lofter

I Khrusjtjov og andre bygninger i Sovjetiden er lavt loft betragtes som et stort problem, som desværre ikke kan løses på tekniske måder. Hvis du konstant oplever en mangel på plads, anbefales det at visuelt øge rummets højde og henvise til nogle designteknikker. I dag vil vi snakke om, hvordan man arrangerer et lavt loft og tilføjer plads over dit hoved, i det mindste visuelt.

Indhold:

Problemet med lave lofter

De tre komponenter i en bylejlighed er væggene, gulvet og loftet. I denne kombination kan loftet fungere som baggrund eller som hovedakent. Ved hjælp af et korrekt færdigt loft kan du reducere eller forøge rummet i stuen, skabe et kammer eller en højtidelig atmosfære i det indre af lejligheden.

For de fleste gamle lejligheder er der lave lofter. Lofthøjden i Khrusjtsjovs bygning er tæt på 2,4-2,5 meter, og dette sætter noget moralsk pres på beboerne, for ikke at nævne den visuelle komponent i problemet.

I små værelser, som et badeværelse, anteroom og ofte et køkken er lave lofter ikke særlig mærkbare og kan ikke være et reelt problem. Det er bare, at i et lille rum skal en person kaste hovedet tilbage, så loftet kommer i øjnene, og først da vil han være opmærksom på det.

I større rum er det tilrådeligt at sørge for loftet til glæde og tiltrække opmærksomhed. At klare denne mangel på tekniske metoder alene er simpelthen umuligt. Ikke desto mindre er designet ikke noget umuligt, så selv en sådan lille lejlighed kan bringes i et stilfuldt godt udseende. De gør dette ved hjælp af forskellige teknikker, der vedrører design af lave lofter og vægge, valg af lyskilder og dekorative elementer.

Lavt loft trim

De fleste byboere er ikke de heldige, der bor i rummelige lejligheder med højt til loftet. Det første, der anbefales at starte i denne situation, er den lave loftsfinish. Det skal fremstilles i overensstemmelse med visse regler.

Glat tak

De lofter med lavt loft kan styles med et blankt stretchstof i en kølig skygge. For en visuel forhøjelse af loftoverfladen nær væggene bliver loftet lavt lavere nedad om perimeteren, og formen af ​​et sænket loft kan være nogen. Brug af lys nuancer gør loftet overflade, der er malet i sådanne farver, visuelt mere fjernt.

Det ser godt lys perle og hvidgrå tone. Grå og lyseblå nuancer vil også være en prioritet, hvis du har meget lave lofter i dit hjem. Objekter og overflader af grønt og blåt fjerner også visuelt loftet fra seeren. Men husk i hvert fald, at væggene i et værelse med et lavt loft skal udformes i en lysere farve end loftet, hvilket har en positiv effekt på opfattelsen af ​​rummets højde.

Spejl loft

Drømmen om mange ejere af hornovok - spejlloft, der skaber illusionen om uendelighed. Men det ægte spejl på loftet er ikke det sikreste design. Ideelt set bør det være en ophængt struktur, der består af en metalramme og små spejlede paneler i størrelse, som er fastgjort på den.

Alternativt kan du bruge en spejlet strimmel i stedet for en kantsten. Spejl, der ligger tæt på loftet, kan skabe en interessant optisk effekt og føje rum til rummet. Et spejl i den højde vil ikke irritere dig med dine refleksioner.

I dag, i stedet for et ægte spejl, anvendes spejl polystyren paneler oftere. Ved at installere et sådant design sænkes loftet i et lille rum et par centimeter nedad, selvom denne ulempe eliminerer illusionen om at fordoble højden, fordi "anden etage" er til stede med et gennemsigtigt gulv. Hvis det er muligt, kan denne løsning vælges til stuen, salen, køkkenet eller badeværelset.

Volumen loft

Hvis lejligheden har lave lofter, vil volumetriske lofter bidrage til at gøre dem visuelt højere. Ovenstående kan forekomme lofter caisson type. Du kan ikke bruge meget store lister, lim dem til overfladen på tværs. Lister skal være lettere end rummet inde i den resulterende rhombus eller firkanter. Det anbefales at male dette rum i en mørkere og koldere farve - i dette tilfælde synes loftet at uddybe.

Prøv ikke at bruge stucco loft dekoration, hvilket visuelt gør det endnu lavere. I ekstreme tilfælde kan du kun bruge tynde stucco, specialdesignede lave lofter.

Andre tricks

Hvis rummets design tillader det, kan det lave loft forhøjes visuelt ved hjælp af arrangement på loftbjælkerne. I dette tilfælde skal bjælkerne være malede i hvid eller i en anden lyssignal, og selve loftet - i en røget mørkere farve, så vil den visuelt skynde sig opad.

Den oprindelige måde at hæve det lave loft visuelt er at bruge dekorativt maleri og den såkaldte "bedrageriske" teknik i det indre. Det er denne metode, der gør det muligt at omdanne overfladen til et landskab, der går i perspektiv, til eksotiske blomster eller noget lignende, som giver dig mulighed for visuelt at ændre rummets skala.

Spektakulær modtagelse, som er velegnet til et barns værelse eller soveværelse: væg- og loftindretning med et himmelsk mønster. Grænsen mellem væggen og det lave loft i huset på samme tid skal du sløre, så toppen af ​​rummet vil virke uendelig.

Lavt loftbelysning

En vigtig faktor, som påvirker loftets højde, anses for at være lys, hvilket er en god hjælpemiddel, når man skaber optiske illusioner. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige lamper til lave lofter.

Her er de grundlæggende teknikker, der skal følges ved lave lofter:

 1. Giv mere lys. Jo lysere lyset, jo højere loftet virker.
 2. Det er bedre at bruge lamper, der leder lyset ikke opad, men opad. For at lette trykket fra strækloftet kan du installere flere armaturer på rummets omkreds, hvor loftslamperne er rettet mod åbningen opad.
 3. Medtag lokale lyskilder i dit værelse design. Sådanne lyse accenter kan skabe en hyggelig atmosfære og aflede opmærksomhed fra lave lofter. Lys lys udvider den visuelt tilbageværende, mindre oplyste del af rummet.
 4. Hæv væggene, og det lave loft vil hjælpe lys, der er installeret på gulvniveau.
 5. En god mulighed for at designe et værelse med et lavt loft betragtes som afvisning af en omfangsrig pendant lysekrone i midten af ​​rummet. Det er bedre at fordele belysningen på rummets vægge.
 6. Men når du stadig ikke kan forlade lysekronen, så giv fortrinsvis en lille flad pladearmatur, bliver rummet visuelt meget højere. En ekstra følelse af frihed og luft er i stand til at give en speciel lysekrone til lave lofter, som har udseendet af en kuppel.
 7. For at øge loftets højde kan du bruge det hængende lofts lys.

Væg dekoration muligheder

Når man laver et lavt loft, er væggenes udsmykning også meget vigtig, hvilket vil medvirke til optisk forøgelse af rummets højde:

 1. Den enkleste løsning er at bruge tapet med et lodret mønster. Det er vigtigt at huske om foranstaltningen. Lette brede striber i rummet vil ikke hjælpe, de er mere tilbøjelige til at give rummet noget "squat". Det er bedst at bruge et blødt og ubemærket billede. Det kan ikke kun være en strimmel, men også et blomstret eller geometrisk mønster. Og hvis du vil have lyse striber, anbefales det at inkludere dem i accenter på det rette sted, for eksempel for at fremhæve nogle funktionelle områder.
 2. For visuelt at øge højden af ​​de lave, skal du male væggene eller holde tapetet tæt på loftoverfladen som vist på billedet af lave lofter. Brede grænser i loftets tone "stjæle" højden af ​​rummet, så det er bedre ikke at bruge dem, eller male dem for at matche væggene eller bruge meget smalle grænser.
 3. For at øge højden af ​​rummet, tilføj højder til væggene - lad dem "gå" på loftoverfladen. For at gøre dette skal du male det lave loft nær væggene i væggenes farve eller lim tapetet, der begynder med loftet. Dimensionerne af strimlen på loftet, som du "giver væk" til væggen, vil afhænge af størrelsen af ​​rummet. Jo mere de er, loftet kan bruges mere. Men i hvert fald bør du ikke tage mere end 30 centimeter fra loftet. I små værelser er 5 centimeter nok. Men i for små værelser (op til 12 kvadratmeter) bør denne teknik ikke bruges.
 4. De "spil med farve" refererer til følgende teknik: det er muligt at male et lavt loft i samme farve som vægge, men lysere med flere toner.
 5. Stylister har følgende regel: "For ikke at skjule fejl, men for at understrege fortjenester". De samme tendenser gælder i design af lejligheder. For at aflede opmærksomheden fra et lavt loft er det værd at tiltrække det til et andet objekt, for eksempel til gulvet. Det kan være belagt med en blank eller blank lak. Dette giver gulvdybden, hvilket betyder, at der tilføres rumfang i rummet. Du kan bruge glansede fliser eller andet materiale, der har reflekterende egenskaber.

Møbler og indretningsprodukter

Vi overvejede at dekorere lave lofter, nu skal vi finde ud af, hvordan man vælger møbler og dekorative elementer, så lofthøjden syntes acceptabel. Der bør gives fortrinsret til høje og smalle skabe, stativer og stativer, mens det er bedre at opgive omfangsrige møbler til fordel for mere præcis og minimalistisk.

Lodrette elementer i den indre struktur aflange rum og korrigere rummets proportioner.
Hvis du tilføjer små lænestole og lave kaffeborde til ovennævnte store møbler og headset, så vil sådanne spil i kontrast skabe indtryk af, at lofterne i rummet er ret anstændige i højden.

Hvis du øger højden af ​​døråbningen, gør døren næsten til loftet selv, hvilket vil medvirke til visuelt at løfte loftet. Et glimrende alternativ er at "opbygge" døren ved at tilføje en transom på toppen. Nogle gange kan du endda nægte at bruge den indvendige dør, erstatte den med en høj arch, lavet af gipsplader.

Vinduet anbefales også at trække op. Mindst visuelt. For at opnå en lignende effekt kan du købe en lys gennemsigtig tyll. Gardiner til lave lofter skal være lange. Gardin skal hænge direkte under loftet selv. Nå, hvis en lille klud ligger på gulvet. Lodrette folder på gardiner, lodrette mønstre eller striber bidrager også til en stigning i højden. I køkkenet på samme princip bør der anvendes lodrette persienner.

Udformningen af ​​et værelse med lave lofter skal bestå af lodrette aflange genstande - spejle, gulvlamper og vaser. Installation af væg- og vægelementer - radiatorer, malerier og akvarier skal laves lidt over deres normale placering.

Således er et lavt loft en ejendommelig del af boligens art! Designet af et lavt loft kan være charmerende og sødt og kan forværre følelsen af ​​lukket rum. Alt er i dine hænder! Og endelig husk, hvad du ikke kan gøre i et værelse med et lavt loft: du kan ikke dele en væg med tapet eller grænser, da vandret er kontraindiceret, kan du ikke bruge tapet med stort mønster, du kan ikke hænge en massiv lysekrone.

Grundlæggende regler og materialer til efterbehandling af lave lofter i et privat hus

Lave lofter findes i private hjem, i det mindste end i standardbylejligheder og under reparationer, altid på udkig efter en måde, der vil gøre dem visuelt højere. Hvordan og hvordan man trimmer lave lofter i et privat hus - et konstant spørgsmål i denne situation. Dernæst vil vi forsøge at finde de bedste finish og overveje alle veje separat.

Vigtige regler

Der er et vist sæt grundlæggende regler, der skal overholdes, så at de lave lofter i et privat hus er færdige, de vises højere og værelserne bliver mere rummelige visuelt. Alle er enkle, og følg nedenstående anbefalinger er ikke svært.

 • Det er nødvendigt at bruge lyse farver i udsmykningen. Den ideelle løsning ville være hvid, hvilket vil give en følelse af større højde.
 • Hvis det er muligt, kan du trimme loftet med et blankt lærred. På grund af reflektiviteten vil det give rummet et større visuelt volumen, end det faktisk er.
 • Du bør ikke bruge massive og omfangsrige vedhængslamper, som visuelt skjuler rummet og gør lokalet tættere.
 • Hvis du arrangerer væggene og flyet over hovedet i en farve, vil effekten være meget stærk - rummet vil blive større, og overlapningen vil visuelt stige.
 • Tegning med en lodret orienteret strimmel på væggene vil også gøre rummet lidt højere i fornemmelse. Denne regel gælder ikke direkte på loftoverfladen, men giver et godt resultat.

Derudover er det værd at være opmærksom på indretningen. Jo højere og mere massive møblerne er, desto mindre bliver rummet i højden. At afvise massive skabe til fordel for mere kompakte møbler kan opnå gode resultater.

gips gipsplader

Hvis dit hus ikke er for jævnt overlappende, så vil dette materiale være din frelse. GCR-overfladerne er glatte og glatte, og du kan male dem i enhver farve. Samtidig er der ingen problemer med installationen, da selv den mest erfarne mester vil klare installationen af ​​en sådan belægning.

Imidlertid er det nødvendigt at samle en ramme under gipsvæggen, som vil tage en vis afstand over hovedet. Dette øjeblik er måske ikke det vigtigste i et almindeligt rum, men hvis højden af ​​væggene er lille, skal denne omstændighed tages i betragtning. Ellers er GKL perfekt til efterbehandling af gulve i private hjem. Nogle typer af gipsplade-design giver dig mulighed for at skabe et behageligt interiør, selv i de laveste lokaler.

Spændingsdug

Denne designmulighed er et af de bedste valg for ethvert værelse, herunder dem med lave vægge. Hvis du vælger en blank version af belægningen, vil det på grund af rummets refleksioner virke meget højere. I dette tilfælde kan du i tilfælde af et spændingsdukke flytte væk fra nogle regler og vælge et mørkt eller endda sort design.

Det mørke reflekterende plan vises som et stort spejl placeret over hovedet og vil give rummet ekstra volumen. Derudover er der ikke behov for at nedsætte loftet til en betydelig afstand til installationen af ​​spændingsmaterialet. Kun fem centimeter er tilstrækkelige til installationen.

Paneler og andre lignende belægninger

En sådan finish passer perfekt ind i det indre af et privat hus. Men med panel typer af belægninger er der det samme problem som GCR - behovet for at opbygge en ramme. Hvis du trimmer dem med et lavt loft i et træhus, kan du delvist overføre bjælkerne til de eksisterende bjælker og derved reducere den afstand, der kræves til installation.

Selv hvis man har monteret panelerne i en mindste afstand fra loftet, vil de dog stadig miste udseendet på spændende lærred og gipspladerne. Derfor bør et sådant design kun vælges i tilfælde, hvor andre muligheder ikke er egnede.

Sådan dekorere loftet i et privat hus: TOP 8 materialer

Efter færdiggørelsen af ​​udvendigt arbejde i opførelsen af ​​et landhus, skal du fortsætte til en kompleks, men nødvendig proces - indretning. Normalt indvendigt design begynder med spørgsmålet om, hvordan man kan trimme loftet i et privat hus. Den foreslåede artikel vil hjælpe med at bestemme valget af efterbehandling materiale.

Afslutningsmuligheder

Der er mange anstændige materialer til afslutning af loftet i et privat hus. Disse er både traditionelle og moderne materialer, der opfylder de mest krævende smag.

De vigtigste muligheder for at afslutte loftet i et privat hus:

 • renvaske;
 • farvning;
 • gipsstifter med stuck;
 • dekorative gips med sokler;
 • suspenderede strukturer;
 • foring af træ;
 • strakt lærred;
 • konstruktion af gipsplader
 • Baggrund.

En vigtig rolle ved valget af lofter i et privat hus er spillet af behovet for at justere den hårde belægning. Så hvis du monterer en ophængt struktur, er det ikke nødvendigt at justere den hårde overflade. Kommunikation og ledninger lukkes med en hængende struktur.

Enhver mulighed for at afslutte loftet på et privat hus har sine fordele og ulemper. Hvilken designmetode at vælge afhænger af lofternes højde, indretningstilstand, budget, smag og præferencer.

Lad os se nærmere på nogle af de materialer, hvorfra der kan laves lofter i et privat hus.

maleri

En af de nemmeste måder at designe et loft på. Den klassiske mulighed ville være at male overfladen i hvid. Men et sådant design er næppe egnet til et soveværelse eller stue.

Hvis du stadig vil bruge mørke farver, anbefales det at blive kombineret med pastelltoner på væggene. Du kan bruge dekorative blækpræparater med forskellige effekter.

Gips, gips eller polystyrenskum

Lette monteret på overfladen af ​​en plade af polystyrenskum eller gipsplader og lister med lister. Denne belægning er normalt hvid, men efter installationen kan panelet males med en hvilken som helst skygge.

En god løsning ville være at dekorere lofterne på et landhus med dekorative gips, som kan være glat, tekstureret med efterligning af marmor eller mønstrede paneler. Men efterbehandling med dekorative gips kræver særlige færdigheder.

Ophængte strukturer og strækstoffer

På grund af det specielle design af loftet på et privat hus, skal du tænke på, hvordan man lukker ledninger, ventilation og forskellige kommunikationselementer. Til dette formål, egnet suspenderet gipspladedesign. Til overfladen kan du installere belysningsenheder. Disse er LED-strimler eller spotlights.

Korrekt valgte suspenderet struktur giver mulighed for visuelt at forøge rummet, for at anvende forskellige designløsninger.

Suspended strukturer kan kombineres med strakt lærred.

På overfladen kan du holde dekorativt tapet i form af strimler. Du kan holde tapet af samme farve i soveværelset over dit hoved. Og for resten af ​​loftet at afhente materiale af en anden farve.

For at klæbe overfladen med tapet skal du justere arbejdsfladen. Dækningen skal være glat. Til børn passende foto tapet.

Du kan tilføje dekorative klistermærker til dit tapet, der efterligner en lysende stjernehimmel eller smukke planter.

Nuancer i udformningen af ​​lofter i et landhus

Vælge hvad man skal lave loftet i et privat hus, du skal tage højde for funktionerne i enheden udkast overfladen af ​​forstæder bygninger.

At skære loftet i et privat hus indefra, du skal udføre følgende ekstra arbejde for grov belægning:

 1. at montere isoleringen
 2. lægge hydro- og dampspærrelag;
 3. nødt til at tage sig af opvarmning og finde kvalitetsmateriale. Til isolering ved hjælp af mineraluld, udvidet ler, savsmuld og andre materialer.

Efter installation af de nødvendige lag på gulvene, fortsæt til indretningen.

Hvilke lofter er bedre?

Nogle gange er det svært at beslutte og bestemme, hvilke lofter der skal foretages i et privat hus. En veludformet loftsplads skal trods alt ikke kun være smuk, men varm og praktisk, med en lang levetid.

Problemet med loftindretning eksisterer, hvor værelserne ikke opvarmes om vinteren. Hvis du pynter lofterne med et træ eller gipsplader i et sådant privat hus, vil belægningen snart blive ubrugelig i et fugtigt og uopvarmet rum og begynde at falde sammen. Derfor, hvis huset kun bruges om sommeren, så er det bedst at lukke loftet i et privat hus med en ophængt struktur. Passende og paneler lavet af plast og PVC, bjælkeophæng.

Det er nødvendigt at vælge en sådan overfladebelægning, der kan modstå temperaturændringer. Det er muligt at sy loften på et privat hus med et strækstof fremstillet af vinylfilm. En sådan belægning deformeres ikke ved temperaturer under nul og vil modstå virkningerne af varme.

Du kan sheathe loftet af et privat hus med gips. Denne belægning giver dig mulighed for at skjule næsten alle defekter i basisoverfladen. Efter installation af gipsplader kan du udføre en ekstra finish. Overfladen kan males, holde på tapet eller dekorere med gips.

Lavt loft trim

Loftet i et landhus varierer ikke altid i stor højde. I mange private bygninger er lofthøjden lav. For visuelt at øge højden, skal du alvorligt tage fat på spørgsmålet om, hvordan man kan trimme det lave loft i et privat hus.

For at gøre lofter højere, anbefales det at overholde følgende regler ved valg af materialer og efterbehandling af lofter i et privat hus:

 • Når du laver en loftsoverflade, skal du kun vælge lyse farver;
 • Du kan bruge en blank finish, hvis spændevævet er monteret;
 • Når du monterer armaturer i en dækning, er det bedre at nægte omfangsrige belysningsarmaturer med et vedhængsmonteret. Sådanne lamper reducerer visuelt rummets rum og fjerner den allerede lave højde af lofterne;
 • i soveværelset, for visuelt at øge højden af ​​rummet, kan du lave en belægning, der afviger i farve fra hele loftet.

Møbler er af stor betydning for værelser med lave lofter. Så hvis loftet er korrekt, men møblerne er høje og massive, så er der ingen effekt, der øger højden.

Hvordan afslutter man et træloft?

For at bestemme valget af efterbehandling materialer til loftet af et privat hus lavet af træ, skal du tage højde for funktionerne i enhedens loft:

 • Overlapninger af træhuset lyses og fremstilles ved hjælp af bjælker;
 • Mellem bjælkerne er der et rum, der er fyldt med isolerende materiale. Isoleret rum lukker finishen;
 • husets træ krymper, hvilket påvirker loftdækningen.

At dekorere et træloft i et privat hus er bedste materialer lavet af træ. Naturmateriale kombineret med enhver stil i et landhus, vil opretholde det optimale niveau af temperatur og fugtighed.

Hvis du monterer et træloft til badeværelset og i køkkenet, så er der sandsynligheden for, at der er skimmel. I værelser med høj luftfugtighed er det bedre at opgive konstruktionen af ​​trælofter. For badeværelser i træhuset vil spændingsbelægningen være passende.

Yderligere vil vi fortælle mere detaljeret om nogle typer af efterbehandling af lofter af træhuse.

Træbelægning

Foring af træ betragtes som den mest almindelige form for beklædning på grund af følgende egenskaber:

 1. god støjisolering og varmeisoleringsegenskaber;
 2. evnen til at lukke loftets mangler
 3. ingen overfladebehandling nødvendig
 4. lang levetid, hvis det passer godt til loftet. Det er nødvendigt at imprægnerer materialet med en speciel sammensætning med jævne mellemrum;
 5. hurtig installation;
 6. egnet til alle indretningsløsninger.

Ulemperne ved foring indbefatter muligheden for deformation med skarpe temperaturfald og brandbarhed.

Normalt anvendes lofter fra fyr, linde og eg, lærk.

Gipsplader

Gipsplankens finish til loftet på et træhus har følgende fordele:

 1. godt passerer luft, undtagen fremkomsten af ​​kondensat på en overflade;
 2. evnen til at skjule fejl og lukke ledningerne med kommunikation.

Ulempen ved gipsbelægning er manglende evne til at montere direkte på træloftet. Du skal forud montere rammen. Efter installationen skal du udføre yderligere arbejde. Overfladen er puttied og malet. Du kan lim overfladen med tapet.

konklusion

Når du vælger et materiale og en metode til fastsættelse af loftet for et privat hus, skal du tage højde for rummet, forekomsten af ​​uregelmæssigheder og overfladefejl. Den vigtige rolle, som belysning spiller, som også påvirker den visuelle stigning eller formindskelse af rummets højde.

Når du vælger et loft trim, skal du overholde modereringen i farveskemaet. Den øverste del af rummet skal kombineres med den generelle stil i et landhus. Lofter skal være en rigtig indretning af et privat hus.

Lavt loft - ikke en katastrofe! 16 tricks til visuelt at løfte loftet

Lofter - et meget almindeligt problem for ejere af bylejligheder. Loftet højde på 2,4 meter anses for at være minimum for et behageligt ophold, og efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen kan omtrent samme højde opnås af ejerne af lejligheder i typiske huse.

2,6-2,7 meter - den gennemsnitlige højde, hvormed boligkøbere nu kan tælle. Og lofterne over 3 meter er mere af en luksus, der er tilgængelig for folk der bor i Stalin eller i moderne hems.

Selvom dit hus har lave lofter, er der masser af effektive teknikker, der giver dig mulighed for visuelt at løfte loftet, hvilket gør rummet mere rummeligt og rummeligt.

Selvfølgelig, ikke alle eksemplerne ovenfor, er lofthøjden 2,4 meter. Imidlertid viser disse interiører klart, hvordan denne eller den pågældende teknik virker i praksis.

1. Valg af farver og finish til lave lofter

 • hvid magi

Hvide overflader bidrager til visuelt at udvide rummet. Hvis du har lave lofter, hvid maling - din mulighed.

 • glansskole

Glatte belægninger afspejler lys og øger rummet visuelt. Valg af materiale til maling af loftet, pas på den glatte, ikke matte maling.

 • i limbo

Stræklofter - en anden effektiv modtagelse. Nogle typer af materialer er så glatte, at de ikke kun afspejler lys, men også genstande i rummet, duplikere rummet og synligt gøre loftet meget højere.

 • blå drømme

Hvis du stadig vil eksperimentere med loftets farve, skal du være opmærksom på nuancerne blå. Blå farve er forbundet med en klar himmel og løfter visuelt loftet.

Den grundlæggende regel, når du vælger en farve til lave lofter - uanset hvilken skygge du tager, skal væggene ikke være lettere! Hvis loftet er mørkere end væggene, vil det visuelt knuse og endnu mere "spise op" højden af ​​rummet. Den bedste mulighed: vægge og lofter af samme farve (snehvid, mælkeagtig, lyseblå) - i dette tilfælde vil grænserne i rummet forsvinde og loftet bliver højere.

Forsøg at undgå udragende designs - kassér bulkkronerne til fordel for pæne indbyggede lys. Hæng ikke loft fans og dekorere midten af ​​loftet med stuck. Til lave lofter, egnede konstruktioner (gipsplader, lister), der rammer rummet ved kanterne og "fordyber" midten - i dette tilfælde simulerer kuplens form, vil loftet se højere ud.

2. Belysning ved lave lofter

 • kompetent belysning

Hvis du designer en gipspladkasse rundt om loftets omkreds, skal du bruge LED-baggrundsbelysningen i midten. Den ideelle kombination til lave lofter: en kedelig kasse rundt omkredsen med indbyggede spotlights, blank farve eller et strækloft i midten, LED-baggrundsbelysning, der fremhæver den centrale del af loftet.

 • korrekt retning af lys

Vælg korrekt lamperne, der belyser loftet. Sconces, gulvlamper, lysekroner skal ikke skinne ned, hvilket gør rummet mere fladt, men opad, der skaber et skuespil i loftet og visuelt gør det højere.

3. Valget af møbler

 • lave møbler

For et værelse med lave lofter, skal du vælge lave møbler: flade sofaer og lænestole, pæne kommoder og skabe. Jo højere og mere voluminøse møblerne vil være, desto mindre vil afstanden til loftet forblive - jo lavere vises det.

 • snehvid overflade

Når du vælger et køkken, skal du være opmærksom på de hvide øvre frysere, der matcher farven på væggene i farve og optager hele rummet op til loftet i højden. Sådanne skabe vil visuelt fusionere med væggen, og lofterne vil være deres naturlige fortsættelse.

4. Indretnings værelse med lave lofter

 • refleksionslov

Spejle - en klassisk teknik i design af vanskelige værelser. Brug store vertikale gulv- eller vægspejle. Reflektere både væggene og loftet, vil de gøre rummet mere rummeligt.

 • heldig strimmel

Vælg tapet og gardiner med et lodret mønster for visuelt at øge højden på rummet. Prøv at undgå at bruge horisontaler i rummet: kassér vandret tapet, vandrette malerier og plakater eller dekorative vægpaneler, der opdeler rummet horisontalt.

 • farve effekt

Ombre er en glat farveovergang fra lysere til mørkere. Denne teknik er ideel til et værelse med et lavt loft: den lette del af væggen ovenfor skal visuelt fusionere med loftet, hvilket vil hjælpe med at løfte det.

 • maksimal længde

Det er tilrådeligt at hænge gardinestangen til selve loftet, eller endnu bedre at skjule det bag gipsboksen. Gardinerne selv skal nå gulvet og ligge ligeledes i smukke folder. Til gardiner vælger lette flydende materialer - silke, batiste, organza - de ser godt ud i små værelser med små lofter uden overbelastning af rummet.

 • på niveauet

Hæng billeder, plakater, billeder over øjenhøjde, vælg store lodrette objekter med overvejende vertikale linjer. I dette tilfælde stopper visningen ikke på væggen indretningen, og højden af ​​rummet vil visuelt øges.

 • intet ekstra

Og det universelle råd til udsmykning af små værelser: undgå rod og opretholde spartansk orden. Tøj, tilbehør, forskellige knick-knacks og mange souvenirs bør sikkert gemmes i skabe og kommode. Lad dig kun se det mest nødvendige - det dekorerer dit interiør uden at overbelaste det.

Sådan trimmer du et lavt loft i et privat hus

Afslutning af lave lofter i et privat hus - de grundlæggende regler og muligheder

Grundlæggende regler og materialer til efterbehandling af lave lofter i et privat hus

Lave lofter findes i private hjem, i det mindste end i standardbylejligheder og under reparationer, altid på udkig efter en måde, der vil gøre dem visuelt højere. Hvordan og hvordan man trimmer lave lofter i et privat hus - et konstant spørgsmål i denne situation. Dernæst vil vi forsøge at finde de bedste finish og overveje alle veje separat.

Vigtige regler

Der er et vist sæt grundlæggende regler, der skal overholdes, så at de lave lofter i et privat hus er færdige, de vises højere og værelserne bliver mere rummelige visuelt. Alle er enkle, og følg nedenstående anbefalinger er ikke svært.

 • Det er nødvendigt at bruge lyse farver i udsmykningen. Den ideelle løsning ville være hvid, hvilket vil give en følelse af større højde.
 • Hvis det er muligt, kan du trimme loftet med et blankt lærred. På grund af reflektiviteten vil det give rummet et større visuelt volumen, end det faktisk er.
 • Du bør ikke bruge massive og omfangsrige vedhængslamper, som visuelt skjuler rummet og gør lokalet tættere.
 • Hvis du arrangerer væggene og flyet over hovedet i en farve, vil effekten være meget stærk - rummet vil blive større, og overlapningen vil visuelt stige.
 • Tegning med en lodret orienteret strimmel på væggene vil også gøre rummet lidt højere i fornemmelse. Denne regel gælder ikke direkte på loftoverfladen, men giver et godt resultat.

Derudover er det værd at være opmærksom på indretningen. Jo højere og mere massive møblerne er, desto mindre bliver rummet i højden. At afvise massive skabe til fordel for mere kompakte møbler kan opnå gode resultater.

gips gipsplader

Hvis dit hus ikke er for jævnt overlappende, så vil dette materiale være din frelse. GCR-overfladerne er glatte og glatte, og du kan male dem i enhver farve. Samtidig er der ingen problemer med installationen, da selv den mest erfarne mester vil klare installationen af ​​en sådan belægning.

Imidlertid er det nødvendigt at samle en ramme under gipsvæggen, som vil tage en vis afstand over hovedet. Dette øjeblik er måske ikke det vigtigste i et almindeligt rum, men hvis højden af ​​væggene er lille, skal denne omstændighed tages i betragtning. Ellers er GKL perfekt til efterbehandling af gulve i private hjem. Nogle typer af gipsplade-design giver dig mulighed for at skabe et behageligt interiør, selv i de laveste lokaler.

Spændingsdug

Denne designmulighed er et af de bedste valg for ethvert værelse, herunder dem med lave vægge. Hvis du vælger en blank version af belægningen, vil det på grund af rummets refleksioner virke meget højere. I dette tilfælde kan du i tilfælde af et spændingsdukke flytte væk fra nogle regler og vælge et mørkt eller endda sort design.

Det mørke reflekterende plan vises som et stort spejl placeret over hovedet og vil give rummet ekstra volumen. Derudover er der ikke behov for at nedsætte loftet til en betydelig afstand til installationen af ​​spændingsmaterialet. Kun fem centimeter er tilstrækkelige til installationen.

Paneler og andre lignende belægninger

En sådan finish passer perfekt ind i det indre af et privat hus. Men med panel typer af belægninger er der det samme problem som GCR - behovet for at opbygge en ramme. Hvis du trimmer dem med et lavt loft i et træhus, kan du delvist overføre bjælkerne til de eksisterende bjælker og derved reducere den afstand, der kræves til installation.

Selv hvis man har monteret panelerne i en mindste afstand fra loftet, vil de dog stadig miste udseendet på spændende lærred og gipspladerne. Derfor bør et sådant design kun vælges i tilfælde, hvor andre muligheder ikke er egnede.

Hvordan til at dekorere loftet i et privat hus med komfur opvarmning?

Takket være moderne bygningsteknologier og materialer er efterbehandling af et privat hus ikke noget problem. For at afslutte lofter i det private hus vælger ejeren ud fra smagen, træk ved det generelle design og passende omkostninger. En vigtig rolle i udvælgelsen er spillet ved opførelsen af ​​huset, højden, tilstedeværelsen eller fraværet af ovnen opvarmning og loftbjælker. Ny, men allerede populær trend i konstruktion - hævede lofter, der passer til næsten alle værelser i huset.

Loftsafslutninger

Når man beslutter, hvad der bedre er at trimme loftet i et privat hus, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme rummets funktionelle identitet. De materielle krav til loftet i køkkenet, badeværelset, kedelrummet er forskellige fra materialet til soveværelset eller stuen. Deres egenskaber har også boliger med lave lofter, værelser på loftet. Nybyggede huse har også deres egne detaljer. Ejere ønsker at designe nye flade lofter i henhold til de nyeste designtendenser, men strukturen krymper over tid og betydeligt. Selv små forskydninger er synlige på loftoverfladen, og de brugt dyre materialer er forkælet. Efter at have overvejet fordele og ulemper, er beslutningen om at trimme loftet i et privat hus stadig lavet. Hvordan materialet anvendes i forskellige tilfælde:

 • gips gipsplader
 • tapet
 • Flydende tapet
 • Støbt
 • Spændingsmateriel
 • Falske bjælker
 • plast
 • Bloker Houses
 • Loft flise.

Køkkenlofter

Krav til overflader af materialer i køkkenrummet har deres egen nuancer. Moderne køkken er en spisestue og et samlingssted for hele familien. Her fordampning, lugt, høj luftfugtighed. Hvordan til at dekorere loftet i køkkenet i et privat hus, der kombinerer alle de krav til praktisk og æstetisk?

 • Hvidvaskning: plus - billig, miljøvenlig, du kan gøre dig selv. Minus - tolererer ikke ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, smuldrer, bliver hurtigt dækket af pletter.
 • Maleri - billig, tilgængelig til selvstændigt arbejde, det er muligt at vaske, men ikke for lang tid.
 • Baggrunde - relativt billigt, vaskemiddel - kan vaskes, stikker ikke med store omkostninger, du kan vælge farver til ethvert interiør. Temperaturdråber og damp kan føre til afskalning, især ved sømme.
 • Gipsplader. Er ikke tilhørende kategorien dyrt og utilgængeligt materiale, perfekt justerer overfladen, gør det muligt at skjule loftskommunikation og implementere forskellige designideer. Ulempen er lille, men du skal vide: høj luftfugtighed kan forårsage gips at falde ved sømme, med jævne mellemrum skal du male igen.
 • De nyeste teknologier - stræk-, panel- eller skrålofter vil dekorere ethvert køkken, men disse materialer, der opfylder kravene i dette rum, hører ikke til budgetmulighederne.
 • Plast er det mest praktiske materiale til køkkenet med hensyn til opretholdelse af renlighed, men kun dens dyre sorter kan betragtes som miljøvenlige.

Kedel og bryggers

Nå, hvis huset har et separat rum til varmekedlen. Dette bilag, såvel som andre bygninger med økonomisk formål, kræver ikke specielle dronninger i design, men der er brug for renlighed og orden her. Hvordan afslutter man loftet i et privathuss kedelrum, for ikke at bruge penge på dyre materialer og opfylde sikkerhedskrav? Et træk ved loftet i kedelrummet kan være det faktum, at flere rør, ventilatorer og andre kommunikationer passerer igennem det. Hvis der ikke er behov for at lukke dem fra øjnene, kan du lade loftet bare gipset og ikke mere at afslutte. En anden mulighed er at skjule alt under brandfast gipsvæg, men lad indlæg fra gitterene være på steder, der muligvis har brug for adgang over tid.

For ikke-boligrum, især kølige, er den bedste mulighed plastplader eller paneler. Gipsvæggen er også velegnet, men det er bedre at vælge fugtbestandigt.

Hvordan til at dekorere et træloft i et privat hus?

Opførelsen af ​​nye bygninger af beton, glas og plast er gradvis eroderende. Menneskernes naturlige og naturlige trækkraft påvirker populariteten af ​​landhuse i træ og træindretning. Hvad med lofter i dette tilfælde? Selvfølgelig kan du bruge alle tilgængelige typer finish, men for at opretholde en naturlig "træ" stil er de bedste muligheder:

 • Wall paneler. Naturlige træplankpaneler har engang tjent som materialer til polstring af jernbanevogne, hvorfra de fik deres navn. Den mest populære træart til fremstilling - massiv eg, hornbjælke og asp.
 • Reiki "block house." En god opfindelse til et træhus: Det kræver ikke forberedende forberedelser, skjuler alle fejl, fremragende varme- og lydisoleringsmaterialer, utallige designløsninger. Mangel på en - den høje pris. Materialet til fremstilling af sådanne blokke er næsten alle træarter.

I udsmykningen af ​​træloftet anvendes også krydsfiner, træbjælker, specielle falske bjælker, brædder og lameller. En interessant løsning til trælofter er en kombination i design af træindsatser med spændingselementer eller alsidige gipsplader.

Stræklofter

Stræklofterne blev brugt relativt nylig. Ikke alle er bekendt med deres styrker og svagheder, forskellige tekstur, farve og kvalitet. Stretch loft er en strakt lærred af PVC film eller polyvinylchlorid imprægneret stof. Farverne på lærredet præsenteres i det bredeste udvalg af farver, både monofoniske og med mange forskellige mønstre. Typer af overflader på strækloftet til et privat hus vælges afhængigt af formålet med rummet. Sådan trimmer du et lavt loft i et privat hus? Hvad skal man vælge til badeværelse, køkken, kedelrum? Ved hjælp af dette materiale er næsten alle problemer løst.

Matt overflader

Den mest almindelige og økonomiske type af strækloft - mat tekstur, ligner et meget højkvalitets pudset loft. Passer til næsten alle værelser i et privat hus. Retur til økonomiske opvarmningsmetoder, mange vender tilbage til hjælp til ovne. Hvordan trimmer loftet? I et privat hus med komfur opvarmning strækker lofter kan være meget nyttige: PVC belægning modstår høje temperaturer, brandhæmmende, giftfri. Overdækket med latexmaling er en sådan klud let at rengøre fra røg og sod. Efter at have valgt denne mulighed, er ovnen selv valgt lille, med en skorsten med en smal diameter. Omkring røret kan du lave en bred kasse med gipsvæg, som et skjold.

Glatte overflader

Hvordan afslutter loftet i et privat hus, hvis der er høj fugtighed og mangel på naturligt lys? Lak eller blanke stræklofter øger visuelt rummet, afspejler lyset, giver højtidelighed. Spild ikke af den fugtige, og derfor en god mulighed for badeværelser, køkkener, puljer. Godt kombineret med forskellige teksturer og giver dig mulighed for at lave originale designløsninger.

Hyggelig chintz

Hvordan man kan dekorere loftet i et privat hus, soveværelse eller lave et sommerhus studie hjemme? Stofftækslet vil komme til undsætning i denne forretning. Dette lærred er en stofbase, imprægneret med PVC-partikler. Ved elasticitet og type tekstur er det samme som strømpe. Komfort og originalitet giver en række farver, fugtighedsbestandighed - lakbelægning, og materialets struktur gør den økologisk - dette loft "trækker vejret".

Hvad er der mere over dit hoved?

Hvordan til at dekorere loftet i et privat hus, ud over ovenstående metoder? Den traditionelle klæbning af loft tapet forbliver ubetinget populære. Dette er forståeligt: ​​variationer af farver til overkommelige priser er ikke svært at skabe ensembler og kompositioner til smag for ethvert rum. Volumetriske prægede mønstre kan skjule mindre defekter, og materialet "til maling" giver dig mulighed for periodisk at male om loftet uden at fjerne hele tapetlaget. Afslutning af loftet på denne måde kræver visse færdigheder, dette arbejde er vanskeligere end på væggene, det kræver særlig pleje og dygtighed.

Hvad der ellers ofte bruges til indretning af lofter, så det er loftfliser. Lysflise limet af en person, skaber en smuk effekt af stucco, nem at betjene og rengøre. Muligheden er egnet til næsten ethvert værelse.

Flydende tapet - en særlig form for gips fra naturlige fibre, farvestof og et bindemiddel. Bruges til udsmykning af dyre interiører, med krav om elegant og sofistikeret.

Design Idéer

Når man genopbygger lofterne på et gammelt hus med bjælker, bruges hulrummene mellem dem ofte til kommunikationsledninger, og derefter syes med lofter. En anden mulighed er at bruge dem efter forarbejdning som det vigtigste designelement i loftet, hvilket giver en særlig charme til et privat hus. Loftet i huset kan trimmes i klassisk stil med en slags materiale. Du kan gøre anderledes. Kombinationer af forskellige strukturer og former, konstruktioner på flere niveauer og design med originalbelysning gør det muligt at gøre hvert hus individuelt og specielt fra simple materialer.

I modsætning til alle stereotyper: En pige med en sjælden genetisk lidelse erobrer modeverdenen Denne piges navn er Melanie Gaidos, og hun brød hurtigt ind i modeverdenen, chokerende, inspirerende og ødelæggende dumme stereotyper.

11 mærkelige tegn, der tyder på, at du er god i sengen. Vil du også tro på, at du bringer glæde til din romantiske partner i sengen? I det mindste vil du ikke rødme og undskylde mig.

9 berømte kvinder, der blev forelsket i kvinder Viser interesse ikke i det modsatte køn er ikke usædvanligt. Du kan næppe overraske eller ryste nogen, hvis du tilstår.

Uforgivelige fejl i film, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til. Sandsynligvis er der meget få mennesker, der ikke gerne vil se film. Men selv i den bedste film er der fejl, som seeren kan bemærke.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

7 legemsdele, der ikke bør røres Tænk på din krop som et tempel: Du kan bruge det, men der er nogle hellige steder, der ikke kan røres. Undersøgelser viser.

Hvordan man laver lavt loft?

Faina, Rostov-til-Don stiller et spørgsmål:

Hej Hvilket lavt loft trim er bedst til et privat hus? I mit hus er rummets højde 2,5 meter. Jeg plejede at bruge vandbaseret maling til reparation, men nu vil jeg lave en smuk finish med moderne materialer.

Lofter - et fælles fænomen i lejligheden og i et privat hus. Men for at gøre dem visuelt højere er det ikke noget problem nu, da der er masser af efterbehandling materialer til dette. Anvendelsen af ​​hvidvaskning og maling er en omkostningseffektiv og berettiget løsning. Gips og maling reducerer ikke højden af ​​rummet, så denne metode til design var altid populær. Den eneste ulempe er behovet for at niveauere bunden.

Glatte overflader er en sjældenhed i vores boliger, og derfor skal de udjævnes ved hjælp af forskellige tilgængelige metoder, når de repareres. Med små uregelmæssigheder kan bunden udjævnes ved hjælp af et kit eller malingsnet, hvorpå nivelleringsgipset påføres. Men hvis dråberne er betydelige, er det ikke fornuftigt at niveauere bunden med gips, da resultatet ikke vil være perfekt, og det vil tage meget tid til sådanne værker. Det er bedre at basere basen straks ved hjælp af drejning og modstående materialer. Kassen kan være beklædt med krydsfiner, spånplader, gipsvæg eller gipsfiber.

Forskellige moderne materialer kan bruges til at afslutte det lave loft, men ved hjælp af spændingssystemer, paneler, tapet skal du tage højde for nogle af de særlige træk ved efterbehandling af lave rum. For at gøre loftet højere, skal overfladen være designet i lette kolde farver, f.eks. I lyseblå, grå, kold lysegrønne farver. Farve er vigtig for visuel opfattelse af rummets højde.

En god effekt kan opnås, hvis loftplanet er ens skygge som væggen, men et par toner lettere. En glimrende valgmulighed ville være spejl eller blank materialer, hvilket øger rummets højde markant. Til dekoration kan du bruge spejlpolystyrenpaneler eller lave et ophængningssystem med spejlelementer.

Blanke stræklofter øger også højden på rummet og ser luksuriøst ud med ethvert interiør. Ved at installere sådanne loftsystemer kan du opnå en perfekt flad overflade uden at ty til spackling og plastering.

At være involveret i at afslutte værelset med lave lofter, bør du ikke miste vægtenes design. For at et værelse skal vises højere, skal væggene være lysere end loftets farve.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Det er ingen hemmelighed, at lave lofter, hvis udformning ikke overholder lovene i indretningen, vil lægge pres på mennesker i rummet og introducere disharmoni. Derfor er der metoder til at hæve det et par centimeter - at erstatte plankegulvet med moderne eller visuelt skabe illusionen af ​​højden, hvilket eliminerer effekten af ​​"tryk" på personen.

Sådan løftes loftet visuelt

Der er flere teknikker, som visuelt øger højden.

Farveændring - udvider rummet

Visuelt væk fra os er overfladerne, der har lyse lys nuancer - de synes at øge rummet. Det kan være nuancer af perle eller hvidgrå.

Lofter i huset, er det ønskeligt at male i lyseblå, gråblå, lysegrønne kolde farver. For børnenes værelse kan du bruge en spektakulær teknik, hvor væggene og loftet går af med et himmelsk mønster.

Grænsen mellem elementerne er sløret, og den øverste del af rummet virker meget langt væk. Visuelt øger kontrastens højde - væggen er meget lysere end loftet.

Maleri omkredsen af ​​loftoverfladen med en maling på væggene skaber en lignende effekt.

Interiør til lavvognsværelser

Hvis problemet er meget alvorligt, er det umuligt at komme forbi med en farveændring. Derudover kan du tilføje lodrette smalle displayet til interiøret, møblerne skal ikke være klare, men pæne, strakte opad.

Så lave kaffeborde og skabe giver indtryk af, at de er så små på grund af rummets højde. Her kan du installere gulvlamper, højt spejl, vaser.

Lange gardiner vil skabe en høj højde, med kanter liggende på gulvet.

Virkningen af ​​lys og skygge på højden af ​​rummet

Følelsen af ​​rummelighed giver spejlets overflade, selv om det ikke er meget sikkert. Det er bedre, hvis det er en ophængt konstruktion med en metalramme, med små spejlpaneler fastgjort i det (se Ophængt spejlloft: valg og installation).

Selv om loftet vil gå ned et par centimeter, men manglen vil blive nivelleret af illusion af anden sal, som har et gennemsigtigt gulv. Denne løsning kan vælges til stuen, salen, badeværelset eller køkkenet.

Den ideelle mulighed kan være et spejlstrækloft, der skaber illusionen af ​​et stort rum.

Den samme følelse vil give de valgte lamper til lave lofter. Her er præference for lange lysekroner givet til et lille cymbalprodukt. En lampe i form af en kuppel vil skabe en ekstra følelse af frihed og luft.

Vinduer og døre

Visuelt hæve loftet kan gøres ved at gøre højden af ​​døråbningen til loftet. Tilføjelse af toppen af ​​transom vil være en god løsning til bygning af døren. Nå, hvis du kan udføre i et lille rum en høj arch af gipsplader.

Træk op stands og vinduer. Let gennemsigtigt gardin hjælper med at opnå denne effekt, mens den forsigtigt skal falde til gulvet og ligge lidt på den. På gardinerne kan der være et lodret mønster eller lidt mærkbare striber.

distraktioner

Der er en metode til at distrahere opmærksomheden på væggene og gulvet. Denne mulighed kan være en kombination af lyse gulve og mørke vægge. En anden mulighed er at være opmærksom på væggen: Hold et smukt panel, tapet, lyst tapet.

Tegne kontrasterende kanter på loftet vil tiltrække en persons opmærksomhed, visuelt udvide mængden af ​​plads og øge højden af ​​rummet. I et lille rum hjælper det til visuelt at skubbe væggene og hæve loftet med træ- eller plastpaneler og male eller tapet oven på en anden farve.

Måder at afslutte lave lofter

Fra forskellige måder at øge højden af ​​rummet vælger alle den der opfylder smag og evner hos lejeren.

Hvidvaskning og farvning

Den ældste og stadig mest almindelige metode til afslutning af lave lofter, kaldet "rå", er plettering og maling af overfladen. Denne reparation af lave lofter har den største fordel - en overkommelig pris, og den anden er at gips og vandbaseret maling tager en lille del af rummets højde, hvilket er meget vigtigt, når det kun er 2,5 meter.

 • Overfladebehandling - er at fjerne den gamle belægning.
 • Putty - med en lille ujævnhed i flyet, op til 0,5 centimeter, kan det være skjult af kitt.
 • Hvis forskellen er mere end to, men mindre end tre centimeter, er malingenettet limet - serpyanka. Hvis det ikke er selvklæbende, så båndet er plantet på PVA lim.
 • Ved forskelle i uregelmæssigheder fra tre til fem centimeter skal du bruge et forstærkende metalnet, der har et tykt lag af gips. Efter fuldstændig tørring påføres kittet.
 • For at opnå en glat overflade er den malet med fintkornet sandpapir.
 • Maling og primer.

Strækmontering

Elegant udseende og reducer ikke højden af ​​det strakte lærred. Deres pris er ret høj, men fordelene er meget større. Installation af dette design er simpelt, tager lidt tid, men det er ret svært at udføre selvstændigt.

 • Afslutning af lave lofter begynder med at rense rummet fra alt, hvad der kan lide - tallerkener, radioudstyr, møbler;
 • Fri adgang langs hele omkredsen til væggene er tilvejebragt: mindst en meter fra væggen;
 • Monteret baguette og andre strukturer, lærredet er monteret på hjørnerne af rummet og ved hjælp af en varmeanordning opvarmes til en temperatur på ca. 60 grader. Når produktet er blevet elastisk, strækkes det og fastgøres i en baguette. Processen tager op til 30 minutter, varigheden afhænger af området;

Tip: Du behøver ikke at varme hele rummet, men kun lærredet. Temperaturen i hele rummet må ikke overstige 40 grader.

 • I de allerede strakte dåser er huller klippet, lamper, ventilationsgitter og andet udstyr installeret;
 • Installer stikket. Tøjet tørres af spor af hænder, støv. Detaljer om installationen af ​​strækloftet kan ses i videoen.

Hvordan man designer lave lofter

Overfladen over vores hoveder i rummet bruges mindst, men denne del af rummet er i ren synsvinkel. Fra hans design afhænger det samlede indtryk af lejligheden. Designet af lave lofter er en vanskelig opgave, for væggene er der mange flere muligheder for efterbehandling.

Design muligheder for stuen

Senere var standarden på værelset en lysekrone i midten og på væggene og over - tapet og ofte simpel hvidvask. Nu i magasiner, på internettet kan du finde talrige prøver af værelser med reparation af europæisk kvalitet, hvor der lægges særlig vægt på installationen af ​​et stort antal lamper.

Tip! Lys skaber en atmosfære af komfort og positivt humør, hvilket er vigtigt i overskyet vejr og aftenskumring. Ved korrekt placering af lamper kan du vælge rummets komfortzone.

Måder at fjerne ulemperne ved lave lofter:

 • Installation af loftlamper øger højden af ​​rummet betydeligt. Til installation af belysning er basen lavet af gipsvæg i en eller flere (hvis muligt) niveauer, hvorefter design af lejligheder med lave lofter kan udføres med en hvilken som helst mulighed.
 • Den aristokratiske atmosfære vil fremhæve den klassiske belysningsløsning: lysekroner lavet i form af lys og pastelfarver af overflader.
 • De, der ikke kan lide dikkedarer, passer ind i det indre af en beskeden lysekrone og omkring den et lille antal spotlights, hvor man lægger vægt på smag af ejeren af ​​rummet.
 • Lyset fra de to lysekroner i rummet i kombination med lamperne bliver jævnt fordelt, hvilket vil gøre atmosfæren højtidelig. Denne type belysning passer til ejere, der gerne vil modtage gæster.
 • Varianten med flere kilder til lys, der kan fremstilles for hånd, skal sørge for deres optagelse separat. Det er muligt at justere lysets lysstyrke ved hjælp af armaturer med en reostat, for hvilken der er monteret en særlig instruktionsmanual.
 • En vigtig faktor er kombinationen af ​​tapet i indvendige vægge og loft i farve. Den generelle tendens bør overholdes ved valget af gardiner, som spiller en vigtig rolle i designen af ​​rummet.

Loft til soveværelset

Udformningen af ​​lave lofter til soveværelset kan omfatte klassiske teknikker. I dette tilfælde er tilstedeværelsen af ​​bløde linjer bedre. Populær er det "søvnige" loft, lavet i flere niveauer. Den asymmetriske sammensætning ser oprindelige ud.

I cornice vil den skjulte belysning gøre værelset varmt og hyggeligt (se. Loftet med belysning: designfunktioner). Når du slukker, kommer hovedbelysningsrummet til en romantisk tone.

Visuelt øge loftets højde med forbehold af følgende anbefalinger:

 • Brug ikke lampens konvekse form: de reducerer rummets allerede små dimensioner. I dette tilfælde er det bedre at helt opgive lysekronen, og brug lokal belysning ved sengens hoved og på tagskægget.
 • Spændingsstrukturer ser godt ud i lave rum: blanke eller matte. Pris glans mere, men der er en metode, hvormed du kan gøre matte overflader til skinnende. For at gøre dette skal gipsvæg males med en speciel glansmaling, hvorefter den illusion, at overfladen glitter, vil blive skabt.
 • Visuelt stigende rummets højde er mulig ved at lave en konkav struktur, mens belysningen fordeles omkring omkredsen eller midten af ​​rummet. Reparationer af økonomiklasse kan udføres med placering af en lysekrone, der har flere små lampeskærme, og lamper kan installeres langs den konkavede linje på ophængningssystemet.
 • Til en drengs værelse kan loftet være dekoreret med "fantastiske" kompositioner. For eksempel er højre over sengen en fløjet UFO. Baggrundsbelysningen "plader" ligner små lamper i form af en ring på gipsvæg, og porthole er placeret i midten. I rummet er det ønskeligt at skelne mellem to zoner: over skrivebordet og over sengen. En sådan atmosfære vil være behageligt og behageligt for barnet.
 • Piger er mere behagelige rolige i en blød sommerpalet. "Bølger" af gipsplader og et antal lamper over sengen.

Hvordan man vælger lofter til lavt køkken

Meget afhænger af indretningen af ​​køkkenet. Værdets særpræg er, at familien tilbringer det meste sammen her. Et køkken med lavt loft skaber en ubehagelig, undertrykkende atmosfære.

Sådan løses det:

 • Glansagtig glans. En effektiv løsning på problemet er det rigtige valg af finish. Glansoverfladen øger visuelt rummets rumfang, og refleksionen giver den ekstra dybde. Velegnet skinnende film af PVC. Farven på belægningen betyder ikke noget.
 • I køkkenet er lamper oftest installeret over spisebordet og arbejdsområdet. Det er muligt at placere en lille lysekrone i midten, hvor lyset er rettet opad og "presset" til loftet. Belysning lave lofter i Khrusjtsjov kan dekoreres med flade lysekroner eller pæne armaturer.
 • Den originale version uden lysekrone ligner, når der er en lighed mellem basen for gipspladelygter i form af en cirkel med indbyggede punktlyskilder.
 • En vellykket opdagelse for køkkenet vil være et asymmetrisk arrangement i form af bølger, af en ophængt struktur med indbygget spotbelysning og yderligere belysning af cornice.
 • Enkelt, men ret pænt ser i midten af ​​"forsænket" lofter med indbygget perimeterbelysning ved siden af ​​væggene.
 • En interessant løsning til spisestuen er et system med små sidefremspring med spotbelysning og opdeling i zoner. Som ekstra belysning anvendes væg- og gulvlamper.
 • Falsk vindue. Dette er en god måde for køkkenet, lavet sammen med stuen eller køkken-spisestuen. Det overliggende vindueslignende design efterligner naturligt lys og fjerner visuelt det lave loft. Et let plastpanel bruges sædvanligvis i en gipspladeramme, hvor den elektriske ledning er skjult. Det er muligt at lave en niche i den suspenderede struktur, og indsætte tapet i den, der skildrer himmelen.

Derudover kan du lære om designet af lave lofter ved at se videoen.

Loft i den lave korridor

Det særlige rum i dette rum er manglen på naturlig belysning, som kræver korrekt placering af lys accenter. Den klassiske mulighed ville være at opdele overfladen i zoner, med en lysekrone i hver af dem. Du kan også arrangere kunstige vinduer som tidligere beskrevet - billedet viser hvor meget plads er blevet mere rummeligt og lettere.

For gangen ville den perfekte løsning være strakt lærred, som vil give det et præsentabelt udseende. En smal korridor kan gøres bredere med en blank finish.

Generelt design af lejligheder med lave lofter - dette er et meget stort emne, du ikke kan tage med et slag. Læs mere materiale på vores hjemmeside, og sløret i dette mysterium vil være lidt åbent for dig.