Sådan vaskes straks lofter let og uden pletter

Tidligere eller senere kommer spørgsmålet om hvordan man ser efter sådanne lofter til alle, der har dem installeret i køkkenet og andre rum.

Vi vil fortælle dig i detaljer, hvordan man vasker PVC og stofstræklofter i hjemmet, uden risiko for at beskadige stoffet og efterlade pletter på glatte overflader.

Loftsmateriale

Som du sikkert ved, er loftet af to typer afhængigt af deres materiale, nemlig:

Stoffer er dyrere, men samtidig giver de mulighed for at opnå æstetisk "sømløshed" over hele spændingsfladen.

Farvefunktionerne af denne type, sammenlignet med PVC, er lidt mindre. Disse lofter er i stand til at modstå og kortholde vand, hvis du blev oversvømmet af naboer. Deres installation minder lidt om spændingen af ​​et stort lærred til tegning. Sandt nok, efter en sådan "nabos" vand vil der være pletter på lærredet, som ikke længere kan vaskes af og loftet skal ændres fuldstændigt. Ak.

Stræklofter fremstillet af PVC, populært film, skiller sig ud i, at de kan fremstilles i forskellige former, teksturer, farver og endda efterligne dagen eller stjerneklar himmel. Dette opnås på grund af fotoprint i høj kvalitet på filmen og den rette placering af belysningselementerne under den.

Alle spændingsdåser er enten matte eller blanke. Hver af dem har sine fordele og ulemper samt et andet behov for pleje. Hvis du endnu ikke har taget stilling til udsigten, anbefaler vi at læse hvilket strækloft der er bedre for køkkenet.

Hvor ofte skal du vaske?

Det er nødvendigt at vaske stræklofter, både blanke og matte, kun da de er forurenet.

For eksempel kan små dråber af fedt og fugt, der dannes under tilberedningen, slå sig ned på køkkenloftet.

Dette kan ske selvom du har en hætte. Nogle gange kan du ved et uheld efterlade en plet med den unøjagtige åbning af flasker med stærkt kulsyreholdigt vand eller champagne.

I andre rum er det mest forurenende stof almindeligt støv, som især kan lide at slå sig ned i hjørnerne, i enderne af niveauerne og i leddene. For at holde det blanke strækloft rent og skinnende skal det naturligvis tørres lidt så ofte som muligt.

I hjemmet er det let og nemt at gøre, vi vil fortælle om det senere.

Hvad og hvordan man vasker?

Så lad os give nogle vigtige anbefalinger om plejehjælp:

1. Brug kun blødt væv, fiber eller svamp. Ingen ridser eller hårde børster, samt afskedning af klude eller lur.

2. For at fjerne fede pletter anbefales det at fortynde og skum i beholderen eller bassinet det sædvanlige opvaskemiddel. Overdrive det ikke, bare en lille koncentration er nødvendig, loftet er ikke en stegepande.

3. For at vaske glatte lofter i hjemmet i 90% af tilfælde er der nok vaskemiddel til vinduer og spejle.

Den mest bekvemme og økonomiske spray vil være til rengøring af glasoverflader. På bekostning af alkohol eller ammoniak, som er indeholdt i sådanne sprayer, tørrer overfladen meget hurtigt og vigtigst af alt - alt uden farvning.

4. Under alle omstændigheder kan du ikke bruge nogen form for slibende pulverværktøjer, såvel som dem, der indeholder acetone. De forkæler fuldstændigt overfladens udseende. Derfor skal du grundigt læse dens sammensætning, før du bruger denne rengøringsmiddel.

Før rengøring skal du:

1. Det første du skal lære, før du begynder at vaske, er at styre kraften, når du trykker den med en klud, svamp eller mopp til loftets overflade. Det skal være minimal, men tilstrækkeligt til at fjerne støv eller pletter. Vi anbefaler at øve på nogle fjerntliggende dele af loftet for at fylde din hånd.

2. Hvis du har højt til loftet, så skal du have en trinladder og højst sandsynligt en mop eller svamp med et langt håndtag. Sørg for på forhånd at trinladderen er sund, ikke lurching i alle retninger, og dens højde er nok til at komme til lærredet. En moppe eller andet værktøj efter eget valg skal være så let og kort som muligt.

3. Fjern ringer, armbånd, ure fra hænder - du kan røre en skrøbelig overflade med dem og efterlade en ridse eller en bule.

Vi begynder at vaske loftet

Så, hvordan man vasker hævede lofter hjemme:

 1. 1 Flyt fra et hjørne til et andet eller i sektioner, hvis du har en kompleks struktur;
 2. 2 Hvis du bruger en spray til vinduer, skal du blot sprøjte den to eller tre gange og gå i en cirkulær bevægelse med en klud eller svamp;
 3. 3 For at sikre, at resultatet ikke blev strikket, reducer intensiteten af ​​sprøjtningen og brug blødt papir;
 4. 4 Når du fjerner fedtpletter, fugter du en klud i det fortyndede opvaskemiddel, klæber det godt og forsigtigt og ikke stærkt presser ganglampe rundt om det forurenede område.
 5. 5 Hvis du vil fjerne nettet fra hjørnet, er det bedre at komme med en klud i hånden end at bruge støvsuger, da det kan beskadige loftets overflade. Det samme gælder brugen af ​​mops, besætninger, besætninger mv.
 6. 6 Ved regelmæssig vedligeholdelse af matte stræklofter, når du bare skal tørre af støvet, er det bedre at ikke vaske dem, men brug hellere en lidt fugtig fiber, og i tilfælde af glatte overflader skal du blot tørre kluden.

Andre anbefalinger

For større klarhed er her en lille video, der viser to muligheder for at strække lofter, det er værd at se.

Stræklofter, specielt glatte og specielt i køkkenet, er meget krævende at pleje.

Deres skønhed og nåde går hånd i hånd med skrøbelighed og behovet for at respektere dem. I denne henseende anbefales det at afholde sig fra:

 • brug af højtopvarmede belysningselementer (halogenpærer);
 • høje indendørs planter og flyvende kæledyr (især store papegøjer);
 • eksperimenter med hurtig åbning af champagne mv.
 • børns spil med dart samt legetøj, der skyder plastikkugler og bolde.

Vi er sikre på, at du nu ved alt om, hvordan man skal vaske stræklofter i hjemmet, så der ikke er skilsmisse og skader på lærredet.

Hvordan og hvordan man vasker stræklofter uden striber

Strækloftet kan være mat eller blankt, fra PVC-film eller stof, det har en flad overflade, sprækker ikke og opsamler ikke støv på den.

På trods af dette kan der under driften være tidspunkter, hvor lærredet bliver forurenet, for eksempel er der dråber champagne, og så opstår der spørgsmålet om, hvorvidt det kan vaskes. Lad os overveje, hvordan man gør dette, så der ikke er pletter og streger på overfladen.

Husholdningernes rengøringsregler

Der er to måder at vaske stræklofter på: Brug en støvsuger eller en fugtig svamp eller grundig rengøring.

Hvis du bruger en støvsuger til rengøring, skal du tage en blød børste for ikke at beskadige lærredet, og det skal arbejde med medium strøm.

Hvis der anvendes en bred, glat vedhæftning på en støvsuger, trækkes en film ind i den, der kan blive beskadiget, så eksperter anbefaler en glat vedhæftning til at pakke en klud på forhånd. Hvis der ikke er støvsuger, fjernes støvet med en fugtig klud eller servietter, og for at gøre arbejdet mere bekvemt, er en moppe viklet omkring dem.

Stoffet fugtes i sæbevand og bevæger sig langs lærredet og gør bevægelser uden stærkt tryk. Derefter gentages alt med en våd og derefter tør klud.

For at skabe et strækloft kan forskellige materialer anvendes, så metoderne til rengøring af dem vil variere:

 • hvis overfladen er lavet af ruskindstof, udføres rensning ved hjælp af en blød børste;
 • således at det blanke lærred skinner godt igen, efter en sæbeopløsning tørres det med en 10% opløsning af ammoniak, og så tørres alt tørt
 • Vask stoffets overflader forsigtigt, da de er mere skrøbelige. For ikke at ændre tekstilens struktur, kan du ikke gnide en klud på samme sted i lang tid.

Hvad er bedre at vaske?

Afhængigt af det materiale, hvor lærredet er lavet, skal du have:

 1. stige eller stige
 2. en blød klud cut eller svamp;
 3. vaskemidler, deres sammensætning bør ikke være slibende stoffer;
 4. støvsuger og dyse, som skal have en blød bunke.

Nu, når du ved, hvordan man vasker et sådant loft, lad os finde ud af, hvad du kan vaske det, og hvad du skal bruge er strengt forbudt.

For at gøre en sæbeopløsning er det nødvendigt at indstille sæbe, det bedste er husstanden, eller du kan tage vaskepulver og fortynd dem i varmt vand. Derudover kan du tage ethvert middel til at vaske vinduer eller retter.

Hvis du bruger vaskemiddelet for første gang, skal du kontrollere, hvordan det virker på lærredet. Til dette skal det først testes på det mest uhåndterlige og lille område. Hvis der som følge af anvendelsen af ​​denne sammensætning ikke er spor tilbage på overfladen, er det muligt at vaske hele loftet med det.

Butikken har et stort udvalg af specialværktøjer, men deres omkostninger vil være meget dyrere end selvfremstillet sæbeopløsning. Hvis vi taler om, hvad der er sådanne specialværktøjer, så er det den samme sæbeopløsning, der kun er lavet i et industrielt miljø.

Omsorg for blanke lofter

Hyppigheden af ​​pleje af et blankt lærred bestemmes af dets tilstand, hvis glansen er forblevet over tid, er det tid til at vaske loftet. For at genoprette den oprindelige glans, tør du først tøjet af med en tør klud.

Du må kun bruge bløde klæder eller svampe for ikke at ridse glansen. Du kan vådte dem i en sæbeopløsning, du skal flytte sammen, ikke over svejse. Efter behandling med en fugtig svamp tørres af med en klud eller mikrofiberklud.

Alt arbejde udføres uden stærkt tryk, det er umuligt at skrabe af forurening med skarpe genstande. Under arbejdet fjernes alle smykkerne fra hænderne for ikke at rive lærredet ved et uheld.

Funktioner plejer stofservietter

Sådanne lofter har deres egen karakteristika:

 • de er mere skrøbelige i sammenligning med PVC-film, så de er bedst rengjort uden rengøringsmidler og tørres af med en fugtig klud;
 • Da stoffet er vævet, er det praktisk at bruge en børste med en blød børste til at rengøre den.

Det er bedst at udføre rensning af sådanne overflader, og kun i tilfælde af stærk forurening kan du udføre vådrensning. Hvis der anvendes en sæbeopløsning, skal koncentrationen være meget svag, og sørg for at prøve detergentets effekt på det mest uhåndterlige sted.

Hvis der anvendes en støvsuger til rengøring, bør den ikke presses tæt på lærredet med en børste, den skal opbevares en smule fra den.

For en PVC film vil den optimale driftstemperatur være + 10... 50 grader. Hvis du ønsker at lave en sådan finish på en loggia eller i et andet uopvarmet rum, er det bedre at bruge stofdesign, der kan modstå temperaturer op til -40 grader.

Ekspertrådgivning

For simpelt og hurtigt at rengøre lærredet af ethvert materiale skal du overholde følgende anbefalinger:

 1. således at det glatte loft igen efter vask fik den oprindelige glans, den blev tørret med en opløsning af medicinsk eller flydende ammoniak;
 2. bevægelse bør kun udføres langs sømmenes placering
 3. Før du udfører disse værker skal du fjerne alle ringe og armbånd, så du ikke kan beskadige lærredet med dem.
 4. Køkkenet skal have en hætte, og under madlavning er det nødvendigt at bruge låg, så sot og fedt ikke falder på loftet;
 5. Brug ikke slibemidler;
 6. under rengøring skal du gøre alt pænt og ikke udøve stor indsats.

fund

Nu ved du, hvordan man skal tage sig af strækloftet og kan gøre dette arbejde med dine egne hænder. Til vask er det bedst at tage rent vand eller en sæbeopløsning, alt arbejde skal gøres omhyggeligt og langsomt. Hvis du ikke har tid, så kan du altid ringe til specialister, der hurtigt og effektivt rengør ethvert strækloft.

Sådan vasker du et kedeligt stretchloft uden striber derhjemme?

Matt stræklofter er meget populære. For at de skal tjene i lang tid, er omhyggelig pleje og vask nødvendig. Over tid vises forskellige forureninger på overfladen af ​​det kedelige loft. For at slippe af med dem er du nødt til at gøre dig bekendt med reglerne for vask samt at vide, hvad slags rengøringsmidler du kan vaske dem.

Grundlæggende regler

Stramme uigennemsigtige lofter er lavet af PVC film imprægneret med polyurethan. Takket være denne imprægnering er der dannet en særlig materiale tekstur. Polyurethan er kendt som et støvafvisende og vandtætningsmiddel, der gør det muligt for dig ikke at opsamle meget støv.

Hvis du udfører våd rengøring uden ekstra vaskemidler 1 gang i 3-5 måneder, kan du opnå det oprindelige udseende.

Hyppigheden af ​​rengøring afhænger af rummets størrelse og formål. Stuen, salen og soveværelset kræver ikke konstant pleje og vask af lofterne, fordi der ikke er ophobning af snavs, som ikke akkumuleres her. Streklofter installeret i køkkener og spisestuer er meget modtagelige for snavs (fedtpletter, sod, kondensat). Derfor er det i sådanne lokaler nødvendigt at udføre rengøring meget oftere. Det samme problem opstår i badeværelset, hvor formen eller svampen undertiden dannes af fugt.

Udvælgelse af vaskemidler og værktøjer

For den rette pleje af stræklofter med en mat tekstur skal du:

 • mopp lavet af skumstof, dets håndtag skal være kort, så du kan styre trykket på loftet;
 • bløde svampe eller klud, såsom mikrofiber;
 • sæbeopløsning;
 • vand ved stuetemperatur;
 • stigen;
 • vask støvsuger.

Før du begynder at rengøre loftet hjemme, skal du beslutte dig for valg af vaskemiddel og tilbehør, der er egnet til dette. For det meste kan granulære rengøringsmidler (specielle pulvere) ikke bruges til denne form for rengøring, de kan ødelægge hele udseendet af strukturen, selvom de er fortyndede.

Det er også forbudt at anvende aktive stoffer til rensning. Disse omfatter syrer, opløsningsmidler, alkalier. Før du køber et rengøringsmiddel, skal du være opmærksom på produktets sammensætning, som ikke skal indeholde acetone. Den bedste variation ville være at bruge en speciel løsning anbefalet af fabrikanten af ​​et strækmatte loft. Hvis der ikke er behov for at købe en sådan løsning, eller det ikke er i husstandens kemikalieforretning, kan du bruge en sæbeopløsning eller opvaskemiddel samt glas- og spejlrensningsprodukter, der kan klare denne opgave.

Lige før brug af sådanne løsninger skal de kontrolleres for tilstedeværelsen af ​​aktive stoffer i sammensætningen.

Renseri

Til denne type rengøring anvendes rene, tørre, bløde, fnugfrie værktøjer. Målet er at fjerne mindre forureninger som støv, spindelvæv, friske pletter og spor af kondensat. Hvis der er en web, er det nok at børste det væk fra omslaget.

Til tør rensning kan du bruge en støvsuger med en dyse af skumgummi. Afstanden fra støvsugeren til loftet skal være mindst 3 cm, det er umuligt at røre overfladen. Denne metode er ikke egnet til stædig forurening. Renseri kræver ikke stor indsats, så det udføres primært for at forhindre.

Kombineret rengøring

Denne type rengøring omfatter flere typer rengøring. Der er en konsistent anvendelse af tørre og våde metoder. Kombineret rengøring består af følgende trin:

 • Tør gnidning. Rengør loftoverfladen med en blød, tør klud eller svamp.
 • Moisturize. Varmt rent vand påføres spændbelægningen ved hjælp af en sprøjte eller en sprøjteflaske. Denne metode er obligatorisk, hvis der er stædige tørrede forurenende stoffer.
 • Imprægnering af klud med kemiske løsninger. Hvis de to første varianter af rengøring ikke er nok til at fjerne snavs, skal du bruge vaskemidler. De anvendes på stof eller på forurening. Derefter fjernes den indlejrede plet med forsigtige bevægelser.
 • Fjernelse af sæbeopløsninger. Brug varmt vand, skylle overfladen af ​​loftet.
 • Tørring. Matte klud tørres tør ved hjælp af tørstof, du kan også bruge en hårtørrer. Denne procedure er nødvendig for at forhindre dannelse af mug og mugg.

På den måde elimineres de mest komplekse forureninger, som ikke kan fjernes separat ved tør eller våd rengøring.

Takket være denne kombination forbliver loftoverfladen i en helt ren tilstand i temmelig lang tid.

Forbudte handlinger

Vedligeholdelse af matte overflader kræver omhyggelig og omhyggelig behandling. Der er forbudte værktøjer og værktøjer, der kan beskadige det frostede lærred.

 1. Standard slibemidler. Deres brug er strengt forbudt. Der er risiko for revner. Sådanne sammensætninger udsender skarpe ubehagelige lugte, som kan føre til allergiske reaktioner.
 2. Væsker, som indeholder acetone. De har en negativ effekt på lærredet, misfarver det og danner pletter på gulvet.
 3. Hårde stoffer og værktøjer med spidsede ender (mopp uden skumgummi). Sådanne materialer kan føre til deformation af nettet (revner, ridser, pauser), op til behovet for at erstatte strukturen.
 4. Det er muligt at bruge pletfjerner, men kun hvis et sådant værktøj testes på et lille skjult område af loftet.
 5. Vandetemperaturen til rengøring af loftet må ikke være over 40 grader.

Hvordan vaskes uden pletter?

Duken af ​​det frostede loft er struktureret, derfor anbefales det at bruge silke stoffer, når du rengør denne belægning. Hvis du bruger en simpel klud, kan du få lint på lærredet.

Det uigennemsigtige loft har fordel over andre typer af et strækloft. Det ligger i, at efter vask er der ingen pletter.

For at rense forureningsloftet korrekt udføres følgende procedurer:

 • Hvis der er en bane i hjørnerne, fjernes den med en støvsuger med en blød dyse.
 • Når du bruger en rengøringsspray, er det nødvendigt at distribuere det til små områder af belægningen og straks tørre det forsigtigt med en blød klud.
 • Hvis der vælges et rengøringsmiddel til rengøring, skal det fortyndes i en varm væske, inden der skylles og påføres en blød klud. Vaskning af lærredet sker med plastikbevægelser fra venstre til højre fra et hjørne til et andet. I intet tilfælde behøver du ikke at gnide i cirkler, ellers kan der ske skilsmisse. For at rengøre matoverfladen kan du bruge alkoholbaseret glasrens.
 • Hvis belægningen har næppe aftagelig forurening, er den for-gennemblødt og derefter forsigtigt aftørret med udklædt klud, indtil den helt fjernes. Når du bruger en stor mængde vaskemidler, skal du skylle belægningen med varmt rent vand for at fjerne kemiske rester.
 • Når alle forurenende stoffer er fjernet fra måtten, udføres rensning.

For at rense det kedelige loft uden pletter i hjemmet, anbefales det at anvende ammoniak. Det skal fortyndes i vand i et forhold på 50 ml pr. Liter.

Forureningsforebyggelse

For ikke at ty til hyppig rengøring af matte stræklofter, er det nødvendigt at overholde foranstaltninger til forebyggelse af forurening.

 • I badeværelset skal du omhyggeligt bruge brusebadet, så mindre vanddråber falder på gulvet. Eksperter anbefaler at købe et specielt gardin, der ikke tillader dråber vand at falde på loftet.
 • I køkkenet skal du installere en kraftig hætte, som forhindrer store forekomster af sod og fedtpletter. Du skal også omhyggeligt åbne kulsyreholdige drikkevarer, beholdere med mad, så fødepartikler og stænk ikke falder på loftet.
 • Konstant luftning af værelser med kedelige stræklofter vil bidrage til at undgå akkumulering af kondensat.
 • Det er nødvendigt at udføre våd rengøring oftere i huset eller lejligheden for at forhindre sedimentering af støv og sod.

Hovedbetingelsen for at grundigt rengøre det matte loft hjemme uden farvning er at følge reglerne for vask og rengøring af loftoverfladerne efter råd fra eksperter.

I rummelige værelser er loftet meget stort, så det vil være en stor indsats at passe på sådanne belægninger.

Til dette formål er det bedre at ringe til rengøringsselskabets specialister, som på kort tid vil klare denne opgave.

Du kan lære at rengøre komplekse pletter fra strækloftet ved at se videoen nedenfor.

Sådan vaskes strækmatte loft: værktøjer, instruktioner, sikkerhedsforanstaltninger

Matt strækloft ser godt ud i interiøret. Mange mennesker tiltrækkes af forskellige farvefarver, let installationskonstruktion og dens holdbarhed. Derudover har materialet anti-støv egenskaber og er meget modstandsdygtigt over for snavs.

 • Støv før eller senere vises selv på den dyreste og højeste kvalitet stof.
 • Hvis du uden succes har åbnet en mousserende drink, kan loftet blive farvet.
 • På strækloftet, der er installeret i badeværelset, tørres fugtdråberne op.

For at belægningen kan bevare et attraktivt udseende så længe som muligt, er det vigtigt at vide, hvordan du kan vaske strækmattens loft og hvordan man gør det korrekt.

Grundlæggende regler

Pas på matte loft er meget lettere end for glans. Uanset hvad vi beslutter at vaske strækloftet, sammenligner matmaterialet fordelagtigt med glans, da det er lettere at vaske det uden farvning.

Beskadiget loft kan ikke repareres - det kan kun udskiftes. Derfor er det yderst vigtigt at omhyggeligt passe på materialet. Under vask må man ikke bruge store anstrengelser - materialet kan deformeres under tryk.

Advarsel! Det er forbudt at bruge:

 • hårde børster og svampe;
 • plast- og metalskrabere;
 • slibemidler, herunder sodavand;
 • varmt vand - vaske loftet med vand, der ikke overstiger 40 grader;
 • aceton, syre eller alkali-baserede væsker - belægningen vil deformere og ændre farve.

Hvor ofte vasker strækmatte loft?

Vask det hængende loft skal være forurenet. Grundlæggende er rengøring af produktet nødvendigt hvert halve år. Køkken, badeværelse og loggia vil kræve hyppigere vådrensning. Det er vigtigt at rengøre det snavsede loft så hurtigt som muligt, fordi det er meget sværere at slippe af med stædigt snavs end frisk forurening.

Loftinstallationsvirksomheder tilbyder specielle rengøringsprodukter til at passe på materialet.

Ved brug af sprayproduktet kan du hurtigt og enkelt rense loftet. Den eneste ulempe ved disse produkter er den høje pris.

Hvordan kan du også vaske madstræklofter uden striber? At klare opgaven vil hjælpe:

 • vaskepulver;
 • vaskesæbe;
 • midler til pleje af briller og spejle;
 • opvaskemiddel;
 • ammoniakopløsning.

Specielle armaturer

Vælg et værktøj, der hjælper dig hurtigt og nemt at rengøre overfladen. For at forstå, hvordan man skal vaske matte stræklofter, skal man vurdere graden af ​​forurening.

Efter reparation er væggene, gulvet og loftet dækket med et tykt lag af støv. Før du vasker strækloftet, mat eller blankt, skal du slippe af med fint støv ved hjælp af renseri - det er nødvendigt, så der ikke bliver skilsmisse efter vådrensning. For at fjerne plaque mest effektivt med en støvsuger.

Hvis der er meget lidt støv eller spindelvæv på loftet, er det nok at tørre overfladen med en blød, fnugfri klud eller svamp.

Til vådrensning skal du bruge et lille stykke flanel eller ruskindstof. I husstandsafdelingen i et supermarked kan du købe en særlig mikrofiberdug, der tiltrækker støv. For ikke at ridse over belægningen er det bedst at rense loftet med dine hænder og nægte en moppe.

Trin for trin

Efter at have besluttet at vaske strækmatte loft, lad os se nærmere på hvordan man gør det.

 • Fjern ringene og armbåndene før rengøring, så du vil ikke ridse lærredet.
 • Hvis du skal bruge en støvsuger, skal du installere en blød, fnugfri børste og forsigtigt behandle materialet. Dysen skal placeres et par centimeter fra overfladen og undgår en tynd pasform til loftet. Hvis du sætter børsten tættere på, kan materialet falde. Vær yderst forsigtig for ikke at ridse overfladen med kanterne på dysen.
 • Hvis du bruger en aerosol, spray væsken på et lille område, tør det med en blød klud og konsekvent behandle hele området.
 • Sæbe eller pulver skal være helt opløst i varmt vand, så der ikke forbliver faste partikler. Påfør skummet på en serviet eller svamp og glat loftet fra væg til væg. Undgå cirkulære bevægelser, ellers vil der blive dannet pletter.
 • Efter at have behandlet hele området, vaskes resten af ​​kemikaliet grundigt med rent vand. Kontroller for pletter eller striber på overfladen.
 • Efter vask skal du tørre belægningen med en ren klud.

Hvordan pleje loftet i køkkenet?

Loft i stuen til madlavning er udsat for den mest forurening, så det skal rengøres oftere end i andre værelser. Sådan vasker du stræklofter i køkkenet for at slippe af med fedt og sod? Du kan bruge det samme værktøj som til lofter i andre rum, kun i større mængder. Pletterne skal omhyggeligt tørres af med en velvredet klud gennemblødt i opløsning. Efter påføring af husholdningskemikalier skal du skylle loftet med rent vand og tørre med en tør klud.

Hvis det ikke er muligt at slippe af med forureningen, skal du under ingen omstændigheder trykke på materialet og skrabe overfladen med skarpe genstande. Ved at kontakte rengøringsfirmaet sparer du tid og nerver. Installation af en kraftig køkkenhætte hjælper med at opretholde renlighed.

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Brug gummihandsker til at beskytte dit ansigt og udsatte hud mod kemikalier. For at undgå at falde, stå ikke på møblerne - brug en solid og pålidelig trinladder.
 • For første gang at anvende et rengøringsmiddel, test det på det mest uhåndterlige sted. For at gøre dette skal du anvende løsningen, vente 15 minutter og evaluere resultatet. På denne måde vil du se, at denne væske er præcis, hvad der kan vaskes på et matt strækloft.
 • Lær hvordan du kan vaske strækloftet og regelmæssigt og omhyggeligt tage sig af det, du vil opnå, at det matte materiale vil bevare skønheden i mange år.

video

Se den nyttige video, hvordan du passer til strækloftet:

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Sådan vasker du strækloftet

Uigennemsigtige stræklofter vil vise indretningen af ​​enhver rumkomfort og skønhed, men kræver særlige regler for vask. Materialet i disse strukturer er antistatisk, derfor kan det ikke være et hotbed af støvaflejring. Generelt kræver råmaterialebasen ikke hyppig rengøring, men skal stadig rengøres regelmæssigt. Forkerte værktøjer og værktøjer kan skade materialet, så du bør vide de grundlæggende regler for fjernelse af snavs fra en sådan overflade.

Matt strække loftet

Hvor ofte skal du vaske matte lofter?

Svaret afhænger af størrelsen og formålet med det rum, hvor rengøringen udføres. Sjældent behøver det stue, soveværelse og hall, da der ikke er tyk kondens og forurenet dampe. På disse steder er det derfor nødvendigt at ty til sanitære og hygiejneforanstaltninger ca. en gang om året. En lignende procedure kan kun anvendes mere ofte, når der er synlige, farvede områder af loftet.

I køkkenrum eller i spisestuer i lofterne er der svært at fjerne fedtede pletter, sod, brændte mærker. Her vil det være nødvendigt at bruge flere vaskemidler, hvis du slipper for snavs. Det er obligatorisk at kontrollere belægningenes renhed efter proceduren er afsluttet. Det bør ikke forblive rester af kemikalier, ellers vil det blive en sikkerhedsrisiko for beboerne.

Tilstedeværelsen af ​​rygere i huset bidrager til forurening af overfladen med spor af røg. De dampe, der kommer fra det friskvasket vaskeri, er i stand til at slå sig i form af pulverkrystaller på lærredet. I sådanne tilfælde vises hvide pletter, og rensning i denne zone har til formål at eliminere deres spor.

Næsten det samme billede vises på badeværelset. Men i dette sted bør begynde med eliminering af for høj fugtighed. Hvis du ignorerer det sedimenterende kondensat, får takrammen mange revner og andre fejl, det kan sænke. Måske udseendet og svampen, skimmelsvamp, som kan flytte til loftdækslet.

Sugende spændingsloft

Særlig opmærksomhed fortjener rengøring efter reparation. Konstruktionsstøv har en højere tæthed, og derfor er det nødvendigt med større omhu at vaske lofterne i sådanne situationer. Men overdrivelse er heller ikke det værd. Det er bedre at bruge et blødt værktøj, som ikke påvirker belægningens kvalitet. I dette tilfælde overlades stoffet til at blive absorberet i et stykke tid og ikke vaskes straks som i standard situationer.

Typer af rengøring

Der er flere grundlæggende typer loftrensning, hvis valg afhænger af forureningsgraden og typen af ​​rum.

 1. Tørt. Til en sådan sort anvendes rene, ikke-befugtede værktøjer. Hovedindholdet i denne mulighed er at tørre for at eliminere for nylig optrådte eller mindre forurening. For tørrede spor er denne teknik ikke egnet. Normalt den beskrevne metode slippe af med støv, spindelvæv, friske spray og kondensdråber. Denne metode kræver ikke tung og langvarig fysisk anstrengelse, så den bruges også til forebyggende formål.

Renseri strækker kedeligt loft

Prøveværktøj til damprensning

Valg af metode afhænger også af typen af ​​matte lofter. Fabric mønstre kræver en individuel tilgang til hver sort. Eksempelvis er damp eksponering strengt forbudt for nogle typer dækning, mens for andre tværtimod er det nødvendigt med en blandet rensningsvariant.

Holdbarheden af ​​uigennemsigtige loftsbeklædning er ikke desto mindre højere end i glatte kopier, der letter arbejdet med dem. Nogle gange vælges forskellige metoder til individuelle sektioner. I andre tilfælde kan du begrænse dig til kun en vaskemetode. Det er vigtigt at huske, at det forkerte udvalg af værktøjer og metoder ødelægger materialet, påvirker hele strukturen negativt.

Rengøringsværktøj

Denne kategori indeholder vaskemidler og værktøjer. Direkte fra rensemidlerne afhænger af resultaterne af arbejdet med fjernelse af pletter af forskellig oprindelse. En usynlig tilgang til udvælgelsen af ​​uorganiske blandinger og ignorering af deres sammensætning vil medføre utilfredsstillende konsekvenser. For at undgå komplikationer er det fornuftigt at læse oplysningerne i tabellen.

Rengøringsudstyr til matstrækloft

Tabel nr. 1. De vigtigste typer af værktøjer og deres egenskaber relaterer til effektiviteten af ​​vask.

Ikke mindre vigtigt er knyttet til værktøjer. De vil fremskynde processen og give det bedste resultat. Mislykket valg kan forårsage mikrokasser eller endda brud på eksterne belægninger.

Tabel nr. 2. Varianter af værktøjer og deres beskrivelse.

Hårde svampe og børster

Bløde klud patches

Suede, Microfiber Vaskeklude og Viskestykker

Mop med en fugtig klud eller børste

Steg-for-trin instruktioner til den kombinerede type vask

Tilstedeværelsen af ​​en stabil trinladder eller en stærk stige vil være passende. Sådanne indretninger forbedrer komforten ved manuel rengøring og eliminerer behovet for at bruge en mop eller støvsuger.

Vask strække kedeligt loft

Denne metode er mest efterspurgt. Konventionelt kan man skelne mellem følgende trin.

 1. Tør tørre. En klud eller pisk fjerner overfladeforurening. Du kan bruge retningen af ​​luftstrømmen, som opnås ved almindelig luftning eller en smule forstærket funktionen af ​​klimaanlæg, ventilatorer.
 2. Moisturize. Anvendelsen af ​​varmt rent vand til overfladen af ​​lofter bidrager bedre til rengøring af snavset arealer. For en behagelig sprøjtning af den flydende udvej til brug af sprøjter og skibe med sprøjtepistoler. Denne fase er nødvendig i situationer, hvor der er tørret, men ikke for stædig forurening. Sådanne pletter er gennemvædet.
 3. Kemisk imprægnering. Hvis de to første valgmuligheder ikke er nok, skal du anvende yderligere rengøringsmidler. De distribueres fint fint til de farvede områder eller påføres først værktøjet. I starten tilsættes en lille mængde kemikalier for ikke at overdrive det med laget og ikke beskadige lofterne. Derefter øges koncentrationen af ​​opløsningerne gradvist, hvis det er nødvendigt.
 4. Eliminering af sæbe rester. Dette trin er nødvendigt for at sikre, at efter tørring er der ingen hvide pletter. For at eliminere pulverbelægning, bliver overfladen grundigt men delikat vasket. Det er nødvendigt at overvåge mængden af ​​vand, som ikke bør overstige. Uigennemsigtige lofter har fordele, da efter vask er der ingen pletter.
 5. Dræning af området. Dette er et vigtigt skridt, der forhindrer dannelsen af ​​svampe og skimmelsvamp, samt luftens overordnede luftfugtighed, som falder på ting. Til sådan vaske egnede arbejdsprodukter på stofbasis og absorberer overskydende væske godt. Nogle gange er det fornuftigt at bruge en hårtørrer i tilstanden af ​​en kølig luftstrøm.

Sådan vasker du det strækmatte loft - trin for trin instruktioner

Sådan vasker du blanke lofter uden pletter?

Du kan lære om dette ved at læse denne artikel. Vi anbefaler også med materialet om stræklofter er sundhedsskadelige!

Obligatoriske principper for vaskning af spændingsstrukturer

Før rengøring er det vigtigt at overholde følgende tips:

 • Forkøbt alle nødvendige mixer og tilbehør;
 • kort før starten af ​​alle operationer fortyndes pulverformige stoffer, der fremstilles opløsninger;
 • kemiske forbindelser testes for overtræksreaktionen; I første omgang forsøges produktet på den næsten synlige del af loftet, og i tilfælde af hvidlige områder eller forvrængning udskiftes vaskemiddelet;
 • alle ornamenter fjernes fra hovedet, fingre og hænder, hår bundet op eller dækket af et tæppe, for ikke at blande sig under processen
 • beskyttelseshandsker bæres for at beskytte huden;
 • løs tøj er valgt;
 • vigtige ting er møblerne i rummet dækket eller taget ud til et andet rum;
 • en stige eller trinladder er installeret, så lyset falder på de behandlede områder.

I arbejdet skal du bruge gummihandsker

Der er anbefalinger, der bør anvendes til fjernelse af forurening.

 1. Gnidning skal ske med bløde og glatte bevægelser uden et angreb langs søm linjer. Skrab ikke, tryk hårdt eller ty til andre deformerende bevægelser.
 2. Hele produktets område er visuelt opdelt i flere segmenter, som efterfølgende rengøres efter hinanden.
 3. Glatte børster bruges til at rengøre hjørnerne.
 4. Lim og stoffer på grund af det er forsigtigt skrabet af og afskallet fra sagen (er allerede tørret).
 5. I tilfælde af huller, revner, vaskes forsinket. Det er nødvendigt at ringe reparationsarbejderen for at fjerne fejl.
 6. I en situation, hvor ejeren ikke er i stand til at klare opgaven, skal du kontakte medarbejdernes personale for at få hjælp. Du kan også ansøge om konsultation med en specialist i et firma, der solgte og samlede spændingsstrukturer.

Alt arbejde foregår om morgenen, når solen ikke når højden og ikke blinder øjnene. Normalt tændes hovedlyset ikke, da det kan forstyrre visningen.

Almindelige årsager til skader på stræklofter: 1. Ukorrekt håndtering af skarpe genstande. 2. Børns spil. 3. høje møbler 4. Skarp temperatur falder.

Forebyggende indsats mod hyppig og betydelig forurening

For at holde den kunstige baldakin ren længere og at vaske det let, kan du bruge disse tips.

 1. På badeværelset skal du sikre dig, at sprayen fra bruser ikke falder på loftet. Den bedste løsning ville være at købe et specielt gardin.
 2. Dyr efter badning skal forsigtigt udslettes, så de ikke sprøjter dråber i badeværelset.
 3. For køkkenet skal du købe en god hætte, så fordampningen hurtigt fjernes og ikke slukkes i form af sod.
 4. Børn forklarer reglerne for adfærd, forbyder at lege med bolde, vandpistoler eller andre lignende legetøj i stue med stræklofter.
 5. I løbet af ferien skal du omhyggeligt åbne kulsyreholdige drikkevarer og champagne.
 6. Alle rum skal ventileres, samtidig med at de frie luft sikres fri omsætning.
 7. Forbrænd ikke genstande i huset, især at bringe dem til de øverste punkter i rummet.
 8. Lysekroner skal også vaskes, fordi meget snavs akkumuleres ved deres base.
 9. Det bør være oftere at rengøre huset eller lejligheden for at forhindre sedimentering af støv, sod.

At følge disse regler i sig selv vil give mærkbare positive resultater. En grundig tilgang til rengøringsbelægninger sikrer lang brug af matte stræklofter og deres renlighed.

Sådan vasker du strækloftet uden pletter i 5 trin

På trods af antistatisk og beskyttende imprægnering af stræklofter, skal du stadig vaske dem. I stuer er det tilrådeligt at gøre dette 1-2 gange om året, og i køkkenet - hver 2-3 måneder som udseendet af fedtede forekomster og sod. Heldigvis er rengøring af lofterne ikke så besværligt, at rengøring ikke kræver ekstra omkostninger og tager ikke meget tid. I dette materiale beskriver vi hvordan og hvordan man vasker stræklofter (glans, mat, satin og stof).

Sådan vasker du det hævede loft derhjemme - en universel måde

I hjemmet anbefaler fabrikanterne kun at vaske loftet med særligt middel eller sæbevand. I de fleste tilfælde er denne rengøring tilstrækkelig til at rengøre lærredet fra støv, byggemudder, fedtede eller nikotinplader, sod. I denne trin-for-trin instruktion vil vi tale om den universelle og den eneste måde at rengøre, som er godkendt af producenterne af spændingsstrukturer.

 • Almindelig mopp med børstehår, og helst med en flad dyse;
 • Rene og bløde mikrofiberklæder eller flanneller (2 stk.);
 • Et bassin af varmt vand (men ikke varmt!);
 • Spray (valgfrit);
 • Flydende sæbe;
 • For større bekvemmelighed er det ønskeligt at fremstille en stige.

Vores råd: Det er mere hensigtsmæssigt at pibe loftet med en bevægelig platform og en mikrofiber fastgørelse, som også kaldes teleskopisk (i billedet). Prisen på en sådan moppe er ret høj - fra 2 tusind rubler, men den er let, skarp og har allerede en dyse, som kan vaskes gentagne gange.

Vaske tæppe teleskop mop lettere og sikrere for lærredet end nogen anden

Trin 1. Fortynd en svag sæbeopløsning fra flydende sæbe og varmt vand i et bassin. Hvis du bruger en sprøjtepistol, vil følgende proportioner gøre: 4 dråber flydende sæbe pr. 1 kop vand.

Trin 2. Læg en mop en klud dyppet i sæbevand (men ikke varmt!) Og start rengøring. Begynd at vaske strækloftet med en moppe, der flytter fra det ene hjørne til det andet, og bevæger sig støt gennem hele lærredet. Hvis loftet er meget stort, kan du opdele det i flere sektioner, der hver især skal vaskes fra vægge til lærredens centrum.

 • Hvis du bruger en sprøjtepistol, kan du jævnt fordele produktet i et afsnit, vask det med hånden eller med en moppe og en ren, fugtig klud. Derefter skal du flytte til et andet websted. Mopens bevægelsesprincip er det samme - fra væggene til lærredets centrum.

Nå, hvis du har en trinladder - det giver dig mulighed for manuelt at fjerne lokale pletter på lærredet, mere klogt tørre moppen og bedre se forureningen. Også stigen er nødvendig, hvis lofterne er høje.

 • Undgå for meget pres, for ikke at gnide snavs eller støv ind i stoffet og ikke beskadige det. Især stor omhu skal tages ved vask af stræklofter, der er installeret tæt på basen (f.eks. På niveauet 3-4 cm). I sidstnævnte tilfælde er det bedre ikke at bruge en moppe overhovedet, men at vaske loftet med dine hænder, mens du klatrer op ad stigen.

Vask stræklofter med hænder sikrere end mopp

Trin 3. Om nødvendigt skal du bruge en af ​​husstands- eller specialværktøjerne beskrevet i næste kapitel for at fjerne komplekse snavs.

Trin 4. Hvis du ønsker, kan du være sikker fra skilsmisser og igen gå kluden med en moppe med en ren, fugtig klud.

Trin 5. Når du er færdig med rengøring, skal du tørre strækloftet med en ren, tør klud for at slippe af med rester, og vigtigst af alt - fra pletter. Faktisk er dette stadium poleret klud.

 • For at vaske stræklofter er det tilladt at bruge kun bløde, fnugfri klude (mikrofiber eller flanneller). Børster og hårde svampe kan ikke bruges.
 • Det er strengt forbudt at anvende rengøringsmidler, der indeholder: acetone, alkalier, opløsningsmidler, klor, slibepartikler, samt vaskemidler, sæbe, sennep og sodavand til rengøring af loftet.
 • Spændingsstrukturer bør ikke vaskes med varmt vand.
 • Hvis du planlægger at vaske loftet manuelt, skal du sørge for at fjerne ringene (især med sten), inden du begynder at rengøre, for ikke at beskadige filmen.

Hvad der ellers kan vaske stræklofter

Trods det faktum, at producenterne kategorisk ikke anbefaler rengøringsstræklofter med andet end sæbeopløsning eller specialværktøjer (solgt i hardware og hardwareforretninger, i virksomheder, der producerer stræklofter), viser praksis, at nogle gange kan de erstattes:

 • Vinduespoleringsmiddel (baseret på flydende ammoniak) er et godt værktøj, der gør det muligt at vaske stræklofter (undtagen mat og stof) uden at efterlade pletter. Det gør også et fremragende arbejde med fedtede aflejringer og sod, lokal forurening. Det er sikkert at bruge farveløse væsker (uden farvestoffer i sammensætningen).
 • Opvaskemiddel - Det er lige så neutralt som sæbe, men klarer sig bedre med en fed belægning, hvilket er vigtigt for at vaske stræklofter i køkkenet.
 • En opløsning af varmt vand og 10% ammoniak (i ​​et forhold på 9: 1) - egnet til vask kun glans og satin strækloft (IKKE egnet til matte lofter!). De kan effektivt fjerne fedtet og nikotin plaque, sod, madforurening og stænk samt fjerne pletter efter hovedrengøringen. Efter påføring af opløsningen skal kluden tørres af.

Før du begynder at rengøre, skal du teste renseren på et lille, ubemærket sted. Påfør det først, tør derefter af og tør. Hvis det behandlede område efter 10 minutter ikke er falmet, ikke blevet, ikke deformeres og forbliver uden pletter, kan det valgte værktøj anvendes.

Rengøringsmiddel til stræklofter

Sådan rengøres matte, satin og stof stræklofter?

 • Det er sikreste at rengøre stoflofterne ved hjælp af tørrensningen (bløde klæder af flannel / mikrofiber). Det er acceptabelt at bruge en støvsuger i tilstanden med lavt strømindtryk (omhyggeligt). Samtidig skal dysen holdes i en afstand på 3-5 centimeter fra lærredet. Hvis du skal rengøre pletter og snavs, kan du bruge den samme svage sæbeopløsning, behandle dem forurenet område og lade det gå i 5 minutter. Det vigtigste er ikke at overdrive det med friktion, ellers kan spor forblive.

Du kan også vaske stofloftet ved hjælp af et specielt værktøj som i billedet nedenfor.

 • Satinlofter kan vaskes på samme måde som glatte (se instruktioner i første kapitel).
 • Matte lofter rengøres på samme måde som glatte eller satin dem. De kan dog ikke rengøres med alkoholbaserede produkter (herunder flydende ammoniak).

Sådan vasker du lofter i hjemmet: Vælg en sikker måde

Det nye strækloft bliver før eller senere dækket af støv, sod og sod fra ovnen og mister sit oprindelige udseende. Rengøring af loftet er ikke den mest behagelige ting. Hvis du ikke ved, hvad der skal bruges og hvordan du rengører overfladen uden farvning, bliver det en umulig opgave, som udskydes i lang tid. Og for at fjerne gamle pletter bliver det svært. I virkeligheden kræver loftet ikke kompleks vedligeholdelse.

Hvor ofte skal jeg vaske stræklofter

Stålloft af høj kvalitet behandles med specielle stoffer, der afviser støv og fedt fra overfladen. Men lærredet vil stadig være forurenet, især i køkkenet. Det er nødvendigt at rengøre hængslet konstruktion mindst to gange om året. Tid rengøringen til interseasonal rengøring for at tørre væggene og vinduerne på samme tid. Den første generelle rengøring udføres 4-6 måneder efter installationen. Hvis værelset bliver renoveret, skal du efter afslutningen af ​​arbejdet tørre loftets overflade med en blød, tør klud fra byggestøv.

Rengøring sker afhængigt af materialetype. Der er sådanne typer lofter som:

 • Stof - af naturligt eller syntetisk materiale. Denne overflade anses for at være vanskelig at vedligeholde, da stoffet bliver gul med tiden, absorberer hurtigt lugt og støv.
 • PVC - filmloft. Ikke så lunefuldt omhu, han er ikke bange for vand, absorberer ikke fedt og støv.

Under normal rengøring er det nok at feje loftet med en blød klud eller at gå på overfladen med en støvsuger. Men hvis det har spor af gammel maling, lækker rust fra vand, så skal stoffet males eller endda helt udskiftes. Men inden du kalder installatører, er det værd at prøve et par folkeråd, der kan returnere loftet til dets oprindelige udseende.

Det antages, at matte og satin PVC lofter er den mest uhøjtidelige i plejen. På en blank finish forbliver pletter efter våd rengøring, det er let at beskadige det med varmt vand og rengøringsmidler.

Omsorg for frostede lofter er lettere end glans, hvor der kan være pletter

Hvordan og hvad skal du vaske stræklofter

For hurtigt at tørre loftet fra snavs, brug en moppe med en moppedyse og et teleskopgreb. Du behøver ikke at klatre på en stige og flytte den fra hjørne til hjørne. Et glidende håndtag kommer fra gulvet til fjerne hjørner, der hjælper med at tørre de øverste dele af skabene og væggene. Spændingsfladen er meget følsom for tryk, og derfor må man kun bruge blødt væv, der ikke kaster sig og ikke taber hår, for ikke at efterlade mærker eller ridser.

Ideel til rengøring - Det er et mikrofiber, moderne, praktisk og blødt materiale, der absorberer vand og absorberer snavs. En bred blød skumsvamp er også nyttig, men ikke med en slibende overflade.

Til rengøring skal du tilberede en blød klud, svamp, moppe og sprøjte

Alle typer lofter kan støvsuges og rengøres med en dampgenerator. For at rengøre loftet med en støvsuger skal du lægge en mikrofiberfastgørelse på gulvbørsten. Det beskadiger ikke overfladen og samler støv.

Til professionel rengøring benyttes der ofte en dampgenerator, som hurtigt renser sot, sod og fedt fra loftet og vender overfladen tilbage til sin oprindelige renhed. Materialet dækker eksponering for damp og vender tilbage til sin oprindelige tilstand.

Video: Sådan vasker du lofter med vaske støvsuger og dampgenerator

Jeg er professionelt engageret i at rengøre lejlighederne og arbejde den billigeste dampgenerator, i øjeblikket er dette Elby... Awesomely launders hævede lofter om nogle 15 minutter.

Julia

http://www.woman.ru/home/Interior/thread/3919829/5/

I vejledningen til loftet er der altid en note om, hvordan man skal passe på materialet. Men der er sådanne værktøjer, der allerede er testet efter tid og kan bruges til at rengøre overfladen. Effektiviteten af ​​disse sammensætninger bekræftes af vurderinger af tilfredse hustruer. Dette er:

 • Professionel rengøringsmiddel til lofter EdelWeiss, Nouvel i sprayer. De er nemme at anvende, og de er egnede til materialer.

Der var sådan en sag... Bedstemor satte gryden i gryden... Og sovnet... Loftet var meget meget blodigt. Særlig flydende Edelweiss hjalp, men "sedimentet" forblev. De tilbød bedstemor at trække over med en stor rabat. Han nægtede. Hun sagde, og så glad, jeg vil dø med ham.

MP + https://rss-potolki.ru/forum/polotna/klining-natjazhnyh-potolkov/50/

Jeg har allerede brugt Nouvel i tre måneder, indtil det fjerner alt snavs på lofterne uden spor, jeg er tilfreds med dette værktøj.

Sergejjhttp: //otzovik.com/review_410665.html Når du vasker loftet, er det praktisk at bruge sprøjteværktøjet

 • Rengøringsprodukter fra Faberlik, LOC fra Amway, der håndterer fedtede pletter uden at skade strukturen af ​​loftmaterialet. De er velegnede til alle typer spændingsstrukturer.

  Amway har en række køkkenprodukter. LOC koncentreret og ZOOM. Det vil bestemt ikke skade loftet. ZOOM vask selv hooden. Men vi skal straks tørre tørre, så der ikke er skilsmisse.

  MP + https: //rss-potolki.ru/forum/prochee/chem-protirat-potolok/25/

 • Sæbeopløsning fra hvidt børns sæbe og opvaskemiddel vasker pletter fra tekstil- og PVC-lofter.

  Vi har en strækning i køkkenet, alle pletter, herunder og spor af fedt vaskes godt af med en blød sæbe klud. Sidste år, da høsten blev konserveret, blev kone på juiceren "snoet" tomater, og det skete så, at hun sprang på dette strækloft. Jeg tog en klud, tørrede den af, og der var ikke engang et spor tilbage.

  Tarryhttp: //houseinform.ru/forum/udalit_jir_s_natyajnogo_potolka

 • Vandig ammoniakopløsning klæber med snavs på filmlofter. Det er i sammensætningen af ​​de fleste af midlerne til spejle og glas, så du kan bruge dem.

  Mit værktøj til glas og mikrofiber klud eller bil. Støv er, kun en gang om året at vaske. Vi vasket efter børnene. Datter tilfældigt cocktail chokolade dryppede, hoppede med ham.

  SHOPhttp: //www.detkityumen.ru/forum/thread/443196/

 • Bemærk, at brugen af ​​husholdningskemikalier i de fleste tilfælde ikke er berettiget. Hvis du regelmæssigt tørrer overfladen, behøver du ikke stærke værktøjer. Hvis der er mærkbare pletter, anbefales det at kontrollere, om sammensætningen er egnet til rengøring nøjagtigt til dit loft. For at gøre dette skal du lave en svagt koncentreret opløsning, sætte den på en svamp og tørre loftet i hjørnet. Hvis produktet efter nogle få minutter er vasket godt ud, og der ikke er nogen synlig skade på overfladen, behandles det resterende rum.

  Sådan rengøres strækloftet uden pletter

  En blød klud er nok til tørstøvning, men det er mere bekvemt at gøre dette med en støvsuger. Tænd den til sin minimale kapacitet, og hvis der ikke er nogen speciel dyse, saml støv, hold slangen i en kort afstand fra loftet. Så suger et tyndt lag ikke i støvsugeren. Kontroller i forvejen, hvor godt nettet er fast og strakt.

  Inden våde rengøring startes, anbefales det at tørre loftet med en støvsuger.

  Støvsugning kan udføres før vask af loftet. Vådt rengøring sker i et par tricks:

  1. Loftet er rengjort af støv.
  2. Påfør detergent, og bedre - skum.
  3. Vask væk snavs og sæbe.
  4. Hvis pletterne forbliver, skal du bruge et specielt værktøj og vaske det af.
  5. Tør det tørre.

  Såpeskum springer ikke så meget ud i overfladen, og det er lettere at vaske det af. Brug derfor ikke koncentreret opvaskemiddel.

  Det er nødvendigt at vaske loftet om dagen, i naturligt lys, så der ikke er pletter fra det ene hjørne til det andet. Hvis du vasker i en cirkelbevægelse, skal du sørge for at forblive skilsmisse.

  Ved vask af strækloftet skal rengøringen starte fra hjørnerne.

  Dette er de vigtigste trin i rengøringen, men afhængig af typen af ​​materiale er der nogle nuancer.

  Pas på filmloft

  PVC lofter vælges oftest. De er produceret med en satin, mat og blank overflade. Sidstnævnte er særligt populære, fordi de visuelt øger rummet. Men det er netop på dem, at alle skilsmisserne efter rengøring er tydeligt synlige. For at gøre dem mindre, brug en 10% opløsning af ammoniak. Efter vask rengøres alle pletter med en blød klud. Du kan også bruge vaskemiddel udtyndet i vand. Det vil rense loftet af fedt, og for at undgå pletter - forsigtigt gnide filmen med et papirhåndklæde, som vender tilbage til hendes glans.

  Frostede overflader er lettere at rengøre, de er ikke så synlige spor af trappe. Ryst sæbeopløsningen i skummet og påfør det til loftet, skyll derefter med varmt vand. Tørk endelig af med en tør klud. For at rengøre, tag en moppe og pakk den med en blød klud.

  Der er specielle svampe og polerer til PVC lofter. Disse værktøjer er gode, fordi de næsten ikke efterlader pletter, i modsætning til den sædvanlige vådrensning. Du kan bruge bilpolerer, som giver overfladen skinn og beskytter mod pletter og støv.

  Tips til omsorg for filmloftet:

  • Spots fra filmmaterialer kan nemt fjernes med hvidt brevpapir.
  • Fedt vaskes af med opvaskemiddel.
  • Emulsionsmaling vil let falde af, hvis det bliver vådt med varmt vand, efterladt et stykke tid og fjernet med en blød spatel.
  • Hvis der i løbet af rengøringen var et snit, forsegles det med gennemsigtigt tape, og derefter kontaktes servicen til reparation af lofter.

  Stof loftspleje

  Tekstiloverfladen skaber komfort, men kræver også mere seriøs pleje. Hvis filmen er nem at rengøre og let at klare, kræver stoffet, især farvet, mere opmærksomhed. Når lækager på disse lofter forbliver snavsede vandfletter, der ikke kan fjernes. Den eneste måde er at vaske det synlige snavs væk og male stoffet med vandbaseret maling. Tekstillofter kan males op til 10 gange. Andre pletter kan fjernes på følgende måder:

  • Skum skal fjernes med specielle opløsningsmidler, efter instruktionerne klart. Anvend ikke produktet til hele pletten på én gang. Behandl et lille område, og når det rydder, gå til næste. Vask derefter stedet med sæbevand.
  • Olde pletter. Brug ikke varmt vand. Opløs sæbe, lad vandet afkøle og først derefter rengøre. Tryk ikke på overfladen, det kan rive, og dets elasticitet er lavere end for PVC.

  Tekstillofter bør ikke rengøres med glasrenser og bruge ammoniak. Vask lærredet i en lige linje. Selv om du kan børste et sådant loft med en børste. Brug ikke en kost, der ikke kun ridse stoffet, men lad også stykker af stænger være på den.

  Sådan vasker du pletter på loftet

  Den nemmeste måde at fjerne pletter fra et strækloft er sæbevand. Hun håndterer endda køkkenet sot, som giver lærredet gult.

  Desværre kan den gule farvetone ikke fjernes, så du skal først vælge farven på loftet i køkkenet i varme nuancer.