Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger farven på stræklofter i badeværelset?

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger loftets farve på badeværelset? Ja, let. Det er nok bare at ignorere de grundlæggende love i design, og at have ingen ide om effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet og en persons psyke i hans miljø.

Så til at begynde med vil vi fastslå, at den bevidst "forkerte" farve til loftet i badeværelset ikke eksisterer, kun det er upassende, det vil sige, at uheldig brug finder sted.

Overvej det mest interessante og "farlige" med hensyn til farvefejl.

rød

Det røde strækloft på badeværelset er ret sjældent og farligt. Lad os starte med det faktum, at rødt er generelt farven på aggression, du kan ikke ligge stille under det, du gør ikke porelex. Men på den anden side kan han meget muntre op om morgenen.

En typisk fejl i rød farve er dens anvendelse i små rum. Jo mindre området i rummet, desto mere er dette farvetryk på psyken. Så lad være rød for store, rummelige badeværelser.

sort

Som rødt er sort strækloft på badeværelset en ret dristig og ansvarlig beslutning, og især hvis væggene i rummet er lavet i samme strenge farve. Det bør rapporteres, at selv om den klassiske luksus stil er en af ​​de mest solide og rige måder at dekorere dit badeværelse på. Men han, som den tidligere version af designet, kræver meget plads.

Til reference siger psykologer, at sort er frygtelig deprimerende farve samtidig med at man stimulerer en person til at undgå fejl.

grøn

En flot og ret almindelig farve til badeværelset. Bløde grønne nuancer slapper af, lindrer stress, beroliger nervesystemet. Mens det blanke grønt loft vil opvækst og hurtigt bringe kroppen til en tone.

Det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer, da den smagløse kombination af sidstnævnte kan ødelægge selv den mest "korrekte" farveidee.

blå

Denne farve er til dem, der ikke kan lide at tage risici og lave fejl. Generelt er en god beroligende farve til loftet ikke belastende dit syn og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Det skal kun være forsigtigt med et helt blåt badeværelse, det er det ubehagelige øjeblik, når du vil hænge den blå, loftet i et helt blåt rum. Husk, at dette er en temmelig kold farve, og selv det varmeste vand vil ikke hjælpe med at blive varm med sit overbud.

blå

Sammen med det hvide, er det blå loft det mest almindelige i ethvert rum, og badeværelset i denne henseende er ingen undtagelse. Fordelene ved denne farveopløsning bør omfatte de gode ekspanderende egenskaber af blå. Loftet der laves i det visuelt synes at være højere og bredere end det faktisk er.

brun

RÅD

Nogle gange er et brunt strækloft i badeværelset en god løsning.

På trods af det ikke meget gode omdømme, hvis det bruges rigtigt, kan denne særlige farve gøre dit badeværelse rigtigt rig. Og desuden, også meget varmt.

Hvilke fejl kan der laves, når du vælger en farve

 • Den allerførste fejl homegrown designere - er "dårlig smag". Uden en god kunstnerisk smag er det umuligt at vælge den rigtige kombination af rummets generelle stil og farven på loftet i den.
 • Den anden, ikke mindre ofte stødte fejl, er en fejl, når farven og skyggen af ​​loftet vælges uden at tage hensyn til det rum, der er nødvendigt for den korrekte opfattelse af en sådan farve. Sorte og røde lofter i trange rum er et godt eksempel.
 • Det sker også i badeværelset og hyggeligt og smukt og roligt, men mørkt. I dette tilfælde tog "designerne" simpelthen ikke hensyn til alle de tilsigtede formål med badeværelset. Og hvis de mere præcist glemte, at badeværelset ikke kun tjener til at forberede kroppen til at sove, men også at sætte den i orden før en travl dag på arbejdspladsen. Og tro mig, det er umuligt at undvære god belysning. Og den sidste faktor påvirkes ikke kun af belysningsenhederne selv, men også af det velorganiserede interiør.
 • Problemet med belysning er ikke det grundlæggende, det skal alvorligt læres, og derfor er det ikke overraskende, at nogle gange selv meget erfarne bygherrer tillader blunders, vælger en loftsfarve uden at overveje fremtidig belysning.

Effekten af ​​tekstur på farvegennemførelsen af ​​lofter

VIGTIGT

Se på billedet af farvede stræklofter i badeværelset. Hvis du ser tæt på, kan du ikke undlade at bemærke, at den samme farve på forskellige teksturer ser helt ny ud.

 • Den mest naturlige farve i matte.
 • Den mest "forvrængede" har en glans.

Manglende forståelse af dette grundlæggende princip har allerede ødelagt mere end et indre.

Og det rigtige valg er en ret kompliceret og ansvarlig opgave på tidspunktet for løsning, som det er nemt at lave mange forskellige fejl. Så inden du løser problemet med et sådant valg, ville det være rart at se på mulighederne for farvede stræklofter i badeværelset i det mindste i billedet (eller endda bedre live) eller som altid er at foretrække at overlade dette valg til en professionel designer.

Farvede stræklofter i badeværelset

Blandt de mange forskellige nuancer og teksturer af stræklofter er farvede stræklofter særligt populære, takket være, at du kan skabe et eksklusivt interiør og intelligent zone et værelse. Et farvet strækloft kan bestå af to eller flere nuancer, som med en dygtig kombination er garanteret at give designet sin skønhed og eksklusivitet. Det er muligt at installere lignende stræklofter i ethvert rum i en lejlighed eller et hus, herunder køkkener og badeværelser. Med hensyn til badeværelserne er det muligt at opdele rummet i visse funktionelle områder (for eksempel at adskille badeværelset selv fra toilettet) takket være det farvede strækloft.

At købe et strækloft til et badeværelse i Moskva til den laveste pris i hovedstaden er muligt i firmaet "Stroy Service", som tilbyder de mest overkommelige priser for certificerede produkter fra producenten. Med os er du garanteret at finde mere end 150 farvevariationer af stræklofter, der passer perfekt ind i badeværelset, fremstillet i enhver stil.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Hvordan man vælger et farvet hæftet loft til badeværelset

Valg af en skygge af et strækloft til et badeværelse er en ret alvorlig proces, da forskellige farvekombinationer kan påvirke vores velvære på forskellige måder. På grund af det korrekte udvalg af farver kan du skabe perfekt harmoni i rummet og bringe ro i sindet. Blandt de mest populære og eftertragtede nuancer, der bruges til stræklofter i badeværelser er:

 • Blå. Stretch loft, lavet i blå, blå eller turkis nuancer - en god ide til badeværelset, som sådan et efterbehandling materiale vil personificere farven på vand.
 • Beige. I beige farver tilhører de klassikere, derfor har de næsten 100% kompatibilitet med andre efterbehandling materialer og dekorative elementer i interiøret.
 • Sort. Stræklofter, der er lavet i mørke og sorte farver, passer bedst til dem, der kan lide at eksperimentere, mens de skaber eksklusive interiørdesign. Det er værd at bemærke, at mørke stræklofter, det er bedst at installere i rummelige og store badeværelser.
 • Gray. Ved første øjekast kan stræklofter, der er lavet i gråt, virke enkle og uinteressante. Med det rigtige valg og kombination af nuancer kan du skabe et virkelig dyrt og usædvanligt indvendigt indvendigt badeværelse.
 • Green. Grøn skygge er naturens farve, som gunstigt påvirker den menneskelige psyke, derfor bruges grønne lofter til badeværelset indvendigt.

Hvad angår udvælgelsen af ​​tekstur af det farvede strækloft til badeværelset, bør det her vælges på baggrund af rummets størrelse. Så for små værelser vil blanke farvede stræklofter, der reflekterer lys, blive en ideel mulighed, hvorfor rummet i rummet vil øges visuelt. Også blanke stræklofter øger visuelt lofternes højde. På grund af kombinationen af ​​forskellige farver kan du skabe ganske interessante visuelle effekter og opdele rummet i separate funktionelle områder, hvilket er særligt vigtigt i badeværelser, der kombineres med et toilet.

Hvis du vælger at bruge satin eller matte stræklofter i badeværelset, er det bedst at vælge lyse nuancer (hvid, beige, lyseblå, lysegrøn osv.).

Billeder af farvede stræklofter til badeværelset

Hvor meget koster et farvet strækloft til et badeværelse?

Virksomheden "Stroy Service" arbejder direkte med producenter af tøj til stræklofter, hvorfor omkostningerne ved højkvalitets efterbehandling er altid lavere hos os end konkurrerende organisationer. For at beregne den nøjagtige pris for farvede lofter til et badeværelse med installation, skal du kontakte vores repræsentanter via telefon eller oprette en ansøgning om et gratis besøg af en målertekniker, der vil producere alle størrelser og beregne estimatet.

Ud over den valgte stofstruktur er blandt de vigtigste prisfaktorer:

 • Loftareal.
 • Type belysning.
 • Antallet af hjørner i rummet (hvis der er mere end 4).
 • Behovet for at omgå rør eller ventilation.
 • Behovet for antifungal behandling mv.

Vi har hele tiden rabatter, tilbud og bonustilbud for nye og faste kunder. Du kan også altid købe et loft, som har udstedt rentefrie rater.

Loft i badeværelset: Top 100 billeddesign ideer

Når du starter en reparation, spørger du ufrivilligt dig selv, hvilken slags loft der skal anbringes på badeværelset. I denne artikel forstår vi, hvordan man vælger et stilfuldt moderne loft, der ikke er bange for enten høj luftfugtighed eller temperaturændringer, som kan vare mere end et år.

Loft krav i badeværelset

Typisk for badeværelse høj luftfugtighed, påvirker aggressivt sikkerheden af ​​efterbehandling materiale. For at sikre en lang driftsperiode bør der gives fortrinsret til fugtbestandige belægninger, der kan modstå ikke kun akkumulering af kondensat på overfladen, men også et direkte hit.

Det er ikke nødvendigt at udelukke farce og store omstændigheder, vandstrømmen, gushing fra øverste etage bør ikke forårsage ekstraordinære reparationer.

Høj luftfugtighed i kombination med konstante temperaturfald er et gunstigt miljø for væksten af ​​skimmelsvampe. For at forhindre denne proces, måske ved hjælp af en række antiseptiske imprægneringer.

Den enkle og lette pleje af loftet i badeværelset er et vigtigt kriterium, når du vælger et efterbehandling materiale. Ideelt, når rengøring er periodisk vådt gnides.

Og selvfølgelig spiller den æstetiske side en stor rolle. Det vil være nødvendigt at inddrage loftets design i badeværelset i det overordnede koncept for den valgte stil for at opnå en harmonisk kombination med resten af ​​interiøret.

Typer af efterbehandling materialer til badeværelset

Efter at have overholdt de grundlæggende krav til materialer, overvej de eksisterende typer af belægninger. Billeder af loftet i badeværelset, klart præsentere hver af dem.

farve

De gange, hvor badeværelserne blev farvet med blå og grøn olie maling er en ting fra fortiden. Dagens fabrikant af malings- og lakmaterialer repræsenterer et stort udvalg af prøver beregnet til våde rum.

Mørkheden af ​​en monokromatisk belægning er let at fortynde med en kombination af flere farver eller tegninger. Flockbelægning, tekstureret og dekorativt maling, efterligner forskellige overflader, udvider valget af designløsninger betydeligt. Og det er helt muligt at få den oprindelige loftsdækning uden betydelige økonomiske omkostninger.

Pleje vil ikke tage meget tid og kræfter, det er nok at tørre med en fugtig svamp, og du kan opdatere de mørkede områder ved at anvende et nyt lag maling.

Ved valg af belysning er det ikke muligt at installere spotlights, der er simpelthen ikke plads til indlejrede spotlights. Vi bliver nødt til at vælge mellem de overliggende lys.

Maling af loftet kræver en foreløbig tilpasning af den hårde base. I tilfælde hvor der er betydelige forskelle mellem pladerne, vil det ikke være muligt kun at lave en kitt, plaster eller installation af en ophængt konstruktion er nødvendig.

Valg af kvalitetsmaling, grundigt forberedelse af fundamentet, du kan glemme om reparation i et dusin år.

Polyvinylchlorid (PVC) paneler til lofter hurtigt og billigt

At vælge loftet i badeværelset af PVC-paneler er berettiget fra den praktiske og finansielle side. Normalt er der ved omtale af en sådan belægning i guds fantasi i gaden en hvid plastforing af ikke høj kvalitet. Dette er imidlertid ikke tilfældet i lang tid, sortimentet er forsynet med forskellige farver med trykte mønstre eller imitationer af forskellige teksturer.

Installationen af ​​et sådant loft kræver ikke forudgående tilpasning af det grove bundlag, hver lamell er fastgjort til kassen.

Materialets struktur har god vandafviselighed, absorberer ikke fugt overhovedet.

Den betydelige størrelse af hvert PVC-panel tillader installation på en dag. Desuden er det overhovedet ikke nødvendigt at involvere byggelaget for at installere loftet i badeværelset. Med sådan arbejde er det fuldstændigt muligt selvstændigt at have et standard sæt værktøjer.

Der er ingen vanskeligheder, når vådt rengøring, vaskes belægningen af ​​polyvinylchlorid nemt med rent vand, det modstår godt brugen af ​​kemiske vaskemidler.

Ulemperne ved denne belægning omfatter muligheden for udvikling af skimmelsvamp i leddene, selvom det kan vokse, kan det være overalt på badeværelset.

Gipsplader lofter

Brug af plader af fugtighedsbestandig gips giver dig mulighed for at skabe et loft for enhver konfiguration. Det kan være en streng enkelt overflade eller et design med 2-3 tier, regelmæssig geometrisk form eller glatte buede sider. Indbygget belysning giver mulighed for betinget zoneinddeling af badeværelset.

Installationen vil tage meget mere tid end blot at male eller installere PVC. Når alt kommer til alt, hvordan man laver et loft i badeværelset af LGK:

 • Installer metalrammen;
 • At sy et design med gipsplader;
 • Putty sømme;
 • sand;
 • påfør et primerlag;
 • Gennemføre farvning.

De samlede omkostninger ved de anvendte materialer er ikke overdrevent demokratiske, og hvis vi tilføjer mesterens tjenester til dette, så kommer et anstændigt beløb ud.

Beslutningen om at installere gipspladekonstruktionen uafhængigt, hvis der ikke er erfaring med lignende arbejde, vil tage lang tid.

Lofter fra badeværelse spejle

Brug af spejle bringer til badeværelset stilhed, originalitet, skaber en visuel udvidelse af rummet flere gange. Spejlfinish af et loft i et badeværelse adskiller sig ikke blot en interessant udsigt, men også en imponerende pris.

Installation kræver installation af en robust metalramme. Spejle på special hardware eller rammer er monteret.

Vedligeholdelse af lofter vil kræve en betydelig indsats, for at give et præsentabelt udseende, vil det være nødvendigt at gnide for at skinne, sådan rengøring skal gentages ganske ofte. Kondensat, der opsamles på et koldt grundlag, vil efterlade karakteristiske kalkholdige pletter ved tørring, især mærkbar på spejlfladen.

Stræklofter

Stretch lofter vinder stigende popularitet. En række farver giver dig mulighed for at passe dem ind i ethvert design, kombinere med forskellige vægdekorationer, gulve, indvendige genstande. Sådanne materialer er ikke bange for høj luftfugtighed, temperaturændringer, vandindtrængning og endda en oversvømmelse ovenfra.

En lang periode med drift er også et klart plus.

Ulemperne omfatter umuligheden af ​​selvinstallation, du skal bruge specielt udstyr og konstruktionskompetencer. Ud over muligheden for skader med en skarp genstand, bør vaskningen af ​​spændingsstrukturen udføres med stor forsigtighed.

Vi vælger loftet til badeværelset

På den praktiske side strækker det bedste badeværelsesloft utvivlsomt.

Men valget til fordel for en beslutning skal baseres på økonomiske muligheder.

Overvej den praktiske side af, hvor nemt det vil være at passe på belægningen.

Den væsentlige krumning af basen er let at gemme sig bag selen, men et sådant design vil "tage væk" en del af rummets højde.

Mens brugen af ​​glans maling og skinnende overflader vil skabe illusionen om at udvide rummet.

Loft i badeværelset - den perfekte kombination af muligheder i det indre (105)

Loftet i badeværelset skal være lavet af fugtsikret materiale. Faktisk er der i dette rum altid et temperaturfald, på grund af hvilken fugtighed der opstår.

I bygningen opbevares et stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, men hvordan man træffer det rigtige valg, betragter vi artiklen.

Anbefalinger om valg af efterbehandling materialer

Hvordan vælger man et loft til badeværelset? Først og fremmest bemærk at materialet skal have mindst 3 kvaliteter:

 • praktiske;
 • holdbarhed;
 • æstetik.

Rådet. Ved installation af lofter i badeværelset er det vigtigt at overholde installationsteknologien, kun i dette tilfælde vil materialet vare i mange år og vil ikke forårsage problemer.

Følg stilen på hele rummet. Plast vægpaneler og træloft, vil se akavet.

Farveopløsning

Det bedste loft i badeværelset - et, der passer perfekt ind i designet af rummet. Moderne designprojekter tilbyder ikke bare farvefarven til at male loftet, men også en række mønstre, ornamenter, tegninger.

Før du reparerer loftkonstruktioner, skal du læse nedenstående oplysninger.

Hvis du er ejer af et lavt værelse, skal loftet i badeværelset gøres i lyse farver og gulvet i mørke. Så vil spillet af kontrast blive følt, som følge af hvilket rummet vil være visuelt højere.

Manglen på lys kan erstattes af pastelltoner;

At vælge en finish til at reparere loftet, læse ikke kun fordelene, men også ulemperne ved materialet;
Maler loftet i badeværelset

En af de enkleste muligheder, der bruges ved reparation af et badeværelse, er at male loftet. Som regel tilsættes vandbaseret maling med tilsætning af enhver farve.

 • fordele:
 • Modstandsdygtig overfor fugt
 • Tørrer hurtigt
 • Let at anvende
 • Udgør ikke revner
 • Indeholder ikke toksiner

Rådet. En antibakteriel sammensætning skal påføres med et fikseringslag - det forhindrer dannelsen af ​​svampe.

Hvilken emulsion skal man vælge?

Vandtæt emulsionsmaling er opdelt i flere typer:

 • akryl;
 • Silicium;
 • Mineral.

Akrylmaling falder let på overfladen, skjuler defekter op til 1 mm. Let at være vådt rent.

Silikone maling er egnet til værelser med høj luftfugtighed. Kan maske dybere fejl.

Mineral emulsion består af en cent, lime. Det kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed, men betjeningsperioden er ret kort.

Fordelene ved vandbaseret maleri:

 • Bevarelse af badeværelsesparametre uden at reducere højden;
 • Det er muligt at kombinere alle nuancer;
 • Maleri kan udføres uafhængigt;
 • Langsigtet brug af 6-10 år.

Kræver forudgående forberedelse af arbejdsfladen;

Vælg emulsion skal være afhængig af rummets egenskaber og grundlæggende træning.

Stræklofter

Populariteten af ​​stræklofter i badeværelset erhvervet retfærdiggjort på grund af holdbarhed og pålidelighed. Installation af et design tager adskillige timer, uden at der kræves fjernelse af møbler.

fordele:

 • Hurtig installation;
 • De kan redde lejligheden fra bugten på grund af strukturens evne til at holde vand;

Rådet. For et lille værelse er den flade farve af det hængende loft foretrukket; blank vil sprede farven.

 • Forskellige nuancer og teksturer;
 • Tilpasset til pludselige ændringer i temperaturamplituder;
 • Tab ikke form under forhold med konstant fugtighed;
 • sikker;
 • Gør overfladen perfekt glat
 • Har lang levetid

ulemper:

 • Høj pris;
 • Uafhængig installation er ikke mulig;
 • Stretch PVC bør ikke installeres i uopvarmede rum.

Nedhængt loft

Installation af et ophængt loft i badeværelset udføres ved hjælp af følgende metode:

Basisbasen er en rammebeklædning med et efterbehandlingsmateriale. Suspended ceiling - en af ​​de mest populære og billige måder at afslutte.

Rådet. Det anbefales ikke at lave en træramme i badeværelset, det vil vare i en ret kort periode.

Plastpaneler

Plastloft på badeværelset - en fælles løsning, som findes i hver 3 lejligheder.

fordele:

 • praktiske;
 • pålidelighed;
 • holdbarhed;
 • kvalitet;
 • Mange farver;
 • Forskellige teksturer;
 • Attraktiv pris.

Nedenfor er fotogalleriet af loftet til badeværelset, hvor du nemt kan finde en passende mulighed.

Funktioner af valg af materiale, skygge og andre kvaliteter af loftet på badeværelset

Det harmoniske interiør i ethvert rum er samlet fra en række forskellige komponenter. Loftet spiller en væsentlig rolle i det samlede ensemble.

Især loftets design er vigtigt for værelser med aggressivt miljø. Da badeværelset er kendetegnet ved høj luftfugtighed og temperaturudsving, bør valget af belægning for alle overflader nøje kontaktes.

Optimale materialer til fremstilling af loftet

Den konstante risiko for kondensation i loftet bør være en grundlæggende faktor i valget af materiale. Det bør karakteriseres af en betydelig fugtighedsbestandighed. Kun i dette tilfælde vil belægningen vare i lang tid uden at ændre farve og struktur.

Listen over måder at designe loftet på i badeværelset omfatter:

 • renvaske;
 • maleri;
 • limning vandtæt vinyl tapet;
 • brug af sidespor
 • træ belægning;
 • installation af gipsvægge;
 • stræklofter
 • nedhængte lofter.

Den mest enkle og fælles mulighed for loftet er hvidvaskning. Et vigtigt træk ved en sådan dækning er dens billighed. Samtidig mister det hvidkalkede loft dets slidstyrke kvaliteter. Fugtighed kan med belægningen spille en grusom joke, som kræver hyppig korrektion af det påførte lag.

En anden negativ manifestation af hvidvaskning vil være for simpelt udseende og følelse af ufuldstændighed, hvilket giver et sådant design.

Mere passende blandt billige måder at designe loftet vil være maleri. Du bør kun vælge akrylmaling, fordi det er hun der kan modstå høj luftfugtighed, samtidig med at man opretholder et attraktivt udseende.

Malet loft vil kun have et attraktivt udseende i tilfælde af absolut glathed. Derfor, før der påføres et lag maling er nødvendigt for at udføre det passende forberedende arbejde.

Den ubestridelige fordel vil være en bred vifte af valg af nuancer og deres kombinationer. Ved hjælp af maling kan du oprette det mest raffinerede indendørs inde uden at begrænse flyvefladen.

Et andet vandtæt materiale vil være vinyl tapet. Derefter kan de også males i enhver farve og skabe en harmonisk atmosfære på badeværelset.

Negativt kan denne belægning påvirkes af temperaturudsving. Denne faktor kan forårsage hævelse af tapetet og deres deformation.

For loftet i badeværelset er perfekt sidespor. Dette alsidige materiale er beregnet til både intern og ekstern brug. Dette skyldes de fremragende egenskaber ved slidstyrke og modstandsdygtighed mod eksterne faktorer.

Desværre er farveområdet af et sådant materiale meget fattigere end for eksempel maling. Derfor, før du vælger et sådant materiale som en beklædning til loftet, bør du omhyggeligt overveje designet.

Blandt de miljøvenlige materialer til loftet på badeværelset kan du vælge naturligt træ. Dette er den mest sofistikerede type belægning, der vil give et æstetisk udseende til badeværelset. For at opnå størst effekt på træets udseende er det nødvendigt at opretholde alle de andre dekorative elementer i en bestemt stil.

En ekstra fordel ved et træloft er den duft, som træ udsender i et fugtigt miljø. Samtidig er kompetent udvalgte og behandlede træer i stand til at modstå de aggressive manifestationer af det miljø, der dannes i badeværelset.

Gipsloft giver dig mulighed for sikkert at skjule alle overfladefejl og ledninger. Andre fordele omfatter fugtighedsbestandighed, miljøvenlighed og relativ prostata montering.

For at imponere besøgende med skønhed og originalitet af loftet i badeværelset, kan du vælge dyrere måder at dekorere. Det kan være suspenderet lofter, som bliver mere og mere populære hvert år.

Moderne design og trendy tegninger på overfladen kombineres med fremragende fugtresistens, som kan opnås ved brug af vinyl i produktionen. Derudover rummer dette loft op til 100 liter vand i tilfælde af oversvømmelser ovenfra. Denne egenskab vil give tid til at fjerne det akkumulerede vand og tørre loftet, hvorefter det vil genvinde dets oprindelige udseende.

Udover farve kan stræklofter spille med teksturer. Denne kvalitet vil i høj grad øge brugen af ​​design ideer. Et sådant loft kan være mat eller blankt, afhængigt af kundens stil og ønsker.

En anden moderne måde at designe et badeværelse på er at bruge loftslofter. Denne belægning er opdelt i fliser og skinner. Fordelen ved fliserne er muligheden for delvis udskiftning af det beskadigede område, hvilket vil spare.

Ulempen kan betragtes som et begrænset interval. Samtidig udelukker brugen af ​​sådanne lofter ikke yderligere dekorative elementer, der gør overfladen mere original.

Original look spejl lofter i badeværelset. De reflekterer lys og udvider rummet. Negativ manifestation kan betragtes som tåge, når temperaturen falder og fugtigheden stiger.

Ud over ovenstående materialer kan du bruge PVC, spånplader, klædning af natursten og så videre. Derudover kan du bruge glas, metal og endda klud til dekoration. Det vigtigste er, at den valgte belægning kombinerer alle de egenskaber, der gør det muligt at betjene i lang tid under forhold med høj luftfugtighed, samtidig med at dets udseende opretholdes.

De mest egnede farver til loftet på badeværelset

Et udvalg af materialevalg giver dig mulighed for at udvide farveskalaen betydeligt, som kan bruges til at skabe et badeværelseinteriør. Nogle gange er det loftets farve, som kan ændre de følelser, der vises, når man besøger et badeværelse, drastisk.

I dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til nogle love, som de fleste designere er afhængige af. Hvis loftet er malet i en lysere farve end væggene, vil dette skabe en følelse af rummelighed. Samtidig begrænser mørke lofter omfanget af dets anvendelse betydeligt. De kan kun bruges i et stort rum med en betydelig højde. En undtagelse kan være mørke blanke stræklofter, som synes meget højere end de virkelig er.

Hvide lofter - dette er den klassiske og mest almindelige mulighed. I dette tilfælde er det ligegyldigt, om de er satin eller blanke. Denne belægning afspejler meget lys og giver en følelse af rummelighed og sterilitet i rummet.

For sort kan du bruge farvet keramik direkte nær det hvide loft. Det reflekterer på den hvide overflade, hvilket skaber en usædvanlig effekt.

Kontrast og energi i badeværelset kan skabes ved hjælp af en kombination af rød og sort. Samtidig skal loftet i en sådan indstilling balancere interiøret og blødgøre de primære farvers skarphed.

Pastellfarver er perfekte til dette:

 • fersken;
 • beige;
 • sand;
 • nuancer af blå;
 • nuancer af grønt.

Kombinationen af ​​grøn og gul, samt blå og hvid vil fylde rummet med friskhed. Loftet på samme tid kan være i overensstemmelse med en af ​​de førende farver, eller blot hvid.

Derudover var en populær måde at dekorere loftet på badeværelset på brugen af ​​mønstre og mønstre. Det kan være både ornamenter og geometriske mønstre, samt hele tematiske billeder med mening og fotos.

De mest almindelige er:

 • maritime tema;
 • stjerneklar himmel;
 • overskyet himmel;
 • Overfør til overfladen af ​​fotografier.

Det vigtigste kriterium for at vælge en farve eller et mønster til et badeværelse loft skal være de specifikke funktioner i rummet: dets størrelse, form og base frakke. Derudover bør der lægges vægt på de personlige præferencer hos ejeren af ​​badeværelset for at ende med et afbalanceret og harmonisk interiør.

Belysning på badeværelset loftet

Den endelige akkord i indretningen bør være belysning. En klassisk mulighed ville være brugen af ​​loftlys. Det er meget vigtigt at bestemme deres placering før loftets mål. Dette vil undgå omarbejde og få funktionel belysning.

Maling og hvidvaskning af loftet begrænser brugen af ​​modeller af lamper. Disse kan monteres eller overhead lamper i midten eller flere små enheder.

Lofter, der indebærer dannelse af hulrum, tillader brugen af ​​hele spektret af spotlights, halogenlamper og dekorative elementer. De vil give dig mulighed for at skabe baggrundsbelysning omkring omkredsen eller for at fremhæve de geometriske former for gipsvæg. I dette tilfælde er fantasi kun begrænset af de tekniske egenskaber ved modellerne og den finansielle komponent.

En vigtig faktor ved valg af en passende lampe er dens vandmodstand. Så vil det tjene i mange år og vil ikke blive en fare for indbyggerne i boligen.

Valget af glødens nuance afhænger også helt af ejerens ønsker. Mere lyst hvidt lys er velegnet til dem, der bruger tid på badeværelset til at anvende makeup eller lignende arbejde. Nogle kan lide at læse i varmt vand.

Muffled nuancer og svagt lys vil slappe af og smide den belastning akkumuleret over natten træthed. Den ideelle løsning ville være muligheden for at ændre belysningsniveauet. Til dette leveres specielle installationer og kontakter.

Generelt vil designet af loftet i badeværelset kræve en lille indsats. Det er nok til klart at definere indretningens overordnede stemning og stil. Derefter vil udvælgelsen af ​​materiale, nuancer og dekorative elementer være behageligt sjovt. Og resultatet vil glæde alle indbyggere i en lejlighed eller et hus.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

Grundloftkrav

Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

Loftet skal være fugtighedsbestandigt

Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

 • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
 • udsend ikke skadelige dampe
 • have et pænt udseende og matche indretningens stil
 • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

Det er vigtigt, at loftet var holdbart

Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

Badeværelsespladeindstillinger

Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

Plastering og hvidvaskning

Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

 • Materialerne er billige og miljøvenlige;
 • arbejde kan gøres på egen hånd
 • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
 • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

Loftblegning spray

 • for almindelig visning
 • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
 • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
 • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

farve

Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

Malte rulle loft

 • dekorative, evnen til at vise fantasi;
 • brugervenlighed;
 • overkommelige omkostninger ved materialer;
 • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
 • arbejde kan udføres uafhængigt;
 • loftet kan vaskes.

Maler loftet i badeværelset

 • overfladen skal være perfekt justeret
 • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
 • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

Malet loft kan vaskes

Vandtæt tapet

Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

Påføring af lim til loftet med en rulle

I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

Processen med at påføre lim til tapetet

Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

Lim den anden web

Brug sømvalsen til sømme.

Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

 • efterbehandling koster er relativt billigt;
 • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

Vandtæt farvet tapet på loftet

 • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
 • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
 • under tapetet støber ofte udviklingen;
 • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

Plastloft

PVC plastloft

Plastloft på badeværelset

Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

Tilslutning af rammeprofiler

Fastgørende loftsplint

Panelet indsættes i baseboardet.

Montering af PVC paneler

Bor et hul under lampen

Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

 • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
 • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
 • ingen grund til at jævne overfladen;
 • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
 • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
 • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
 • loftet er flere centimeter lavere;
 • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

Rackloft

Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

Spejl loftet slat

 • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
 • enkel installation;
 • ingen grund til at udjævne basen
 • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
 • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
 • let pleje
 • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
 • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
 • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

Rack metal loft

 • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
 • snavs kan akkumulere i sømme og led.

Kassette loft

Åbent profilloftlayout

Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

Foto kassette loft

 • ingen grund til at jævne loftets overflade
 • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
 • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
 • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
 • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

Kassette, en del af loftet

 • høje omkostninger;
 • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

Loftfliser

Loftsflise uden sømme

Loft flise på loftet, foto

Loftflise med et mønster

Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

Klæbende loftfliser

Loftflise og sokkel

 • lave omkostninger;
 • lille vægt af materiale;
 • forskellige teksturer;
 • flise er let at behandle under installationen;
 • let pleje.

Foto polystyren loft fliser

Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

 • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
 • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
 • snavs kan akkumulere i leddene;
 • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

gips gipsplader

Gipsplankloft på badeværelset

Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

Split-niveau gipsplankloft

 • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
 • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
 • loftet ser attraktivt og solidt ud.

Smukt nedhængt loft med belysning

 • Ingen adgang til kommunikation
 • rammen tager et par centimeter plads;
 • loftets indretning er ret dyrt;
 • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
 • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

Strekak

Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

Strekak i badeværelset

Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

 • høj dekoration;
 • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
 • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

Strekak i badeværelset

Strekak med fotoudskrivning

Smukt strækloft i to niveauer

 • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
 • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
 • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
 • Ingen adgang til kommunikation
 • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

Glasloft

Belyset glasloft

En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

Glas loft, vægmaleri

 • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
 • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
 • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
 • høje omkostninger ved materialer og installation;
 • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
 • ikke egnet til værelser med svage gulve;
 • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

Glasloft

Hvilket loft at vælge

Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

Rippled loft

Montering af rackloft på badeværelset

Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

I processen skal du:

 • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
 • aluminiumsprofiler;
 • stringers (bæredæk);
 • suspensioner;
 • skruer og dowels;
 • saks til metal;
 • niveau; bor med et sæt øvelser.

Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

Mærkning på væggen og boring huller

Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

Sæt dykker i huller

Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

Angle docking indstilling

Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

Monteringsordning af slattedlofter

Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

Reiki profil (plastik)

Rækken er indsat i profilenden

Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

Montering af plastlameller

Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

Dyser til boring

Fremtidigt hul til lampen i skinnen

Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.