Loft i toilettet - hvilket af efterbehandlingsmulighederne er bedst?

Du tænker på, hvordan man trimmer loftet på toilettet, så skal man være opmærksom på de mest almindelige materialer, der har deres fordele og ulemper. Det er vigtigt at beslutte om farveopløsning og baggrundsbelysning for at få et glimrende resultat af designet.

Hvilket loft gør i toilettet?

Overvej at der er VVS i toiletrummet, VVS og spildevandsstiger, hvis der opstår nogen form for sammenbrud, er det vigtigt at gå fra princippet om minimal skader på overfladen for at udføre reparationer. Hvis du vælger et loftindstilling i toilettet, skal du fokusere på følgende principper:

 1. Det udvalgte materiale skal modstå fugt perfekt, ikke være følsomt over for dannelse af kondensat og ikke blive til avlsmund for muld og mikrober.
 2. Loftsindretning bør ikke blokere adgangen til rør. Den valgte indstilling bør ikke hindre installationen af ​​elektriske ledninger og ventilation.
 3. Af stor betydning er den lette pleje af gulvet på toilettet. Ideelt, hvis overfladen kan rengøres med en fugtig svamp uden komplekse manipulationer.
 4. Når man vælger et materiale, er det vigtigt at overveje, at det skal opfylde det valgte design og passe til vægge og loft.
 5. Designet af lærredet må ikke tage meget plads og ikke reducere rummets højde.

Stretchloft på toilettet

Borte er de dage, hvor stræklofterne var dyre, så de begyndte at blive brugt i forskellige rum, herunder på toilettet. Det anbefales at købe PVC-belægninger, da de pålideligt modstår fugt. Det matte og blanke loft i toilettet beskytter perfekt mod svampen og afspejler op til 80% af det lys, der falder på det, hvilket visuelt udvider rummet. Ulemper ved strækloftet ligger i, at det absorberer lugt og dampe og ikke modstår vandtrykket, når det oversvømmes. Når deformation skal genoprette filmen.

Falsk loft på toilettet

Hvis toiletområdet tillader det, anbefales det at bruge gipsvæg til at afslutte og lave et loft på flere niveauer. Det er vigtigt at vælge et fugtighedsbestandigt materiale. Gipsplankloftet på toilettet deformeres ikke selv ved 90% fugtighed, det er miljøvenligt, har et attraktivt udseende og er let at installere. Denne finish er ikke egnet, hvis rummet har lave lofter, og selv i tilfælde af oversvømmelser skal du helt udskifte materialet.

Rackloft på toilettet

Hvis du er på udkig efter en spektakulær og funktionel finish, som også er let at passe på, så kan du bruge et fladt loft på toilettet, som er lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Disse skinner ruster ikke, ild og kan vaskes uden frygt for at ødelægge. Metalplader sakker ikke og må ikke rådne. Under dem er det nemt at skjule elektriske ledninger, hvilket også er et vigtigt plus.

Beskrive hvilket loft der bedst udføres på toilettet, det er værd at bemærke, at denne mulighed har en bred vifte af farver. Du kan kombinere matte nuancer med guld og krompaneler. Det er værd at bemærke, at materialet er overkommeligt, og installationen af ​​panelerne er enkel, så du kan håndtere det selv. Mange betragter som minus det faktum, at reolloftet tager 5-15 cm i højden.

Plade af panelerne i toilettet

Populær er efterbehandling af plastpaneler, som hjælper med til at gøre værelset pænt og æstetisk attraktivt. Loftet på PVC-paneler på toilettet er ikke bange for fugt, tolererer temperaturændringer, tillader ikke udvikling af mug, og det viser sig også at være helt glat. Panelerne har forskellige længder på 25-30 cm og har låse på siden, hvilket gør installationen nemmere. Installation er hurtig og nem, og en overkommelig pris er værd at bemærke. Ulemperne er, at nogle paneler ser "billige" ud, og forbindelserne mellem panelerne er synlige, hvilket er ukritisk.

Afslutning af et loft på et toilet klapbræt

Classic anses for at afslutte loftet med træklap. Populariteten af ​​dette materiale skyldes fremragende ydeevne, miljøvenlighed, nem installation, funktionalitet og praktisk anvendelighed. Beskrive hvad der er bedre at vælge loftet på toilettet, det er værd at påpege, at træbeklædningen er en af ​​de mest overkommelige muligheder for prisen. Du bør ikke bekymre sig om høj luftfugtighed, fordi takket være simpel imprægnering med specielle midler kan du få en fremragende beskyttelse. Overvej at du skal bruge en ekstra ramme og passe godt på loftet.

Spejl loft på toilettet

Du vil ikke blot øge rummet, men også for at give originalen til rummet, og vælg derefter spejlet paneler til loftet. De har fremragende fugt modstand og med korrekt installation kan du ikke være bange for skimmel. Desuden øger denne mulighed for at afslutte loftet i toilettet visuelt rummet, spejlpaneler er nemme at installere og designet er meget attraktivt. Ulemperne er subjektive, da de omfatter de høje omkostninger og behovet for at bruge specialplejeprodukter.

Toilet - hvordan man maler loftet?

Når du vælger en passende maling, skal du være opmærksom på, at den skal være fugtig og have antibakterielle egenskaber. Beskrive, hvad der er bedre at lave et loft på et toilet, det er værd at påpege, at vandbaserede maling er de mest populære og dens typer anbefales:

 1. Akryl. Sådanne sammensætninger er de mest populære, fordi de har en lav pris og perfekt omslutter overfladen af ​​loftet, hvilket er vigtigt i betragtning af den høje fugtighed.
 2. Latex. Malinger af denne type er kendetegnet ved, at overfladen efter tørring er stærk film på overfladen, er modstandsdygtig over for de negative virkninger af fugt og snavs. Det er værd at bemærke, at denne mulighed er dyrere end akryl.
 3. Silikone. Disse er moderne og højkvalitetsmaling, der har en damptæt struktur. Prisen for dem er ret høj.

Afslutning af loftet på toiletpapiret

En af de nemmeste og mest overkommelige efterbehandlingsmuligheder er wallpapering. Fordelene ved en sådan efterbehandling omfatter en bred vifte af farver og mønstre, ingen grund til at oprette yderligere rammer, og du kan selv gøre arbejdet. Loftet i et lille toilet vil være billigt, så du kan regelmæssigt ændre designet ved at indsætte tapetet. Hvilken svindel har en sådan finish en lav fugtighedsbestandighed og en tendens til dannelse af svamp og skimmelsvamp i toiletter med dårlig ventilation. En anden ulempe er vanskeligt at klæbe på vanskelige steder at nå.

Farven på loftet på toilettet

For at vælge en farvefinish skal du overveje rummets rum og forholdet mellem højde og længde og bredde. For visuelt at "hæve" højden, brug stræklofter i badeværelset og toilet, eller andre finish i lys nuancer, samt blå, lyserød, grøn og beige. Du kan blive på klassikerne, det vil sige hvide blomster. Sølv og lette metal nuancer er tilladt til dekoration. Det oprindelige alternativ er det spejlede loft på toilettet.

For værelser, hvor længden og bredden er små, og lofterne virker meget høje, anbefales det ikke at bruge lys nuancer, fordi toilettet bliver som i en brønd. Den bedste løsning til sådanne værelser er mørke farver: blå, lilla, mørkegrå og så videre. Det anbefales ikke at bruge en farve til loftet og væggene, da rummet bliver ubehageligt.

Fremhævning af loftet på toilettet

I ethvert rum, herunder toilettet, er det vigtigt at tænke på belysning, hvilket øger atmosfærens nytteværdi. Derudover er det værd at overveje, at der ikke er vindue i dette rum. Brug af en enkelt pære i midten af ​​rummet er allerede forrige århundrede, og der er mange originale løsninger, især hvis det ophængte loft bruges i toilettet. Det er nødvendigt at tage hensyn til sådanne funktioner:

 1. I begrænsede rum anbefales det ikke at installere væglamper, da de kan "stjæle" det ønskede rum. Det er bedre at vælge loftindstillinger, for eksempel flere punktmodeller eller speciel belysning, der ligger langs omkredsen.
 2. En glimrende løsning er et glasmosaik med belysning i loftet, som ikke alene vil gøre rummet lysere, men også tilføje originalitet til designet. Nyt er de lyspaneler, der kan installeres selv på bagvæggen.
 3. Hvis området er stort, kan du bruge væglamper, som i de fleste tilfælde er monteret i nærheden af ​​spejle.

lofter

Toilettet er naturligvis ikke det sted, hvor vi kun gør hvad vi ser på loftet. Vi er opmærksomme på det kun i det øjeblik vi går ind i lokalet. Hele resten af ​​tiden skulle vi være interesseret i helt forskellige forhold. Ikke desto mindre er det ikke værd at tage en fjollet om at dekorere loftet i toilettet heller ikke. Hvis vi leder marafet, så overalt. Desuden er det i alle henseender vigtigt, at et vigtigt rum er så lille, at både væggene og gulvet og loftet i det opfattes som en enkelt helhed. Derfor skal der tages hensyn til alle detaljer. Den overflod af efterbehandling materialer på det moderne marked giver dig mulighed for at vælge den mest optimale løsning, som du kan trimme loftet på toilettet. Farven, tekstur og design skal vælges med smag, så udsmykningen på toilettet ikke ligner Hermitage og afledes ikke af hovedvirksomheden. Alt arbejde på at afslutte loftet kan let udføres uafhængigt uden hjælp fra eksperter og ikke tilbringe meget tid.

Krav til loftet på toilettet

Toilettet er et særligt rum i alle henseender, der er rør, i det mindste kloakerør, der er et toilet og nogle gange en kedel. I denne henseende er toiletens udsmykning visse krav. Når alt kommer til alt, kan rør lekke et øjeblik, en lækage vises, alt dette skal passere med minimale konsekvenser for færdigbehandling af materialer.

 1. Loftet i toilettet bør ikke være bange for kondens, det bør ikke danne skimmel.
 2. Loftindretning bør ikke forstyrre adgangen til rør.
 3. Takets design i toilettet skal minimere pladsen.
 4. Loftet skal kombineres med vægge og gulv.

Hvis du vælger hvilket loft der skal laves på toilettet, skal du tage højde for alle krav og være opmærksom på de metoder, der giver maksimal synlighed for rørene, se æstetisk tilpas, minimér højden af ​​rummet og gør loftet fugtigt.

Sådan vælger du farven på loftet på toilettet

Valget af farve til loftet på toilettet afhænger kun af to faktorer - højden af ​​rummet og udsmykningen af ​​væggene.

Hvis rummet er meget lavt, skal loftet gøres lettere end væggene. Monter alle pastelfarver, lysegrøn, lyseblå, lyserød. For at øge pladsen visuelt kan du også bruge spejlpaneler, blank, glas eller sølv / guld / kromfarve. Kombinationen af ​​matte og sølv nuancer giver dig også mulighed for at udvide grænserne.

Hvis rummet er tværtimod, det er for højt i forhold til det samlede areal, så loftet skal være visuelt tilnærmede. For at gøre dette er mørke toner egnede - lilla, røde, blå, samme gyldne, men forudsat at væggene bliver lyse. Belysning i dette tilfælde skal placeres på væggen og henvise dem til objekter under loftet for at skifte opmærksomhed til dem.

Det er ikke nødvendigt at lave kunstmaleri eller billedudskrivning på loftet på toilettet med billedet af natbyen, på offentlige steder kan sådanne lækkerier og vil give et godt indtryk, og i hjemmet vil de simpelthen distrahere.

Sådan hvidter loftet på toilettet

Whitewashing - en klassisk version af loftet. Det har mange fordele - udførelsens hastighed, æstetik, en behagelig hvid farve og tekstur. Lime whitewash er ikke bange for skimmel, giver overfladen mulighed for at "trække vejret". I tilfælde af oversvømmelse bliver det vådt, men er det sådan en ulempe? Men du kan straks se hvor og hvorfra der flyder, god adgang til rørene. At blanke loftet igen tager ikke mere end 15 minutter.

For at blanke loftet skal du:

 • Juster loftets overflade med et kit. Behovet for at udføre denne type arbejde skyldes ulemperne ved hvidvaskning, men lad os se lidt mere detaljeret. Loftet i toilettet er overfladen på et gulvplade uden led. I modsætning til lofter i rum, hvor forskellen mellem pladerne kan nå 4 - 5 cm. Justering af overfladen på en plade reduceres til simpel fyldstof.
 • Til påfyldning skal du have en finish, to typer spatler, en blandebeholder og en boremaskine med en blandestuds.
 • Den tilberedte fyldstofopløsning tørrer temmelig hurtigt ud, men i betragtning af at rummet er meget lille, vil et parti være nok til at fylde hele loftet. Vi samler putten på spatelen og holder dem på overfladen af ​​loftet med en skarp halvcirkelformet bevægelse, der spredes løsningen. For at fjerne overskud udføres bevægelser i vinkelret retning.
 • Når kittet skal anvendes så jævnt som muligt, lader vi det tørre i en dag. Næste dag sletter vi og sander det og skærer små fejl.
 • Vi forbereder en kalk hvidvask, dyb en børste ind i den og påfør den på loftets overflade. Vi forsøger ikke at forlade ubrugte steder. Gentag proceduren flere gange.

Når hvidvaskningen er tør, vil den få en lys hvid farve. I fremtiden kræver det ingen særlig pleje. Det akkumulerer ikke støv. Kun i tilfælde af oversvømmelse, når der kan forekomme røde pletter på den, vil kun belægningen blive opdateret.

Hvordan male loftet i toilettet

En måde at gøre toiletloftet vandtæt på er at male det. For at gøre dette skal du vælge en maling, der er designet til brug under forhold med høj luftfugtighed. Denne kategori omfatter olie maling baseret på latex, silikone, akryl, nogle elementer af vandbaserede maling eller vandbaserede maling.

Et stort udvalg af farver og nuancer af moderne maling giver dig mulighed for at vælge den perfekte løsning kombineret med væggenes farve. For at male loftet i toilettet skal overfladen også være udjævnet med kittet, som i tilfælde af hvidvaskning. Efter tørring påføres fyldstofet med en malingsrulle.

Det er tilrådeligt at male loftet i flere lag, 3 - 4. Dette vil ikke blot gøre farven mættet, men også beskytte loftet mod fugt så meget som muligt.

Dråber akkumuleret kondensat dannes på overfladen af ​​det malet loft under forhold med høj luftfugtighed. Ingen skade de bringer. De kan simpelthen tørres af med en klud, eller du kan vente, indtil vandet tørrer sig selv, hvis ventilationen virker godt nok.

Sådan indsættes loftet i toiletpaneler eller fliser

Ved at sætte loftsfliserne kan du lave en smuk finish uden at miste højden af ​​rummet. Overfladen af ​​loftet vil være vandtæt. En meget vigtig nuance - størrelsen af ​​flisen skal vælges, så den ikke beskadiger det allerede lille rum. Det skal være enten meget stort for at dække hele området med 4 fliser eller omvendt - lille nok vil det visuelt udvide grænserne.

PVC paneler

PVC fliser eller paneler limes direkte til loftet uden yderligere fastgørelse. De er lette, nemme at installere, billige. Denne måde at efterbehandle er billigere end et falsk loft fra de samme plastpaneler. Den eneste ulempe - de kan deformeres og afskalas. Også plastik af dårlig kvalitet kan ændre farve, for eksempel blive gul og endog ujævn.

Limning af PVC-fliser til loftet:

 • Overfladen af ​​loftet primeret med vandtæt lim.
 • Sæt derefter lim på bagsiden af ​​flisen eller panelet mindst 6 - 9 point.
 • Vi sætter panelet på loftets overflade og trykker på.
 • Følgende fliser placeres tæt på den første og giver ingen huller. For resten kan PVC-fliser limes ved siden af ​​varmtvandsrør.

For større æstetik på loftets kontur kan du lime loftsplinten.

Korkpaneler

Korkplader og paneler er en naturlig finish, som også giver dig mulighed for at lydisolere rummet. Det er sandt, at sådanne paneler altid sælges i mørke farver, så de kan kun bruges af ejere af lokaler med højt til loftet. Derudover er prisen på korkpaneler ret høj. De er limet på helt ens måde.

Skumfliser

Flise fra udvidet polystyren (polyfoam) sker undertiden så indviklet, der minder om en stukkestøbning. Et lille udvalg af farver, for det meste sådanne plader er hvide. Men de forskellige prægede mønstre er fantastiske. Skumplader er meget lette, de holder sig fast, men de har tre ulemper - støv ophobes, de bliver gule med tiden, det bryder let under installationen.

Sådan laver du et plastloft på toilettet

Plastpaneler er hurtigt monteret, nemme at rengøre, er ikke bange for fugt, har en bred vifte af farver. Montering af plastpaneler på loftet reducerer højden med 3 til 4 cm. Da denne færdigmetode faktisk er en næsten ophængt struktur, er der to måder at håndtere rør på. Den første er at skære huller til rørene i panelerne og montere panelerne på hele rummet. Den anden mulighed er at lave en separat kasse til rør - et klædeskab. Og installationen af ​​panelerne vil så blive lavet på det resterende rum med trimning af panelet langs længden.

Plastpaneler kan vælges for at matche væggenes farve, montere spejlpaneler eller kameleonpaneler, matte, glatte, prægede, prægede, 3 D paneler, ru - til enhver smag.

Ceiling PVC paneler er to plader, mellem hvilke stivne ribben er fastspændt. Panelerne selv er ikke stærke nok materiale, det er let at bryde igennem eller på anden måde beskadige. Styrken af ​​disse paneler bestemmes af ribbenets mængde, kvalitet og styrke. PVC-paneler er sømløse, dvs. Under deres installation er der ingen huller og huller, lettelse, dvs. Mellem panelerne er der dannet en søm, der ligner en "beklædning", og paneler med rust, ligner sømmen efter deres installation sømmen mellem gulvpladerne, små og pæne. Disse forskelle kan ses på billedet, der viser plastloftet på toilettet.

Montering af plastpaneler:

 • På loftet slår vi kassen af ​​de langsgående stænger. Du kan bruge træstænger 30x30 mm, forbehandlet med et antiseptisk middel. Trinet mellem stængerne er ikke mere end 40 - 50 cm. Vi fastgør stængerne til loftet ved hjælp af ankre 70 mm i længden.
 • Hvis det er planlagt at installere lamperne i panelerne, lægger vi nu det elektriske kabel til deres sted.
 • Vi starter installationen med en særlig startprofil "start" og "finish". Så måler vi afstanden mellem dem, det vil være længden af ​​panelet.
 • Skær panelet i den ønskede størrelse med en almindelig hacksav.
 • Vi får panelet i en sideprofil, vi går videre til en startprofil, hvor vi løser.
 • Fastgør panelet til rammen med skruer eller byggestifter, vridning i sporet.
 • Vi får det næste panel fra sideprofilen, flyt det til det første panel, sæt spidsen ind i rillen og klik den på plads. Vi snor også skruen ind i panelsporet og fastgør den til kassen.
 • Gentag proceduren for alle paneler. Sidstnævnte bør gå grove eller skære kant, hvis det var ujævnt, i finish side profil.

Hullet under lampen kan skæres med en boremaskine med en krone, lampen indsættes først, så panelet er monteret.

Bredden af ​​plastpanelene til loftet skal vælges under hensyntagen til væggens overflade. For eksempel, hvis der er keramiske fliser på væggene i toilettet, skal bredden af ​​panelerne svare til bredden af ​​fliserne.

Sådan laver du et falskt loft på toilettet

Suspended lofter på toilettet begyndte at gøre ret for nylig. Deres fordele er skønhed og attraktionskraft, modstandsdygtighed over for fugt, evnen til at skjule alle fejl og uregelmæssigheder i hovedloftet, holdbarhed, nem installation og demontering, når det er nødvendigt. Ulemperne omfatter kun én ting - adgangen til rørene forværres. Denne nuance er nødvendig for at tænke omhyggeligt og kun vælge de hængende loftsdesign, der let kan demonteres og monteres igen.

Kassette loft på toilettet

I et meget lille toilet, vil denne type loftsloft se grimt ud. Det vil ikke spare selv det diagonale arrangement af guider, som visuelt udvider rummet. Men i badeværelserne af mellemstore og store arealer vil arrangementet af kassetteloftet være fordelagtigt. Toiletens højde er også vigtig: hvis lofterne er høje, kan du sikkert lave et kassetteloft, hvis det er lavt - du kan ikke.

Kassettelofter er af to typer: med et åbent ophængningssystem og med en lukket. For eksempel er spejl- og glaslofter monteret på et åbent system og aluminium franske lofter - på en lukket. Forskellige paneler er fremstillet til disse systemer. Til et åbent system, paneler med en glat kant eller med en trang og for lukkede systempaneler med krumme kanter, som er bekvemt indsat i hullerne i monteringsprofilen.

Til toiletter med lave lofter er aluminiumskassettens lofter med et lukket system bedre egnet. Udover det faktum, at de er fugtbestandige, kan de males i forskellige farver, er nemme at vaske, er relativt billige, og sådanne lofter giver også nem adgang til hovedloftet eller rørene. Du skal blot fjerne en eller to paneler, udføre reparationer, og indsæt derefter panelerne igen.

Kassetteloft på toilettet gør det selv:

 • Vi udfører tegningen af ​​et kassetteloft af lukket type med præcise dimensioner. Dette vil lette yderligere installation og hjælpe med at placere panelerne korrekt.
 • Vi markerer loftet, vi sætter på væggene nulniveauet i loftet. Den skal være 150 mm under hovedloftet.
 • På nulniveauet vedhæfter vi en vinkelprofil til væggene. Vi bor huller i væggene, indsæt dykker, fastgør profilen og stram skruerne. Spidsafstanden skal være mindst 40 cm.
 • Over hjørneprofilen laves noter, hvor de vigtigste guider skal monteres. Vi strækker ledningen eller tråden mellem punkterne på de modsatte vægge. Med fokus på ledningerne laver vi et mærke på loftet, hvor suspensionsne skal placeres.
 • Fastgør ophæng til loftet med 13 mm ankre.
 • Installer hovedguiderne. Trinet mellem guiderne skal være lig med panelets bredde. Vi hviler dem på hjørneprofilen, så vi justerer dem strengt med ledningen og fastgør dem til suspensionerne. Vi kontrollerer strengt deres flade arrangement i vandret plan.
 • Fastgør til de vigtigste guider dekorative paneler. Sæt panelernes kanter ind i rillerne på fastgørelsesprofilerne og smæk dem til enden. Flyt panelet til kanten af ​​strukturen. Gentag proceduren for alle paneler.
 • Hvis der er behov for at installere et panel af mindre størrelse, så skærer vi panelet og skærer kanten på hjørneprofilen. På denne profil er der specielle elementer, bøjning, som du sikkert kan fastgøre panelet.

Montering af et kassetteloft med et åbent system er lidt anderledes. Udover hovedguiderne er det nødvendigt at installere tværgående styringer og justere vinklerne mellem dem til 90 °. Paneler indsættes i de dannede celler, de er simpelthen placeret på profilernes kanter.

Rackloft på toilettet

En anden moderne måde at gøre loftet i toilettet spektakulært, fængende og samtidig funktionelt og let at rengøre, er at installere et slattedak. Denne type loft er lavet af aluminium eller galvaniseret stål, så det ruster ikke og er ikke bange for fugt, skimmel og er helt brandsikkert, nem at rengøre og nem at fjerne. Baggrundsbelysningen kan placeres direkte i lamellerne / panelerne og skjuler ledningerne.

Valget af farver til slattelofter er meget stort, men det er på toilettet, at paneler af lette matte nuancer med større bredde vil se bedre ud i kombination med guld, sølv og krom paneler af mindre bredde, som er dekorative mellemliggende indlæg.

Montering af loftet i toilettet - rackloft:

 • Vi noterer nulniveauet på loftet på væggene.
 • Fastgør hjørnevægsprofilen med et trin på 50 - 60 cm.
 • Vi markerer de steder, hvor fastgørende kamme vil blive placeret.
 • Langs linjen for kammenes fremtidige placering installerer vi suspensioner med et trin på 60 cm. De første skal placeres i en afstand på 20-30 cm fra væggen.
 • Den første kam er monteret i suspensionen i en afstand på 20 - 30 cm fra væggen, fastgjort med skruer. Vi skærer kammen langs længden af ​​almindelige saks til metal.
 • Alle efterfølgende kamme indstilles i trin på 60 cm. Kontroller den vandrette struktur.
 • Vi måler afstanden mellem væggene og trækker 1 cm for nem installation. Skær panelet til den ønskede størrelse.
 • Monter rackpanelet på kammen og snapper det mellem tænderne. Der skal være et karakteristisk klik. Der må ikke være et mellemrum mellem det første panel og hjørneprofilen.
 • Herefter installeres en smal panel / skinne spejl skygge.
 • Tilsvarende installerer vi alle lamellerne i sekvensen: bred - smal. Hvis du planlægger at installere armaturer, skal du klippe et hul i panelet, installere lampen og montere panelet selv.

Normalt vælges hjørneprofilens farve det samme som farven på det smalle panel. Under installationen er det nødvendigt at sikre, at der ikke er huller mellem panelerne. Vi indsnævrer de smalle kanter af skinnerne ved hjørneprofilen for at skjule skærepladerne.

Gipsplankloft på toilettet

Til indretning af loftet i toilettet bruges kun fugtbestandig gipsvæg. Fordelen ved denne type af loft er muligheden for at montere en to-plan struktur, som kan gives enhver form, for eksempel i midten kan der være en oval eller en cirkel. Plader af gipsplader efter installationen er puttied og malet i enhver farve, du kan lide med farver til våde rum.

Teknologi installation af loftet på gipsvæg på toilettet består af flere faser:

 • Installationsguider.
 • Installation af plader af gipsvæg på skruer.
 • Forstørrelsesbånd bånd.
 • Gipspladetæt.
 • Farvning.

Forskellen mellem gipspladens loft fra andre suspenderede strukturer er, at overfladen er helt flad, uden led, slidser. Men det har også en betydelig ulempe - umuligheden af ​​let demontering i tilfælde af lækage eller uplanlagt reparation af rør.

Hvordan man laver et ophængt loft

Strækloft på toilettet er uhensigtsmæssigt af samme grund som gipspladens loft. For det første er det nødvendigt at adskille rørpartitionen. For det andet vil adgang til dem være svært. For det tredje er strækloftet ret dyrt, selv under hensyntagen til det faktum, at toilettet er meget lille.

Men hvis du virkelig ønsker det, kan du installere PVC-loft med harpunsystem, der gør det muligt at fjerne lærredet efter behov. Det er bare for geninstallation vil stadig nødt til at ringe til specialister med en varmepistol, som i sig selv er dyrt og ikke rentabelt.

Der er mange muligheder for at arrangere loftet i toilettet; der er masser at vælge imellem for enhver smag og budget, både til boligbyggeri og offentlige steder. Ud over alle ovenstående kan du bemærke loftets klæbning med fugtbestandigt vinylbaseret eller glasfiberbaseret tapet. Dette er en af ​​de enkleste, billige og nemme måder at forfine et toilet på.

De bedste efterbehandling materialer til loftet på toilettet

Loftet i toilettet skal have høj ydeevne og være modstandsdygtig overfor aggressive omgivelser, især fugt. Ikke alle færdige materialer er i stand til at kombinere skønhed og holdbarhed under forhold med høj luftfugtighed. Overvej de mest hensigtsmæssige muligheder og egenskaber ved deres brug i hygiejnerummet.

Krav til efterbehandling af materialer til toilettet

Toiletrummet har sine egne specifikationer - ud over placeringen af ​​hygiejneudstyr i det passerer vand og spildevandsledninger igennem det. Hvis det er nødvendigt at reparere forskellige rør, er det nødvendigt at gå fra princippet om den mindste skade på færdigmaterialer. Når man vælger at afslutte loftet i toilettet, skal man følge de følgende principper:

 1. Modstandsdygtighed over for fugt - Materialet til loftet bør ikke være følsomt overfor dannelsen af ​​kondensat og ikke tjene som et hotbed for mugg.
 2. Tagbeklædning bør ikke være en hindring for at få adgang til rør.
 3. Praktisk og nem montering af materialet, hvilket ikke komplicerer lægningen af ​​elektriske ledninger og ventilationskanaler.
 4. Let vedligeholdelse - det er ønskeligt, at overfladen af ​​loftet kan rengøres ved at tørre med en fugtig svamp, hvilket undgår komplicerede og tidskrævende manipulationer.
 5. Materialet skal være i overensstemmelse med æstetiske ideer og kombineres med udsmykning af vægge og gulv, der passer ind i den generelle ide om designet.
 6. Loftets udformning bør optage minimumsrummet og ikke for at reducere rummets højde.
 7. Overholdelse af miljøstandarder er et vægtigt argument, når du vælger et efterbehandling materiale.

Ovenstående krav er af stor praktisk betydning.

I tilfælde af nødsituationer, som f.eks. Oversvømmelse, behøver det ikke at udskiftes fugtbestandige loftsmål, mens andre materialer skal udskiftes helt.

Med en lille størrelse på toilettet er det bedst at arrangere den øverste del af rummet i lyse farver.

Typer af lofter til toilet

Blandt forbrugere fik følgende typer lofter den højeste popularitet og høje operationelle vurderinger:

 • spænding - er ikke bange for vådrensning og absorberer ikke forskellige partikler, har lydisolerende egenskaber og er et miljømæssigt sikkert materiale;
 • lath - den er udført i to versioner: Fra aluminium og plast, gør det muligt at skabe sømløse forbindelser ved hjælp af et specielt system med fastgørelseshætter på en bar med tænder (dæk).
 • Suspended - holdbar, fugtbestandig, overkommelig, kan laves af forskellige materialer, let at vedligeholde;
 • fra plastpaneler - billige, ingen synlige led, kræver installation af loftsplint, loftoverfladen er ideel, høj installationshastighed;
 • gipsplader - er en type lofter, der er lavet af fugtresistent gipsplader, monteret ved hjælp af en metalramme, der er karakteriseret ved let installation, lav pris, evnen til at afslutte overflader med kompleks relief.

Andre typer af loft dekoration er ikke bredt spredt. Overvej ovenstående muligheder og metoder til installation mere detaljeret.

Strekak

Stretchloft på toilettet er lavet af polyesterstof, præimprægneret med et miljøvenligt materiale - polyurethan. Installationen udføres ved hjælp af en tørretumbler, der opvarmer materialet, hvilket gør det muligt at spændes bedre. Ved hjælp af specielle monteringer, der er forudinstalleret i hjørnerne og rundt om rummet, er stoffet fikset. Under afkøling er loftets materiale komprimeret og strækket og danner en monolitisk struktur med en glat overflade.

Fordelene ved strækloftet omfatter følgende kvaliteter:

 • let pleje og nem rengøring af overfladen;
 • indtager en lille højde af plads (ca. 3 cm), der kun er tilstrækkelig til at skjule kommunikationen;
 • demontering er ikke svært
 • Høj styrke egenskaber tillader det at modstå en fuld belastning på flere kubikmeter vand, i tilfælde af nødstrømning fra naboer, som derefter kan trækkes ned gennem et hul til en lampe.

At overlade installationen af ​​et strækloft er bedre for fagfolk for at undgå irriterende fejl og ekstraudgifter. Denne type belægning er ved at blive populær og erstatter gradvist gipsvæggen som et færdiggørende loftmateriale.

Suspenderede lofter

Idéer om, hvordan smukt og praktisk at dekorere loftet på toilettet er mange. Ofte falder valget af ejere af lejligheder og private huse på hævede lofter. Og det er ikke tilfældigt. Da det nedhængte loft kan laves af forskellige materialer og monteres på forskellige måder, er valget simpelthen enormt. Overvej de vigtigste sorter af denne metode til efterbehandling.

Rackloft

Den designmulighed, hvor slattedækket anvendes, kan tilskrives budgettet. Selvom fagfolk er involveret i installationen, vil de endelige omkostninger stadig være lave. Skinnerne har også indflydelse på prisen. Hvis aluminium vælges som et materiale, vil det noget øge materialernes pris, men det vil også give mulighed for at skabe et usædvanligt smukt og holdbart loft i toilettet.

Blandt ulemperne ved sådanne materialer er følgende træk:

 • Rummets højde er mærkbart reduceret;
 • farveskalaen er ikke anderledes;
 • paneler med et billede skal vælges i forhold til hinanden.

De positive træk ved tømmerlofter er:

 • vand modstand;
 • høj installationshastighed (det kan tage flere timer);
 • en person er nok til arbejde;
 • når oversvømmet, skal loftet ikke udskiftes;
 • evnen til at installere en kraftig lampe på grund af ufølsomheden af ​​skinnerne til varme.

Det kan konkluderes, at slattedækket er en meget praktisk og billig løsning, hvis største ulempe er manglen på en bred vifte af produkter.

Loft lavet af plastpaneler

Den fine beslutning om efterbehandling af et loft del af et toiletrum for små penge. Omkostningerne til panelerne er ret lave, og deres installation er ikke svært. Installation kan udføres uafhængigt inden for 5-6 timer.

Loftet på plastpaneler er ikke bange for fugt og har et præsentabelt udseende. For at installere dette materiale skal du have en arbejdstager bevæbnet med en skruetrækker og en perforator.

Ulemperne ved dette materiale er små:

 • overfladen af ​​panelerne vil ikke være fast, sømløse muligheder er meget dyrere;
 • tegning på overfladen af ​​produkter har en længderetning og en speciel geometri kræver derfor valg af et panel til et andet;
 • Materialet er ret skrøbeligt, så der skal tages omsorg ved transport.

Fordelene ved dette efterbehandling materiale er:

 • modstand mod fugt
 • let omhu (rengøring af overfladen er let og kræver ikke særlige foranstaltninger);
 • højden af ​​rummet er reduceret med højst 5 cm
 • Mange farveindstillinger giver dig mulighed for at vælge en løsning, der harmonerer med toiletens vægge og gulv.

Afslutning af loftet med plastpaneler er en ophængt struktur. Ved installation er der to løsninger til rørdesign:

 1. Lav en specialkasse til rør og monteringsplader på det resterende loftområde med justeringslængde.
 2. Gør huller til rør i paneler og installer dem over hele loftet.

For at arrangere rummet på en original og smuk måde, kan du vælge paneler af følgende typer:

 • "Chameleon";
 • 3-D paneler;
 • med en grov overflade
 • blank;
 • SLR;
 • med præget eller præget overflade
 • mat paneler.

PVC loftsplader er en pladekonstruktion, mellem hvilken der er specielle stivningsribber placeret. Utilstrækkelig styrke og følsomhed over for mekanisk stress gør dette materiale skørt. Imidlertid forbedres disse egenskaber ved hjælp af slidstærke og højkvalitetsstivere.

Sømløse PVC-paneler udgør ikke revner, når de installeres, og paneler, der minder om klapbræt, er klassificeret som præget. En pæn og lille søm i sorter af produkter med rust imiterer sømme af armeret beton gulve.

Hvordan er installationen af ​​plastpaneler til loftet

Hele installationsprocessen kan opdeles i en række af sådanne handlinger:

 1. Træstænger med en sektion på 30 * 30 mm spidses til loftet, idet de tidligere har behandlet dem med træbeskyttelsesmiddel. For fastgørelsesanordninger ankre, hvis længde er 70 mm. Mellem stængerne opretholdes en afstand på 40 eller 50 cm.
 2. Til placeringen af ​​fremtidige armaturer lå ledninger.
 3. Etablere profiler "finish" og "start", så måler afstanden mellem dem. Den opnåede værdi er længden af ​​de paneler, der skal installeres.
 4. Ved hjælp af en hacksav forkortes panelerne til den ønskede længde.
 5. Det trimmede panel er anbragt i sideprofilen og fremadrettet indtil det berører startprofilen og sikret med sidstnævnte.
 6. Fastgør rammen og panelet med skruer, der vrider ud af rillerne.
 7. Hvert efterfølgende panel bevæger sig tilbage til den forrige ved at placere det i en sideprofil, hvorefter en spids indsættes i rillen og låses. Derudover producerer fastgørelsesprodukter til kratens selvlukkende skruer.
 8. Det sidste panel er installeret i efterbehandlingsprofilen på siden. Indsæt det med en rille eller trimmet overflade.
 9. Til armaturer bores huller med en smule. I dette tilfælde er det vigtigt først at indsætte lyskilden, og kun derefter installere panelet.
 10. Afhængig af væggen dekoration bør vælges bredden af ​​panelerne. Det betyder, at panelets bredde skal svare til bredden, når den vender mod en mur med fliser.

Loft af fugtbestandigt gipsplader

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver et gipspladerloft på toilettet, er ikke så forskelligt fra oplysningerne om installationen af ​​andre typer lofter. Installationsteknologi er som følger:

 1. Forbered de nødvendige materialer: metalprofil, kit, boremaskine, skruetrækker, niveau, skruer.
 2. Behandles med fungicid (antifungal) stof arbejdsflade.
 3. Isolér de elektriske ledninger ved at placere dem i korrugerede rør.
 1. Loftmærke, bestemm placeringsstedet for lamper og hovedprofiler.
 2. Langs rummets loft, ved hjælp af profiler, etableres profiler (grundlæggende).
 3. Guide profiler er monteret i trin på 60 cm.
 4. Når rammen er installeret, fortsæt med at skære fugtbestandige plader af gipsvæg.
 5. Ved hjælp af skruer ark fastgjort til rammen. Det er praktisk at bruge en skruetrækker til dette formål.
 6. I gipsvæg gør huller gennem hvilke ledninger.
 7. Sømene og monteringsstederne for selvdrejende skruer behandles med et kit, og derefter fortsæt med at slibe overfladen.
 8. Akryl primer giver yderligere beskyttelse mod fugt, så det anbefales at behandle loftet med det i slutningen af ​​installationen.

Før du beslutter dig for at lave et nedhængt loft på dette materiale, bør du overveje nogle af dens ulemper:

 1. Han vil ikke holde oversvømmelse fra naboerne ovenfor.
 2. Rummets højde vil falde betydeligt.

konklusion

Uanset hvilket loft ovenstående blev valgt, eliminerer det behovet for at udføre dyrt og besværligt arbejde med udjævning og forberedelse af overfladen til efterbehandling. Dette er en vigtig kvalitet, især når du overvejer de fremragende drifts- og designegenskaber ved disse materialer. Appel til eksperterne giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at indrette toiletloftet uden unødvendige nerver og lønomkostninger. Når du selv installerer sådanne efterbehandlingsmaterialer, anbefales det at overholde installationsteknologien og købe de nødvendige værktøjer.

Kvalitet og smukt loft på toilettet

Før du fortsætter med installationen af ​​loftet på toilettet, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med dets tekniske egenskaber, samt tage højde for de øgede fugtigheds- og temperaturudsving i rummet. tredive år for sent. Det skal dog bemærkes, at toiletrummet har en række forskelle fra alle andre, og ikke alle lofter passer her. For eksempel er et toilet som regel et lille rum, og det er også kendetegnet ved høj luftfugtighed. Derfor anbefaler vi, at du tager højde for alle de nuancer, der præsenteres i vores artikel, før du køber toilettet loftet, og så kan du træffe det rigtige valg.

Hvordan man vælger et loft på toilettet

Før du vælger et loft, skal du overveje flere kriterier, hvormed du kan vælge.

Her er nogle af de vigtige funktioner, som et toiletloft skal have:

 1. Loftmaterialet skal være så fugtighedsbestandigt som muligt;
 2. For visuelt at øge toiletrummets lille rum er det bedre at vælge materialer af lys nuancer;
 3. Overtræk med kasse eller talrige fastgørelser skal installeres så tæt som muligt på loftet for ikke at optage ekstra plads i et allerede lille rum.

For at loftet skal se så smukt som muligt, er det nødvendigt at beskytte det mod skimmel og meldug, dette kan gøres med specielle antiseptika.

Loftsarealer skal behandles yderligere med antiseptika, hvilket reducerer sandsynligheden for, at den bliver påvirket af skimmelsvamp og svamp

Og selvfølgelig er det i tillæg til alle de objektive egenskaber vigtigt, at du gerne loftet først og fremmest, og at det matcher stilen på dit toiletrum. Det kan endda være godt, hvis du konsulterer en erfaren designer om hvilke materialer der er bedst for dig at vælge for at få de smukkeste resultater. Og efter vores råd får du loftet, ikke kun smukt, men også slidstærkt, slidstærk.

Lofter og vægge i toilettet

Endnu bedre, hvis du skal færdiggøre ikke kun loftet, men også væggene. Når alt kommer til alt, så har du et bredere udvalg af kombinerede materialer, og du vil kunne opnå den maksimale æstetik i interiøret.

Og hvis du er sikker på, at du perfekt kan vælge materialer til lofter og vægge, er det måske ikke engang nødvendigt at kontakte designeksperter! Men følg sæt af tips om, hvilke materialer der er bedst at bruge, er stadig værd.

Her er et par materialer, der bruges mest af alt i udsmykningen af ​​vægge og lofter på badeværelset i dag:

 1. Keramiske plader;
 2. Tapeter;
 3. maling;
 4. Plastpaneler;
 5. Mosaic;
 6. Brædder og andre træprodukter.

Keramiske plader - efterbehandling materiale, meget udbredt på grund af dets høje tekniske og kvalitetsmæssige egenskaber, samt nem installation

De mest populære muligheder er keramiske plader, plast og tapet.

Når du færdiggør væggene og loftet i toilettet, er det vigtigt at vælge vandtæt tapet. Men træpaneler, derimod, bruges sjældent og i de fleste tilfælde kun som et hjælpemateriale i indretning. Dette skyldes, at træet ikke er den mest egnede mulighed for værelser med høj luftfugtighed. Derfor, hvis luftfugtigheden i dit toiletrum er over gennemsnittet, er det derfor værd at overveje, inden du lægger træelementer på væggene og loftet.

Loftsindretning på toilettet

For at opnå harmoni er det vigtigt at vide, hvordan man kombinerer designelementerne i toilettet, og hvilke muligheder bør man undgås med det samme. Heldigvis har designere i lang tid allerede nøjagtigt fastslået, hvilke kombinationer der vil bringe en zest, og som vil være latterligt.

Den første er for eksempel en kombination af plastpaneler og tapet. Og der er også sådan materiale som mosaik, som perfekt supplerer toiletens dekoration.

Men kombinationen af ​​keramiske plader og naturligt træ skal straks kasseres, da det ikke ser æstetisk glædeligt ud og ikke smukt. Præcis som kombinationen af ​​træ med hvide plastpaneler. Som du kan se, er det ret svært at vælge en god kombination til træet, men hvis du gør det korrekt, kan du opnå fantastiske originale resultater og være sikker på, at ingen andre har noget lignende. Og det er for sådanne ikke-standardiserede løsninger, vi anbefaler at du kontakter designspecialisterne for ikke at gøre toilettet til et latterligt rum.

Til indretning af loft og vægge i toilettet kan du bruge en mosaik, der giver dig mulighed for at lave en komplet belægning, ideelt kombineret med keramiske fliser

Med den rette tilnærmelse harmonerer mosaikken og den keramiske plade perfekt med loftet.

Og til en sådan kombination som en mosaik og tapet bør næres så omhyggeligt som muligt, da med dem kan du begge opnå et usædvanligt og unikt loft og ødelægge alt.

Loft på badeværelset

Og selvfølgelig er der i tillæg til væggene på badeværelset stadig vigtigt at tænke på loftets udseende, men først, hvilke muligheder er der?

De mest populære loftsmål:

 1. Strekak
 2. gips gipsplader
 3. Plastpaneler

Hvert år strækker loftet et stadig mere populært valg blandt købere, da det har en række fordele frem for de andre. Hovedsagelig er det en bred vifte og forskellige design muligheder (der er endda multi-tiered stræklofter!) Og en perfekt glat overflade. Et andet plus er, at du ikke kun kan vælge et lærred af enhver farve (fra sort til lilla), men også anvende dit eget billede på det, efter at have aftalt med producenterne. Og selvfølgelig effektiviteten af ​​strækloftet mod oversvømmelsen fra naboerne ovenfor. Strækloft er i stand til at modstå den maksimale mængde vand inde i sig selv, og så pumpes vandet let gennem lampens hul. Derfor, hvis du er bekymret for, at naboerne kan begynde at dryppe noget, så er strækloftet dit valg.

Fremragende egenskaber tillader et strækloft på toilettet for at få stor popularitet på byggemarkedet

Hvis du vælger et strækloft, så tag et kig på produkterne fra det blanke stof: De vil visuelt forstørre toiletrummet.

Gipsvæg har for nylig været den mest almindelige, når man laver lofter i badeværelset, men efterhånden er han genert af stræklofter. Men hvis du beslutter dig for at bruge gips, er dette også et godt valg! Det er trods alt muligt at male gipsvæggen selv når som helst, hvilket betyder, at der er flere designmuligheder end det med loftslofter. Men der er også ulemper: installering af gipsvæg vil uundgåeligt reducere længden af ​​dit toilet fra gulv til loft.

Plastpaneler vil være en glimrende mulighed for dem, der har et begrænset budget til at afslutte badeværelset. De ser godt ud, du kan endda finde usædvanlige muligheder med design af plast under sten og træ, men deres lave omkostninger vil tilfredsstille alle.

Moderne lofter på badeværelset

En af de moderne versioner af loftet i badeværelset er en spejloverflade. Det er bemærkelsesværdigt, at der i tillæg til badeværelsesværelset ikke passer til andre steder, men hvis du vil have et moderne loftindstilling til dit toilet, så spejlbelægningen passer dig lige. Desuden er det i stand til visuelt at udvide rummets størrelse, hvilket er vigtigt for ejere af små toiletter.

Hvad er mulighederne for spejlbelægning:

 1. Spejlfliser;
 2. Solid spejl;
 3. Plastic spejl paneler;
 4. Spejl selvklæbende film;
 5. Stræklofter med et blankt lærred;

Mange ejere foretrækker spejleoverfladen af ​​loftet på toilettet og gør det til et smukt og komfortabelt værelse.

De mest anvendte spejlpaneler af plast. De er billige og bredt tilgængelige. Men spejlet i ét stykke bruges meget sjældnere, da prisen på sådanne produkter allerede er ret høj, og det vil være nødvendigt at bestille spejlet individuelt fra de respektive producenter.

Loftet på toilettet med egne hænder

Hvis du aldrig har arbejdet med reparation og udsmykning af lofter, så er det ligegyldigt! Du kan installere næsten ethvert loft på badeværelset selv eller med hjælp fra venner. Dette gælder især for lofter lavet af plastpaneler, tapet og keramiske fliser.

På den anden side, hvis du har valgt et strækloft, er det bedre at overlade installationen til specialister, som regel leveres sådanne tjenester af fabrikanterne selv. Faktum er, at det er ret svært at installere strækloftet alene, og selv herrerne arbejder som regel to for en. Og erfaring med lofter er stadig ønskeligt, for ikke at ødelægge noget.

Af den måde kan du ved hjælp af specielle lamper (spotlights) genskabe en rigtig stjerneklar nat på dit badeværelse!

Vi monterer loftet i toilettet (video)

Som du kan se, er valg af lofter på toilettet ret bredt og afhænger primært af din smag såvel som det planlagte interiør på badeværelset. Og generelt kan alt arbejde, fra designplanlægning til loftinstallation, gøres alene, hvis du er sikker på dine evner. Ellers er det bedre at henvende sig til fagfolk, og så får du et komfortabelt og moderne toiletrum.

Loftet på toilettet

Toilettet er et bestemt sted i alle henseender, både hvad angår brug, størrelse og miljø. Ofte når der udføres reparationer i huset i dette rum er ikke betalt nok opmærksomhed. Men det skal forstås, at hvis du kommer til at designe et hus, så skal du gøre det helt, intet kan være en undtagelse. Desuden er toilettet et lille rum, så reparationen, herunder afslutning af loftet, kræver ikke meget tid og penge.

Loftet på toilettet

Om dette rums særlige egenskaber og designmulighederne for loftet er beskrevet nedenfor. De mest populære typer af overflader leveres med trinvise instruktioner.

Krav til loftet på toilettet

Det vigtigste kendetegn ved toilettet - tilstedeværelsen af ​​kloaker og vandrør, toilettet selv, hvilket er indlysende. Også nogle gange er der skifte af varmt og koldt vand, tællere og, i tilfælde af et privat hus, en varmekedel. I denne henseende er følgende krav pålagt toiletens afslutning, herunder loftet.

 1. Modstandsdygtighed overfor kondens - kontakt med det kan forårsage hævelse, befugtning af efterbehandling eller udseende af støbeform.

Negative virkninger af kondensat på rørene i toilettet

Original kassette loft

Et andet træk ved toilettet - et ekstremt lille område. Af denne grund er der fastsat særlige krav på loftet.

 1. Udsmykningen bør ikke være for lys, trodsig, "fantasifuld" - i et lille rum er det upassende. Fra udskårne mønstre skal forgyldning og andre elementer af luksus overlades. Men du kan lave et loft med et mønster eller et ikke for lyst mønster, hvis vi taler om et ret stort rum eller et kombineret badeværelse.

Loftet i toilettet bør ikke være for lyst og trodsigt

Det næste spørgsmål, der skal overvejes, er hvilke farver og i hvilke situationer der bruges til toilettet på loftet.

Før du vælger farver til afslutning af toilettet, skal du bestemme rummet og hvordan højden på lofterne vedrører længde og bredde.

Strekak med fotoudskrivning

Hvis rummet har et tilstrækkeligt areal, og lofterne synes at være relativt lave, skal de visuelt "hæves". Lysfarver af blå, lyserød, grøn og beige bruges til dette. Classic hvid er også velegnet til dette. Forbedre effekten vil hjælpe sølv eller lette metalliske nuancer. Et alternativ til visuel "hævning" af lofterne kan være en spejlfinish ved hjælp af paneler eller stræk lærred lavet af polyvinylchlorid.

Sort ophængt loft - ikke den bedste mulighed for toilettet

Blåt loft - tidløse klassikere

Og i en situation, hvor toilets længde og bredde er meget lille og selv de normale 2,5 meter virker ekstremt høje til lofter, er det uønsket at bruge lyse farver - rummet bliver ubehageligt, du, din husstand og gæster vil føle dig selv her som i en brønd. Brug derfor moderat mørke farver - blå, lilla, mørkegrå. I nogle situationer, lad os sige gyldne.

Valg af farvefarve til loftet på toilettet

Det er vigtigt! Placeringen af ​​lamperne i toilettet skal vælges ud fra samme overvejelser - hvis loftet virker lavt, skal du placere lamperne øverst. I omvendt situation er lamper placeret på væggene.

En anden efterbehandling regel at huske på er at undgå ensartethed af vægge og loft, vil resultatet være et meget ubehageligt rum, mere som en fængselscelle.

Ved afslutning skal loftet undgås monotoni

renvaske

Lad os starte med den enkleste version af finishen - hvidvask. Den største fordel ved denne mulighed - lav pris, enkelhed og arbejdshastighed. Så kan loftet blive hvidt på mindre end 30-60 minutter.

Men disse fordele viser sig at være ulemper. Når du bruger hvidvask, kan du glemme fugtighedsbestandighed - belægningen bliver våd og svulmer lidt. Og den gamle finish fra kontakt med vand exfolierer endda. Men i dette tilfælde kan problemet identificeres straks og træffe foranstaltninger. Og for at re-whiten loftet er ikke et problem.

Før arbejdet påbegyndes, skal betonpladen udarbejdes. Da rummet i rummet er lille, kræver processen ikke meget tid og kræfter.

Trin 1. Bestemt ved hjælp af niveauet af højdeforskellen i loftet på toilettet.

Trin 2. I spanden ved hjælp af en boremaskine eller en perforator med en mixer dyse, er kittens opløsning æltet.

Typer af Knauf putties

Knæloft

Knæning og påsætning af kittet

Trin 3. Ved hjælp af en lille spatel repareres revner og loftfejl.

Trin 4. Opløsningen påføres hele overfladen af ​​loftet med et tilstrækkeligt tykt lag og udjævnes.

Sætte kitt på loftet

Loftpladeordning

Trin 5. I løbet af dagen skal kittet være tørt.

Trin 6. Den næste dag er det poleret med emery klud. Grout bør være bølgete bevægelser.

Slibning af loftet efter kittet

Det er vigtigt! Til toilet brug lime hvidvask. Kalkbaseret sammensætning varer ikke længe nok.

Den færdige opløsning hældes i malkebakken, også kaldet en kuvette, og påføres med en rulle til loftets overflade. Sørg for, at whitewash'en påføres jævnt. De lag, som rullen overlapper med 5-15 centimeter, så der ikke er nogen ubehandlede områder tilbage.

Hvidvask på toilettet

Hvis hvidvaskningen over tid delvist smuldrede eller finishlaget blev brudt ved kontakt med vand, kan belægningen fornyes, da det ikke kræver meget tid.

male

I en sådan finish er fordelene ligner hvidvaskning - den relative billighed, hastighed og enkelhed i arbejdet. Derudover har malingen en række forskellige farver, hvilket gør loftet i toilettet smukt. Til efterbehandling vælges vandtætte mærker - olie, akryl, forbindelser med latex eller silikone. Også nogle typer vandbaserede maling vil gøre, men pas på, når du vælger - kun vandtætte formuleringer.

Hvordan male loftet i toilettet

Tabel. Populære mærker af maling, egnet til loftet på toilettet.

Śnieżka Kuchnia i Łazienka

Ansøgningsprocessen er den samme som for hvidvaskning.

Loftmaleriværktøjer

 1. Betongulve på toilettet er fyldt. Detaljerede instruktioner er præsenteret ovenfor i afsnittet om hvidvaskning.
 2. Malingen pakkes ud og hældes i et maleri bad.
 3. Ved hjælp af rullen påføres det første lag. Mellem båndene skal overlappe 50-100 millimeter.
 4. På lignende måde læg et andet to eller tre lag. Sørg for, at der ikke er uberørte områder. På steder, hvor kloak og vandrør er forbundet med loftet, skal du bruge børster.

Det er vigtigt! Ved arbejde med visse typer maling, f.eks. Med olie, brug en åndedrætsmaske - langvarig indånding af dampe fører til dårlig helbred og hovedpine.

Malte loftet på toilettet

Loftfliser

En anden mulighed for at afslutte loftet på toilettet - forskellige typer af fliser. Deres overordnede fordel er, at der skabes en attraktiv ydre belægning, hvilket eliminerer små forskelle i betonbundets højde og ujævnhed, men i modsætning til suspenderede og spændingsstrukturer gør fliserne ikke lofter i nedenstående rum.

Hvis du vælger en lignende finish, skal du være opmærksom ikke kun på kvaliteten af ​​materialet, dens farve og tekstur, men også størrelsen. Små fliser vil skabe en effekt, som visuelt udvider toiletens længde og bredde.

Følgende fliser bruges som efterbehandling:

 • skum;
 • polyvinylchlorid;
 • kork.

Pladeplader fra polyfoam er tildelt med ekstremt lav pris - kun hvidvaskning kan være billigere. Det er nemt at klæbe fliser til loftet, men samtidig ændrer det sin farve med tiden. Hertil kommer, at i processen med lægning bør være meget forsigtig med ikke at bryde de tynde og skrøbelige paneler af skum.

Processen er som følger.

Trin 1. Betonoverlap er dækket med en dyb penetrationsprimer - dette forbedrer klæbning med lim, og flisen holder sig bedre og længere. Lad primertiden tørre.

Primer påføring af dyb penetration til loftet efter udjævning (hvis nødvendigt)

Trin 3. Næste skal du beregne, hvor mange fliser du har brug for. Afskæring til kanterne og fliserne, der ligger ved rørets overgang med loftet, udarbejdes på forhånd.

Indstillinger for klæbende loftsfliser

Trin 4. Lim påføres på skumpanelet - et par dråber i midten og en strimmel langs omkredsen af ​​flisen.

Påfør lim til loftfliserne

Påføring af lim på skumfliserne

Trin 5. Fliserne påføres loftet, lidt presset (men ikke for hårdt for ikke at beskadige materialet), hvorefter du skal vente et stykke tid for vedhæftningen at blive etableret.

Trin 6. Indtil limen gribes, er flisen forsigtigt nivelleret. Limen tilbage fjernes fra den smalle spatel.

Arbejds rækkefølge ved montering af loftfliser

Trin 7. De tidligere trin gentages, og resten af ​​fliserne er lagt på samme måde. Rydder i leddene bør være minimal. I fremtiden kan de behandles med silikoneforseglingsmiddel.

Tip! Efterbehandling kan suppleres med loftsplint.

PVC fliser er dyrere end skum, men det er mere holdbart. Derudover er denne finish vandtæt. Når du køber en PVC-flise, skal du omhyggeligt overvåge kvaliteten - den dekoration, der er sket i strid med den teknologiske proces, deformeres med tiden eller forsvinder. Legeprocessen er den samme som for skumfliser.

Et andet alternativ til skumplader er en korkpanel. Men de har deres egen karakteristika. For det første vil farvepaneler ikke være egnet til toiletter med lave lofter. For det andet er deres omkostninger væsentligt højere end for polyvinylchlorid eller ekspanderede polystyrenanaloger. Men i tillæg til det attraktive udseende har korkfliser lydisolerende egenskaber.

Cork Tile

Sætte loftet med korkfliser

Plastpaneler

Vi vender nu til beskrivelsen af ​​efterbehandling til loftet på toilettet ved hjælp af ophængte strukturer. De skjuler fuldstændigt alle fejl og uregelmæssigheder i betong- eller trægulvet, men de skjuler fra 30 til 50 eller flere millimeter fra loftets højde. Derfor bør du ikke bruge dem i værelser med meget lave lofter.

Loft af plastpaneler på toilettet

Først overveje plastpaneler. Dette er et overkommeligt og meget varieret efterbehandling med følgende fordele.

 1. Let vedligeholdelse - støv, snavs og kondensat akkumuleret i loftet kan let vaskes af med en klud eller svamp gennemvædet i sæbevand.
 2. Enkel installation - processen er tilgængelig selv for dem, der ikke er kvalificerede og har ikke stor erfaring med reparationsarbejde.
 3. Sort - der er mange typer plastpaneler. Nogle er stiliseret som træclapboard, der er også paneler med spejlvendt overflade eller med en overflade, som efterligner en sten. Her finder du nøjagtigt den rigtige mulighed for dig.
 4. Fugtbestandighed - plastik er ikke bange for kondens. Og med korrekt installation vil en solid suspenderet struktur være ret lufttæt og modstå en lille deluge arrangeret af sine naboer.
 5. Varme og lydisolering. Plastiket selv og luftgabet mellem det og overlapningen tjener som en barriere i vejen for lyde ovenfra eller af den stigende varme luft.

Plastpaneler til loftet

Hvad angår manglerne i plastpaneler, kan sådanne produkter blive beskadiget, når de rammes med skarpe genstande, og når de bliver brændt, udsender de røg indeholdende skadelige stoffer.

Nu vil vi overveje, hvordan man monterer en lignende konstruktion.

Trin 1. Overfladen er forberedt - den gamle finish fjernes fra den, hvis der var en, er sømmen og revnerne i loftet forseglet.

Trin 2. Monter kassen, som panelerne monteres direkte på. Det er arrangeret af en træstrålesektion på 3 til 3 centimeter. Intervallet mellem elementerne i rammen er fra 30 centimeter til halv meter. Fastgørelse til loftet sker ved hjælp af selvdrejende skruer med dowels.

Loft under PVC-paneler kan laves af metalprofiler eller fra træ

Trin 3. Hvis installation af armaturer er planlagt - ledning og fastgørelse er installeret under lampen. I panelet, som skal være på dette sted, laves et hul med en boremaskine med en smule bit præcis den fremtidige lampes diameter.

Gør et hul under lampen

Trin 4. Indstil start-, finish- og sideprofiler.

Trin 5. Det første panel er omdannet til en sideprofil, fortsætter til starten og fastgøres til kassen der ved hjælp af små skruer, skruet ind i stangen ved siden af ​​stængerne. Panelens ydre overflade kan ikke bores eller beskadiges på andre måder.

Montering af PVC-paneler på loftet

Skærende PVC-paneler 5 mm kortere

Installation af det første panel, trin 1

Installation af det første panel, trin 2

Vi fastgør PVC-panelet

Trin 6. På lignende måde bliver det næste panel afviklet og passer forsigtigt ind med den første tunge- og rilleforbindelse. Gentagen operation med fastgørelsesanordninger.

Indsæt det andet panel og tryk ned for at låse låsen

Montering af paneler på skruer

Trin 7. Ovenstående metode stabler resten af ​​panelet.

Montering af PVC-paneler på loftet (træramme version)

Trin 8. Afslutningspanelet er skåret, så det kan indsættes i profilerne. Dette fuldender processen med at lægge plastpaneler.

Installation af det sidste panel, trin 1

Installation af det sidste panel, trin 2

På samme måde er loftet lavet af naturlige foringer eller paneler, kassetter, der kun kan afvige i designen af ​​batten.

Strækloft og gipsplankloft

De resterende muligheder for ophængte strukturer - dette er loftet på gipsplader og strækstof. Men deres brug til toilettet - det er et spørgsmål om personlig præference og meget kontroversiel. En sådan finish er perfekt til store rum, men i små værelser kan det ikke være helt hensigtsmæssigt at se på flere niveauer.

Installation af strækloft på toilettet

Et andet kontroversielt spørgsmål om sådanne lofter - adgang til kommunikation. For at reparere eller udskifte spildevand og vandrør på toilettet, vil der være behov for delvis eller fuldstændig demontering af de ophængte strukturer.

Hvis du beslutter dig for at bruge en af ​​disse strukturer, skal du huske følgende nuancer.

 1. Vælg kun fugtbestandige gipsplader. Andre muligheder med konstant kontakt med kondensat bliver hurtigt ubrugelige.
 2. Profilen til ophængte strukturer skal galvaniseres - uden korrosionsbeskyttelse vil den miste sin styrke inden for få år og i et "perfekt" øjeblik kan hele loftet simpelthen falde sammen.
 3. Strækloft med polyvinylchloridfarvning er yderst praktisk til oversvømmelse ovenfra - PVC kan modstå op til 80-100 liter vand pr. Kvadratmeter.
 4. Brug baguetter og klud med harpoon fastgørelsesanordninger - så demontering af rør reparation vil blive udført hurtigst muligt og uden skade.

Gipsplankloft på badeværelset

Det er fornuftigt at bruge et gipsplank eller strækloft i en nybygget bygning, især fra træ, da sådanne konstruktioner (vi taler om lofter) ikke deformerer og ikke mister deres tiltrækningskraft i de fleste tilfælde.

Hvordan man laver stræklofter

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner for installation af forskellige typer strækloft! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man laver et gipsloft med egne hænder!

Endelig skal det siges, at uanset den valgte indstilling til loftet, inden du løser det, løser problemet med vandtætning - flere lag speciel film på gode fastgørere vil reducere skade betydeligt, hvis der er en mulig lækage ovenfra.