Sådan rengøres strækloftet fra sod og sod

Stræklofter har et æstetisk udseende og praktisk. At passe på lærredet er simpelt, fordi overfladen behøver ikke at blive hvidt, men en våd rengøring er tilstrækkelig en gang hvert halve år. Men i nærvær af sod og nikotin pletter er emnet for, hvordan man vasker væk sod fra loftet relevant.

Årsager til snavs og pletter på strækloftet

Støv er hovedårsagen til snavs og pletter på overfladen af ​​loftet. Samtidig er det ikke altid nok at have anti-statiske produkter siden små partikler stiller sig stadig. Spændingsmaterialet er dog let at rengøre.

 • I køkkenområdet er årsagerne til forurening:
 • Fedt, der starter fra panden, forbliver på loftet.
 • Dampen stiger under tilberedningen.
 • Nikotin. Pletter fra tobak er vanskelige at vise selv på en matt overflade.

Valg af den rigtige rengøringsmetode gør det muligt at rengøre lærredet. På grund af det faktum, at denne type loft er et populært element i interiøret, har det fordele i forhold til andre strukturer - en lang driftsperiode, æstetik og let vedligeholdelse. For at opretholde et smukt udseende kræver der imidlertid en systematisk vådrensning. Ved at følge reglerne kan du forlænge levetiden, hvor lærredet vil se ud som nyt.

Rengøring af loftet fra sod og sod

Rengør loftet fra soden kan bruge vaskemidler. Men ligesom andre former for rengøring kræver handlinger forsigtighed.
anbefalinger:

 • Valg af vaskemidler uden aggressive kemikalier.
 • Fedt i led og søm bør bortskaffes ved hjælp af en sæbeopløsning. På samme tid tørres kluden langs sømmen.
 • Fra sod, rådgiver eksperter fugter pletten med en opløsning af vand og sæbe. Efter 20 minutter tørres med en ren, fugtig svamp. Det er vigtigt ikke at gnide, men at udføre skrabebevægelser.

Der lægges særlig vægt på glatte lofter, fordi ukorrekt rengøring kan forstyrre æstetik. For at returnere den oprindelige glans, efter vask, bliver overfladen tørret med en opløsning med alkohol. I nogle tilfælde er egnet vodka fortyndet i vand i forholdet 1 til 10.

Advarsel! Før du fortsætter med rengøring med aggressive midler, anbefales det at kontakte fabrikanten af ​​loftet eller læse instruktionerne og rengøringsvejledningen.

Effektiv måde at slippe af med nikotinspor på strækloftet

Strækloftet er ofte udsat for cigaretrøg. Der er ingen specifik rengøringsmetode fra nikotin. Ikke desto mindre rådgiver rengøringsfirmaer råd om, hvordan man kan slippe af med nikotin i loftet:

 • Tilsæt aromatiske ingredienser til sæbeopløsningen. Dette vil eliminere ikke kun pletter, men også fjerne nikotin lugt i rummet.
 • Hvis det ikke var muligt at slippe af med pletter eller andre udtalte spor af forurening, der ikke er egnet til vaskemidler, er det bedre at søge hjælp fra kompetente personer.

Generelt anbefales det at rengøre loftet ikke mere end en gang hvert halve år. For at rense loftet fra nikotinpletter skal du bruge:

 • blød svamp;
 • en opløsning af sæbe og vand eller et andet rengøringsmiddel;
 • stigen;
 • moppe med en blød lur;
 • støvsuger.

Hvis snavs og spor af nikotin ikke er afgørende, er der nok vand og ren klud. Stepladder skal lette processen. Du kan dog bruge og moppe. Først og fremmest rengøres hele overfladen med en støvsuger for at fjerne støv.

Til noten: Det er kun muligt at bruge en støvsuger, hvis der ikke er pletter på loftet, og planlagt rengøring er planlagt. Før brug skal du læse brugerens instruktion eller notat, fordi ikke hver strækstof kan støvsuges med en vaskeanordning.

Forureningsforebyggelse på Matt og Glat Ceiling

Matt og blanke stræklofter er udstyret med høje tekniske egenskaber. Fabrikanterne leverer dog generelle retningslinjer for pleje.

Omsorg for mat stof:

 • En gang om året behandles med antistatiske midler for at forhindre klæbning af støvpartikler. Dette vil gøre det muligt for den efterfølgende rengøring at bruge et minimum af tid.
 • I rum med høj luftfugtighed og overflod af støv er det nødvendigt at udføre systematisk vådrensning.
 • Ved vask brug sæbevand eller damp. Selvom sidstnævnte metode er vanskelig, har den stadig gode resultater.
 • Som at slippe af med fede pletter, anvendes ammoniak. Efter afslutningen tørres området grundigt af med en tør fnugfri klud.

Glossy Linen Care Tips:

 • Selv om belægningen har antistatiske egenskaber, anbefales det også at behandle det med antistatiske midler en gang om året.
 • Sørg for en systematisk rengøring derhjemme ved hjælp af vaskemidler eller sæbeopløsning.
 • Det anbefales ikke at bruge aggressive rengøringsmidler, da som et resultat kan lærredet miste sin originale glans eller der bliver pletter.
 • Ved stærk og gammel forurening er det bedre at kontakte et rengøringsfirma.

Overholdelse af råd fra eksperter og gennemførelse af en planlagt vådrensning kan forhindre dannelse af snavs og pletter. Det er vigtigt, inden du bruger vaskemidler til at læse instruktionerne for at undgå negative resultater.

Stræklofter i køkkenet: funktioner i pleje

Blog sektioner

Efter at have valgt stræklofter til dit hyggelige hjem, skal du ikke skynde dig at installere blankt i køkkenet. Følelsen af ​​gennemsigtighed kan meget hurtigt blive dækket af spor af din madlavning, og hooden her kan ikke altid hjælpe.

Typer af stræklofter monteret i køkkenet

Hvordan man laver ordre og hvordan man vasker strækloftet i køkkenet er en simpel opgave på den ene side, men kræver viden og tidskrævende på den anden.

Flere typer af loftslofter kan installeres i køkkenet:

 1. glans (skaber en følelse af luftighed og udvidet plads);
 2. kedelig (perfekt skjule overfladens ufuldkommenheder under dem);
 3. stof imprægneret - lofter smukt dekorere ethvert interiør.

Stof og matte lofter er arrangeret på samme måde, idet de er ensartede arter på grund af manglende glans og graden af ​​synlighed af pletter på dem.

Under alle omstændigheder vil hver af de typer af monterede lofter "lide" fra aflejring af spor af damp, sod, høj luftfugtighed. Og enhver værtinde vil tænke på, hvordan man vasker strækloftet i køkkenet.

Rengøring af det blanke loft i køkkenet: funktioner

De bedste husmødre deler på deres sider på sociale netværk opskrifter om rengøring af huset, oplevelsen og det faktum, at du ikke kan gøre. Herunder hemmeligheden om, hvordan man vasker strækloftet blankt i køkkenet, så det skinner mere end installationsdagen.

Dette kan opnås ved hjælp af:

 • grundig og konstant udført vådrensning med sæbe eller pulveropløsning
 • brugen af ​​specielle løsninger og sprøjter til vaskelofter (de findes i næsten ethvert supermarked eller specialiseret hardware butik).

Vigtige specielle tips til blanke køkkenlofter:

 • dagligt overvåge loftets tilstand i køkkenet, især efter madlavning;
 • Tør noget bundfald, før de tørrer og "spis" (på en passende måde - med en tør eller fugtig klud; det er bedre at fjerne bundfaldet i dag ved at vaske det med rent vand end at miste en masse tid i morgen for at vaske hele loftet med rengøringsprodukter;
 • brug ved gnidning af cirkulære, ikke-presserende bevægelser (praksis har vist, at det er godt at gnide og vaske den glatte overflade fra højre til venstre);
 • efter rengøring tørres alle rester af sæbevand væk (vandet skal ikke være for sæbevand, der har skum, men samtidig have tilstrækkeligt rengøringsmiddel til at vaske alle lag på loftets overflade);
 • Efter vask af loftet vådt eller som et separat rengøringstrin - opløs opløsningsmiddel ammoniak (eller vodka) i vand og skyl hele overfladen med en fugtig klud fugtet med en opløsning (opløsningen er lavet i proportioner 1:10).

Sådan vasker du matte stræklofter i køkkenet?

Frostede lofter har en meget mindre effekt af forfærdelige pletter efter rengøring, hvilket betyder, at vådrensning kan gøres lidt oftere, med mere tid til let skrabning og mindre tid til at gnide overfladen af ​​loftet for at skinne.

Med matte og stofstræklofter arbejder det hurtigere - de kan let støvsuges ved at holde børsten et par centimeter længere fra loftoverfladen. På børsten kan du eventuelt sætte en fugtig klud fugtet med rent vand.

I køkkenet er denne mulighed for at rense loftet hurtigt og acceptabelt, men selvfølgelig fjerner man ikke helt alt snavs.

På grund af det store antal bundfald på loftets overflade bliver vaskningen også mere hyppig eller grundig. Alle de samme løsninger fra butikker til vask af stræklofter kommer til undsætning.

Rimelige mennesker er kommet med ideen om at bruge sprøjter, hvor sæbe og pulverløsninger hældes for at lette deres arbejde (proportionerne af opløsningerne er nøjagtigt de samme som den angivne opskrift på rengøring af et blankt loft).

Efter at have undersøgt om det er muligt at vaske stræklofter i køkkenet, er det klart, at det ikke alene kan, men også skal gøre det i overensstemmelse med de generelle regler:

 1. Efter at have lavet svampe, scourers, stykker af væv (lintfri, blødt, mindst 2-3 flapper, så sørg for, at de efter fugtig rengøring havde noget at tørre overfladen med), glem ikke at du vil bruge - trin-ladder eller mop;
 2. Rens hele området ved en tør metode (mikrofiberstof, der vil være brug for ruskindstof, papirservietter kan bruges - de må ikke have farvningseffekt);
 3. Når du bruger en moppe, skal du beregne trykstyrken til at vaske lofterne.
 4. når du bruger stigen, tænk på, hvad du vil installere alle de tilgængelige værktøjer for ikke at stige og falde mange gange;
 5. sæbeopløsning bør være svag, især for glans, for ikke at forlade streaks på loftet;
 6. Når du polerer loftet, må du ikke overdrive det med kraft for at forhindre deformation af materialet.
 7. For ikke at ødelægge strækloftet må du ikke bruge pulverbaserede rengøringsmidler, børster med hårde børster og fjerne alle konvekse dekorationer fra hænder, der kan skære overfladen.

Jo bedre at vaske stræklofterne i køkkenet?

I køkkenet til stræklofter kræver vådrensning brugen af ​​værktøjer, som letter rensningen af ​​nedbør:

 • ammoniakopløsning (10% opløsning hjælper med at rense kedelige belægninger, fortynd det i et forhold på 1:10 med vand);
 • vaske- og rengøringsmidler, der ikke indeholder acetone (de fortyndes med en stor mængde vand og påføres med en klud eller en speciel mop til loftet, så tørre tørre, passende rengøringsmidler til tallerkener og redskaber som Mr. Proper);
 • vaskepulver (opløst i vand indtil ingen granulater forbliver, så - som med vaskemiddel);
 • speciel, solgt i online butikker, sprøjtespray dyser til vask af lofter.

Huset har mange vaske- og rengøringsmidler, hvordan kan man ikke forveksle ved at vide, at man kan ødelægge overfladen af ​​strækloftet? Hvordan vasker man loftet i køkkenet?

Læs produktets sammensætning, hvis der ikke er acetonholdige stoffer, vask derefter. Hvis tvivl plager sjælen - bare lav en test. Fortynd en lille mængde vaskemiddel i vand og anbring på overfladen et sted i et skjult sted. Efter 15 minutter - check. Hvis loftet ikke ændrede lyset, rynket ikke, blev alt på plads i sin oprindelige form, som under installationen, så er det muligt.

Lad rengøringen i køkkenet ikke medføre skuffelse, på trods af at du bliver nødt til at bruge penge og tid på det.

Mit stretchloft i køkkenet: et overblik over midlerne og metoderne

Stretch loft er blevet en populær egenskab af hjem interiør. Med det implementerer ejerne dristige designløsninger og vælger den rigtige farve og struktur af materialet.

Den største fordel forbliver det samme udseende, når loftet ikke falder i løbet af tiden og ikke undergår deformation. Pleje af stoffet afhænger af rummet, bestemmer valg af rengøringsmiddel og rengøringsmetode. Disse oplysninger nedenfor vil fortælle læserne, hvordan man skal vaske strækloftet i køkkenet fra fedt og give praktiske råd om pleje af PVC og stofoverflader.

Vask eller vask ikke

Vedligeholdelse af loftet indebærer en tør og vådrensning. De vælges afhængigt af overfladen, typen af ​​snavs og det ønskede resultat.

 • Renseri udføres med en simpel svamp, der består i at gnide overfladen og give den skinn. Oftest bruges den som en forebyggende foranstaltning.
 • Meget mere effektiv vådrensning, så du kan fjerne vedvarende pletter, pletter og andre forurenende stoffer.

Køkkenloftet er først konfronteret med husholdningsudgifter og tager fat på de fede dråber deponeret støv, dampe og insekter. At spørge den bedste måde at vaske lofter i køkkenet, skal du huske, at det med hensyn til rengøring er det sværeste sted i hele huset. Det er her, at værtinderens flid og hendes evne til at holde hus er manifesteret.

Grundlaget for ordren er rettidighed for rengøring. I intet tilfælde skal du vente, indtil pletten går væk af sig selv eller der tilføjes nye defekter, så senere, under den generelle rengøring, med al din styrke kan du tackle forurening. Daglig renlighed er meget mere effektiv. Med det elimineres alle problemer i den nuværende nøgle, og pletter har ikke tid til at hærde og gnide og tvinger til at ændre loftdækslet.

Renholdets aktualitet negerer ikke den sarte udførelse. Selvom forureningen er slående og det ikke virker som engangsbrug, er det ikke nødvendigt at gnide overfladen rodeløst. Strukturen af ​​materialet indebærer nem fjernelse af eventuelle pletter, det er nok at vælge det rigtige rengøringsmiddel.

En forudsætning er brugen af ​​bløde arbejdsredskaber. Disse omfatter svamp, flannel serviet, bløde klud og lignende materialer. Stræklofter kan ikke lide hårde børster, svampe og slibemidler. De ridser overfladen og gør udskiftningen af ​​nettet næsten uundgåelig.

Det er bedst at bruge en stige, der giver dig mulighed for at komme til loftet og få de rigtige materialer til rådighed. I hendes fravær såres en klud eller serviet på en mop og forsynes forsigtigt over overfladen. Egnet og støvsuger, især hvis du skal fjerne almindeligt støv, spindelvæv fra hjørnerne og lignende ting, der ikke kræver brug af specialværktøj. Fjern stikket på slangen, sæt støvsugeren i den minimale driftstilstand, der er tilstrækkelig til denne form for rengøring.

Rengøringsmidler til hævede lofter

Når man vælger hvad man skal vaske lofter i køkkenet, skal man straks udelukke stoffer, der indeholder acetone, der kan ødelægge overfladen. Slibemidler, herunder hårde granulater og lignende produkter, elimineres. Når de rengøres, ridser de loftet, selv uden tryk. Uanset de valgte midler skal du først tørre et lille område af loftet på et uhyggeligt sted. Så skal du vente i 10-15 minutter. Hvis overfladen ikke er falmet i løbet af denne tid, og ikke rynket, kan du starte hovedrensningen.

I hallen, stue og soveværelse strække loft rengøres med rent vand. Det anbefales af alle producenter og montører, da det vigtigste forurenende stof er almindeligt støv, hvis eliminering ikke kræver indsats.

Rengøring af stræklofter i køkkenet indebærer sine egne specifikationer, som er forbundet med fjernelse af fedt. Opvaskemidler fungerer bedst med det, de er i stand til effektivt at bryde selv gamle pletter, for ikke at nævne nyt snavs. Det er nok at fortynde et par dråber vaskevæske i varmt vand og derefter med en blød klud for at gå på overfladen.

Til daglig rengøring kan du bruge almindelige rengøringsmidler, såsom Mr. Korrekt (dens fordel er fuldstændig fravær af skilsmisse). Sommetider kræver forurening brugen af ​​vaskemiddel, som fortyndes i vand, indtil granulerne opløses helt.

Øvelse viser, at i køkkenet opvaskemiddel er meget mere effektivt end specialiserede materialer til pleje af et strækloft. Dette skyldes driften af ​​rummet, regelmæssig madlavning og arten af ​​pletter.

At give råd om, hvordan man vasker strækloftet i køkkenet, minder eksperter om, at rengøring ofte sker i to faser. Ved den første fjerner arbejderen pletter, dampe, sod og andre spor og forsøger derefter at genoprette overfladen til den oprindelige glans.

Radiance opnås ved brug af glasbræt eller PVC. Det er nok at plaske dem på stoffet og i samme tilstand (fra venstre mod højre) for at gå på loftet. Nogle gange er der nok det sædvanlige flannelserviet, især når det kommer til et blankt loft.

Materialets struktur bør diskuteres mere detaljeret, da renholdets art og de anvendte midler afhænger af det.

Måder at rense glatte og matte lofter

Moderne lærred er opdelt i to typer:

 • PVC lofter film (blank eller mat);
 • Lofter fra sømløse stof.

Funktioner ved installation og vedligeholdelse er afhængige af det materiale, der bestemmer, hvordan man rengør strækloftene i køkkenet. PVC glatte overflader modstår roligt sæbe og pulverløsninger samt specialiserede materialer, som kan købes hos enhver hardware butik.

Det er en blank overflade, der kræver rettidig rengøring. Det er uønsket, at pletterne af fedt eller mad tørrer ud og kommer ind i webstrukturen, især i et tidligt stadium, vil fjernelsen ikke tage mere end 5 minutter.

Frostet loft kræver ikke en sådan omhyggelig holdning. På overfladen er pletter og pletter fra sæbe og pulverløsninger ikke så mærkbare. Med ham kan værtinden ofte ofre til vådrensning uden frygt for at ridse lærredet.

Fremgangsmåden til fjernelse af snavs fra en matt overflade er meget hurtigere, men du skal ty til det mere ofte. Egnede sæbe- og pulverløsninger, tallerkener og specialmaterialer. Den manglende glans giver dig mulighed for at undvære ammoniak og væske til at vaske vinduer.

Tekstilloftet er traditionelt sårbart overfor eksterne påvirkninger og kræver omhyggelig holdning og pleje. Det kan kun vaskes i ekstreme tilfælde, når almindeligt rengøringsmiddel ikke kan klare kontaminering. Derudover bør den intensive gnidning af overfladen på samme sted undgås.

Som et middel til at passe på loftet ved hjælp af specialiserede materialer. De købes i husholdningskemikalieforretninger efter høring af sælgeren.

Nogle gange er det umuligt at fjerne pletter og andre forurenende stoffer selv. Fortvivlelse i en sådan situation er ikke nødvendig. Rengøringsselskaber kommer til undsætning, hvis medarbejdere er i stand til at løse problemet så hurtigt som muligt og give praktiske råd om yderligere vedligeholdelse af loftet.

Nyttig video

Lad os se en nyttig video af, hvordan man skal vaske strækloftet fra fedt og snavs:

Der er mange metoder til at vaske hævede lofter i køkkenet. Afhængigt af dem kan ejerne bruge vaskemidler, almindelige tørservietter, specialmaterialer. Under alle omstændigheder er det vigtigt ikke at glemme, at forebyggelse og rutinemæssig rengøring er meget mere effektive end den efterfølgende eliminering af problemer og gamle pletter. Stretchloft kræver daglig pleje og underlagt betingelserne i mange år giver ejerne en varm og hyggelig atmosfære i hjemmet.

(3 vurderinger, gennemsnit: 4.33 ud af 5)

Sådan vasker man loftet

Fabrikanter tilbyder forbrugerne et stort udvalg af materialer af høj kvalitet til en overkommelig pris. En sådan tilgang kan ikke andet end glæde personen, for til en overkommelig pris kan du købe af høj kvalitet, som vil vare i mange år. Disse omfatter det nedhængte loft - et unikt materiale, der kombinerer praktisk og sofistikeret. Men det skal huskes, at det før eller senere skal renses. I artiklen fortæller vi dig, hvordan du skal rense det i køkkenet fra sod, sod, fedt, nikotin og meget mere.

Grundlæggende regler for pleje

Før du fortsætter med rengøring af overfladen, er det nødvendigt at blive fortrolig med de grundlæggende regler og råd fra eksperter. Denne viden og anbefalinger vil gøre det muligt at undgå deformation, og vil også gøre det muligt at udføre høj kvalitet rengøring af et loft fra enhver form for forurening, selv fra sod.

Først og fremmest skal du vælge de nødvendige værktøjer og materialer, der skal bruges i rengøringsprocessen:

 • trappestige;
 • bløde klæder eller skumuld (svampe);
 • støvsuger med et specielt børstehoved, der er lavet af bløde børster;
 • rengøringsmidler.

Det bedste materiale, der er egnet til at vaske filmen, er mikrofiber - en nyhed, der vil klare og effektivt klare opgaven.

Hvis der ikke er en trinladder eller en behagelig ladder, kan du bruge en simpel moppe, som skal pakkes med en klud. Forsigtigt og med særlig omhu er det nødvendigt at vælge og rengøringsmidler for at rense loftet i køkkenet. Brugen af ​​slibende pulvere er uacceptabel, da faste partikler let beskadiger filmen og efterlader ridser på overfladen.

Vælg de rigtige rengøringsmidler.

Overvej muligheder for kun milde vaskemidler, der har en neutral reaktion:

 • geler;
 • paste;
 • sprays;
 • flydende sæbe;
 • blødt vaskepulver og andre.

Den ideelle løsning anses for at være alkoholbaserede kompositioner, for eksempel midler til vask af spejle og vinduer. Ved at bruge dem kan du ikke kun fjerne forurening, men også for at bevare overfladenes glans.

Lederen blandt aggressorerne for PVC-folien er et opløsningsmiddel, for eksempel acetone. Det vil hurtigt korrodere materialet og et hul vil dukke op i loftet, så dets brug er uacceptabelt.

Grundlæggende rengøringsmetoder

Som du ved, er loftslofter af to typer: fra PVC-film og stof. Afhængigt af det pågældende materiale er der flere metoder til oprensning. Hvis vi taler om enkle former for forurening, så kan du klare dem og en simpel fugtig klud, for eksempel ruskind. På denne måde kan du rengøre loftet fra pletter og støv. Med et tykt lag støv efter reparation og byggearbejde, kan du bruge en støvsuger med en dyse, der beskytter belægningen mod deformation.

Om nødvendigt fjernes spor af primeren, som også rammer loftet under reparationen, bør du forberede en sæbeopløsning. Væske eller vaskesæbe fortyndet i varmt vand og eliminere forurening med en svamp. Det er nødvendigt at vaske med bløde og cirkulære bevægelser, så tryk og tryk undgås for at forhindre strækningen af ​​PVC-folien. Også sæbeopløsninger kan hjælpe, hvis du vil slippe af med fedt, eller du kan bruge vaskemiddel til retter.

Når det kommer til suede polyesterstof, skal du bruge en tør børste. Som i det foregående tilfælde er det nødvendigt at udføre rensning med bløde bevægelser, der følger fra venstre mod højre.

Efter rengøring skal loftoverfladen tørres grundigt med en tør, ren, fnugfri klud.

Få hemmeligheder

Specialværktøj til strækloft

 1. For at rense overfladen fra sod skal det være ekstremt omhyggeligt og omhyggeligt, da processen kan beskadige filmen. Vælg det rigtige rengøringsmiddel. Overfladen bør næppe røre ved.
 2. Ved rengøring skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​sømme og led. I dette tilfælde er det nødvendigt at udføre vask kun langs sømmen og ikke på tværs.
 3. For at genoprette den karakteristiske glans til loftet, er det nødvendigt at tørre filmen med en opløsning af alkohol eller flydende ammoniak efter rengøring. Tillades også at bruge vodka, som fortyndes i vand i et forhold på 1:10.
 4. Du bør ikke stole på din egen styrke, især hvis du ikke er sikker på dem, for at fjerne stærkere forurenende stoffer, fx spor af maling. I dette tilfælde er det bedre at stole på fagfolk og bede om hjælp fra et særligt rengøringsfirma.

For at undgå fremkomsten af ​​ny og tung forurening bør du tage et par forholdsregler:

 • hæng et vandret gardin i badeværelset, så der ikke sprøjtes vand
 • over kogepladen i køkkenet, skal du installere en kraftig hætte;
 • Spor af champagne forbliver ofte i stuen, så pas på, når flaskerne åbnes.

Vær opmærksom på henstillingerne fra producenten og den organisation, der har lavet loftets indretning med hensyn til pleje af overfladen af ​​strækloftet.

Stofloft

I modsætning til PVC-film er stofbasen mere sårbar, så du bør nøje overveje rengøringen. Alle handlinger skal være omtanke, målte og ubesværede. Kluden kan også rengøres og vaskes, men det anbefales ikke at gnide det på et sted i lang tid.

Hvis vi taler om snavs, og ikke om simpelt støv, er det bedst at bruge specielle værktøjer til vask af stoffer. De blev designet specielt til dette formål. Før du køber et køb, skal du kontakte sælgeren. Hvis det er nødvendigt at fjerne snavs fra limen, er det bedst at vente, indtil det er helt tørt, og fjern forsigtigt filmen og pryd den med en skarp genstand.

Det er forbudt at anvende glasrenser i tilfælde af tekstiler, da det indeholder stoffer, der kan ødelægge strukturen eller påvirke farven.

Afslutningsvis kan vi sige, at ved rengøring af loftslofter er det nødvendigt at vælge de rigtige rengøringsmidler. Alt vil afhænge af graden og typen af ​​forurening, såvel som loftets materiale.

video

Se hvordan man vasker loftet med en moppe:

Sådan vasker du strækloftet i køkkenet

Hvordan og hvad skal du vaske stræklofter

1. Sådan rengøres det hængende loft? 2. Sådan vasker du stræklofter? 3. Hvordan vasker du et blødt loft? 4. Hvordan man vasker stræktapper matte? 5. Sådan vasker du stofstræklofter? 6. Hvordan vasker man loftet i køkkenet?

Stræklofter - et unikt materiale, der bruges til praktisk og elegant indretning. På trods af at nogle producenter hævder, at sådanne lofter ikke behøver vask og rengøring, behøver de stadig en vis omhu. Vi vil tale om, hvordan det er rigtigt, og hvordan man skal vaske stræklofter i dag.

De vigtigste materialer til produktion af lofter er PVC film og polyester stof. De er kendetegnet ved høj styrke og modstandsdygtighed over for nogle mekaniske belastninger. For at de skal kunne tjene i mange år, skal du vide, hvordan du vasker loftet.

Omsorg for ophængte lofter er en meget delikat opgave, så det er vigtigt at overveje nogle punkter. Forkert vask kan forårsage farveforringelse, deformation eller endda materielle skader. Til rengøring af stræklofter er det forbudt at anvende rengøringsmidler med slibende partikler. Små partikler kan ødelægge PVC-folien eller stoffet.

Derudover kan du ikke bruge vaskemidler, som indeholder alkalier eller syrer til vask af sådanne lofter.

Pleje af strækloftet kan være af to typer:

I det første tilfælde udføres rengøringen med en tør klud, der gnides i loftet. Bevægelserne skal være ikke-presserende og bløde. Vådt rengøring udføres med en svamp fugtet med vand eller en opløsning af ikke-aggressive vaskemidler. Nogle ejere af hævede lofter er interesserede i, om det er muligt at vaske kluden med en pensel eller mopp med en dyse? Desværre er det umuligt. Børster, selv de blødeste, kan ridse overfladen, og med en mopp er det ikke særlig bekvemt at håndtere, og en unøjagtig bevægelse kan beskadige PVC-folien.

Regelmæssig rengøring og vask af lofterne hjælper med at bevare deres smukke strålende udseende. På samme tid, hvis du ikke betaler ordentlig opmærksomhed på plejen, så er du nødt til at fjerne stædig forurening i lang tid.

For at rense loftet skal du bruge:

 • stigen;
 • blød svamp;
 • bløde mikrofiber eller ruskind
 • støvsuger med en speciel dyse - blød børste;
 • vaskemidler (ikke-slibende).

Afhængigt af det materiale, der anvendes til strækloftet, såvel som forureningen, anvendes en eller anden rengøringsmetode. For at fjerne små snavs (støv, pletter) er det nok at tørre overfladen med en fugtig mikrofiberklud eller ruskind. Efter denne rengøring tørres kluden af ​​med en tør klud.

Med mere alvorlig forurening skal der træffes passende foranstaltninger. Hvis loftet efter reparation er dækket af et støvlag, bruges en støvsuger med en blød børste til rengøring. I dette tilfælde bør børsten ikke røre loftets overflade. Hun køres i en afstand på 2-3 cm fra lærredet. Ellers kan materialet blive beskadiget.

Pletter kan fjernes med en svamp eller klud ved hjælp af et rengøringsmiddel eller sæbeopløsning. Efter behandling skal du tørre overfladen tørt med en klud. Det er nødvendigt at vaske loftet med bløde fremadgående bevægelser, uden at trykke på overfladen. Hvis loftet er lavet af polyesterstof, er det børstet med en blød børste.

Sådan vasker du glansede lofter? For at genoprette glansen af ​​en sådan overflade tørres den af ​​med en blød klud dyppet i en glasrenser eller 10% opløsning af flydende ammoniak. Tør derefter loftet tørt.

Gå nu på spørgsmålet om, hvordan du kan vaske stræklofter.

Det sikreste middel til sådanne overflader er en simpel sæbeopløsning. For at opnå det er det nok at opløse vaskemiddel eller chips i vaskesæbe i varmt vand. Hertil kommer, at rengøre lofter egnet rengøringsmiddel til opvaskning eller vinduer.

Før du bruger det valgte værktøj, skal du tro på, hvad der vil være reaktionen af ​​materialet i strækloftet. For at gøre dette anbringes opløsningen eller rengøringsmidlet på en lille, skjult fra loftets øjeområde. Efter et stykke tid bliver det klart, om værktøjet påvirker materialet. Hvis der er pletter eller farveændringer, bør et sådant stof ikke bruges til at rengøre loftet.

Hvad angår andre vaskemidler, kan du i dag købe specialiserede blandinger, der er designet specielt til rengøring af lofter. Det negative punkt er deres høje omkostninger. Derfor beslutter, hvilket rengøringsmiddel til lofter at foretrække, det er bedre at vælge den sædvanlige sæbeopløsning. Kvaliteten af ​​rengøring i dette tilfælde er på ingen måde ringere end specialiserede værktøjer.

Strækloftet kan være mat eller blankt. For ikke at forlade striber på en blank overflade, er det nødvendigt at vaske det med vinduesrenser. Men før du rengør det hængende loft med et sådant værktøj, glem ikke at kontrollere loftets respons. Faktum er, at sammensætningen af ​​vaske- og rengøringsmidler undertiden indeholder farvestoffer, som kan ændre lærredets farve.

For at fjerne støv, støvsuges loftet med en blød dyse. Samtidig bør brug af dyser med stive børster undgås, da skødesløs bevægelse kan skade PVC-folien. Støvsugeren skal tændes for minimal effekt, og dysen køres i en afstand på 2-3 cm fra loftet.

Stærk forurening af loftet rengøres med rengøringsmiddel til rengøring af lokalerne. Efter behandling skal du tørre overfladen tør.

Det matte loft i dets udseende ligner meget på en perfekt glat plasteret overflade. Til sådanne konstruktioner anvendes en klud imprægneret med polyurethan. Sprækker, ridser vises ikke på overfladen af ​​matte lofter, og støv sætter sig ikke på det. Men på trods af dette kræver loftet en vis omsorg for ham.

Vaskning af frostede lofter er meget nemmere end blankt, da der ikke er pletter på en sådan overflade. Således rengøres hele overfladen af ​​overfladen med varmt damp eller vaskes med et affedtningsmiddel. Efter rengøring skal kluden tørres af.

Sådanne lofter er mere skrøbelige end PVC. For at undgå at beskadige lærredet vaskes det derfor meget omhyggeligt. I dette tilfælde er det ikke muligt at bruge glasrensere. Stoffer, der er en del af sådanne midler, kan trænge ind i lærredets struktur og ændre dens farve. Sådanne lofter kan ikke vaskes i en cirkulær bevægelse. Dette vil medføre skilsmisse. Derfor vaskes tøjene kun frem og tilbage.

I tilfælde af alvorlig forurening er det tilladt at anvende en pulveropløsning. For ikke at beskadige materialet, kan det ikke gnides i lang tid på ét sted.

Sådan vasker du strækloftet, et eksempel i videoen:

Overfladen af ​​stræklofterne i køkkenet skyldes naturlige årsager, oftest forurenet. Dette gælder især for værelser uden udsugningshætte. Oliesot, som dannes i færd med madlavning sammen med støvformen er en ret kaustisk forbindelse, der ikke er så let at fjerne. Men hvis du udfører rengøring ofte nok, før sot og snavs kommer ind i materialets struktur, er proceduren ikke kompliceret. De rengør et sådant loft på samme måde som i andre rum - med svampe eller blødservietter uden brug af slibende stoffer. Efter vask vaskes loftet med rent vand og tørres derefter tørre.

Sot fjernes let ved brug af opvaskemiddel eller en opløsning af ammoniak.

Manuel håndtering af stræklofter

Stræklofter bruges almindeligt i indretning, hvilket skaber et praktisk interiør og en hyggelig atmosfære. Næsten alle leverandører hævder, at stræklofter er uhøjtidelige ved vedligeholdelse eller ikke skal rengøres overhovedet. Dette er ikke helt sandt, men i nogle tilfælde mindst en gang om året bør der udføres en våd rensning af overfladens overflade. Læs om stræklofter på denne side er skadelige.

Billedet viser processen med rengøring af det kombinerede strækloft.

Grundlaget for stræklofter er enten et specielt imprægneret stof eller en PVC-film. Hver af disse typer materialer har sine egne egenskaber, såvel som sorter, såsom matstruktur eller glans. For at strække lofter i lang tid beholder deres oprindelige skønhed og glæder dig fra år til år, er det nødvendigt at rengøre lofterne overflade regelmæssigt.

Sådan vasker du et strækloft uden farver?

Overfladen af ​​blanke lofter har en spejloverflade og afspejler lys og alle genstande i rummet. For at opnå en helt ren og skinnende overflade af loftet skal du overholde følgende rengøringsprincipper:

 1. For at fjerne udseendet af pletter på en sådan overflade efter rengøring, bør du bruge et glasvaskemiddel, som er påført på kanten af ​​arket for at kontrollere reaktionen.
 2. Også mod skilsmissen på lakets tekstur hjælper ammoniak.
 3. Efter hovedrengøring eller vådrengøring skal du tørre det blanke loft med en tør klud eller mikrofiber klud eller ruskind, der håndterer skilsmisse.
 4. Eksperter anbefaler, at du begynder at rengøre strækloftet, du skal fjerne alle ringene fra fingrene og armbånd og alle smykker fra dine hænder, da du ved et uheld kan gennembryde strækloftet med et sådant pryd, og lærredet bliver forkælet.
 5. Du skal også huske, at der ikke skal anvendes slibende pulvere, opløsninger eller værktøjer, når du vasker stoffet i strækloftet, det samme gælder cremer med pulvere, der indeholder forskellige partikler i størrelse.
 6. Det er også uønsket at bruge sodavand i dette tilfælde, da det ridser den ideelt glatte overflade af loftet.

Billedet viser midlerne til vask af strækloftet - rensespray og kludserviet

Sådan vasker du strækloftet uden striber?

Overfladen af ​​strækdæk med en mat tekstur ligner et malet loft med vandbaseret maling eller et perfekt hvidkalket hovedloft. Overfladen af ​​det frostede loft har ingen glans og er ikke så glat, det har ruhed. Denne type strækloft truer ikke revner på overfladen, ridser. Støv sætter sig ikke på den matte lærred, da materialet har tendens til at afstøde det. Og alligevel kræver matte stræklofter regelmæssig vedligeholdelse og rengøring. Matte lofter, i modsætning til blanke, vaskes og rengøres meget enklere, hele punktet er, at der ikke er pletter på matoverfladen efter vådrensning. Processen selv og princippet om rengøring af et uigennemtrængeligt loft er signifikant anderledes end andre dåser. Stretch-madloft rengøres hovedsageligt med vanddamp, du kan også bruge et blødt affedtningsmiddel. Ved det sidste trin i rengøringen skal den matte overflade af loftet tørres tørt med en blød klud eller poleret.

Hvordan man vasker stræklofter i køkkenet

Streklofter installeret i køkkenet kræver særlig opmærksomhed, fordi de er forurenet her meget oftere, hvis køkkenet ikke er udstyret med en hætte, så forekommer forurening oftere og mere intensivt.

Et køkken er et sådant område, hvor madlavning, madlavning, stegning konstant foregår, som følge heraf er der en fedtet sod i loftet, især hvis al kogning sker på en gaskomfur. Plus, i køkkenet åbner vinduer og vinduer ofte, hvilket resulterer i udfældet gade støv og snavs på loftspændingsstrukturen. Hvis familiemedlemmer ryger, er der også tilsat sod fra cigaretrøg.

Processen med at vaske køkkenstrækloftet afhænger af lærredets type og tekstur ved brug af rengøringsprodukterne og servietterne beskrevet ovenfor. I tide vil det tage meget mere tid end at rengøre loftet, for eksempel i soveværelset eller i stuen.

Sæbe løsning til vask af lofter i billedet

Da i dette tilfælde vaskes overfladen af ​​loftet vil blive mere intensivt ved hjælp af en større mængde vaskemiddel, så skal overfladen godt skylles ved hjælp af en stor mængde vand for at rense alle sudsene rent effektivt af rengøringsmidler uden at efterlade pletter. Afslutningen af ​​hele processen vil igen tørre loftet med en tør klud. Der er ikke behov for at kigge efter specielle produkter for at rydde sod og fedt fra loftet. Standardværktøjer til rengøring af strækloft i andre, mindre forurenede rum kan klare dette.

Hvordan vasker man det nedhængte loft efter reparationen?

Under reparationer produceres der meget rubb og støv i rummet, som ligger på overfladen af ​​strækloftet i et tykt lag. Eksperter anbefaler at slippe af med de beskidte virkninger af reparationer med en støvsuger, med en lille børste, der har en blød børste. Hårde børster kan ikke bruges, fordi du kan deformere lærredet, som da vil være umuligt at reparere, bare skifte til en ny. Under rengøring af loftet fra bygningsved er støvsugeren tændt for den mest minimale tilstand eller medium. Børste tæt på loftet er ikke svigtet, men holdes i en afstand på 2-3 cm fra overfladen og kører langsomt det. Så er alt efter instruktioner, hvis overfladen er meget snavset, skal den vaskes med specielle rengøringsmidler og tørre derefter tørt med en blød klud.

Hvis der efter støvsugning næsten ikke er snavs tilbage i loftet, er det tilstrækkeligt at tørre loftets overflade med en tør, blød klud for at fjerne støv.

video

Se videoinstruktionerne til vask af strækloftet:

Tidlig rengøring af loftet vil altid opretholde det i god stand. Friske stænk, som champagne, er lettere at fjerne straks end senere at prøve at skrubbe gamle tørrede pletter, sporet, hvorfra det ikke altid er muligt at vaske helt af. Hvis lakoverfladen er blevet sløv, er det tid til at tørre støvet ud af det. Efter sådanne enkle anbefalinger vil dit strækloft altid være i god stand og vær opmærksom på øjet med renhed og friskhed. Er det svært at installere kombinerede stræklofter, læs her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/rekomendacii-po-ustanovke-kombinirovannyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Stræklofter i køkkenet: funktioner i pleje

Efter at have valgt stræklofter til dit hyggelige hjem, skal du ikke skynde dig at installere blankt i køkkenet. Følelsen af ​​gennemsigtighed kan meget hurtigt blive dækket af spor af din madlavning, og hooden her kan ikke altid hjælpe.

Typer af stræklofter monteret i køkkenet

Hvordan man laver ordre og hvordan man vasker strækloftet i køkkenet er en simpel opgave på den ene side, men kræver viden og tidskrævende på den anden.

Flere typer af loftslofter kan installeres i køkkenet:

 1. glans (skaber en følelse af luftighed og udvidet plads);
 2. kedelig (perfekt skjule overfladens ufuldkommenheder under dem);
 3. stof imprægneret - lofter smukt dekorere ethvert interiør.

Stof og matte lofter er arrangeret på samme måde, idet de er ensartede arter på grund af manglende glans og graden af ​​synlighed af pletter på dem.

Under alle omstændigheder vil hver af de typer af monterede lofter "lide" fra aflejring af spor af damp, sod, høj luftfugtighed. Og enhver værtinde vil tænke på, hvordan man vasker strækloftet i køkkenet.

Rengøring af det blanke loft i køkkenet: funktioner

De bedste husmødre deler på deres sider på sociale netværk opskrifter om rengøring af huset, oplevelsen og det faktum, at du ikke kan gøre. Herunder hemmeligheden om, hvordan man vasker strækloftet blankt i køkkenet, så det skinner mere end installationsdagen.

Dette kan opnås ved hjælp af:

 • grundig og konstant udført vådrensning med sæbe eller pulveropløsning
 • brugen af ​​specielle løsninger og sprøjter til vaskelofter (de findes i næsten ethvert supermarked eller specialiseret hardware butik).

Vigtige specielle tips til blanke køkkenlofter:

 • dagligt overvåge loftets tilstand i køkkenet, især efter madlavning;
 • Tør noget bundfald, før de tørrer og "spis" (på en passende måde - med en tør eller fugtig klud; det er bedre at fjerne bundfaldet i dag ved at vaske det med rent vand end at miste en masse tid i morgen for at vaske hele loftet med rengøringsprodukter;
 • brug ved gnidning af cirkulære, ikke-presserende bevægelser (praksis har vist, at det er godt at gnide og vaske den glatte overflade fra højre til venstre);
 • efter rengøring tørres alle rester af sæbevand væk (vandet skal ikke være for sæbevand, der har skum, men samtidig have tilstrækkeligt rengøringsmiddel til at vaske alle lag på loftets overflade);
 • Efter vask af loftet vådt eller som et separat rengøringstrin - opløs opløsningsmiddel ammoniak (eller vodka) i vand og skyl hele overfladen med en fugtig klud fugtet med en opløsning (opløsningen er lavet i proportioner 1:10).

Sådan vasker du matte stræklofter i køkkenet?

Frostede lofter har en meget mindre effekt af forfærdelige pletter efter rengøring, hvilket betyder, at vådrensning kan gøres lidt oftere, med mere tid til let skrabning og mindre tid til at gnide overfladen af ​​loftet for at skinne.

Med matte og stofstræklofter arbejder det hurtigere - de kan let støvsuges ved at holde børsten et par centimeter længere fra loftoverfladen. På børsten kan du eventuelt sætte en fugtig klud fugtet med rent vand.

I køkkenet er denne mulighed for at rense loftet hurtigt og acceptabelt, men selvfølgelig fjerner man ikke helt alt snavs.

På grund af det store antal bundfald på loftets overflade bliver vaskningen også mere hyppig eller grundig. Alle de samme løsninger fra butikker til vask af stræklofter kommer til undsætning.

Rimelige mennesker er kommet med ideen om at bruge sprøjter, hvor sæbe og pulverløsninger hældes for at lette deres arbejde (proportionerne af opløsningerne er nøjagtigt de samme som den angivne opskrift på rengøring af et blankt loft).

Efter at have undersøgt om det er muligt at vaske stræklofter i køkkenet, er det klart, at det ikke alene kan, men også skal gøre det i overensstemmelse med de generelle regler:

 1. Efter at have lavet svampe, scourers, stykker af væv (lintfri, blødt, mindst 2-3 flapper, så sørg for, at de efter fugtig rengøring havde noget at tørre overfladen med), glem ikke at du vil bruge - trin-ladder eller mop;
 2. Rens hele området ved en tør metode (mikrofiberstof, der vil være brug for ruskindstof, papirservietter kan bruges - de må ikke have farvningseffekt);
 3. Når du bruger en moppe, skal du beregne trykstyrken til at vaske lofterne.
 4. når du bruger stigen, tænk på, hvad du vil installere alle de tilgængelige værktøjer for ikke at stige og falde mange gange;
 5. sæbeopløsning bør være svag, især for glans, for ikke at forlade streaks på loftet;
 6. Når du polerer loftet, må du ikke overdrive det med kraft for at forhindre deformation af materialet.
 7. For ikke at ødelægge strækloftet må du ikke bruge pulverbaserede rengøringsmidler, børster med hårde børster og fjerne alle konvekse dekorationer fra hænder, der kan skære overfladen.

Jo bedre at vaske stræklofterne i køkkenet?

I køkkenet til stræklofter kræver vådrensning brugen af ​​værktøjer, som letter rensningen af ​​nedbør:

 • ammoniakopløsning (10% opløsning hjælper med at rense kedelige belægninger, fortynd det i et forhold på 1:10 med vand);
 • vaske- og rengøringsmidler, der ikke indeholder acetone (de fortyndes med en stor mængde vand og påføres med en klud eller en speciel mop til loftet, så tørre tørre, passende rengøringsmidler til tallerkener og redskaber som Mr. Proper);
 • vaskepulver (opløst i vand indtil ingen granulater forbliver, så - som med vaskemiddel);
 • speciel, solgt i online butikker, sprøjtespray dyser til vask af lofter.

Huset har mange vaske- og rengøringsmidler, hvordan kan man ikke forveksle ved at vide, at man kan ødelægge overfladen af ​​strækloftet? Hvordan vasker man loftet i køkkenet?

Læs produktets sammensætning, hvis der ikke er acetonholdige stoffer, vask derefter. Hvis tvivl plager sjælen - bare lav en test. Fortynd en lille mængde vaskemiddel i vand og anbring på overfladen et sted i et skjult sted. Efter 15 minutter - check. Hvis loftet ikke ændrede lyset, rynket ikke, blev alt på plads i sin oprindelige form, som under installationen, så er det muligt.

Lad rengøringen i køkkenet ikke medføre skuffelse, på trods af at du bliver nødt til at bruge penge og tid på det.

Sådan rengøres loftet fra sod og fedt i køkkenet

Rengøring af loftet i køkkenet - proceduren er ikke daglig og ikke en gang om ugen. Hvis køkkenet er udstyret med en god hætte, udføres rengøringen ikke mere end 1 gang om seks måneder. Det er dog ikke altid let at rengøre overfladen: forureningen er meget specifik.

Værktøjer og instrumenter

Sådan rengøres loftet i køkkenet afhænger af overfladens natur: Egenskaberne af vandbaseret maling og strækfilm er meget forskellige. Men værktøjerne er næsten altid de samme:

 • mopp med en blød dyse, fortrinsvis med en bevægelig;
 • børste på et langt håndtag
 • vandtank - bassin, spand;
 • blød klud til aftørring, servietter;
 • vaskemidler svarende til typen af ​​loftoverflade.

Det er også tilrådeligt ikke at forsømme beskyttelsesudstyr: briller beskytter øjnene mod indtrængen af ​​fine faste partikler, og handsker beskytter hændernes hud mod aggressiv virkning af vaskemidler.

På trods af de forskellige loftkonstruktioner er farvning eller endda hvidvaskning stadig den mest almindelige finish. Denne metode er den mest tilgængelige, men desværre adskiller sig ikke i holdbarhed og slidstyrke.

 • Hvidvask med kridt eller lime udelukker våd rengøring, selv den enkleste. Den eneste måde at bringe loftoverfladen i en relativ rækkefølge på er at forsigtigt rense sotpletterne med en tør børste. Fedt og farvede pletter kan ikke fjernes: Ved berøring af en fugtig eller våd klud, selv om pletten kan fjernes, forbliver pletter eller grå pletter.

Hvidvask skal gentages hvert år, eller endog seks måneder, for at holde køkkenet i orden.

 • Farvning med vandbaseret maling giver et mere varigt resultat. Denne maling tørrer hurtigt, har ingen lugt. Vand er imidlertid dets opløsningsmiddel, så det malede loft er også bange for vandets virkning.

Hvis det er muligt, skal overfladen rengøres med en tør børste.

Hvis pletter fra sod og fedt er resistente, påfør varmt vand med tilsætning af sæbe og sodavand. Det er bedre at gøre uden mop og børster og rense overfladen manuelt.

 • Sjældent, men der er stadig olie maling farvning. Sidste vand er ikke bange: du kan rengøre loftet med varmt vand med tilsætning af vaskemiddel. I tilfælde af stor forurening er tryk og brug af specialmidler tilladt.

Loft, dækket af tapet

Hvis du brugte papir tapet, så er det ikke muligt at forberede noget med dem. Overfladen er støvsuget. Synlige pletter af sod eller fedt forsigtigt fjernes med en fugtig klud. Men denne metode er kun egnet til små områder, efter at pletterne forbliver plettet, og figuren slettes.

Vandafvisende eller ikke-vævet tapet og tillade våd rengøring. Selvfølgelig taler vi om en fugtig klud og en opløsning med et mildt rengøringsmiddel.

Plastpaneler

Materialet er modstandsdygtigt over for slid, og tolererer perfekt både høj fugt og varm damp. En anden nyttig funktion - plastpaneler absorberer ikke snavs, fedt og sod, så de vasker uden meget besvær.

 • Brug en svag sæbeopløsning, vand med tilsætning af et neutralt rengøringsmiddel. Hvis lamellerne er hvide, kan loftet vaskes fra soden med vand og blegemiddel - 10 liter 2 spiseskefulde blegemiddel.
 • Den mest bekvemme måde at arbejde med en moppe med en dyse af mikrofiber eller en børste på et langt håndtag.
 • Efter påføring af sæbeopløsningen skal du skylle plastik med rent vand og tørre tørret med en serviet. Især når det kommer til glatte paneler, hvor skilsmissen er meget mærkbar. På billedet - rengøringens arbejdstid.

Rengøring af stræklofter

PVC film absorberer ikke snavs og fedt, så det er ret simpelt at rense det.

 • Du kan rense filmen ved kemisk rensning med en støvsuger, men du skal sørge for, at dysen ikke rører overfladen.
 • Vådt rengøring udføres med et serviet eller en blød mikrofiberklud. Hårde børster anvendes ikke, de er nemme at beskadige eller ridse overfladen.
 • Vask med varmt vand med tilsætning af mildt rengøringsmiddel - almindeligt eller specielt. Hvis lærredet er blankt, er alkoholholdige sammensætninger til vask af vinduer perfekte.
 • Efter rengøring af overfladen skal du tørre tør for at undgå striber. Glatte klud tørre med en opløsning af ammoniak - på denne måde er det nemt at returnere overfladen af ​​lakglans.

Videoen viser rengøring af lofter af forskellig plan.