Loft på balkonen - et overblik over de 5 mest populære finish

Balkon loftet skal være modstandsdygtige over for temperatur og attraktivt

Ved ikke hvad man skal lave loftet på balkonen? Jeg tænkte på det før. Nu er jeg klar til at tale om de mest enkle muligheder for arbejde. Alle kan laves selvstændigt og kræver ikke dyrt udstyr og særlige færdigheder.

Hvis lamperne er indbygget i loftet, så falder det mindst 10 cm, gå ikke glip af denne nuance

Typer af finish

Vi vil overveje følgende muligheder:

 1. Maling eller hvidvaskning;
 2. Plastpaneler;
 3. Træforing;
 4. Rackloft;
 5. Gipspladekonstruktion.

Mulighed 1: Maling eller hvidvaskning

Instruktioner til arbejdet ser sådan ud:

Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet på den åbne balkon, så er facadefarver bedst egnet til sådanne tilfælde, de er ikke bange for temperaturændringer og nedbør.

Med hensyn til hvidvaskningen fremstilles den ved hjælp af samme teknologi. Kun i stedet for at male påført kridt eller kalkmørtel.

Mulighed 2: Plastpaneler

Et af de mest populære muligheder, som har flere fordele:

 • Lavpris;
 • Lav vægt;
 • Nem installation;
 • Nem pleje.

Blandt manglerne kan identificeres ikke meget attraktivt udseende og lav styrke.

Vi forstår hvordan man laver loftet på altanen af ​​plastpaneler:

 • Behandling. Før konstruktionen af ​​rammen er det ønskeligt at behandle loftets overflade med en vandafvisende opløsning. Yderligere vandtætning gør ikke ondt, det vil tjene som beskyttelse mod kondensat;
 • Først og fremmest er en ramme konstrueret. Det kan være fra en metalprofil eller en træbjælke. Den første mulighed er stærkere, den anden er billigere. Hvis det senere er hængelængeren til et vaskeri hængt på en balkon, er det nødvendigt at installere en stang eller profil på fastgørelsesstedet.

Profilens ramme er præget af høj styrke og holdbarhed.

 • I rammen lagt isolering. Opvarmning er nødvendig, hvis du har en lukket balkon. Det er nemmest at bruge rullet mineraluld, det fylder hele hulrummet, materialets mindste tykkelse til effektiv varmeisolering er 5 cm;

Billedet viser, hvordan du isolerer med dine egne hænder pladsen af ​​rammen af ​​mineraluld

Det er muligt at dække overfladen med penofol, et materiale fra skummet polyethylen med et reflekterende lag. Denne mulighed er velegnet, hvis du også har brug for en varm balkon og speciel isolering.

Penofol på grund af den reflekterende overflade tillader ikke varme at gå gennem loftet

 • PVC-paneler monteres på rammen. Arbejdet er enkelt: elementerne er skåret i stykker af den krævede størrelse og fastgjort med selvlukkende skruer eller hæfteklammer. Takket være tilslutningssystemet er panelerne sammensat meget tæt, og overfladen er glat.

PVC-paneler fastgøres meget hurtigt.

Mulighed 3: Træforing

Lad os finde ud af, hvordan man laver loftet på loggiaen eller balkonen, hvis man vil bruge træ, især træpaneler. Dette er en klassisk løsning, som ikke har mistet sin relevans selv i dag af følgende årsager:

 • Appel af naturligt træ;
 • Miljøvenlighed;
 • God varme- og lydisoleringsevne.

Med hensyn til manglerne er det dårlig modstandsdygtighed mod fugt, behovet for periodiske opdateringer af lakeret og de høje omkostninger ved højkvalitetsprodukter.

Træbeskyttelse skaber et sundt mikroklima indendørs

Vi vil finde ud af, hvordan man laver et loft på foring med egne hænder:

 • En ramme er ved at blive konstrueret. Ofte er det lavet af træblok eller bræt. Der er ingen særlige krav, det vigtigste er, at designet skal være niveau og niveau;

Rammen skal være stærk

 • Om nødvendigt isoleres overfladen. Er det nødvendigt at opvarme strukturen - du bestemmer dig. Jeg anbefaler at lægge mindst Penofol;
 • Monteret foring. Den nemmeste måde at klare det med færdige negle.

Foringen er det nemmeste at negle

Mulighed 4: stativkonstruktion

Denne mulighed ligner de tidligere, forskellen er, at specielle strimler af metal anvendes til dekoration. Fordelene ved denne type konstruktion er attraktivitet, styrke og holdbarhed. Blandt ulemperne er den høje pris.

Reparation i dette tilfælde gøres sådan:

 • Lejeprofilen er fast. Det er fastgjort i loftet ved hjælp af suspensioner og er sat på niveau. Suspended frame har riller til hurtig installation af skinner;

Speciel profil fastgjort direkte til loftet.

 • Reiki klippes og sættes på plads. Arbejdet er meget simpelt, fordi du ikke behøver at rette elementerne, de er indsat i rillerne.

Rack loftsinstallation er en meget enkel proces.

Mulighed 5: Gipsplankloft

Denne mulighed er egnet til loggier og opvarmede balkoner. Fordelene er muligheden for at konstruere strukturer af enhver kompleksitet og perfekt justering af overfladen. Overvej hvordan man trimmer loftet på balkonen i dette tilfælde:

For ikke at tænke senere om, hvordan du løser en tung genstand på loftet, skal du huske hvor profilen er placeret eller gøre mærker med en blyant på vinduesrammen.

På balkonen skal du bruge fugtbestandige kittetyper, da selvom det er isoleret, vil fugtighedsdråber stadig være større end i boligområder.

konklusion

Nu ved du, hvordan man klipper loftet på balkonen. Videoen i denne artikel vil bidrage til endnu bedre at forstå de enkelte muligheder, og hvis du har brug for at præcisere nogle nuancer - spørg i kommentarerne.

Hvordan male loftet på balkonen

Jo bedre at trimme loggia indeni, hvordan man vælger materialer.

Hvordan og bedre at dekorere loggia indefra? Dette spørgsmål bliver spurgt af alle dem, der har dette vidunderlige sted at slappe af og vil gøre det.

Ordningen med opvarmning af altanen på gipsvæggen.

Maling drywall do-it-yourself: instruktion, pris, foto.

Gør maleri gipsvæg, forsøm ikke forsigtighedsfasen. Følg instruktionerne og se videoen: Ved at vide, hvordan man tømmer, farvning og efterbehandling, udvikler man et passende design af rummet.

Vandbårne maling har unikke egenskaber.

Sådan repareres vægpanel på gipsvæg: den rigtige vej.

Moderne byggemarked i dag er fyldt med en masse materialer, der er perfekte til forskellige typer arbejde. Og langt herfra.

Panelophæng

Do-it-yourself køkkenloft: installationsvejledning.

Loftet i køkkenet med egne hænder er et af de sværeste genstande at reparere i en privat boligbyggeri eller lejlighed. Det største problem.

Køkkenet er det mest foretrukne sted for enhver værtinde. Men selv et sådant rum skal renoveres. Hvis du vil lave madlavning ikke kun behageligt, men også hyggeligt, så er det tid til at forvandle dit interiør og gøre det smukt og eksklusivt. Den nemmeste måde at forvandle er reparation, men din hygge er afhængig af det, derfor behandle det med alt ansvar.

Gipspladens loft i køkkenet: foto, indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet vil spille en vigtig rolle i indretningen. Det vil bidrage til visuelt at opdele rummet i zoner, skabe.

Billedet viser tydeligt i gipspladens loftsbelysning. Embed spotlights fra lille størrelse til stor. Den vigtigste karisma er, at de er monteret på samme niveau som loftet eller nedre, så lyset fokuserer på belysningsområdet, skaber ikke refleksioner. Om ønsket kan flerniveaubelysning arrangeres, og forskellige metoder kombineres; På et bestemt websted - det komplette sæt enheder.

Afslutning af gipspladens loft til maling: foto, video.

Dekorativ overfladefinish er det endelige og vigtige trin i konstruktionen af ​​gipsplader. Udarbejdet af

Efter afslutningen af ​​loftets forberedende efterbehandling kan du fortsætte direkte med malingsprocessen. Gipsplankloft: et nødvendigt værktøj og en trinvis trin af handlinger. Med passende dekoration kan hævede lofter være en udsmykning for hele rummet.

Kan jeg anvende en primer på malingen: reglerne for reparation.

Jordens sammensætning adskiller sig selvfølgelig fra farvesammensætningen og dens komponenter og funktionalitet. I primeren i de fleste tilfælde.

Så spiller tidsfaktoren en vigtig rolle i primers egenskaber, og reparationshastigheden og deres kvalitet afhænger af, hvor meget primeren tørrer. Løsningen kan reducere implementeringen af ​​yderligere byggeprocesser betydeligt, eller omvendt accelerere dem. Derfor, før du vælger en primer, er det nødvendigt at omhyggeligt studere rummets egenskaber og de materialer, som du skal arbejde på.

Sådan afslutter loftet i landet: materialer.

Gøre loftet i landstedet - et meget vigtigt stadium af efterbehandling. Materialet til afslutning af et landhusloft skal være holdbart.

Det skal huskes, at sådant materiale giver meget vægt på gulvet, fordi hvert ark af gipsvæg vejer mindst 30 kg. Hvis loftet i huset er ret glat, kan du afslutte det uden hjælpelinjer - brug kun lim. Hvis loftet er ujævnt, skal gipspladen monteres på en ramme lavet af profiler. Rammen vil uundgåeligt reducere højden. Dog vil alle uregelmæssigheder, revner og andre fejl i den oprindelige overflade blive skjult.

Indretning af altanen gør det selv: foto, pris, instruktion.

Efterbehandling af en balkon eller loggia vil være i stand til at lave egne hænder, hvis du følger instruktionerne. Tag et kig på billedet for at finde design ideer, og du vil elske resultatet.

Hvis du har tænkt dig at kombinere en loggia med et værelse, så er det nødvendigt at udføre arbejde på dens yderligere vejrforhold og forsøge at "opretholde" det generelle interiør i samme stil.

Loft på balkonen end at male

Hvordan male en balkon: materialer, farver, teknologi

Hvad og hvordan man male balkonen? Hvilken type maling er bedre at bruge? Hvilken farveområde foretrækkes? I denne artikel skal vi analysere det mest sandsynlige tilfælde - en glaseret balkon eller loggia med beton hegn.

krav

Hvad er begrænsningerne i rummet pålægger et valg af maling?

 • Det bør ikke være giftigt, bør ikke frigive skadelige stoffer under drift (og om muligt under malingsprocessen).
 • Det skal være nemt at rengøre fra glas og plastrammer. På trods af alle beskyttelsesforanstaltningerne vil de uundgåeligt blive splittet.
 • Endelig er det vigtigste: vægbeklædning og hegn skal være dampgennemtrængelige. En væsentlig del af vanddampen, der frigives under vejrtrækning og i færd med at vaske, vaske gulve, tallerkener mv., Forlader lejligheden gennem... væggene.

Opmærksomhed: Dampgennemtrængelighed af en hvilken som helst indesluttende struktur af en bolig bør ikke falde fra indersiden til ydersiden. Ellers vil vi ikke kun modtage forringelsen af ​​mikroventilation, men også akkumuleringen af ​​fugt i tykkelsen af ​​væggene.

Konsekvenserne er en nedgang i materialets varmeisolerende kapacitet, aflejring af belægninger og udseende af kondensat og efterfølgende svampe.

Typer af maling

Deres valg afhænger af den pågældende overflade.

loft

Hvad og hvordan man maler loftet på balkonen?

Den perfekte løsning er akrylvandsmulsion.

 • Takket være vandbaseret tørring ved stuetemperatur tager ikke mere end en time. Ved at sænke temperaturen til det minimale tilladte +5 ° C øges tørretiden op til 2-3 timer.
 • Sammensætninger af denne type er lugtfrie og fuldstændig harmløse.
 • Prisen er også mere end lille: et kilo maling koster 40-60 rubler.

Facade maling er at foretrække: de tåler bedre luftfugtighed i regnvejr.

Den eneste ulempe er den begrænsede modstand mod våd slid, hvilket gør det umuligt for os at lave ugentlig vådrensning af den malede overflade. Men lad os være realistiske: Vaskes loftet ofte?

Akrylvandsmulsioner kræver minimal overfladebehandling og kan, under anvendelse af en forstærkende primer, påføres over gammelt hvidvaskemiddel, kitt og gips.

Vægge og hegn

Hvordan male væggene på balkonen? Ud over de ovennævnte kvaliteter er i dette tilfælde vigtigheden af ​​belægningenes modstandsdygtighed over for mekanisk slid og muligheden for at vaske det.

Vandbaserede sammensætninger baseret på blandinger af acrylharpikser med latex og silikone har alle de nødvendige egenskaber. De (som enhver anden vanddispersion) er farvet i en hvilken som helst ønsket farve og giver mulighed for vådrensning. Akryl silikone farvestoffer er særligt holdbare: det tilladte antal rengøringscykler når op til 5.000.

Hvad maling til at male væggene på balkonen, hvis den ikke er glaseret, og det er vigtigt for dig at beskytte væggen med rummet fra skrå regn?

Blandt akryl-latex står alene såkaldte gummi maling. Ud over de kvaliteter, der allerede er nævnt, giver de den absolutte vandtæthed af belægningen.

Vandtæt vanddispersionsmaling Resel +.

Hvordan male gulvet på balkonen?

For træ eller krydsfiner i et glaseret rum, kan du bruge alle parketlaker og gulv emaljer på alkydbasis (først og fremmest - PF-266 og dets importerede analoger).

Den ideelle belægning til træ er klar lak.

Hvis du har brug for en fuldstændig vandtætning af gulvet (beton eller tætsluttende træ) - skal du være opmærksom på de vandbaserede "gummi" -fabrikanter, der gør det muligt at male gulvet.

Som led i erfaringsudvekslingen var forfatteren for mere end et par timer siden engageret i at male gulvbelægningen fra OSB på en åben altan med gummi Resel +. ved en udetemperatur på ca. +10 ° C tager tørring af et lag ca. 2 timer.

Udvendig farvning

Hvad maling at male balkonen udenfor?

Enhver vanddispersion, designet til facade efterbehandling arbejde. Fordelene ved forskellige formuleringer er allerede blevet skitseret af os; Det endelige valg er et spørgsmål om personlig præference og reparationsbudget.

Hvilken farve at male balkonen?

Valget af farve er også et spørgsmål om personlig præference; Der kan dog gives nogle tips her.

 • I ethvert rum skal være til stede højst tre primære farver. Imidlertid er hvide og sorte universelle og opfattes af en person snarere som en mangel på farve, så de vil ikke tilføje variation til et lille rum.

På billedet - en indlysende søgning med antallet af farver.

 • På solsiden er lysetoner foretrukne. Undervisningen er rent utilitaristisk: mørke overflader opvarmer mere i solen.
 • Til udvendig maling er det bedre at vælge en farve så tæt som muligt på tonen i resten af ​​facaden. En balkon med en kontrasterende farve fremkalder seeren... så at sige - forvirring.

teknologi

Hvordan male en balkon med egne hænder?

Og her er nogle generelle regler.

 1. Det er kun muligt at male på den gamle belægning, hvis den er af samme type som den nye. Akrylmaling af enhver art er kompatibel; men på alkyd eller nitro emalje kan de ikke påføres.
 2. Hvordan male væggene på balkonen, hvis de allerede er dækket med samme nitro emalje? For at blødgøre den gamle belægning bruges til at vaske eller opvarme en bygning tørretumbler; den fjernes derefter med en spatel.
 3. Som et alternativ til færdig stripping af den gamle belægning, kan du bruge et adskillende lag af primer til maling. Jord skal naturligvis være forenelig med begge farvestoffer.
 4. Porøse overflader er præ-primeret med akrylbaseret penetrerende primer. Således vil vi betydeligt reducere forbruget betydeligt dyrere sammenlignet med vandbaseret primer.

For-priming reducerer farveforbruget på det første lag.

 1. Alle spor af fedt og fedt fjernes med benzin eller acetone.

konklusion

Tag ikke materialet i denne artikel som den ultimative sandhed. Det afspejler kun forfatterens synspunkt, baseret på hans personlige erfaring. Videoen i denne artikel vil introducere dig til et helt andet look at male på balkonen. Succeser i reparation!

Tilføj til favoritter Udskriftsversion

Loft på balkonen - et overblik over de 5 mest populære finish

Balkon loftet skal være modstandsdygtige over for temperatur og attraktivt

Ved ikke hvad man skal lave loftet på balkonen? Jeg tænkte på det før. Nu er jeg klar til at tale om de mest enkle muligheder for arbejde. Alle kan laves selvstændigt og kræver ikke dyrt udstyr og særlige færdigheder.

Hvis lamperne er indbygget i loftet, så falder det mindst 10 cm, gå ikke glip af denne nuance

Typer af finish

Vi vil overveje følgende muligheder:

 1. Maling eller hvidvaskning;
 2. Plastpaneler;
 3. Træforing;
 4. Rackloft;
 5. Gipspladekonstruktion.

Mulighed 1: Maling eller hvidvaskning

Instruktioner til arbejdet ser sådan ud:

Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet på den åbne balkon, så er facadefarver bedst egnet til sådanne tilfælde, de er ikke bange for temperaturændringer og nedbør.

Med hensyn til hvidvaskningen fremstilles den ved hjælp af samme teknologi. Kun i stedet for at male påført kridt eller kalkmørtel.

Mulighed 2: Plastpaneler

Et af de mest populære muligheder, som har flere fordele:

 • Lavpris;
 • Lav vægt;
 • Nem installation;
 • Nem pleje.

Blandt manglerne kan identificeres ikke meget attraktivt udseende og lav styrke.

Vi forstår hvordan man laver loftet på altanen af ​​plastpaneler:

 • Behandling. Før konstruktionen af ​​rammen er det ønskeligt at behandle loftets overflade med en vandafvisende opløsning. Yderligere vandtætning gør ikke ondt, det vil tjene som beskyttelse mod kondensat;
 • Først og fremmest er en ramme konstrueret. Det kan være fra en metalprofil eller en træbjælke. Den første mulighed er stærkere, den anden er billigere. Hvis det senere er hængelængeren til et vaskeri hængt på en balkon, er det nødvendigt at installere en stang eller profil på fastgørelsesstedet.

Profilens ramme er præget af høj styrke og holdbarhed.

 • I rammen lagt isolering. Opvarmning er nødvendig, hvis du har en lukket balkon. Det er nemmest at bruge rullet mineraluld, det fylder hele hulrummet, materialets mindste tykkelse til effektiv varmeisolering er 5 cm;

Billedet viser, hvordan du isolerer med dine egne hænder pladsen af ​​rammen af ​​mineraluld

Det er muligt at dække overfladen med penofol, et materiale fra skummet polyethylen med et reflekterende lag. Denne mulighed er velegnet, hvis du også har brug for en varm balkon og speciel isolering.

Penofol på grund af den reflekterende overflade tillader ikke varme at gå gennem loftet

 • PVC-paneler monteres på rammen. Arbejdet er enkelt: elementerne er skåret i stykker af den krævede størrelse og fastgjort med selvlukkende skruer eller hæfteklammer. Takket være tilslutningssystemet er panelerne sammensat meget tæt, og overfladen er glat.

PVC-paneler fastgøres meget hurtigt.

Mulighed 3: Træforing

Lad os finde ud af, hvordan man laver loftet på loggiaen eller balkonen, hvis man vil bruge træ, især træpaneler. Dette er en klassisk løsning, som ikke har mistet sin relevans selv i dag af følgende årsager:

 • Appel af naturligt træ;
 • Miljøvenlighed;
 • God varme- og lydisoleringsevne.

Med hensyn til manglerne er det dårlig modstandsdygtighed mod fugt, behovet for periodiske opdateringer af lakeret og de høje omkostninger ved højkvalitetsprodukter.

Træbeskyttelse skaber et sundt mikroklima indendørs

Vi vil finde ud af, hvordan man laver et loft på foring med egne hænder:

 • En ramme er ved at blive konstrueret. Ofte er det lavet af træblok eller bræt. Der er ingen særlige krav, det vigtigste er, at designet skal være niveau og niveau;

Rammen skal være stærk

 • Om nødvendigt isoleres overfladen. Er det nødvendigt at opvarme strukturen - du bestemmer dig. Jeg anbefaler at lægge mindst Penofol;
 • Monteret foring. Den nemmeste måde at klare det med færdige negle.

Foringen er det nemmeste at negle

Mulighed 4: stativkonstruktion

Denne mulighed ligner de tidligere, forskellen er, at specielle strimler af metal anvendes til dekoration. Fordelene ved denne type konstruktion er attraktivitet, styrke og holdbarhed. Blandt ulemperne er den høje pris.

Reparation i dette tilfælde gøres sådan:

 • Lejeprofilen er fast. Det er fastgjort i loftet ved hjælp af suspensioner og er sat på niveau. Suspended frame har riller til hurtig installation af skinner;

Speciel profil fastgjort direkte til loftet.

 • Reiki klippes og sættes på plads. Arbejdet er meget simpelt, fordi du ikke behøver at rette elementerne, de er indsat i rillerne.

Rack loftsinstallation er en meget enkel proces.

Mulighed 5: Gipsplankloft

Denne mulighed er egnet til loggier og opvarmede balkoner. Fordelene er muligheden for at konstruere strukturer af enhver kompleksitet og perfekt justering af overfladen. Overvej hvordan man trimmer loftet på balkonen i dette tilfælde:

For ikke at tænke senere om, hvordan du løser en tung genstand på loftet, skal du huske hvor profilen er placeret eller gøre mærker med en blyant på vinduesrammen.

På balkonen skal du bruge fugtbestandige kittetyper, da selvom det er isoleret, vil fugtighedsdråber stadig være større end i boligområder.

konklusion

Nu ved du, hvordan man klipper loftet på balkonen. Videoen i denne artikel vil bidrage til endnu bedre at forstå de enkelte muligheder, og hvis du har brug for at præcisere nogle nuancer - spørg i kommentarerne.

Abonner på vores telegramkanal den 18. april 2017. Hvis du vil udtrykke taknemmelighed, tilføje præcisering eller indsigelse, spørg forfatteren noget - tilføj en kommentar eller tak!

Seneste svar på forummet

Hvordan male en balkon

For at lave et hyggeligt hjemmekrog fra en balkon, skal du ikke kun købe de rigtige møbler, men også at dekorere væggene i dette rum korrekt. Den enkleste designmulighed betragtes som maleri, som ikke kræver betydelige penge- og arbejdskraftomkostninger samt enhver særlig oplevelse. Hvordan male en balkon, vi vil fortælle i denne artikel.

Finesser af malingsvalg

 1. Balkonen, selv om den ligger uden for bygningen, betragtes stadig som lejlighedsområdet. Når man vælger en maling, er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at folk ofte vil være til stede på balkonen, og derfor skal materialet til færdiggørelse af væggene ikke være giftigt. Efter tørring må malingen på væggene ikke udsende nogen skadelige stoffer udenfor. Det er også ønskeligt, at sammensætningen var sikker og i en "frisk", uhærdet form.
 2. I betragtning af at der ofte er høj luftfugtighed på balkonen, er det bedre at vælge fugtighedsbestandigt materiale til efterbehandling.
 3. Du skal også huske, at malet vægge skal holde et attraktivt udseende så længe som muligt, og da balkonen ofte bliver belyst af solen, må malingen ikke falme under påvirkning af ultraviolet stråling.
 4. Husk at sammensætningen skal være godt gnidnet ud af plastrammerne og glasset, hvis de sprøjtes i processen.
 5. For indretningen af ​​balkonen er det bedre at bruge dampgennemtrængelige maling, der ikke tillader fugt at akkumulere i væggene og få dem til at dæmpe.

Hvilken farve at male en balkon er også et vigtigt spørgsmål. Alle har ret til at vælge at afslutte sit hus med den skygge, der glæder sig over, men der er dog flere anbefalinger om valg af farver til maling af altanen:

 1. Hvis du beslutter dig for at gøre væggene ikke monofoniske, må du ikke kombinere mere end 3 forskellige farver i det indre af rummet. Sort og hvid gælder ikke for denne regel.
 2. I tilfælde af at balkonen ligger på solsiden af ​​huset, er det tilrådeligt at afslutte det med lyse farver, da mørke nuancer absorberer strålerne bedre og væggen bliver meget varm.
 3. Det er ønskeligt, at den yderste side af balkonen falder i skygge med facaden af ​​bygningen.

Funktioner maleri balkonen

Når man tænker over spørgsmålet om, hvilken maling der skal males på en balkon, skal man basere sig på, hvad arbejdsfladerne er lavet af. Overvej dette spørgsmål mere detaljeret.

Farve profileret ark

Hvis balkonen eller loggien er foret med profilet ark, er den nemmeste måde at udføre at male det indendørs eller udendørs, efter at arkene er blevet demonteret fra væggene. Fremstillingen af ​​sådant materiale består i dets rensning af mulige rust- og oliefletter. Rust kan tørres af med en emery klud, og oliepletter kan vaskes af med et opløsningsmiddel. Hvis der er ridser eller buler på arkene, skal du dække dem med kitt. Når kittet er tørt, kan pladerne være belagt med en primer.

Metalprofilerede plader skal fortrinsvis males med alkyd-, epoxy-, acryl- eller polyurethanlak. For at lakken skal ligge på overfladen jævnt, er det bedre at bruge ikke en børste, men en sprøjtepistol i arbejdet.

PVC-panel farvning

Plastpaneler er ret enkle med hensyn til forberedende forberedelse, som i de fleste tilfælde er affedtning med alkohol. Og som materialet til efterbehandling i dette tilfælde er akrylmaling mest egnede. De er ikke udsatte for forurening og er nemme at rengøre, de er karakteriseret ved god holdbarhed og falmer ikke under solen.

Når man maler en balkon foret med PVC-paneler, er det nødvendigt at tage højde for, at malingen ofte er mørkere end finishens originale farve. Hvis balkonen ligger på solsiden, vil de malede overflader begynde at varme op mere intensivt, hvilket kan påvirke plastens kvalitet og holdbarhed negativt.

Maling spånplader

Før maling af væggene på balkonen foret med spånplader, skal arbejdsfladen omhyggeligt forberedes. Det første skridt er at fjerne det gamle belægning, hvis det er muligt. Derefter skal du fjerne støv og andre forureninger fra overfladen, og derefter affedt væggen med et opløsningsmiddel. Primeringsplade før malingen gør det heller ikke ondt, for på toppen af ​​primeren vil malingen ligge mere jævnt og mere pålideligt binde sig til væggen.

Som lakemateriale er der passende akrylmaling, der er karakteriseret ved brugervenlighed, nem vedligeholdelse, holdbarhed, miljøvenlighed og gode dekorative egenskaber. Du kan dog dække væggene og almindelig olie maling, som beskytter chipboard mod fugt. Ulemperne ved oliemaling er, at den ikke har dampgennemtrængelighed, og dens opløsningsmiddel lugter ret ubehageligt ved inddampningsprocessen. Værelset, der er malet med en sådan sammensætning, skal forsigtigt luftes, indtil malingen er helt tør.

Det anbefales at anvende en af ​​de valgte malinger i mindst 2 lag ved hjælp af en blød børste, rulle eller sprøjtepistol i arbejdet.

Teglsten farve

Før maleri mursten balkon inde, skal murværkene være forberedt korrekt. Ved hjælp af en trowel og en hård metal børste, skrotes alle slags snavs og uregelmæssigheder i form af murstrømme fra murstenene. For at give en murvæg et pænt udseende, bør sømmen på mursten være bedre zashpatlevat. I processen er det også tilrådeligt at kontrollere overfladen for tilstedeværelse af svamp og skimmelsvamp. Hvis sådanne områder blev fundet, skal de rengøres og belægges med en alkaliløsning.

Maleri en mursten balkon indebærer også præ-priming overflader. Akrylemulsion med antibakterielle egenskaber er velegnet til dette job.

For at male murstensbalkonen er det bedre at vælge vandbaseret maling til udvendigt arbejde som materialet. I dette tilfælde er det ikke tilrådeligt at anvende olieformuleringer, da de ikke adskiller sig i dampgennemtrængelighed og bidrager til opsamling af fugt i væggene. Fugt fører igen til udvikling af svampe og skimmelsvamp samt ødelæggelse af vægge.

Alle vandbaserede maler er oprindeligt hvide, og den ønskede nuance er givet ved farvning. Dette kan gøres direkte i købsprocessen ved at vælge den passende farve på et specielt kort. Efter tilsætning af farvestoffet til malingen blandes det med en boremaskine eller ethvert andet egnet værktøj.

Det skal bemærkes, at vandbaserede maling er giftfri, så de kan bruges sikkert i indretningen.

Maling af betonoverflader

Forberedelse af beton til maleri er næsten det samme som ved murstensarbejde. Overfladen skal først rengøres fra den gamle belægning og udjævnes med mørtel. Moss og skimmel, hvis nogen, bør fjernes, og de beskadigede områder behandles med en opløsning af alkali. Før maling betonvæggen skal være dækket med en primer.

Det er bedst at bruge malinger lavet på en plastik eller silikatbase til sådanne overflader. Før du male balkonen udenfor, skal du vælge det rigtige vejr. Den dag, hvor arbejdet skal udføres, skal være tørt og ikke for solrigt. Regent eller for varmt vejr kan påvirke kvaliteten af ​​det endelige resultat.

Hvis du bor i en lejlighedsbygning, bør du ikke vælge for lyst og forårsage malingfarve til udvendig dekoration af strukturen. Det er ønskeligt, at skyggen af ​​balkonen var tæt på farven på facaden af ​​bygningen.

Maling af balkonen trimmet med træforing

Forberedelse af træ til maleri adskiller sig i nogle finesser. I modsætning til beton, mursten eller noget syntetisk materiale kræver træ obligatorisk beskyttelse mod insekter og svampe. Vi må ikke miste det faktum, at et sådant materiale brænder perfekt og anses for at være brandfarligt. Derfor skal træet være imprægneret med antiseptika, der beskytter mod fugt og parasitter samt flammehæmmende flammehæmmere. Selvfølgelig skal træoverfladen også blive nivelleret og lukke de mest mærkbare fejl med en særlig kitt. Og hvis vægpanelets tekstur er for groft, skal materialet være poleret med papirpapir.

Spørg hvad man skal male bilen på balkonen, være opmærksom på sådanne materialer:

 1. Akrylmaling. De er holdbare og vandtætte. Sådanne sammensætninger falmer ikke under sollys og holder i lang tid en smuk udsigt. Disse malinger er elastiske, hvilket gør dem modstandsdygtige mod temperaturændringer. På trods af dets vandafvisningsevne kan acrylatformuleringer tilskrives dampgennemtrængelige materialer, der beskytter vægge fra skimmel og meldug.
 2. Oliemaling - billig, men holdbar og ret holdbar finish. Oliemaling mister vandet godt, men har ikke dampgennemtrængelighed. Desuden falder de i modsætning til den tidligere version over tid. Sådanne sammensætninger udsender skadelige stoffer under tørring og har en ubehagelig lugt, så balkonen skal grundigt luftes i flere dage.
 3. Akryl akvalak - en anden mulighed for maling af trævægspanel. De er giftfri, miljøvenlige og sikre for helbredet.
 4. Træ kan også åbnes med alkydlak, der danner en meget hård og holdbar film på overfladen. Disse materialer bruges ofte til at dække gulvet. Alkydlakker er ikke så holdbare som ovenstående muligheder, de skal opdateres mindst hvert 10. år.

Ved maling af en træbalkon er det nødvendigt at behandle væggens sammensætning og enderne af foringen, da disse steder er mest modtagelige for vejrfaktorernes negative påvirkning.

Farvning af gipsplader

Gipsplade har mange fordele: Den er let, nem at installere, miljøvenlig, giftfri og giver dig mulighed for at gøre vægoverfladen perfekt glat på kort tid. Men der er sådan et materiale og en betydelig ulempe - evnen til hurtigt at absorbere fugt. I forbindelse med denne funktion skal lakmaterialer til gipsvæg vælges med særlig omhu.

Det er bedst af alt at forsegle leddene mellem plader med polymere fyldstoffer, som en mulighed du kan bruge cement fyldstof, men det er bedre at nægte gips kompositioner. Du skal ikke kun sætte kontaktpunkterne på gipspladerne, men også de punkter, hvor skruerne skrues fast - det forhindrer gipsstøvet i at blandes med malingen. For mere effektivt arbejde kan du bruge glasfibernet eller lærred. Putty putty bør være så omhyggeligt som muligt, så man undgår forekomsten af ​​mærkbare buler. Når materialet hærder, kan en lille ruhed rengøres slibepapir.

Primer gipsvæg kan være vandopløselige forbindelser, men alkyd primer til et sådant materiale vil ikke fungere, fordi gipsen vil svulme, og pap - afskalning.

Det er muligt at male gipsvæg med vandbaserede maling, forblanding dem med den rigtige farve. Man bør huske på, at maling efter tørring noget lyser. Hertil kommer, at vælge en maling, være opmærksom på dens glans. Mattoverfladen kan skjule mindre defekter, men glansfarvet maling fremhæver dem. Men hvis du vil bruge den sidste mulighed i færdiggørelsen, skal du sørge for den perfekte justering af væggen på forhånd.

Farvning af gipsplader er det nemmeste at producere med en rulle, der anvender materialet ikke mindre end 2 lag. Når man maler for første gang, skal instrumentets bevægelser være vandrette, og til den anden applikation - lodret. Dette vil gøre overfladen ensartet. Forresten, når du arbejder med vandbaserede formuleringer, kan du ikke vente, indtil det forrige lag tørrer, men begynd straks at anvende den næste.

Nyttige tips

 1. I processen med at male overfladen for at få den mest ensartede farve, skal du blande malingen inden påføring og regelmæssigt røre den i processen. Farvestofpartiklerne, der gradvist sættes ned til bunden, vil således blive omrørt i opløsningen, hvilket skaber en ensartet konsistens af materialet.
 2. For at kontrollere farven på malingen skal den på et lille overflade på overfladen og lad det tørre.
 3. I arbejdet kan du bruge forskellige værktøjer: børster, ruller, sprøjter. Uanset valg af værktøj er lagene af maling bedst tyndt.
 4. Primeren, der anvendes før maling, er også ønskelig at farve i samme farve som senere vil være på væggene.
 5. Vejret til arbejde bør ikke være regnigt eller for vådt, men stærk varme er også ubrugelig. Hvis lufttemperaturen er høj, tørres farven for hurtigt, så den ikke spredes forsigtigt over overfladen. Og ved høj fugtighed tværtimod tørrer materialet ud med vanskeligheder. Med hensyn til det ydre af balkonen vil regndråber, der falder på våd maling, simpelthen ødelægge belægningens udseende.
 6. Det anbefales at holde vinduerne og dørene åbne under tørring af maling, men hvis du pludselig skal lukke dem, kan du lægge et folieark mellem kontaktfladerne.

Malede balkon, foto:

Hvordan male en balkon, eller støv, shura, støv!

At male balkonen er en vanskelig virksomhed. Hvordan gør man det med den største effektivitet? Læs vores tips og børste i dine hænder! Og endnu bedre - sprøjtepistol (spray maling).

Det er nødvendigt at skelne billedet af balkonen udvendigt og indvendigt. De har forskellige krav. Maleri udenfor bør være modstandsdygtig over for temperaturændringer, fugt, andre vejrvirkninger.

Forskellen mellem udvendig og indvendig maleri på balkonen

Mal applikation med rulle

Indvendig maleri skal først og fremmest sikre, at man opholder sig i et malet værelse og maskerer manglerne i efterbehandling.

Som regel bruges enten sidespor eller plader til udvendig beklædning af balkoner. Disse materialer er allerede i færd med at fremstille færdig maleri.

Men i nogle tilfælde har de brug for yderligere farvning. For eksempel i tilfælde af beskadigelse af polymerbelægningsprofessionelle ark.

Maling og primervalg

afhænger af det materiale du skal male

Professionel arkmaleri

Mal på profileret

I dette tilfælde er panelet bedre at fjerne og producere maleri i rummet.

Før du farger et professionelt ark, er det nødvendigt at udføre et elementært forberedende forberedelse. Sand rust med sandpapir, fjern oliepletter med et opløsningsmiddel, kittespidser og påfør en primer (primer - et lag med speciel belægning: linolie, alkyd eller epoxyharpikser, hvilket forbedrer vedhæftningen af ​​det malede materiale og maling).

Lakker er bedst til at male metal: alkyd, akryl, epoxy, polyurethan. Belægningen anvendes bedst med en sprøjte.

Maling PVC paneler

Farvende PVC paneler

Til maling af plastpaneler brug specielle formuleringer. For eksempel akryl maling serie Galamix. De er slidstærk, bliver ikke beskidte, nedbrydes ikke under påvirkning af ultraviolet stråling.

Som noget materiale skal PVC-plader til maling fremstilles. Men som regel simpelthen affedt med alkohol.

Det skal huskes, at farvning normalt gør PVC-paneler mørkere end deres oprindelige farve. Det er ikke til gavn for dem: den mørke farve "absorberer" solens stråler bedre, plasten under det overophedes, hvilket fører til en reduktion i levetiden.

Maling spånplader

Hvordan male gulvet i spånplader

Men måske har du arvet en balkon indrammet af partikler af Khrusjtjov-æra? Eller er du ejer af en loggia indhegnet med mursten eller betonparapet? Det er usandsynligt, at vi vil rapportere noget nyt om maling af spånplader.

Processen er kendt: rengøring, herunder fra den gamle maling, affedtning, primer, forsegling af defekter ved hjælp af kit. Primeren er en stor såkaldt "kofanger" - hvilke bilister primer støtfangerne af deres biler.

Maling er bedst akryl eller olie. Påfør med en sprøjte eller med en børste. Ikke mindre end to lag.

Maleri af murværk

Hvordan male en mursten

Maling af murvægge, parapet kræver mere grundig forberedelse: snavs og opløsninger af mørtel fjernes med en spatel og en metalbørste, hvor leddene mellem mursten er anbragt. Hvis der er et sted på murværksmånen startet, skal dette område behandles med en alkalisk opløsning.

Antibakteriel akrylemulsion bør anvendes som primer.

Maling skal bruges til udendørs applikationer. Oliemaling anbefales ikke. De skaber en tæt skorpe, hvorigennem mursten ophører med at "trække vejret", hvilket fører til dens gradvise ødelæggelse, væksten af ​​fugt og dampgennemtrængelighed.

Vandbaserede maling er kun tilgængelig i hvid. For at give dem enhver anden farve, du har brug for, skal de tones. Kolera - særlige tilsætningsstoffer til at give en emulsion af en bestemt farve. De sælges i butikken, du kan vælge den skygge, du har brug for ved tonetkortet eller bede dem om at vælge en sælger til dig.

Kohler tilsættes til flydende maling og blandes grundigt: Til dette formål er en elektrisk boremaskine med en paddle fastgørelse f.eks. Perfekt. Men du kan og bare hænder: Vandbaserede maling er fuldstændig giftfri.

Maling på beton

I princippet er malingen af ​​en betonparapet lille, men i dette tilfælde er det bedre at bruge malinger på plastisk eller silicatbasis.

Mal betonggulv

Og vigtigst af alt må vi huske at udvendig maleri af balkoner normalt er en kollegial affære. Overvågnings- og arkitektoniske myndigheder kan ikke lide, når balkoner i en lejlighedsbygning er malet med "pletter" i forskellige farver.

Derfor er beslutningen om valg af beklædningsmateriale og om typen efterfølgende maleri som regel lavet af sammensætningen af ​​lejere, og personlige ønsker om enhver uforholdsmæssig forskel bør begrænses.

Det er her din fantasi kan dreje, så når du maler balkonen indefra. Her afhænger valget primært af, om din balkon (loggia) er kombineret med værelset, eller ej.

Hvis det kombineres, er princippet ikke simpelt, men det er klart: Alle "færdiggørende" værker skal styres for at sikre, at altanen kombineret med rummet er så harmonisk som muligt med dets interiør. Hvis balkonen med værelset ikke er kombineret, vil grænserne for din fantasi være begrænset til de funktionelle egenskaber ved de materialer, du allerede har brugt til at dække altanen eller loggien indefra.

Maling Plywood Siding

Maling Plywood Siding

Ofte på balkonen eller loggia maling overfladen, beklædt med krydsfiner. Faktisk er dette en nødvendig foranstaltning: materialet ser smerteligt upræcis. Imidlertid er teknologien i hans maleri ikke så simpelt som det kan synes.

Lad os vende os til en sådan kendt ekspert i indendørs maleri af balkoner som Shura Balaganov. Efter at have skilt fra rollen som løjtnant Schmidts søn, har han i mange år tjent på den frugtbare jord af malerier og endog opnået den høje titel "Putter-farvning balkon profil I kategori" på udstillingen af ​​nationale økonomi præstationer i 1967:

Alexander Balaganov i hans modne år

"Først og fremmest skal du beslutte, om du vil opretholde det naturlige krydsfiner design eller ej," opsummerer Alexander Mikhailovich straks. - I det første tilfælde skal du have en særlig lak eller maling, der ikke skjuler træets struktur.

I det andet - du kan bruge enhver maling, den bedste vandbaserede. Men en primer med antiseptiske egenskaber påføres på forhånd, og hele overfladen er malet med en finkornet slibeskind.

- Hvad er denne antiseptiske primer?

- Dette er normalt akrylbaserede vandemulsionsformuleringer. For eksempel, Nortex-grunt. Desuden er det bedre at udføre maling og primerkrydsfiner på balkonen på begge sider - ikke kun forsiden, men også ryggen. Og ikke i et lag. Dette vil bidrage til bevaring af materialet i tilfælde af høj luftfugtighed.

Det sædvanlige værktøj til dette er en børste, rulle, men jeg foretrækker at bruge en sprøjtepistol: og hurtigere, og farven er glattere.

- Det er ikke tilfældigt, at Mikhail Samuelewech råde dig så vedholdende: "Støv, Shura, støv!"

- Det var tilfældet. Men lyt mig omhyggeligt!

Ansøgning nr. 2 til maleri af modstående balkonmaterialer - gipsvæg. Hvis kun fordi beklædningen af ​​det ser ret monotont ud, som en korridor i distriktssygehuset. Og leddene mellem arkene er tydeligt synlige.

Maling gipsvæg

Mal på gips

Vanskeligheden er, at gipsvæggen er meget følsom for fugt. Derfor er det nødvendigt at vælge malingsmaterialer. Så for kittet er den bedst egnede polymerblanding. Cementputties er også gode, men gipsgips er i dette tilfælde ikke egnet.

Omhyggeligt zashpaklyuyte samlinger af plader af gipsvæg, hoveder af monteringsskruer. Dette er især vigtigt på grund af det faktum, at plasterne "fyldning" af pladen kan gå udenfor, også i form af støv. Det er umuligt at male på en støvet overflade.

Personligt bruger jeg i dag sammensætningen af ​​UNIFLOT lavet i tyskland for at sætte sømme. Det beskytter pålideligt alle eksponerede gipsoverflader. Men da det giver større svind efter tørring igen gå igennem leddene mere elastisk kit Vetonit - LR + (i Rusland kaldes ofte "bentonit"), og derefter igen tørre alle sømmene på toppen finkornet sandpapir.

Hvis du ser, at det øverste lag karton ligger bag det indre gipslag, skal du helt skære pap med en skarp kniv på et defekt sted, tørre med et slibende sandpapir og sætte dette område i.

Når kit leddene forsøger at holde arten en overflade der kunne være nogen "hænge" og andre "snot": sandpapir og endda rasp at fjerne dem vil være meget vanskeligt, og et mere kraftfuldt værktøj af "bulgarsk" med den slibeskive nemt lamme sig selv gipsplade.

For primeren må du ikke tage alkydblandinger: gipsvæggen bliver blød under dem, det ydre ark af pap vil flakse væk. Det er bedre at bruge en vandopløselig primer.

Sådan lim serpyanka

Som specialist anbefaler jeg at anvende ekstra belægninger på gipsvæggen. Så sømme, revner kan være dækket med serpyanka - strimler af glasfibernet.

En anden mulighed er at klæbe gipspladen på en fuld glasfiberdug. Det kaldes også "spindelvæv."

Som regel er det nok at have en klud med en tykkelse på 0,3 mm, men hvis du har en hård overflade eller revner, skal du tage en klud med en tykkelse på 0,5 mm. Spidsen "spindelvæv" vil ikke blot maskere eksisterende mangler, men også skjule fremtidige: for eksempel revner forårsaget af krympning af et hus.

Men først må vi ikke glemme at plettere plettering. Bedste af alt, Oscar primer er egnet til glasfiber.

Glasfiber er limet på samme måde som tapet, men limen påføres ikke på lærredet, men til væggen. Jeg bruger den specielle lim "Wellton", men i fravær kan du bruge den sædvanlige PVA. Det er muligt at klæbe klud af glasfiber som "ende-til-ende" og "med en overlapning". Dette er f.eks. Nødvendigt, hvis arkets kanter er beskadiget. I sidstnævnte tilfælde må du ikke trykke for tæt på strimlerne 3-4 cm bred langs kanterne af arkene, der skal limes.

Efter at hovedparten af ​​kluden er limet, skal du svinge langs og i midten af ​​disse ikke-limede strimler med en skarp kniv og adskille de overlappende områder fra hinanden. Du vil ende med en "Butt" -fælles, hvorigennem du går forsigtigt med en spatel, så den justerer og stikker til bunden.

Det ligner glasfiber lærred

Gabet mellem malerierne af glasfiber er også værd at proshpaklevat, hvorefter man allerede kan anvende maling.

Til maling er det bedst at vælge vandbaserede formuleringer. De kommer til at handle udelukkende i hvidt, men ved at tilføje farve kan du give din belægning nogen farve.

Glem ikke, at når belægningen tørrer på vandbaseret basis, bliver det noget lettere. Derudover kan malingen enten være mat eller blank. Forskellene mellem dem er grundlæggende: Matten gemmer manglerne på den malede overflade, skinnende, tværtimod afslører. Men hvis sjælen ligger til glamouren, skal du lide, for at udjævne de mindste hår og hår på huden!

Malerulle, i to eller tre lag. Desuden er det første lag - rullens vandrette bevægelser, den anden - vertikale. Hvis du anvender det tredje lag, så - igen med vandrette bevægelser af rullen. Det er ikke nødvendigt at vente, indtil hvert lag maling er helt tørt: emulsionen kan også påføres våd.

Du kan male gipsvæg og olie maling og emaljer. Men de bruges sjældent og kun efter en meget grundig primer. - Og når du laver plywood, kan du bruge "spindelvæv"? - Helt rigtigt! Det skal bruges hvor det er muligt. Det forbedrer kun kvaliteten af ​​belægningen!

Malingforing

Den næste balkonkandidat til maleri er foring. Det er sandt, at vægpanelet selv har en smuk udseende, og der er ingen grund til at male det. Men at anvende en antiseptisk primer og lakering er en praktisk forudsætning. Især hvis du benyttede vægpaneler af lavere kvalitet.

I dette tilfælde vil tilsætningsstoffet i lakfarveadditiver give dig mulighed for at forbedre træets udseende. For eksempel at skabe det indtryk, at du har beklædt din altan med mørk, farvet eg. Eller "bleget" træ.

Ledere i supermarkederne vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige additiv ("farve") til dette formål, og foreslå, hvordan du forbereder blandingen.

-Vi fortalte i nogle detaljer på vores hjemmeside om færdiggørelse af balkonen indefra med clapboard. Ikke desto mindre spørger vi dig: Hvilke lakker vil du anbefale til maling af vægpanelet på balkonen?

- Jeg bruger akvarakker "Tikkurila Panneli Assa", "Teknos Natura", "Commander Tobago". Men de er ikke egnede til at dække gulvet, hvis du har færdiggjort det fra vægpanelet. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge mere holdbare alkydlaks: "Teknos Helo" og "Tikkurila Unica Super" Dette er forskellen mellem gulvbelægning og vægge på balkonen.

- Til loftet kan du bruge de samme lakker som til væggene. Men hvis du lavede foringen af ​​balkonen fra vægpanelet, er det bedre at bruge "Teknos Futura 40", Teknos "Woodex Aqua Solid", "Tikkurila Vinha", "Tikkurila PikaTeho". Eller perleblå maling "Tikkurila Valtti Arctic".

Ja forresten, det er bedre at håndtere rækværket med Tikkurila Valtti Non-Slip anti-slip olie. Det samme råd jeg vil give, hvis du vil male en helt træ altan - du ved, der er sådan i gamle huse, hytter...

- Alexander, vi er ikke på fremmedsprogskurser! Fortæl mig bedre, hvilken slags maling du har brug for at male en fuldstændig crappy, knust foring, så der ikke kan ses noget defekt?

- Tag noget olie. Putty alle revner, kør de faldne knuder med trafikpropper. Ryd støbeformen op med en kniv og en hud. Fjern træbørste med slibende sandpapir. Prime med antiseptisk. Påfør malingen i tre til fire lag med en børste, ikke nærig.

Bare tag ikke meget lys eller mørk maling. Og så hurtigt falme og tabe tiltrækningskraft.

Ja forresten, jeg glemte næsten: forskellige typer maling (akryl, olie, vandemulsion) er dårligt kombineret med hinanden. Hvis du for eksempel besluttede at anvende vandbaseret maling på panelet, som tidligere var dækket med olie, så ryd den gamle maling til træet - ellers vil den nye ikke falde!

- Er maleri eurolining anderledes end maleriforing?

- Faktisk har vi talt om at male eurolining. Husholdningen har en høj fugtighed, den skal tørres. Sig, vent for sommersæsonen, eller endda to årstider, og kun derefter male! Men selvfølgelig bør tørretiden være mættet med antiseptisk sammensætning. Det samme "Tikkuriloy."

Maling de forreste vægge støder op til balkonen

- Når man maler balkonen, er der en anden nuance. Som regel går den tilstødende forvæg på huset - mursten eller panelet - ikke af i løbet af dækket. Og jeg vil gerne male det så det ser harmonisk ud med resten af ​​balkonen...

Maling væggene støder op til balkonen

- Den grundlæggende forskel ved at maler udvendige mursten eller betonvægge er én ting. Udvendig maleri ser nogen fra en afstand. Indre ser dig og peger tomt. Du bor hos hende.

Samtidig vil malingen ikke skjule nogen defekt. Snarere - afsløre. Derfor kræver forberedelsen af ​​indervæggen til maling særlig pleje.

Forsigtigt putty alle sømme, rengør med en spatel eller slibende hjul alle spor, sprøjt af opløsningen fra artens overflader. Påfør primer. Og så lim den samme glasfiberdug, som jeg anbefalede at bruge, når du maler gips.

Forresten kan du pre-gips en mursten. Men ikke nødvendigvis: "web" og uden det sikrer en god arbejdskvalitet.

Udvælgelse af farver på balkonen

Generel udsigt over en malet balkon

Maling vælger vandbaseret eller akryl. Efter farve - afhængig af den kunstneriske hensigt. Jeg vil bare bemærke, at de som regel forsøger at male balkonen, især hvis den vender mod nord eller er skygget af et stort træ, en nabobygning i hvide farver: hvidt, blåt, lysegrøn stål. Alligevel er dette stedet, hvor en person går for at få den del af "lyset af hvidt", uden hvilket liv ikke er i livet.

Hvis din balkon eller loggia går mod syd, har tilstrækkelig belysning, så kan elskere af mættede farver bruge mere "tunge" farver: oker, orange, skarlagen, mørk blå, den der i Vesten hedder "Krupp metal farve". Med disse maling kan du dække facaden af ​​huset.

Og for resten af ​​altanen skal der stadig bruges en lysere tone. Faktum er, at panelerne, især plastik, ikke kan lide overophedning, og mørke farver fører til opvarmning af materialet.

- Alexander! Du sagde ikke noget om at male panelpaneler, og mange læsere bor i panelbygninger...

- Teknologien er stort set den samme. Men som regel kræver panelet en mere grundig stripping, især i de steder, hvor der er spor af skimmelsvamp og svamp. Tør dem med en alkalisk opløsning. Hvis ikke dovenskab, vask den del af væggen der skal bruges til maling.

Påfør primer. Bruges normalt "Betonkontakt." Dents, pits putty med sammensætningen af ​​CT 225 (dette er gips på cement base) eller CT 127 (det samme, men på polymer base).

Du kan gips hele overfladen. Bulging uregelmæssigheder skåret kværn med emery hjul, "savet" primet. I princippet er det allerede muligt at male, men som normalt anbefaler jeg dig at holde en spindelvæv på væggen. Få den perfekte (så vidt muligt i livet) overflade.

- Mange klager over, at malerne tørrer i lang tid, de lugter forfærdeligt. Hvordan kan du slippe af med disse bivirkninger?

Balkon maling uden lugt

"Stærkt ildelugtende og langtørrende maling er i går," Alexander svar. - Disse er olie maling, som nu næsten aldrig bruges i byggeri. Hvis din altan ikke er glaseret, vil du desuden udrydde duften.

Og hvis det er glaseret, vil det tage 24 timer, mens malingen tørrer, lukker den og ikke går til den. Og så luft lige så meget tid.

Derfor må malingen med oliemaling kun udføres i en varm og tør sæson.

Men nu er der meget tilgængelige malinger på vandbaseret grundlag. De tørrer kun en halv time.

Hvis du ikke tåler lugten, så brug akrylmaling. De lugter ikke.

Maleri af nogle moderne materialer bruges til at afslutte balkonen

Desværre kunne maleri af moderne typer belægninger - MDF boards, aluminiumspaneler, Mr. Balaganov ikke fortælle os på grund af hans avancerede år og manglen på relevant produktionserfaring.

Maleri MDF paneler

Maleri MDF paneler

Fra vores side tilføjer vi, at MDF-brædder i mange tilfælde vil være billigere at erstatte end at male. Men for dem der er ivrige efter at gøre malingarbejde, siger vi at der er to måder at male MDF paneler på: "våd" og "tør".

"Våd" udføres generelt i henhold til standardordningen: rengøring af overfladen, slibning med slibepapir.

Da de affedtningsmidler (opløsningsmidler), der almindeligvis anvendes i konstruktionen, er for aggressive til MDF, er det bedre at tørre (vaske) pladen med den mest almindelige sammensætning til vask.

Primeren skal vælges akryl, påføres med en pneumatisk spray ved godt tryk - 3 atm. Lad tørre ved en temperatur over 30 grader i 4-5 timer.

Til maling anbefaler eksperter at bruge en maling belægning af italiensk produktion "Milesi spa". Påfør - spray også. Tør i 14 timer ved en temperatur op til 50 grader og fugtighed ikke højere end 80%. Det andet lag påføres på samme måde, hvis det er nødvendigt - det tredje.

Efter maling påføres to lag polyurethanlak på panelet. Hvis lakken er "med en glans effekt", så skal den også være poleret ved brug af specielle pastaer.

Den "tørre" metode til maling af MDF-paneler er, at malingens mikropartikler påføres pladerne med en speciel sprøjte, og derefter sintres disse mikropartikler ved høj temperatur.

Under hensyntagen til det faktum, at når man udfører både den første og den anden målemetode, skal panelet demonteres (tørring og endnu mere sintring skal foretages i et særligt kammer - du kan næsten ikke opvarme luften på din balkon op til 50 grader i 28 timer), så virkelig Det bliver lettere at købe og installere nye MDF boards af den farve du har brug for.

Maling af aluminiumspaneler

Maling af aluminiumpaneler er naturligvis nemmere end at male andre materialer.

Maling af aluminiumspaneler

Overfladen er affedtet med ethvert opløsningsmiddel, rengøres af snavs, fjerner korroderede områder. Som primer ved hjælp af sammensætningen af ​​"Phosphogrunt", men hvis panelet ikke er påvirket af korrosion, kan du straks fortsætte med at male.

Det anbefales at bruge emalje "Nervalyuks". Anvendelsesmåde - enhver: spray, rulle, børste. Tilstand: Det er nødvendigt at bruge en åndedrætsværn, efter afslutning af maling bliver rummet grundigt luftet.

Farven på de plasterede vægge er også lavet nu med indførelsen (klistermærket) af "gossamer". Men i så fald opnås der, hvis der anvendes dekorative plaster, så kromaticiteten af ​​materialet opnås ved at tilføje farveskemaer under fremstillingen af ​​blandingen.

Balkon maleri priser

Fra nedenstående tabel kan du finde ud af, hvad det koster dig at male en balkon med hænderne på indlejrede specialister. Vi må gå ud fra, at omkostningerne ved deres tjenester stærkt afhænger af kvaliteten af ​​den malede overflade, på den maling, som du tilbyder dem at bruge, på andre faktorer.

Nedenfor er gennemsnitspriserne for Moskva-regionen, herunder skattebetalinger. Arbejde "efter aftale" vil koste 40 procent billigere.