Secrets of professionelle reparation stræklofter gør det selv

Den forræderiske Mr. Incident kommer til at besøge udelukkende i en maske: enten en champagnekork dukker ud, eller en kugle rushes op fra en børns pistol. Indehavere af stræklofter efter sit besøg ser på hullerne og spørger: hvad skal man lave? Vi fortæller dig: For at gøre dig klar med ånden, læs tipsene om limning af strækloftet med dine egne hænder og kom ned til forretningen.

Sådan rengøres hullet selv

Det er meningsløst at kæmpe med et snit eller punktering af kosmiske dimensioner: det er billigere at trække et nyt lærred. Og små huller maskeres ganske godt, hvis du straks forhindrer dem i at sprede sig. Så snart du bemærker problemet, forsegle det beskadigede område med tape eller tape og gør dig klar til arbejde. Lofter af stof og PVC repareres på forskellige måder.

Vi limer loftsvævet

Sparsomme ejere, nå frem til de skjulte rester af loftet. Hvis de ikke bevares, skal du forberede et stykke stof, der passer til tekstur og farve. Dette blev ikke fundet - nogen vil passe, så maler du det i den ønskede tone. Gør sådan:

 1. Skær en passende størrelse patch, tilføje et par centimeter "til kvoter".
 2. Påfør transparent lim på stoffet.
 3. Tryk forsigtigt stykket mod bagdækslet.
 4. Glat stoffet grundigt ud.
 5. Klem plasteret. Overdrive det ikke, ellers vil limen komme ud, og reparationsstedet vil sænke.

Når den opdaterede zone tørrer ud, kan du om nødvendigt male den.

Tip: Søgning efter materie giver ikke resultater - kontakt firmaet der installerede lofterne. Medarbejdere vil samle det samme eller lignende stof.

Maskerer hullet i PVC-lærredet

Det er bedre at skjule store åbninger under ventilationsgitterne, lysekroner, ekstra lamper. Dygtigt plaster kun beskedne skader, ikke mere end to centimeter. Er det muligt at forsegle PVC-strækloftet på samme måde som stoffet? Reparationsstadierne er de samme, men der er funktioner.

Filmen kan i modsætning til stoffet ikke males i en anden farve, derfor er der to muligheder for handling:

 1. Forbered en plaster af den resterende del af konstruktionsfilmen
 2. kom med en ansøgning af det materiale, der blev fundet: en kontrast eller i tone.

Huller i PVC-loftet vokser hurtigere, end vi vil, så fjern klæbebåndet fra skaden straks inden limning af et stykke film, lad det permanente plaster komme straks til stedet for den midlertidige plaster.

Rådgivning: Du er ved et tab i ideen om at dekorere loftet - "sæt" en sommerfugl, en blomst på loftet, "tegne" en geometrisk figur. Den originale dekoration vil være en patch af samme farve med tapet.

Hvordan lim PVC strækloftet? Dette værktøj skal opfylde flere krav: Sørg for at være gennemsigtig (hvide pletter, spor i loftet er ikke velkomne), øjeblikkeligt hærde, ødelæg ikke polyvinylchlorid. Eksperter siger, at den bedste lim til ophængte lofter - cosmofen. Det er helt sikkert for helbred, forbinder overfladen i nogle få sekunder, efterlader ingen rester. Cosmofen er frit tilgængelig i hardwareforretninger og byggemarkeder. Du finder ikke dette værktøj - spørg sælgerne om en særlig lim til lofter.

Når loftet ikke kan sidde fast

Nogle gange skal selv erfarne håndværkere temperere det økonomiske liv. Forsøg ikke at reparere loftet selv i følgende situationer:

 1. Lerret har bristet langs sømmen - limning vil kun forværre problemet og ikke føre til det ønskede resultat. Film eller stof skal absolut genopspændes.
 2. Belægningen er kommet ud af væggen. I dette tilfælde skal du demontere loftet, styrke profilen eller baguetten eller installere en ny.

Årsagen til disse skader kan være analfabeter af installatørerne af loftet, der anvendes af dårlig kvalitet. Den eneste rigtige beslutning er at kræve, at virksomheden udskifter dækningen eller returnerer penge til uretfærdigt arbejde.

Videovejledning: eliminering af snit på strækloftet

Det vigtigste i hjemreparationer er selvtillid og godt humør. Må Mr. Chance omgå din hjemme side, og held og lykke vil være din konstante gæst!

Hvordan limer hullet i strækloftet?

Blog sektioner

Stretch canvas i dag er den mest populære type loft i lejligheder og huse.

Deres modernitet og æstetik tiltrækker flere og flere mennesker.

Enig, en bred palette af farver, forskellige teksturer og mønstre er måske den bedste løsning, hvis du beslutter dig for at lave reparationer.

Stræklofter har mange fordele, men deres største ulempe er delikatesse. Strækloft er en tynd film, der let kan modstå mekanisk skade, så inden du installerer, overveje omhyggeligt, om det passer til dig, fordi du endda kan beskadige loftet med en fingernegle.

I dag vil vi tale om mekaniske skader på stræklofter: udskæringer, huller og revner. Vi vil fortælle dig, hvordan du løser problemet, giver en detaljeret instruktion, viser billeder og videoer.

Hvad er årsagerne til skader på loftet:

 1. Installation af tagskinner. Ved at installere gardinstænger kan du nemt beskadige stoffet med en metal eller plast monteringsbase. Derfor skal mesteren være yderst forsigtig, fordi en skarp bevægelse kan føre til et snit.
 2. Børnelegetøj. I dag er der et stort udvalg af børns sjov, der dybest set indeholder skarpe detaljer. Når man leger, kan børn ikke bemærke, hvordan legetøjet flyver til loftet, som f.eks. En bold eller en pil. Så er skader uundgåeligt.
 3. Flapper og champagne stik kan være en anden årsag til et hul i lærredet.
 4. Spaltet langs sømmen opstår ved dårlig svejsning og stærk strækning af stoffet under installationen.
 5. Uopmærksomheden af ​​installatører. Ved installation af baguetter af dårlig kvalitet til fastgørelse af lofter, kan det bare komme ud.

Hvordan limes snittet på strækloftet?

Overvej to tilfælde, da der er to typer stræklofter.

Hvad skal jeg gøre, hvis der er skader i stoffet?

Rooms'

Hvis det så skete, at der var et lille snit i loftet, skal du ikke panik: tag en nål, en tynd tråd og sy omhyggeligt et beskadiget sted.

Derefter skal du male området i den farve, der er tættest på lærredets naturlige farve. Stedet for syning er praktisk taget ikke synligt, derfor er problemet løst.

Patchen på skæret

Tip: bedre tillid til en professionel. Han vil gøre alt pænt, sikkert og ikke efterlade spor. Hvis du beslutter dig for at gøre det selv, være forberedt på det faktum, at i stedet for plåstret vil være folder og uregelmæssigheder. Der er endda tilfælde af at erstatte hele lærredet, så risikerer det ikke.

Så snart du mærker et hul i loftet, skal du straks forsegle det med scotch tape. Det er bedst at male, stof eller simpel dobbeltsidet tape. Hvis der ikke er et tape hjemme i øjeblikket, brug et klistermærke.

Denne procedure er nødvendig, så hullets kanter ikke spredes under spændingstrykket, ellers kan strækningen forhindre, at dit loft kan spares. Husk, at hvis hullet i lærredet er mere end 20 cm, er det nødvendigt at udskifte loftet, det er ikke længere genstand for reparation.

Efter at have lukket hullet, vælges et stykke stof, der ligner mere af loftets naturlige farve. Derefter påføres speciel lim og limes indefra. Butikkerne har et bredt udvalg af klæbemidler til stræklofter, så det er bedst at ikke eksperimentere med Moment Lim.

applique

På stedet til syning eller limning kan du nemt bruge et klistermærke, der helt vil skjule alle fejlene og vil fungere som en god indretning til dit værelse.

Processen med klistermærker applikationer på loftet

Hvad skal man gøre, hvis der er skade på PVC-folien

Hvis der opstod en defekt på lærredet 10-15 cm til væggen, er du meget heldig. Træk filmen forsigtigt ud af profilen, skær den beskadigede del, spænd loftet igen og fastgør det på profilen. Denne metode er meget praktisk, fordi den ikke efterlader spor, selv efter revner og huller, bliver den helt intakt.

I tilfælde af en defekt i en anden del af loftet, som ligger langt fra murens kant, skal du bruge følgende metode: På stedet for hullet skal du installere en lampe eller en ventilationsgitter.

En plastikring skal fastgøres omkring hullet, hvilket ikke tillader yderligere strækning af filmen. Den indre del af denne ring skal skæres, og på dette sted for at installere lampen. Denne metode er kun egnet til mindre skade.

Hvis der er opstået et stort hul, kan kun en applikation gemme situationen. I tilfælde af PVC-film skal den være helt afmonteret, limet applikation, og kun derefter spænde lærredet på profilen igen. Proceduren vil koste meget, men det er bedre end at købe et nyt loft.

Vi præsenterer dig en video, der giver dig mulighed for visuelt at se hele reparationsprocessen:

Så vi fortalte dig de vigtigste punkter vedrørende dette emne. Vi håber, at vores tips og instruktioner vil være nyttige for dig.

Sådan rengøres hullet i strækloftet med dine egne hænder?

Streklofter - den mest populære udgave af loftets endelige afslutning, der anvendes både i huse med moderne konstruktion og i "Chrusjtjov" eller "gamle fond". Denne finish giver dig mulighed for at skjule uregelmæssigheder, revner, mislykket maling og virkningerne af lækager. Selv nye gipslofter giver ikke tillid til, at dit loft vil være perfekt om 2-3 år, fordi leddene ofte begynder at smuldre, og når bygningen krymper, kan bygningen knække.

Skadefunktioner

Stretch loft giver dig mulighed for at undgå skuffelse og forbliver fejlfri i mange år. Sandt, og på et sådant loft kan der forekomme et hul. Årsagerne til dens forekomst kan være meget forskellige: en kork fra champagne, uventet "skudt" ved festbordet, et legetøj, der er stærkt kastet af et barn med skarp vinkel (såvel som dart, børnepistoler og pile), installation af en lampe eller gardiner. Desværre kan elektriske ledninger og elektriske apparater også forårsage beskadigelse af strækloftet.

Nogle gange ser det ud som om et lille hul ikke gør meget skade, især hvis det ikke er placeret på et fremtrædende sted. Pas på: reparation af selv en lille skade på strækloftet er obligatorisk, fordi stoffet eller PVC-folien vil sænke i stedet for spalten, og størrelsen af ​​hullet vil stige.

Hvad skal man gøre? Selvfølgelig skal du ikke panik og huske, at du oftest kan reparere hullet med dine egne hænder. Ifølge anmeldelser af ejerne af rummet med hævede lofter, har næsten hver eneste af dem stødt på et lignende problem.

Altså:

 • Vurdere, om fejlen opstod, kan tilskrives garantisagen. Dårlig installation, fabriksægteskab, dækningen af ​​sømmen - alle disse punkter er normalt stavet i kontrakten, som blev indgået, da du installerede loftet. Hvis væggenes omkreds i loftsvævet dannede huller, så er der brugen af ​​defekt materiale eller lav kvalitet installation.

Uoverensstemmelsen i leddene er en grund til at klage til entreprenøren, fordi dette er et tegn på ukorrekt skæring og "afstå". Hvis din sag er en garanti, giv en mulighed for at fjerne fejlen til producenten.

 • Hvis der er flere huller i loftet, og de er placeret på forskellige steder, ville den bedste løsning være en komplet udskiftning af spændingsvævet.
 • Hvis der ikke desto mindre er opstået et hul på grund af din skyld, skal du først og fremmest bestemme hvilket loft du skal arbejde med - fra PVC-materiale eller stof.
 • Hvis du antager, at hullets kanter kan sprede sig, skal du rette dem med scotch tape.
 • Før du anvender plaster, affedre området, der skal repareres. Brug ikke alkohol eller opløsningsmidler, de kan beskadige loftet. Det er bedst at bruge specielle produkter til at tage sig af stræklofter eller en løsning af husholdningsholdige sæbe.

Så du ved, hvilken type loft der er besluttet på reparationens kompleksitet, vurderet skaden tilstrækkeligt og er klar til at starte reparationen

Linnedreparation

Som følge af uforsigtig brug af elektriske installationsværktøjer kan strækloftet punkteres. Hvis du ved et uheld punkterede kluden med en skruetrækker eller tester, kan du reparere sådanne skader uden at invitere eksperter. Ved en punktering er der ikke behov for at demontere hele loftet.

En lille cirkel, der er skåret ud af PVC-film, der svarer til kvaliteten af ​​filmen i dit loft, fra en afstand på 2,5 meter vil være usynlig. Derfor forsegler du dårligt punkteringen med en sådan lille cirkel eller firkant, ved hjælp af lim til PVC-materialer eller vinyl tapet.

Der findes en bred vifte af klæbemidler i hardwareforretninger, så det er vigtigt at læse de vedlagte instruktioner omhyggeligt. Ikke desto mindre har alle disse værktøjer et fælles træk, der skal tages i betragtning: Alle PVC-klæbemidler griber ekstremt hurtigt, hvilket medfører, at enhver forsinkelse i arbejdet med plaster kan føre til gentagen (og mere kompleks) reparation.

Stretchloftet er holdbart, men der kan forekomme punktering i det. Som bekendt består sådanne lofter af en base (polyester lærred) og en skal. Hvis kun skallen er punkteret, så kan en dråbe silikoneforsegling løse problemet. Hvis skaden rørte ved basen, skal punkteringen syes med en tynd tråd (det er bedre at vælge en syntetisk med en passende farve).

Fra stof

Reparation stof loftet er nemmere end PVC loft. Et lille hul eller snit kan simpelthen sys og males. Et stort hul kræver en patch. Vigtigt: Vi lapper plaster med farveløs lim (helst cyanoacrylatbaseret lim) og indsætter huller i den.

Forsigtigt glat lærredet. Lim kanterne af plasterne med stor omhu, giv tid til at tørre og male den ønskede farve.

En af "patch" mulighederne er en smuk applique (sticker), som kan købes hos specielle hardware butikker. Der er mange varianter af sådanne klistermærker - blomster, skyer, fugle, så det vil ikke kun reparere skaden, men også dekorere interiøret. I nogle tilfælde skal loftpladen fjernes og geninstalleres for at installere en patch eller applikation. Hvis du tvivler på at reparere dig selv, skal du invitere fagfolk.

Hvis tegn på reparation er meget mærkbare eller applikationer, der skjuler kløften, keder sig, er det muligt at maler strækloftet helt.

PVC

For PVC-loft er lokaliseringen af ​​skaden vigtig. Et lille hul højst 1,5 cm fra fastgørelsesstrimlerne kan fjernes ved at trække PVC-materialet. Denne indstilling er kun egnet til "ikke trukket" lofter, så du kan stramme hullet til sladen og fiksere materialet. For at materialet ikke kan bryde endnu mere, skal du bøje hullets kanter med maskeringstape.

Hvis "stramning" synes at være en kompliceret procedure, skal fastgørelsesholderens tærn nærmest hullet fjernes. Desuden opvarmer vi med den sædvanlige hårtørrer overfladen af ​​PVC-materialet og strækker den således, at hullerne ikke længere kan ses. Fastgøringsbøjle sat tilbage.

At forsegle et hul, som ligger langt fra væggen, er allerede meget vanskeligere. Eksperter anbefaler at installere en spotlight-enhed på stedet for defekten. Til dette formål installeres en forstærkningsring af passende størrelse under lampen og sikrer det med et specielt klæbemiddel til PVC-materialer. Moderne teknologier giver dig mulighed for at installere en lampe, der er tændt ved hjælp af en fjernbetjening, så ledning af ledningerne er ikke en forudsætning. Du kan også installere en falsk enhed, det vil sige, det giver ikke lys, men det lukker hullet perfekt.

Den næste mulighed er alle slags dekorative patches til PVC lofter, der er lavet af selvklæbende. En af parterne til en sådan patch er beskyttet af en speciel film. Hvis applikationen er stor, anbefales det ikke at fjerne hele beskyttelsesfilmen på en gang, ellers kan dets kanter bøjes.

Fejl, der ikke kan repareres

Uheldigvis kan ukorrekt skæring eller trække stoffet føre til sømdivergens. Reparation hjælper ikke her, du skal installere et nyt lærred. Sandt nok vil udskiftningen af ​​kluden være meget billigere uden køb af nye monteringer og fastgørelsesstrimler. Du skal bede om hjælp fra firmaet, der installerede dine lofter.

Et stort hul fra virkningerne af vand eller ild vil også medføre udskiftning af spændingselementet, det er ikke nødvendigt at forsøge at reparere skaden i stor skala selv. Glem ikke, at forkert eller ubevægelig monterede fastgørelsesstrimler kan forårsage huller, revner mellem væggene og loftet.

Vand pauser

Desværre er tilfælde af oversvømmelser af vores lejligheder af naboer ovenfor ikke så sjældne. PVC strækloft er i stand til at modstå en stor masse vand, mens spændingsvævet bliver til en uigennemtrængelig taske. PVC loft er vandtæt og perfekt strækket, så i de fleste tilfælde er det i stand til at redde dit interiør. For at udtrække vandet bliver du nødt til at lave to pæne punkteringer - en i centrum af den kæmpe dråbe, og den anden hvor der ikke er vand. Den nemmeste måde at lave punktering på.

Sådan klæber du ordentligt klæbende loft: valget af lim, især reparation belægning

Stræklofter er installeret i mange private huse og lejligheder. Der er dog situationer, hvor lærredet er beskadiget af en eller anden grund, og der vises et hul i den. Folk begynder straks at blive panik og spekulerer på, hvordan man retter op på situationen.

I første omgang skal du vurdere, hvor meget lærredet blev beskadiget, fordi du kan skjule en lille fejl med lim.

Fælles årsager

Der er flere almindelige årsager til beskadigelse af spændedækslet:

 • Ved montering af tagbøjlerne kan du let røre spændetøjet med fastgørelsen og beskadige den. Føreren skal være så forsigtig som muligt, når han arbejder med lærredet, da kun en forkert bevægelse kan ødelægge belægningen og beskadige den.
 • Børnelegetøj, hvoraf de fleste er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​skarpe detaljer. Ved at lege med dem kan børn ved et uheld smide dem til loftet, hvilket vil medføre skade.
 • Korker fra champagne og krakkere, som hvis uagtsomt kan beskadige loftets overflade.
 • Spaltet langs sømmen forekommer i situationen, når stoffet blev strakt for meget, eller der blev udført svag svejsning af dårlig kvalitet.
 • Uopmærksomheden over for installatørerne. Hvis baguetterne blev installeret dårligt, kan det føre til, at lærredet bare kommer ud af monteringsprofilen.
 • Hvis der er installeret en høj-effekt armatur i rummet, så er den i stand til at smelte filmen. Dette gælder ikke kun de indbyggede lyskilder, men også de hængende lamper, der er installeret forkert.

Sådan renses hullet med egne hænder?

Hvis skæringen eller punkteringen er meget stor, bør du ikke lide med lærredet, det er lettere at udskifte det. Kun små huller kan maskeres. Så snart du mærker skaden, skal du forsegle området med tape eller tape, så hullet ikke bliver større. Derefter kan du komme på arbejde.

Metoder til reparation af loftet afhænger af det materiale, som lærredet er fremstillet af.

klud

Ved hoarder er det normalt, at eftermontering af loftsstykker af stof forbliver. Nu er de ideelle til at eliminere skade. Hvis det samme stof ikke er tilgængeligt, kan du vælge en anden, men så skal den males i en tone med loftet.

Vi skal handle som følger:

 • det er nødvendigt at skære en plaster (størrelsen skal svare til størrelsen af ​​skaden plus et par centimeter);
 • anvende transparent lim på stoffet;
 • tryk plaster på bagsiden;
 • glat stoffet godt;
 • Tryk forsigtigt et stykke klud, men overdriv det ikke, så limen ikke kommer ud.

Når plaster tørrer, kan du begynde at male dette område. Hvis skaden er af en lille størrelse, vil en nål med en nylon tråd hjælpe med at slippe af med hullet i loftbunden, det kan bruges til at sy et hul.

Husk, at uafhængige søgninger af materiel ikke giver resultater. Det er værd at kontakte det firma, der har lavet installationen af ​​strækloftet, fordi medarbejderne er i stand til at finde et stof, der er tæt på den originale.

PVC lærred

Hvis der er dannet et lille hul på strækloftet, kan det være skjult bag lysarmaturer eller ventilationsgitter. På denne måde kan kun mindre skader repareres, der ikke overstiger 2 centimeter i længden. Trinnene til reparation af PVC-lærred er de samme som ved limning af en stofklud, men der er visse funktioner.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke vil virke at male filmen, så der er to måder ud af denne situation:

 • fra resterne ved installation af resterne er det nødvendigt at forberede patches;
 • fra det fundne materiale for at oprette en ansøgning.

Sådan forsegles et hul i strækloftet? (20 billeder)

Ligesom enhver finish er strakt lærred ikke evigt. De er ligesom andre materialer påvirket af en række faktorer, der forårsager slitage og som følge heraf ødelæggelse. Effekten af ​​disse faktorer kan være langsigtet eller kortvarigt, en gang. Ved langvarig eksponering kan tilskrives, for eksempel øget temperatur, hvilket i sidste ende vil medføre sagning af lærredet. Et eksempel på en kortsigtet faktor er uforudsete mekaniske skader - et snit, en pause osv. Situationen, som forværrer situationen med begge faktorer, er den konstante trækbelastning, som begynder at påvirke materialet fra det øjeblik, hvor skallen installeres.

På baggrund af ovenstående er dekorative stræklofteskaller, på trods af den tilsyneladende sikkerhed for lokationen, udsat for skade, der ikke er mindre end beklædningen af ​​andre byggekuverter. Derfor er ønsket om at reparere strækloftet med sine egne ressourcer i betragtning af omkostningerne ved dette færdigmateriale helt naturligt og forståeligt.

Overveje måder at genoprette vinylklædningens integritet med henvisning til vurdering af mulighederne for reparation og effektiviteten af ​​den anvendte teknologi.

Typer af stræklofter

Dekorative stretch PVC-film til efterbehandling lofter kan klassificeres efter mange tegn, men for at vurdere muligheden for at udføre deres reparation er kun strukturen i det fremstillede materiale og dets tykkelse vigtigt.

Stræklofter er lavet af film og stof.

Skaller af filmen har en ensartet struktur gennem tykkelsen og er elastiske, holdbare polyvinylchloridstof med en tykkelse på fra 0,12 til 0,2 mm.

Stofforing er et polyesterbaseret lærred imprægneret med samme polymer - PVC, men med mindre elastik på grund af tilstedeværelsen af ​​en forstærkningsbase.

Således er begge typer stræklofter lavet af polymerer, men forskellen i lærredens struktur forårsager forskelle i metoderne til fastgørelse til baguetten og egenskaberne af skallerne, hvis reparationsteknologi henholdsvis vil også afvige.

Fælles skade på dekorative skaller og hvordan man reparerer dem

Overvej hvordan man reparerer filmens og stoffets strækloft i bestemte situationer.

Lukning af punkteringen i lærredet

Et lille hul i strækloftet kan forekomme som følge af en utilsigtet punktering med et elektrisk installationsværktøj (skruetrækker, tester) ved montering af armaturer.

Det er muligt at reparere huset med sådan skade uanset materialet, der bruges til at lave lærredet.

Det er vigtigt! Før reparation er det nødvendigt at fastsætte kanterne på det beskadigede område med tape, for at forhindre dets forøgelse i størrelse under påvirkning af trækkraft.

Reparation af en punkteret loftsbeklædning af PVC-film

Hvis skaden ikke er på et synligt sted, kan du simpelthen klæbe hullet med en cirkel, der er skåret ud af identisk materiale. Dette forhindrer en yderligere stigning i hullet og genopretter vinylforingenes tætning. Et sådant plaster, hvis det falder i farve med det reparerede område, er umærkeligt fra en afstand på mere end tre meter. Hvis punkteringen er placeret på en tæt placeret del af loftet, er det bedre at klæbe en smuk applikation fra PVC-film under reparation ved at klæbe over reparationspladen, hvilket ikke kun vil skjule det defekte sted, men også tilføje kunst til overfladen af ​​loftoverfladen. Ofte kræver et sådant design af reparationsstedet et visst lignende dekorative element for visuel fuldstændighed af et additiv til strækloftet.

Det er vigtigt! Før limning af loftspletterne skal filmens reparationsafsnit affedtes, men ikke med opløsningsmidler, men ved brug af rengøringsmidler til husholdningsbrug eller en speciel spray, der tager sig af stræklofter.

Instruktioner til brug af klæbemidlet er på emballagen og skal følges nøje. Disse klæbemidler er hurtigfastgørende materialer, det vil sige de griber inden for få sekunder, så hvis plåstret er ukorrekt installeret på hullet eller forsinket, skal reparationsproceduren udføres igen efter påføring af sammensætningen, eventuelt med fremstilling af en ny plaster.

Limning af pletter udføres uden demontering af huset, direkte på den installerede film. Limlaget efter hærdning hærder og danner et solid forstærkningslag, hvilket forhindrer en yderligere stigning i størrelsen af ​​skaden under påvirkning af forspændingskræfterne.

Reparation punktering i stoffet stræk loft

Høj styrke med lav elastik af polymere stofdækker, på grund af tilstedeværelsen af ​​polyesterbase i dem, giver lokalisering af sådanne mindre skader og forenkler reparation.

Hvis hullets punktering ikke forårsager skader på polyesterfarvet, kan hullet simpelthen fyldes med en siliconeforsegling med en passende farve.

I tilfælde af beskadigelse af basen sys kluden manuelt med en syål og syntetisk tråd valgt i farve og tykkelse. På hvide stoffer kan du bruge en nylon tråd af hvid farve, løs på fibrene.

Hvis reparationsanlæg stadig er synlige, da reparationsstedet er på et fremtrædende sted, kan du færdiggøre det fulde maleri af strækloftet lavet af stof eller med en fladtone eller zoningstruktur kun en stofafdeling.

Hvis det ikke er ønskeligt at udføre malearbejde, er det muligt at skjule det reparerede område ved manuelt at lægge en kunstnerisk tegning eller, som nævnt ovenfor, applikationer - flade eller tredimensionale.

Reparation afskåret strækloft

En sådan beskadigelse af vinylskallen er heller ikke sjælden, og kan skyldes den uforsigtede overførsel af en stige, bevægelsen af ​​dimensionelle genstande med skarpe kanter og så videre.

Muligheden for at reparere hævede lofter med egne hænder efter utilsigtet et snit

i dette tilfælde bestemmes det af skalaens omfang og materialets spændingsstof.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at fastslå formålet med reparation og indse sandsynligheden for, at genoprettelsen af ​​skallets integritet kan være muligt, men skaden forårsaget af finishens æstetik vil være uacceptabel for rummets status.

Tæt kanten i loftet PVC film

Størrelsen af ​​en sådan skade er altid større end hullet fra punkteringen, men hvis vi taler om et snit på op til 15 centimeter lang, kan reparationen af ​​bladet gøres ved at lappe lappen som beskrevet ovenfor. Fabrikanterne tilbyder også dekorative 3D-patches, der er limet over reparationsplastret og på grund af det høje niveau af kunstnerisk ydeevne omdannes fra reparationsmateriale til et dekorativt element.

Hvis der på dette sted er tilstedeværelse af patches af denne størrelse såvel som applikationer, er uacceptabelt, bør muligheden for at installere en ekstra lampe (eller flere) overvejes. Essensen af ​​metoden er, at en tætnings termo ring er limet i stedet for skæret, så skæres filmen langs ringens indre kant, og en lyskilde er monteret på bunden. En sådan ring, der også kaldes en slidring, gennem limfikseringen, tager tranen op af strækfilten af ​​filmen og forhindrer yderligere pause af vinylen.

Hvis diameteren af ​​ringen giver dig mulighed for at skubbe armen ind i skallen, kan lampens ophængning monteres på en betonbase uden at afmontere strækloftet, men installationen skal udføres uden en universel platform, hvis dimensioner altid skal være større end åbningen af ​​termisk ring.

For at forbinde et ekstra armatur til belysningssystemet er det nødvendigt at demontere det tætteste af belysningselementerne, der er til rådighed under konvolutten, delvist. Den nye sektion af ledningerne må ikke ligge på filmen, så den er anbragt i spændingen mellem lamperne.

Løsningen af ​​problemet kan forenkles, hvis armaturet kun gives en dekorativ rolle, og ikke at forbinde enheden med belysningssystemet. Det er endnu lettere at montere en falsk ventilationsgitter inde i termisk ring, hvis skadesstedet tillader det.

I tilfælde af en signifikant snitlængde på strækfilmloftet (mere end 15 cm) afhænger muligheden for at lave kosmetiske reparationer af skadens placering og rettidig påsætning af midlertidige fikseringer af tape, der lokaliserer filmens ødelæggelse.

Placeringen af ​​en enkelt plaster af stor størrelse, selv dekoreret dekorativt, ikke i den centrale del af loftet af æstetiske årsager, er sjældent acceptabelt for boligejere, og symmetrianordningen af ​​flere ekstra dekorative elementer af betydelig størrelse vil gøre skallen tungere og kan forårsage dens sagging. Hvis det alligevel besluttes at eliminere sådan skade ved at holde fast, så kræver et større områdepatchapparat mere færdighed - at påføre klæbemiddelsammensætningen på plåstret og installere fragmentet på filmen, har udøveren ikke mere end 20 sekunder. Derefter lægges et dekorativt selvklæbende 3D-klistermærke over reparationspatchen.

Det er vigtigt! Ved anvendelse af klæbemidler af typen "Moment" er der mere tid til reparation, men klæbemidlet efter tørring er ikke gennemsigtigt, og det limede element vil skille sig ud over den generelle baggrund med en mørkere farve.

Restaurering af vævskallen efter skæringen

Stofflofterne i polyesterstoffet gør det lettere at reparere stoffet og i tilfælde af skæring. Skadens kanter strammes ved manuelt at sy sømmen ved hjælp af en slidstærk syntetisk tråd af en passende farve, afstanden fra væggen og snitets orientering er irrelevant. Punkter med en nål afhængigt af spændets spænding udføres i en afstand på mindst 3 mm fra kanten af ​​skæret. Sædet på sømmen er forseglet med et akrylforseglingsmiddel, hvis overflade giver en stofstruktur, idet man trykker på et klap af et egnet materiale til det friske lag. Efter at forseglingspræparatet tørrer, bliver stoffet farvet over hele området, eller der tegnes en tegning på lærredet med en børste eller airbrush.

Opbygningen af ​​stofstræklofter udelukker ikke brugen af ​​metoder til reparation af PVC-film i reparationsafskæringer - installering af en termisk ring med efterfølgende montering af armatur eller ventilationsgitter, hvis installationen af ​​disse elementer på steder af beskadigelse af stoffet ikke strider mod reglerne for deres drift eller sund fornuft. For eksempel vil en enkelt lille lampe eller luftudluftning i den centrale del af loftet ved siden af ​​lysekronen være latterlig.

Eliminer afstanden vinyl finish

Den maksimale trækbelastning af PVC-folien opleves langs kanten af ​​baguetten, derfor er træthullet i webmaterialet langs væggen ikke et sjældent fænomen. Hvis monteringsmetoden til strækloftet er hæftet, og afstanden fra kanten af ​​spalten til væggen er inden for 15 cm, kan reparationen af ​​sådan skade udføres af dig selv uden spor.

Disse 15 cm definerer grænsen for muligheden for yderligere at strække og genopfylde filmen i en baguette, dette er den maksimale mængde skader, der svarer til vinylets elastik i dette design.

Strækloftet frigives fra baguetten langs hele længden af ​​skaden med en margen på 25-30 cm i begge retninger, hvorefter saksen fortsætter med at skære langs spalten, glat nærmer sig kanten af ​​lærredet.

Vinylkappe opvarmes med en elektrisk hårtørrer i området for det reparerede område, og strammer midten af ​​den resulterende halvvalsen til rammen, fylder filmen i en baguette. Det samme gøres med de to mindre halvpoler dannet. Til sidst fastgøres den indre kant af den tidligere eksisterende brud i rammen langs hele længden. Hvis i de nærliggende områder efter afslutningen af ​​denne procedure er der dannet folder, så fjernes de på samme måde - de frigives fra baguetten og trækker slakken op igen.

Med harpoonmetoden til fastgørelse af strækloftet er lærredet demonteret, en smal strimmel film langs hulrummet fjernes med saks i overensstemmelse med det ovenfor beskrevne princip. Derefter overføres kappen til fabrikanten, som udfører svejsningen af ​​harpunet langs den nye kontur af den side, der skal repareres, hvorefter spændingsfladen igen er monteret på baguetten.

Fjernelse af spor af varmelampe

Hvis du ikke følger reglerne for begrænsning af effekten af ​​lamperne, der anvendes i armaturerne, kan strækloftet omkring belysningsapparaterne blive mørkt og endda bryde. Uanset typen af ​​strækloft er det muligt at reparere sådanne skader ved at installere en termisk ring med større diameter, som er fremstillet ifølge den ovenfor beskrevne teknologi.

Hvis forskellen i diametre for de gamle og nye ringe ikke er for stor, vil de universelle platforme fylde den større åbning, der ligger under skallen omkring lamperne.

Det er vigtigt! I forbindelse med reparation skal installeres i lampens tilladte effekt:

 • til stofklæder - glødelamper op til 60 W, halogen - op til 35 W;
 • til PVC film - glødelamper op til 40 watt, halogen - op til 20 watt.

Muligheden for at reparere skader på spændingsloftet

Teoretisk set er der ingen skader på skallerne, der ikke er mulige til reparationen. Moderne teknologier gør det muligt at genoprette både integriteten og den æstetiske komponent i ethvert strækloft. Men det kan kun ske under betingelser for en virksomhed, der producerer dette færdigmateriale, mens genoprettelsesomkostningerne vil overstige prisen på en ny skal flere gange.

Når man vælger en reparationsmetode til et strækloft, er det derfor nødvendigt at objektivt vurdere graden af ​​skade og gennemførligheden af ​​restaureringen.

Tårer eller udskæringer af PVC filmbaner, der er placeret i den centrale del og over 15 cm i længden, er som regel mulige at genoprette kun i form af tætning, hvilket forårsager skade på æstetiket i foringen er uundgåeligt, og dets grad kan være uventet høj.

Stoflofter, som følge af tilstedeværelsen af ​​polyesterbasis, er mere modstandsdygtige over for brugen af ​​mekaniske operationer og gør det muligt at maskere reparationssporene med maling. Dette bestemmer også deres pris - 1,5-2 gange højere end filmens dåser. Men vævsskaller har også en vis grænseværdi for genoprettelsen. Denne grænse afhænger ikke kun af størrelsen og konfigurationen af ​​skaden, men også på webens dekorationsklasse, hvilket gør det vanskeligt at genoprette billeder.

Det er derfor bedre at reparere spændeskaller efter høring af en specialist, som vil vurdere muligheden for at udføre disse værker og sandsynligheden for at opnå det ønskede resultat.

konklusion

Ulykkesskader på strækloftet fører ikke altid til en fuldstændig udskiftning af beklædningen. I de fleste tilfælde er punktering og udskæring af skallerne ikke signifikante i størrelse og medfører ikke betydelige reparationsomkostninger samt limning af strækloftet. for sådan skade kan gør det selv

Hvis skaden på vinylfinish er signifikant, bør du ikke skynde dig for at lave reparationer. I så fald søge råd fra materialets sælger - ikke den bedste måde, da det måske ikke er objektivt. Det er bedre at høre med de boligejere, der har været nødt til at beskæftige sig med installation og reparation af vinylmalerier derhjemme. Når de udtrykker tvivl om hensigtsmæssigheden af ​​restaureringen af ​​strækloftet på grund af skades betydning, er det bedre at få en ny skal.

Sådan forsegles det nedhængte loft efter et snit

Hvordan limer hullet i strækloftet?

Stretch canvas i dag er den mest populære type loft i lejligheder og huse.

Deres modernitet og æstetik tiltrækker flere og flere mennesker.

Enig, en bred palette af farver, forskellige teksturer og mønstre er måske den bedste løsning, hvis du beslutter dig for at lave reparationer.

Stræklofter har mange fordele, men deres største ulempe er delikatesse. Strækloft er en tynd film, der let kan modstå mekanisk skade, så inden du installerer, overveje omhyggeligt, om det passer til dig, fordi du endda kan beskadige loftet med en fingernegle.

I dag vil vi tale om mekaniske skader på stræklofter. udskæringer, huller og revner. Vi vil fortælle dig, hvordan du løser problemet, giver en detaljeret instruktion, viser billeder og videoer.

Hvad er årsagerne til skader på loftet:

 1. Installation af tagskinner. Ved at installere gardinstænger kan du nemt beskadige stoffet med en metal eller plast monteringsbase. Derfor skal mesteren være yderst forsigtig, fordi en skarp bevægelse kan føre til et snit.
 2. Børnelegetøj. I dag er der et stort udvalg af børns sjov, der dybest set indeholder skarpe detaljer. Når man leger, kan børn ikke bemærke, hvordan legetøjet flyver til loftet, som f.eks. En bold eller en pil. Så er skader uundgåeligt.
 3. Flapper og champagne stik kan være en anden årsag til et hul i lærredet.
 4. Spaltet langs sømmen opstår ved dårlig svejsning og stærk strækning af stoffet under installationen.
 5. Uopmærksomheden af ​​installatører. Ved installation af baguetter af dårlig kvalitet til fastgørelse af lofter, kan det bare komme ud.

Hvordan limes snittet på strækloftet?

Overvej to tilfælde, da der er to typer stræklofter.

Hvad skal jeg gøre, hvis der er skader i stoffet?

Hvis det så skete, at der var et lille snit i loftet, skal du ikke panik: tag en nål, en tynd tråd og sy omhyggeligt et beskadiget sted.

Derefter skal du male området i den farve, der er tættest på lærredets naturlige farve. Stedet for syning er praktisk taget ikke synligt, derfor er problemet løst.

Patchen på skæret

Tip: bedre tillid til en professionel. Han vil gøre alt pænt, sikkert og ikke efterlade spor. Hvis du beslutter dig for at gøre det selv, være forberedt på det faktum, at i stedet for plåstret vil være folder og uregelmæssigheder. Der er endda tilfælde af at erstatte hele lærredet, så risikerer det ikke.

Så snart du mærker et hul i loftet, skal du straks forsegle det med scotch tape. Det er bedst at male, stof eller simpel dobbeltsidet tape. Hvis der ikke er et tape hjemme i øjeblikket, brug et klistermærke.

Denne procedure er nødvendig, så hullets kanter ikke spredes under spændingstrykket, ellers kan strækningen forhindre, at dit loft kan spares. Husk, at hvis hullet i lærredet er mere end 20 cm, er det nødvendigt at udskifte loftet, det er ikke længere genstand for reparation.

Efter at have lukket hullet, vælges et stykke stof, der ligner mere af loftets naturlige farve. Derefter påføres speciel lim og limes indefra. Butikkerne har et bredt udvalg af klæbemidler til stræklofter, så det er bedst at ikke eksperimentere med Moment Lim.

applique

På stedet til syning eller limning kan du nemt bruge et klistermærke, der helt vil skjule alle fejlene og vil fungere som en god indretning til dit værelse.

Processen med klistermærker applikationer på loftet

Hvad skal man gøre, hvis der er skade på PVC-folien

Hvis der opstod en defekt på lærredet 10-15 cm til væggen, er du meget heldig. Træk filmen forsigtigt ud af profilen, skær den beskadigede del, spænd loftet igen og fastgør det på profilen. Denne metode er meget praktisk, fordi den ikke efterlader spor, selv efter revner og huller, bliver den helt intakt.

I tilfælde af en defekt i en anden del af loftet, som ligger langt fra murens kant, skal du bruge følgende metode: På stedet for hullet skal du installere en lampe eller en ventilationsgitter.

En plastikring skal fastgøres omkring hullet, hvilket ikke tillader yderligere strækning af filmen. Den indre del af denne ring skal skæres, og på dette sted for at installere lampen. Denne metode er kun egnet til mindre skade.

Hvis der er opstået et stort hul, kan kun en applikation gemme situationen. I tilfælde af PVC-film skal den være helt afmonteret, limet applikation, og kun derefter spænde lærredet på profilen igen. Proceduren vil koste meget, men det er bedre end at købe et nyt loft.

Vi præsenterer dig en video, der giver dig mulighed for visuelt at se hele reparationsprocessen:

Så vi fortalte dig de vigtigste punkter vedrørende dette emne. Vi håber, at vores tips og instruktioner vil være nyttige for dig.

Sådan limes det hæmmede loft korrekt

Direkte bevis på styrken af ​​lærredens strækloft

I flere år nu er stræklofter blevet den mest populære type dekoration. Og der er mange argumenter, der taler til deres fordel, fra relativ billighed til nem installation. Men der er et problem, nemlig at spændingsmaterialet er meget let at beskadige, og i denne artikel vil vi tale om det faktum, at du kan lime strækloftet, og hvordan man gør det selv.

Hvorfor lofter er revet

Vaskning af loftet er en proces, som du skal nærme dig så forsigtigt som muligt, da det er ham, der oftest forårsager skade.

Faktisk er et strækloft en tynd klud af stof eller PVC (se PVC sømløse stræklofter: installationstyper, egenskaber, installationsanvisninger), og som det ses på billedet i starten af ​​artiklen, er det i stand til at modstå betydelige belastninger. Ja, det er sådan, at bryde et lærred med en vægt er meget svært, og det vil tage mere end et hundrede kilo, men skarpe genstande ødelægger et sådant loft i løbet af få sekunder.

Strækloftets lærred fastgøres i holderne på det varme, og som du ved, når de opvarmes, ekspanderer objekterne og loftet bliver varmere. I denne tilstand er det fastgjort og kølet ned, lærredet strækker sig og skaber en perfekt flad overflade.

På mange måder sker netop på grund af den stærke spænding et stort antal loftbrud. Lerret venter kun på det øjeblik, hvor det bliver muligt at nulstille spændingen, der genereres under installationen, og enhver utilsigtet injektion fører øjeblikkeligt til brud.

Dårlig fast lærred er en anden almindelig årsag til brud.

Der er nogle af de mest almindelige årsager til et hul i et strækloft:

 • Careless håndtering af lærredet under regelmæssig rengøring. Selvfølgelig er en blød svamp ikke i stand til at efterlade et snit bagud, men enhver uforsigtig berøring med en hånd, eller snarere med negle eller noget værktøj, vil straks efterlade et mærke.
 • Utilsigtet berøring, når du installerer nye møbler. En af de mest almindelige årsager til brud på lærredet. Laderne, eller du selv bragte en garderobe eller sofa i rummet, og ved en tilfældighed rørte loftet med et hjørne, hvorefter du hørte en karakteristisk knækring, og her er det resultatet - en lang upartisk revne, som du nu skal slippe af med.
 • Børn leger. Mange børns legetøj virker kun så harmløse ved første øjekast, men i virkeligheden kan de vise sig at være et formidabelt våben. Dart til dart eller modeller af biler smidt op, kan bryde lærredet og levere mange problemer til forældre.
 • Glad og støjende Nytårsferie forårsager ofte skader på lofterne. Selvfølgelig, ikke selve ferien, er det uskadeligt, men kanonkampen af ​​champagneplugger, der hurtigt flyver opad, kan skade ikke kun strækningen, men også det hårdere hængende loft.

Det er vigtigt! Mange skader på stræklofter er en direkte følge af ukorrekt installation eller dårlig kvalitet på lærredet.

Men det kan ikke kun forårsage skade. Der er tilfælde, hvor lærredet bryder af sig selv, selv uden berøring, og her er det tid til at ringe til firmaet, der lavede og installerede dem.

Det sker og dette, men dette er et problem, der ikke har noget at gøre med loftet selv

Virksomheder, der værdsætter deres omdømme, kan afhjælpe deres fejl selv efter garantiperiodens udløb, da dette er deres direkte fejl, og for at bevare deres gode navn er det bedre at rette op på det.

Der kan være flere grunde:

 • Lav kvalitet på lærredet. som oprindeligt var dårligt loddet, og over tid begyndte sømmen fra spændingen at sprede sig. Sådanne skader er næsten umulige at reparere, så loftet skal ændres fuldstændigt, men på hvis bekostning denne procedure vil blive udført, afhænger det helt af anstændigheden af ​​dine entreprenører.
 • For meget overophedning. Dette gælder for PVC-filmlofter. som med stærk opvarmning overstiger den tilladte hastighed begynder at miste sine kvaliteter. På et sådant lærred kan der ikke forekomme revner og tårer uden tilsyneladende grund, og du kan ikke længe lure på en poltergeist, der er afviklet i et hus, uden at kende alle finesser af installationsteknologien.
 • Forkert installation af vægholdere. Dette sker ofte i private huse, hvis vægge er lavet af hule materialer. Holderen, der er i konstant spænding, vil gradvist komme ud af væggens bløde materiale og over tid frigøre lasten og frigives.

Men lad os vende tilbage til emnet i vores artikel, og om det er muligt at forsegle stræklofter, er svaret utvetydigt - ja det er muligt, men ikke alle typer skader er langt væk. For eksempel, hvis lærredet begyndte at krybe væk langs sømmen, kan der ikke gøres noget om det, og loftet skal ændres fuldstændigt, men i andre tilfælde kan situationen gemmes, kun vejledningen vil variere afhængigt af det materiale, hvorfra loftet er lavet.

Stofloft og hvordan man reparerer det

Tykkeltype, som er meget let at genoprette i tilfælde af skade

Stoflofter er mindre populære for deres vinylmodeller, og af flere årsager:

 • Den højere pris, som afhængigt af typen af ​​stof kan gå ud over PVC-folien flere gange.
 • I tilfælde af oversvømmelse af dine naboer vil stoffet forblive upartisk gul sted, hvorfra det vil være umuligt at slippe af med.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. I modsætning til vinyl udvides stoffet meget mindre, når det opvarmes, og derfor er det meget sværere at strække sådanne lofter.
 • Manglende glans. På stoffet, som på vinyl lærredet, kan du anvende et mønster, men hvis du planlægger at gøre loftet ensformigt, så kan du glemme den glatte overflade.

På trods af dette købes stoffet meget ofte af elskere af alt miljøvenligt og naturligt. Hvad angår skaden, kan der forekomme enhver situation ud af de ovenfor nævnte, og når man besvarer spørgsmålet om, hvordan man skal forsegle stræklofterne, skal man først beslutte om skadeens art. Selv om der faktisk kun er to måder, men første ting først.

Så den første vej.

Skader på loftet, som kan syes med nylon tråd

Ja, ja, vi husker kun lektionerne med at skære og sy og gå på arbejde. Vi vil have brug for en tyk nål, en nylon tråd, og en del af en timble, for at strække nålen gennem det tykke stof i strækloftet.

Tip! Jo tyndere nylon-tråden bliver, jo mindre søm vil blive synlig senere. Spændingen i loftet er ikke så stærk, at man bryder selv den tyndeste nylon, så man kan ikke bekymre sig om sømstyrken.

Det lader til, at det kunne være lettere end denne metode til reparation af loftet.

Men selv her er der flere nuancer, som du bare skal vide, når du tager på dette job:

 • Enhver tråd vil være synlig, så senere skal sømmen males over med speciel maling. Baseret på dette skal du sy så pænt og diskret som muligt.
 • Overskær ikke. Tråden skal bare bringe kanterne sammen og ikke stramme dem.
 • Du kan kun sy lige nedskæringer. Hvis skaden gik i en buet, bliver du nødt til at lede efter en anden reparationsmetode, og du må endda ændre hele lærredet.

Det er meget sværere at reparere sådanne skader.

Efter at syet er syet, kan sømmen behandles med speciel lim for sikkert at sikre stoffets kanter, hvorefter tråden kan males over med en omhyggeligt valgt skygge. Selvfølgelig virker det ikke for at få en perfekt glat overflade, men i det mindste kan du skjule fejlen og ikke lade weben krybe videre.

Processen med restaurering af lærred strækloft

Og igen, den metode, der er forbundet med at sy, er faktumet, at stoflofterne generelt er vanskelige at genoprette, og i tilfælde af skade anbefaler eksperter at ændre dem straks, men for det første er det økonomisk dyrt og for det andet langt og vanskeligt.

Restaurering ved at installere en plaster er velegnet i tilfælde, hvor spaltet ikke er ens, men afrundet eller endda har en ujævn struktur. Det er ønskeligt at lave et lappestykke af loftet, som altid forbliver efter installationen.

For nemheds skyld kan lim påføres plasteret, men kun på betingelse af at loftet efter skader har bevaret sin oprindelige form. Som i det første tilfælde er det bedst at bruge en nylon tråd, der vil blive kantene, og vil ikke lade klippet krybe yderligere.

Det vigtigste her er at gøre alt så forsigtigt som muligt, så plasteren skiller sig ud så lidt som muligt over for den generelle baggrund og ligger uden rynker. Jeg vil bare gerne bemærke, at det vil være meget svært at gøre dette, og resultatet kan ikke være tilfredsstillende, men som de siger, "et forsøg er ikke tortur".

Under alle omstændigheder, efter at pletten er nøje syet, skal hele lærredet males med speciel maling, og i dette er der et lille, men et plus, fordi malingen kan vælges i en anden nuance, at loftet var oprindeligt og derfor bringe noget ind i interiøret. noget nyt.

Vinyllofter

Lille snit på blankt vinylloft

I modsætning til en stofklud, vil du ikke kunne sy vinyl med tråd, den hårde tråd vil kun rive materialet endnu mere, og situationen vil kun blive værre.

Men fortvivl ikke, der er også flere måder. Og inden vi går videre til den detaljerede beskrivelse, foreslår vi, at du ser på, hvordan man limer strækloftvideoen, selvfølgelig er situationerne forskellige, ligesom skademønstrene, så du skal starte restaureringsarbejdet med at bestemme skadeens art.

Et af de enkleste tilfælde er et snit nær væggen. Det vil være lettere at klare det, og som følge heraf vil der ikke være spor af indblanding i loftet. Som du ved, er vinyl et meget elastisk materiale, der kan trækkes i meget lang tid uden frygt for at det vil bryde. Det er på dette og bygget denne metode til restaurering.

Først skal du løsne lærredet fra klipene langs hele længden af ​​væggen, i nærheden af ​​hvilken skader blev dannet, og afskåret lærredstrimlen.

Afskåret en flad strimmel fra den beskadigede kant, og fyld lærredet tilbage i holderen

Det er vigtigt! Bredden af ​​afskæringsbåndet må ikke overstige 15 centimeter, ellers kan lærredet simpelthen gå i stykker. Hvis dit snit er på en større afstand fra væggen, er det bedre at se efter en anden måde at reparere.

Nu skal du varme op lærredet igen, som det var sket på tidspunktet for spændingen. Til dette passer enhver gaspistol. eller en husstandsvarmer med en blæser, så længe temperaturen ikke er så høj at smelte lærredet.

Når vinylen er blevet blød og elastisk, skal du fylde sin kant i holderne og sætte den ordentligt fast. Alt er klar, når loftet køler ned, vinylen vil strække igen og tage form af en jævn og jævn overflade.

Skær væk fra væggen

Lille snit langt fra væggen

Som du ved, er vinyl ikke malet, så spørgsmålet om, hvordan man limer stræklofter er ikke relevant i sig selv. Det vil ikke være muligt at sy det og derfor er det stadig at blive dekoreret.

I denne situation er den nemmeste og nemmeste måde at installere ekstra lamper. Det er ret nemt at gøre det, og hele processen tager ikke meget tid. Vanskeligheden vil opstå ved adfærd af yderligere ledninger under loftets overflade, men selv om dette ikke er muligt, ser en ikke-brændende lampe meget bedre ud end et snit midt i rummet.

For at gøre det mere overbevisende, at dette ikke er en restaurering, men den oprindelige idé af designeren, kan lamperne installeres under overholdelse af symmetrireglerne. Det vigtigste er at beregne og tegne alt korrekt.

For at installere loftet skal du have lim til plastik og en simpel papirvarerkniv. Alle lamper er forsynet med dekorative ringe, indenfor som skal være vores snit. Derfor overtrækker vi simpelthen ringens kontur med lim og anbringer den på nettet.

Limen griber ganske hurtigt, så efter nogle sekunder forbliver det kun at skære et hul inde i ringen og placere lampen på plads.

Det er vigtigt! Vær meget forsigtig med limen, da det ekstruderede ekstruderede materiale tørrer ud på lærredet, og det vil være umuligt at fjerne dem.

Dette er den nemmeste måde at forsegle loftspændingen på, men det er desværre kun relevant for små skader, som er begrænset af størrelsen af ​​belysningsarmaturerne. Hvis klippet var mere, så skal du prøve en mere kardinal måde.

Dekorerer en masse skader

Blomstapplikation dækker loftsskader

Desværre kan meget skade på vinyldug ikke løses, og hvis du ikke har tid, energi eller økonomi til helt at erstatte loftet, så er der kun en vej tilbage - dekorative applikationer.

En række tematiske tegninger på vinyl i dag findes i de fleste hardwareforretninger, og i ekstreme tilfælde er det muligt at bestille dem i designstudier. Ansøgningen lukker skaden, men før det skal repareres, og derfor skal vi bruge en plastlim og en simpel stationær hæftemaskine.

Vi fastgør klippens kanter med klip, og vi limer dem med lim for pålidelighed. Skaden er repareret, men det ser ud til at være uhåndterligt, så det er fortsat at vælge det passende mønster og blot lim det over lærredet med almindelig plastlim.

På den måde slutter reparationen af ​​hævede lofter, så vær bare forsigtig med dem, og udskift hele lærredet ved den første mulighed.

Hjem → Stretch → Sådan tætes et hul i strækloftet? (20 billeder)

Sådan forsegles et hul i strækloftet? (20 billeder)

Ligesom enhver finish er strakt lærred ikke evigt. De er ligesom andre materialer påvirket af en række faktorer, der forårsager slitage og som følge heraf ødelæggelse. Effekten af ​​disse faktorer kan være langsigtet eller kortvarigt, en gang. Ved langvarig eksponering kan tilskrives, for eksempel øget temperatur, hvilket i sidste ende vil medføre sagning af lærredet. Et eksempel på en kortsigtet faktor er uforudsete mekaniske skader - et snit, en pause osv. Situationen, som forværrer situationen med begge faktorer, er den konstante trækbelastning, som begynder at påvirke materialet fra det øjeblik, hvor skallen installeres.

På baggrund af ovenstående er dekorative stræklofteskaller, på trods af den tilsyneladende sikkerhed for lokationen, udsat for skade, der ikke er mindre end beklædningen af ​​andre byggekuverter. Derfor er ønsket om at reparere strækloftet med sine egne ressourcer i betragtning af omkostningerne ved dette færdigmateriale helt naturligt og forståeligt.

Overveje måder at genoprette vinylklædningens integritet med henvisning til vurdering af mulighederne for reparation og effektiviteten af ​​den anvendte teknologi.

Typer af stræklofter

Dekorative stretch PVC-film til efterbehandling lofter kan klassificeres efter mange tegn, men for at vurdere muligheden for at udføre deres reparation er kun strukturen i det fremstillede materiale og dets tykkelse vigtigt.

Stræklofter er lavet af film og stof.

Skaller af filmen har en ensartet struktur gennem tykkelsen og er elastiske, holdbare polyvinylchloridstof med en tykkelse på fra 0,12 til 0,2 mm.

Stofforing er et polyesterbaseret lærred imprægneret med samme polymer - PVC, men med mindre elastik på grund af tilstedeværelsen af ​​en forstærkningsbase.

Således er begge typer stræklofter lavet af polymerer, men forskellen i lærredens struktur forårsager forskelle i metoderne til fastgørelse til baguetten og egenskaberne af skallerne, hvis reparationsteknologi henholdsvis vil også afvige.

Fælles skade på dekorative skaller og hvordan man reparerer dem

Loftet er en base, fysisk kontakt, som forekommer sjældnere end med andre omsluttende strukturer. Derfor er typerne af mulige skader på strammerne få, de vil afvige fra oprindelse, placering og vigtigst i målestok, hvilket bestemmer muligheden for reparation.

Overvej hvordan man reparerer filmens og stoffets strækloft i bestemte situationer.

Lukning af punkteringen i lærredet

Et lille hul i strækloftet kan forekomme som følge af en utilsigtet punktering med et elektrisk installationsværktøj (skruetrækker, tester) ved montering af armaturer.

Det er muligt at reparere huset med sådan skade uanset materialet, der bruges til at lave lærredet.

Det er vigtigt! Før reparation er det nødvendigt at fastsætte kanterne på det beskadigede område med tape, for at forhindre dets forøgelse i størrelse under påvirkning af trækkraft.

Reparation af en punkteret loftsbeklædning af PVC-film

Hvis skaden ikke er på et synligt sted, kan du simpelthen klæbe hullet med en cirkel, der er skåret ud af identisk materiale. Dette forhindrer en yderligere stigning i hullet og genopretter vinylforingenes tætning. Et sådant plaster, hvis det falder i farve med det reparerede område, er umærkeligt fra en afstand på mere end tre meter. Hvis punkteringen er placeret på en tæt placeret del af loftet, er det bedre at klæbe en smuk applikation fra PVC-film under reparation ved at klæbe over reparationspladen, hvilket ikke kun vil skjule det defekte sted, men også tilføje kunst til overfladen af ​​loftoverfladen. Ofte kræver et sådant design af reparationsstedet et visst lignende dekorative element for visuel fuldstændighed af et additiv til strækloftet.

Det er vigtigt! Før limning af loftspletterne skal filmens reparationsafsnit affedtes, men ikke med opløsningsmidler, men ved brug af rengøringsmidler til husholdningsbrug eller en speciel spray, der tager sig af stræklofter.

Klæbemiddel til reparation af skader i vinylklæder er tilgængelig i en bred vifte såvel som i strækloftet af mig selv at lukke et hul af lille størrelse er ret realistisk.

Instruktioner til brug af klæbemidlet er på emballagen og skal følges nøje. Disse klæbemidler er hurtigfastgørende materialer, det vil sige de griber inden for få sekunder, så hvis plåstret er ukorrekt installeret på hullet eller forsinket, skal reparationsproceduren udføres igen efter påføring af sammensætningen, eventuelt med fremstilling af en ny plaster.

Limning af pletter udføres uden demontering af huset, direkte på den installerede film. Limlaget efter hærdning hærder og danner et solid forstærkningslag, hvilket forhindrer en yderligere stigning i størrelsen af ​​skaden under påvirkning af forspændingskræfterne.

Reparation punktering i stoffet stræk loft

Høj styrke med lav elastik af polymere stofdækker, på grund af tilstedeværelsen af ​​polyesterbase i dem, giver lokalisering af sådanne mindre skader og forenkler reparation.

Hvis hullets punktering ikke forårsager skader på polyesterfarvet, kan hullet simpelthen fyldes med en siliconeforsegling med en passende farve.

I tilfælde af beskadigelse af basen sys kluden manuelt med en syål og syntetisk tråd valgt i farve og tykkelse. På hvide stoffer kan du bruge en nylon tråd af hvid farve, løs på fibrene.

Hvis reparationsanlæg stadig er synlige, da reparationsstedet er på et fremtrædende sted, kan du færdiggøre det fulde maleri af strækloftet lavet af stof eller med en fladtone eller zoningstruktur kun en stofafdeling.

Hvis det ikke er ønskeligt at udføre malearbejde, er det muligt at skjule det reparerede område ved manuelt at lægge en kunstnerisk tegning eller, som nævnt ovenfor, applikationer - flade eller tredimensionale.

Reparation afskåret strækloft

En sådan beskadigelse af vinylskallen er heller ikke sjælden, og kan skyldes den uforsigtede overførsel af en stige, bevægelsen af ​​dimensionelle genstande med skarpe kanter og så videre.

Muligheden for at reparere hævede lofter med egne hænder efter utilsigtet et snit

i dette tilfælde bestemmes det af skalaens omfang og materialets spændingsstof.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at fastslå formålet med reparation og indse sandsynligheden for, at genoprettelsen af ​​skallets integritet kan være muligt, men skaden forårsaget af finishens æstetik vil være uacceptabel for rummets status.

Tæt kanten i loftet PVC film

Størrelsen af ​​en sådan skade er altid større end hullet fra punkteringen, men hvis vi taler om et snit på op til 15 centimeter lang, kan reparationen af ​​bladet gøres ved at lappe lappen som beskrevet ovenfor. Fabrikanterne tilbyder også dekorative 3D-patches, der er limet over reparationsplastret og på grund af det høje niveau af kunstnerisk ydeevne omdannes fra reparationsmateriale til et dekorativt element.

Hvis der på dette sted er tilstedeværelse af patches af denne størrelse såvel som applikationer, er uacceptabelt, bør muligheden for at installere en ekstra lampe (eller flere) overvejes. Essensen af ​​metoden er, at en tætnings termo ring er limet i stedet for skæret, så skæres filmen langs ringens indre kant, og en lyskilde er monteret på bunden. En sådan ring, der også kaldes en slidring, gennem limfikseringen, tager tranen op af strækfilten af ​​filmen og forhindrer yderligere pause af vinylen.

Hvis diameteren af ​​ringen giver dig mulighed for at skubbe armen ind i skallen, kan lampens ophængning monteres på en betonbase uden at afmontere strækloftet, men installationen skal udføres uden en universel platform, hvis dimensioner altid skal være større end åbningen af ​​termisk ring.

For at forbinde et ekstra armatur til belysningssystemet er det nødvendigt at demontere det tætteste af belysningselementerne, der er til rådighed under konvolutten, delvist. Den nye sektion af ledningerne må ikke ligge på filmen, så den er anbragt i spændingen mellem lamperne.

Løsningen af ​​problemet kan forenkles, hvis armaturet kun gives en dekorativ rolle, og ikke at forbinde enheden med belysningssystemet. Det er endnu lettere at montere en falsk ventilationsgitter inde i termisk ring, hvis skadesstedet tillader det.

I tilfælde af en signifikant snitlængde på strækfilmloftet (mere end 15 cm) afhænger muligheden for at lave kosmetiske reparationer af skadens placering og rettidig påsætning af midlertidige fikseringer af tape, der lokaliserer filmens ødelæggelse.

Placeringen af ​​en enkelt plaster af stor størrelse, selv dekoreret dekorativt, ikke i den centrale del af loftet af æstetiske årsager, er sjældent acceptabelt for boligejere, og symmetrianordningen af ​​flere ekstra dekorative elementer af betydelig størrelse vil gøre skallen tungere og kan forårsage dens sagging. Hvis det alligevel besluttes at eliminere sådan skade ved at holde fast, så kræver et større områdepatchapparat mere færdighed - at påføre klæbemiddelsammensætningen på plåstret og installere fragmentet på filmen, har udøveren ikke mere end 20 sekunder. Derefter lægges et dekorativt selvklæbende 3D-klistermærke over reparationspatchen.

Det er vigtigt! Ved anvendelse af klæbemidler af typen "Moment" er der mere tid til reparation, men klæbemidlet efter tørring er ikke gennemsigtigt, og det limede element vil skille sig ud over den generelle baggrund med en mørkere farve.

Dette er netop tilfældet, når tætheden af ​​strækloftet genoprettes, men det vil være svært at opnå fuld restaurering af lærredens æstetik efter reparationer.

Restaurering af vævskallen efter skæringen

Stofflofterne i polyesterstoffet gør det lettere at reparere stoffet og i tilfælde af skæring. Skadens kanter strammes ved manuelt at sy sømmen ved hjælp af en slidstærk syntetisk tråd af en passende farve, afstanden fra væggen og snitets orientering er irrelevant. Punkter med en nål afhængigt af spændets spænding udføres i en afstand på mindst 3 mm fra kanten af ​​skæret. Sædet på sømmen er forseglet med et akrylforseglingsmiddel, hvis overflade giver en stofstruktur, idet man trykker på et klap af et egnet materiale til det friske lag. Efter at forseglingspræparatet tørrer, bliver stoffet farvet over hele området, eller der tegnes en tegning på lærredet med en børste eller airbrush.

Opbygningen af ​​stofstræklofter udelukker ikke brugen af ​​metoder til reparation af PVC-film i reparationsafskæringer - installering af en termisk ring med efterfølgende montering af armatur eller ventilationsgitter, hvis installationen af ​​disse elementer på steder af beskadigelse af stoffet ikke strider mod reglerne for deres drift eller sund fornuft. For eksempel vil en enkelt lille lampe eller luftudluftning i den centrale del af loftet ved siden af ​​lysekronen være latterlig.

Eliminer afstanden vinyl finish

Den maksimale trækbelastning af PVC-folien opleves langs kanten af ​​baguetten, derfor er træthullet i webmaterialet langs væggen ikke et sjældent fænomen. Hvis monteringsmetoden til strækloftet er hæftet, og afstanden fra kanten af ​​spalten til væggen er inden for 15 cm, kan reparationen af ​​sådan skade udføres af dig selv uden spor.

Disse 15 cm definerer grænsen for muligheden for yderligere at strække og genopfylde filmen i en baguette, dette er den maksimale mængde skader, der svarer til vinylets elastik i dette design.

Strækloftet frigives fra baguetten langs hele længden af ​​skaden med en margen på 25-30 cm i begge retninger, hvorefter saksen fortsætter med at skære langs spalten, glat nærmer sig kanten af ​​lærredet.

Vinylkappe opvarmes med en elektrisk hårtørrer i området for det reparerede område, og strammer midten af ​​den resulterende halvvalsen til rammen, fylder filmen i en baguette. Det samme gøres med de to mindre halvpoler dannet. Til sidst fastgøres den indre kant af den tidligere eksisterende brud i rammen langs hele længden. Hvis i de nærliggende områder efter afslutningen af ​​denne procedure er der dannet folder, så fjernes de på samme måde - de frigives fra baguetten og trækker slakken op igen.

Med harpoonmetoden til fastgørelse af strækloftet er lærredet demonteret, en smal strimmel film langs hulrummet fjernes med saks i overensstemmelse med det ovenfor beskrevne princip. Derefter overføres kappen til fabrikanten, som udfører svejsningen af ​​harpunet langs den nye kontur af den side, der skal repareres, hvorefter spændingsfladen igen er monteret på baguetten.

Fjernelse af spor af varmelampe

Hvis du ikke følger reglerne for begrænsning af effekten af ​​lamperne, der anvendes i armaturerne, kan strækloftet omkring belysningsapparaterne blive mørkt og endda bryde. Uanset typen af ​​strækloft er det muligt at reparere sådanne skader ved at installere en termisk ring med større diameter, som er fremstillet ifølge den ovenfor beskrevne teknologi.

Hvis forskellen i diametre for de gamle og nye ringe ikke er for stor, vil de universelle platforme fylde den større åbning, der ligger under skallen omkring lamperne.

Det er vigtigt! I forbindelse med reparation skal installeres i lampens tilladte effekt:

 • til stofklæder - glødelamper op til 60 W, halogen - op til 35 W;
 • til PVC film - glødelamper op til 40 watt, halogen - op til 20 watt.

Muligheden for at reparere skader på spændingsloftet

Teoretisk set er der ingen skader på skallerne, der ikke er mulige til reparationen. Moderne teknologier gør det muligt at genoprette både integriteten og den æstetiske komponent i ethvert strækloft. Men det kan kun ske under betingelser for en virksomhed, der producerer dette færdigmateriale, mens genoprettelsesomkostningerne vil overstige prisen på en ny skal flere gange.

Når man vælger en reparationsmetode til et strækloft, er det derfor nødvendigt at objektivt vurdere graden af ​​skade og gennemførligheden af ​​restaureringen.

Tårer eller udskæringer af PVC filmbaner, der er placeret i den centrale del og over 15 cm i længden, er som regel mulige at genoprette kun i form af tætning, hvilket forårsager skade på æstetiket i foringen er uundgåeligt, og dets grad kan være uventet høj.

Stoflofter, som følge af tilstedeværelsen af ​​polyesterbasis, er mere modstandsdygtige over for brugen af ​​mekaniske operationer og gør det muligt at maskere reparationssporene med maling. Dette bestemmer også deres pris - 1,5-2 gange højere end filmens dåser. Men vævsskaller har også en vis grænseværdi for genoprettelsen. Denne grænse afhænger ikke kun af størrelsen og konfigurationen af ​​skaden, men også på webens dekorationsklasse, hvilket gør det vanskeligt at genoprette billeder.

Det er derfor bedre at reparere spændeskaller efter høring af en specialist, som vil vurdere muligheden for at udføre disse værker og sandsynligheden for at opnå det ønskede resultat.

konklusion

Ulykkesskader på strækloftet fører ikke altid til en fuldstændig udskiftning af beklædningen. I de fleste tilfælde er punktering og udskæring af skallerne ikke signifikante i størrelse og medfører ikke betydelige reparationsomkostninger samt limning af strækloftet. for sådan skade kan gør det selv

Hvis skaden på vinylfinish er signifikant, bør du ikke skynde dig for at lave reparationer. I så fald søge råd fra materialets sælger - ikke den bedste måde, da det måske ikke er objektivt. Det er bedre at høre med de boligejere, der har været nødt til at beskæftige sig med installation og reparation af vinylmalerier derhjemme. Når de udtrykker tvivl om hensigtsmæssigheden af ​​restaureringen af ​​strækloftet på grund af skades betydning, er det bedre at få en ny skal.