Loftslister i indretning

For at gøre interiøret komplet og harmonisk, skal du ofte være opmærksom på forskellige baggrunde. I dag taler vi om loftslister og deres rolle inden for indretning.

Hvad er det?

Hvis du vil udfylde interiøret uden betydelige finansielle investeringer, kan du bruge støbningen. Det er et falsk panel, der kan bruges til at dekorere vægge eller lofter.

Loftslister er koncise, med et minimum af dele. Der er også multi-tiered modeller med efterligning af stucco. Sådanne paneler varierer i bredde - ved loftet er denne værdi normalt fra 2 til 20 cm.

Støbegods er velegnede til konstruktion af samlinger mellem væg og loft, hvilket giver rummet et færdigt udseende såvel som understreger den overordnede stilistiske idé af designeren. Derudover vil de hjælpe med at kombinere forskellige efterbehandling materialer i interiøret sammen.

arter

Støbematerialer kan være forskellige i struktur og tekstur. I dag produceres modeller af forskellige konfigurationer og størrelser. De er glatte, præget, efterligner gammelt stuk eller geometrisk mønster.

Sådanne paneler er fremstillet af forskellige materialer:

 • polyurethan (skumplast);
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • fra et træ;
 • fra polyfoam;
 • fra gips
 • fra marmor.

polyurethan

Denne mulighed er den mest almindelige, da polyurethan har mange fordele i forhold til andre materialer:

 • det er overkommeligt;
 • fugtbestandig (egnet til brug i badeværelset);
 • har beskyttelse mod temperaturfald
 • uhøjtidelig pleje
 • fleksibel og ikke-skrøbelig;
 • bevarer det oprindelige udseende og farve i mange år.

Polyuretan loft lister ligner gips lister. I dette tilfælde er udførelsen af ​​sådanne produkter meget højere. Dette materiale er en flydende plast, som i produktionen hældes i former og derefter behandles i en ovn. Resultatet er et slidstærk og vandtæt materiale, der ikke påvirkes af temperaturændringer.

På grund af dets plasticitet er polyurethanpladerne velegnede til afslutning af lige ujævne overflader. Sådanne lister er nemme at installere og kommer i en række forskellige formater.

PVC loftet cornice er overkommelig og nem at installere. Som regel leveres forbrugsstoffer komplet med monteringselementer. PVC lister er fastgjort med selvlukkende skruer eller andre fastgørelsesdele (det her skiller dem fra skum eller polyuretanprofiler).

Fordelene ved polyvinylchlorid som færdigmateriale er holdbarhed og modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger. Sådanne sokler er nemme at rengøre, de kan rengøres med et hvilket som helst vaskemiddel.

Skumplast

Den billigste løsning er et skum af loftbaseboard. Fordelen ved dette efterbehandlingsmateriale er den mindste vægt, på grund af hvilken støbeformen er nem at montere på en speciel lim. Nem at behandle skumpladen er indlysende - om nødvendigt kan du give stroppen den ønskede form eller længde ved hjælp af en almindelig klærkniv.

Imidlertid adskiller dette materiale sig ikke i plasticitet, hvorfor det kun kan limes udelukkende på glatte vægge (uden åbenbare fejl og dråber).

træ

Hvis væggene i rummet er glatte, er du velkommen til at vælge trædele, der betragtes som de mest miljøvenlige efterbehandlingsmuligheder. Træpaneler har længe været brugt i konstruktion, fordi først de dekorative elementer af kunstige materialer ikke blev lavet.

Træ er et smukt, sikkert og miljøvenligt materiale, men dens ulempe er, at den kun kan lægges på en perfekt flad overflade. Også dette råmateriale er kendetegnet ved dårlig fugtmodstand (under påvirkning af høj fugtighed, træet revner og revner).

En funktion ved fastgørelse af træpaneler er brugen af ​​skruer, snarere end lim. Dette komplicerer noget installationsprocessen, men for virkelige herrer er intet umuligt. Træinteriøret vil altid glæde sin ejer med et hyggeligt og "varmt" udseende.

Gips, marmor

Usædvanlige loftslister er lavet af marmor og gips. Sådanne konstruktioner er som regel dyre. De vil dekorere det luksuriøse interiør i stilarter af klassisk eller barok. Sådanne elementer anvendes også til restaurering af gamle bygninger eller oprettelse af eksklusive designprojekter.

Stucco-støbning er holdbar og sikker fra et miljømæssigt synspunkt.

Du vil kunne skabe et unikt design ved hjælp af denne dekoration, men gipset har sine ulemper:

Marmorelister har en høj kunstnerisk værdi, der understreger den sarte smag af ejeren af ​​boligen. Som regel, når du afslutter loftet, anvendes dette materiale sjældent på grund af arbejdets kompleksitet og stor vægt. Men for udsmykningen af ​​facade marmor er perfekt. Det vil give bygningen en æstetisk værdi.

Til hævede lofter

Særligt vanskeligt er processen med at installere færdige lister på strækloftet. Efter installation af et sådant lærred er det som regel nødvendigt at skjule hullerne mellem væggen og loftoverfladen. Slots størrelse afhænger af væggens krumning og kan nå 1 cm.

Loftslister og andre dekorative beklædninger af polyurethan - en god løsning på dette problem.

Baguetter (hjørne bundplader) til stræklofter er lavet af polyurethan eller polyurethanskum. Disse lette dekorative paneler bruges til ikke at deformere de hængende loftsstrukturer. Fabrikanter af hævede lofter anbefaler at undgå yderligere dekoration ved kun at bruge soklen rundt om den bærende vægs omkreds.

Anvendelsesområder

Loftslister kan bruges i kombination med forskellige efterbehandling materialer.

 • Polyvinylchloridstøbning - en passende mulighed for stræklofter.
 • Skum baguette bruges normalt i dekoration af falske lofter og suspenderede gipsplader. Det er vigtigt, at listerne kan males med loft eller vægge.
 • Skirtning af træ - en klassiker af genren. Som regel bruges de til overflader foret med træ (for eksempel i landhuse og hytter).
 • Polyurethan bundplade bruges bogstaveligt overalt. Det er især populært i design af lejligheder og boliger.
 • Et gipsstøb kan ses i museer. I den moderne version er det en temmelig dyr løsning (svært at installere).

Monteringsfunktioner

Når du vælger en lim til loftstøbning, skal du overveje det materiale, hvorfra det er lavet.

 • Til polyfoam egnet hurtig sæt sammensætning til polystyren skum eller akryl kittet.
 • Polyuretanstøbning er bedre at holde fast på væskepik eller akrylforsegling.

Før limning rengøres overfladen fra snavs. Montagelister skal starte fra hjørnerne. Monter om nødvendigt panelet med skruer.

Bemærk venligst, at de dekorative loftselementer skal klistres ind, før du vil være engageret i vægdekoration med tapet. Leddene kan derefter males over eller males med loftet.

Loft indretning lister polyurethan nøglefærdige løsning

Funktionsmåde: Mandag-fredag ​​fra 9:00 til 19:00 [email protected]

Vælg en by

 • vigtigste
 • Polyuretan indretning

Polyuretan indretning

Samlingen af ​​dekorative elementer fra Stavros mærket er nu repræsenteret i et helt nyt materiale - polyurethan! Til fremstilling af decors bruger vi kompakte to-komponent polyurethaner af europæisk og amerikansk produktion, med tilsætning af fyldstof (fint malet marmor).

Brug af lister til udsmykning af loftet

Dekorer loftoverfladen kan være på forskellige måder. Et af de mest overkommelige og enkle installeringsrammer. Enhver person kan klare sådan udsmykning helt, og der er et stort antal designmuligheder for en sådan plan. Men inden du begynder at dekorere gulvfladen i dit hjem, skal du beskæftige dig med bundpladerne selv - de kan være lavet af forskellige materialer og har forskellige egenskaber.

Hvad er de

Støbning - navnet på alle de sædvanlige loftsplint. Den er lavet i form af en smal eller bred plank, som udsmykker krydset af loftet og væggen. Men for nylig har sådanne detaljer fået en anden applikation - flade og profilerede strimler er ikke kun fastgjort i hjørnet sammenføjning, men også på gulvfladen.

Denne indretning vil dekorere flyet og gøre den visuelle opfattelse af rummet mere komfortabel, samt zone rummet. En anden anvendelse af disse elementer er skabelsen af ​​en slags niche for at placere skjult belysning omkring rummets omkreds.

Typer af lister

De væsentligste forskelle på disse dele er det materiale, de er fremstillet af. Afhængig af dette kan forskellige modifikationer af denne dekoration limes, skrues med skruer eller fastgøres med negle. I forretningerne kan du finde følgende typer dekorative loft baguette:

 • Skumstrimler
 • Plastkonstruktioner
 • Polyuretan dekoration
 • Wooden baguettes

Forskellige typer af sådanne dele er egnede til forskellige interiører og stilarter. Derudover er loftslisterne lavet på en sådan måde, at den skabte indretning passer ind i resten af ​​rummets udsmykning.

Sådan installeres en sådan indretning

Loftsbelægningslister kan laves ved hjælp af flere typer fastgørelsesanordninger. Den mest almindelige metode ved hjælp af lim. I dette tilfælde er det nok at vælge en god lim med en hurtig fix og sokkel, der passer ind i resten af ​​rumdesignet. Det vil selvfølgelig også være nødvendigt at udvikle en ordning til fastgørelse af alle elementer, så de skaber et smukt og komplet billede. På denne måde fremstilles kantet eller udsmykningen af ​​loftplanet med polyuretanlister.

De samme operationer, bortset fra limning, vil være nødvendige, hvis negle anvendes i stedet for lim i stedet for lim. En sådan fixeringsmulighed er dog kun mulig på overflader, hvor det vil være muligt at skrue en skrue eller drive et søm. Derfor anvendes en lignende metode til fastsættelse af indretningen oftest i private huse med trægulve eller på ophængte strukturer.

Monteringsmønsteret er omtrent det samme i alle tilfælde. Baguetter er fastgjort på et vandret eller lodret plan i form af identiske gentagende elementer. Disse kan være kvadrater, rektangler eller andre former. Det vigtigste er deres identiske form og rytme af placering. Derfor skal du tegne en omtrentlig plan for deres placering før du indrammer loftet med lister. Så det bliver lettere at skabe en smuk og færdig indretning.

Bredere nederdel er bedre at bruge i højt nok værelser. Hvis du installerer dem i et rum, hvis overlapning er lav, får du effekten af ​​at reducere pladsen. Men hvis du male dem i en farve med loftet og gøre væggene i en mørkere nuance, kan du øge visuelt den vertikale kuvert på rummet lidt. Imidlertid er det i sådanne rum at foretrække at anvende smalere lameller.

Vigtigt: Før du limer støbningen til loftet, skal du sørge for, at flyet er trimmet med høj kvalitet, og materialerne ikke eksfolierer. Ellers kan du bruge mange tidspunkter og løsne med gipsdekorationer.

Hvor og hvad man skal bruge

Der er mange muligheder for at bruge sådanne lameller. Men ikke altid dette eller det materiale vil nærme sig ideelt. Derfor, for forskellige værelser og stilarter i designet, skal du bruge forskellige typer af sådanne dekorationer.

 • For klassiske interiører vil træ eller polystyren dekorationer være et glimrende valg. De ser massive og solide ud, som passer perfekt ind i den klassiske designstil.
 • Polyuretan dele vil være det bedste valg til at dekorere ikke for glatte vægge eller buede overflader. På grund af deres fleksibilitet vil de skjule mindre mangler på væggen eller helt rundt om søjlen.
 • Polyfoam er egnet til budget reparation. Prisen på sådanne baguetter er lav, og udseendet er ganske forskelligt. Efter stakning er det ønskeligt at male overfladen af ​​delene.
 • Plaststifter anvendes hovedsagelig til dekoration af panelbelægninger. Takket være en speciel profil tjener sådanne dele samtidig som en dekorativ del og som et element af fastgørelseselementer.

Loftslister: indretningsdesign

Støbning er en af ​​de sorter af dele, der anvendes til indretning. Udadtil ser det ud som et påført dekorativt panel, som er limet til forskellige overflader - vægge, døre, døråbninger. Men oftere er de normalt fastgjort i loftet.

I oversættelse fra engelsk betyder "støbning" "støbt del". Dette begreb har mange synonymer: filet, bas-reliefs, baguettes, bælter, baseboards. Ideen til at bruge, når dekorere lokalerne overhead dekorative elementer lånt fra klassisk arkitektur. På den ene side er dette produkt et resultat af moderne teknologi, og på den anden side ligner den brugt brug siden oldtiden.

arter

Dette dekorative element kan være af forskellige typer afhængigt af materialet i deres fremstilling. Lad os se nærmere på, hvilke lister der tilbydes af det moderne marked for byggematerialer. Støbegods er lavet af forskellige materialer. De mest almindelige typer af paneler er:

 • polyurethan (PVC) paneler;
 • skum;
 • gips;
 • træ;

Udover træ, fra naturlige materialer, der bruges til fremstilling af indretning, kan du ringe marmor, granit og andre typer sten. På grund af deres høje priser er de imidlertid ikke så populære blandt forbrugerne og produceres oftest for individuelle projekter.

Alle anbefalinger om valg af loftfyldstoffer reduceres til valget af det materiale, de er fremstillet af. Derfor overvejer vi mere og mere fordelene og ulemperne ved de mest populære bundkort, der findes i enhver hardware butik.

Skumlister

Dette er den nemmeste løsning ved valg af materialer til efterbehandling. Udover den overkommelige pris kan blandt modulens fordele også kaldes en simpel installation. Når du vælger denne type materiale, behøver ikke specialværktøjer eller supermagter. Det er nok at have en brevpapirkniv og speciel lim på hånden. Skum baguette er meget fleksibel, så det kan limes selv på steder med afrundede overflader.

Det sværeste trin i installationen er at skære den ønskede længde korrekt og præcist og sammenbind de to led sammen så forsigtigt. Og produktets lette vægt giver dig mulighed for selv at udføre hele processen uden at søge hjælp udefra. Oftest sælges skum i hvidt, men om nødvendigt kan det let males med vandbaseret maling.

Men for alle dens tiltrækningskraft er skumplanker ikke perfekte. Her er nogle af deres ulemper:

 • Brændbarhed. Denne type baguette er lavet af udvidet polystyren, som anses for at være brandfare. Denne kendsgerning bør tages i betragtning, hvis du beslutter dig for at lime soklen i nærheden af ​​ledningerne eller i nærheden af ​​de uisolerede ledninger.
 • Ikke-bestandig mod mekanisk skade. Skumindretningen er meget let at skære og lige så let ridset og brudt. Selv en let berøring kan deformere overfladen, og så vil det være meget svært at skjule de resterende spor.
 • Ikke alle typer lim er velegnede til at arbejde med dette materiale. Nogle løsninger er sammensat af aggressive komponenter, der korroderer overfladen af ​​baguetten.

Polyurethan bundplade

Denne type indretning har også en overkommelig pris og har sine fordele: Materialet er modstandsdygtigt over for ild, derfor er dets anvendelsesområde noget bredere end det forrige materiale. Derudover er det ikke så skrøbeligt som skum, så det er sværere at beskadige det mekanisk. Og modstand mod sollys giver dig mulighed for at male det i enhver farve. Polyurethan baguette er ikke bange for vand, absorberer ikke snavs og lugt, så det kan limes i badeværelset, køkkenet og andre steder med høj luftfugtighed. Hvis du vælger en PVC-filet, kan du ikke være bange for, at bakterier vil ødelægge det, eller det vil blive deformeret.

Med hensyn til installationen af ​​en sådan baguette er dens ejendommelighed at den har en særlig mekanisme, der giver dig mulighed for at optage flere fragmenter mellem dem. Dette giver designet et mere æstetisk udseende.

Blandt manglerne kan du nævne nogle få punkter. For det første producerer polyurethanlister en vis bredde, som undertiden ikke er tilstrækkelig til at lukke de betydelige mellemrum mellem væggen og loftet. For det andet bøjes de ikke for meget, så de kan kun installeres på en perfekt justeret overflade, og de er generelt ikke egnede til afrundede interiørfragmenter.

En anden stor ulempe ved polyurethan-baguetten er, at den ikke tåler høje temperaturer og smeltes. Derfor anbefales det ikke at klæbe dem tæt på varmekilder.

Træ lister

Træ til fremstilling af loftindretning bruges meget mindre. Både billige og dyre typer af træ er egnede til fremstilling af sådanne lister. Denne type materiale har sine fordele.

Ud over at være en helt naturlig og miljøvenlig type råmateriale, er det også meget holdbart og smukt. Naturligt træ design er unikt og unikt, og varmen kommer fra det vil ikke erstatte noget andet materiale. Det skal bemærkes, og holdbarheden af ​​dette materiale: træplanker vil ikke miste sit oprindelige udseende i lang tid.

Hvis du beslutter dig for at ændre indretningen, er det ikke nødvendigt at ændre soklen selv - bare ommål dem eller lakk dem. De reagerer godt på alle anvendte belægninger.

Men som du ved, brænder træet godt og tåler ikke fugt. Baguetter lavet af massivt træ er meget tunge, så de er ikke fastgjort til overfladen med lim, men sættes på skruer. Derudover bøjes det ikke. Derfor, hvis i din lejlighed afrundede hjørner, passer trælister ikke kategorisk.

Gips lister

Gipsstiften til loftet er en alsidig dekoration til enhver stil. Oftest bruges den i et klassisk interiør, såvel som til rococo eller barok stilarter. Disse tendenser i interiøret er synlige for deres særlige charme, raffinement og en vis mængde pomp. Det kan være af forskellige bredder, samt med et ornament, eller glat, der giver dig mulighed for at maskere de mulige ufuldkommenheder lokaler, samt at bruge det i det indvendige design er udført i en modernistisk stil og minimalisme.

Da butiksmuligheder ofte ikke opfylder de sofistikerede krav fra forbrugerne, er der mange virksomheder, der tilbyder at lave en lignende indretning med ethvert mønster. Og hvis du vil have gipsformning kan laves selvstændigt. Gips er et miljømæssigt sikkert materiale: Det er meget ildfaste, giftfri og udsender ikke nogen skadelige stoffer. Han passerer luften og kan skabe et specielt mikroklima i rummet. Gips dekorative elementer er oprindeligt hvide og mister ikke farve over tid, og om ønsket kan de males eller endda lakeret for at efterligne enhver tekstur.

Den største ulempe ved gipsstøbning er, at den er bange for overdreven fugtighed, så designet af gipslister er ikke egnet til hvert værelse. Og deres omkostninger er højere end for analoger. Med sin temmelig imponerende vægt er gipsbagullerne meget skrøbelige og nemme at slå.

Installation af gipsdekor kræver ikke særlig viden, men nogle gange kræver nogle fingerfærdighed. Hvis indretningen ikke er for massiv, limes den med en speciel lim eller kitt. Tyngre elementer er monteret med skruer.

Stenlister

Ofte for deres produktion bruge granit eller marmor. Som regel indrettede marmorfileter stuerne af respektable palæer, haller af kulturpaladser og andre lignende interiører. De giver rummet en speciel aura, tilføj glans til det. Granitlister er mere modstandsdygtige over for fugtige omgivelser, så de kan bruges til design af svømmebassiner, saunaer, kurbade og andre steder med høj luftfugtighed.

Ikke alle har råd til sådan luksus - omkostningerne ved denne type dekoration er høje. Flere budgetprodukter fremstillet i fabrikker i Kina. Der er imidlertid en høj risiko for at erhverve en falsk, efterligning af en sten. Derfor bør køb af sådanne varer være på et bevist sted. Moderne producenter tilbyder et stort udvalg af stenstøbninger af forskellige bredder, tykkelser og farver. Stenplanker kan have en anden geometrisk form. Der er klassisk lige nederdel, og der er en afrundet radial form.

Loftsstøbning, trimpladeformning (9 billeder)

Hver af os ønsker at skabe i vores hjem et usædvanligt interiør, glædeligt for øjet og forårsager beundring af andre. Til disse formål i dag er der mange midler - originale finishmaterialer, dekorative elementer mv. En af mulighederne for det oprindelige design af hjemmet er støbning. Hvad er det? Disse er overheadpaneler (basisplader) af forskellige former til udsmykning af vægge, lofter og møbler. Dette element giver dig mulighed for at give de originale egenskaber i ethvert rum. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man bruger lister til at trimme loftet.

Typer af dekorative paneler

I øjeblikket er det muligt at samle en dekorativ sokkel af de mest forskellige konfigurationer og størrelser. De kan være glatte og mønstrede, med et relief ornament eller efterligning af stuck. Denne type finish er også fremstillet i forskellige materialer, det kan være:

 • træ;
 • gips;
 • skum;
 • polyurethan.

Sidstnævnte type har fået den mest udbredte. Polyurethan, i sammenligning med andre materialer, har mange fordele:

 • fugtbestandigt (kan bruges i badeværelset, poolen osv.);
 • tolererer perfekt både lave og høje temperaturer;
 • i mange år bevarer den oprindelige farve;
 • ikke deformeres.

Polyuretanpaneler - det bedste valg til tætning af samlinger mellem væg og loft.

Fordelene ved at bruge støbning

Anvendelsen af ​​dekorative paneler i forskellige interiører

I dag er denne type indretning almindeligt anvendt til at designe ikke kun boliger, men også offentlige rum, hvilket ikke er overraskende. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af støbning skabe et rigtigt mesterværk til loftet. På grund af det brede udvalg af former og teksturer kan denne indretning med succes anvendes i ethvert rum.

Støbning på loftet i et klassisk interiør

I denne udførelsesform vil loftets hjørner blive smukt dekoreret med blomster ornamenter og en ramme i midten. Det lægger også perfekt vægt på den klassiske stil af sokkel, efterligning af stucco, de har lige omkring omkredsen af ​​rummet. Ofte er denne stil brugt i indretningen af ​​lys nuancer - hvid, beige og undertiden brun. Men nogle gange kan du eksperimentere med farveskemaet - glem et element eller hold et bånd med forgyldt ornament.

Moderne interiør

I et sådant interiør ser de diskrete, glatte bundplader bedst ud. De kan være meget interessante at zone rummet - der ligger på loftet alle former for geometriske former. Meget populær fra midten af ​​loftet, hvor lysekronen er placeret, placeres flere rektangler eller cirkler af dekorative paneler, stigende trinvist. Med farve kan du bruge nogle nuancer - i tone i udsmykningen af ​​rummet eller omvendt for at spille på kontrasten. Sidstnævnte mulighed er kun egnet til værelser med højt til loftet.

Konstruktivisme foreslår tilbageholdenhed. I dette interiør er der næsten ingen indretning i form af yderligere små elementer. Derfor bør indretningen i dette tilfælde være glat uden nogen form for lindring og stuckatur. For eksempel kan du zone plads i lige firkanter med tynde, glatte bundplader. I dette tilfælde ser lysekronen i midten ikke ud, det er meget mere effektivt at placere pletter i midten af ​​hver firkant.

I popartens stil vil der se flotte lyse kontrasterende figurer ud.

Du kan supplere den højteknologiske stil med gråtoner, metallisk, kromindretning.

I et ord kan enhver stil favoriseres med et velvalgt dekorativt element. Selv glat loft uden indretning ser kedeligt ud, fordi det er værd at diversificere det indre af dit hjem. Velsignelsen af ​​en række dekorative elementer i dag kan tilfredsstille folk med meget forskellige smag.

Bemærk: Jo større rummet er, og jo højere pladsen er, desto større baseboard kan være og det mere udførlige reliefmønster på dem.

Funktioner klistermærker dekorative nederdel

Der er forskellige muligheder for afslutning af loftstøbningen. Installationsmetoden er direkte afhængig af det materiale, som loftoverfladen står overfor. Til at begynde med overveje mulighederne for limning indretningen til det normale og gipsplankloft.

Begynd at lim en sådan indretning fra hjørnet.

Polyuretanmaterialer limes normalt til flydende negle eller speciel monteringslim. Arbejdet omfatter flere faser:

 • fjernelse af støv og støv fra arbejdsflader;
 • priming behandling af de fremtidige placeringer af elementerne;
 • lægning af lim og montering af panelet
 • fjernelse af lim, der har udstødt
 • Dækker hullerne med tætningsmiddel.

Sådan holder du en sokkel med stræklofter

Til lofter med stræk lærred, kan du kun bruge skum eller polyurethan sokkel på grund af den lette vægt af disse materialer. Start også installationen - med forberedelsen af ​​overfladen. Kun i dette tilfælde behandles kun væggen med en primer, som den vil blive limet på.

Det er umuligt at fastgøre skørtpladen på strækstofet, da det kan deformeres.

Nyttige tips

 • Omhyggeligt tilgang til udvælgelse af lim til materialet. Nogle klæbemidler har temmelig aggressive stoffer i deres sammensætning, der kan skade den indsatte indretning.
 • For at holde panelet bedre kan du bruge maskebånd. Når limen er helt tør, kan båndet nemt fjernes.
 • For at trykke på panelet tættere på overfladen kan du også bruge skruer. Efter tørring kan de fjernes eller blot males over i tone.
 • Når du vælger indretningstypen, skal du først og fremmest styres af dens overholdelse af stilen i dit hjem.
 • Før du køber et godt pre-look på internettet typer dekorative paneler. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at forstå, hvad der er mere passende for dit interiør.

Lister på loftet i det indre - foto

Vi ønsker alle at skabe i vores lejlighed eller hus et usædvanligt interiør, der tiltrækker opmærksomhed og naturligvis er glædeligt for øjet.

Til dette er der mange materialer til dekoration og forskellige dekorative elementer. En af de mest spektakulære og på samme tid overkommelige og nemme at installere er lister.

Støberier kaldes overhead paneler af forskellige former, der anvendes i udformningen af ​​vægge, lofter, møbler. Med deres hjælp kan du realisere enhver designidee. Hvordan man bruger lister til at dekorere loftet, vil vi diskutere i denne artikel.

Hvad er lister til loftet

Producenter producerer dekorative elementer af forskellig form og størrelse. Listerne kan være glatte og med et relief-ornament, der efterligner stuckatur.

Der er også en opdeling efter den type materiale, som listerne er fremstillet af. De er:

 • træ;
 • gips;
 • skum;
 • polyurethan.

Sidstnævnte er langt den mest almindelige. Polyurethan er kun plastik, der fremstilles på en særlig måde - skumdannelse. I flydende tilstand er den aftappet i forskellige former, og går derefter til videre forarbejdning i ovnen.

Polyurethan har mange fordele i forhold til de andre materialer, som listerne er fremstillet af:

 • ikke bange for fugt (kan bruges i badeværelset);
 • modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer;
 • mister ikke farve
 • ikke deformeres.

Fordele ved loft lister

Som nævnt ovenfor kan listerne bringe usædvanlige noter til ethvert interiør. I dette måske deres største fordel.

Men glem ikke den praktiske side af anvendelsen af ​​disse dekorative elementer i udsmykningen af ​​rummet.

For eksempel kan du ved hjælp af støbning skjule uregelmæssighederne i loftets overflader.

Også brugen af ​​lister i interiøret kan visuelt udvide rummet.

Denne effekt kan opnås ved at kombinere loftet og væggene med en bundplade af det farveområde, der anvendes i udsmykning af vægge og loft. På denne måde kan du visuelt forstørre rummet og give det lidt lys.

En af de væsentlige fordele ved moderne lister er deres overkommelighed. Hvis træ og gipselementer er dyre, kan polyurethan eller skumstøbning have råd til hver. Forresten er de på ingen måde dårligere end dyre kolleger.

Grundlæggende loftsstøbningsteknikker

På nuværende tidspunkt er lister meget udbredt i indretning i både boliger og offentlige rum. Og det er ikke overraskende.
Ved hjælp af lister kan du oprette virkelige mesterværker i loftet.

På grund af de mange former og teksturer bliver det muligt at bruge disse dekorative elementer, når der designes stort set ethvert interiør, enten det er i Provence, moderne eller noget andet.

Loftsstøbning i et klassisk interiør

For at dekorere interiøret i klassisk stil med lister, kan du dekorere loftets hjørner ved hjælp af blomsterdekorationer, og i den centrale zone lave en ramme. Eller afhent lister, efterligne lak, og arranger dem rundt om loftets omkreds.

Typisk er klassisk stil kendetegnet ved farvning lister i hvid, beige, brun. Hvis rummet i rummet giver dig mulighed for at eksperimentere med farveskemaet, kan du forgylle dem lidt eller tilføje et smykkebånd.

Loftsstøbning i et moderne interiør

Moderne interiør er også dekoreret med lister. Men så anvendes elementer af en anden type: I stedet for ornamental er glatte battenlister mere hensigtsmæssige. Med deres hjælp kan du zone rummet.


Af disse enkle lister kan lægges på loftet af forskellige geometriske former. For eksempel, fra midten hvor lysekronen er placeret, arrangerer flere rektangler eller cirkler i stigningen. Eller arrangér listerne i kaotisk rækkefølge i form af linjer eller figurer.


Farve lister kan males enten i tone i loftet, eller at være i kontrast til ham. Den anden mulighed er kun egnet til værelser med højt til loftet.

Kontrastfarve i lysindretningen i soveværelset

Loft dekoration lister i en række interiører

Konstruktivisme indebærer en klar opdeling. Der er næsten ingen indretning, ingen stucco. Ikke desto mindre kan lister anvendes i et sådant interiør. For eksempel at bryde loftet i lige pladser ved hjælp af glat, uden ornament, elementer. Det er også muligt at lege med lyset. Det er bedre at nægte en klassisk lysekrone midt på loftet og placere den i midten af ​​hver plads.

Lyse kontrasterende figurer på loftet passer perfekt ind i interiøret i pop art eller kitsch stil. Lister, der er malet i gråtoner og andre mørke farver, "metallisk" eller "krom", vil supplere indretningen i højteknologisk stil (hvordan man designer køkkenet i denne stil, kan du finde her).

Kort sagt, hvilken stil du vælger, tænk på at dekorere loftet med lister, fordi den glatte hvide loftoverflade med en lysekrone i midten er ret kedelig. Forsøg at diversificere dit interiør. Fordelene i dag giver byggematerialemarkedet dig mulighed for at vælge dekorative elementer, som du vil kunne lide og harmonisk passe ind i det indre af din lejlighed.

Hvordan limes lister på loftet?

Installationsmetoden afhænger primært af de materialer, som loftet er lavet af.

Til at begynde med, lad os håndtere en enklere løsning - limning af støbeformen til et konventionelt loft eller et gipsplankloft.

Installation af loftlister

Start installationen som regel fra et hjørne. Montering af polyurethanformning udføres normalt ved hjælp af flydende negle eller speciel monteringslim.

Arbejdet udføres i flere faser:

 1. arbejdsområder;
 2. trækker på det nødvendige sted for en primer
 3. påføring af klæbemiddel og installation af støbning;
 4. fjernelse af overskydende lim;
 5. fyldning af revner med fugemasse.

Multi-niveau hængende loft med polyuretan lister

Installationsprocedure for stræktaftlister

Hvad hvis du har et hæftet loft, og du vil dekorere det med disse dekorative elementer? På en gang vil vi sige, at strækloftet indebærer brug af lister fremstillet af polyurethan eller polystyren skum på grund af deres lyshed.

  1. Vi starter på samme måde - med forberedelsen af ​​overfladen. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at male kun væggen, som vil blive forbundet med loftsplinten. Støbningen vil ikke blive limet til spændingsdugen, da den kan blive udsat for deformation;
  1. Derefter skal du forberede soklen selv. Da loftet ikke bliver malet, limer vi listerne i den færdige form. Derfor bør det være forrenset og malet;
  1. Når malingen tørrer, lim bundpladen til væggen;
 1. Når limen tørrer, skal du forsigtigt lukke sømene.

Og ideer og råd fra designere om design af køkkenet i brune og beige farver findes i denne artikel.

Nyttige tips

Pas på valget af lim til lister. Nogle arter har en stærk kemisk karakter. Sådan lim kan ødelægge støbeformen selv.

For at holde støbebrønden kan du desuden bruge maskeringstape. Når limen tørrer, er båndet let at fjerne.

For bedre at trykke på den limbehandlede støbeform til overfladen kan du midlertidigt rette den på overfladen med selvdrejende skruer.

Når du vælger dekorative elementer, skal du først og fremmest styres af deres overholdelse af stilen på din lejlighed. Før du går i butikken, er det bedre at først se på billederne på loftlisterne på internettet for at finde ud af, hvad der passer til dig.

For mere information om limning af loftstøbning (filet, cornice, baguette) under strækloftet, se videoen:

Loft dekoration

Loft indretning er et vigtigt aspekt af indretningen, hvilket gør værelset hyggeligt og attraktivt. I nogle tilfælde vil en person have en hånd i at skabe det originale billede af sit hjem. Derfor kan du selv dekorere loftet. I dag er der mange muligheder for at dekorere loftet.

Falshbalki

Visse interiørdesigner - hytter, land, grunge, gotiske mv. - kræver tilstedeværelse af bjælker i loftet. Moderne blandede stilarter har absorberet indretningselementerne i forskellige stilarter. Nu benyttes bjælker rutinemæssigt af designere og dekoratører til indretning. Tidligere ligger opgaver nemmest på bjælkerne - disse elementer holdt loftet på sig selv. Bjælker udfører udelukkende en dekorativ funktion, derfor er det ikke altid tilrådeligt at dekorere loftet med massive eg eller bøgstænger af økonomiske årsager.

Dekorative loftsbjælker med belysning

Et eksempel på dekoration af bjælker på loftet

Nu designere aktivt bruger gips, polyurethan og skum bjælker. De er ikke modtagelige til at indlæse lofter og kaldes derfor falske bjælker. Men ved hjælp af maling eller finer giver de skygge og tekstur af ethvert naturligt træ.

Montering af træ dekorative bjælker

Dekorative bjælker i loftet

Træbjælker i loftet - et stilfuldt element i boligindretningen, der fremhæver rummets rummelighed og i nogle tilfælde bærer den funktionelle belastning. Læs mere i denne artikel.

klud

En interessant mulighed for dekorative loft dekoration er draperi stof. Brug af stof skaber komfort og bringer harmoni til interiøret.

Stofbeklædning

Denne færdiggørelsesmetode anvendes i indretning på grund af en række fordele.

 1. Processen med at installere stoffet kræver ikke konstruktionskompetencer.
 2. Matteren godt skjuler forskellige fejl i loftet.
 3. For draperi behøver ikke at udføre grundlæggende efterbehandling, fordi stoffet er fastgjort ved kanten af ​​rummet.
 4. På loftet kan du lægge elektriske ledninger og anden kommunikation - stoffet vil skjule alt.
 5. Draperi - en nem og behagelig måde at dekorere.
 6. Hvis det er nødvendigt, er kludens klud meget let at fjerne. Praktisk til reparation af kommunikation og ledninger i loftet.
 7. Tekstilloftet er næsten umuligt at beskadige. Mindre skader på det vil ikke være synlige.

Ulemperne omfatter et højt niveau af absorption af lugt og lav modstand over for vådt miljø.

Tekstildugen er et ideelt materiale til skabelse af originale designeffekter. Men de skal svare til det indre af det rum, hvor draperingen vil blive lavet med stoffet.

Tekstilloftet har mange variationer. Det kan f.eks. Ske i form af et telt eller i bølger. Stretching materiale fra væggene til midten giver dig mulighed for at bringe individuelle ideer til liv eller bruge konventionelle metoder til at installere et stof loft.

Stofbeklædning

De vigtigste typer stof til drapering

Til afslutning af et loftsbelægning anvendes 6 hovedtyper stof.

 1. Jacquard. Bruges til at opnå indendørs komfort. Det har et præsentabelt udseende.
 2. Len. Fra dette stof er forureningen let fjernet. Ved installation strækker sagen sig ikke, over tid synker ikke.
 3. Bomuld. Opretter en atmosfære af ro på værelset.

Stof loft indretning

Kunstig silke loftsdragt

Dekorative gips

Loftet kan dekoreres med dekorative teksturerede gips. Den består af specielle elementer, der skaber forskellige reliefs i processen med at anvende til loftet. Når den tørrer, kan den males i enhver farve. Det er tilrådeligt at bruge denne type indretning, hvis loftet er ujævnt, fordi det ikke kun vil dekorere boligen, men vil endda ud det buede loft.

Dekorativt gips kan bruges i lave rum, fordi det ikke visuelt reducerer loftets højde. Gips er ofte kombineret med andre materialer for at skabe efterligninger af naturlige materialer (granit, marmor, nacre).

Dekorative loftsgips

Korrekt udvalgt dekorativt gips i loftet hjælper med at give indre af rummet en unik stil og elegance.

Ruller til dekorativt gipsloft

Video - Loft dekoration med dekorative gips

støbning

En ret almindelig type reparations- og udsmykning er færdiggørelsen af ​​stucco lofter. I arsenalen af ​​designtjenester har stucco-støbning altid været besat og indtager et hæderligt sted. Dette skyldes massen af ​​de fordele, som denne type dekorative loft har.

Stucco på loftet

Blandt dem er:

 • muligheden for restaurering eller udskiftning af beskadigede elementer i sammensætningen af ​​stucco
 • skjule fejl i loftet og leddene i loftet dækker ved hjælp af fragmenter af lister;
 • Den visuelle appel af denne type dekoration (ved hjælp af baguetter, rosettes, caissons, kan du oprette forskellige dekorative kompositioner i loftet);
 • evnen til at fremhæve fordelene ved rummet, ændre sin visuelle opfattelse;
 • holdbarhed.

Stucco støbning på loftet af skum

Fretwork hjælper med hurtigt at omdanne ethvert værelse, gør det attraktivt og præsentabelt.

Stucco på loftet

Geometriske stukkemønstre, fliser, der efterligner sten eller blomstermotiver, dækker ikke blot loftet, men giver dig også mulighed for visuelt at justere rummets proportioner, fokusere på lysekronen eller vægindretningen. Læs mere her.

Kunstmaleri

Ved hjælp af kunstnerisk maleri kan du skabe et dejligt interiør i hjemmet. Tidligere var det nødvendigt at kalde en mesterkunstner til tegninger til loftet, men nu er der mange teknikker og materialer, der giver dig mulighed for selvstændigt at udføre kunstmaleri på loftet.

Stencils er specielle former, der gør det muligt at sætte loftet på næsten ethvert mønster. De kan købes eller fremstilles selvstændigt. Stencils er fastgjort til loftets overflade ved hjælp af tape og derefter malet med udvalgte maling. De vigtigste faser af arbejdet med stencilen er angivet nedenfor.

Skæremønster til stencil: 1 - broer; 2 - runde element af tegningen (lavet af stansen); 3 - skære mønstre med en kniv

Direkte stencil og tegning opnået med den

Omvendt stencil og tegning opnået med den

Tegning billeder på loftet gennem en stencil

Hvis du ikke har tid til at knuse rundt med stencils, kan du købe færdige vinyl klistermærker, der nemt lime til ubeskadigede overflader.

Men der er enkle teknikker, hvormed du kan genskabe et fuldt udført kunstnerisk maleri på loftet.

Lav en efterligning af skyer på loftet

En meget interessant måde at dekorere et loft på er efterligning af skyer. En sådan indretning kan realiseres ved hjælp af maling og en sædvanlig svamp. At dekorere loftet på denne måde er bedre i små værelser, fordi denne proces er ret tidskrævende. Du har brug for mange farver af forskellig oprindelse og farver, men det endelige resultat vil glæde dig - rummet får et uovertruffen look.

Kunstnerisk efterligning af skyer i loftet

Det er ønskeligt at starte arbejde fra midten af ​​rummet. Hvis du ikke har tilstrækkelig styrke til at skabe et overskyet loft i rummet, kan du vedlægge den færdige del i en cirkel midt i rummet, du får effekten af ​​et rundt vindue med udsigt over himlen. Den anden mulighed - hvide skyer samledes kun på det sted, hvor du begyndte at tegne dem, og resten af ​​rummet er en klar himmel. Under alle omstændigheder er det værd at forsøge at gennemføre denne utrolige idé.

For at skabe et "overskyet" loft skal du:

 • pensel;
 • flere tanke til maling fortynding;
 • bred rulle;
 • mat akryl glasur;
 • akvamarin og grå akryl maling;
 • emulsion hvid mat maling;
 • mat lyseblå emulsionsmaling (du skal købe den med forventning om hele loftet).

Loftet skal være kvalitetsgipset og rengøres.

Trin 1. På en ren loftsoverflade anbring en lyseblå maling med en rulle.

Trin 2. I lige store mængder blandes den hvide maling med varmt vand. Påfør blandingen til en svamp. Påfør med en svamp (selvom du kan bruge en pensel) skyerne med blide frie bevægelser. Ved kanterne af skyerne tilføjes noget hvid maling, så de (skyerne) visuelt ser tættere ud.

Sæt hvid maling på en lyseblå overflade

Trin 3. Tilsæt akvamarin maling på forskellige steder med blide svamp bevægelser. Dette er nødvendigt for at vise hvidheden på forskellige steder.

Trin 4. Svamp lidt mere hvid maling på skyerne for at skabe tætheden og mætningen af ​​skyerne. Påfør forskellige malinger i flere lag. Så du kan opnå dybden af ​​billedet.

Kunst loftmaleri

Skyer tager form

Trin 5. Let arbejde med en svamp med hvid maling på den side, hvorfra solen skal skinne på skyerne. Grå - hvor der ikke er nogen sol.

Behandling af den "solrige" side af skyerne

Trin 6. Tilføje nogle flere lag maling, men se, at de er tynde og ikke male over det foregående billede.

Trin 7. Skyernes kanter fremhæver igen med hvide toner og dækker forsigtigt alt med akrylglasur.

Efterligning af skyer i loftet er klar

En anden mulighed - maler loftet med lysende maling

Med denne metode kan du skabe en smuk loftsdekoration med maling. Dette er den perfekte måde at skabe et eksklusivt interiør i dit hjem.

Teknologi fremstiller skyer af uld på loftet

Håndlavede skyer kan hænges fra loftet ved hjælp af tråde eller tovværk.

Cotton clouds gør det selv

Loft decoupage med papir

Decoupage er en specifik teknik til udsmykning af forskellige overflader. Denne metode bruges ofte til afslutning af lofter og består i at tegne på overfladen af ​​forskellige mønstre lavet af aviser, magasiner, kalendere, fotografier. Når du vælger denne mulighed, vil ejeren af ​​rummet have et bredt felt til eksperimenter.

Den største fordel ved denne teknik er eksklusivitet. I de fleste tilfælde er decoupage muligt helt igen, især hvis det var gjort alene, fordi alle elementer i udsmykningen vælges af en person efter personlige præferencer. Ulempen er den omhyggelige efterbehandling proces.

Loft dekoration kan være fuld eller delvis. Med henblik på langvarig drift er den færdige indretning dækket af flere lag akryllak.

Uafhængigt decoupage loftpapir

Hvordan man kan dekorere applikationer fra individuelle billeder eller deres kompositioner? Først skal du forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

Disse omfatter:

 • akryl lak;
 • PVA lim;
 • søm saks;
 • printer;
 • bøger;
 • ren klud;
 • syntetiske børster;
 • farvepapir;
 • avis;
 • spatel;
 • børste til fjernelse af gammel maling;
 • kit;
 • primer;
 • maling;
 • en blyant.

Tabel. Stadier selv decoupage loft.

Akryl matt lak

På denne måde kan du helt lim ind over loftet med sorte og hvide sider fra aviser, blade, kalendere.

lister

Støbning er et dekorativt element i loftet, som beriger indretningen. Der var lister i det gamle Rom, men nu bruges de aktivt af designere. Baguetter kan nemt monteres og fjernes.

Sokkel dekoreret under et træ

Materialer fremstilling sokler.

 1. Aluminium. Letvægts og holdbart materiale. Den er kun fastgjort til ens vægge med flydende negle eller skruer.
 2. Træ. Kær og tungt, men præsentabelt materiale. Velegnet til udformning af lokaler, hvis konstruktion sørger for tilstedeværelsen af ​​træmøbler.
 3. Polyurethan. Det mest almindelige materiale til fremstilling af loftskærme. Blandt fordelene er overflod af farve løsninger, en række forskellige former og overkommelig pris.
 4. Skum. Fordelen er lav vægt. Skum baguetter kan nemt fastgøres til alle typer overflader ved hjælp af flydende negle. Skumplader er ideelle til indendørs dekoration i lejligheden. Den største ulempe er materialets utilstrækkelige styrke.

Valg af loftsplint

Det er nødvendigt at vælge en baguette under hensyntagen til individuelle præferencer og højden af ​​rummet. Hvis rummet er højt, er det tilrådeligt at bruge brede bundplader, hvis der er lavt smalle baguetter. Hvis hovedvalgskriteriet er omkostningsbesparelser, er det bedre at fokusere på polyurethan eller skum. Hvis du ønsker at skabe et miljøvenligt interiør, skal du vælge et træ- eller aluminiumbaseboard.

Selvinstallation af skum baguette

Lad os prøve at finde ud af, hvordan du limer skumstøbning selv. Plinten lavet af dette materiale vil koste 3-4 gange billigere end en baguette lavet af polyurethan. Desuden er installationen af ​​skumstøbning meget nemmere end andre typer af bundplader.

For at udføre denne procedure skal du oplagre:

 • flydende negle;
 • pistol til flydende negle
 • spatel;
 • efterbehandling kittet;
 • miter sav;
 • Mitre;
 • maleri kniv;

Trin 1. Juster med miteren så baguettes ender, fordi de i de fleste tilfælde er ujævn. Dette kan medføre ufuldstændig kontakt under installationen.

Justering af enderne af baguetten

Trim hjørnerne ved 45 grader ved hjælp af samme modersav.

Hjørnesamlinger skal skæres i 45 graders vinkel

En anden mulighed er at skære hjørner med hjælp fra kroppen.

Trin 2. Lav en markering for at undgå at kollapse soklen under eller over det krævede niveau, hvis loftet er strakt. Skær et lille stykke baguette og fastgør det til væggen, så det ikke når loftet et par millimeter.

Til markeringer kan du bruge et lille stykke baseboard.

Trin 3. Gør et slag med en ledning, og hvis der ikke er sådan mulighed, lav et mærke med en blyant omkring rummets omkreds. Vil blive nivelleret på dem.

Trin 4. Tag et maleri kniv og Emery papir, og derefter justere den ujævne vinkel skåret med en miter sav. Sidstnævnte er ikke altid præcis 45 grader nedskæringsmaterialer.

Trin 5. Spred baguette med flydende negle.

Sætte flydende negle på en loftsplint

Trin 5. Lim soklen til væggen. Efter at have trykket på bunden af ​​tagskægget, vil limet strømme ud. Rengør det med en spatel.

Fjernelse af klæbestof med en spatel

Trin 6. Plinten vil holde sig godt på flydende negle, men en slot vil danne bunden. Behandl det med samme flydende negle eller fugemasse.

Når limen hærder, forsegles leddene mellem bundpladerne med et tætningsmiddel

Trin 7. Før maleri, gå rundt om leddene af baguetter med en finish.

Trin 8. Mal bundpladen i den valgte farve og lad den tørre.

Mal loftet soklen pensel

Bambus tapet

Vægpapir fra en naturlig bambus er en original design beslutning, der fandt popularitet takket være en mode på østmotiver i registrering af et interiør. Dette materiale har et unikt farveskema og en række forskellige teksturer, der giver dig mulighed for at vise fantasi, når du dekorerer loftet.

Dette efterbehandlingsmateriale pynter ikke kun værelserne i boligen, men også de administrative lokaler. Brug til at dekorere lofterne på hoteller, kontorer og hytter. Loftet af denne type passer ind i moderne interiørdesign stilarter.

Bambus tapet er et solidt lærred. De er lavet af tynde bambuslameller. Fast på kludbasis. Til produktion af tapet anvendes den øvre snit af plantestammen, som har en udtalt bambusstruktur. Tøj er lavet fra 1 til 2,5 m brede.

Bambus Baggrundsoptioner

Bambus tapet på loftet

Regler for brug af bambus tapet

 1. Udvikl tapetet i rummet, hvis loft vil blive dekoreret. Lad materialet tørre eller tage lidt fugt i flere dage.
 2. Loftet må ikke dækkes med eksfolierende efterbehandling materialer, som kan forstyrre vedhæftet fil af tapet.
 3. Brug ikke vandbaseret eller vandopløselig lim for at undgå at lægge tapetet fra loftet. Bedste klæbemidler på basis af polychloropen.
 4. Ved installation af bambus tapet skal du bruge åndedrætsværn.

Bambus wallpapers bringe harmoni og komfort til det menneskelige liv

Instruktioner til dekoration af loftet med bambus tapet

Trin 1. Rengør loftet grundigt med en primer. Vent et stykke tid, indtil overfladen er helt tør.

Trin 2. Sådan tapetlim kun skylle. Mål ud og derefter skære et stykke tapet af den ønskede størrelse. Hvis du vil skære tapetet sammen - brug en mock-up kniv. Indsæt det mellem toppen af ​​bambus snit og forsigtigt føre til kanten.

Skæring bambus tapet

Når du skærer materialet over nettet, kan du ty til at bruge saks til metal. Med en stor mængde arbejde skal du bruge stiksav.

Tværgående bumbukovyh tapet

Trin 3. Påfør et ensartet lag af lim til det forberedte loft med en spatel, og rør det derefter på tapetet. Limforbruget er ca. 350 g / kvm. m. Lad limen tørre i 15 minutter.

Sætte lim på bambus tapet

Trin 4. Fastgør tapetet og tryk det til den ene side af loftet, og gnid dem derefter væk med en ren klud fra siden af ​​kontakten (eller du kan bruge en gummirulle). Dette er nødvendigt, så der ikke mellem et tapet og loftet er et sted, der indeholder luft. Tryk så på din håndflade over tapetet for bedre kontakt med loftet. Gentag disse trin med følgende lærred af bambus tapet.

Pasta loftet med bambus tapet

Video - Instruktioner til klæbende bambus tapet

Så vi gennemgik de mest populære teknikker til indretning af loftet. Hvis du finder ovenstående oplysninger nyttige - skal du dele den med dine venner og bekendte, der laver eller vil lave reparationer i dit hjem.