Cherutti stræklofter

Samlinger af koncise, men meget spektakulære stof strækker øko-loftsbeklædning

Praktisk elegance

I design, som en del af materialer og i avanceret teknologi.

Verified Reputation

Siden sin debut i foråret 2002 har mærket altid været i spidsen for loftet mode.

Cerutti Soffitti Tesi

Officiel hjemmeside for repræsentantskabet CeruttiST AG, Schweiz i Rusland

Stof lærred

Gamle teknologier af vævning alpine manufactories og moderne teknologi af multi-fase faset laminering.

uskyld

Dokumenteret certificering af materialer til indendørs brug, ikke-toksicitet og antiallergi.

Moderigtigt design

Et bredt arsenal af stilfulde dekorationsteknikker Cerutti ST er rettet mod den omfattende implementering af alle arkitektoniske projekter.

Look-bog

Dell'Arte - fabrikkens appel til de kunstneriske traditioner i middelalderen med deres charme af antikke håndværk.

Enkelt elegant arkitektonisk koncept

Samlinger 2018

Det var det grundlæggende ønske om simpel, beskeden skønhed kombineret med den højeste kvalitet af materialer, som ifølge mange blev det "skjulte tegn på rigdom i det 21. århundrede". Stoflofter Cerutti ST (Cherutti) åbnede verden med begrebet mode-loft, fashionable produkter med elitekvalitet, udseende og design til valg af stof og tilbehør. Ved produktionen af ​​vores produkter følger vi tre grundlæggende regler:

 • Pålidelighed, sikkerhed og sikkerhed for teknologi og stoffer;
 • Anvendelsen af ​​materialer og komponenter i eliteklassen;
 • Komfortabelt dæmpet farve og farve design.

Visuel tonalfastholdelse gør det muligt for os at bringe den sømløse tekstur af lærredet og det perfekt strakte loftplan, der ikke taber deres kvaliteter over tid.

I Rusland har Cerutti ST-loftsbeklædning været tilfredsstillende for offentligheden i over 15 år og deltager løbende i de mest interessante, luksuriøse og fashionable projekter. Det nyeste designshow af mærket var et projekt fra programmet "Country Response" på NTV, hvor lofterne på Cerutti ST arbejder tæt sammen med verdens førende designere: Diana Balashova og Karim Rashid. Flere detaljer.

Cherutti stræklofter

01/24/2018 Stræklofter, hvordan man undgår problemer
Cirkulationsluft er hovedårsagen til opblæsning og tilbagetrækning af nettet! Vores herre.

08/25/2017 Stræklofter i ganger, haller, klædeskabe
Hvidt strækloft - den mest overkommelige måde at gøre korridoren lettere og mere rummelig.

06/26/2017 Stretched lofter med et mønster - originale, friske, smukke!
Stræklofter med et mønster - dette er en meget original designløsning, stand.

05/18/2017 Cerutti gør ulemperne ved et værelse til dets fordel.
Det korrekte valg af loftet vil bidrage til at udvide eller indsnævre, øge eller mindske nogen.

04/27/2017 Cherutti Merletto Lace Ceiling
Den klassiske udgave af det udskårne loft indebærer brugen af ​​to dåser, der er installeret.

01/27/2017 Populære mærker af producenter af stretchlofter i sociale netværk
Analytikere "Nyheds søgemaskine Yandex" og "Market Leader" analyserede ass.

Vi forlader gratis
på tværs af Moskva og området

Flerlags stof stretch lofter Cerutti Soffitti Tesi

Monobutik "Ceiling Art" giver skønhed mere end 15 år

Repræsentative kontor CeruttiST AG (Schweiz)

Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG kan tiltrække opmærksomhed: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale. Det er designet til din elskendes sikkerhed: installation uden opvarmning og gas, miljøvenlige og ikke-giftige komponenter.

 • Europæisk certificering af materialesikkerhed AgBB og DIBt i henhold til alle EU-regler (GoldLabel-klassen er guldstandarden);
 • Den højeste franske miljømærke A + (frigivelse af flygtige stoffer i luften);
 • Brand- og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation, ISO: 9001, USGBC (US Green Building Council);
 • Installation af "stretch of canvas" uden gasflasker;
 • Et af de ældste mærker i Rusland siden 2002.

Komfort og hjemmevarme er en undvigende magi, som alle føler. Guiden er den der skaber det, og vi hjælper dig med dette. Vi vælger det perfekte design, tekstur, farve, indretningsteknik; det vil være præcis det loft, som dit hjem har brug for. Med hensyn til kvaliteten bliver det pletfri, så vi inviterer dig dristigt til at evaluere på visuelle oplevelser, hvor perfekt og dit nye loft vil slidte. Se selv »

Stræklofter Cherutti

Planlægger en reparation, og ønsker at bruge et strækloft som et materiale til loftet? I dette tilfælde skal du først beslutte, hvilket stof der vil tjene som grundlag for et strækloft, stof eller PVC. Så hvis du ønsker at installere et miljøvenligt strækloft, og du ikke er begrænset af økonomiske muligheder, kan du vælge et unikt stofstrækloft fra det italienske firma Cherutti, som er inkluderet i kategorien af ​​markedsledere i sømløse stræklofter.

Italienske stræklofter på mange måder overgår alle andre metoder til indretning og dekoration, og åbner virkelig endeløse muligheder for at oversætte deres ideer til virkelighed. Det er muligt at købe Cherutti stræklofter billigt i Moskva ved at vælge den rigtige tekstur og farve af produktet i firmaet "Stroy Service", som har været tilfredsstillende for sine kunder med certificerede og billige produkter i mere end 18 år. Stoffets lofts lofter præsenteret i vores katalog er unikke og har ikke kopier (på hvert lærred på kanten er der et stempel på producentens varemærke).

Priser fra 1350 gnid / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til forfremmelsen "20% lærred rabat"

Om producenten af ​​stræklofter Cherutti

Cherutti-mærket er en af ​​de ubestridte markedsledere i sømløse stofstræklofter. De oprindelige lofter fra det italienske mærke har ingen analoger, der er forbundet med brugen af ​​unikke udstyr og innovative teknologier i produktionen. Til fremstilling af klæder anvendes polymeriserede garn, imprægneret og belagt på begge sider med et polyurethanlag, hvorved produkterne er udstyret med høj styrke, vandmodstand, behagelig ædel tekstur og absolut ensartethed af farve.

Cherutti stræklofter opfylder hygiejne- og brandstandarder og standarder i Europa og Den Russiske Føderation, er frostbestandige, hvilket gør det muligt at installere dem selv i uopvarmede værelser (verandaer, garager, landejendomme).

Hovedtræk i stræklofter Cherutti

Italiensk stof strækloft Cherutti - valget af sofistikerede personligheder, der har en unik smag og tager sig af deres helbred. I dag skelnes lofter fra firmaet fra Italien fra analogerne på markedet af følgende ubestridelige fordele:

 • Bredt sortiment (forskellige farver, standard og ikke-standard teksturer);
 • Bredden af ​​lærredet op til 5 meter (tillader installation af lofter i rummelige stuer, konferencerum, sportskomplekser osv.);
 • Økologisk renlighed (tillader installation i børnehaller, hospitaler, uddannelsesinstitutioner mv);
 • Frostmodstand (temperatur -40 + 60 ° C);
 • Sikkerhed og brugervenlighed (ved hjælp af "kold" metode);
 • Pålidelig beskyttelse mod lækage (lærredet har et beskyttende laklag på begge sider, hvilket giver det beskyttelse mod lækage, som PVC-loft). Efter lækagen skal stoffet ikke ændres, og derudover vil der ikke være pletter på det.
 • Modstand mod høj luftfugtighed, udbrænding og fading;
 • Ingen ubehagelige lugt og kemikalier i sammensætningen;
 • Modstand mod deformationer (punkteringer, sagging).

Tekstur og farver af stræklofter Cherutti

I dag er et bredt udvalg af teksturer og farver af sømløse stofstræklofter Cherutti, der giver dig mulighed for at realisere de mest utrolige designideer. I kataloget over firmaet "Stroy Service" finder du altid følgende klassiske og usædvanlige teksturer:

 • Cherutti "Hvid";
 • Cherutti "Neve-Next Soundproof" (hvid);
 • Cherutti "Perler" (farve);
 • Cherutti "Pink" (farve);
 • Cherutti "Cream" (farve);
 • Cherutti "Myst blue smokey" (farve);
 • Cherutti "Aurora" (gennemsigtig);
 • Cherutti "Duo" (fotoblokering) (hvid / sort).

Fordelene ved at købe Cherutti-stræklofter i "Stroy Service"

Hvis du beslutter dig for at købe et højkvalitets stretchloft Cherutti billigt i Moskva, så kan du gøre det i firmaet "Stroy Service", som giver kunderne følgende fordele:

 • De laveste priser i hovedstaden. Vi arbejder ikke med mellemmænd, så der er ingen grund til at snyde priserne på stræklofter. Som følge heraf modtager forbrugeren de mest overkommelige og "gennemsigtige" priser.
 • Gratis måling. Vores tekniker måler helt gratis til faciliteten og hjælper dig med at vælge et loft fra kataloget, tage målinger, rådgive dig om alle problemer, beregne estimater og tilbyde at underskrive en aftale (officielt).
 • Pålidelighed. Alle vores lofter overholder de brande- og miljøcertifikater i Den Russiske Føderation.
 • Hurtig og sikker installation. Installering af et Cherutti-strækloft i et rum tager ikke mere end 2-3 timer (installationsgruppens specialister installerer stoflofter ved hjælp af "kold" -metoden).
 • Garantier. Vores firma giver garantier for hver kunde (3 år til installation, 15 år for lærred).

Billeder af stræklofter Cherutti

Hvis du vil installere et strækloft i et badeværelse, en pool eller i et hvilket som helst andet rum med høj luftfugtighed, er det rimeligt at udføre antifungal behandling af basisoverfladen, hvilket vil skabe pålidelig beskyttelse mod forekomst og udvikling af svampe og skimmelsvamp. Slap af den konstante støj fra naboerne, du kan udføre lydisolering af loftet ved hjælp af pladerne "Shumostop C-2."

Blandt andre ekstra tjenester i vores firma kan du bestille:

 • Loftsservice;
 • Loft reparation;
 • Udvikling af et unikt loftdesign.

Prislofter Cherutti

Takket være vores egen produktion af stræklofter samt det faktum, at vores virksomhed arbejder direkte med lærredfabrikanter og ikke har brug for formidlingstjenester, kan Stroy Service holde de laveste priser på alle typer stræklofter i hele Moskva. Vil du vide, hvad der vil være prisen på Cherutti stræklofter med installationen? Præcis beregning af loftets pris udføres af vores ledere, der tager højde for mange funktioner (tilstedeværelsen af ​​rør, hjørner, belysning, lærredestruktur, rumstørrelse osv.).

Bemærk venligst at for hvert strækloft med os finder du rabatter. Du kan også altid deltage i kampagner fra firmaet og arrangere rentefrie rater.

Stræklofter Cherutti - sømløse lofter

STRETCHED TENSION CEILINGS - EXCELLENT VALG

Firma DEVIJUR bringer dig opmærksom på det bedste til dato loftafslutningssystem. Dette sømløse strækloft Cerutti Soffitti Tesi, der tager højde for og eliminerer alle de mangler, der er forbundet med andre typer loftindretning. På dagens marked køb stræklofter Cherutti - den mest effektive måde at få en perfekt glat overflade på med renhed og hvidhed.

Vores fordele

  • Styrke. Canvas stretch lofter svært at ødelægge selv et særligt værktøj. Dette er det mest pålidelige system til lofter. Det er næsten umuligt at beskadige et sådant lærred i hverdagen.
 • Nem installation. Meget vigtigt er hastigheden af ​​installation af stræklofter i Cherutti-systemet. Dette sikres ved en unik patenteret webfastgørelsesteknologi. Installation af stræklofter Cherutti er gjort på en kold måde, det vil sige, det kræver ikke opvarmning i lokalet. Det eliminerer risikoen for skader på møbler og plastikvinduer.
 • Vandtæt På trods af det faktum, at Cherutti stof loft, stof stræklofter Cherutti absorberer ikke og passerer ikke vand, bidrager ikke til dannelsen af ​​skimmelsvamp og svampe. I tilfælde af passagen fra de uagtsomme naboer vil lærredet ikke gå glip af vandet og opretholde mængden af ​​akkumuleret vand i hundrede liter. Vand kan derefter drænes på en bekvem måde, idet møbler og dyre udstyr holdes i rummet.
 • Æstetik. Cherutti sømløse stræklofter glæder husmødre i køkkenet, da de ikke absorberer lugt, bidrager ikke til ophobning af snavs og er nemme at vaske med konventionelle midler, og opretholder upåklagelig renlighed og hvidhed. Når man sammenligner strukturen i loftsvævet Cherutti med andre typer sømløse spændbeklædninger, er det altid lærredet Cherutti, der vinder.
 • Økonomi. I kombination med en 10-års garantiperiode og manglende risiko for skade og ændringer i udseende - dette er de mest gunstige priser på alle på markedet.

Cherutti stræklofter

Den røde pris er gyldig ved kontraktens indgåelse til 12. september 2018 inklusive.

Antikhvide, Attica Pro - Letvægts.

Magnolia Vela - ultra mat

Snehvide NEVE - Standard

860 gnid. 750

945 gnidning. 800

5,05, 4,05 m.

1,90, 2,50, 3,20, 3,60, 4,00, 4,40, 5,00 m.

Installationsomkostninger

Lokaler fra 15 kvadratmeter. m.

Lokaler fra 8 til 15 kvadratmeter. m.

Lokaler op til 8 kvadratmeter. m.

249 rubler

348 rubler

635 rubler

Ved beregning af omkostningerne skal du multiplicere dit loftareal i kvadratmeter af prisen på materialet, tilføje omkostningerne til baguetten, omkostningerne ved at installere strækloftet og øge omkostningerne ved ekstra arbejde. For en foreløbig beregning bedes du kontakte os på telefon (495) 411-36-94 og (495) 411-36-95. Vi kan fortælle den nøjagtige pris på strækloftet til dit værelse, først efter at målingen blev udført af vores tekniker. Målingsteknologen måler dine lokaler. Alle data registreres i målearket, som viser alle komponenter i dit loft.

Stræklofter af PVC-film

Høj kvalitet, ikke-ildelugtende film!

Harpun teknologi (produktion af klæder på produktion)

Cerutti lofter

På hjemmesiden lofter Cherutti, tilbyder vi dig at vælge stof sømløse stræklofter til en overkommelig pris.

Vi er involveret i høj kvalitet installation af lofter uden opvarmning, såsom mærker som Cerutti ST (Italien), Descor (Tyskland), Clipso (Frankrig). Installationen foregår med et minimum af støv, der anvendes et værktøj med en støvopsamler.

Her finder du hele rækken af ​​stoflofter: akustisk støjisolering (lofter med skummet NEXT substrat), åndbart materiale (Attica Pro, Descor, Clipso), Gennemsigtig (Aurora) og lysblokering (Duo).

Loft dekoration kan realiseres ved at anvende PHOTO PRINTING på ethvert loft. Det er muligt at anvende belysningsopløsninger til at belyse loftet både ude og inde med LED-strimler eller lamper. Designet af dine lokaler kan slås ved hjælp af farvede klæder og glitterloft.

Fordelen ved stofmaterialet over PVC-film er muligheden for montering i kolde, uopvarmede rum, selv uden for verandaerne (op til -40 ° C). Termostabilitet (+ 60C) og luftledning muliggør installation i kapper, kedler, bade og træhuse.

Stræklofter Cerutti fra den officielle forhandler


Hovedtrækkene i Cerutti canvases, der adskiller dem fra andre mærker, er en unik flerlags konstruktion. Deres base er fremstillet af polyestergarn forstærket med nylonindsatser. Yderligere polymerlag giver styrke og tæthed. Og den ydre lakbeklædning indeholdende et antistatisk middel udfører en æstetisk funktion, afviser snavs og tjener som en barriere mod mekanisk skade. Kombinationen af ​​kvaliteter fra en flerlags konstruktion gør sådanne lofter til et ideelt valg for indretning.

I modsætning til vinylfilm er Cerutti stofbelægning tykkere og bedre modstår negative påvirkninger. Det er en af ​​de få producenter af færdigmateriale, der er modstandsdygtig overfor fugt og utilsigtet lækage. Da stoffet nemt kan modstå temperaturer under nul og ikke deformeres, kan installationen udføres i uopvarmede værelser som balkoner og terrasser. Designere og husejere sætter pris på produktets høje temperaturresistens, hvilket gør det muligt at bruge kraftige lamper og dekorere loftoverfladen med forskellige typer lamper.

Over 1000 vellykkede projekter

Mere om Cerutti Eco-Ceilings

Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG tiltrækker virkelig øjet: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale. Installation sker uden opvarmning og gas. Materialerne indeholder kun miljøvenlige og ikke-toksiske komponenter.

 • Europæisk certificering af materialesikkerhed AgBB og DIBt i henhold til alle EU-regler (GoldLabel-klassen er guldstandarden);
 • Den højeste franske miljømærke A + (frigivelse af flygtige stoffer i luften);
 • Brand- og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation, ISO: 9001, USGBC (US Green Building Council);
 • Installation af "strækker det kunstneriske lærred";
 • Et af de ældste mærker i Rusland siden 2002.

Eksklusiv installationsteknologi Fissazione Cavo-Basata

Fastgørelsesteknikken er baseret på brug af Fissazione Cavo-Basata teknologi (gennem en ledning). Det omfatter den traditionelle ordning til fastgørelse af fastgørelsesprofilen til væggene / loftet og modellen til fastgørelse af kluden imiterer strækningen af ​​det kunstneriske lærred i underrammen.

To typer Cerutti ST mærkeprofiler med alternativ fastgørelse (loft / væg) anvendes til installation.


Farvepalette

Farveværker fra det schweiziske firma CeruttiST AG er baseret på paletter fra det hollandske bureau Akzonobel, som er førende inden for farvetendenser inden for interiør. Baseret på anbefalinger fra psykologer vedrørende de bedste farvebaggrunde i rummet har alle Cherutti-stoffer en pastellfarve. I Rusland præsenteres lofter Cerutti ST i følgende rækkevidde:


Stof klud teknologi Cerutti ST

Basen af ​​lærredet er en klud af twill twine (Intrecciatura a Spiga teknik). Denne type vævning er altid blevet brugt i europæiske producenter til at skabe sejl: stoffet er meget slidstærkt, men let og har mulighed for at strække lidt.

Kun Cerutti ST stoffer har dobbeltsidet imprægnering og dobbeltsidet beskyttende lakering mod lækager. Sammensætningen af ​​imprægneringen omfatter farvet kridt, så produktet er sikkert til indendørs brug, hvilket fremgår af talrige certifikater i forskellige lande i verden.

Ofte stillede spørgsmål om stræklofter Cherutti ST.

Stoflofter - garanterer din sikkerhed!

1. Spørgsmål: Nu er markedet for ophængte lofter oversvømmet med produkter af forskellig kvalitet og oprindelse, mange forbrugere har velbegrundede bekymringer over miljøkomponenten i de tilbudte produkter. Er stræklofter Cherutti CT sikkert?

Svaret: Ja, Cherutti lofter er absolut miljøvenlige. Dette strækloft svarer til sådanne statsstandarder som SanPiN 2.1.2729-99 "Polymer- og polymerholdige byggematerialer, produkter og strukturer" samt de statslige sundheds- og epidemiologiske regler og standarder GN 2.1.6.1338-03, GN 2.1.6.1339-03 og GN 2.3.3.972-00, som det fremgår af de sanitære og epidemiologiske konklusioner nr. 77.CE03229P0001581103 og nr. 50.RA01577P0080640305 fra Den Russiske Føderations statlige sanitære og epidemiologiske tjeneste. Det skal også bemærkes, at laboratorieundersøgelser udført under certificering af stræklofter Cherutti viser, at stoffer, der er reguleret af SanPiN, enten ikke registreres eller deres emission er hundreder gange mindre end standarden (.). Derudover, hvilket er vigtigt og ikke findes blandt alle fabrikanter, opfylder Cherutti-stræklofterne brandkrav i overensstemmelse med SNiP 21-01-97, som det fremgår af de relevante brandsikkerhedscertifikater (overholdelse af brandkravskrav fastsat i NPB 244-97, brandbarhedsgruppe - G1). Tro ikke på samvittighedsløse konkurrenter, der siger, at kun deres produkter er miljømæssigt sikre lofter, eller at deres indikatorer er de bedste - det er en myte - intet seriøst firma tillader salg af ikke-certificerede varer. Der findes et vist antal certificerede mærker på markedet, men der er desværre forfalskede produkter fra Kina.

2. Spørgsmål: Meget ofte hører vi, at loftet efter en traditionel reparation af lofter (gipsvæg, hvidvask) efter nogle år på grund af objektive årsager (huskrympning, reparationer fra naboer, temperatur- eller fugtighedssvingninger i lejligheden osv.) Begynder at knække eller smuldre., pletter vises på den. Hvor længe vil mine stretch Cherutti lofter vare?

Svar: Det kan siges, at levetid for stræklofter er næsten ubegrænset i tide. Fabrikanten giver en tiårig garanti på loftet blad og baguette. Den højeste mekaniske styrke i lærredet i kombination med den såkaldte "snor" baguette vil give mange års tjeneste: år vil passere, og stræklofterne vil ikke kun blive gule, men vil ikke sagke, vil ikke blive beskadiget af husets mekaniske virkninger (kastede børneskaller, champagneplugter, "jagt myg, udkast osv.); Cherutti-stræklofterne kan vaskes til enhver tid uden frygt for et gennembrud, med en almindelig moppe og vaskemiddel.

3. Spørgsmål: Det er en opfattelse, at efter installation af Cherutti-stræklofter kan akustikken i rummet ændre sig, vil de ikke "tromme"?

Svar: Akustikken i rummet vil næppe ændre sig. Resonansfrekvensen af ​​stræklofter Cherutti er lav, og hørelsen af ​​lofter vil ikke "tromme" - det forklares simpelthen - ved lærredet på vores stræklofter er der dobbelt imprægnering og øget tæthed. Erfaringen viser, at Cherutti stræklofter ofte bruges i udsmykningen af ​​værelser, hvor der er skabt hjemmebiografer i lejligheder.

4. Spørgsmål: Der er en opfattelse, at strækningslofter "ikke trækker vejret"?

Svar: Bliver lakeret parket eller flerlags laminat, vinyl vægbeklædning eller akrylmalet loft indånder? Moderne syntetiske materialer er lavet i nøje overensstemmelse med miljøstandarder, derfor er bekymringer om "ikke-åndedrættende" materialer ikke berettiget. Cherutti-stræklofterne overholder strenge russiske sanitære standarder (i mange henseender er vores standarder meget strengere end europæiske) og i modsætning til andre stræklofter, strækker loftet lærred Cherutti har i grunden et stof i stedet for en ekstruderet PVC-film.

5. Spørgsmål: Hvorfor tager fremstillingen af ​​stræklofter produceret i Rusland noget tid, og Cherutti-lofter kan installeres næsten på måledagen?

Svar: Russiske stræklofter (såvel som fransklavede lofter) er lavet efter den nøjagtige størrelse af lokalerne på producentens fabrik af PVC-film, og ikke kun kvaliteten, men også leveringstiden for ordren til slutkunden afhænger af, hvor produktionen er placeret. Derudover bruges der meget tid på foreløbig måling af strækloftet (det skal være så præcist som muligt). Bestilling af produktion og tid til produktion af selve strækloftet, leveringstidspunktet (eller afsendelse af det færdige loft fra Frankrig, som dog allerede er blevet en sjældenhed), tager også tid. Hvis man bestiller stræklofter i den russiske produktion - vil vilkårene være mindre end i egentlig fransk, da der sker produktion i Rusland. Et højtryk af høj kvalitet, der er fremstillet af PVC (vinyl) film, kan dog ikke gøres hurtigt - ingen ønsker sømme at opdele eller en harpun kommer ud i loftet.

6. Spørgsmål: Så på bekostning af, hvad der er reduceret tiden mellem bestilling og installation af stretch Cherutti lofter?

Svar: Cherutti stræklofter leveres til Rusland i ruller af forskellige bredder og opbevares i et lager. Dette kræver et stort område og særligt dyrt udstyr til rådighed for vores virksomhed. Ved at have et særligt system til fastgørelse af lærredet til baguetten, gør disse lofter det muligt at montere dem hurtigt, og skære ud i rummet på stedet (i virkeligheden sker "produktion af strækloftet" organisk under installationen). Ved bestilling af et loft er det nok at skære et stykke af loftsdugen med den ønskede længde og bredde fra rullen. Derfor bestemmes klokken fra rækkefølgen af ​​sømløse stræklofter til begyndelsen af ​​deres installation hovedsageligt af downloadteam fra installatører.

7. Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at installere Cherutti-stræklofter?

Svar: I gennemsnit tager installationen af ​​et strækloft i ét rum 1 deltid. I modsætning til mange ensartede stræklofter til montering af Cherutti-lofter, specielt konstruerede og brugte mekaniserede midler (elektriske spatler), hvilket i høj grad forenkler og fremskynder installationen.

8. Spørgsmål: Vi besluttede at installere Cherutti-lofter i lejligheden, men på hvilket tidspunkt kan installationen udføres?

Svar: Stræklofter Cherutti ST kan installeres både under reparation og efter det. Det er kun nødvendigt, at væggene allerede er blevet repareret eller i det mindste "fjernet".

9. Spørgsmål: Hvad sker der med Cherutti-lofter, hvis lejligheden oversvømmes?

Svar: Intet. Med lofterne selv sker der intet, da loftmaterialet ikke er bange for fugt. Cherutti stræklofter holder perfekt vand og takket være dem bliver vægge, gulve, møbler og nerver reddet. På grund af dobbelt imprægnering lader strækloftet absolut ikke ind eller absorbere vand. Selv bugter af rusten vand vil aldrig ændre farven på Cherutti loftet, og det vil forblive snehvidt. Vi havde gentagne tilfælde, da kunderne lærte om mindre lækager fra over flere måneder efter bugten af ​​deres naboer, mens der slet ikke var noget arbejde på Cherutti strækloft.

10. Spørgsmål: Hvad skal man gøre, hvis de oversvømmer os?

Svar: Når bugten vandet sandsynligvis vil strømme gennem hullerne i det strakte loft, skæres under lysekronerne, lamperne osv. Du skal bare samle den i enhver beholder og derefter ringe til mastrene fra firmaets installatør. De "raspasuyut" nogen vinkel (tilbring en delvis demontering af strækloftet), lad det være naturligt tørret og efter et par dage (efter fuldstændig tørring) monteres loftet tilbage. Efter bugten er der ingen pletter på lærredet, da loftsfarven selv ikke lader vandet komme igennem og vaskes på begge sider på grund af det unikke for det russiske markeds bilaterale imprægneringsstof.

11. Spørgsmål: Hvilke lamper kan installeres i loftslofter?

Svar: Du kan installere stort set alle armaturer (spot, Armstrong type, såkaldt fiskøje) i sømløse stræklofter Cherutti. Den eneste begrænsning for spotlights er deres magt. Det er umuligt at kraften i spotlights, indlejret i det nedhængte loft, oversteg 50 watt.

12. Spørgsmål: Hvilken slags pleje er der brug for til sømløse stræklofter? Er der nogen funktioner eller anbefalinger?

Svar: Der kræves ingen særlig pleje for Cherutti-stræklofter. Om nødvendigt kan stræklofter tørres med en fugtig klud med rengøringsmidler, der ikke indeholder opløsningsmidler og slibefraktioner.

13. Spørgsmål: Er det muligt at demontere og geninstallere Cherutti-loftet?

Svar: Selv om der i virkeligheden ikke er nogen grund til fuldstændig demontering af strækloftet - ja det er muligt. Vi og vores autoriserede forhandlere har aldrig mødt et sådant behov, bortset fra en række tilfælde, hvor klienten besluttede at behandle lejetaket med en svampebelægning efter den perfekte bugt. Siden den første installation er afskåret, anbefales det at udføre en delvis demontering og at halvere loftet. Efter arbejdet (teoretisk kan det være elektrisk ledning eller reparation af stigrøret) - de omplacerede sektioner er monteret tilbage til baguetten, og operationen tager ikke meget tid.

14. Spørgsmål: Hvor kan jeg installere Cherutti-stræklofter?

Svar: Det er muligt at installere et strækloft i alle lokaler - boliger, offentlige, kontorer mv. Der er ingen begrænsninger for at installere Cherutti stræklofter i badeværelser og brusebad i høj luftfugtighed. Et vigtigt kendetegn ved Cherutti lofter er, at de kan installeres i uopvarmede rum (for eksempel i hytter under opførelse om vinteren) - vores lofter er ikke udsat for negative temperaturer. Cherutti-stræklofter kan installeres i seismisk farlige områder i kystområder, hvor koncentrationen af ​​salt og fugt i luften er høj.

15. Spørgsmål: I vores lejlighed er der meget lave lofter, i hvilken højde vil lofterne falde efter installationen?

Svar: Når du installerer Cherutti sømløse stræklofter, bestemmes det nederste hjørne af rummet ved hjælp af et vandniveau, og baguetten er fastgjort fra den. Bredden er omkring 3 cm. I nederste hjørne sænkes strækloftets strækning med 3-4 cm. Hvis der er armaturer indbygget i lofterne, bliver højden større - dette bestemmes af armaturernes størrelse. Cherutti's ideelt ens sømløse loft med en belægning, der forsigtigt diffunderer lyset i sidste ende skaber et stort enkeltrum og øger visuelt rummets rumfang.

16. Spørgsmål: Er det muligt at lave stræklofter Cherutti af kompleks form?

Svar: Plastik med sømløse stræklofter er sådan, at det giver dig mulighed for at lave lofter i næsten enhver konfiguration, herunder multilevelbøjninger. Der er forskellige kombinationer af vores Cherutti-lofter med gipsplader eller med lofter i PVC-gruppen - de mest bizarre designløsninger kan realiseres gennem vores teknologier. Hvis du har designideer, og du tvivler på, om deres gennemførelse er mulig, anbefaler vi, at du kontakter autoriserede forhandlere - nogen af ​​vores forhandlere kan rådgive dig.

17. Spørgsmål: Er der loftslofter af Cherutti i andre farver udover hvide?

Svar: Materialet - lærredstræk loft - leveres i hvid og i en række andre farver (beige). På forespørgsel fra kunden kan Cherutti stræklofter males i enhver farve (latex maling anvendes), maleri eller digitale billeder kan påføres Cherutti-loftet. Hvis du vil have en lak tekstur eller stræklofter med en speciel unik farve, er det fornuftigt at bestille stræklofter af fransk og russisk produktion fra PVC film (såsom "Barrisol"). Men glem ikke at den hvide farve altid vil være egnet til næsten ethvert design af lokalerne, mens farven - er usandsynlig. Derudover kan den hvide farve ikke "kede sig" med tiden, og efter den næste reparation behøver du ikke at ændre lofterne.

18. Spørgsmål: Hvad er handlingen "vi sælger himlen"? Jeg vil gerne købe for eksempel himmelhimmel fra Sanremo, Italien. Kan jeg udskrive på Cerutti stræklofter?

Svar: Ja, det kan du. Strukturen og egenskaberne i strækloftet Cherutti er således, at når du trykker med opløsningsmiddelfarve på store formatprintere, kan du sikre anvendelsen af ​​tegninger af næsten fotografisk kvalitet. Strukturen af ​​basisvævet vil ikke skinne gennem det påførte malinglag på strækloftet, og dermed får du perfekte billeder. Italienske skyer, cubanske azurblå, gennemsigtige gennem palmeblade, svaner flyver væk i afstanden, kirsebær blomsterslip mod den fredfyldte maj himlen - ethvert billede kan males på Cherutti lofter og ingen sømme vil ødelægge dette billede. Og hvor mange muligheder for at skabe unikke interiører med billedudskrivning på væggene! Takket være denne teknologi kan nogle af dine yndlingsbilleder også "flytte" ind i dit indre og give unikke og originalitet til dit hjem.

19. Spørgsmål: Vi har opgaven med maksimal lydisolering fra naboerne ovenfor. Hvordan kan det realiseres ved hjælp af Cherutti stretch loft?

Svar: Cherutti-stræklofterne på grund af deres egenskaber reducerer kraftigt luftbårenes og støjen fra oven. Indramning af loftet skaber ikke akustiske broer til transmission til Cherutti-loftet af strukturel støj, der transmitteres gennem loftet og de bærende vægge. Men i nogle tilfælde, når du siger, at tykkelsen af ​​interfloor overlapninger er utilstrækkelig, eller hvis du får støjende naboer ovenfra, er udfordringen at sikre størst mulig lydisolering. Ifølge vores kunders erfaring vil de bedste løsninger være opførelsen af ​​en flerlags kage i loftet, der består af et lag af støjabsorberende materiale af Shumanet-BM typen, som nødvendigvis er lukket uden GVL eller krydsfiner; de skal igen, når der installeres i loftet ikke have stive forbindelser med overlappende (vibro-hangers anvendes). Et alternativ ville være at bruge IPP'er. Herefter er "sandwich" lukket spændingsloft Cherutti. Det skal bemærkes, at loftets højde i lokalet samtidig med at sikre maksimal lydisolering falder med 5-7-12 cm. Derfor er sådanne strukturer ikke i alle tilfælde berettigede. Uden lydisoleringslag falder loftet kun 3-4 cm.

20. Hvad sker der med loftet ved ekstremt høje eller lave temperaturer?

Svar: Når der udsættes for ekstreme temperaturer med Cherutti lofter, sker der ingenting.
I temperaturområdet fra -50 til +70 ° C forbliver spændingen af ​​lærredet i baguetten uændret, overfladen af ​​loftet taber ikke dens egenskaber. Derudover er lofter ikke bange for tilstedeværelsen af ​​chloridforbindelser i luften. Pools, garager, balkoner, kølehuse - Cherutti lofter vil vare lang tid på nogen af ​​disse steder.

21. Kan Cherutti lofter give varmeisolering til rummet?

Svar: Til sammenligning kan du henvise til eksemplet med vinduerne. Enkeltrammer eller termoruder kan ikke levere pålidelig varmeisolering i rummet, luft er en dårlig varmeleder og har derfor bedre varmeisoleringskvaliteter. Denne egenskab er brugt til at skabe multi-kammerglas enheder - luftlaget kan arbejde vidundere. Den samme regel gælder for Cherutti-lofter - et lærred monteret et par centimeter fra hovedloftet skaber en luftpude og hjælper med at reducere varmetabet gennem loftet. Derudover kan ethvert ekstra termoinsulerende materiale anvendes på loftet, som vil blive skjult for øjnene ved en glat, glat lærredsstrækning, en halv hængelås Cherutti.

22. Har Cherutti-loftet en såkaldt "sammenbrudseffekt" (dvs. stikker eller bukker) under påvirkning af udkast, som sker på vinyllofter?

Svar: Nej, dette problem er udelukket og endda teoretisk umuligt på Cherutti-lofter på grund af to faktorer. For det første er bunden af ​​loftet et stof, hvilket betyder, at materialet praktisk talt ikke har nogen lineær strækningsfaktor. Denne koefficient er ubetydelig og bestemmes kun under laboratoriebetingelser, men i praksis er det umuligt at strække Cherutti-loftet for at få en sammenbrudseffekt. For det andet efterlader ledningssystemet ikke en tilbageslag for at flytte banen. I kombination med nulstrækning kan du være sikker på, at loftets funktion vil være den samme på trods af udkastene eller forskellen i tryk i loftet og rummet i rummet selv.

23. Spørgsmål: I stedet for et resumé: Så hvordan er Cherutti sømløse stræklofter forskellige fra andre?

Svar: Cherutti lofter er ikke PVC-film, hvilket betyder, at der ikke er nogen søm på dem. Canvas stretch lofter Cherutti har bilateral imprægnering og har den højeste styrke. Cherutti stræklofter er helt vandtætte - der er absolut ingen vandlækage i bugten, der er ingen pletter efter bugten, Cherutti lofter kan vaskes og de vaskes let fra snavs. Ved installation af stræklofter Cherutti anvendes en slangepose, der garanterer pålidelig fastgørelse og fraværet af loftssag i midten af ​​rummet, både umiddelbart efter installationen og i løbet af deres levetid. Ved afslutningen af ​​loftets opstilling lukkes leddene og hullerne mellem væg og loft med en næsten umærkelig dekorative indsats. Fremragende forbrugeregenskaber suppleres med rimelige priser, der ikke er knyttet til valutaer og ikke afhænger af valutakursudsving.

Du kan finde vores telefonnumre nyttige:

8 (495) 762-9468; 8 (499) 408-9886; 8 (926) 511-2109

Stofbeklædninger Cerutti ST

Cerutti Soffitti Tesi, schweiziske strækloftbelægninger (Cerutti Soffitti Tesi), er et usædvanligt rationelt, pålideligt og progressivt system med stræklofter af alle dem, der præsenteres på det russiske marked.

Basen af ​​lærredet er et tæt polyesterforstærket stof, der har en dobbeltsidig imprægnering med polymere stoffer, hvilket giver stoffet en let moireffekt og absolut fugtighedsbestandighed.
Cherutti optrådte i Rusland i 2002, og siden da har de takket være deres exceptionelle forbrugskvaliteter, upretensiøsitet i brug og pålidelighed vundet deres niche på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer, og især premium-lofter.

Hvert år vokser antallet af kunder, der har valgt dette loftsystem for sig selv, stadigt og Cherutti bliver mere og mere berømt og populær.
Af alle mærker af stofstræklofter, der er velkendte i Rusland, valgte vi Cherutti, derfor er vi ligeglade med, hvad vi tilbyder vores kunder. Vores valg skyldes materialets ekstraordinære forbrugsegenskaber, rimelige priser, det bedste i parameteren "priskvalitet" - idet den adskiller Cherutti sømløse stræklofter fra andre kendte mærker.

Officiel repræsentant Cherutti ST

Funktioner stof øko-loft Cherutti

Miljøvenlighed og fuldstændig sikkerhed

Cherutti stræklofter er certificeret af russiske standarder og krav samt af mange europæiske standarder for produktkvalitet og sikkerhed:

• Overensstemmelsescertifikat (GOST R No. ROSS RU. AV68.N00476)

• Brandsikkerhedscertifikat
Overholdelse af brandsikkerhedsklassen "KM 3", den højeste blandt hævede lofter.

• Sanitær-epidemiologisk konklusion
om muligheden for brug i børns og medicinske institutioner.

• Overensstemmelsescertifikat GOST R ISO 9001-2008 (№ROSS RU. IF17.K00261)

Cherutti stræk loft kvalitetsstyringssystem til installation i boliger, offentlige og industrielle bygninger og strukturer opfylder kravene i GOST R ISO 9001-2008 (ISO 9001-2008) Cherutti ST stiller strategien for "eco-business" og brugen af ​​udelukkende "grønne teknologier" i interiører. Derfor er princippet om miljøvenlighed et vigtigt og vigtigste princip i Cherutti-teknologien, og vi er forenede i gennemførelsen. Takket være den aktive implementering og anvendelse af dette princip er Cerutti ST medlem af U.S. Green Building Councils amerikanske sammenslutning for grønne bygninger.

"Kold" installation

Cherutti stræklofter er installeret uden brug af varmepistol og gasudstyr uden opvarmning af værelset. (der er ikke længere behov for at fjerne møbler), da stoffet er baseret på et stof, der ikke kræver opvarmning under installationen.

sømløs

Cherutti lærred leveres i ruller med forskellige standardbredder (fra 1,5 m til 5 m), som gør det muligt at montere de fleste lokaler i et enkelt lærred, det vil sige uden led eller sømme.

Fraværet af sømme øger styrken af ​​strukturen, da den ikke krænker dens integritet og forhindrer den mulige glidning af sømme.

Den ekstreme styrke på nettet

Polyesterstofforstærket stof har ingen analoger blandt stræklofter med hensyn til styrke og modstand mod rive.
Lerret er næsten umuligt at bryde igennem eller bryde igennem tilfældigt.

Ekstrem frostbestandighed

Ud over styrken er Cherutti lærred også kendetegnet ved ekstrem frostmodstand. Lofter kan installeres i uopvarmede værelser, åbne verandaer, på loggiaer og balkoner.
Drift af strækloftet er muligt i næsten enhver temperatur tilstand (fra -30 ° C til + 50 ° C), hvilket gør det muligt at anvende Cherutti i næsten alle klimazoner i Rusland.

Vandtæt og pletbestandig

Et af de vigtigste kendetegn ved Cherutti-strækloft er den samlede vandtæthed i lærredet. Loftet er ikke bange for bugter, kondenserer ikke fugt.

Takket være den dobbeltsidede imprægnering på lærredet forbliver ikke pletter, selv når der hældes rustfrit vand.
Rust, såvel som enhver ekstern forurening, spises ikke i stoffet, vaskes let af med konventionelle vaskemidler.

Perfekt ensartethed og pålidelighed

Denne karakteristiske træk ved Cherutti sømløse stræklofter er realiseret ved brug af et pålideligt slibet webfixeringssystem.

Cherutti - de eneste stræklofter på markedet, der bruger dette system.
Snorfastgørelsen forhindrer stoffet i at krybe ud af profilen, både under indflydelse af sin egen vægt og med en mulig yderligere påvirkning på lærredet, hvilket kan være en fysisk påvirkning, og luftstrømmen frembringes ved ventilation eller luftning af rummet. Hertil kommer, at fastsættelse af ledningen gør det muligt at spænde banen uden at sænke, selv næppe synlig for øjet, og da webmaterialet ikke strækker sig, er det ikke muligt at fremstille en "sag" i fremtiden.

Egenskaben og fordelene ved slibesystemet er bekvem og nem at bruge i installationsarbejdet.

Ledningen er et fleksibelt og viskøst materiale, der gør det muligt for installatøren at koncentrere sig om at arbejde med det område, han har brug for, i modsætning til for eksempel et shtapikovoy fastgørelsessystem, hvor installatøren er tvunget til at arbejde ad gangen på spændingen af ​​et bestemt strukturelt træk ved perlen. En anden almindelig metode til fastsættelse af et strækstofloft er den såkaldte baguette - "tøjvask". Driftsprincippet er baseret på at "opbevare" lærredet i en speciel rille eller niche af profilen, mens lærredet ikke er sikkert fastgjort der, og baguettes vægge kan svække og blive forvrænget over tid, da de er under konstant tryk på lærredet. Således, med en fysisk indvirkning eller udkast, kan lærredet delvis "skrøbes ud" af baguetten, hvilket ofte skaber et problem ved brug af loftet og fører til sagning af lærredet.

Muligheden for at anvende fotoudskrivning

Muligheden for at anvende et digitalt billede er et af de vigtigste egenskaber i strækloftet i lærredet, da dette område i stigende grad er efterspurgt og får stor popularitet. Cherutti har ikke den struktur, der er forbundet med stofmaterialer. Lerret har en flad og glat overflade, der giver dig mulighed for at anvende billedet uden forvrængning. Malinger absorberes ikke i lærredet og mister ikke deres mætning. Det er derfor, at billedudskrivning på lærred Cherutti - formidler atmosfæren i billedet uden tab af kvalitet og lysstyrke.

På trods af den solide liste over fordele har Cherutti på grund af de tekniske egenskaber af stoflofter ligesom alle andre stofbaserede stræklofter visse teknologiske begrænsninger i evnen til at skabe nogle komplekse strukturformer, f.eks. At skabe et loft på to plan i form af en "brønd" ".

Til sådanne konstruktioner er filmstræklofter mere egnede på grund af det faktum, at PVC-folien er i stand til at strække sig i forskellige planer.
Udover komplekse former, kan stoflofter ikke præsenteres i et spejlglansdesign, deres overflade har en mellemliggende tekstur mellem mat og sateen.