Glossy stretch lofter

Takket være stræklofterne er der mulighed for at diversificere interiøret i værelserne. Systemet har ganske usædvanlige nuancer af materiale og hjælper med at understrege den gode smag af ejeren af ​​en lejlighed eller et hus.

Stretch Loft - et design af syntetisk stof, der behandles med et særligt brandbekæmpelsesmiddel.

Loftsystemet er opdelt i flere typer. Deres forskel i det anvendte materiale.

Glansbelægning. De repræsenterer et glat stof, der strækker sig, når det strækkes. Materialet har vandtætte egenskaber, viser det udsendte lys, end visuelt øger størrelsen på rummet.

Matt finish. Laget af en sådan belægning har en usædvanlig tekstur. Materialet er slidstærkt og ændrer sin farveskærm under påvirkning af belysning.

Det matte loft i indretningen har ikke en rig farvepalet, men det er også værd at fremhæve nogle af materialets egenskaber.

1. Slidstærkt stof, der gør det muligt at holde belægningen pålideligt i mange år.

2. Lerret kan ikke være mekanisk beskadiget.

3. Frostede lofter er velegnede til alle rum, fordi deres udseende ikke ændres under indflydelse af høj luftfugtighed.

4. Stoffet dækker perfekt lyd- og varmeisolering. Designet kan skjule elektriske ledninger.

Tips til valg af et matt strækloft

Når man vælger et matt loft til værelset, er det vigtigste at vælge sin tynde dekoration. Cover lyse farver anvendes sjældent.

Mørk farve vil se dårlig ud på loftet, det er bedre at bruge grå farver. Det hvide matte strækloft er en universel måde at ikke tildele en overflade fra det generelle interiør.

Gul, creme og lys nuancer af farve muligheder har vist sig godt. Udvalget af loftsbeklædning er meget bredt, når du vælger, skal du se på lærredets overflade, jo mere levende det er, jo mere usædvanligt loftet vil se ud.

Måder at bruge matte design

Matt stræklofter ser godt ud, hvis du vælger den rigtige belysning til den, som udsender højkvalitetslys. For at skabe komfort og fred bruges bløde lys nuancer i rummet.

I soveværelset over sengen kan du konstruere en kant på loftet fra gipsplader, og mellem det og spændingssystemet kan du bygge i små spotlights. Denne indstilling hjælper med at skabe et afslappet baggrundsbelysning uden grundbelysning.

Et værelse med et højt loft er godt kombineret med en proportional overflade, for dette skal du bygge ledninger på siderne af rummet ud af gips. De kan være både firkantede og ovale. Hoveddelen af ​​loftoverfladen er lavet med et spændende lærred.

Overfladen opdelt i to dele vil bidrage til at opdele et af værelserne i forskellige funktionelle områder. Denne mulighed er ideel til børn, hvor to børn bor. For eksempel, hvis der er børn af forskellig køn i rummet, er værelset sædvanligvis adskilt af skabe eller gardiner, og således ved hjælp af hængende strukturer er loftoverfladen opdelt.

Den egentlige vil være brugen af ​​et ophængt loft med et niveau, hvor nuancerne bliver til hinanden. For ikke-standardværelser vil det være interessant at benytte flere loftslofter, men her skal du udvikle en tegning. Han vil klare denne opgave, vil hjælpe kvalificerede designere.

Visuelt forlænge rummet kan være, hvis designet på loftet vil være en zigzag form.

Og det er ikke alle anbefalingerne om brugen af ​​stræktappe, ethvert valg afhænger helt af ønsker fra ejeren af ​​en lejlighed eller et hus.

Matt farvede stræklofter - muligheder for brug

Stræklofter - en universel løsning på mange måder. Efter at have udstedt et værelse lærer ejeren alle fordelene ved spændte lofter plus en ikke-for høj slutpris for alt det udførte arbejde.

Farvede matte stræklofter giver endnu en fordel - de vil gøre rummet mere originalt, og du kan se et typisk eksempel på en sådan dekoration på billedet nedenfor.

fordele

Først og fremmest tilføjer farven en stil til designet, hvilken standard, hvide lærred har ikke. Kombinationen af ​​farve med en mat tekstur skaber en blødere, men samtidig - farveløsning af loftoverfladen.

I børnehaven anbefales det ikke at bruge lyse og for aggressive farver til at dekorere gulve, som det er tilfældet med glatte film. Men med en ikke-skinnende loftoverflade giver den mulighed for at anvende farveskemaet og reducere belastningen på barnets øjne.

Hvis interiøret er lavet i en moderne stil, vil farve accent på gulvplanen bidrage til at gøre hele udsmykningen mere komplet og komplementere resten af ​​dekorelementerne.

Som alle andre lignende konstruktioner vil sådanne løsninger have alle deres iboende positive egenskaber:

 • Monteringshastighed
 • Ingen affald efter installation
 • Ikke for høj pris
 • Vandbestandighed i nogle arter
 • Styrke, hvis stof er valgt
 • Evne til at skjule alle grundoverfladefejl
 • I film er farver og antallet af mulige teksturer meget høje.

Dette sæt fordele i forhold til andre reparationsmetoder, lavede "bløde" lofter, en af ​​de mest populære typer af design af denne overflade. Kombinationen af ​​et groft udseende fly, med evnen til at tegne det i farver, tilføjer kun til populariteten af ​​et sådant design.

Coating muligheder

I tilfælde af malet lærred, der har et mat plan, er der to mulige varianter af, hvad de er lavet af:

Både i første og i andet tilfælde er det muligt at lave et malede lærred. Men i tilfælde af at loftet er lavet af tekstilstof, vil sorten i nuancer være noget mindre.

I tilfælde af PVC film er farveskemaet meget bredt. Antallet af mulige løsninger i farve, når hundrede og halvtreds eller flere variationer. Men det er ikke for stærkt, da man vælger et materiale til fremstilling, er det nødvendigt at tage dette øjeblik i betragtning.

Fordele og negativer

Tekstiler behandlet med en speciel sammensætning vil tillade at montere en sådan struktur, selv hvor der ikke er konstant opvarmning. Sådanne stoffer er ikke bange for temperaturændringer, i modsætning til PVC-film. Filmen kan ikke bruges i rum, hvor temperaturen falder under plus.

Hvis du installerer PVC film, vil det beskytte huset mod oversvømmelser ovenfra. Efter oversvømmelsen vil det være muligt at dræne det akkumulerede vand og geninstallere det.

Med en stofklud er det også muligt, men i de fleste tilfælde er fuldstændig demontering af loftet umuligt. Efter fjernelse vil den ikke kunne genmontere.

Enhver af disse belægninger kræver lidt tilbagetrækning fra bundbundet under installationen. På den ene side vil dette reducere højden af ​​rummet, hvilket ikke er meget godt, på den anden side vil det gøre det muligt at skjule alle manglerne i loftet og om nødvendigt skabe et ekstra lag varme- eller lydisolering.

Hvis du ikke tager hensyn til behovet for at vente lidt, når de laver belægningen, tager tiden at afslutte installationen mindre tid end med nogen anden reparationsmetode, og til en pris kan sådanne lofter være billigere end traditionelle løsninger.

Valg til en sådan finish

På trods af at farvede matte stræklofter har et begrænset antal mulige farver, viser billederne nedenfor, hvor forskellige de kan bruges.

Det er ikke nødvendigt at være begrænset til kun klassiske former. Du kan oprette strukturer på flere niveauer, bruge flere typer materialer i udsmykningen.

Men de klassiske designs ser ikke værre ud. Især hvis du bruger baggrundsbelysningen, som kan skabe forskellige lys accenter på de rigtige steder.

Fordelen ved at spænde belægninger er muligheden for montering i alle lokaler. Herunder, og i badeværelser, og farve lofter vil tilføje til sådanne værelser af individualitet.

Individualitet kan gives og en slags løsning med skjulte lys. De vil gøre værelset unikt.

Men billedet ovenfor er brugt beige stretch matte loft. Når baggrundslyset er indrettet på denne måde, er det ikke synligt, før det er tændt. Lamperne er placeret i loftets del af bygningen. Løsningen er meget original og kan anvendes ikke kun med farvecoating, men også med monokromatiske hvide.

Belysning generelt kan omdanne et rum. Selvom det farvede lærred allerede er monteret, kan det lege med nye farver, når det lyser med yderligere belysning.

konklusion

Der er mange muligheder for at dekorere dit værelse eller hus ved hjælp af sådanne belægninger, nogle af dem er præsenteret i billederne i denne artikel.

Hvis du har brug for en høj kvalitet, men samtidig en helt enestående finish, og samtidig ikke ønsker at bruge en stor mængde - farvede kedelige lofter, som i ovenstående billede, løser dette problem med maksimal bekvemmelighed.

Farvet matte strækloft

Matte stretch loft er en klassisk mulighed for at arrangere loftrum i værelser, der er lavet i en række forskellige stilarter. Uigennemsigtige stræklofter anses med rette for at være et universelt færdiggørelsesmateriale, som ideelt set kombinerer med indretningselementer i interiøret. Talrige producenter af stræklofter ud over standard hvide matte stræklofter tilbyder deres kunder mere interessante nuancer, hvoraf mange er. Farvede matte stræklofter - en mulighed for at vise din sarte smag og følelse af stil, hvilket skaber et originalt interiør ved hjælp af tilsyneladende almindeligt og udbredt efterbehandling materiale. I dag kan du købe både et enkelt-niveau farvematte strækloft og et produkt med to eller flere niveauer, som kun vil understrege eksklusiviteten af ​​produktet. Også på overfladen af ​​et matte strækloft kan du altid anvende billedudskrivning eller kunstmaleri, hvilket er særligt vigtigt, når du opretter temainteriør.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Køb et farve matte stretchloft med en rabat er altid muligt fra lederen af ​​kapitalmarkedet til produktion af hævede lofter, firmaet "Stroy Service". Vores sortiment er det bredeste (over 150 nuancer og teksturer), der åbner store muligheder for kunder og professionelle designere.

Farvede matte stræklofter i interiøret

Matt strækloft med stor succes bruges til at skabe originale interiører i alle værelser. For eksempel er det ikke anbefalet at installere blanke stræklofter i lyse farver i børnenes værelser, men et matt strækloft, der ikke har en skinnende overflade, giver dig mulighed for at vælge den rigtige farve til rummet med en minimal belastning på barnets øjne. Hvis du opretter det indre af et soveværelse eller stue i en moderne stil, giver det farvede strækloft dig mulighed for at gøre designet mere holistisk, komplementerende eller modsat, med fokus på visse elementer i indretningen.

Hvis du kan lide alt originalt og usædvanligt, bør du ikke være begrænset til klassiske former for enkeltniveau stræklofter. Professionelle designere af Stroy Service Company hjælper dig med at oprette et originalt to-niveau eller multi-level matfarvet strækloft. Hvis du vil eksperimentere med forskellige teksturer på forskellige niveauer, kan du kombinere matte og glatte eller matte og satinbelægninger, der giver utrolige visuelle effekter.

Når du vælger belysning til et matfarvet strækloft, er der mange faktorer at overveje for fuldt ud at frigøre den fulde appel af loftindretningsmaterialet. Så den bedste løsning ville være spotlights med diodelamper, som har et lille strømforbrug af elektricitet. Indendørs er der som regel lamper installeret fra 4 til 7 watt (en lampe på 4 watt, lysstyrken er ikke ringere end en halogenlampe på 35 watt). Med hensyn til farven på rumbelysningen kan du, afhængigt af personlige præferencer, vælge lamper med naturligt og varmt lys samt med en kold glød.

Billeder af matfarvede stræklofter

Pris for matfarvede stræklofter

Omkostningerne til strækloftet er individuelle i hvert enkelt tilfælde. Hvis du vil vide, hvad prisen på farvede matte stræklofter vil være med installation i vores firma, skal du kontakte lederen i telefonmodus og angive loftareal, den nødvendige tekstur, type belysning, antal niveauer samt yderligere tjenester.

Ved at arbejde direkte med producenter af film til stræklofter kan vi tilbyde vores kunder de laveste priser på produkter af højeste kvalitet. Også i virksomheden er der altid rabat-, salgsfremmende og bonusprogrammer for almindelige og nye kunder!

Hvilken farve er bedre at lave stræklofter?

En af årsagerne til populariteten af ​​nedhængte lofter - en stor farvepalet. Til indretningen af ​​rummet kan du vælge lyse, mættede eller pasteltyper, metalliske, blanke sorte eller klassiske beige toner - det hele afhænger af design af rummet.

Men hvad nu hvis du ikke kan beslutte? Hvordan vælger du stræklimmens farve, så den passer indvendigt? Vi har samlet for dig en række anbefalinger, der hjælper dig med at vælge farverne.

Grundlæggende principper for farve matching

Tror ikke, at farven kun er et spørgsmål om smag. Det rigtige valg vil hjælpe dig med at visuelt forstørre eller reducere rummet, skabe en bestemt atmosfære og justere belysningen.

Der er flere principper, der skal følges, hvis du vil have et smukt loft:

 • Du må ikke blande mere end tre nuancer - der er risiko for, at overfladen ser farverig ud. Desuden kan denne kombination forstyrre udsigten og forårsage følelsesmæssig overbelastning. Næppe kan du komfortabelt være i et sådant rum.
  Undtagelse: Du kan flytte væk fra reglen, hvis du vil oprette en gradienteffekt. Bløde, glatte overgange ser ikke for lyse ud, hvilket giver indtryk af lys og volumen.

 • Glem ikke om harmoni med de øvrige elementer i interiøret. Vælg farven på loftet, så det kombineres med væggene, gulvet, møblerne. Er du enig i, at den blanke røde belægning ikke ser for godt ud i en klassisk stue?
 • Hvis du vil bruge rige farver, skal du prøve at lave vægge af neutrale nuancer. Princippet fungerer og omvendt - fokuser opmærksomheden på et plan, og ikke forsøger at gøre alt synligt på én gang.
 • Vil du have et to eller tre farveloft? Ansvarligt henvises til udvælgelsen af ​​blomster. Selv inkompatible som rød og grøn kan se stilfuldt ud, hvis du tænker gennem alle nuancer.
 • Som du kan se, er reglerne ikke for komplicerede. Når du ser dem, kan du vælge farven på lofter, som passer perfekt ind i interiøret.

  Valget af tekstur

  Forskellige nuancer kan opføre sig forskelligt afhængigt af materialets struktur.

  Det ser ud til at hvid er altid hvid. På et blankt lærred ser det imidlertid ud til at være lyst og endda lidt trættende, på en matte - med tilbageholdenhed og netophed, og på elegant satin skinner.

  Lad os se på funktionerne i hver type materiale og deres evne til at farve gengivelse:

  • Glat mat lærred kan gøre selv de lyseste nuancer mere strenge. Manglende blænding er velegnet til rige, dybe toner. Denne udsigt er ideel til store, rummelige værelser. Vælg farver, der kun er begrænset af indretningens indretning. Men bemærk, at den matte finish dimmer farven lidt.
  • Glatte stretchlofter opfører sig helt anderledes. Takket være deres reflekterende overflade gør de enhver farve lidt mere livlig - prøv at se, hvordan den klassiske beige skygge forvandler dem. Brug lyse blanke lofter i små værelser for at gøre dem større.

 • På grund af den blide glød er satinloftet bedre egnet til bløde nuancer. Det ser godt ud i soveværelserne, stuer indrettet i victoriansk stil... Denne belægning kan ikke kaldes universel, men i nogle tilfælde kan det være uundværligt.
 • Det er ikke nødvendigt at antage, at metallisk kun er begrænset af en sølvgrå størrelse. Sådanne lofter ser spektakulære ud i usædvanlige farver: gyldne, røde, lilla...
 • Tekstureret loft hjælper med at åbne skyggen fra den nye side. Vælg en relief belægning, som på grund af dens volumen vil gøre enhver farve mere levende.
 • Brug materialets egenskaber til at opnå den ønskede effekt på den valgte farve.

  Mest populære farver

  En god kunstner vil fortælle dig, at for at oprette en komplet palette er tre basisfarver nok. I bredere forstand gælder det også for hævede lofter. Selvfølgelig kan tre nuancer ikke betragtes som grundlæggende. Listen er meget bredere.

  Lad os se på de mest populære farver af hævede lofter med billedeksempler?

  Hvidt stretchloft anses for at være en anerkendt klassiker. Efter vores mening ser det godt ud på satin eller blankt lærred. På mat kan denne skygge se kedeligt ud.

  Dette er ideelt til små værelser, som du vil tilføje lys og rum til: det afspejler belysningen og gør rummet mere voluminøst. Ser godt ud på både enkeltniveau og mere komplekse strukturer.

  Tip: Udfyld det enkle hvide blanke loft med en smukt formet lysekrone. Dette vil tilføje elegance og skønhed til interiøret.

  En anden populær mulighed er beige. Det er mere velegnet til klassisk interiør og ser godt ud på alle former for dækning. Sådanne farvede lofter i interiøret på billedet og i livet ser elegant ud.

  Beige nuancer er bredt - mere end 20 toner. Derfor vælger du det rigtige - ingen problemer. Kold eller varm - afhænger af interiøret. Kombinationen af ​​to teksturer ser smuk ud: mat og blank. To-niveau loft beige nuancer vil bidrage til at øge rummet.

  Eksempel: Brug spotlights i et blankt område for at tilføje mere lys i et lille rum, som f.eks. Køkkenet.

  Lukker de tre øverste klassiske nuancer af antracit sort. Nok klage, det passer ikke til alle former for interiør. Men hvis du holder øje med planlægningen, kan sort blive et ornament til selv en klassisk stue.

  Ofte bruges det som et ekstra element, men vi tror på, at det blanke og matte lærred er selvforsynende i sig selv - du behøver bare den rette indramning.

  Hvis du vil have et originalt design, skal du anvende et tryk i form af en galakse og konstellationer, der supplerer det med spotlights. Det er ikke nødvendigt at lave den stjerneklare himmel i sin klassiske forstand - der er nok fotoprint og et par lyskilder.

  Brug ofte nuancer af blå og blå - vi kombinerede dem i en kategori. Disse farver er ret alsidige. Med det rigtige valg ser de harmonisk ud i ethvert rum - fra køkkenet til soveværelset eller børnehaven.

  Tekstur kan også være noget - det vigtigste er, at det kombineres med designet af rummet.

  Faste lofter ser friske og pæne ud, og nuancer af blåt hjælper med at slappe af.

  Det tofarvede stretchloft med billeder af skyer ser smukt ud - hvem nægter at se sommerhimmelen i din egen stue eller soveværelse?

  For elskere af chokerende passer rødt toner. Ønsker du at tilføje lys og lysstyrke - vælg en blank finish. Jeg kan godt lide dybe og rige toner - stop ved mat.

  Bemærk, at et sådant loft under alle omstændigheder forsinker opmærksomheden. Væggene er bedre at arrangere i beige, brun eller hvid. Hvis du vil opnå en stærkere effekt, skal du vælge sorte baggrunde. Denne mulighed er mere egnet til et køkken eller kontor.

  Flerfarvede stræklofter med brug af rød ser også godt ud: for eksempel strimler, der afviger fra midten. Denne teknik skaber indtryk af en kuppel i et rum, så det er egnet til små værelser. Og prøv at neutralisere væggene - farve accent skal være en.

  Grønt stretchloft kan opfriske ethvert værelse. En bred palette af nuancer giver et godt valg - fra farven af ​​ungt græs til rige smaragd nuancer. Ved at justere farveintensiteten kan et sådant loft indføres i både det klassiske og det moderne interiør i ethvert rum.

  Idé: Et godt eksempel på tofarvede stræklofter i stuen ved hjælp af grøn er vist på billedet nedenfor - ved hjælp af et tryk af voksende træer i kombination med materialer giver en fantastisk effekt.

  Enig, værelset ser frisk og økologisk ud, mens designet ikke ser typisk ud. Bemærk dog, at farvede stræklofter med udskrivning kræver omhyggelige detaljer: En fejltagelse, og du vil smøre hele billedet og omdanne rummet til et eksempel på en mislykket designidee.

  En anden almindelig farve er brun. Rig chokolade og kaffe nuancer ser godt ud i ethvert rum. Det er bedre at undgå matte belægninger. Så loftet kan virke kedeligt.

  Men det blanke lærred giver lysets lys og dybde. Prøv at skygge den med hvide indlæg - så farven vil spille i fuld kraft.

  Det monokromatiske brune blanke loft, dekoreret med beige bundplader og en smuk lysekrone, ser lige så smuk ud. Farven selv er selvforsynende, så du behøver ikke andre dekorationer udover en dekorativ lampe og en elegant kant.

  Ovennævnte farver i udformningen af ​​hævede lofter betragtes som de mest populære. For nylig er der dog en mode til andre, mindre almindelige tidligere nuancer.

  Vi valgte tre farver, der i stigende grad anvendes. Lad os se, hvilke designteknikker du kan komme med ved brug af ikke-standardfarve løsninger?

  Antag ikke grå er en kedelig farve! Med det rigtige design spiller han og bliver en ægte dekoration af rummet. Afhængigt af skygns intensitet kan den se både moderne og som en klassisk lavnøglecoating.

  Bemærk: Farverne i stræklofter i livemapper og på billedet på internettet kan variere lidt (for eksempel på grund af farveindstillingerne på din skærm eller telefon). Derfor, hvis du vil have en bestemt nuance, er det bedre at se materialet i butikken live.

  Vælg en krøllet lysekrone og belysning for rummets omkreds. Så du kan visuelt forstørre selv et lille rum, og den grå farve bliver dyb og levende.

  Lys og fed beslutning - orange stretch lofter. Denne farve justerer sig til den positive og dræber triste tanker. Dens hovedtræk er evnen til at ændre sig afhængigt af tone og belysning.

  En blød ferskenfarvning passer til soveværelset og saftigt orange til børnehaven. Vælg den passende vægdekoration for at understrege mætningen af ​​takets tone.

  Hvis en sådan belægning virker for fed, skal du anvende et orange mønster på det hvide loft og gøre væggene til at matche det. Løsningen ser lyst ud, men elegant.

  Skygger af lilla kan også se helt anderledes ud - alt afhænger af belysning og tekstur.

  Kombinationen af ​​matte og blankt lærred med ensartede nuancer ser meget imponerende ud. Kontrast giver dig mulighed for at skabe en elegant og smuk belægning, der tiltrækker opmærksomhed.

  Kombinationen af ​​violet med sort og hvid farver ser også godt ud. Vær ikke begrænset til et loft - udstede alt rum i disse toner!

  Korrekt valg af strækloftets farve hjælper dig med at skabe et unikt design, der vil vise gæsterne din smag og karakter. Bliv inspireret af vores ideer eller se efter dit eget, uden at glemme de vigtigste principper for farve matching.

  Matt farvede tæpper.

  På trods af de mange byggematerialer og et stort antal entreprenører og private ejere, der leverer reparations- og byggetjenester, forbliver valget af farve til belægning af vægge, gulv og loft relevant. Og hvis moderne materialer til gulve og vægge (tapet, maling, linoleum, parket) ikke har ændret sig meget gennem årene, så med loftbelægningen, er situationen helt anderledes. Vinylstræklofter, der for tiden er populære, har måske det bredeste udvalg af farver og teksturer (farvede stræklofter), som igen, uanset om de er underbevidste, påvirker den menneskelige tilstand.

  Derfor er udvælgelsen af ​​farvelofter meget vigtig.

  Før du vælger loftets farve, skal du beslutte dig for dens tekstur. Blandt de mest almindelige typer af lofter er matte. Sådanne lofter har alle fordelene ved glatte overflader, men har også deres egen egenskaber. Matte lofter er absolut flad overflade uden blænding, de er billigere end glatte og satin modstykker.

  Matte lofter er gode til at skabe multi-level designs kombineret med andre typer af belægninger. Den mest populære farve af matte lofter er beige, der passer til mange interiører.

  Denne farve bringer rummet til en følelse af ro og komfort, det går også godt med andre farver og fokuserer opmærksomheden på interiøret. Stræklofter i denne farve kan installeres i ethvert rum.

  Lyse farver, for eksempel rødt, ophidset og skærpet opmærksomhed, derfor anbefales det at blive brugt i børnenes værelser, især i et sted for spil eller til at adskille dele af værelser med deres hjælp.

  Matt stræklofter af blå og grønne farver beroliger, de kan installeres i soveværelset eller badeværelset, og korrekt valgt belysning skaber en atmosfære af komfort og ro.

  Der er en voksende popularitet med matte vinyllofter med et billede trykt ved fotoudskrivning. Moderne teknologier giver mulighed for at udskrive ethvert billede på matt PVC og opnå en naturlig 3D-effekt. Udskrivning på disse lærred varer i årtier, så stræklofter kan installeres i ethvert rum.

  Farvede stretchlofter

  Brug af stræklofter ændrer udseendet af rummet så meget, at det ikke kan betragtes som en selvforsynende procedure. Dette er et element, der er for stærkt i sin grad af indflydelse, det kræver overholdelse af hele interiøret. Urimlig installation fører til udseende af en vedvarende følelse af ufuldstændighed i rumdesignet. Samtidig hjælper den korrekte holdning til forberedelsesprocessen, designet af rummet, under hensyntagen til de eksisterende møbler og dekorative elementer, at understrege de fordelagtige aspekter af designet og forbedre den samlede effekt. Alle muligheder er egnet til dette, overveje dem mere detaljeret.

  Farvede stretchlofter

  Farveindstillinger

  Først og fremmest er det nødvendigt at afgøre, hvad der er prioriteret - det allerede eksisterende indre af rummet, som ikke bør ændres, men kun bør suppleres og fremhæves, eller en fuldstændig renovering af rummets udseende, hvilket gør det muligt at ændre hele indholdet. I det første tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til farver og stil på møbler, vægge og andre detaljer om situationen, i det andet er alle restriktioner fjernet, komplet kreativ frihed.

  Korrekt valgt farve på loftsbeklædningen i indretningen kan skabe den nødvendige atmosfære for rummet.

  Valget af strækloftets farve er et vanskeligt spørgsmål, der kræver visse viden. Fejl i dette tilfælde fører til uønskede konsekvenser - udseendet af forstyrrende, irriterende fornemmelser, manglende komfort.

  Hvis der ikke er nogen sikkerhed, er det bedre at komme sammen med den traditionelle hvide farve på lærredet, det er den mest neutrale og velkendte.

  Hvis du ikke er sikker på din beslutning, så giv præference til lærredet af hvid farve.

  Producenter tilbyder et bredt udvalg af farvefilm eller stofmalerier. Om nødvendigt kan du nemt vælge den ønskede farve for at matche møblerne, væggene eller ligesom skyggen.

  Stretch ceiling producenter

  En kort klassifikationsordning for hævede lofter

  Stoflofter er lavet af dette lærred.

  Farvekatalog af sømløse stofstræklofter

  På dette stadium er det umuligt at handle hurtigt, det skal huskes, at loftet konstant er i syne, den psykologiske påvirkning på personen stopper ikke. Denne omstændighed tvinger en til at nærme sig valget også fra standpunktet for langvarig kontakt med en given overfladefarve. Ved første øjekast kan farven på lærredet forårsage glæde, men efter en timers overvejelse kan det være irriterende og foruroligende.

  Glat loft på PVC film

  Populære farver i strækfilmlofter

  For at skabe tofarvede stretchlofter lavet af PVC anvendes specielt udstyr - højfrekvente maskiner

  Virkningen af ​​farve på psyken

  Lad os henvende os til psykologers forskning og finde ud af hvilke farver der er mest foretrukne.

  Tabel. Virkningen af ​​forskellige farver på den menneskelige psyke.

  Disse data er resultatet af medicinsk forskning, hvis pålidelighed ikke er i tvivlstilfælde. Ikke desto mindre skal det huskes, at disse oplysninger er i gennemsnit, det taler om typiske manifestationer, uden at tage hensyn til opfattelsens individualitet. Nogle udsagn synes at være ret kontroversielle. Desuden betragtes hver beskrevet farve i sin rene form, mens der i virkeligheden er mange flotte nuancer og kombinationer.

  Strek multi-farvet lofter

  Repræsentationer af forskellige mennesker kan være diametralt modsatte, for eksempel kan holdningen til sort farve enten være stærkt negativ eller ganske positiv og endog foretrukket. Pas på, at du skal være med farverne, der fungerer på det fysiologiske niveau - rød, lilla, blå. I disse tilfælde er der en indflydelse på den somatiske gennem nervesystemet, så valget af sådanne farver skal nøje overvejes.

  Sort strækloft: Det kan være både skarpt negativt og ganske positivt

  Det skal også være opmærksom på forskellen i farveopfattelse hos mænd og kvinder. I gennemsnit opfatter kvindens hjerne farver 30% rigere end den mandlige, hvilket kan medføre en væsentlig forskel i forhold til en eller anden variant. Man må huske på, at der er andre mennesker i rummet, hvis stat og psykologi også skal tages i betragtning.

  Lys og usædvanlig kombination af farver og teksturer i udformningen af ​​strækloftet

  Farvekombinationer og afbødningsmuligheder

  Den uønskede virkning af virkningen af ​​en bestemt farve ud over de enkelte kendetegn ved hver persons psyke afhænger i høj grad af den kvantitative komponent. Det er en ting at være i et helt sort rum, og en helt anden, når der er et lille område malet i sort. Derudover giver kombinationen af ​​to eller flere farver en stærk, til tider uventet effekt, fuldstændig neutralisering af hele negativet. I sådanne tilfælde stopper effekten af ​​hver farve separat, begynder effekten af ​​kontrastperspektiv at fungere, hvilket skal betragtes separat.

  Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

  Hvis sort og hvid er relativt neutrale alene, kan de i kombination have en effekt, som er meget stærkere og i stand til både positive og negative virkninger. Hvis du planlægger at bruge flere farver til loftet eller overveje loftets design med møbler, skal du navigere i kombinationer af farver og effekten af ​​dem.

  Sort-hvide stræklofter

  På billedet sorte og hvide stræklofter i interiøret

  Fra et videnskabeligt synspunkt er alle farver opdelt i:

  • de vigtigste (disse er røde, blå og gule, resten kan fås fra dem);
  • sammensat (det er lilla, orange og grønt, muligheder for at kombinere de vigtigste);
  • blandet (andre farver opnået ved blanding af hoved og komposit).

  Således interagerer alle farver med hinanden og danner nye nuancer. Denne egenskab bestemmer den harmoniske kombination af en farve med en anden. Hvis du arrangerer alle nuancer af spektret i en cirkel (rød, orange, gul osv.), Så vil de mest korrekte kombinationer være et par diametralt modsatte farver. For eksempel gul-violet, grøn-rød osv.

  Den grundlæggende ordning for at kombinere alle farver

  Hvis en kombination af tre farver er planlagt, er de mest succesfulde sæt nuancerne valgt ud fra en ensartet afstand fra hinanden.

  En variant med brugen af ​​flere beslægtede farver anvendes også, i dette tilfælde er det ikke den kontrast, der virker, men palæets generalitet, som understreger indre indretnings integritet.

  Et eksempel på at bruge flere relaterede farver

  Brugen af ​​flere nuancer skal næres med forsigtighed for ikke at opnå effekten af ​​skævhed og krusninger i øjnene. Erfarne designere anbefaler at stoppe på scenen "Alt er fint, men noget mangler", da det i disse tilfælde er, at enhver tilføjelse pludselig forkæler alt.

  Lyst flerfarvet hængende loft

  Anvendelsen af ​​denne viden i praksis hjælper med at træffe en beslutning, men det er ikke nødvendigt at behandle dem som et dogm, hvoraf en afvigelse under ingen omstændigheder er umulig. Man må huske på, at hver person er individuel, og alle forsøg på at beregne sin tilstand er ofte for omtrentlige eller helt fejlagtige. Derfor er det sammen med disse oplysninger nødvendigt at tage hensyn til dine egne følelser. Anvendelsen af ​​en strengt videnskabelig tilgang i denne sag bør kombineres med æstetiske overvejelser, styret i lige mål af grund og følelser.

  To-farve stretch lofter

  I denne artikel finder du alt, hvad du behøver at vide om to-farvede stretchlofter! Vi anbefaler også, at du læser artiklen om, hvordan du vælger et materiale til hævede lofter.

  Virkningen af ​​webmateriale på opfattelse

  Farven på loftet er stærkt understreget af lærredets materiale. Filmdug er ofte blanke og har en ensartet farve. Hvis den nemmeste installationsmetode anvendes - dækker hele loftets areal - så vises et stort ensartet farvepunkt, hvilket i høj grad påvirker hele indretningen af ​​rummet. Ved konstant at være i syne ændrer dette lærred nuancerne af alle farverne på vægge, møbler mv., Der kræver en harmonisk kombination. Valget af lærredet til en sådan beslutning bør dikteres af rummets generelle udseende, hvilket ikke tillader det overdrevne udvalg af nogle elementer til skade for andre.

  Glossy stretch lofter

  Blankt strækloft på flere niveauer

  Desuden afspejler overfladen af ​​filmen alt i rummet, blænding. Denne ejendom skal tages i betragtning og anvendes (hvis muligt). Mørke dåser (sort, lilla, blå) skaber effekten af ​​at fordybe rummet, hvilket øger rummets visuelle rumfang og loftets højde.

  Tøjduge er ofte matte, hvilket dikterer sine egne brugsregler. I modsætning til homogen film fremstilles stof ofte med et trykt mønster, som helt ændrer tilgangen til deres anvendelse. Tilstedeværelsen af ​​et ornament eller et stort billede kræver det største område af lærredet, hvilket taler for ikke at opdele i zoner og installationer med den største overflade dækning. Tilstedeværelsen af ​​flere farver giver dig mulighed for at vælge det mest egnede til det eksisterende interiør, hvilket skaber den mest harmoniske og sømløse atmosfære. Hvis en frostet lærred virker noget sløv, flad, kan du bruge tilbehør - spotlights, der ikke tjener så meget til belysning som for at give overfladen et vist volumen og informationsindhold.

  Matt stræklofter er forskellige fra blanke, fordi de ikke afspejler blænding eller lys og deres overflade har en særlig ruhed.

  Uigennemsigtige stræklofter

  Fordeling af loftareal i zoner

  En sådan teknik bruges oftest til at reducere "tryk" af en farve og kompensere det for yderligere. Separation muligheder kan være mange, fra en primitiv skåret i halv til komplekse konfigurationer ved hjælp af buede linjer. Kriteriet for division er antallet og kompatibiliteten af ​​farver, rummets samlede areal og den ønskede virkning. Den mest anvendte er den betingede opdeling af området i halvdelen, med en skygge som hovedgruppering i midten, og yderligere "fortynding" er placeret ved kanterne og skaber en slags kontrastramme.

  Zoning med stræklofter

  Zoning hallway lofter

  I dette tilfælde er lokaliteterne placeret på forskellige dybdeniveauer på grund af de tekniske egenskaber ved installation af stræklofter. Typisk er filmen (eller stoffet) placeret højere, tættere på loftpladen, og den yderligere farve påføres strukturer fremstillet af gipsplader eller andre pladematerialer, der tjener som understøtningselementer.

  En kasse med gipsplader omkring et strækloft

  Dette spørgsmål kræver en masse fantasi og fantasi, fordi der er så mange muligheder, og det er ikke nemt at vælge den bedste løsning. Du kan simpelthen kopiere den prøve, du kan lide på internettet, eller oprette en eksklusiv designmulighed.

  Boks som dekorativt element i indretningen

  Hvis det er planlagt at installere et lærred med et trykt billede, er det nødvendigt at opdele i sådanne områder, at designet ikke er skjult eller forvrænget.

  Montering af stofstrækloft med mønster og LED-belysning omkring omkredsen

  I disse tilfælde kan et yderligere element gentage billedets konturer, danne en slags ramme eller udføres i strenge geometriske former.

  Anvendelsen af ​​lamper

  Spotlights kan betydeligt svæve lærredets plan, hvilket betydeligt lette trykket på et mørkt sted eller indføre en række forskellige lys. Aktuelt tilgængelige lamper i flere farver - gul, blå, hvid - som giver dig mulighed for at kombinere dem på forskellige måder for at skabe et ornament, mønstre.

  Smuk belysning af strækloftet på badeværelset

  Blå lamper på strækloftet

  LED-bånd er et stærkt element dekorere loft strukturer. De kan installeres både synlige og skjulte bag kanterne af strukturer, når kun reflekteret lys er synligt. Det viser sig en strimmel af en eller flere nuancer og gentager strukturens konturer. Dette element ser meget imponerende og spektakulært ud.

  LED strip på strækloftet

  LED-loft

  Montering af spotlights

  Elementet er meget udtryksfuldt, effektivt. Installation af lamper er et simpelt spørgsmål, men det kræver nogle punkter, så vi overvejer processen i detaljer.

  Installationen af ​​lampen i loftet

  Trin 1. Udvikl et lygters layout. Det anbefales at lave en skitse her, så du kan visualisere en udtænkt ordning.

  Placeringen af ​​armaturerne på strækloftet

  Trin 2. På de rigtige punkter fastgør vi konsollen eller suspensionerne til installation af lamper.

  Montering af armaturer til lofter

  Når du har markeret fastgørelsespunkterne og ledningerne i loftet, skal du installere punktlampen i en speciel platform, som skal vælges i henhold til lampens diameter eller få en universel enhed, som let kan justeres til de ønskede dimensioner.

  Installation af indbyggede loftlamper udføres ved hjælp af suspensioner eller monteringsbånd, hvis længde skal justeres i overensstemmelse med niveauet for det fremtidige loft

  Spotlight platforme

  Trin 3. Vi adskiller ledningerne, fastgør dem til loftet.

  Det er vigtigt! Disse operationer skal udføres inden installationen af ​​lærredet, så det bliver for sent.

  Trin 4. Efter installationen af ​​kluden i placeringen af ​​armaturerne limer vi plastisoleringsringen.

  Termiske ringe til stræklofter

  Klister plastik termoshock på strækloftet

  Trin 5. Når limen har fuldstændig krystalliseret inden i ringene, skar vi huller, hvorigennem vi trækker ledningerne ud og fastgør dem til lampen.

  Et hul skæres inde i termisk ring.

  Trin 6. Vi samler lampen, fastgør den på konsollen eller en særlig ophæng.

  Installation af armaturer på loftkonstruktionen gentager den beskrevne ordning, men tillader installation uden brug af en suspension, da strukturen i materialet er stift og godt kan bære vægten af ​​lampen.

  Montering af spotlights i hævede lofter

  LED-stripmontering

  Ved installation af LED-tape er situationen noget enklere, da den kan installeres efter installation af nettet. Den eneste betingelse, der ikke kan forsømmes, vil være før ledningsføring for at forbinde båndet. Strukturerne under den adskiller sig også fra de sædvanlige, da de kræver et mellemrum mellem banen og det øverste plan af strukturen.

  I dag betragtes LED-strimler som den mest rentable og praktiske måde at skabe varig og effektiv belysning på.

  Installation af LED-stripe på loftet

  LED stripen er installeret på kanten af ​​toppen, så kun lysfladerne på loftet er synlige. Selve båndet skal være skjult for visning. Trinvise installationsanvisninger for LED-strimler findes i denne artikel.

  LED suspenderet loft

  Blankt strækloft med LED-baggrundsbelysning (LED)

  Farvet matte strækloft

  Hvordan vælger du det rigtige farve matte stretchloft. Indeholder matte stretchcoating af polyvinylchlorid. Fordele og ulemper ved matte paneler. Tekniske egenskaber ved sådanne lofter. Anbefalinger om valg af farver matte loftsdæksel.

  Før du vælger et farvemattestrækloft, skal du studere funktionerne i sådanne belægninger, vælg den rigtige farve, baseret på formålet med rummet og dets stilistiske løsning.

  Særlige træk ved matte stræklofter

  Det er muligt at anbefale installation af et mat stretchstof:

  1. Tilhængere af den klassiske stil i design af rummet.
  2. Til folk der ønsker at få et strækloft, der ligner en traditionel bleget overflade.
  3. Enhver, der har uregelmæssigheder, revner, fejl i loftet, der ikke kan skjules ved almindelig hvidvaskning eller maling.
  4. Ejere, der ønsker at lægge ingeniørkommunikation under loftet og gemme dem sikkert.
  5. Indbyggere af huse bygget i begyndelsen af ​​90'erne.
  6. Ejere af lejligheder på de øverste etager (som ekstra varmeisolering).

  Matteoverfladens egenart er, at det giver rummet et traditionelt udseende, skaber en følelse af ro og fred. Derfor bruger designere matte stræklofter til indretning i klassisk stil.

  Farvet matte strækloft: fordele og ulemper

  Matte polyvinylchloridovertræk har en imponerende liste over fordele:

  • holdbarhed
  • Belægningen ændrer ikke sin farve selv efter langvarig brug.
  • Loftet falmer ikke i solen
  • Høj fugtighedsbestandighed (produktet kan bruges i badeværelset, toilet, køkken)
  • Rimelig pris
  • Mattilte beskytter dig fra den øverste bugt
  • Hurtig installation
  • Nem pleje
  • Belægningen skaber ikke blænding
  • Stort udvalg af farver
  • Frostede lofter kan bruges i børnenes værelse, hvilket ikke kan siges om deres glatte modstykker, hvilket kan påvirke de umodne børns psyke negativt

  Selv om der ikke er mange ulemper, er de:

  • Lav styrke (belægning kan ved et uheld blive gennemboret eller skåret)
  • I et stort rum bliver der brug for et loft med en søm
  • Må ikke installeres i et uopvarmet rum.

  Tekniske data

  Til fremstilling af matte strækovertræk anvendte polyvinylchloridfilm. Dens densitet ligger i området 235-245 g / m². Produktet fås i ruller 1,2-2,5 m. Tykkelsen af ​​kluden er 0,35 mm.

  Selvom strækmattefilmens styrke er lav, er den i stand til at holde en vægt på 100 liter vand. Takket være dette vil hele din ejendom forblive intakt og vil ikke lide af oversvømmelsen.

  Til montering af mat PVC-film er det nødvendigt at bruge opvarmning af kluden til en temperatur på 60 grader. Så erhverver den den nødvendige elasticitet for spænding. Til fastgørelse til væggene påføres baguetter med harpunmekanisme. Til montering af filmen i en baguette omkring sin omkreds er en særlig fortykning af PVC, kaldet en harpun, loddet.

  Hvis du vil købe overkommelige og smukke loftsbeklædning, så er farvede matte stræklofter præcis, hvad du har brug for. På mange billeder i netværket kan du se, hvor smukt og organisk de passer ind i indretningen af ​​moderne lokaler.

  Farvevalg

  For mange købere virker det hvide matte strækloft forældet og kedeligt. I dette tilfælde kan du bestille et farvet matpanel. Ofte vælger valget af en sådan belægning lejeren til nye bygninger, hvor en anden type loftindretning simpelthen er uacceptabel på grund af den mulige formindskelse af et nyt hus. Dette kan føre til krakning af tætte loftsbeklædninger, som ikke omfatter pvc-film. Sådanne loft tøj vil ikke kun omdanne og dekorere dit hjem, men også redde dig fra problemet med regelmæssig reparation af revner i loftet. Garantien for matte strækbelægninger er normalt op til 12 år. Det er så længe du kan glemme dine lofter i den nye bygning.

  En af fordelene ved matfilmbelægninger - et stort udvalg af farver. Hvordan vælger man den passende farve i loftet, så det glæder sig hver dag og harmonisk passer ind i den overordnede stil af interiøret? For at gøre dette ved at vælge farven på matte stræklofter, skal du følge vores anbefalinger:

  • Klassiske hvide lofter kan rådgive elskere af værelser i traditionel stil og ældre. Denne farve beroliger, slapper af, giver fred.
  • Hvis du beslutter dig for at vælge et lyst åbent farvet loftsdæksel, skal du sørge for, at det passer sammen med anden rumindretning. Overbelast ikke rummet med en overflod af blomster. Du bliver træt af det hurtigt, og du bliver træt. Det er bedre at bruge en eller to lyse nuancer på baggrund af en mere rolig vægdekoration. Det lyse loft kan understøttes af flere mættede farveaccenter i indretningen eller indvendige genstande, tekstiler.
  • Når du laver tofarvede eller multi-level-lofter, er det meget vigtigt at vælge den rigtige kombination af farver. Så det ser meget smukt ud i sort og hvidt, rødt og sort, lilla og gråt. Husk altid kombinere kølige farver med koldt og varmt med varmt. For eksempel, blå og lilla, grå og lysegrøn, gul og orange, oliven og fersken.
  • Det er lige så vigtigt, når du vælger loftets farve for at tage hensyn til rummets orientering. Hvis vinduerne vender mod nord, er det bedre at bruge varme farver i finishen (beige, gullig, orange, varm grønlig, lysegrøn). For værelser med syd orientering er det bedre at vælge koldere farver til loftet. Blå, lilla, grå, blålige lofter ville være meget passende.
  • Glem ikke om den psykologiske virkning af farve på en person. Så i børnenes værelser bør du ikke bruge lyse rige farver. De kan ophidses et barn for meget. Det er bedre at vælge de rolige dæmpede nuancer af beige, creme, lysegrønne eller ferskenblomster.

  Omsorg for en matt overflade er ekstremt enkel. Du kan vaske dækslet med en fugtig blød svamp eller klud. Derefter er det nok at tørre loftet med et tørt terryhåndklæde for at undgå striber.

  For at købe et farvemattestrækloft, kan du ringe til telefonerne på webstedet. Vi hjælper dig med at vælge farver.