Loft flise håndværk

Håndværk fra loftfliser - originale ideer til hjemmet

Loft flise fisk

Alle, der overlevede reparationen af ​​huset, forbliver som regel de rester af byggematerialer. Selvfølgelig kan du smide dem væk og ikke kæmpe med hvor du skal vedhæfte alt dette skraldespand. Men måske er der noget i affaldet, der kan give et andet liv. For eksempel gøre håndværk fra loftfliser. Der er et par enkle teknikker, der giver dig mulighed for at gøre dem til eksklusive tilbehør, der ikke engang skammer over for at give til andre.

Hvad kan du gøre med dine egne hænder fra flisebelagt affald?

Generelle regler for arbejde med materiale

Mulighederne for fliser er næsten uendelige. Det er lidt værd at strække fantasien, og straks bliver mange ideer født, der hjælper med at designe flere nyttige ting til hjemmet og familien. Men når du arbejder med det udpegede materiale, skal du huske følgende funktioner:

 • Styrofoam er et skummende materiale, der smelter let ved høje temperaturer. Ved nogle metoder til forarbejdning anvendes en åben flamme. Arbejde i denne sag skal være yderst forsigtig. Og det er bedre at lægge pap under flisen eller noget andet brændbart materiale.
 • Styrofoam - et skrøbeligt materiale. Det er lidt fjedrende, men hvis du bøjer det med en gulvvinkel på mere end 30 grader, vil det nemt gå i stykker. Men fra det kan du skære ud ovale dele med glatte linjer.
 • Du må ikke male loftfliserne med almindelige blyanter. De vil efterlade sløvede huller på overfladen. Men det er med en blyant, at du kan lave et struktureret volumetrisk ornament.

Loftsflise, når det ikke er vådt, slipper og gliper ikke elasticiteten, så det kan sikkert males med vandbaserede maling. Men husk at det er absolut umuligt at anvende lakmaterialer, der indeholder acetone. Han korroderer straks overfladen og danner grimme huller. Derfor forbudt neglelak, akryl og andre lignende formuleringer.

Det er vigtigt! Ved dekoration af håndværk fra loftfliser anbefaler eksperter at bruge gouache eller feltpids.

Til limning af enkelte elementer kan du ikke bruge limet "super-moment" - fra det kan materialet også smelte. Kun PVA lim er et ideelt værktøj.

Original gizmos

Hvilke håndværk fra loftfliser du kan tænke på? En masse ideer. Ved hjælp af dette materiale fremstilles originale gardinholdere, dele til montering af fly og skibe. Loftsplader anvendes oftest til at skabe rammer, og åbent pansepiller gør en interessant udsmykning til væggene.

Håndværk "Snehus"

Loft flise hus

Giv dit barn et rigtigt snehus. Til sin fremstilling vil der være brug for tre hvide loftfliser, flydende negle, bomuldsstynder og smuk fletning.

Ved hjælp af en almindelig papirvarer kniv, skar forsigtigt to identiske dele til taget og fire til væggene. I sidstnævnte skal du straks lave vinduet og døråbningerne. Pynt vinduet med et smukt gardin, lim klædet indvendigt til væggen. Og først lim derefter alle detaljerne. Dette kan gøres med lim, som fastgør flisen til loftet.

Tag wrap de sædvanlige bomuldspuder. De er simpelthen lagt i form af fliser og hvert lag er også limet.

Huset er fastgjort på en kartonbase, og inde i det, hvis det ønskes, placere nogen souvenirs. Dette kan være et juletræsrille og søde overraskelser.

Sokkelrammer

Men et sådant håndværk vil være en original dekoration til udformningen af ​​andre værker fremstillet med hånden. Gør det nemt.

Resterne af loftplinten måles og skæres i bånd af den ønskede størrelse. Kanterne skæres i en vinkel på 45 grader. Og derefter limet med lim, designet til at arbejde med loftfliser. For et mere pålideligt greb kan indsættes i nålen.

Sammendrag af emner

Hvis du ønsker det, kan du nemt tænke på, hvad du skal lave af loftfliser. Den enkleste ting er at skære fabelagtige figurer ud af dem, male dem med dine børn og dekorere dem med stilkede juletøj. Så i dit hus vil der være originale dekorationer. Tænd fantasien, og du vil lykkes - tøv ikke med det.

Hvilke håndværk kan laves fra resterne af loftfliser?

Efter reparationer i huset forbliver der normalt mange rester fra belægningsmaterialerne. Mange mennesker tænker på, hvor de kan bruges med fordel. Rester af tapet bruges til at indsætte over møbler, indvendige genstande eller til at lave et omslag til hjemmebagte bærbare computere. Og hvad kan der laves af loftplader lavet af skum? Nogle bruger dem som grundlag for håndværk med egne hænder.

Indstilling loftsflise håndværk

De enkleste versioner af produkter, der kan laves af skumpladefliser, er juletræsdekorationer eller vedhæng. Børn vil elske at tilbringe tid sammen med dig for at lave sådanne dekorationer. De gøres meget enkle:

 • På skumrester maler du de ønskede former: hjerter, stjerner, snefnug, små mennesker osv.
 • skære dem med kontorsaks;
 • Individuelle figurer er dekoreret eller indsat på dem ved hjælp af PVA lim tegninger, de syer dekorelementer.

I sammensætningen af ​​den maling, der anvendes til registrering af produkter fra skum, bør der ikke indbefattes acetone og andre aktive stoffer, der kan smelte skummet. Det er bedre at male håndværk fra loftet fliser med gouache, felt-tip penne eller olie maling.

Du kan lave et volumen juletræ til nytår, malerier om forskellige emner, huse, biler osv.

Billeder af loftfliser kan have forskellige størrelser og udføre mange funktioner, såsom postkort. De kan dekoreres i form af Valentine. For at gøre dette skal du skarpe pæne hjerter fra en flise og tegne dem med glitter, perler, dekorere det, lav de tilsvarende påskrifter med feltpidser. Du kan lave kort i form af en bog: skåret ud to identiske dele fra skum og tilslut dem med en limet bånd af dekorativt papir.

Hvis du kan tegne godt, skal du oprette et mesterværk, male et landskab, et stille liv eller noget andet på din smag på den skårne flise. Så kan du hænge billeder på væggen og vise dem til familie og venner.

En anden mulighed er at hænge billeder af dine kære på skumgrunden og dekorere det med regn, glitter, små legetøj eller ornamenter. Alt afhænger af din fantasi, i dette tilfælde er der mulighed for at vise det i det fulde omfang.

Sådan skæres en svævefly fra et loftflise

Det mest populære produkt fremstillet af skummaterialer, som er meget populært hos børn, er en glider lavet af loftfliser. Det gøres ret let, du skal bruge følgende materialer:

 • loftflise uden mønster;
 • PVA lim;
 • træskinne, bedre fyrdel 4x4 mm og en længde på 1922 cm;
 • knapper;
 • stifter;
 • tøjklemmer;
 • skabeloner;
 • markører, markører, kuglepenne;
 • kniv til kontor;
 • hud til slibning;
 • modellervoks.

Først skal du skære skabelonen. Tegninger af forskellige svævefly finder du på internettet og vælger en model til din smag. Udskrevne og skårne elementer skal limes til papen, så skal de fastgøres til fliserne, fastgøres med knapper eller stifter og skæres rundt. Derefter skæres de ud med en brevpapirkniv med et tillæg på 12 mm.

Nu behandles emnerne med sandpapir for at give glathed og glathed til overfladen af ​​vingen og stabilisatorerne af bevægelsen frem og tilbage. Slibedele skal være glatte og forsigtige for ikke at ødelægge dem.

Næste trin er limning af alle elementerne. Skinnen er belagt med hvid lim på den ene side og den anden og efterladt til at bløde. På vingen og stabilisatoren markerer midten og belæg den med lim på bunden i mellemlinjen. Derefter fikseres alle detaljer med tøjspinde, kæden er fastgjort med stifter til vingen i mellemlinjen.

Efter 68 timer kan du fjerne monteringen og justere svæveflyet. For at sætte det op, kør modellen fra dine hænder og se, hvordan det flyver. Hvis svæveflyvningen er stærkt stigende, skal du gøre din næse tungere ved at klæbe et stykke ler til det. Hvis modellen dykker skarpt, skal halen være tungere, og ler skal limes til den eller bøj stabilisatoren nedad.

Så hvis du beslutter dig for at dekorere dit loft med skumplader, husk fra resterne af materialet, at du kan oprette nyttige produkter eller lave legetøj til dine børn.

At lave designelementer af loftfliser

Victoria Zhorova
At lave designelementer af loftfliser

For nylig blev jeg meget interesseret i produktion af elementer af en gruppe af loftfliser, der dækker dem med en blanding af gouache med hvid lim.

Denne oplevelse var nyttig for mig ved registrering af en musikhal til festlige arrangementer.

I min mesterklasse vil jeg fortælle dig produktionsteknologien.

- loftfliser (ikke-skum);

- maling pensel;

- maling blanding krukke med lim;

- flise klæbemiddel

Til at begynde med vælger jeg en tegning (farve), der passer mig.

Jeg forstørrer billedet til den ønskede størrelse. Jeg bruger metoden til tegning i cellen, der er kendt for mig siden barndommen.

Så oversætter jeg tegningen på flisen, idet der tages hensyn til de elementer, der kommer ud, hvilket skaber en slags flerlag.

Når alle elementerne er overført til flisen, skar jeg dem ud ved hjælp af en kontorkniv.

Jeg blander den rigtige maling med PVA lim i forholdet 1: 1 (om nødvendigt tilsæt noget vand). Det burde vise sig konsistensen af ​​flydende creme. Farve alle elementer.

Efter fuldstændig tørring samler jeg dem indbyrdes ved hjælp af fliserlim.

Disse elementer tjente mig fremragende design inden 1. september. Højde viste sig omkring 150 cm.

"Russisk birk". Mester klasse gør håndværk til gruppe rum design Jeg vil dele med dig mit håndværk til at dekorere gruppe rum. Til det arbejde vi har brug for: tråde af gul, grøn,.

Master klasse om at lave "Sun" fra skum loftet fliser Master klasse om at gøre solen fra skum loftfliser. Jeg præsenterer dig en mesterklasse om at gøre solen fra skum.

"Kite" fra loftet fliser - master klasse "Kite" fra loftet fliser. Master klasse. God dag, kære kolleger! Det er vinter og uden for vinduet minus otteogtyve,.

Master klasse. Gør nytårsdekorationer fra sneflakens loftflise I afventning af nytår fortsætter vi med at opfinde dekorationer til huset. Forbered dig på arbejde: loftfliser, papirvarer kniv, enkel.

Workshop om produktion af efterår blade fra loftet fliser. Fallende blade, faldende blade, gule blade flyver. Gul ahorn, gul bøg, Gul cirkel i solens himmel. Gul gård, gult hus. Hele jorden er gul rundt omkring.

Juledekoration fra loftfliserne til nytårsfliser er et glimrende materiale til kreativitet. Det er let at skære, det kan males og limes perfekt. Vurdering af kvalitet og evner.

At lave børnehavegrupper ved hjælp af loftsfliser i en børnehavegruppe skal konstant opdatere det rumlige udviklingsmiljø. Jeg har brugt loftsfliser i lang tid i mit arbejde.

Håndværk fra loftfliser. For nylig var jeg meget fascineret af fremstilling af håndværk fra loftfliser. Dette er et tyndt, let materiale, der er meget velegnet til kreativitet.

Gør en gruppe af loftfliser. Restaurering af birketræer i et naturligt hjørne. Vi engang indrettede vores gruppe med loftfliser. Tiden er gået, det er en skam at fjerne dem.

Icicles fra loftet fliser. Master klasse På tærsklen til det nye år står kreative lærere altid over for udsmykning af grupper, haller og andre værelser til en ferie. Nyt.

Håndværk fra loftfliser: legetøj, kort og dekorationer

Fra loftet fliser kan du lave en masse interessante ting.

I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, hvoraf de resterende oftest vi smider væk. Efter reparationen er der mange stykker skrot, der kan bruges til forskellige souvenirs og gøre nyttige ting i huset.

I de fleste mennesker er der en kreativ berøring, og især hvis du har børn, kan du lave en endeløs række interessante håndværk med dem.

Polyfoam som materiale til kunsthåndværk

Resterne af loftpladerne af skumplastik - et glimrende materiale til kreativitet. Det er let skåret med en kniv eller en saks, holdbar, tolererer meget godt farve, perfekt limet. Derfor, såvel som fra simpelt polyfoam, kan loftflise håndværkene nemt og enkelt gøres med dine egne hænder (se Skumplastikplader - Professionelt loft trimning med egne hænder).

Selvfølgelig kan du fra husholdningsskummet, som normalt er foret med husholdningsapparater, gøre mere voluminøse ting (se Skumfliser på loftet, typer og installationsanvisninger). Fordi det er tykkere. I disse tilfælde kan du endda skære en kugle eller et æg med et skarpt blad. Mere flad flise giver ikke mindre mulighed for kreativitet. Sammen med dig, lad os huske din barndom, og tænk bare på hvad der kan gøres fra resterne af almindelige loftfliser.

Håndværk fra skumplader gør det selv

Den enkleste håndværk, der kan laves af loftfliser, er vedhæng eller juletræsdekorationer.

Juledekorationer

Sådanne juledekorationer er ret enkle at lave.

Du vil have det sjovt og nyttigt at bruge tid sammen med dine børn, hvis du er involveret i at lave denne slags smykker.

 1. Ved hjælp af en kontorkniv eller simpelthen saks, er tallene skåret ud i overensstemmelse med skitsen tidligere trukket på flisen. Disse kan være hjerter, klokker, blomster, stjerner eller snefnug.
 2. Tag ikke straks op for komplekse mønstre, for en gang kan det være forenklede former. Hvis børnene er små, skal du hjælpe dem med at skære hovedpersonerne selv ud.
 3. Nu kan du ved hjælp af PVA-lim holde dig med tegninger af farvet papir, glitter, rhinestones eller perler. Du kan tegne på tegningerne tegninger.

Vær opmærksom! Husk at malingen ikke skal indeholde acetone eller andre aktive stoffer, da skummet smelter fra dem. Det er bedst at bruge gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling. Det er dog værd at bemærke, at oliemaling tørrer længe nok. Blyanter vil ikke fungere, da de kun vil skubbe gennem materialet, men ikke tegne.

Festlige, især nytårsdekorationer - vedhæng er lavet til din smag, så er der en sløjfe til hver. For eksempel, forenklede figurer af julemanden og snejomiden, snefnug og meget mere. De er derefter malet og efter tørring hængt på juletræet eller lavet en krans.

En anden ting du kan gøre fra loftet fliser - bulk juletræ til det nye år.

 1. For at gøre dette skal du tage ca. 10 stykker skum (mere), og hver cirkel er tegnet. Desuden er den første runde den største, og alle efterfølgende er mindre end hver forrige. Og så - til det mindste. Den største vil være den nederste del og den mindste - toppen.
 2. Nu udskæres fedter på hver cirkel rundt i konturen. Disse vil være grene med nåle af det fremtidige juletræ.
 3. Dernæst tager vi en ret stiv wire, den ene ende er indsat i et forberedt stykke på forhånd - et stativ, der bøjer spidsen fra bunden.
 4. Krus med fedter skal males grønt, og efter tørring stræber vi dem på en trådramme (juletræets kommende stamme). Vi starter fra bunden, det vil sige fra den største cirkel. Og så videre i orden, til toppen.

Sildben klar. Det er kun at dekorere det efter din smag og lyst.

Postkort og valentiner

Valentine flise loft.

Gratulationskort eller valentiner - her er en anden type håndlavet håndværk.

 1. Valentines skåret ud i form af hjerter, så malet til din smag.
 2. De gnistre, der anvendes på dem, vil se meget originale ud. Dette gøres meget simpelt. Det færdige hjerte efter tørring af maling på de rigtige steder er smurt med transparent lim. Bedst af alt er PVA eller papirvarer lim. Derefter, indtil det er tørt, sprinkles disse steder med fin glitter. Meget godt til dette formål passer gnistre til manicure, som sælges i butikkerne.

Postkort bedre at gøre i form af bøger. For at gøre dette skal du klippe to identiske halvdele af skum og derefter fastgøres langs den ene kant med limet papirstrimmel. Nu kan kortet åbne og lukke.

Undervisningslegetøj

Hus af skumfliser.

Bogstaver og tal - nyttigt til udviklingen af ​​dit barnhåndværk, som du kan gøre med ham fra loftfliserne. Du kan skære hele alfabetet, som for øvrigt vil være for barnet, hvis han lærer at læse og tælle. Du kan skære bogstaver til lykønskninger, for eksempel en god fødselsdag til et familiemedlem og hænge denne sætning på væggen. Det vil være en behagelig og original overraskelse.

Mere komplekse håndværk - voluminøse pyramider, huse, biler og meget mere.

Individuelle dele skæres (vægge, tag) og limes sammen allerede i færdigvaren. Til en bil skæres kropsdele og hjul ud, så limes de sammen på samme måde.

Vær opmærksom! Det er bedst at bruge tyk PVA lim til sådanne formål, da malingen på papirvarer limen efter at den er tørret, kan være ujævn.

Således kan du bygge en hel by. For at gøre dette skal du tage et stort tykt ark karton, så hold dig til hvert hegn, hus, bil og andre detaljer.

Håndværk

Smeltet relief fra loftfliser.

De slotte håndværk lavet af skumrester ser meget originale ud.

 1. Til dette er der taget en flise, der tegnes en tegning. Desuden kan du trække direkte på det (det kan gøres med en filtpen eller en heliumpen).
 2. Hvis du ikke har selvtillid som kunstner, kan du overføre den færdige tegning til basen. Til denne egnede metode til "pushing through". Det er - den færdige tegning, overlejret på skummet, cirkuleret med en blyant. Og allerede på flisen gentager du det.
 3. Derefter ved hjælp af en skarp papirvarer kniv skåret igennem, trækker ud alt unødvendigt.
 4. Efter arbejdet kan du klæbe bagsiden af ​​bålet med farvet papir.
 5. Hvis du vil hænge et billede på væggen, skal du holde en loop på bagsiden. Og du kan lave håndværk på stativet. For at gøre dette skal du klippe benet og klæbe det med et stykke papir fra bagsiden.

Som vi forstod, er dette kun en lille del af ideerne fra dem, der kan realiseres selv af dem, der ikke er stærke i kreativ aktivitet (se Polystyrenloftfliser - vælg den rigtige mulighed). Faktisk kan håndværk fra loftet fliser i massen af ​​muligheder, gøre alle. Det vigtigste er lyst og fantasi. Så vil du bruge tid til gavn for dig selv og dine kære.

DIY Produktmodellering Design ALLE LUFTBILLEDER Polyfoam

Hej, kære indbyggere i landets herrer! Jeg vil gerne dele med dig min lille mesterklasse på produkt af kiste fra loftet. Meget tilbage efter reparationen, lå der længe og her.

Min favoritbror lavede sådan en træ blank til mig (17 cm lang, 10 cm. Bredde og højde ikke mindre end 10 cm. Loftflise 50 * 50 og disse dimensioner af et emne er lige hvad du har brug for, så der ikke er dobbelt søm). Skåret i en linje med 2 stribe højde 5,5 cm.

Skins vores striber (jeg har hud nummer 100). Fliserne giver meget godt ind til behandling af sandpapir. Desuden passerer vi ved en rullestang, at der ikke var nogen zalom

Vi pakker den første strimmel på emnet og fixer den med tape. Vi limer den anden strimmel (her limede jeg til PVA snedkeren, der var ingen polymerlim ved hånden. God og på PVA viste sig). Derefter laver vi en bundskabelon på pap (senere) vi skitserer det på flisen og skærer det ud.

Limet i bunden blev maskeringsbåndet forstærket med en sideoverflade og klistret over med pap. Indvendigt hælder jeg i gips (4 tons skov for 40g vand), gør det lidt tungere (så lys som fjer) og samtidig er bunden nivelleret.

Vi forbereder dækningen. Vi skitserer vores blanke på flisen og tilføjer langs kanten af ​​3 mm. Vi laver 2 stk. Vi limer og indsætter derefter over 0,5 mm pap fra 2 sider. mere, så er det lettere at justere endefladen med et kit. Lim indersiden af ​​låget. Vi malet, vi kittede, vi maler mv.

Indvendigt lim vi emnet med ikke-vævet tapet i bumserne - meget bekvemt (skjuler små fejl). Sæt derefter bunden, sømmen, bunden med en kitt, lim, maling. Jeg har en konstruktion akryl VGT til udendørs. og indvendig arbejde, vaskbar er meget god.

Og jeg vendte den på banken (tak igen Irochka for ideen)

Nå, det gik videre, gik. Tæppe. Gipsmedaljoner, stencil baggrund og porcelæn

Koldt porcelæn, straziki. På låget gipsstøbegods

Baggrundsudskrivning, blonder af akrylforseglingsmiddel på en silikonemåtte

Olieret med ikke-vævet tapet, Circuits-hol.farfor

Gipsforing, koldt porcelæn

Dæk tættere på. Jeg købte metal hjørner, lavede forme af silikoneforsegling, og der er ingen problemer - jeg gør så meget som jeg vil have fra porcelænporselein (hvad slags besparelser)

Wow. Skønhed. Virker super.

Tak, jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde!

Meget smukt arbejde!

Værkerne er smukke. Lavet med smag og følelse af proportioner.

Wow, du er en sorceress fra flisen!

Tak! Jeg lærer stadig magi, og jeg kan godt lide at lære!

Held og lykke i dit arbejde og i alle dine bestræbelser.

Klasse! Awesomely smukke!

Tanya, tak. Jeg er glad for at du kan lide det!

Øjet rive ikke

Og hvad er "blonder akrylforseglingsmiddel på en silicone mat"? Meget interesseret!

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

God ide! Og hvorfor tørre med acetone?

Utroligt smukke ting viste sig! Bare mesterværker!

Lyuba, jeg er chokeret over mængden af ​​skønhed, du har skabt, alle æsker er interessante, en række ideer, former og teksturer. Sandt nok er min brændende favorit med blonder BOMB. Jeg er meget glad for, at jeg er lidt involveret i dette, skubbet din tanke og du fik inspiration, gav arbejdet til dine hænder og fantasier. Great!

Er Luba virkelig alle æskerne fra loftblankerne? Nå er det generelt smukt

klog, der kom op, bravo

Ja, Olga, alt dette er et loftflise. Jeg nød virkelig at arbejde med hende. Hvad mere at sige. Pit på fiktion er vanskelig, med vores pensioner skal opfinde

En dejlig udstilling af kister! Tak for skønheden og fornøjelsen!

Meget flot! Og tak for ikke at gå forbi!

Og det er alt fra loftet fliser. Ja, du er en sorcerer!

Awesome håndværk. Jeg er meget glad for dit arbejde, Love BRAVO.

Nå så meget ros. og ros, som du ved, fremdriftsmotor! Mange tak.

Jeg er chokeret. Og jeg kastede stykkerne. Holdt lang tid.

Jeg har allerede akkumuleret så meget af alle mulige ting (velsignelsen er hvor man skal sætte den), og kaste væk halvdelen ville være nødvendigt, og det er en skam, og pludselig vil det komme til nytte.

Super! Meget smukt arbejde!

Shedevrialno! Gud, hvor meget skønhed kan laves fra loftet fliser! SUPER!

Chic arbejde, fascinerende.

Skønhed! Bravo til mesteren!

Fremragende arbejde, tak for en god ide med loftfliser.

Bare BOMB)) Meget flot og ryddeligt!

Smukke kasser! Og MK er stor, virkelig, for besværlig for mig.

Vidunderlige tæpper! Mange interessante ting lært af din historie, tak!

Dette er noget utroligt. Men. Det er ikke nok at have materiale, vi har også brug for gyldne hænder. selv om alt er beskrevet i detaljer,

Det kan jeg højst sandsynligt ikke. Under alle omstændigheder tak for den interessante, fantastiske MK. Alt er super.

Meget smukke kurve! Ideen om loftfliser interesseret!

Lyuba, arbejdet er bare fantastisk. Og for mesterklassen, en særlig tak, interessant ide.

God eftermiddag, Lyuba! Beundret af dine smykkeskrin!

Jeg har en vis erfaring med pap - bølgepap og bogbind. Bruges en gang loftet fliser som grundlag for håndværk fra dej. Nu fik jeg rester og tænkte: er det værd at prøve. Jeg besluttede at bøje det lidt, og det forekommer mig, at flisen vil bryde, hvis den er bøjet så meget på bunden. Har du nogensinde haft det her sket? Her er en pap til denne fugtighed, og flisen behandles ikke på nogen måde?

Og en anden ting: For en 6-hjørnes boks skal du skære skærelinjen i en vinkel, så de docker uden et hul. Hvordan har du gjort det?

Ja, på baggrund af din oplevelse er mulighederne interessante! Nu lim kasketter lavet af MDF, men så allerede træt af rektangulære former.

Tak på forhånd for dit svar.

Hej Natalia! Tak for din venlige tilbagemelding om mit arbejde. Når vi slår en flise, behandler jeg ikke noget, kun en hud og en god rullestift. Selv på en liter krukke viste det sig at være såret uden nogen rynker (som jeg var bange for). I 6-8 kulkasketter skæres et ansigt ud af 2 dele, hvoraf den ene er (indvendig) 1,5 mm kortere på begge sider. Derefter udjævnes mellemrummet med en kitt. Du har mange muligheder, jeg færdiggør kisten med en ny ide, ganske interessant --- ved hjælp af spoler af mad, madfolie mv. Jeg sender det næste uge

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvem som barn gjorde ikke papirarbejde med glæde, især hvis dine forældre var med dig?

Klipp ud snefnug, foldede cockerels og skibe - en speciel chic. Så vidste de ikke, at dette værk kaldes origami. Det ser ud til at alt er tydeligt i titlen: loftet fliser - Lepi ovenpå. Og nej!

Materialet, hvorfra flisen er lavet, er skåret; bryder jævnt, hvis det er let trimmet Malede - det vil sige godt behandles. Sprang fantasi - og væk! Men mennesket er et socialt væsen, og kan ikke men dele sin viden og færdigheder med andre.

Og disse andre bærer yderligere information. Her er vi ved hjælp af en tematisk video: "Hvad kan der gøres fra loftet", vi vil gerne dele interessante ideer med dig.

Sammensætningen af ​​fliser, egnet til håndværk

Hvem efter reparation indsamlede ikke resterne af fliser, bundplader, deres stykker og trimning, lim? Og det er en skam at smide det væk - og pludselig vil det komme til nytte, men det kan pludselig aldrig komme. Måske vil vores instruktioner give dig et nyt kig på det materiale, der er blevet udarbejdet, og dine børn vil nyde kommunikationen og det kreative arbejde med dig på tærsklen til nytår.

Vi tilbyder for klarhed et par billeder, der præsenterer håndværk, lavet for hånd:

Det er nødvendigt, at børns håndværk hænger på juletræet på det mest fremtrædende sted, for det vigtigste er ikke legetøjsprisen, men betydningen af ​​fællesproduktion.

 • Loftet fra polyfoam er perfekt skåret med en kniv, en saks, den er malet og fastgjort sammen;
 • Polyfoam husholdningsemballage giver dig mulighed for at få voluminøse håndværk og forskellige gizmos;
 • Kombiner fliser af forskellig tykkelse i deres håndværk.

Gør forskellige håndværk

Lad os starte med simple håndværk, som i matematik - fra simpelt til komplekst.

Juletræ vedhæng

Nytår kommer, vi forbereder juletræ vedhæng eller legetøj:

 • Cirkel omridset af et hjerte, en klokke, en tulipan, en stjerne eller en snefnug med en blyant og med en papirkniv eller brug bare en saks til at skære dine skitser ud
 • De skal være ret enkle. Tænk på at fastsætte håndværk. Som en mulighed limes sløjfernes sløjfer til legetøjet med lim, eller huller vil blive fremstillet i håndværk og trådene vil blive strakt i dem;
 • Hjælp små børn til at klippe billeder. Udfør ikke komplekse tal for ikke at afskrække lysten hverken i dine egne børn eller i børn;
 • Loftflise, hvorfra blankerne er tilberedt, lad ham ligge i forventning;
 • Fra simpelt farvet papir, forskellige folier fra slik, glitter, rhinestones, perler, vil vi lave en hel masse dekorationer til vores tegninger.
 • Vi vedhæfter og dekorerer håndværk fra flise med PVA lim: stiklinger fra farvet papir, glitter, rhinestones, perler;
 • Du kan sidde og male alt. Gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling er mest foretrukne. Hvis der er tid til dem at tørre, vil oliemalingerne tørre i lang tid;
 • Blyanter, selv de blødeste, må ikke male, men skubbe materialeemner, det er ikke ønskeligt at male dem;
 • På juletræet er det naturligvis bedre at forberede figurerne til julemanden, snejomiden og snefnug. De distribueres enten ad gangen på forskellige steder, eller der laves kranser fra dem.

Forsigtig: For at undgå smeltning af skummet må malingsammensætningen ikke indeholde acetone eller andre aktive stoffer.

Bulk juletræ

Lydstyrket juletræ fra loftet er en original ide, og det er ret nemt at forberede:

 • Du behøver kun 10 stykker eller mere skum, og en cirkel er tegnet på hver enkelt. Princippet om dukker - fra en stor cirkel til en lille. Den store cirkel er basen, den lille er toppen og inde er en pyramide af cirkler af forskellige omkreds;
 • Vi skærer tænder på hver kontur af cirklen, efterligner grene med nåle;
 • En ret stiv wire eller en tynd metalstang er taget på juletræets stang, en bagt elektrode kan bruges, og den ene ende indsættes i stativet;
 • Krusene er malet i grønt og spændt på stangen nedenfor.

Valentine kort

Forsøgte ikke at lave dine egne kort Valentinsdag, og overraske dine kære? Det hele starter en gang for første gang - så vi vil forsøge at eksperimentere.

 • Valentinen er skåret i form af hjerter, der er villet malet, underlag er lavet af papir, glitter, folie, dekoreret, smurt med transparent lim. Glitter til manicure hældes på disse kunstneriske pletter af lim, bånd og sommerfugle limes;
 • Du kan lave et postkort i form af en bog. På den går to identiske plader af polyfoam kvadratisk eller rektangulær, fastgør kanterne med en papirstrimmel limet på begge halvdele;
 • Brev og tal for at lære at læse og tælle små børn skæres fra loftet
 • Forskellige dele til at samle pædagogiske legetøj og bygge hele byer med biler, træer, blomster;
 • Forskellige stykker sidder fast på et stort ark karton, og der er skabt et billede af byen, en sump med pest og frøer, billeder af Vasnetsov genskabes, der bliver lavet advarsler om farerne på vejene.

Volumetriske malerier

Trykte malerier fra rester af skumplader kan sammenlignes med træskæring - og det er aerobatics. En skarp kontorkniv fjerner alt unødvendigt og efterlader en tegning, der tidligere er malet med en filtpenne på en flise eller presset med en skarp blyant fra papir;

Bagsiden er enten forseglet med farvet papir, og designet på et øje er hængt på væggen, eller der er forberedt en stativ eller et ben.

OBS: Mure af skoler, gymnasier, lyceums er dekoreret med sådanne håndværk.

Modeller af huse

Du kan gøre huse af forskellig størrelse og kompleksitet fra resterne af skumplader med dine egne hænder. Separat gøre alle detaljer i huset: vægge, tag, døre, vinduer og meget mere.

 • Skåret ud af fliser indenlandske emner, møbler og husholdningsapparater.
 • Brug af kludskraber, efterligning af gardiner, polstring af møbler og andre boligtekstiler er lavet.
 • Alle dele er malet og limet med transparent lim. Processen er ret tidskrævende, men meget spændende.

Du kan oprette kopier af arkitekturmonumenter eller bare smukke bygninger. Prisen på råvarer er ubetydelig, og resultatet er imponerende.

Flyvende modeller

Mange eksemplariske popper, der ikke alene elsker at starte fly selv, men også forbereder flyvende modeller sammen med deres børn og nyder deres fly, gør håndværk fra skumplast.

De er mere pålidelige end en drage, og det er meget mere interessant at se dem flyve. Glider fra loftet er meget let, manøvrerbar, velkontrolleret, holder luftstrømmen og flyver i lang tid.

For at gøre det skal du forberede:

 • Almindelig, uden relief mønster fliser;
 • PVA lim;
 • Reiki 4x4 af fyrretræ;
 • Knapper, tøjklemmer;
 • Pins eller nåle;
 • Skabeloner, penne, markører;
 • Kontor kniv, lille hud på baren, plasticine.

Ansvarligt arbejde kræver en videnskabelig tilgang. Det er nødvendigt at tegne og lave glideskabeloner:

 • En udskrift af tegningen er limet på pap, en skabelon påføres flisen, knapperne, knapperne, stabilisatoren og kølen skal fastgøres og skæres rundt;
 • Fjern skabeloner, derefter en medicinsk skalpel eller brevpapirkniv, der tillader 1-2 mm, skåret arbejdsemnet ud;

Forsigtig: Rør ikke på arbejdsstykkets linjer, husk om godtgørelserne.

 • Vi fortsætter til behandling af emner efter at have noteret grænselinierne;
 • Bar med sandpapir, fremadrettet baglæns bevægelse, stabilisatorer og vinge fastgjort til profilen;
 • Forsøg ikke at forkæle delen, forarbejdning fører glatte bevægelser. Profilen kan gives og opvarmes jern, men dette kræver færdigheder;
 • Få detaljerne i den ønskede formular? Fortsæt med limning af PVA lim.

Forsigtig: Brug ikke limmoment, hvilket vil gøre flyet til et amorft stof, som grød.

 • Rack 18-25 centimeter på begge sider er smurt med lim og læg i 5 minutter for at opsuge træet;
 • Stabilisatoren og vingen er belagt med lim i midterlinjen, fastgørelsen sker med tøjspinde, kølen er fastgjort til vingen med samme mellemlinie;
 • 5-8 timer designet tørrer, afregner og du kan begynde at oprette modellen;
 • Glider er lanceret fra en hånd, og dens flyvende egenskaber er visuelt bestemt;

Tip: Din svævefly går stærkt op - læg et stykke ler på din næse. Dyk - plasticine skulptur på halen eller bøj stabilisatoren lidt, hvilket vil balancere designet.

Nu ved du, hvad der ellers udover beklædningen, loftfliser passer til. Selvfølgelig er det kun en lille del af det, du kan tænke på og gøre. Prøv at tilbyde dine børn at komme med håndværk selv, og deres fantasier og ønsker vil overraske dig.

Sådan limes en loftflise fra polyfoam

Indsendt af: admin i husholdningsarbejdet 07.08.2018 Kommentarer Off på Sådan limes loftfliserne fra polystyren deaktiveret 5 Udsigter

Hvis du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil skumfliserne være en god mulighed for dig. Dette materiale har flere fordele, og det er derfor, det bruges så meget til afslutning af lofter. Skumplader limmes hurtigt og nemt, det vigtigste er at følge trin-for-trin instruktionerne og lytte til vores anbefalinger. I dag vil vi fortælle alt om dette vidunderlige efterbehandling materiale, bekendtgøre sine vigtigste fordele og ulemper, og overvej eksemplet på en mesterklasse om limning af en loftsplade lavet af skumplast. Meget interessant, og vigtigst af alt - nyttig information, du finder i denne artikel.

Oftest er loftpaneler installeret i badeværelset, men stuen er ingen undtagelse. Mange forbrugere har længe flyttet fra nedhængte lofter til en mere rentabel og i det mindste holdbar mulighed - loftskum dekoration. Forskellige typer skumskærme har en særpræg, der udtrykkes i fordelene ved en bestemt model over de andre.

 • Rektangulær.
 • Square.
 • Diamantformet.
 • Sekskantet.

Det er vigtigt! Den mest populære og meget udbredte er selvfølgelig kvadratiske loftfliser.

 • Simple.
 • Lamineret.
 • Glat.
 • Relief.
 • Belagt med tekstur af træ, sten, stof.
 • Med efterligning af træskærer.

Det er vigtigt! Som loftet i køkkenet kan du sikkert bruge laminerede paneler, men vandtætte skildringer passer bedst til badeværelset.

 • Engineering (tykkelse 9-14 m). Det er lavet ved at hælde og lave råmaterialer i en speciel form.
 • Trykket (stemplet). Den har en vægtykkelse på 6-7 mm.
 • Ekstruderet. Den er dannet af ekstruderede råmaterialer og malet eller dækket med en film af standardstørrelse 50x50 cm til en firkantet form og 100x16,5 cm til en rektangulær flise.

Før du lim loftet med skumplader, skal du vælge det rigtige materiale. Og for ikke at begå en fejl ved at vælge, kendskab til styrken og svaghederne i dette færdigmateriale, som vi nu vil gøre.

 • Skumplader kan bruges som en finish på næsten enhver loftoverflade, lige fra almindelige beton til træbaserede paneler.
 • Det er muligt at installere polystyrenbaner i nærheden af ​​batterier eller radiatorer, hvis temperatur ikke overstiger 80 grader.
 • Under gunstige forhold er levetiden for dette materiale meget lang og beregnes ikke i år, men i årtier, fordi flisen slet ikke er bange for fugt.
 • Imponerende skumplader har fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber.
 • Materialets lethed tillader brug af klæbemidler, som ikke har høj styrke og derfor er billige.
 • Loftsplader er ret nemme at skære og justere.
 • Installation tager ikke meget tid.
 • Den acceptabel pris vil glædeligt behage dig, plus du kan spare godt på opkald af en specialist ved at gøre denne slags arbejde selv.
 • Skumplader kan give et værelse et mere attraktivt udseende, i nogle tilfælde udvide det selv visuelt.
 • Et stort udvalg af former, teksturer og tredimensionale mønstre af loftfliser giver dig mulighed for at vælge det færdiggørende materiale, som du bedst kan lide. Med sådan mangfoldighed vil du være i stand til at oversætte til virkelighed enhver design beslutning.
 • Tøj kan limes i to retninger: lige og diagonal.
 • Uregelmæssigheder og små fejl vil ikke være synlige i leddene, da det er muligt at male plader og sømme med akrylmaling.
 • At pleje materialet ganske nemt og enkelt. For at gøre dette har du brug for en regelmæssig svamp og vand.

Det er vigtigt! Det eneste du skal huske på - Vådt rengøring er kun egnet til laminerede paneler, og de sædvanlige skumpaneler skal tørres af med en tør klud eller støvsuges.

 • Lavpris loftsvaske anses for at være kortvarige og bliver hurtigt gule fra udsættelse for sollys.
 • Nogle muligheder for skumplader tåler slet ikke fugt. Det eneste der kan gøres i en sådan situation er at male overfladen med vandbaseret maling.
 • Dampgennemtrængelighed er en af ​​de væsentligste ulemper ved dette materiale. Råmaterialerne har evnen til at skabe en drivhuseffekt i rummet, hvilket gør det umuligt for væggene og loftet at absorbere overskydende fugt. For eksempel, når der anvendes med vinyl tapet paneler, er der en risiko for dannelse af svampe og andre skadelige mikroorganismer.
 • Styrofoam smelter ganske let. Det kan godt eksistere sammen med varmtvandsrør, men hvis pladerne kommer i kontakt med kraftige lamper, kan der være risiko for materielle skader. Derfor er du nødt til at forsikre dig selv og installere loftet på en afstand på 30 cm fra lyskilden.
 • Skumdække er let at deformere, selv med en stump genstand, for ikke at nævne kontakt med skarpe genstande.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at transportere sådant materiale med særlig omhu for ikke at bryde pladerne, hvoraf nogle ikke længere er egnet til montering på loftoverfladen.

Lad os se, hvilke trin hele processen består i at vælge og installere loftskumplader.

 • Vi måler længden og bredden af ​​rummet og multiplicerer derefter de opnåede resultater. Dette tal er loftet, men det er umuligt at erhverve fliser svarende til denne koefficient.

Det er vigtigt! Ved skæring kan der forekomme ødelæggelse af materiale, og overskridelsen vil være uundgåelig. Ikke alle lofter har den korrekte geometriske form og en glat overflade uden chips og bukser.

 • Vi laver et lille sikkerhedsnet - vi tilføjer til den resulterende endelige loftsfigur en anden 10-15% af sit samlede areal.

Du er velkommen til at gå til butikken for at shoppe!

Uden lim kan ingen loftflise gribe fat, så vi skal købe lim for at installere panelerne. Lad os tænke over, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger et klæbemiddel til et sådant efterbehandling materiale:

 • På konsistensen af ​​lim.
 • Med hastigheden af ​​at holde fast.
 • For tørringstiden.
 • På forbruget af klæbemasse.

Vi anbefaler at bruge flydende negle til at installere skumplader. En sådan lim sætter hurtigt (inden for 10-15 minutter), og du behøver ikke at holde flisen på dine udstrakte hænder hele tiden. Og forbruget af dette stof er meget imponerende: pr. 1 kvm. eller 4 paneler 50x50 cm skal du bruge 6 ml. For at indsætte et rum på 24 m2, skal du kun bruge 400 ml lim, som er bedre at tage med en lille margin (450 ml) for at klæbe loftpladen.

Det er vigtigt! Polsk lim TITAN har bevist sig fra den bedste side. Den har høj styrke og hurtig indstillingshastighed. Det er nødvendigt at arbejde med en sådan lim ved hjælp af en særlig teknologi: Påfør sammensætningen på flisen, fastgør den til loftet, fjern den derefter fra overfladen og vent et øjeblik for endelig at lime skumfinishen.

De billige klæbemidler til indstilling af denne flise omfatter:

Det er vigtigt! De ovennævnte mærker er fremstillet i Kina, derfor mere flydende. For at klæbe loftet og skumplastik, skal du stå i lang tid med en udstrakt hånd i en ubehagelig position.

Før klæbning af loftet med efterbehandlingspaneler skal overfladen forberedes på forhånd. For at udføre disse handlinger har vi udviklet en lignende instruktion til dig med anbefalinger:

 1. Hvis hvidkalkede loft. Vi vasker hvidvaskningen til betonloftet med en varm sæbeopløsning, en bred børste og en spatel. Vi giver loftet tid til at tørre. For at fremskynde denne proces skal du bruge et udkast (i den varme årstid) eller installere en varmelegeme (i den kolde årstid).
 2. Hvis loftet er dækket med olie maling. Vask det med sæbe og vand med en affedtet svamp. Fjern den gamle maling med en spatel.
 3. Hvis loftet er malet med vandbaseret sammensætning. Fugtigt befri loftet med vand. Vi opretter indendørs udkast. Fjern skrælbelægningen med en spatel efter 30 minutter.

Før du lim loftpladen af ​​skumplast, skal du bestemme metoden til limning af panelerne, som kan være af to typer:

 • Traditionel. På denne måde limes firkantede fliser. Først skal du markere midten af ​​loftet, hvorfra krydsningslinjer til væggene er markeret. De begynder at fastgøre skumskærme, stikker den første i midten af ​​loftet og resten i følgende rækkefølge.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at gøre limningen på denne måde, fordi de ekstreme dåser kan skæres, men den centrale firkant skal være solid.

 • Diagonal. Hvis du vælger denne indstilling, skal du tegne linjer i en vinkel på 45 grader fra skæringspunktet for de centrale cirkler. Disse linjer skal opdele loftet i to lige store dele. Således at lysekronen er i midten af ​​efterbehandlingsmaterialet, limes fliserne med en rhombus, hvis centrum bør være placeret ved skæringspunktet for aksen. I alle andre tilfælde satte panelerne strenge på diagonalen.
 1. Lim de fire paneler. Påfør et tyndt lag lim i midten og langs kanten af ​​finishmaterialet. På vilje og mulighed er det muligt at lægge lim på andre sider af en flise.
 2. Vi trykker loftskærmen i loftet og holder den i denne position i 20-30 sekunder.
 3. Når vi er overbeviste om pålideligheden af ​​limning, fortsætter vi med at klæbe det andet skjold på samme måde.
 4. Fjern overskydende lim med en plastikspatel.
 5. Vi skærer fliserne med en skarp kniv, når de nærmer sig væggene. Udfør sådanne handlinger skal være med stor forsigtighed, for ikke at udilsigtet afbryde et ret skrøbeligt materiale.
 6. Fyld hullerne i leddene sammen med akrylforsegling.
 7. Venter på fuldstændig tørring af overfladen, cirka 24 timer.
 8. Vi dækker skumpladerne med vandbaseret maling, hvilket vil give udseendet af historisk stucco.

Nu er du en ekspert inden for limning af en loftplade lavet af skumplastik, fordi du kender alle de trinvise skridt til installation af dette materiale. Den vigtigste ting at overveje er, at det endelige resultat afhænger af nøjagtige beregninger og omhu ved installation af skumdåser. Hurtig og vellykket reparation til dig!

Hvad skal man lave af loftfliser?

God dag til alle. Nu tænker mange mennesker på, hvordan man bygger en loggia, og jeg, som alle, fik også en sådan ide. Men det er desværre ikke en nem opgave, og jeg ved ikke, hvordan man gør det. Fortæl mig hvordan man opbygger en loggia?

Svar fra brugere og eksperter fra forummet til spørgsmålet: Hvad skal man lave af loftfliser?

Rester af loftfliser kan bruges i stedet for basisplader, både øvre og nedre. Bredden af ​​en sokkel, du vælger efter eget valg. Og hvis du virkelig kunne lide smagen, så hvorfor ikke købe flere loftfliser, og udfør det og også væggene.

... meget PVC materiale, så med det kan du gøre mange nyttige ting...

.... Derefter kan du stadig gøre et godt fundament for beton. Af beton...

Ja, brug det overalt, selv i laden, hvis du føler dig ked af at kaste. Dette er din ret, du kan bygge noget andet og indsætte det med denne flise, tag det til landhuset, hvis det er der.

Motoblock NMB-1 brød forbindelsesstangen ændret sammen med stempelet, og ringene blev samlet som alt på mærkerne, men ønsker ikke at aflive skud skyder en stærk recoil rådgive noget

Besvar eller afklar spørgsmålet

Populære Spørgsmål

Jeg har en balkon i min lejlighed, og jeg vil gerne dekorere det, men jeg ved ikke, hvor meget det koster. Fortæl mig, hvad koster det for at afslutte det?

Jeg har længe ønsket at købe en ny kedel til opvarmning af mit hus. Min bedste ven rådede mig til at købe en automatisk kulkedel. Fortæl mig, hvor meget.

Vi ønsker at bygge sammen med venen identiske landehuse. Vi har masser af jord i nærheden. Dokumenter til webstedet og en byggetilladelse er tilgængelige. Projektorganisation.

I dette hus er trappen designet ganske usædvanligt. Ikke kun trappen selv var lavet af det massive træ af farven "lys eg", men også paneler på væggene og underlayoutrum.

Godt at vide

... at blanke loftet fliser, skal du først købe en vapno og gøre det ud af... hænder...

Loftsplader er ikke så lette at lægge. Pointen... til de professionelle. Processen med at lægge sig selv...

... på loftet fliser er muligt, men det er bedre at vælge en baseboard fra samme materiale som...

Lofter kan fjernes med en kniv. Du kan også fjerne loftpladen,...

Loftfliser har forskellige størrelser. I... Separat under hver flise. Så fliserne...

... Lav et loftlayout for murværk. Begynd at lime loftet fliser...

... find ud af hvor meget loftfliser koster, først skal du beslutte...

... og snavs, men uden pres, for ikke at knuse loftet. Så tag vand...

Håndværk fra loftet fliser gør det selv

Skumpladefliser - et materiale, hvorfra det er nemt at lave håndværk med børn. Arbejdet kræver brug af enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at lave håndværk selv begyndere guider. Ja, og selve materialet er let at købe på ethvert butiksmateriale eller bruge flisen, der ikke var nyttigt under reparationen. Læs mere >>>

Skumpladefliser - et materiale, hvorfra det er nemt at lave håndværk med børn. Arbejdet kræver brug af enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at lave håndværk selv begyndere guider. Ja, og selve materialet er let at købe på ethvert butiksmateriale eller bruge flisen, der ikke var nyttigt under reparationen.

Materialegenskaber

Pladefliser lavet af polystyren er bøjelige, letvægtsmateriale, hvorfra det er behageligt at skabe. Den kan frit skæres med saks eller en brevpapirkniv, lim de nødvendige dele til arbejdet, maling, dekorere med ekstra materialer. Men du skal huske nogle af nuancerne i at arbejde med fliser.

 • Gouache og felt-tip penne er velegnede til farvning af fliser.
 • Farvede blyanter maler skummet ikke lykkes - det er for blødt.
 • Til limning anvendte dele PVA eller dobbeltsidet tape.
 • Det er umuligt at anvende acetonbaserede klæbemidler, fordi de vil beskadige fliserne.
 • Ikke lamineret flise vil være velegnet til arbejde.
 • Høstede dele af loftfliserne kan være lidt bøjede, hvilket giver dem den nødvendige form, men det er umuligt at bøje for meget, så flisen ikke går i stykker.

Varianter af håndværk

Fra fliserne kan du lave både flade og voluminøse håndværk:

 • postkort;
 • bogstaver og tal;
 • dekorationer til juletræet;
 • modeller af huse og forskellige udstyr (fly, tanke, biler osv.);
 • figurer af dyr og fugle
 • også gøre flerlags produkter;
 • og så videre

ydeevne teknik

Udførelsesprocessen involverer normalt anvendelse af elementerne af produktet på flisen, skæring, limning (om nødvendigt) og udsmykning af håndværket.

I de detaljerede fotos i vores workshops vil du se, hvordan du kan lave håndværk fra loftet og derefter forestille disse ideer, gør det selv eller med dine børn.