Hvad gør først, tapet eller hængende loft?

Reparation kræver en ansvarlig tilgang og korrekt planlægning af alle handlinger. Derfor spørger folk, når man vender sig til et efterbehandlingsfirma, et fælles spørgsmål: "Hvad er tapetets første eller hængende loft?" Desværre kan dette spørgsmål ikke besvares entydigt, det kræver en individuel tilgang til hvert værelse og afhænger af, hvad indretningen vil være.

Hvad man skal gøre først: tapet eller loft

Der er to metoder, der er teknologisk korrekte og bruges efter behov, under hensyntagen til betingelserne for reparation af en bestemt genstand.

Den første vej, første loft efter tapet

Først og fremmest etablere et strækloft. Derefter tilbringer hele finishen. Eventuelle skader på tapetet er udelukket. I leddene af tapet og loft forbliver ikke leddene, hvilket letter klæbningsprocessen. Men det er vigtigt at pre-peel det gamle tapet og forberede væggen til reparation, kitt og justere.

Fordelene ved denne metode er som følger:

 1. Du kan ændre murenes færdiggørelse i fremtiden uden at påvirke loftet.
 2. Baggrunden er ikke beskadiget, når rummet opvarmes under installationen af ​​loftet.
 3. Forbliv ikke led og uregelmæssigheder.

Ulemper ved denne metode:

 1. Det installerede loft kan blive snavset ved vægpapir. Eller det kan skæres med en maleri kniv, når der skæres tapet.
 2. Hvis det teknologiske dekorative tape er fastgjort, vil det blive beskadiget under den yderligere afslutning af væggene. Vi bliver nødt til at gentage eller forlade ujævn og forkælet version.

Den anden vej, først tapet så loftet

Det første, der arbejder lim wallpaper. Og installationen af ​​ophængte lofter udføres efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde. Denne metode giver dig mulighed for ikke at smøre eller ridser lærredet, når væggene behandles med en primer og kitt. Strækloftet forbliver sikkert og forsvarligt. Når alt kommer til alt, dråber primeren, der falder, det bliver ikke slettet, for ikke at nævne mekanisk skade. Denne metode bruges i tilfælde, hvor du planlægger at lim tapet og udføre en anden behandling af væggene.

Fordelene ved sådanne overflader er som følger:

 1. Loftet er ikke beskadiget, selvom væggene skal behandles i flere lag.
 2. Arbejdet er lettere og hurtigere end i den første version.

Men der er også ulemper:

 1. Under installationen af ​​strækloftet kan frisklyst tapet komme ud. Men dette kan undgås ved at vente en uge (for eksempel tungt uvævet tapet på basis af tørring i 5-7 dage) til den endelige tørring af tapetet, hvorefter rummet ikke vil være bange for at opvarme rummet.

fund

Disse to metoder er korrekte og gælder under reparationer. Deres valg afhænger af kundens krav og planlægning af arbejdet på stedet. Bemærk, at gode mestere med "lige arme" gør installationen af ​​stræklofter på et højt niveau i begge tilfælde.

Men der er en tredje metode - den mest korrekte, som mindst bruges, fordi den består af flere trin. Først klargør væggen til dimensionering af tapet. Dernæst monter profilen og installer realkreditlån til belysning og gardiner til gardiner. Efter lim tapet og installere hævede lofter. Denne metode består af flere faser af arbejdet og tager mere tid. Men resultatet er det værd. Ingen pletter, mekaniske skader og andre defekter.

Hvis du skal udføre reparationer i en bygning, skal du vælge en ansvarlig og erfaren specialist. Først derefter gå videre til valget af installation og køb af materialer.

Hvad første strækloft eller tapet? Ekspert Tips.

Hvad er først: tapet eller loftloft?

En unik løsning på dette problem kan ikke tilbyde selv fagfolk med mange års erfaring. Modsætningen ligger i, at der er reelle risici for at skade i den næste fase af arbejdet. Belægningen arrangeret tidligere, uanset om vi taler om tapet eller hængende loft. Der er to muligheder for sekvensen af ​​denne type arbejde:

 • Installationen af ​​en strækfilm eller stofplade sker efter færdiggørelsen af ​​alle byggeri og efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 • I første omgang er strækloftet monteret, og kun så vægge limes med tapet.
I betragtning af begge disse metoder med hensyn til fremstillbarhed og overholdelse af byggekoder kan vi med sikkerhed sige, at de er fuldt literære og har ret til at bruge. For at vælge, hvad der skal limes tapetet eller strækloftet først, følg rummets specifikke parametre og under hensyntagen til arbejdsvilkårene. Under alle omstændigheder, hvis færdiggørelsen og udsmykningen af ​​lokalerne udføres af højtuddannede med den nødvendige erfaring, vil både disse og andre værker udføres på et højt kvalitetsniveau. Dette er en teori, men i praksis går det ikke altid glat.

Stretch loft enhed efter tapet

Proponenter af denne metode som hovedargument peger på følgende omstændighed: Et færdigstilet strækloft i færdigbehandling af vægge (herunder pasta med tapet) kan sandsynligvis blive forurenet med lim eller maling. Der er også risiko for at beskadige lærredet med en skarp genstand (trowel eller saks), når du vægrer eller maler en væg.

 • For at installere profilen af ​​strækloftet langs væggen er det nødvendigt at bore mange huller. Dette giver meget lille støv, der akkumuleres på tapetet.

For at minimere indtræk af støv fra boreområdet af væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller udvej til en almindelig husholdnings støvsuger. Også en temmelig effektiv måde at beskytte vægge med tapet på er at dække dem med en speciel film.

 • En af betingelserne for højkvalitetsmontering af strækloftet er opvarmning af rummet til +60 ° C. En sådan høj temperatur kan påvirke tapetet negativt og få dem til at ligge bag overfladen af ​​væggene. Ofte er der sådanne øjeblikke, når der er et skynd at udføre reparationer. Hvis kunden eller entreprenøren har travlt med at færdiggøre efterbehandlingen af ​​lokalerne og sætte genstanden i brug, bruger de ofte en varmepistol ved installation af strækloftet uden at vente på, at væggene tørrer eller er blevet malet over med tapet. Selvom der i instruktioner til tapetlim eller maling er angivet, hvor længe de tørrer ud og hvor lang tid det tager at skabe en komplet belægning på væggene. Efter 4-5 dage klæber tapetet i overensstemmelse med overholdelse af teknologi som en normal bestandighed betydelige temperaturfald.

I praksis er en måler fra et firma, der leverer tjenester til fremstilling og installation af spændingsdukker, kaldet efter at rummet har fuldt ud erhvervet sine endelige dimensioner. Det vil sige, væggene er forberedt til efterbehandling, eller tapet er allerede indsat. Det tager som regel en uge at fremstille et stof eller PVC-loft. Denne gang er nok for tapetet ikke kun at tørre, men også at erhverve alle styrkeegenskaber.

 • Installation af stræklofter kan forårsage deformation, beskadigelse eller forurening af tapet. Som nævnt ovenfor er sådanne sager kun mulige på grund af kunstnerens lave professionalisme.
 • Da profilen af ​​strækloftet, der er installeret omkring rummets omkreds, trykker på den øvre kant af tapetet, kan der i fremtiden være vanskeligheder, hvis der er behov for at klæbe tapetet igen. Men dette er mere fjernet problem end den virkelige. Udskiftet tapet inden fjernelse fra væggene er let trimmet til selve kanten. En ny tapet uden meget besvær, der sidder fast. Selv med minimale forskelle kan den ujævne topkant nemt gemmes med et dekorativt bånd.

Stræklofter inden tapet

Ved at vælge teknologien til at strække loftet til vægternes klæbning med tapet, er det nødvendigt at tage højde for forudsætningen - kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​vægflader til efterbehandling er vigtig. Det vil sige, at væggen skal være flad og pudset. Trods alt vil baguetten monteret på væggen med fejlene fremhæve alle uregelmæssigheder på den.

 • Materialer til vægdekoration (tapet, dekorative gips, maling, etc.) vil være helt sikre. Da der ikke er nogen risiko for forurening eller beskadigelse under installationsarbejdet på enheden af ​​strækloftet.
 • Baggrunde indsættes efter installation af strækloftet, om nødvendigt kan du nemt ændre dem til andre.

Den overvejede metode til at arrangere et strækloft har også negative aspekter, som kan manifestere sig med en lav kvalifikation af specialister, der udfører både montering og vægbeklædning af vægge. Det handler om følgende:

 • Materialet, der bruges som et strækloft i lærredet, er også udsat for mekanisk belastning og ekstern forurening, som kan resultere i fuldstændig forringelse. I betragtning af at strækloftet er et temmelig dyrt element i rummets indre, skal du veje sekvensen af ​​handlinger: Først skal du strække loftet eller lim tapetet.
 • Det er svært at trimme toppen af ​​det indsatte tapet. De reelle risici er høje for at bryde baguettes dekorative strimler eller at rive selve lærredet.

Hver af disse metoder er attraktiv på sin egen måde. Derfor at beslutte at det første suspenderede loft eller tapet, skal du. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er, at metoden til at arrangere et loftblad i et rum med helt færdige vægoverflader (med tapet fast på dem) i dag betragtes som traditionelt.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvor korrekt - første tapet eller hængende loft? Lad os forstå

Begynder at udføre reparationer i et hus eller lejlighed, deres ejere tænker på sekvensen af ​​forskellige typer af efterbehandling værker. Ofte er de interesserede i hvad de skal gøre først - et suspenderet loft eller tapet.

Dette spørgsmål er relevant, når hjemmehåndværkere uden relevant erfaring er involveret i designen af ​​rummet. Når du klæder overflader af vægge med tapet, kan der forekomme utilsigtet beskadigelse af strækningen af ​​tyndt lærred. Hvis de først laver muren på væggen, så kan man pletteres med lim ved fastsættelse af loftsplinten.

Arbejdsordre

Ifølge fagfolk, når du har brug for at arrangere og tapet og hængende loft, kan du vælge en af ​​to muligheder:

 1. Dæk vægge med tapet efter installationen af ​​loftet.
 2. Installer lærredet efter færdiggørelse af væggene og andre værker på værelset.

Begge disse muligheder betragtes som korrekte. Hvis reparationsforanstaltningerne overlades til specialister, opnås et positivt resultat.

Samtidig kan der på hvert trin af design opstå visse vanskeligheder, som påvirkes af en række nuancer:

 • om installationen af ​​loftsplint er planlagt (læs også: "Hvad skal man først klæbe med tapet eller loftplint - hvordan man gør det rigtigt");
 • hvilke materialer væggene er lavet af;
 • kvaliteten af ​​spændingsdugen og metoden til dens installation
 • omfang af kommende udkast til værker.

Du kan kombinere de forberedende aktiviteter på loftet og vægoverfladen. I slutningen udfør efterbehandling.

Fælles forberedende arbejde

Inden du udstikker det hængende loft efter tapetet eller før tapetet, skal du:

 1. Fjern de gamle efterbehandling materialer - normalt maling, gips eller tapet.
 2. Behandl overfladen af ​​væggene med primere med antifungale egenskaber.
 3. Reparér revner og andre mindre defekter.
 4. Påfør kitt og gips på overfladen.

Efter det forberedende arbejde skal installatørerne beregne parametrene for den fremtidige loftkonstruktion, og reparatører skal måle vægge og bestemme listen og antallet af byggematerialer, der kræves. Yderligere udkast til arbejde indebærer montering af baguetten til bunden, udførelse af lydisolering og montering af metalstruktur.

Herefter limer man først tapetet og derefter strækloftet, men først efter den endelige tørring af væggene. Kanten af ​​tapetet omkring baguetten skal skæres forsigtigt ved hjælp af en brevpapirkniv. Dette gøres inden du installerer lærredet, for ikke at beskadige det ved et uheld. Vægge med tapet klistret, fik lov til at tørre helt.

Først derefter gå videre til konstruktionen af ​​spændingssystemet. Masters skal installere belysningsarmaturer på loftet og montere panelet på en færdigmonteret struktur. Men for at garantere, at i færd med at udføre arbejdet, vil de ikke ved et uheld beskadige lærredet eller pletten, det er umuligt.

Første tapet, og derefter loftet

Når du beslutter dig for det første tapet eller strækloft, skal du tage højde for, at når du klæber et færdigmateriale, kan et præmonteret panel farves med forskellige byggematerialer - maling, klæbemidler, opløsningsmidler. Nogle af dem er i stand til at forlade hårdt fjernbare pletter og alvorligt beskadiger lærredets tekstur.

Derfor, hvis du har til hensigt at afslutte væggene med tapet og deres efterfølgende maleri, er det tilrådeligt at vælge indstillingen, når du har brug for: Først lim tapetet og stræk derefter strækloftet.

Denne metode har ulemperne forbundet med, at:

 1. Ved installation af loftet baguette skal mestere bore en masse huller i væggene til fastgørelsesanordninger. Dette forurener tapetet. Skaden kan minimeres ved hjælp af en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode er lille, men støvet bliver delvist fjernet.
 2. For at installere PVC lærred er det nødvendigt at opvarme luften i rummet til 60 grader. Nogle gange fører det til at skrælle tapet. Dette sker normalt som et resultat af hast under reparationer. Ifølge teknologien skal installationen af ​​spændingsfilmen ved hjælp af en varmepistol startes efter den sidste tørring af tapetet. Kun 6 dage efter klistring ved stuetemperatur bliver de immun for denne effekt.
 3. Når man beslutter sig for beslutningen om at lime tapet op til et strækloft eller derover, skal man tage højde for, at når man laver loftkonstruktioner, er der en vis ordning: efter de forberedende aktiviteter kommer en måler først til at måle størrelsen på rummet. Det vil tage omkring en uge at lave et lærred, hvilket betyder, at det limede tapet har tid til at tørre og blive resistent over for virkningerne af høje temperaturer. Årsagen til problemet med afskalning er derfor alvorlige krænkelser af indsættende teknologi eller brugen af ​​produkter af lav kvalitet.
 4. Nogle af eksperterne mener, at der kan opstå vanskeligheder, hvis det er nødvendigt i fremtiden, at genindsætte tapetet, fordi de vil presse baguette. Men denne ulempe er let at undgå - du skal bare klippe tapetet. Det er muligt at slå ud af niveauet langs omkredsen af ​​rummet, ifølge hvilket baguetten skal monteres, og derefter holde tapetet, fra denne linje. I nærværelse af ubetydelige forskelle er det let at dekorere dem med et bånd.

Montering af spændingsstof til tapet

Selv fagfolk har ingen konsensus om problemet: hvornår skal man opsætte et ophængt loft - hvilket er første tapet eller loft. Hvis du foretager et valg til den prioriterede opbygning af loftkonstruktionen, bør du vide, at det er nødvendigt at forberede væggene til indsætning af baggrunde, før man starter alle former for efterbehandling.

Årsagen til denne aktionssekvens er forklaret ved, at i tilfælde af en baguette, der ikke er fastgjort til en flad overflade, vil det se grimt ud, og ingen indretning vil fjerne disse fejl.

Før du beslutter dig for at lave et loftsloft inden tapetet eller efter, skal overfladen af ​​væggene være perfekt nivelleret og forsigtigt gennemboret. Det skal tages i betragtning, at tapetet under den første installation af loftet kan beskyttes mod skader ved brug af en film, men spændingspanelet kan ikke lukkes for at undgå forurening eller beskadigelse.

Professionelle, ved at afgøre, hvilken kø at lave et loft, mener, at fordelene ved denne mulighed er:

 1. Bevarelse af vægbeklædning.
 2. Nem tapet udskiftning om nødvendigt.

Glem ikke om ulemperne ved at installere loftet i første omgang:

 1. Materialet til opbygning af loftkonstruktionen er modtagelig for skader og snavs. I betragtning af dets betydelige omkostninger og det faktum, at det sjældent er muligt at rengøre lærredet, er det nødvendigt at tænke på, at det er hensigtsmæssigt at bruge denne teknologi.
 2. Efter montering af dekorative tape, vil skære tapet uden visse færdigheder være problematisk. I bedste fald er der sandsynligheden for skade på båndet, og i værste fald loftfilmen. Se også: "Stræklofter før eller efter tapet - hvordan man gør det."

Phased installation af loftet system

Hvis du ikke har valgt et valg, første tapet eller hængende loft, kan du blive bekendt med en anden måde. Det bruges temmelig sjældent, fordi det er dyrt, hvilket er urentabelt for ejendomsejere. Men denne metode minimerer ulemperne ved de tidligere beskrevne teknologier og garanterer arbejde af høj kvalitet.

I dette tilfælde udføre reparationer i etaper i en bestemt rækkefølge:

 1. Justering af væggens overflade.
 2. Fixation baguette.
 3. Wallpapering på væggene.
 4. Montering af spændeklæde.

Med denne række handlinger, når det ikke er nødvendigt at bestemme, at i begyndelsen - tapet eller strækloft er det muligt at undgå de ulemper, der er karakteristiske for traditionelle teknologier:

 1. Baguetten lægger jævnt på den tilberedte overflade uden dannelse af revner og huller.
 2. I processen med at installere denne rem dannes støv, hvilket ikke vil skade tapetet.
 3. Når de limes og males, er loftet ikke truet af forurening og skader. Baggrunde er meget lettere at passe under baguetten, og mindre huller kan nemt dækkes med indretning.
 4. Efter fuldstændig tørring dækkes overfladerne af væggene med en beskyttende film for at forhindre skade og reducere effekten af ​​høje temperaturer. Med en professionel tilgang kan fastsættelse af loftet ske uden frygt.
 5. Da der i tilfælde af installation af en klud ikke er behov for opvarmning af rummet, anses denne metode optimalt på grund af brugen af ​​overfladen og væggene og loftet er ligeligt bevaret. Derfor foretager valget først og fremmest limning af tapet eller hængende loft til montering, det er tilrådeligt at udsætte lidt flere penge til reparation.

Når en stor del reparationsarbejde er planlagt, bør du først og fremmest vælge ikke en række af deres gennemførelse, men en brigade af håndværkere, der har gode anbefalinger. Det er bedre for dem at overlade beslutningen om den optimale variant, det første loft eller tapet. Udtalelsen fra fagfolk om dette problem afhænger i høj grad af kundens specifikke situation og ønsker.

Hvad de gør først: tapet eller hængende loft

Når det kommer til muligheden: "Hvad foregår først: Spændingsbase eller tapet?", Svaret skal være kendt på forhånd. Det afhænger af det fremtidige indretning, individuelle præferencer, valget af et efterbehandlingsfirma. I første omgang skal du udarbejde en detaljeret plan, der definerer proceduren for behandling af et separat rum.

Indholdsfortegnelse:

Egenskaber af materialer

Lad os starte med det vigtigste. Strækloft er en ophængt struktur, hvis materiale er polyvinylchlorid (PVC) eller stof. De styrkes på profiler af stål, aluminium, plast. Basen kombineres ofte med gipsvæg for at skabe niveauer. Stof med vinyl også forskellige niveau forestillinger. Strimlen er fastgjort til taget, men det kan være til væggen. Det hele afhænger af design af rummet.

Tapet - papirrulle web. Fremstillingsstandard: længde - 10 m, bredde - 53 eller 106 cm, afhængigt af materialet. Der er enkelt- og dobbeltlag, vinyl, akryl, ikke-vævet. Hvad er sammensætningen - sådan en pris. Jo bedre det er, desto dyrere bliver det. Papirstrimler smøres med lim, når der anvendes uvævet stof - lim påføres på sidehegnene.

Faktorer ved valg af sekvens

Når reparationen er startet, kommer teamet til at tilbyde to muligheder: Først installeres spændingsbasen, indsæt derefter over siderne eller arranger sidebarrierne ved at afslutte efterbehandlingerne og efterfølgende strække lærredet. Hvad er mere korrekt?

Begge variationer er berettigede. Fokus på at vælge eksperter. Under arbejdet vil der være vanskeligheder, der kan løses af fagfolk. Vanskeligheder er forårsaget af sådanne øjeblikke:

 • Hvorvidt loftsplinten er etableret.
 • Materiale til fremstilling af vægge (mursten, beton).
 • Hvor godt brugt spændebånd, fastgørelsesteknologi.
 • Gennemførelse af udkastsprocedurer af høj kvalitet.

Godt at vide! Det er tilrådeligt at kombinere ruvning af loft og vægge. Så følger det endelige design.

Forberedende procedurer for alle muligheder

Først rydde op i lokalet. De rengør den gamle belægning fra maling, lime, fjern fedtpletter, snavs. At forlade tidligere mangler kan ikke være: Den gamle finish vil begynde at smuldre og falde i stykker på spændingsstrukturen. Forbered først sidebarrierne inden du installerer materialet:

 1. Fjern forbi behandlingsmateriale (maling, gips, trellis).
 2. Forarbejdede primere mod svampe.
 3. Eliminér revner, mindre defekter.
 4. Gips, kittens overflade.
 5. Efter afslutningen af ​​flyets forberedelse måler arbejderne dem: installatørerne måler toppen, dem der limer væggene - sidegrænsen.

Værelse forberedt til reparation

Hvordan går processen? Installatører installerer baguetter (ramme). Når siderne tørrer ud efter færdiggørelsen, limes de fast. De ekstra kanter skæres ved hjælp af en skarp papirmaskine. Dette udføres inden stoffet strækkes for ikke at beskadige det. Dækker hegnet og venter på dem at synge. Efter installatørerne trækker basen.

Hvornår limer du først tapetet?

Et sådant valg er lavet af dem, der har et beskedent budget, som ikke ønsker at risikere skade og forurening under efterbehandling. Dette er rationelt, da blandinger af byggematerialer er vanskelige at vaske af.

Billedet blev først indsat tapet og lavede derefter et nedhængt loft

Det er vigtigt! Når vi forbereder os til at montere en tapet eller en spændingsstruktur, ledes vi af følgende: For det første udføres beskidte behandlinger, som senere ødelægger den videre efterbehandling alvorligt.

Hvad skjuler denne metode? Ulemperne er:

 • Ved montering af baguette til lofter bores huller i væggen. Støv med snavs falder på nyindrettede overflader.
 • Ved at strække lærredet bruger de en varmepistol, hvis opgaver er at opvarme rummet op til 60 ° C, nogle gange op til 80 eller mere, så topdækket tørrer ud. En sådan temperatur ødelægger limstrukturen, tapetet skræller af.

Opvarmning af strækloftet kan forringe tapens klæbeevne

Hjælp! Statistikken siger, at tapetet ændres i 3-4 år. Dette forårsager vanskeligheder med at afskalke gamle gobeliner, når de presses mod en baguette. Derfor tænker de på forhånd om den korrekte teknologi til klistning, hyppigheden af ​​indvendige ændringer.

Til at begynde med betragtes en standard implementering, hvor et web er knyttet til en profil. Hvis du installerer det øvre stof og derefter limer gobelinerne, er risikoen for farvning af stoffet høj, fordi de er strammet til en tilstrækkelig højde. Konklusionen er enkel: Start fra siderne, og bevæg dig gradvist til taget.

Hvornår strækker de først loftet?

Hvis du først installerer toppen, er væggene til klistning stadig forberedt. Når alt kommer til alt, når der fastgøres en baguette, og siderne er ujævne, ser det ud til at være sjusket. Skader er synlige gennem indretningen. Derfor skal du tilpasse og fylde sideplanerne.

Inden du installerer baguetter til stræklofter, skal du justere væggene på forhånd

Vær opmærksom! Indstil først toppen, tage i betragtning, at sidebladene er lettere at beskytte mod de skadelige virkninger end loftet. Men selv beskyttelse af toppen er en ubelejlig, vanskelig proces, hvilket reducerer risikoen for beskadigelse og forurening af overfladen lidt.

Hvad er vanskelighederne? Omkostningerne til materialet, som ikke er overkommeligt for alle. Topfarvede kemiske tapede sammensætninger. De udilsigtet smurt dem - pletterne blev renset, hvilket var omhyggeligt, de skar dem - yderligere indsatser. Når de strækker indretningens teknologiske tape, skæres det præcist, hvilket eliminerer forvrængningerne med overskuddet. Processen med montering af tapetet under lærredet kræver færdigheder. Det er sandsynligt at ramme båndet og bryde et dyrt lærred.

Installation af stræklofter, før du laver tapet

Konklusionen er enkel: fagfolkene vil gøre det kvalitativt, men deres krav øger niveauet af færdighedskrav, og ejeren af ​​huset har brug for en tilstrækkelig mængde vinylcoating. Hvad er fordelene? Mens toppen er behandlet, bruges en kanon til tørring, og sideglindene holder belægningen, hvis den ikke opvarmer pistolen til høje temperaturer, må den ikke ledes til væggene. Trellerne er også let udskiftet.

Når der vælges lyse toner af papir eller stof til behandling af sidefladerne, lim dem, indstiller loftet. De er svage med våd rensning. Men profilen er fastgjort til sideplanerne og borer huller i den. Hvis huset er bygget af rød mursten, vil der være meget støv uden våd rengøring.

Advarsel! Tilvejebringelse af et interiør med farvepapir, limes de først, males og monteres derefter på toppen.

Loftinstallationsproces:

 1. Installer profiler.
 2. Spænding, udjævning af lærredet.
 3. Varm det op med varm luft ved hjælp af en kanon.
 4. Fastgør det opvarmede lærred på de ønskede steder.

Strækmontering

Efter arbejdet køles overfladen ned cirka 3 timer. På dette tidspunkt skal du åbne vinduet og ventilere rummet.

For nybegyndere af byggevirksomheden, for nemheds skyld er forsamlingsbegrebet opdelt i to typer: harpun og uden det.

Sekvensen af ​​den første: måle rummet under størrelsen af ​​den fremtidige klud, monter baguetten, som er anbragt på negle hamret i væggen. Designet "tager" 4 cm af højden af ​​flyet. Endvidere bliver kluden opvarmet, trukket, låst. Nogle gange er det lavet med et hak under gardinen eller på et bestemt område af rummet. Tørring, det hærder, men dækker jævnligt toppen.

No-gunpun-metoden - basen er fastspændt som om stoffet var på bøjlen Metoden er billigere, enklere, undtagen målinger, fabrikation. Men større risiko for sagging materiale.

Hvis du først limer tapetet

Vi vil spørge os selv: Hvis de først monterer toppen og derefter limer siderne, hvad vil de lide mere? Svaret er utvetydigt - loftet, fordi det er dyrere. Skaden forårsaget af trellis er intet i forhold til det modsatte resultat. I det ekstreme tilfælde er det lettere at klæbe en stribe af sideskindet end at købe et nyt strækloft. Et vægtigt argument til fordel for den oprindelige sidekant.

Installation af stræklofter under tapetet

Muligheden er praktisk, hvis budgettet er lille, og du beslutter dig for at spare penge ved at lave reparationer selv. Et stort plus ved den oprindelige anvendelse af gobeliner - gratis, hurtigt arbejde. Du stiller dig trygt ud af sidebarrierne og er ikke bange for at plette toppen.

 1. Forbered sideplanerne.
 2. Lim tapet.
 3. Monter rammen under loftet.
 4. Stretch canvas stretch lofter.

Husk! Loftet i det papirbehandlede rum er monteret og iagttager foranstaltninger for at beskytte væggene mod forurening og beskadigelse. Den vigtigste fjende af rå tapet - et udkast, skarpe klimaændringer. Rummet tørrer i mindst 5 dage, så de fire sider er dækket af folie og begynder at arbejde.

Hvis du først laver stræklofter

Hvorfor installere først toppen, og lim derefter siderne? argumenter:

 • Selv når man bruger en gaspistol, undtagen retningen til siden, opretholdes vægbeklædningen med omhyggelig og omhyggelig håndtering.
 • På trods af dannelsen af ​​støv fra boring under baguetten, at have støvet op på tide, efter at have vasket (hvis vaske) tapet, undgå at beskadige side hegnene.
 • Ofte opfordres producenterne til først at montere rammen på flade fly.
 • Når den suspenderede struktur først monteres, skal du ikke være bange for at male hegn og trellis. Toppen er nøjagtigt beskyttet med maskebånd, og om nødvendigt anvendes loftsplinten og kløften mellem rummets øvre og side søjler limes.

Installation af stræklofter inden lakering

Starte reparationer, husejere er enige om, hvor ofte de ønsker at ændre side hegn design. Hvis de 1-2 gange om året er limet, kommer de i kontakt med en dekorativ sokkel. Derefter kan de let fjernes, mens spændingsstrukturen ikke påvirkes.

Arbejdsordenen i denne sag er som følger:

 1. Forbered sideplanerne.
 2. Etablere en ramme under stræklofter.
 3. Spænding af bunden.
 4. Monteret dekorativ sokkel.
 5. Anvend tapet.

Husk! Den dekorative sokkel er monteret, når bunden er strakt. Den er fastgjort til en blød væg.

Dette er et usædvanligt eksempel, hvor toppen er sat først. Men så hvert år eller mere, vil du kun ændre trellis uden at bekymre dig om at beskadige basen.

Og du har ikke glemt de multi-tiered grunde? Når alt kommer til alt designer kunderne ofte strukturen i flere niveauer med indviklede gipsplader og undrer sig over, hvad de laver i starten. For det første er bunden gipset. Efter på væggene med nye mønstre forbliver ubehagelige spor. Dette skubber til konklusionen: Først behandles toppen, så går den til sideskinnerne. En klud eller vinyl er trukket ud i slutningen - dette er en efterbehandling.

Fandt et rentabelt alternativ

Der er en sjælden, men effektiv metode, der garanterer et kvalitetsresultat, hvilket minimerer ulemperne ved de tidligere metoder. Opkaldt - faset installation af lofter. Det bruges sjældent, fordi det øger nedetid og finansielle omkostninger.

sekvens:

 1. Sidefladerne er justeret.
 2. Monter baguetten under loftet.
 3. Sæt hegn 4 sider.
 4. Monteret klud.

Hvilke ulemper undgås i sammenligning med traditionelle teknologier? Vi læser nedenfor:

 • Rammen lægges nøjagtigt på den konstruerede væg. Der mangler huller og revner.
 • Baguette styrkes, så støvet ikke beskadiger trelliserne.
 • Vægpapir er let limmet og malet med undtagelse af tilstoppet stof eller vinyl. De er lettere at passe til baguetten, små huller overlappes med dekorative elementer.
 • Ved fuldstændig tørring af sidefladerne påføres en beskyttende film på alle sider, hvilket reducerer temperaturpåvirkningerne. Derefter uden trusler til trellis monteret lærred.
 • Når stofmaterialet er spændt, bliver værelset ikke opvarmet, hvilket er optimalt til at dække top og sider. Valg af denne metode, akkumulere et budget, opnå produktive resultater.

I dag er det den mest professionelle løsning, der har en funktion - effekten af ​​temperatur. Men når hegn tørrer ud i 5-7 dage, er risikoen ubetydelig.

Hvad mener eksperter?

Der er heller ikke noget klart svar fra fagfolk. De skubber, rådgiver, men du er ansvarlig for planlægning af designbeslutninger. Nogle anbefaler at starte fra bunden, andre med tapet. Hvilke grunde er den første mulighed? Erklæringerne er som følger:

 • Sidene efter montering af loftkonstruktionen somme tider sprækker fra tyngdekraften. Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen forgæves.
 • Gentageligt gentage om en stor mængde støv. Og hvis huset er gammelt og endda mursten, er udseendet af klistretoner truet.
 • Når man monterer profilen eller panelet, rører væggene og efterlader spor af beskidte hænder og specialudstyr i forskellige dele af rummet.
 • Det er bedre at være sikker, undgå virkningen af ​​varmepistolen på det nye tapet. Ved temperaturer på 60 grader og derover kan lim ikke stå. Væggene får lov til at tørre i 7 dage. Dette minimerer deres flak, blærer.

Efter afslutningen af ​​alle reparationsprocedurer rengøres lokalet omhyggeligt. Spændingsfladen rengøres med en støvsuger, en fugtig klud. Når du absorberer snavs med en klud, anvendes en ikke-grov børste med 3-4 dråber vaskemiddel. Til overflades karakteristiske glans gnides den med en ammoniakopløsning på 1: 9.

Vellykket valg er nøglen til et behageligt liv.

Efter at have overvejet alle mulighederne, vælg baseret på økonomi, individuelle præferencer, services fra et byggefirma. Alle sorter har både positive og negative sider. Hvis du vil ændre tapet oftere end en gang om 10 år, eller hvis du planlægger en multi-tieret loftsstruktur, er det bedre at først lave stræklofter og derefter indsætte tapetet. I andre tilfælde kan du sikkert gemme tapetet, og derefter lave installationen af ​​lofter. For maksimal effekt bruger de tid til spørgsmål om rumændringer, studerer detaljerne, kigger efter kvalitetsmestere. Vi ønsker dig behagelige design inkarnationer!

Hvad først strækker loft eller tapet - alle fordele og ulemper ved begge muligheder

For nylig er hængende lofter blevet meget populære, så på fora er folk i stigende grad interesseret i - hvad skal man gøre før, lim træet eller installere loftet? Absolut ikke noget svar på dette spørgsmål. Derfor foreslår jeg at overveje fordele og ulemper ved begge muligheder, så du selv selv kan bestemme, hvor bedst du kan gå videre.

Stretchloft kan installeres både før klæbende bånd og efterfølgende

Hvad skal man afslutte først

Argumenter til fordel for loftet

Taler om hvad man skal gøre foran - at trimme væggene eller lofterne, ikke aftag selv blandt specialister. Til fordel for den første prioriterede installation af loftsbeklædningen anføres følgende argumenter:

 • Ved installation af PVC-film anvendes en termopan, som negativt påvirker vinyl tapet - de ændrer farve og deformeres. Allerede ved en temperatur på 70 grader forringes materialet.

Derfor, hvis du planlægger at færdiggøre væggene med vinyl tapet, så først skal du helt sikkert strække loftet. Dette gælder dog kun for filmloftbelægningen, da stoffet strækkes uden brug af en termo pistol, og det er desuden mere holdbart. Prisen på et stofloft er dog en og en halv til to gange højere.

Varmepistol kan ødelægge vinyl tapetry

 • Loftet overtræk holder normalt længere end trelliserne. Derfor vil du sandsynligvis over tid genopbygge tapetet. Hvis loftet er installeret oven på tapetet, vil der være visse problemer ved demontering af gamle malerier.

Det ser ud til, at argumenterne er vægtige, så du kan bringe tvisten til ophør. Men faktisk, ikke så simpelt.

PVC film er let at rive med enhver skarp genstand.

Argumenter til fordel for tapet

I klæbende gobeliner til loftafslutning med den overvejede metode er der også nogle fordele:

 • Du risikerer ikke at plette loftet med lim eller endda beskadige det. Faktum er, at filmen kan bryde lige fra let kontakt med en skarp genstand;
 • Hvis væggen er ujævn, skal du inden klæbning af gobelinerne være forberedt - poshpaklevat og poleret, og i nogle tilfælde kan du endda bruge gips. Hvis der er et strækloft i rummet, for at forberede væggene på en lignende måde uden at beskadige loftet, er det ikke sandsynligt, at nybegynderen vil lykkes.

Putty vægge skal færdiggøre loftet

Af ovenstående kan vi konkludere, at det først og fremmest er nødvendigt at gøre væggene - for at fjerne gamle malerier og vurdere tilstanden af ​​overfladen. Hvis de har brug for tilpasning, er denne operation nødvendig før montering af loftdækslet.

Hvad angår yderligere handlinger, afhænger det hele af situationen. Hvis du for eksempel ikke er fan af hyppige reparationer, og ændrer tapet hvert tiende år, kan du først afslutte væggene. Der er også tilfælde, hvor folk først trimmer væggene, og så kommer ideen til at forbedre interiøret og trække strømmen, for eksempel i køkkenet i baggrundenes farve.

Stof stretch stof kræver ikke brug af en termisk pistol, så det kan monteres i enhver rækkefølge

Der er ikke noget galt med det, men kun hvis tapetet ikke er vinyl eller stof strækker stof. Ellers skal du først installere loftdækslet, og kun derefter gå videre til vægindretningen og forsøge ikke at plette og beskadige loftdækket. Sådan gør jeg det, vil jeg fortælle nedenfor.

Hvis loftet allerede er strakt

tapetsering

Hvis du har et strækloftet installeret, skal du klæbe trellerne for ikke at ødelægge filmen eller stoffet. Der er nogle tricks, der gør det muligt for en nybegynder at klare denne opgave uden risiko for at ødelægge spændingslærredet.

Arbejdet udføres i standard sekvensen:

Skridt af tapet

Instruktioner til at holde fast i vores situation er som følger:

Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Arbejds rækkefølge. Hvad skal man lave først - tapet eller loftsloft?

Tilhængere af muligheden "tapet, så loftet" argumenterer for deres position ved, at når du laver tapet med et færdigt loft, kan du beskadige overfladen af ​​lærredet. Installation af stræklofter efter limning vil være mere praktisk og medføre mindre risiko for mekanisk skade.

I vores arsenal er der to kontroversielle muligheder:

 1. Stramme loftkonstruktion er monteret efter færdiggørelse af væggene og limning af tapet;
 2. Efterbehandlingsvægge er lavet efter installation af et strækloft.

Af en eller anden grund er mange eksperter tavse om den tredje mulighed, som produceres i flere faser. Arbejdets essens er enkel:

 • Indledningsvis er en baguette monteret på væggen til fastgørelse af lærredet;
 • Produceret wallpapering;
 • Det sidste stadium er webspændingen.
 • Denne mulighed tager meget tid og passer ikke til fagfolk.

Nu vil vi se nærmere på de to første muligheder for at besvare spørgsmålet: Hvad er først, loft eller tapet?

Først limer vi tapetet og derefter strækloftet.

Så foretrækker at gøre dem, der frygter skade, forurening og andre problemer i færd med at efterbehandling værker. Lim, maling, gips og andre bygningsmaterialer kan forlade uudslettelige (uudslettelige) pletter.

Advarsel! Hvis interiøret giver farve tapet, er det bedre at først lim tapet og male dem, og derefter installere loftet.

Denne arbejdsmetode har sine ulemper, som er som følger:

 • I forbindelse med montering af baguetten er det nødvendigt at bore mange huller i væggen - under arbejdet er der mange støv- og kuldflyvninger, der kan forurene overfladen af ​​tapetet. For at sikre vægbeklædningen kan du bruge en støvsuger og en speciel beskyttelsesfilm;
 • Når stoffet er spændt, anvendes en varmepistol, som opvarmer rummet til 60 ° C. Høje temperaturer kan ødelægge limens struktur, hvilket resulterer i skrælning af tapetet. For at forhindre dette sker, anbefaler professionelle bygherrer at installere loftet 5-6 dage efter lakering - limen har tid til at tørre i løbet af denne periode.
 • Det anbefales at kontakte et virkelig pålideligt firma, der installerer et loft.
 • Ukvalificerede fagfolk kan beskadige tapets integritet og skal ompaste dem.

Desværre forårsager denne metode problemer i fremtiden - i løbet af 3-4 år skal tapetet genindlimes, og problemet med afskalning af gamle kommer til at opstå.

Først strækker vi loftet, og derefter tapetet.

I dette tilfælde er væggene oprindeligt færdige (hvilket betyder gips), og kun efter indledende manipulationer går man til lofterne. Den største og mest signifikante ulempe ved denne teknik er den høj sandsynlighed for at beskadige loftet.

Blandt fordelene ved denne arbejdsmetode er:

 • Vægbeklædning forbliver intakt. Der er ingen termisk effekt på tapetet;
 • I fremtiden vil det være nemt at genindsætte det gamle tapet med nye.

Negative øjeblikke er også til stede:

 • På trods af at overfladen af ​​lærredet ikke er udsat for forurening, bør du stadig tænke på omkostningseffektiviteten af ​​denne metode. Kemikalier kan efterlade pletter på dyrt loft og kan ikke altid slippe af med dem;
 • Har ingen erfaring med at klæbe tapet, er det ret svært (og selvom alt går ud og trættende), skal man konstant skære tapetet i størrelse uden forvrængninger og overskud. Rough håndtering kan beskadige loftoverfladen.

Som den første metode har denne mulighed sine ulemper, hvilket kan føre til negative konsekvenser. Kort overveje den ideelle løsning, så ikke lide af eksperter.

Alternativ metode til vægge

Værker udføres i henhold til ovenstående plan:

 • En guide profil (baguette) er monteret på den forberedte væg. Båndet ligger fladt, uden huller og revner. Under installationsarbejdet vil det faldende støv ikke skade overfladen af ​​væggene;
 • Sticking tapet. Papirstrimler er pænt trimmet, uden lim og maling falder på loftoverfladen;
 • Når vægge er tørre, kan du ringe til mesterne. De vil hurtigt installere lærredet uden den mindste skade på tapetet.

Det viser sig, at den tredje mulighed er den mest optimale, selv om den er længst i tiden.

Opsummering

Alle gør det anderledes, og ingen kan bebrejdes for dette. Enhver af de viste muligheder har sine fordele og ulemper, så valget afhænger udelukkende af personen og hans reparations- og konstruktionsfærdigheder.
Hvis du vil have alt til at fungere perfekt, anbefales det at være opmærksom på den tredje mulighed. Det kombinerer begge metoder og vil være acceptabelt for dem, der ikke foretager hastende reparationer.