Hvor korrekt - første tapet eller hængende loft? Lad os forstå

Begynder at udføre reparationer i et hus eller lejlighed, deres ejere tænker på sekvensen af ​​forskellige typer af efterbehandling værker. Ofte er de interesserede i hvad de skal gøre først - et suspenderet loft eller tapet.

Dette spørgsmål er relevant, når hjemmehåndværkere uden relevant erfaring er involveret i designen af ​​rummet. Når du klæder overflader af vægge med tapet, kan der forekomme utilsigtet beskadigelse af strækningen af ​​tyndt lærred. Hvis de først laver muren på væggen, så kan man pletteres med lim ved fastsættelse af loftsplinten.

Arbejdsordre

Ifølge fagfolk, når du har brug for at arrangere og tapet og hængende loft, kan du vælge en af ​​to muligheder:

 1. Dæk vægge med tapet efter installationen af ​​loftet.
 2. Installer lærredet efter færdiggørelse af væggene og andre værker på værelset.

Begge disse muligheder betragtes som korrekte. Hvis reparationsforanstaltningerne overlades til specialister, opnås et positivt resultat.

Samtidig kan der på hvert trin af design opstå visse vanskeligheder, som påvirkes af en række nuancer:

 • om installationen af ​​loftsplint er planlagt (læs også: "Hvad skal man først klæbe med tapet eller loftplint - hvordan man gør det rigtigt");
 • hvilke materialer væggene er lavet af;
 • kvaliteten af ​​spændingsdugen og metoden til dens installation
 • omfang af kommende udkast til værker.

Du kan kombinere de forberedende aktiviteter på loftet og vægoverfladen. I slutningen udfør efterbehandling.

Fælles forberedende arbejde

Inden du udstikker det hængende loft efter tapetet eller før tapetet, skal du:

 1. Fjern de gamle efterbehandling materialer - normalt maling, gips eller tapet.
 2. Behandl overfladen af ​​væggene med primere med antifungale egenskaber.
 3. Reparér revner og andre mindre defekter.
 4. Påfør kitt og gips på overfladen.

Efter det forberedende arbejde skal installatørerne beregne parametrene for den fremtidige loftkonstruktion, og reparatører skal måle vægge og bestemme listen og antallet af byggematerialer, der kræves. Yderligere udkast til arbejde indebærer montering af baguetten til bunden, udførelse af lydisolering og montering af metalstruktur.

Herefter limer man først tapetet og derefter strækloftet, men først efter den endelige tørring af væggene. Kanten af ​​tapetet omkring baguetten skal skæres forsigtigt ved hjælp af en brevpapirkniv. Dette gøres inden du installerer lærredet, for ikke at beskadige det ved et uheld. Vægge med tapet klistret, fik lov til at tørre helt.

Først derefter gå videre til konstruktionen af ​​spændingssystemet. Masters skal installere belysningsarmaturer på loftet og montere panelet på en færdigmonteret struktur. Men for at garantere, at i færd med at udføre arbejdet, vil de ikke ved et uheld beskadige lærredet eller pletten, det er umuligt.

Første tapet, og derefter loftet

Når du beslutter dig for det første tapet eller strækloft, skal du tage højde for, at når du klæber et færdigmateriale, kan et præmonteret panel farves med forskellige byggematerialer - maling, klæbemidler, opløsningsmidler. Nogle af dem er i stand til at forlade hårdt fjernbare pletter og alvorligt beskadiger lærredets tekstur.

Derfor, hvis du har til hensigt at afslutte væggene med tapet og deres efterfølgende maleri, er det tilrådeligt at vælge indstillingen, når du har brug for: Først lim tapetet og stræk derefter strækloftet.

Denne metode har ulemperne forbundet med, at:

 1. Ved installation af loftet baguette skal mestere bore en masse huller i væggene til fastgørelsesanordninger. Dette forurener tapetet. Skaden kan minimeres ved hjælp af en perforator med en støvsuger, selvom effektiviteten af ​​denne metode er lille, men støvet bliver delvist fjernet.
 2. For at installere PVC lærred er det nødvendigt at opvarme luften i rummet til 60 grader. Nogle gange fører det til at skrælle tapet. Dette sker normalt som et resultat af hast under reparationer. Ifølge teknologien skal installationen af ​​spændingsfilmen ved hjælp af en varmepistol startes efter den sidste tørring af tapetet. Kun 6 dage efter klistring ved stuetemperatur bliver de immun for denne effekt.
 3. Når man beslutter sig for beslutningen om at lime tapet op til et strækloft eller derover, skal man tage højde for, at når man laver loftkonstruktioner, er der en vis ordning: efter de forberedende aktiviteter kommer en måler først til at måle størrelsen på rummet. Det vil tage omkring en uge at lave et lærred, hvilket betyder, at det limede tapet har tid til at tørre og blive resistent over for virkningerne af høje temperaturer. Årsagen til problemet med afskalning er derfor alvorlige krænkelser af indsættende teknologi eller brugen af ​​produkter af lav kvalitet.
 4. Nogle af eksperterne mener, at der kan opstå vanskeligheder, hvis det er nødvendigt i fremtiden, at genindsætte tapetet, fordi de vil presse baguette. Men denne ulempe er let at undgå - du skal bare klippe tapetet. Det er muligt at slå ud af niveauet langs omkredsen af ​​rummet, ifølge hvilket baguetten skal monteres, og derefter holde tapetet, fra denne linje. I nærværelse af ubetydelige forskelle er det let at dekorere dem med et bånd.

Montering af spændingsstof til tapet

Selv fagfolk har ingen konsensus om problemet: hvornår skal man opsætte et ophængt loft - hvilket er første tapet eller loft. Hvis du foretager et valg til den prioriterede opbygning af loftkonstruktionen, bør du vide, at det er nødvendigt at forberede væggene til indsætning af baggrunde, før man starter alle former for efterbehandling.

Årsagen til denne aktionssekvens er forklaret ved, at i tilfælde af en baguette, der ikke er fastgjort til en flad overflade, vil det se grimt ud, og ingen indretning vil fjerne disse fejl.

Før du beslutter dig for at lave et loftsloft inden tapetet eller efter, skal overfladen af ​​væggene være perfekt nivelleret og forsigtigt gennemboret. Det skal tages i betragtning, at tapetet under den første installation af loftet kan beskyttes mod skader ved brug af en film, men spændingspanelet kan ikke lukkes for at undgå forurening eller beskadigelse.

Professionelle, ved at afgøre, hvilken kø at lave et loft, mener, at fordelene ved denne mulighed er:

 1. Bevarelse af vægbeklædning.
 2. Nem tapet udskiftning om nødvendigt.

Glem ikke om ulemperne ved at installere loftet i første omgang:

 1. Materialet til opbygning af loftkonstruktionen er modtagelig for skader og snavs. I betragtning af dets betydelige omkostninger og det faktum, at det sjældent er muligt at rengøre lærredet, er det nødvendigt at tænke på, at det er hensigtsmæssigt at bruge denne teknologi.
 2. Efter montering af dekorative tape, vil skære tapet uden visse færdigheder være problematisk. I bedste fald er der sandsynligheden for skade på båndet, og i værste fald loftfilmen. Se også: "Stræklofter før eller efter tapet - hvordan man gør det."

Phased installation af loftet system

Hvis du ikke har valgt et valg, første tapet eller hængende loft, kan du blive bekendt med en anden måde. Det bruges temmelig sjældent, fordi det er dyrt, hvilket er urentabelt for ejendomsejere. Men denne metode minimerer ulemperne ved de tidligere beskrevne teknologier og garanterer arbejde af høj kvalitet.

I dette tilfælde udføre reparationer i etaper i en bestemt rækkefølge:

 1. Justering af væggens overflade.
 2. Fixation baguette.
 3. Wallpapering på væggene.
 4. Montering af spændeklæde.

Med denne række handlinger, når det ikke er nødvendigt at bestemme, at i begyndelsen - tapet eller strækloft er det muligt at undgå de ulemper, der er karakteristiske for traditionelle teknologier:

 1. Baguetten lægger jævnt på den tilberedte overflade uden dannelse af revner og huller.
 2. I processen med at installere denne rem dannes støv, hvilket ikke vil skade tapetet.
 3. Når de limes og males, er loftet ikke truet af forurening og skader. Baggrunde er meget lettere at passe under baguetten, og mindre huller kan nemt dækkes med indretning.
 4. Efter fuldstændig tørring dækkes overfladerne af væggene med en beskyttende film for at forhindre skade og reducere effekten af ​​høje temperaturer. Med en professionel tilgang kan fastsættelse af loftet ske uden frygt.
 5. Da der i tilfælde af installation af en klud ikke er behov for opvarmning af rummet, anses denne metode optimalt på grund af brugen af ​​overfladen og væggene og loftet er ligeligt bevaret. Derfor foretager valget først og fremmest limning af tapet eller hængende loft til montering, det er tilrådeligt at udsætte lidt flere penge til reparation.

Når en stor del reparationsarbejde er planlagt, bør du først og fremmest vælge ikke en række af deres gennemførelse, men en brigade af håndværkere, der har gode anbefalinger. Det er bedre for dem at overlade beslutningen om den optimale variant, det første loft eller tapet. Udtalelsen fra fagfolk om dette problem afhænger i høj grad af kundens specifikke situation og ønsker.

Hvad først strækker loft eller tapet - alle fordele og ulemper ved begge muligheder

For nylig er hængende lofter blevet meget populære, så på fora er folk i stigende grad interesseret i - hvad skal man gøre før, lim træet eller installere loftet? Absolut ikke noget svar på dette spørgsmål. Derfor foreslår jeg at overveje fordele og ulemper ved begge muligheder, så du selv selv kan bestemme, hvor bedst du kan gå videre.

Stretchloft kan installeres både før klæbende bånd og efterfølgende

Hvad skal man afslutte først

Argumenter til fordel for loftet

Taler om hvad man skal gøre foran - at trimme væggene eller lofterne, ikke aftag selv blandt specialister. Til fordel for den første prioriterede installation af loftsbeklædningen anføres følgende argumenter:

 • Ved installation af PVC-film anvendes en termopan, som negativt påvirker vinyl tapet - de ændrer farve og deformeres. Allerede ved en temperatur på 70 grader forringes materialet.

Derfor, hvis du planlægger at færdiggøre væggene med vinyl tapet, så først skal du helt sikkert strække loftet. Dette gælder dog kun for filmloftbelægningen, da stoffet strækkes uden brug af en termo pistol, og det er desuden mere holdbart. Prisen på et stofloft er dog en og en halv til to gange højere.

Varmepistol kan ødelægge vinyl tapetry

 • Loftet overtræk holder normalt længere end trelliserne. Derfor vil du sandsynligvis over tid genopbygge tapetet. Hvis loftet er installeret oven på tapetet, vil der være visse problemer ved demontering af gamle malerier.

Det ser ud til, at argumenterne er vægtige, så du kan bringe tvisten til ophør. Men faktisk, ikke så simpelt.

PVC film er let at rive med enhver skarp genstand.

Argumenter til fordel for tapet

I klæbende gobeliner til loftafslutning med den overvejede metode er der også nogle fordele:

 • Du risikerer ikke at plette loftet med lim eller endda beskadige det. Faktum er, at filmen kan bryde lige fra let kontakt med en skarp genstand;
 • Hvis væggen er ujævn, skal du inden klæbning af gobelinerne være forberedt - poshpaklevat og poleret, og i nogle tilfælde kan du endda bruge gips. Hvis der er et strækloft i rummet, for at forberede væggene på en lignende måde uden at beskadige loftet, er det ikke sandsynligt, at nybegynderen vil lykkes.

Putty vægge skal færdiggøre loftet

Af ovenstående kan vi konkludere, at det først og fremmest er nødvendigt at gøre væggene - for at fjerne gamle malerier og vurdere tilstanden af ​​overfladen. Hvis de har brug for tilpasning, er denne operation nødvendig før montering af loftdækslet.

Hvad angår yderligere handlinger, afhænger det hele af situationen. Hvis du for eksempel ikke er fan af hyppige reparationer, og ændrer tapet hvert tiende år, kan du først afslutte væggene. Der er også tilfælde, hvor folk først trimmer væggene, og så kommer ideen til at forbedre interiøret og trække strømmen, for eksempel i køkkenet i baggrundenes farve.

Stof stretch stof kræver ikke brug af en termisk pistol, så det kan monteres i enhver rækkefølge

Der er ikke noget galt med det, men kun hvis tapetet ikke er vinyl eller stof strækker stof. Ellers skal du først installere loftdækslet, og kun derefter gå videre til vægindretningen og forsøge ikke at plette og beskadige loftdækket. Sådan gør jeg det, vil jeg fortælle nedenfor.

Hvis loftet allerede er strakt

tapetsering

Hvis du har et strækloftet installeret, skal du klæbe trellerne for ikke at ødelægge filmen eller stoffet. Der er nogle tricks, der gør det muligt for en nybegynder at klare denne opgave uden risiko for at ødelægge spændingslærredet.

Arbejdet udføres i standard sekvensen:

Skridt af tapet

Instruktioner til at holde fast i vores situation er som følger:

Hvad gør først, tapet eller hængende loft?

Reparation kræver en ansvarlig tilgang og korrekt planlægning af alle handlinger. Derfor spørger folk, når man vender sig til et efterbehandlingsfirma, et fælles spørgsmål: "Hvad er tapetets første eller hængende loft?" Desværre kan dette spørgsmål ikke besvares entydigt, det kræver en individuel tilgang til hvert værelse og afhænger af, hvad indretningen vil være.

Hvad man skal gøre først: tapet eller loft

Der er to metoder, der er teknologisk korrekte og bruges efter behov, under hensyntagen til betingelserne for reparation af en bestemt genstand.

Den første vej, første loft efter tapet

Først og fremmest etablere et strækloft. Derefter tilbringer hele finishen. Eventuelle skader på tapetet er udelukket. I leddene af tapet og loft forbliver ikke leddene, hvilket letter klæbningsprocessen. Men det er vigtigt at pre-peel det gamle tapet og forberede væggen til reparation, kitt og justere.

Fordelene ved denne metode er som følger:

 1. Du kan ændre murenes færdiggørelse i fremtiden uden at påvirke loftet.
 2. Baggrunden er ikke beskadiget, når rummet opvarmes under installationen af ​​loftet.
 3. Forbliv ikke led og uregelmæssigheder.

Ulemper ved denne metode:

 1. Det installerede loft kan blive snavset ved vægpapir. Eller det kan skæres med en maleri kniv, når der skæres tapet.
 2. Hvis det teknologiske dekorative tape er fastgjort, vil det blive beskadiget under den yderligere afslutning af væggene. Vi bliver nødt til at gentage eller forlade ujævn og forkælet version.

Den anden vej, først tapet så loftet

Det første, der arbejder lim wallpaper. Og installationen af ​​ophængte lofter udføres efter færdiggørelsen af ​​alt reparationsarbejde. Denne metode giver dig mulighed for ikke at smøre eller ridser lærredet, når væggene behandles med en primer og kitt. Strækloftet forbliver sikkert og forsvarligt. Når alt kommer til alt, dråber primeren, der falder, det bliver ikke slettet, for ikke at nævne mekanisk skade. Denne metode bruges i tilfælde, hvor du planlægger at lim tapet og udføre en anden behandling af væggene.

Fordelene ved sådanne overflader er som følger:

 1. Loftet er ikke beskadiget, selvom væggene skal behandles i flere lag.
 2. Arbejdet er lettere og hurtigere end i den første version.

Men der er også ulemper:

 1. Under installationen af ​​strækloftet kan frisklyst tapet komme ud. Men dette kan undgås ved at vente en uge (for eksempel tungt uvævet tapet på basis af tørring i 5-7 dage) til den endelige tørring af tapetet, hvorefter rummet ikke vil være bange for at opvarme rummet.

fund

Disse to metoder er korrekte og gælder under reparationer. Deres valg afhænger af kundens krav og planlægning af arbejdet på stedet. Bemærk, at gode mestere med "lige arme" gør installationen af ​​stræklofter på et højt niveau i begge tilfælde.

Men der er en tredje metode - den mest korrekte, som mindst bruges, fordi den består af flere trin. Først klargør væggen til dimensionering af tapet. Dernæst monter profilen og installer realkreditlån til belysning og gardiner til gardiner. Efter lim tapet og installere hævede lofter. Denne metode består af flere faser af arbejdet og tager mere tid. Men resultatet er det værd. Ingen pletter, mekaniske skader og andre defekter.

Hvis du skal udføre reparationer i en bygning, skal du vælge en ansvarlig og erfaren specialist. Først derefter gå videre til valget af installation og køb af materialer.

Hvad første strækloft eller tapet? Ekspert Tips.

Hvad for det første, hævede lofter eller tapet?

Hej alle sammen. Der er et murstenhus på efterbehandlingstrinnet. I øjeblikket er der: gips, kittens vægge, plade. Planlagt: hængende loft, tapet, laminat, i et af værelserne gulvtæppet. Faktisk spørgsmålet: Hvad er sekvensen at gøre? Lofter siger vi skal først loft, og så vi tapet alle izgadim. Maleren siger lad os først tapet pokleim, og tapet skære mindre og chancen for at skære loftet er reduceret til nul. Det er også ikke helt klart, hvornår man skal installere laminat og installere døre.

sædvanligvis efterbehandling materialer går fra top til bund (maleri loftet, tapet, laminat)
men med stræklofter forskelligt, er de monteret efter tapetet. IMHO

Maleren siger lad os først tapet pokleim, og tapet skære mindre og chancen for at skære loftet er reduceret til nul.

For mig selv vil jeg gøre det, dyrere, men efter min mening med færre konsekvenser:

 1. Lofter installerer en monteringspose rundt omkretsen uden at installere nettet.
 2. Sticking tapet.
 3. Igen kalder jeg lofterne for lærredets spænding.

Runc skrev:
Jeg vil gøre det for mig selv

Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned? Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?
Spørgsmålet er ret retorisk, men det mest interessante er, at jeg snart kommer over for et sådant dilemma.

dept103 skrev:
Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned?

Beklager, skift til hvad? Krydsfiner efter reparation i 10 år, jeg planlægger ikke, i det mindste at afslutte den nuværende reparation.

dept103 skrev:
Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?

Og hvordan vil de komme derhen? Jeg planlægger bare at skære dem i en baguette, selv om det sandsynligvis skal lukkes med en sokkel.

San San skrev:
men med stræklofter forskelligt, er de monteret efter tapetet.

I loftet firmaet blev jeg fortalt dette: Forbered helt væggene til at klæbe (kitt, etc.), så loftet, så tapetet. Det forekommer mig, at de ikke vil være ansvarlige for mulige skader på tapetet. Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

bvn-2005 skrev:
ønsker ikke at bære ansvar for eventuelle skader

+1, hvor hver etape (stilling eller hold) i forbindelse med udførelsen af ​​sin del af arbejdet søger bedre betingelser: tapetproducenter er interesseret i loftets frihed (det seksuelle knudepunkt er en.. bliver lukket af soklen), og montørerne af loftet er fri for vægge fra overfladerne.
Men ingen af ​​dem taler til dig, at arbejdet skal gøres både for andre at afslutte og omvendt, med andre ord kan du lim tapetet efter loftet og loftet efter tapetet og omkostningerne ved at afslutte de tilstødende vægge eller loft eller gulv i forhold til udkastet næsten det samme. + -5% er ikke vschё-her er bare en kommerciel interesse og menneskelig dovenskab. Det er alt sammen. ****

Allerede to af loftet trak jeg, og begge gange i følgende rækkefølge:

 1. Gips, kitt, primervægge.
 2. Loft baguette.
 3. Baggrund.
 4. Spænding af loftet.
 5. Loftsplinter.

Begge gange var kommoder og lofter fra forskellige virksomheder, begge gange foreslog de selv en sådan ordre, og der var ingen indvendinger som "hvorfor skulle vi komme 2 gange".

bvn-2005 skrev:
Det forekommer mig, at de ikke vil være ansvarlige for mulige skader på tapetet. Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

alle ønsker at dække røven. )))
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer (de kan arbejde selv under kundens ophold)
Jeg svarer deres arbejde til møbelproducenternes arbejde. på tidspunktet for at finde reparationen))

2Profan27 du er meget heldig, nu er denne tilgang sjælden.

San San skrev:
Nu er denne tilgang sjælden.

hvis estimatet er uforgiveligt,, force majeure på grund af fejlen eller kundens ønske,,.
og måske var der en recession (krise) og aftalt (gik) til indrømmelser.

San San skrev:
du er meget heldig, nu er denne tilgang sjælden.

Hvornår er "nu"? Jeg lavede det første loft for 3,5 år siden, og det andet - 2 uger siden.

2Profan27 bliver bedre, i Moskva - en sjældenhed. (((((

San San skrev:
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer (de kan arbejde selv under kundens ophold)

Montering baguette omfatter boring et stort antal huller i væggene. Det er meget rart at gøre det "efter hovedreparationen" - med nyt tapet. Jeg glemte at angive ovenfor: min baguette blev også knyttet til det rene gulv.

Runc skrev:
For mig selv vil jeg gøre det, dyrere, men efter min mening med færre konsekvenser:

 1. Lofter installerer en monteringspose rundt omkretsen uden at installere nettet.
 2. Sticking tapet.
 3. Igen kalder jeg lofterne for lærredets spænding

Dette er en god ordning.

dept103 skrev:
Og hvordan har du planer om at ændre tapetet - ring loftet for at spise linned? Og hvis tapetet er under en baguette, hvordan vælger du dem når du skifter?

Fjern baguetten. Meget sværere at vælge tapet under under profilen

Runc skrev:
Og hvordan vil de komme derhen? Jeg planlægger bare at skære dem i en baguette

Du ville gerne sige på profil..

bvn-2005 skrev:
Og hvis loftet er stødt, når de klæber - de nyder kun godt af.

Fordelen for dig. Hvis en baguette centimeter 3 så tapeter lettere at klæbe Du kan underlimme op til en baguette fra en centimeter til to. Arbejd forsigtigt med en kniv. Held og lykke

San San skrev:
Jeg tror, ​​at specialister i hævede lofter, som en separat struktur fra bygherrer, skal arbejde efter større reparationer

Du kan medbringe polyethylenbetræk alle møbler gulve. Tape væggene med beskyttende maling gardin. Inviter en specialuddannet person, der vil holde og holde støvsugerslangen over perforatoren. Spørgsmålskurs

Tro det eller ej, men i min praksis var der ingen problemer med at installere stræklofter efter tapet.
måske en god støvsuger. )))

og når møbelproducenter arbejder (indbyggede skabe), dørinstallation mv. Der er ingen mulighed for at ødelægge tapetet?

alle gør som han mener korrekt (hver opgave har flere løsninger), men RESULTATet er vigtigt for mig som ansvarlig person (til reparation af lejligheden).

San San skrev:
og støvsugeren til et interiør i et hjørne omkostninger? ))

Hvad et dumt spørgsmål? Hvad er støvsugeren for først og fremmest at eksponere det nye laminat og tapet, og så kræve heroisk over dem med en støvsuger? Støv og kroshevo fra boringen blev naturligvis fjernet rettidigt, men ikke fra det rene gulv, men fra den sorte.

2Profan27 støvsuger bruges til boring, for ikke at samle støv på gulvet og væggene.

San San skrev:
i Moskva - en sjældenhed. (((((

Jeg vil fortælle dig mere. Næsten ingen

San Sanych, du vil ikke tro det - jeg ved, hvad støvsugere bruges til! Ud fra dit faglige synspunkt, for at trække løftet fra kunden til udlejning af denne enhed og til den ekstra person, der holder bagagerummet. Og jeg er ikke en pro jeg er en profan.

Oleg skrev jeg:
Meddelelse fra San San
i Moskva - en sjældenhed. (((((
Jeg vil fortælle dig mere. Næsten ingen

Muscovites, rolig! Men vi, provinserne (180 km fra CAO) har ikke noget, der er i Moskva. Dit valg af materialer, teknologi og værktøjer. Og også penge.

Loftet er strakt, så loftet baguette er installeret (hvis det leveres), så tapetet limes, skæres fra baguetten (nedenunder).
blot:

 1. når man installerer loftet, er det muligt at beskadige væggene (jeg ved ikke hvor heldig nogen er, men jeg har flået af stykker, en kendsgerning) bores hver 10 cm, jeg lavede en generel høst efter hvert værelse;
 2. i livet er alt muligt, og om nødvendigt skiftes tapetet, inden du ændrer loftet, vil være problematisk at fjerne tapetet (du skal omhyggeligt trimme, det er muligt at beskadige tapetet);
 3. Baguette er ikke knyttet til tapetet (faktisk papir / non-woven), og er limet til primet kittet).

Der er inkonsekvens i terminologi. I hverdagen af ​​loftstrammerne kaldes "baguette" ofte et fastgørelsesorgan, som tager lasten fra loftet og overfører det til væggene - hvad der ellers kaldes en "profil". Et dekorativt element, der dækker loftets overgang med en væg, kaldet "loftplint". Under alle omstændigheder var de takmonterede, som jeg havde handlet med, med disse meget begreb. Og inden for rammerne af en sådan sproglig metode kan du ikke først "strække loftet" og derefter "installere baguetten", da loftet holder fast på "baguette".
Da jeg beskrev min sekvens, fulgte jeg denne terminologi.

alla40 skrev:
Loftet er strakt, så loftet baguette er installeret (hvis det leveres), så tapetet limes, skæres fra baguetten (nedenunder).

Dette forudsættes at væggene ikke er kurver. Vi laver ikke kiks på baguetten og måler ikke den. De bliver dækket af silikone i bunden af ​​hulet og det glitter

alla40 skrev:
når du installerer loftet, er det muligt at beskadige væggene (jeg ved ikke, hvor heldig nogen er, men mine stykker brækkede

Gipset holder sig løs en gang og falder af, men hvis skruen bryder ned ved perforatoren, så hvor det vil holde sig et stykke bore, er det vanskeligt at forudsige

alla40 skrev:
Baguette er ikke knyttet til tapetet

Hvad er der for baguetter Polyurethan, de limer normalt og det er på tapetet

Profan27 skrev:
Der er inkonsekvens i terminologi. I dagligdagen er loftstrammere, "baguette" ofte kaldt en fastgørelse,

Hvis en sådan spænder kommer til dig og kalder profilen baguette, chase ham til nakken

Profan27 skrev:
for at udvinde fra kunden løftet til udlejning af denne enhed

det handler ikke om mig. Jeg har min egen industrielle støvsuger. yu

Oleg skrev jeg:
Hvis en sådan spænder kommer til dig og kalder profilen baguette, chase ham til nakken

Jeg gentager - jeg har to lofter strakt "af sådanne spændinger" uden den mindste pretense. Og når det drejer sig om følgende reparationer, vil jeg ringe til dem, jeg vil ikke bruge dit råd.
Her i samme emne bruger Runc også betegnelsen "montering baguette".

Oleg skrev jeg:
sådan en spænder og kalder profilen baguette jagter ham i nakken

uden undtagelse, herunder stræklofternes hjemmesider, kalder de profilen en baguette, og der er ikke noget mærkeligt for din forvirring

Oleg skrev jeg:
Hvad er der for baguetter Polyurethan eh

polyurethan er bare limet til tapetet og dette komplicerer processen med limning med trimning under støbeformen
Og hvis det på emnet selvfølgelig er loftspændingen lavet efter tapetet, men før parketten (og alle bruger perfekt med en støvsuger og ikke

Oleg skrev jeg:
Inviter en specialuddannet person, der vil holde og holde støvsugerslangen over perforatoren. Spørgsmålskurs

Når alt kommer til alt, går 1900-tallet allerede i gang. Og hvis du ser videoer på YouTube, hvordan udenlandske kolleger arbejder og ser alle værktøjerne og tilpasser sig, vil du forstå, hvad du har brug for for at blive bedre (for eksempel forstod jeg), og hvis vi altid forsøger at tjene penge med en stenøkse (uden at investere i udstyr) dette er kun kunstnerens samvittighed)

Hvad er først: tapet eller loftloft?

En unik løsning på dette problem kan ikke tilbyde selv fagfolk med mange års erfaring. Modsætningen ligger i, at der er reelle risici for at skade i den næste fase af arbejdet. Belægningen arrangeret tidligere, uanset om vi taler om tapet eller hængende loft. Der er to muligheder for sekvensen af ​​denne type arbejde:

 • Installationen af ​​en strækfilm eller stofplade sker efter færdiggørelsen af ​​alle byggeri og efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 • I første omgang er strækloftet monteret, og kun så vægge limes med tapet.
I betragtning af begge disse metoder med hensyn til fremstillbarhed og overholdelse af byggekoder kan vi med sikkerhed sige, at de er fuldt literære og har ret til at bruge. For at vælge, hvad der skal limes tapetet eller strækloftet først, følg rummets specifikke parametre og under hensyntagen til arbejdsvilkårene. Under alle omstændigheder, hvis færdiggørelsen og udsmykningen af ​​lokalerne udføres af højtuddannede med den nødvendige erfaring, vil både disse og andre værker udføres på et højt kvalitetsniveau. Dette er en teori, men i praksis går det ikke altid glat.

Stretch loft enhed efter tapet

Proponenter af denne metode som hovedargument peger på følgende omstændighed: Et færdigstilet strækloft i færdigbehandling af vægge (herunder pasta med tapet) kan sandsynligvis blive forurenet med lim eller maling. Der er også risiko for at beskadige lærredet med en skarp genstand (trowel eller saks), når du vægrer eller maler en væg.

 • For at installere profilen af ​​strækloftet langs væggen er det nødvendigt at bore mange huller. Dette giver meget lille støv, der akkumuleres på tapetet.

For at minimere indtræk af støv fra boreområdet af væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller udvej til en almindelig husholdnings støvsuger. Også en temmelig effektiv måde at beskytte vægge med tapet på er at dække dem med en speciel film.

 • En af betingelserne for højkvalitetsmontering af strækloftet er opvarmning af rummet til +60 ° C. En sådan høj temperatur kan påvirke tapetet negativt og få dem til at ligge bag overfladen af ​​væggene. Ofte er der sådanne øjeblikke, når der er et skynd at udføre reparationer. Hvis kunden eller entreprenøren har travlt med at færdiggøre efterbehandlingen af ​​lokalerne og sætte genstanden i brug, bruger de ofte en varmepistol ved installation af strækloftet uden at vente på, at væggene tørrer eller er blevet malet over med tapet. Selvom der i instruktioner til tapetlim eller maling er angivet, hvor længe de tørrer ud og hvor lang tid det tager at skabe en komplet belægning på væggene. Efter 4-5 dage klæber tapetet i overensstemmelse med overholdelse af teknologi som en normal bestandighed betydelige temperaturfald.

I praksis er en måler fra et firma, der leverer tjenester til fremstilling og installation af spændingsdukker, kaldet efter at rummet har fuldt ud erhvervet sine endelige dimensioner. Det vil sige, væggene er forberedt til efterbehandling, eller tapet er allerede indsat. Det tager som regel en uge at fremstille et stof eller PVC-loft. Denne gang er nok for tapetet ikke kun at tørre, men også at erhverve alle styrkeegenskaber.

 • Installation af stræklofter kan forårsage deformation, beskadigelse eller forurening af tapet. Som nævnt ovenfor er sådanne sager kun mulige på grund af kunstnerens lave professionalisme.
 • Da profilen af ​​strækloftet, der er installeret omkring rummets omkreds, trykker på den øvre kant af tapetet, kan der i fremtiden være vanskeligheder, hvis der er behov for at klæbe tapetet igen. Men dette er mere fjernet problem end den virkelige. Udskiftet tapet inden fjernelse fra væggene er let trimmet til selve kanten. En ny tapet uden meget besvær, der sidder fast. Selv med minimale forskelle kan den ujævne topkant nemt gemmes med et dekorativt bånd.

Stræklofter inden tapet

Ved at vælge teknologien til at strække loftet til vægternes klæbning med tapet, er det nødvendigt at tage højde for forudsætningen - kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​vægflader til efterbehandling er vigtig. Det vil sige, at væggen skal være flad og pudset. Trods alt vil baguetten monteret på væggen med fejlene fremhæve alle uregelmæssigheder på den.

 • Materialer til vægdekoration (tapet, dekorative gips, maling, etc.) vil være helt sikre. Da der ikke er nogen risiko for forurening eller beskadigelse under installationsarbejdet på enheden af ​​strækloftet.
 • Baggrunde indsættes efter installation af strækloftet, om nødvendigt kan du nemt ændre dem til andre.

Den overvejede metode til at arrangere et strækloft har også negative aspekter, som kan manifestere sig med en lav kvalifikation af specialister, der udfører både montering og vægbeklædning af vægge. Det handler om følgende:

 • Materialet, der bruges som et strækloft i lærredet, er også udsat for mekanisk belastning og ekstern forurening, som kan resultere i fuldstændig forringelse. I betragtning af at strækloftet er et temmelig dyrt element i rummets indre, skal du veje sekvensen af ​​handlinger: Først skal du strække loftet eller lim tapetet.
 • Det er svært at trimme toppen af ​​det indsatte tapet. De reelle risici er høje for at bryde baguettes dekorative strimler eller at rive selve lærredet.

Hver af disse metoder er attraktiv på sin egen måde. Derfor at beslutte at det første suspenderede loft eller tapet, skal du. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er, at metoden til at arrangere et loftblad i et rum med helt færdige vægoverflader (med tapet fast på dem) i dag betragtes som traditionelt.

Vi løser problemet: Første strækloft eller tapet? - 19 billeder

Engageret i reparation på professionelt niveau undgår eksperter at give bestemte svar herom. Og de gør det rigtige, for inden du begynder at udføre en bestemt type arbejde, bør du grundigt undersøge de lokaler, der står til deres rådighed. Vær opmærksom på ejerens ønsker, for at præcisere nogle detaljer, som kun ved første øjekast synes at være ret ubetydelige og ikke værdige opmærksomhed. Desuden er fordele og ulemper i hvert tilfælde.

Første tapet - derefter strække loftet

Fallgruber, der før eller senere kommer op under reparation, er selvfølgelig også til stede i denne sag. Vær meget opmærksom på dem. Som de siger, er advaret forarmet.

Risikoen for forurening af væggens overflade under installation af lofter

Brug af en varmepistol

Dette problem har imidlertid en elegant løsning på sin enkleste måde: hvis du beslutter dig for at arrangere væggene først og derefter installere det hængende loft, pause mellem disse to operationer. Den optimale tid til den efterfølgende sikre installation af stræklofter er 5 eller 6 dage.

Der er en anden ulempe ved muligheden "første tapet - så strække loftet" - dette er en hypotetisk sandsynlighed for problemer under unstuck. Efterhånden begynder selv de mest elskede tapeter at pale, og øjnene kræver friske farvesammensætninger og visuelle løsninger.

Kan du hurtigt og uden nerver klare eliminering af allerede irriterende tapet? Tænk nu.

Første strækloft - så tapet

Du, efter at have ventet på en bestemt pause, begynder at holde dit valgte tapet. Hvilke vanskeligheder kan du have i denne sag?

Mekanisk skade på nettet

Særligt trist kan være konsekvenserne af kemikalier ind i, fordi det i så fald er svært at fjerne farvede (hvis nogen overhovedet) pletter på et nyt og behageligt øje. Ca. som i billedet nedenfor.

Vanskeligheder med korrekt trimning af tapet efter størrelse

Det kan måske virke for dig, at vi med vilje afskrækker dig fra først at installere det nedhængte loft og derefter limer tapetet, men det er slet ikke tilfældet. Blandt de fordele, som denne mulighed giver:

 • let ændring af en tapet til en anden i den fjerne fremtid;
 • fraværet af termiske virkninger på væggene;
 • beskyttelse af vægge fra støv og snavs, som er uundgåelige ved installation af lofter.
Det er vigtigt at huske, at uanset hvilken indstilling du vælger, Primær behandling af vægge med gips er påkrævet. Enhver professionel gruppe er meget opmærksom på dette, så hvis du ser at de "specialister" du ansætter med succes ignorerer dette stadium, chase dem væk - det lykkes ikke at reparere noget godt!

For nylig praktiserer nogle eksperter den tredje metode, hvis største ulempe er dens varighed.

Operationsalgoritmen er i mellemtiden meget logisk:

 1. installation af en guide baguette beskyttende vægge mod mulig forurening;
 2. nøjagtig klæbning af tapet med præcis trimning i højden og under hensyntagen til vinkelbøjningen;
 3. direkte installation af en spændingsduge.
I teorien er det den tredje, faktisk en kompromisvariant, der synes at være den mest korrekte. Men i virkeligheden kræver det mestre mestere mere tid til at udføre et bestemt arbejdsområde. Herfra og dens nogle upopularitet i det professionelle miljø.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Hvad laver først - tapet eller loftsloft?

Spørgsmålet om, hvad der skal installeres først - tapet eller loftloft - er normalt relevant i tilfælde, hvor det er planlagt at udføre reparationer alene. Hvis hjemmehåndværkere har travlt at samle, er der en stor risiko for skade på den allerede monterede tynde lærred, når der indsættes vægge. Og i den omvendte situation, da den første fase var det dekorative design af væggene, kan indførelsen af ​​loftsplinten føre til pletter på overfladen.

Betingelser kræver opmærksomhed

Eksperter med samme succes kan handle i begge scenarier - deres faglige uddannelse og gode erfaringer vil bidrage til at undgå almindelige problemer. Men begyndere ved valg af sekvensen skal tage højde for adskillige faktorer:

 • grundmateriale af væggene;
 • kvaliteten og fuldstændigheden af ​​udførelsen af ​​den hårde finish
 • om du vil have brug for et loftsplint
 • hvorfra strækstoffet er lavet, hvilket monteringssystem på loftet er planlagt til brug.

Det rationelle trin vil være forening af ru værker på vandrette og lodrette overflader. På dette stadium udføres standardmanipulationerne:

 • Resterne af den gamle vender - Gips, maling, tapet;
 • mindre defekter er faste, revner er fyldt;
 • væggene er dækket af svampeforbindelser;
 • overfladerne er nøje justeret.

Derefter kan du fortsætte til måling af lokalerne på grundlag af de data, der er indhentet til købsmaterialer. Installatører bestemmer de mulige dimensioner af de færdige loftprodukter, beregner også området af væggene og det omtrentlige antal ruller. Den hårde finish har en betydelig indvirkning på indretningens endelige egenskaber, så det er nødvendigt at justere væggene og loftet for en af ​​de teknikker, der diskuteres nedenfor.

Først tapes væggene og installerer derefter loftet

I betragtning af at det er bedre at først - tapet eller hængende loft, oftest foretage et valg til fordel for den prioriterede udsmykning af væggene. Denne løsning er især vigtig, når et materiale med mulighed for yderligere farvning vælges til pasta.

Godbidder

 • fremstillingen af ​​et strækloft under ordren tager normalt flere dage, denne periode er tilstrækkelig til fuldstændig tørring af væggene;
 • Du kan vælge designet af det loft, der passer bedst til indretningen - når tapetet allerede er limet, er det lettere at forestille sig det komplette billede af rummet og bestille et produkt, der er harmonisk i farve og tekstur;
 • ganske ofte efter ikke-professionel lakering begynder de øvre hjørner af papirduer at bevæge sig væk. Denne teknik gør det muligt at undgå sådanne fejl - arkets kanter vil være tæt fastspændt baguette.

ulemper

Ved montering af en baguette på væggen dannes der mange huller, og det resulterende støv samler uundgåeligt på den friske finish. For at neutralisere konsekvenserne bruger fagfolk aktivt en puncher med en støvsuger.

Hvis du i fremtiden vil ændre væggenes design, er det muligt at rengøre basisoverfladen: tapetet vil blive presset med en baguette. Her skal du omhyggeligt klippe papirlaget. For at undgå yderligere vanskeligheder skal fagfolk, inden man skærer materialet fra rullen, mærke på væggene baguettens installationslinje og ud fra det fastsætte dåserne. Det er muligt, at der i processen vil være en dråbe eller en smal strimmel forbliver uden afslutning, den vil blive maskeret med en indsats eller et dekorativt bånd.

Først loftet, så tapetet.

Man bør huske på, at hvis man i den tidligere version af væggen var i stand til at beskytte filmen (for at undgå støv, der blev genereret under baguetteinstallationen), er det ikke muligt at dække det færdige loft under efterbehandlingslokalet.

For at forstå omfanget af arbejdet bør du studere teknologien for installation af PVC-klæder ved hjælp af harpunmetoden - de er mere efterspurgte inden for indretning:

 1. Langs rummets omkreds er en baguette fastgørelseslinie.
 2. Langs det er monteringshuller, trinnet er 15-25 cm
 3. Baguette er installeret med dowels.
 4. Lærredet opvarmes og spændes, dets stive kant er fastgjort i baguetternes spor med hjælp af en lås.
 5. Sporet er maskeret med en dekorativ profil.
 6. PVC-film er selvnivellerende efter afkøling, folderne fjernes på grund af spændinger.

Stoflofter er fastgjort som følge af brugen af ​​en no-gunpun-teknik, forskellen ligger i metoden til at indføre kanten af ​​nettet i baguetten.

Installation af PVC klud harpoon metode

For at minimere konsekvenserne af en hvilken som helst rækkefølge af installationen, skal du korrekt vælge den type loftbeklædning. Vinylprøver er yderst følsomme for mekanisk belastning, selvom en champagnekork er taget af, kan det medføre dyre reparationer. En skridtlængde, trowel og enhver uforsigtig bevægelse, når du sætter tapet på, vil forårsage skade på filmen.

Stoflofter er stærkere, de er næsten umulige at gennembore med et stumt objekt. Derfor, hvis du vil reparere fra toppen ned, er det bedre at vælge en sådan overflade.

Godbidder

 • du kan sikkert ændre væggenes finish - den udføres uanset loftet;
 • Termisk effekt forekommer før fiksering af det dekorative lag, hvilket betyder, at det ikke er truet med afskalning.

ulemper

Strækmaterialet er sårbart over for skader og snavs, og der skal tages højde for pleje, når man smider vægge. Vi må heller ikke glemme at trimning af tapetet vil være yderst vanskeligt.

Gennemførelsen af ​​denne metode er af høj kvalitet kun tilgængelig for dem, der har stor erfaring med reparation i boliger, færdigheder er nødvendige for at gennemføre alle trin omhyggeligt og uden tab af kvalitet.

Et værdigt alternativ - kombinationen af ​​efterbehandling vægge og lofter

Teknikken gør det muligt at minimere ulemperne ved de beskrevne muligheder, men med det vil omkostningerne og arbejdsomkostningerne øges lidt.

Kombinationen af ​​væg og loft

 • ruvevægge og lofter
 • montering baguette;
 • stikker tapet;
 • montering af en spændeklæde.

Baguette er installeret på en allerede flad væg, uden dråber, revner og huller. Alt støvet arbejde vil blive udført, inden det færdiggøres. Selv hvis man efter at have fastgjort tapetmaleri af væggene vil blive organiseret, vil disse manipulationer ikke berøre loftet på nogen måde. Professionals siger, at i et sådant scenario er det meget lettere at passe tapetet under baguetten og skjule fejlene med et maskeringsbånd.

Efter fuldstændig tørring af den dekorerede overflade er den dækket af en film for at minimere risikoen for skade og udjævne indflydelsen af ​​høje temperaturer. Derefter strække lærredet og dekorere kløften.

Gennemførelsen af ​​reparationer involverer 2 afganger af installatører - til installation af en baguette og for spændingen af ​​lærredet. Lad denne faktor påvirke stigningen i omkostningerne ved ordren, nøjagtigt arbejde og æstetisk resultat vil kompensere for de dermed forbundne omkostninger.