Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Vi løser problemet: Første strækloft eller tapet? - 19 billeder

Engageret i reparation på professionelt niveau undgår eksperter at give bestemte svar herom. Og de gør det rigtige, for inden du begynder at udføre en bestemt type arbejde, bør du grundigt undersøge de lokaler, der står til deres rådighed. Vær opmærksom på ejerens ønsker, for at præcisere nogle detaljer, som kun ved første øjekast synes at være ret ubetydelige og ikke værdige opmærksomhed. Desuden er fordele og ulemper i hvert tilfælde.

Første tapet - derefter strække loftet

Fallgruber, der før eller senere kommer op under reparation, er selvfølgelig også til stede i denne sag. Vær meget opmærksom på dem. Som de siger, er advaret forarmet.

Risikoen for forurening af væggens overflade under installation af lofter

Brug af en varmepistol

Dette problem har imidlertid en elegant løsning på sin enkleste måde: hvis du beslutter dig for at arrangere væggene først og derefter installere det hængende loft, pause mellem disse to operationer. Den optimale tid til den efterfølgende sikre installation af stræklofter er 5 eller 6 dage.

Der er en anden ulempe ved muligheden "første tapet - så strække loftet" - dette er en hypotetisk sandsynlighed for problemer under unstuck. Efterhånden begynder selv de mest elskede tapeter at pale, og øjnene kræver friske farvesammensætninger og visuelle løsninger.

Kan du hurtigt og uden nerver klare eliminering af allerede irriterende tapet? Tænk nu.

Første strækloft - så tapet

Du, efter at have ventet på en bestemt pause, begynder at holde dit valgte tapet. Hvilke vanskeligheder kan du have i denne sag?

Mekanisk skade på nettet

Særligt trist kan være konsekvenserne af kemikalier ind i, fordi det i så fald er svært at fjerne farvede (hvis nogen overhovedet) pletter på et nyt og behageligt øje. Ca. som i billedet nedenfor.

Vanskeligheder med korrekt trimning af tapet efter størrelse

Det kan måske virke for dig, at vi med vilje afskrækker dig fra først at installere det nedhængte loft og derefter limer tapetet, men det er slet ikke tilfældet. Blandt de fordele, som denne mulighed giver:

 • let ændring af en tapet til en anden i den fjerne fremtid;
 • fraværet af termiske virkninger på væggene;
 • beskyttelse af vægge fra støv og snavs, som er uundgåelige ved installation af lofter.
Det er vigtigt at huske, at uanset hvilken indstilling du vælger, Primær behandling af vægge med gips er påkrævet. Enhver professionel gruppe er meget opmærksom på dette, så hvis du ser at de "specialister" du ansætter med succes ignorerer dette stadium, chase dem væk - det lykkes ikke at reparere noget godt!

For nylig praktiserer nogle eksperter den tredje metode, hvis største ulempe er dens varighed.

Operationsalgoritmen er i mellemtiden meget logisk:

 1. installation af en guide baguette beskyttende vægge mod mulig forurening;
 2. nøjagtig klæbning af tapet med præcis trimning i højden og under hensyntagen til vinkelbøjningen;
 3. direkte installation af en spændingsduge.
I teorien er det den tredje, faktisk en kompromisvariant, der synes at være den mest korrekte. Men i virkeligheden kræver det mestre mestere mere tid til at udføre et bestemt arbejdsområde. Herfra og dens nogle upopularitet i det professionelle miljø.

Hvad er først: tapet eller loftloft?

En unik løsning på dette problem kan ikke tilbyde selv fagfolk med mange års erfaring. Modsætningen ligger i, at der er reelle risici for at skade i den næste fase af arbejdet. Belægningen arrangeret tidligere, uanset om vi taler om tapet eller hængende loft. Der er to muligheder for sekvensen af ​​denne type arbejde:

 • Installationen af ​​en strækfilm eller stofplade sker efter færdiggørelsen af ​​alle byggeri og efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 • I første omgang er strækloftet monteret, og kun så vægge limes med tapet.
I betragtning af begge disse metoder med hensyn til fremstillbarhed og overholdelse af byggekoder kan vi med sikkerhed sige, at de er fuldt literære og har ret til at bruge. For at vælge, hvad der skal limes tapetet eller strækloftet først, følg rummets specifikke parametre og under hensyntagen til arbejdsvilkårene. Under alle omstændigheder, hvis færdiggørelsen og udsmykningen af ​​lokalerne udføres af højtuddannede med den nødvendige erfaring, vil både disse og andre værker udføres på et højt kvalitetsniveau. Dette er en teori, men i praksis går det ikke altid glat.

Stretch loft enhed efter tapet

Proponenter af denne metode som hovedargument peger på følgende omstændighed: Et færdigstilet strækloft i færdigbehandling af vægge (herunder pasta med tapet) kan sandsynligvis blive forurenet med lim eller maling. Der er også risiko for at beskadige lærredet med en skarp genstand (trowel eller saks), når du vægrer eller maler en væg.

 • For at installere profilen af ​​strækloftet langs væggen er det nødvendigt at bore mange huller. Dette giver meget lille støv, der akkumuleres på tapetet.

For at minimere indtræk af støv fra boreområdet af væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller udvej til en almindelig husholdnings støvsuger. Også en temmelig effektiv måde at beskytte vægge med tapet på er at dække dem med en speciel film.

 • En af betingelserne for højkvalitetsmontering af strækloftet er opvarmning af rummet til +60 ° C. En sådan høj temperatur kan påvirke tapetet negativt og få dem til at ligge bag overfladen af ​​væggene. Ofte er der sådanne øjeblikke, når der er et skynd at udføre reparationer. Hvis kunden eller entreprenøren har travlt med at færdiggøre efterbehandlingen af ​​lokalerne og sætte genstanden i brug, bruger de ofte en varmepistol ved installation af strækloftet uden at vente på, at væggene tørrer eller er blevet malet over med tapet. Selvom der i instruktioner til tapetlim eller maling er angivet, hvor længe de tørrer ud og hvor lang tid det tager at skabe en komplet belægning på væggene. Efter 4-5 dage klæber tapetet i overensstemmelse med overholdelse af teknologi som en normal bestandighed betydelige temperaturfald.

I praksis er en måler fra et firma, der leverer tjenester til fremstilling og installation af spændingsdukker, kaldet efter at rummet har fuldt ud erhvervet sine endelige dimensioner. Det vil sige, væggene er forberedt til efterbehandling, eller tapet er allerede indsat. Det tager som regel en uge at fremstille et stof eller PVC-loft. Denne gang er nok for tapetet ikke kun at tørre, men også at erhverve alle styrkeegenskaber.

 • Installation af stræklofter kan forårsage deformation, beskadigelse eller forurening af tapet. Som nævnt ovenfor er sådanne sager kun mulige på grund af kunstnerens lave professionalisme.
 • Da profilen af ​​strækloftet, der er installeret omkring rummets omkreds, trykker på den øvre kant af tapetet, kan der i fremtiden være vanskeligheder, hvis der er behov for at klæbe tapetet igen. Men dette er mere fjernet problem end den virkelige. Udskiftet tapet inden fjernelse fra væggene er let trimmet til selve kanten. En ny tapet uden meget besvær, der sidder fast. Selv med minimale forskelle kan den ujævne topkant nemt gemmes med et dekorativt bånd.

Stræklofter inden tapet

Ved at vælge teknologien til at strække loftet til vægternes klæbning med tapet, er det nødvendigt at tage højde for forudsætningen - kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​vægflader til efterbehandling er vigtig. Det vil sige, at væggen skal være flad og pudset. Trods alt vil baguetten monteret på væggen med fejlene fremhæve alle uregelmæssigheder på den.

 • Materialer til vægdekoration (tapet, dekorative gips, maling, etc.) vil være helt sikre. Da der ikke er nogen risiko for forurening eller beskadigelse under installationsarbejdet på enheden af ​​strækloftet.
 • Baggrunde indsættes efter installation af strækloftet, om nødvendigt kan du nemt ændre dem til andre.

Den overvejede metode til at arrangere et strækloft har også negative aspekter, som kan manifestere sig med en lav kvalifikation af specialister, der udfører både montering og vægbeklædning af vægge. Det handler om følgende:

 • Materialet, der bruges som et strækloft i lærredet, er også udsat for mekanisk belastning og ekstern forurening, som kan resultere i fuldstændig forringelse. I betragtning af at strækloftet er et temmelig dyrt element i rummets indre, skal du veje sekvensen af ​​handlinger: Først skal du strække loftet eller lim tapetet.
 • Det er svært at trimme toppen af ​​det indsatte tapet. De reelle risici er høje for at bryde baguettes dekorative strimler eller at rive selve lærredet.

Hver af disse metoder er attraktiv på sin egen måde. Derfor at beslutte at det første suspenderede loft eller tapet, skal du. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er, at metoden til at arrangere et loftblad i et rum med helt færdige vægoverflader (med tapet fast på dem) i dag betragtes som traditionelt.

Hvad først lim tapet eller lav et loft?

En af de evige tvister i bygningsarbejderes og dekoratørers miljø om emnet: "Hvad er først, limer de tapetet eller laver et loft?" Ligner noget på det retoriske spørgsmål "Hvad er først, kyllingen eller ægget?". Dette spørgsmål er blevet diskuteret siden udseendet af stræklofter i byggemarkedet, og der er masser af tilhængere af begge metoder. Derfor kræver situationen en upartisk prøve.

Foreslåede løsninger

Tvistens essens ligger i, at der er en reel mulighed for at beskadige det for de belægninger, der blev installeret tidligere, og derfor forsøger hver af parterne at bevise, at ifølge deres teknologi vil sådanne skader være mindre. Der er to måder at løse problemet på:

 1. Installation af strækloftet udføres efter alt efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 2. Afslutning af væggene med tapet udføres efter installation af et strækloft.

Begge disse metoder kan betragtes som korrekte ud fra et teknologisk synspunkt, alt afhænger af de specifikke reparationsbetingelser. Det skal siges at professionel installation med korrekt træning af kunstnere udføres på et højt niveau både i det og i det andet tilfælde. Men desværre kan det virkelige efterbehandlingsarbejde stadig frembyde uventede vanskeligheder.

Der er en anden metode, hvorpå installatører er tilbageholdende med at gå, fordi arbejdet er påkrævet i flere faser, og kunderne ønsker ikke at bruge det på grund af behovet for at pådrage yderligere omkostninger. Ifølge denne teknologi er en stramt loft baguette monteret på væggene forberedt til fastgørelse. Derefter limes tapetet, og kun det sidste trin bliver installationen af ​​selve loftet.

Stretch loft efter tapet

Denne metode anbefales, fordi det monterede strækloft ved forarbejdning kan være forurenet med forskellige sammensætninger (lim, maling, forskellige opløsningsmidler). Nogle af dem kan dog føre til dannelse af uudslettelige pletter og beskadigelse af lærredets tekstur. Derfor, hvis interiøret skal tapet med deres efterfølgende maleri, så skal strækloftet installeres sidst.

Ulemperne (som let kan elimineres med den rigtige tilgang til erhvervslivet) af denne metode omfatter følgende faktorer:

 • Ved installation af baguetten bores huller i væggen til fastgørelsesanordninger, mens deres antal er stort nok. Dette fører til øget støvgenerering og forurening af tapetet.

Det er muligt at minimere skader ved at bruge en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode ikke er stor, men i det mindste en del af støvet det eliminerer. Det er bedst at anvende en præ-coating af tapetet med en speciel beskyttelsesfilm.

 • Ved installation af PVC af en klud er opvarmning af rummet til 60 grader påkrævet, i nogle tilfælde kan det føre til otkleivaniye vægpapir. Denne situation opstår oftest på grund af den haste, hvor reparationen er udført. Montering af loftet ved brug af en varmepistol bør kun udføres efter fuldstændig tørring af vægbeklædningen. Baggrunde bliver normalt immune over for sådan behandling, ikke tidligere end 4-6 dage efter klistning (dette er ved normal stuetemperatur).

Et sådant mønster ved bestilling af stræklofter udøves normalt, når en måler kommer til at tage målinger fra et allerede færdigt rum (væggene er justeret), giver dette dig mulighed for at finde det mest præcise lærred. Ved fremstilling af loftets materiale tager i gennemsnit mindst en uge, så det limede tapet har tid til at tørre og blive modstandsdygtig over for virkningerne af temperaturen. Det vil sige, at vi kan sige, at forekomsten af ​​sådanne problemer i næsten alle tilfælde er forbundet med en krænkelse af teknologien til at indsætte vægge eller ved brug af materialer af lav kvalitet.

 • Montering af nettet kan beskadige tapetet. Som allerede nævnt afhænger alt i alt af fagfolkens professionalisme, for at sikre beskyttelse, anvendes vægbeklædning også med en film.
 • En anden ulempe er vanskelighederne, der opstår, når der er behov for at indsætte tapetet i fremtiden, da de presses mod den installerede baguette. Mest sandsynligt er disse vanskeligheder konstrueret, at klippe tapetet er ret simpelt. Derudover har ingen problemer med at afskrække installationen af ​​en baguette rundt om rummets omkreds, og at klæbe tapetet, der starter med det, selv i tilfælde af små dråber, bliver de let skjult af dekorationstape eller indsats.

Strækloft inden tapet

Hvis man vælger en sådan installationsmetode, skal man huske på, at forberedelsen af ​​vægge til klæbende tapet skal gøres under alle omstændigheder. Installation af en baguette på en ujævnt væg vil ikke afvige i skønhed, og ingen indretning vil hjælpe med at skjule fejlene. Væggen skal udjævnes og pudses.

Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis vægge kan beskyttes mod skader, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er sandsynligheden for forurening og skader meget stor.

Fordelene ved denne installationsmetode omfatter ofte:

 1. Bevarelsen af ​​belægningsvæggene, gennemførelsen af ​​varmeeksponering til slutningen af ​​målingen.
 2. Muligheden for at erstatte tapetet i fremtiden.

Men glem ikke de negative punkter:

 1. Stretchmateriale er ikke mindre modtageligt for skader og forurening. Hvis vi tager højde for de betydelige omkostninger ved dette materiale og det faktum, at det i nogle tilfælde ikke er muligt at rengøre overfladen og bringe det til normal udseende, er det værd at overveje muligheden for at bruge denne teknologi.
 2. Efter at have installeret det teknologiske dekorative tape, er det svært nok at trimme tapetet uden de rette færdigheder. Der er mulighed for skade på båndet (i bedste fald) eller lærredet (i værste fald).

Hvilke af disse to måder at vælge er op til kunden, baseret på forholdene og scenen i reparationen i lejligheden. Men det skal siges, at installationen af ​​strækloftet på de allerede færdige vægge er mere traditionelt.

Phased installation af hævede lofter

Lad os nu tale om, hvad der giver et faset installationsprogram i følgende rækkefølge:

 • Væg forberedelse
 • Montering af baguette
 • tapetsering
 • Strækmontering

I dette tilfælde elimineres en række ulemper, som er iboende i de ovenfor beskrevne traditionelle teknologier, nemlig:

 • På den forberedte væg ligger baguetten smidigt uden dannelse af huller og sprækker.
 • Støvet, der opstår ved montering af baguetten, beskadiger ikke vægindretningen. Efter installationen er det simpelthen fjernet.
 • Baggrunde er limet og malet uden at skabe en trussel om forurening og beskadigelse af loftmaterialet. Desuden er strimlerne af tapet skræddersyet til en baguette meget enklere, små huller overlapper indretningen.
 • Efter tørring af væggens overflade (mindst 4-6 dage) er den dækket af en beskyttende film, der forhindrer skade og reducerer virkningerne af temperaturen. Derfor kan installationen af ​​loftet gøres med en professionel tilgang, selvfølgelig uden særlige bekymringer.

Hvis vi tager højde for det faktum, at installationen af ​​stoflofter ikke kræver opvarmning af værelset, så kan denne metode betragtes som den mest optimale løsning, der giver dig mulighed for at spare overflade og vægge og loft. Derfor er det værd at gå for en lille stigning i budgettet, men for at opnå maksimal kvalitet ved at reducere forskellige risici.

Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft, skal du først og fremmest vælge ikke en installationsrækkefølge, men en professionel performer, der vil kunne vælge den mest optimale løsning baseret på de eksisterende forhold.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvad laver først - tapet eller loftsloft?

Spørgsmålet om, hvad der skal installeres først - tapet eller loftloft - er normalt relevant i tilfælde, hvor det er planlagt at udføre reparationer alene. Hvis hjemmehåndværkere har travlt at samle, er der en stor risiko for skade på den allerede monterede tynde lærred, når der indsættes vægge. Og i den omvendte situation, da den første fase var det dekorative design af væggene, kan indførelsen af ​​loftsplinten føre til pletter på overfladen.

Betingelser kræver opmærksomhed

Eksperter med samme succes kan handle i begge scenarier - deres faglige uddannelse og gode erfaringer vil bidrage til at undgå almindelige problemer. Men begyndere ved valg af sekvensen skal tage højde for adskillige faktorer:

 • grundmateriale af væggene;
 • kvaliteten og fuldstændigheden af ​​udførelsen af ​​den hårde finish
 • om du vil have brug for et loftsplint
 • hvorfra strækstoffet er lavet, hvilket monteringssystem på loftet er planlagt til brug.

Det rationelle trin vil være forening af ru værker på vandrette og lodrette overflader. På dette stadium udføres standardmanipulationerne:

 • Resterne af den gamle vender - Gips, maling, tapet;
 • mindre defekter er faste, revner er fyldt;
 • væggene er dækket af svampeforbindelser;
 • overfladerne er nøje justeret.

Derefter kan du fortsætte til måling af lokalerne på grundlag af de data, der er indhentet til købsmaterialer. Installatører bestemmer de mulige dimensioner af de færdige loftprodukter, beregner også området af væggene og det omtrentlige antal ruller. Den hårde finish har en betydelig indvirkning på indretningens endelige egenskaber, så det er nødvendigt at justere væggene og loftet for en af ​​de teknikker, der diskuteres nedenfor.

Først tapes væggene og installerer derefter loftet

I betragtning af at det er bedre at først - tapet eller hængende loft, oftest foretage et valg til fordel for den prioriterede udsmykning af væggene. Denne løsning er især vigtig, når et materiale med mulighed for yderligere farvning vælges til pasta.

Godbidder

 • fremstillingen af ​​et strækloft under ordren tager normalt flere dage, denne periode er tilstrækkelig til fuldstændig tørring af væggene;
 • Du kan vælge designet af det loft, der passer bedst til indretningen - når tapetet allerede er limet, er det lettere at forestille sig det komplette billede af rummet og bestille et produkt, der er harmonisk i farve og tekstur;
 • ganske ofte efter ikke-professionel lakering begynder de øvre hjørner af papirduer at bevæge sig væk. Denne teknik gør det muligt at undgå sådanne fejl - arkets kanter vil være tæt fastspændt baguette.

ulemper

Ved montering af en baguette på væggen dannes der mange huller, og det resulterende støv samler uundgåeligt på den friske finish. For at neutralisere konsekvenserne bruger fagfolk aktivt en puncher med en støvsuger.

Hvis du i fremtiden vil ændre væggenes design, er det muligt at rengøre basisoverfladen: tapetet vil blive presset med en baguette. Her skal du omhyggeligt klippe papirlaget. For at undgå yderligere vanskeligheder skal fagfolk, inden man skærer materialet fra rullen, mærke på væggene baguettens installationslinje og ud fra det fastsætte dåserne. Det er muligt, at der i processen vil være en dråbe eller en smal strimmel forbliver uden afslutning, den vil blive maskeret med en indsats eller et dekorativt bånd.

Først loftet, så tapetet.

Man bør huske på, at hvis man i den tidligere version af væggen var i stand til at beskytte filmen (for at undgå støv, der blev genereret under baguetteinstallationen), er det ikke muligt at dække det færdige loft under efterbehandlingslokalet.

For at forstå omfanget af arbejdet bør du studere teknologien for installation af PVC-klæder ved hjælp af harpunmetoden - de er mere efterspurgte inden for indretning:

 1. Langs rummets omkreds er en baguette fastgørelseslinie.
 2. Langs det er monteringshuller, trinnet er 15-25 cm
 3. Baguette er installeret med dowels.
 4. Lærredet opvarmes og spændes, dets stive kant er fastgjort i baguetternes spor med hjælp af en lås.
 5. Sporet er maskeret med en dekorativ profil.
 6. PVC-film er selvnivellerende efter afkøling, folderne fjernes på grund af spændinger.

Stoflofter er fastgjort som følge af brugen af ​​en no-gunpun-teknik, forskellen ligger i metoden til at indføre kanten af ​​nettet i baguetten.

Installation af PVC klud harpoon metode

For at minimere konsekvenserne af en hvilken som helst rækkefølge af installationen, skal du korrekt vælge den type loftbeklædning. Vinylprøver er yderst følsomme for mekanisk belastning, selvom en champagnekork er taget af, kan det medføre dyre reparationer. En skridtlængde, trowel og enhver uforsigtig bevægelse, når du sætter tapet på, vil forårsage skade på filmen.

Stoflofter er stærkere, de er næsten umulige at gennembore med et stumt objekt. Derfor, hvis du vil reparere fra toppen ned, er det bedre at vælge en sådan overflade.

Godbidder

 • du kan sikkert ændre væggenes finish - den udføres uanset loftet;
 • Termisk effekt forekommer før fiksering af det dekorative lag, hvilket betyder, at det ikke er truet med afskalning.

ulemper

Strækmaterialet er sårbart over for skader og snavs, og der skal tages højde for pleje, når man smider vægge. Vi må heller ikke glemme at trimning af tapetet vil være yderst vanskeligt.

Gennemførelsen af ​​denne metode er af høj kvalitet kun tilgængelig for dem, der har stor erfaring med reparation i boliger, færdigheder er nødvendige for at gennemføre alle trin omhyggeligt og uden tab af kvalitet.

Et værdigt alternativ - kombinationen af ​​efterbehandling vægge og lofter

Teknikken gør det muligt at minimere ulemperne ved de beskrevne muligheder, men med det vil omkostningerne og arbejdsomkostningerne øges lidt.

Kombinationen af ​​væg og loft

 • ruvevægge og lofter
 • montering baguette;
 • stikker tapet;
 • montering af en spændeklæde.

Baguette er installeret på en allerede flad væg, uden dråber, revner og huller. Alt støvet arbejde vil blive udført, inden det færdiggøres. Selv hvis man efter at have fastgjort tapetmaleri af væggene vil blive organiseret, vil disse manipulationer ikke berøre loftet på nogen måde. Professionals siger, at i et sådant scenario er det meget lettere at passe tapetet under baguetten og skjule fejlene med et maskeringsbånd.

Efter fuldstændig tørring af den dekorerede overflade er den dækket af en film for at minimere risikoen for skade og udjævne indflydelsen af ​​høje temperaturer. Derefter strække lærredet og dekorere kløften.

Gennemførelsen af ​​reparationer involverer 2 afganger af installatører - til installation af en baguette og for spændingen af ​​lærredet. Lad denne faktor påvirke stigningen i omkostningerne ved ordren, nøjagtigt arbejde og æstetisk resultat vil kompensere for de dermed forbundne omkostninger.

Hvilket første - hængende loft eller tapet?

Under reparationen har mange ofte et svært spørgsmål, hvad skal man gøre først - ophængt loft eller tapet?

Lad os forsøge at forstå flere varianter af de efterfølgende handlinger og begynde at udføre vores reparationsarbejde med udjævning af væggene i loftinstallationen.

Først, niveau, gips og primer væggene.

Hvis du har brug for andre forberedelser af væggene til reparation, skal du udføre disse værker.

Så fortsæt til installationen af ​​strækloft. Installation af strækloft kan udføres uafhængigt eller overdrage denne forretning til fagfolk.

Polystyren eller skumplade sokkel bør kun tages hånd om efter installation af loftet. Forresten, anbefaler vi at være opmærksom på lærredet for stofstrækloft.

Efter at væggene er udført korrekt, er strækloftet installeret, det vil være muligt at starte wallpapering væggene.

Glem ikke de murede kanter af væggene, som normalt vises tæt på soklen. De skal fjernes.

Canvas strækloft er ofte beskadiget af en konstruktion spatel, som bruges i vægternes justering. Derfor anbefales det at installere loftet næsten sidst.

Selvom du selv allerede har indsat tapet, kan du stadig ikke risikere at beskadige overfladen af ​​lærredet. Når alt kommer til alt, når man forbereder væggene, dannes der altid støv, og hvis der anvendes en aluminiums baguette, forbliver der spor.

Når du lægger et strækloft i en baguette, skal du igen bruge specielle spatler. I dette tilfælde er der mulighed for skade på tapetet.

Desuden arbejder bygherrer ved høje temperaturer ved montering af loftet. Denne faktor er vigtig for alt der er inde i rummet eller rummet.

Hvis loftet er installeret efter at have klistret væggene med tapet, skal du lade tapetet tørre i 3-5 dage for at undgå blærer og bobler på tapetet.

Der er ikke noget præcist svar på spørgsmålet, hvad man skal gøre først: stræk loft eller tapet. Selv professionelle bygherrer og dekoratører kan ikke give et enkelt og korrekt svar på dette spørgsmål.

Hvis du beslutter dig for først at lim tapetet, skal du beskytte dem under installationen af ​​strækloftet med polyethylen eller maskebånd.

Du behøver ikke helt at tro, at det er nødvendigt at installere et hæftet loft først og fremmest, eller først lim ind over væggene med tapet.

Både den og andre varianter af reparation er ret acceptable for den indledende fase af arbejdet, og reparationsarbejdet selv afhænger af den valgte udsmykning til dit hus.

Moderne strækloft kan installeres absolut på ethvert trin i reparationen.

Især vedrører det sateen, uigennemsigtige og blanke lofter, men også sædvanlige falsk- eller stræklofter giver normalt ikke særlig indsats.

Efterfølgende, når tiden kommer til at ændre tapet igen, behøver du ikke gøre noget med strækloftet. Men der er nogle problemer, der opstår, hvis loftet er sat foran tapetet.

I sådanne tilfælde bliver det nødvendigt at lukke leddene i strækloftet til tapetet. Efter alt er baguetten allerede installeret.

For at klare dette problem er ret simpelt, skal du forsigtigt trimme og lim tapetet, så deres kanter passer tæt til tapetet.

Eller køb materialer til lukning af leddene - soklister eller gardinstænger.

Hvor korrekt - første tapet eller hængende loft? Lad os forstå

Begynder at udføre reparationer i et hus eller lejlighed, deres ejere tænker på sekvensen af ​​forskellige typer af efterbehandling værker. Ofte er de interesserede i hvad de skal gøre først - et suspenderet loft eller tapet.

Dette spørgsmål er relevant, når hjemmehåndværkere uden relevant erfaring er involveret i designen af ​​rummet. Når du klæder overflader af vægge med tapet, kan der forekomme utilsigtet beskadigelse af strækningen af ​​tyndt lærred. Hvis de først laver muren på væggen, så kan man pletteres med lim ved fastsættelse af loftsplinten.

Arbejdsordre

Ifølge fagfolk, når du har brug for at arrangere og tapet og hængende loft, kan du vælge en af ​​to muligheder:

 1. Dæk vægge med tapet efter installationen af ​​loftet.
 2. Installer lærredet efter færdiggørelse af væggene og andre værker på værelset.

Begge disse muligheder betragtes som korrekte. Hvis reparationsforanstaltningerne overlades til specialister, opnås et positivt resultat.

Samtidig kan der på hvert trin af design opstå visse vanskeligheder, som påvirkes af en række nuancer:

 • om installationen af ​​loftsplint er planlagt (læs også: "Hvad skal man først klæbe med tapet eller loftplint - hvordan man gør det rigtigt");
 • hvilke materialer væggene er lavet af;
 • kvaliteten af ​​spændingsdugen og metoden til dens installation
 • omfang af kommende udkast til værker.

Du kan kombinere de forberedende aktiviteter på loftet og vægoverfladen. I slutningen udfør efterbehandling.

Fælles forberedende arbejde

Inden du udstikker det hængende loft efter tapetet eller før tapetet, skal du:

 1. Fjern de gamle efterbehandling materialer - normalt maling, gips eller tapet.
 2. Behandl overfladen af ​​væggene med primere med antifungale egenskaber.
 3. Reparér revner og andre mindre defekter.
 4. Påfør kitt og gips på overfladen.

Efter det forberedende arbejde skal installatørerne beregne parametrene for den fremtidige loftkonstruktion, og reparatører skal måle vægge og bestemme listen og antallet af byggematerialer, der kræves. Yderligere udkast til arbejde indebærer montering af baguetten til bunden, udførelse af lydisolering og montering af metalstruktur.

Herefter limer man først tapetet og derefter strækloftet, men først efter den endelige tørring af væggene. Kanten af ​​tapetet omkring baguetten skal skæres forsigtigt ved hjælp af en brevpapirkniv. Dette gøres inden du installerer lærredet, for ikke at beskadige det ved et uheld. Vægge med tapet klistret, fik lov til at tørre helt.

Først derefter gå videre til konstruktionen af ​​spændingssystemet. Masters skal installere belysningsarmaturer på loftet og montere panelet på en færdigmonteret struktur. Men for at garantere, at i færd med at udføre arbejdet, vil de ikke ved et uheld beskadige lærredet eller pletten, det er umuligt.

Første tapet, og derefter loftet

Når du beslutter dig for det første tapet eller strækloft, skal du tage højde for, at når du klæber et færdigmateriale, kan et præmonteret panel farves med forskellige byggematerialer - maling, klæbemidler, opløsningsmidler. Nogle af dem er i stand til at forlade hårdt fjernbare pletter og alvorligt beskadiger lærredets tekstur.

Derfor, hvis du har til hensigt at afslutte væggene med tapet og deres efterfølgende maleri, er det tilrådeligt at vælge indstillingen, når du har brug for: Først lim tapetet og stræk derefter strækloftet.

Denne metode har ulemperne forbundet med, at:

 1. Ved installation af loftet baguette skal mestere bore en masse huller i væggene til fastgørelsesanordninger. Dette forurener tapetet. Skaden kan minimeres ved hjælp af en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode er lille, men støvet bliver delvist fjernet.
 2. For at installere PVC lærred er det nødvendigt at opvarme luften i rummet til 60 grader. Nogle gange fører det til at skrælle tapet. Dette sker normalt som et resultat af hast under reparationer. Ifølge teknologien skal installationen af ​​spændingsfilmen ved hjælp af en varmepistol startes efter den sidste tørring af tapetet. Kun 6 dage efter klistring ved stuetemperatur bliver de immun for denne effekt.
 3. Når man beslutter sig for beslutningen om at lime tapet op til et strækloft eller derover, skal man tage højde for, at når man laver loftkonstruktioner, er der en vis ordning: efter de forberedende aktiviteter kommer en måler først til at måle størrelsen på rummet. Det vil tage omkring en uge at lave et lærred, hvilket betyder, at det limede tapet har tid til at tørre og blive resistent over for virkningerne af høje temperaturer. Årsagen til problemet med afskalning er derfor alvorlige krænkelser af indsættende teknologi eller brugen af ​​produkter af lav kvalitet.
 4. Nogle af eksperterne mener, at der kan opstå vanskeligheder, hvis det er nødvendigt i fremtiden, at genindsætte tapetet, fordi de vil presse baguette. Men denne ulempe er let at undgå - du skal bare klippe tapetet. Det er muligt at slå ud af niveauet langs omkredsen af ​​rummet, ifølge hvilket baguetten skal monteres, og derefter holde tapetet, fra denne linje. I nærværelse af ubetydelige forskelle er det let at dekorere dem med et bånd.

Montering af spændingsstof til tapet

Selv fagfolk har ingen konsensus om problemet: hvornår skal man opsætte et ophængt loft - hvilket er første tapet eller loft. Hvis du foretager et valg til den prioriterede opbygning af loftkonstruktionen, bør du vide, at det er nødvendigt at forberede væggene til indsætning af baggrunde, før man starter alle former for efterbehandling.

Årsagen til denne aktionssekvens er forklaret ved, at i tilfælde af en baguette, der ikke er fastgjort til en flad overflade, vil det se grimt ud, og ingen indretning vil fjerne disse fejl.

Før du beslutter dig for at lave et loftsloft inden tapetet eller efter, skal overfladen af ​​væggene være perfekt nivelleret og forsigtigt gennemboret. Det skal tages i betragtning, at tapetet under den første installation af loftet kan beskyttes mod skader ved brug af en film, men spændingspanelet kan ikke lukkes for at undgå forurening eller beskadigelse.

Professionelle, ved at afgøre, hvilken kø at lave et loft, mener, at fordelene ved denne mulighed er:

 1. Bevarelse af vægbeklædning.
 2. Nem tapet udskiftning om nødvendigt.

Glem ikke om ulemperne ved at installere loftet i første omgang:

 1. Materialet til opbygning af loftkonstruktionen er modtagelig for skader og snavs. I betragtning af dets betydelige omkostninger og det faktum, at det sjældent er muligt at rengøre lærredet, er det nødvendigt at tænke på, at det er hensigtsmæssigt at bruge denne teknologi.
 2. Efter montering af dekorative tape, vil skære tapet uden visse færdigheder være problematisk. I bedste fald er der sandsynligheden for skade på båndet, og i værste fald loftfilmen. Se også: "Stræklofter før eller efter tapet - hvordan man gør det."

Phased installation af loftet system

Hvis du ikke har valgt et valg, første tapet eller hængende loft, kan du blive bekendt med en anden måde. Det bruges temmelig sjældent, fordi det er dyrt, hvilket er urentabelt for ejendomsejere. Men denne metode minimerer ulemperne ved de tidligere beskrevne teknologier og garanterer arbejde af høj kvalitet.

I dette tilfælde udføre reparationer i etaper i en bestemt rækkefølge:

 1. Justering af væggens overflade.
 2. Fixation baguette.
 3. Wallpapering på væggene.
 4. Montering af spændeklæde.

Med denne række handlinger, når det ikke er nødvendigt at bestemme, at i begyndelsen - tapet eller strækloft er det muligt at undgå de ulemper, der er karakteristiske for traditionelle teknologier:

 1. Baguetten lægger jævnt på den tilberedte overflade uden dannelse af revner og huller.
 2. I processen med at installere denne rem dannes støv, hvilket ikke vil skade tapetet.
 3. Når de limes og males, er loftet ikke truet af forurening og skader. Baggrunde er meget lettere at passe under baguetten, og mindre huller kan nemt dækkes med indretning.
 4. Efter fuldstændig tørring dækkes overfladerne af væggene med en beskyttende film for at forhindre skade og reducere effekten af ​​høje temperaturer. Med en professionel tilgang kan fastsættelse af loftet ske uden frygt.
 5. Da der i tilfælde af installation af en klud ikke er behov for opvarmning af rummet, anses denne metode optimalt på grund af brugen af ​​overfladen og væggene og loftet er ligeligt bevaret. Derfor foretager valget først og fremmest limning af tapet eller hængende loft til montering, det er tilrådeligt at udsætte lidt flere penge til reparation.

Når en stor del reparationsarbejde er planlagt, bør du først og fremmest vælge ikke en række af deres gennemførelse, men en brigade af håndværkere, der har gode anbefalinger. Det er bedre for dem at overlade beslutningen om den optimale variant, det første loft eller tapet. Udtalelsen fra fagfolk om dette problem afhænger i høj grad af kundens specifikke situation og ønsker.

Hvad først lim tapet eller lav et loft?

En af de evige tvister i bygningsarbejderes og dekoratørers miljø om emnet: "Hvad er først, limer de tapetet eller laver et loft?" Ligner noget på det retoriske spørgsmål "Hvad er først, kyllingen eller ægget?". Dette spørgsmål er blevet diskuteret siden udseendet af stræklofter i byggemarkedet, og der er masser af tilhængere af begge metoder. Derfor kræver situationen en upartisk prøve.

Foreslåede løsninger

Tvistens essens ligger i, at der er en reel mulighed for at beskadige det for de belægninger, der blev installeret tidligere, og derfor forsøger hver af parterne at bevise, at ifølge deres teknologi vil sådanne skader være mindre. Der er to måder at løse problemet på:

 1. Installation af strækloftet udføres efter alt efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 2. Afslutning af væggene med tapet udføres efter installation af et strækloft.

Begge disse metoder kan betragtes som korrekte ud fra et teknologisk synspunkt, alt afhænger af de specifikke reparationsbetingelser. Det skal siges at professionel installation med korrekt træning af kunstnere udføres på et højt niveau både i det og i det andet tilfælde. Men desværre kan det virkelige efterbehandlingsarbejde stadig frembyde uventede vanskeligheder.

Der er en anden metode, hvorpå installatører er tilbageholdende med at gå, fordi arbejdet er påkrævet i flere faser, og kunderne ønsker ikke at bruge det på grund af behovet for at pådrage yderligere omkostninger. Ifølge denne teknologi er en stramt loft baguette monteret på væggene forberedt til fastgørelse. Derefter limes tapetet, og kun det sidste trin bliver installationen af ​​selve loftet.

Stretch loft efter tapet

Denne metode anbefales, fordi det monterede strækloft ved forarbejdning kan være forurenet med forskellige sammensætninger (lim, maling, forskellige opløsningsmidler). Nogle af dem kan dog føre til dannelse af uudslettelige pletter og beskadigelse af lærredets tekstur. Derfor, hvis interiøret skal tapet med deres efterfølgende maleri, så skal strækloftet installeres sidst.

Ulemperne (som let kan elimineres med den rigtige tilgang til erhvervslivet) af denne metode omfatter følgende faktorer:

 • Ved installation af baguetten bores huller i væggen til fastgørelsesanordninger, mens deres antal er stort nok. Dette fører til øget støvgenerering og forurening af tapetet.

Det er muligt at minimere skader ved at bruge en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode ikke er stor, men i det mindste en del af støvet det eliminerer. Det er bedst at anvende en præ-coating af tapetet med en speciel beskyttelsesfilm.

 • Ved installation af PVC af en klud er opvarmning af rummet til 60 grader påkrævet, i nogle tilfælde kan det føre til otkleivaniye vægpapir. Denne situation opstår oftest på grund af den haste, hvor reparationen er udført. Montering af loftet ved brug af en varmepistol bør kun udføres efter fuldstændig tørring af vægbeklædningen. Baggrunde bliver normalt immune over for sådan behandling, ikke tidligere end 4-6 dage efter klistning (dette er ved normal stuetemperatur).

Et sådant mønster ved bestilling af stræklofter udøves normalt, når en måler kommer til at tage målinger fra et allerede færdigt rum (væggene er justeret), giver dette dig mulighed for at finde det mest præcise lærred. Ved fremstilling af loftets materiale tager i gennemsnit mindst en uge, så det limede tapet har tid til at tørre og blive modstandsdygtig over for virkningerne af temperaturen. Det vil sige, at vi kan sige, at forekomsten af ​​sådanne problemer i næsten alle tilfælde er forbundet med en krænkelse af teknologien til at indsætte vægge eller ved brug af materialer af lav kvalitet.

 • Montering af nettet kan beskadige tapetet. Som allerede nævnt afhænger alt i alt af fagfolkens professionalisme, for at sikre beskyttelse, anvendes vægbeklædning også med en film.
 • En anden ulempe er vanskelighederne, der opstår, når der er behov for at indsætte tapetet i fremtiden, da de presses mod den installerede baguette. Mest sandsynligt er disse vanskeligheder konstrueret, at klippe tapetet er ret simpelt. Derudover har ingen problemer med at afskrække installationen af ​​en baguette rundt om rummets omkreds, og at klæbe tapetet, der starter med det, selv i tilfælde af små dråber, bliver de let skjult af dekorationstape eller indsats.

Strækloft inden tapet

Hvis man vælger en sådan installationsmetode, skal man huske på, at forberedelsen af ​​vægge til klæbende tapet skal gøres under alle omstændigheder. Installation af en baguette på en ujævnt væg vil ikke afvige i skønhed, og ingen indretning vil hjælpe med at skjule fejlene. Væggen skal udjævnes og pudses.

Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis vægge kan beskyttes mod skader, så kan loftet næsten ikke lukkes, derfor er sandsynligheden for forurening og skader meget stor.

Fordelene ved denne installationsmetode omfatter ofte:

 1. Bevarelsen af ​​belægningsvæggene, gennemførelsen af ​​varmeeksponering til slutningen af ​​målingen.
 2. Muligheden for at erstatte tapetet i fremtiden.

Men glem ikke de negative punkter:

 1. Stretchmateriale er ikke mindre modtageligt for skader og forurening. Hvis vi tager højde for de betydelige omkostninger ved dette materiale og det faktum, at det i nogle tilfælde ikke er muligt at rengøre overfladen og bringe det til normal udseende, er det værd at overveje muligheden for at bruge denne teknologi.
 2. Efter at have installeret det teknologiske dekorative tape, er det svært nok at trimme tapetet uden de rette færdigheder. Der er mulighed for skade på båndet (i bedste fald) eller lærredet (i værste fald).

Hvilke af disse to måder at vælge er op til kunden, baseret på forholdene og scenen i reparationen i lejligheden. Men det skal siges, at installationen af ​​strækloftet på de allerede færdige vægge er mere traditionelt.

Phased installation af hævede lofter

Lad os nu tale om, hvad der giver et faset installationsprogram i følgende rækkefølge:

 • Væg forberedelse
 • Montering af baguette
 • tapetsering
 • Strækmontering

I dette tilfælde elimineres en række ulemper, som er iboende i de ovenfor beskrevne traditionelle teknologier, nemlig:

 • På den forberedte væg ligger baguetten smidigt uden dannelse af huller og sprækker.
 • Støvet, der opstår ved montering af baguetten, beskadiger ikke vægindretningen. Efter installationen er det simpelthen fjernet.
 • Baggrunde er limet og malet uden at skabe en trussel om forurening og beskadigelse af loftmaterialet. Desuden er strimlerne af tapet skræddersyet til en baguette meget enklere, små huller overlapper indretningen.
 • Efter tørring af væggens overflade (mindst 4-6 dage) er den dækket af en beskyttende film, der forhindrer skade og reducerer virkningerne af temperaturen. Derfor kan installationen af ​​loftet gøres med en professionel tilgang, selvfølgelig uden særlige bekymringer.

Hvis vi tager højde for det faktum, at installationen af ​​stoflofter ikke kræver opvarmning af værelset, så kan denne metode betragtes som den mest optimale løsning, der giver dig mulighed for at spare overflade og vægge og loft. Derfor er det værd at gå for en lille stigning i budgettet, men for at opnå maksimal kvalitet ved at reducere forskellige risici.

Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft, skal du først og fremmest vælge ikke en installationsrækkefølge, men en professionel performer, der vil kunne vælge den mest optimale løsning baseret på de eksisterende forhold.