Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Hvilket er bedre at lave et loft på badeværelset - en løsning

Der er få sådanne problemer i livet, at et behageligt varmt bad ikke tillader det. Samtidig er din personlige komfort på badeværelset en ret skrøbelig ting, afhængigt af hvor alvorligt du tog reparationen af ​​dette værelse. Der skal lægges særlig vægt på, hvor luften er varm. Hvilket er bedre at lave loftet på badeværelset, idet der tages højde for den konstant høj luftfugtighed, varme rør og ofte stigende damp fra varmt vand? Vi tilbyder en elegant eller ej, men i hvert fald en ret effektiv løsning af problemet i 50 billeder med eksempler på enheden af ​​loftoverflader i moderne badeværelser.

Men først opregner vi de grundlæggende krav til lofter i badeværelser:

 • god fugtighedsbestandighed - ovennævnte damp, konstant kontakt med fugt og høj temperatur med det materiale, der ikke opfylder dette kriterium, vil "klare" ret hurtigt og ødelægge selv de smukkeste og dyre reparationer uden nogen beklagelse;
 • anti-korrosion kvaliteter, modstand mod udseendet af skimmelsvamp, pletter, pletter og kondensat - alt dette direkte påvirker holdbarheden af ​​de monterede lofter;
 • temperaturmargin - loftoverflader bør ikke være bange for høje temperaturer eller ændre deres ydeevne afhængigt af specifikke temperaturindikatorer;
 • Muligheden for let, hurtig og sikker installation af belysningsarmaturer - det er ikke umagen værd at nedrive en monteret struktur for at erstatte en eller to brudte armaturer.

Selvfølgelig vil hver ejer helt sikkert tilføje et par af hans kriterier til denne liste. Uden frygt for fejl, formoder, at dette nødvendigvis er et attraktivt æstetisk udseende, hygiejnisk sikkerhed og lav pris. Der er intet forkasteligt i sidstnævnte: de gemte penge er altid hvad man skal bruge. For eksempel vil et nyt luksus bad med armlæn, hvor man kan slappe af efter arbejdsdage, være endnu mere behagelig. Eller et moderne brusebad med radio. Hvem er det - tættere.

Hvilket materiale at bruge til loftet i badeværelset?

Vi anbefaler ikke!

renvaske

Det anbefales ikke til brug i badeværelser på grund af den dårlige modtagelighed af høj temperatur tilstand og tilstanden af ​​permanent høj luftfugtighed i rummet. Hvis du ser hvidkalk på loftoverfladen i badeværelset et eller andet sted, vil du være meget heldig: normalt bliver disse lofter ubrugelige meget hurtigt, og ejerne, der har fået en grusom lektion, fortsætter med andre, mere praktiske muligheder.

Skumplast

Skumets ydeevneegenskaber tillader ikke, at dette materiale fremføres som anbefalet til brug. Oftest er den lavet i form af polystyrenfliser, stablet som almindelig keramik i hele loftet. Hvis du har tænkt på, hvad der er det bedste loft på badeværelset og endelig afgjort på denne mulighed, betyder det, at du ikke er helt klar over de mulige problemer, som du måske støder på senere: Skimmelsvamp, svamp, konstant kondensering på overfladen på grund af Der kan være en dårlig lugt. Du kan glemme komfortabel badning.

Diskuteres!

gips gipsplader

Helt kontroversiel beslutning, som har omtrent lige mange minusser med plus. Til brug for gipsvægskonstruktioner i badeværelset siger de de brede designmuligheder, som dette materiale efterspørger i dag. Mod - ikke for pålidelig fugtresistens og behovet for at installere drejebænken til efterfølgende loftsbeklædning med gipsplader. Sandsynligheden for skimmel og skimmel kan reduceres til nul ved omhyggelig behandling af materialet med et antiseptisk middel, men hvorfor spilde din tid på det, hvis det er fyldt med andre mere praktiske løsninger til brug på badeværelset?

Anbefalet!

male

Den nemmeste og i de fleste tilfælde budgetmuligheden. Hvorfor med sådan en reservation? Sagen er, hvor glat dit loft er, fordi det for maleri er nødvendigt at være grundigt forberedt og primet. Disse tjenester koster mange penge og tager ofte tid.

For at male loftoverfladen er det bedst at bruge latex- eller vanddispersionsmaling og undgå vandbaseret maling, da sidstnævnte på grund af høj fugtighed hurtigt og mærkbart mister sin farve og et attraktivt udseende. Desuden er vanddispersion loftsmaling valgmuligheder nemme at rengøre og modstår selv den mest kraftfulde og intensive vask.

Farverne skal vælges ud fra den samlede farve på badeværelset. Selvfølgelig er den mest alsidige og almindelige hvidmalning. Bag den tilsyneladende valgfrihed er det åbenlyse ønske hos ejerne om at gøre loftet i badeværelset alsidigt og praktisk. Samtidig er det fuld af muligheder med en ret original og nysgerrig farve - vi foreslår at du sørger for det med det samme.

plast

"Folkets" materiale, som ejerne af lejligheder og huse med en misundelsesværdig persistens forsøger at bruge i ethvert rum, der er en del af deres beboelsesrum. I stor udstrækning på grund af sin budget: Plastpaneler er til stede i en bred vifte i næsten enhver hardware butik og derfor er det altid muligt at vælge den bedste mulighed for din familie og reparationsbudget.

Andre fordele er tydelige:

 • fugt modstand
 • forskellige teksturer og farver

Men i ethvert tønde er der altid plads til en beskeden skål tjære: Hvis dit badeværelse har ret lave lofter, er installation af plastpaneler ikke en rationel løsning. Af en simpel grund: det kræver forberedelse af den såkaldte ramme (kasser), som tager en masse dyrebare centimeter fra øverste niveau.

Rack lofter

Et attraktivt alternativ til klassiske plastpaneler. På grund af ligheden af ​​kildematerialet har alle de fordele, som vi har beskrevet ovenfor.

Udbredt også kassetteversioner af lofter, der adskiller sig fra stativstrukturen, kun bredden af ​​de anvendte paneler. For små værelser er sådanne lofter en glimrende løsning - uanset hvilken vægbeklædning du bruger, kan du altid vælge en indstilling, der er i overensstemmelse med farverne.

Fans af de korrekte geometriske former og moderne løsninger i nutidens farver er strengt noteret.

Stræklofter

Vi ødelægger den fælles stereotype, at stræklofter er uønskede til brug på badeværelset (se eksempler på interiører med enkle stræklofter i værelserne). Utallige tekstilløsninger og en lang række farver, rigelige muligheder for at udskrive og anvende originale mønstre og andre dekorative elementer, det strækkede lærreds evne til at holde op til 100 liter vand i tilfælde af en uventet oversvømmelse fra et sted over - er det ikke en grund til at sige ja til de pågældende stræklofter hvilket loft er bedst til badeværelset?

Overvej ikke om dette spørgsmål - det er retorisk. Det er bedre at omhyggeligt studere følgende muligheder for lofter i badeværelset - det er fyldt med flotte ideer, som måske i form af dit værelse vil finde den bedste praktiske udførelsesform.

Nogle interessante designløsninger til at hjælpe

Hvis du stadig ikke har bestemt dig for hvilket loft du vil have på badeværelset, så er her et lille udvalg af originale kompositioner fra arsenalen af ​​designere fra hele verden.

Opsummering

Vi håber, at du omhyggeligt har studeret de muligheder, som vi betragter, vejer alle fordele og ulemper og er fast besluttet på at skabe en ægte æstetisk revolution i væggene i dit lille eller ikke meget badeværelse. Ikke desto mindre er det kun det første skridt i retning af at opbygge en virkelig behagelig plads i væggene i dette vitale rum for hver person, når man beslutter sig for den bedste måde at lave et loft på i badeværelset. Der er mange nuancer og smertefulde reparationer i forvejen, men hvis du virkelig kunne finde et kompromis mellem dit hjertes stemme og begrundelsen i dit valg, så er sandsynligheden for at nyde hvert bad taget efterfølgende næsten 100% betinget.

Hvad er det bedste loft at lave i badeværelset? Tips om valg af muligheden for efterbehandling

Og hvilket loft er bedre at lave i badeværelset? Dette spørgsmål kommer naturligvis til at tænke på, når du udfører reparationer i dette rum. Det ville trods alt være ønskeligt og smukt at gøre, og fast og moderne. I dette materiale vil vi beskrive hvordan man gør dette og hvilket loft der skal vælges for et givet rum i henhold til dets krav.

Badeværelse funktioner og loft krav til dette værelse

# 1. Dette værelse er meget fugtigt, og derfor skal det være færdigt med vandtætte materialer. Badning i brusebadet, du kan utilsigtet sende en strøm af vand til loftet - det skal let modstå det. Derudover vil et godt loft udføre og pludselig skyndte vand ovenfra. Men det sker i badeværelset - for eksempel vil en nabo glemme at pakke hanen eller vaskemaskinen vil flyde.

# 2. Vi har også brug for et loft, som ikke vil være meget svært at passe på. Tør det fra tid til anden med en klud, det er alt sammen. Ikke underligt - i dette lille rum er der jo en masse af udstyr og genstande der forhindrer rengøring. Det er ubelejligt og uklogt at klatre op i en vaskemaskine eller et bad, og nogle gange er der ikke plads til at sætte en trinladder.

# 3. Godt, æstetiske krav må ikke gå glip af. Loftet i badeværelset skal passe godt ind i hele atmosfæren af ​​badeværelset og hele lejligheden, dens stil og interiør. Og at kigge på det var rart, for eksempel at tage duftende boblebad.

Hvordan en eller anden type loft egnet til brug i badeværelset

Da de grundlæggende krav til lofter i dette rum er kendt for os, overvejer vi nu, hvor meget denne eller den slags loftsbeklædning opfylder dette krav.

Caulking og maleri loftet

Det er ikke kun enkelt nok, men relativt billigt. Maling og kitt er billigt, og du kan selv gøre alt arbejdet. Men denne mulighed er gavnlig, når basen til maleri er tilstrækkeligt jævn - så er det ikke særlig nødvendigt at putte og niveauere bunden. I dette tilfælde må vi ikke glemme, at alt materiale, nemlig maling, primer og kittet skal være vandtæt. Hvis der er store forskelle mellem loftpladerne, vil processen med udjævning af loftet med kitt være meget arbejdskrævende, så det er bedre at give andre valgmuligheder.

Dernæst opregner vi manglerne ved denne metode (det er dog ofte nemt at gøre dem til fordele):

 • Originality painted ceiling skinner ikke, men du kan tænde fantasien og kombinere 2 eller 3 farver i forskellige dristige kombinationer.
 • Serverer et sådant loft omkring 10 år (men kun under forudsætning af, at der ikke kommer nogen oversvømmelse fra naboerne).
 • Det er let at passe på ham, men mørkningen (fra tid til anden) kan ikke vaskes, da malingen absorberer snavs. Men for at opdatere loftet er meget nemt - bare gå på med en børste eller rulle og overfladen vil skinne ren igen.
 • Byg belysning du kan slet ikke lyst - ingen steder. Men du kan købe smukke vedhæng lys, der vil dekorere badeværelset. Ak, kommunikation under et sådant loft kan heller ikke skjules.
 • Jeg synes, det er ingen hemmelighed for dig, at det er på sådanne lofter, at skimmelsvamp og svamp ofte afregner.
 • For flere detaljer, se: Gør-det-selv plastering af loftet - praktiske tips og tricks.

Som du kan se, fra et praktisk synspunkt er sådanne lofter ikke særlig gode, men fordelene er, at der er mange flere muligheder, mere om dette senere.

PVC plastpaneler - let og billigt

Når man beslutter sig for at lave loftet i badeværelset, vælger mange PVC-paneler. Dette er en relativt slidstærk og fuldstændig fugtbestandig belægning. Du kan montere dem selv, de ser ganske rart ud og behøver ikke yderligere efterbehandling. Deres overflade kræver ikke særlig pleje, hun vil være taknemmelig for regelmæssigt at tørre med en fugtig klud. Takets design gør det muligt at montere spotlights.

Dernæst opregner vi ulemperne ved sådanne strukturer:

 • Ved leddene af individuelle paneler er der sømme, som efterhånden bliver snavs. Dette er ikke meget smukt, men kan korrigeres ved regelmæssig rengøring. Værre, hvis der er dårlig ventilation i badeværelset, så er det ikke længere snavs, der bor i sprækkerne, men en svamp, der er meget sværere at fjerne.
 • Derudover kan metalrammen ruste over tid. Det sker, at selv den galvaniserede belægning på den ikke hjælper. Men det kan sandsynligvis ske, når der er dårlig ventilation og høj luftfugtighed i rummet.
 • Hvis du vil opdatere et sådant loft, så gør dig klar for det faktum, at det ikke er nemt og hurtigt at gøre dette. Du skal helt fjerne den gamle plastik, og derefter montere den nye coating.

Andre billeder af PVC lofter:

Rackloft - smukt, slidstærk, stilfuldt

Loftet af racktypen er også monteret på en ramme. Reiki er smalle lange paneler. De kan være plastik, stål eller aluminium. Selvfølgelig er metal bedre end aluminium - de er absolut vandtætte, og korrosion spiser dem ikke. Farvet på slattedækket kan varieres, da panelerne er lavet af forgyldt, forkromet, enkeltfarvet og mønstret. Installer dem på skulderen selv amatør - fordi de går som designer. Og pleje af et sådant loft er ret simpelt. Derfor vælger mange, hvad der er det bedste loft på badeværelset, præcis takstypen af ​​racket.

En anden meget bekvem installation er, at lamellerne er ret fleksible. Derfor er det muligt at lave et sådant loft ikke lige, men krøllet. Og den polerede overflade af skinnerne har reflekterende egenskaber, og loftet på dem ser næsten ud som et spejl. Denne egenskab findes dog også i nogle loftfliser.

Ulemper ved rackstrømme:

 • Af minerne kan vi bemærke tilstopningen af ​​interpanelsømme med mudder. I princippet mærker vi ikke engang rent sømme, men når de er forurenet, dannes der grove mørke striber. Imidlertid er dette problem nemt at reparere - du skal bare rengøre loftet fra tid til anden.
 • Ikke alle badeværelser vil se harmonisk loft på skinnerne - det passer ikke til alle stilarter af interiør.

Flere billeder af hævede lofter:

Gipsplankloft

Dette design er lavet på rammen - træ eller metal. Men i badeværelserne er trærammer normalt ikke brugt. Efter montering af rammen er den "syet" med plader af gipsvæg, som nødvendigvis er fugtighedsbestandig, indeholder beskyttende tilsætningsstoffer fra svampe og ved for høj fugtighed. Når du køber, for ikke at blive forvekslet, skal du se på mærket - det skal være skrevet "GKLV". Det er - fugtbestandigt gipsplader. Se på arkets farve - de er normalt grønne. En sådan "korrekt" gipsvæg taler ikke, dæmper eller smuldrer ikke.

Sådanne lofter giver dig mulighed for oprindeligt at dekorere badeværelset. Efter alt kan de laves på flere niveauer, samt slå placeringen af ​​lamperne indbygget i rammens inderside. Skjul alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ventilationskommunikation og ledninger, vi får et smukt og holdbart loft. Dens levetid er fra 5 til 10 år.

Ulemper ved at bruge et gipsplankloft på badeværelset:

 • Desværre kan den billige installation af dette design ikke kaldes. Skeletet skal laves, arkene skal fastgøres, og derefter en anden gang med kitt, primer og maling.
 • Hvis du selv gør installationen, så i form af tid og arbejde, viser et sådant design sig også at være meget dyrt.
 • Derudover skal jævnligt opdatere malingsbelægningen, da det vil miste dets udseende. Som i malet loft er absorptionen af ​​snavs over tid uundgåelig. Men selve konstruktionen kræver ikke udskiftning eller reparation.

Andre gipsplader loftsbilleder:

Flislagt falsk loft

På en lignende ramme, som i gipsvæg, kan du bygge loftet på de færdige valser, også kaldet hængende loftfliser. Resultatet er en kassette eller et cellulært loft. I modsætning til gipsvæg kræver det ikke nogen priming eller farvning, hvilket er et klart plus. Efter alt er disse plader allerede behandlet overflade. De kan være lavet af forskellige materialer. Til dette formål anvendes især fugttætte moduler af plexiglas, metal eller plast, mineralplader. Smukt og lidt magisk se sådanne designs med lys.

Hvad er ulemperne ved at bruge fliselofter i badeværelset:

 • Det kan dog bemærkes, at loftet på cellulær eller kassettypen ikke altid passer godt sammen med den hyggelige atmosfære i badeværelset og hele lejligheden. Nogle gange ser det lidt koldt ud og officielt, og ufrivilligt vil jeg flytte det et eller andet sted i et offentligt badeværelse. Men det hele afhænger af stilen af ​​badeværelset interiør. Hvis dette er for eksempel minimalisme eller high-tech, så et sådant loft passer ind i designet meget organisk.

Foto eksempler på hængslede lofter:

Spejl loft

Hvis spejlet bliver brugt rigtigt, så ser loftet lige ud. Men dette design koster åh, hvor dyrt. Rammerne vil have brug for metal, forstærket (omtrent det samme som til fastgørelse af gipsvæg). For at fastgøre til spejlerammerne bores huller i hver af dem. Kun en erfaren håndværker kan samle alt dette, men dette loft vil vare i lang tid. Men også det er nødvendigt at passe på ham med al pleje, polering og gnidning for at skinne.

Der er budget muligheder for loftet i spejl-type badeværelse - deres omkostninger er flere gange mindre. For eksempel kan du tage lys skinnende plastpaneler ved at samle dem med Armstrong-systemet. Installation er hurtig og nem - og mesteren, der er uerfarne i et sådant arbejde, kan klare det. Rammen på dette system er dog ret svag og ikke meget modstandsdygtig overfor korrosion - den spiser den på en relativt kort tid.

Hvad er ulemperne ved brug af spejlet badeværelselofter:

 • Et sådant loft skaber en stor glans, som ikke alle kan nyde, især hvis loftet ikke er så højt, og du er i et rum i lang tid.
 • Da overfladerne er spejlet, vil der i pleje være samme vanskeligheder som med et normalt spejl. Men hvis dit sædvanlige spejl er lodret, og din pleje er enklere, så vil spejlet være meget vanskeligere efter spejlloftet.

Se flere billeder af spejlet lofter:

Stretch PVC loft - gå ikke glip af en dråbe vand

En god mulighed for et badeværelse - det vil ikke dæmpe det og gemme vægge, gulve og møbler med apparater fra oversvømmelsen. Hvis en hel "dam" af vand (op til 100 kg pr. Kvadratmeter) hældes på et sådant loft, sker der intet. Eksperter vil dræne vandet, og loftet strækkes igen. Og han vil slet ikke ændre sine egenskaber. Vedligeholdelse af lofter i stræktyper består i at tørre dem med en udtrukket fugtig klud.

Vi bemærker også, at stræklofterne passer ind i ethvert design, se moderne, ædle og elegante. De har så mange farveindstillinger og design, som ikke overvejes. Matt og blank, med tegninger og monofoniske, med fotoprint og med konvekse mønstre. Du kan vælge for enhver smag.

Yderligere - om ulemperne ved deres brug i badeværelset:

 • Desværre kan installationen af ​​en sådan struktur ikke beherskes - du bliver nødt til at ringe til fagfolk. Kun de har det nødvendige udstyr og materialer.
 • Og en mere minus strækloftet - det er ret nemt at lave et hul. Nå, efter at evnen til at bevare vandet vil fordampe, desværre. Derfor skal du være mere forsigtig og ikke røre PVC-folien med skarpe og hårde genstande.
 • I tilfælde af et hvidt strækloft kan dets gulning observeres på de steder, hvor armaturer er fastgjort. Disse pletter gnides ikke af og må ikke males over. Derfor, hvis dette skete, skal du helt ændre spændingsmaterialet.
 • Se: Anmeldelser om brugen af ​​stræklofter i badeværelset.

Se andre billeder af stretch PVC lofter:

Beslutning om loftet på badeværelset

Valg af loft fra et designsynspunkt

Som allerede nævnt skal du først tænke på, hvordan designet af dit loft (og hele badeværelset) vil blive kombineret med det indre af lejligheden. Nå, for eksempel, "klassisk" er en snehvid variant. Og det kan være en spændingsstruktur, gipsvæg, hemmed eller suspenderet, med eller uden indbyggede lys. Den glatte og glatte hvide overflade (måske endda bare malet) passer vidunderligt ind i ethvert interiør. Særligt elegant ser en kombination af hvidt loft og sort gulv (og nogle gange væggene).

Ved hjælp af tekstureret lofter kan du "lege" med størrelsen af ​​badeværelset, hvilket gør det visuelt bredere eller smalere, højere eller lavere. Disse omfatter modulære, plade-, lath-, celletypestrukturer. Alle disse lofter er synlige stærkt udtalte teksturstrimler eller fliser.

Hvis badeværelset er af stor størrelse, kan du bruge lofter på flere niveauer. Den nemmeste og billigste måde at gøre dem ud af gipsplader. En rund konveks design med lamper, der ligger over det runde badekar, vil se godt ud.

Hvilken mulighed vil stoppe fra et praktisk synspunkt

Hvis vi overvejer hvilket loft i badeværelset, er det bedre ikke fra designsynspunktet, men fra det praktiske i loftet, så er der helt sikkert et første sted, der går ud af strækningen og PVC-loftet. Stræk loft til badeværelset er bare perfekt. Ikke underligt, at flere og flere mennesker vælger denne mulighed. Tynd, men sådan en vandtæt film af PVC og praktisk og smuk.

Badeværelsesloft - Hvilket er bedre?

At være opmærksom på valget af lofter til badeværelset er nødvendig ikke kun af æstetiske årsager. I dette rum er der ofte en høj temperatur og fugtighed. Mange loftsbeklædninger modstår ikke sådanne forhold.

Badeværelsesloft - Hvilket er bedre?

Skal jeg male eller sætte loftet i badeværelset?

Maleri og pudsning af loftet var engang de mest relevante metoder til udsmykning af loftet. De har mistet deres tidligere popularitet, men nogle mennesker forbliver loyale over for de gamle metoder på grund af deres fordele.

 1. Let at gennemføre. Selv en nybegynder vil være i stand til at male eller sætte loftet op. Vanskeligheder metode giver ikke.
 2. Lav materialomkostninger. Maling og kitt er forholdsvis billigt. De kan købes hos enhver hardware butik.
 3. Plads til fantasi. Hvis du præ-maler loftets basisfarve, kan den anvendes på ethvert billede.
 4. Nem pleje. Det er nok til regelmæssigt at fjerne forurening med en fugtig klud.

I stedet for maling og kitt kom andre færdigvarer på grund af en række mangler ved den første.

 1. Behovet for at jævn overfladen. I tilfælde af uregelmæssigheder og andre fejl kræver loftet grundig rengøring eller spaltning, inden der påføres maling.
 2. Den mulige forekomst af mug. Også svampen er ofte infunderes.
 3. Det umulige at indlejre belysning. Vi skal bruge vedhængs- eller væglamper.
 4. Manglende evne til at skjule ledningerne. Ledningerne, der fører til belysningsanordningerne, er dækket eller dækket med en speciel konstruktion, men de kan ikke være helt skjulte.
 5. Behovet for justering. Malinger og kitt - materialer, der hurtigt mister deres æstetiske egenskaber. Det er nødvendigt at regelmæssigt male igen.
 6. Manglende evne til at beskytte badeværelset fra oversvømmelsen af ​​naboer. Farvematerialer er fuldstændig gennemtrængelige for vand.

Advarsel! Hvis du kunne lide denne særlige metode til at dekorere loftet, giver du fortrinsvis vandtæt maling. Ellers deformeres belægningen på grund af fugt i rummet.

Et eksempel på et malet loft på badeværelset

Processen med at male loftet uden problemer.

 1. Forbereder badeværelset. Fjern alt, hvad du behøver for at beskytte mod maling, og indsæt maskeringsbånd oven på væggene.
 2. Justering og forberedelse af loftet. Overfladen skal være fri for uregelmæssigheder og ruhed. Fjern om nødvendigt den gamle belægning eller brug gips.
 3. Farvning. Dyp rullen i maling og begynder at male loftet, flytter fra kanterne til midten. Det er nødvendigt at lave flere overlappende lag for at skjule overgange og skilsmisse. Glem ikke at give tørt hvert lag.

Maler loftet i badeværelset med egne hænder

Loftet i badeværelset af panelerne eller skinnerne

Særlige paneler og lameller har været populære i mange år. De er velegnede til badeværelset, da de har visse egenskaber.

 1. Forholdsvis lav pris. Selv usædvanlige lameller og paneler er ikke for dyre.
 2. Nem installation. Reiki er samlet i henhold til typen af ​​designer, og panelernes forstærkning er underlagt selv begynderen.
 3. Enkel plejeordning. Tøm panelerne og lamellerne regelmæssigt med en fugtig klud.
 4. Vandmodstand. Reiki og specialpaneler modstår luftfugtighed i rummet.
 5. Evnen til at installere punktbelysning. Det er let at lave huller til spotlights i paneler og skinner.

Reiki og paneler er ikke tilfredse, der ønsker at forbedre loftet i badeværelset af flere årsager.

 1. Uforenelighed med mange stilarter af interiør. Det gælder især reek. De kombinerer ikke med interiøret i barok og vintage stil.
 2. Forurening i områder af sømme. De elimineres let, men hvis der er dårlig ventilation af rummet, startes en svamp i dem.
 3. Udseendet af rust på en metalbase. Dette er ikke altid tilfældet, men dette problem bringer en masse ulejlighed.
 4. Det umulige at dekorere belægningen. Hvis du vil udskifte loftets design, skal du ændre panelerne eller lamellerne, fordi de ikke kan males.

Paneletes loft er monteret på denne måde.

 1. Behandling af loftet. Rengør det godt og anbring en belægning, der beskytter mod skimmel og mugg.
 2. Mærkning. Tegn på væggene helt flade horisontale sammenlåsende linjer. Tegn en anden linje i loftet fra den ene midten af ​​væggen, mindre i området, til den anden. Det viser sig, at loftet er opdelt i halvdelen. Opdel hver linje i halvdele. Derefter opdele loftet i lige dele, så strimlerne er på tværs af det (den første linje, der blev trukket på loftet).
 3. Suspension mount. Ved hjælp af dykker og skruer fastgøres bøjlerne på leddene af to ekstreme lange linjer med tværgående.
 4. Installation af loftsprofiler. Indsæt loftsprofilerne i styrprofilerne langs krydsmarkeringslinjerne. Tilslut dem til bøjlerne med skruer.
 5. Montering af paneler. De skal installeres på tværs af loftsprofilerne. Monter panelerne i størrelse og start ved kanten. Det første panel skal fastgøres med skruer til profilen så tæt som muligt på kanten. Følgende paneler er installeret i sporene på de foregående paneler, der fanger rammen.

Montering af plastpaneler på loftet i badeværelset

Ramme loft med gipsplader eller fliser

Ramme lofter leveres med gipsplader eller fliser. Den første mulighed er mere populær. Det er værd at overveje, fordi det har betydelige fordele.

 1. Holdbarhed. God gipsvæg med påskriften "GKLV" er ikke deformeret fra kontakt med vand, smelter ikke ind i krummer og er ikke dækket af mug. Det tjener i meget lang tid.
 2. Evnen til at lave et fancy loft. Multi-niveau loft, usædvanlig belysning, en kombination af farver, airbrushing - noget. Det kombinerer også godt med PVC-stof.

Gipsplankloft på badeværelset

Fra installationen af ​​loftet på gipspladeravfall på grund af nogle af de negative egenskaber i den anden.

 1. Forholdsvis høj pris. Dette er især tilfældet, når installationen udføres af ansatte arbejdstagere.
 2. Kompleksiteten af ​​udførelsen. Dem, der besluttede at installere et sådant loft alene, skal bruge meget tid og kræfter.
 3. Behovet for dekoration. Maling på gipset over tid mister æstetiske egenskaber. Det er nødvendigt at periodisk "opdatere" loftet ved farvning.

Lofter på en ramme med fliser er holdbare, men komplekse i udførelse, samt gipsplader. De er sjældent installeret i huset, da mange fliser synes at være egnede kun til offentlige steder. Men hvis du vælger de rigtige farver og succesfuldt arrangerer belysningen, vil flisebelagt lofts loft passe perfekt ind i hjemmemiljøet.

Processen med montering af gipsvæg består af flere trin.

 1. Forberedelse af rummet. Det anbefales at fjerne møbler eller dække dem med plastfolie.
 2. Behandling af loftet. Påfør antisvamp til det.
 3. Mærkning. Tegn på væggene helt flade vandrette lukkelinjer. Træk derefter et gitter på loftet. Cellestørrelsen er 60x60 cm. Det er sandsynligvis, at væggene skal laves mindre celler. Men det vigtigste. Så de er symmetriske.
 4. Monteringsvejledningsprofiler. Installer dem, så der ikke er nogen kløft mellem dem. Skru ind dowel profilerne og installer skruen. Før installationen er det tilrådeligt at klæbe leddene med væggen på profilen med tætningsbånd.

Monteringsvejledningsprofiler

Video - Gør-det-selv gipsplade loftsinstallation

Spejl loft - en luksus løsning

Spejllofter kan være ægte og efterligne. Den første er lavet af almindelige spejle, og det andet fra reflekterende paneler. Et sådant loft behøver ikke en beskrivelse, fordi det ikke er svært at forestille sig et enkelt lærred eller en mosaik.

Spejl loft på badeværelset

Der er få fordele ved denne designløsning, men nogle gange spiller de en afgørende rolle.

 1. Kompatibel med enhver indretning. Et spejl kan kaldes et neutralt anliggende, fordi det passer ind i ethvert rum.
 2. Æstetiske egenskaber. Spejlloft anses for at være smukt. Faktisk ser det ud til at være dyrt.
 3. Nem installation. Dette gælder kun for spejlepaneler.

Dog spejlet på loftet i badeværelset - et sjældent fænomen. Dette skyldes et antal af sine minusser.

 1. Høj pris Real spejle er ret dyre. Spejlpaneler bliver billigere, men de kan heller ikke kaldes den mest budgetmæssige indstilling.
 2. Kompleksiteten af ​​installationen af ​​disse spejle. Sådanne manipulationer kan kun udføres af en mester med et væld af erfaringer. Derfor vil han anmode om en god belønning for det udførte arbejde.
 3. Ubehag efter installation. Spejle på loftet - en mulighed for de modige. Din refleksion øverst på badeværelset vil gøre dig forvirret først. Nogle gange er det umuligt at vænne sig til denne designer overhovedet.
 4. Den komplekse omsorg. Spejle har tendens til at svede og samle støv. For at et reflekterende loft skal se attraktivt ud, skal det regelmæssigt ryddes.

Spejl loft i badet

Spejllofter kan fastgøres med skruer til loftoverfladen såvel som limet på basis af gipsplader. Begge teknikker er komplekse, så i mangel af erfaring anbefales det at henvende sig til fagfolk.

Strekak i badeværelset - en moderne klassiker

Strækbelægninger var engang en fashionabel usædvanlig trend, men nu er de meget vant til at dekorere forskellige rum. De har mange fordele.

 1. God æstetisk kombination med andre materialer. Strækbelægninger fra en blank PVC-film er i perfekt harmoni med fliser, spejle og et badeværelse.
 2. Nem pleje. Du kan slippe af med det hængende loft ved hjælp af en simpel klud fugtet med vand.
 3. Antistatisk effekt. Stræklofter behøver ikke regelmæssig vedligeholdelse, da forureningen i form af støv næsten ikke holder fast ved dem.
 4. Evne til at skjule fejl. Ledninger og uregelmæssigheder er ikke synlige under et spændingsstof.
 5. Stort udvalg af farvevariationer og billeder. Selvom ingen af ​​dem er tilfredse, kan du bestille fotoudskrivning.
 6. Vandtæt Spændingsdug er ikke kun deformeret af fugtigheden i rummet. PVC-film beskytter perfekt mod oversvømmelser fra naboerne ovenfor. Selvom loftet dækker en stor mængde vand, kan den igen vende tilbage til sin tidligere tilstand.
 7. Evne til at skabe usædvanlige lyseffekter. Hvis du køber en glans lys transmissiv PVC film og placerer belysningsenhederne korrekt, får du en ekstraordinær designløsning.

Før du tænker på at installere ophængte lofter i badeværelset, er det umagen værd at veje alt omhyggeligt, fordi de har deres ulemper.

 1. Det umulige at montere strukturen uden særligt udstyr. PVC filmdug vil ikke blive installeret, medmindre du opvarmer rummet til 60 graders varme ved hjælp af en speciel enhed. Installationsprocessen vil også komplicere manglen på færdigheder.
 2. Forringelse af æstetiske egenskaber på grund af forsænket belysning. Normalt i badeværelset har spotlights. I nærheden af ​​dem dannes der på en spændingsbelægning areoler, der ikke fjernes. Hvis de vises og er tydeligt synlige, skal du ændre PVC-folien.
 3. Sårbarhed. Filmen er let punkteret. Lerret kan patcheres efter deformation, men det garanterer ikke beskyttelse mod vand og vil se godt ud.
 4. Forholdsvis høj pris. Brug af virksomhedens tjenester og køb af malerier koster mere end at male loftet.

Advarsel! Stræklofter er lavet af PVC film og stof. Den første mulighed er mere hensigtsmæssig, da den passer bedre i indretningen og bedre modstår fugt.

Strekk loft ordning

Hvis du beslutter dig for at blive ved denne mulighed, skal du lære installationsmetoden.

 1. Forbereder værelset. Fjern fra badeværelset alt det, der er deformeret ved høje temperaturer.
 2. Montering af låsemekanismer. Brug niveauet til at forstærke baguetter. Fastgør dem til væggene med skruer.
 3. Styrkelse af PVC-film. Placer de specielle tang i hjørnerne af rummet. Vedhæft en film til dem.
 4. Opvarmet badeværelse. Tænd varmelegemet og sluk det ikke, før temperaturen i rummet er 65 grader.
 5. Styrkelse af nettet. Fjern en kant fra tøjspidsen og sæt dækslet ind i baguetten. Start ved hjørnerne og bevæg dig gradvist til væggene.

Installation af strækloft trin for trin

Designer Tips

Du lærte om fordele og ulemper ved hver type loftdækning, men er det stadig svært at beslutte? Vær opmærksom på et par interiørtricks.

 1. Overvej væggen på væggene, gulvet og andre ting. Normalt i badeværelset er der kolde farver, så du skal give præference til blå, smaragd, turkis, hvid, grå, pink og lilla lofter.
 2. Overvej afstanden fra gulvet til loftet. Hvis den er lille, udvider du visuelt rummet med glatte overflader af lyse farver. Ellers skal du eliminere glans og bruge mørke toner.
 3. Hold styr på materialernes kompatibilitet. Enkle PVC-paneler på vægge med mærkbare hjørner vil næppe se godt ud med et luksuriøst mosaik spejlloft.

Glem ikke om materialernes kompatibilitet, når du indretter badeværelset

Loftet skal svare til indretningens stil. Tabellen indeholder flere tips.

Tabel. Kombinationen af ​​forskellige typer lofter med indvendige stilarter.

Hvilket loft er bedre at lave i badeværelset fotoet

Hvad der er bedre at lave loftet i badeværelset afhænger ikke kun af det valgte interiørtype, men også på rummets egenskaber. Uanset farve skal materialet have en vandmodstand, samt tolerere temperaturændringer og eksponering for damp. Hvordan kombinere skønhed og praktiske ved valg af loft til et badeværelse?

Vigtigste udvælgelseskriterier

Da badeværelset har høj luftfugtighed, er det kun nødvendigt at bruge vandtætte materialer til dekoration af alle overflader. Loftet skal bære stænk fra brusebadet, og hvis naboerne oversvømmer dig ovenfra, er det tilrådeligt at begrænse strømmen af ​​vand. Da sådanne hændelser oftest forekommer i badeværelset, bør loftsbeklædningen udformes til sådanne belastninger.

Det er vigtigt! Bedst af alt med strakt vand klare strakt lærred.

Til indretningen af ​​loftet i badeværelset er det bedre at vælge materialer, der ikke er hurtige i hverdagen, samt at samle støv og snavs. Den ideelle belægning er nok til regelmæssigt at tørre med en blød svamp eller klud. Kompleksiteten ved at rengøre badeværelset ligger også i det store antal apparater og møbler, som ikke kan stå op, og for stigen er ofte ikke noget sted.

Loftet i badeværelset skal være let at rengøre.

Det sidste valgkriterium for loftet i badeværelset er naturligvis dets æstetik. Belægningen skal være i harmoni med resten af ​​målingen, samt overholde den valgte stil i rummet. Det skal være behageligt at se på det færdige loft, mens du ligger på badeværelset.

Typer af finish

Typer af lofter, der kan laves i badeværelset, en enorm mængde. Om nødvendigt kan du finde de mest budgetmæssige muligheder, der passer ind i interiøret eller være opmærksomme på dyrere materialer. Så hvilke badeværelseslofter skal jeg vælge?

renvaske

Den billigste og enkle version i udførelse. Hvid belægning er en klassisk måde at afslutte loftet på, det passer til enhver farve og enhver stil. Dog vil selv hvidvaskning være billigt, i forhold til badeværelset er det ikke holdbart.

Hvidvask er den nemmeste måde at designe loftet på i badeværelset

På grund af den konstante luftfugtighed forringes en sådan belægning hurtigt, så det skal periodisk opdateres for at gøre loftet smukt. Og hvis der sker en oversvømmelse, kan det ikke undgås at rustne striber. Derudover ser hvidvaskning for nemt ud.

Hvidt loft vælges oftere for klassiske interiører.

male

En anden billig måde at afslutte loftet på, men i modsætning til hvidvaskning vil kræve store investeringer af kræfter. Malingen kræver en perfekt glat overflade, så bunden skal først nivelleres og poleres godt. Ellers vil eventuelle fejl være synlige på malingen, især på glans.

Maling hjælper med at udforme de mest modige designbeslutninger

Også til maling af loftet i badeværelset skal du vælge den rigtige maling. Den bedste løsning er vandbaseret akryl, denne belægning tåler fugt og vil vare i lang tid. Akrylmaling tørrer hurtigt hurtigt i forhold til andre, de er ikke bange for vand, såvel som en moderne belægning indeholder stoffer, der ikke tillader, at skimmelsvampe spredes.

Loftmaling er også praktisk, fordi du kan vælge farve, lave vægmalerier eller lave hele billeder, hvis du har de nødvendige talenter. Selvfølgelig kan få mennesker blive overrasket med maling, men en sådan belægning ser meget godt ud.

Den dybe turkise farve på væggene tilføjer nye noter til badeværelset.

gips

Også et godt valg til badeværelse lofter. Dekorativt gips er et naturmateriale, det kan bruges både i den klassiske hvide version og til afhentning af farvede blandinger, perlemor, tekstureret osv. Freskerne på loftet vil se smukke ud, men denne indretning er ikke egnet til små badeværelser.

Fugtbestandigt dekorativt gips ser godt ud i badeværelsetes klassiske interiør

Vinyl tapet

Vinyl på grund af det ydre lag af filmen forringes ikke af vand, så disse tapeter kan også bruges til at afslutte loftet på badeværelset. For at indsætte tapet skal du have en perfekt flad overflade.

Glatte vægge - nøglen til succes for enhver reparation!

Ved reparation kontrolleres tætningen af ​​leddene. For pålidelighed kan sømmerne behandles yderligere med et gennemsigtigt silikoneforseglingsmiddel. Hvis der endda er det mindste hul, bliver loftet ikke beskyttet mod skimmelsvamp eller svamp, som efterfølgende vil vokse under tapetet.

Det er vigtigt! Vinyl kan males i enhver farve flere gange.

Vinyl tapeter ser godt ud i forbindelse med det sædvanlige maleri

Vægmaleri

For at lave et smukt loft i badeværelset kan du vælge tapet på vinyl eller non-woven base. Et korrekt udvalgt design kan visuelt udvide rummet af et lille badeværelse, for eksempel et billede af en blå himmel eller en kuppel, der strækker sig opad.

3D tapet hjælper med at skabe et unikt interiør på badeværelset

Du bør ikke vælge for mørke skalaer eller billeder med et stort antal fine detaljer. Mørke lofter kan gøre rummet lavere, og også modley farver vil bringe kaos og forvirring ind i badeværelset.

Loftsplader

Ofte vælger man paneler fra et spånplader. Men da træet absorberer vand og hurtigt deformeres under dets indflydelse, skal pladerne være forsynet med speciel vandtæt imprægnering. Det er også vigtigt, at badeværelset er godt ventileret, så kondens ikke forbliver på træpladerne. Under disse forhold vil loftet på spånplader se godt ud og vare i lang tid.

Når du laver tavlerne i spånplader, skal du sørge for god ventilation

En anden populær belægning, der kan bruges til at lave et badeværelse loft er PVC. Plast spilder ikke af vand, det er nemt at rengøre og vaske det, PVC har en rig farvepalet. Plastpaneler kan let installeres under loftet, med næsten ingen effekt på væggenes højde.

Plastpaneler er i harmoni med keramiske fliser

Alle paneler er bekvemme, fordi du kan indlejre spotlights i dem. Det ser især imponerende ud på glatte overflader. Dette design er velegnet til enhver indretningstilstand, men det vil se særlig harmonisk ud i minimalisme eller hi-tech.

PVC-paneler er gode til installation af integreret belysning

Suspenderede strukturer

Hvis højden af ​​væggene på badeværelset tillader det, kan du lave et loftsloft. Materialer til denne brug adskiller sig fra den sædvanlige gipsvæg til metallet. Når man vælger en lignende finish, skal man huske på, at opbygning af en ophængt struktur vil kræve ca. 10 cm fra væggenes højde. Hvilke slags lofter kan man lave i badeværelset, kan ses ved valg af billeder.

Kvaliteten og designen af ​​moderne ophængte strukturer gør dem til et af de mest populære materialer til indretning af lofter i badeværelser

Mineralplader

Mineralplader baseret på den sædvanlige naturlige ler modstår let fugt. Hvis du vælger de rigtige plader, kan de modstå 100% fugtighed. Hvis der opstår en lækage ovenfra, forbliver mineralpladens udseende næsten uændret.

Mineralplader på loftet kan udstyres med indbygget belysning

Når de er våde, kan de lidt stige i højden, men efter tørring har de samme form. Spor af ulykken på det tørrede loft vil ikke være synlige, medmindre vandet på toppen var rustet. I dette tilfælde skal mineralpladerne skifte.

En brudt mineralplade kan udskiftes meget hurtigt og nemt med en ny.

Metal fliser

Metal ser stilfuldt ud i badeværelset's futuristiske indretning. Den største fordel ved stålpladefliser er deres høj styrke. I modsætning til plast- eller mineralplader er det næsten umuligt at beskadige dem.

Stål er imidlertid ikke rig på farver, og også let forurenet. Ryd loftet vil have meget oftere. For at forhindre, at snavs klæber til panelerne på grund af kondensering, kan du installere et godt ventilationssystem.

Metal fliser ser meget imponerende på badeværelset

gips gipsplader

Det mest populære materiale, hvorfra du kan lave ophængte lofter af enhver form. På badeværelset er det bedre at vælge fugtisolerede plader, så de holder længere. Under gipspladerne kan du skjule den ujævne overflade, ledninger og rør. GKL er et miljøvenligt materiale, meget nemt at installere. Plader er lette at passe til størrelse, hvilket gør det muligt at undgå kurver af led og huller.

Takket være gipsvæggen kan du skabe design på loftet på badeværelset af enhver kompleksitet

Gipsvæg er ret fleksibelt materiale, der giver dig mulighed for at lave mønstre af enhver form. For at gøre arkene lettere kan de blive fugtet med vand. GKL holder sin form godt, så den bruges til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vedligeholdelse af et gipsplankloft er simpelt. For at opretholde orden og renlighed er det nok at tørre overfladen med en blød svamp og vaskemiddel.

Rack lofter

En af de mest populære moderne typer af lofter til badeværelset. Ofte er aluminium- eller stålpladerne i modsætning til metalplader større farve. Metalstativstrukturer er op til 20 år gamle, modstandsdygtige overfor vand, brændes ikke og er helt sikre.

De mest fashionable farveindstillinger er guld-, krom- eller spejloverflade. Metal absorberer ikke vand og ruster ikke. Racklofter kan laves af enhver form. Strukturen af ​​lamellerne kan være helt glat eller perforeret. Hvis det ønskes, kan leddene lukkes med specielle indsatser.

Stretch canvas

Stræk loft til at gøre i badeværelset alene vil ikke fungere, for installationen vil kræve professionelt udstyr, så dette er den dyreste type finish. Fordelene ved et sådant loft er dog meget mere end de andre færdigheder. Bladene er lavet på vinylbasis, de er tilstrækkeligt elastiske og holdbare til at modstå vandtrykket ovenfra, hvis naboerne har en lækage af rør. Funktioner stræklofter:

 • Ideelt glat overflade uden sømme, eller med helt usynlige led, hvis bredden af ​​badeværelset er større end bredden af ​​lærredet;
 • Stilfuldt moderne udseende;
 • Modstandsdygtig over for svampe og skimmelsvamp
 • Samler ikke kondensat udvendigt eller inde i strukturen;
 • Lærredet er i stand til at modstå temperaturer op til 50 grader;
 • Stræklofterne deformeres ikke over tid;
 • Lærredet er i stand til at modstå op til 100 l / m2 vand
 • Let omhu, bare nok til regelmæssigt at tørre med en klud.

Hvis vi taler om, hvilket strækloft i badeværelset er bedre, skal du vælge PVC-lærred. De forkæler ikke fra vand som satin, og når de oversvømmes ovenfra, går de let tilbage til deres tidligere form, så snart vandet er drænet.

Stræklofter har mange muligheder for teksturer og farver, så du nemt kan vælge en belægning til ethvert interiør. Hvis du ønsker, kan du bestille malerier med fotoudskrivning, og hvis du skal visuelt udvide rummet på badeværelset, skal du vælge blanke indstillinger. Glans vil gøre interiøret mere rummeligt og lettere.

Spejlede lofter

Spejlcoating er en fantastisk løsning til loftindretning. Spejle dekorerer ikke kun badeværelset, men ændrer også proportionerne betydeligt. Spejlfladen øverst vil visuelt gøre rummet endnu højere. Mens spejlepladerne er forskellige, udover klassiske spejle, kan du vælge farve, som f.eks. Blå, lyserød, bronze, grøn, turkis osv. Hvis du ønsker det, kan du kombinere flere nuancer, det er vigtigt at kun vælge dem, så de kombineres med resten af ​​badeværelset.

Vigtigt: spejlfladen forbedrer lysets lysstyrke, så du kan bruge et mindre antal spotlights i loftet.

Da spejle øger rummet er sådanne lofter et godt valg for små badeværelser. Et sådant loft er let at installere, bare sørg for det. Spejlpaneler er ikke bange for vand, men de skal vaskes ofte nok, så der ikke er pletter. Til spejlfladen glitter som en ny nok til at bruge vaskemidler til glas.

Glasloft

En af de mest spektakulære muligheder for at afslutte loftet. Hærdet glas er et smukt materiale, slidstærk og slidstærk. Glaspaneler er ikke bange for vand, modstandsdygtige over for enhver temperatur, nem at rengøre. Der vil ikke være nogen form eller svamp på glasloftet, og det miljøvenlige materiale udsender ikke skadelige stoffer. Beskadigede plader erstattes nemt med nye, hvis det er nødvendigt.

Glaslofter på grund af den glatte overflade og evnen til at reflektere lys godt gør badeværelset plads bredere og højere. Men for rummelige værelser er det bedre at vælge frostet glas, både gennemsigtigt og farvet. Ud fra indretningens muligheder er der også fotoudskrivning, sandblæsningsmønstre, farver, glitter, forskellige dekorative indeslutninger, effekten af ​​brudt glas, indvendig belysning og endda farvet glas.

Farveområde

Farven på loftet skal kombineres med badeværelset og møblerne i den. Takbeklædningen er også oftest lysere end gulvet med vægge, hvilket gør det muligt at visuelt trække rummet op. Hvid, mælkeagtig eller lysegrå er de mest almindelige loftsfarver. Disse nuancer kombineres med næsten enhver farve, som følge af, at de har opnået en sådan popularitet.

Hvis størrelsen på rummet er stor nok, kan du vælge et lysere område. Grøn, orange, lilla, burgunder, turkis eller blåt loft bliver accent af badeværelset. En interessant effekt kan skabes ved hjælp af et mørkt gulv til loftet og gulvet og male væggene i hvidt. Dette vil gøre badeværelset bredere, men visuelt undervurdere højden af ​​væggene.

Ud over en monokromatisk belægning kan du vælge forskellige muligheder for mønstre eller udskrifter. Det er dog værd at huske, at i små badeværelser du ikke bør vælge store tegninger, er det bedre at holde på et lille mønster eller et roligt, ikke kontrastfuldt ornament. Hvilken farve at vælge loftet i badeværelset kan ses på billedet med interiør indrettet i forskellige farver.

Loftet i badeværelset behøver ikke være enkelt og solidt. En bred vifte af efterbehandling materialer, farver og teksturer giver dig mulighed for at skabe et design af enhver kompleksitet. Og for at gøre reparationen vellykket og vare i lang tid, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge finish og ikke spare på materialer og fagfolk.