Hvad først lim tapet eller hængende loft: det rigtige valg

Under en eftersyn omfatter efterbehandling i en lejlighed normalt skift af gulvbelægningen, efterbehandling af væggene og loftet.

Ved reparation af gulvet er alt klart, det sker først.

Men med væggene og loftet opstår spørgsmålet: Hvad skal man først limes på tapetet eller strække loftet?

Faktisk er hver af disse processer skabt i rummet ved støv og snavs, der bidrager til forureningen af ​​den nye coating.

For at træffe den rigtige beslutning er det nødvendigt at omhyggeligt forstå ordren for hvert job, forholdet mellem dem og de anvendte materialer.

Faktorer der påvirker arbejdsordenen

I den nuværende situation vil eksperter tilbyde 2 måder at afslutte:

 • Afmontering af vægge efter montering af en spændeklæde;
 • Montering af spændeklæde efter limning af tapet og efterbehandling af alle færdiggørelser i lejligheden.

Begge muligheder er korrekte, og hvis de udføres korrekt, vil gode specialister give et positivt resultat. Men i virkeligheden kan hvert arbejde præsentere sine vanskeligheder.
Det hele afhænger af reparationsbetingelserne og nogle faktorer:

 • Om installationen af ​​loftplint
 • Hvilket materiale væggene er bygget af;
 • Anvendt spændingsdukke med fastgørelsessystem;
 • Kvaliteten af ​​foringen, som vil påvirke hyppigheden af ​​dens forandring;
 • Tekstur og farve vælges under spændevævet.

Den optimale løsning på problemet med hårdt arbejde

Der er en optimal vej ud af den situation, der er opstået, hvilket omfatter fælles groft arbejde på væggene og loftet.

Dette efterfølges af den endelige finish. Men på grund af udførelsen af ​​værker i flere faser øges omkostningerne og kompleksiteten af ​​reparationer, hvilket ikke altid passer til kunden og entreprenøren.


Samarbejdsprocessen består af:

 • Fjernelse af gamle efterbehandling materialer;
 • Primervægge antifungal sammensætning;
 • Eliminering af defekter i form af revner, huller mv.
 • Nivellering af overfladen, gips og kitt.
 • Efter færdiggørelsen af ​​overfladebehandling foretager målerne samtidig deres opgaver: installatørerne måler deres konstruktion, tapeterne måler væggene.

Finalen af ​​udkast til værker består i at fastgøre en baguette til bunden, montering af en metalstruktur, der lægger lydisolering.


Efter at have gennemført alle udkast til forberedelse af værelset, fortsætter holdet til vægpapir. Lim tapetet efter at overfladen er helt tør. Alle kanter under baguetterne skæres med en brevpapirkniv inden installationen af ​​strækmaterialet, for ikke at skade det ved et uheld.

De indsatte vægge er efterladt til tørring, hvorefter installatørerne af spændingsstrukturen påbegynder deres opgaver.

Deres job er at installere loftslys og fastspænde spændevævet til en forberedt struktur.

Denne rækkefølge af den fælles proces er heller ikke ideel. Der er ingen garanti for, at installatørerne ikke ved et uheld vil beskadige finérmaterialet. Men en sådan sekvens af udførelse af alle handlinger er den bedste løsning på problemet.

Montering af malerier før væggene

Den primære installation af spændingselementer er gavnlig ved valg af PVC lærred. Under strækningen er det nødvendigt at opvarme rummet og lærredet med en varmepistol, hvilket kan påvirke limet tapet negativt.

Øget temperatur bidrager til bagvæggen af ​​leddene fra væggene, og nogle arter kan endog deformeres.


Hvis der vælges klæder af lyse farver, papir eller stof til udsmykning af væggene, er de bedre at holde sig fast efter at have installeret loftet. Faktum er, at de er bange for vådrensning.

Og uden dette kan du ikke gøre. For at løse profilen i væggen er det nødvendigt at bore huller, så støvdannelse kan ikke undgås. Især stærkt farvet rød mursten.

Det er mere hensigtsmæssigt at montere en dekorativ sokkel på det strakte loft. Det er fastgjort på en nøggen mur, fordi lærredet er for skrøbeligt, og lærredet "spiller" ved forskellige temperaturer sammen med basispladen.

Under limning af basisplader er der ingen risiko for farvning af strimlen med lim. At klippe kanterne af arket ligger på kanten af ​​soklen, hvilket sikrer sikkerheden på lærredet.


Før du starter reparationen, er det nødvendigt at tage højde for hyppigheden af ​​at ændre tapet Hvis de skulle hyppigt limes igen, så er det bedre at klæbe ende-til-ende til en dekorativ sokkel. De vil være lette at fjerne fra overflader uden at beskadige spændevævet.

 • I dette tilfælde er ordren som følger:
 • Overfladebehandling af væggene;
 • Loftsinstallation;
 • Montering af dekorative sokler;
 • Pasta bunden.
 • Limning tapet inden installation af loftet

Installation af et loft i et tapetbelagt rum kræver foranstaltninger for at bevare dem mod forurening og beskadigelse. Den største fjende af rå tapet er udkast og abrupte klimaændringer. Værelset skal tørre i mindst 5 dage, hvorefter det er ønskeligt at lukke alle vægge med folie.

Boreoverflader til baguetter skaber støv i rummet, som ikke kun skal klare sig på gulvet, men også på væggene. Reduktion af støvdannelsen vil hjælpe med at bruge en stans med en støvsuger.


Ulempen ved denne metode er vanskeligheden ved at fjerne den pressede baguette tapet, når de limes. Faktisk er det ikke. De er nemme at skære med en kniv på en baguette og klæbe ny rump til den. Overholdelse af enkle regler og forsigtighed ved montering af loftet vil holde den nye indretning på væggene.

Efter at have undersøgt fordele og ulemper kan man sige, at installation af loftet kan gøre lidt skade på tapetbelagte vægge. Grundlæggende er installationen af ​​loftet den endelige reparation.

Og hvis spørgsmålet opstår, at man først limer tapetet eller det nedhængte loft, er det bedre at holde sig på de primære pastavægge.

Nyttige videotips fra eksperter:

Men foruden råd fra mesterne hviler det sidste ord altid med ejeren af ​​lejligheden.

Fortæl dine venner om denne artikel i det sociale. netværk!

Livet hacking: Hvad skal man gøre først, tapet eller loftet

For at opnå et kvalitetsresultat skal du kende mange vigtige nuancer. For eksempel spørger mange mennesker spørgsmålet: "Hvad først: lim tapetet eller strække loftet?" Hvorfor dette spørgsmål er overhovedet, hvad man skal gøre før - fordi en proces kan påvirke det andet negativt eller komplicere reparationsprocessen.

Baggrund eller suspenderet loft det første: ekspertudtalelse

Hver specialist foretrækker at foretage reparationer i henhold til hans ordning under hensyntagen til de generelle teknologiske aspekter. Men uden at kende egenskaberne ved dit hjem og den tidligere reparation, vil det ikke straks fortælle dig, hvor det begynder.

Hvis du ikke planlægger at ændre tapetet ofte, så er det bedre at begynde at færdiggøre væggen først.

Så hvad gøres først:

 1. Den første mulighed. Det afhænger af hyppigheden af ​​wallpapering. For eksempel, hvis før tapetet ikke blev fastgjort igen i ti år eller mere, så indtil baguetten til PVC blev fastgjort, kunne du limke tapetet, og så kunne lærredet strække sig over dem. Hvis reparationen er udført af mesteren, vil de ikke deformere tapetet på nogen måde; hvis du har erfaring med limning og montering af loftet, skal alt også gå gennem netop.
 2. Den anden mulighed. Det gælder for dem, der plejede at lim ofte tapet. Derefter skal du limes tapetet under kanten af ​​strækloftet. Det vil sige at holde på væggen med nyt tapet, du kan nemt fjerne det gamle. Spændingsstrukturer, når du fjerner det gamle tapet, påvirkes ikke.

Hvordan man gør, beslutter, baseret på den opfattelse, at oftere du foretrækker at lim tapet, desto bedre er det at klæbe dem efter at loftet er blevet rettet.

Hvis der imidlertid fremhæves anmeldelser på særlige fora, kan vi sige, at folk også ser på de omstændigheder, der ledsager reparationen. For eksempel holder de første pindeplanker, ofte gør det med maleri. Efter kløften, der var tilbage mellem bundplader og vægge, er de fyldt med kitt. Og først så tapes limet.

Det viser sig, at under det efterfølgende reparationer fjernes det gamle tapet, og derefter limes nye. Et loftsplint er ikke nødvendigt at installere, men du kan bare male igen, hvis de står i kontrast til det nye tapet.

Baggrund eller nedhængt loft: Hvad første (video)

Sådan limes tapet med strækloft: procesegenskaber

Hvis du allerede har besluttet det i første omgang - et ophængt loft eller tapet - arbejde lettere. Af den måde er der en anden mulighed, men arbejdere tager sjældent det, fordi det er mere besværligt, men pålideligt.

Der er to almindelige måder at installere et strækloft på - hæftning og harpun

På de vægge, der allerede er forberedt til at klæbe tapet, kan du montere en strømpakke. Så pokleit tapet, og først da, i sidste tur, at strække selve lærredet.

Så hvis du beslutter dig for at strække loftet efter tapetet:

 • Du kan stå over for et sådant problem - når en baguette er installeret, laves der mange huller i væggen, og det er ikke kun ekstra støv, men også forurening af nye baggrunde;
 • Et andet problem er, at der ved opvarmning af et PVC-ark kræves opvarmning, og opvarmning i et rum øger risikoen for at skrælle tapet alvorligt.
 • Installationen af ​​selve loftet kan beskadige tapetet, hvis de gøres af gode herrer, vil du ikke støde på et sådant problem, men det er i princippet muligt.

Fordelene ved harpunmetode: let demontering og efterfølgende udskiftning af strækloftet

Men ingen bekymrer dig om at tage rimelige skridt. For eksempel kommer en måler til at tage målinger fra et rum, hvor væggene er glatte. Dette er korrekt, fordi nøjagtigheden af ​​sådanne målinger vil være højere. For at lave lærredet selv tager det cirka en uge, og i løbet af denne tid vil tapetet tørre ud og blive mere modstandsdygtige mod temperatureffekter.

Er det muligt at strække loftet efter wallpapering: så efter eller før

Selvfølgelig kan du, hvis vi tager højde for alle ovenstående punkter. Og for eksempel, hvis du limer tapet til maleri, har du ingen anden mulighed. Det kan gøres anderledes, men der er stor risiko for at beskadige loftet med den samme maling.

Hvis du først limer tapetet, er der risiko for, at de bliver beskidte under installationen af ​​strækloftet. Det er vigtigt at gøre alt arbejdet så omhyggeligt som muligt.

Forresten, hvis huller er lavet til loftet, eller rettere baguetten, kan du bruge det samme slag med en støvsuger. Dette er ikke en løsning på alle problemer, men denne metode minimerer nogle af konsekvenserne.

Mange er bange for denne metode og tænker på det - ser frem til, man kan forestille sig, hvilke vanskeligheder der vil opstå, når man maler. Men at klippe tapetet er faktisk slet ikke svært. Ja, og ingen bekymrer dig omkring rummets omkreds for at slå af niveauet for installation af en baguette. Så kan du holde tapetet fra ham. Og selvom nogle dråber bliver fundet, kan de være gemt med et dekorbånd eller en indsats.

Sådan klæber du tapet med et strækloft: Er der nogen nuancer

Uanset om du limer en ny tapet eller besluttet at male væggene, skal du handle på et scenarie.

Før du laver tapet, er det nødvendigt at proshpaklevat og primet væggen: Ellers kan tapetet skrælle

Planen for dekorative vægdekorationer under strækloftet:

 1. Fjern først den dekorative indsats, der beskytter væggenes samling og strækloftet.
 2. Derefter lim limens felter ved hjælp af maskeringstape omkring perimeteren, som under processen med at male eller klæde loftet ikke beskadiger;
 3. Installer en spatel og plastik af den ønskede bredde til lærredets underkant, og afskær den ekstra tapetdel langs den nederste kant;
 4. Monter indsatsen på plads, allerede skåret i størrelse, når strækloftet er installeret.

Da der næsten ikke er nogen grænse for ydelsen af ​​stræklofter, skal du sandsynligvis genindstille tapetet mindst en gang, ja.

Inden du limer tapetet, skal du huske om følgende trin for at forberede væggene: Fjern den gamle finish, behandl væggene med antifungal primer, reparér alle revner og huller, kitt og gipsvæggene.

Og processen med at skære tapetet er ikke så skræmmende som det ser ud til, næsten alle, der klæber på tapetet under strækningen, gør det bare.

Derfor anses vejen, når strækloftet kun er etableret efter klistring af vægge, mere foretrukket.

Hvordan limes tapet under loftet (video)

Så hvad først - suspenderet loft eller tapet? Som altid er svaret et sted imellem, se omstændighederne. I de fleste tilfælde er tapetet limet først, så længe baguetten er af høj kvalitet, og lærredet er spændt let.

Murpapir eller hængende loft: Hvad først, og hvad så?

Stræklofter bliver i stigende grad et sted i vores lejligheder og med god grund. Lavet af ikke-giftige stoffer, tjener de os i lang tid og korrekt uden at erstatte mere end en femårsperiode. Og installationsproceduren er hurtig og problemfri. Desuden kan de rengøres fra støv.

Stræklofter - En tynd film af polyvinylchlorid (PVC) eller stof, der strækkes på en bestemt ramme under loftet. Efterfølgende ser det ud som en ideel indfødt overflade. Farverne på lærredet kan være alle - det hele afhænger af dine designideer og på kombinationen af ​​farven på loftet og tapetet. Film kan være monokromatisk farvet med mønstre, loftlamper, men imitering af marmor eller andet materiale er også muligt.

Lidt om installationen af ​​hævede lofter

Hvis hele værelset bliver renoveret, opstår spørgsmålet ofte, hvad er først: tapet eller loftsloft? Udtalelser om denne score afviger. Derfor skal vi først overveje strukturen og installationen af ​​et strækloft. Der er to af dem:

 • Harpoon metode. På forhånd måles værelset til fremstilling af en vis størrelse af lærredet, så installatørerne af firmaet efter eget valg installerer en ramme (med andre ord en baguette), som er installeret på specielle negle, der hammer ind i væggene. En sådan konstruktion vil "stjæle" højst 4 centimeter af vægens højde. Derefter opvarmes det særlige lærred med en varmepistol, strækkes over hele loftets overflade og snapper på plads. Selv om du ønsker det, kan du lave et hæftet loft med et hak til gardiner eller endda trække det kun på en del af rummet. Ved tørring bliver det sværere, men det forbliver helt glat.
 • No-gunpunny metode - lærredet er fastspændt, som et stof på bøjlen. Denne metode anses for at være mere enkel (i pris og kvalitet), fordi den ikke kræver forudgående måling og fremstilling af lærredet. Det er dog også muligt at sænke.

Også stræklofter er lavet af stof. I tilfælde af en vævsvariant reduceres risikoen for sænkning siden stof er mere tæt. Installation af et sådant produkt sker uden opvarmning. Materialet er egnet til kunstmaleri og endda selvmaleri.

Og alligevel: hvad først?

Nu hvor du ved alt eller næsten alt om stræklofter, er det tid til at komme til vores hovedspørgsmål. Hvad plejede det at være: at strække loftet eller lim tapetet?

Først og fremmest ligger svaret i hyppigheden af ​​din wallpapering. Hvis det foregående tapet ikke er blevet ændret i ti år, så inden du lægger baguetten til PVC, kan du sikkert klæbe tapetet, på hvilket lærredet senere strækker sig. Du bør ikke bekymre dig om deres skade under installationen af ​​loftet - rigtige fagfolk vil gøre alt så præcist og rent som der ikke er snavs eller snavs tilbage i rummet, når de strammes.

Hvis du er vedhængende af hyppige reparationer og gerne vil opfriske et værelse med nyt tapet, vil det være logisk at lim tapet fra bunden af ​​plastikkanten langs kanten af ​​strækloftet. Derfor kan du nemt fjerne gamle, som de gjorde i et normalt loft, uden at berøre spændingsstrukturerne.

Hvis du beslutter dig for at installere et strækloft, skal du ikke glemme væggenes præ-alignment. Dette bør gøres strengt inden strækningen af ​​lærredet. Ellers strækker loftet sig ujævnt, og udseendet af ujævne vægge vil ødelægge indtryk af en indvendig renovering.

Hvad er først: tapet eller loftloft?

En unik løsning på dette problem kan ikke tilbyde selv fagfolk med mange års erfaring. Modsætningen ligger i, at der er reelle risici for at skade i den næste fase af arbejdet. Belægningen arrangeret tidligere, uanset om vi taler om tapet eller hængende loft. Der er to muligheder for sekvensen af ​​denne type arbejde:

 • Installationen af ​​en strækfilm eller stofplade sker efter færdiggørelsen af ​​alle byggeri og efterbehandling i rummet, herunder efter vægpapir.
 • I første omgang er strækloftet monteret, og kun så vægge limes med tapet.
I betragtning af begge disse metoder med hensyn til fremstillbarhed og overholdelse af byggekoder kan vi med sikkerhed sige, at de er fuldt literære og har ret til at bruge. For at vælge, hvad der skal limes tapetet eller strækloftet først, følg rummets specifikke parametre og under hensyntagen til arbejdsvilkårene. Under alle omstændigheder, hvis færdiggørelsen og udsmykningen af ​​lokalerne udføres af højtuddannede med den nødvendige erfaring, vil både disse og andre værker udføres på et højt kvalitetsniveau. Dette er en teori, men i praksis går det ikke altid glat.

Stretch loft enhed efter tapet

Proponenter af denne metode som hovedargument peger på følgende omstændighed: Et færdigstilet strækloft i færdigbehandling af vægge (herunder pasta med tapet) kan sandsynligvis blive forurenet med lim eller maling. Der er også risiko for at beskadige lærredet med en skarp genstand (trowel eller saks), når du vægrer eller maler en væg.

 • For at installere profilen af ​​strækloftet langs væggen er det nødvendigt at bore mange huller. Dette giver meget lille støv, der akkumuleres på tapetet.

For at minimere indtræk af støv fra boreområdet af væggen, brug en speciel perforator med en støvsuger eller udvej til en almindelig husholdnings støvsuger. Også en temmelig effektiv måde at beskytte vægge med tapet på er at dække dem med en speciel film.

 • En af betingelserne for højkvalitetsmontering af strækloftet er opvarmning af rummet til +60 ° C. En sådan høj temperatur kan påvirke tapetet negativt og få dem til at ligge bag overfladen af ​​væggene. Ofte er der sådanne øjeblikke, når der er et skynd at udføre reparationer. Hvis kunden eller entreprenøren har travlt med at færdiggøre efterbehandlingen af ​​lokalerne og sætte genstanden i brug, bruger de ofte en varmepistol ved installation af strækloftet uden at vente på, at væggene tørrer eller er blevet malet over med tapet. Selvom der i instruktioner til tapetlim eller maling er angivet, hvor længe de tørrer ud og hvor lang tid det tager at skabe en komplet belægning på væggene. Efter 4-5 dage klæber tapetet i overensstemmelse med overholdelse af teknologi som en normal bestandighed betydelige temperaturfald.

I praksis er en måler fra et firma, der leverer tjenester til fremstilling og installation af spændingsdukker, kaldet efter at rummet har fuldt ud erhvervet sine endelige dimensioner. Det vil sige, væggene er forberedt til efterbehandling, eller tapet er allerede indsat. Det tager som regel en uge at fremstille et stof eller PVC-loft. Denne gang er nok for tapetet ikke kun at tørre, men også at erhverve alle styrkeegenskaber.

 • Installation af stræklofter kan forårsage deformation, beskadigelse eller forurening af tapet. Som nævnt ovenfor er sådanne sager kun mulige på grund af kunstnerens lave professionalisme.
 • Da profilen af ​​strækloftet, der er installeret omkring rummets omkreds, trykker på den øvre kant af tapetet, kan der i fremtiden være vanskeligheder, hvis der er behov for at klæbe tapetet igen. Men dette er mere fjernet problem end den virkelige. Udskiftet tapet inden fjernelse fra væggene er let trimmet til selve kanten. En ny tapet uden meget besvær, der sidder fast. Selv med minimale forskelle kan den ujævne topkant nemt gemmes med et dekorativt bånd.

Stræklofter inden tapet

Ved at vælge teknologien til at strække loftet til vægternes klæbning med tapet, er det nødvendigt at tage højde for forudsætningen - kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​vægflader til efterbehandling er vigtig. Det vil sige, at væggen skal være flad og pudset. Trods alt vil baguetten monteret på væggen med fejlene fremhæve alle uregelmæssigheder på den.

 • Materialer til vægdekoration (tapet, dekorative gips, maling, etc.) vil være helt sikre. Da der ikke er nogen risiko for forurening eller beskadigelse under installationsarbejdet på enheden af ​​strækloftet.
 • Baggrunde indsættes efter installation af strækloftet, om nødvendigt kan du nemt ændre dem til andre.

Den overvejede metode til at arrangere et strækloft har også negative aspekter, som kan manifestere sig med en lav kvalifikation af specialister, der udfører både montering og vægbeklædning af vægge. Det handler om følgende:

 • Materialet, der bruges som et strækloft i lærredet, er også udsat for mekanisk belastning og ekstern forurening, som kan resultere i fuldstændig forringelse. I betragtning af at strækloftet er et temmelig dyrt element i rummets indre, skal du veje sekvensen af ​​handlinger: Først skal du strække loftet eller lim tapetet.
 • Det er svært at trimme toppen af ​​det indsatte tapet. De reelle risici er høje for at bryde baguettes dekorative strimler eller at rive selve lærredet.

Hver af disse metoder er attraktiv på sin egen måde. Derfor at beslutte at det første suspenderede loft eller tapet, skal du. Det eneste, jeg gerne vil bemærke, er, at metoden til at arrangere et loftblad i et rum med helt færdige vægoverflader (med tapet fast på dem) i dag betragtes som traditionelt.

Hvad gør de først: lim tapet eller stræklofter?

Spørgsmålet om hvor man skal udføre reparationsarbejde før - på væggene eller i loftet, begyndte at blive spurgt af selve udseendet af spændingsfilm.

Jeg vil ikke helt støv frisk glans, hvilket afspejler hele rummet. Dyrt tapet er også en skam, hvis de ved et uheld lider under arbejdet med stræk lærredet. For at forstå dette problem vil vi forsøge gradvist at følge processen med reparation af lofter og vægge.

Procesfunktioner

Uanset hvad du skal gøre i starten, vil hver enkelt være på bekostning af den anden. Ved installation af en baguette under spændt stof, bores huller i væggen, hvilket giver meget støv og frisk tapet kan lide. Desuden sker installationen af ​​nettet selv med deltagelse af høje temperaturer. Ingen ved, om dette vil appellere til tapet.

Der er en vej ud. Forbered forsigtigt væggene til klistning og inviter specialister til at montere baguetten (gør det mest støvede arbejde), og sæt derefter ind over tapetet og igen invitere arbejderne til at installere loftet. Metoden er god, men der er et problem - herrene vil ikke acceptere en så langvarig arbejdsstil.

For at forstå funktionerne i processen, og i det mindste komme tæt på en anelse hvad man skal gøre først, skal du forsøge at finde ud af, hvad strækloftet og tapetet er.

Selve lærredet er en stofbase eller PVC-produkt, som er mat og blank. Monteret på en specielt forberedt metal eller plastramme.

Hvis loftet var planlagt til at være flere niveauer, skal alt arbejde med gipsvæg foregå på forhånd. Først er den gamle finish fjernet, loftet er godt trimmet, ellers vil i fremtiden efterbehandlingens snavs smuldre sig på stræklået. Derefter kommer behandlingsskiftet af svampepots (hvis nogen). Før installationen af ​​loftet skal alt arbejde med ledninger udfyldes.

Vægpapir - en rullet klud af forskellige typer: papir, ikke-vævet, vinyl. Der var mange at klæbe dem på. Til at begynde med er væggene justeret og et lag lim påføres på den tørrede overflade (hvis tapetet er papir, lim påføres på lærredet). Derefter placeres belægningen på bunden, godt limet, luftbobler og overskydende lim presses ud med en rulle.

Ikke noget kompliceret om det, men der er to typer af arrangementer: enten klistret tapet fremad loft montering og er presset baguette (se i dette tilfælde omhyggeligt), eller efter de øverste malerier omhyggeligt har trimmet, pas på ikke at skade loftet struktur.

Hvad er sekvensen?

Lad os forsøge at forstå, hvad der er bedre: at strække det hængende loft før tapet eller efter det. Overvej begge muligheder for at gøre dette.

Første tapet, så loftet

Hvis du beslutter dig for at handle på denne måde, er det værd at overveje behovet for en pause på 4-5 dage mellem klistring af væggene og installation af loftet. Baggrunde skal tørre godt før varmepistolen.

Nogle eksperter mener, at du først skal arbejde med væggene, ideelt tilpasse dem, ellers kan loftet være skævt.

Den største fare for præ-pasta er at forurene væggene, når du arbejder med en perforator.

Hvis der er spor af mursten på tapetet, vil det være ret svært at fjerne dem.

En vakuum hammer øvelse ville hjælpe med at løse dette problem til en vis grad. Limning af arkene inden installation af loftrammen vil føre til, at de kommer under baguetten. Han vil trykke ned på lærredens øvre kant, hvilket gør det svært at demontere tapetet under den næste reparation. Det positive punkt er den perfekte øvre kontur på væggen.

Du kan vælge imellem flydende belægninger. De er smukke og moderne, men risikoen øges, der arbejder med en spatel, for at plette det færdige loft.

Hvis du skal limes tapet til maleri, bliver risikoen for farvning af loftet endnu større. På den anden side kan høje temperaturer under installationen påvirke malingens kvalitet ved bunden af ​​loftet. Det samme problem kan forekomme med flydende tapet.

Først loftet, så tapetet.

Hvis tapetet er lyst og delikat, i færd med at installere strækloftet, kan de være irreparabelt beskadiget, så de er bedre at indsætte i det sidste reparationsstadium. Desuden kan manglen på professionalisme i arbejdet med loftet føre til mekanisk beskadigelse af tapetet.

Når man laver vægge, skal man omhyggeligt arbejde med lærredens øverste kant for ikke at forstyrre loftdækslerne. Alt vil vise sig, hvis du viser omhu, men næste gang du reparerer kan tapetet nemt afmonteres.

Begge muligheder har deres fordele og ulemper, men ansvaret for valget ligger altid hos ejeren.

Vigtige nuancer

Spørgsmålet om prioritet er ikke blevet afklaret. Hvad skal man gøre før, for at installere hævede lofter eller til at engagere sig i vægge? Indlægning af tapet samt installation af loftet har deres egen nuancer. Arbejder med væggene er der en chance for at beskadige eller plette spændingsvævet, og det er faktisk faktisk evigt, mens tapetet kan limes igen hvert år.

Når de sætter profilen under strækloftet, er der mulighed for tapetforurening, der er også en frygt for, at de ikke modstår høj temperatur. I dette tilfælde kan du fravælge overfladen af ​​polyvinylchlorid til fordel for stoffets væv, hvis bund passerer koldt.

Og en ny nuance - profilen under det vævede loft kræver mere mindre boring, hvilket betyder, at der bliver mindre støv. Men godt tørret tapet kan nemt modstå en temperatur på 60-70 grader.

Lim først tapetet eller lav loftet.

Ofte under reparation har mange mennesker et spørgsmål, om det er nødvendigt først at lave et loft, så lim tapetet eller omvendt. Der er tilhængere af begge muligheder. Deres argument er uendelig: begge sider har deres egne og seriøse argumenter. Men både under opførelse og reparation virker de begge. Sagen er i en rigtig mulighed for at forkæle den første med den anden. Det er ligegyldigt hvad der blev gjort først: det nedhængte loft er installeret, eller tapetet er hængt.

Mulighed: Begyndende fra loftet

For dem der kan lide at arbejde fra toppen ned. Vigtigt: Tilpasningen af ​​væggene udføres før loftet installeres. Umuligt med buede vægge for at gøre det rigtigt. Dette valg har følgende fordele og ulemper:

 • der er ulykker i reparationen. Men selv falder den fra en stige, vil bygherren ikke beskadige vægbeklædningen, hvis den limes efter at have først færdig med loftet;
 • til fastgørelse af baguettes skal du bore mange huller. Igen er manglen på tapet et plus: støvet er ikke forfærdeligt. Hun har intet at slå sig af;
Monteringsprofil til PVC lærred på væggen
 • opvarmning af PVC-folien med en varmepistol (obligatorisk drift) vil aldrig føre til, at rullerne limes
Arrangement af strækloft inden klæbende tapet
 • Tapet ændrer loftet oftere. Når du vælger en sådan arbejdsordre, er det lettere at erstatte: du behøver ikke at udvælge restene af den gamle belægning fra under baguetterne;
 • en minus - der kræves særlig nøjagtighed ved den efterfølgende fastgørelse. Der er fare for at beskadige loftets stof ved trimning af tapet. Eller tørre det med lim, som heller ikke tilføjer skønhed til ham. Glasfiber er ofte malet, får maling på stoffet (film) - en reel mulighed. Og i gennemsnit er prisen på loftmaterialet højere end tapetet, dets skade er mere problematisk.
Installation af strækloft med tapet

Mulighed: Første aftale med væggene

Plus, den eneste, men vigtige: uanset hvordan de er udmattede, når du limer tapet, er der ingen mulighed for at beskadige loftet. I mangel af sådan vil blive installeret efter arbejder med vægge. Desværre er der betydelige ulemper:

 • installere baguetter under stoffet i loftet, du ønsker at bore en masse huller. En del af støvet vil sikkert bosætte sig på tapetet;
Montering af baguetter efter vægpapir
 • ukorrekt betjening med en varmepistol med dårligt tørret tapet er fyldt med flak i leddene. Dette er imidlertid usandsynligt: ​​mellem måling og strækning af skåret stof er det sædvanlige midlertidige mellemrum ikke mindre end en uge. Væggene vil have tid til at tørre godt. Derudover opvarmer de professionelle ikke dem;
 • ved installation er sandsynligheden for at beskadige tapet eksisteret. Når sjusket arbejde. Uanset hvilket arbejde vi laver efter at indsætte tapet;
tapetsering
 • installeret på kanten af ​​loftet baguettes er at trykke på tapetet. Dette gør det svært at holde tapet i de følgende år.

Mellemliggende mulighed

I virkeligheden er valgmulighederne ikke to, men to og en halv. Der er en anden mulig sekvens.

 • vi niveauer, vi gips, vi jorden mure;
Vægnivellering
 • bore huller, installere baguetter;
Installation baguette
 • Efter at have udført disse værker installerer vi et strækloft og klæbende tapet. Eller omvendt: først væggene, toppen senere.

Det vil sige, vi gør først udkastet, forberedelsesfasen for begge værker, efter dem - efterbehandling. Dette fjerner nogle af de mulige ulemper ved hver mulighed. I mangel af tapet og stof ved udførelse af groft arbejde er det umuligt at ødelægge eller beskadige dem. Desværre forlænger en sådan sammenbrud den samlede reparationstid og kræver yderligere ture fra begge brigader.

Minimere ufuldkommenheder, indflydelse af materialer på valget

Uheld eller mangler ved begge metoder fjernes delvist eller fuldstændigt. Mere tydeligt ved ulykker: arbejdet hos ikke-fagfolk, trætte arbejdere, sandsynligheden for problemer er flere gange højere.

Vaskbar tapet er ikke bange for støv. Glasfiber, som også skal males, er det tilrådeligt at installere, før du installerer strækloftet. Arbejdet med specialpunchere kombineret med støvsugere (der er mange sådanne nu) reducerer mængden af ​​støv. Kun reducerer, de suger ikke alt støvet op! Du kan beskytte vægge (eller hængende loft) med stifter med gamle aviser, monteringsbånd eller hvad som helst. Det er sandt, det er yderligere problemer.

Udvalget af tapet til vægge er meget forskelligt

Hvis du skal gøre stræklofter, skal ruller ikke trækkes til toppen: Afvis niveauet af fremtidige baguetter på væggen. Før ham, og stikker, over bare ikke nødvendigt. Og det er ikke særlig præcise tolerancer inden for bredden af ​​det valgte dekorative tape (soklen). Når krydsfiner i efterfølgende år ikke behøver at plukke papiret ud under baguetterne. Skynd dig ikke med en strækning af stof, lad tapetet tørre ud.

Vi sender ikke varmepistolen på de indsatte vægge!

Arbejde med andre typer lofter

Alt, hvad der er beskrevet ovenfor, gælder til en vis grad for deres andre arter. Installation af rack, suspenderet, gipsplader, og ikke kun strækker lofter, du skal også bore en flok huller, så støvproblemet forbliver. Og hvis vi laver plastering med efterfølgende hvidvaskning, maleri eller indsæt med tapet, så kan væggene males med mørtel, maling og lime. Og selv med vaskbar tapet frosne opløsning er svært at fjerne. Hvis du vil gipsere toppen, før vi dækker væggene med en beskyttende film. Eller vi er involveret i tapet efter afslutningen af ​​arbejdet med toppen.

Gipsplader lofter og vægge

Ved installation af gipsplader vægge eller strukturer, er der kun en mulighed - vægge først. Da pladerne skal fastgøres til hovedloftet, er det umuligt at vedhæfte filmen.

Det er tilrådeligt at bestille begge værker af samme firma. Hvis ikke, er det muligt, at begge brigader uafhængigt af hinanden vil forsøge at vælge den mulighed, de ønsker. Det er, vi er de første! Og skubbe nogle fejl på kundens skuldre. Som alle ved, at du først skulle gøre vores arbejde, valgte klienten den forkerte mulighed, så lad ham ikke blive fornærmet af den plettet vægbeklædning.

Hvis du gør alt selv, med involvering af assistenter, i stedet for kunstnere, er det i de fleste tilfælde bedre at vælge den tredje mulighed. Hvor i første omgang arbejde, og i slutningen klistrer og strækker vægbeklædning og loft. Men at vælge alle de samme ejere af hjemmet. Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at finde den rigtige rækkefølge. Kendskab til de mulige fordele og ulemper hjælper med at vælge den bedste løsning under særlige forhold. Og eliminere de mulige farer.

Hvad laver først - tapet eller loftsloft?

Spørgsmålet om, hvad der skal installeres først - tapet eller loftloft - er normalt relevant i tilfælde, hvor det er planlagt at udføre reparationer alene. Hvis hjemmehåndværkere har travlt at samle, er der en stor risiko for skade på den allerede monterede tynde lærred, når der indsættes vægge. Og i den omvendte situation, da den første fase var det dekorative design af væggene, kan indførelsen af ​​loftsplinten føre til pletter på overfladen.

Betingelser kræver opmærksomhed

Eksperter med samme succes kan handle i begge scenarier - deres faglige uddannelse og gode erfaringer vil bidrage til at undgå almindelige problemer. Men begyndere ved valg af sekvensen skal tage højde for adskillige faktorer:

 • grundmateriale af væggene;
 • kvaliteten og fuldstændigheden af ​​udførelsen af ​​den hårde finish
 • om du vil have brug for et loftsplint
 • hvorfra strækstoffet er lavet, hvilket monteringssystem på loftet er planlagt til brug.

Det rationelle trin vil være forening af ru værker på vandrette og lodrette overflader. På dette stadium udføres standardmanipulationerne:

 • Resterne af den gamle vender - Gips, maling, tapet;
 • mindre defekter er faste, revner er fyldt;
 • væggene er dækket af svampeforbindelser;
 • overfladerne er nøje justeret.

Derefter kan du fortsætte til måling af lokalerne på grundlag af de data, der er indhentet til købsmaterialer. Installatører bestemmer de mulige dimensioner af de færdige loftprodukter, beregner også området af væggene og det omtrentlige antal ruller. Den hårde finish har en betydelig indvirkning på indretningens endelige egenskaber, så det er nødvendigt at justere væggene og loftet for en af ​​de teknikker, der diskuteres nedenfor.

Først tapes væggene og installerer derefter loftet

I betragtning af at det er bedre at først - tapet eller hængende loft, oftest foretage et valg til fordel for den prioriterede udsmykning af væggene. Denne løsning er især vigtig, når et materiale med mulighed for yderligere farvning vælges til pasta.

Godbidder

 • fremstillingen af ​​et strækloft under ordren tager normalt flere dage, denne periode er tilstrækkelig til fuldstændig tørring af væggene;
 • Du kan vælge designet af det loft, der passer bedst til indretningen - når tapetet allerede er limet, er det lettere at forestille sig det komplette billede af rummet og bestille et produkt, der er harmonisk i farve og tekstur;
 • ganske ofte efter ikke-professionel lakering begynder de øvre hjørner af papirduer at bevæge sig væk. Denne teknik gør det muligt at undgå sådanne fejl - arkets kanter vil være tæt fastspændt baguette.

ulemper

Ved montering af en baguette på væggen dannes der mange huller, og det resulterende støv samler uundgåeligt på den friske finish. For at neutralisere konsekvenserne bruger fagfolk aktivt en puncher med en støvsuger.

Hvis du i fremtiden vil ændre væggenes design, er det muligt at rengøre basisoverfladen: tapetet vil blive presset med en baguette. Her skal du omhyggeligt klippe papirlaget. For at undgå yderligere vanskeligheder skal fagfolk, inden man skærer materialet fra rullen, mærke på væggene baguettens installationslinje og ud fra det fastsætte dåserne. Det er muligt, at der i processen vil være en dråbe eller en smal strimmel forbliver uden afslutning, den vil blive maskeret med en indsats eller et dekorativt bånd.

Først loftet, så tapetet.

Man bør huske på, at hvis man i den tidligere version af væggen var i stand til at beskytte filmen (for at undgå støv, der blev genereret under baguetteinstallationen), er det ikke muligt at dække det færdige loft under efterbehandlingslokalet.

For at forstå omfanget af arbejdet bør du studere teknologien for installation af PVC-klæder ved hjælp af harpunmetoden - de er mere efterspurgte inden for indretning:

 1. Langs rummets omkreds er en baguette fastgørelseslinie.
 2. Langs det er monteringshuller, trinnet er 15-25 cm
 3. Baguette er installeret med dowels.
 4. Lærredet opvarmes og spændes, dets stive kant er fastgjort i baguetternes spor med hjælp af en lås.
 5. Sporet er maskeret med en dekorativ profil.
 6. PVC-film er selvnivellerende efter afkøling, folderne fjernes på grund af spændinger.

Stoflofter er fastgjort som følge af brugen af ​​en no-gunpun-teknik, forskellen ligger i metoden til at indføre kanten af ​​nettet i baguetten.

Installation af PVC klud harpoon metode

For at minimere konsekvenserne af en hvilken som helst rækkefølge af installationen, skal du korrekt vælge den type loftbeklædning. Vinylprøver er yderst følsomme for mekanisk belastning, selvom en champagnekork er taget af, kan det medføre dyre reparationer. En skridtlængde, trowel og enhver uforsigtig bevægelse, når du sætter tapet på, vil forårsage skade på filmen.

Stoflofter er stærkere, de er næsten umulige at gennembore med et stumt objekt. Derfor, hvis du vil reparere fra toppen ned, er det bedre at vælge en sådan overflade.

Godbidder

 • du kan sikkert ændre væggenes finish - den udføres uanset loftet;
 • Termisk effekt forekommer før fiksering af det dekorative lag, hvilket betyder, at det ikke er truet med afskalning.

ulemper

Strækmaterialet er sårbart over for skader og snavs, og der skal tages højde for pleje, når man smider vægge. Vi må heller ikke glemme at trimning af tapetet vil være yderst vanskeligt.

Gennemførelsen af ​​denne metode er af høj kvalitet kun tilgængelig for dem, der har stor erfaring med reparation i boliger, færdigheder er nødvendige for at gennemføre alle trin omhyggeligt og uden tab af kvalitet.

Et værdigt alternativ - kombinationen af ​​efterbehandling vægge og lofter

Teknikken gør det muligt at minimere ulemperne ved de beskrevne muligheder, men med det vil omkostningerne og arbejdsomkostningerne øges lidt.

Kombinationen af ​​væg og loft

 • ruvevægge og lofter
 • montering baguette;
 • stikker tapet;
 • montering af en spændeklæde.

Baguette er installeret på en allerede flad væg, uden dråber, revner og huller. Alt støvet arbejde vil blive udført, inden det færdiggøres. Selv hvis man efter at have fastgjort tapetmaleri af væggene vil blive organiseret, vil disse manipulationer ikke berøre loftet på nogen måde. Professionals siger, at i et sådant scenario er det meget lettere at passe tapetet under baguetten og skjule fejlene med et maskeringsbånd.

Efter fuldstændig tørring af den dekorerede overflade er den dækket af en film for at minimere risikoen for skade og udjævne indflydelsen af ​​høje temperaturer. Derefter strække lærredet og dekorere kløften.

Gennemførelsen af ​​reparationer involverer 2 afganger af installatører - til installation af en baguette og for spændingen af ​​lærredet. Lad denne faktor påvirke stigningen i omkostningerne ved ordren, nøjagtigt arbejde og æstetisk resultat vil kompensere for de dermed forbundne omkostninger.

Hvad skal man gøre først - for at installere hævede lofter eller tapetlim?

Stræklofter er blevet en del af vores liv. Hver person, der planlægger en reparation i hans hus, resorts til at opdatere loftet. I færdiggørelsesprocessen er det interessant for mange, hvad der er første gang - er lofterne trukket eller er wallpapers limet?

Monteringsmetoder

Meninger på denne konto er kategorisk divergerende. For at gøre det nemmere at bestemme valget, er det nødvendigt at studere metoderne til installation og selve apparatet strækker loftet.

Der er to måder at installere strækloft på:

 • Harpoon. Det skal pre-måle rummet i rummet for at lave et lærred af den ønskede størrelse. Herefter vil eksperterne installere en baguette i specielle negle, der drives ind i væggene. Dette design tager omkring fire centimeter fra væggene. Spændingsdækslet opvarmes af en varmepistols indvirkning og strækker sig over hele området. I slutningen snapter materialet simpelthen;
 • Ingen trækul I det er lærredet udsat for tæt klemning som et stof på bøjlen. Denne mulighed refererer til en lysere og billigere, fordi det ikke er nødvendigt at foretage en foreløbig måling af rummet og gøre lærredet til de angivne parametre.

Ulempen er muligheden for at sænke materiale.

Der er stof stretch stof. Et sådant materiale minimerer risikoen for sagging, da stoffet er karakteriseret ved forøget tæthed. Installation af konstruktionen udføres uden opvarmning. I øjeblikket er stofstrækloft med kunstnerisk maleri populært.

Den første - væggene

Mange mennesker beslutter sig for at lime tapetet først, og derefter begynde at vælge et strækloft. Denne mulighed er egnet til begyndere.

Hvis du er bekymret for, at efter at have installeret stræktappen, bliver væggene beskidte, brug reglerne, der hjælper med at undgå denne situation:

 • Inden installation af stræklofter skal forberede væggen. Først laves et hul, hvor profilen eller baguetten bliver fastgjort. I fremtiden skal du hænge loftpladen selv. Sådanne åbninger har ingen indflydelse på rummets faktiske udsmykning, da de vil blive gemt under baguetten.
 • Vær ikke bange for at ødelægge tapetet med høje temperaturer. På trods af at loftet opvarmes ved hjælp af specialudstyr til en temperatur på 80 grader, er det ikke farligt for papirbaggrund. Vinyl og flydende tapet er heller ikke bange for sådanne effekter.
 • Wallpapering bør laves på de forberedte vægge. Juster overfladen inden limning, så reparationerne er af høj kvalitet.
 • Du kan ikke lede pistolens flamme på væggen. Denne regel skal være kendt for hver mester.
 • Spændklud kan ikke installeres umiddelbart efter limning af tapet. Vent mindst tre dage. Denne gang vil være nok til at limen tørrer og tapetet sidder på overfladen af ​​væggene. Hvis du ignorerer denne regel, vil stederne i kontakt med høje temperaturer begynde at bevæge sig væk.

Mange mennesker limer tapet, før de strækker strækloftet. De ser ikke nogen problemer i dette og rapporterer, at denne teknik er meget praktisk.

For startere - loftet

Denne metode bruges af professionelle mastere. Installationen af ​​strækmaterialet inden tapetlimmen giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om byggaffald, der kan plette overfladen af ​​væggene.

Hvis du beslutter dig for at montere et nedhængt loft selv, skal du overveje følgende nuancer.

 • Først og fremmest skal du fastgøre en baguette på væggene. Til dette formål har du brug for et slag;
 • Derefter skal du opvarme PVC til strækstof. Eksponeringstemperaturen er 100 grader. Til salg er der stofklæder. Denne type loft minimerer risikoen for skader på vægge og tapet.
 • Loftet er sikret i en baguette med spatler. Hvis du ønsker det, kan du bruge en filet. Hun skjuler hullerne mellem baguette og væggene. Husk at fileten ikke kan limes mellem tapetet, da belægningen vil miste sin appel.
 • Så det færdige hængende loft ikke forringes, når du murer og ikke bliver farvet med en primer, fastgør baguetten først og lim derefter tapetet til profilen og fastgør loftet. Denne metode giver dig mulighed for at holde spændingsmaterialet rent.
 • Hvis du udfører wallpapering selv, skal du bruge maskeringstape. Hvis loftet er snavset med lim, skal du straks fjerne forurening med en fugtig klud.
 • Hvis du vælger den måde, hvorpå du først skal installere et hæftet loft, og derefter male væggene, opgive denne ide. Du kan installere en baguette, men selve lærredet trækkes normalt efter at væggene er dekoreret.
 • Stick tapet så forsigtigt som muligt, uanset om du vælger et suspenderet eller hævet loft. Undgå knivkontakt med kniven, når du skærer tapet.

Også folk, der har besluttet at opgradere deres rum, når der ændres wallpapers, gælder for denne metode. Som regel udføres krydsfiner hvert femte år, og det nedhængte loft vil vare mindst 10 år.

Da opdatering af vægge i et par med et loft er ret dyrt, beslutter de fleste kun at erstatte tapetet uden at røre loftet.

Fordele og ulemper ved hver fremgangsmåde

For at bestemme hvilken metode der passer bedst til dig, bør du overveje mere og mere fordelene og ulemperne ved hver metode.

Hvis du beslutter dig for at trække spændestoffet fremad, skal du være opmærksom på følgende fordele.

 • Vær opmærksom på vægmaterialet. Hvis der blev brugt røde mursten i dit hus under opførelsen, vil der ved borevægge støde på rødt støv, der vil smøre væggene. For lys tapet kan denne "kommunikation" være den sidste. Når reparationen er udført af fagfolk, holder de dysen i støvsugeren under perforatoren for at fjerne forureningen af ​​væggene. Fjern beton eller træstøv med en blød børste eller støvsuger.
 • Stretch loftdæksel er ofte placeret tidligere og i tilfælde af at du ikke kan beslutte om farve på tapetet eller forvente levering af ordren. Hvis du vælger en lignende sekvens, kan du spare tid.
 • Hvis du har planer om at installere en dyre sokkel i loftet, er det bedre ikke at tænke på, hvad der skal limes i begyndelsen. Sekvensen skal være som følger: Først strække loftet, og derefter tapetet. Med efterfølgende reparationer risikerer du at rive ned tagene direkte fra tapetet. Derfor er du nødt til at klæbe dem under basispladen for blot at afskære overskuddet med en kniv.

De, der foretrækker at lave et loft først, risikerer at møde de følgende problemer:

 • Loftspændingsstof har en lille tykkelse og kan i spændingstilstanden blive beskadiget. For at minimere risikoen for beskadigelse, glat ud tapetet med en rulle eller klud.
 • Strækloft kan blive snavset med lim, og du skal rense det fra klæbemassen.

Hvis du bestemmer det modsatte, pokleit tapet før, og derefter begynder at arbejde i loftet, skal du være opmærksom på den eneste, men væsentlige fordel ved den valgte metode - du vil ikke støde på en situation, hvor du skal lave et passende tapet under leddene med loftet og skære overflødige stykker materiale.

Du behøver heller ikke at klæbe tapetet til toppen. Når du har færdiggjort arbejdet, gemmer du kanten under skruer og får en perfekt flad overflade.

Dette argument er afgørende, og det er dette, der påvirker omlægningen af ​​reparationer i værelserne.

 • installation af tagskæggene på loftet vil blive lavet over tapetet. Denne funktion reducerer valget af type installation og øger chancerne for farvægge;
 • Når du tager ud af gammelt tapet under efterfølgende reparationer, skal du skære dem langs bordpladen eller fjerne dem lige sammen med det;
 • Efter at have klistret vægge, skal du vente flere dage og vente på, at limen tørrer. Dette medfører en stigning i varigheden af ​​reparationer.

Tips og tricks

Du vil i høj grad lette din reparations forløb, hvis du lytter til anbefalingerne fra eksperter:

 • Professionelle anbefaler ikke at begynde at installere et strækloft, indtil du justerer væggene. Du bør også fuldføre hele den hårde finish. Dette skyldes, at sådanne processer ledsages af en stor mængde snavs og støv, som vil afregne på et nyt loftbelægning;
 • Når du er færdig med den hårde finish, er det nødvendigt at prime væggene. Denne procedure kan efterlade pletter på strækloftet, der ikke kan vaskes. For at beskytte spændingsmaterialets kanter mod snavs skal du påføre det med maskebånd
 • Hvis du udjævner væggene ved hjælp af gipsvæg, skal du installere den profil, som gipspladerne skal monteres på. Det er ubelejligt at udføre en lignende procedure under en strakt lærred, og derfor vil fastgørelsen være spinkel;
 • Brug specialværktøj og støvsuger. En sådan løsning vil medvirke til at forhindre støv i at forekomme på væggene under reparationer;
 • hvis du vælger "flydende loft", skal du være opmærksom på, at en sådan konstruktion vil kræve en særlig profil, som vil være helt skjult under loftet. Langs kanterne af loftet er LED-lys. Udadtil kan det virke som loftet svæver separat fra væggene og tilføjer rummet en mystisk og kosmisk atmosfære;
 • Hvis du allerede har lavet en fin gulvfinish, skal du ikke glemme at dække den. Denne handling er nødvendig, så belægningen ikke bliver ridset under reparation;
 • fjern indendørs planter, kæledyr og værdigenstande fra værelset, der kan forringes på grund af udsættelse for høje temperaturer.

For mere information om dette, kan du finde ud af ved at se videoen nedenfor.