Sådan vaske loftet fliser fra skum

Loftfliser lavet af polystyren i køkkenområdet har vanskeligheder med at rense sod, fedt og andre former for forurening. På grund af det faktum, at belægningen er heterogen, har et mønster med en reces, komplicerer dette rengøringen. For at vaske loftet på skumpladen skal der bruges specialværktøj og vaskemidler.

Effektiv metode til rengøring af skumpladefliser

Spots og pletter på flisen vises på grund af ekstern eksponering. Følgelig er emnet vaskemidler og metoder til rengøring af skumoverfladen relevant. Så vaskes loftet med en blød klud eller en svamp til opvaskning. Fordelen ved denne metode skyldes det faktum, at vand ikke akkumuleres i rillerne. Således skader vask ikke skumets egenskaber.

Anbefalinger til rengøring af skumplader:

 • For det første vaskede uddybningen. Her er det vigtigt ikke at vaske, men at rense forureningen, dvs. gnid det ikke.
 • Der bør ikke være noget vand i udsparingerne; dette vil føre til dannelse af pletter efter tørring.
 • Hvis den ikke tørrer overfladen, bliver den fugtet med almindelige servietter.

Med hensyn til brug af vaske- og rengøringsmidler til dette formål, egnet almindeligt opvaskemiddel eller til vask af tøj. Det anbefales dog at overveje typen af ​​plade.

Eksempelvis er ekstruderede og injektionsmaterialer resistente over for sådanne midler. Stemplet fliser tåler ikke tung forurening, fordi Ved intensiv rengøring er der risiko for at beskadige overfladen.

Ved rengøring af skumpladen skal du også være opmærksom på figuren: Hvis den er dybdegående, vil overfladens rengøring ikke give 100% effekt. Derfor er det nødvendigt at arm med en børste og rense pletterne med blide bevægelser. Fortsæt derefter til vådrensning.

Metoden til rengøring af overfladen af ​​loftet på skumplader

Før arbejdet påbegyndes anbefales det at vurdere tilstanden af ​​loftets overflade. I mangel af stærk forurening og mekaniske defekter kan du klare dig uden våd rengøring. En støvsuger bruges til at fjerne støv. Til samme formål er egnet børste med en blød børste. Dette værktøj giver dig mulighed for at fjerne snavs i vanskelige områder.

Men i køkkenet fliser er altid under påvirkning af damp og fedt, så sot er dannet. I dette tilfælde anvendes rengøringsprodukter. I dette tilfælde vil arbejdsalgoritmen være som følger:

 1. Hvert sted bør støvsuges for at fjerne rester af snavs og støv.
 2. Sooty og fedtede pletter tørres af med en tør svamp. Dette gør det muligt for partikler at ligge bag overfladen af ​​pladen. Det er strengt forbudt at bruge en fugtig klud eller svamp på dette stadium siden vand vil opsuge i pladen, men pletter vil ikke suges.
 3. Fremstilling af en blanding til rengøring: 1 l. natriumsalt fortyndes med 5 liter vand. I løsningen vådede vi en stor svamp og vred ud. Så blottet området med en plet. Det er vigtigt at observere ensartethed af tryk på pladen. Ingen grund til at skylle. Gentag 2-4 gange, indtil den gule farve fra stedet.
 4. Fjernelse af ubehagelige lugte fra skumpladen. Overfladen tørres med en blanding af eddike og vand. Fokus ligger på udfordrende steder. Flush er ikke nødvendig.

Derudover er der specielle svampe i butikkerne for at fjerne sod fra skummet. Disse værktøjer er imprægneret med kemikalier og i høj grad forenkler pletfjernelsesprocessen.

Sådan rengøres og rydder loftet af skummet i køkkenet

For at rydde loftfliserne i køkkenet fra sod, afhænger rådgivning primært af typen af ​​loft og forureningsgrad. Meget ofte, ved reparation af køkkener brug skumfliser. Det er kendetegnet ved en række forskellige former og strukturelle mønstre, hvilket i høj grad komplicerer rengøringen. Under alle omstændigheder skal du bruge visse vaskemidler og værktøjer.

Typer af loftfliser

Skumplader bruges til at skabe utroligt smukke loftsdesign. Det er meget populært blandt befolkningen, da det er i stand til at omdanne og opdatere noget rum uden ekstra indsats. Polystyrenplader har en række fordele: lav pris, brandmodstand, varmeisolering, fugtresistens, muligheden for at male i enhver farve, et stort udvalg af mønstre. Flisen fra polyfoam kræver speciel afrejse er måske den største mangel på sådan efterbehandling. Det afhænger selvfølgelig af kvaliteten og typen af ​​belægning.

Polystyrenplader er af flere typer, nemlig: ekstruderet, injektion og stemplet.

Den stærkeste og tyndeste (3 mm) er en ekstruderet flise. Hun kommer i forskellige farver og mønstre. Overfladen er glat. Ekstruderede plader er de dyreste. På grund af tilstedeværelsen af ​​støv og vandafvisende film er de nemme at rengøre. Maleri af loftet er forbudt. Under indflydelse af direkte sollys bliver den hvide flise gul.

Lim ofte loftet med billige stemplede skumplader. På grund af den porøse, ubeskyttede overflade er de let forurenet. Denne overflade er meget vanskelig at vaske, og fjerner spor af sod og fedt er næsten umuligt. Fordelen er, at loftet kan males med vandbaseret maling. Stemplede plader passer let i symmetriske mønstre, har en tykkelse på 6-8 mm.

For at få en overflade af høj kvalitet med et reliefmønster, brug indsprøjtningspolystyrenplader. Deres tykkelse når 14 mm, hvilket bidrager til større lydisolering. Takket være den sømløse metode til at lægge mønsteret på loftet ser meget imponerende og harmonisk ud. Overfladen kan males og lamineres.

Pleje af materialet

Den nemmeste måde at passe på keramiske fliser. Det kan vaskes på enhver måde: og opvaskemiddel og pulver og sæbevand. Fangsten er, at meget få mennesker på nuværende tidspunkt bruger keramik til lofter. Skumplastplader er meget populære. Under normale driftsforhold er skumloftet let støvsuget. Til dette bruges dysen til møbler. Laminerede plader kan vaskes med vand efter opløsning af sæbe i den. For at undgå pletter skal glatt overflade tørres tørt. Men hvordan man vasker loftfliserne i køkkenet, hvis der var spor af sod? Selvfølgelig skal du tage højde for egenskaberne ved det materiale, hvorfra loftet er lavet. Du må måske ty til mere radikale metoder: ommaling og udskiftning af enkelte elementer.

Med moderat forurening skal:

 • blød svamp;
 • tørre klud, køkken klud;
 • flydende vaskemidler svarende til typen af ​​loftoverflade;
 • handsker;
 • Øjenværn briller.

Vask loftet fliser først med et flydende vaskemiddel, og derefter gå igen med en svamp dyppet i en opløsning af vand og blegemiddel. Blegemiddel fortyndes med en hastighed på 1 spsk. l. 4 liter vand. Skyl fliserne og tør dem med et blødt køkkenserviet. Stærke forureninger kan fjernes med en blanding af ammoniak, vand, eddike og flydende vaskemiddel i lige store mængder. Et effektivt værktøj kan laves af en blanding af 1 tsk. citronsyre, 2 spsk. l. bagepulver og vand. Påfør opløsningen på pletterne, lad i nogle minutter, vask af med rent vand.

Køkkenet er den personlige plads til hver kvinde. Det er her hvor det meste af fritiden er brugt. Hver husmor ønsker, at hendes køkken skal være hyggeligt og skinnende med renlighed. For at holde loftet rent i lang tid og ikke kræver regelmæssige reparationer, er det bedre at få en kvalitet hætte. Og vigtigst af alt - det forlader ikke madlavning uden opsyn.

Hvordan man tager sig af skumpladefliser

Loftfliser er lavet af forskellige materialer, men i hvert fald er det en udsmykning af hvert hus. Desuden omfatter dets funktioner ikke kun forbedring af rummets æstetiske udseende, men også isolering af loftet, gemmer uregelmæssigheder og støjisolering.

For at holde sit udseende længere, skal hver værtinde vide, hvordan og hvordan man skal vaske loftet.

Typer af loftfliser

Afhængigt af det anvendte materiale kan fliser være af følgende typer:

 1. Skum - det er lavet af udvidet polystyren. Denne type er den mest almindelige i lyset af dens demokratiske mur og et bredt udvalg af mønstre.
 2. Metal - til fremstilling af forskellige typer af letmetaller. På grund af sin høje pris er metalfliser mindre efterspurgte.
 3. Træ - fremstillet af forskellige træarter.

Ifølge fremstillingsmetoden er der forskel:

 • pressede eller stemplede lofttegler;
 • injektion loftet fliser;
 • ekstruderet eller ekstrudering loftflise.

Overvej hver visning mere detaljeret.

Trykt loftplade

Ved fremstilling af stemplet fliser anvendes skumblokke, der presses. Som et resultat af stempling er tykkelsen af ​​et sådant produkt fra 6 til 8 millimeter.

Udseendet af stemplet fliser imponerer med sin skønhed og mangfoldighed. Det er imidlertid nødvendigt at tage højde for, at produkternes kvalitet forbliver på et ret lavt niveau, og derfor er prisklassen også passende.

På grund af sin skrøbelighed er forbruget af pressede fliser højere end for andre typer, og i tilfælde af skæring er det næsten umuligt at opnå lige kanter. Det anbefales at købe det med en margen.

Ved nærmere undersøgelse kan du se, at produktet er ret løs, hygroskopisk - det vil derfor absorbere godt enhver forurening. Før du køber det, skal du først undersøge oplysningerne om, hvordan du vasker loftpladen af ​​skumplast, fordi plejen her vil være meget forsigtig. Sælgere i hardwareforretninger kan tilrådes at male et sådant loft med vandbaseret maling.

Injektionsplade Tile

Det er også lavet af udvidet polystyren, kun i dette tilfælde udsættes materialet for høj temperaturbehandling. Som et resultat af denne sintring opnås en flise med en tykkelse på op til 14 millimeter. Dens mønster er dybt og tydeligt, og kanterne er helt flade. Takket være dette ser loftet ud som en enkelt helhed uden sømme.

Injektionsloftfliser har en række positive egenskaber. Den har god lydisolering; er fugt og varmebestandig; har god holdbarhed. Tilgængelig udelukkende i hvid farve, som gør det muligt at male i enhver farve.

Ofte bruges injektionsfliser til at dekorere ikke kun loftet, men også væggene. Det ser ganske kreativt ud, fordi det i fremstillingen kan bruge en film med efterligning af marmor, træ og andre teksturer.

Den eneste ulempe i denne sag er prisen på flisen - 3-4 gange højere end den af ​​stemplet. Men den angivne pris svarer stadig til kvaliteten.

Ekstruderet (ekstrudering) loftflise

Det viser sig som et resultat af ekstrudering af ekstruderet polystyrenstrimmel. Denne flise er kun 2-3 millimeter tyk, men samtidig er den mest holdbare og pålidelige.

Ved sin struktur er ekstrudering lofttegne kendetegnet ved mangel på grist - det er glat og oftest dækket af en lamineringsfilm og en vandafvisende løsning. Det er en ideel mulighed for køkkenet.

Formen af ​​fliserne er lidt konveks-konkav, som perfekt skjuler de små uregelmæssigheder i loftet uden yderligere forberedelse. Kanterne er perfekt skåret, så du kan skabe en "sømløs" effekt. Nemt efter deformationen genopretter sin oprindelige form.

Fås i et stort antal farver, med mønstre og uden mønstre. Derudover anbefales maleri ikke. I plejen er ikke krævende. Prisen er ret høj, men svarer til kvaliteten.

Forårsager forurening loftsfliser

Årsagerne til loftforurening kan være mange. Først og fremmest skal du omhyggeligt inspicere loftet for tilstedeværelsen af ​​microcracks og, hvis de findes, dække dem, inden du lægger loftfliserne. Faktum er, at der gennem sådanne revner kan opsamles fugt, hvilket vil have negativ indflydelse på skumpladefliserne. Inspektion af taget vil også være nyttigt - måske lækker læftet.

En anden årsag til forurening kan være øget fugtighed i huset. Det afhænger i høj grad af placeringen af ​​huset og dets alder. Normalt i sådanne tilfælde kan der forekomme pletter på loftet, såvel som svamp og skimmelsvamp. Det anbefales at give god ventilation og regelmæssigt ventilere rummet.

Om sommeren forlader insekter, især fluer, spor af deres aktivitet på loftfliserne. Her er løsningen kun en - myggenet på vinduerne og indgangsdørene.

Støv, tobaksrøg, fedtpletter - alt dette bliver let årsag til pletter på loftet, især i køkkenet. Vi skal også sige om fliserens klæbemiddel, som kan efterlade sine mærker på flisen fra uforsigtig limning.

Under alle omstændigheder vil loftet i sig selv ikke rydde. Derfor forsink ikke tiden, men fjern straks forureningen, indtil de bliver vedholdende og vanskelige at fjerne. Hvordan man vasker loftfliserne fra skumplastik, findes nedenfor.

Hvordan og hvad at vaske loftet af skum

Hvis du forstår de intricacies af pleje af loftet fliser, vaske det er ikke svært. Før vask af loftet på skummet skal hver værtinde udarbejde følgende tilgængelige værktøjer:

 • en spand;
 • latexhandsker;
 • klude eller svampe;
 • sikkerhedsbriller;
 • trappestige;
 • rengøringsmidler;
 • moppe eller børste med et langt håndtag.

Det er nødvendigt at handle ved langsom rengøring, uden at gøre betydelige mekaniske anstrengelser. Så hvordan kan man rengøre loftet fra polystyren fra forskellige former for forurening?

Generelle principper for rengøring af skumloft

Støvsuger - First Mate

Den nemmeste måde er renseri, som ikke tager meget tid fra værtinden. Forudsat at der ikke er pletter og pletter på loftet, er det nok at vakuum det en gang om måneden. For at gøre dette skal du bruge en speciel dyse til møbler.

Ved første brug af støvsugeren indstilles strømmen først til minimumsniveauet. Hvis støvet ikke absorberes godt, og flisen ikke ligger bag loftet, kan du forsøge at øge det, indtil den optimale tilstand er valgt. I fremtiden skal støvsugning af loftet være nøjagtigt i denne tilstand.

Duster Støvbørste

Der er en anden måde at rengøre loftet fra skum. Hvis flisen er tilstrækkelig lindring, vil i dette tilfælde en særlig blød børste til kemisk rensning hjælpe: Det vil godt udslette støvet fra rillerne og svært tilgængelige huller.

Princippet for driften af ​​denne børste er sådan, at det med sit store antal hår har en negativ statisk ladning, tiltrækker det positivt ladet støv. Samtidig spredes støvet ikke i luften, men forbliver på børsten. Derfor foretrækker mange husmødre en støvborste i stedet for en støvsuger.

Våd rengøring

Der kan altid komme en tid, hvor støvsugeren og børsten vil være strømløse, inden du fjerner pletter. I dette tilfælde skal du vide, hvad og hvordan du vasker loftpladen af ​​skumplastik, fordi dets sorter kan reagere noget anderledes end vask.

I intet tilfælde kan du bruge hårde rengøringsmidler, der har en slibende komponent, da overfladen af ​​flisen kan blive skadet. Opvaskemiddel, der fjerner fedt og pletter godt eller et flydende vaskemiddel er bedst. Nogle husmødre bruger endda shampoo til hår.

Ekstruderede og injektionsloftfliser er mindre lunefuld i rengøring end stemplede. Sidstnævnte absorberer på grund af sin høje hygroskopicitet godt vand, så når en fugtig rensning skal ryge eller svampes, skal den være meget vred. Denne rengøring udføres bedst muligt i tilfælde af nødsituation.

Før vask af fliserne på loftet anbefales det at slå sæbeopløsningen til et stærkt skum. Påfør dette skum på den forurenede overflade med en svamp (klud) og tør den forsigtigt ud uden at have en stor mekanisk effekt på loftmaterialet. Hvis der efter dette opbevares resterne af vand i reliefens opbygning, skal de fjernes ved at tørre med et papirserviet eller toiletpapir, ellers vil der efter tørring i loftet være synlige, snavsede pletter.

Sådan rengøres loftfliserne fra lim

Nogle gange under reparationen i loftet kan der forblive spor af kitt eller lim. Så opstår det logiske spørgsmål: hvordan man rengør loftet fra lim til fliser og andre materialer? Hvis deres mærker stadig er friske, kan fliserne enkelt tørres af med en tør klud uden vand og vaskemiddel. Ved udtørring af fremmed materiale vil kun en spatel hjælpe, som skal fungere meget omhyggeligt for ikke at skade skummet.

Sådan vaske loftskumfliserne i køkkenet

På flisen, pokleennoy i køkkenet, over tid, plak og pletter fra fedt og sod. Dette er en naturlig proces, især i fravær af udstødning. Så hvordan skal man rengøre skumloftet i køkkenet?

Den nemmeste måde er at købe en særlig svamp for at fjerne sod og plaque. Den er imprægneret med et særligt stof, der gør køkkenet lettere lettere.

Hvis pletterne i loftet er friske, fortyndes opvaskemiddelet i vandet og skrub det resulterende skum af.

Før du vasker loftet på skumfliserne, kan du lave en rengøringsopløsning derhjemme: Tilsæt 3 spiseskefulde salt - natriumortophosphat - til 3 liter vand. Damp en svamp ind i denne opløsning, klem lidt, så vandet ikke dræner og våd den forurenede overflade af flisen med presser, indtil gulvløshed er elimineret.

En af de måder, som husmødre har testet, end at vaske loftet fra skummet i køkkenet, bruger en blanding af vand og blegemiddel, men kun hvis flisen er hvid.

Hvis du skal fjerne gamle pletter, er det acceptabelt at bruge alkohol.

I betragtning af skumpladeflisernes egenskaber kan vi konkludere, at den "tørre" metode til en regelmæssig rengøring er at foretrække. En våd rengøring skal ske, når du ikke kan klare det. Den månedlige brug af en støvsuger vil bidrage til at bevare udseendet af flisen og gemme værtinden fra det "våde" besvær.

(3 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Sådan vaske loftet fliser fra skummet i køkkenet fra soden hurtigt

Indsendt af: admin i Clean House 29.06.2018 Kommentarer Off on Than at rense loftet fra skummet i køkkenet fra soden hurtigt slukket 64 Visninger

End at vaske loftet fliser fra skummet i køkkenet hurtigt og nemt

For at rense en flise fra en sod, er det nødvendigt at overveje dens egenskaber og grad af forurening. Oftest i køkkenet ved hjælp af skum, der er karakteriseret ved en række former og mønstre. Dette komplicerer rengøringsprocessen. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man skal vaske loftfliserne fra skummet i køkkenet, altid relevant.

Polystyrenfliser bruges ofte til at skabe et smukt loftdesign på grund af dets fordele:

 • høj refraktoritet
 • god varmeisolering;
 • fugt modstand;
 • en række mønstre;
 • muligheden for at male
 • lav pris.

Men fliseskum kræver omhyggelig vedligeholdelse. Og meget afhænger af typen og kvaliteten af ​​dækningen. Ekstruderet flise betragtes som den stærkeste og tyndeste. Hun kan have forskellige farver. Takket være støvtæt og vandafvisende film er det nemt at rengøre sådanne fliser fra snavs. En anden mulighed er stemplet skumplader, men på grund af den porøse overflade bliver de hurtigt snavsede. Et sådant loft er vanskeligt at rengøre, og det er næsten umuligt at fjerne spor af fedt og sod. Polystyren injektionsplader giver god lydisolering, og deres overflade kan males.

På loftet opstår der ofte pletter og pletter fra ydre påvirkninger. Og enhver husmor med det tidspunkt, spørgsmålet opstår, hvad skal man vaske loftfliserne fra skummet i køkkenet. Rengøring sker ved hjælp af en blød klud eller en regelmæssig svamp. Fordelen ved denne metode er, at vand ikke påvirker skumets egenskaber.

Rengøring sker ved hjælp af en blød klud eller en regelmæssig svamp.

Først skal du skylle rillerne og derefter hele overfladen. Men samtidig er det umuligt at forlade vandet i flisens huler, da der kan forekomme ubehagelige pletter på den tørrede overflade. Hvis du ikke kan tørre overfladen, skal du bruge en serviet - den vil absorbere fugtens rester.

Din skæbne kan ændres! Fra i dag er dit liv helt ændret!

I dag er folk vant til at for SUCCESS AND WEALTH du behøver at kæmpe, men hvordan man skal:

  • hvordan man kommer fra universet, hvad drømmer du om
  • hvordan man kører den rigtige mekanisme
  • hvordan man ændrer tænkning til målet

Alt i orden, i denne artikel afslører Tamara Globa de længe glemte hemmeligheder om velstand og rigdom.

Et af hovedproblemerne ved vask af loftplader er, hvordan man vasker det. Til dette formål, perfekt rengøringsmiddel til tallerkener eller tøjvask. Men når du vælger et must, skal du tage højde for den type loftfliser. Ekstruderede og indsprøjtningsfliser vil ikke lide af sådanne belastninger, men på den pressede overflade bør man ikke tillade alvorlig forurening for ikke at ødelægge den under vask. Når du vasker skumfliserne, skal du være opmærksom på billedet. Hvis det er for dybt, kan rengøring muligvis ikke give de ønskede resultater.

Før du starter arbejdet skal du vurdere loftets tilstand. Hvis der er lidt snavs og ingen mekanisk skade, kan du undvære at vaske. For at fjerne støv skal du bruge en regelmæssig støvsuger. Også egnet børste med en lur og en blød overflade - det hjælper med at fjerne snavs på vanskelige steder.

Fliser i køkkenet er ofte forurenet med sod. Regelmæssige rensemidler hjælper med at klare det. Men hvis du har problemer, skal du bruge tipsene til at rengøre loftfliserne i køkkenet fra sod:

 1. 1 Vakuum alle pletter, fjern løsdele, støv og snavs.
 2. 2 Forbered de områder, der er dækket af sod - tør dem af med en tør svamp. Det bidrager til lagpartiklerne fra fliseoverfladen. Du kan ikke bruge en våd svamp, da vandet absorberes i flisen.
 3. 3 Forbered rengøringsblandingen - bland en skefuld natriumorthophosphat med en gallon varmt vand. Fugt en stor, ren svamp og klem det ud, og påfør derefter væsken i det forurenede område med jævnt tryk. Må ikke vaskes. Gentag gentagne gange, indtil yellowness kommer ned.
 4. 4 Fjern lugt fra loftet. Tør fliserne med eddike, og vær særlig opmærksom på de vanskeligste steder. Spyl det er ikke nødvendigt.

I butikkerne kan du finde svampe designet specielt til rengøring af sod. De er mættede med kemikalier, som forenkler dette arbejde meget. At bruge sådanne svampe er meget simpelt.

Hvis forureninger indtager et stort område, skal svampe bruges meget, da de hurtigt bliver tilstoppede.

Det vigtigste - gnid ikke sod i loftets overflade og rengør det.

Hvis forureninger indtager et stort område, skal svampe bruges meget, da de hurtigt bliver tilstoppede. Proceduren for vådrensning af loftet fra soden kan gentages, og tør derefter overfladen.

Modstandsdygtig sod, som kan forblive selv efter våd og tør behandling af loftfliser, kan du prøve at fjerne med alkohol, en koncentreret opløsning af blegemiddel eller opløsningsmiddel. For at gøre dette skal du fugte en bomuldspinne i den valgte væske og med en rund bevægelse, behandle pletterne ved let at trykke på loftet. Hvis snavset forbliver, gentag proceduren, skyll derefter overfladen med rent vand og tør.

For at fjerne gamle pletter af sod skal du have uorganiske syrer, for eksempel saltsyre eller ufortyndet eddike. Påfør dem med en lille svamp. Når du arbejder med vedvarende pletter, skal du overholde sikkerhedsforanstaltningerne, brug beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller, og ventilér rummet periodisk.

Hvis dit loft er dekoreret med tin eller syntetiske fliser, skal du fjerne støv og snavs fra det med en klud. Derefter tørres sodens pletter med en svamp fugtet med opvaskemiddel og gnides med en tør klud.

Hvis loftet er akustisk eller popcorn, vask det ikke og brug ikke flydende vaskemidler. Faktum er, at de er meget porøse og kan let forværres. Brug støvsuger til at fjerne støv. For at vaske gule pletter fra sod, køb en hvidt spray, der er designet specielt til akustiske lofter.

Ved rengøring af sodfletter skal du placere skåle med eddike i køkkenet - de vil absorbere ubehagelige lugte. Anvend ikke for meget rengøringsmiddel, det må ikke dryppe fra svampen. Hvis du vådt loftet for meget, vises der våde pletter på den.

For at holde loftet fliser rent og ikke har brug for reparation, skal du installere en højtryksrøg i køkkenet. Men det vigtigste - lad ikke være uden opvarmning.

Historien om en af ​​vores læsere Elena Mikhailovna:

Mine øjne var især frustrerende, omgivet af store rynker plus mørke cirkler og hævelse. Hvordan fjernes rynker og poser under øjnene helt? Hvordan håndteres hævelse og rødme? Men intet er så gammel eller ung mand som hans øjne.

Men hvordan forynge dem? Plastikkirurgi? Jeg anerkendte mindst 5 tusind dollars. Hardware procedurer photorejuvenation, gas-væske pilling, radio løft, laser ansigtsløftning? Lidt mere overkommelig kursus koster 1,5-2 tusind dollars. Og hvornår finder du hele tiden? Ja, og stadig dyrt. Især nu. Derfor valgte jeg for mig selv en anden måde.

End at vaske loftet fliser fra skummet i køkkenet hurtigt og nemt

For at rense en flise fra en sod, er det nødvendigt at overveje dens egenskaber og grad af forurening. Oftest i køkkenet ved hjælp af skum, der er karakteriseret ved en række former og mønstre. Dette komplicerer rengøringsprocessen. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man skal vaske loftfliserne fra skummet i køkkenet, altid relevant.

Hvad har vi brug for?

Typer af loftfliser

Polystyrenfliser bruges ofte til at skabe et smukt loftdesign på grund af dets fordele:

 • høj refraktoritet
 • god varmeisolering;
 • fugt modstand;
 • en række mønstre;
 • muligheden for at male
 • lav pris.

Men fliseskum kræver omhyggelig vedligeholdelse. Og meget afhænger af typen og kvaliteten af ​​dækningen. Ekstruderet flise betragtes som den stærkeste og tyndeste. Hun kan have forskellige farver. Takket være støvtæt og vandafvisende film er det nemt at rengøre sådanne fliser fra snavs. En anden mulighed er stemplet skumplader, men på grund af den porøse overflade bliver de hurtigt snavsede. Et sådant loft er vanskeligt at rengøre, og det er næsten umuligt at fjerne spor af fedt og sod. Polystyren injektionsplader giver god lydisolering, og deres overflade kan males.

Sådan vaskes fliser

På loftet opstår der ofte pletter og pletter fra ydre påvirkninger. Og enhver husmor med det tidspunkt, spørgsmålet opstår, hvad skal man vaske loftfliserne fra skummet i køkkenet. Rengøring sker ved hjælp af en blød klud eller en regelmæssig svamp. Fordelen ved denne metode er, at vand ikke påvirker skumets egenskaber.

Rengøring sker ved hjælp af en blød klud eller en regelmæssig svamp.

Først skal du skylle rillerne og derefter hele overfladen. Men samtidig er det umuligt at forlade vandet i flisens huler, da der kan forekomme ubehagelige pletter på den tørrede overflade. Hvis du ikke kan tørre overfladen, skal du bruge en serviet - den vil absorbere fugtens rester.

End vask fliser

Et af hovedproblemerne ved vask af loftplader er, hvordan man vasker det. Til dette formål, perfekt rengøringsmiddel til tallerkener eller tøjvask. Men når du vælger et must, skal du tage højde for den type loftfliser. Ekstruderede og indsprøjtningsfliser vil ikke lide af sådanne belastninger, men på den pressede overflade bør man ikke tillade alvorlig forurening for ikke at ødelægge den under vask. Når du vasker skumfliserne, skal du være opmærksom på billedet. Hvis det er for dybt, kan rengøring muligvis ikke give de ønskede resultater.

Vi renser en flise fra polyfoam

Før du starter arbejdet skal du vurdere loftets tilstand. Hvis der er lidt snavs og ingen mekanisk skade, kan du undvære at vaske. For at fjerne støv skal du bruge en regelmæssig støvsuger. Også egnet børste med en lur og en blød overflade - det hjælper med at fjerne snavs på vanskelige steder.

Fliser i køkkenet er ofte forurenet med sod. Regelmæssige rensemidler hjælper med at klare det. Men hvis du har problemer, skal du bruge tipsene til at rengøre loftfliserne i køkkenet fra sod:

 1. Vakuum alle pletter, fjerne løsdele, støv og snavs.
 2. Forbered områder dækket af sod - tør dem med en tør svamp. Det bidrager til lagpartiklerne fra fliseoverfladen. Du kan ikke bruge en våd svamp, da vandet absorberes i flisen.
 3. Forbered en rengøringsblanding - bland en skefuld natriumorthophosphat med en gallon varmt vand. Fugt en stor, ren svamp og klem det ud, og påfør derefter væsken i det forurenede område med jævnt tryk. Må ikke vaskes. Gentag gentagne gange, indtil yellowness kommer ned.
 4. Fjern lugt fra loftet. Tør fliserne med eddike, og vær særlig opmærksom på de vanskeligste steder. Spyl det er ikke nødvendigt.

I butikkerne kan du finde svampe designet specielt til rengøring af sod. De er mættede med kemikalier, som forenkler dette arbejde meget. At bruge sådanne svampe er meget simpelt.

Hvis forureninger indtager et stort område, skal svampe bruges meget, da de hurtigt bliver tilstoppede.

Det vigtigste - gnid ikke sod i loftets overflade og rengør det.

Hvis forureninger indtager et stort område, skal svampe bruges meget, da de hurtigt bliver tilstoppede. Proceduren for vådrensning af loftet fra soden kan gentages, og tør derefter overfladen.

Fjern gamle pletter

Modstandsdygtig sod, som kan forblive selv efter våd og tør behandling af loftfliser, kan du prøve at fjerne med alkohol, en koncentreret opløsning af blegemiddel eller opløsningsmiddel. For at gøre dette skal du fugte en bomuldspinne i den valgte væske og med en rund bevægelse, behandle pletterne ved let at trykke på loftet. Hvis snavset forbliver, gentag proceduren, skyll derefter overfladen med rent vand og tør.

For at fjerne gamle pletter af sod skal du have uorganiske syrer, for eksempel saltsyre eller ufortyndet eddike. Påfør dem med en lille svamp. Når du arbejder med vedvarende pletter, skal du overholde sikkerhedsforanstaltningerne, brug beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller, og ventilér rummet periodisk.

Nyttige anbefalinger

Hvis dit loft er dekoreret med tin eller syntetiske fliser, skal du fjerne støv og snavs fra det med en klud. Derefter tørres sodens pletter med en svamp fugtet med opvaskemiddel og gnides med en tør klud.

Hvis loftet er akustisk eller "popcorn", må du ikke vaske det eller bruge flydende vaskemidler. Faktum er, at de er meget porøse og kan let forværres. Brug støvsuger til at fjerne støv. For at vaske gule pletter fra sod, køb en hvidt spray, der er designet specielt til akustiske lofter.

Ved rengøring af sodfletter skal du placere skåle med eddike i køkkenet - de vil absorbere ubehagelige lugte. Anvend ikke for meget rengøringsmiddel, det må ikke dryppe fra svampen. Hvis du vådt loftet for meget, vises der våde pletter på den.

For at holde loftet fliser rent og ikke har brug for reparation, skal du installere en højtryksrøg i køkkenet. Men det vigtigste - lad ikke være uden opvarmning.

Sådan rengøres loftfliser?

Vores ekspert på renlighed og komfort

For at rense enhver overflade, herunder loftet, fra en fedtet gul patina, skal den først opløses. For at gøre dette kan du bruge sure og alkaliske løsninger, du kan købe dem i butikken eller gøre det selv ved hjælp af værktøjerne i køkkenet.

Fedtpletter renses godt med opvaskemiddel, da det allerede indeholder stoffer til opløsning. Dette er den nemmeste måde, men det virker desværre ikke altid. Det sker, at vi kun husker om raidet, da han godt spiste til overfladen. I dette tilfælde bliver du nødt til at gøre en større indsats.

Du kan bruge en blanding af ammoniak, vand, eddike og opvaskemiddel. Det skal ikke være for flydende, så alle ingredienser skal blandes i forholdsvis lige store mængder. Påfør blandingen til forurening, vent nogle minutter, og vask derefter resten af ​​med rent vand.

Hvis der ikke er flydende ammoniak, skal du tage en teskefuld citronsyre, blandes med to spiseskefulde almindelig bagepulver og opløses i vand. Brug en klud eller svamp til at anvende det resulterende produkt på pletterne. For at øge effekten efter, at pletterne er lidt gennemvædet, kan du rengøre dem med industrialkali (f.eks. Sodavand), og vask derefter alle rengøringsprodukterne med vand. Glem ikke at tørre en ren flise tør, og hvis den er blank, kan du bruge en glasrenser eller en blanding af eddike og vand for at gøre det skinnende.

Sådan vaske loftet fliser - måder at pleje produkter: ekstruderet, injektion og ekstrudering

Loft flise - et meget brugt materiale til efterbehandling lofter. På trods af den lave pris har fliserne meget imponerende fordele: det kan nemt skjule de små ufuldkommenheder i det ujævne loft og er meget let at rengøre. Med det rigtige valgmulighed vil et sådant loft overleve mere end en reparation, så det er især nødvendigt at vide, hvordan man skal vaske loftet uden at skade det og sørge for, at det passer ordentligt.

Funktioner af vaske loftfliser

Den mest bekvemme at pleje er ekstruderede fliser. Deres overflade er flad, der er ingen kornighed, og du kan vaske dem med næsten ethvert middel.

Et stort plus vil også være filmovertrækningen. Det stammer fra støv og vand. Så flisen skal ikke vaskes ofte.

For det andet er injektionsflisen.

Produceret udelukkende i hvid farve, som selvfølgelig taler om konstant vask. Også, når den udsættes for sollys over tid, ændres den hvide farve til gul. For at undgå denne ulejlighed, kan fliser lamineres eller males i enhver farve, du kan lide, godt materiale tillader det.

Det sidste sted er stemplet fliser, der består af ekstruderede polystyren skumblokke.

Dette materiale er det billigste, men også det mest problematiske. På grund af den stærke løshed og porøsitet er det ofte forurenet, og producenterne anbefaler ikke at vaske det. Derfor, når du køber en sådan flise, er det bedre at tage et par plader med en margen, så i tilfælde af alvorlig forurening kan du erstatte de gamle med nye.

Forårsager forurening loftsfliser

Virkningen af ​​eksterne og interne faktorer tjener som udseende af pletter og pletter på loftet, som du ikke kan vaske af med rent vand. Derudover har fliserne oftest et præget mønster, som kan akkumulere snavs og støv.

Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, kan der forekomme pletter eller skimmel på flisen. Om sommeren er denne faktor insekter, som uvægerligt efterlader spor af deres livsvigtige aktivitet.

Fedt, sod og røg - disse pletter er konstante ledsager af køkkenloftfliser, især i mangel af god udstødning.

Alle forureninger skal fjernes så hurtigt som muligt, ellers kan de senere blive resistente og vanskelige at fjerne.

Loft Tile Cleaner

Til indsprøjtning og ekstruderede fliser anvendes lignende rengøringsmetoder, som det er nyttigt for:

 • svamp eller blød opvaskemiddel;
 • cellulose serviet;
 • opvaskemiddel eller vaskepulver;
 • støvsuger;
 • skovl eller bassin;
 • mop og microfiber klud.

Desuden er det ikke overflødigt at købe sikkerhedsbriller og ansigtsmaske for at beskytte dig mod kemikaliernes indtrængen.

Vaskemetoder

Metoder til rengøring af loftteglerne kan opdeles i våd og tør. Tør ved brug af en støvsuger, børste og en lidt fugtig klud. Våd indebærer brugen af ​​en tilstrækkelig mængde vand og vaskemiddel.

Vi rengør fliserne med en støvsuger

Eksperter anbefaler at bruge denne metode en gang om ugen, så at sige til profylakse. En speciel dyse i form af en lille børste sættes på støvsugeren, og ved lav sugekraft slipper flisen af ​​støv i leddene og mellem små detaljer i mønsteret.

Herefter kan loftet tørres med en lidt fugtig mikrofiberklud. Denne metode gælder for alle typer af fliser, især stemplede, som på grund af deres porøsitet akkumulerer støv oftere og mere.

børste

Brugen af ​​en blød børste er et alternativ til en støvsuger og er mere egnet til injektionsfliser, som har et ret stort konveks mønster. Risikoen for at ramme ham med et støvtørrør af et støvsuger er stort nok, og en blød børste vil gøre det samme arbejde i en lidt længere periode.

Brug opvaskemiddel eller vaskemiddel.

Hvis der er spor af tørret fedt, sod og damp på flisen, så før vask af flisen, er det nødvendigt at opløse disse pletter. For at gøre dette fortyndes vaskepulver eller skålgel i beholdere med varmt vand, indtil der dannes et fluffet skum. Skum med en svamp påføres flisen og forbliver for yderligere interaktion.

Det vil tage fra 15 minutter til 1 time afhængigt af tilstanden af ​​pletterne. I processen kan flere lag skum anvendes flere gange. Efter den tildelte tid rengøres flisen med en blød slibende svamp.

Selvom flisen har en vandtæt belægning, anbefaler eksperter stadig ikke at anvende for meget væske.

Efter fjernelse af fedtstoffer og andre typer af pletter rengøres flisen med en mop og mikrofiber klud. Ved afslutningen af ​​overskydende vand fjernes med en cellulosetørring.

Hvis der er spor af form eller vanddråber på loftet, er det næsten umuligt at slippe af med dem. Det er bedst at demontere de beskadigede celler og eliminere årsagen til udseendet af disse pletter og at indsætte nye i stedet for de beskadigede plader.

Vedligeholdelse af loftfliser er bedst udført med støvsuger, fordi det kræver mindre fysisk indsats og tid og ikke jordbunden. Måske på flisen er der pletter fra snavset vand eller rustne pletter, der er dannet efter at naboerne har hældt på dig eller på grund af lækage af vand eller kloakrør eller måske som følge af lækager.

Hvis alt dette ikke er på loftet, vil rengøring en gang om måneden med en støvsuger tillade dig at glemme vaskfliser med vaskemidler.

Takflisen er også godt rengjort med en blød fleecy børste, fordi støv samler sig i det prægede mønster i rillerne og bumpene på flisen. Selvfølgelig vil støvet falde på møblerne og loftet, når det bliver rengjort, men det er lettere at vådte møblerne og gulvet end at vaske loftet.

Hvis flisen skal vaskes

Stadig er der tidspunkter, hvor flisen skal vaskes. For at gøre dette skal du vide, hvordan du skal vaske loftpladen, fordi for alle typer fliser, ikke alle vaskemidler, du bruger i dit hjem, er egnede, f.eks. Flydende vaskemiddel eller opvaskemiddel.

Imidlertid er det foretrukket at vælge flydende produkter, fordi vaskepulver som regel indeholder slibende partikler, og selv om dette ikke vil forårsage alvorlig skade på flisen, kan mindre ridser forblive efter sådan rengøring.

I det skal huskes, at injektion og ekstrarudirovannaya loftplader er ikke bange for mekanisk belastning ved vask, men stemplet fliser lavet med lav termisk modstand, så du er nødt til meget nøje og forsigtigt vaske det, og kun når andre muligheder ikke behøver at rense det mens vask loftpladerne.

Loftfliser rengøres på den mest velkendte måde med en blød klud eller svamp gennemvædet i en opløsning af vaskemiddel fortyndet i vand. Det første du skal fylde alle rillerne med sæbe og vand, vask det derfra med en fugtig svamp eller flanel gennemblødt i rent vand.

Nyttige tips

Hvis det sker så, at der er vand tilbage i fliserens relieftryk, og du kan ikke få det med en klud - prøv at gøre det med toiletpapir eller papirserviet. Det er meget vigtigt, at der ikke er fugt tilbage på flisen, da det efterlader et snavset mærke efter tørring.

Alle loftfliser er lavet af plastikmateriale, der kan gå i stykker, når de udsættes for kemiske opløsningsmidler. Derfor anbefales det ikke stærkt at anvende sådanne opløsningsmidler til aftørring af fliser.

Hvis kitt eller lim kommer på flisen, skal det fjernes med en spatel. I tilfælde af at kittet eller maling ikke er tørret endnu, skal du tørre dem hurtigt med en klud.

Når reparationen er afsluttet, ser det ud til at minimumsprogrammet er gennemført. Men for at det ikke ændrer dets oprindelige udseende, er det vigtigt at opretholde materialernes korrekte tilstand ved regelmæssig rengøring og rengøring. Det samme gælder loftet.

For nylig er en speciel loftsflise, som er ret økonomisk og hurtigmonteret, meget anvendelig. Universal i sine fysiske egenskaber er det velegnet til at afslutte loftet på kontorlokaler, private huse og bylejligheder. Selv den mest sofistikerede forbruger finder den version af loftet, der passer til ham, ifølge tekstur, farveopløsninger og relief.

Forskellige typer af loftfliser har brug for deres egen pleje.

Eksperter siger, at omsorg for en sådan overflade skal være korrekt, hvilket er den vigtigste hemmelighed af dets holdbarhed og bevarelse af det oprindelige udseende.

Typer af loftfliser

Ekstruderet materiale

Trykte fliser er paneler, hvis tykkelse varierer fra 6 til 8 mm. Byggemateriale fremstilles ved stempling direkte fra skum.

Sådan flise har høj kvalitet og ret lav pris

I slutningen af ​​produktionen overtager den den korrekte formular. En række stampings skaber enkle mønstre på panelerne, ornamenter og nogle gange hele plott. På trods af en række vigtige fordelagtige fordele er omkostningerne ved presset trim i forhold til andre loftsprøver ret moderate.

Injektionsflise

Den eksterne komponent af injektionsmaterialet svarer til pressede fliser. Granuler opstår ved at bage i den forberedte form. Overfladen har et dyb relief relief ornament og vinder tydeligt tykkelsen af ​​den stemplede overflade.


Denne flise har et dybere, præget mønster og tykkere stemplet

Flisen er et firkantet panel med en størrelse på 500 * 500 mm på siderne, dens tykkelse når 9-14 mm, hvilket betyder, at materialet ikke kræver omhyggelig håndtering under installationsarbejdet. Fremragende absorberer lyde og vibrationer, kan skæres med en speciel byggekniv.

Ekstrudering flise

Det er kendetegnet ved en speciel tyndhed på op til 2,5-3 mm. På trods af dette er overfladen holdbar, t.

til. ved produktion behandles det ved ekstrudering. I slutningen opnår et glat plan en lettelse, farven ændres afhængigt af den skygge, hvormed den er farvet.

Maling eller laminat kan påføres overfladen af ​​sådanne fliser.

I de fleste tilfælde produceres ekstruderingskeglen med en lamineringseffekt på overfladen.

Hvordan man plejer loftet fliser

Vi bruger en støvsuger

Det er selvfølgelig bedre at passe på loftet med en støvsuger. Du behøver ikke at vådte dine hænder, igen smøre og pletter gulvet, hvorefter våd dråber vil flyde fra loftet som standard.

Til normal rengøring er det tilstrækkeligt at støve fliserne en gang om måneden.

Få bekendtskab med en blød børste

Renser godt belægningen af ​​støv og snavs, tilstoppet i det prægede ornament og dets elementer, en blød børste med en lur.

For at undgå snavs på gulvet og møblerne her lykkes det ikke - de akkumulerede klumper og støvpartikler falder på gulvet. Imidlertid fjernes de let ved en enkelt tørreprocedure med en blød klud.

Vi går til den "våde sag"

Ingen er immun fra en situation, hvor alvorlig rengøring af loftoverfladen kan være nødvendig. Hvordan vaske loftet fliser korrekt?

Skumpladefliser kan rengøres med væske

Et entydigt svar kan ikke gives, fordi hvert materiale har sine egne egenskaber. Brug blide rengøringsmidler i flydende form, uden slibemiddel, som kan beskadige overfladen. Brug opvaskemiddelet, der lindrer fedt og pletter eller et flydende koncentrat til vask af tøj.

Det er bedst at rense den laminerede flise med en husholdningssvamp og sæbe, og under ingen omstændigheder bør stængerne fyldes med vand. Ikke-lamineret kan ikke lide at blande væsker, helst en klud eller støvsugning med en blød dyse, der er installeret på røret. Erfarne håndværkere deler en lille hemmelighed for at fjerne fliser med succes: Brug en almindelig kontorvisker.

Spejl-trimmet lofter er en succes i badeværelserne. Tør jævnligt overfladen af ​​med en klud, mindre ofte - gnid med værktøjer til spejle.

For nylig er en flise oven på bygningsmarkedet dækket af en film, der beskytter den mod forurening. En sådan film vaskes let med en enkel sæbe sammensætning.

Nyttige anbefalinger

Ofte, efter vask bliver vandet tilstoppet i udsparingerne i mønstrene, og det er næsten umuligt at få det ud derfra med et lap. I dette tilfælde skal du håndtere toiletpapir eller et papirlommetørklæde. Hvis du efterlader alt som det er - tørresultatet bliver snavset, sløvet skilsmisse.

Nogle "håndværkere" når der vaskes eksperiment med anvendelse af kemiske alkalier, opløsningsmidler. Og efterfølgende forbliver de som regel med en beskadiget loftsbeklædning. Gentag ikke andres fejl.

konklusion

I betragtning af strukturen af ​​fliserne på loftet og dets ustabilitet til skade, kan vi konkludere, at det er bedre at tage sig af denne overflade ved hjælp af "tør" -metoden. Rengør fliserne i tide, og du behøver ikke at vaske det på egen risiko.

Hjem / Typer af lofter / Loftfliser / Hvordan og hvordan man vasker loftfliserne?

Enhver belægning på loftet, før eller senere vil kræve opmærksomhed.

Det bliver nødvendigt at vaske eller rengøre. Og mærkeligt nok forårsager mange spørgsmål omhu for loftfliser. Hvordan og hvordan det kan rengøres af snavs, de ved, som det viste sig, ikke alle.

Hvad er loftet fliser

Afhængigt af produktionsmetoden og det materiale, hvorfra en sådan belægning er fremstillet, er det muligt at anvende forskellige metoder til rengøring. Nogle sorter anbefales at blive støvsuget, og nogle kan simpelthen vaskes.

Forskellene vedrører hovedsagelig dybden af ​​reliefmønsteret, som aflejres på overfladen af ​​belægningens overflade. Hvis det er for dybt, vil den sædvanlige aftørring, selv en fugtig klud, ikke give den ønskede virkning. Her er det bedre at bruge støvsuger, og for forurenede overflader skal udsættes for våd behandling.

De resterende nuancer og forskelle i plejen af ​​denne type loftsbeklædning spiller ingen rolle. Man må kun huske, at materialet, som det er lavet af, er blødt nok. Derfor skal du bruge kraft eller for ivrige hårde værktøjer ved rengøring, det er ikke værd.

Hvorfor bliver hun beskidt

Mange er interesserede i, hvorfor denne type dekoration kræver mere opmærksomhed end almindeligt hvidkalkede eller malede lofter. Svaret er ret simpelt - skum, som den polyurethan, hvorfra sådanne belægninger er lavet, kan akkumulere statisk elektricitet. Det er i stand til at tiltrække støvpartikler og andre små snavs til sig selv.

På grund af dette tiltrækker et sådant loft som en magnet alt snavs. Og på den glatte overflade af de laminerede belægninger kan der desuden ses snavs meget godt. Derfor ser almindelige matkalkede lofter ikke ud til at være snavset, og fliser har brug for opmærksomhed.

Det meste snavs er let at rengøre.

Det er kun nødvendigt at få en støvsuger fra pantryet. Med det er det meget bekvemt at rengøre loftoverfladen. Og støvet selv engagerer, og dysens længde giver dig mulighed for at arbejde uden stepladders og andre enheder.

rengøring støvsuger

Denne enhed er uundværlig i huset. Og dens funktioner er meget bredere, end du kan forestille dig. I dette tilfælde tjener støvsugeren til at rense loftet fra støv, spindelvæv og andre, ikke for alvorlige typer snavs.

Udfør forsigtigheden af ​​enheden tæt på overlapningsplanet.

For aktivt og hurtigt behøver ikke at gøre noget. Dette kan beskadige det ydre lag af belægningen med en stiv dyse. Sugekraft er også bedre at reducere, hvis det er muligt.

Efter støvsugning af belægningen en gang om måneden kan du holde det i god form, og denne procedure tager kun en halv time. I tilfælde af stor forurening kan støvsugeren muligvis ikke hjælpe, og så skal man påføre våd overfladebehandling. Men selvom skummet og polystyren ikke er modtagelige for vandets virkninger, er der brug for omhu her.

Hvad skal man vaske

Hvis rengøring med en støvsuger af en eller anden grund ikke gav den ønskede effekt, eller det ikke var muligt at fjerne forureningen helt, kan du ty til en mere radikal måde - vask.

Et spørgsmål kan opstå - er det muligt at vaske loftpladen, og i bekræftende fald med hvad?

Svaret er enkelt - vask, selvfølgelig, muligt. Polystyren og skum, hvorfra det er lavet, tolererer perfekt kontakt med vand. Brug kun alkaliske vaskemidler og andre opløsninger, hvis komponenter kan smelte polyurethanskum eller polystyren.

Den bedste mulighed for vaskopløsning ville være almindeligt sæbevand. Det vil klare sig godt med standardforurening: støv, spindelvæv og andre former for snavs, der findes i alle hjem.

I køkkener virker standard overfladerensningsmetoder ikke for godt. Dette skyldes den tynde film af fedt, der uundgåeligt vil fremstå, hvis køkkenet anvendes til det tilsigtede formål, og der fremstilles mad der.

Sådan vasker du loftfliserne i dette tilfælde?

Meget enkel - det samme som fede retter. Det vil sige et rengøringsmiddel designet til dette. Alle vil gøre, da de ikke indeholder stærke kemiske komponenter, der kan beskadige fliser.

Du kan anvende og flydende vaskemidler. Bare nødt til at se, at de ikke indeholder en hvidtekomponent. Det kan ødelægge udseendet af fliserne.

Det anbefales ikke at bruge pulvere selv uden aktive komponenter. Især med glatte og laminerede typer af sådanne overtræk. Pulverpartikler kan ridse overfladen og ødelægge udseendet.

Hvordan man vasker

Efter at have valgt, hvad man skal rengøre loftfliserne, kan man gå videre til vaskens proces.

Vaskeprocessen er meget enkel. Det er nødvendigt at dække hele overfladen, der skal rengøres med en rengøringsopløsning eller skum. Efter at værktøjet trænger ind i alle detaljer i designet og fylder alle rillerne, vaskes det med en blød klud.

Hvis du ikke helt kan fjerne alt vandet fra mønsterets udsparinger, skal du bruge papirhåndklæder - de vil absorbere det resterende vand hurtigt og efterlade en tør og ren overflade.

Tryk ikke på en klud eller svamp for hårdt - du kan skubbe gennem belægningen og ødelægge den. Brug også faste genstande til rengøring af små udsparinger af billedet, heller ikke nødvendigt. Resultatet kan være det samme - belægningen vil miste sit udseende.

I resten vil der ikke opstå nogen vanskeligheder. Det vigtigste er at gøre alt langsomt og forsigtigt, og det vil tage meget lidt tid. Belønningen vil være et rent og smukt loft, som i lang tid ikke vil kræve opmærksomhed.

 • krasna-devica.ru
 • polgid.ru
 • repaireasily.ru
 • wikipotolok.com

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.