Reparation i garagen - hvordan man maler loftet

Hvis bolig eller land reparation giver en imponerende udgift, så er penge til en garage normalt tildelt på en restbasis. Derefter står ejerne over for vanskelige spørgsmål: hvordan man maler loftet i garagen med hensyn til økonomi, hvilke materialer er bedre at afslutte, hvad man skal bruge som isolering mv. Trods alt er ikke kun komforten af ​​opholdet, men også sikkerheden af ​​ejendommen i garagen afhængig af kvaliteten af ​​reparationen.

Garagen, hvis den ikke er indbygget i huset, er våd og for det meste ikke opvarmet. Derfor starter enhver reparation med skabelsen af ​​et pålideligt tag til opbevaret udstyr, en bil og en mand der arbejder der, nemlig at afslutte loftet i garagen. På kildematerialets egenskaber afhænger mængden af ​​reparationsarbejde og det endelige valg af efterbehandling.

Det er meget nemmere at arbejde med en træbase. Nok til at give god isolering udenfor, og indersiden til at håndtere imprægnering for beskyttelse mod ild, fugt og insekter og en specielt designet primer. Træet holder varmen godt, trækker vejret og skaber et gunstigt mikroklima, og det ser ud til at være meget attraktivt, så du kan spare på yderligere efterbehandling.

Lidt mere kompliceret er problemet med betonbasen.

Når loftet simpelthen er malet

Hvis du er 100% sikker på kvaliteten af ​​udvendige materialer, der kan beskytte mod fugt og temperaturændringer, og selve loftet er helt glat, så kan du ikke spilde det og begrænse maleriet.

Overfladen er forberedt: Et gammelt lag af maling fjernes med en spatel (det anbefales at vaske olien med emerypapir), støv og snavs, små forskelle i højde, ujævnheder eller led og søm mellem pladerne fjernes med et lag af gips. Efter fuldstændig tørring (efter 12 timer) påføres primeren: Akryl universel facade eller til udvendig og indvendig arbejde (fagfolk anbefaler Ceresit CT-17, som højeste kvalitet og bevist af mange). Dette gør det muligt for malingen at ligge fladt og øge grebet. Når primeren tørrer (1-2 timer), kan du begynde at male. Der er ingen særlige begrænsninger, når du vælger en maling, hvis du ønsker det, kan du endda have råd til akryl eller olie maling, men af ​​praktiske grunde bør du vælge en silikone eller silikatfasade. De har fremragende atmosfærisk stabilitet, der er egnet til brug i værelser med høj luftfugtighed. Vælg en lys farve (hvid, beige, osv.), Det udvider visuelt rummet og øger dets belysning.

På arbejdet skal du have en langhårulle, en børste, en malkebræt og beskyttelsesbriller eller, hvis du foretrækker, en sprøjtepistol og åndedrætsværn. Til en jævn belægning er to lag maling tilstrækkelige, en tredjedel er malet over problemområder og pletter. En børste passerer gennem sømme, led og kanter, at hovedværktøjet ikke kan nå.

Men hvis din ledning ikke er skjult, dråber, og andre kommunikationer er meget mærkbare i loftet, eller hvis der kræves ekstra isolering af rummet, så skal du tænke på at skabe et nedhængt loft.

Hvordan man laver et loft i garagen

Forberedelsesfasen begynder altid med at markere loftet. Når dette sker, bestemmer installationen af ​​ledninger, lægning og omledning af ledninger til vægge under fremtidige udgange, placeringen af ​​fremtidige armaturer. Derefter kan du begynde at montere den bærende ramme: metallet kræver ikke unødvendig manipulation, og træet skal forbehandles med beskyttende imprægnering for at øge levetiden.

Loftisolering

Falskloft vil uundgåeligt have brug for en varmelegeme. Dette vil give dig mulighed for at reducere energiforbruget til rumopvarmning og gemme ejendommen i den mod skader. I et sådant tilfælde leveres følgende muligheder.

 • Mineral eller glasuld. Den nemmeste og billigste måde. Før du lægger, skal du læse instruktionerne for at isolere materialet korrekt fra fugtindtrængning, brug beskyttelsesudstyr til ansigt og hænder (åndedrætsværn, handsker) for at forhindre indtrængen af ​​små partikler af glasfiber på huden og i luftvejene.
 • Skum. Plader kan lægges under rammebjælkerne, eller du kan simpelthen klæbe til loftet med flydende negle eller speciel lim, mens sømene blæser sammen med monteringsskum. Materialet brænder ikke, giver god støj og varmeisolering.
 • Sprøjtet isolering "Ecotermix". Isoleringsprocessen består i at fylde hulrum og slots med dette materiale. Den kan bruges selv uden rammens opbygning, den færdige overflade sættes og males.
 • Folieret polyethylen skum. Et andet populært, men dyrt materiale, der presses mod loftet med lameller eller boltet. Dets specielle overflade beskytter effektivt mod kondens.

Det færdige isolerede "skelet" sys op med et udvalgt dekorativt materiale.

Hvordan sy et loft i garagen

På trods af at garagen er et ret specifikt rum, er der mange færdigvarer på markedet. De mest populære er anført nedenfor.

 • Gipsplader. For garagen loftet er bedst at vælge fugt-sikre plader (GVKL). Med deres hjælp kan du oprette en perfekt flad eller flerlags struktur, der helt vil skjule alle kommunikationer. Materialet er ret nemt at installere, har en lav pris, og den resulterende overflade kan efter eget skøn males eller limes med dekorative fliser. Imidlertid er han bange for kraftige temperaturfald (revner og revner) og fjerner markant højden af ​​rummet.
 • Krydsfiner. Et tidstestet materiale med fremragende lyd- og varmeisolering. Hvis spånplader kræver yderligere behandling med antiseptiske og vandafvisende forbindelser, kan OSB-plader imprægneret med harpikser under fremstillingen straks monteres.
 • PVC paneler. De er ikke bange for fugt og temperaturforskelle, brandsikre, må ikke rådne, er modstandsdygtige overfor dannelse af mug, svampe og spredning af parasitter. Ved hjælp af plastik kan du ikke bare skabe en nem pleje og funktionel belægning, men også en meget æstetisk tiltalende. Materialet er dog ret skrøbeligt, enhver mekanisk virkning efterlader dens spor: buler, chips osv.
 • Profileret galvaniseret plade. Dette materiale anvendes til færdiggørelse af facader af bygninger, i tagdækning og i opførelsen af ​​varehuse og industrilokaler. Den er mekanisk stærk, bestandig mod vejr og kemiske påvirkninger, er ikke modtagelig for korrosion, og den brede vifte af farver på markedet vil skabe en smuk, økonomisk og holdbar belægning.

Det eksisterende sortiment tager naturligvis hensyn til alle de funktionelle krav til loftlofter i garagen, og giver dig også mulighed for at vise fantasi og design færdigheder i implementeringen af ​​den endelige version.

Med et stort ønske i garagen kan du endda bestille et strækloft, men vil det være værd at bruge pengene? Det er meget mere bekvemt at vælge en passende maling eller omkostningseffektiv belægning og isolering, gøre installationen selv eller ved hjælp af specialister, og brug de resterende penge på god belysning og højkvalitetsvarmere.

Loft i garagen

Mange ejere af køretøjer lægger ikke stor vægt på at færdiggøre garagen, fordi de ikke anser det for nødvendigt at bruge deres tid og penge på dette. Faktisk er dette værelse hjem til bilen og har også brug for opvarmning og dekoration.

Mange moderne garager har et varmesystem, og loftet i garagen skal efterbehandling, hvilket ikke kun skal bære dekorative funktioner, men også beskytte rummet mod frost, samtidig med at den interne varme opretholdes. Hvis du selv afslutter loftet, kan du undgå de store økonomiske omkostninger for lønnen til de ansatte arbejdstagere.

Ikke alene bevarelsen af ​​det interne mikroklima, men også bilens sikkerhed under langtidsparkering afhænger af kvaliteten af ​​loftets overflade og det valgte materiale. I første omgang kan du installere et beton-, træ- eller metalloft, som efterfølgende skal syes og isoleres for at passe rummets specifikationer.

Det er også værd at overveje, at det anvendte materiale skal opfylde følgende krav:

 • være resistente over for kemikalier
 • koncentrere ikke lugt og udstødningsgasser
 • modstå mekanisk stress
 • Pas ikke fugt.

Hvis alle disse krav er opfyldt, sikres bilens sikkerhed til enhver tid på året.

Loftisolering

Inden du bøjer loftet i garagen, skal du udføre isoleringsarbejde, og derfor er de mest egnede materialer:

 • skumplast;
 • polyethylen skum med en base af aluminiumsfolie;
 • mineraluld.

For at installere disse materialer skal du have en speciel understøtningsramme, der er fastgjort til gulvpladen og tjener som basis for færdigmaterialet. I det resulterende rum lægges isolering og derefter syes med dekorative elementer.

En sådan ramme vil skabe en pude, der holder den stigende varme luft inde i rummet og kan reducere omkostningerne ved energi betydeligt. Rammen er lavet af aluminiumsprofiler eller træstænger.

Afslutningsarbejde

For at dekorere den øverste del af et sådant rum anvendes der sædvanligvis tre hovedmetoder:

 • sætte gips
 • installation af gipsplader;
 • PVC paneler.

Hver af disse metoder har sine egne fordele og ulemper over de andre.

Gipsoverfladebehandling

Metoden til påføring af våd gips er blevet testet i årtier. Dette materiale er slidstærk og relativt lav pris. Gips giver en åndbar overflade og forhindrer dannelsen af ​​kondens fra en stor temperaturforskel inden for og uden for rummet.

Metoden består i at forberede cementmørtel og påføre det på overfladen af ​​loftet, så blandingen er nivelleret, tørrer og kan desuden males med vandbaserede eller akrylmaling.

Men før du afslutter loftet i garagen på denne måde, skal du huske på, at dette vil kræve en masse tid og kræfter fra dig. Gips kræver et bestemt værktøj og særlige praktiske færdigheder i at arbejde med en trowel og en regel.

Gipsplade loft finish

Brug af gipsplader i dag betragtes som den mest almindelige metode til at dække loftet, fordi det tager relativt lidt tid, og installationen kræver ikke særlige praktiske færdigheder.

Loftet i garagen af ​​gipsplader har et stort antal fordele, blandt hvilke er følgende:

 • evnen til at skjule øjnene af væsentlige strukturelle uregelmæssigheder
 • betydelig stigning i færdigshastighed
 • evnen til at skjule ventilationssystemet og anden kommunikation
 • muligheden for delvis udskiftning af det beskadigede overfladeareal
 • muligheden for at skabe et dobbelt loft med indbyggede lys og komplekse geometriske former;
 • økologisk renhed af materialet
 • forholdsvis lave materialomkostninger.

Der er dog nogle mindre fejl. Behovet for at installere en ekstra ramme til montering af ark fører til et fald i loftets højde. Gipsvæg har brug for yderligere dekoration med dekorative eller almindelige kittetyper, som efterfølgende er malet med emaljer.

PVC paneler til loftet

Den enkleste og billigste løsning anses for at klæde overfladerne med PVC-paneler. Afslutning af loftet i garagen med sådanne paneler tager meget lidt tid og giver som et resultat et smukt udseende.

Dette materiale er ret billigt og under moderate forhold kan tjene i meget lang tid. Brugen af ​​sådanne paneler gør det muligt at skjule alle revner eller mindre uregelmæssigheder i loftet, og om nødvendigt let udskifte det skadede panel inden for få minutter.

Plast lader næsten ikke fugt igennem og er let at passe på det under drift ved hjælp af en fugtig klud og sæbeopløsning. Sådanne paneler, som alle andre suspenderede materialer, kræver montering af en træramme, som de er fastgjort med skruer eller specielle klip.

Monteringen af ​​rammen og panelerne selv kræver ikke deltagelse af kvalificerede specialister, og hele arbejdet kan udføres uafhængigt af et enkelt sæt værktøjer.

Overflade maleri

Hvis kittet eller gipspladerne blev brugt til at beskytte rummet og dets udsmykning, har de brug for ekstra beskyttelse, da materialerne er porøse og kan absorbere fugt sammen med ubehagelige lugt fra brændstoffer og smøremidler og udstødningsgasser. I de fleste tilfælde skal du beskytte dem for at bruge malingscoating, der skaber en uigennemtrængelig film på overfladen.

Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet i garagen, skal du være opmærksom på akrylmaling eller vandbaseret maling med tilsætning af polymerer. Disse forbindelser danner en beskyttende overflade, der ikke tillader fugtighed at passere igennem og giver dig mulighed for at passe på belægningen med almindelige rengøringsmidler.

konklusion

Under alle omstændigheder anbefales det at studere egenskaberne ved alle materialer, og først efter at du finder den rette til dine specifikke forhold, inden du er færdig med loftet i garagen.

Hvordan male loftet i garagen

Reparation i garagen - hvordan man maler loftet

Hvis bolig eller land reparation giver en imponerende udgift, så er penge til en garage normalt tildelt på en restbasis. Derefter står ejerne over for vanskelige spørgsmål: hvordan man maler loftet i garagen med hensyn til økonomi, hvilke materialer er bedre at afslutte, hvad man skal bruge som isolering mv. Trods alt er ikke kun komforten af ​​opholdet, men også sikkerheden af ​​ejendommen i garagen afhængig af kvaliteten af ​​reparationen.

Garagen, hvis den ikke er indbygget i huset, er våd og for det meste ikke opvarmet. Derfor starter enhver reparation med skabelsen af ​​et pålideligt tag til opbevaret udstyr, en bil og en mand der arbejder der, nemlig at afslutte loftet i garagen. På kildematerialets egenskaber afhænger mængden af ​​reparationsarbejde og det endelige valg af efterbehandling.

Det er meget nemmere at arbejde med en træbase. Nok til at give god isolering udenfor, og indersiden til at håndtere imprægnering for beskyttelse mod ild, fugt og insekter og en specielt designet primer. Træet holder varmen godt, trækker vejret og skaber et gunstigt mikroklima, og det ser ud til at være meget attraktivt, så du kan spare på yderligere efterbehandling.

Selvforsyning af træbelægning

Lidt mere kompliceret er problemet med betonbasen.

Når loftet simpelthen er malet

Hvis du er 100% sikker på kvaliteten af ​​udvendige materialer, der kan beskytte mod fugt og temperaturændringer, og selve loftet er helt glat, så kan du ikke spilde det og begrænse maleriet.

Overfladen er forberedt: Et gammelt lag af maling fjernes med en spatel (det anbefales at vaske olien med emerypapir), støv og snavs, små forskelle i højde, ujævnheder eller led og søm mellem pladerne fjernes med et lag af gips. Efter fuldstændig tørring (efter 12 timer) påføres primeren: Akryl universel facade eller til udvendig og indvendig arbejde (fagfolk anbefaler Ceresit CT-17, som højeste kvalitet og bevist af mange). Dette gør det muligt for malingen at ligge fladt og øge grebet. Når primeren tørrer (1-2 timer), kan du begynde at male. Der er ingen særlige begrænsninger, når du vælger en maling, hvis du ønsker det, kan du endda have råd til akryl eller olie maling, men af ​​praktiske grunde bør du vælge en silikone eller silikatfasade. De har fremragende atmosfærisk stabilitet, der er egnet til brug i værelser med høj luftfugtighed. Vælg en lys farve (hvid, beige, osv.), Det udvider visuelt rummet og øger dets belysning.

På arbejdet skal du have en langhårulle, en børste, en malkebræt og beskyttelsesbriller eller, hvis du foretrækker, en sprøjtepistol og åndedrætsværn. Til en jævn belægning er to lag maling tilstrækkelige, en tredjedel er malet over problemområder og pletter. En børste passerer gennem sømme, led og kanter, at hovedværktøjet ikke kan nå.

Men hvis din ledning ikke er skjult, dråber, og andre kommunikationer er meget mærkbare i loftet, eller hvis der kræves ekstra isolering af rummet, så skal du tænke på at skabe et nedhængt loft.

Hvordan man laver et loft i garagen

Forberedelsesfasen begynder altid med at markere loftet. Når dette sker, bestemmer installationen af ​​ledninger, lægning og omledning af ledninger til vægge under fremtidige udgange, placeringen af ​​fremtidige armaturer. Derefter kan du begynde at montere den bærende ramme: metallet kræver ikke unødvendig manipulation, og træet skal forbehandles med beskyttende imprægnering for at øge levetiden.

Loftisolering

Falskloft vil uundgåeligt have brug for en varmelegeme. Dette vil give dig mulighed for at reducere energiforbruget til rumopvarmning og gemme ejendommen i den mod skader. I et sådant tilfælde leveres følgende muligheder.

 • Mineral eller glasuld. Den nemmeste og billigste måde. Før du lægger, skal du læse instruktionerne for at isolere materialet korrekt fra fugtindtrængning, brug beskyttelsesudstyr til ansigt og hænder (åndedrætsværn, handsker) for at forhindre indtrængen af ​​små partikler af glasfiber på huden og i luftvejene.
Tidsprøvet metode - mineraluldisolering
 • Skum. Plader kan lægges under rammebjælkerne, eller du kan simpelthen klæbe til loftet med flydende negle eller speciel lim, mens sømene blæser sammen med monteringsskum. Materialet brænder ikke, giver god støj og varmeisolering.
Polyfoam, derudover lukket med dampspærrefilm
 • Sprøjtet isolering "Ecotermix". Isoleringsprocessen består i at fylde hulrum og slots med dette materiale. Den kan bruges selv uden rammens opbygning, den færdige overflade sættes og males.
 • Folieret polyethylen skum. Et andet populært, men dyrt materiale, der presses mod loftet med lameller eller boltet. Dets specielle overflade beskytter effektivt mod kondens.
Folieisolering - når kvalitet er vigtigere end pris

Det færdige isolerede "skelet" sys op med et udvalgt dekorativt materiale.

Hvordan sy et loft i garagen

På trods af at garagen er et ret specifikt rum, er der mange færdigvarer på markedet. De mest populære er anført nedenfor.

 • Gipsplader. For garagen loftet er bedst at vælge fugt-sikre plader (GVKL). Med deres hjælp kan du oprette en perfekt flad eller flerlags struktur, der helt vil skjule alle kommunikationer. Materialet er ret nemt at installere, har en lav pris, og den resulterende overflade kan efter eget skøn males eller limes med dekorative fliser. Imidlertid er han bange for kraftige temperaturfald (revner og revner) og fjerner markant højden af ​​rummet.
Gipsplader er alsidige og smukke til ethvert værelse
 • Krydsfiner. Et tidstestet materiale med fremragende lyd- og varmeisolering. Hvis spånplader kræver yderligere behandling med antiseptiske og vandafvisende forbindelser, kan OSB-plader imprægneret med harpikser under fremstillingen straks monteres.
Kortfattet finish af krydsfiner
 • PVC paneler. De er ikke bange for fugt og temperaturforskelle, brandsikre, må ikke rådne, er modstandsdygtige overfor dannelse af mug, svampe og spredning af parasitter. Ved hjælp af plastik kan du ikke bare skabe en nem pleje og funktionel belægning, men også en meget æstetisk tiltalende. Materialet er dog ret skrøbeligt, enhver mekanisk virkning efterlader dens spor: buler, chips osv.
Dekorative plastpaneler til din garage
 • Profileret galvaniseret plade. Dette materiale anvendes til færdiggørelse af facader af bygninger, i tagdækning og i opførelsen af ​​varehuse og industrilokaler. Den er mekanisk stærk, bestandig mod vejr og kemiske påvirkninger, er ikke modtagelig for korrosion, og den brede vifte af farver på markedet vil skabe en smuk, økonomisk og holdbar belægning.
Profitabilitet og æstetik af et professionelt blad

Det eksisterende sortiment tager naturligvis hensyn til alle de funktionelle krav til loftlofter i garagen, og giver dig også mulighed for at vise fantasi og design færdigheder i implementeringen af ​​den endelige version.

Med et stort ønske i garagen kan du endda bestille et strækloft, men vil det være værd at bruge pengene? Det er meget mere bekvemt at vælge en passende maling eller omkostningseffektiv belægning og isolering, gøre installationen selv eller ved hjælp af specialister, og brug de resterende penge på god belysning og højkvalitetsvarmere.

Video: hvordan man forbereder garagen til maleri

Loft i garagen

Mange ejere af køretøjer lægger ikke stor vægt på at færdiggøre garagen, fordi de ikke anser det for nødvendigt at bruge deres tid og penge på dette. Faktisk er dette værelse hjem til bilen og har også brug for opvarmning og dekoration.

Mange moderne garager har et varmesystem, og loftet i garagen skal efterbehandling, hvilket ikke kun skal bære dekorative funktioner, men også beskytte rummet mod frost, samtidig med at den interne varme opretholdes. Hvis du selv afslutter loftet, kan du undgå de store økonomiske omkostninger for lønnen til de ansatte arbejdstagere.

Ikke alene bevarelsen af ​​det interne mikroklima, men også bilens sikkerhed under langtidsparkering afhænger af kvaliteten af ​​loftets overflade og det valgte materiale. I første omgang kan du installere et beton-, træ- eller metalloft, som efterfølgende skal syes og isoleres for at passe rummets specifikationer.

Det er også værd at overveje, at det anvendte materiale skal opfylde følgende krav:

 • være resistente over for kemikalier
 • koncentrere ikke lugt og udstødningsgasser
 • modstå mekanisk stress
 • Pas ikke fugt.

Hvis alle disse krav er opfyldt, sikres bilens sikkerhed til enhver tid på året.

Loftisolering

Inden du bøjer loftet i garagen, skal du udføre isoleringsarbejde, og derfor er de mest egnede materialer:

 • skumplast;
 • polyethylen skum med en base af aluminiumsfolie;
 • mineraluld.

Opvarmning af loftet i garagen med mineraluld

For at installere disse materialer skal du have en speciel understøtningsramme, der er fastgjort til gulvpladen og tjener som basis for færdigmaterialet. I det resulterende rum lægges isolering og derefter syes med dekorative elementer.

En sådan ramme vil skabe en pude, der holder den stigende varme luft inde i rummet og kan reducere omkostningerne ved energi betydeligt. Rammen er lavet af aluminiumsprofiler eller træstænger.

Afslutningsarbejde

For at dekorere den øverste del af et sådant rum anvendes der sædvanligvis tre hovedmetoder:

 • sætte gips
 • installation af gipsplader;
 • PVC paneler.

Hver af disse metoder har sine egne fordele og ulemper over de andre.

Gipsoverfladebehandling

Metoden til påføring af våd gips er blevet testet i årtier. Dette materiale er slidstærk og relativt lav pris. Gips giver en åndbar overflade og forhindrer dannelsen af ​​kondens fra en stor temperaturforskel inden for og uden for rummet.

Metoden består i at forberede cementmørtel og påføre det på overfladen af ​​loftet, så blandingen er nivelleret, tørrer og kan desuden males med vandbaserede eller akrylmaling.

Men før du afslutter loftet i garagen på denne måde, skal du huske på, at dette vil kræve en masse tid og kræfter fra dig. Gips kræver et bestemt værktøj og særlige praktiske færdigheder i at arbejde med en trowel og en regel.

Gipsplade loft finish

Gipsplade loft finish

Brug af gipsplader i dag betragtes som den mest almindelige metode til at dække loftet, fordi det tager relativt lidt tid, og installationen kræver ikke særlige praktiske færdigheder.

Loftet i garagen af ​​gipsplader har et stort antal fordele, blandt hvilke er følgende:

 • evnen til at skjule øjnene af væsentlige strukturelle uregelmæssigheder
 • betydelig stigning i færdigshastighed
 • evnen til at skjule ventilationssystemet og anden kommunikation
 • muligheden for delvis udskiftning af det beskadigede overfladeareal
 • muligheden for at skabe et dobbelt loft med indbyggede lys og komplekse geometriske former;
 • økologisk renhed af materialet
 • forholdsvis lave materialomkostninger.

Der er dog nogle mindre fejl. Behovet for at installere en ekstra ramme til montering af ark fører til et fald i loftets højde. Gipsvæg har brug for yderligere dekoration med dekorative eller almindelige kittetyper, som efterfølgende er malet med emaljer.

PVC paneler til loftet

Den enkleste og billigste løsning anses for at klæde overfladerne med PVC-paneler. Afslutning af loftet i garagen med sådanne paneler tager meget lidt tid og giver som et resultat et smukt udseende.

Dette materiale er ret billigt og under moderate forhold kan tjene i meget lang tid. Brugen af ​​sådanne paneler gør det muligt at skjule alle revner eller mindre uregelmæssigheder i loftet, og om nødvendigt let udskifte det skadede panel inden for få minutter.

PVC paneler på loftet af garagen

Plast lader næsten ikke fugt igennem og er let at passe på det under drift ved hjælp af en fugtig klud og sæbeopløsning. Sådanne paneler, som alle andre suspenderede materialer, kræver montering af en træramme, som de er fastgjort med skruer eller specielle klip.

Monteringen af ​​rammen og panelerne selv kræver ikke deltagelse af kvalificerede specialister, og hele arbejdet kan udføres uafhængigt af et enkelt sæt værktøjer.

Overflade maleri

Hvis kittet eller gipspladerne blev brugt til at beskytte rummet og dets udsmykning, har de brug for ekstra beskyttelse, da materialerne er porøse og kan absorbere fugt sammen med ubehagelige lugt fra brændstoffer og smøremidler og udstødningsgasser. I de fleste tilfælde skal du beskytte dem for at bruge malingscoating, der skaber en uigennemtrængelig film på overfladen.

Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet i garagen, skal du være opmærksom på akrylmaling eller vandbaseret maling med tilsætning af polymerer. Disse forbindelser danner en beskyttende overflade, der ikke tillader fugtighed at passere igennem og giver dig mulighed for at passe på belægningen med almindelige rengøringsmidler.

konklusion

Under alle omstændigheder anbefales det at studere egenskaberne ved alle materialer, og først efter at du finder den rette til dine specifikke forhold, inden du er færdig med loftet i garagen.

Garage maling og vægmaleri

Mange mennesker har en garage i dag - trods alt er dette design den bedste beskyttelse for en bil. Selvfølgelig bruger nogen parkering, en anden vælger en polykarbonat carport til bilen, der er dem der forlader deres "sluge" i det fri. Hver mulighed har sine fordele og ulemper, men garagen er den bedste løsning, det er en kendsgerning.

Hvis du har en garage, og du aktivt udnytter den, er det tid til at håndtere et meget vigtigt punkt - hvordan og hvordan man maler garggårdens vægge. Nogen kan sige, at alt er klart her uden at analysere - det indre af garagen bør ikke være noget ekstraordinært, så du kan bruge nogen form for maling her. Faktisk er alt andet - og hvad vi vil tale om.

Maling til garagen er et meget alvorligt øjeblik.

Det er vigtigt, at belægningen på garagens vægge såvel som på loftet (dette i øvrigt ikke kun vedrører garager, men også bryggerier, værksteder mv.) Er ikke særlig dyrt, men samtidig holdbart.

En anden forudsætning er modstand mod skimmelsvamp og svamp og anti-statisk overflade. Hvilke maling og lakskompositioner kan opfylde alle ovenstående krav?

Garage maling og rum betingelser

Før du beslutter dig for at male vægge i garagen, er det nødvendigt at overveje de betingelser, hvor disse eller andre maling- og lakbelægninger vil blive brugt.

 • Ifølge statistikker opvarmes kun 5-7% af garagerne løbende. Alle andre værelser er enten opvarmet fra tid til anden, eller endda brugt uden opvarmning. Hvilken slags garage maling kan bruges her? Om dette lidt under;
 • Hvis der ikke er opvarmning eller opvarmning er uregelmæssig, kan støbeformen dannes - sandsynligheden for dens forekomst er høj;
 • Derfor er det vigtigt, at malingerne i sammensætningen har særlige tilsætningsstoffer (vi taler om bakteriedræbende komponenter);
 • Eller overfladen af ​​garagevæggene før påføring af malingen, omhyggeligt dækket med specielle forbindelser med antiseptisk virkning.

Hvad skal jeg nok se efter, før jeg maler væggene i garagen?

Putty vægge allerede afsluttet - snart i garagen vil blive malet

Garage - dette er et værelse hvor den perfekte renlighed især ingen kigger. Derfor kan der være støv, snavs, selv sod (bilen opvarmes, udstødningsgasserne går).

Således, når du beslutter dig - hvilken farve at male garagevæggene, skal du vælge for ikke at være for mørk, ikke mærkefarver. For at være klar - når nøjagtigt skal overfladen rengøre fra alle mulige forureninger.

 1. Hvis rengøring udføres regelmæssigt, er det nødvendigt at vælge sådanne belægninger til garagevægge, som perfekt kan klare slid - både i våd og kemisk rensning;
 2. Når du vælger en sammensætning til fremtidige malerier i garager (og andre lignende lokaler), husk at vægge her er normalt lavet af beton;
 3. Dette er nødvendigvis taget i betragtning ved køb af malinger og lakker samt i planerne for det forberedende arbejde inden reparationen af ​​garagen.

Hvad vælges der normalt for at male væggene i garagen?

Pentaftaliske emaljer

Nogen vælger for sådanne lokaler emalje

Den enkleste mulighed kan kaldes pentaftalisk emalje. Malinger af typen PF 115 påføres den betonoverflade, der blev præpareret. Selv under hensyntagen til det faktum, at pentaftaliske emaljer er upraktiske at anvende på betonoverfladen, skal det bemærkes, at sådanne sammensætninger ofte anvendes i dag, viser de kun sig fra den positive side.

Hvorfor sker det her? Sagen er:

 • Når garagen er lukket, trænger solens stråler næppe ind her. Derfor kan belægningen, der dannes ved brug af emalje, ikke brænde ud over en længere periode. Det er sådan en maling til garagen er et glimrende valg;
 • Desuden skaber emaljen på overfladen af ​​garagens vægge en hydrofob film med høj densitet, så formen her, som svampen, forekommer næsten ikke - et sådant miljø er ikke egnet til deres livsvigtige aktivitet.
Husk, at succesen med at anvende pentaftaliske paneler afhænger af næsten alt om, hvor godt den indledende forberedelse af væggene i garagen var.

Vandbaserede belægninger

Emulsionsbelægninger er også meget populære til garager.

Den næste mulighed, som mange vælger til at male garagevægge, er vandbaserede facadefarver. Hvis du tænker på det faktum, at det er bedre at male væggene i garagen, så resultatet bliver rigtig holdbart, skal du være opmærksom på facadeudvalget af vandemulsionsblandinger - denne mulighed kan være meget vellykket for et garagerum.

Den nederste linje er, at sådanne malinger har følgende egenskaber:

 1. De er stærkt modstandsdygtige over for slid
 2. Reagerer perfekt til skarpe temperaturfald;
 3. Er modstandsdygtig over for høj fugtighed (hvilket er vigtigt for en uopvarmet garage);
 4. Du kan nemt arrangere både tør og våd rengøring - uden at skade belægningens udseende og integritet
 5. Udvalget af farveindstillinger er imponerende;
 6. Belægningen er antistatisk (takket være dette vil støv holde fast i væggene i mindre grad, hvilket er meget vigtigt for enhver ejer).
Et interessant punkt: sandsynligvis den eneste betydelige minus vandbaserede maling, der er designet til udendørs arbejde - den høje pris (og sammenlignet med andre typer belægninger, der ofte bruges i dag).

Malværktøj - vi vælger til arbejde

Arbejdets succes afhænger også af det valgte værktøj.

Når du har besluttet, hvilken type malingmateriale der skal bruges i garagen, er det tid til at finde det perfekte værktøj til fremtidig maleri. Resultatet er i høj grad bestemt af de redskaber, som mesteren bruger i sit arbejde.

Hvad er der at huske:

 • Hvis du lurer på - hvad skal male væggene i garagen umiddelbart efter bygge- og efterbehandlingsarbejdet, skal du bare bruge en specialiseret sprøjtepistol
 • I dag er der mange sådanne køretøjer på markedet - så der vil helt sikkert være noget for dig.
 • Gør et bedre valg til fordel for de ændringer, der oprindeligt var designet til at arbejde med tætte farverige kompositioner
 • Kort sagt, sådanne enheder er udstyret med en dyse med stor diameter - sammenlignet med nogle enkle airbrush
 • Hvis du skal male i et rum, der har været aktivt brugt i nogen tid, er det rimeligt at tænke på at bruge pensler, ruller til at male forskellige steder, der kan kaldes svære at nå.
 • Ud over alt udstyr og værktøjer, som vi diskuterede ovenfor, finder du uden problemer en strømboremaskine og holder den tæt ved hånden. Dette værktøj skal have en god tilpasning af omdrejninger. Der skal også være en special mixer dyse.

Maling af betonvægge

Du kan have noget som dette - en komfortabel garage

Nu er det tid til at bestemme følgende - hvordan man maler væggene i garagen, og hvad skal man gøre, hvis væggene selv er lavet af beton.

Hvad angår materialerne, vil der blive brugt de samme maling til garagen, som blev nævnt og diskuteret ovenfor, men udover dem skal du også anvende en dyb penetrationsimpregnering!

Hvorfor har du brug for imprægnering?

 1. Hemmeligheden er, at betonen har en porøs overflade, henholdsvis vil malingsmaterialet falde helt ujævnt;
 2. Det er nødvendigt at male væggen i garagen i flere lag - for at få et tilfredsstillende resultat;
 3. For at maling forbruget skal være inden for normen (uberettiget affald af maling og lak er usandsynligt at behage nogen), kan du gøre det rigtige - brug en specialiseret primer specielt til betonoverflader.
Overvej følgende punkt - maleri i en uopvarmet garage er bedst, når den er varm i løbet af året, det vil sige, temperaturen er aldrig lavere end plus 10 grader.

Hvis malingen udføres ved lave temperaturer, vil belægningen, som du anvender på garagens vægge, være tilstrækkelig tør i lang tid. Samtidig vil det ikke (mere end sandsynligt) kunne få den nødvendige styrke. At indrømme dette bør ikke være - for ikke at skulle begynde at reparere igen efter nogen tid.

Arbejdsfaser

I hvilken rækkefølge er maleri af væggene i garagen gjort? Nu vil vi undersøge bogstaveligt talt hvert skridt, du skal udføre, hvis du selv tager dit arbejde op.

 • Først skal du genoprette ordren - det anbefales at fjerne støv fra væggene. Hertil kommer, at den enkleste kost er ideel;
 • Ved rengøring af den behandlede overflade skal der påføres en primer med en rulle. Den samme "Betonokontakt" eller noget lignende vil gøre. Efter påføring skal du vente, indtil sammensætningen tørrer fuldstændigt;
 • Rør malingen grundigt, mens den i blandingen tilsættes opløsningsmiddel eller pigmenter - dette beskrives alt i instruktionerne til malematerialet. Det er - bare læs håndbogen og handle som det siger. Afvigelser i et så vigtigt spørgsmål bør undgås;

Maleri garage vægge i processen

 • En del af malingen hældes i en lille maleribakke, en rulle er dyppet der. Når rullen absorberer den nødvendige mængde maling, trækker vi den ud, fjerner alle strømmen på siden - og du kan begynde at male selv. Maler væggene i garagen er tid!
 • Maling af væggen er let. Anvend kun lodrette striber. Hvis du maler loftet - anbefales det at placere strimlen først og derefter på tværs - så maling smøres forsigtigt;
 • Når maleriet er færdigt, er det bedre ikke at lukke garagedøren omhyggeligt i et stykke tid - så belægningen tørrer hurtigere. Og hvis porten stadig skal låses, sæt en varmelegeme i din garage (en mobil version vil gøre).
Varmeapparatet efter maling af væggene er indrettet til at sikre, at rummet har den optimale temperatur, og luften forbliver tør inden for de krævede grænser.

For at udelukke mulige spørgsmål, anbefaler vi dig at se videoen - hvordan man maler væggene i garagen.

Sørg for at se på denne video for ikke at gøre irriterende fejl og få en visuel ide om, hvordan arbejdet på dette niveau udføres.

Nu kan du nemt male væggene i garagen - forberedelsen er færdig

Vi regnede med, hvordan man maler væggene i garagen og også kigget på den rækkefølge, hvor arbejdet blev udført. Nu kan du sikkert tage op med maleriarbejde på dit værelse - og snart vil garagen blive udstyret præcis som du vil. Der er ikke noget kompliceret her - det vigtigste i sådan arbejde: Tilstedeværelsen af ​​dit ønske og de nødvendige værktøjer / maling ved hånden.

Hvilken maling skal man vælge for at male væggene i garagen?

Garage ejere tænker ofte på, hvordan man udfører indvendig eller udvendig trim. Sådanne strukturer kræver trods alt brug af højkvalitetsbeklædning. Samtidig kan garagerne selv bruges til forskellige formål, herunder for at leve, i hvert fald midlertidigt. Fordi mange er begyndt at spekulere på, hvad man skal male væggene i garagen.

Hvad skal man se efter?

Som regel opbevares brændstof inde i garagerne. Derfor skal malinger til dekoration i lokalerne opfylde kravene til sikkerhed, modstandsdygtighed mod åben ild. Vigtig modstand mod slid, mest mekaniske skader.

Endelig bør sammensætningen i det mindste absorbere forskellige lugt og være resistent over for aggressive kemikalier.

Egenskaber ved maleriprocessen

Hvis garagen er lavet af metal, så uden ordentlig beskyttelse udefra bliver det hurtigt værdiløst. Følgende yderligere krav bør overvejes, når man vælger den mest egnede sammensætning:

 1. Hurtig tørring, som har et farvelag.
 2. Modstand mod fugt, aggressive effekter fra miljøet.
 3. God modstand mod temperatur ekstremer.
 4. Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsadditiver i sammensætningen.

Emalje maling i ethvert forhold bliver den mest populære mulighed. De er ikke kun udstyret med alle ovennævnte egenskaber, men giver også en pålidelig beskyttelse af kildematerialet i lang tid. Af alle emaljer er de mest almindelige alkyd- og silikone sorter. Men sådanne muligheder bliver efterhånden noget af fortiden, der giver plads til alkyd baseret på vand. Disse er universelle kompositioner, takket være hvilket maleri garagen vil være effektiv både indenfor og udenfor.

Alkyd maling indeholder ikke opløsningsmidler. Fordi de er sikre fra et miljømæssigt synspunkt. Der er ingen grund til at bekymre sig om virkningerne af åben ild og dets evne til at modstå.

Overfladen kræver under alle omstændigheder en primer uanset den valgte løsning.

Karakteristik af forskellige typer maling

Ikke kun alkyd blev populært, men sådanne muligheder som polyurethan og akryl, pentaphthalic. Hver art fortjener mere detaljeret overvejelse.

Om pentaphthal emaljer

Denne mulighed vinder i tilgængelighed. Grundlaget har oftest emalje, betegnet PF-115. Men betongvæggene med materialet er ikke meget kombineret.

Høj fugtighedsbestandighed er hovedårsagen til, at pentaftaliske emaljer er blevet så populære. Belægningen af ​​dette materiale er beskyttet af en tæt film med hydrofobe egenskaber.

Belægninger er fri for evnen til at falme med tiden. Faktisk er der i selve garagen ingen direkte eksponering for ultraviolette stråler. Kvaliteten af ​​den indledende overfladebehandling påvirker, hvordan maling til garager vil tjene.

Akrylmaling

Denne mulighed med en vandbase bruges ofte til maleri af garager. Årsagerne til populariteten ligger i følgende fordele:

 1. Antistatisk belægningseffekt. Dette betyder, at mindre støv ophobes på overfladen.
 2. Et bredt udvalg i farver.
 3. Bevarelse af integritet efter rengøring, våd og tør.
 4. Modstandsdygtig overfor fugt.
 5. Evnen til at opretholde præstation, selvom temperaturen ændres dramatisk.
 6. Modstandsdygtighed over for friktion. Det er også garanteret i tilfælde af whitening overfladen.

Men akryl er ret dyrt, for mange er det en alvorlig ulempe.

Egenskaber ved epoxy maling

Ved brug af epoxy kræver overfladen ikke forudgående forberedelse. Kun et lag er nok til at skabe en overflade af høj kvalitet. Disse malinger har andre fordele, herunder:

 1. Evne til at blive let rengjort fra snavs.
 2. Vandmodstand.
 3. Modstand mod aggressive kemiske miljøer.
 4. Evnen til at modstå mekanisk stress.
 5. Fremragende vedhæftning (vedhæftning) med forskellige materialer.

Men der er ulemper. Tørring kan tage lidt tid. Der er ingen modstand mod ultraviolette stråler, efter at der er opvarmet maling til væggene i garagerne, begynder de hurtigt at blive gule.

Om alkydmaling

Fordelene ved denne sammensætning er mange.

 1. Høj mellemlagsadhæsion.
 2. Adhæsion med andre materialer, herunder gips og metal, beton og træ.
 3. Modstand mod forvitring.
 4. Lav kvalitetskrav til overfladebehandling.
 5. Rimelige priser.
 6. Tilstedeværelsen af ​​kun en komponent. Dette er en bekvem løsning til dem, der tænker end at male en metalgarage.

Blandt manglerne - dårlig modstand mod fugt og aktive kemiske komponenter, behovet for temperaturer fra 5 grader, samt behovet for at vente længe, ​​indtil malingen tørrer. Resultatet er et tyndt lag.

Polyuretan Emaljer

Vigtigste positive træk:

 • Vandmodstand.
 • Modstandsdygtighed over for miljøet med aggressive stoffer.
 • Tykke frakke.
 • Tørrester.
 • Høj elasticitet, slidstyrke.

Men dette materiale er giftigt, efter at hvert lag har krævet alvorlige tekniske afbrydelser. Ikke at gøre i dette tilfælde uden omhyggelig forberedelse af overfladen. Endelig er der mere end en komponent i sammensætningen. På grund af dette kan malerierne i garagen måske ikke være så effektive.

Hvilke værktøjer hjælper med at male?

Følgende enheder bruges til applikation:

 • Roller. Mest vellykket anvendt til store områder, glatte overflader. Type instrument vælges afhængigt af det materiale, der skal behandles. For eksempel anvendes skumgummi bedst med vandige dispersioner. Til vandemulsion mere egnet pelsudgave, med en gennemsnitlig bunke.
 • Brush. Det vil være nyttigt i tilfælde af reliefs og overflader af små områder. Desuden kombinerer penslen godt med maling, som har organiske opløsningsmidler i sammensætningen.
 • Sprøjtepistol. Det er uundværligt, hvis nogen vil finde ud af, hvordan man maler garagen. Høj arbejdshøjde i denne sag bliver den største fordel. Sprøjtepistolen anvender materialet på få minutter, selvom børster kan tage timer. Det er bedre at vælge modeller, der kan arbejde med tætte kompositioner. De vil være det bedste valg til garager. Sammenlignet med andre modifikationer vil diameteren af ​​dysen i disse modeller altid være større. Fri sprøjtning garanteret med tykkere maling. Men den høje pris gør værktøjerne ikke sådan en fælles løsning.

På videoen: maleri garagevæggene med airbrush.

Ydelse af arbejds- og teknologibeskrivelse

Primeren giver maksimal vedhæftning af de to materialer til hinanden. Denne tilgang hjælper blandt andet med at reducere forbruget af materialer. For hvert materiale vælg deres type sammensætning. Ellers er det umuligt at finde det rigtige svar på spørgsmålet om, hvordan man måler lofter i garager.

Plastering af væggene

Gipsvægge - den indledende fase, som altid kræver udførelse. Dette er et job, der er tilgængeligt for selvopfyldelse, til enhver hjemmeherre. Flere lag af materiale vil justere eventuelle vægge, herunder mursten. Der vil være ekstra beskyttelse mod fugt med koldt.

Plastering er let at udføre på enhver overflade. Men hvad er der nøjagtigt til forberedelse?

 • For det første kontrolleres overfladen for tilstedeværelsen af ​​cementflekker. Hvis de findes, bliver overfladen forsigtigt rengjort.
 • Derefter skal du fjerne snavs og støv. Til dette kan du bruge en kost.
 • Maling børste eller spray bruges til at vådte overfladen.

Det er ikke nødvendigt at prale væggen under gipset, det er endda skadeligt. Det er nok at lave et par stykker med en økse for at skabe en god vedhæftning. Bulgari eller special børste også klare denne opgave.

Alt er klar til yderligere arbejde. Alt du behøver er 2-3 lag gips. Fyrtårne ​​og tråd hjælper med at styre de parametre, som den ydre overflade har.

Cementbaserede blandinger anses for at være mest pålidelige i tilfælde af gips. Efter dem dannes der såkaldte uigennemtrængelige skorper. Andel: 1 til 4. Sommetider kan mængden af ​​sand øges. Men stenversioner af plaster er altid blevet betragtet som bedre kvalitet. At male dem er også let.

maleri

Maling kan påføres overfladen, når alt er tørt. Du kan anvende materialet i flere lag eller bruge en tykkere sort. Ejere vil nyde at se farven. Det anbefales at give præferencer for lyssignaler, da selve rummet ikke virker så kedeligt og dyster. Det vigtigste er, at malingen selv ikke brænder, absorberer ikke fugt. Det skal ikke kræve kompleks pleje, men skal kunne modstå miljøets virkninger.

Hvad og hvordan man maler væggene i garagen

Garage - et rum, hvor væggene og gulvet uundgåeligt vil blive forurenet af udstødninger, olier og støv. Den nemmeste og billigste måde at beskytte overflader på er at male. Det er holdbart nok og gør det nemt at fjerne snavs. Men valget af, hvordan man maler væggene i garagen er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Der er særlige krav til overfladebehandling i dette værelse.

Typer af farverige belægninger, der gælder for garagen

Af de mange moderne maling til forbedring af garagen passer følgende:

 • nitrocellulose;
 • akryl;
 • alkyd;
 • epoxy;
 • polyurethan.

Valget af maling til garagen er bestemt af flere parametre:

 • det materiale, hvorfra væggene er bygget eller gulvet er arrangeret;
 • klimatiske forhold i regionen;
 • tilgængelighed af varmesystem.

For ikke at begå en fejl i valget, anbefales det at kende bekendtskabene med hver type maling.

pentaftal

Pentaphthalic - høj kvalitet maling lavet af pentaphthal resin. Ud over denne ingrediens omfatter de:

 • farve pigmenter;
 • olie;
 • opløsningsmidler;
 • Siccativer (salte af polyvalente metaller og monoforbindelse syrer).

Skelne mellem to kategorier af maling: til eksterne og interne værker. Mærkning angiver det formål, som sammensætningen er beregnet på. Hvis malingsnummeret begynder med "1", bruges det til at male facader og andre overflader, der er i direkte kontakt med den udendørs atmosfære. Hvis nummeret starter med nummeret "2", er det maling til indendørs arbejde.

Pentaftaliske emaljer er designet til at beskytte metal og træ. Og i de fleste tilfælde er forberedelsen af ​​overflader ved hjælp af særlige jordbunden påkrævet. Emaljer anvendes på traditionelle måder til denne form for efterbehandling:

Produktprogrammet omfatter mere end 20 produkter, der hver især er designet til en specifik målbrug.

De mest populære er flere farver:

 1. PF-1147. Specialiseret sammensætning til maling af førerhuse, platforme og andre overflader af godskøretøjer. Den dannede belægning er en ensartet, tæt semi-mat film.
 2. PF-115. Sammensætningen påføres til metal- og træoverflader, om nødvendigt fortyndet med "White-Spirit" eller dens blanding med opløsningsmiddel i et forhold 1: 1.
 3. PF-113. Sammensætning, dannelse efter påføring og tørring af højstyrke tæt film. Anvendes til maling af jernbanevirksomheder, tanke og vogne.

Det bliver således klart, at for forbedring af garagen kan du bruge emaljesegmentet PF-115.

Nu skal du vide, hvad deres egenskaber er:

 1. Vandtæt, er det mest populære materiale til maling af vægge i badeværelser, medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.
 2. Vejrbestandig, modstå temperatur ekstremer og UV eksponering.
 3. Danner en tæt, slidstærk, frostbestandig film.

Velegnet til maleri af garager med beton og mursten, pudsede vægge.

Tip! På scenen for at forberede overflader til farvning, i stedet for specielle jordarter, kan pentaphthal maling blandet med knust kridt i et 1: 1 forhold anvendes.

akryl

Malinger lavet på basis af polyacrylater kaldes akryl. Disse forbindelser har flere egenskaber:

 1. Ved tilberedning og påsætning fortyndes de med vand, og efter tørring danner de en fugtighedsbestandig, holdbar film.
 2. Før de tørres, vaskes de let af med vand, men efterfølgende kræver de specielle opløsningsmidler.
 3. En af fordelene ved disse forbindelser er miljøsikkerhed. Under det malede rums funktion udsender akrylmaling ikke toksiner og andre skadelige stoffer, da de er lavet på basis af organiske opløsningsmidler.

Akrylmaling er egnet til påføring på træ, beton, stof, metaloverflader. Hun kan male gips, glas, mursten.

Blandt fordelene er:

 • modstand mod UV-eksponering, på grund af hvilke malede overflader ikke ændrer farve, må ikke blive gule og ikke falme;
 • god skjulekraft
 • farvemætning
 • holdbarhed;
 • lav pris

Efter tørring dannes malingen let vaskbar tynd film.

Ulemperne er ikke tilstrækkelig høj frostbestandighed.

Advarsel! Farven på overflader malet med akrylmaling mørkner umiddelbart efter tørring.

alkyd

Hver fabrikant har sin egen opskrift til fremstilling af maling baseret på alkydlak. Grundlaget for sammensætningen er altid det samme: lak (pentaphthalic eller glyphthalic), pigmenter og opløsningsmidler. Men for at fremhæve deres produkter, for at gøre dem konkurrencedygtige, tilføjer mange producenter stoffer til malingen, hvilket giver dem visse egenskaber. Dette kan øges fugtbestandighed, frostbestandighed, evnen til at forhindre udvikling af svamp og skimmelsvamp.

Et karakteristisk træk ved filmene dannet af alkydmaling er elasticitet. Takket være hende knager de ikke under indflydelse af temperaturfald, modstår varme og frost. Velegnet til udvendig og indvendig.

Afhængig af sammensætningen er der tre typer maling;

 • hurtig;
 • melaminoalkidnye;
 • alkyd-urethan.

Sidstnævnte har en højere vedhæftning på enhver overflade og anbefales til applikation til kompleks og porøs. Særlige anti-korrosionsmalninger er lavet til overtræk af metaller. De er det bedste valg til at male jerngarager.

Tip! Der er to kategorier af alkydmaling: glans og mat. Alle af dem har lige så god dækningsevne.

epoxy

Epoxy maling kaldes, lavet på basis af epoxyharpikser. Et særpræg ved disse sammensætninger - modstandsdygtighed mod slid. Derfor er de ideelle til trange garager. Desuden kan væggene og gulvet i dem være fremstillet af ethvert materiale: metal, træ, beton, mursten, skum eller gasblokke.

Blandt fordelene ved epoxy maling:

 • ikke-hygroskopicitet;
 • styrke;
 • modstand mod UV-stråling
 • bred vifte af farver og nuancer.

Afhængigt af frigivelsesformen er der tre typer:

Til anvendelse af den første kræver særligt udstyr. Derfor er de ikke egnede til indretningen af ​​garagen. Det er hensigtsmæssigt at anvende en to-komponent og spray maling. Det er mere fordelagtigt at bruge den første: to-komponent, der består af maleriets struktur og en hærder. Inden arbejdet påbegyndes blandes de i de mængder, der er angivet af producenten.

 • efter træning på beton modtage en stærk slidstærkt belægning;
 • Maling af metal, de giver pålidelig beskyttelse mod fugt og udvikling af korrosion;
 • lægge på træflader, stoppe forfaldsprocesserne og forhindre dannelsen af ​​mug.

To-komponent maling er egnet til beskyttelse af gulv, vægge og metalelementer (porte, wickets) i garagen. I modsætning til de fleste andre malinger kræver epoxy ikke præ-priming af overflader.

Tip! Sammensætninger baseret på epoxyharpikser har en skarp lugt. Værelset skal være godt ventileret, når de arbejder med dem.

polyurethan

Polyurethan maling har en kompleks sammensætning, der giver sådanne egenskaber som:

 • Den bedste slidstyrke blandt alle typer farvestoffer;
 • fremragende skjulkraft;
 • fugt modstand;
 • vejrbestandighed

Polyuretan maling giver høj kvalitet og langsigtet beskyttelse på alle overflader: beton, metal, mursten. De modvirker virkningerne af havsalt, alkalier og syrer, og danner også et tykt holdbart lag med udtalt elasticitet. Der er kompositioner til interne og eksterne værker. For uopvarmede garager anbefales det at bruge sidstnævnte.

Malinger er dyre, når du vælger, skal du tage hensyn til forbruget pr 1 m 2. Hvis overfladerne er komplekse, porøse eller tidligere malede, kræves der en tolags malingapplikation. Takket være god dækkekraft vil den skjule små fejl og visuelt justere væggene og gulvet i garagen. Velegnet til maling af metalporte.

Tip! 100% husholdnings polyurethan maler lidt. Oftest sælges der alkydforbindelser, forstærket med polyurethan. De opløser "hvid ånd". En polyurethan - kun et nummereret opløsningsmiddel. Til forbedring af garagen og passer dem og andre.

Hvad er kravene til garage maling?

Krav til malede overflader en smule. Alle er indlysende, og ingen af ​​bilens ejere er i tvivl om behovet for at vælge malinger med en liste over relevante egenskaber.

 1. Vandmodstand. Jo mindre væggene og gulvet absorberer væsker, renere bliver de og jo længere vil de beholde deres attraktive udseende.
 2. Nem fjernelse af pletter og snavs.
 3. Evne til at modstå høje temperaturer, der fører til brand. Brandsikker maling er vandbaseret. Alle andre - til en eller anden grad antændes.
 4. Frostresistens. Det er vigtigt for værelser, hvor der ikke er noget varmesystem.
 5. Høj vedhæftning til overflader, der i høj grad forhindrer maling af peeling.
 6. Beskyttelse mod dannelse af svamp og skimmelsvamp. Den er forsynet med forbindelser med antibakterielle og antifungale ingredienser.
 7. Anti-korrosionseffekt til maling af metaller.
 8. Lav grad af slid.

Hvordan vælger du den rigtige dækning

Hvis garagen er uopvarmet, anvendes facadefarver til indretning.

 1. En dyr men mest pålidelig metode er brugen af ​​polyurethan eller alkyd-urethan emaljer. De påføres med en rulle eller børste ved en temperatur på fra -10 ° C til + 35 ° C. Hvis overfladerne af væggene og gulvet ikke er plane, ikke plasterede, har fliset og huler, bliver malingen påført i 2 lag.
 2. Budget, men ikke mindre pålidelig måde - brugen af ​​akrylkompositioner baseret på vand. De har kun en ulempe: Hvis du holder din hånd på en malet mur, forbliver et farvet mærke på din hud. For at eliminere denne effekt er væggene lakeret med en vandbaseret lak, eller der vælges en maling med en lav slidstyrke. Økonomisk metode til at anvende akrylmaling - rulle.
 3. Det bedste valg til uopvarmede garager - vanddispersionsmaling (akryl eller latex), silikonefacade.

For opvarmede garager er emnet af emaljer bredere. Du kan bruge en af ​​de ovennævnte farver. Det er vigtigt at vælge blandt dem, der opfylder kravene til overflader i garagen.

Hvis der er en gammel, revnet og delvist skrællet belægning på væggene og loftet, fjernes den ved afbrænding med en blowtorch eller ved brug af vasker. Hvis du ikke ønsker at udføre forberedende arbejde, fortsæt som følger:

 • fjern med en spatel helt let peeling off partikler af den gamle belægning;
 • pensel til at påføre primer til blokerede overflader (optimalt valg - CONFORPRIM);
 • 2 lag vandbaseret alkyd eller facade maling påføres med en rulle eller børste.

Typer af maling til betonoverflader:

 1. Akryl.
 2. Vand-epoxy.
 3. Vinyl.
 4. Akryl silikone.
 5. To-komponent epoxy.

Tips til valg af farver

Erfarne bilister anbefaler maleri vægge og gulve i garagen i ikke-mærker, relativt mørke farver. I dette tilfælde vil pletter og snavs være mindre synlige. Loftet er ønskeligt at gøre lys. Dette vil blødgøre den forholdsvis dystre atmosfære i rummet.

Men dette råd er kun relevant for små i størrelse, tætte enkeltgarager. Hvis rummet er rummeligt, vil væggene blive snavset meget sjældnere. Og du kan male dem i enhver farve du kan lide.

Nødvendige værktøjer og materialer til maling

Til anvendelse af maling skal du vælge et af de tre mulige værktøjer:

Kriterier for valg af pensel

 1. Børster leveres med naturlige og kunstige (polyester) børster. De bedste paint exchange-egenskaber har den første. Men de har deres ulempe: de mister hurtigt deres form.
 2. På flade overflader anvendes maling med flade børster, hjørnerne raffineres rundt.
 3. Børstehåndtaget skal være behageligt og ikke glat. Det bedste valg ville være et værktøj med et træhåndtag.

Roller Udvælgelseskriterier

 1. For vanddispergeringsmaling er det bedre at bruge en rulle med skum, polyamid pels eller fra naturlig pels.
 2. Til alkyd og akryl - med velour.
 3. Til forbindelser med aggressive komponenter (opløsningsmidler) - med naturlig eller velour.
 4. Corners male over med en rund børste eller en speciel rulle med en smal arbejdsflade.
 5. Et værktøj med et blødt pelsskind, når man påfører maling, efterlader færre passerer end med en hård en.

For et sæt maling har du brug for en bakke, hvor de ruller rullen.

Spraykriterier

Sprøjtepistolen er mere praktisk til maling af vægge og andre overflader i garagen end børste og rulle. Dette værktøjs bekvemmelighed er, at alle porer og revner er fyldt med maling ved sprøjtning. For at udføre arbejdet passer enhver model sprøjtepistoler, elektrisk eller pneumatisk. Men denne anvendelsesmåde har sine egne vanskeligheder:

 1. Kræves for at vælge bredden af ​​dysen.
 2. Juster indløbstryk.
 3. Få den optimale fakkelstørrelse.

Når du vælger styret af anbefalingerne på diameteren af ​​dysen:

 • til akryl emaljer - 14-15 mm;
 • til flydende jord - 13 mm;
 • for alkyd og polyurethan - 17-18 mm.

Forberedende arbejde

Forberedelse af overflader fra forskellige materialer har sine egne egenskaber. Men der er generelle regler:

 • fjernelse af den gamle belægning, hvis nogen;
 • påføring af et primerlag, der øger vedhæftningen af ​​efterbehandlingstoffet til væggen (loft, gulv).

Forberedelsesstadier af mursten og betonoverflader

 1. Visuel inspektion af sømme og klodser for tilstedeværelse af huller.
 2. Fjern rester beton i form af dråber eller pletter. Brug en trowel eller spatel. Stærke holdninger skæres ned med en hammer og mejsel.
 3. De kontrollerer, hvor godt mursten holder fast, hvis det er nødvendigt, er chips og grober begravet med cement-sandmørtel.
 4. Hvis sømmen mellem mursten er dyb, skal du fylde dem med mørtel, og i 1,5-2 timer gør sammenføjningen.
 5. Hvis der er udslip, fjern dem ved hjælp af specialværktøjer. Anvendelsen af ​​eddikesyre og andre "folk" -løsninger er ineffektiv.
 6. Hvis der er oliefletter, er den eneste måde at slippe af med dem at fjerne dem sammen med betonen, og dunke 2-3 mm i ren beton. Ellers vil pletter være synlige på den malede væg, uanset hvilken type maling der vælges.
 7. Rengør og bedøm overfladen på enhver bekvem måde: blødblæsning (luftstråle under tryk), hydro-slibende behandling (ved brug af bilvasker), en boremaskine med børstebeslag.
 8. De venter på, at overfladerne tørrer og støv dem med en klud eller støvsuger.
 9. Påfør en primer.
 10. Start farvning.

Forberedelsesstadier af metaloverflader

 1. Fjern den gamle belægning ved fyring, trowel (med god afskalning af den gamle maling), remover.
 2. Eliminer pletter fra olier og brændstoffer og smøremidler med opløsningsmidler eller vaskevandsløsninger. Sot vaskes godt af med ferskvand og en børste.
 3. Rusten fjernes med en speciel rustfjerner.
 4. Hvis der er revner, dybe ridser og andre uregelmæssigheder, juster dem med kitt.
 5. Rengør overfladen med en børste med hårde børster eller metal.
 6. Affedtet med "hvid ånd".
 7. Tør med en ren klud.
 8. Jordmetal.
 9. Påfør det første lag maling.

Når man arbejder med metaller, er der en regel: Mængden skal fjernes, selvom den er helt ensfarvet som den nye.

Trin af forberedelse af træoverflader

 1. Fjern den gamle belægning på enhver bekvem måde: mekanisk, kemisk, termisk.
 2. De renser områderne med akkumulering af harpiks, vask dem med "White Spirit".
 3. Drop-down knob er fastgjort med lim og fylder hullerne med kitt på træ.
 4. Sandoverflader ved hjælp af slibemaskiner med filt eller andre børster (valget afhænger af træets tilstand).
 5. Støvfri.
 6. Primet træ.
 7. Påfør maling med antiseptiske egenskaber.

Farvning proces

Der er flere anbefalinger, der vil lette processen med at anvende maling og hjælpe med at gemme det:

 1. Det første lag er grundlæggende. Til anvendelse kan malingen fortyndes tyndere.
 2. Når man arbejder med vægge og lofter, begynder de at male fra et af hjørnerne.
 3. Når du arbejder med alkyd- og polyurethanmalinger, skal du først sætte 2-3 lodrette, tilstødende, smøre. Gnid derefter dem med en børste eller rulle.
 4. Ved farvning af træ påføres maling langs fibrens retning, uanset om basislaget er eller ej.
 5. Når der arbejdes med et sprøjteværktøj, holdes i samme afstand fra væggen, skal bevægelsen ved påføring af maling være glat og uheldig.

Sådan plejer du malede vægge i garagen

Korrekt pleje af overflader bevarer de beskyttende egenskaber af maling og udseende. For at gøre dette skal du udføre flere enkle handlinger rettidigt.

 1. Olie og fedtpletter fjernes godt med tørklæder fugtet med en vandig opløsning af et hvilket som helst rengøringsmiddel med en fedtfuld effekt.
 2. Pletter fra kemiske forbindelser fjernes med opløsningsmidler eller "White Spirit".
 3. Når der forekommer revner, broder dem så vidt muligt og fyld det rum, der er dannet med kittet. Slib det og male.
 4. Tør jævnligt overfladen af ​​med en klud, der er gennemblødt i opløsning med et hvilket som helst rengøringsmiddel.

Tegn konklusioner

Ved hjælp af de angivne oplysninger er det nemt at vælge den rigtige maling og værktøj, forberede overfladerne og male dem. Alt arbejde kan udføres uafhængigt uden at søge hjælp fra specialister.