Do-it-yourself loft dekoration (38 billeder): Efterbehandling med dekorative gips, stucco molding og dens efterligning, multi-tiered strukturer og original dekoration

Smukke og ikke skære øjne loft dekoration

At skabe en original loft dekoration i lejligheden med egne hænder er en drøm for mange. Da der er mange måder at dekorere dit hjem på, kan den største vanskelighed for kreative mennesker med dygtige hænder kun bestå i valget af en passende efterbehandling.

Vi vil præsentere nogle af dem i denne artikel, men du vælger allerede den mest hensigtsmæssige baseret på dine egne præferencer.

Loftbehandling og dekorationsmetoder

Dekorative gips

En af de mest almindelige typer af finish er lofter med gips. Der er to typer dekorative gips:

Strukturelt gips.

Den har følgende funktioner:

Loft dekoration med brugt strukturelle gips

 • Efter påføring af den færdige blanding på overfladen på et jævnt hvidt lag, skabes en relief. For at gøre dette skal du bruge specialværktøjer: ruller, spatler, forskellige kammuslinger.
 • Ved afslutningen af ​​arbejdet kan den resulterende loftindretning males i den ønskede farve.
 • At arbejde kræver en vis færdighed.

Tekstureret gips.

 • Et andet sæt fraktioner i den indledende blanding sikrer dannelsen af ​​en række aflastninger.
 • Tegning på overfladen er dannet under anvendelse uden anvendelse af ekstra værktøjer.
 • Kan gøres farvning efter fuldstændig tørring.
 • Har ikke brug for meget erfaring til at skabe en unik indretning, der skaber gipsloft.

Loftet, dekoreret med smukt tekstureret gips

Tip! Brug vandbaserede gips- og dispersionsmalinger for at få et mere miljøvenligt loft.

Stucco støbning og efterligning stuck på loftet

Udsmykning af et værelse i antikke eller gotiske stilarter giver dig mulighed for at lave en indretning til lofter ved hjælp af forskellige typer af stucco. Moderne materiale lister - polyurethan.

Det har en række fordele i forhold til klassisk gips:

 • lethed;
 • nem installation;
 • fugt modstand;
 • fleksibilitet;
 • uændret hvid farve over tid.

Vælg indretningen på loftet skal være baseret på kravene i designprojektet.

Som dets elementer kan tjene:

 • Lister. Hovedapplikationen er at lukke leddene mellem væggene og loftet. En række design og bredde af lister gjorde dem til de mest populære elementer i stucco dekoration.

Støddåse til dekoration af stucco lofter

 • Outlet. Til dekoration af steder, hvor takkroner og lamper er monteret, anvendes såkaldte stikkontakter i forskellige former og størrelser.
 • Eaves.
 • Kantsten.
 • Separate fragmenter af ornamenter.

I mange henseender bestemmes populariteten af ​​polyurethan smykker ved den tidskrævende enkelhed af deres vedhæftning med flydende negle eller speciel lim.

Stucco molding i loftet kan oprettes for hånd.

Dette vil kræve:

 • Fortynd alabasten med vand ved at tilsætte nogle PVA lim;
 • Hæld blandingen i den fremstillede form;
 • godt at tampe og lade tørre
 • Slib den færdige støbning og fastgør den på plads.

Håndlavet støbt loftelement

Højt til loftet

Smukt og oprindeligt indrettede loft kan styrkes design. For at gøre dette skabes der en ramme på konturen mærket på loftet ved hjælp af metalprofiler, og derefter bliver gipspladen lavet. Putty og malet hængende loft med korrekt udvalgte indbyggede lys vil se godt ud. Hvis vi tilføjer en sådan indretning til loftet med et stof, der matcher farver og tekstur, kan du få et helt eksklusivt interiør, der opfylder den mest krævende smag af enhver æstetik.

Tiered formet loft

Original dekoration

Ud over de traditionelle typer af lofter er det muligt at overveje ikke så almindelige, men også ganske interessante måder:

 • Brug af baggrundsbaggrunde. I stedet for den engang populære plade dekoration tapet til at indsætte vægge, mere og mere brugt tapet på loftet. Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe dem af enhver størrelse og med ethvert mønster, det være sig et smukt abstrakt billede, et ornament eller et eget billede.
 • Kunstmaleri. Denne type indretning giver nogen mulighed for at vise kunstnerens fulde talent. Selvom du ikke er meget god til at tegne, kan du bruge forskellige stencils til at dekorere loftet. Den valgte stencil er fastgjort med konstruktionstape til loftet og malet med almindelige malinger.
 • Ansøgning. Du kan også bruge små og søde selvklæbende vinyl klistermærker (klistermærker), som med succes kan limes fra et sted til et andet. Deres kvalitet forringes ikke på grund af dette, og der er ikke spor af dem på overfladen. En sådan original dekoration af loftet kan ændre sig mange gange: efter behov eller afhængig af stemningen.

Dekorerer loftoverfladen med en stencil maleri

Tip! Brug vinyl klistermærker til at maskere små revner og pletter i loftet, som endnu ikke kræver "global" reparation.

De mange forskellige måder at dekorere loftet gør det muligt for enhver kreativ person at realisere deres talenter, uanset om det kun er skabelsen af ​​et projekt eller dets direkte implementering. Den oprindelige indretning af loftet med dine egne hænder vil være en garanti for, at din lejlighed vil se på mode og unikke i bogstavelig forstand.

Gør et smukt loft med egne hænder (+50 billeder)

I et forsøg på at gøre deres hjem smukt, eksklusivt gør mange loftindretningen med egne hænder. Sløv, glat monofonisk loft i vores dage er ikke længere relevant. Der er mange meget interessante loftdesignteknikker.

Moderne metoder til at dekorere loftet omfatter:

 • loftfliser
 • stræklofter
 • klud dekoration;
 • skumplast;
 • drywall;
 • stucco indretning;
 • stencil maleri;
 • foto tapet.

Ved hjælp af at dekorere loftet med dine egne hænder, kan du helt ændre designen af ​​rummet. Loft dekoration er moderne. Lejligheden bliver mere interessant. Nogle gange gør lofter deres egne, uden at ty til fagfolk. Det kræver fantasi, lyst og ingen store omkostninger. Børns, køkken og endda hallen skaber stemning og giver en særlig charme til dit hjem!

Skumplade

Plader af skum - et af de mest grundlæggende designlofter. Moderne skum farverigt. Ved hjælp af speciallim er skum let fastgjort til enhver overflade. Polyfoam har sine egne egenskaber. Skummet er modstandsdygtigt mod temperaturændringer. Skumplader er nemme at udskifte og vaske. Skumplader kan sikkert bruges i børnehaven.

Dekorerer med stof

Stof - et miljøvenligt materiale. Dette materiale er sikkert og meget forskelligt, i stand til at modstå bakterier og skimmel. Føler størrelsen af ​​huset vil ændre indretningen med en klud og vil helt sikkert gøre værelset usædvanligt. Du kan bruge ethvert moderne stof - alt passer! Enhver teksturfarve og densitet af materialet vil gå i kurset. Det er især fantastisk at dekorere børnehaven, der skaber en himmel og skyer på loftet eller en illusion af en ballon. Det hele afhænger af hvilken effekt du vil have, og hvad dine evner er.

Stucco loft dekoration

Udformningen af ​​boligen i billedet af det attende og nittende århundrede er fremragende stucco. Sådanne smykker er lavet af polyurethan. Det er letvægts, fleksibelt, fugtighedsbestandigt og ændrer ikke farver i meget lang tid. Stucco dekorere loftet omkring omkredsen. Polyuretanstik monteres nemt med en speciel lim. Strømpebukser af forskellige typer, former og farver er sat under lysekronen. Dybest set er de lavet af polyurethan, det vaskes, du kan male. Nogle gange er der fragmenter af stucco lavet af gips, men det er sværere at montere dem. Denne mulighed er for tung til børnehaven, men under visse forhold er det også passende.

Lister er ret billige og kan let bygges af dig selv.

Gipsvæg til loft

Loft i dette tilfælde bliver udførelsen af ​​enhver fantasi. Eventuelle uventede ideer kan realiseres, og det er ikke nødvendigt at være professionel - alt kan gøres for hånd. I børnehaven kan du gøre en stor belysning. Ikke proportional, forskelligt, med indbyggede spotlights. De mest originale ideer! Enhver form for loft kan gives gennem dette materiale. Bemærkelsesværdigt behøver det ikke særlig pleje. Denne dekoration indstilling bruges til loftet i ethvert rum. De kan lukke eventuelle fejl i arbejdsfladen. Det er lydisoleret.

Stencil dekoration

Den nemmeste måde at dekorere loftet på er at bruge en stencil. Loft stencil let at skabe dig selv. Du skal blot tegne et mønster på et tegnepapir eller et stykke linoleum, og skære det ud, fastsætte det i loftet og anvende den nødvendige maling ved hjælp af en svamp.

Sæt skiftevis maling af forskellige farver i separate områder af mønsteret, du kan oprette et billede med en bestemt plot. Denne mulighed er praktisk til dekoration af et planteskole. Det tager kun tid, fantasi og lyst.

Brug af baggrundsbaggrunde

Lofter kan også dekoreres med fotobaggrunde. Moderne tapet præsenteret i et meget stort udvalg. De er meget lyse, vigtigst af høj kvalitet og nem at installere. De kan bruges i forskellige rum. Hvis du vil dekorere loftet med et individuelt mønster, kan du bestille i specialiserede firmaer. Og du kan også arrangere et eventyr i børnehaven eller et værelse til hvile, styret af barnets ønske.

Loftsanvendelser

Ethvert loft kan indrettes og applique. Meget cool ansøgning ser i børns værelser. Nogle gange bruger standard klistermærker, der sælges i butikker. Denne metode kan ikke kun dekorere rummet, men også skjule uregelmæssighederne på loftet. Og et andet stort plus af klistermærker - de bliver simpelthen fjernet og erstattet med en ny. Great - absolut ingen spor!

Klistermærker er gode i børnehaven, da du kan skjule pletter ikke kun på loftet, men også på væggene.

Selvfølgelig kan der laves applikationer af gipsplader, plastik eller vinyl. Generelt giver moderne materialer en fantastisk mulighed for fantasi.

Art Deco som stilen til loftet

Art Deco stil er en fantastisk blanding af farver. Det kombinerer luksusen af ​​imperiet og afrikanske, indiske og egyptiske motiver. Denne stil stammer fra begyndelsen af ​​forrige århundrede og er blevet meget moderne i øjeblikket. Gennem billeder i Art Deco-stilen kan du lave stræklofter, der afspejler ejernes personlighed. Denne metode er som følger; På PVC-materialet påføres tegning, og så er det færdige billede fastgjort i loftet.

Installation af strækloft er bedre at give fagfolk. Ud over specielt udstyr til udskrivning på film kræves der overholdelse af reglerne for installation, varmepistol, værktøj og kendskab til nuancer af arbejde.

Strækloft med tematiske tegninger er perfekt til planteskolen. Hvis du ikke ønsker at se billeder over dit hoved, så vil en mat stretchfilm efterligne hvidkalkede og meget lige loft gøre.

Faktisk udsmykning dit hjem med dine egne børn er meget sjovt og interessant! Børn udvikler smag og fantasi - hvilket er meget cool! Det er fortsat at vælge, vurdere deres evner og handle! Enhver ejer ved, at indretningen af ​​huset eller lejligheden ikke kan klare sig uden en række ting og ting. Men det smukke originale loft vil gøre meget mere end forskellige baggrunde af interiøret. Dit loft er sandsynligvis originalt og vil bringe glæde ikke kun til ejerne, men også til gæsterne!

Loft indretning - design ideer

Når man opretter et originalt design af hjemmet, forlader mange overfladen af ​​deres loft snehvidt rent. Nogle gange skyldes dette stilistikken, men det skyldes ofte uvidenhed om alle muligheder. Moderne dekorationsmetoder tillader brugen af ​​loftets indretning ikke kun for æstetiske, men også til praktiske formål. Der er mange udsmykningsindstillinger at vælge passende til indretningen.

Da en person sjældent ser lodret opad, kan skønheden i loftet blive ignoreret af ham. Derfor er det nødvendigt, at gæsten bemærkede en usædvanlig indretning, når de kom ind i lokalet. Den originale indvendige finish er dog ikke et mål i sig selv. Meget vigtigere er, at kompetent loftindretning giver dig mulighed for at ændre det visuelle rum og skjule alle fejl i flyet. Anbefalingerne fra eksperter og detaljerede video-tutorials er nok til selvstændigt efterbehandling. Dernæst præsenterer vi de vigtigste typer af indretning.

Typer af loftoverflade dekoration

Den moderne tilgang forpligter ejere til at søge hjælp fra fagfolk. Nogle muligheder er lette at gøre personligt. Ved hjælp af en eller anden form for dekoration bliver det muligt at ændre rummet fuldstændigt. Det kendte design bliver uigenkendeligt, selv for ejerne. Blandt de mange tilgængelige er de mest populære de følgende typer indretning:

 • Strek- og stoflofter
 • maleri;
 • Photowall-papir og applikationer;
 • Decoupage og maleri;
 • Brug af stucco polyurethan;
 • drywall;
 • Dekorative gips;
 • læder;
 • Fliser af skum;
 • parket;
 • Bambus landskab.

Loftsafslutninger

Indstillingerne er virkelig enorme. For ikke at gå vild fra de mange muligheder, der tilbydes, vil vi lave et lille uddannelsesprogram for hver enkelt af dem.

Nogle går gradvis ud af mode, som hængende lofter. Andre, derimod, vinder popularitet. Men de har alle ret til at bruge til design.

Stræklofter

På grund af muligheden for at anvende et mønster på PVC-materialet, kan stilen af ​​spændeklæderne være absolut nogen. Etniske motiver, moderne moderniseringskroner - alle vil fremhæve husmænds konceptuelle smag. Originalerne af billederne er forbundet med ejernes individualitet, hvorefter den er fastgjort på loftoverfladen. Installation af stramtæpper anbefales at forlade til fagfolk, fordi arbejdet indebærer brug af specialværktøjer. Hvis teknologien stadig kan læres af video tutorials fra internettet, så ønsker ikke alle at erhverve en varmepistol. Desuden sættes billedet på filmen ved hjælp af specialudstyr. Der er andre nuancer, som eksperter foretrækker ikke at dele.

Hvis billederne ser godt ud i børnehaven, så kan du i andre rum uden billeder. Forlad et perfekt glat, matt loft. Imidlertid tilfredsstiller det hvide asketiske lærred af mange ikke med sin enkelhed. Ejers sjæl kræver en usædvanlig farve af stræklofter med spotbelysning eller en anden slags indretning.

klud

Indretning med miljøvenligt stof kan dekorere ethvert plan af huset. Trygt materiale er præget af det bredeste udvalg og gode driftsegenskaber. Det kæmper formen meget godt, er nem at rengøre og deformerer ikke over tid. Loftets indretning med en klud ændrer rummets synlige dimensioner.

Rådet. Den fabelagtige tekstur af nogle materialer vil være egnet til børnehaven. Luksuriøs drapering med et radialt mønster er mere egnet til soveværelset.

Hvis du bruger tablettypen af ​​installation, er det nemt at opnå effekten af ​​et telt. For at forbedre luften af ​​den bølgelignende overflade anbefales det at anvende gennemskinnelige typer stof. Hvis draperingen udføres på en klæbende måde, opnås denne effekt ikke. Da materialet vil blive limet som et klassisk tapet uden ramme eller profiler. Stofindsatser vil se interessant ud.

maleri

Den nemmeste løsning. Du skal bare forlade som det er. Det kan ikke kun bruges som færdiggørelsesfase, men også som forberedende til yderligere dekoration. Maskinens lethed kræver en glat overflade og en enkeltlags primer. Efter tørring er det nok at anvende et ensartet lag vandbaseret maling. Derefter bliver finishen ikke forbrændt.

Decoupage

Den originale souvenir type finish er gældende for boligens øverste plan. Det kræver ikke en perfekt flad overflade, hvis du planlægger at opnå virkningen af ​​antikvitet eller slid. Til udsmykning af ethvert andet billedjustering er der behov for indlægning. Moderne tegninger er trykt på printeren og belagt med akryllak. Sæt derefter på loftet. For at opnå glathed skal du tage en speciel rulle i hånden. Hvis ejerne stopper ved antikken, kan limning begrænses. Efter tørring fjernes toplaget forsigtigt. Det er gennemblødt med en sprøjtepistol, så den adskilles fra finishen. Når tegningen er tør, anbefales det at anvende et andet lag af dekorative lakker.

Vægmaleri

Udvalget af denne type indretning er kun begrænset af fantasi. Lette dåser er nemme at installere og udskriftskvalitet. Du kan altid også dekorere med et brugerdefineret billede. Original look indsæt personlige billeder i animerede scener. Dette loft indretning er ideel til børnehaven. Barnet kan få ret til at vælge deres favoritkarakterer.

applikationer

Gælder også for børnehave. Køb af standardiketter er praktisk, fordi de er nemme at udskifte, hvis det er nødvendigt. De gemmer fejlene i flyene eller snavsede pletter. Men du kan arm dig selv med gips eller vinyl for at forsøge at gøre applikationerne selv. Klistermærker efterlader næsten ingen spor. Og muligheden for at holde en pæn dekoration inspirerer ikke kun børn.

stencils

Den nemmeste metode efter maling. Ofte involverer loftets udsmykning med egne hænder, da fremstilling af stencils ikke kræver særlige færdigheder. Konturbilledet er skåret på et tæt materiale og derefter fastgjort til loftplanet. Det bruges til et barns værelse, men voksne kommer som regel "væk". De eksperimenterer med forskellige farver for at få billedet til at se meget imponerende ud. Det er ikke nødvendigt at være for ivrig, da den største fordel ved stencilen er færdiggørelsens hastighed.

Rådet. Du kan kun gøre med en farve, hvis du korrekt identificerer gradienterne.

Designerraffinementer er udelukkende afhængige af homegrown kunstnere. Det er nødvendigt at fortynde malingen og give flere lag. Den næste anvendes først efter tørring af den forrige. For at skabe et tredimensionelt mønster anvendes tæt materiale og tykk maling. I stedet for mættet maling får lov at bruge kittet. Børsten erstattes af en spatel, og det fine arbejde giver plads til en brutal finish.

støbning

Hvis ejerne planlægger at designe interiøret i stil med det sidste århundrede, så er stucco det bedste valg. I et værelse med et højt loft ser denne løsning ud. Den moderne tilgang indebærer brugen af ​​praktisk polyurethan, som har de nødvendige præstationsegenskaber. Let, fugtighedsbestandighed og fleksibilitet i materialet suppleres med en lang levetid uden misfarvning. Til fastgørelse i loftet med speciel lim. Derefter kan materialet vaskes sikkert og males. Gipsprodukter anvendes sjældent på grund af deres tyngde. De fleste mennesker elsker stucco til budgetomkostningerne og muligheden for selvstændigt arbejde. Monteret skum polyurethan klæbemiddel binding, kitt eller flydende negle. Home loft dekoration kan laves med følgende typer af stucco:

 • Loftslister skal installeres i slutningen. De øger visuelt mængden af ​​plads og skjuler fejlen i flyet. Disse kan være revner, buede ledd med vægge, markere pletter. Glatte eller konvekse dekorationselementer anvendes på baggrund af den indvendige stil. De kan vælges for at matche farven på andre vægge. Men ingen plager at udføre maleri med egne hænder. For at gøre dette skal du købe et primet skørtbræt, så klæbningen er vellykket.

Advarsel! Flad støbning anvendes i tilfælde, hvor loftet allerede er mættet med en vis indretning. For at undgå følelsen af ​​grovhed lægges prægede lister til side.

 • False flippers er designet til at efterligne naturlige træbjælker, der ser besværlige og dyre ud. Polyurethan er meget mere effektiv i mange henseender. Virkningen af ​​at ændre det tilsyneladende volumen af ​​boligen forbliver den samme. Blandt fordelene ved forfalskning kan fugtresistens og fravær af skimmel skelnes. De holder deres form i lang tid, hvilket reducerer ejerens omkostninger til at købe nye varer. Et andet vigtigt træk ved materialet er den hule struktur af de lette dele. På grund af brandsikkerheden bruges denne fordel til at lægge elektriske ledninger. Lys kommunikation er praktisk talt skjult på loftet og giver perfekt belysning.
 • Hvis uden lysekrone eller andre armaturer på nogen måde, så burde ejerne se nærmere på stikkontakterne. De har en række forskellige former og passer til en stor lampes stil. Passer til dekoration af ethvert rum, uanset dets formål. Brandede samlinger indeholder alle de nødvendige størrelser, så det er ikke nødvendigt at begrænse dig selv til midten af ​​loftet.

Dekorative gips

Blandt sorterne af denne type finish udsender strukturelle og teksturerede gips. Den første er præget af skabelsen af ​​en farverig relief på et hvidt plan. Dette opnås ved hjælp af kammuslinger og ruller. Arbejdet er ret besværligt og kræver nogle færdigheder. Den færdige blanding af dekorativ finish er let at male efter tørring. Egenskaberne i den teksturerede finish er fraværet af behovet for manuel forfining. Værktøjer lægges til side, da blandingen selv har en karakteristisk lindring. Det er også malet efter fuldstændig tørring, hvis det kræves af ejeren af ​​huset. Det eneste ønske om sådan gips vil være at respektere miljøsikkerheden af ​​dets komponenter. Vandbaserede overflader og dispersionsmaling giver dig mulighed for at skabe en unik indretning i loftet. Det kræver ikke færdigheder eller erfaring.

gips gipsplader

Den lette at arbejde med materiale inspirerer menneskelig fantasi. Gennemførelsen af ​​de mest uventede ideer på grund af sin fremragende præstation. Accepterer enhver form og andel. Vel producerer belysning, hvilket er vigtigt for børnehaven. Praktisk materiale kræver ikke særlig pleje og dækker alle fejl i overfladen. Hvis du ønsker det, kan du oprette et flerlagsdesign på et trinvist princip. Lydisoleret gipsvæg er monteret på en monteret ramme af træbjælker og metalprofiler. Så er det suppleret med et passende stof og indbyggede lys. Efter lukning og maling skaber spotbelysning et eksklusivt design. Æstetisk nydelse garanteret.

Skumplader

Gradvist fading ind i fortiden, på trods af nem installation og udskiftning. Universelt materiale er karakteriseret ved fremragende vedhæftning, modstandsdygtighed mod temperaturforskelle. Fugtresistensen af ​​skummet efterlader imidlertid meget at ønske. For at det ikke hurtigt bliver gul, er det nødvendigt at desuden laminat. Især hvis en hvid skygge blev valgt. Flerfarvede produkter er nemme at vaske efter laminering, hvilket bidrager til deres brug i køkkenet. Slidfast materiale har også isolerende egenskaber. Dens kombination med gips er betragtet som en klassiker. Lad os glemme mold.

Bambus dekorationer

Bambus indretning bruges ofte til at skabe etnisk stil. Asketisk og mystisk plantestamme er let at installere på flyet ved hjælp af klæbemiddelbindemiddel. For disse flettede moduler er præ-cut i halv og sikkert fast. På markedet kan du finde færdige kombinationer af enhver størrelse. Gitterene er let konstrueret ved brug af almindeligt garn. Det ser interessant ud med en flerlags tekstur af loftet på gipsplader. Orientalsk indretning er spændende.

Anvendelsen af ​​parket eller læder er yderst sjælden, da den er præget af høj pris og tyngde af interiøret. Et sådant design bør kun træffes efter høring af fagfolk. De skal også styles. Ellers er der risiko for at bruge penge og forblive uden et fornuftigt resultat. Efter en vellykket installation ser finishen ekstremt rig ud. Det er nødvendigt for dem, der ønsker at understrege deres høje status.

konklusion

Variabiliteten af ​​at dekorere loftet er fantastisk. Om ønsket, let at gøre alene, uden at ty til fagfolk. Evnen til at installere de fleste sorter af indretning inspirerer værterne til at designe udnyttelser. Stucco molding eller applikationer - alt dette er underlagt den almindelige person. Fordel og fornøjelse er garanteret. Med forbehold for overholdelse af anbefalingerne bliver loftets udformning kendetegnende for huset.

Vi dekorerer køkkenindretningen med egne hænder: Eksempler på væg, loft, vinduer og møblerindretning

Kreative natur forbydes ikke at leve smukt. Hvis du er sådan en person, og du har et helt køkken til din rådighed, kan du nemt udføre den dekorative reparation af rummet, samt dekorere interiøret. Det første skridt er at vælge den generelle stil i køkkenindretningen, og derefter arbejde gennem de dekorative elementer og bestemme deres placering.

At lave dit eget køkkeninteriør er en vanskelig, men interessant opgave.

Loft design i køkkenet

Det er nødvendigt at starte dekorative reparationer fra, at alle møbler flyttes til andre værelser. Så kommer takets omgang. Hvordan kan du anvende dine kunstneriske evner? Loftet kan indrettes på en ikke-triviel og enkel måde, klæbe den med polystyren skumfliser. Hvis flisen er uden et mønster, så rundt om lampen kan du skære mønstre fra en anden flise - blomster, curlicues. Ja, og flisen selv kan omdannes til en elegant lille ting med et tyndt, lignet smedet mønster. For at gøre dette skal du bruge akryl spejlfarve "metallisk".

Malede loftfliser ser ud som luksusmetal

Du kan købe en stikkontakt under lysekronen og male den med akrylbestandige maling. Sørg for at købe maling i dåser, i bilforretninger, ellers risikerer du at male objektet ujævnt.

Stikkontakten til køkkenlampen kan være et vigtigt element i indretningen

En anden simpel og praktisk indretning til loftdesign er installation af vægpaneler. Det ser næsten ud som et ophængt loft, det bliver kun meget lettere.

Der er en mulighed med et maleri i loftet, hvis du er en ægte skaber. Se hvordan det kan se ud. Oliemaling, primer, køkkenloft.

Fandt du ikke en passende mulighed for dit køkken? Så kig på nogle flere muligheder for at dekorere loftet i køkkenet.

Det oprindelige plot af loftmaleriet er i stand til helt at omdanne køkkenet.

DIY vægindretning

Så fortsæt jævnt til en usædvanlig reparation af væggene. For det første at genoplive loftet plads på omkredsen på væggene kan du sætte limede mønstre. Eller tegne dem. Egnede kirsebær, grøntsager, frugter. Eller strenge klassiske mønstre, afhængigt af stilen. For moderne køkken kan anbefales græske ornamenter. Hvis du opretter køkkenets indre med dine egne hænder uden stenciler, så passer ornamenterne til blomster.

Stream sokkel i køkkenet på grund af dets dekorative funktioner er blevet en populær dekoration

På væggene kan rumme små installationer som en flok sommerfugle eller malerier - ind eller direkte på væggen.

Den oprindelige måde at dekorere: i stedet for malerier, kan du bruge kort

Valget af tapet skal også behandles mere ærbødigt end normalt. Når alt kommer til alt, skal du senere hente indretningen til dem. Når tapetet er almindeligt, er alt meget enklere. Men hvis det med et indviklet åbent mønster er indretningen muligvis ikke nødvendig.

Baggrund med et bizart lyst mønster som om overført til en anden farverig og ubekymret verden

Eller, for eksempel, afsat tapetet og foretrækker flisen. På hvilke sjove, søde eller klassiske billeder er der også nogle gange knyttet for at diversificere opfattelsen af ​​interiøret.

Panel med tematisk stilleben passer harmonisk ind i næsten ethvert interiør

Derudover kan fliserne udlægges i diamanter eller i et tjekbrætmønster. Eller endda oprette et unikt pixel-lignende skematisk mønster.

Til køkkenet i naiv stil passer skaklægning af fliser

Yderligere på væggen i køkkenet vil et spejl mosaik spille vidunderligt og skinne med højdepunkter. Bestil dette er ret nemt på udenlandske online auktioner. I højteknologiske og Euro-interiører vil spejlet se vidunderligt ud. Jo mere blænding, glans, glas og metal, desto bedre.

Spejl mosaik på køkkenvæggen - en ikke-triviel måde at dekorere

Efter væggene vendes vores krævende øjne på gulvet.

Vi arrangerer køkkengulve

At skabe et kreativt gulv i køkkenet er ikke så nemt. Der er konstant akkumulerende irriterende rengøring af grøntsager, krummer, ketchup spild. Fordi gulvene i køkkenet, er det bedst at gøre det samme glatte, med et minimum af relief. Men selv her er der plads til ufattelig kreativ tanke.

For det første kan du vælge en fantastisk linoleum. Sådan, som ubevidst glæder øjet. Med et fantastisk ornament, et magisk mønster. Værd at se!

Denne originale linoleum tiltrækker straks opmærksomheden.

For det andet kan du blive på det klassiske trægulv. Brædderne skal udlægges i kunstnerisk rækkefølge, fortrinsvis ifølge et tidligere fundet mønster. Eller lad dig ikke forstyrre dig og komme til at bestille den ønskede kunstneriske parket.

Kunst parket er ideel til køkken-spisestue, men vil kræve omhyggelig vedligeholdelse og pleje.

For det tredje må du ikke glemme, at både sten og fliser passer til gulvet.

Undersøgelser ignorerer heller ikke: de kan spille en vigtig rolle i interiøret.

Møbler dekoration

Det vigtigste bagved, du sjov fejrede slutningen af ​​reparationen? Du finder en spændende proces i næste fase - køb og design af møbler. Møbler til kreativt køkken, hvor du personlig skaber indretningen, kan du gøre det samme - med dine egne hænder. Men det er bedre at tiltrække en privat håndværker eller et designmøbelfirma. Så dit sæt vil ikke gøre hele køkkenet til et kedeligt, kedeligt rum.

En kreativ tilgang til design af køkkenmøbler vil være et usædvanligt resultat.

Forresten er eksperimenter med farveskemaet kun egnet til køkkener. Tag et kig på dette mesterværk af fantasitanker fra ejerne af huset.

Den klassiske kombination af vandmelon-pink og sort giver dig mulighed for at skabe et elegant og stilfuldt interiør.

Smukke møbler kan gøre ikke kun mesterproducenten, men også ejeren. Så når du anvender en bestemt sammensætning på overfladen af ​​et træ, kan du opnå en usædvanlig skygge eller virkningen af ​​aldring. Møblerne viser sig øjeblikkeligt som luksus.

Kunstigt ældede møbler passer meget harmonisk ind i nogle stilarter.

Både kontrasterende tegninger og klistermærker på åbne paneler af møbler ser charmerende ud. Sådanne kan godt skabe en nybegynder hjemme designer. Det er nok at skære en stencil, eller købe klæbende papir i butikken tapet, byggematerialer.

Klistermærker på køkkenmøbler i dag er blevet meget populære på grund af tilgængeligheden og den høje udsmykning

Valg af lys

Da lyset skaber et let eller undertrykkende humør, er lamperne til køkkenet sikkert at vælge elegante, enkle og ikke anstrengende med deres storhed. De bliver svære at vaske. Den oprindelige løsning er en lysekrone fan.

Med en sådan multifunktionel lysekrone bliver luften i køkkenet friskere.

Vinduer og døråbninger

Langs døråbningerne vi husker, ser flotte ornamenter, brev linjer. Og på vinduerne kan du oprette noget vidunderligt ved hjælp af simple farvede glasmalerier, der sælges i en hvilken som helst kunstsalon. Eller for eksempel arrangere vinduet blonder. Ikke gardiner, men blonde indsat på glas plast ser imponerende og fantastisk.

I køkkenvinduets design er ejerens fantasi næsten ubegrænset.

Gardiner kan være en fantastisk tilføjelse til interiøret. En af de mest fashionable tendenser er brugen af ​​romerske persienner i køkkenet.

Romerske gardiner i køkkenet - en praktisk mulighed, præget af høj æstetiske kvaliteter

Også engelske gardiner vil varme sjælene til symaskineejere, der er tilbøjelige til at håndlavede. I køkkenet har du bare produktet af at sy kreativ. Ordninger og mønstre af engelske gardiner er enkle.

Engelsk gardiner i køkkenet lægger vægt på luksus og sofistikering af situationen

Afslutningsvis kan vi sige, at skabelsen af ​​et unikt køkkenindretning er inden for kraften af ​​alle. Glem ikke at besøge tematiske steder om emnet for køkkendesign oftere!

Kombinationen af ​​uforenelige farver og møbler giver dig mulighed for at skabe et indvendigt mættet med sjov, glæde og uforsigtighed

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • TRO OG RELIGION (50)
 • Ikoner (4)
 • Bønner (5)
 • Tegn og overtro (19)
 • Kirkens ceremonier (5)
 • Kirkens indlæg (4)
 • Kirkens helligdage (20)
 • BØRN (14)
 • Børns digte og gåder (1)
 • Spil og aktiviteter med børn (4)
 • Tips til forældre (7)
 • Fritid (15)
 • Spil, gåder og illusioner (7)
 • Test (8)
 • LIVE WORLD (53)
 • Vilde dyr (5)
 • Kæledyr (34)
 • Flod- og havbeboere (3)
 • Natur (7)
 • Fugle (5)
 • STJERNER (19)
 • Spådom, ritual, mystik (10)
 • Horoskoper, numerologi (5)
 • Sammenslutninger og ritualer (4)
 • SUNDHED (63)
 • Traditionel medicin (29)
 • Nyttige og skadelige produkter (13)
 • Læge råd (25)
 • Skønhed (40)
 • Hår, frisurer (4)
 • Mode (2)
 • Skønhedshemmeligheder (7)
 • Tabe sig (3)
 • KØKKEN (218)
 • Jam (7)
 • Desserter og bagning (60)
 • Billets (23)
 • Snacks (29)
 • Kulinariske tips (2)
 • Kød (19)
 • Drikkevarer (4)
 • Nytårets retter (23)
 • Grøntsager (9)
 • Festlige måltider (6)
 • Fisk (9)
 • Salater (6)
 • Supper (1)
 • PERSONLIG (136)
 • Fra mit liv (13)
 • Min kreativitet (96)
 • Min kærlighedshistorie (24)
 • Indfødte Vladivostok (3)
 • VISIBILITET (204)
 • Mønstre og billeder (95)
 • Mønstre og stencils (109)
 • Nytår (233)
 • Julflasker (2)
 • Juletræer (8)
 • Juledragter (6)
 • Jul håndværk (157)
 • Nytår forudsigelser (2)
 • Julebrød og hilsener (4)
 • Nyårstraditioner og ceremonier (10)
 • Julekugler (9)
 • Nytårs indretning (33)
 • Snefnug (6)
 • Påske (40)
 • Påske ideer (3)
 • Påske håndværk (31)
 • Påskeæg (6)
 • NØDVENDIG KENDELSE (66)
 • Nyt i landet (2)
 • Snydeark til LiRu (45)
 • Det er nødvendigt at vide (19)
 • Nyttige tip (93)
 • OBS, svindlere! (1)
 • Tips til bilentusiaster (2)
 • Rejsetips (4)
 • Tips til dummies (2)
 • Tips til alle lejligheder (6)
 • Økonomisk rådgivning (5)
 • POETRY OG PROSE (34)
 • Ordsprog og fortællinger (4)
 • Russisk sprog (2)
 • Digte (27)
 • FERIE (41)
 • Alle helligdage (25)
 • Tillykke og kort (10)
 • MALERING (136)
 • Maling af farvet glas (22)
 • Malede (26)
 • Spotmaleri (75)
 • NEEDLEWORK (1198)
 • Perler (6)
 • Broderi (49)
 • Korssting (3)
 • Ribbon broderi (7)
 • Strikket tøj (28)
 • Strikning til nytår (8)
 • Strikning anderledes (48)
 • Strikning. Mønstre (23)
 • Striket legetøj (7)
 • Strikte servietter (8)
 • Strikkede hemmeligheder (9)
 • Strikkede Ornamenter (10)
 • Strikte blomster (10)
 • Flaskeindretning (76)
 • Indendørsindretning (68)
 • Dressing (96)
 • Decoupage (57)
 • Idéer til needlewomen (148)
 • Af affaldsmateriale (93)
 • Fra papir (1)
 • Af naturligt materiale (75)
 • Sculpting (98)
 • Skulptur af plast og HF (3)
 • Saltdej (1)
 • Master klasser (608)
 • Papir håndværk (59)
 • Forskellige håndværk (195)
 • Bryllup (6)
 • Lys og lysestager (20)
 • Plader (5)
 • Braid and cord (33)
 • Papir blomster (10)
 • Ribbon & Cloth Flowers (10)
 • Blomster fra plast og HF (6)
 • Håndlavede blomster (67)
 • Spiselige blomster (2)
 • Syning (103)
 • GARDEN-GARDEN (37)
 • Grøntsager (3)
 • Tips til sommerbeboere (14)
 • Blomster til værelser (13)
 • Have blomster (9)
 • Bær og frugter (1)
 • DET ER INTERESSERENDE (0)
 • Store kærlighedshistorier (1)
 • Berømtheder (8)
 • Interessante historier (1)
 • Interessante fakta (8)
 • Psykologi (1)
 • HUMOR (18)

-Tags

-Altid ved hånden

-Fotoalbum

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-Regelmæssige læsere

-statistik

Designet af rummet loft skumplader. MK Tomash Olha.

Stor og billig ide at dekorere ujævne vægge og lofter!

I dette tilfælde er dette et kedelrum, hvor efter installation af udstyret til opvarmning af en 3-etagers bygning, var væggene pludselig helt ufærdige på grund af det store antal rør, der ligger meget tæt på væggene. uvirkeligt. Derfor brugte jeg denne metode:

1. Tog billige loftsskumplader med en tekstur af revet sten.

2. Brækk dem i skarpe stykker af forskellige størrelser.

3. Pokleila på væggene med lim til fliser. Dette er bedre end flydende negle, da hele overfladen er limet og generelt billigere.

4. Jeg spred limen til den modstående flise til tilstanden af ​​den flydende grød og malede over den hele overfladen af ​​de limede fliser. Dette gøres, så overfladen af ​​skummet bliver mere solid.

5. Malede alle fliserne med vaskbar latexmaling, forsigtigt male over sømene.

6. Gnides i en mørkere farve med en svampstensstruktur.

Hældningen af ​​dørene lavet med kitt.

Denne metode til udsmykning af vægge og lofter er egnet til alle lokaler, hvor vægge og lofter ikke er meget flade, hvor billige reparationer er nødvendige. Desuden er det også varmt opvarmning af væggene. Det er meget holdbart og kræver ikke vedligeholdelse. Maleri kan være meget forskelligartet. Op til den mest elegante.

Hvad der mere kan gøres med fliserne: 10 strålende ideer til indretning

Hvis det ønskes, kan alt bruges - og selv de resterende fliser efter reparationen. Skynd dig ikke for at smide de fliser, du kan lide, som aldrig blev brugt: det er bedre at tænde fantasien og omdanne dit interiør med dem. I dette indlæg fortæller vi, hvordan vi fornyer gamle møbler, udsmykker tomme vægge ved hjælp af fliser, og til og med opretter et kunstobjekt.

Land svar

Fliser bliver et uundværligt element af dacha plot dekoration. Spred en lille haven sti eller fliser almindelige blomsterpotter. Du kan være sikker: din have vil glitre med nye farver!

DIY loft dekoration

Loftets indretning er originalitet i indretning, i mange tilfælde - der støtter den valgte design stil i rummet, eller endda hele huset eller lejligheden, er det sofistikeret og elegance vist til hele verden. Nogle indstillinger til loftet er designet til at øge komforten til rummet, berolige og slappe af nerver, fremme afslapning - disse er gode til soveværelset. Andre valgmuligheder - Tilsæt energi, opfordre til handling, bidrage til kreativitet - stue, børnelokale, kontor. Desuden indretningen af ​​loftet - det er altid unikt i design af rummet, hvilket er især vigtigt for typiske lejligheder. Denne linje er mest nødvendig af aktive mennesker, for hvem monotoni er uacceptabelt.

Men der er en nuance, der kan vende mange væk fra loftets indretning: denne dekoration er ret dyr. Og uundgåeligt vil du tænke: er det det værd? Måske er det bedre at gå et sted på ferie med hele familien? Men hvis du laver en loftdekoration med dine egne hænder, så kan du få den ønskede elegante unikhed og betydeligt spare penge, fordi du kun skal betale for materialer.

Loft indretning muligheder

Når det drejer sig om at dekorere loftet med dine egne hænder, hælder idéer ud, som fra et stort horn.

En anden ting er, om disse muligheder er rigtige for dig, uanset om du kan implementere dem. Men for at besvare disse spørgsmål skal du først fortælle dig de forskellige ideer, der tilbydes af fagfolk og kunsthåndværkere, med forskellige muligheder for loftindretningen, måder at vende stedet til at hænge lampen til noget originalt, svarende til dine egne åndelige impulser.

Der er flere måder at lave billige loft dekoration med dine egne hænder, der kan gøres af dig selv:

 • male loftet på forskellige måder, herunder tekstureret
 • klæbende loftet tapet;
 • loftbehandling med dekorative gips helt eller delvist;
 • loft dekoration med vinyl klistermærker;
 • Dekoupage af loftet helt eller delvist;
 • Stencil maleri af loftet helt eller delvist;
 • draperi loft klud;
 • stucco på loftet;
 • bambus dekorationer på loftet.

Enhver af disse muligheder kan implementeres uafhængigt. Men hver af dem har sine egne nuancer og vanskeligheder, så det ikke alle kan opfylde alle mulighederne.

Du må muligvis stoppe med det mest enkle. Men selv de enkleste versioner af loftets indretning er i stand til at give den sædvanlige standardplads originalitet og raffinement.

Maleri loftet


Maleri loftet betragtes som den nemmeste måde at dekorere på, selv til dem, der aldrig har gjort nogen reparationer. Maleri har en ekstra bonus: Det malede loft kan senere dekoreres yderligere, for eksempel for at lave stukkestøbning, dekorere med vinyl klistermærker eller stencil maleri. Derudover kommer kommercielt tilgængelige ruller med forskellige mønstre, der kan påføres den malede overflade.

For at male loftet skal du have følgende tilbehør:

 • sandpapir med et håndtag til udjævning af overfladen "et almindeligt ark vil ikke fungere - det vil være yderst vanskeligt for dem at tørre mindre uregelmæssigheder i loftet";
 • rulle til jord;
 • maling ruller;
 • pensel;
 • kuvetter til primer og maling;
 • maling "det anbefales at bruge vandbaseret maling";
 • jorden.

Før du begynder at male direkte, skal du udføre en række operationer. Den første af disse er indretningen af ​​loftets overflade - tilstedeværelsen af ​​små fejl, forskellige uregelmæssigheder vil påvirke kvaliteten af ​​maleriet negativt og som følge heraf loftets udseende.

Til justering anvendes sandpapir med håndtag - loftet gnides med det.

Det næste trin er at anvende primeren. Efter at primeren er tør, kan du gå direkte til maleriet.

Farvning kan udføres på forskellige måder. God effekt er givet ved at male loftet i den farve, der matcher væggenes farve - hvis pastelfarver anvendes. Høje lofter til lyse farver, kontrasterende med væggene. I dette tilfælde er den bedste løsning lyse vægge med mørkt loft - denne kombination af farver ser originale og elegante ud. For et barns værelse kan en interessant mulighed være et gipsplankloft med krøllede detaljer, mens detaljerne er malet i en anden farve end den generelle baggrund. For et soveværelse anbefales bløde beroligende toner, beroligende og afslappende, helst uden mønstre.

Pasta loftet tapet


Indsætte loftet med tapet skal startes, hvis du vil have et lyst mønster i loftet, eller noget mønster, ornamenter osv. I hele loftet. Hvis vi taler om et solidt loft, er det bedre at bruge maling. Brug heller ikke tekstureret tapet - denne designmulighed er meget nemmere at implementere ved hjælp af dekorative gips. Men maleriet af loftet er ikke så simpelt som vi gerne vil, og tapetet kan godt hjælpe med at skabe den ønskede indretning af rummet.

For at klæbe loftets tapet skal du have følgende tilbehør:

 • sandpapir med et håndtag til udjævning af overfladen "er det samme som for maling af loftet";
 • rulle til jord;
 • lim ruller;
 • kuvetter til jord og lim;
 • spatel;
 • gummi rulle;
 • lim;
 • Baggrund.

Det første skridt er at klargøre limen: dette sker i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Derefter ved hjælp af sandpapir er overfladen nivelleret, mindre uregelmæssigheder og defekter ødelagt. Når overfladen er klar, udarbejdes baggrunde - de nødvendige stykker måles og afskæres, så de er belagt med lim og "trukket" i et par minutter. Derefter limes tapetet til loftet, og en gummi rulle bruges til at fjerne luftbobler fanget under arkene.

Elegante små ornamenter, både geometriske og blomstrende, ser godt ud i rummelige stuer kombineret med lette vægge uden mønster. Men i køkkener og spisestuer med lyse vægge er et blomstret lystryk mere hensigtsmæssigt, optimalt - en "blomster eng" uden udtalt gentagne ornamenter. Kontrasten striber kan bruges med "brudte" lofter - sådanne farver glatter ud ujævnheder, det er meget godt at bruge tapet af et lignende mønster i loftsrum. Ved hjælp af wallpapering loftet kan du visuelt udvide rummet - hvis du bruger tapet med et lille pryd på loftet og en af ​​væggene i rummet. Hvis rummet har en ikke-standard geometri "for eksempel på loftet, hvor lofterne er af forskellig højde og midt i rummet kan der være en maksimal højde og tæt på væggene - meget lavere", anbefales det at bruge det samme tapet til at klæde både vægge og loft - dette vil udjævne højdeforskellene.

Brug af vinyl klistermærker på loftet


Vinyl klistermærker giver dig mulighed for at opnå originalitet og elegance med minimal tid og kræfter. Desuden er designet af klistermærker til rådighed på markedet meget varieret og er i stand til at tilfredsstille enhver, selv den mest udsøgte smag.

Et lyst køkken vil få enestående sofistikering, hvis farverige lyse klistermærker anvendes i loftet. Loftet i badeværelset kan dekoreres med marmorerede klistermærker eller forskellige marine motiver. I værelser med mangel på naturlig belysning kan du bruge akryl 3D-klistermærker med spejleffekt. Og så videre - du kan fantasere uendeligt. Den eneste begrænsning er din egen fantasi og smag præferencer.

For at dekorere loftet med vinyl klistermærker, skal du have et minimum af tilbehør:

 • gummi spatel;
 • vinyl klistermærke.

Det skal bemærkes, at loftet samtidig skal være glat. Så hvis der er uregelmæssigheder og mangler på det, skal du bruge et sandpapir med en pen - som i de foregående tilfælde for at fjerne uregelmæssighederne i loftet. Også alle steder, hvor klistermærkerne skal placeres, skal rengøres for mulig forurening. Ideelt - hvis klistermærker bruges efter at loftet er malet og ikke har tid til at blive snavset.

Sørg for at overfladen under klistermærket er klar, og monteringsfilmen fjernes, og klistermærket placeres på det valgte sted.

Brug til at dekorere loftet på dekorative gips


Hvis du vil have et solidt loft med et struktureret mønster, så er det optimalt at opnå dette med dekorative gips. Den indeholder forskellige komponenter, der giver dig mulighed for at opnå den ønskede effekt, for at opnå en struktureret, præget overflade.

Derudover kan du bruge strukturel gips, men i dette tilfælde vil reliefen selv ikke fungere, du skal oprette den ved hjælp af specielle værktøjer med krøllede kanter. På trods af at arbejdskraftomkostninger i dette tilfælde er højere end ved brug af dekorative gips, men "paletten" er mere - kan du oprette et større udvalg af lettelsesmuligheder.

For udførelsen af ​​det tekstureret mønster på loftet ved hjælp af gips vil kræve følgende:

 • glat kant spatel til påføring af gips
 • figuren spatel eller figured rulle - hvis du ikke bruger en struktureret, men en strukturel blanding;
 • hud med en lille hud;
 • maling - til maling af den plasterede overflade "om nødvendigt";
 • gips.

Overfladen af ​​loftet i dette tilfælde eliminerer ikke nødvendigvis nogen uregelmæssigheder, som f.eks. Ved maling eller vægpapir. Det eneste, der bliver påkrævet, er at rengøre overfladen mod enhver forurening. Derefter - påfør primeren. Derefter påføres gips - brug derfor en almindelig flad trowel. Hvis gipset er tekstureret, så forbliver det at vente på, at det tørrer og så lidt "slag" skinneren. Hvis gipset er strukturelt, skal du bruge en figur trowel eller rulle for at opnå den ønskede tekstureret effekt.

Når gipset er tørt, kan overfladen være malet. Du kan male gipset monotont, og du kan bruge kontrasterende farver, der adskiller sig fra hovedbakgrunden.

Forskellige toner og deres intensitet kan skabe interessante effekter. Så den gyldne maling påført med en skumsvamp på den tekstureret overflade af gipset vil give rummet luksusen af ​​ægte barok. Kombinationen af ​​dekorative gips med en kontrastfarve med glatte træ "rammer" vil skabe effekten af ​​billedet - ligesom paladsmalede nuancer. I dette tilfælde er det godt at bruge spotlights - de understreger kompositionens elegance. I badeværelset "hav" farver skaber en unik effekt.

Også forskellige mønstre og mønstre kan skabes af dekorative gips, men det er selvfølgelig meget svært at gøre.

Decoupage på loftet


Decoupage bruges oftest til at lave forskellige souvenirs: kasketter, husholdere, originale trækomfurer og så videre. Sådanne store overflader som loftet er sjældent dekoreret ved hjælp af decoupage. Men det betyder ikke, at denne metode slet ikke kan anvendes i dette tilfælde. Brug af decoupage gør loftet et kunstværk.

Hvis vi taler om decoupage med kunstig aldring ", er denne mulighed ideel til værelser i landlig stil, samt indrettet i antik stil og lignende", så loftoverfladen kan ikke engang justeres, det vil nok være nok til at rense fra støv og snavs. Hvis der kræves et klart, klart mønster, uden skubbning og kunstig ældning, skal loftet først nivelleres ved hjælp af et sandpapir med et håndtag, derefter gnides, jorden og endelig slibes - det vil sige, at det er ønskeligt, at loftet er helt glat og niveau. Sådan arbejde er ret besværligt, så decoupage med kunstig aldring og scuffing bruges oftest.

For at få billeder, kan du bruge specielle servietter - på salg er en bred vifte af mønstre og kompositioner, til enhver smag og farve. Du kan også bruge ethvert mønster, der er udskrevet på en printer eller fotopapir.

For at dekorere loftet ved hjælp af decoupage, har du brug for følgende:

 • "Serviet, fotopapir, printerudskrift";
 • akryl lak;
 • lak børste;
 • gummi rulle;
 • vand og en svamp til dens anvendelse "kan også bruges spray."

For at opnå et billede med aldringens virkning påføres lakken på det valgte sted i loftet, et billede limes på det, og det er derefter stryges med en gummi rulle. Efter at emnet er tørret, bliver det øverste lag papir gennemblødt med vand og fjernet. Efter at tegningen tørrer, påføres det en finish lak.

Stencil maleri på loftet


Det mest behagelige ved stencilen er, at for at udføre en storslået tegning er det slet ikke det, du behøver at forstå maleri, men endda at have minimal tegning færdigheder. Så du kan glemme skolefejl ved at tegne lektioner med en klar samvittighed. Ved hjælp af en stencil kan du oprette både monofoniske og flerfarvede kompositioner, alt afhænger helt af dit ønske. Ved hjælp af en tyk stencil kan du endda få tredimensionelle tegninger. I dette tilfælde er tegningen ikke skabt med maling, men med gips eller kittet, som påføres på loftet gennem en stencil med en spatel. Efterfølgende kan et sådant tredimensionelt mønster males.

For at dekorere loftet med stencil maleri, skal du have følgende tilbehør:

 • stencil;
 • maskeringsbånd - bruges til at rette stencilen på det rigtige sted;
 • male applikationsobjekter (børster, svampe, rulle);
 • grøft til maling.

Beskrivelsen af ​​stencil maleri værker er enkel, udførelsen er også enkel, det kræver kun opmærksomhed og nøjagtighed. For det første fortyndes malingen i kuvetten, så er en stencil fastgjort på den valgte del af loftoverfladen, og derefter påføres stencilen på loftet. Det er bedre ikke at svinge børsten over hele loftet på en gang og at male små områder med en lille mængde maling - dette vil hjælpe med at undgå drop og ujævne toner.

Dekoration af loftet med draperi stof


Drapery stof skaber en virkelig luksuriøs effekt i rummet. En sådan udsmykning af loftet er imidlertid ikke egnet til alle værelser. Så værelser med høj luftfugtighed og / eller temperatur bør ikke draperes med en klud. Det vil sige, du bør ikke bruge gardiner i badeværelser, badeværelser og køkkener. Også draperi stof i børnenes værelse ser ikke for godt - for luksuriøst. Men stuer og soveværelser nyder godt af dette design.

Ofte udsmykning med en klud udføres ved hjælp af strimler strakt enten langs eller over hele loftet område. Også ofte brugt radial draperi, mens midten er en lampe eller "knap", som er dækket af klud for at forbedre effekten. For nylig begyndte de rammer, der var dækket af stof, at komme i mode, som til større forfining supplerer belysningen med spotlights. Sommetider er rammerne dækket af silketyge og malet i batikteknik - men for sådan indretning er der brug for yderligere viden og færdigheder.

For at sikre stoffet på loftet med striber anvendes flere metoder:

 • stoffet er fastgjort direkte til loftets overflade eller til den monterede ramme, laths ved hjælp af velcro;
 • stoffet fastgøres til laths ved hjælp af pneumostepler;
 • stoffet er fastgjort med specielle klip "ligesom stretchlofter".

Ved drapering af hele loftet med stof bliver tiden sparet til forberedende arbejde - loftet behøver ikke noget forberedelse, fjernelse af uregelmæssigheder osv. Det anbefales kun at fjerne støv og snavs fra loftets overflade. Hvis kun en del er draperet eller hængende rammer med stof anvendes, der kun dækker en del af loftoverfladen, skal resten af ​​overfladen behandles for at blive kombineret med stofdække. Maling, wallpapering, decoupage og så videre kan bruges - enhver metode til at dekorere loftet, op til den sædvanlige monokrome hvidvaskning.

Dekoration af stucco lofter


Stucco molding har længe været en traditionel måde at dekorere lofter. Stucco molding er blevet brugt siden oldtidens Grækenland og slutter med vores tid - denne mulighed er altid populær. Den nemmeste måde at dekorere loftet med stucco på er at skabe et stikkontakt over hængelampen i kombination med baguetter eller lister rundt om loftets omkreds. En interessant løsning er at bruge en kontrastfarve sammen med en stucco loft roset.

Hvis det ønskes, kan du dekorere hele overfladen af ​​loftet med stuck, men i dette tilfælde anbefales det ikke at bruge stucco dekorationer på væggene, ellers vil rummet blive overbelastet med støbningstøbning, hvilket giver den modsatte effekt - i stedet for raffineret og luksuriøs elegance får du den sædvanlige banale dårlige smag. Derfor, med en overflod af stucco skal være meget, meget forsigtig.

Butikkerne tilbyder en bred vifte af forskellige dele til at skabe loftslister, nogle forholdsvis lette og kan fastgøres til loftet med PVA lim. Tyngre elementer "for eksempel stikkontakter" er fastgjort til loftet ved hjælp af særlige blandinger. Til meget tunge elementer anvendes dowel-negle, som derefter maskeres med gips.

Hvis sortimentslisten over butikker ikke er tilfredsstillende, kan du selv lave støbte dele af gips, men det vil kræve forme.

Loft dekoration med bambus indretning


Den stilige asiatiske og egyptiske stil af indretningen af ​​værelserne er dekoreret med bambusstængler, ikke kun af væggene, men også af loftrummet. Butikkerne tilbyder færdige bambusmoduler, som kan installeres både på hele loftet og delvis, i kombination med f.eks. Gipsplader eller andre loftsbeklædningsmuligheder. Det anbefales kraftigt ikke at blande bambuspynt med muligheder som stucco eller decoupage.

Du kan også bruge bambusstængler, og ikke færdige moduler. Det anbefales at dele stængerne halvt og lim dem med PVA lim. Hele bambusstængler samles i gitteret ved hjælp af garn, så er dette gitter fastgjort i loftet.

Når du dekorerer loftet ved hjælp af bambus, bør du overveje det overordnede design af rummet, design af væggene, gulvet og endda møblerne i dette rum.

Andre indretninger i loftet indretning

Ud over de ovennævnte grundlæggende dekorationsmuligheder for loftrum, kan du bruge andre. For eksempel læg mosaikker på loftet - håndværkere laver ægte flerdimensionale malerier ved hjælp af både vin- og plastfarvede kurve.

Der anvendes også tredimensionel applikation, tegninger med fluorescerende maling "bør næres med denne type indretning med omhu - om natten kan en nervøs person få et hjerteanfald i nogle billeder med et hjerteanfald." Der er mange typer loft dekoration. Alt afhænger udelukkende af dit ønske, din smag, såvel som dine evner og viden. Nogen kan gøre maleriet på loftet, og nogen vil have brug for en stencil til dette. Ikke desto mindre, i et andet tilfælde, kan du få det originale og elegante loft, hvilket vil give hele værelset en raffineret unikhed.