etableret sig på byggemarkedet som producent af højkvalitetsblandinger af den gennemsnitlige priskategori. Efterbehandling gips til loftet vil koste 700-800 rubler. / 25 kg.
 • Knauf produkter anses for at være en af ​​de bedste kittetyper til loftet. De tilbyder et stort udvalg af putties: efterbehandling, start, vandtæt, gips, cement og alsidig. Til salg fås i form af færdigblandet og tørt. Ved pakning kan du også finde den rigtige. Hvis du vil spare penge, koster en pose med 5 kg kasse 250 rubler.
 • Ud over disse populære producenter af kit til loftet, som "Volma", "Vetonit", "Bolars" og andre.

Efter at have analyseret alle ovenstående oplysninger bliver det lettere at afgøre, hvilken kitt er bedre til loftet.

Hvordan laver man kittens loft til maleri

Det er til maling, at loftet skal nivelleres meget omhyggeligt, da malingen i modsætning til tapet ikke har nogen tekstur og ikke er i stand til at skjule selv mindre defekter, tværtimod vil den yderligere understrege dem.

Du skal putte loftet, hvis:

 • strukturen er gammel og på loftet på grund af temperaturforskelle og fugtighedsudsving har der opstået revner eller gips er begyndt at falde;
 • grov belægning for grov eller grov overflade. I dette tilfælde kræver det justering med et tyndt lag af færdigspænding;
 • Krympningen af ​​det nye hus sætter også væggene og lofterne i bevægelse, på grund af hvilke revner der kræver reparation fremstår;
 • lavet et nyt loft på gips.

Arbejdsfaser

 • Til arbejde udover kittet er det nødvendigt at forberede en smal og bred trowel, forstærkningsbåndsnet (hvis loftet er kittet af gipsplade).
 • Den gamle belægning, hvis nogen, er helt fjernet, bliver overfladen rengjort af støv og primet. Ved arbejde på gipsplader er en akrylprimer egnet, og for armeret beton er det bedre at vælge en dyb penetrationssammensætning og for store uregelmæssigheder - betonkontakt. For våde rum vælges primere med antiseptiske additiver, der forhindrer skimmelsvamp.
 • Når alt er tilberedt, kan du gå direkte til kittet. For at gøre dette skubbes kittet ud af beholderen med en smal spatel i den krævede mængde og fordeles jævnt over den brede spatel. Og de er allerede på loftet, fordelt jævnt over loftet. Start arbejde er bedre fra loftets kant eller fra hjørnet. Kanterne skal straks udglattes og bringes under nul, så der ikke dannes ledd. Ellers vil det være meget svært at rengøre dem med en flyde.
 • Det er godt, hvis loftet bliver tændt med flere lyskilder under drift, så du kan se alle uregelmæssigheder i det påførte lag.
 • Hvis der var betydelige uregelmæssigheder i loftet, der ikke blev glattet efter et lag, kan du anvende et par flere lag efter at den forrige er helt tør.
 • Hvis der tilsluttes et nyt gipsloft, så er det i stedet for startkittet almindelige samlinger med forstærkningsbånd fremstillet med en universalforbindelse. Og også et tyndt lag maskerer skruerne.
 • Efterbehandling af kittet påføres over hele loftets overflade med et lag på 0,5 cm. Derefter rengøres de med en flyder og behandles med en primer til en dekorativ belægning.

Korrekt putty loft til maling deres egne hænder

Justering af lofter er en opgave, der kræver tålmodighed og udholdenhed fra mesteren. Talrige byggematerialer og virksomheder tilbyder mange muligheder for at fjerne overfladefejl. Men at finde ud af, hvor meget kittens loft til maleri af professionelle, tager mange ejere på arbejde med egne hænder. Overvej hvad der udgør et kit til maling af loftet, hvilke materialer og værktøjer der skal bruges, og skriv ud detaljerne i arbejdet.

Fordele ved kittens loft til maling

Loftet, udlignet med et kit og derefter farvet til den rigtige tone, har mange fordele i forhold til den rå overflade:

 1. Rimelig pris for materialer. Putty loft til maleri, prisen pr m2, som når du laver dine egne hænder vil koste fra $ 2-3, og det er meget billigere end tjenester af specialister.
 2. Et bredt udvalg af materialer. Takket være rækkevidden kan ejeren vælge de ønskede præstationer og styrkeegenskaber af produkter afhængigt af applikationen.
 3. Putty øger brandets brandsikkerhed - sammensætningerne brænder ikke, understøtter ikke og spreder ikke ild.
 4. Hårdt kittet er et sikkert materiale, der er angivet til brug i boligområder, offentlige lokaler.
 5. Justering af sammensætningen giver loftet æstetik, letter processen med finish dekoration.

På trods af de høje brugeregenskaber er det ikke muligt at forberede loftet til selvmaling med kitt at øge støjabsorptionen. Lydisoleringsindikatorer for sammensætningen er små, så der kræves mere alvorlige foranstaltninger for at eliminere problemet.

Værktøj og materialer til arbejde

Reparation af loftet til maleri vil ikke gøre uden et sæt af følgende værktøjer og materialer:

 • bor med dyse til industrielle blandinger;
 • emballage til kitt;
 • rulle til primer maling;
 • sæt af spatler, trowel;
 • konstruktion gitter med slibemidler af forskellige størrelser;
 • slibning til fugning, fjernelse af den gamle belægning;
 • maling børster til feje væk støv, farvning;
 • personlige værnemidler.
 1. Primer dyb penetration. Sammensætningen bør vælges afhængigt af typen af ​​base.
 2. Putty mix til udjævning af loftet. Dette er startlinjen for gips. Det er bedre at se alle blandinger fra samme producent - på denne måde kan du reducere risikoen for at løsne lagene.
 3. Efterbehandling kittet. Hvis start er en blanding af grovslibning, der er designet til at "stramme" defekter, så er finishen en sammensætning med fine partikler, der justerer loftoverfladen i et ideelt plan.

Det er vigtigt! Det maksimale lag for påføring af startkittet er op til 15 mm, efterbehandlinglaget påføres med et minimalt tyndt lag op til 1,5-2 mm.

Valg af kit

Det forhold, at kompositionerne skal være ens i komponenter som muligt og bedre fra en producent, er allerede blevet sagt, og hvilke andre parametre tages der i betragtning ved valg af:

 1. Funktioner i driften af ​​lokalerne. Hvis du vælger hvilken kitt, der bedre sætter loftet for maling, skal du vide præcis, hvor processen udføres: i køkkenet, badeværelse, stue. Alle værelser har deres eget mikroklima og niveauet af aggressiv indflydelse på efterbehandling materialer.
 2. Tilstedeværelsen af ​​yderligere komponenter, urenheder, baser, definerende anvendelsesmuligheder. Denne sammensætning mod rotting, svampe, vandafvisende komponenter.
 3. Mærkning bestemmer brugen af ​​materialet til forskellige typer fundamenter: gips, gipsplader mv.

Tip! Vanskeligheder i kittens mærke og egenskaber for maleriloft, hvilken man vælger, vil blive fjernet af en professionel leder i butikken. Men hvis sælgeren forstår lidt i produktet, skal du være opmærksom på mærke, fabrikant, mærkning: For værelser med normal luftfugtighed betegnes sammensætningerne med bogstaverne KR, med øget - LR +. Og endelig: Efterbehandlingstætningen skal være nøjagtig den samme som den startende.

Vælge en primer til loftet

Plukke op, hvilket kit er bedre for loftet for maleri, du skal hylde primeren. Sammensætningen skal også opfylde typen af ​​base, loftets kvalitet. Der er færdige og tørre blandinger til salg, der skal fortyndes med vand før brug.

Tip! Den universelle sammensætning af Betonkontakt er en primer til et loft under et dybt penetrationskittet, som har bevist sig på en bred vifte af baser. Sammensætningen af ​​blandingen indeholder rent kvartsand, der tørrer ud, giver den bedste adhæsion af blandingen og forhindrer kittens afrivning.

I dag er forskellige jordtyper forskellige:

 • Akryl. Det anvendes til forarbejdning af beton, skumbeton, træ, gips, ark HL.
 • Fenolnay. Indikeret til træ, metalbaser, gipsplader.
 • Alkyd. Det er godt at anvende før alkydforbindelser males på træoverflader.
 • Giftalevy. Det påføres på metal, træ. Meget giftig blanding, som er bedre at arbejde udenfor eller i godt ventilerede områder.

Det er vigtigt! Når man vælger en primer til loftet under kittet i køkkenet, er det bedre at give præferencer til kompositioner med fugtigheds-, svampegenskaber.

Når du diskuterer muligheden for at male loftet af en beton uden kitt, primer, bør du overveje risiciene ved at løsne indretningen. Forberedelse af loftet for maling med egne hænder sikrer en lang levetid uden at opdatere og reparere loftet.

Spackling teknologi

At vide, hvordan man tømmer loftet for at male med egne hænder, kan du spare mange penge, men du skal bruge tid. For eksempel er professionel finish af loftet til maleri - prisen på $ 6-8 pr. M2, og hvis justeringen, kittens loft til maleri, vil prisen for arbejdet blive endnu højere. Egne kræfter alt dette vil koste meget billigere. Desuden er der vejledende instruktioner om arbejdet, og for at lette opgaven skal du studere detaljeret, hvordan du forbereder loftet til efterbehandling og processen med at sætte loftet for maling med dine egne hænder.

Overflade rengøring og revner

Først og fremmest bør du rense rummet fra møbler, tilbehør, læg gulvet med cellofan, hæng døren.

Og nu processen med at fjerne den gamle belægning, rengøring overfladen:

 1. Den nemmeste måde at fjerne det gamle tapet på. Det er nødvendigt at fugtbehandle belægningen, lad den bløde og efter 20-25 minutter fjerne indretningen, fjerne de resterende småskrot, lim med en jernspatel.
 2. Hvidvaskning er også gennemblødt, og derefter rengjort. På steder med særlig tæt krydsning af kridtlaget skal arbejde slibning, spatel.
 3. Vandemulsionen fjernes ved erosion og dernæst formales fra loftets overflade.
 4. Fjern malingen med en spatel, især tætte zoner bliver brændt af bygnings tørretumbler, indtil de skraler væk, så rengøres de også med en spatel.
 5. Affaldsgipset fjernes fuldstændigt eller til stabile områder. Spatel har en stram, medium bredde. Grænsepladserne slibes, så der ikke er nogen signifikante forskelle i højden.

Tip! Det er vanskeligt at forberede det gamle loft til maleri, her skal du fjerne den gamle indretning sammen med gipslagene ned til betonbunden. Men på denne måde minimerer brugeren risikoen for stratificering af forbindelser og deres yderligere revner og deformation.

Efter rengøring vises loftsprækkene, de skal også løses.

 1. Udvid crack for bedre penetration af sammensætningen. Dette gøres med en spatel, kværn eller perforator. Skæring skal være i dybde og bredde på 3-5 mm.
 2. Derefter behandles zoner med en primer, tørres.
 3. Påfør et lag af kitt eller skum.

Tip! Skum anvendes til særligt dybe revner, mindre defekter er udjævnet med en start-up kit sammensætning eller speciel udjævning kit.

 1. Efter tørring rengøres zoner og justeres.

Tip! Hvis revnen er stor, er det bedre at sætte en serpyanka (forstærkende mesh) på kittet.

Loft primer

Efter fuldstændig tørring af tætningszoner begynder primingstrinnet. For at øge virkningen af ​​vedhæftning skal der påføres 2 lag jord. Den første er i retning af lys, den anden er imod. Det viser sig, at lagene ligger vinkelret, og det betyder, at der ikke vil være nogen ubehandlede steder tilbage. Det andet lag anvendes først efter det første er helt tørret.

Madlavning kittet

Hver sammensætning har sine egne fortyndingsforhold, så inden du begynder at sætte loftet for maling, skal du læse instruktionerne på pakken. Færdiggjorte polymerblandinger kræver ikke blanding, og derfor er de gode til håndværkere, der for første gang tager loftet til at male med egne hænder, og videoen vil i detaljer forklare alle nuancer af processen.

Knæning udføres med en boremaskine med en dyse eller en byggemixer.

Generel arbejdsprincip:

 • Hæld den rigtige mængde tør blanding i beholderen;
 • tilsæt vand
 • Rør med en boremaskine i medium hastighed indtil homogen
 • Vent i 1-2 minutter, bland blandingen igen.

Det er vigtigt! Start kittens knude mere tæt end finishen. Sidste i konsistens skal ligne mælk. Gipsblandinger har en kort tørretid, så partiet er lavet i partier - ikke mere end det volumen, som masteren producerer i en vis periode. Tørretid er angivet på emballagen.

Metoder til at anvende kitt på loftet

Det er nødvendigt at bestemme omfanget af indlejringens kompleksitet: I nogle tilfælde kan du undvære at starte puttying, men spørgsmålet er, om det er muligt at male loftet uden stop, svaret er nej. Mindst et tyndt lag af færdigblandingen med præ-primer bør være. Ellers vil malingen simpelthen falde fra basen på meget kort tid.

Sådan tømmer loftet til maleri:

 1. Den forberedte sammensætning tages med en spatel, overføres til trowel og spredes på basen, startende fra hjørnet.
 2. Trowel skal presses godt mod flyet, så blandingen vil stramme alle fejlene.
 3. Så er materialet nivelleret, strimlerne på grænserne af de behandlede og ubehandlede zoner er elimineret.
 4. Så snart sammensætningen tørrer, er den jordet i en cirkulær bevægelse med en konstruktion float med slibende nr. 40-60.

Tip! For at se alle fejlene i opsigelsen udføres flatness checken med en pære eller en lanterne - de fremhæves i de behandlede områder.

 1. Anvend om nødvendigt et andet lag af udgangsblandingen for at eliminere betydelige defekter. Det andet lag bør ikke være tykkere end det første, summen af ​​tykkelsen af ​​påføringen af ​​udgangssammensætningen er ikke mere end 10-12 mm.
 2. Vent, indtil laget er helt tørt, så en anden grundig fugning af loftet før maleriet. Dette er et obligatorisk trin, der vil give en jævnere anvendelse af færdigbehandling kitt og maling.

Efter færdiggørelsen af ​​fugemassen skal du fjerne støvet og derefter tømme loftet. Og vent på tørrepræparatet.

Afslutning af loftet

Scenen indebærer overfladebehandling med en finish, der skal være så tynd og glat som muligt. For at udføre opgaven bruger efterbehandlere polymere sammensætninger - disse er glatte blandinger, der er egnede efter tørring til maling.

Sådan tømmer loftet med dine egne hænder til maling af efterbehandlingskomponenten:

 1. Det er nødvendigt at anvende materialet fra fjernvæggen med glatte bevægelser "i en cirkel" uden at trykke spatelen på loftets overflade.
 2. Efter tørring, sandpapir nr. 100-140.
 3. Gentag om nødvendigt sætningen, idet der opnås en minimumslagtykkelse og maksimal glathed på basen.
 4. Det sidste lag er ikke kun omhyggeligt gnides, men også poleret med Emery nummer 400 og mere.

Det er fortsat at prime overfladen, vent til tørring og kan males. På et godt primet loft falder malingen fladt, tørrer uden bobler og andre defekter. At vide, hvordan man korrekt sætter loftet for maling, er det ikke svært at opdatere overfladen i ethvert rum. Og for at forenkle opgaven kan du se, hvordan du korrekt gipser loftet for at male på video indsendt af fagfolk.

Når du skal bruge et forstærkende net til loftet

Vi bemærker straks, at kontinuerlig forstærkning kun vises for nye bygninger. Sådanne huse har egenskaber til at sprænge stærkt, og gitteret til loftet for maling forhindrer processen med krakning af gips, kitt.

I alle andre tilfælde anvendes forstærkningsbåndet (serpyanka) på områderne forsegling af dybe revner, kontakt af efterbehandling materialer, led, hjørner. Det er også godt at bruge gitteret, når du laver plaster af gipsplader. Serpyanka lægges på gipslaget langs sømme - de skal forsegles, da interplate leddene altid er let forsænket i forhold til hovedplanet.

Tip! Hvis huset giver en gradvis, men konstant krympning, er der brug for serpyanka og forstærkende mesh over hele overfladeområdet. Dette findes i gamle huse og bygget med krænkelser af tekniske krav til fundamentet.

Sådan tømmer loftet til maleri: funktioner og faser

Reparationen består af flere trin, og forberedelsen af ​​loftoverfladen ved brug af kittet anses for at være den vigtigste. Kun med godt udført arbejde kan du få en lige malet belægning. Lad os finde ud af, hvordan du korrekt sætter loftet for maling, hvilke værktøjer du har brug for til en kvalitetsreparation.

Fordele ved at bruge kit

Før du bruger farvesammensætningen til loftet, er det nødvendigt at eliminere ulemperne ved basislaget. For at male eller hvidvaskes ligger jævnt, eliminerer uregelmæssighederne i loftet, lukker de eksisterende revner tæt og giver startoverfladen perfekt glathed.

Før vi fortæller dig, hvordan du tømmer loftet til maleri med egne hænder, lad os se på fordelene ved teknikken:

 • relativt billige materialer til forberedende aktiviteter
 • Du kan spare ved at gøre træningen selv. Det er vigtigt at følge trinene i forberedelsen af ​​lofterne, som vil blive diskuteret senere;
 • evnen til at købe materialer til den bedste pris takket være et stort udvalg;
 • Muligheden for at vælge miljøvenlige materialer, så du kan arbejde i børns værelser;
 • Muligheden for at arbejde i værelser med høj luftfugtighed. Denne mulighed eksisterer på grund af de forskellige egenskaber ved efterbehandling materialer;
 • næsten alle materialer, der anvendes i plastering, er ikke brændbare
 • Materialer anvendt til spackling værker anses for helt sikre for helbredet;
 • Høj kvalitet puttied og malet loft ser ikke værre ud end dyre loftsbeklædning.

Til alle de nævnte fordele kan du tilføje en lang levetid korrekt fyldt med loftrummet.

Loftsforberedelsesværktøjer

For at sætte loftet for maling med egne hænder, skal du udføre flere trin. Først og fremmest skal du kontrollere tilgængeligheden af ​​de nødvendige enheder:

 • Primer bruges efter rengøring af loftet på den gamle belægning. Primering udføres før påføring af det indledende og færdige kittelag;
 • For at justere kurven på loftoverfladen skal du købe en speciel gipsblanding;
 • start og afslutning af kitteløsning. Hvordan man vælger materialet, fortæller i næste kapitel.

For at selvfylde loftet til maleri har vi brug for følgende værktøjer:

 • bor med dyseblander til blanding af bygningskomponenter. Det er nødvendigt at opnå en homogen opløsning;
 • rulle, helst på et langt håndtag. Værktøjet bruges til at påføre en primer og efterfølgende maling;
 • spatler (metal og gummi), forskellig i bredde til påføring af kittet;
 • trowel (speciel, jordet på begge sider pladen), der anvendes til påføring af gips;
 • rifler, sandpapir til udjævning og gnidning af loftoverfladen;
 • niveau af konstruktion for at identificere loftets krumning;
 • kapacitet, i hvilket byggemix vil blive blandet (en primer, maling);
 • Slibemaskinen bruges med eksisterende uregelmæssigheder og synlige fejl i loftet. Ved hjælp af enheden udvides hullerne først og rengøres derefter;
 • børster af forskellig størrelse bruges til at fjerne støv fra den forberedte belægning.

Ved udførelse af putty er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger. Forbered en enhed for at beskytte lungerne. Du kan bruge et bandage af gasbind.

Hvilken slags kitt er bedre at putte?

For at farvestoffet skal være et jævnt lag, er det nødvendigt at udføre de forberedende foranstaltninger korrekt. For at få en kvalitet belægning, skal du vide, hvad kittet bedre kittede loftet for maleri:

 • start kittet er normalt mere grov struktur, sammenlignet med finish. Materialet er ikke designet til at skabe en perfekt glat overflade;
 • Når du vælger en finish, skal du være opmærksom på vandtætte materialer. Vandtætte muligheder, interagerer med maling, ikke gennemvædet, og vil vare lang tid;
 • hvis den sædvanlige tynd er valgt, og derefter for at gøre materialet vandafvisende, kan du tilføje en primer med vandafvisende egenskaber til blandingen. For at gøre dette skal du fortynde primeren med vand og derefter tilsæt tørt kit;
 • Det er muligt at dække med en vandafvisende primer en færdigbundet bundoverflade med en kittespart.

At lægge loftet for maling er anbefalet materiale, der passer til formålet med rummet. Så hvis du skal sætte et køkkenloft i et badeværelse, så er det nødvendigt at stoppe på vandtætte materialer. Hvis du ignorerer reglerne, under belægningens funktion, begynder malingen at svulme og falde af og tage gipset med det.

Ved normal rumfugtighed kan du bruge en blanding med en gips eller cementbase.

For ikke at forveksle, når du vælger et kit, læs omhyggeligt beskrivelsen af ​​materialet på pakken. Så bliver standardblandingen mærket KR, og for våde rum se etiketten LR +.

Arbejdsfaser

Før du kommer i gang, kan du gøre dig fortrolig med trinvise instruktioner om, hvordan du korrekt sætter maling på loftet på den foreslåede video samt brug af vores tip.

Alt forberedelse består af flere obligatoriske faser. Overvej hvert trin separat.

Rengøring af loftoverfladen fra den gamle belægning

For at lægge malingen perfekt på den pudsede overflade, er det nødvendigt at helt rengøre loftet på den gamle belægning. Til dette udføres følgende handlinger:

 1. Hvis du har brug for at fjerne hvidvaskningen, skal loftet være godt befugtet og stå i en halv time. Hvis hvidvaskningen fjernes dårligt, skal du vådde overfladen igen. Hvidvaskning fjernes med en spatel eller en våd svamp;
 2. maling fjernes også med en spatel, men processen er mere kompliceret i forhold til at fjerne laget af hvidvask. Stramme lag af maling fjernes ved hjælp af en bygnings hårtørrer, hvorefter belægningen skrubbes med sandpapir;
 3. Baggrund fjernet med en spatel. Det anbefales at pre-fugte tapetet.

Det sker, at under borttagningen af ​​de gamle belægningsstykker af gammelt gips falder ned, og der dannes huller. Sådanne områder skal rengøres og repareres omhyggeligt.

Gap eliminering

Udformet i processen med at fjerne de gamle belægningsgab og huller skal elimineres. Du skal udføre følgende trin:

 1. For det første udvides kløften med en spatel, perforator eller en hammer med en mejsel;
 2. Det er nødvendigt at udvide hullet med mindst 5 cm i dybde og 3 cm i bredden;
 3. inden afslutningen af ​​kløften skal den primeres
 4. det primerede hul er fyldt med monteringsskum for yderligere at udvikle god vedhæftning til kittens lag;
 5. skum anvendes til at lukke store huller. Til påfyldning af små huller, der egner sig til startkvalitet eller tætningsmiddel.

Med et stort hul for bedre vedhæftning med kittelaget kan du anvende et forstærkende mesh.

Primer frakke

Den forberedte basiscoat, med strippede huller, er klar til at blive overtrukket med et basislag. Det er nødvendigt at anvende to eller endog tre lag. Vigtigt: anden gang primeren påføres, efter at det foregående lag tørrer.

Korrekt putty loft til maleri, hjælp video, foreslået nedenfor. Det anbefales at anvende en primer foran hvert kittelag. Glem ikke at primeren nødvendigvis skal tørre, før du fortsætter til yderligere faser.

Fremstilling af blandingen

For at få en homogen blanding skal du omhyggeligt læse instruktionerne til opdræt af tørt kittensammensætning. Essensen af ​​præparatet af blandingen består i følgende handlinger:

 1. en vis mængde af blandingen hældes i den fremstillede beholder med vand;
 2. komponenterne blandes med en boremaskine med en dyse, indtil du får en cremet konsistens. Den færdige blanding bringes til homogenitet ved mellemhastigheder af en arbejdsboremaskine.

Hvor mange gange skal der sættes i?

Når forberedelsen af ​​loftrummet er færdig, er det stadig at finde ud af, hvor mange gange der skal udfyldes loftet før malingen. Sørg for at anvende kittet to typer - start og efterbehandling.

Opløsningsniveauet af opløsningen påføres som følger:

 1. opløsningen er skrevet med en smal spatel og spredt på en speciel gipsspatel (trowel);
 2. trowel løsningen påføres på loftoverfladen, startende fra hjørnet;
 3. Trowel presses godt mod loftet for helt at fylde fugemassen.

At sætte loftet under maleriet med et finishlag:

 1. efterbehandling kitt tykkere konsistens, sammenlignet med start;
 2. Sammensætningen anbringes fra det fjerne hjørne i en cirkulær bevægelse. Spatelen presses ikke så meget som ved påføring af udgangssammensætningen.

Hvis det er nødvendigt, kan du anvende et andet, yderligere efterbehandling gips. Den sidst anvendte kittet gnides og poleres. Gryn med finkornet papir eller sandpapir anvendes.

Det viser sig, at du skal sætte 2 eller 3 gange. Og startkittet påføres en gang.

Puttying et loft til selvmaleri, Building portal

Indsendt af: admin i opvarmning og ventilation 03.09.2018 0 0 Visninger

På de malede overflader er der tydeligt synlige alle fejl i flyet, hvilket betyder, at før maling er det nødvendigt at udføre en særlig procedure kaldet kittet. Og selvfølgelig vil kvaliteten af ​​maleribotten afhænge af denne proces. Derfor er loftplanet altid forberedt til efterbehandling ved udførelse af tømning af loftet til maling. En sådan operation vil bidrage til at eliminere uregelmæssigheder og sømme, og det er ligegyldigt, om et almindeligt loft eller et suspenderet gipsplader er forberedt til efterbehandling.

Før du anvender den endelige belægning, ofte kaldet efterbehandling eller efterbehandling, på overfladen, der skal færdiggøres, uanset om det er en facade eller et loft, behandles det med materialer og udjævningsforbindelser kaldet spackling. For eksempel for at forberede overfladen til pasta eller maling, skal kittet nødvendigvis anvendes.

Kernen er, at forberedelsen af ​​loftet for maleriet er anderledes, og det afhænger af den specifikke overflade. For eksempel kan det være et gammelt kitt eller hvidvask, en gulvplade, der kræver fortynding. Som regel kan der i bygningerne i den gamle prøve findes lerloft, der kræver en usædvanlig tilgang. Selv loftet på gipsplader har visse funktioner. Loftets overflade er selvfølgelig den mest forskelligartede, men vi har opført de mest almindelige overfladetyper.

Fra et stort udvalg af putties (klæbemiddel, klæbemiddel, akryl og latex, shpakrilovye, baseret på PVA) vælges de nødvendige stoffer til bestemte arbejder. Når du vælger en fyldstofsammensætning, glem ikke om primeren. Det anbringes direkte foran loftet kittet.

Putties kan også være færdig og starte. Typisk er starterkompositioner tyk, som sur creme, og følgelig anvendes til at udjævne store forskelle, skade på loftet og tætningshullerne. Om nødvendigt kan disse forbindelser anvendes mere end én gang, med en pause for at tørre dem, idet der også anvendes specielt forstærkningsnet, som eliminerer dannelsen af ​​revner.

Efterbehandling kittet noget tyndere og de påføres over startkittet. Deres ansøgning kan foregå med priming. Det er sådan en finish kitt plade kan bringe det i næsten perfekt stand. Men alt det samme, ved hjælp af afslutning af kittet, vil indretningen af ​​loftet ikke give resultater. En sådan sammensætning kan kun påføres i et tilstrækkeligt tyndt lag. Det vil selvfølgelig helt gentage profilen af ​​overfladen, på hvilken den påføres, dvs. dens formål er at give loftets glathed.

Et stort antal producenter producerer kittesæt, som omfatter primere på ensartet basis og putties (efterbehandling, start, facade, universal osv.). Med denne tilgang, meget nemmere teknologi kittens loft og køb af tog. For at kunne korrekt udføre loftet til maling med egne hænder, bør du ikke kun vælge den rigtige sammensætning, men også passe på at vælge det rigtige værktøj.

Når det ikke er nødvendigt at putte uden blender (det er praktisk at udføre blanding med en dyse til en elektrisk boremaskine), skal du også gratere, halvgitter og stålspatler (mindst to: smalle og brede). På selve riflet skal der være et lag af filt, og dets længde skal nå en meter. Det er praktisk at anvende primeren med en bred børste eller ruller af forskellig bredde.

Det er nødvendigt at starte arbejdet med loftet i loftet med fjernelse af gamle belægninger. Overfladen til dette rengøres fra den gamle hvidvask, maling samt uregelmæssigheder på gipset. Samtidig behandles grundigt gamle mørke pletter, der stammer fra fugt og udseende af svampe, samt spor af rust.

Det er ret vanskeligt at fjerne loftfliserne, så sådanne steder til fjernelse, som en sidste udvej, kan simpelthen være malet. Hvis det er et gammelt kitt eller gips, der skrælmer af, så kan det fjernes ganske enkelt med en bred trowel. På steder, hvor gipset holder tæt nok, skal du banke med en hammer og selvfølgelig ikke meget. Så vil dette lag miste al sin styrke og gå væk uden problemer. Fjernet lag af farve, hvidvaskning, rensede lag af snavs og støv.

For at fjerne det gamle loftbelægning, kan du bruge den gamle gammeldags måde: blød emulsionen med en jodopløsning (proportionen skal være som denne: en flaske jod på en spand vand) og vask hvidvaskningen med vand. Men det samme er snavset, langt og besværligt arbejde.

I vores tid er der en hel del specielle vasker, med hjælp fra dem kan du nemt fjerne enhver gammel maling. Selvforbrug af vask er 0,5 liter pr. Kvadratmeter. Ved hjælp af en bred børste eller rulle påføres removerserne på loftet og fjernes efter ca. 20-30 minutter sammen med den gamle maling. Rene og hurtige!

Det sker også, at når du fjerner tapetet under dem, er der en gammel kitt, som ikke holder godt. Det skal også fjernes med en spatel. Hvis vi ikke fjerner det, og vi vil niveauer loftet med en kitt, så næste dag vil vores kitt tørre. Og selvom ikke den næste dag, så vil det helt sikkert ske, når man maler loftet.

Hvis der er revner i loftet, bliver de syet og derefter slynget. I dette tilfælde forlænges revnerne og forstærkes med en spatel eller kniv langs hele længden, så loftet er primet og gnides med et kit. Fremskrivninger og uregelmæssigheder op til 2 centimeter er slået fra med en trojan, perforator, hammer eller andre værktøjer. Hvis loftet ikke er helt glat, skal det gipses. Hvis uregelmæssighederne er mere end 5 centimeter, er det nødvendigt at tænke på et loft lavet af gipsplader, som det også vil være muligt senere at erhverve oplevelsen af ​​puttying.

Mange mennesker står over for under arbejdet med behovet for at fjerne ikke kun den gamle farve sammensætning, men også den ubehagelige ting kaldet svampe. Det ser temmelig ubehageligt ud, og det er pletter og skimmel af brun-grønne nuancer, der normalt forekommer i områder med høj luftfugtighed. Hvis en svamp har dukket op på dit loft, så bør du ikke ignorere det. Det er bedst at bruge en specialdesignet skimmelmiddel til bekæmpelse af svampen.

Finske og tyske produkter er til rådighed til skimmel. Omkostningerne ved sådanne stoffer er på niveauet 5-7 dollars. Valget af vores produkter er meget fattigere på grund af den nationale vane af kobbersulfat, som også fjerner svampe. Et sådant værktøj kan kun opnås i specialforretninger eller i byggefirmaer.

Det er ret nemt at bruge lægemidlet: de sprøjter på overfladen påvirket af svampen, ventede 30 minutter og så på, hvordan det hele boblede og hissede, og der var ikke mere svampe. Det er ubehageligt under processen, kun krybende akrid lugt af klor i rummet. Mens invasionen af ​​svampe og skimmelsvamp er i indledende fase og ikke har taget størrelsen på en katastrofe, er det virkelig en stor hjælp fra skimmelmidler.

Det ville også være dejligt at beskytte dig selv på forhånd fra udseendet af svampen i fremtiden. Til dette formål er det nødvendigt at træffe forebyggende foranstaltninger. Der er forskellige antifungale maling tilsætningsstoffer. Svampfoci, der er store i størrelse, forbrændes ved plasma-svejsning, propan eller beton er udhulet. Herefter forsegles det igen, og vitriol er primet. Selvom mange hævder, at det er ubrugeligt at bekæmpe svampen.

Når du har ryddet loftet, kan du komme til arbejde. Men før dette er det nødvendigt at finde ud af, hvordan loftet er vandret. En simpel måde er at måle afstanden fra loftet til gulvet i hjørnerne af rummet med en lodret linje. Du kan også bruge vandstanden. Hvis det viser sig, at der er en hældning af loftet, er det nødvendigt at returnere den vandrette position til loftet under primerværkerne.

Endvidere skal loftet være forsigtigt jordet. Loftoverfladen er dækket af en primer for at skabe et stærkt bånd med bunden. Nødvendigheden af ​​at anvende er forklaret ved, at kittens sammensætninger selv ikke kan tilvejebringe tilstrækkelig pålidelighed. Primeren påføres på en forplanet overflade.

For dem, der ønsker at putte loftet, anbefales det kraftigt at se videoen om loftet i loftet til maling og bruge en primer med dyb penetration, som påføres ved hjælp af malingsruller. Det er også muligt at bruge lange teleskopgreb til disse formål, hvilket gør det muligt at spare strøm. Priming kan være på trange steder med en smal børste. På samme tid håndterer man jo forsigtigt led og hjørner. Anvendelsen af ​​disse primere beskytter overfladen mod form og svampdannelser.

Akrylprimer er helt egnet til sådanne formål. Og du bør ikke spare, som med et utilstrækkeligt lag af primer øger risikoen for at skrælle maling og kitt. Efter fuldstændig tørring ville det være rart at anvende et andet lag af primer.

Når primeren tørrer, skal du sætte tømmer og sømme samt mulige revner og chips. I dette tilfælde skal du med den bedste effekt bruge et specielt maske, som er beregnet til forstærkning af sømme. Du forhindrer så yderligere forekomsten af ​​revner. Når alt er tørt, er det nødvendigt at polere de puttede steder grundigt med et ret groft sandpapir og også behandle med en primer.

Efter at primeren er tørret, kan du begynde at putte dit loft til et glat maleri med en speciel startpakke. Til dette formål skal du bruge en ren beholder, en 40 mm spatel, en 100 mm spatel, en 250 mm spatel, en 450 mm spatel, en boremaskine med en dyse eller en byggemixer. Du vil også have brug for et nylonnet, som har 2 til 2 celler, hvormed kittet bliver stærkere og ikke giver lige små revner. Selv en uerfaren person, der bruger et gitter til at rette loftet, er ret nemt.

Nu er det tid til rigtigt at fortynde startkittet. Som allerede nævnt skal det være som en tyk creme. I begyndelsen af ​​denne masse lægges alle huller, revner, huller ved hjælp af en smal spatel. Denne sammensætning skal være fuldstændig tør. Ved hjælp af trowel er hele området dækket af en speciel startpakke.

Putty kitt fra tanken. Brug derefter en mixer til at slå den op til en tilstand af blød olie. Når kittet er klar, tager du en spatel på 100 millimeter, så skriv kittet fra beholderen og påfør så jævnt 450 mm til spatelen med et tyndt lag og læg en stribe på loftet, der svarer til bredden af ​​nettet.

Derefter anbefales det at afskære strimlen af ​​gitteret, hvilket svarer til loftets bredde, som vist på billedet af loftkittet til maling. Derefter sætte du på en kittede sæt denne strimmel af mesh og drukne den i sæt kittet. Niveauer det forsigtigt med en bred trowel, og for at lukke masken helt igen skal du anvende et lag af kitt.

Smør forsigtigt blandingen til en centimeter. Det giver ingen mening at smøre tykkere, det er bedst at tillade at tørre, og hvis det efter tørring er nødvendigt at smøre et sted, så gør det. Du skal også forlade ikke fyldt med en stribe på 5 centimeter for at blokere den næste række af gitteret. Dernæst pålægges en anden strimmel af gitteret på den første, eller mere præcist, på fem centimeter underlag, og ligesom den første dækker vi også den med en kitt.

Afhængigt af betingelserne tørrer startlaget i mindst 8 timer. Efter at det første lag tørrer, påføres det andet lag af startkittet. Dens tykkelse bør ikke være mere end 2 millimeter. Det vil være godt at strække kittet på overfladen, mens du skal forsøge at ikke forlade streger fra spatelen. Det er nødvendigt at vente efter start af kittet, indtil det tørrer helt (mere end 24 timer).

I dette tilfælde fjerner de resulterende tilstrømninger, klumper, uregelmæssigheder sandpapiret eller slibepanelet. Hvis du er utilfreds med resultatet af det andet lag af startkittet du har anvendt, gentag proceduren igen efterfulgt af tørring og polering. For at slibe støv fra loftet kom ikke ind i lungerne og øjnene, skal du bære en gasbindende åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Da kittet påføres over startet, så skal det selvfølgelig være tyndere end det foregående. Til sådanne formål vil en stor spatel passe, som skal presses mod loftet med en indsats og påføres et ret bredt lag. På emballagen skal kittens finish læses vejledningen og derefter i overensstemmelse med instruktionerne forberede kittet. Denne kitt skal være som en tyk creme.

Fra beholderen afsætter vi kittet med en spatel på 100 millimeter, påfør det ensartet på en 250 mm spatel og påfør derefter et tyndt lag på 1-2 millimeter til loftet. Og med en spatel på 40 millimeter opstiller du kittet bag gasrøret såvel som i andre dårligt tilgængelige steder.

I dette tilfælde skal spatelet holdes i en vinkel på 70 grader. Jo mere vinklen nærmer sig 90 grader, jo tyndere bliver det påførte lag, og spatelen forlader ikke striber bagved det. Herefter fjerner vi overskydende masse med en spatel. Efter at kittet tørrer ud, skal du male med smørepapir eller slibemiddel.

Umiddelbart efter det første lag med en overlapning, laver vi den anden og fjerner også resterne, udjævner små ridser og ruhed. For at putty under det glatte maleri af loftet, skal du sætte loftet med færdiglavet akryl kittet. Denne kitt sælges i plastikpande. Akrylkittet bør påføres i loftet med en tykkelse på højst 1 millimeter.

Til sådanne formål er det nødvendigt, at kittens kniv, der anbringer kittet til loftet, kommer med en lille vinkel på 70-80 grader. Med denne metode af kit er der ingen bands. For at blandingen ikke tørrer ud i kanterne, er det nødvendigt at udføre alle bevægelser ret hurtigt. Om nødvendigt kan du anvende det næste lag, men først efter at den forrige tørrer. Som følge heraf bliver overfladen helt flad og glat og kræver næsten ikke slibning.

Gipspladens glatte overflade giver dig mulighed for at følge en mindre arbejdsom vej. Hertil kommer, at prisen på putty loft til maleri i dette tilfælde vil være betydeligt mindre. Og forarbejdning af kitt er kun i sømene mellem arkene. Efter at overfladen tørrer, skal den slibes og derefter males direkte på arkene. En af hovedopgaverne er en godt primet overflade. Selvfølgelig er resultatet noget anderledes end den første mulighed, men generelt viser det sig ganske godt.

Efter fuldstændig tørring af loftet er det forsigtigt jordet. Gør det bedre med gardiner eller i et mørkt rum om aftenen. Vi tager en lommelygte, en bordlampe eller en vedhæftet patron med en lampe til skinnen for at holde det mere behageligt og derefter rette lysstrålen til loftet i en vinkel - i denne stilling er alle fejlene synlige, som kan repareres ved slibning.

Vi bruger i færd med at slibe vandtæt fint sandpapir, monteret på et rivejern eller træbjælke. Hele loftet behandles på denne måde. Efter slibning fjernes alt støv med en støvsuger.

Priming er sidste etape af loftet. Vi anvender primeren kun med en rulle, og vi arbejder med en smal børste på svært tilgængelige steder. På rullen skal være pels med velour med en lille bunke. Efter at have lagt det første lag af primer på loftet, anvendes den næste vinkelret. Uanset formålet med primeren anvender vi kun lagene, efter at det foregående lag er fuldstændigt tørret. Husk at på overfladen under arbejdet ikke bør være overskydende primer sammensætning.