Hvad gør loftvæggen eller gulvet først ved reparation

Gipsvægge, og endnu mere så lofterne - åh, hvor svært! Du kan dog lære alt. Der ville være et ønske!

Arbejdsfaser, eller hvilke lag har gips

Plastering af vægge består af tre faser. Mere præcist lagene: spray, jord og belægningslag.

Spray - en opløsning med en konsistens af flydende creme, som er placeret helt nederst. Dens primære opgave er god vedhæftning af overfladen med andre lag. Hvis du udelader alle formaliteterne, kan du bare anvende en primer i stedet. Mange gør bare det.

Ground leveling af beacons

Jorden, der er mere som en dej, anvendes i anden fase. Tykkelsen af ​​dette lag, hvis cementmørtelen, 1,5-2 mm. Ellers vil han glide ned under sin egen vægt. Med en gipsmørtel kan jordlaget være mere solidt.

Den nakryvka, også med sourcreme tykkelse, kommer i det sidste lag på 2 mm. Krav til ham mest. For eksempel bør en løsning have en ensartet struktur. Derfor er det ønskeligt at anvende færdige blandinger (hyperlink "Typer af gipsblandinger og mørtel") og ikke at "samle" dem hjemme.

Før du plejer væggene, skal du først forberede overfladen. Instruktioner hvordan man gør dette, finder du her: http://remontspravka.com/kak-podgotovit-poverhnosti-k-shtukat/

Hvordan man sikrer, at den plasterede overflade var helt glat? Svaret vil fortælle artiklen "Plastering arbejde med fyrtårne"

Læs mere om, hvad der er en trowel og en falk, samt om andre værktøjer til plastering arbejde i listen over værktøjer til plastering værker i en lejlighed offentliggjort på vores hjemmeside.

Hvordan sprøjtes?

Splashing er det første og ikke det tykkeste lag. Derfor skal han bruge mindre tid sammen med ham end med alle de andre.

Sprøjtets tykkelse til beton, mursten og stenoverflader - op til 5 mm. Og til træ - op til 9 mm.

Primer ansøgning

Jorden anvendes mest på samme måde som sprøjten. Og så er de justeret med reglen (hvis bakker er installeret), med en skraber eller et udjævningsbræt.

Da mørtel bliver tyndere, skal afstanden mellem den og væggen reduceres.

Nogle gange er hovedlaget smurt med en skraber. I sandhed, en meget kedelig øvelse. Først fanger bunden af ​​trowel en lille løsning. Derefter påføres værktøjet på væggen og fører det opad. Det er vigtigt, at den nederste del af trowel går fra væggen i en afstand af tykkelsen af ​​gipslaget, og den øvre del er ca. 10 cm.

Men det er ikke alt. Dernæst kontrolleres lagets ensartethed ved konstruktion eller ved en almindelig lang lineal. Hertil kommer en linjal på overfladen. På de steder, hvor huller (faldne steder) er synlige mellem dem, smøres de.

På typer af gipsblandinger og mørtel til reparation af lejligheder, læs den specialiserede anmeldelse på vores hjemmeside

Gips bruges ofte til at niveauere væggene, før de lægges fliser. Hvordan er det gjort? - Læs her: http://remontspravka.com/wall-levelling-tile/

Vil gipset være egnet til vægdekoration i sanitære lokaler? Se efter svaret i artiklen under overskriften "Valg af materiale til efterbehandling af toilet og toilet"

Efter at opløsningen er endelig påført, er overfladen nivelleret med en skraber eller en trowel. Samtidig kan de flyttes i enhver retning. Det vigtigste er at få jorden så lige som muligt. Når alt kommer til alt, hvis han går støt, vil det færdige lag også være ubetydeligt.

Cover - sidste etape

At arbejde med et dæklag er på den ene side enkel. Trods alt er dens tykkelse fuldstændig lunken, så det behøver ikke at være specielt reguleret. På den anden side kræver det næsten nøjagtighed af smykker.

Instruktioner til oprettelse af et nakryvochnogo lag sådan:

1. 2. På vægge flyttes styret lodret og derefter vandret. På lofterne - først mod lyset og derefter omvendt 3. En trowel med en stofbasis efterlader en lidt grov overflade bag den. En gummi er glattere 4.

Ofte i stuer er der påført et andet lag maling over gipset. Sådan gipser du overfladen til maleri? - Læs vejledningen på vores hjemmeside

"Maling overflader med olie maling og emaljer" - denne vejledning vil fortælle læsere hvordan man anvender et lag maling på en forberedt overflade hurtigere og bedre.

Hvordan male mure, gulv og loft på vanddispersionsmaling, læs her: http://remontspravka.com/okrashivaem-stenyi-pol-potolok-vodno-d/

Flyt skraberen først i en cirkel. På samme tid på steder hvor mundene er presset tæt. Hvor depression tværtimod svækker trykket.

Hvad gips i første omgang, vægge eller loft?

Flere nyttige tips

Optag navigation

2 kommentarer

Når man udfører reparationer, starter de altid fra loftet, så går de over til gipsvægge. Det sidste skridt, inden den endelige efterbehandling, er et gulvlås. Hvis det sker i omvendt rækkefølge, er der risiko for at beskadige overfladen af ​​væggene, smøre dem med loftsgips og støv.

Hvis du planlægger at ikke gipsere loftet, men for at lave et suspenderet gipsplader, så bliver først alle de våde værker (gips og skræl) færdiggjort, så er gipspladen installeret i loftet og derefter færdigbehandlingen: tømning af vægge og lofter, maling af lofterne og derefter limning af vægge og sidst men ikke mindst gulvbelægning.

Under det såkaldte beskidte arbejde (pudsning, kittetid, hvidvaskning, priming, rengøring) anbefaler de professionelle bygherrer normalt at starte fra toppen nedad. For ikke at forlade spor af gips skal kitt eller hvidvask på de allerede færdige vægge gøre alt det beskidte arbejde på loftet, så på væggene, og kun i slutningen afslutter gulvene.

Hvad skal man gøre først, når man reparerer - vægge eller loft

Før du begynder en fuld reparation i lokalerne for en destination, skal du straks finde svar på mange spørgsmål. For eksempel revet først - loftet eller væggene.

Kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger selvfølgelig af, hvilken overflade der fremstilles først. Ifølge eksperter afhænger alt af de valgte materialer ved at bestemme arbejdets rækkefølge.

Standard indstilling

Oftest, når de står overfor overflader, bruges tapet eller maling. I dette tilfælde skal du gå fra top til bund. Det er først at lave loftet, og kun så væggene. Dette skyldes det faktum, at når du reparerer den øvre overflade, vil lim og malning dryppe ned. At slippe af med deres spor er ikke så nemt. Selvom det er en gennemsigtig lim.

Og hvis loftet er suspenderet?

Lad os nu overveje en situation, hvis det hængende eller strækloft er monteret. Der er allerede mulige forskellige muligheder, som vi overvejer, illustrerer deres fotos.

Ved brug af denne type belægning skal der udføres særligt installationsarbejde, der involverer boring. Det vil føre til udslip af gips, støv, murstenpartikler og så videre.

Selvfølgelig kan du prøve at tørre væggene med en fugtig klud eller børste dem godt, men det er ikke et faktum, at du helt kan fjerne sporene af forurening, især hvis overfladen er lys. Derfor siger alle eksperter - du skal først lave et loft, og kun så væggene. Ellers går alle reparationer ned i afløbet.

Men hvis det er omvendt?

Hvis det tidligere var besluttet at reparere væggen, skal du være forberedt på, hvad der skal vente, indtil tapetet er helt tørt - dette vil undgå deres deformation og afskalning under loftarbejdet. Som du kan se, er der en sådan mulighed. Hvor meget mere præcist og rationelt er det - at dømme dig, men anbefaler stadig, at du udfører arbejde på princippet om top-down.

Proceduren for reparationsarbejde

Mange virksomheder, der udfører reparationer, overholder en klar algoritme. Dette giver dig mulighed for at opnå høj kvalitet, som er helt synlig på billedet. Oftest er rækkefølgen af ​​værker som følger:

 1. Den forberedende fase - nivellering og priming væggene.
 2. Installation af strækloft.
 3. Montering af stikket og loftpladen.
 4. Wallpapering, trimning af ujævne kanter.

Der er en hemmelighed, der gør det muligt for dig at efterfølgende lave renovering uden at skade loftet. Tapet bør ikke limes under soklen, men strengt ved siden af ​​det. I dette tilfælde kan du fjerne den irriterende dækning uden problemer.

Sagen når alt er gjort omvendt

Men det er ikke altid nødvendigt først at lave loftet, og kun så væggene. For eksempel, hvis du har brug for at fastgøre gips. I dette tilfælde skal du starte med vertikale overflader, og samle dem på profilen af ​​de ønskede samlede dimensioner.

Efter at gipspladerne er fastgjort, og kun da anbefales det at starte modstående værker af en vandret overflade, det vil sige loftet. Til installation anvendes stærke understøttende strukturer, der er i stand til at modstå en stor vægt af gipsplader.

Hovedresultater

Så som du kan se, er der forskellige monteringsmuligheder for modstående materialer. Det hele afhænger af, hvilke produkter der bruges i reparationen. Selvfølgelig er det i de fleste tilfælde bedre at starte fra toppen og flytte til bunden - dette er rationelt og berettiget. Og giver dig også mulighed for at skabe et rigtigt højkvalitets interiør, som det ses på billedet. Og husk endnu en regel - det er vigtigt at bruge kvalitetsmaterialer, så resultaterne af arbejdet vil give maksimal tilfredshed.

Hvad er første renoverede loft eller vægge?

For de fleste typer reparationer skal man gå videre fra det generelle princip: "Fra fjern til nabo og fra høj til lav." Med henvisning til dette princip er det mere hensigtsmæssigt og praktisk at starte reparationer fra det øverste hjørne af loftet, derefter flytte til dets nærmeste sektion, og derefter fortsætte med at reparere væggene.

En sådan ordning følger af den enkleste reparationslogik:

 1. Gå til de fjerne hjørner vil have gennem de nærmeste hjørner.
 2. Ethvert materiale vil i de fleste tilfælde falde, smuldre, hælde, sprøjte eller dryppe fra top til bund, men ikke omvendt.

Men reparer reparationstridigheder. Hvis en person besluttede at indsætte tapet med loftet og hvidvaske væggene med en støvsuger, så er der sandsynligvis en fornemmelse at gøre en permutation af komponenterne for ikke at sprænge tapetet i loftet.

Men i det sidste afsnit beskrives en særlig sag. Hvis du ikke bliver hængt på det og analyserer mulige reparationer i generelle statistiske termer, vil rækkefølgen af ​​reparation af forskellige overflader i rummet se sådan ud (loftet er vist øverst, gulvet nedenfor):

Før du laver en smuk reparation i værelset, bedøm situationen:

kurver, ujævne lofter og vægge? og gulve skal demonteres?

Vi bestemmer hvad vi vil have:

selv vægge - tapet eller hvidvask;

flad gulv - linoleum eller laminat;

selv loft - hvidvask (i dette tilfælde vil jeg anbefale, gipsvæg).

Hvor skal man starte?

Først skal du justere væggene, så vejledningsprofilen, som vil blive placeret langs rummets omkreds, ligger perfekt;

Det er vigtigt - hvis der er flere lokaler i de lokaler, hvor vi reparerer - skal du først justere væggene og gulvene i alle rum og lade dem tørre godt, og kun derefter gå videre til lofternes installation for at forhindre deformation af gipsvæggen på grund af fugt.

Vi monterer loftet, sætter loftet op, så væggene, lim loftet soklen og nu fortsæt til den endelige reparation fase:

male loftet, maler derefter væggene eller lim wallpapers på dem;

vi ligger på gulvet linoleum eller laminat, vi fastsætter bordet - reparationen er klar.

Svaret på dit spørgsmål er:

I de første og vigtigste stadier af reparation laver vi først væggene og gulvene, så loftet;

i den sidste fase af reparation laver vi loftet, så væggene og sidst på alle etagerne

Før vi laver en smuk reparation begynder vi at tænke på, hvad der skal gøres først, loftet eller væggene.

Men meget afhænger af, hvad loftet vil være.

Hvis standardversionen, wallpapering, maleri vægge og lofter, så er du nødt til at lave loftet først, og derefter tage over væggene.

En sådan sekvens vil gøre reparationskvaliteten, og hvis der er lækager, så kan du slippe af med dem meget hurtigt.

Hvis du har opfattet et suspenderet eller nedhængt loft, skal du først montere loftet, kun derefter fortsætte med behandling af væggene.

Når du installerer stræklofter, gips vil smuldre og smukke mure, der er blevet malet, vil maling ikke se så smuk ud. Men aftørring eller rensning af skrald med en børste vil heller ikke give en god effekt.

Det er derfor, du skal også først lave loftet, og kun derefter komme til væggene.

Meget ofte kan du finde herre, som først linje væggene og jordede dem, så lavmontering af lofter, montage af loftsplinten, og begynd derefter at starte wallpapering eller male vægge.

Tapet skal ikke limes under soklen, men i skuden til det, da tapetet er så meget lettere at udskifte.

Men hvis du har brug for at lave gipsvæggen, skal du begynde at montere profilen af ​​den ønskede størrelse, kun derefter fortsætte til loftets modstående værker.

For at gøre dette skal du bruge robuste strukturer, der kan modstå lasten af ​​gipsplader.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at før du laver reparationer, skal du bestemme det materiale, du skal arbejde med, og kun derefter fortsætte med behandling af vægge og loft.

Den bedste mulighed er selvfølgelig først at lave et smukt loft, og først derefter komme over væggene, men det afhænger igen af ​​det materiale, du vil bruge i reparationen.

Putty vægge først, så loftet - hvad er fyldt med?

Situationen er denne: sin egen nye lejlighed, tilstand "gips". Under kontrakten skal bygherren afslutte loftet med gips. Nøglerne til lejligheden er allerede der, og den store fristelse til at starte reparationer, men lover at samle gipspladerne inden for et par uger.
Overalt læser jeg, at loftet først skal sættes i gang, så væggene. Og hvis det modsatte? Gør væggene nu, og loftet - som installationen? Hvor stor er risikoen for at "slappe" vægge med kitt fra loftet (jeg vil gøre det for mig selv)? Hvor sandsynligt er det, at under installationen af ​​GKL vil mastrene ridse eller på anden måde beskadige de gipsede vægge?

Her er du interessant, men hvorfor putter loftet, hvis det (hele kittens overflade) er dækket af pap?
Installation af et hæftet loft skal omfatte: ramme, pap, indlægning af fugenfüller leddene. Tips fra væggene fjernes med en spatel (hvis der selvfølgelig vil være nogen).
Hvis du har en handling om at overføre lejligheden "på dine hænder", skal bygherren fjerne alle mulige "skader" på egen regning.

Loft reparation

Sådan starter du en reparation? Hvad skal man gøre ved reparation i første omgang: laminat, døre, wallpapering eller stadig loftet? Hvilke materialer skal du vælge? Hvordan undgår man fejl? Hvad er den rigtige række handlinger? Dette er de mest almindelige og ofte stillede spørgsmål om personer, der har besluttet at reparere og især restaurering af loftet. Svarene på alle ovenstående spørgsmål findes i indholdet af denne artikel.

Ved reparation er hovedårsagen en klar sekvens, ellers er kaos og hovedpine til rådighed!

Antag at du beslutter dig for at installere et nedhængt loft. Dette er et værdifuldt spørgsmål, men der er visse punkter, der skal tages i betragtning. I sig selv er installationen af ​​et ophængt loft ikke så svært, det kan gøres til enhver tid. Men hvis du efter et par år planlægger en større eller delvis reparation med udskiftning af gulvbelægning eller vægpapir, vil dette have en meget negativ effekt på det nye loft.

 • 1 Hvad gør de først - loft, vægge eller gulv?
  • 1.1 Fremgangsmåde til montering af loftet inden vægpapir
  • 1.2 Metode til montering af loftet efter vægpapir
 • 2 Om reparation af hele
 • 3 Sådan starter du reparationer i lejligheden
  • 3.1 Reparationsdesignet skal omfatte:
 • 4 Generel revisionsplan:
  • 4.1 Forberedende fase (1-2 uger)
  • 4.2 Installationsarbejde (2-4 uger) *
  • 4.3 Rough finish (3-5 uger)
  • 4.4 Fin finish (2-3 uger)
 • 5 Mere ligner de vigtigste stadier af eftersynet.
  • 5.1 Demontering
  • 5.2 Grundlæggende installation
  • 5.3 Afslutningsinstallation
  • 5.4 Det sidste stadium i en renovering af en lejlighed
 • 6 generelle tips

Hvad laver de først - loftet, væggene eller gulvet?

Det er muligt at installere stræklofter både under reparation og i slutningen. Det vigtigste er, at ved installationen af ​​loftet blev alt det hårde arbejde færdiggjort (efterbehandling, nivellering af væggene og gulvet, loftsbelægning).

En masse kontroverser og kontroverser findes om emnet - hvad de først gør: loftet, gulvet eller væggene. Faktisk er der to muligheder for montering af loftet, både inden limning og efter limning tapet:

Loftinstallationsmetode inden vægpapir

Fordelene ved denne mulighed - manglen på tapet under installationen, eller rettere ikke evnen til at forkæle dem (støv, smække hænderne, afbryde perforator osv.)

Ulemperne ved denne mulighed er i maskeringsbåndet, som er installeret rundt omkretsen på det nye tapet, og da der ikke er nogen, skal du selv installere maskeringsbåndet eller foretage et ekstra opkald til brigaden.

Udsmykning af fælles væg-loft. Der bruges et væghjørne til dette, det lukker mellemrummet mellem væg og loft.

Metoden til montering af loftet efter vægpapir

Fordelene ved metoden er, at arbejderne straks skal installere maskeringsbåndet. Ulemper, i dette tilfælde er sandsynligheden for at beskadige tapetet, når du monterer loftet.

Som du kan se, er spørgsmålet virkelig kontroversielt. Det er utvetydigt, at alt udkast til arbejde skal udfyldes på tidspunktet for vægpapir og loftinstallation. Dette forhindrer støv og snavs i at komme ind i den fornyede overflade.

Og hvis du taler nøgternt, er loftet normalt lavet i mindst ti år, men vi limer baggrunden meget oftere. Det er helt muligt at holde tapetet pænt og tydeligt fastholde leddene.

De fleste bygherrer holder sig til ordningen om at horisontaler først laves (gulv og loft) og derefter lodret (vægge).

Hvad angår badeværelserne. Indtil installationen af ​​et loftsloft skal flisen allerede ligge på væggene. Det er vigtigt, at der ikke er hulrum i øverste række af den installerede flise.

Om reparation generelt

Hovedopgaven for reparationen er at omdanne lokalet til et bekvemt, komfortabelt og moderne sted at bo og arbejde.

For at reparationer ikke skal være forbundet med en naturkatastrofe, så alt går glat, hurtigt og smukt, skal du ordentligt organisere denne proces, det er vigtigt at følge arbejdsordens orden og teknologi

 • kosmetisk, som omfatter udskiftningsovertræk,
 • kapital, der indebærer ombygning af lokaler, udskiftning af slidt kommunikation og elektriske ledninger, udsmykning af værelser.

Til gengæld er det muligt at reparere loftet eller installere loftet, både i forbindelse med den generelle reparation og separat.

Foto før og efter reparation:

Selv et standardhængt loft kan omdanne et værelse til tider.

En god beslutning er at fokusere på loftet!

Det vigtigste problem ved reparationen er dens kompleksitet, varighed og høje omkostninger.

Resultatet af reparationen er en komplet opgradering, herunder et nyt rumdesign.

Ved reparation kan det ikke kun kræves arbejdstagere, men også mestere i specialiserede industrier (elektrikere, fliser, rørleggere, malere)

Derfor, hvis du er helt sikker på, at du kan klare dig selv, nej, er det bedre at straks kontakte specialisterne.

Hvad begynder reparationer i lejligheden

Normalt, efter at beslutningen blev truffet om eftersyn, kører ejerne straks for at købe alle de nødvendige materialer efter deres mening, og dette er først, og hun er den største fejltagelse. Reparation bør begynde med en konsultation med en specialist og udarbejdelse af skøn.

Du kan invitere brigaderens hjem, diskutere med ham absolut alle aspekter og subtiliteter af fremtidige reparationer. Fortæl ham hvordan du forestiller dig den fremtidige lejlighed, hvilket interiør det vil være i, og hvilket design lejligheden svarer til.

Ravshan forklarer til Jamshut vigtigheden og ansvaret for at følge rækkefølgen af ​​trin, når man overhaler en lejlighed

Enhver vellykket reparation begynder med planlægningen.

Det er nødvendigt at observere og præcist styre rækkefølgen af ​​alle trin i reparationen, og så vil du kunne opnå følgende:

 • Minimumstid til reparation;
 • Alvorlige kontantbesparelser;
 • Det højeste kvalitetsarbejde.

Reparationsprojektet skal omfatte:

 • Layoutplan modtaget efter reparationens afslutning
 • Skematisk placering af kommunikation (VVS, spildevand, ledninger);
 • Layout af teknologisk udstyr (vask, bad, toilet, vandmålere, kedel, klimaanlæg, indbyggede møbler).

Uden et projekt kan der være situationer, hvor der ikke kan leveres elektricitet til en armatur, der er udstyret med lamper, og en håndvask kan ikke placeres på grund af en fremadrettet stigning. Omkostningerne ved at korrigere sådanne fejl overstiger ofte de oprindelige omkostninger til projektet selv. Gem ikke på design, tværtimod, lad det korrekt udførte projekt spare dine penge.

Et eksempel på et veludformet projekt

Det vigtigste i reparationsprojektet er det tankevækkende arrangement af de nødvendige elementer og bekvemmeligheden ved at bruge lejligheden efter reparationen.

Generel revisionsplan:

Forberedende fase (1-2 uger)

Installationsarbejde (2-4 uger) *

Grov finish (3-5 uger)

Fin finish (2-3 uger)

* Udfør straks udskiftningen af ​​vinduer og dørene, men dette skal ske af repræsentanter for sælgerfirmaet, derfor udelades dette element. ** Du kan helt sikkert sætte døren og i slutningen af ​​reparationen, men det er lettere at gøre det i starten. *** Dette handler ikke om komplet, men delvis tilpasning. Hvis du udfører gipsprocessen fuldt ud, skal du tilføje mindst en uge til reparationstiden.

Mere som om de vigtigste overhalingsfaser.

Demontering arbejde

Den værste, støjende og beskidte overhalingsfase. Inden demontering påbegyndes, er det tilrådeligt at tale med naboerne, det er muligt at blive enige om timerne for det mest støjende arbejde for at sikre minimumstiden for sådanne ulemper.

Det er vigtigt at på forhånd træffe beslutning om affaldssamling for at finde en passende transport. Med den gennemsnitlige "to-værelses lejlighed" produceres i gennemsnit 2-3 lastbiler (afhængigt af demonteringsvolumen og køretøjets evne). Affald ved indgangen, selv midlertidigt kan føre til skænderier med naboer, overveje disse punkter.

Meget ofte er mængden af ​​affald, der ses under en eftersyn, stødt på kunden.

Kunder undervurderer normalt mængden af ​​ophobet affald, der regelmæssigt ophobes, hvilket betyder, at prisen også er en fejlberegning. Diskuter i detaljer alle de subtile punkter med entreprenøren.

Grundlæggende samling

Det starter med forberedelse af vindue- og døråbninger, plus en loggia og / eller en balkon under ruderne.

Forberedt døråbning til bueinstallation

Hovedinstallationen omfatter installation af kommunikationsvvs, gulvvarme, opførelse af nye skillevægge, vævning af vægge. Derefter udføres priming og maling af loftet.

Rørlægning til kommunikation

Det næste skridt er vandtætningen af ​​badeværelset, installation af døre, vinduer, glas af loggia og / eller balkon. Lad være med at blive skræmt af et så varieret sæt arbejde på samme tid. Opdatering udføres normalt af et team af mennesker. Samtidig aktivering er nøglen til en kort reparationstid.

Vandet af gulvbelægning i badeværelset og badeværelset

Ud over arbejderne har du brug for specialister, der forbinder kommunikation: kabel eller satellit, internet, installation af klimaanlæg. Sammen er de nødt til at blive enige om layoutet af de nødvendige kabler.

Det næste skridt er at installere radiatorer (hvis du har forladt gulvvarme). Samtidig kan du ringe måleren, som bestemmer placeringen af ​​spildevandets indløb i køkkenet, tilslutning af koldt / varmt vand og strømforsyning.

Efter den endelige godkendelse af placeringen af ​​alt teknologisk udstyr bliver det klart, hvordan alt dette vil blive forbundet, begynder vi at barbere væggene. Derefter installation af udkast elektrikere og træk VVS. Samtidig vil det være sammen med dette at køre installationen af ​​spor af klimaanlæg, installation af signalnetværk (tv, internet) og installation af eksterne enheder af klimaanlæg.

Sidste gang at lægge kabelkommunikationen under loftet, gemmer deres strækloft

Det næste trin er forberedelsen af ​​gulvet til støbning af skræftet, lægning af spjældet og forstærkningsnet til skræftet. Navngivet - Hovedinstallationen er afsluttet, efter at dækket er støbt, undtagen finishlag.

Afslut samling

Hvis det opdaterede interiør mangler falde vægge (skjuler radiatorer, skjuler døre eller andre formål, skal dette gøres på dette tidspunkt.

Syning af en radiator, du vil skære radiatoren selv og rørene, samt undgå et næsten uopklaret problem ved at afslutte badeværelset i området med stigrørledene på grænsen: gulv / loft

Samtidig monterede kasser med sy kommunikation.

En gipskasse er en god løsning, der er blevet standarden til reparationer.

Efter færdiggørelse af gipsvæggen, fortsæt arbejdet med primeren, montering af hjørner, puttying.

Absolut alle gipsplader syede overflader skal sættes på

Efter at have behandlet alle overfladerne kalder vi måleren, der specialiserer sig i stræklofter (medmindre selvfølgelig lofterne i den nye lejlighed er ligefrem stræk). Samtidig laver vi afslutningen af ​​loggiaen og / eller balkonen, lægger fliserne i badeværelset og køkkenet, der passer til krydset, installerer badeværelset.

Afslutning af gulvbelægningen er uundgåelig med en større revision, da der ved udførelse af arbejde af tilsvarende volumen forekommer en vis skade på overfladelaget på gulvet. Hovedbåndet er lavet med en højde på 1 cm.

Efter at have gennemført arbejdet med gulvet, vender vi os til de sidste værker af slutmontage. Dette er den sidste primer, fin vægafslutning (maleri eller klæbende tapet), installation af stræklofter, gulvbelægning (linoleum, laminat osv.) Og installation af indvendige døre, dekorationsbuer og portaler (hvis tilgængelig).

Det sidste stadium af en renovering af en lejlighed

Og nu er reparationen næsten færdig. Det er stadig den mest behagelige ting - installationen af ​​alle indbyggede, herunder køkkenmøbler, installation af bundplader og elafslutning. Parallelt udfører vi installationen af ​​håndvaske og et toilet, vi fører alle møblerne. Og det er alt sammen. Venstre rengøring.

Plastering vægge og lofter

Hård kitt er en efterbehandling af overfladen af ​​væggene og loftet, før de dækkes med tapet eller andre efterbehandling materialer. Putty loft og vægge bør holdes konsekvent. Putty er nødvendig for overfladens perfekte glathed, således at der ikke fremkommer nogen bukser, revner, uregelmæssigheder og andre nuancer. Valget af dette materiale afhænger af flere faktorer: vægens endelige belægning (tapet, maling, gips osv.); om rummets egenskaber (temperatur, fugtighed).

Der er følgende typer af kit:

 • universal - egnet til alle typer vægge og lofter
 • udjævning (kittet af det første lag) er den billigste, men det anvendes ikke uden følgende type kittet;
 • efterbehandling - brugt i sluttrin
 • specialiseret - egnet til visse typer arbejde: til led, revner og andre former for reparationsarbejde.

Vi har fundet ud af typen af ​​kittet, lad os nu gå videre til hovedspørgsmålet: Hvad skal man først lægge på væggene eller loftet? Der er en gylden regel: reparationer skal udføres fra top til bund. Loftet er kittet først, fordi dette trin af arbejdet er ret kompliceret (på grund af placeringen af ​​denne overflade). Hvis det sker i en anden rækkefølge, kan sprinkling kitt ødelægge perfekt forberedte vægge.

Sådan putter du loftet og væggene

Hvis du allerede har besluttet på afslutning af loft og vægge, har du valgt et passende kit - du kan gå videre til arbejde.

At udføre arbejde på loftet i loftet og vægge vil kræve:

 • stor og lille spatel (en lille spatel bruges til at tage primeren fra tanken, selve arbejdet er udført med en stor spatel);
 • tank til kitt (det skal være dybt nok, fordi det forbereder løsningen selv);
 • Bygningsniveau (for at kontrollere overfladen af ​​overfladen).

Det er nødvendigt at omhyggeligt studere instruktionerne og holde sig til det på alle stadier af arbejdet.

At sætte loftet op er meget vanskeligt - dette arbejde udføres på en bakke (en trinladder eller "trestle"). Hvis loftet ikke er nok nok til at justere det, skal du have et tilstrækkeligt tykt lag af kitt på loftet for at klæbe masken (det forhindrer kittet i at falde). Når det første lag er tørret, skal loftet rengøres, og arbejdet gentages. Antallet af gentagelser afhænger af overfladens fladhed, normalt er det 3 lag, hvert nyt lag af tynd nødvendigvis primeret.

Væggene fra vægge starter fra hjørnerne, til flad hjørner anvendes en speciel profil af aluminium. Det skal omhyggeligt puttied, så kan du gå til muren selv. For at begynde at putty alle revner, riller, huller. Værker udføres også ved hjælp af to spatler.

Laget af kitt må ikke være mere end 2 mm for at opnå denne spatel bør holdes i en vinkel på 60 grader til overfladen. Hvert lag skal gnides med sandpapir. Væggene rengøres også med sandpapir og arbejdet gentages 2-3 gange.

At sætte loftet og væggene kan gøres med en særlig pistol, men denne type arbejde kræver visse færdigheder og viden, fordi kittens blanding til pistolen er tilberedt efter en anden opskrift (den bør ikke være så tyk som manuel arbejde). Intet behov for at skynde sig for at færdiggøre væggene umiddelbart efter kittet, lad væggene og loftet hvile i et par dage. Værelset skal holdes tørt og varmt.

Korrekt loftgips - trin for trin vejledning

For at udføre moderne reparation inden loftoverfladen gøres, er det nødvendigt at gøre det så glat som muligt. En metode til udjævning er at pudse loftet. Det bruger ikke for kompliceret teknologi, men kræver nøjagtighed. Et sådant arbejde kan om ønsket udføres uafhængigt.

Måder at justere loftet

I praksis bruger de en af ​​de to teknologier - pudsning af loftet langs fyrene uden at bruge dem. Den første af mulighederne betragtes som korrekte, da der opnås en loftsoverflade liggende i samme plan.

Men nogle gange kan du møde loftet, som har en stor højdeforskel. At lægge et 5 cm lag af gips på overfladen er farligt, da det sandsynligvis falder ned. Selvom du laver flere lag med at anvende en primer, er der ingen garanti for at finishen vil holde.

I tilfælde af, at lofterne har en stor krumning, anbefaler eksperter at udjævne dem ved hjælp af monteringsophæng af gipsvæg. Sandt nok giver ikke alle rumhøjder dig mulighed for at tage 10 centimeter fra hende. I denne situation er der ingen tvivl om, hvorvidt du skal gipe loftet ved brug af fyrtårne.

Kernen i denne teknologi er, at loftoverfladen i et bestemt område bliver glat. Det vil ikke være for mærkbare dråber, det vil se fladt ud. Og det faktum, at afstanden til gulvet i forskellige hjørner adskiller sig med et par centimeter, er umuligt at bestemme ved øjet.

Den vigtigste opgave, der skal løses ved anvendelse af denne teknologi, er at gøre loftet sammen med væggene så glat som muligt. Den resulterende linje skal være lige. Når du anvender denne indstilling, skal du begynde at gips i retningen fra væggene til midten.

materialer

Før du begynder at reparere, er det nødvendigt at beslutte sig bedre at gipse loftet. Du kan bruge en standard cement-sand mørtel eller tilføje kalk til den. Det er bedre at påføre gips med et lille lag. En sådan blanding viser sig at være billig, på trods af dette er den blevet brugt sjældent i det seneste, da den kan falde af eller knække.

I stedet for den sædvanlige løsning er det bedre at bruge gips på basis af polymerer, da de er præget af kraftig vedhæftning og revner mindre ofte. Men disse forbindelser har en ulempe - den høje pris. Mange hjemmelavede håndværkere foretrækker moderne blandinger, så de ikke gendanner arbejde, når det påførte lag falder.

Når du vælger gips til loftet, gør det ikke ondt at bruge anbefalinger fra eksperter:

 1. Ved plettering af glatte overflader af loft og vægge har Knauf Rotband en velbevist blanding af hvid eller grå farve. Den kan påføres i et lag fra 5 til 50 mm. Polymerer tilsættes til denne gipsplast til loftet.
 2. For at genoprette gamle pudsede overflader, herunder facader, vil Knauf Sevener gips-lim blanding af grå farve være egnet. Den består af Portland cement, forstærkende fibre og polymer additiver.
 3. Hvis du skal bruge kompositionerne i værelser med et normalt fugtighedsniveau, kan du købe Bergauf Bau Interier eller Volma-Canvas.

I tilfælde af utilstrækkelig erfaring i sådant arbejde, skal du være opmærksom på den tid, det tager at størkne den lukkede blanding, når du beslutter dig for at vælge gips til loftet. I løbet af denne periode er det ikke bare nødvendigt at anvende løsningen, men også at niveauere det, fordi det mister sin elasticitet.

Af de ovennævnte gipsammensætninger har Volma-Canvas fremstillet af gips med biologiske og mineralske additiver den største tidsperiode for brugen af ​​blandingen. Men ikke alle herrer kan lide at arbejde med denne gips, de giver materialer til TM Knauf, på trods af at de fryser i 50-60 minutter. Det er sandt nok nok, selvom der ikke er nogen relevant erfaring.

Primer ansøgning

Der er en vis teknologi, hvordan man gipser loftet.
Resultater af høj kvalitet virker ikke uden grundig anvendelse af primeren. Det hjælper med at forbedre vedhæftningen mellem bunden og den påførte løsning.

Som regel opstår problemer med gipsflakning, fordi overfladen ikke er primet. Af denne grund er dette trin bedre ikke at gå glip af. Hvis gipset påføres i flere lag, skal hver af dem behandles med en primer, og kun hvis den er helt tør.

For det første bliver basen rengjort af gamle materialer og derefter primet. Sammensætningen hældes i malkebakken, tag en rulle på et langt håndtag og fordel sammensætningen over loftoverfladen. Hvis der er forskellige defekter på det i form af riller og fordybninger, hvor rullen ikke passer, bliver de forbehandlet med en pensel dyppet ind i primerblandingen.

Ifølge eksperter er den bedste primer for loftet "Betonokontakt" fra firmaet "Knauf." En dag efter dens anvendelse tørrer den, hvorefter en klæbrig, grov film dannes på overfladen. Putty meget bedre klamrer sig til en sådan belægning.

Det vigtigste er at sikre, at støvet ikke rammer primeren, mens det tørrer. Ellers vil der ikke være nogen ønsket effekt fra sådan behandling.

Tætningsledeplader

Det største problem, der opstår, når det er nødvendigt at gipe loftet af armeret betonplader, er tætningen af ​​led og rustning. Udsparingerne i leddene af pladerne skal repareres et par dage før hele loftoverfladen er plaster, da materialerne skal gribe.

For det første fjernes alt, hvad der er muligt, fra dockingsstederne. Derefter rengøres rillerne fra støv og sand. Så behandles leddene med en primer, det er bedre at bruge "Betonokontakt". Efter anvendelsen sænker sandsynligheden for gipsafdækning flere gange. I ekstreme tilfælde kan du bruge en anden imprægnering af dyb penetration, men resultatet bliver ikke det samme.

Når imprægnering er tør på en dag, fortsæt til oplægningen af ​​opløsningen. Hvis det er nødvendigt for at opnå en tykkelse af kittet over 30 - 35 millimeter, er det ønskeligt at anvende blandingen i to lag. Efter at have lagt den første med en hakket trowel, skal du danne en lettelse. Efter at opløsningen tørrer ud, hvilket tager cirka 24 timer, lægges et andet lag, der er i luften med loftet.

Hvis du skal anvende et tykt lag af gips, er det bedre at forstærke leddene af pladerne med et maleri. Det forhindrer forekomsten af ​​revner i tilfælde af sæsonmæssige bevægelser af pladerne. Nettet til loftet er ikke fastspændt, men fastgjort til sammensætningen. I dette tilfælde lægges polymernettet, når det første lag gips påføres, udføres med en spatel, fordyber det i blandingen og danner samtidig en lettelse for den næste del af opløsningen.

Det sker, at revnen i sømmen er for dyb, og den kan ikke løses på denne måde. Derefter behandles det med "Betonokontakt".

Anvend derefter en af ​​to muligheder:

 1. Pakning med monteringsskum. Dens mængde skal være ca. 1/3 af hulrummet, hvis vægge er fugtet med vand for at polymerisere skummet. En dag senere sættes en primer og gips i to til tre lag.
 2. Jævn fugtet med beton og hamret ind i hullet. Lad i 24 timer og pudsede.

For at forsegle pladernes samlinger på overfladen af ​​loftet, brug en sammensætning med polymertilsætninger eller højkvalitets fliselim.

Egenskaber ved påføring af gips på bakker

Hvis du har færdigheder i at forberede overfladen af ​​væggene, så bliver det lettere at klare arbejdet. Faktum er, at gipsvægge og lofter har meget til fælles, selvom der stadig er forskelle. Det sværeste er at holde dine hænder op. De bliver hurtigt trætte, som nakke, fordi du er nødt til at smide hovedet.

Forberedende fase

Før du pletterer loftet med dine egne hænder, bliver overfladen rengjort fra gamle materialer til betonbasen selv. Efter fjern støvet, brug en støvsuger. Hvis der ikke findes en sådan enhed, så bruges en stor børste, så der ikke er sand og snavs.

Hvis loftet er lavet af armeret betonplader og der er store ruster i dem, skal de repareres. Når opløsningen tørrer på dem, påføres en primer på en ren base. Efter en dag kan du fortsætte med at arbejde.

Installationsprocessen af ​​bakker

Det første, de gør, når de laver loftet på fyrene, er at installere dem. Men for det første bestemmes mindste og maksimale højdeforskelle ved hjælp af en speciel laser enhed - et niveau. Planlæggeren er placeret under loftet og indgår i en vandret scanning.

Derefter måle afstanden fra loftoverfladen til lysstrålen på flere punkter. Som følge heraf skal du bestemme maksimums- og minimumsafvigelsen. Gips er lagt med et lag, hvis tykkelse overstiger den største afvigelse.

Den samme operation kan udføres ved hjælp af vandstanden, men det bliver meget sværere:

 • For det første sætter man i en vilkårlig afstand fra gulvet på væggene rundt om rummets omkreds en vandret linje;
 • den ene ende af niveauet er fastgjort til dette mærke;
 • med den anden går de forbi værelset for at måle afstanden mellem vandsøjlen i niveauet og loftet, hvorved mindste og maksimale punkter bestemmes.

Efter at have bestemt størrelsen af ​​laget, skal du vælge bakker - perforeret
galvaniserede strimler, der står tilbage. De vil blive understøttelse for at udjævne løsningen. Højden af ​​en sådan ryg kan være 6 og 10 millimeter. Du skal vælge produkter, for hvilke denne værdi overstiger den maksimale afvigelse.

Fyrene er angivet i trin lidt mindre end regelens længde - et værktøj til udjævning og afskæring af opløsningen. Når længden er 1,5 meter, placeres lamellerne med et hul på 1,1 - 1,3 meter. Først trækker du tilbage fra væggene på 20-30 centimeter og installerer ekstreme bakker. Den resterende afstand er opdelt, så afstanden mellem strimlerne er i en given parameter.

Til fastgørelse af fyringer anvendte gipsmørtel, æltning det tykt. En lille håndfuld af denne blanding påføres langs justeringslinjen. Beacons presses ind i dem og udsætter deres ryg i det ønskede plan. Hvis der er et niveau, skal strålen fra den glide langs dem.

Når man arbejder med vandstand, bæres loftets overflade på væggene, og flere snørebånd er bundet på en sådan måde, at de ledes langs fyrene. Ifølge denne markering er ryggen sat. Efter installation af alle beacons kontrolleres flyet med en regel med et boble niveau indstillet på det.

Et par timer senere, når gipset griber, begynder de den sidste fase af arbejdet, idet de tidligere har besluttet, hvad de skal gipe i betonloftet.

pudsning

Til videre arbejde er der brug for bæredygtige byggekopper, og fra værktøjer, en trowel og en platform med et håndtag (falke). Den valgte gipsammensætning er fortyndet i overensstemmelse med instruktionerne. Det er nødvendigt, at opløsningen var homogen uden klumper.

Putty lægge på falken og i små portioner med en spidskniv er placeret på loftet. Løsningen fylder afstanden mellem fyrene. For det første er bredden af ​​strimlen lavet fra 50 til 60 centimeter, mens der ikke er behov for at opnå en ensartet overflade.

Så tager de reglen, læner den på fyrene og bevæger den mod sig selv, svinger fra den ene til den anden side. Som følge heraf forbliver det en lille løsning. Den fjernes med en spatel og påføres på loftet - på sin uopfyldte del eller hvor der er huller. Næste bevæger du reglen igen.

Disse handlinger gentages, indtil overfladen bliver glat. Fyld derefter den anden bane og så videre. Loftet får lov at tørre i 5 til 8 timer. Når løsningen har grebet, men ikke er helt tørret ud, skal fyrene fjernes, ellers vil de ruste og rostmærker kan forekomme på overfladen.

Rustet efter at lamellerne er fyldt med mørtel og niveau med en bred spatel, der skal flushes med loftplanet. På den fuldstændige tørring af gipset tager omkring 5 - 7 dage.