Katalog over indretningen af ​​polyurethan

Hvis du vil dekorere dit hus med noget udsøgt, men samtidig let at bruge, så er dekorative polyuretanlister det rigtige valg. Hun vil tillade at realisere alle dine ideer om indretning af værelset. Vi tilbyder efter eget valg et stort udvalg af produkter: Et katalog af stucco dekoration lavet af polyurethan indeholder mere end 3.000 varer. Den indeholder følgende elementer:

 • bjælker;
 • indramning buer;
 • dekorative paneler;
 • ildsteder;
 • gesimser;
 • sænkekasser;
 • søjle;
 • konsol;
 • gulvstifter;
 • pilastre;
 • lamper;
 • stikkontakter og mere.

Produktvalg

Det er meget nemt at lave et valg og købe stucco lavet af polyurethan i onlinebutikken. For nemheds skyld har vi brudt hele produktet i kategorier. Nødvendige materialer kan sorteres efter pris, størrelse og fabrikant ved hjælp af filtre. Desuden kan du købe dekorative stuck i online-butikken, selv uden at komme op fra din stol! Vi tilbyder også indvendig og udvendig lakering, lim til installation og docking.

Hvis du vælger en polyurethanindretning, kan du drastisk ændre designen af ​​dit hjem. Produkterne fra denne producent er førende inden for det moderne marked og omgå konkurrenter i kvalitet og pris.

Ud over "Europlast stucco" er indretningen af ​​polyurethan til hjemmet i online-butikken Lepnina7.ru repræsenteret af følgende kendte producenter:

Checkout og forsendelse

For at købe en indretning fra polyurethan i Moskva og Moskva-regionen er det nok at bestille på vores hjemmeside. Du kan modtage produktet både uafhængigt hos en af ​​vores butikker og ved at gøre hjemme levering ved hjælp af en kurér. Levering i Moskva udføres inden for 3 arbejdsdage og vil være gratis for køb fra 20 000 rubler. Afsendelse af ordrer til andre byer udføres af transportselskaber efter eget valg. Prisen beregnes individuelt.

Indkøbsrådgivning

Polyuretan indvendig stucco til hjemmet tjener ikke kun til design. Det er også et praktisk materiale, for eksempel at dele et værelse. Vores eksperter er altid klar til at hjælpe ikke kun med at vælge indretningen, men også professionel rådgivning om designet af hele rummet - vi har i lang tid samarbejdet med designstudioer. Alt hvad du behøver for arkitektoniske og design ideer kan købes i vores online butik af dekorative stucco i Moskva.

Stucco på loftet: hvilket materiale fra tre til at vælge

Det kunstneriske loft har altid været og er nu en manifestation af en særlig raffineret smag og et ønske om at vise sin økonomiske soliditet. Samtidig spiller dekorative elementer en vigtig rolle i designet. For det første - det er stuck på loftet. Det er ikke kun i stand til at dekorere basen, men også forklare dens mangler.

Et sådant loft vil understrege luksusen af ​​hjemmet.

Lidt om stucco loftet

I dag i byggemarkedet er der mange dekorative elementer til loftet.

Nu på byggemarkedet er der ingen mangel på dekorative elementer til stucco loftet. Du kan købe en række forskellige komponenter, hvor du kan samle en række dekorative kompositioner.

Gipsstøbning er gradvist at miste jorden.

Samtidig mister naturlig gips, hvorfra stucco traditionelt hældes, gradvist sine positioner. Kunstige materialer og stemplet indretning, der visuelt næsten ikke skelnes fra håndlavede analoger, konkurrerer i stigende grad med det.

Takket være dette kan kunstneriske lofter nu dekoreres af enhver, der ønsker at forbedre æstetikken i deres hjem.

Først skal du beslutte dig for materialet af dekorative elementer.

Men de af jer, der ønsker at bygge et kunstnerisk loft på egen hånd, står over for visse problemer. Denne artikel hjælper dig med at løse dem. Først og fremmest skal du vælge hvilke loftlister der skal bruges. Nu er de mest efterspurgte tre materialer til fremstilling af en sådan indretning.

Hvilke materialer anvendes, deres fordele og ulemper

På byggemarkedet kan du finde på salg håndlavet indretning, støpt i gips, samt stemplede elementer af skum og polyurethan. Lad os undersøge deres egenskaber, fordele og ulemper.

Materiale nummer 1: skum, det er skummet polystyren

Detaljer fra polyfoam er de billigste.

Styrofoam er ofte populært kaldet skum. Det første selskab, der skulle sende det til Sovjetunionen, var fra Finland,

Fordelene ved materialet er som følger:

 1. Skumets indretning er den billigste. Denne omstændighed gør det muligt at spare på reparationer.
 2. Elementer fremstillet af dette materiale er meget lette.

På grund af fleksibiliteten af ​​polystyren kan udsmykninger af det udstedes et loft af kompleks form.

 1. Udvidet polystyren er fleksibel, det giver dig mulighed for at arrangere lofter med den mest komplekse konfiguration. Desuden gør denne kvalitet det muligt at dekorere ikke helt glatte overflader med skumplast.

Polyfoam er meget let behandlet.

 1. Installation af sådanne dekorative elementer er ekstremt enkelt og nemt. Polyfoam er let at skære.
 2. For at installere dele skal de bare limes en speciel sammensætning.

Ud over fordelene har polystyrenskum betydelige ulemper:

Tegning på skum stucco fuzzy.

 1. Tegning og mønstre på de dekorative elementer af det er fuzzy. Derfor er det ikke muligt at koncentrere sig om små detaljer om indretningen. Rette den samme situation er ikke mulig.
 2. Den anden væsentlige ulempe ved skummet er, at den er skrøbelig og skrøbelig. Han er bange for mekaniske og stødseffekter. Derfor skal indretningen behandles meget omhyggeligt ved installation. Hvis du bryder det, og du ikke har nogen reservedele, bliver det umuligt at kompensere for tabet.
 3. Brændbart materiale.

Styrofoam ser billigt ud, og det kan ikke skjule noget.

 1. En anden vigtig ulempe, fra et æstetisk synspunkt. Stucco molding på loftet af polystyren skum ser for billigt ud, og det kan ikke skjules noget. Som følge heraf vælger mange amatørbyggere indretning fra dyrere materialer.

Materiale nummer 2: dekorative gipselementer

Gips lofter er traditionelle til klassiske design stilarter.

Gips- og alabastestruktur er en klassisk, traditionel version af loftindretningen. Det dekorerede sine paladser, først de gamle egyptere, derefter grækerne og derefter romerne.

Brugen af ​​stucco i antik stil.

Disse folk skabte moderne boligindretning med gips og alabast figurer af legendariske helte og guder.

De første forme til støbning af gipsstøbning blev opfundet i oldtiden.

Det var i den antikke periode, at de første former blev opfundet, hvilket gjorde det muligt at hælde dekorative færdige dele. I renæssancen blev den glemte tradition for at dekorere loftet med stucco restaureret og brugt i klassiske design stilarter: antikke, barokke, rococo, imperium.

Kunstnerisk loft i et og vinterpaladset.

De bedste eksempler på kunstlofter ved hjælp af gipsplej dekorere lejlighederne af paladser af kongelige og kongelige personer. For eksempel, Vinterpaladset i Skt. Petersborg eller Versailles i Paris.

Stucco loft i æstetik af neoklassicisme.

Siden da er næsten ingenting blevet ændret, fordi teknologien, som tiden har vist, var enkel og perfekt. Så nu er det kunstneriske lofts æstetik aktivt at bruge designet i neoklassisk stil.

Gips, som et materiale til stuck, vinder i mange henseender skumplast:

 1. Efter størkning omdannes den til en fast og tæt sammensætning.
 2. Samtidig kan materialet let behandles: skåret, poleret, boret.

Fræseren kan udarbejde detaljerne på billedet.

 1. Ved hjælp af kutteren kan du trække ud hver fordybning, hver krølle af mønsteret i alle, selv de mindste detaljer. Mønsteret bliver så bragt til perfekt skønhed med fint kornet sandpapir.
  Resultatet af arbejdet er den oprindelige indretning, som ikke er skammeligt at dekorere et elegant hjem.

Dekorative gipselementer kan være meget komplekse sammensætninger.

 1. Gips og alabaster lister skaber en voluminøs og klar relief. Det kan kompileres til meget komplekse og originale kompositioner.
 2. Denne indretning kan gives ved at støbe enhver form.
 3. Materialet er ikke brændbart.

Det er svært at forestille sig, at nogen måske ikke kan lide et sådant loft.

 1. Det resulterende kunstneriske loft ser godt ud og kan tilfredsstille enhver, selv de mest sofistikerede krav.
 2. En anden meget vigtig fordel ved materialet - gips er i stand til at modstå de gennemsnitlige mekaniske effekter. Det er meget svært at beskadige eller gennembore produkter fra den, som skumanaloger.

På billedet - restaureringen af ​​gipsformatur.

 1. Selv om der sker noget med en sådan indretning, kan den altid genoprettes.

Om ulemperne ved gips:

 1. Installation af stucco gips er ret svært. Dette kræver visse færdigheder, såvel som arbejdstid og tid. Resultatet af arbejdet berettiger imidlertid al "pine".
 2. Gipsindretning kan blive gul over tid.

Impact Loads Gips kan ikke stå.

 1. Materialet er skrøbeligt og modstår ikke chok effekter.
 2. Derudover er det hygroskopisk, så det absorberer godt og frigiver vand. Denne funktion, såvel som temperaturfald, bidrager til begyndelsen af ​​processen med destruktion af materialet.

Materialet er bange for vand og kollapser fra det.

Indretningen begynder at smuldre, der vises små revner på den, som efterfølgende ekspansion ødelægger det. Elementet er ikke genstand for genopretning.

Du kan forlænge gipsdekorets lange levetid uden det. For denne dekoration skal dækkes med et lag maling. Den bedste måde til dette formål er egnet akryl vanddispersionsammensætning. Malet loft med stucco kan endda vaskes.

Materiale nummer 3: polyuretan indretning

Kunstnerisk loft ved hjælp af dekorative polyurethanelementer.

Så snart de var på byggemarkedet, pressede polyuretan dekorative elementer alvorligt deres konkurrenter fra andre materialer. Loftsdekorationer lavet af denne polymer kombinerer de bedste egenskaber af syntetisk ekspanderet polystyren og naturligt gips.

 1. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 2. Det er tungere end polyfoam, men meget lettere end gips.
 3. Polyurethan er den stærkeste af de tre fremlagte materialer. Det opretholder godt alle mekaniske påvirkninger og sprækker ikke med tiden.

Eksternt er polyuretanstukken praktisk taget ikke forskellig fra gipsmodeller.

 1. Dekorative elementer af denne polymer efterligner sandsynligvis tekstur af naturligt gips og er i stand til klart at formidle de mindste detaljer af mønstrene.
 2. Materialet er let behandlet.
 3. På grund af deres modstand mod smeltning kan polyuretan dekorationer monteres tæt på belysningsarmaturer.

Polyurethan er fleksibel, takket være dette kan de dekorere lofter af kompleks form.

 1. Materialet er fleksibelt og plastisk, takket være det, der kan kommunikere den ønskede radiale og komplekse form.
 2. En separat fordel, der har et loft med stucco lavet af polyurethan, kan betragtes som installationshastigheden og enkelheden ved deres efterfølgende behandling.

På byggemarkedet kan du købe to typer polyurethan loftlister: laminerede og primerelementer.

 1. Den første af dem bruges kun til at dekorere de indre områder af huset.
 2. Den anden sort kan modstå de vanskelige forhold på gaden. Prisen på denne indretning er ret høj.

Hvad man skal vælge: polyurethan eller gips

Når du designer en unik designer lofter er det bedst at vælge stucco gips.

Næsten alle os, der ønsker at dekorere kunstneriske lofter i deres hjem, står over for det samme valgproblem. Her er det tilrådeligt at henvende sig til løsningen af ​​problemet i en strengt individuel rækkefølge.

Det er en ting, når der skabes en forfatters unikke design af et kunstnerisk loft. I dette tilfælde er det bedste valg indretningen af ​​interiøret i en af ​​de klassiske stilarter eller skabelsen af ​​deres originale replika i henhold til den neoklassiske retning. Her er det bedst at foretrække manuel arbejde, det vil sige stucco gips.

Når reparationen er færdig alene, uden at bruge tjenester fra professionelle designere eller du skal udføre arbejde på kort tid, er det bedste valg polyuretan smykker.

På grund af sandsynligheden for at imitere polyurethan naturmateriale, vil lofter se lige så æstetisk glædeligt og respektabelt som med gipsdekoration.

Loft dekoration elementer

Lofter kan dekoreres med sådanne dekorative basiselementer.

 1. Caissons er firkantede eller polygonale riller. I de sidste århundreder har de dekoreret de hvælvede lofter.
  I øjeblikket er anvendelsesområdet for dette dekorative element vokset betydeligt. Ved hjælp af caissons dekorere og glatte lofter, giver dem en særlig lettelse og dybde.
 1. Sokler til loftet. Sådanne dele bruges normalt til at dekorere overfladen omkring lysekronen og andre belysningsarmaturer. I de fleste tilfælde er der i midten af ​​udløbet et hul til den elektriske ledning.
  Disse elementer kan have forskellige former, prægede mønstre eller mønstre. Ud over dekorative funktioner maskerer stikkene også teknologiske åbninger til belysningsenheder og loftsfejl omkring dem.
 1. Oftest er udsmykningen af ​​loftet med stucco gjort ved hjælp af lister og gardinstænger (loftlister):
 • Når du har ansøgt til tagbøjler, kan du give udtryk for et fuldstændigt udseende, og også visuelt lave lofter højere. Sådanne detaljer pryder normalt lofterne og vægkammeraterne;
 • lister udfører den samme funktion. Men de bruges normalt, når du skal montere baggrundsbelysningen af ​​den skjulte type.

Dekorativ kuppel i interiøret.

 1. Dekorative elementer i form af kupler. En sådan konstruktion af en konkav form anvendes på ikke-standardiserede lofter.

Et værelse indrettet med lignende dekorationer fremstår som en barok lejlighed. Hvis inde i den dekorative kuppel at montere en lysekrone af krystal, begynder rummet at se lige godt ud.

Funktioner i monteringsstukket

Det er ikke for svært at montere dekorative elementer på loftet. Det vigtigste er at organisere arbejdet kompetent og vælge de nødvendige materialer og værktøjer.

Samtidig adskiller installationsfunktionerne i gips dekorative elementer sig fra installationen af ​​polymerdele.

Sådan vedhæftes smykker

Gips og skumstik er limet til PVA.

At montere loftindretningen du har brug for:

 1. Hvis stukkestøbning af polystyren eller gips er valgt, så bygges klæbemiddel baseret på polyvinylacetat (PVA).
  Hvis de dekorative elementer af gips er massive og store, så bruges PVA lim blandet med alabaster ofte til at fastgøre dem. Nogle gange er en så tung indretning fastgjort og dykker med skruer.

Polyuretan indretning er fastgjort af "flydende negle".

 1. Hvis du vælger polyuretan smykker, så til deres vedhæftning skal du bruge "flydende negle". Dette byggemateriale har en holdkapacitet på 10 gange større end PVA. Han er ikke i stand til at forkæle belægningen af ​​indretningen.

Før du køber, læs omhyggeligt annotationen på limpakken. Til salg er der forskellige typer "flydende negle". Så de kan være beregnet til reparation i våde eller tørre lokaler. Farlige stoffer kan være til stede i sammensætningen af ​​nogle formuleringer, derfor kan de ikke anvendes i stuer.

Ved installation af dekorative polyurethanelementer i stuen er soveværelse i børnehaven kun vanddispergerende lim "flydende negle". Samtidig afhente sammensætningen, der har den mindste indstillingsperiode.

Installation af dekorative elementer af gips

Hvis du har de færdigheder og værktøjer, kan du selv lave en gipsindretning.

Du kan købe færdiglavet gipsloft dekoration på byggemarkedet.

Eller hvis du har de færdigheder og de rigtige værktøjer, skal du selv kaste det:

 1. Gipsindretningen er fastgjort ved hjælp af PVA lim, den er tæt fordelt på bagsiden af ​​elementet.
 2. Alt ekstruderet overskud skal straks fjernes med en fugtig svamp.
 1. Samlingerne mellem stucken og væggen og sømmen mellem delene er nivelleret med ethvert kit, der indeholder PVA.
 2. Når indretningen tørrer ud, slibes og poleres alle leddene.

Dekorative gipselementer skal monteres inden afslutningen af ​​loftmaleriet. Det er bedst at male dem sammen med den allerede etablerede stucco.

Montering af polyurethan og skum lister

Trin af installation af polyurethan stucco.

Installation af polyurethanelementer har sine egne egenskaber.

Det er meget ønskeligt, at de dekorative dele ligger i et opvarmet rum i flere dage før installationen. Så deres temperatur svarer til stuetemperatur.

Fabrikantens anvisninger angiver normalt, hvilket klæbemiddel der skal bruges til at fastsætte delene til loftet og mellem dem.

Det er nødvendigt først at male polyurethan og polystyren skum lister, efter at klæbemidlet er helt helbredt. I dette tilfælde er kun vanddispersionsmaling egnet til skumplast, og eventuelle malinger er egnede til polyurethan.

konklusion

Valget af stucco dekoration til loftet er en vigtig proces. Fra dens resultater afhænger af niveauet af interiørets æstetik samt installationsteknikken til smykker. Tag valget alvorligt, og som et resultat får du det unikke design i dit hjem. Videoen i denne artikel vil fortsætte sit tema.

Stucco støbning i loftet - den originale løsning til ethvert interiør (22 billeder)

De gange, hvor stucco dekoreret kun lofterne i meget dyre boliger, er langt væk. I dag kan det ses i kontorlokaler og almindelige lejligheder. Dette skyldes, at billigere materialer har dukket op, som gør det muligt for loftet at blive dekoreret med stucco, selv for folk med lave indkomster.

For nogle få århundreder siden blev lofter dekoreret med stucco lavet af sten eller dyr mørtel. I dag kan du dekorere loftet med stucco:

Før du køber en bestemt type stucco, skal du gøre dig fortrolig med fordelene og ulemperne ved hver af dem. Se ikke kun på udseendet af stucco - analyser dets egenskaber. Lær for eksempel hvordan et bestemt materiale opfører sig ved lave temperaturer. Pludselig vil varmesystemet i dit hus bryde ned, og i et par dage bliver værelserne ikke opvarmet. Det er nødvendigt at tage højde for enhver force majeure.

Polyurethan fretwork

Polyuretanstik er meget smuk, fordi det ligner en rigtig sten. Det er let og samtidig holdbart. Hvis du køber en sådan stucco, behøver den ikke at males - den ser allerede meget præsentabel ud.

I dette tilfælde er polyurethan en god maling, ideelt lige lag. Det er meget bekvemt at arbejde med stucco lavet af polyurethan. Dette materiale smuldrer ikke og bryder ikke, og der sker ingen revner på grund af små slag. Hvis du vil lave et rigtig smukt loft i en lejlighed, skal du vælge nogle elementer med guld eller kobbermaling. Så vil interiøret se endnu rigere ud.

Den store fordel ved dette materiale er dens høje modstand over for temperatur ekstremer. Han er ikke bange for høj luftfugtighed og kraftig frost, så du kan dekorere facaden af ​​bygningen med dekorative elementer af polyurethan. Forestil dig, hvor meget det ville koste at dekorere ydersiden af ​​huset med dyrt stenstik.

Polyurethan fretwork er ikke bange for stigende temperaturer. Materialet smelter ved +300 grader, så disse dekorative elementer kan monteres under lysekronen og lamperne - de brænder og smelter ikke jævnt med langvarig brug. Dekorative elementer af polyurethan ændrer ikke farve selv med langvarig udsættelse for solens bedste og er ikke bange for fugt, så de kan vaskes.

Stuk støbning lavet af gips

I det indre og hjemme, og lejligheden ser godt ud og gips lister på loftet. Dette materiale har mange fejl, men der er betydelige fordele. Gips er naturlig, hvilket betyder, at det er helt sikkert materiale. Det udsender ikke nogen skadelige stoffer, har ingen lugt, er absolut hypoallergen. Gips brænder ikke og smelter ikke, så de dekorative elementer der er fremstillet af det, kan placeres under en lysekrone for mange lyspærer. Et andet gips har en så vigtig egenskab som hygroskopicitet. Hvis rummet er for fugtigt, tager det væk overskydende fugt, og når luften er for tør, slukker den.

Stucco molding på loftet ser rigtig rig og passer ind i ethvert interiør. Hun er indrettet med lofter i lokalerne i stil med Provence, Art Nouveau, Barok. Gips er et meget plastmateriale, og der kan absolut laves nogen skulpturer, herunder loftslister. Hvis butikkerne ikke fandt noget passende, kan du lave en individuel ordre til produktion af præcis det stucco, der passer perfekt ind i interiøret. Det er dyrt, men meget originalt.

Gips er et meget skrøbeligt materiale. Hvis du i løbet af arbejdet slipper noget element, så vil revner gå langs med det, eller det vil knuse i smithereens. Hygroskopicitet er også en alvorlig ulempe.

Ved høj fugtighed tørrer gipsen ikke ud og kan efterhånden begynde at smuldre, så loftet er ikke dekoreret med støbningstøbning i et badeværelse, et værelse med en pool, et bad eller på gaden. Hvis du stadig ønsker at dekorere interiøret med gipsstøbning, så skal det behandles med en særlig løsning. Gips er et meget dyrt materiale, og design af lofter med gipslister kan være meget dyrt - ikke alle har råd til en kongelig indretning.

Stucco lavet af skummet polystyren

Til udformningen af ​​moderne interiører er almindeligt anvendt polystyren eller skum. Det er ret fleksibelt, meget let og sammenlignet med gips og polyurethan flere gange billigere. Stucco lavet af polystyren er ikke bange for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed. Det er meget nemt at arbejde med det: Det er hurtigt monteret på grund af dets lave vægt og specielle materialestruktur. Dette materiale tjener i meget lang tid. Ved korrekt drift vil takets design med stukkeskum være i orden i mange år.

Med et stort antal fordele er polystyren brandfarlig. Sådan stucco er bange for ild, så det er ikke placeret i nærheden af ​​lamperne og under lysekronen i loftet. Det koster også meget mindre end gips eller polyurethan, men det ser også ikke så præsentabelt ud. Det kan ses, at stucken er lavet ikke af dyrt materiale, men fra almindeligt skum. For at forbedre udseendet kan det males med maling til loftets eller vægernes farve. Så bliver indretningen endnu smukkere og interessant, og loftet svarer til lofterne i paladser og rige gods.

Hvordan stucco?

Det er ikke nok at vælge et dyrt stucco, du skal også ikke forveksle med køb af sammensætningen, som det vil blive fastgjort til loftet. Der er ikke behov for at gemme. Det er bedst at købe stucco og klæbemiddel sammensætning af en producent. Hvis ikke fundet, spørg sælgere at rådgive dig og vælg den rigtige mulighed.

Til fastgørelse af stykker fremstillet af polystyren og polyurethan, brug "flydende negle", kitt eller andre moderne klæbende løsninger. Før du vedhæfter det, skal du justere, rense og tørre væggene. Den er kun monteret på helt flade og absolut rene overflader.

For gipsplej behøver en løsning, der kan modstå vægten af ​​meget tunge elementer. Det er indlysende, at gips vejer meget mere skum, så "flydende negle" til fastgørelsen virker ikke. Før du lægger gipsplejeren, behandles overfladen med en opløsning af PVA lim og gips. Nogle gange er det fastgjort til dowels, men dette arbejde skal udføres mindst to eller tre.

I dag er stræklofter med stuccoformning ret populære. De koster ikke så meget, men forvandler signifikant interiøret. Kun gips kan ikke fastgøres til lofter - lette efterbehandlingsmaterialer skal anvendes, helst polystyren.

For visuelt at hæve loftet og tegne grænsen mellem dem med vægge, kan du fastgøre en smal kimis (loftsplint) af skum. Strækmaterialet er meget blødt, derfor behøver de dekorative elementer ikke fastgøres til det, men til væggen. Arbejdet er guldsmed, men hvis du gør det omhyggeligt, vil loftet se anderledes ut.

Og strækloftet kan være dekoreret med lette rosetter af skum. For at det ser godt ud og holdes, må soklen ikke optage mere end en fjerdedel af loftet og overstige 80 cm i diameter.

Hvis du vil have indretningen af ​​din lejlighed til at blive mere aristokratisk, skal du bruge stukkestøbning til at dekorere loftet. Selv små elementer kan dekorere rummet og gøre interiøret mere interessant. Ved hjælp af stucco kan du også gemme loftets mangler, forklare revner og uregelmæssigheder. Vær ikke bange for at eksperimentere og dekorere dit hus, så det vil være rigtig behageligt for dig at være i den.

Egenskaber og brug af polyurethan loft dekoration

Stucco støbning i lofterne har altid været et tegn på velstand for husets ejere og en demonstration af deres gode smag. For nylig er denne version af smykker blevet mere og mere efterspurgt, men den brede brug af stucco dekoration er hæmmet af dens betydelige omkostninger. Imidlertid er vejen ud som det er - en polyuretanindretning til loftet kan erstatte den ægte stucco, udadtil, ikke forskellig fra denne gips.

Egenskaber og fordele

I modsætning til gips er polyurethan fuldstændig ufølsom over for fugt, og denne omstændighed fjerner fuldstændig alle begrænsninger for brugen heraf i forskellige typer værelser. Derudover bliver den ikke gul over tid, og deformeres ikke under indflydelse af forskellige temperaturer.

Alle vil være i stand til at montere dekorationer fra dette materiale, da hele processen består i simpelthen limning af dele til gulvfladen. Når alle elementer er limet, forbliver det kun at gå med kitt på de steder, hvor indretningen er monteret på flyet, for at glatte overgangen.

Til de største og massive dele kan du bruge en mere pålidelig monteringsindstilling - på skruerne. På samme tid, efter installationen, er det nødvendigt at sætte skruenes skruer på, så overfladen af ​​dekorationen er ensartet og fri for synlige fejl.

Polyurethan tiltrækker ikke støv og andre forurenende stoffer, og er om nødvendigt let at rengøre eller vaske. Produktets styrke gør det muligt for dem at bære ganske håndgribelige mekaniske belastninger uden synlige konsekvenser. Samtidig er dette materiale helt sikkert for helbred og vil ikke udsende nogen skadelige stoffer i luften.

Der er flere varianter af denne indretning, det er lister, der kan dekorere overflader og loftlister, udjævning af væggenes tværgående overlapning og specielle polyurethanstik i loftet og dekorere monteringslampens fastgørelseslampe. Udvælgelsen af ​​dele er ret stor og for forskellige interiører kan du vælge forskellige typer smykker.

ulemper

Det er i princippet ret vanskeligt at finde væsentlige mangler, som er karakteristiske for polyurethanprodukter. Der er dog nogle ulemper:

 • Lav modstand mod forhøjede temperaturer. Ved opvarmning kan materialet smelte eller endog tage i brand. Samtidig vil der i forbindelse med brændingen udsendes en ret giftig gas, der kan skade menneskers sundhed. En brand, hvor alt dette vil ske, vil i sig selv blive en farlig faktor.
 • Et begrænset antal dekorative mønstre på produkter. På trods af de mange forskellige typer af sådanne dele er evnen til at vælge noget ekstraordinært fraværende - i de fleste tilfælde skal du være tilfreds med et standard sæt på fem til syv forskellige elementer.

Ellers ville polyurethanindretning være en meget god løsning, hvis ægte gipsdekorationer af en eller anden grund ikke kan bruges.

Særlige applikationer

På grund af det faktum, at polyurethanformningen er ret fleksibel, kan den fastgøres til et buet radialt loft. Dette vil gøre leddene på væggene og gulvene meget smuk indretning og samtidig spænde ikke på køb eller fremstilling af specialfremstillede gips dekorative elementer.

Da materialet ikke er bange for vand, kan indretningen endda bruges i badeværelser eller i køkkener. Gips ville ikke have tjent her i lang tid og ville snart blive ubrugelig, og polyurethan vil vare i mange år uden synlige konsekvenser.

Hvis det ønskes, selv fra direkte dele kan du samle en mønstret sammensætning på gulvet. Takket være den nemme installation kan du selv skabe et mønster og gøre det fra fleksible lister, lim dem på de rigtige steder på loftet. Således kan du skabe et unikt design, på trods af det lille udvalg af produkter.

Desuden er loftindretningen ikke altid kun brugt på denne særlige overflade. Detaljer kan sidde fast på væggene, skabe en smuk ramme af nicher, rammer med malerier eller indvendige døråbninger. I dette tilfælde er behandlingen af ​​dele enkel - de kan nemt skæres med en kniv eller savnes med en hacksav for at opnå emner af den ønskede form og størrelse.

Loft dekoration

I alt 161 produkter

Polyuretan loft lister

Stucco indretning er i stand til at gøre interiøret understreget stilfuldt, fancy, elegant. I modsætning til den vægtige, tung i arbejdet med gips, trives polyurethan med lav vægt og nem installation. Afhængigt af opgaven kan du bruge disse eller andre produkter.

Stucco loft dekoration - udsigt

Orac Decor polyurethan lister på loftet vil imponere med en række forskellige stilarter. Reserveret minimalisme, legendariske klassikere, luksuriøs barok, sofistikeret eklekticisme i den georgiske æra - du vil helt sikkert finde den perfekte mulighed for dig selv.

Bemærk, at mange produkter vil være en vidunderlig udsmykning ikke kun af loftet, men også af væggene. Alle materialer er præsenteret i neutral hvid. Om nødvendigt kan du nemt male dem igen i den skygge, du har brug for.

I form af stuck på loftet af polyurethan øges fugt og slidstyrke, beregnet til udendørs brug og under forhold med høj luftfugtighed (i badeværelset, i køkkenet, i nærheden af ​​?? poolen osv.).

I vores online butik er der tre grupper af dekorative elementer:

En klassiker til enhver indvendig teknik, der giver dig mulighed for at gøre overgangen fra loftet til væggene blødere, delikat. Og designet af rummet er harmonisk.

Orac Decor producerer både smalle og ultra brede modeller. Lige og krøllet. Flad og voluminøs. Det mest enkle og komplekse multi-niveau. Glat og med udsøgt ornament.

Du kan også købe loftslister, der giver dig mulighed for at skabe blød, skjult belysning. Sådanne taghuller har indsnit, hvorunder LED-båndet fastgøres.

Til indramning af konturer, der er komplekse i geometri, er den fleksible stucco dekoration til loftet ideel.

Dette dekorative element bruges til at gøre området omkring belysningsarmaturet logisk. Derudover kan openwork stucco roset blive en højdepunkt i interiøret.

Du kan købe loftslister med en diameter på 15 til 95 cm fra os. Til dine glatte volumetriske figurer samt flade openwork ornamenter, der rammer deres forfining. Individuelle produkter kan kombineres med hinanden og skaber unikke kunstneriske kompositioner.

De ser meget imponerende ud. Til gengæld har afsætningsmuligheder en mere voluminøs struktur. Det kan være både konvekse massive produkter og elementer konkave inde. Ofte bruges en sådan stucco på loftet til at ramme belysningsenheder.

Den første giver dig mulighed for at sænke lysekronen nedenfor og visuelt reducere rummets højde. Sidstnævnte, tværtimod, giver en følelse af frihed, skaber en interessant effekt af blødt lysdispersion.

Køb stuck på loftet

I vores butik kan du købe varer fra det velkendte mærke Orac Decor til en attraktiv pris med den officielle garanti for sin perfekte kvalitet.

Vælg i kataloget dit foretrukne stucco til loftet af polyurethan, angiv mængden af ​​varer, tilføj den til kurven. Udfyld en ansøgning. Vent på svar fra vores manager. Alt er nemt!

Polyuretan loft indretning. Køb dekorative stikkontakter på loftet af polyurethan i Moskva.

Loftsstik

Fleksibel analog

Diameter 695 mm

Tykkelse60 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter 520 mm

Tykkelse35 mm

MaterialPoliuretan

Indvendig radius 125 mm

Fleksibel analog

Diameter 520 mm

Tykkelse35 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter435 mm

Tykkelse32 mm

MaterialPoliuretan

Indvendig radius 80 mm

Fleksibel analog

Diameter 656 mm

Tykkelse 48 mm

MaterialPoliuretan

Højde 30 cm

Yder diameter 43 cm

Tykkelse 4,1 cm

Bredde 43 cm

Højde 51 cm

Yder diameter-77,5 cm

Tykkelse4 cm

Bredde 77,5 cm

Højde66 cm

Tykkelse6 cm

Bredde 94 cm

Højde34,5 cm

Yder diameter-47 cm

Tykkelse 4,8 cm

Bredde 47 cm

Højde31 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse 4,1 cm

Bredde 60 cm

Ydre diameter-79,5 cm

Tykkelse5,7 cm

Yderdiameter-40 cm

Tykkelse 4,8 cm

Yderdiameter-53,5 cm

Tykkelse5 cm

Ydre diameter-71,5 cm

Tykkelse 4,7 cm

Yderdiameter-66 cm

Tykkelse7,5 cm

Yderdiameter-60 cm indre-9,2 cm

Tykkelse5,5 cm

Yderdiameter-32 cm

Tykkelse 4,1 cm

Yderdiameter-83 cm

Tykkelse5 cm

Yderdiameter-65 cm

Tykkelse14 cm

Udvendig diameter 46 cm

Tykkelse4,5 cm

Udvendig diameter - 24,6 cm

Tykkelse 3 cm

Yderdiameter-51 cm

Tykkelse3,6 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse9 cm

Yderdiameter-60 cm

Tykkelse8,2 cm

Yderdiameter-95 cm

Tykkelse 11,3 cm

Yderdiameter-53,5 cm

Tykkelse3,4 cm

Ydre diameter-57,5 cm

Tykkelse4,4 cm

Indvendig radius 190 mm

Fleksibel analog

Diameter330 mm

Tykkelse25 mm

MaterialPoliuretan

Fleksibel analog

Diameter400 mm

Tykkelse60 mm

MaterialPoliuretan

Højde440 mm

Fleksibel analog

Diameter 540 mm

Tykkelse32 mm

Bredde 540 mm

MaterialPoliuretan

Kommentarer og anmeldelser Tilføj en anmeldelse

For at give loftet et færdigt udseende, er et nødvendigt element loftaksterne, en række unikke modeller, der tilbydes af onlineforretningen "Fretwork fra A til Z".

Denne detalje passer bedst til elskere af klassiske højtidelige motiver i interiøret. Sokler til lofter udfører ikke kun en æstetisk funktion, men skjuler også lukninger og ledninger af belysningselementer.

Kæmpe rum for fantasi

Et stort antal designere har i lang tid ikke brugt loftstik til det ønskede formål. Varianter og muligheder for deres brug er virkelig uendelige, det vigtigste er at vise lyst og fantasi. I dag er det velkomne placering af afsætningsmuligheder på væggene, i form af forskellige paneler, ure, raffinerede rammer til spejle og andre ting.

I dag er der mange variationer af loftstik:

 • lindring,
 • flad
 • stuk,
 • efterligner volumen
 • og mange andre.

I betragtning af egenskaberne ved fremstilling og installation af stikkontakter er der mortise og overhead. Sådan en bred vifte af stik i vores butik giver dig et stort omfang for de bedste løsninger til at berige dit hjem interiør.

"Fretwork fra A til Z" - den rigtige beslutning!

Et godt valg - loftudløbet af polyurethan. At købe selv den mest elegante og luksuriøse polyurethanudløb vil ikke kunne kritisk ramme din økonomi. Ved at købe en polyurethan-stikkontakt fra os, vælger du i retning af produktet fra rigtig højkvalitets materiale, som er kendt for hele verden for sin styrke, vanskeligheder med deformation og let restaurering.

Polyuretan loft indretning

For at skelne udseende bjælker lavet af polyurethan fra de samme elementer, men lavet af naturligt træ, er det meget vanskeligt. Men deres priser er væsentligt forskellige, selvfølgelig ikke til fordel for træprodukter. Vi anbefaler at købe sådanne produkter, fordi:

 • at dekorere ved hjælp af polyurethan bjælker er tilgængelig for nogen af ​​vores samtidige, da det ikke kræver nogen særlig viden;
 • fastgjort på en særlig måde, vil bidrage til visuelt at "skubbe væggene fra hinanden" eller "hæve" loftet;
 • høj brandsikkerhed giver mulighed for at indse indretningen i køkkenet eller i stuen i form af belysning;
 • i deres indre hulrum er det muligt at skjule eksterne elektriske ledninger og forskellige rør med lille diameter;
 • Let vægt giver nem installation.

I Moskva kan du købe en indretning af polyurethanloft i vores online butik med levering på ordre. Monteret i rummet bjælker "rustikke", du bringer charmen og sindsro i landdistrikterne. Derudover har vi Tirol produkter til salg. Og ved hjælp af polyurethan lister du færdiggør oprettelsen af ​​et raffineret interiør.

PlintusMarket LLC (2014-2018)

Adresse: Moskva, Nakhimovsky udsigt 24 "EXPOSTROY"

Abonner på nyheder og kampagner, og få rabat på 1000 rubler.

Stucco på loftet

Sendt 08/23/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Støbte loft dekoration er en af ​​de ældste måder at dekorere hjem. De første lofter med en figurmønsteret finish, bas-reliefs af alabaster og gips findes i bygninger fra det antikke Grækenland - Hellas, men de fik størst popularitet i oldtidens Rom - i templer, offentlige bygninger, huse af rige patricians osv.

Brug af stucco i loftets design

Under mørkeiderne blev stucco lofter glemt som kunst. Og det var kun med renæssancens blomstrende, at loftets udsmykning ved at skabe relief figurer, ornamenter og mønstre fra gips faktisk blev genoplivet. Siden da er brugen af ​​stucco dekoration til loftet dekoration betragtes som et tegn for det første af velstand, og for det andet - god smag.

Moderne efterbehandlingsteknologier kan udover sådanne kendte materialer som gips og alabaster tilbyde brug af billige og på deres måde praktiske syntetiske materialer, såsom skummet polystyren (bedre kendt som polystyren) og polyurethan. Brug af hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5603c25f7450f-1024x622.jpg "alt =" loftstøbt dekoration "width =" 620 "height =" 377 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5603c25f7450f-1024x622.jpg 1024w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/05 / 5603c25f7450f-300x182.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5603c25f7450f.jpg 1200w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

I sig selv er loftdesignet med krøllede elementer at give loftet et eksklusivt udseende, og omhyggeligt kamouflerer husstands- og tekniske elementer, der ødelægger det overordnede udseende:

 • Fejl i loftet (stød, slagløb osv.)
 • Kabelføring, inkl. strøm og netværk ledninger
 • Outputs ud over væggene på lager rør og kabler og split systemer
 • Teknologiske åbninger - ventilation mv.

Vi vil forstå, hvad vi har for denne metode.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/lepnina-iz-gipsa-768x552.jpg "alt =" stucco loft dekoration foto "width =" 768 "height =" 552 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/lepnina-iz-gipsa-768x552.jpg 768w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/lepnina-iz-gipsa-768x552-300x216.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 768px) 100vw, 768px "/>

Materialer, deres egenskaber, fordele og ulemper

Som nævnt er der tre hovedmaterialer, der kan bruges til at lave støbte dekorative elementer:

 • skumplast
 • polyurethan
 • gips

Hver af dem har sine fordele og ulemper.

Skumplast

På grund af sin minimale pris er det et af de mest populære materialer, der efterligner loftlister.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/detali-iz-penoplasta-naibolee-deshevy-600x399.jpg "alt = "loft dekoration med stucco foto" width = "600" height = "399" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/detali-iz-penoplasta-naibolee -deshevy-600x399.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/detali-iz-penoplasta-naibolee-deshevy-600x399-300x200.jpg 300w "sizes =" (maksimal bredde : 600px) 100vw, 600px "/>

Dens utvivlsomme fordele er:

 • Meget lav pris
 • Lav masse, som faktisk kan forsømmes
 • Fleksibilitet og fleksibilitet i håndtering
 • Modstandsdygtighed over for vand og høj luftfugtighed
 • En overflod af færdige former på markedet

Alt det ovenstående giver dig mulighed for at samle skumstik på ethvert loft. Næsten alle overflader kan trimmes med dette materiale - polystyren skummer meget godt og bøjer og bøjer, så man kan limme gardinstænger og figurerer detaljer selv på et ujævnt loft. Det er også nemt at skære. Polyfoam er et meget let materiale, så installationen af ​​elementer kan laves ikke kun på suspenderet, men også på spændingsstrukturer. Til installation kan du bruge den sædvanlige PVA lim.

Dette materiale kan bruges i omgivelser med høj luftfugtighed. Han er heller ikke bange for "Bay" fra naboerne ovenfor.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/risunok-na-penoplastovoy-lepnine-nechetkiy-600x580.jpg "alt = "stucco loft dekoration" width = "600" height = "580" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/risunok-na-penoplastovoy-lepnine- nechetkiy-600x580.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/risunok-na-penoplastovoy-lepnine-nechetkiy-600x580-300x290.jpg 300w "størrelser =" (maksimal bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Men han har sine ulemper. De er som følger:

 • Produkter fremstillet af skum er kendetegnet ved en "løs" tekstur og lav detaljer, især små, hvilket resulterer i, at skumstøbning let bestemmes af øjet.
 • Udvidet polystyren er meget brandfarligt, når brænding udsender akrid røg - det er forbudt at bruge omkring elektriske belysningsanordninger, især glødelamper
 • Det er meget skrøbeligt og skrøbeligt, modstår ikke nogen belastninger

Gipspulver er den mest "historiske", ædle og smukke mulighed for at støbe former for loftindretning. Det er gips, der oftest tjener som grundlag for designerindretning. Hvis du dekorere lofter med gips lister, vil de have et anstændigt udseende i meget lang tid. Fra dette materiale kan du lave et stort antal unikke og uendelige elementer i indretningen, men det kræver de dygtige hænder af caster og carver, tilgængeligheden af ​​projektet fra en god designer, samt nem installation.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pervye-formy-dlya-otlivki-gipsovoy-lepki-byli-izob. jpg "alt =" loft stucco dekoration "width =" 600 "height =" 500 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pervye-formy- dlya-otlivki-gipsovoy-lepki-byli-izob.jpg 600 W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pervye-formy-dlya-otlivki-gipsovoy-lepki-byli-izob-300x250.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

 • Dybde, nøjagtighed, klarhed af bas-reliefs, taggrunde, caissons og andre dekorative elementer - rummet tager et ædelt udseende
 • Hårdhed og tæthed samtidig med forarbejdningens bekvemmelighed - ved hjælp af en kniv og en boremaskine med slibende dyser kan du male ethvert mønster eller ornament, og det vil holde sin form i meget lang tid
 • Høj brandmodstand
 • Komfort til restaurering - hvis et allerede kastet produkt blev beskadiget ved et uheld, så er det nemt at genoprette det med samme sammensætning
 • På grund af det faktum, at gipselementerne fremstilles ved støbning, baseret på kundens ønsker, kan du arrangere et unikt, unikt udseende af loftet

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/potolki-s-gipsovoy-lepninoy-traditsionny-dlya-klas.jpg " alt = "loft dekoration med stucco foto" width = "600" height = "411" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/potolki-s-gipsovoy -lepninoy-traditsionny-dlya-klas.jpg 600 W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/potolki-s-gipsovoy-lepninoy-traditsionny-dlya-klas-300x206.jpg 300W "størrelser = "(maxbredde: 600px) 100vw, 600px" />

Men gips har en række ret betydelige fejl. Blandt dem er:

 • Kompleksiteten af ​​installationen - støbning, forarbejdning og fastgørelseselementer kræver ofte faglige færdigheder
 • Påfør gips lister kan kun være i rum med lav luftfugtighed, det vil sige, at gipsen hygroskopisk -.. Hurtigt absorberer fugt og i sidste ende fra denne port
 • Sot og snavs smages let ind i det, og det er svært at vaske af.
 • Over tid (om 10-15 år) ændrer gipsloftet farve fra hvid til gullig.
 • Knækket af pludselige temperaturændringer
 • Det kan ikke modstå stødbelastninger (for eksempel kan det knække, hvis naboerne taber noget meget tungt på gulvet)

Installation af små dele fremstillet af gips fremstillet på lim "flydende negle", stor - på skruerne.

Vær opmærksom: Til slutbehandling anbefales det at anvende en fugtbestandig akrylmaling.

polyurethan

Polyuretanelementer i "stucco" loftindretning besætter en gennemsnitlig niche mellem gips og skumplast både i pris og kvalitet (selvom sidstnævnte parameter er moderne polyurethanformer undertiden overstiger gips). Polyuretanprodukter efterligner gipsstik meget godt, forskelligt i lav vægt og fugtighedsbestandighed.

De vigtigste fordele ved dette materiale er:

 • Vandmodstand
 • Modstand mod temperaturændringer
 • Manglende "tilbøjelighed" til at akkumulere snavs
 • Maksimal slagfasthed
 • Relativ refraktoritet (kan ikke antændes fra opvarmning, som polystyren)
 • Nem installation
 • Et stort udvalg af dekorative elementer på markedet - af alle slags farver og former
 • Fleksibilitet (herunder evnen til at bøje bue)
 • Egnet til montering på "flydende negle"
 • Velegnet til udendørs, udendørs finish (nogle typer polyurethan).

Faktisk er der kun en ulempe ved dette materiale - i hvert fald skal du bruge købte dekorative elementer. Lav et helt unikt mønster på loftet vil ikke fungere. Men denne ulempe er mere end betalt af det bredeste udvalg af individuelle dekorative elementer, hvorfra et hvilket som helst billede kan sættes sammen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/gositnaya-klassicheskaya-768x410.jpg "alt =" brugen af ​​stucco dekoration til efterbehandling loft "width =" 768 "height =" 410 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/gositnaya-klassicheskaya-768x410.jpg 768w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/gositnaya-klassicheskaya-768x410-300x160.jpg 300w "sizes =" (maks-bredde: 768px) 100vw, 768px "/>

Loftelementer

Der er et meget stort udvalg af loftmønstre og ornamenter, men følgende bruges som grundlæggende elementer i dekoration, hvilket giver loftet en original stil og udseende:

 • stikkontakter
 • sænkekasser
 • Cornices og lister
 • Domes og bas-reliefs

Stikkontakter - Konvekse elementer i loftindretningen er som regel runde, men andre er mulige. Oftest bruges som en ekstra entourage til at "skygge" loftlampen - en lysekrone. Også designet til at skjule lednings- og loftfejl.

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/rozetka.png "alt =" loftstik dekoration "width =" 588 " height = "784" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/rozetka.png 588w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/rozetka-225x300.png 225w "sizes =" (maxbredde: 588px) 100vw, 588px "/>

Caisson er en slags antipodeudløb - en niche i loftet, sædvanligvis firkantet eller rektangulært i form. Den har som regel en udsmykning langs kanterne i form af en slags ornament, i midten kan der være en stikkontakt eller en anden udsmykning, for eksempel en indbygget lampe. Korrekt placeret caisson vil give rummet et antikke eller andet "historisk" udseende.

Caissons kan danne en ramme eller honningkage struktur, som i dette billede:

.gif "data-dovetype =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kesson.png "alt =" loftstøbt dekoration "width =" 500 " height = "337" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kesson.png 500w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/kesson-300x202.png 300w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Lister, eller loft (og også væg) cornices er monteret elementer, hvor brugen giver loftet et komplet udseende. Der er et meget stort udvalg af polyurethan og skum lister og lister, der giver dig mulighed for at vælge farve, skygge, form osv.

Forskellen mellem dem er, at tagskæggene (eller loftplinterne) skjuler vejkrydset mellem væggen og loftet, og listerne er fastgjort direkte til loftet. De bruges for eksempel i sammensætningen af ​​komplekse design af baggrunds- eller spotloftlamper.

Bemærk venligst: Gardinstænger bruges også nogle gange til dekoration af gardinstænger.

.gif "data-dovetype =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/moldingi.png "alt =" loftstik dekoration "width =" 768 " height = "512" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/moldingi.png 768w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/05/moldingi-300x200.png 300w "sizes =" (maxbredde: 768px) 100vw, 768px "/>

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/karnizy.png "alt =" trim loftet med stucco foto "width =" 498 "height =" 226 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/karnizy.png 498w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / karnizy-300x136.png 300w "sizes =" (maksimal bredde: 498px) 100vw, 498px "/>

Montering af stucco

Den nemmeste måde at montere på loftet imiteret stucco skum. Du har måske ikke engang brug for hjælp, bare trin-stiger, forberedt dekorative elementer, en monterings kniv og PVA lim.

Lim hele hele overfladen af ​​det dekorative element med lim, tryk det mod loftet (specielle understøtninger kan bruges) og vent til limen tørrer. Skumplaster vejer så lidt, at de vil blive fastholdt i loftet selv ved limen, som næppe er begyndt at sætte.

Hvis du vælger at afslutte polyurethanprodukter, skal du bemærke, at teknologien i deres vedhæftning er noget mere kompliceret. Til stucco serveret i lang tid, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Inden installation skal du holde produktet i det rum, hvor det bliver installeret, i cirka en dag, frigørelse fra emballagen. Hvis du limer polyurethanskornet straks efter at du har taget det fra gaden, så bliver limmen værre på grund af temperaturforskellen.
 2. Gør en grundig mærkning og skæring af alle detaljer. For et komplekst mønster skal du bruge en forberedt skitse eller omrids. Endene af elementerne forbundet med hinanden skæres i en vinkel på 45 grader. Sørg for at klippe det rigtigt - det vil være svært at omdanne det;
 3. Montering af cornices eller lister starter fra hjørnet af rummet;
 4. Tæt indersiden ud af alle dele grundigt, men overbelæg ikke med lim. "Flydende negle" bruges (til husholdningsbrug - sørg for, at sammensætningen ikke indikerer at lim kan frigøre skadelige stoffer i atmosfæren) eller lim baseret på alabaster. Tag også væggen på adskillige fastgørelsespunkter;
 5. Tryk meget tæt på tagskægget eller stikkontakten på loftets overflade. Det vil kræve hjælp fra en anden person, der skal fjerne overskydende lim, der har udstødt ved kanterne;
 6. Hold i et par minutter, indtil limen griber
 7. Efter en dag skal du lave en fin finish - tætning af leddene med en finish, slibning, maleri mv.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/7-1.jpg "alt =" loft dekoration med stucco foto "width = "997" height = "693" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/7-1.jpg 997w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 7-1-300x209.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 997px) 100vw, 997px "/>

Installation af gipsstøbning er meget vanskeligere. Hvis du beslutter dig for at ty til denne metode, anbefales det at overlade det til fagfolk. Men hvis du har færdige elementer, og du vil installere dem selv, så er proceduren som følger:

 1. Du skal starte med installation af tunge elementer - for eksempel stik til en lysekrone;
 2. Overhold forsigtigt overfladen på loftet med gips;
 3. Fugt overfladen af ​​loftet og bagsiden af ​​udløbet (eller andet element) med varmt vand og påfør klæbemiddelblanding af PVA og gips. Meget tæt (men uden anvendelse af en stor kraft, så figuren ikke knækker), tryk den mod væggen, fjern overskydende limmasse;
 4. Til installation af tunge figurer, brug skruer, hvis hætter er derefter maskeret med maling;
 5. Efter at have samlet alle sammensætningselementerne på denne måde, fugter dem lidt med vand, behandler gipsblandingen (så der ikke er spor af hænder);
 6. Efter tørring kan stukken udsættes for endelig behandling - slibning, børstning og maling (om nødvendigt).

Maling og maleri stucco

Som regel er det gipsstykket, der er underkastet dette, da polymeren man straks kan vælge de nødvendige farver og nuancer. Maleri gipsformatur har følgende mål:

 • Beskyt gips fra miljøets skadelige virkninger (primært fugt)
 • Forkæbe selvdæmpende hætter
 • Indledningsvis giver den hvide belægning et originalt og moderne udseende.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/005.jpg "alt =" Billeder stuk loft dekoration "width =" 720 "height =" 483 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/005.jpg 720W, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 005-300x201.jpg 300w "størrelser =" (max bredde: 720px) 100vw, 720px "/>

I dette tilfælde anvendes ikke nødvendigvis hvid maling - det kan være af en hvilken som helst farve. Alt afhænger af designkonceptet.

Det er bedst at bruge en fugtbestandig og vandtæt maling baseret på akryl.

Det første skridt er farvning, hvis du ikke vil have noget hvidt, men en anden farve. I hvid akrylmaling tilsættes, omrøres, en særlig farve for at opnå den ønskede skygge. Der kan være flere sæt maling - til maling i loftet kan du bruge guld, azurblå, lilla og andre farver, og designloftet er slet ikke forpligtet til at være solidt.

Vær opmærksom: Før du påfører malingen, er det nødvendigt at lave en vykrasku - kontroller, hvordan belægningen ligger på et stykke af det samme materiale, hvorfra støbning er lavet.

Farvning sker med en pensel. Den næste fase efter maleriet kan patineres - "antik" belægning med guld eller sølv voks eller speciel bitumen pasta. Denne metode giver de nye lofter et kig på gamle slotte eller paladshvelv.

Herefter påføres en beskyttende belægning - en slidstærk fugtbestandig lak.