Loft Grilyato. Beskrivelse, funktioner, typer og pris på loftet Grilyato

Original og elegant, åbent og stilfuldt - loftet Grilyato er et mesterværk af bygningskunst. Høj efterspørgsel og popularitet af designet på grund af praktisk og alsidighed. Et sådant loft vil være en værdifuld udsmykning af enhver struktur (fra lejligheden til indkøbscenter).

Generelle detaljer, beskrivelse og design funktioner i loftet Grilyato

Grilyato type loft er en slags suspenderet gitter bestående af sammenkoblede aluminium celler. I begyndelsen var sådanne loftstrukturer populært i Italien (bogstavelig oversættelse af ordet "griglia" - "gitter").

Gitterceller kan have forskellige størrelser. Når de vælges, styres de af loftets højde, området i rummet. De samlede dimensioner kan variere fra 50 til 200 mm.

Til reference! Det nedhængte loft Grilyato vil skabe effekten af ​​lydstyrken ved at regulere lysstrømmen.

Grilyatos loftdesign har en række vigtige særpræg.

 • Installation bevarer adgangen til ingeniørsystemet. I fremtiden er der ingen hindringer for vedligeholdelsen.
 • Gitterstruktur giver fuld lydisolering.
 • Det har en slidbelægning, der beskytter mod aggressive faktorer.
 • Lofthøjden øges visuelt.
 • Vedvarende materiale vil forlænge levetiden.
 • Aluminiumsramme forbedrer brandsikkerheden.

Du kan købe grilyato loftet i alle hjørner af landet fra forskellige producenter. Installationen er fremragende til både udendørs faciliteter og udstyr i lukkede rum.

Loft arrangement er tilrådeligt i haller af hoteller, rekreative områder, biografer, restauranter, medicinske faciliteter. Grilyato ser også positivt ud i lejlighederne, huse og boliger, hvilket giver designet et stilfuldt preg.

En række designs: En liste over de vigtigste typer af loft Grilyato

Blandt de vigtigste typer af byggeri udsender et par.

 • Standard. Dette er et kryds af kvadratceller. Størrelserne vælges efter kundens ønske. Hvis f.eks. Lofthøjden i rummet er mere end 5 m, kan Grilyato installeres med celler over 100 mm.
 • Grilyato CL15 ("loft til doven").
 • Blinds. Anvendelsen af ​​plader af forskellig højde. Visningen er nyttig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation og åbenlyse fejl.
 • Pyramideformet. Celler i form af pyramider øger visuelt højden af ​​rummet.
 • Loft farve RAL.
 • Med ikke-standardiserede celler (består af forskellige geometriske former).
 • Multilevel - en kombination af moduler af forskellig længde. Består af metalgitter af forskellige højder.

Den største efterspørgsel er standarden. Modellen består af identiske celler i form af en firkant. Et særpræg ved en anden type - Grilyato CL15 - er installationsteknikken (det er muligt at erstatte det tidligere brugte og forældede design).

Pyramidal grilyato loft

Afbildet loft grilyato skodder

Grilyato persienner passer optimalt til bygninger med en lille bredde. I strukturen af ​​den pyramide Grilyato danner Y-formede profiler geometriske celler og danner et yderligere volumen.

Hvis det ønskes, udover klassisk ødem, kan du bruge en anden række farver. Sådanne ideer kan realiseres ved hjælp af Grilyato i RAL farve. Nye farver giver designere mulighed for at realisere enhver fantasi.

For mere ambitiøse ideer er der en Grilyato-model med ikke-standardiserede celler, der kan fremhæve skyggen af ​​det samlede interiør og klare opgaven med enhver kompleksitet.

Nuancer og specificitet af fastgørelse

Installationsteknologien afhænger af typen af ​​konstruktion. Den generelle planlægning af loftinstallationen Grilyato består af en række trin.

 • Montering af understøtningsrammen.
 • Fastgørelse langsgående og tværgående profil.
 • Fixation splejsning.
 • Et kvadratisk gitter er dannet, hvori kassetterne er monteret.

Til reference! Loftoverlapningen skal oprindeligt rengøres og males, al kommunikation er forberedt.

Hvad omfatter forberedelsesfasen?

På dette stadium skal du fjerne rester af den gamle finish, lave en god reparation af revner, niveau overfladen. Det er også nødvendigt at male overfladen af ​​hovedloftet med en opløsning af hvidvask eller specialmaling. På dette stadium skal du markere falsk loft på det indre område af strukturen.

For at tælle antallet af komponenter gør beregningen. Det endelige resultat afhænger af flere faktorer:

 • valgt strukturtype;
 • fremtidige celle størrelser;
 • Grundparametre (længde og bredde).

Vær opmærksom! Det er ekstremt svært at udføre beregninger alene. Specialister har i arsenalen af ​​specielle profilregnemaskiner til nøjagtig beregning af detaljer.

 • Korrekt opmærkning er en garanti for kvalitet.
 • Før direkte installation er det nødvendigt at markere bunden.
 • Måling af bygningens grundparametre (rum).
 • Oprettelse af et layout. På papir tegner de en præcis plan for, hvordan rammens lameller og lamper vil blive placeret.
 • Hvis længden af ​​lamellerne er 60 cm, kræver den 1-2 suspensioner, for 120 cm - 2-3.
 • Niveauet af falskloft bestemmes ved at tage hensyn til eksisterende kommunikations- og belysningsenheder.
 • Perimetermarkeringene skal anvendes ved hjælp af et bygningsniveau.
 • I sidste etape udføres boring af huller til fastgørelse af suspensioner og armaturer.

Afslutningsarbejde

1. Direkte installation er fasen med fastgørelse af hovedrammen og gitterene. På dette stadium er der næsten ingen byggaffald. Dekorative griller kræver en forsigtig, separat montering.

2. Der er specielle riller på hver plank (samling løber kun i ret vinkel). Derefter monteres gitterceller i sektioner af hovedrammen.

3. Den sidste handling er reguleringen af ​​loftniveauet og installationen af ​​lampen. Som belysningsanordninger til Grilyato, raster (60 x 60 cm), anvendes enkeltlampe og tolampe-retningslys. For ikke-standard størrelse armaturer kan kræve yderligere trimning loftet.

Find ud af detaljerne: pris og anmeldelser

Prisen pr. M2 Grilyato loft afhænger af en række faktorer (herunder model, farve, celle størrelse, basisbredde, metal tykkelse osv.). Så for Grilyato er standard startpris 200 rubler per kvadratmeter.

Prisen på taket Grilyato giver et godt indtryk på købere og er ekstremt overkommelig. Takket være alsidigheden og det moderne design vil selv den mest krævende kunde være tilfreds med købet. Foto lofter Grilyato præsenteret på forskellige steder (tilgængelig til enhver tid).

Hvis du har brug for effektivt at fremhæve det indre af rummet, er loftdesignet Grilyato den bedste løsning. Den ekstra brug af lamper vil skabe et unikt spil af lys og skygge, især når du installerer lamper i loftrummet.

Antallet af tilfredse kunder vokser hver dag. I stigende grad er der dem, der vælger luftloftet Grilyato til udsmykning af lejligheden og huset. Prisen pr. Kvadratmeter er acceptabel, du kan købe designet i byens specialbutikker eller på websiderne.

Kundeanmeldelser i de fleste tilfælde positive. Nogle kunder påpeger de forholdsvis høje omkostninger ved installationen, men alle omkostningerne betales som følge af den lange levetid uden fejl og enkel vedligeholdelse.

Mystiske grilyato lofter

Det italienske ord "grilyato" er mere som navnet på en dessert eller spiritus end en konstruktionsperiode. Og alligevel refererer det til indretningens design og i oversættelse betyder det "celle".

Hvis du omhyggeligt studerer grilyatolofterne i de følgende billeder, vil du bemærke, at dette navn passer perfekt. Suspenderet konstruktion i form af et gitter med et stort antal små sektioner - en ny trend i design, der bliver stadig mere populært.

Lad os prøve at svare på et par spørgsmål: Hvad er de, hvordan ser de ud, og hvordan adskiller de sig fra andre belægninger.

Hvad er det her?

Grilyato lofter er i det væsentlige leddene af to Y-formede profiler, der danner et tredimensionalt gitter. Tidligere mødtes de udelukkende i fabrikker og lagerhuse, lejlighedsvis - i store butikker.

Men nu er disse lofter i stigende grad opført i kontorer, restauranter, private hjem.

En række spændinger, gipsvæg og andre belægninger kan kun misundes. Men gradvist begynder de at pale - på trods af forskellene har de noget til fælles - ideelt lige og jævn tekstur.

Det bliver selvfølgelig undertiden slået med klumpede elementer, bjælker, figured inlays. Men hvis du vil have noget virkelig fremtrædende, så er valget ret begrænset.

Der er en bestemt standard, som fabrikanter overholder: kvadratiske celler med kanter på 30x30 cm minimum og 200x200 maksimum. Sandt nok er det svært at forestille sig det seneste i boligområder, er det ikke?

Men de strenge regler bliver efterhånden irrelevante: du kan finde grilyato af mindre skala, ikke helt lige form, og endda... med bølgede kanter!

Efter at have fået en grov ide om hvordan sådanne lofter ligner, tilbyder vi at finde ud af, hvad de er elskede for.

Fordele og ulemper

Som du allerede har forstået, blev tidligere grilyato hovedsagelig brugt i ikke-private lokaler, hvor mange faktorer kunne påvirke dem. Dette har naturligvis påvirket egenskaberne.

Lad os tale mere om fordele og ulemper, utilitaristisk og rent dekorativt:

 • Aluminiumsprofilen, som tjener som basis for grilyato, er praktisk taget ikke modtagelig for korrosion.
 • Det overfører nemt enhver temperaturfald og besidder den øgede fugtresistens.
 • Da der i tillæg til cellerne er inkluderet specielle membraner i designet, har et sådant loft fremragende lydisoleringsegenskaber.
 • Ikke mere nødt til at tænke på, hvordan man skjule rør, ledninger, ventilationskanaler.
 • Udfør ikke nødvendigvis grundigt en hård finish - loftet vil dække alle sine mangler.
 • Hvis noget i kommunikationen fejler, behøver du ikke at afmontere hele dækningen - bare fjern et bestemt segment, og sæt det på plads.
 • Nem pleje. Intet behov for specielle vaskemidler, behandling af skimmel og parasitter... Nogle gange er det nok at tørre dem af støv.
 • Træt af begrænsningerne ved valg af lamper, som vi konstant skrev i artikler om loftslofter? Dette er ikke længere et problem - med grilyato loftet er du fri til at købe lamper og lysekroner.
 • Deres sortiment er ekstremt bredt - forskellige farver, fra standard sort til alle mulige lyse farver, en række celleformater... Alt dette giver et tilstrækkeligt stort omfang til designideer.
 • Grilyato er kombineret med enhver form for hængende og stræklofter, som giver dig mulighed for at lave usædvanlige designs.
 • Deres pris er ret budget - fra 200 rubler per kvadratmeter. Selvfølgelig er det dyrere end gipsvæg, men meget billigere end højkvalitets PVC-film. Desuden er levetiden for en sådan dækning praktisk talt ubegrænset.

Tror du, at de har nogle ulemper? Det er alt meget tvetydigt. Det er svært at tale om specifikke mangler - de er alle betingede og kan fortolkes afhængigt af situationen.

 • Grilyato er ikke det bedste valg for et lille værelse. De kræver fra 15 centimeter højden af ​​rummet.
 • På nogle steder kan du høre, at deres omkostninger er for høje. Ja, som vi har sagt, er det let at finde en belægning billigere - men i det mindste er det banalt at male loftet. Men hvis du har brug for en pålidelig og holdbar belægning, bør du ikke straks afvise grilyato.
 • Målt set vil grilyato ikke passe til alle former for interiør.

Under alle omstændigheder opvejer nummeret "for" antallet af "mod".

Men inden vi træffer en endelig beslutning, anbefaler vi dig at se på billedvalget med denne type loft i boliger og kontorer. Sikker på, det vil være interessant!

I det indre

Hvis du har indtryk af, at grilyato er en kedelig grå aluminiumsgitter med firkantede huller, tager du stor fejl. Moderne produktionskapacitet giver dig mulighed for at vælge enhver farve (ikke nødvendigvis fra metalspektret) og en masse formemuligheder. Lad os starte

Måske er den mest oplagte løsning efter alt ovenstående et loft-stil interiør. Dette er ikke overraskende - aluminiumceller passer bare ind i konceptet.

Se, hvordan en rød murvæg kombineres med graffiti, et sort metal relief loft og en steampunk lysekrone. Måske er noget, der er mere egnet end grilyato, svært at finde.

På kontorer er deres brug også berettiget. Let at pleje loft, som selv de største armaturer passer - hvad kunne være mere funktionelt? Vær opmærksom på den firkantede flade lampemåler pr. Meter. Det faktum, at i et andet interiør ville se uhøfligt, forekommer det mere passende end nogensinde.

Forresten: Begrebet "grilyato" betyder ikke kun et hængende loft lavet af aluminiumsprofiler. Det er også en speciel type lampe, som er monteret under grillen, for eksempel som i dette billede.

Vær ikke bange for at eksperimentere. Lyserød aluminium harmonerer perfekt med den glatte stretchindsats i en gipsskuffe. Denne teknik er velegnet til kontorer og lejligheder. Det vigtigste er at tage højde for rummets størrelse.

Det er ikke nødvendigt at montere en for stor indsats i et lille rum. Og omvendt, hvis du har et stort område til din rådighed, tror du ikke, at den lille indsats ikke vil gå tabt. Vær derfor rationel når du planlægger.

Generelt, som vi har sagt, er farverne på grilyato lofterne meget varierede. Hvis du tidligere kunne tilbyde 5-10 metalliske nuancer, er valget nu næsten ubegrænset, da de kan males i enhver farve.

Vælg derfor den grilyato tone, der supplerer det vigtigste interiør - for eksempel saftig orange.

Kombinationen af ​​forskellige typer grilyato ser interessant ud: Standardceller er i harmoni med "persienner" belægningen. Adskille dem med gipsplader. Mærkeligt nok sikrer denne teknik strukturens integritet. For spotlight kvalitet, vælg spotlights.

En anden mulighed for at bruge grilyato-persienner er en lignende reliefbelægning. Profiler er indbyrdes forbundne på en særlig måde, hvilket giver mulighed for volumen og usædvanlig struktur. Ja, for små kontorer eller lejligheder, er dette loft ikke egnet - det har brug for en vis skala.

Vær opmærksom på den skjulte belysning - takket være det, skinner designet fra indersiden, hvilket gør det endnu mere interessant og særpræg. Hvis du ikke er begrænset af midlerne, overveje maleri til ordre, hvor en blød gradient vil blive anvendt på cellerne.

Grilyato kan se meget anderledes ud. Du skal bare lave de samme former i forskellige farver. Adskille dem med gipsvægge bjælker. Et sådant loft er elementært i installationen og er billigt. Resultatet ser imidlertid meget stilfuld ud.

Pyramidal grilyato, der kombinerer lyse farver - en anden god mulighed. Prøv at vælge kontrasterende nuancer og vær særlig opmærksom på perimeterfinisherne - det er bedre at vælge lyse basisplader eller fremhæve dem med LED strips. Du kan ikke kalde et sådant design beskedent, men hvis du ønsker at overraske gæster eller kunder hos et firma, så har du det!

Meget fed design - flerfarvet regnbue grilyato. Tænk tre gange før du bestiller et lignende design. Det vil være en god måde at arrangere et spilområde på virksomheden eller en interessant løsning til børnehaven. Men sådan et lyst loft er i stand til at trætte øjnene ekstremt hurtigt.

Derudover skal du have et passende interiør - ikke egnet til hele udsmykningen af ​​vægge og lofter. Igen skal du ikke glemme møbler, dekorative ting, tilbehør. Alt dette skal ske i neutrale farver, hvis dine planer ikke skaber det perfekte rum til en klovn.

Interessant kan kaldes en kombination af lille kassette grilyato med et stretch lærred af rige farve med gnistre. En sådan virksomhed vil koste en smuk penny - alle elementer skal gøres til ordren.

Men hvis du er glad for stilen i firserne, vil du have et temarum eller bare som alt lyst - vi anbefaler at prøve det. Husk kommentarerne til det forrige foto - overdriv det ikke!

Som du kan se, trods det faktum, at oprindeligt grilyato blev oprettet udelukkende som et loft for private lokaler, er det nu blevet næsten universelt. Derfor bør du ikke undgå det - det er helt muligt, det er han, der er nødvendigt for at skabe et originalt og smukt interiør.

artikler

Grilyato. Hvad er grilyato lofter. Hvad er. Egenskaber. Farve. Hvad prisen afhænger af. 09/20/2016 10:47

Grilyato-loftet ("raster", "cellulært" eller "gitter" -ophæng, navnet kommer fra det italienske ord "griglia" - gitter) er et tredimensionalt gitter fra "U" -formede aluminiumsprofiler (Grilyato-loftet) eller "Y" Aluminiumprofiler (Grilyato Pyramidal), malet med pulverlakering med høj slidstyrke, til polymerisering, der overfører overfladebehandling ved høje temperaturer (belægningstykkelse


Grilyato. Fordelene ved lofter:

 • Sikkerhed - Grilyato lofter er et fuldt certificeret produkt (KM1). Separat er det værd at bemærke brandsikkerhed - i modsætning til konventionelle flisebelagte lofter, grilyato lofter ikke interfererer med driften af ​​automatiske brandslukningsanlæg. Delvist fjerner visuelt al kommunikation, Grilyato lofterne giver stadig åbent spatio over gitterene. Dette gør det muligt at placere sprinklere i brandsystemet over loftet. Gitterloftet bidrager også til ventilation af loftrummet og effektiv røgfjernelse i tilfælde af brand.
 • design - lofter Grilyato i alle trim niveauer, er et loft, der har en solid cellulær struktur. På trods af det faktum, at det er samlet fra individuelle elementer, bliver de efter samling visuelt smeltet sammen og danner et monolitisk "gitter" rum. Grilyatos loft passer let ind i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og kombineres med forskellige typer lofter (det er især ofte indbygget i fliselagte og overdådige lofter).

 1. celle 50x50, højde 40 mm, bundbredde 10 mm

4 kg / m 2;

 • celle 100x100, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

  2 kg / m 2;

 • celle 200x200, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

  Samtidig vejer gitterelementerne sig, 0,6 i længde, kun ca. 60 g / stk.

  • Integrering af belysningssystemer - oftest for alt til grilyato-loftet, anvendes modulære armaturer af typen Grilyato (de har en samlet størrelse på 590x590), som installeres i stedet for en gitter. Samtidig skal alle lamper, der anvendes i loftet, nødvendigvis fastgøres med yderligere bøjler til "hoved" loftet med en hastighed på 4 suspensioner pr. 1 lampe. Værelset, hvor Grilyatos lofter er installeret, kan ikke kun oplyses af modulære armaturer, men også lister, som let kan installeres i en hvilken som helst celle i grillen (med stor vægt skal de også fastgøres med yderligere suspensioner).
  • Bredt anvendelsesområde - Grilyato lofter bruges succesfuldt i forretningcentre, kontorer, callcentre, banker, banegårde og lufthavne, butikker og indkøbscentre, ikke kun som en integreret del af design og dekoration, men også som et teknologisk element, der gør det muligt at vise reducere effekten af ​​for højt loft, skjul ventilations- og loftsystemer, ledningselementer i loftloftet. Hypermarketer, cafeer, restauranter, administrative institutioner, hospitaler, børnehaver, skoler, vandlande, saunaer, underholdningscentre, kontorer, lejligheder, landhuse, sportsfaciliteter.


  Grilyato. Loftkarakteristika:

  • cellestørrelse, profilhøjde, basisbredde:

  Standardcellestørrelser (størrelsen på de celler, som 600x600 gitteret er opdelt i): 30x30, 50 × 50, 60 × 60, 75 × 75, 86 × 86, 100 × 100, 120 × 120, 150 × 150, 200 × 200 mm.

  • Profil højde (højde «U» - formede profiler, hvoraf kommer til gitter 600x600) til Grilyato "standard celle" - 30, 35, 40, 50 mm for Grilyato "pyramideformet" - 35 og 42,5 mm, til Grilyato «GL- 15 "- 37 og 47 mm.
  • basen bredde (bredden af ​​den «U» - formet profil, synlig nedefra): for Grilyato "standard celle" - 5 og 10 mm, for Grilyato "pyramideformet" - 10 mm, for Grilyato «GL-15" - 15 mm.

  Alle disse egenskaber bestemmer følgende faktorer: Udseendet af loftet, dets "gennemsigtighed", vægten af ​​strukturen, omkostninger.

  • Loftets udseende: Valget af størrelsen af ​​Grilyato-cellen kan styres af reglen - jo mindre højden af ​​niveauet af det planlagte loft er, og jo mindre selve rummet af rummet, jo mindre er Grilyato-cellen og omvendt. "Universal" er en celle 100 * 100 * 40.

  93% for celle 100x100

  84% for celle 50x50

  67%. Med en reduceret bundbredde på 5 mm øges gennemsigtigheden fra 5 til 15%. Ca. samme proportioner bevares, når profilhøjden ændres.

  • Strukturvægt: Jo mindre cellen og jo større profilens højde er, desto større er vægten af ​​Grilyato "monteret" loft. Først og fremmest påvirker det valg af loftinstallationsordning. Fabrikanten RPO "Albes" anbefaler anvendelse af en forstærket monteringsordning til understøttelse af guider (uden brug af guider 1,2 m lange) ved valg af celler mindre end 75x75 mm (inklusive).

  Metal tykkelse:

  Grilyatos profil er lavet af præmaleret aluminiumsbånd med en tykkelse på op til 0,32 mm - "ØKONOMI" og med en tykkelse på op til 0,42 mm - "STANDARD". Først og fremmest påvirker den vægten af ​​den samlede struktur og dens omkostninger - "ECONOM" er op til 25% lettere og fra 17 til 20% billigere end "STANDARD". Ved installation af Grilyato "ECONOMY" anbefales det at bruge øget nøjagtighed - et tyndt metal er blødere. Som følge heraf er det bedre at bruge Grilyato "STANDARD", hvis loftcellerne er planlagt til at blive afmonteret ofte til opretholdelse af kommunikation.


  Grilyato farve:

  RPO "ALBES" fremstiller følgende farver i loftet Grilyato: hvid mat, hvidglans, metallisk, metallisk mat, lys beige, sort, kobber, hindbær, pistol, krom, super krom, superkrom luksus, guld, superguld. De "standard" farver er hvidt mat og metallisk RUS (visuelt når det er monteret, det ser ud som grå). De resterende farver laves til ordre inden for 2-3 uger. Det er også muligt at male i en ikke-standardfarve - eventuelt i den nærmeste RAL-farve (på bestilling fra 3 uger).


  Grilyato omkostninger:

  Omkostningerne ved Grilyato afhænger af cellens størrelse, tykkelsen af ​​metallet, profilens højde, farven. Hvis du tager Grilyato (100 * 100 * 40, bredde 10 mm) hvidmatte som "standard", så bliver loftet af samme farve, men med en celle på 50 * 50 * 40, cirka 2 gange dyrere. Metallisk farve vil tilføje til prisen på hvid

  25% brugerdefinerede tilpassede farver

  50-150%. Forøgelse af profilhøjden til 50 mm fører til højere priser

  med 25%, og dens reduktion til 30mm for at reducere prisen med samme 25%. Den mest overkommelige vil således være Grilyato som "ECONOMY", hvid matfarve, profilhøjde 30 mm og basisbredde 10 mm.

  Læs mere om Grilyato lofter her.

  Loftet "Grilyato": fordele og ulemper, finesser ved installation

  Indretningsdesign udvikler sig i overensstemmelse med modetrends. Takket være udviklingen af ​​byggemarkedet og den konstante udvikling af nye materialer er det blevet vigtigt at være opmærksom ikke kun på væggene, gulvet, men også på loftindretningen i lokalerne. Loftet "Grilyato" - en frisk løsning til udsmykningen af ​​din lejlighed eller hus. Hvad det er, og hvordan du indtaster denne nyhed i dit indretning vil blive beskrevet nedenfor.

  Særlige egenskaber

  Grilyato-systemet er en loftsbeklædning i form af et bulkgitter. Anvendelsen af ​​en sådan dækning med kontor- og butikslokaler er begyndt. Men for at udvide produktionen formåede designerne at tilpasse rasterdesignet til udsmykningen af ​​de levende lokaler.

  Gitterets struktur består af aluminiumsprofiler eller træelementer. Profiltykkelsen overstiger normalt ikke 5 mm. Bredden er fra 3 til 5 cm. Celler har dimensioner fra 3 × 3 cm til 20 × 20 cm. Mesterens profiler hedder "mor" og "far". De er sikkert fastgjort til metalskinnerne fastgjort sammen. Guiderne er standardstørrelser 60, 120, 180 og 240 cm. Systemet er fastgjort til bunden af ​​loftet ved hjælp af specielle lys og pålidelige fastgørelsesdele.

  Funktionerne i designet af det hængende loft har nogle fordele ved brugen:

  • Brandsikkerhed. Aluminiumelementer smelter ved temmelig lave temperaturer. Så brandfast kan en sådan belægning ikke kaldes. Men yderligere problemer i form af udslip af skadelige stoffer i luften umiddelbart efter forbrændingsbegyndelsen skaber ikke "Grilyato". Og det frie mellemrum mellem risten og bundlaget vil hurtigt ventilere.
  • God ventilation. Hverken basen eller de dekorative celler selv vil ikke kondensere og fugt.
  • Mulighed for brug i våde områder. Aluminiumbasen er ikke udsat for forskellige virkninger og korrosion.
  • Pålidelighed og holdbarhed af designet. Det dekorative udseende forbliver i lang tid, det falder ikke under indflydelse fra sollys.
  • Suspenderet loft har en lav vægt og giver ikke en betydelig belastning på loftet.
  • "Grilyato" let monteret og demonteret.
  • De elektriske ledninger og kommunikationer, der passerer gennem loftet, er ikke synlige for øjnene, men samtidig er de let tilgængelige til visualisering og reparation.
  • Individuelle genstande let at udskifte.
  • Gennem brugen af ​​malinger af forskellige typer kan du vælge enhver skygge af loftet.
  • Gitteret gør rummet visuelt højere, hvilket giver en følelse af lyshed.
  • Dette loft kan kombineres med andre systemer af samme type og design.
  • Raster systemet giver yderligere lydisolering, som ofte er tilstrækkelig i et boligområde. Lydene afspejles fra gitterene og dullet - du behøver ikke bruge lydisolerede paneler, som helt sikkert ikke vil tilføje miljøvenlighed til belægningen.

  Ulemper ved loftet "Grilyato" har også, som enhver anden metode til efterbehandling. Først og fremmest er det en ganske høj pris. Men omkostningerne vil udbetale usædvanlige og lyse fashionable design.

  Det er nødvendigt at tage højde for, at det nedhængte loft vil tage mindst 15 cm af rummets højde fra dig. Så kun ejere af lejligheder og huse med højt til loftet har råd til en så fed og spektakulær finish.

  Der er flere typer loft "Grilyato" afhængigt af, hvordan bygningen af ​​gitter er arrangeret:

  • Standard. Dette er det mest budgetmæssige cellulære loft. Fælles i industrielle bygninger. Profiler til dannelse af celler vælges i form af et omvendt bogstav P. Installer rasterdækslet strengt parallelt med gulvet. At montere det er ret simpelt. Det vigtigste er at vælge bredden af ​​cellerne i den synlige del. Det skal ligge i intervallet 0,02-0,03 fra loftets højde. Dette vil medvirke til visuelt at skjule basisfladen med alle dens fejl og kommunikation fra nysgerrige øjne. Lydisoleringsevne af sådan dækning er gennemsnitlig. Suppression forekommer vertikalt ovenfra og ikke mere end 3 gange.

  Standard systemer skal vælges i lokaler hvor hyppig adgang til loftoverfladen ikke er nødvendig, og der er ikke mange meddelelser om det. Det dekorative lag er ret problematisk at demontere til permanente reparationer.

  • Pyramideformet. Før standarden har en fordel i udseende, koster en tredjedel dyrere end hvad angår installation og indkøb af materialer. Navnet på dette var fordi inde i cellen lignede skære pyramider. Dette opnås ved brug af Y-formede profiler. De er sværere at installere, men de giver loftet flere positive kvaliteter. De skrå dele af komponenterne i meshloftet slører også grundfladen, hvilket gør det muligt at lave større celler. Dette vil visuelt gøre loftet mere behageligt for øjet. Undertrykkelse af støj i "pyramiden" er mere effektiv end ved brug af de U-formede profiler. Fra top til bund er lyden dæmpet 8 gange. Og fra bunden op - op til 4 gange.
  • "Blinds" kaldes så for ligheden med enheden, der erstatter gardinerne. Cellerne er aflange, fremstillet af en tykk metalprofil. Derfor svarer prisen til standardloftet. Vælg dem oftest på grund af høj funktionalitet. Sigtbarheden gennem dem er minimal, men de aflange huller giver mulighed for øget luftudveksling. Derfor er der i rum, hvor luften skal cirkulere og være fri for lugt og røg, udsugningsanlæg placeret bag et sådant loft. Til dekorative formål kan "persienner" bruges som en efterligning af et slattet træloft.

  Farve under et træ giver mulighed for at overføre naturlig nok struktur til naturlige og nuancer af træ. Prislappen for denne type materiale vil være ret høj, men brandsikkerhed og holdbarhed er højere end ved træ.

  • Multilevel. Med design er dette det mest komplekse loft. Behovet for sin enhed opstår, hvis overfladen har en stærk hældning. Montageproblemerne, behovet for ekstra støtteelementer, perfekt justering, for ikke at banke billedet, gør denne metode upopulær. Oftest går producenterne til en form for bedrag og udstikker standardrammen afhængigt loft lavet af gipsplader med den rigtige mængde niveauer. Lodrette elementer er dækket af gipsplader, vandrette dem - ved hjælp af standard Grilyato teknologi. Fordelen ved flere niveauer er en dekorativ effekt, hvis man på forskellige niveauer bruger forskellige nuancer af loftet. Men et sådant design ville naturligvis være gavnligt og se udroligt smukt kun på forholdsvis højt til loftet.

  Nyanser og farver giver loftet med maling i omkostningseffektive versioner, lakeret med specielle modstandsdygtige maling og andre sammensætninger for at give en særlig tekstur. Farveskemaet er meget traditionelt: hvidt, nuancer af aluminium med glitter eller mattekstur, beige, guld, sort og chokolade. Mørke sorter ser især imponerende ud.

  Men producenterne er klar til at møde kunder og producere den ønskede farve fra RAL-borde. Så du vil helt sikkert vælge den mulighed der passer til dine præferencer.

  design

  Systemer "Grilyato" primært egnet til rummelige huse og lejligheder med højt til loftet. Hvis du er ejer af småboliger, men virkelig ønsker at installere et rasterloft, skal du vælge lyse nuancer: hvid eller beige vil tilføje luft og lethed til interiøret. Ejere af rummelige værelser med dybe mørke farver - sort og chokolade, vil give en ekstraordinær og uventet stil til interiøret.

  Guld og sølv nuancer passer nemt ikke kun i moderne stil trends, men også i klassiske variationer af indretning.

  I salen eller gangen er brugen af ​​"Grilyato" lofter af to grunde attraktivt: støv og snavs dannet af gadebeklædning og fodtøj vil ikke skade gulvbelægningen af ​​loftkonstruktionerne. Luftventilation ved hjælp af et ekstra lag mellem hovedloftet og den dekorative komponent sikrer normal luftfugtighed.

  Den anden fordel er evnen til at zone smalle gange kombineret med korridorer ved hjælp af niveauforskelle, farveforskelle eller forskellige strukturelle celler. "Blinds" vil visuelt gøre de smalle korridorkanaler bredere og mere rummelige. Effekten kan forbedres med dekorativ belysning.

  I stuer og soveværelser kan gitterlofter bruges efter ejerens skøn. For rummelige værelser vil det være en ikke-standard løsning. Lysekroner med smukke nuancer eller krystal vil forbedre den stilistiske kontrast og tilføje krydderier til indstillingen. Interiøret skal omhyggeligt gennemtænkes, så Grilyato kan supplere det smukt eller blive dets centrale element.

  I køkkenet fra brugen af ​​sådanne systemer er det bedre at nægte. I rum af denne type opsamles ikke kun støv, men også fedt og forskellige dampe fra mad i luften. Hvis de kommer til overfladen af ​​cellerne, bliver det næsten umuligt at rengøre dem uden at beskadige det dekorative lag.

  Bad og toilet på grund af høj luftfugtighed kan også ikke være et godt valg til dekoration af "Grilyato". Fugtighed vil sætte sig på det indre lag af loftet og kan bidrage til forringelsen af ​​dets udseende og udseendet af defekter. På grund af de høje omkostninger ved konstruktion, er det bedre at give en mere holdbar og fugtbestandig type finish i tilfælde af reparationer i badeværelser.

  Systemer "Grilyato" perfekt supplerer stil loft og industri. Hvide sorter og dekoreret under et træ fremhæver perfekt romansk Provence og rustik stil. Om ønsket kan rasterlofter indtastes i næsten enhver retning af indretningen. Værelset vil altid se frisk og ubehagelig.

  belysning

  Udvælgelse og installation af belysningsarmaturer kræver altid omhyggelig planlægning. Først og fremmest, inden du udfører installationen af ​​"Grilyato" -systemet, er det nødvendigt at bestemme, hvilken type armaturer du vil bruge, i hvilken mængde og på hvilke steder. Efter installationen af ​​loftbelægningen vil ændringer i ledningerne blive gjort næsten umulige.

  Det er nødvendigt at tage højde for egenskaberne ved belægningen af ​​rasterlofter - den har en høj refleksevne, derfor er der ikke behov for et stort antal belysningsenheder til behagelig og jævn belysning.

  Enheder kan installeres på en skjult måde inde i loftet, du kan placere dem direkte i cellerne, og du kan stoppe valget på udendørs- og vedhængslamper. Omfanget af fantasi er enormt og giver ikke blot mulighed for at opnå en smuk visuel effekt, men også for at understrege stilen og zone rummet.

  Valg af lamper, kontroller med sælgeren, om det er muligt at installere dem på lamellofter, hvad er deres typer af inventar og strøm.

  En fælles mulighed for "Grilyato" er brugen af ​​raster fixtures, der er designet specielt til cellulære lofter. De bruger mest fluorescerende lamper med et relativt lavt strømforbrug, men de kan diffunde en tilstrækkelig mængde lys.

  Den anden mulighed - spotlights, der er specielt designet til lofter. De kan bruges både som primær belysning og som ekstra dekorative lyskilder. LED produkter er meget økonomiske, har et stort udvalg af muligheder for design og tekniske funktioner. Deres levetid er længere end for andre typer belysning. Hensigtsmæssigt er det nødvendigt at skifte lamper meget sjældnere.

  Enheder er ikke bange for temperatursvingninger. En anden fordel ved LED-belysning er dens maksimale nærhed til det naturlige solnet. Lampens konstruktion giver ikke mulighed for brug af inerte gasser og andre farlige komponenter.

  Der er muligheder for inventar designet specielt til loftet "Grilyato." De harmonerer mest harmonisk med rasterbelægningen, har en rektangulær form og god belysning.

  Beregning af materialer

  Da Grilyato ikke er en budgetmulighed til efterbehandling, er det nødvendigt at beregne den nødvendige mængde materialer korrekt.

  Hele gitteret har i kraft af sin konstruktion en regelmæssig form Men sandsynligheden for at det rum, hvor det er nødvendigt at installere loftet, bliver perfekt rektangulært, er ekstremt lille. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til alle fejlene. I det tilfælde, hvor installationen vil blive involveret i efterbehandlingsteamet, er alt nemmere. Men du kan udføre beregningen og arbejde selv.

  Gitterets hoveddimensioner - en firkant med en side på 600 mm. Det er nødvendigt at beregne skæringen på den mest økonomiske måde for at minimere de faste elementer og minimere komponenter til fastgørelse og tilslutning.

  Lejeprofilguider vælges oftest i størrelsen 180 og 240 cm. De placeres efter størrelsen af ​​rummet.

  I tilfælde af at rummet har store dimensioner, kan profiler tilføjes til de krævede værdier. Af disse elementer skal man udstyre det nødvendige gitter.

  Designet er monteret på suspensionen hardware. Dens mængde kan beregnes ud fra det forhold, at der kræves 2 suspensioner for hver 120 cm. Det vil sige, hvis du har en maksimal profillængde på 360 cm, så har du brug for 5-6 fastgørelseselementer for pålidelighed. Antallet af fastgørelsesanordninger afhænger af byggematerialet (jo tungere er jo jo flere fastgørere). Stadig brug for at supplere beregningen på grund af installation af belysning. På hver enhed plus mindst 2 flere fastgørelsesdele.

  Der bliver lige så mange gitter, som cellerne viste sig ved installation af guideprofiler. Profiler "mor" og "far" beregnes af tallet baseret på cellernes størrelse. Hvis celler med en størrelse på 100 pr. 100 mm er installeret i et gitter med en side på 600 mm, vil profilerne kræve 5 elementer i hver retning, det vil sige 10 stk. Det samlede antal "moms" og "dads" kan beregnes ved at gange deres nummer i et gitter ved antallet af gitter i rummet.

  Disse beregninger vil være omtrentlige. Flere nøjagtige data kan erhverves ved at bruge en af ​​de online regnemaskiner, som næsten alle fremstillingsvirksomheder "Grilyato" placerer på sin hjemmeside. Under alle omstændigheder er det værd at tage produkter med en lille margen for at tage hensyn til skader og fejl i beregningerne.

  Grilyato loft: typer, funktioner, udstyr, installation

  Grilyato loftet kan ikke kaldes den mest spektakulære, men det er helt harmonisk og æstetisk. Dette er en letvægtsophænget struktur, hvor installation og montering er i mange henseender ligner Armstrongs.

  Med trinvise instruktioner kan en nybegynder nemt håndtere disse opgaver.

  Hvad er loftet Grilyato

  Nedhængt loft Grilyato er en gitterstruktur, der består af individuelle elementer. Alle er lavet af aluminium og pulverlakeret. Designet blev opfundet af specialister fra det italienske selskab "Grilyato" og fik samme navn.

  De særegne af disse systemer i mangel af kontinuerlige lærred, der danner overfladen af ​​lofter. Suspended strukturer af Grilyato er gennemsigtige, synlige og blæste, da de består af mange små gennem firkantede celler. På en afstand ligner en sådan overflade som et kontinuerligt, spektakulært udseende strukturelt lærred. Derfor er det helt muligt at gemme alle manglerne i grundflow og kommunikation: ventilationssystemet, ledninger, rørledninger.

  Udformningen af ​​det nedhængte loft Grilyato

  Suspended ceiling type Grilyato består af metalplader, sammenkoblet med riller. Alle elementer er lette, så installation kræver ikke kraftige overflader.

  På grund af den cellulære struktur er denne type loft ofte forvekslet med Armstrong. Men disse systemer adskiller sig i den type overflade, de danner: i Armstrong er den solid, i Grilyato er den "perforeret". Dette medfører en forskel i de tekniske egenskaber ved disse strukturer og metoder til deres installation.

  Enheden af ​​et falskt loft Grilyato simpelt. Systemet består af mange lignende dele til forskellige formål. Hovedelementerne i designet:

  • lejeprofilen med en længde på 60, ​​120, 180 og 240 cm;
  • forbindelseselementer som "far" og "mor" til montering af gitter;
  • G-formede guider installeret omkring rummets omkreds;
  • suspensioner for at holde lejeprofiler.

  Varianter af design Grilyato

  Producenter tog hensyn til efterspørgslen efter hurtigt monterede suspenderede strukturer til udsmykning af offentlige og kontorlokaler og udviklede flere typer systemer, der afviger i overfladen "mønster".

  Standard system

  Det mest populære og mest billige enkeltniveau design, der består af mange identiske firkanter. Overfladetegning - "firkantet gitter". Den har flere versioner, der adskiller sig i profilhøjde og maskestørrelse. Størrelser af kvadrater - fra 30x30 mm til 100x100 mm. Den mest almindelige variant af dette system er det hvide Grilyato loft.

  System "Pyramid"

  Den har den mest "volumetriske" overfladetegning, i installationen ved hjælp af V-formede profiler. Dette er de smukkeste lofter, kendetegnet ved åbent arbejde. Visuelt øge bundfladens højde, tag ind i rummets design et notat af "luftighed" og skabe en følelse af dybden af ​​mønsteret. Der er flere muligheder for farve løsninger: hvid, guld, blå, sort.

  Persienner system

  Den består af et sæt rektangulære moduler, udseendet ligner design af persienner. Visuelt "skubber" væggene i rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Giver lettere adgang til kommunikation end med modulmoduler.

  flere niveauer

  Inden for Grilyato systemer er der også kombineret multi-level, der giver mulighed for at lave tegninger som "dobbelt gitter". Niveauer dannes på grund af forskelle i lejeprofilens højde: 30 og 50 mm.

  System "Grilyato CL15"

  Systemet omfatter T-15 og V-formede profiler. Disse er spektakulære og stilfulde lofter, der ofte bruges til udsmykning af koncertsale, værelser hvor festligheder og sociale arrangementer afholdes. De er en god løsning til at arrangere hotelkomplekser.

  Cellio Armstrong System

  Med navnet på dette ophængningssystem bliver det klart, at dets design og overflade design på mange måder minder om Armstronglofterne. Består af mange firkantede moduler, samlet fra profiler med en bredde på 150 mm. Designet består af to dele: Suspensionssystemet Prelude T15 og modulære plader Cellio.

  Fordele og ulemper ved lofter Grilyato

  Som alle andre loftsystemer har Grilyato sine fordele og ulemper.

  1. Brandsikring.
  2. Nem installation og vedligeholdelse.
  3. Letvægts.
  4. Fugtmodstand og anti-korrosion.
  5. Æstetisk appel.
  6. Gennemskinnelighed.
  7. Luftgennemtrængelighed.

  Blandt manglerne kan man bemærke den svage modstand mod mekanisk belastning. Når du monterer moduler og installerer bæreprofiler, skal du være yderst forsigtig. Alle elementer i systemerne er lavet af tyndt, let bøjende aluminium. For dens deformation er en lille indsats nok.

  Hovedkarakteristika for designet af disse lofter - geometrins rigtighed. Bøjede lameller kan ikke levere det. Derfor kræver installationen af ​​et ophængt loft, Grilyato, nøjagtighed og præcision af bevægelsen.

  Beregning af den krævede mængde materialer

  For at beregne de krævede materialer skal du først beslutte på overflademønsteret. På hjemmesiderne for fabrikanter af lofter Grilyato er der regnemaskiner designet til at udføre beregningen af ​​et komplet sæt strukturer af den krævede type og størrelse.

  Profilregnemaskinen har held til at klare denne opgave. Det er nok at indtaste rumparametrene og angive systemtypen.

  Montering af loftet Grilyato gør det selv

  Hvis loftet på Grilyato er valgt til udsmykning af rummet, kan installationen udføres af dig selv. Dette vil hjælpe trin-for-trin instruktion, der påvirker alle nuancer af samlingen af ​​disse systemer.

  Øverste overlap forberedelse

  Som det er tilfældet med enheden af ​​andre hængende loftsystemer, kræver installationen af ​​Grilyato forberedelsen af ​​overfladen af ​​overetagen. For at løse dette problem skal du udføre flere enkle, men ret arbejdskrævende arbejde, hvis formål er at styrke basisoverfladen.

  På trods af Grilyato's lette vægt skal loftet installeres på et solidt fundament. Dette forhindrer mulig for tidlig ødelæggelse af overfladen af ​​den øvre overlapning. Så gør du følgende:

  • Ved hjælp af en spatel med et metalblad, renser de alle de eksisterende huller, fjerner løs gipspartikler eller cement-sandmørtel;
  • børste fjerner støv fra hullerne;
  • læg et lag af primer og vent på det at tørre;
  • Fyld hullerne med cement-sand mørtel, gips eller cement gips;
  • fjern overskydende blanding, niveau overfladen med en spatel og lad det hærde.

  Lægge kommunikation

  Bag suspension systemet kan du skjule forskellige tekniske netværk. Denne teknik bruges ofte til forbedring af offentlige bygninger. Derfor følgende trin:

  • installation af elektriske ledninger, som er nødvendig for at forbinde belysningsenheder;
  • enhed ventilationssystem;
  • lægning af anden kommunikation.

  Vægmærker

  For at udføre mærket er det ønskeligt at have et laserniveau eller niveau. Det vil være nødvendigt at bestemme, hvor meget det bliver nødvendigt at sænke den ophængte struktur fra bundloftet.

  1. Mål højden af ​​alle hjørner af rummet og find den laveste.
  2. De måler fra det mod gulvet den afstand, at det blev besluttet at sænke det nedhængte loft på Grilyato.
  3. Indstil laserniveauet med fokus på dette mærke.
  4. Tegn lige linjer langs væggene i overensstemmelse med laserens linjer.

  Loftmærkning

  Loftmærker er nødvendige for at bestemme placeringen af ​​suspensioner og transportørprofiler. Trinnet mellem suspensionerne langs profillinjen er 60 cm. Aluminiumstrimlerne skal være adskilt fra hinanden i en afstand, der er et multiple på 60: 60 cm, 120 cm, 180 cm, 240 cm. Valg af trin afhænger af længden af ​​den erhvervede profil, men den afstand, som anbefales af specialister, er 120 cm.

  Installation af en ophængt konstruktion

  Efter at loftet er blevet markeret under Grilyato, begynder konstruktionen af ​​konstruktionen med opsætningen af ​​suspensioner. For at gøre dette bores huller på de markerede steder, og ved hjælp af plastdykninger og selvdrejende skruer er suspensionerne fastgjort til det øverste loft. Udfør derefter følgende arbejde i etaper:

  • langs linjerne langs murenes omkreds er der en l-profil (hjørner, der anvendes til montering af Grilyato, Armstrong, slattede lofter);
  • kroge er installeret guide profiler;
  • saml gitter fra forbindelseselementerne "far" og "mor";
  • installer gitter i sporene på styrprofilerne.

  Montering og demontering af loftet Grilyato er simpelt. Men for en bedre forståelse af opgaven skal du kende alle nuancer af dens gennemførelse.

  1. Lejerprofiler øges ved hjælp af specielle forbindelseselementer, som indsættes i slats fra slutningen. Stikkene er forsynet med små fremspring, der skal komme ind i slidserne på hver af parringslejerne. Således er der en fiksering af to strimler.
  2. Ved montering af gitterene må man ikke anvende overdreven kraft, hvilket forhindrer bøjning af lamellerne.
  3. Ved montering af monteret gitter bliver den først slået på over bæreprofilerne, centreret i forhold til slidserne og sænket, og snapper ind i dem.
  4. Grilyato loftsdesign er udformet på en sådan måde, at suspensionerne også er placeret over slidserne på de understøttende profiler, derfor kan de forstyrre installationen af ​​gitter. I dette tilfælde bøjes nålene til suspensionerne opad.

  Montering af lamper Grilyato

  Specielt til loftet producerer Grilyato lamper med samme navn. Men til enhedens belysningssystem kan du bruge enhver:

  Det er vigtigt, at enhederne har en firkantet eller rektangulær form svarende til gitterets dimensioner. Spotlights er installeret i små celler, der dannes, når de krydser stængerne "far" og "mor". Square LED armaturer erstatter grillene og matcher deres størrelse.

  Nyttig video

  Dernæst vil vi se en video af installationen af ​​Grilyato lofter:

  (1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

  Hvad er et grilyato loft?

  Sidste gang vi talte om, hvordan man bruger aluminiumslister i loftets design. Der er en anden mulighed for at afslutte toppen af ​​rummet med dette lette metal.

  Oversat fra den italienske grigliato betyder "gitter" eller "gitterdesign" - det er essensen af ​​dette loftsystem. I modsætning til de fleste andre suspenderede eller endda spændingsstrukturer er grilyato ikke designet til at skjule gulve. De justerer visuelt højden af ​​rummet.

  Denne kvalitet blev udbredt ved arrangering af lagerhuse, industriinstitutioner og handelspavilloner. Kort sagt, de steder hvor der er store områder af plads og meget højt til loftet. I princippet var det for sådanne "hangarer", at grilyato blev designet. Men de strenge linjer i dette loftsystem og dets oprindelige design var til gavn for mesterne af lejligheden. Minimalisme, hi-tech, loft, såvel som eksotisk industri - disse er de stilarter, hvor cellularhvelvet, takket være designernes indsats, ser ud til at være kendt nu.

  Og alligevel, hvis alle fordelene ved grilyato var begrænset til skønhed, ville dette emne ikke være værd at forvirre. Gitterlofter har dog en række andre "forsyningsværker". De tillod teknologien ikke kun at finde sin niche, men også gradvist at erobre alle nye grænser i loftmarkedet.

  Godbidder

  Kompakthed. På trods af den tilsyneladende bulkiness består hele loftstrukturen af ​​lette og kompakte elementer, der er nemme at transportere. Det påvirker ikke kun produktets endelige pris, men også dens attraktivitet for en potentiel køber.

  "Repareret". Hvis du klarer at beskadige gitterloftet på en vis uforståelig måde (vel for eksempel på nytår med skud af champagnekander), bliver det ret nemt at reparere det. Næsten ethvert modul kan fjernes uden at påvirke resten af ​​designet. Og efter udskiftning af de defekte dele vil reparationsstedet ikke afvige fra hele sektionerne.

  Ikke hydrofob. Hvis dine naboer oversvømmer dig ovenfra, vil alt lide: tapet, tekstiler, laminat... Og kun grilyato forbliver det samme som før oversvømmelsen. Vandet hviler ikke på det - som i en sigte. Hvis det ønskes, kan du endda installere et brandsystem i underrummet.

  Nem installation. Som de fleste kassettelofter er grilyato ekstremt nem at installere. For at organisere, står et sådant sæt ikke nødvendigvis i kø for fagfolk. Det er nok at have mindst en første konstruktion erfaring og grundlæggende teoretiske viden. Du kan finde dem i denne anmeldelse.

  Åndbarhed. Med gitterlofter vil der aldrig være et problem med ventilationen af ​​underloftrummet. Så i sig selv vil truslen om udseende af svampe der forsvinde. Som du ved, vokser skimmelsen bedst under forhold med høj luftfugtighed i mangel af naturligt lys. Med et cellulært loft opstår der ikke sådanne forhold.

  Fangenskab. Hvis du beslutter dig for at organisere loftvarme, en bedre finish end grilyato, kan du ikke finde den igen. På den ene side vil gitterene lukke de grimme PEN fra øjnene, og på den anden side vil de ikke skjule den infrarøde stråling.

  Typer af gitterlofter

  Det er nemmest at adskille grilyato i forhold til skinnets tværsnit, og der er kun to typer af dem: U-formede og Y-formede.

  Den første mulighed er både enklere og billigere, og derfor bruges den oftere i praksis. Det er lidt sværere at samle pyramide moduler, der opnås fra Y-formede dele. Men denne slags hvælving har yderligere funktioner.

  For eksempel hæver celler i form af en afkortet pyramide visuelt overlapningen og gør nettet mindre synligt. Derudover reducerer de effektiviteten af ​​loftvarme, og belysningen på den anden side af modulerne kan ikke længere skjules. Men stadig er den største fjende af Y-formede lameller cellens størrelse. Men det er mere, ser ud som en afkortet pyramide.

  Gitterlofterne varierer også i form af "honningkage". De mest almindelige, med firkantede celler, er statiske og ligner på en eller anden måde honeycombs. Men du kan også finde grilyato-persienner. Sidstnævnte, ligesom eller "stribede" konstruktioner, har deres egen vektor, hvilket betyder at de giver rummet en retning. Ordne lamellerne over korridoren - og de vil gøre det lidt kortere. Sæt langs - visuelt fordoble længden.

  Derudover er der net i to eller endda tre profiler...

  ... og multi-level grilyato. På grund af at rammeprofilen i dem er noget højere modulært, er loftområdet visuelt opdelt i striber eller firkanter. Der er ingen funktionel forskel, men designet er meget mere interessant.

  Endelig er der et stort udvalg af celler til salg, der starter med mindst 30 × 30 mm og slutter med kæmpe 200 × 200 mm. Forresten, for korrekt at bestemme hvilken celle der passer til dig, skal du forstå, hvor transparent du vil have et sæt.

  Takgennemsigtigheden med en profilhøjde på 40 mm og en cellestørrelse på 50 × 50 mm er således 55%, mens 200 x 200 mm er det hele 88%. Interessant, med højt til loftet er profilens højde ikke rationel til at tage over tredive millimeter. Mens med standard forty og halvtreds millimeter ser profiler bedre ud.

  Det samme gælder for cellestørrelse. Hvis lofthøjden er højere end fem meter, må profilhøjden ikke falde under 150 mm. På denne højde vil en sådan gitter blive opfattet som standard, som visuelt tiltrækker gulve til en behagelig størrelse.

  Men det er ikke alt. Vi har allerede nævnt, at grilyato er præfabrikerede lofter, hvis gitter består af separate profiler. Tilføj: Dette er ikke den eneste mulige mulighed. Til salg er der også klare moduler med mærkning "GL-15". De er specielt tilpasset til T-15-typen ramme, som bruges til fremstilling af Armstrong-lofter. Dette forenkler yderligere installationsarbejdet og øger deres hastighed med halvdelen. Sandt for "enkelhed" er du nødt til at betale en beskeden design sort og faktisk rublen. Færdige moduler er lidt dyrere end deres sammenklappelige modparter.

  Nå, den sidste division, der kan anvendes til grilyato er af fabrikanten. Men alt er simpelt. Uanset om du køber et importeret loft eller indenlandske, er kvaliteten praktisk taget ikke påvirket. Desuden har tykkelsen af ​​det metal, du har valgt, ikke stor indflydelse på resultatet. Mellem 0,32 mm og 0,4 mm er ikke for stor en forskel.

  Men i hvad alle grilyato er de samme, så er det i det strukturelle materiale. Træ- eller plastgaller er ikke mere end en reklamemyte. Alle detaljer i dette loft er lavet af aluminiumlegeringer, men samtidig kan de have både træ og plastik (og lige sten!). Heldigvis handler konkurrencen om mangfoldigheden af ​​design.

  montering

  Nå, nu om installationsteknologien.

  På grund af sin åbne konstruktion, bør installationen af ​​grilyato begynde med en grundig forberedelse af den hårde base. Kun inkorporering af chips og revner er ikke nok. Med en højde af overlapning på 2,5-3 meter vil den pyramide konstruktion ikke skjule skjolte plader, og derfor er det ønskeligt at trimme og åbne dem med vandbaseret maling (medmindre du selvfølgelig har besluttet at bygge en hems, denne stil har sine egne love).

  Herefter bestemmer du højden på hvælvet og afviser på dette niveau vandret langs rummets omkreds. Dette er i princippet et almindeligt element til installation af absolut alle typer suspenderede og spændingsbuer, så det er usandsynligt, at du nu har hørt noget nyt.

  Men så begynder nuancerne.

  I tredje fase foretrækker mestere at lave montering af gittermoduler, som består af et lige antal profiler "dads" og "moms". Det bedste er at se videoen en gang.

  Som du kan se, er dette ikke en hurtig sag, og selv med en anstændig oplevelse skal du bruge flere minutter på hvert modul.

  Når gitterene er tilberedt, skal du skrue starthjørnet på det tidligere afstødte niveau, idet du observerer trinnet mellem klinkerne eller selvskærende skruer på mindst 450 mm. For at forbinde guiderne kan du bruge et stykke af samme hjørne og gemme det under foldningen.

  Nu er der en sammenbrud under støtteprofilerne. For at gøre dette, gennem midten af ​​rummet, vinkelret på væggen modsat fra døren, bryder en linje langs loftet, og de samme mærker parallelt med den er lagt ud af den i trin på 60 cm. Dette er noget tykkere end for Armstrong, men meget sjældnere end for gips.

  Igen, strengt på de udskudte direkte "skyde" foråret dowels til loftet med dowels. Fix supportprofiler på et niveau på dem. Det vigtigste her er at starte deres installation fra fabrikkens skæring. Derefter vil alle monteringsklodser være de samme.

  Det forbliver en smule: Spred på loftet på båndet, igen at flytte fra midten til væggene. Ekstreme moduler skal selvfølgelig skære kværnen eller en køkkenkniv til at skære brød (joke).

  Intet kompliceret! Men resultatet er fremragende.