Stretch loft eller gisokartonovy? Hvad spare penge og nerver?

I dag vil vi endelig finde ud af, hvilken er bedre: hængende loft eller gipsvæg? I dag er dette dilemma ganske populært, da begge er gode.

Men hvad er det endnu bedre? Og hvad præcist? Lad os argumentere.

Hvad er bedre for prisen?

Så det vigtigste: hvad er billigere?

Det afhænger af, hvordan du vælger materialet til strækloftet, eller hvor rentabelt du er, vil du være enig med herrerne til installation af gipsvæg. Det er umuligt at sige utvetydigt, at disse materialer er mere budgetmæssige. Både det, og en anden flyver i en bestemt "penny" + afhænger meget af, hvad du har i tankerne.

Stretch loft - i sig selv er ikke billig materiale, og plus til dette - køb af profiler, men også en separat betalingsordning af "punkt" installation af lysekrone. Det er bare, at du ikke hænger det der, og i 90% af tilfældene skal du lave specielle fastgørelser, der også koster penge.

Loftinstallation - inkluderet i prisen. Men hvis du vil spare på dette øjeblik, så kommer der ikke noget ud: du har brug for en færdighed og et hold af herrer.

I tilfælde af gipsvæg - du kan helt klare dig selv, hvilket allerede er et plus. Men alligevel skal du købe gipsvæg, profil, kitt og maling. Forudsat at du selv laver loftet - det er rentabelt, men hvis du bestiller håndværkere, vil prisen for installation, kitt og maling (plus materialer) ikke være mindre end rækkefølgen af ​​stræklofter.

Så, som vi allerede har skrevet ovenfor, varierer prisen på stræklofter. PVC film er billigere, men "stof" loftet, og endda den corporate one, er meget dyrere.

Så det er virkelig umuligt at sige noget her. Det hele afhænger af den specifikke situation.

Installation Sammenligning

Hvad sker der længere? Her, selvfølgelig, strække loft vinder.

For det første er det meget hurtigt. Efterbehandling 1 værelse vil ideelt set kun tage et par timer sammen med ledningerne.

For det andet er det meget rent. Intet at vaske, ingen kitt må ikke blive snavset...

Det eneste negative - duften efter installationen af ​​hævede lofter. Hvis du straks kan flytte ind og bo i et nyrenoveret værelse med et gipsplankloft, skal du vente et par dage i tilfælde af stræk.

Lugten er faktisk ret skarp, og ifølge mange ejere af hævede lofter er det næsten umuligt at falde i søvn i et sådant rum. Ja og dårligt, hvad kunne der være: phenol er phenol.

Når det forsvinder - bliver materialet helt neutral og vil ikke skade sundheden.

Placering af el, lamper: Hvilken er mere praktisk?

Det er mere praktisk, selvfølgelig, i et gipsplankloft. Hvorfor? Fordi det er et hårdt materiale, og der kan ikke være blunders med arrangementet af spotlights. Hvis jeg skærer gennem nogle ekstra millimeter, så er alt dette med succes.

Men hvis du ansætter et erfarent team, så bekymrer dig det ikke fornuftigt.

Hvad med ledningerne selv: det er praktisk både der og der, da der er et mellemrum mellem betonet og det suspenderede materiale.

Det eneste i gipsvæggen version, du behøver ikke købe en korrugering til at pakke ledningerne, men i spændingen - det er nødvendigt. PVC film er bange for varme og i tilfælde af pludselig kortslutning skal der være beskyttelse, ellers vil loftet smelte.

Det er igen, det er umuligt at sige helt sikkert, at det er bedre i denne henseende. I betragtning af besparelser af korrugeringer er en fordel, at sproget ikke vender sig, og også en særlig fordel for at fremhæve enkelheden af ​​monteringspletter.

Hvilke lofter er mere holdbare?

Garantien på stræklofter er ti til femten år. Derefter kan de falme, delvist miste deres vandtætte egenskaber. Men det er med en betingelse: hvis du ikke ved et uheld gennembor dem!

I tilfælde af sådanne problemer (og ingen er forsikret fra det), skal du ændre loftet.

Men med gipsvæggen sker der ikke en sådan mulighed. Det kan altid være trimmet, kittet og malet (endvidere i en hvilken som helst ønsket farve).

Ud over punkteringer er suspenderede lofter bange for: pludselige temperaturændringer, frost. Så hvis du har forstyrrelser i opvarmning, så vær forberedt på, at PVC-folien mister sit udseende meget hurtigere end angivet i garantien.

Og glem ikke nogle ting, som f.eks. Tilfældige dråber farvet vin i loftet, lejlighedsvise dråber juice... Loftet fra filmen er i dette tilfælde let at rengøre, men det såkaldte "stof" er lidt problematisk.

Det beskyttende lag der er meget lille, og jo ældre loftet er, desto mere taber det dets integritet (tyngdekraft, du ved). Så hvis du springer kirsebærsaft på "stof" loftet på 5-7 år, kan du ikke være i stand til at vaske det af, da farvestoffet sidder fast i mikrogapet.

Maling - også ikke maling. Derfor er det nødvendigt at leve med dette sted eller ændre loftet.

Med gips er dette udelukket, da det er meget nemt at male det. Glem ikke, at det er næsten umuligt at gennembore denne overflade, på trods af at det er en suspenderet struktur.

Så som du kan se, er gipsvæg mere pålidelig i mange aspekter. Der er selvfølgelig tydelige tab, men det er sjældent og mere på det nedenfor.

Hvilket loft er lettere at vedligeholde?

Det er lettere at passe på gipspladens loft af en enkelt grund: det behøver ikke at vaskes i fem år. Det eneste der skal gøres er at jævnligt fjerne nettet i hjørnerne.

Men det er nødvendigt at vaske loftet på filmen, da det af en eller anden grund bliver snavset hurtigere, eller rettere visuelt er det meget mere. Især på glatte, skinnende overflader.

Det er umuligt at ikke nævne, at vaskning af loftet, selvom det er simpelt, ikke er så behageligt. Hænder er på vægt, vandstrømme... Derefter skal de tørres tørre med en mikrofiberklud, ellers er der på lakoverfladen indlysende pletter.

Efter vores mening er det lettere i fem år at ikke være opmærksom på dette, og så bør du bare male med maling. Men det er en sådan som selvfølgelig. Ejeren er mesteren.

Hvilken mulighed "stjæler" mere højde

Men dette er et meget aktuelt problem for ejere af "Khrusjtjov". Resten af ​​dette øjeblik vil ikke være af særlig interesse, da i begge tilfælde er fangsten af ​​højden minimal.

Stretchloft "spiser" ca. fem centimeter og suspenderet gipsplader - ca. 7. Det afhænger derfor af aluminiumprofilens tykkelse + selve materialets tykkelse, ikke mere.

Hvis det er grundlæggende for dig at holde højden så høj som muligt, så er det selvfølgelig bedre at have gipsvæg, men limet til en speciel sammensætning og ikke lavet som en suspenderet struktur.

Men at spare plads vil være nogle par centimeter, bogstaveligt talt. Desuden glem ikke det øjeblik, at gipsvæg er limet, normalt med ét mål: at niveauere overfladen.

Og det betyder, at det på nogle steder bliver nødvendigt at anvende et større lag af kitt på gipsvæggen, hvilket ikke er meget godt med hensyn til holdbarhed.

Jo tykkere laget, desto lettere er det at danne revner fra at ramme gulvet i naboerne ovenover og fra temperaturdråber. Generelt er det her også det.

Selvfølgelig vil erhvervsdrivende i hæmmede lofter fortælle dig et eventyr om, at et gipsloft tak tager for meget plads. I netværket er der sådan information, og det er almindeligt.

Det er det ikke. Tæl for dig selv, hvor bred profilen er og drage konklusioner. Og fra forskellen i tykkelsen af ​​materialet ændrer den endelige version ikke meget.

Hvad med brandmodstand?

Her er begge muligheder gode. Tænd stærkt hverken den ene eller den anden. Stræklofter er for det meste brandfaste, men der kan ikke være tale om gipsplader, da dette er et gips dækket med et tyndt lag papir, der er koldt, og flammen vil ikke fortsætte.

Faktisk er dette øjeblik det mest uvæsentlige, for at være ærlig. I stuen er der altid noget at brænde og det faktum, at loftet ikke brænder, betyder ikke noget.

Hvilket loft er mere behageligt i tilfælde af oversvømmelse?

Og nu - ja... Strækloftet er i stand til at holde oversvømmelsen tilbage, hvis naboerne ovenover "oversvømmer" dig. Det modstår en tilstrækkelig stor mængde vand, og ikke en slags mikrolækage.

Efter ulykken kan du ringe til en specialist og bare forsigtigt dræne vandet. På samme tid forbliver du intakt og møbler, og gulvbelægning og selve loftet.

Gipsvæg i dette tilfælde vil svulme op og skal fjernes. Selvom der er en lille strøm af vand, vil fugt forblive i gipsboksen i lang tid, hvilket kan provokere udviklingen af ​​svampen. Og at tørre det i dette tilfælde er simpelthen urealistisk.

Og endelig: I hvilke tilfælde er gipsplader bedre, og i hvilke tilfælde er PVC?

Gipsvæg er bedst udført i områder, hvor det er svært at kontrollere den regulære temperatur.

For eksempel til landhuse og hytter er det bedre at vælge det, da: der kan "rykke" rørene om vinteren, og der er ingen mulighed for en "oversvømmelse" ovenfra.

Men i lejlighederne - det er muligt, at og en anden, men oftere er det ophængte loft en mere rimelig og enkel løsning.

Du bør også overveje det sted, hvor du ønsker at udstyre lofter. Til planteskolen - bedre gipsvæg (alt er mere miljøvenligt), men for køkkenet, badeværelset og andre rum - bedre stræk.

konklusion

Endelig vil vi gerne sige: Vælg materialet, idet du tager højde for, hvordan din reparation vil være. Hvis du ikke er bange for lang snavs og tidskrævende vask af byggestøv, så vælg gipsvæg, og hvis du kun har planer om at ændre loftet (eller ombygning af et rum), så tag strækstof.

Der er ingen skade for deres helbred, og udsigten er meget, meget anstændig, på trods af at budgettet for udgifter i disse to tilfælde er næsten identisk, og fordele og ulemper er ens.

Hvad angår anmeldelser af mennesker - de er heller ikke rigtig forskellige. Og der, og der er fans og modstandere.

Hvis nogen havde en oversvømmelse, og han formåede at redde gulvet - personen er glad. Men den, der utilsigtet slog ham med et champagne låg, efter to ugers installation, er helt sikkert skuffet.

Så tænk for dig selv, bestem dig selv. Vi sagde alt, hvad vi vidste om dette.

Strækloft og gipsplader - hvilket er billigere?

Enhver kvalitetsreparation omfatter efterbehandling af loftoverfladen. Til udformningen af ​​lofterne blev spændingsbelægninger og gipsplader mest populære. Naturligvis opstår der en opgave at finde ud af, og hvad bliver billigere - strække loft eller gipsvæg? For mere præcist at bestemme svaret er det nødvendigt at adskille af komponenter, hvilket er summen af ​​den endelige figur.

Gipsplader strukturer

Du kan samle en struktur fra metalprofiler og vedlægge plaster til dem, du kan endda selvstændigt. Det koster ikke andet end prisen på materialerne selv. Hvis mesteren skal samle loftet, vil hans arbejde ikke koste så meget. Derudover begynder udgiftsposterne, som ikke altid tages i betragtning.

Det er nødvendigt at påtage sig omkostninger ikke kun for selve konstruktionen, lavet af gipsplader, men også til yderligere efterbehandling i form af kitt og maling. Som en af ​​mulighederne - wallpapering.

Alt dette øger den endelige pris kraftigt. Derfor, efter at have hørt, at GCR dækningen vil være meget billig, er det værd at kontrollere, om alt er inkluderet i den endelige pris. Generelt vil mængden blive dannet under hensyntagen til følgende komponenter:

 • gips gipsplader
 • Metalprofiler til bunden
 • Suspended fasteners
 • Selvdrejende skruer
 • Primer til belægninger
 • caulking
 • Serpyanka eller papirtape til efterbehandling af plader
 • Maleri eller anden færdigmetode

Til alt dette, med selvinstallation, skal du tilføje det nødvendige værktøj, som ikke altid er der. Her er listen ikke mindre:

 • boremaskine
 • skruetrækker
 • spartler
 • Bygningsniveau
 • Målebånd
 • Sandpapir eller specialgitter til udjævning af overfladen efter bundning
 • Malebørster til hjørner
 • Malingsrulle til primere og maleri
 • Bakke til maling og primere

Imponerende to lister. Men hvis du har alt dette ved hånden, kan du selvstændigt udføre alle operationer til montering og installation af et sådant loft, hvilket gør det muligt at spare betydeligt på betaling for arbejde. Men tid og kræfter vil blive brug for meget.

Spændingsdæksel

Alt bliver meget lettere. Intet arbejde på egen hånd behøver ikke. Medmindre der frigives et rum, hvor dækningen skal etableres, fra overskydende emner af en situation. Den samlede pris består af flere hovedkomponenter:

 • Omkostninger pr. Kvadratmeter film multipliceret med arealet af rummet
 • Installatørernes arbejde, som anslås til ca. 50-100% af prisen på internettet
 • Omkostningerne til yderligere komponenter, herunder monteringsprofiler, lamper og andre uklare strukturer

Individuelt lavede "brugerdefinerede" malerier vil koste betydeligt mere. Også den fotografiske udskrivning, der anvendes på dem og de valgfrie baggrundsbelysningselementer, vil medføre højere priser for lærredene. Men generelt er prisen på hævede lofter i Kiev (som i andre byer i Ukraine og Rusland) ret demokratisk.

bosættelser

Den nemmeste måde er at få en ide om, hvor meget begge muligheder vil koste, lave omtrentlige beregninger for dem begge og sammenligne dem med hinanden. For et værelse med en omkreds på 20 meter og et område på 25 kvadrater beregnes den gennemsnitlige mængde som denne:

 • Prisen på billig PVC-film er ca. 600 rubler pr. Kvadrat, inklusive alle ekstra materialer til installation i dette beløb, men ikke med installation af et pant til lysekrone og behovet for at omgå rør. Disse elementer vil tilføje omkring en anden 1000 til det endelige resultat. Lampe skal også betale ekstra, hvis de skal monteres. Det endelige beløb er ca. 16.000, plus installationen af ​​det nødvendige antal belysningsenheder.
 • Gipsvæg, monteret i samme rum, vil koste mindst 350 rubler per kvadratmeter, uden at tage hensyn til omkostningerne ved efterbehandling, hvilket vil tilføje ca. 350 rubler per kvadrat. Det vil være nødvendigt at tilføje andre komponenter. Base under lysekronen, installation af lamper og ledninger. Resultatet er 18.500, forudsat at 1.000 rubler lægges til beløbet for installation af realkreditlån og ledninger til en lysekrone.

Sammenligning af gipsplader og strækloft

Udførelse af reparationsarbejde i en lejlighed eller et hus kræver et kontant udlæg. Men i højere grad er det nødvendigt at vælge mellem et stort udvalg af materialer. Dette gælder også for loftet. Det ville trods alt være en ekstrem grad at lade loftet overlappe ujævnt og gråt. Værelset ser samtidig ud til at være sjusket, mørkt, uden tilstedeværelse af hygge og komfort. Artiklen viser fordelene og ulemperne ved gipsvægslofter og spændingsstrukturer. Hvert materiale har sine egne egenskaber.

Materialernes sammenligningsegenskaber

For at bestemme hvilket loft der er bedre - spænding eller suspenderet, lad os sammenligne deres hovedparametre. Samtidig vil vi bygge videre på økonomiske muligheder såvel som rummets form og størrelse. For at vælge det rigtige strækloft eller gipsplader, skal du først gøre dig bekendt med funktionerne i hver type. Lær om manglerne, samt sammenligne priser.

Kombinerer strækloft og gipsvæg

 1. Design. Loftet skaber en generel atmosfære i rummet. Det skal passe harmonisk ind i den generelle baggrund, der supplerer interiøret, skaber hygge og komfort.
 2. Installation. Et af de vigtige punkter at være opmærksom på. Installation af gipsoverlap er fundamentalt forskellig fra spændingen.
 3. Drift, vedligeholdelse af loftet. Når du vælger, skal du styres ikke kun af prispolitik og skabelse af udseende, men også for at tænke på, hvordan du skal passe på det i fremtiden.

Vanskelig designmulighed

 • Varme, lydisolering. Det er meget vigtigt, hvis der er støjende naboer ovenfor. Eller et privat hus med et uopvarmet tag.
 • Forhold til fugtighed. Det er nødvendigt at være opmærksom på denne faktor, hvis du planlægger at lave loftet i badeværelset, på loftet, balkon.
 • Omkostninger. En af de vigtige faktorer.
 • Tabet af centimeter højde. Det afhænger ikke kun af krumningen af ​​udkastet til loftet. Ved installation af gipsvæg på en metalramme lavet af profiler, taber ca. 10 cm.
 • Indbyggede lys. Der er ingen problemer i denne sag. Fordi i alt gipsplader og stræklofter er næsten alle lysarmaturer indbygget i: spotlights, LED-strimler.

  Kombinerede loftslys

 • Skader på loftet fra mekanisk belastning. Strækstoffet kan revet fra møblerne, der geninstalleres (hvis lærredet rører), hvis barnet har kastet plastikleget i et hjørne. Gipsplader belægning i sådanne tilfælde vil blive ridset.
 • Lyser, ikke tændt. Begge arter brænder ikke, men i tilfælde af antændelse bliver forkælet.

  Beskadiget stretch stof loft

  Efter at have studeret disse punkter, kan du sikkert gå videre til køb af materialer i loftet, der passer bedst til designet og den generelle baggrund af rummet.

  Hvilket loft er bedre gipsvæg eller stræk

  Inden du vælger et loft, skal du vurdere værelset. Dette gælder kvadratmeter (store små, høje vægge - standard), fugtighed (forhøjet procentdel af fugtighed, temperaturfald, om rummet er koldt). I badeværelserne, i toilettet, i køkkenet, bør du kun bruge et bestemt mærke af gipsvæg - fugtbestandigt gipsplank (grønt). Samtidig ændres strækloftet ikke, når det konstant udsættes for fugt.

  Strækloft i badeværelset Gipsplankloft på badeværelset

  Krympning sker i nye bygninger. Fra dette på væggene, i hjørnerne er der revner. Hvis du laver installation af gipsvæggen ikke i henhold til den vedtagne teknologi, vil der også komme revner på det nye gipspladeprodukt. Ved installation af spændingsmateriale er det ikke nødvendigt at anvende forstærkningsmaterialerne og nøjagtigt registrerede regler.

  Spræng på loftet af gypsokrat Stretch loft i køkkenet i et nyt hus

  Sammenligningstabellen viser korte karakteristika for begge typer belægninger:

  Hvad er bedre - gipsplader eller stræklofter?

  I dag er det sædvanlige og enkle design af lofter en fortid. En anden bogstavelig talt omkring 20-30 år siden blev det besluttet at blanke lofter med lime eller kridt. Lidt senere for disse formål begyndte at bruge vandbaseret maling. Det er godt, når loftet i huset er fladt og friskmalet, men sådanne resultater blev undertiden forfulgt af besværlige plasteringsarbejder ved at udjævne lofterne. Med fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer er teknologien til efterbehandling af loftflader ændret.

  I stedet for kridt og gips kommer loftet af gipsplader og suspenderede ophængningssystemer. Hvilke af disse to muligheder er bedre, du kan ikke helt sikkert svare. Hver teknologi har sine egne indlysende fordele og ulemper, som skal tages i betragtning i hver enkelt situation. Lad os se nærmere på, hvad forskellen og forskellene er, hvilken er bedre, strækker loftet eller gipsvæggen op.

  Det første indtryk af gipsvæg og spændingsstrukturer

  Spørgsmålet om at vælge den type loftdesign, når man arbejder med lofter, er en af ​​de sværeste, når det kommer til det afsluttende trin i efterbehandling. Hver type loftdesign er i stand til at dekorere dit hjem, gøre det originalt og unikt. En anden ting er, hvor svært det er at opnå den ønskede effekt ved hjælp af en strækfilm eller begrænse installationen af ​​et loftslagsystem baseret på gipsplader.

  I dag kan alle lave et stræk- eller gipsplankloft, hvis det nødvendige udstyr er til rådighed, med passende færdigheder og færdigheder. Både den og andre varianter af registrering af loftdelen er populære inden for loftdesign. Med hensyn til deres tekniske parametre og fysiske egenskaber er både PVC-folien og gipspladerne identiske. Begge materialer er holdbare og har den nødvendige styrke. Stræklofter og gipsplader suspenderede strukturer er gode lydisolatorer, hvilket er vigtigt i moderne levevilkår. Med hensyn til æstetik passer det ene og det andet efterbehandlingsmateriale perfekt ind i ethvert designprojekt.

  Under alle omstændigheder opfylder begge muligheder mål og målsætninger, men ofte afhænger valget af installationens kompleksitet og omkostninger ved arbejde. Du kan altid købe det nødvendige antal plader af gipsplader og med dine egne hænder lave en ret tolerabel, jævn og smuk ophængt struktur. Med spændingssystemer er situationen noget anderledes. Omkostningerne ved sådanne lofter er flere gange højere end gipsplade-kolleger, især installation af en spændingsstruktur kræver specialværktøj og armaturer. Uden ordentlig erfaring og færdigheder til selvstændigt at strække et stof eller en film er ret problematisk.

  I de fleste tilfælde bestemmes vores valg af følgende algoritme:

  Omkostninger til materialer + Arbejdsomkostninger + Tid brugt til installation.

  Kompleksiteten af ​​installationen skal diskuteres separat. Dette aspekt gælder ligeledes for gipslofter og spændingssystemer. Men man kan helt sikkert sige, at GCR-løsningen vil være meget billigere. Den sidste efterbehandling, hvor prisen på materialet er højt og vi taler om komplekst installationsarbejde, vil koste dig meget mere.

  Stræklofter eller gipsvæg - installationsfunktioner

  Hvordan installationsprocessen vil fortsætte er i et vist omfang en afgørende faktor for at vælge, hvilke lofter der er bedre.

  Arbejde med hængende loftkonstruktioner

  Lad os begynde med, hvordan installationen af ​​strækloftkonstruktioner. Hele proceduren er opdelt i følgende trin:

  • udvælgelse og køb af færdigvarer
  • levering af dele og komponenter på plads
  • direkte installation af PVC lofter på objektet;
  • installation af dekorative elementer mellem det færdige loft og vægge.

  Som det fremgår af listen, ser alt ret simpelt og klart ud. Derudover kan du lave sådanne overflader i et rum, hvor møblerne allerede står. Det er dog på papir. I virkeligheden ser tingene anderledes ud. Installation af loftkonstruktionen af ​​PVC-film vil tage mindre tid end installationen af ​​gipsplader, men specifikationerne for arbejdet kræver lidt viden og indsats.

  Bemærk: I et lille rum, for eksempel i et soveværelse, kan du strække filmen om få timer, mens installation af gipsplademonteringer vil tage en dag eller to. Sandt for store rum til strækning af lofter tager mere end en dag. Respektivt øge tiden brugt på arbejde med GCR.

  Det anbefales ikke at lave smukke stræklofter eller bygge gulvbelægning i flere niveauer i små rum, hvor der er et lille indre volumen og en lille rumhøjde.

  Arbejde med gipsplader

  Arbejder med ophængte loftsstrukturer ser lidt anderledes ud og er traditionelt opdelt i følgende trin:

  • køb og levering af forbrugsstoffer direkte til installationsstedet
  • metal ramme samling;
  • lægning af skåret GCR fragmenter;
  • arbejde på forsegling af sømme, led og lak
  • priming ny overflade;
  • male eller wallpapering gipspladen overflade;
  • installation af loftsplint.

  Af alt det ovennævnte er levering af færdigmateriale til arbejdspladsen og installation af en metalramme den mest arbejdsmæssige. Suspensionssystemet er forskelligt, fordi det er monteret på en specielt forberedt base. Målinger, mærkning, fastgørelser af langsgående og tværgående profiler tager meget tid.

  Til reference: Det er kun muligt at arbejde med rammesystemer efter fuld installation af dør- og vinduesåbninger. Det anbefales at fjerne store møbler og husholdningsartikler fra arbejdsstuen.

  På trods af den tydeligvis større mængde arbejde, kan gipspladens loft gøres uafhængigt, idet de har de mest almindelige værktøjer og inventar. Særlige færdigheder til sådant arbejde er ikke påkrævet. Det vigtigste er at få en ide om, hvordan rammen er lavet og i hvilken rækkefølge arkene af materiale passer.

  Form, konfiguration af lofter og farveopløsning

  Hvilket loft ville være bedre, gipsvæg eller suspenderet spændingsstruktur afhænger også af andre faktorer. Meget bestemmer formen af ​​loftoverfladen og velvalgte farveskemaer. Hver type loftdesign har sin egen specifikke finish. Når man vælger designmuligheder, virker effekten af ​​økonomisk hensigtsmæssighed og praktisk funktionalitet.

  Suspended suspended ceiling i form af design ser imponerende ud. Nye teknologier giver os mulighed for at give PVC-folien farven på alle nuancer, for ikke at nævne fuldskalaer tegninger og farvesammensætninger. Desuden kan en sådan overflade fremstilles mat eller have en blank overflade. For gipsvæg er situationen ikke mindre interessant. Når man maler, bruges der billigt vandbaseret maling. Hvis du vil gøre overfladen af ​​det nye loft mere attraktivt, brug akrylmaling. Sådanne forbrugsstoffer er billige og kommer i en række farver. På grund af forskellen i farve ser fladonterede lofter af gipsplader ganske imponerende ud.

  Konstruktion og form af overfladerne af gipspladens lofter kan have de mest sofistikerede løsninger. I modsætning til den strakte film er loftet på flere niveauer reelle kunstneriske kompositioner, der, takket være den dekorative belysning, vil forvandle ethvert rum uden anerkendelse. Hvilken designmulighed du vælger, strækkesystemer eller fra hypocardboard, beslutningen er subjektiv og afhænger helt af dig.

  Tekniske detaljer og nuancer

  Endelig er det værd at bemærke nogle finesser i forbindelse med installationen og efterfølgende drift af de pågældende loftstrukturer. Når man vender tilbage til gipspladens loftflader, skal man huske på, at installationen af ​​rammen og lægningen af ​​de skårne ark kun er hoveddelen af ​​opgaven. At lægge plader på den færdige ramme er umuligt uden sømme. Samlinger er dannet som et resultat af sammenføjningen af ​​gipspladfragmenter af forskellig størrelse og form i et enkelt plan. Leddene er let maskeret med monteringsbånd (serpyanka) og kitt. Efter fugning og priming er det kun visuelt muligt at bestemme, hvor hvert stykke gipsplader er placeret, skåret i stykker.

  Hvad angår stræklofterne, laves disse fly hovedsagelig uden sømme. Efter at have beregnet arbejdsområdet på forhånd, kan du købe et helt lærred, der straks kan blokere hele den øverste del af rummet.

  Bemærk: Når du er færdig med store områder, er det bedre at fokusere på filmen med en mat tekstur. Sømmene i dette tilfælde vil næppe ses. Med en blank overflade ser det den anden vej rundt. Hver søm vil skille sig ud på en fælles spejloverflade.

  Forskelle i pleje og drift

  Har smukke og originale loftoverflader i dit hus, under alle omstændigheder skal du have overfladebehandling. Korrekt håndtering og passende driftsforhold vil øge levetiden for den øverste del af rummet væsentligt, uanset om det er gipsvæg eller lofter.

  Den eneste betingelse og krav er først at forstå, hvad vi har at gøre med og hvordan vi skal passe på det. For konstruktioner lavet af gipsplader er det nødvendigt at observere en vis klimastyring indendørs. Pludselige ændringer i luftfugtighed og temperaturudsving kan påvirke kvaliteten af ​​hele overfladen negativt.

  Det er vigtigt! Ved øget fugtighed kan trærammer på enkeltniveau lofter deformeres. Som følge heraf vil hele overfladen revne, efterfølgende reparation er uundgåelig.

  Vådt rengøring er nødvendig for sådanne suspenderede strukturer regelmæssigt. Det er bedre at bruge almindelige vaskemidler, der ikke indeholder aggressive kemiske komponenter til disse formål. Som regel kan en korrekt installeret ramme og en strakt film stå stille uden nogen synlig forringelse i op til 10 år. Det eneste, du skal stå over for, på gipsoverfladerne kan begynde at knække sømme. Dette sker ofte på grund af indendørsluftens tørhed.

  Fortrinsvis regelmæssig, opdater hver tredje 3-4 år malingbelægning til gips. Spændingsophængede strukturer kan stå langt længere op til 15 år, hvis de er beskyttet mod direkte sollys.

  Det er meget vigtigt, at polymerfilmen modstår oversvømmelse perfekt. Et kvadratmeter materiale er i stand til at modstå tryk op til 100 liter vand, der drænes gennem specielle åbninger. Gipsvæg har ikke sådanne kvaliteter og kan falde sammen på gulvet i sådanne situationer.

  konklusion

  Sammenfattende vil jeg gerne fokusere på det faktum, at både gipsvæg og PVC-film er de bedste muligheder for afslutning af lofter. Udover højteknologi er begge overflader af høj æstetiske kvaliteter. For at konsolidere materialet specificerer vi følgende detaljer:

  1. Hovedvalgskriteriet er installationens forskellige omkostninger og kompleksitet.

  2. Vilkår for installationen er forskellige:

  • 3-4 dage til gipsplader
  • 1-2 dage for spændingsstrukturer.

  3. Når man vælger loftsdesign, tages der hensyn til mulighederne:

  • servicevilkår
  • pleje og vedligeholdelse
  • æstetisk komponent;
  • mulighed for lokal reparation.

  4. Evnen til at lave kombinerede lofter ved hjælp af gipsplader og strakt film

  Stretchloft eller gipsvæg, som er billigere

  Stretch loft eller gisokartonovy? Hvad spare penge og nerver?

  Hvis du beslutter dig for at begynde at reparere loftet, er denne artikel til dig. I dag er der et stort udvalg af boligindretninger, herunder loftet. Den mest populære af dem - strakt lærred og gipsvæg.

  Begge materialer testes gennem årene, især gips. Men i de sidste 10 år har PVC-lofter fanget ham med hensyn til salg. Det er umuligt klart at sige, at med disse muligheder bedre vælger alle, hvad der passer bedst til ham. I dag vil vi undersøge alle fordele og ulemper ved stræklofter og gipsvæg, og vigtigst af alt vil vi foretage en detaljeret gennemgang af priserne for at gøre dit valg nemmere, fordi prisen på byggematerialer aldrig har været lille. Det er nødvendigt at veje alt og tænke på, inden du køber.

  Fordele og ulemper ved gips.

  fordele:

  Gipsvæg adskiller sig fra andre materialer i sin varmeisolering.

  Tip: hvis du opvarmer det med skumplast, vil dit hus ikke være bange for kold om vinteren, plus du vil spare ganske godt.

  Gipsvæg er også kendt for sin plasticitet. Med denne ejendom kan du skabe helt nogen form for det, det passer nemt ind i loftdesignplanen.

  Og en anden vigtig fordel ved gips er god brandmodstand. Det brænder næsten ikke, i tilfælde af en brand brænder kun karton dækket, men selve basen forbliver intakt. Det er værd at bemærke, at der er en særlig art, der slet ikke er bange for ild.

  Ark af dette materiale vil nemt skjule forskellige kabler og andre telekommunikationer, der ikke er i synsfeltet for ejeren.

  ulemper:

  Gipsvæg er meget sart. Det kan blive beskadiget selv under transport, så du skal være yderst forsigtig, fordi det kan føre til revner og udskiftning. Det er bedst at overdrage transport og installation af en god mester.

  Det er værd at huske: Transport og opbevaring af plader skal kun udføres i vandret stilling, ellers mulig skade og deformation.

  En anden ulempe er dårlig lydisolering. Dette kan dog let afhjælpes: installer ethvert lydisolerende materiale, såsom mineraluld.

  En væsentlig ulempe ved materialet er dårlig vandmodstand. Når fugt kommer på gipsvæggen, bløder og deformeres det.

  Efter at have gennemgået gipsvæggen, vil vi lave samme egenskaber for stræklofter.

  Fordele og ulemper ved stræklofter

  fordele:

  Holdbarhed er en af ​​de bedste fordele ved stræklofter. Levetid - fra 10 til 20 år. Alt, hvad der er nødvendigt for god og lang service, er omhyggelig pleje. PVC lofter er lavet af miljøvenligt materiale, der ikke påvirker menneskers sundhed. Dette er meget vigtigt, før du køber et lærred, skal du gøre dig fortrolig med materialets sammensætning, uanset om den overholder de etablerede standarder.

  Fordelen er også vandmodstand. Materialet er i stand til at modstå oversvømmelsen af ​​naboer, og den totale fugtighed i rummet, på dets struktur og udseende er ikke påvirket.

  Omsorg for nettet er nemmere end nogensinde: en gang i en vis periode er det nødvendigt at rengøre støv på overfladen. Bløde klud og sæbevand er velegnet til dette.

  I dag er der et stort udvalg af designklasser. Hver ejer vælger hvad han kan lide, et kæmpe farveskema vil gøre dit værelse til dit drømmes rum.

  Det er vigtigt at bemærke, at installationen af ​​loftet kun tager 5-6 timer, og vil i modsætning til gips ikke forlade meget støv og snavs.

  ulemper:

  Delikatesse er den største ulempe. Duken kan blive beskadiget af et let tryk på søm eller dekoration på hånden, så pas på med dette.

  Ejere af PVC lofter skal huske på, at materialet ikke tillader luft at passere overhovedet. Hvad angår stofklæder, "ånder de" perfekt.

  Efter at have etableret et loft, kan du bemærke, at der i rummet nogle dage forbliver den ubehagelige duft. Derefter forsvinder den, men hvis duften varer mere end en uge - dit materiale er af ringe kvalitet, kan det betyde en falsk.

  Husk at du selv ikke vil kunne installere loftet, så det er bedst at kontakte eksperterne. Omkostningerne er ikke billige, men du vil være sikker på, at din reparation er i sikre hænder.

  Hvilket loft er billigere: stræk eller gipsvæg?

  For at besvare dette spørgsmål har vi gennemgået forslagene fra mange butikker og fundet "middelmalet", det vil sige, vi kan trygt sige den omtrentlige pris for materialer og installation af stræklofter og gips.

  Stræklofter

  For eksempel tog vi et areal på 20 kvadratmeter. Prisen på selve lærredet kan variere fra 200 til 400 rubler per kvadratmeter. Efter at have lavet beregninger kan vi sige, at det område, vi vælger, vil have brug for 13.000 rubler, idet der tages hensyn til prisen på 715 rubler pr. 1 m². Montager til hævede lofter og en indsats, der vil skjule ulemperne, vil koste dig 3.500 rubler. Installation af lamper - 150 rubler. Montering af spændeskiver er ca. 2 600 rubler.

  Efter at have tilføjet alle udgifter, kan vi sige, at den samlede mængde materialer og installation er 19.250 rubler.

  gips gipsplader

  Området forbliver uændret - 20 kvadratmeter. For materialer som GPL, strukturer til rammen, dowels, skruer, andre lignende dele, samt kitt og primer, skal du have mindst 14.500 rubler. På installationsprisen er der forskellige i hvert firma.

  Her er de vigtigste omkostninger:

  • Montering af monteringsrammen - 3 700rubley.
  • Overlay ark af gipsvæg - 5 00rubley.
  • Ved kittet skal mindst 2 600rubley.
  • Primer loft - 100 rubler.
  • Anvendelse af maling på GPL vil koste ca. 1.700 rubler.
  • Det er værd at bemærke, at omkostningerne kan stige på grund af transport af materialer, prisen er i størrelsesordenen 1.300 rubler.
  • Den samlede mængde installation-9 900rub.

  I alt til køb af materialer og deres installation skal du have 24 400 rubler.

  Så klart, strække loftet er meget billigere end gips med næsten 1,5 gange.

  For råd om stræklofter, ring til os eller ring et opkald. Vores eksperter vil besvare dine spørgsmål mere detaljeret.

  Vi ønsker dig succes og succesfuld reparationsfirma Nikomaks.

  Hvad er billigere strækloft eller gipsvæg

  Enhver kvalitetsreparation omfatter efterbehandling af loftoverfladen. Til udformningen af ​​lofterne blev spændingsbelægninger og gipsplader mest populære. Naturligvis opstår der en opgave at finde ud af, og hvad bliver billigere - strække loft eller gipsvæg? For mere præcist at bestemme svaret er det nødvendigt at adskille af komponenter, hvilket er summen af ​​den endelige figur.

  Gipsplader strukturer

  Du kan samle en struktur fra metalprofiler og vedlægge plaster til dem, du kan endda selvstændigt. Det koster ikke andet end prisen på materialerne selv. Hvis mesteren skal samle loftet, vil hans arbejde ikke koste så meget. Derudover begynder udgiftsposterne, som ikke altid tages i betragtning.

  Det er nødvendigt at påtage sig omkostningerne ikke kun af selve bygningen, lavet af gipsplader. men også på yderligere efterbehandling i form af kitt og maling. Som en af ​​mulighederne - wallpapering.

  Alt dette øger den endelige pris kraftigt. Derfor, efter at have hørt, at GCR dækningen vil være meget billig, er det værd at kontrollere, om alt er inkluderet i den endelige pris. Generelt vil mængden blive dannet under hensyntagen til følgende komponenter:

  • gips gipsplader
  • Metalprofiler til bunden
  • Suspended fasteners
  • Selvdrejende skruer
  • Primer til belægninger
  • caulking
  • Serpyanka eller papirtape til efterbehandling af plader
  • Maleri eller anden færdigmetode

  Til alt dette, med selvinstallation, skal du tilføje det nødvendige værktøj, som ikke altid er der. Her er listen ikke mindre:

  • boremaskine
  • skruetrækker
  • spartler
  • Bygningsniveau
  • Målebånd
  • Sandpapir eller specialgitter til udjævning af overfladen efter bundning
  • Malebørster til hjørner
  • Malingsrulle til primere og maleri
  • Bakke til maling og primere

  Imponerende to lister. Men hvis du har alt dette ved hånden, kan du selvstændigt udføre alle operationer til montering og installation af et sådant loft, hvilket gør det muligt at spare betydeligt på betaling for arbejde. Men tid og kræfter vil blive brug for meget.

  Spændingsdæksel

  Alt bliver meget lettere. Intet arbejde på egen hånd behøver ikke. Medmindre der frigives et rum, hvor dækningen skal etableres, fra overskydende emner af en situation. Den samlede pris består af flere hovedkomponenter:

  • Omkostninger pr. Kvadratmeter film multipliceret med arealet af rummet
  • Installatørernes arbejde, som anslås til ca. 50-100% af prisen på internettet
  • Omkostningerne til yderligere komponenter, herunder monteringsprofiler, lamper og andre uklare strukturer

  Individuelt lavede "brugerdefinerede" malerier vil koste betydeligt mere. Også den fotografiske udskrivning, der anvendes på dem og de valgfrie baggrundsbelysningselementer, vil medføre højere priser for lærredene. Men generelt er prisen på hævede lofter i Kiev (som i andre byer i Ukraine og Rusland) ret demokratisk.

  Den nemmeste måde er at få en ide om, hvor meget begge muligheder vil koste, lave omtrentlige beregninger for dem begge og sammenligne dem med hinanden. For et værelse med en omkreds på 20 meter og et område på 25 kvadrater beregnes den gennemsnitlige mængde som denne:

  • Prisen på billig PVC-film er ca. 600 rubler pr. Kvadrat, inklusive alle ekstra materialer til installation i dette beløb, men ikke med installation af et pant til lysekrone og behovet for at omgå rør. Disse elementer vil tilføje omkring en anden 1000 til det endelige resultat. Lampe skal også betale ekstra, hvis de skal monteres. Det endelige beløb er ca. 16.000, plus installationen af ​​det nødvendige antal belysningsenheder.
  • Gipsvæg, monteret i samme rum, vil koste mindst 350 rubler per kvadratmeter, uden at tage hensyn til omkostningerne ved efterbehandling, hvilket vil tilføje ca. 350 rubler per kvadrat. Det vil være nødvendigt at tilføje andre komponenter. Base under lysekronen, installation af lamper og ledninger. Resultatet er 18.500, forudsat at 1.000 rubler lægges til beløbet for installation af realkreditlån og ledninger til en lysekrone.

  Se også:

  • Hvad er der brug for, og når der estimeres for stræklofter?
  • Fordele og ulemper ved to-niveau stretch lofter
  • Fordele og ulemper ved stræklofter produceret i Rusland
  • Stretchloft eller gipsvæg - hvilket er bedre at vælge?
  • Hvor billigt at lave et smukt loft?
  • Varianter af loftet i børnehaven for en dreng

  Stretch loft eller gisokartonovy? Hvad spare penge og nerver?

  Hvis du beslutter dig for at begynde at reparere loftet, er denne artikel til dig. I dag er der et stort udvalg af boligindretninger, herunder loftet. Den mest populære af dem - strakt lærred og gipsvæg.

  Læs Hvad skal man gøre tidligere hævet loft eller tapet

  Begge materialer testes gennem årene, især gips. Men i de sidste 10 år har PVC-lofter fanget ham med hensyn til salg. Det er umuligt klart at sige, at med disse muligheder bedre vælger alle, hvad der passer bedst til ham. I dag vil vi undersøge alle fordele og ulemper ved stræklofter og gipsvæg, og vigtigst af alt vil vi foretage en detaljeret gennemgang af priserne for at gøre dit valg nemmere, fordi prisen på byggematerialer aldrig har været lille. Det er nødvendigt at veje alt og tænke på, inden du køber.

  Fordele og ulemper ved gips.

  fordele:

  Gipsvæg adskiller sig fra andre materialer i sin varmeisolering.

  Tip: hvis du opvarmer det med skumplast, vil dit hus ikke være bange for kold om vinteren, plus du vil spare ganske godt.

  Gipsvæg er også kendt for sin plasticitet. Med denne ejendom kan du skabe helt nogen form for det, det passer nemt ind i loftdesignplanen.

  Og en anden vigtig fordel ved gips er god brandmodstand. Det brænder næsten ikke, i tilfælde af en brand brænder kun karton dækket, men selve basen forbliver intakt. Det er værd at bemærke, at der er en særlig art, der slet ikke er bange for ild.

  Ark af dette materiale vil nemt skjule forskellige kabler og andre telekommunikationer, der ikke er i synsfeltet for ejeren.

  ulemper:

  Gipsvæg er meget sart. Det kan blive beskadiget selv under transport, så du skal være yderst forsigtig, fordi det kan føre til revner og udskiftning. Det er bedst at overdrage transport og installation af en god mester.

  Det er værd at huske: Transport og opbevaring af plader skal kun udføres i vandret stilling, ellers mulig skade og deformation.

  En anden ulempe er dårlig lydisolering. Dette kan dog let afhjælpes: installer ethvert lydisolerende materiale, såsom mineraluld.

  En væsentlig ulempe ved materialet er dårlig vandmodstand. Når fugt kommer på gipsvæggen, bløder og deformeres det.

  Efter at have gennemgået gipsvæggen, vil vi lave samme egenskaber for stræklofter.

  Fordele og ulemper ved stræklofter

  fordele:

  Holdbarhed er en af ​​de bedste fordele ved stræklofter. Levetid - fra 10 til 20 år. Alt, hvad der er nødvendigt for god og lang service, er omhyggelig pleje. PVC lofter er lavet af miljøvenligt materiale, der ikke påvirker menneskers sundhed. Dette er meget vigtigt, før du køber et lærred, skal du gøre dig fortrolig med materialets sammensætning, uanset om den overholder de etablerede standarder.

  Fordelen er også vandmodstand. Materialet er i stand til at modstå oversvømmelsen af ​​naboer, og den totale fugtighed i rummet, på dets struktur og udseende er ikke påvirket.

  Omsorg for nettet er nemmere end nogensinde: en gang i en vis periode er det nødvendigt at rengøre støv på overfladen. Bløde klud og sæbevand er velegnet til dette.

  I dag er der et stort udvalg af designklasser. Hver ejer vælger hvad han kan lide, et kæmpe farveskema vil gøre dit værelse til dit drømmes rum.

  Det er vigtigt at bemærke, at installationen af ​​loftet kun tager 5-6 timer, og vil i modsætning til gips ikke forlade meget støv og snavs.

  ulemper:

  Delikatesse er den største ulempe. Duken kan blive beskadiget af et let tryk på søm eller dekoration på hånden, så pas på med dette.

  Ejere af PVC lofter skal huske på, at materialet ikke tillader luft at passere overhovedet. Hvad angår stofklæder, "ånder de" perfekt.

  Efter at have etableret et loft, kan du bemærke, at der i rummet nogle dage forbliver den ubehagelige duft. Derefter forsvinder den, men hvis duften varer mere end en uge - dit materiale er af ringe kvalitet, kan det betyde en falsk.

  Husk at du selv ikke vil kunne installere loftet, så det er bedst at kontakte eksperterne. Omkostningerne er ikke billige, men du vil være sikker på, at din reparation er i sikre hænder.

  Hvilket loft er billigere: stræk eller gipsvæg?

  For at besvare dette spørgsmål har vi gennemgået forslagene fra mange butikker og fundet "middelmalet", det vil sige, vi kan trygt sige den omtrentlige pris for materialer og installation af stræklofter og gips.

  Læs hvad de laver første ophængt loft eller tapet

  Stræklofter

  For eksempel tog vi et areal på 20 kvadratmeter. Prisen på selve lærredet kan variere fra 200 til 400 rubler per kvadratmeter. Efter at have lavet beregninger kan vi sige, at det område, vi vælger, vil have brug for 13.000 rubler, idet der tages hensyn til prisen på 715 rubler pr. 1 m². Montager til hævede lofter og en indsats, der vil skjule ulemperne, vil koste dig 3.500 rubler. Installation af lamper - 150 rubler. Montering af spændeskiver er ca. 2 600 rubler.

  Efter at have tilføjet alle udgifter, kan vi sige, at den samlede mængde materialer og installation er 19.250 rubler.

  gips gipsplader

  Området forbliver uændret - 20 kvadratmeter. For materialer som GPL, strukturer til rammen, dowels, skruer, andre lignende dele, samt kitt og primer, skal du have mindst 14.500 rubler. På installationsprisen er der forskellige i hvert firma.

  Her er de vigtigste omkostninger:

  • Montering af monteringsrammen - 3 700rubley.
  • Overlay ark af gipsvæg - 5 00rubley.
  • Ved kittet skal mindst 2 600rubley.
  • Primer loft - 100 rubler.
  • Anvendelse af maling på GPL vil koste ca. 1.700 rubler.
  • Det er værd at bemærke, at omkostningerne kan stige på grund af transport af materialer, prisen er i størrelsesordenen 1.300 rubler.
  • Den samlede mængde installation-9 900rub.

  I alt til køb af materialer og deres installation skal du have 24 400 rubler.

  Så klart, strække loftet er meget billigere end gips med næsten 1,5 gange.

  For råd om stræklofter, ring til os eller ring et opkald. Vores eksperter vil besvare dine spørgsmål mere detaljeret.

  Vi ønsker dig succes og succesfuld reparationsfirma Nikomaks.

  Jeg kunne godt lide artiklen - dele

  Sammenligning af strækloft og gipsplader, hvilket er bedre

  For at forstå, hvilket loft der er bedre strakt eller lavet af gipsvæg, er det værd at foretage en detaljeret komparativ analyse af produktets hovedegenskaber. Begge muligheder er efterspurgt blandt forbrugerne, opfylder kravene til praktisk og holdbarhed. Både spændings- og gipspladekonstruktioner er i stand til at blive en del af moderne design, ikke ringere end hinanden i lydisolationsniveauet.

  Sammenligning af loftinstallation

  Algoritmen for handlinger og antallet af installationsfaser i tilfælde af gipsplader og spændingsdukker er forskellige. Gipspladekonstruktioner er monteret i følgende rækkefølge:

  • materiel levering
  • ramme samling;
  • installation af ark;
  • forsegling og polering sømme;
  • maleri;
  • montering baguetter.

  Gips loft installation

  For at installere et strækloft skal du gennemgå følgende trin:

  • levering af materiale og udstyr
  • montering baguette;
  • stræk lærred;
  • installation af dekorative indlæg.

  Det kan bemærkes, at spændingsstrukturen er nemmere og hurtigere at installere. Kun fagfolk kan gøre jobbet ved hjælp af en særlig pistol, mens gipsplankloftet kan installeres manuelt.

  Stretched loft installation

  Hvad er situationen med miljø og sikkerhed?

  Miljøvenlige materialer til efterbehandling i dag skal være særlig opmærksomme. Alle drømmer om et sikkert loft til hjemmet, kontoret, værkstedet. Ved at sammenligne forskellige designs kan du svare på spørgsmålet: hæmmede lofter eller gipsvæg, hvilket er bedre med hensyn til bæredygtighed?

  Så hovedet for strækloftet er polyvinylchlorid. Dette er et kunstigt materiale - lufttæt film, hvilket indebærer et godt niveau af ventilation i rummet. Plastruder bidrager ikke til at opretholde et acceptabelt niveau, og derfor skal man overveje muligheden for at installere et ekstra ventilationssystem ved at vælge sådanne strukturer.

  PVC-film er vandtæt, hvilket betyder, at i rum med høj luftfugtighed vil de ikke forårsage dannelse af mug og mugg. Hertil kommer, at højkvalitetsbelægninger under drift ikke udsender skadelige forbindelser.

  Gipspladestrukturer er lavet af naturlig gips, så niveauet af luftgennemtrængelighed fra dem er meget højere. Materialet er ikke brændbart, udsender ikke skadelige toksiner. Sammenlignet med stræklofter er gipsvæggen i alle miljø- og sikkerhedsindikatorer et par skridt foran.

  Hvor lang tid tager det at installere strukturer?

  Udførelseshastigheden for loftbelægninger spiller naturligvis en rolle, især når reparation eller byggearbejde har en bestemt slutdato. For arrangementet af gipsplader og spændingstøj vil der kræves en anden mængde tid.

  I det første tilfælde - det er fra 4 til 6 dage, i det andet - et par timer, med forbehold af involvering af erfarne håndværkere og udstyr.

  Monter gipsvægskonstruktionen bedre hurtigere og mere bekvemt i holdet. Strækloft kan kun installeres af specialister.

  Test ved brand og temperaturer - som er stærkere?

  Ved dette kriterium er det svært at sige, hvilket stræk- eller gipsplankloft der er bedre. Begge mønstre er modstandsdygtige over for brænding. I en åben ild vil de miste deres form, men forblive intakte.

  Læs hvad de laver første ophængt loft eller tapet

  Men med hensyn til temperaturen reagerer PVC-filmen subtilt på forkølelsen. Selv nul grader Celsius vil være nok til at miste en række kvaliteter af materialet, lige fra elasticitet og slutter med pålidelighed. Ved lave temperaturer bliver filmen simpelthen ubrugelig, så brugen af ​​PVC-lofter i uopvarmede åbne rum er ikke acceptabelt.

  Gipsplader kan modstå temperaturændringer uden at ændre kvalitetskarakteristika og udseende.

  Sugende spændingsloft

  Om design, tekstur og form - hvilket loft er bedre?

  Spændplader og gipsplader er let at "slå" på en sådan måde, at mønstrene bliver mere interessante og usædvanlige. Plader af gipsvæg kan for eksempel være belagt med vandbaseret maling, eksperimenterende med farver og overgange.

  I tilfælde af PVC-film er mulighederne endnu lysere. Ved hjælp af specielle enheder og teknologier producerer producenterne et stort udvalg af produkter af forskellige farver, nuancer, faktor, herunder med fotos på lærred under ordren. Overfladen af ​​et sådant loft kan være:

  Det viser sig således, at på trods af muligheden for udskæring i begge tilfælde er stræklofter fremstillet af PVC-film mere fordelagtige på grund af det store udvalg af designløsninger.

  Option design stretch loft

  Klæder i drift - i hvilket tilfælde er det lettere?

  Under driften kræver gipspladestrukturer minimal vedligeholdelse. I gennemsnit er produkterne ca. 10 år.

  Gipslofter har ofte problemer med sømme, hvor kittet bliver ubrugeligt. Løsningen i sådanne tilfælde vil være en lille genopretning med maleri af de faste steder.

  Hvis rummet med gipspladens lofter oversvømmes med naboer fra de øverste, defekte varmeanlæg eller et lækkert tag, kan du ikke gøre det uden at erstatte de beskadigede ark.

  Både stof og "film" stræklofter har brug for den enkleste pleje. For at opretholde dem i god stand vil det være tilstrækkeligt fra tid til anden at udføre vådrensning uden brug af kemikalier i tilfælde af PVC-film og kemisk rensning med støvsuger i tilfælde af stofprøver.

  Oversvømmelse er ikke skræmmende for strækloftet

  Især værd at bemærke, hvilke gode stræklofter, så det er evnen til at modstå hundredvis af liter vand i tilfælde af oversvømmelse. Går som en kæmpe paraply, vil lofterne ikke tillade skader på ejendommen og vil bevare deres oprindelige udseende efter afløb og tørring.

  På tab af højde og ledd

  Både gipsvæg og loftslofter "stjæler" plads. Her vil kun den første mulighed reducere loftets højde med ikke mindre end 10 cm, og i nogle tilfælde mere og strækningen en - fra 3 til 5 cm.

  Forbindende sømme er et integreret element i begge typer af strukturer. Mellemrummet mellem gipspladerne maskerer simpelthen med høj kvalitet kitt og maling. I tilfælde af hævede lofter er muligheden for sømløse lærred mulige.

  Indbygget belysning - på hvis side er fordel?

  Forklædning ledninger, lamper, sconces og lamper under strækloftet lettere end nogensinde. Designet åbner nye muligheder for brug af forskellige versioner af belysningsteknologi fra sted til multi-level.

  Tæppe maskerer trådene helt inde i rammen, garanterer muligheden for at demontere eller udskifte udstyr uden problemer, hvis det er nødvendigt.

  Det hængende gipsplankloft er ikke så fleksibelt og funktionelt i denne henseende. For at komme til elementerne i belysningsudstyr i tilfælde af et behov vil det ikke være nemt, så i installationsfasen skal du tænke over enheden af ​​skjulte luger.

  Hvilket loft er mere rentabelt - om prisen

  Et vigtigt spørgsmål: Hvad er billigere strækloft eller gipsvæg og hvad er prisen? Ved at analysere omkostningerne ved strukturer skal du tage højde for alt fra prisen på malerier og slutte med betalingen af ​​mesterens arbejde.

  Der er ikke noget entydigt svar på spørgsmålet om pris, da det meget afhænger af omkostningerne ved materialer, konstruktion af strukturen, niveauet af installationsguiden. Gipsplader kan monteres med egne hænder og vælge spændingsstrukturer - det er fornuftigt at tænke på at spare på kompleksiteten af ​​strukturen og typen af ​​materiale.

  En interessant mulighed for dem, der ikke kunne træffe det rigtige valg - en kombination af malerier. Udformningen af ​​denne art vil komme ud original og praktisk.

  Kilder: http://wikipotolok.com/natyazhnoj-potolok-i-gipsokartonnyj-kakoj-deshevle/, http://potolki-nikomaks.ru/blog/page/chto-deshevle-natyazhnoj-potolok-ili-gipsokarton, http : //kakpotolok.ru/natyazhnoj-potolok/natyazhnye-potolki-ili-gipsokarton/

  Hvilket loft er billigere - stræk eller gipsplader?

  Hjem / Typer af lofter / Gipsplader / Strækkap og gipsplader - hvilket er billigere?

  Enhver kvalitetsreparation omfatter efterbehandling af loftoverfladen. Til udformningen af ​​lofterne blev spændingsbelægninger og gipsplader mest populære. Naturligvis opstår der en opgave at finde ud af, og hvad bliver billigere - strække loft eller gipsvæg? For mere præcist at bestemme svaret er det nødvendigt at adskille af komponenter, hvilket er summen af ​​den endelige figur.

  Gipsplader strukturer

  Du kan samle en struktur fra metalprofiler og vedlægge plaster til dem, du kan endda selvstændigt. Det koster ikke andet end prisen på materialerne selv. Hvis mesteren skal samle loftet, vil hans arbejde ikke koste så meget. Derudover begynder udgiftsposterne, som ikke altid tages i betragtning.

  Det er nødvendigt at påtage sig omkostninger ikke kun for selve konstruktionen, lavet af gipsplader, men også til yderligere efterbehandling i form af kitt og maling. Som en af ​​mulighederne - wallpapering.

  Alt dette øger den endelige pris kraftigt. Derfor, efter at have hørt, at GCR dækningen vil være meget billig, er det værd at kontrollere, om alt er inkluderet i den endelige pris. Generelt vil mængden blive dannet under hensyntagen til følgende komponenter:

  • gips gipsplader
  • Metalprofiler til bunden
  • Suspended fasteners
  • Selvdrejende skruer
  • Primer til belægninger
  • caulking
  • Serpyanka eller papirtape til efterbehandling af plader
  • Maleri eller anden færdigmetode

  Til alt dette, med selvinstallation, skal du tilføje det nødvendige værktøj, som ikke altid er der. Her er listen ikke mindre:

  • boremaskine
  • skruetrækker
  • spartler
  • Bygningsniveau
  • Målebånd
  • Sandpapir eller specialgitter til udjævning af overfladen efter bundning
  • Malebørster til hjørner
  • Malingsrulle til primere og maleri
  • Bakke til maling og primere

  Imponerende to lister. Men hvis du har alt dette ved hånden, kan du selvstændigt udføre alle operationer til montering og installation af et sådant loft, hvilket gør det muligt at spare betydeligt på betaling for arbejde. Men tid og kræfter vil blive brug for meget.

  Alt bliver meget lettere. Intet arbejde på egen hånd behøver ikke. Medmindre der frigives et rum, hvor dækningen skal etableres, fra overskydende emner af en situation. Den samlede pris består af flere hovedkomponenter:

  • Omkostninger pr. Kvadratmeter film multipliceret med arealet af rummet
  • Installatørernes arbejde, som anslås til ca. 50-100% af prisen på internettet
  • Omkostningerne til yderligere komponenter, herunder monteringsprofiler, lamper og andre uklare strukturer

  Individuelt lavede "brugerdefinerede" malerier vil koste betydeligt mere. Også den fotografiske udskrivning, der anvendes på dem og de valgfrie baggrundsbelysningselementer, vil medføre højere priser for lærredene. Men generelt er prisen på hævede lofter i Kiev (som i andre byer i Ukraine og Rusland) ret demokratisk.

  bosættelser

  Den nemmeste måde er at få en ide om, hvor meget begge muligheder vil koste, lave omtrentlige beregninger for dem begge og sammenligne dem med hinanden. For et værelse med en omkreds på 20 meter og et område på 25 kvadrater beregnes den gennemsnitlige mængde som denne:

  • Prisen på billig PVC-film er ca. 600 rubler pr. Kvadrat, inklusive alle ekstra materialer til installation i dette beløb, men ikke med installation af et pant til lysekrone og behovet for at omgå rør. Disse elementer vil tilføje omkring en anden 1000 til det endelige resultat. Lampe skal også betale ekstra, hvis de skal monteres. Det endelige beløb er ca. 16.000, plus installationen af ​​det nødvendige antal belysningsenheder.
  • Gipsvæg, monteret i samme rum, vil koste mindst 350 rubler per kvadratmeter, uden at tage hensyn til omkostningerne ved efterbehandling, hvilket vil tilføje ca. 350 rubler per kvadrat. Det vil være nødvendigt at tilføje andre komponenter. Base under lysekronen, installation af lamper og ledninger. Resultatet er 18.500, forudsat at 1.000 rubler lægges til beløbet for installation af realkreditlån og ledninger til en lysekrone.

  Stretch loft eller gipsvæg, som er billigere og bedre?

  Baggrunde og hvidvask på toppen af ​​rummet er allerede ved at blive forældede designmuligheder. De erstattes af nye, bedre og mere multifunktionelle. For eksempel er strækstoffer og ophængte strukturer populære.

  Der er spørgsmål, hvilket loft er billigere, stræk eller gipsvæg? Hvilket er smukkere? Hvilken er bedre at bruge i visse situationer?

  Sammenligning af spændingsstoffer og gipsvæg

  For at forstå, hvilken form for design der er bedre på en eller anden måde, overvej de grundlæggende parametre for disse strukturer.

  Enkelhed af design. Du kan gøre strakt lærred med dine egne hænder, men for dette skal du have visse færdigheder. Ellers vil du nemt beskadige belægningen. Men for at skabe malerier er det ikke nødvendigt at helt forlade rummet. På samme tid er der næsten ingen skrald.

  Gipsplader er ikke meget vanskelige. De kan godt installere sig selv. Imidlertid vil støv og affald i dette tilfælde være mange gange mere. Normalt holder alle møbler og apparater ud, så det ikke forstyrrer og ikke bliver snavset.

  Dette omfatter også spørgsmålet om hvilket loft der er billigere, stræk eller gips. Faktum er, at installationstjenester også koster mange penge. I denne sammenhæng vil installationsprisen være omtrent det samme.

  Installationshastighed Spændingstøj skabes inden for en arbejdsdag. Den enkleste er fra omkring to til fire timer. Mere komplekse designs kan installeres et par dage. Gipsplader laves i den mest minimale udgave omkring to til fire dage. Dette er en mere tidskrævende og kompleks proces.

  Reduktion i højden. Der er meget kompakte profiler til stræklofter. De skjuler kun fem centimeter i højden. De kan bruges i små værelser uden at bekymre sig om, at det bliver ubelejligt at leve.

  Gipspladerne selv er ret tykke. I kombination med ledningerne bag dem, metalprofiler og andre elementer i den mest kompakte version, vil de reducere rummet med ti centimeter, hvilket ikke altid er hensigtsmæssigt.

  Baggrundslys. Det vil ikke være meget svært at lave pletter eller andre belysningsanordninger, som det er tilfældet med spændeklæder, såvel som i gipsplankedekoration. De vil give overfladen mere originalitet, gøre den moderne og rig. Til installation af enheder brugt realkreditlån, som er forankret til basisbasis.

  Funktioner pleje. Tøj af filmtype, såvel som væv, uhøjtidelig. Hvis der ikke er pletter eller andre forurenende stoffer på dem, er det ofte ikke nødvendigt at tørre dem for profylakse. Men at slippe af med snavs på deres overflade er ikke så svært. Filmbelægninger rengøres med vand og sæbeopløsning og stof - med en blød tør børste.

  Gipsplader plader kræver periodiske opdateringer. De har nogle gange brug for et smukt udseende.

  Vand oversvømmelse. Hvis der kommer vand bag filmarket, sker der intet. Belægningen holder det i lang tid, tilstrækkeligt for at du kan dræne og alle andre reparationer. Derefter tørres overfladen og returneres til dens oprindelige sted.

  Gipsvæg holder ikke vand. Desuden kan det fremstå grimme pletter fra fugt, det kan svulme op. De skadede dele af det hængende loft skal udskiftes.

  Holdbarhed. Gipsvæg tjener normalt omkring ti år. Men det er nødvendigt at opdatere det oftere, så designet ser smukt og frisk ud. Filmen eller stoffet til spænding af overflader under garantien er omkring femten år. Men med god pleje, rettidig rengøring, vil det se smukke ud i en meget længere tid.

  Temperaturdråber. PVC-film tolererer ikke under-nul temperaturer. Det kan knække, afhængigt af eksponeringens styrke og varighed. Stofmodeller reagerer ikke på ændringer i temperatur, såvel som gipsplader suspenderet design.

  Hvilket loft er billigere: stræk eller gipsvæg?

  Et vigtigt spørgsmål er prispolitikken for disse designs. Hvis vi ser på gennemsnittet, koster de ophængte strukturer omkring 20 til femogfyrre dollars pr. Kvadratmeter. Hvis du bruger flere niveauer, skal du betale mere.

  Filmovertræk har en pris på ca. 10 til 100 dollars per kvadratmeter. Så svaret på spørgsmålet om hvilket loft er billigere: stretch eller gips er åbenlyst. Men hvis vi tager højde for det faktum, at det ikke er nødvendigt at opdatere strækloftet, og gipsvæggen skal tones og puttied når sprækker dannes, vil spændingsstrukturerne være til gavn.

  konklusion

  Som du kan se, er der mange parametre, hvorved du kan sammenligne designdata, lige fra spørgsmålet om hvilket loft der er billigere: stretch eller gipsvæg og slutter med modstandsdygtighed over for temperatur og holdbarhed. På mange punkter er spændingsklude i spidsen. Men valget er dit.