Sorte stræklofter

Sort er den dominerende farve, når du opretter design af rummet, betyder ikke dets ejerens mørke. Sådanne hæmmede lofter er siden blevet klassiske og taler om ejerens luksus og elegance.

Over 1000 vellykkede projekter

Flere lofter i sort

Denne farve vil uden tvivl visuelt reducere mængden af ​​din lejlighed lidt, men i kombination med indretningernes lyse metalelementer vil det fremstå som et respektabelt hus. Et sådant loft er universelt: det kan være på kontoret og understrege mesterens tilbageholdenhed og i korridoren og i gangen. Det er perfekt kombineret med små LED lamper og understreger stabiliteten af ​​atmosfæren i huset.

Matte sort strækloft

Det er meget vanskeligt at beslutte om installationen i lejligheden af ​​et sort strækloft, mat eller blankt. Ud over ønsket om dette er det nødvendigt at forberede sig psykologisk og være sikker på at konsultere en erfaren designer. Og hvis du har en sådan ide, så skal du tydeligt kende og forstå funktionerne ved at arbejde med sådanne belægninger.

Moderne ambitioner

Vanskelig installation af sorte lærred og teknisk. I det væsentlige tilhører den den enkelte gruppe af akromatiske nuancer og betragtes som neutral sammen med grå eller hvide toner. Men sort har en unik ejendom. I modsætning til hvide absorberer det som det var andre nuancer, der tvinger til at gøre al opmærksomhed for sig selv.

Og dog anbefaler eksperter mere at bruge det som baggrundsfarve. Fordi dybden af ​​lysstyrken af ​​det sorte matte strækloft skaber en rolig psyko-følelsesmæssig atmosfære. Værelset virker ikke trængt og tungt. En større udtryksevne kan opnås ved at bruge den gamle, men ikke forældede og moderne kontrast af sort med hvid.

Alsidighed

Matte sorte belægninger adskiller sig fra glatte, idet deres overflade ikke afspejler lysstråler. De er gode "venner" med nogen toner, og det tyder på, at det kan bruges i ethvert interiør, hvis du nærmer dig dekorationen korrekt.

Med en kreativ tilgang kan de perfekt bruges, hvis du har brug for at bruge zoneinddeling, manipulere rummets størrelse, lege med lyse detaljer, tiltrække opmærksomhed på dig selv eller omvendt fremhæve noget møbel. En eksklusiv natklub, en rummelig hotellounge, en restaurant, en cafe og endda en 3D-biograf - matte sorte stræklofter passer perfekt ind i geometrien i ethvert rum. Elegant arrangere mørke lærred og stuer. Den eneste undtagelse er børnehaven.

Parade kombinationer

I betragtning af en neutral farve er sort lærred bedst kombineret med materialer fra sin gruppe af akromatiske nuancer: grå og hvid. Skakkompositioner af forskellige størrelser, der allerede er blevet klassikere i lang tid, cirkulær dekoration omkring omkredsen af ​​et rum eller skiftebaner - alt dette, hvis det er korrekt designet, vil bringe raffineret kongelig luksus ind i lokalet.

Også sorte lærred kan give lidt charme og andre farveindeslutninger. Orange, gule og røde farver vil se mere fængende ud mod en sort baggrund, og pastell nuancer vil tværtimod blive luftige.

Stil accenter

Matt sorte stræklofter er passende i design af værelser i enhver stil retning, uanset deres funktionalitet og geometriske egenskaber.

I moderne design af modtagelsesområder er mørkt linned ideelt kombineret med en række tilbehør, der anvendes i udsmykningen: polerede metalplader, indlæg af sjældne træsorter eller deres efterligning, læderbeklædning, kunstneriske gulve mv. farve. De bringer et særligt touch af minimalisme lidt tæt på hi-tech stil. I restauranter med nationale bakker er sorte lofter tilpasset japanske, kaukasiske, thailandske og andre nationale kulturer.

Stort omfang for flyvningen af ​​designer fantasy åbnes takket være tekstur af sorte stræklofter. Ud over den sorte matte finish er glatte lofter perfekt kombineret med forskellige finish. Høj refleksivitet og smukt lysstykke gør sine egne tilpasninger til interiøret. Kombinationen af ​​stram matte og mere perfekt blankt lærred forvandler enhver form og dimensioner af rummet.

Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.

Sorte stræklofter i interiøret

Stræklofterne og i dag forbliver populære, på trods af overflod af alternative designmuligheder. De er moderne, praktiske, ser godt ud. Alt dette gælder det stilfulde loft i sort.

Særlige egenskaber

Stræklofter elsket af mange på grund af dets attraktive udseende, der kan forvandle ethvert værelse. En række forskellige muligheder giver dig mulighed for at vælge en belægning til enhver smag. Spændingsstrukturen kan være blank eller mat, neutral eller overraskende lys. Den nyeste trend i designverdenen giver dig endda mulighed for at skabe en efterligning af den stjerneklar himmel, belyset af næppe mærkbare lys.

Hvad angår det sorte loft, forekommer det usædvanligt for de fleste mennesker. Faktum er, at loftet er traditionelt lys, og på et underbevidst niveau har vi en forbindelse med hvid. Men overtrædelsen af ​​etablerede traditioner ødelægger ikke interiøret. Tværtimod gør en sådan beslutning værelset mere interessant.

Et matt eller satin stretchloft i sort kan tjene som en perfekt kulisse for en luksuriøs lysekrone. Enheden går ikke tabt på baggrunden. Tværtimod vil low-key monokrom farve tillade lampen at skinne i al sin herlighed.

Krystal, forgyldt og enhver anden vintage lysekrone ser særligt godt ud på et sådant loft.

Men i tillæg til de åbenlyse fordele har det mørke loft sine ulemper. For mange synes sort for dystre. De hævder, at et sådant design "presser" på psyken og tvinger dem til at opleve ubehag. Dette øjeblik afhænger helt af personlig opfattelse. Hvis i et sådant rum har du negative følelser, bør du undgå at vælge en sådan "tung" farve.

Det er umuligt at ignorere det faktum, at mørke lofter ofte gør rummet lavere og mindre. Men denne situation kan rettes. Hvis du vælger et sort strækloft med en smuk blank overflade, vil det gøre rummet mere rummeligt visuelt, hvilket afspejler en del af rummet. Desuden er glans sorten selv luksuriøs. I dette tilfælde vil selv beskedne belysningsapparater se fordelagtige og stilfulde.

Når du vælger denne stilistiske løsning, behøver du kun at afgøre, om du ser flere minuser eller fordele ved at installere et sådant loft. Hvis der efter din mening er mere positive øjeblikke, tøv ikke med og sikkert ændre indretningen.

Til forskellige værelser

Mørke stræklofter kan bruges på næsten alle områder. Sandheden er, at kombinationen af ​​en sådan ramme med andre indvendige detaljer er lidt anderledes.

badeværelse

Badeværelse - et rum, hvor du skal være særlig forsigtig med valget af materiale. Faktum er, at der konstant er temperaturudsving, der ses høj luftfugtighed. Derfor bør du vælge materialer, der "overlever" en lignende atmosfære. Højeste lofts lofter er bare sådanne.

På badeværelset anbefales det at bruge det minimale antal unødvendige dele. Den enkleste løsning er en kombination af et mørkt loft med lysfliser på væggene og de samme lysarmaturer. Ser sådan et kontrastinteriør interessant ud.

Denne alsidige løsning passer til både fans af udsøgte klassikere og elskere af minimalisme og enkelhed.

køkken

Ofte vælges stræklofter til køkkenet. Hvis dit køkken ikke er stort, kan det suppleres med et sort loft med en blank overflade. Det anbefales dog også at undgå et stort antal mørke farver.

Hvis du allerede har lavet dit valg til fordel for et sort loft, så skal væggene og møblerne være lyse. I dette interiør vil det se smukke smukke højkvalitets sæt lys træ eller snehvide minimalistiske sæt.

Selv om du ikke bør glemme det med sådanne møbler, skal du være meget forsigtig, for køkkenet er frem for alt et arbejdsstue.

Gulvet er også bedre at udstede i lyse farver. Hvis du er bange for at det vil være svært at passe på ham, skal du vælge højkvalitets keramiske fliser. Et sådant materiale er modstandsdygtigt mod fugt og snavs. Derudover er det nemt at holde det rent ved regelmæssigt at tørre det med en fugtig klud.

soveværelse

Det ser passende loft sort og i soveværelset. Det er denne designløsning, der modtager den mest positive feedback.

Måske nu vil det overraske nogen, men vores forfædre forbandt ikke sort med noget dårligt. Gamle slaver betragtede det som et symbol på frugtbarhed. I andre kulturer er denne farve forbundet med manifestationen af ​​den kvindelige enhed. Derfor er det slet ikke overraskende, at denne ædle klassiske farve ofte bruges i soveværelser.

Et værelse med et mørkt strækloft kan indrettes i både moderne og klassisk stil. Du kan kombinere denne løsning med lette vægge og en minimal mængde møbler, eller du kan dekorere rummet med smukke sconces, lysestager og tilføje vintageartikler.

Husk at det mørkefarvede loft kun er en baggrund, som du kan gøre næsten alt hvad du vil, og tilføje forskellige detaljer til det.

Ud over disse grundlæggende muligheder kan sorte stræklofter bruges i korridoren, i gangen og i andre værelser.

Loft design

Mono matt loft - dette er den sædvanlige version, vi ser i de fleste huse og lejligheder. Men hvis du vil have noget mere kreativt og usædvanligt, kan du gå ud og eksperimentere lidt med stilen. Med stræklofter er det meget nemt at lave.

spejl

En af de mest oplagte, og allerede nævnte muligheder - et spejlet loft. Den største fordel ved en sådan stilistisk enhed er, at et sådant loft synes at udvide væggene, hvilket gør rummet visuelt højere. Dette er vigtigt for små eller for lave værelser, hvor væggene og loftet føles som om de trykkes på indgangen fra alle sider.

Spejl spændingsstrukturer ser meget imponerende ud og bruges oftest til at dekorere værelser i en moderne stil.

plads

Denne teknik bruges ofte i børne- eller teenrum. Især denne mulighed vil være et godt valg for nogen, der nyder rumtemaer. Indstillinger for at oprette et så usædvanligt designsæt.

Den nemmeste måde er at anvende stjernemønstre på loftoverfladen med speciel maling, der lyser i mørket. I løbet af dagen vil det mørkfarvede loft blive ensformigt og fuldstændig uhåndterligt, og om natten bliver det til en ægte himmel udsmykket med en spredning af stjerner.

Du kan også vælge og dække, dekoreret med færdige mønstre. En hel galakse på en sort baggrund ser særligt smuk og virkelig fascinerende ud.

kombineret

Hvis det monokromatiske loft på en mørk farve afviser dig, så kan du prøve at kombinere det med andre nuancer. Dette designbevægelse bruges også ofte til at opdele rummet i forskellige zoner.

belyst

Stræklofter er ofte suppleret med små diode lamper. Dette er en meget god ide. Lampene kan placeres næsten nær væggene og i centrum eller ved siden af ​​nogle dekorative elementer.

Små diodelys bruges oftest som et supplement til hovedlyset, hvis kilde kan være en massiv lysekrone.

kedelig

Hvis det rum, i hvilket du planlægger at lave reparationer, er stort i størrelse, så kan du sikkert vælge mellem et matt strækloft med en dyb mørk farve. Denne indstilling ser virkelig imponerende ud, men lidt "skjuler" rummet og gør værelset til at virke lavere end det egentlig er. Sådanne lofter anbefales til brug i rummelige stuer eller gange for at undgå ubehag.

De foreslåede muligheder betragtes som de mest populære. Andre er meget mindre almindelige, men intet forhindrer dig i at vise fantasi og gøre værelset til forskel fra alle tidligere set værelser.

Farvekombinationer

Det gøres vigtigt at tage hensyn til de særlige farvekombinationer. Sort er en af ​​favoritterne fra mange designere, fordi det er meget nemt at vælge "satellitter" til det. Ligesom andre achromatiske farver er den alsidig og kombinerer med næsten alle nuancer. Sandt nok afgør valget af komplementære farver, hvordan interiøret bliver opfattet og påvirker din tilstand.

Ofte forsøger designere at fortynde situationen ved at tilføje lyse farver til den. Som "farvepletter" er detaljerne i rige nuancer - orange, solgul, grøn, blå, rød og så videre. Takket være denne dekoration kommer rummet straks til liv og opfattes helt anderledes.

Men for mange lyse detaljer bør undgås. I kombination med sort kan de have en negativ indvirkning på dit humør og følelsesmæssige tilstand.

Af denne grund vælger mange designere nogle pasteltilskud i et par rige, mørke farver. Det kan være tapet af kaffe, sand, beige eller gyldne nuancer. Nogle gange brugt paneler af let træ.

Ofte er der stræklofter, der består af flere niveauer af forskellige farver. Den kontrasterende sort / hvide kombination ser særligt stilfuld ud. En anden fremragende mulighed - et mørkt loft, dekoreret med guld eller sølv accenter.

Smukke eksempler i interiøret

Sørg for, at det sorte loft ikke blot ødelægger indretningen, men også bliver "højdepunktet" i rummet, du kan gennemgå et par eksempler på et sådant design.

Moderne klassiker

Effektivt sort strækloft ser i luksuriøse stuer i klassisk eller gotisk stil. Værelset valgt som et eksempel kombinerer detaljerne i begge retninger. Ikke desto mindre formår rummet stadig at forblive ret moderne og egnet til et behageligt liv.

Det sorte loft i dette rum er usædvanligt kombineret med sorte vægge. Den blanke finish afspejler delvist hvad der er i rummet, hvilket øger det lidt. Udvider rum og hvid "ramme", suppleret med små lamper.

I midten af ​​loftet er en luksuriøs lysekrone med en sort base og små krystalvedhæng. Minder om klassikerne og smagfuldt udvalgt sæt. Lyset træ kontrasterer med den mørke tone i rummet, hvilket skaber en harmonisk og elegant indstilling.

Stilfuld minimalisme

Det andet eksempel er et værelse med et spejlstrækloft. Ser man på ham, bemærker du ikke engang med det samme, at den er lavet i sort. Og bemærkelsesværdigt forstår du, at han slet ikke synes dyster. Som i det foregående tilfælde suppleres den sorte bund af strækloftet med en lys ramme. Kontrast af hvid og sort er en udsøgt klassiker, som næsten alle kan lide.

I dette rum er det mørke loft suppleret af murede vægge, trægulv og lyse møbler. Houseplant, fluffy tæppe og tv gør rummet mere "hjem". På trods af at ikke de varmeste farver bruges i indretningen, ser værelset ud til at være meget hyggeligt og råder over komfortabel hvile.

Sådan installeres et sort strækloft i soveværelset, se følgende video.

Sort loft - En stilfuld og elegant løsning i indretningen (90 billeder af ideer)

Når du vil have noget ekstravagant, er den nemmeste måde at gøre det modsatte. Hvidt marmorgulv med et podium og et sort loft med flere niveauer, komplet med diodelys.

Denne luksuriøse kombination bliver stadig mere populær, fantastisk med sin ekstravagante æstetik. Tror ikke, at et sådant loft psykologisk "hænger"; en lak eller blank sort lærred, som det var, "åbner" rummet.

I det indre af soveværelset i en mode dekoreret med effekten af ​​"stjerneklar himmel" top. Sort loft - en dejlig design teknik, som du behøver dygtigt brug i det indre.

Opfattelsen af ​​sort i interiøret

Sort er den eneste farve, der ikke har nuancer, men den har så mange tilhængere. Fysikere, han er kendt som det absorberende spektrum, virkningen af ​​"sorte huller". Couturiers sætter pris på ham for sin skjulte seksualitet, adel og elegance.

Den eneste farve, som visuelt kan indsnævre silhuetten, understreger de raffinerede linjer og kontrasterer med det hvide og alle farver i spektret. Denne egenskab er også brugt i interiøret - et billede af et sort loft i kontrasterende kombinationer.

Esoteriske og mellemstore værdsætter sorte naturlige mineraler, deres mystiske egenskaber, deres evne til at forbedre intuitionen. Juvelerer hævder, at han sætter stor glans af luksus og rigdom.

Kreative mennesker forbinder denne farve med mysterium og uforudsigelighed. Oftalmologer anbefaler det for resten af ​​en øjennerve, og neuropatologer anbefaler at se på et sort strækloft, når søvnløshed plager.

Det viser sig, at "farve uden nuancer" er så mangefacetteret, så interiørdesignere bruger det med succes i deres unikke forfatterprojekter. Psykologer er dog lidt tvetydige - anbefales ikke i boligområder for personer, der lider af depression og humørsvingninger.

Men det sorte loft i det indre af caféer og restauranter, biografer og udstillingshaller og andre offentlige steder er det perfekte valg.

Eksperter siger, at med en følelse af "ydre rum" over dem har det positive sider. Selv i steder, der er overfyldt med fremmede, som f.eks. En karaokebar, en lukket klub eller et billardrum, føler du dig selv "lukket" fra alle.

Under et sådant ekstravagant loft i en café og restaurant føler parret parret sig pensioneret i deres personlige rum.

I soveværelset, som kun bruges til søvn, er designet af det sorte loft suppleret med effekten af ​​"stjerneklar himmel", det er godt at drømme eller lave planer, analysere begivenhederne på den dag, der går.

Designere ved, hvor fantastisk det mørke blanke stretch stof med en spejl effekt ser ud, så de tilbyder den til ikke-standardiserede løsninger til fans i interiøret. Denne farve ser godt ud på loftet i stuen, især når det kombineres:

 • med hvidt;
 • lyserød;
 • gul;
 • blå;
 • turkis;
 • grå;
 • beige farve.

Stilfuld løsning: blankt sort loft

Sort loft er ikke sædvanligt at gøre i et firkantet rum fra væg til væg - der vil være en følelse af at reducere væggenes højde. Men det skaber en følelse af dybde og højde i flere niveauer med godt gennemtænkt lysdesign, hvor sort glans er det øverste plan.

Dette loft hæver lodret, udvider rummet og "åbner himlen", selvfølgelig natten. Se selv alle fordelene ved design på billedet af det sorte loft.

Rengør næsten for et sådant loft er lettere at passe på - det kræver ikke overholdelse af steril renlighed. I mange indretningstilstande har det ikke alternativer:

 • avantgarden;
 • gotisk;
 • art deco;
 • ekspressionisme;
 • rum futurisme.

Det er hensigtsmæssigt i nogle andre moderne stilarter såvel som i forfatterprojekter. Dens fordele er at skabe en fantastisk eller mystisk atmosfære, som ikke kan opnås ved andre designteknikker.

Spillet af teksturer sort loft

Sorte blanke lofter ligner et mørket spejl, men det er ikke den eneste mulighed for et ekstravagant interiør. Og det er overhovedet ikke nødvendigt at bruge kun et spændende lærred. Det kan være kedeligt - under de blinkende dioder af "stjerneklar himmel".

Særligt elegant er spillet af teksturer af matte og glatte baser på papir tapet. Dette er forskellige jacquard - elegante matmønstre på et blankt grundlag eller omvendt.

Disse tapeter er velegnede til vægge og lofter, men de skal være i kontrast med lyse møbler og en række spejle med spektakulær belysning. Så ser jacquard "flerfarvet."

Endnu flere sorte wallpapers med 3D-effekt udseende, for eksempel, hvis du vil have "ægte" plads på loftet. Det er behageligt at lytte til din yndlingsmusik, inden du går i seng, kigger ind i fjerne planeter.

En anden mulighed er det "dybe blå hav", eller rettere det sorte hav med hajer, der cirkler overhead. Dette ekstravagante tilbud af designere er en mulighed for spændingssøgere.

Haj tegningen kan udskrives på en speciel industriel printer ved hjælp af et stræk lærred eller papir. Og hele loftet er indrettet som en stor porthole af kabinen af ​​et nedsænket skib.

Ved hjælp af disse eller dine egne ideer kan et sort loft i interiøret være den bedste løsning til et luksuriøst soveværelse eller stue. Strækmaterialet vil skjule uregelmæssighederne af gulvpladerne, konsekvenserne af et lækker tag og andre fejl.

Se, bliv inspireret af vores og sorte loftsbilleder, hvilken valgmulighed der er tættere på dit interiør.

Sort strækloft

Strækloft - en fantastisk måde at give rummet et festligt og stilfuldt udseende. Det forvandler hele rummet i rummet og tvinger dig til at kigge på det velkendte interiør på en ny måde og generere mange ideer. Ofte kræver installationen af ​​et strækloft helt at ændre hele situationen for at matche sin stil og dit niveau. Det er vigtigt at have en generel ide om indretningen af ​​rummet, loftet må ikke betragtes som et selvstændigt selvforsynende element. Der bør være en vis harmoni mellem alle niveauer i rummet, ingen "udragende" dekorative elementer bør tillades. Det er nyttigt at lave et generelt projekt om rekonstruktion af værelset på forhånd for at få den maksimale effekt fra installationen af ​​et strækloft.

Sort strækloft

Stretch sort loft i interiøret

Hvilken farve skal du vælge?

Farvepaletten af ​​filmen, fremstillet af producenterne, har 120 valg. Stofklæder har ikke så mange farver, men deres fordel ligger i tilstedeværelsen af ​​et mønster. Valget af farve er et spørgsmål om personlig præference, noget råd vil ikke hjælpe meget her.

Populære farver i strækfilmlofter

Tekstilklæder har ikke et væld af farver

Hvis du er i tvivl, er det bedre at finde andre muligheder for ikke at fortryde en hurtig beslutning senere. Men ikke desto mindre er spørgsmålet interessant for dets originalitet - traditionelt har loftet altid været hvidt, og psykologisk er denne indstilling fastgjort i det underbevidste. Samtidig, i betragtning af billeder med indretning af værelser med forskellige farver til loftet, er mange simpelthen fascineret af åbningsmulighederne.

Sort stretch lærred i moderne stil

Det skal huske på, at loftet næsten altid er i syne, og også for prangende toner, der dog er attraktive ved første øjekast, kan hurtigt trætte. Der er interessante muligheder med to eller flere farver, men der er også behov for forsigtighed her, du kan ændre loftets irriterende farve, men det svarer til en ny installation.

Sort strækloft

Det antages, at loftets mørke farver reducerer rummets højde. Nogle hævder, at sort farve "knuser" på psyken, skaber ubehag fra at være i et sådant rum. Dette er ikke overraskende, traditionelt er sort farve opfattet som dyster, forstyrrende. Ofte ved blot at nævne ordet "sort" person, uden tøven, svarer han negativt.

Sort strækloft i køkkenet

Virkningen af ​​forskellige farver på den menneskelige psyke

Samtidig lyder andre meninger ofte - for eksempel mener mange, at et sådant valg er elegant og meget stilfuldt, højtideligt og elegant, hvilket fremkalder en følelse af bundløse rum over dit hoved, der er forbundet med en stjerneklar himmel. Ingen anser en koncertflygel for at være noget infernal og deprimerende, selv om det også er sort.

Begge er ret på deres egen måde. Faktisk kan sort farve med uhyggeligt design skabe en kedelig og dyster atmosfære. Eller tværtimod højtidelig og streng. Sagen er, hvordan man præsenterer, understreger positive kvaliteter og gemmer alt unødvendigt. Hvis du helt spænder hele området med sort film, viser det sig en klar søgning i mængde, der opvejer resten af ​​situationen. En doseret farveforsyning er nødvendig for at afbalancere forholdet mellem toner i rummet.

Det er muligt at installere et stræk sort loft i soveværelset, hvis det kun er glans, som i billedet

Løsningen på problemet er en kombination af sorte og lyse toner, der bringer kontrastante noter ind i det overordnede billede og ændrer indtrykket betydeligt.

Et eksempel på en kombination af sort og lys i interiøret

Anmeldelser af folk der så det færdige loft i sort, næsten alle positive. Der er et særligt humør, hele udseendet på rummet skifter, lydstyrken understreges, der er en "luftfølelse".

Sorte loftsdesign muligheder

Hovedopgaven er at opnå en balance i opfattelsen af ​​rummets rum. Sort farve bør fortyndes med lettere toner, spille på kontrast. Den enkleste og mest effektive måde er at bruge lamper som et element af indretning. Her kan en tilknytning til den stjerneklare nattehimmel bruges, et psykologisk meget kraftigt billede, og det er ganske let at realisere.

Stretch loft "Starry Sky" i hjemmebiografen

Stretch loft "Stjernehimmel"

Delightful "Starry Sky" med stjernetegn

Sort stretch loft "Galaxy"

Små spot LED lamper, arrangeret i den rigtige rækkefølge, vil formidle billedet meget præcist. De kan være forskellige farver, blå eller gul, du kan finde mange muligheder.

Stræk loft plan "Starry Sky" med en punktering af lærredet

Det fungerer godt ved at bruge flere niveauer. Området af sort film er reduceret på grund af forekomsten af ​​højere niveauer, malet i kontrasterende farver. Kontrasten mellem sort og hvid virker godt, sådan en kontrast bringer højtidelighed, sværhedsgrad, men samtidig ser den meget elegant ud.

Multi-tier loft konstruktion fungerer godt.

I dette tilfælde kan opdelingen af ​​sektioner være både geometrisk korrekt og asymmetrisk ved hjælp af buede linjer.

Asymmetrisk adskillelse af strækloftet i sektioner

Ved hjælp af disse teknikker kan du få et uendeligt antal muligheder for at dekorere loftet. Det er nødvendigt at observere foranstaltningen for ikke at overdrive det med en overflod af små elementer, der ødelægger billedets integritet - loftet skal ligne et enkelt ensemble og ikke som en modbydelig oversvømmelse af detaljer.

Tabel. De vigtigste egenskaber ved sort.

Sort ophængt loft på badeværelset

Korrespondance og harmoni af interiøret

Hvis du beslutter dig for at stoppe ved at vælge den sorte farve på lærredet, kan du straks anbefale hele indretningen af ​​rummet, da det er estetisk set, vil strømmen være meget stærk og kræve overholdelse. Det må antages, at hele rummet er et enkelt ensemble, hvor der ikke er "solister". Fremragende brug af det samme farveskema til lofter og vægge og til møbler, gardiner og andre elementer.

Sort strækloft i hallen

Stretch sorte loft ser helt i kontrast til væggen af ​​crimson farve

Samtidig bør man forsøge at tage højde for geometrierne i loftelementerne og sikre, at de øvrige detaljer i situationen svarer til den. Den samlede virkning af et sådant rum vil være meget stærkt, hvilket vil medføre mange foreninger og fornemmelser. Det skal være godt gennemtænkt, hvilket materiale lærredet skal være lavet af, mat eller blank, da effekten er anderledes, fungerer ikke alle løsninger med fuld dedikation.

Sort blankt strækloft i soveværelset

Det anbefales normalt at bruge lyse farver til maling af vægge. Dette skyldes ønsket om at kompensere for det mørke sted overhead, tilføj lys. Her er det nødvendigt at tage højde for egenartetheden i farveopfattelsen - ofte i stedet for en effekt opnås det modsatte og i stedet for at dæmpe sort er det understreget. Det er mere korrekt at løse dette spørgsmål ved adskillelse af store områder med kontrasterende indsatser, som visuelt lindrer spændingen. Det ville være bedst at bruge det samme gamut til både loftelementer og til vægge og gulv. I praksis er denne løsning ikke altid mulig at gennemføre, men du kan ty til et kompromis - vælg en ekstra farve i loftet som basis for væggene. Det vigtigste - får ikke krusninger i øjnene. Selvfølgelig er den endelige beslutning for ejerne, at smagen er et rent individuelt anliggende.

Sort strækloft i hallen

Sort blankt strækloft

To-niveau suspenderet loft. Bundniveauet er et hvidt blankt loft med indbyggede spotlights, den øverste er sort, blankt med installationen af ​​en lysekrone på platformen

Tøj materiale

Stræklofter er lavet af PVC film og specielt stof. Forskellene mellem disse materialer er både rent mekaniske, påvirker installationsprocessen og æstetisk. Stofmembraner fremstilles i brede ruller, der ikke kræver svejsning, de reagerer lidt på varme, hvilket frigør dem fra at skulle opretholde arbejdstemperaturen i rummet. De er stærkere end filmen, men meget hårdere, at ved installation kræver ekstra indsats. Deres valg af farver er begrænset, men styrken af ​​dette materiale er tilstedeværelsen af ​​et mønster, som meget effektivt kan slås op ved at kombinere et lærred med yderligere elementer.

Stof stræk loft malet sort

Filmmaterialer har et meget rigt udvalg af farver, de er matte og blanke, en- og tofarve. Installationen af ​​sådanne lærred kræver det nødvendige udstyr - en varmepistol, da rummet skal opvarmes til 40 grader. Desuden skal filmen selv opvarmes for at opnå elasticitet og for at opnå effekten af ​​varmekrympning. Derudover er det ofte nødvendigt at svejse filmens striber for at opnå en membran af det ønskede område og konfiguration. Ulemperne omfatter også materialets skrøbelighed, det er ret nemt at beskadige under installationen.

Samtidig er der ingen væsentlig forskel i processen med installation og drift af denne eller den pågældende klud. Brugte lignende teknikker, værktøjer. Derfor kan du ikke tænke på materialets egenskaber, hele opmærksomheden fokuserer på valg af farver og teksturer. Som allerede nævnt kan stofdække have et mønster, der bliver et centralt element i indretningen af ​​hele rummet, hele processen med design vil bevæge sig rundt om det.

Sort matte stretch loftfoto

Filmmaterialer tillader valget af stort set enhver farve, tekstur, som gør det muligt at legemliggøre de mest utrolige design ideer.

Matt eller blank?

Spørgsmålet er ret kompliceret, da hovedkriteriet i dette tilfælde er brugerens personlige præferencer, men de hævder ikke om smag. Man kan kun diskutere nogle funktioner i den opfattelse af tekstur, der er fælles for de fleste mennesker. Glatte ark afspejler lidt rummet, hvilket medfører en visuel effekt af at øge rummets højde og rumfang.

Brug af sort blankt loft i badeværelse design

Det ser ud som et kig gennem loftet. Samtidig øges kravene til installationens kvalitet, da den mindste uregelmæssighed begynder at blinke og bliver meget mærkbar.

Mattoverflader har et blødere udseende, folder på dem er mindre mærkbare. Samtidig er det sværere at give en følelse af stort rum på sådanne overflader. Det er nødvendigt at vælge andre løsninger, der ikke kræver volumim simulation.

Kombinationen af ​​mat og glans

Hvilke værktøjer er der brug for

For at installere strækloftet skal du:

 • niveau (laser er bedst);
 • perforator, bor 6 mm;
 • stigen;
 • varme pistol, gas cylinder til det;
 • skruetrækker, hammer;
 • skarp kniv.

For ikke at plette filmen er det ønskeligt at få handsker. Ud over stigen er det ikke dårligt at have geder, nogle gange er de mere bekvemme.

Værktøj til montering af strækloftet

Hvad angår materialer, vil arbejdet kræve:

 • baguetter (metal- eller plastprofiler til fastgørelse af nettet);
 • klud;
 • dowels og skruer.

Typer af baguetter til stræklofter

Antallet af dowels skal være tilstrækkeligt, og de vil have brug for meget - afstanden mellem dem vil være ca. 8 cm.

installation

Processen med at installere et sort strækloft er ikke anderledes end noget andet. De samme operationer anvendes, bestemt af webmaterialet og det valgte design. Langs rummets omkreds eller visse dele af loftet er monteret bæreprofil - baguette, som er fastgjort til lærredet. I forvejen skal du passe på alle de forberedende arbejder - steder for lamper eller ventilation, for at producere, hvis det er nødvendigt, støjisolering, sprede elektriske ledninger. Efter installation af lærredet er alle disse operationer umulige.

Trin af installation af strækloftet

Teknologisk set er installationen af ​​filmbanen næsten den samme som stofinstallationen, og forskellene kan tilskrives tilstedeværelsen / fraværet af opvarmning og egenskaberne ved at fastgøre kanten af ​​lærredet i en baguette. De generelle installationsregler er ens for alle typer materialer, rækkefølgen og rækkefølge af operationer er næsten ens. Nærmere beskrivelse er installationsprocessen beskrevet i en af ​​de foregående artikler.

Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

Detaljerede installationsanvisninger til strækloftet findes i denne artikel! Vi anbefaler også at læse om hvordan man visuelt øger loftets højde.

Montering af sort strækloft

Sort Linnedpleje

Sort farve betragtes som en af ​​de mest brandede. Det er tydeligt synligt støv. Ved fremstilling af PVC-film behandles med en speciel sammensætning, der har en antistatisk effekt. Men over tid er denne handling svækket, så den statiske vil som en magnet tiltrække støvpartikler til sig selv. For at slippe af med denne effekt kan du jævnligt behandle overfladen med et antistatisk middel, og om nødvendigt støvsuge det forsigtigt med en blød børstefiksering.

Pas på sort strækloft

Fra tid til anden skal overfladen vaskes med en blød svamp med varmt vand, hvis det er nødvendigt, kan du bruge en sæbeopløsning. På en sort baggrund er pletterne tydeligt synlige efter dårlig rengøring, så operationen skal udføres omhyggeligt men omhyggeligt. Der er specielle væsker til vask af stræklofter, men i mangel af dem er vand med sæbevand ganske passende.

På det sorte loft er klart synlige pletter.

Valget af sort farve til loftet kan have en meget stærk psykologisk effekt, så beslutningen skal foretages omhyggeligt. Ikke desto mindre er denne designmulighed en af ​​de mest stilfulde, der forårsager stærke følelser og skaber et særligt humør. Under alle omstændigheder er det valget af mennesker af ekstraordinær tænkning, æstetisk udviklet og forberedt.

Sort matte strækloft

Hvis du har længe drømt om at omdanne det indre af dit hus eller lejlighed, så kan du opnå maksimale resultater ved at installere et hæftet loft, der helt kan ændre visuel opfattelse af et bestemt rum. I dag tilbyder de førende producenter af stræklofter deres kunder en bred vifte af forskellige teksturer, farver og mønstre af stræklofter, hvilket gør det nemt at vælge et produkt til en bestemt stil og design. Absolut ikke-trivial løsning til design af ethvert værelse vil være et sort matte strækloft. Mange købere tvivler på, at loftets sorte farve vil se interessant ud i lokalet og ikke skabe en dystert atmosfære. Men med en dygtig designers vandretur kan et sådant finishmateriale harmonere med andre dekorative elementer i rummet og skabe et elegant og mystisk interiør.

Faktisk kan sorte matte stræklofter se meget interessant ud i interiøret (hvad angår design). Når man vælger færdigmaterialer lavet i sort farve, er det vigtigt at forstå, at det er bedre ikke at bruge sådanne produkter i værelser med mangel på ledig plads, da det vil blive reduceret endnu mere. Sorte matte stræklofter er absolut ikke egnede til værelser med lave lofter. Ellers vil sorte lofter, med en vellykket kombination af farver af efterbehandling materialer, se godt ud i interiøret.

Du kan købe et sort matte strækloft til den mest overkommelige pris fra firmaet "Stroy Service", som tilfredsstiller sine kunder med det bredeste udvalg af efterbehandling materialer (mere end 150 teksturer og farvevariationer). Vores katalog indeholder kun certificerede lofter (tilgængelighed af brand og hygiejneattester), der fuldt ud opfylder alle kvalitetsstandarder i Europa og Den Russiske Føderation.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Nøglefunktioner i designrummet med et sort matte loft

Før du installerer et sort matte strækloft i et af værelserne i dit hus eller lejlighed, anbefaler professionelle designere, at du gør dig bekendt med funktionerne i denne løsning:

 • Størrelsen af ​​rummet. I starten er det værd at forstå, at det matte sorte loft ikke passer til hvert værelse. Så værelset skal være forskelligt stort, og højden af ​​loftet skal nå mindst 3 meter.
 • Kombination af teksturer. Massive matte lofter i sort i det indre af boligområder benyttes sjældent. De fleste sorte matmalerier kombineres med andre teksturer og nuancer. I den klassiske version kan det være et mat eller blankt sort og hvidt loft, så du kan opnå den maksimale kombination af kontraster.
 • Kombinerer nuancer. Ganske vellykket vil være kombinationen af ​​sort mat lærred med overflader lavet i lyse pastellfarver. I dette tilfælde vil kontrasten ikke være så stærk, og overgangen mellem lærduerne vil blødgøre betydeligt.
 • Tilføjelse af en tredje farve. For at gøre interiøret ved hjælp af et sort matte loft lysere og mere elegant, kan du fortynde det med en anden farve (fx rødt, gult eller sølvtilbehør og dekorelementer i interiøret).

Hvis du beslutter dig for at installere et sort matte loft, skal væggene og gulvet gøres i en lys farve, hvilket vil skabe et visuelt indtryk af en høj mørk himmel på loftet.

Med en kreativ tilgang kan de perfekt bruges, hvis du har brug for at bruge zoneinddeling, manipulere rummets størrelse, lege med lyse detaljer, tiltrække opmærksomhed på dig selv eller omvendt fremhæve noget møbel.

Valg af belysning til matt sort strækloft

Når du installerer et sort strækloft, skal du overveje muligheden for designet i form af en stjerneklar himmel. Loftets matte overflade vil bidrage til optagelsen af ​​lysstråler, hvilket vil resultere i en næsten fuldstændig illusion af et vindue, der åbner ind i det grænseløse natrum.

Hvis vi taler om udvælgelsen af ​​traditionelle loftlamper, er det her værd at forstå, at den matte tekstur ikke giver blænding, så du kan bruge næsten alle lysarmaturer:

 • Klassisk lysekrone;
 • Spot lys;
 • LED baggrundsbelysning.

Professionelle designere anbefaler kun brugen af ​​omfangsrige lysekroner i værelser med et stort område. Spotlights kan installeres som hovedelementet i belysning samt yderligere belysning. Hvad angår installationen af ​​LED-strimler, bruges de hovedsagelig kun som en ekstra baggrundsbelysning.

Billeder af sorte matte stræklofter

Prisen på sorte matte stræklofter

Virksomheden "Stroy Service" samarbejder med verdens førende producenter af film til stræklofter direkte, så vi kan tilbyde produkter af højeste kvalitet til overkommelige priser. Du kan selv beregne prisen på strækloftet ved hjælp af online-kalkulatoren på vores hjemmeside (foreløbig beregning) eller ved hjælp af vores manager (præcis beregning). Prisen på sorte matte stræklofter med installationen består af en række nuancer: loftet (perimeter), producenten af ​​lærredet, antallet af produktniveauer (krøllede sektioner), typen af ​​belysning (primær og sekundær). På den endelige pris for færdiggørelsesmaterialet kan der også være indflydelse på og tjenester af en yderligere natur, blandt andet: montering af loftkorn, rørledning af rør og ventilationssystemer, anvendelse af fotoudskrivning, montering af lydisoleringspaneler, anvendelse af antimykotisk imprægnering.

I et særligt afsnit på vores websted kan du altid kende til de nuværende hopper og kampagner. Hvis det er nødvendigt, kan du designe rentefrie afdrag på ethvert loft fra kataloget.