Afslutning af loftet på badeværelset

Hidtil har markedet for byggevarer en bred vifte af muligheder for efterbehandling. Så for kun nogle få år siden var loftet i badeværelset ret standard og var begrænset til metoder som f.eks. Lakering og vægpapir, så nu er situationen ændret radikalt.

Selv på trods af det faktum, at når badeværelserne og materialernes kvalitet skal færdiggøres, skal man være særlig opmærksom, og rækkevidden af ​​alle mulige muligheder er simpelthen fantastisk.

Hvad er mulighederne for at afslutte loftet i badeværelset relevant i dag?

I betragtning af at det er badeværelset, der med rette betragtes som værelset, hvor der flere gange i løbet af en dag luftfugtighed og temperatur kan ændres, bør valget af afslutning af loftet rettes op med særlig opmærksomhed. Først og fremmest skal materialet ikke deformeres og miste dets hovedegenskaber under påvirkning af damp, vand eller temperaturforskel.

Desuden udføres dekorationen på en sådan måde, at rummet gør det attraktivt og harmonisk at passe ind i det eksisterende interiør.

I dag er der flere måder at afslutte:

 • maling belægning eller blegning;
 • brug af efterbehandling materiale med sin klistermærke på overfladen;
 • loftmontering
 • enheden af ​​et strækloftbelægning.

Hver af disse muligheder har sine egne egenskaber, fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Hvidvaskning eller maling belægning

Afslutningen af ​​loftet i badeværelset er denne metode den mest budgetmæssige, men samtidig ekstremt kortvarig. I betragtning af at selv den mest moderne belægning er negativt påvirket af høj luftfugtighed, skal den opdateres meget ofte.

Ved hvidvaskning kan der anvendes 2 typer hvid: på basis af kalk og kridt. Men desværre er begge typer meget sårbare, og derfor anbefales det at foretrække en vandbaseret belægning.

Selvfølgelig er maling af høj kvalitet dyrere end hvid, men resultatet vil også være meget bedre.

Hvad angår valget af selve materialet, anbefaler eksperter kraftigt at købe en emulsion til facadearbejde, da det er den mest modstandsdygtige over for fugt, damp og ekstreme temperaturer.

Processen med hvidvaskning eller maling omfatter flere hovedfaser:

 • grundig overfladebehandling. Loftet skal være forberedt på en sådan måde, at det bliver lige så jævnt og smidigt som muligt og også fjerner alt snavs fra det;
 • som for fjernelse af den gamle belægning, bør dette kun ske, hvis det har mistet sin attraktivitet, for eksempel er blevet gul eller lige begyndt at falde sammen. Hvis den overflade, der er planlagt til at blive brugt i øjeblikket, afviger fra det, der allerede er anvendt, anbefales det desuden i sammensætning og egenskaber at fjerne gammel maling eller hvid. I andre tilfælde er der ikke behov for at slippe af med den gamle belægning;
 • Efter fjernelse af den gamle belægning (om nødvendigt), skal loftet tørres og imprægneres med en særlig beskyttelsesopløsning (primer). Det vil beskytte overfladen mod udseendet af skimmel og svampe;
 • Det sidste stadium er maleri (hvidvaskning). Maling eller hvidvask skal påføres ved enhver tilgængelig metode ved hjælp af en sprøjtepistol og andre værktøjer. For at male jævnt på overfladen og få et færdigt udseende, anbefales det at anvende det i flere lag.

Brug af efterbehandling med efterfølgende limning til overfladen

I dag er det mest relevante limning på loftet af følgende materialer til efterbehandling:

 • polystyren fliser;
 • tapet;
 • fugtbestandig gipsvæg.

Hvis der er uregelmæssigheder i loftet, skal de fjernes, og overfladen skal være så flad som muligt, inden materialet klæber. Det er bedst at bruge en gipsblanding og kitt til dette. Hvis uregelmæssighederne er for oplagte, bliver overfladen pudset og tørret.

Derefter påføres nivellering kittet, som også udsættes for tørring og derefter jorden. Afslutter justeringsprocessen applikationen af ​​efterbehandlingstætningen. Takket være hende vil loftet være så glat og glat som muligt, og derfor kan du gå videre til klistermærket af efterbehandling.

Som klæbemiddel kan du bruge de sammensætninger og løsninger, som anbefales af fabrikanterne af efterbehandling materialer, samt "flydende negle".

Afhængigt loftindretning

Denne metode har en ubestridelig fordel - ingen grund til forudgående tilpasning. Først og fremmest samles en ramme fra en galvaniseret profil, som vil danne basis for færdigmaterialet. I nogle tilfælde anvendes træ i stedet for en galvaniseret profil, men i betragtning af den høje fugtighed i badeværelset er denne mulighed ikke den bedste løsning.

Før du samler rammen, skal du tænke på, hvilken slags armaturer der skal installeres. For eksempel, hvis du planlægger at installere indbygget belysning, skal du skubbe fra deres dybde. I de fleste situationer varierer det fra 10 til 15 cm.

Når rammen er klar, er et af følgende materialer knyttet til det:

 • fugtbestandig gipsvæg. I dag er denne mulighed den mest populære, på grund af dens attraktive pris og evnen til at skabe alle former for former og former i loftet. Det er også tilladt at lave loftkonstruktion på flere niveauer. Det eneste, der bør overvejes, er behovet for efterbehandling, det vil sige puttying og maling;
 • plast dekorative paneler. Denne mulighed er den mest holdbare og kræver ikke yderligere efterbehandling. Derudover er installationsprocessen meget enkel og kan gøres manuelt uden involvering af specialister;
 • brug af aluminium lameller. Denne metode er den dyreste, men samtidig er den karakteriseret ved maksimal holdbarhed.

Stretch loft enhed

Afslutning af loftet i badeværelset med PVC-stof eller andet materiale baseret på polyester er ret dyrt. Imidlertid er de høje omkostninger ved efterbehandling fuldt ud kompenseret af en række valgmuligheder, attraktivitet og lang levetid.

Derudover kan du lave en efterligning af enhver tekstur, hvad enten det er træ, naturlæder, nubuck, spejl eller noget andet. Den ubestridelige fordel er, at lærredet ikke mister sin tiltrækningskraft over tiden og ikke er bange for overdreven fugtighed. Eksempler på hvordan afslutningen af ​​badeværelsesloftbilledet kan udføres under viser den bedst mulige måde.

Hvilket materiale bruges bedst til efterbehandling?

Inden du køber dette eller det pågældende materiale, skal du være opmærksom på følgende faktorer, som vil hjælpe med at bestemme, hvordan du klipper loftet i badeværelset:

 • Rummets størrelse og loftets højde;
 • eksisterende interiør;
 • egenskaber og egenskaber af materialet. Hvordan det reagerer på fugtighed, temperaturfald og andre faktorer;
 • lejer præferencer;
 • samlede budget for færdiggørelsesarbejder.

Som regel er hovedkomponenten i de fleste tilfælde den finansielle side. Men samtidig bør man huske på, at den mest budgetmæssige løsning oftest viser sig at være den korteste. Af denne grund anbefaler eksperter, at de holder fast ved den optimale kombination af pris og kvalitet.

Som moderne praksis viser, er den mest populære mulighed for i dag brugen af ​​dekorative paneler af plast. Først og fremmest er de karakteriseret ved et lang levetid og er nemme at vedligeholde. Så, for deres rengøring, kan du bruge et hvilket som helst vaskemiddel. Derudover, hvis plastiket over tid har mistet sin tiltrækningskraft, eller hvis et uimodståeligt ønske er opstået for lidt at ændre interiøret, er det nok bare at male panelerne.

Hvis der ikke er nogen særlige begrænsninger på budgettet, så er den bedste mulighed at dække loftet med aluminiumslister eller at installere et strækloft.

konklusion

Hvilken mulighed at vælge? Det er værd at bemærke, at suspenderede lofter har flere ubestridelige fordele.

Først og fremmest snakker vi om fraværet af behovet for tilpasning samt forskellige farver, nuancer og teksturer. Men det vigtigste er, at lærredet, der anvendes i efterbehandling, har meget høj styrke og elasticitet.

Selv hvis en lille oversvømmelse opstår gennem naboernes fejl fra overetagen, vil lærredet holde vand, hvilket forhindrer skader på møbler og vægdekorationer.

Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.

Afslutning af loftet på badeværelset

Badeværelse er et rum, der skal færdiggøres med særlig opmærksomhed. Her er det vigtigt ikke så meget indretningen som valget af færdiggørelsesmetode. Til dato er der ved salg mange materialer til konstruktion og dekoration, som giver dig mulighed for at udføre reparationer på badeværelset i overensstemmelse med alle regler.

Mange i reparationen af ​​badeværelset står stille, når spørgsmålet opstår - hvordan man klipper loftet? Design muligheder faktisk er der mange, så du bør forstå mere detaljeret i deres fordele og ulemper.

Om hvordan man skal afslutte loftet

Det er klart, at badeværelset er et rum med et højt fugtindhold. Derfor skal loftet være:

 1. Fugtresistent.
 2. Holdbar.
 3. Attraktiv.

Derudover skal du huske at det færdige loft ikke skal være for dyrt. Selvfølgelig er billighed også en alvorlig ulempe. Men iver med valget af sindssygt dyre materialer er det ikke værd. Det er nødvendigt at vælge de bedste materialer med hensyn til pris og kvalitet.

Hvad angår måder at afslutte på, er de som følger.

Puttying og maling

Denne metode er klassisk. Overfladen af ​​loftet er nivelleret og derefter malet. Metoden er enkel, men har visse nuancer. For det første er det kun egnet til meget fladt loft. For det andet er laget af gips som regel ret stort, og på grund af høj luftfugtighed kan det begynde at falde af.

Det er også nødvendigt at vælge den rigtige farve sammensætning. Almindelig hvidvask i dette tilfælde vil ikke virke, samt olie emalje. Det er bedre at give fortrinsstilling til latex- og vanddispersionsmaling.

Denne metode til afslutning af loftet i badeværelset har følgende fordele:

 1. Lav pris
 2. Let implementering.
 3. Kræver ikke særlig pleje.

Der er naturligvis flere ulemper, men med den rigtige tilgang kan de omdannes til fordele:

 1. Designets enkelhed.
 2. Levetiden for et sådant loft er anstændigt. Dette forudsættes dog, at der ikke oversvømmes ovenfra.
 3. Du kan ikke skjule kommunikation, montere indbyggede lys.

Afslutning af loftet polystyren fliser

Populær og vejen til at afslutte loftfliserne fra polystyrenskum. Det har følgende fordele:

 1. Nem installation, der ikke kræver særlig viden og erfaring.
 2. Lang levetid i mangel af nødsituationer.
 3. En bred vifte af farver og teksturer.
 4. Kræver ikke særlig pleje.
 5. Lav pris.

Hvad angår manglerne, kan de tilskrives sømmen mellem fliserne. Som regel er de praktisk talt umulige at forklare. Du skal også vide, at polystyren skumfliser - et brændbart materiale.

Ikke desto mindre er en sådan færdiggørelsesmetode mere og mere egnet til afslutning af lofter i nye bygninger, så du kan dekorere loftets overflade uden særlige omkostninger.

PVC paneler

Denne færdiggørelsesmetode indebærer at skabe en ramme af træ eller metalprofil, hvortil panelerne er fastgjort. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er:

 1. Rigtig simpel installation. Den hårdeste del af jobbet er at skabe skeletet.
 2. Paneler er ikke bange for fugt og behøver ikke særlig pleje.
 3. Paneler kommer i forskellige farver, de kan have en anden tekstur.
 4. Under panelerne kan du skjule kommunikation. Denne metode gør det også muligt at installere spotlights.

Den største ulempe ved denne metode er, at den reducerer rummets højde. Flere paneler er modtagelige for mekaniske skader. De tilhører også brændbare og ret giftige materialer.

Brug af træpaneler

Afslutning af loftet med træ eller clapboard udføres analogt med den foregående mulighed, det vil sige, det kan du ikke uden ramme. Egenskaberne ved denne efterbehandling er afhængig af træet, der bruges til at oprette panelerne.

Generelt ser et sådant loft sig attraktivt ud. Belægningen er holdbar og behøver ikke særlig pleje. Før du bruger træpaneler skal du være dækket af en særlig beskyttende forbindelse for at beskytte dem mod fugt. De er monteret på samme måde som PVC paneler.

Afslutning af loftet med lameller

Denne færdiggørelsesmetode indebærer oprettelse af en ophængt struktur af smalle og lange paneler, som kan være fremstillet af aluminium, plast eller stål. Naturligvis afhænger skinnernes egenskaber af hvilket materiale de er lavet af.

Aluminium lameller er ikke bange for korrosion, tolererer høj luftfugtighed, kommer i forskellige farver.

Generelt har rackloftet følgende fordele:

 1. Nem installation.
 2. Evne til at skjule kommunikation og installere spotlights.
 3. Nem pleje.
 4. God lydisolering.
 5. Stort farveområde.
 6. Fleksibilitet.

Ulempen er, at denne metode reducerer rummets højde. Derudover er nogle typer laths udsat for korrosion. Og leddene mellem lamellerne står også ud. Det er også værd at tilføje, at prisen på rackloftet er ret anstændigt. Især hvis der anvendes aluminium lameller.

Gipsplankloft

Denne metode indebærer også oprettelsen af ​​en suspenderet struktur. Her er bare sheathe hendes plader af gipsvæg. Det er bedre, hvis det er fugtfast, da vi taler om at afslutte loftet på badeværelset. I dette tilfælde skal du vide, at fugtbestandig gipsvæg vejer mere, så du skal montere den på rammen på en særlig måde.

Nogle gange, i stedet for gipsvæg, anbefales det at bruge glas-magnesium ark eller SML. Dette materiale er relativt nyt. Det har alle egenskaber af gipsvæg, men det er lettere at behandle, og det bøjer også godt, selv i tør tilstand.

Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er som følger:

 1. Der er ingen grund til at justere loftpladen.
 2. Designet viser sig stærkt og pålideligt.
 3. Du kan installere spotlights, skjule kommunikation.
 4. Smuk udsigt.
 5. Lang levetid.

Ulemperne er det faktum, at strukturerne skal afslutte - kitt og maling. At montere et sådant loft er ret svært, men det reducerer også højden af ​​rummet.

Oprettelse af et strækloft

Brugen af ​​stretch stof giver dig mulighed for at ende med en perfekt flad overflade. Gør det af et specielt materiale baseret på vinyl. Belægningen kan være af forskellige farver og teksturer. Det kan både være blank og mat.

Installation af strækloft indebærer brug af specialudstyr. Der er ingen grund til at justere loftpladen. Selve filmen er ikke bange for skimmel og meldug; kondensat går ikke på det. En anden sådan belægning er elastisk og behøver ikke særlig pleje.

Ulempen kan kun kaldes de høje omkostninger ved strækloftet. På trods af at hans levetid er mere end femten år, er denne ulempe meget betinget. Også at montere et sådant loft uden hjælp fra eksperter vil ikke fungere.

Hvad er bedre at lave loftet i badeværelset: 10 typer af finish

Hvis du skal reparere badeværelset, bør du ikke kun tænke på VVS-udstyr og stil på værelset. Af stor betydning er indretningen, herunder loftet. Lad os finde ud af, hvad der er bedre at lave loftet på badeværelset, hvad er kravene til materialer i rummet med et højt fugtindhold.

Krav til at vende loftet på badeværelset

For at bestemme, hvordan du skal dække loftet i badeværelset, skal du gøre dig bekendt med kravene til indretning af dette værelse.

Badeværelset er forskelligt fra andre værelser, lejligheder eller et landhus. Her skifter temperaturen konstant, vandstænk og vaskemidler falder på væggene og loftet, spejle og indvendige overflader mister over. Og i badeværelset øget fugtigheden. Det følger heraf, at materialer til afslutning af loftet i badeværelset skal opfylde følgende krav og være:

 • fugtbestandig. Dette er et af de første krav. Fordi på trods af materialets kvalitet og skønhed er formen hurtigt deformeret, hvis den ikke er modstandsdygtig overfor fugt. Og reparationer skal gøres på ny;
 • attraktivt og pænt. Badeværelse design bør kombineres med stilen på hele rummet, og passer ind i en enkelt design løsning;
 • har en lang levetid på op til ca. 8 år.

Når du vælger et materiale til afslutning af lofterne i badeværelset, skal du være opmærksom på prisen på materialet. Du skal selvfølgelig ikke dvæle på de billigste muligheder, ellers skal reparationer snart ske igen. Det er bedre at tænke på den bedste løsning på problemet, og brug de mest almindelige metoder til at vende overfladen til badeværelser.

Typer af lofter

Der er mange måder at trimme loftet på badeværelset. For at dvæle på noget specifikt skal du gøre dig bekendt med alle metoder til at dekorere loftoverfladen og se fordele og ulemper ved hvert materiale.

Der er følgende typer lofter i badeværelset:

 • gips og hvidvask;
 • maleri;
 • PVC paneler;
 • rack konstruktion;
 • gipsplader belægning;
 • fliser;
 • spejl belægning;
 • PVC spænding stof;
 • fugt-bevis tapet;
 • kassette design.

Der er mange muligheder. Hver af disse typer lofter på badeværelset opfylder kravene til værelser med høj luftfugtighed. For at forenkle valget af overfladebeklædning kan du lære mere om hver type materiale, lære dens fordele og ulemper.

Plastering med hvidvaskning

Enhver byggemarked tilbyder et stort udvalg af vandtæt gips, som kan bruges i badeværelser. Under lag af gips kan du skjule overfladens uregelmæssigheder, små defekter. Loftsbeklædning vil se meget pænt ud.


Før du anvender gips eller hvidvask, fjern den gamle foring og fjern derefter alle fejl på overfladen. Det er nødvendigt at forsigtigt forsegle sømme, lukke huller og revner. Gipset påføres i flere lag. Hvert lag påføres efter tørring af den forrige.

Hvidvaskning på overfladen af ​​badeværelset er lime eller kridt. Kridt eller kalk fortyndet med vand.

Fordelene ved plastering og hvidvaskning omfatter:

 1. naturlige, miljøvenlige materialer;
 2. enkle, lave omkostninger dækning mulighed;
 3. fejl på enkelte steder elimineres let;
 4. Kalk hvidvask beskytter loftet fra skimmel.

Men dette står over for mange ulemper:

 1. overfladen ser for let ud;
 2. forberedende arbejde før belægning tager meget tid, og processen selv er ret tidskrævende;
 3. På grund af fordampning og fugtighed begynder hvidvaskningen at blive gul, briste og skrælle fra overfladen. Du skal opdatere dækningen næsten hvert år;
 4. Når stænk rammer overfladen, forbliver grimme pletter efter tørring.

Hvis loftet på badeværelset er hvidkalket, anbefales det at undgå fugt på overfladen.

farve

Før arbejdet skal males, skal arbejdsfladen forberedes på samme måde som ved hvidvaskning. Farvestrukturen ligger kun ideelt på den forberedte overflade.


Nogle gange er det svært at vælge, hvordan man maler loftet i badeværelset. Valget af maling til værelser med høj luftfugtighed, stor. Fugtbestandige maling er kendetegnet ved et godt udvalg af farveskalaer, modstand og lang levetid.

Du kan male loftet i badeværelset med forskellige farver. Om ønsket kan mønstre eller mønstre påføres den malede overflade. Mange farvestoffer til hygiejnefaciliteter har antiseptiske komponenter.

Fordele ved loftmaling belægning:

 1. nem anvendelse
 2. rimelig pris;
 3. muligheden for at gennemføre kreative løsninger
 4. længere hvidvask
 5. du kan male dig selv, arbejdet kræver ikke særlige færdigheder;
 6. malet overflade kan vaskes.

Ulemper ved det malede rum:

 1. tidskrævende overfladebehandling
 2. Maling falder over tid, der kan forekomme pletter.

Hvis lejligheden er i en højhus, så er oversvømmelse fra de øverste etager muligt. I dette tilfælde vil belægningen blive fuldstændig beskadiget.

Plastpaneler

Plastpaneler laver ofte lofter i badeværelset. For at fastgøre panelerne på den loftmonterede aluminiumsramme. Med denne finish kan du skjule uregelmæssighederne på loftfladen, lukke kommunikationen og installere belysningsarmaturer til loftet.

Du kan vælge panelerne i den ønskede tekstur, størrelse og farve. Plastpaneler på loftet er kombineret med enhver indretningsstil.

Fordelene ved belægningen af ​​plastpaneler:

 1. attraktivt udseende;
 2. optimale omkostninger;
 3. forud for installationen behøver ikke forberedende arbejde
 4. du kan selv installere panelerne
 5. strukturens holdbarhed
 6. Om nødvendigt kan du erstatte et separat strukturelt medlem. Til reparation er det ikke nødvendigt at afmontere hele dækslet;
 7. let pleje;
 8. belægningen er ikke bange for fugt;
 9. over tid ikke deformeres.

Ulemperne ved et fliselagt beklædning af plast er lille:

 1. når man installerer lofthøjden, reduceres det betydeligt;
 2. Hvis badeværelset har problemer med ventilation, kan der danne støbeform i leddene.

Under drift ophobes snavs på leddene mellem fliserne. Men hvis du regelmæssigt gør rengøringen af ​​belægningen, så vil vi rette op på denne mangel.

Rack konstruktion

Dækningen repræsenterer en ramme fra metal, der er beklædt med smalle laths. Slats kan være plast eller aluminium. Du kan vælge enhver farve til skinnerne, selv i guld eller krom.

Monteret rackloft på to måder: Åben og lukket. Når du installerer en åben struktur mellem rackelementerne, skal du gå i tomrum. Lukket rackskinne loft monteret fælles til leddet.

Der er mange fordele ved rackloftet:

 1. ethvert valg af farver;
 2. spektakulær belægning;
 3. ikke vanskelig installation
 4. ingen grund til at forberede loftet før installationen af ​​strukturen
 5. kan bygges i loftet lamper;
 6. Belægningen er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, er ikke bange for temperaturændringer. Der er ingen skimmel mellem design og loftrummet;
 7. let at passe på;
 8. hvis reparation er nødvendig, så behøver du ikke at adskille hele strukturen. Det er nok at erstatte de enkelte elementer;
 9. dækket er ikke bange for oversvømmelse fra de øverste etager;
 10. Lang levetid, op til 35 år.

Ulemperne ved et slattedække til et badeværelse inkluderer de høje omkostninger. Hvis du ikke er ligeglad med strukturen, akkumuleres snavs i leddene.

Gipsplader strukturer

Belysningsarmaturer kan installeres i gipsplader.

Gipspladerlofter har følgende fordele:

 1. designet skjuler bemærkelsesværdigt fejl og fejl i loftrummet;
 2. ingen overfladebehandling nødvendig
 3. evnen til selvstændigt at udføre installationen
 4. det er nemt at arbejde med materiale;
 5. overfladen ser spektakulær og stilfuld ud;
 6. belægning kan vaskes;
 7. ikke bange for virkningen af ​​fugt, damp, høje temperaturer.
 1. Adgang til kommunikation er lukket
 2. helst installeret i rum med højt til loftet, fordi designet tager en betydelig mængde plads;
 3. dyre;
 4. hvis reparationer er nødvendige, er det svært at erstatte enkelte elementer i strukturen.

Loftbelægning bør periodisk tones for ikke at miste det æstetiske udseende.

Loftfliser

Loftsfliser passer til næsten enhver indretningstilstand. Før du lægger fliserne, skal loftets overflade være forberedt. Overflade niveau, læg primer og kittelag. Fliserne tolererer bemærkelsesværdigt et højt fugtindhold, mal starter ikke i belægningen. Hvis over tid, farven på belægningen af ​​fliser keder sig, kan de males.

Flisebelagt materiale til afslutning af loftet i badeværelset har mange fordele:

 1. budgetomkostninger
 2. fliser er lette;
 3. stort udvalg af materiale på fakturaen
 4. i løbet af installationen er flisen let behandlet;
 5. enkel pleje.

Den største ulempe ved at installere loftfliser er den kræsne proces med at forberede loftets arbejdsflade. Andre ulemper ved fliser dækning:

 1. Materialet er skørt og bryder let. Limplader skal være forsigtige med ikke at bryde;
 2. ved leddene ophobes snavs, hvilket er svært at fjerne;
 3. kompleks installation i leddene.

Hvis badeværelset er i en højhus, og der er mulighed for oversvømmelse fra de øverste etager, skal gulvet ændres. Når det er vådt, vil flisen skrælle af.

Spejl (glas) belægning

For et spejlet loft skal du installere en armeret metalramme. Du kan installere ægte spejle på rammen, men en sådan belægning er for dyr. Eller monteret budgetversion af spejlbelægningen af ​​skinnende plastpaneler. Begge muligheder giver en fantastisk effekt.

Glaspaneler er matteret, farvet, farvet glas, med forskellige mønstre. Loftet kan om ønsket være indlejrede armaturer. Designet er tungt, så du skal være særlig opmærksom på installationen af ​​rammen.

Fordelene ved spejlbelægning til badeværelset:

 1. visuelt gør rummet mere rummeligt
 2. ekstraordinære effektive loftdækning
 3. Glasloftet er ikke bange for fugt, dampe, det starter ikke en skimmelsvamp. Spejlloft kan rengøres med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 4. Med passende pleje og høj kvalitet installeres glasloftet i lang tid.
 1. meget dyrt materiale og belægning installation;
 2. en specialist skal installere et glasbelægning, fordi installationen kræver præcise beregninger på grund af den store belastning på loftrummet;
 3. Installer ikke glasdækslet, hvis der er et svagt loft i rummet.

Selv om glasbelægningen kan vaskes, kan pletterne forblive på overfladen. Dækning kræver omhyggelig vedligeholdelse.

Stretch stof til badeværelset

Spændingsstofet kombineres med enhver stil i en lejlighed eller et landhus. Du kan vælge et lærred af enhver tekstur og skygge.

Fordelene ved strækstof:

 1. fugt modstand;
 2. lærredet tolererer temperatursvingninger, forekomsten af ​​kondensat elimineres;
 3. hvis naboerne oversvømmes ovenfra, kan spændingsdækket modstå den akkumulerede vandstrøm. Efter dræning af vandet fra lærredet, er belægningen ikke deformeret og har samme form.

Ulemper ved stræklofter:

 1. installation af spændingsstof udføres med specielt udstyr. Selvinstallation er udelukket, specialkundskaber er nødvendige;
 2. dyre finish mulighed;
 3. når du håndterer lærredet, skal du være forsigtig, fordi lærredet let beskadiges
 4. Efter installation af dækslet er adgang til kommunikation lukket.

Den største ulempe ved spændedækslet kan kaldes det næste punkt. Hvis stoffet er beskadiget, er reparationsarbejde umuligt, og stoffet skal udskiftes helt.

Vandtæt tapet

Når man beslutter, hvordan man limer loftet i badeværelset, stopper sjældent nogen ved tapetet. Det menes, at en sådan belægning er bange for fugt og derfor upraktisk. Til badeværelset er egnet vinyl tapet med vandafvisende egenskaber.

Før du lim loftet i badet, skal du forsigtigt forberede arbejdsfladen. Hvis du ikke justerer loftet, vil alle fejl blive vist efter vægpapir. Ved forberedelsen af ​​loftet for at klæbe tapet påføres et lag med dyb penetrerings primer, start og finish kittet.

Der er et par fordele ved tapet cover:

 1. budget mulighed for at afslutte loftet til badeværelset;
 2. Omslaget ser godt ud og hyggeligt.

Ulemperne ved loftet med tapet:

 1. svært at klæbe til en person. Det er tilrådeligt at arbejde med en assistent;
 2. tidskrævende proces af skære materiale, som skal gøres meget omhyggeligt;
 3. under tapetet kan vokse skimmelsvamp.

Hvis en lejlighed er oversvømmet fra de øverste etager, bliver tapetet straks ubrugeligt.

Kassette loft

Suspended kassette loft monteret på en metalramme, betragtes som en populær belægning til badeværelset. Når man beslutter hvad man skal gøre med loftet i badeværelset, kan man vælge en kassetteindstilling ved at vælge paneler af galvaniseret stål, plexiglas, aluminium eller akryl. Producerede paneler af mineralske materialer. Patronerne installeret i metalrammen kommer i samme farve eller mønster og forskellige teksturer.

Fordele ved et kassetteloft:

 1. ingen grund til at forberede loftet til installation
 2. Under rammen kan du lukke kommunikationen
 3. evnen til at indlejre lys i loftet
 4. Til reparation kan du udskifte individuelle kassetter;
 5. åben adgang til kommunikation. Hertil kommer det nødvendige modul
 6. appellere.
 1. dyre belægning;
 2. tager centimeter lofthøjde.

Det anbefales ikke at installere kassettbelægninger i et badeværelse med et lavt loft. Designet tager ca. 15 cm, hvilket er helt mærkbart.

Hvilken dækning der skal vælges, afhænger af mange indikatorer, herunder boligarealens egenskaber og selvfølgelig smag og præferencer.