Lofter i badeværelset og køkkenet

Hvad gips og male loftet i badeværelset bedes du fortælle mig?
Til rummet brugt EC 2000 (som eller 200). Går det på badeværelset (fugtighed)? Basen der er en betonplade på nogle steder overvældet med et rotband.

Så vil jeg male alt dette med en slags maling, så det var bare et hvidt loft.
Forresten, måske ved nogen, hvad det er malet? Interesseret i budget muligheder, krisen i landet trods alt

Samostroy skrev:
Interesseret i budget muligheder

Som et resultat vil budgettet være det, der vil vare i år. meget.
Og på en anstændig måde.
For nylig forsøgt. Malet badeværelse og toilet. "Atomic" maling. ">
Ja, men han så selv på prisen. For en måned siden var det klart billigere. ikke desto mindre.

Samostroy skrev:
Basen der er en betonplade på nogle steder overvældet med et rotband.

Dette er ikke særlig godt. "Rotband" primazyvat "er ikke det værd. Det er stadig gips.
Det er bedre at putte alt i en normal, primet og derefter malet.

Hvis prisen ikke overhovedet er tilfreds, så er en af ​​vores facader. Det er rigtigt, at strømmen bliver mere.

Samostroy skrev:
Til lokalet, der anvendes af EC 2000

Tile klæbemiddel på loftet? Cool!

Samostroy skrev:
fugtighed alle sammen)

. I en lejlighed kørte bedstefaren moonshine til salg, bare i badeværelset - det var her fugtigheden!

 • Alle naboer kom til udtryk med yellowness på væggene, da den regelmæssigt kaldte jack ikke kunne finde nogen lækager. det blev anset for at være en poltergeist.
  Dette er mig, at loftet, der blev plettet med et rotband fra min bedstefar ikke faldt, men formen var naturligvis til stede.
  1. "Limeblegning reducerer muligheden for skimmel."
  1. "Tile lim på loftet er kun berettiget, hvis det er gratis"
   2Samostroy
   Nå, et par flere tips, bare: 1) Gæringen skal finde sted ved vandporten. 2) Hvis du selv bruger produkterne, anbefaler jeg ikke at tage den første og sidste fraktion af destillationen.

Nå, hvad vil du have - første gang jeg laver reparationer, så prøv at huske alle navne her.

Faktisk var loftet i rummet kittet. EC K200 gips kittet ">

Så vil denne mulighed for badeværelset:

 1. Deep uregelmæssigheder gnides af Rotband
 2. Jeg gipser hele loftet på EC K200 gips kittet ">
  3. Ground
 3. Jeg maler med noget hvidt
  .

Og den hvide maling lettere?
Hvad angår et par, kan jeg arrangere en stor damp på badeværelset, og jeg kan uden en moonshine

Samostroy skrev:
Så vil denne mulighed for badeværelset:

Det vil gøre, men du skal ændre terminologien. Som dette:

 1. Dybe uregelmæssigheder (gnidnet) plasterning
 2. (Jeg gips) Jeg tømmer hele loftet. EK K200 gips kittet
  3. Ground
 3. Jeg maler med noget hvidt

Nu pralno)))

Samostroy skrev:
Gipsspalt EK K200

OMFANG
Gips kittet er beregnet til udjævning af lodrette og vandrette beton-, skumbeton-, cement-, cement-lim, gips- og gipsplader i tørrum til maling og vægpapir.

Loftgips

Loftgips henviser til den "våde" metode til udjævning af overflader. Plastering arbejde giver dig mulighed for at få næsten perfekt glat loft, uanset dets oprindelige tilstand, selvfølgelig underlagt overholdelse af hele teknologien.

Det anbefales at gipsere loftet, hvis bunden har en forskel på niveau 5 mm til 5 cm. Hvis det er mindre end 5 mm, er det bedre at påføre overflade fyldstof, hvilket bliver hurtigere og mere økonomisk.

Det er værd at huske på, at den maksimale tykkelse af gipslaget til loftet er 5 cm. Det er umuligt at anvende mere af denne værdi, fordi det ikke kun er dyrt, men også stadig farligt, da gipset simpelthen kan falde bagud og falde på hovedet under drift. Med sådanne store overflade uregelmæssigheder, bør du bruge teknologien af ​​en loft enhed (link).

Nå, hvis du beslutter dig for at gipse loftet, så vil vi i denne artikel overveje alle finesser og nuancer i gennemførelsen af ​​dette arbejde med egne hænder.

Fordelene ved pudsede lofter

 • Miljøvenlig: Gipsblandinger er helt sikre og kan bruges i alle lokaler. Derudover har gipsmørtelet en naturlig og dampgennemtrængelighed, så denne overflade vil også "trække vejret".
 • Fugtighedsbestandighed: Cementblandinger er modstandsdygtige over for vand, de kan bruges til at lave lofter i badeværelser, toiletter eller køkkener. Generelt kan du finde oplysninger om, hvad gips i hvilket rum og på hvilket grundlag du kan anvende i artiklen "Valget af gips" (link).
 • Brandmodstand: Denne type loft vil ikke brænde, da den ikke indeholder brændbare komponenter. Under brandpåvirkning forbliver der kun sot og brændende pletter på en sådan overflade.
 • Rumhøjde: Plastering bruges også til at opretholde rummets højde, hvilket er særligt vigtigt med lave lofter.
 • Levetid: Under forudsætning af overholdelse af hele teknologiske værker vil denne type overfladefinde vare længe nok.

Hertil kommer, at loftet, der er udlignet med gips, kan anvendes på stort set ethvert eksternt, dekorativt lag, der spænder fra hvidvaskning eller maling og slutter med installation af loftfliser og paneler.

Ulemperne med pudsede lofter

 • Kompleksiteten og hastigheden af ​​finish: Gipsloft - det er ikke kun tidskrævende, men også en ganske lang proces. Derudover vil det tage endnu en periode til fuldstændig tørring af laget, hvilket kan tage 2-5 dage afhængigt af applikationens tykkelse. På dette tidspunkt suspenderede alt arbejde på at afslutte loftet.
 • Funktionalitet: Det er ikke muligt at placere kommunikation eller yderligere belysningsenheder inde i strukturen. Selv isoleringen af ​​en sådan overflade vil være af stor vanskelighed.
 • Slidstyrke: Denne genstand gælder gipsloft i nye boliger, da de vil krympe i 3-5 år. I løbet af denne tid er det sandsynligt, at der opstår revner på den trimmet overflade. Vejen ud i denne situation vil være klistermærket af det forstærkende mesh i færd med at pudse loftet.
 • Omkostninger: Med betydelige forskelle i overfladeniveauer skal en tilstrækkelig stor mængde af blandingen købes. Og hvis du overvejer at arbejde i høj kvalitet på plastering, er overfladen ikke billig, så i sidste ende vil omkostningerne ved at udjævne loftet (selv uden at anvende et dekorativt lag) komme ud ret betydeligt. Du kan beregne omkostningerne ved disse efterbehandlingsarbejder og den krævede mængde materialer ved hjælp af vores efterbehandlingskalkulator.

Hertil kommer, at høj kvalitet gipsloft vil kræve nogle erfaringer og færdigheder. Ellers kan overfladen vise sig at være ikke helt jævnt, hvilket vil skabe nogle vanskeligheder ved yderligere færdiggørelse af strukturen. Og hvordan man undgår alt dette, overvejer vi nedenfor.

Teknologien til at udjævne loftet med gips

1. Forberedende arbejde

I begyndelsen er det nødvendigt at frigøre lokalet helt fra alle møbler og husholdningsapparater, og hvis det ikke er muligt at flytte dem, skal du straks dække med plastfolie. Dette skal gøres af to grunde. For det første er det forberedende arbejde i sig selv meget støvet og snavset. Og for det andet er fremstillingen af ​​gips og dens anvendelse på overfladen også vanskelig at tillægge rene operationer.

Så hele loftet skal rengøres af gamle belægninger, og jo mere grundigt dette er gjort, jo stærkere og bedre bliver det nye gipslag ud. Til disse formål anvendes en spatel. Om nødvendigt kan hele loftet fugtes med rigeligt vand, før du fjerner den gamle finish for bedre rengøring.

Efter disse arbejder er overfladen forpligtet til at inspicere for tilstedeværelsen af ​​forskellige pletter og forurenende stoffer, og i tilfælde af deres påvisning fjerne kilder. For eksempel skal området med skimmelsvamp og svamp behandles med en særlig væske - antiseptisk. Rusten i loftet renses godt med en opløsning af kobbersulfat og fedtpletterne - med almindeligt sæbevand.

For at sikre en bedre klæbning af gipset til bundfladen, skal hele loftet primeres. Primer skal vælges afhængigt af typen af ​​substrat. Hvis loftet er beton, skal du bruge sammensætningen Betonokontakt, akryl-, alkyd- og polystyrenprimere er egnede til træoverflader. En rulle og (eller) en børste bruges som et værktøj til anvendelse.

Efter priming er det nødvendigt at lade hele overfladen tørre godt, dette opnås i 6-8 timer. Endvidere kan du i princippet gå direkte til loftets gips, men så er der stor sandsynlighed for at få en ret ujævn og ikke meget stærk overflade. Derfor er det umagen værd at udføre en række forberedende operationer, kvaliteten af ​​plastering vil afhænge af præstationenes grundighed.

2. Installation af gipsbakker og garn

Disse trin er ikke obligatoriske, de kan selvfølgelig springes over for at spare tid og kræfter, da loftet mærkning til installation af gips beacons er en ganske omhyggelig opgave. Men disse operationer anbefales stadig at blive udført og følger således fuldt ud teknologien til udførelse af arbejdet, hvilket efterfølgende sikrer overfladens overflade, dets styrke og holdbarhed.

Fyrtårne ​​udsættes over hele området for at opnå en optimal fladhed under befæstning af loftet uden den mindste niveauforskel. Men før du installerer dem skal du markere overfladen meget omhyggeligt. For at lære at gøre alt dette korrekt, læs vores artikel "Udlægning af gipsbeacons".

For at sikre gipslagets styrke og beskyttelse mod revner i loftet, skal du installere et specielt forstærkningsnet. Det er lagt over hele området, herunder sømme og led. Dens fastgørelse udføres på stifter eller hæfteklammer til træoverflader og på dykker - til beton. I artiklen "Plastering gitter enhed" kan du lære mere detaljerede oplysninger om denne operation.

3. Anvendelse af gipsblanding

Gipsloft udføres i flere faser, og den første er forberedelsen af ​​blandingen. Det skal bemærkes, at det kun er nødvendigt at forberede opløsningen i det omfang, der kan påføres overfladen inden for 20-30 minutter. Ellers vil det blot tørre op, og det vil kun blive efterladt at smide det væk, da det ikke vil være muligt at fortynde den tørrede blanding med vand igen.

3.1. Fremstilling af opløsningen

Som regel angives alle oplysninger til fremstilling af gipsmørtel samt den krævede andel af blandingen og vandet på emballagen. Men generelt foregår det som følger.

Først skal du tage en beholder, der er fyldt med vand omkring halvdelen. Derefter hældes tør gips ind i den, og den resulterende blanding skal grundigt knædes med en blander eller en boremaskine med en speciel dyse. Når en homogen masse nås, skal opløsningen stå i 5 minutter. Derefter blandes den grundigt igen og bliver klar til påføring.

3.2. Lægning af gips på loftet

Den anden fase af arbejdet er anvendelsen af ​​opløsningen på overfladen. Til at begynde med skal du sprede et tyndt lag af blandingen på det valgte område (for eksempel et helt spænd mellem beacons). Dette vil skabe en stærk adhæsion af gipslaget til bunden af ​​loftet og reducere sandsynligheden for dens efterfølgende frigørelse. Dette kan gøres ved hjælp af en trowel eller spatel.

Derefter påføres det primære lag af gips på dette område. At arbejde med de samme værktøjer. Derefter kan du fortsætte med at udjævne løsningen ved hjælp af reglen. Hvis loftets prydning udføres i overensstemmelse med fyrene, skal de (reglen) stramme blandingen, tæt vedhæfte de etablerede profiler. Dette vil skabe den mest jævne overflade.

Under udjævning skal du nøje overvåge, at der ikke er hulrum eller nedtryk på overfladen. Hvis de dannes, skal de straks fyldes med en opløsning. Det er værd at huske på, at hele blandingen skal forbruges og påføres overfladen, indtil den griber ind, det vil sige inden for 20-30 minutter.

Udførelse af gips af hoveddelen af ​​loftet, er det nødvendigt at huske om forsegling af hjørner og anlæg med vægge. Til disse formål kan du bruge et rivejern eller poluterok.

Tip: Hvis gipset holder stærkt på værktøjet under arbejdet, bør de fugtes regelmæssigt med vand.

Hvis det er nødvendigt at lægge et lag af gips med en tykkelse på mere end 3 cm, skal arbejdet opdeles i 2 faser: Anvend først det første lag og efter dets delvis tørring - det andet.

Det skal bemærkes, at det næste lag af gips gips påføres i 20-30 minutter. efter at have lagt den forrige. For en cementblanding øges dette mellemrum til 120 minutter. Du bør ikke tage længere tid, for ellers vil gipslag sandsynligvis vise sig at være heterogene i deres egenskaber (fugt, tekstur osv.), Hvilket kan føre til deres efterfølgende frigørelse.

Efter færdiggørelse af pudsning skal alle eksisterende beacons fjernes, og det resulterende hulrum skal forsegles med mørtel. Dette vil i fremtiden gøre det muligt at undgå overfladens revner på disse steder, hvilket kan forekomme ved ujævn temperaturudvidelse af materialer.

10-15 minutter efter at det sidste lag af gips er påført, skal hele loftet forsigtigt gnides med en trowel eller en metal spatel. Under drift skal disse værktøjer fugtes regelmæssigt med vand. Injektionsmidlet selv udføres i cirkulære eller zigzag bevægelser. Resultatet skal ikke kun være glat, men også meget glat plasteret overflade, klar til efterbehandling.

4. Afslutningsarbejde

Hvis flydende tapet eller fliser vil blive brugt som dekorative loftsbelægning, er der ikke behov for yderligere handlinger, du kan fortsætte til overfladebehandling.

For høj kvalitet maling loftet skal gøre en anden operation - kitt, som eliminerer alle de mindste uregelmæssigheder på overfladen.

Nyttige råd: For at undgå fyldstof, kan du bruge følgende teknik. Inden for en dag efter færdiggørelsen af ​​gips og fugning skal loftet behandles igen. For at gøre dette bliver hele overfladen rigeligt fugtet med vand og igen omhyggeligt gnides og glattet. Dette gøres enten med et gitter med et slibenet eller med en slibemaskine, som sparer betydelig tid og energi.

Efter færdiggørelsen af ​​dette trin kan arbejdet på gipsloftet med egne hænder betragtes som helt færdigt.

video

Afslutningsvis kan du se denne video, som fortæller og viser teknikken til plastering indendørs.

Gipsloft: metoder, materialer

Gipsloft, såvel som en anden type finish, kræver omhyggelig overfladebehandling. Dette gøres uanset metoden til efterbehandling:

 • Traditionel, med blød plaster
 • tør, ved brug af plademateriale.

Begge metoder slutter med en færdigbehandling af gips. Valg af materiale afhænger af det kommende arbejde: reparation af loftet, udjævning af betonpladen, afslutning af loftet med dekorative gips.

Ønsker du at gøre loftet med dine egne hænder til maling, så er den bedste måde at nå loftet på at installere metalprofiler eller træstænger til loftet med den efterfølgende installation af gipspladen. Hvordan gør man det? Find her: i isoleringsafsnittet af loftet i lejligheden.

Denne færdiggørelsesmetode er velegnet til værelser med højt til loftet og skaber plads til skjulte ingeniør systemer: ventilationskanaler, kabelkanaler. HLC led og plader sprøjtes med et tyndt lag af efterbehandling gips, så overfladen er malet eller indsat over med tapet.

Stucco loft finish

Den traditionelle metode til våde gips har været kendt siden antikken. Forberedelse af en træpladeramme (helvedesild). Derefter anbringes en 3-lags kittestikblanding:

 1. Ca. 8 mm (3/8 tommer) tykt blev anbragt gennem hullerne mellem lamellerne for at opnå en stærk binding med lamellerne.
 2. Den såkaldte flydende belægning på ca. 6 mm (1/4 inch) for at opnå en glat overflade af det sidste lag.
 3. Sidstnævnte (installation eller efterbehandling) var omkring 3 mm (1/8 tommer) til dekoration.

Traditionelt var det første og andet lag som regel i et 1: 3-forhold af en blanding af kalkdej til rengøring og kvartsand. Blandet dyrehår, som bindemiddeladditiv. Det tredje lag - limpasta alene eller 3: 1 for en fin sandblanding.

Moderne gipsplaster er meget mere komplekse og mere skrøbelige end traditionelle kalkstendej anvendt i gamle strukturer. Dette skal tages i betragtning ved rekonstruktion af bygninger.

Lejlighedskomplekser har et betonloft. Deres finish er at forsegle leddene af panelerne, efterfulgt af plastering. Denne metode har fordelene:

 • rumplads bevares;
 • brandsikkerhed sikres;
 • mulighed for rettidig eliminering af fejl
 • evnen til at skabe design dekorative stucco.

Byggemarkedet har tørre gipsblandinger på cement, lime, gipsbase. Der er dekorative gipsblandinger. Deres sammensætning omfatter additiver, der øger styrkeegenskaberne, forkorter indstillingstiden, forbedrer vandmodstanden. Det vigtigste er brugervenlighed.

På de vedhæftede pakker eller instruktioner angives mængden af ​​vand, blandingsforbruget ved en vis lagtykkelse pr. Kvadratmeter, fremstillings- og applikationsteknologi til overfladen. For at gipe loftet med dine egne hænder, køb et håndværktøj.

Du skal også bruge: en byggekniv, en blød svamp, sandpapir af forskellige kornstørrelser, en hammer, en fugemasse, som regel en glat kam, et bygningsniveau, en blandingsblandingskapacitet, en mixer. Med andre værktøjer får du kendskab til arbejdet.

Vælg en type gips. Reparation af betonflader: installation af sømme, revner, chips - gøres ved at pudse loftet med cementmørtel. En billig tørblanding "MikCiti Cemosla". Med hensyn til tekniske egenskaber er det ikke ringere end dyre gipsbaserede blandinger. Brugstiden er 4 timer, hvilket gør det muligt at ælte store mængder og udføre plastering af store områder.

Du kan gipe loftet med gipsplaster, men du skal arbejde hurtigt med det.

Det påførte lag uden ekstra forstærkning varierer fra 5 til 30 mm til vægge. Lofter anbefales at forstærke med et specielt gipsgitter. Blandingen består af mineralske fyldstoffer og modificerede tilsætningsstoffer, som forbedrer styrkeegenskaberne, arbejdsløsningen er plastik, klæber fast til betonoverfladen, murværk, gassilicatblokke, stenplader. Valget af tørre blandinger er enormt.

Hvad gips at vælge til loftet betro eksperter.

Generelle anbefalinger om, hvordan du korrekt gipser loftet

Forberedende arbejde omfatter rengøring af loftet for snavs og støv. En metal børste, skraber, spatel, rengøringsmidler - Ryd loftet fra den gamle maling, fast gips, en anden, uegnet, efterbehandling materiale. Paneldamlinger, potholes og revner er forseglet med en forberedt gipsmørtel fra en tør blanding.

Overfladen, der skal repareres, er efterladt til hærdningstidspunktet (ca. en dag). Derefter renses sømene og primeres. Dette er nødvendigt for bedre klæbning af gipset til betonoverfladen.

Der er dybe penetration primere, der beskytter mod skimmel og meldug og reducerer forbruget af efterbehandling materiale. Det anbefales at prime overfladen 2-3 gange med mellemrum for bedre penetration. Samlingerne med væggene og mellem panelerne limes med et forstærkningsnet (om nødvendigt), og derefter påføres finishlaget.

Derefter udfører på kunstnerens anmodning kunstnerisk gipsplastik. Denne dyre type finish udføres af højtbetalt håndværkere. Der er færdige dekorative stykker af gips eller polyurethan. De er fastgjort til loftet og væggen med flydende negle. Ser rig på klassisk stil.

Til salg er klar gips dekorative blandinger. Du kan vælge den passende tone og forberede et dekorativt loftgips med dine egne hænder. Farvestoffer sælges, som tilsættes til den knådede gipsopløsning for at opnå den ønskede skygge.

Træloftgips

Ovenfor har vi overvejet den traditionelle metode til vådpudsning med helvedesild. Denne metode er tidskrævende, kræver en vis færdighed. Det er meget lettere at niveauere loften på gipspladen, og påfør derefter et udjævningslag af efterbehandling gips på overfladen. Sådan arbejde kaldes fyldstof. At sætte dekorative gips på loftet med denne metode vil reducere forbruget af dyre blanding, og loftet vil tage denne form.

GKL påførte venetianske gips. Den glatte glatte overflade har udseendet af marmor. Gipsformstøbning udføres under lysekronen. Sådan blev træloftet omdannet af mesteren.

Hvordan at gips osb loft?

OSB plader lofter af mange private huse, bygget på rammeknologi. Overfladen af ​​OSB til bedre vedhæftning med gips er limet med et maleri med PVA lim. Selvklæbende net er tilgængelige.

Loftet anbefales til gips på gitteret i to trin: glat med langsgående og tværgående lag. Du får gode resultater ved påføring af tekstureret gips til loftet. Forskellige farvestoffer tilsættes til den sædvanlige blanding og danner dekorative mønstre i loftet på grund af et professionelt sæt spatelteknikker. Brug specielle rullende ruller, skabeloner, armaturer.

Der er til salg klar mixer. Det er fordelagtigt at bruge dem, fordi de har høj plasticitet. Strømningshastigheden er angivet på plastikbeholderen, det giver dig mulighed for at købe den rigtige mængde putty. Relieffladen af ​​tekstureret gips skjuler små uregelmæssigheder og små revner.

Sådan gipser du loftet med dine egne hænder?

Selv erfarne pudsere, inden du plejer loftet, kan du prøve forskellige tegningsteknikker på en separat sektion af pladen (efterligner loftet). Og først efter et vellykket valg anvender denne teknik til hovedloftet. Øv dig, vælg en pålidelig måde til korrekt gips loftet, bringe færdigheder til det faglige niveau og komme i gang.

Strukturelle dekorative gips adskiller sig fra den strukturerede sammensætning af fyldstoffer. Til internt arbejde vælges færdige blandinger på vanddispersionsbasis. Strukturen omfatter marmorcrumb af forskellige fraktioner og polymere fyldstofbindemidler med tilsætning af acrylharpikser.

Der er en forskel: plastering og fyldstof. Putty, ifølge fagfolk, er designet til efterbehandling. For eksempel viser billedet materialer fra producenten BORO.

Hvilket gipsloft på badeværelset?

Der er ingen væsentlig forskel. Alt afhænger af kundens præferencer. Dekorativ kitt, som regel, fugtbestandig. Derudover kan den beskyttes med fugtbestandig maling. Malerfarvet ved hjælp af computerprogrammer i bygning af hypermarkeder. For ikke at forveksle: "Sådan gipser du loftet i rummet?" Læs omhyggeligt sammensætningen af ​​blandingen, som skal bestå af naturlige ingredienser og opfylde kravene til brandsikkerhed.

Nyttig video

I videoen, se et eksempel på gipsloft uden bakker:

For fuldt ud at forstå, hvordan man anvender dekorative gips på loftet, må man ikke blot have teoretisk viden, men også beherske denne kunst ved at forsøge at anvende tegningen selv. Og hvem ved det? Måske har du kunstneriske evner, og så vil der være ideer, muligheder for at oversætte dem til virkelighed.

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Plastering i badeværelset: valget af materiale og teknologi fungerer

En af de nemmeste måder at lave reparationer på et badeværelse er at gipse væggene. Til dette formål er passende fugtighedsbestandige sammensætninger. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan man beskytter vægge og lofter i fugtige rum, hvilket gips er bedre egnet til dette.

Der er vandtætte og hydrofobe plastre. Vandtæt tåler udsættelse for høj luftfugtighed.

Forbindelser med vandafvisende egenskaber skaber på overfladen af ​​en vandtæt film, der afviser fugt.

En anden type gipsblandinger til badeværelset - sanitering (tørring). Disse forbindelser er designet til at afslutte overflader, der er udsat for udslip, skimmel og meldug.

Vandtæt gips

Typer af fugt-resistente og hydrofobe gipsblandinger:

Leveling - for at rette væggenes plan, udjævning af bakker, små uregelmæssigheder. Vandtæt nivelleringsplaster er lavet på en cementbase.

Det er vigtigt! Gips på badeværelset anbefales ikke. Gips tolererer ikke kontakt med vand, og tilsætningsstoffer beskytter ikke mod direkte eksponering for fugt. Du kan bruge gipsblandingen til badeværelset, hvis du laver en ekstra behandling af væggene med vandtætning eller revet med fliser.

Dekorative. Denne type gips påføres i et vådt rum med et meget tyndt lag, derfor skal der mindst to basislag påføres under den. Forbindelser på akryl og silicat baser adskiller sig i høj fugtighedsbestandighed.

Flere mærker af udjævning gips til badeværelset:

 1. Vandafvisende belægning Profit Hydrophobic - designet til udjævning af vægge og lofter udenfor og inde i bygningen, især anbefales til efterbehandling værelser med konstant høj luftfugtighed (bade, brusere, puljer osv.) Og ofte fugtede fragmenter af facader.
 2. Tør cementbestandigt vandtætningsmiddel til udjævning af vægge og lofter i våde rum CONSOLIT 540. Hydreret kalk og et kompleks af særlige tilsætningsstoffer, der er en del af det, skaber en løsning med høj vandfastholdelseskapacitet.
 3. WEBER VETONIT TT 40 - cement-sand sammensætning til manuel og mekaniseret applikation.
 4. Plaster Knauf: Grünband, Unterputz, Zkelputz (kun som base for dekorative).
 5. Brand begrundelse: Startwell PC21 facade, Slimwell PC23 tyndt lag, Flyvell PC24 / 1 ML cement letvægts, Well PC20 plastering maling (til det første lag).

Disse plaster er egnede til grov efterbehandling til maling eller fliser. Hvordan og hvordan man justerer væggene under flisen læses her.

Vandfaste dekorative gipsblandinger:

 1. Ceresite: CT35 (barkbille), CT174 sten silikat-silikone, akrylblandinger (CT 60, 63, 64), Decor plus hydrofob (vandafvisende).
 2. Knauf Diamant.
 3. Funds: Exterwell pelscoat, modelleret (for at skabe den originale tekstur), tonet (farve).

Fordele ved fugtresistente plastre:

 • dampgennemtrængelighed - pudsede overflader "trækker vejret", de udgør ikke kondensat;
 • skabe betingelser ugunstige for udvikling af skimmel, svampe, bakterier;
 • universalitet - justere, dekorere, desinficere badeværelse vægge;
 • let pleje af pudsede overflader;
 • lave omkostninger ved efterbehandling
 • stort udvalg af farveindstillinger, teksturer;
 • før der træffes vanskelig forberedelse er ikke nødvendig
 • ingen udslip er dannet.

Saniteringskompositioner til våde rum

Sanitiserende gipsblandinger anvendes til:

 • restaurering af fugtige vægge i gamle bygninger, hvor almindelige løsninger ikke er egnede
 • hurtig affugtning af overflader i våde områder
 • forhindre udseende af udblødning, skimmel kolonier, svampe.

Fordelen ved deres anvendelse er muligheden for at tørre lokalerne uden mekanisk påvirkning på grund af den konstante udtrækning af fugt fra indersiden. Overfladen af ​​renoveringsgipset er porøst, det vil sige det har et større område end det sædvanlige. På grund af dette fordampes fugtigheden 10 gange hurtigere. Salte i processen med fordampning af vand forbliver i porerne i belægningen, ikke stikker ud på overfladen.

Flere mærker af rensende gips til badeværelset:

 • Ceresit hydrofile CR 61 og hydrofob CR 62.
 • Baumit SanovaPutz S.
 • Termisk isolering ThermoUM og ThermoUM Xtra.
 • Termisk isolering ThermoSAN til meget fugtige og saltvand overflader.

Sådan justeres væggene i badeværelset

Cement gips

Den bedste mulighed for udjævning af væggene i badeværelset - gipsblandinger baseret på cement. De skaber en holdbar vandtæt belægning. Men deres ulempe er mere tørretid end gipsens.

For at spare tid, må du ikke fortynde overskydende snavs og ikke røre med nybegynderens sammensætning mestere opfordres til at købe færdige tørblandinger.

Men hvis du beslutter dig for at forberede løsningen selv, så har du brug for dette: Portlandcement M400 eller M500, vasket fint sand og blødgøringsmiddel.

Materialerne blandes i følgende proportioner:

 • M400: sand - i forholdet 1: 4;
 • M500: sand - i forholdet 1: 5.

Blødgøringsmidlet tilsættes for at forøge elasticiteten af ​​blandingen for at lette plettering, for at forøge adhæsionen af ​​opløsningen og for at reducere revner. Dens mængde afhænger af koncentrationen, det er nødvendigt at se instruktionerne fra producenten. Blødgøringsmidlet kan erstattes med et flydende rengøringsmiddel, idet det tilsættes til vandet inden blandingen af ​​gipset i en mængde på 0,5-1 vægtprocent af den resulterende cement.

Gips: Er det muligt at bruge hvordan man beskytter mod fugt?

Gipsblandinger baseret på gips anbefales ikke til udjævning af overflader i badeværelset, toilet og andre rum med høj luftfugtighed. Men nogle gange vælger alle de samme efterbehandlere denne mulighed - indstillingstiden er hurtigere end cementcementet, det er lettere at anvende.

Beskyt gips gips fra fugt ved at påføre 2-3 lag dyb penetration primer. Det skaber en vandafvisende film på overfladen.

Sådan vandtætning giver yderligere fordele:

 • forøgelse af vedhæftningsstyrken af ​​materialer og belægninger;
 • fald i porøsitet;
 • forebyggelse af udvikling af svamp eller skimmelsvamp.

For at beskytte gipsgipset mod fugt er efterfølgende efterbehandling vigtig. Den bedste mulighed er en flise, men det er også muligt at male med latexbaserede vandemulsionsblandinger, for eksempel Tex, Dulux, Dali osv.

gips gipsplader

En anden måde at gøre væggene i badeværelset glattere er at være færdig med fugtresistent gipsplader (grønne ark). Det er fastgjort til rammen af ​​metalprofiler eller limet med specielt gipslim. Ulempen ved den første metode - reducerer størrelsen af ​​rummet med hver væg med 10 cm, men hvis krumningen er signifikant, er det den eneste mulige måde.

Rammen er monteret fra profilen af ​​to typer - rack og guide. De løser det til væggen med dowels, for at øge deres styrke, yderligere suspensioner er installeret. GKL til en profil fastgør selvdrejende skruer, leddene lim en tape - serpyankoy. Hatte fittings og montering tape kit.

Under væggen lim lim for jorden. Lim påføres arket og påføres på den forberedte overflade. Kontroller bobleniveauets position og om nødvendigt niveau.

At gipse gipspladen er nemmere end at pleje væggene, men det kræver god vandtætning. Under flisens overflade er denne metode velegnet.

Stages plastering vægge

Før plastering af væggene fjernes de gamle belægning og børster overfladen. Derefter anbefales det at tørre overfladen med en fugtig svamp, og vask det stærke snavs med en sæbeopløsning.

Sørg for at måle flyet eller plumben.

Før plastering er det nødvendigt at anvende en primer. Som allerede nævnt vil dette give finish holdbarhed, fugt modstand og beskyttelse mod skimmelsvamp. Primet med en pensel, rulle eller spray i to lag.

Gipsblanding påføres i tre lag. For hver efterfølgende opløsning gøres mere flydende. Fremgangsmåde:

 1. Før man begynder at anvende på væggene, installeres metalbønner, som er fastgjort til overfladen i små portioner af opløsningen.
 2. Under det første lag af væggen anbefales at sprøjte med vand fra sprøjten.
 3. Kast en mørtel med en spatel eller en maleskov, der starter fra bunden. Derefter justeres reglen, der er fastgjort til styrene, løfter den op og flyttes lidt fra side til side.
 4. Smuldrende vægge er desuden forstærket med mesh, som er fastgjort i det første lag af gips.
 5. Efter fuldstændig tørring af opløsningen skal du gips igen.
 6. For et bedre greb med efterbehandlingslaget på et nyt sekund er skårene lavet med en indhakket trowel.
 7. Det sidste lag er lavet af en dekorativ blanding eller gnides, hvis den er forberedt til maling.

Dekorativt gips til badeværelset

Flere måder at gips et badeværelse på:

 1. Venetiansk gips. Denne belægning skaber en glat blank overflade, som efterligner naturlig marmor eller anden sten. Det udføres ved at overlappe flere lag af materiale i forskellige nuancer. Til sidst læg et lag af gennemsigtig voks. Det giver glans, beskytter mod fugt.
 2. Sætte farve voks over gips. Syntetisk voks giver sløvhed, naturlig skinne. Voks med nuancer af guld eller sølv skaber en metallisk effekt.
 3. Dækker med en glasfarver (azurblå). Dette er en anden mulighed for at forbedre fugtmotstanden på den plasterede overflade. Lak til glas er i det væsentlige en gennemskinnelig vandbaseret maling. Ved at kombinere flere forskellige nuancer og anvende dem med overlapning, kan du opnå en usædvanlig effekt.
 4. Imitation murværk. En simpel spatel på våd gips skubber rillerne og gentager formen af ​​mursten.

For at afslutte badeværelset anbefales det ikke at bruge dekorative gips med en reliefflade. Fugtdråber ophobes i rillerne. Selvom du anvender en fugtighedsbestandig blanding, vil den tjene mindre end med en glat tekstur.

Brugen af ​​fugtbestandig gips i badeværelset giver en lav pris for at skabe en pålidelig, visuelt tiltalende belægning. Til dræning af fugtige vægge og lofter kan du vælge at blande rensemidler. Plastering kræver ikke komplekse værktøjer og stor erfaring i efterbehandling, så alle kan reparere med egne hænder.

Sådan putter loftet i badeværelset

Sendt 05/18/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 stemme, gennemsnit: 5 ud af 5)

At lægge loftet i badeværelset er et vigtigt punkt i forberedelsen af ​​belægningen til maling. Resultatet af højkvalitetsreparation afhænger i vid udstrækning af det korrekte valg af materiale til udjævning af loftet i badeværelset og kompetent efterbehandling.

Typer af kit

Formålet med kittet er at forberede overfladen til efterbehandling, udjævning af overfladen, korrigering af alle mindre defekter og eliminering af forskellige riller eller revner.

Blandingen til fremstilling af loftet til efterbehandling er klassificeret efter dets tilsigtede formål og basiske sammensætning. Flere typer fyldstoffer bruges til at niveauere overfladerne:

Fordelen ved dette materiale er øget fugtmodstand og brugervenlighed. Denne putty glatter overfladen godt og krymper ikke under tørreprocessen. To typer polymerblanding fremstilles - akryl og latex. På grund af forekomsten af ​​allergener i polymere materialer anbefales det at arbejde med blandinger i en åndedrætsværn.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Polimernaya-shpaklevka.jpg "alt =" putty loft i badeværelset "width = "800" height = "560" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Polimernaya-shpaklevka.jpg 800w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / Polimernaya-shpaklevka-300x210.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 800px) 100vw, 800px "/>

Denne kit er velegnet til brug i alle rum med høj luftfugtighed. Fremstil det i tør og flydende form. Ved hjælp af cementblanding er det let at justere forskellige overflader og eliminere uregelmæssigheder med forskelle på op til 15 mm. Ulempen er en lang tørretid og en grå farvetone af materialet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/SHpaklevochnaya-smes-na-tsementnoy-osnove.jpg "alt =" kitt til loftet i badeværelset "width =" 630 "height =" 445 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/SHpaklevochnaya-smes-na-tsementnoy- 0snw 630px "/>

Bindemidlet i blandingen tørrer olie. Som yderligere elementer tilsættes lim, blødgørere, kridt, vand og komponenter til produktet for at accelerere tørringen. Denne kitt bruges til at justere væggene med mindre fejl, da det kan fjerne uregelmæssigheder med afvigelser på kun 2 mm. En væsentlig ulempe er ustabiliteten til fugt og lav styrke.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Maslyanaya-shpaklevka.jpg "alt =" kittet til loftet i badeværelset " width = "735" height = "549" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Maslyanaya-shpaklevka.jpg 735w, https: // remontcap. ru / wp-indhold / uploads / 2017/05 / Maslyanaya-shpaklevka-300x224.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Maslyanaya-shpaklevka-174x131.jpg 174w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Maslyanaya-shpaklevka-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 735px) 100vw, 735px "/>

 • gips

Materialet tørrer hurtigt, har en lys skygge og påføres det krævede område i et jævnt lag. Kittet skelnes ved brugervenlighed, styrke og holdbarhed, men det er fuldstændig uegnet til at forberede værelser med høj luftfugtighed og tolererer ikke temperaturændringer.

Af alle slags materialer til fremstilling af loftet til et badeværelse anvendes kun blandinger med højere beskyttelse mod fugt til maling eller påføring af dekorative gips. Derfor er gipsløsninger ikke egnede til efterbehandling af badeværelset.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Gipsovaya-shpaklevka.jpg "alt =" kittens loft i badeværelset "width = "600" højde = "470" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/Gipsovaya-shpaklevka.jpg 600w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / Gipsovaya-shpaklevka-300x235.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Karakteristik af kittet til badeværelset

For at forberede loftet i et rum med høj luftfugtighed skal du være forsigtig med at vælge kittet.

De vigtigste egenskaber, der skal være tømmer til loft i badeværelset:

 • modstand mod temperaturændring
 • øget vandmodstand
 • styrke
 • elasticitet
 • lang levetid
 • brugervenlighed
 • muligheden for at anvende på forskellige overflader
 • manglende giftige stoffer

Når man vælger en sådan blanding, er det nødvendigt at vide, at kittet er klassificeret i to typer: simpel kitt - "KR" og fugtbestandig - "VH".

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/e268d3dff82ed4f2460be182dde6fd2d.jpg "alt =" loftet i badeværelset "width =" 500 "height =" 527 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/e268d3dff82ed4f2460be182dde6fd2d.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / e268d3dff82ed4f2460be182dde6fd2d-285x300.jpg 285w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Loft forberedelse

Før påfyldning er det nødvendigt at forberede overfladen til arbejde. Dette vil kræve:

 • en spand
 • svamp
 • spatel
 • slibeklodser
 • kort servietrulle
 • kludserviet

Forberedelsen består af flere faser:

 1. Eliminering af den gamle belægning. Unødvendig tapet fjernes, maling er fjernet eller gammel hvidvaskning;
 2. Rengøring op Alt støv og snavs fjernes fra overfladen;
 3. Behandling med svampeopløsninger. Hvis der er rot eller skimmel på loftet, er overfladen imprægneret med specielle beskyttende blandinger;
 4. Primer. Et lag af primer påføres hele arbejdsområdet for at forbedre adhæsionen af ​​kittet til overfladen. Eksperter anbefaler at anvende et sådant fundament i to lag. Efter hver applikation skal primeren tørre helt.

Efterfølgende overfladebehandling skal kun udføres, efter at primeren er tørret helt. Hvis der er betydelige uregelmæssigheder i loftet, skal overfladen forplanes med gips.

Processen med at fylde loftet i badeværelset

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/shpaklevka-sten-v-vannoj-05-730x411.jpeg "alt = "Fyldning af loftet i badeværelset" width = "730" height = "411" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/shpaklevka-sten-v- vannoj-05-730x411.jpeg 730w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/shpaklevka-sten-v-vannoj-05-730x411-300x169.jpeg 300w "sizes =" (max- bredde: 730px) 100vw, 730px "/>

Hvis blandingen bruges til at niveauere overfladen i form af et pulver, skal du først blande det korrekt i overensstemmelse med instruktionerne:

 1. Hæld tør blanding i spanden;
 2. Tilføj noget vand
 3. Rør med en mixer.

Hvis den fugtbestandige opløsning kom ud meget tyk, tilsæt mere væske og slå massen igen, indtil den bliver homogen. Til sidst bør blandingen have konsistens af cremefløde. Derefter bliver det liggende at sætte sig i et par minutter og blandes godt igen.

Fyldstofet til loftet i badeværelset overlejres på overfladen på en simpel måde:

 1. Den første del af opløsningen påføres sporene og forskellige uregelmæssigheder. Kittet glattes med en spatel og lades tørre i flere timer;
 2. Den tørre overflade behandles med primer. Den påførte imprægnering får lov at tørre fuldstændigt;
 3. Det vigtigste finishlag af udjævningsstof er overlejret over hele området. For at putty loftet i badeværelset skal være glat med en spatel eller trowel for gips. Overfladen glattes forsigtigt.

Under behandlingen er det nødvendigt at sikre konstant lufttemperatur og beskyttelse fra træk, indtil finishlaget er helt tørt.

Det næste trin i forberedelsen af ​​loftet til efterbehandling er udjævning af overfladen. Sådan arbejde er ret besværligt, men alle kan gøre det:

 1. På en slibemaskine eller en speciel rivemaskine er der ikke installeret for stort mesh eller sandpapir.
 2. Gradvist poleret alle unøjagtigheder og afvigelser fra niveauet;
 3. Med en flad glat overflade fjernes alt støv.
 4. Loftet er imprægneret med primer.

Til afslutning af et rum med høj luftfugtighed er det vigtigt at bruge alt materiale til efterbehandling med høj fugtighedsbestandighed, herunder kitt. Kvaliteten af ​​reparationer i et værelse med bad afhænger direkte af den kvalificerede organisation af efterbehandling og det rigtige materiale.

Afslutning af loftet med selvfremstillet gips

Reparation af loftet begynder med en vurdering af graden af ​​ødelæggelse og valget af efterbehandling. Moderne materialer giver masser af muligheder for ejeren. For eksempel, hvis der er et spændings lærred, opstår der ikke problemer med udjævning af flyet. Men med en lille højde af væggene vil designet stjæle de nødvendige centimeter. Her er bedre egnet gipsloft, som er gør-det-selv, og det er billigt.

Vælge en gipsblanding til et betonloft

Hvilket materiale passer til basen? Producenter tilbyder et godt udvalg af kompositioner:

 1. Klar blander på polymerbasis. De har høje bruger- og kvalitetsegenskaber, er nemme at anvende og har en lang levetid. Den høje pris er berettiget af gode tilspændingsmuligheder, fremragende vedhæftning til basen.
 2. Blandinger på cement og sandbasis. Populære forbindelser, hvor du kan tilføje kalk. Fordele: Krymp ikke, længe "live", let at anvende. Der kræves dog yderligere arbejdskompetencer.
 3. Gipsblandinger. Den billigste og overkommelige mulighed for hjemmet guiden. Plus blandingen i god vedhæftning med en betonbase, minus - tørrer hurtigt.

Tip! Valg af typer af blandinger, er det nødvendigt at være opmærksom på producenternes anbefaling. På emballagen angiver det grundlag for hvilket sammensætningen er beregnet. Men mærket "blanding til arbejde på loftet" - et trick, der øger prisen på varerne. Du kan vælge en identisk komponent efter valgmulighed, hvis omkostninger vil være lavere.

Plastering metoder

At lave dine egne hænder kan gøres med og uden beacons. Den første mulighed er egnet til mestere med minimal erfaring, den anden - for fagfolk. Du kan også gøre uden beacons, når du planlægger planen med GCR ark. I dette tilfælde er efterbehandling af loftet med gips en efterbehandling og bruges til at sætte lak og led.

Et forstærkningsgitter er nyttigt til udjævning af flyet, især hvis dråber og andre defekter er mere end 0,5-1,0 cm eller et lag af gips påføres med en tykkelse på 5 cm. En sådan tykkelse anvendes ikke en gang, en gradvis justering er nødvendig, armeringsgitteret vil fungere som et fastgørelseselement.

Tip! Begyndere uden erfaring bør ikke begynde at rette op på betydelige mangler over et stort område. Med et lag af gips med 5 cm høj risiko for sammenbrud af hele massen. Det er bedre at vælge stræklofter. I sidste ende vil omkostningerne ved arbejdet afregne strammernes lange levetid.

Teknologi til at anvende gips til loftet

Arbejdens nuancer afhænger af, hvor betydelige dråberne er, dybe revner og andre strukturelle uregelmæssigheder.

Mindre korrektioner udføres i tre faser:

 • dobbelt primer plan;
 • stramning af gips uregelmæssigheder;
 • efterbehandling sweep.

Ved alvorlige fejl af ensartethed, når krumningen er mere end 6 mm, er det bedre at bruge beacons. Arbejd med dem lettere, hurtigere.

Og her er nogle tips fra herrene:

 1. Ved æltning af en tyk opløsning af gips eller andre komponenter skal du sørge for at lade blandingen stå i 10-15 minutter. Fortsæt derefter æltning, indtil den ønskede tilstand opnås. Tid er påkrævet for et sæt af ønskede egenskaber.
 2. Udførelse af arbejde på store områder, geder vil være nyttige. Jo længere tværlinjen bliver, desto mere praktisk er det at bevæge sig, fordi sammensætningen er overlejret af striber.

Og nu om hvordan man reparerer gipsloftet. Bemærk at alle faser af arbejdet er nødvendige for udførelse, så sammensætningen ikke falder straks efter tørring.

Overflade primer

Sammensætningen af ​​dyb imprægneringen påføres. Processen er nødvendig for at øge klæbens adhæsion til bunden. Forbehandling vil minimere risikoen for sprængning og bevægelse af sammensætningen.

 • Knead primer, gælder for hele flyet eller lokale områder. Til arbejde har du brug for en rullebørste.
 • Anvendelse af jorden to gange. Det første lag absorberes i porerne, binder dem. Den anden - løser resultatet, giver styrke.
 • Når plastering lofter med en lag-for-lag anvendelse af blandingen, bør priming foretages hver gang efter at gipset er tørret. Gem på jorden bør ikke være. Prisen på primer er lille, men effektiviteten er højere. Imprægner heller ikke bunden "til dråberne fra loftet" - foranstaltningen skal overholdes i alt.
 • Ved forberedelsen af ​​loftet for maling skal primer være det sidste behandlingsstadium. Som følge heraf vil malingen falde mere jævnt, forbruget af sammensætningen vil blive reduceret, og overfladen bliver helt jævn uden porer.

Tip! Før overfladen skal overfladen være støvfri og sørg for, at små partikler og snavs ikke sætter sig på det våde plan. Alt dette stramme prisonnet til loftet bliver nødt til at sande igen, rengøre og håndtere.

Tætning af led og revner

Det er svært at finde lejligheder, hvor lofterne fra betonplader er ideelt monteret og ikke har afvigelser i højde, revner og revner. Seglet vil ikke være det nemmeste, men resultatet er det værd. Du kan gøre stretch lærred eller hængslet struktur. På samme tid reducerer strækloftene 5-7 cm, suspenderede - med 10-12 cm. Gipset påføres med et lag op til 5 cm. Fordelen er åbenbar.

Sådan forsegles hullerne, leddene, sømene:

 1. Strip basen til beton. Fjernet hele indretningen, det gamle gipslag. Brug om nødvendigt en mejsel, hammer.
 2. Hvis pladefaldet er forseglet med en stor mængde blanding, fjernes også denne haugen.
 3. Skrab overfladen med et konstruktionsgitter. Ryd støv, snavs. Dette danner et dybt hul, som skal repareres ved at vælge en af ​​mulighederne:
 • hæld samleskum, afskær proteserne efter tørring af blandingen;
 • at fylde hullerne med et lak gennemblødt i flydende gips.
 1. Forsæt hele området, trænge så meget som muligt til den mulige dybde af sømmen.
 2. Dæk leddene med gips. Beregningen af ​​lagtykkelsen skal være sådan, at spalten er helt lukket, men uden forskelle i højden med resten af ​​planet.
 3. Uden at lade gipset tørre, læg styrketape på sømmen. Påfør et andet lag af gips over båndet.

Tip! Vælge typer af gipsloft, husk: i gamle huse i gipslaget gemt elektrisk kabel. Det er muligt at udskifte ledningerne, skifte for at sikre en lang levetid for ledningerne og for at sikre levedygtigheden.

Fogens zoner behandles som følger:

 • sy en lille sømme
 • prime hele overfladen;
 • anbring et lag af blandingen for at justere;
 • vent på den første indstilling af sammensætningen;
 • lim forstærkning tape;
 • Juster det andet lag af gips over båndet.

Tip! Hvis lofter af lofter udføres i et badeværelse, bør sammensætningen være med et højt niveau af vandmodstand og bioprotektive komponenter.

Værktøj og materialer til arbejde

Guiden skal bruge følgende sæt:

 • bor med dyse;
 • bygningsregel
 • sæt af spatler;
 • falk;
 • laser niveau;
 • primer;
 • kit.

Du skal bruge en trinladder eller stærk støtte, personlige værnemidler.

Montering af bakker

For at indstille beacons korrekt, er et laserniveau nyttigt. Installering af bakker i gipsloftet er som følger:

 • enheden er anbragt over loftet;
 • aktiver horisontal scanning;
 • udføre målinger på flere punkter
 • måle afstanden fra loftet til den vandrette stråle;
 • optage aflæsningerne på loftet.

Zoner med mindste og maksimale forskelle vil være synlige. Beregningen giver dig mulighed for at bestemme det ønskede lag af gips. Det er ikke svært: Tilføj 5 mm til den største afvigelsesindikator - resultatet er den ønskede figur af lagtykkelsen.

Tip! Til manuelle målinger på væggenes omkreds afvises vandret. Indre punkt er den samlede afstand fra gulvet. Vedhæft den ene ende af niveauet til linjen, hold den anden i hænderne og gå rundt i rummet omkring omkredsen.

Nu installerer fyrtårne. Disse er perforerede strimler med en fremspringende ryg, som hjælper med at niveauere laget. De dimensionelle parametre af beacons er forskellige, det anbefales at tage dem, der er større end indikatoren for den højeste afvigelse af højden på flyet.

Algoritme til installation af beacons:

 1. Hovedlængdemåttet er reglen. Den nemmeste måde at arbejde med værktøjet på er ikke mere end 150 cm, fyrtårnet er op til 130 cm.
 2. Eksponering af fyrtårne ​​med et obligatorisk indryk fra vægge på 30 cm.
 3. Profiler er fastgjort på gipsammensætningen, blandet til tilstanden af ​​tyk creme.
 4. Først skal du lave et mærke på loftet. Dette vil lette processen med at placere beacons.
 5. Blandingen påføres prikket i små portioner. I nezasokhashy sammensætning straks sætte fyrtårne.
 6. Tryk på de perforerede strimler, kontroller straks niveauet af monteringsnøjagtighed.
 7. Indikatorfladhed flyttes til to modsatte vægge ved mærket, skruer skruerne. Mellem skruerne stram byggesnoren.

På ledningen lettere at justere flyet. Det er fortsat at vente på tørringen af ​​gipsmørtelen, og du kan fortsætte til næste trin.

Plastering ansøgning

Der kræves en spatel og en falk for at overføre løsningen til loftet. Arbejdsteknologien er som følger:

 • Forbered blandingen, opnå perfekt glathed og tykkelse af cremefløde. Der bør ikke være klumper, imprægneringer, nepromer.
 • Overfør sammensætningen til loftet med slag eller nakida - vælg her, at det er mere bekvemt for nogen.
 • Det er lettere at arbejde i 50-60 cm striber, der gradvist fylder hele afstanden mellem fyrene.
 • Så snart banen er fuld, tag en regel, hvile mod fyrtårne ​​og flytte med en lille wiggle.
 • Fjern rester af opløsningen på reglen med en spatel, fortsæt "trækker" til enden af ​​strimlen.
 • Således går loftgipset fladt. Hvis der er fejl i ansøgningen, skal du tilføje blandingen og strække den igen med reglen.

Fyldning af alle båndene, blokering af loftplanet helt. Lad sammensætningen tørre ud, det vil ikke være overflødigt at prime efter tørring. Gipset tørrer i 5-8 timer, først da skal du begynde at trække ud fyrene.

Fjernelse fyrtårne ​​og endelig fugning

Beacons skal fjernes, så metallet ikke forringes og giver ikke rustne pletter på det færdige loft. Det er vigtigt at beregne det øjeblik, hvor gipset allerede har grebet, men har ikke tørret helt ud, ellers vil hele laget flyve rundt i fyrtårnets uddybning. Efter fjernelse af de perforerede dyser, mal over defekterne med samme sammensætning.

Vent til fuldstændig tørring, hvis løbetid afhænger af tykkelsen af ​​det påførte lag. Hvis gipset lægges til en tykkelse på 3 cm, skal du sørge for at bruge et forstærkningsnet. Fastgør gitteret med skruer, dowels. Tørker sådan et grundlag op til 3-4 dage.

Efterbehandling udføres som følger:

 1. Slibning af loftet med slibemidler. Dette kan være et revet konstruktionsgitter eller smørefelt fra fraktion nr. 100-140.
 2. Efter slibning skal der påføres et lag af efterbehandling gips. Laget er så tyndt som muligt. Det er lettere at stramme flyet med en spatel og smøre sammensætningen på overfladen.
 3. Vent, indtil finishen har tømt og primet loftet igen.

På dette mål gør loftgips det selv. Du kan dekorere flyet med tapet, maling eller hvidvask.

Tip! Venetian gips bør ikke bruges i badeværelset, da det forringes af fugt. Men køkkenet kan færdiggøres med teksturerede blandinger. Fedtdråber, partikler af sod vil tilstoppe uregelmæssighederne, som krævet af en sådan belægning.