Svær maling - hemmeligheden bag smukke lofter

Moderne konstruktion tilbyder i dag et stort udvalg af formuleringer til maling. Nogle privateejere har problemer med at vælge den rigtige maling til loftet. Hver af dem har sine fordele og ulemper, er blank eller mat. Matte maling for mange betragtes som den foretrukne løsning. Med sin hjælp kan du skjule visse ufuldkommenheder af overfladen, mens det blanke loft tværtimod kun vil understrege dem.

Et af de mest interessante dekorative materialer er tekstureret maling. Med sin hjælp kan du få en meget original præget overflade på enhver form for loft - mursten, beton, træ og andre. Det fremstår som en hvid og viskøs homogen masse. Takket være akrylbindemidlet, som er en del af det, forbliver det enhver temperaturfald.

Fordele og ulemper ved teksturerede maling

Hvad er forskellen på tekstureret maling fra andre efterbehandling materialer? Har det mangler, og hvad er dens vigtigste dyder?

Så fordelene kan identificeres som følger:

 1. Tekstureret maling, som enhver vandbaseret maling, er dampgennemtrængelig, uanset om den er mat eller blank. Loftet vil ikke være en barriere for vanddamp.
 2. Maleri med et sådant materiale, som alle andre, reducerer ikke lofternes højde i modsætning til suspenderede eller spændingsstrukturer.
 3. Små fejl i loftet kan helt skjules ved at bruge en struktureret overflade.
 4. Loftet behøver ikke omhyggeligt justering, som det kræves ved brug af anden maling, især glans.
 5. Maling af overfladen med en struktureret loftmaling er en forholdsvis billig måde at afslutte.

Hvis vi taler om manglerne, så kan du først og fremmest tildele et stort forbrug af materiale - ca. 1 kg er nødvendig pr. 1 kvm. Dette skyldes, at laget er ret tykt. Hun er heller ikke i stand til at skjule store uregelmæssigheder og højdeforskelle.

Det er uønsket at bruge tekstureret maling i private huse - det vil ikke være den bedste løsning til trægulve. Selvom vi tager højde for, at laget er elastisk nok, skal der forekomme revner på sømene.

Dekorerer loftet med marmor mønstre

Nybyggeteknologi giver i dag mange muligheder for at få overfladen med de forskellige effekter selv. For eksempel ligner marmorfliser som dekorative gips, og prisen på denne mulighed er betydeligt lavere. Der er flere måder, hvorpå en overflade kan erhverve udseendet af en sten. En af dem er en spray med en marmorcrumb-effekt.

Den indrettede overflade, der er lavet på denne måde, har dog et billigt udseende. At gøre overfladen af ​​marmor hjælper et specielt reliefmaleri. Det anses med rette, at teknologien til udførelse af sådant arbejde er ret kompliceret.

Men hvis du bliver fortrolig med princippet om anvendelse og omhyggeligt gør alt - er effekten af ​​marmorchips garanteret. Af de mest kendte metoder til udsmykning kan du fremhæve brugen af ​​olieglasur.

Dette er en speciel tekstureret maling for at skabe en marmoroverflade. Dens grundlag er glasur, der fortyndes med linolie og hvid spiritus (1: 2).

Påfør det på et tørt loft jævnt. Derefter tilsættes et specielt pigment til resten, og efter det første lag er tørret, dannes en anden med pletter og striber. Marmoroverfladen er farvet med specielle børster.

Dette er en tilstrækkeligt kompleks metode, der kræver en vis kunstnerisk færdighed, fordi ikke alle vil være i stand til at tegne pletter og streger, hvilket kan sammenlignes med marmorflis. Det er ønskeligt, at arbejdet blev udført af to personer, fordi isen tørrer meget hurtigt.

Perle maling

Perle relief maling har evnen til at ændre farve i overensstemmelse med belysnings- og synsvinklen, især hvis det er med gnistre. Den gennemskinnelige struktur bestemmes af tilstedeværelsen af ​​naturlig perlemor i dens sammensætning.

På grund af det faktum, at det kan ændre farve, er det ofte kaldt paint-kameleon. Værelserne, hvis lofter er dekoreret med perle dekorative maling med glitter, ser meget festlige ud. Tekstur maling kan anvendes på kittet, gips, gipsvæg, træpaneler.

Selv om perle dekorative maling på store områder ser lidt prætentiøse, alligevel mange foretrækker bare sådan en struktureret loftoverflade. Pearl effekt perle maling kan få efter at have tilføjet en særlig sammensætning til det. Afhængigt af hvilken slags tegning du vil skildre, kan du dekorere loftet med glitter på nogle steder.

Teksturmaling vil skjule mindre overfladefejl, men eventuelle revner skal repareres.

Glans eller mat?

Glansmalet lofter er mere modstandsdygtige over for snavs. De er heller ikke bange for mekaniske skader og vådrensning. Men mat dekorative maling er i stand til meget mere interessant at formidle farve nuancer af overfladen. Desuden forbliver farven den samme, på trods af de forskellige synsvinkler. Matte eller glatte overflader erstattes med succes med semi-matte.

En sådan dekorativ maling er i stand til at skabe en original, silkeagtig loftoverflade, der er mindre forurenet og opfører sig godt under våd rengøring end matmalning. En semi-matt farverig film er lettere at skjule overfladens overflader end den blanke, der dog bedre kan understrege reliefen af ​​det teksturerede loft end den matte.

Overfladebehandling og maling

Selvom det er nødvendigt at udjævne væggen og strippe den fra tidligere belægninger, er det nødvendigt at foretage nogle procedurer inden maling:

 • Loftet skal være godt primet og omhyggeligt behandle alle områder. Der skal lægges særlig vægt på steder, hvor der forekommer revner - alle uregelmæssigheder bør være velbegrundede;
 • Maling udføres ikke tidligere end i en dag, da det er nødvendigt for loftet at tørre godt. Dette sikrer god vedhæftning samt slidstyrke;
 • i begyndelsen af ​​arbejdet bør den tekstureret maling blandes godt. Fyldstofet, der er inde i sammensætningen, skal være godt fordelt, ellers vil loftets maling være ujævnt;
 • Det er meget vigtigt, at malingen ikke er udløbet og blev holdt i en tæt lukket beholder, indtil den anvendes. Og for optimal viskositet og tykkelse bør den være ved stuetemperatur.

Loftmaleri

Anvendelsen af ​​tekstureret maling er lavet i lag. Loftet er malet med farvet maling, når det første lag er helt tørt. Processen kan tage flere dage - det afhænger af fugtigheden og temperaturen i rummet. Maleri foregår gradvist, fra en del af loftet til et andet. Det vigtigste er ikke at afbryde arbejdet, så stederne "hvile" ikke kan ses.

For dette er det bedre at arbejde sammen - en person udfører maleri, en anden er involveret i at skabe relief ved hjælp af et specielt værktøj.

Det er meget vigtigt, at arbejderne ikke skal skifte steder, ellers vil designet være forskelligt, på trods af implementeringen med det samme værktøj. Hvis arbejdet udføres med en rulle, er det ønskeligt at gøre malingen nemmere, våd den med vand.

Relief dekorative maleri af loftet med tekstureret maling gør det selv

Tekstureret maling er ikke ny, men temmelig glemt belægning, som er karakteriseret ved brugervenlighed og spektakulært udseende. Praktisk og alsidig anvendelighed på alle overflader, evnen til at give overfladen en interessant tekstur - ikke alle de fordele, som materialet har. Vi vil forstå, hvad et dekorativt maleri af loftet, hvad er kompositionerne og hvordan man anvender dem.

Typer af dekorativ loftsmaling

Tekstureret maling er en beskyttende dekorative sammensætning, der danner en holdbar og elastisk belægning. Materialer afviger i typen af ​​dannende substans og er silicat, akryl, silikone.
Også divideret med fyldstofets størrelse:

 • lille fraktion op til 0,5 mm;
 • gennemsnitlig fraktion til 1,0 mm;
 • grov fraktion op til 2,0 mm.

Fyldstoffet er knustgassilicatsten, naturlige marmorfliser, rent kvartsand, polymerfibre. Den dekorative effekt afhænger af sammensætningen: Multicolor eller luminescerende æstetiske indretning skaber færdige strukturelle indeslutninger.

Classic relief maling af loftet involverer manuel oprettelse af et mønster på overfladen. Malinger af denne type er plastik, varierer i tæthed og konsistens har vist sig på hængende / overhængende vandrette overflader. Viskøs masse skaber et tykt lag af maling i loftet og gemmer bundens ujævnhed. Yderligere fordele omfatter termiske isoleringsindikatorer, hvilket er særligt nyttigt for beboere på de øverste etager.

Det er vigtigt! Tæt stof kan give både mat og blank effekt. Afviger i fugtighedsbestandighed og kan anvendes til efterbehandling af lofter i rum med variabel luftfugtighed.

Mosaic tekstureret maling påføres på en mekaniseret måde. Belægningen er interessant på grund af mikrokapslerne med et pigment, der udgør blandingen. Kontrasterende nuancer af kapslen åbnes, når de rammer en solid base og maler loftet i en struktur, der minder om en granitsten. Det er umuligt at opnå dette mønster med en rulle eller børste, det kræver tryk på sprøjtepistolen. Indretningens særprægede kvalitet - kan vaskes med en fugtig svamp, der kræves ingen yderligere beskyttelse.

Det er vigtigt! En farvet tekstureret maling findes ved salg, hvilket giver basen en vis relief farve, men om nødvendigt kan du købe en farvetone. Pigmentet sælges i flydende form, pakket i en sprøjte, det skal kun tilsættes til maling og blandes.

Fordele og ulemper ved dekorative maling

Ved at sammenligne materialet med de sædvanlige malingprodukter, siger eksperter følgende fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at justere loftets bund.
 2. Et tykt lag af maling skjuler revner, chips, krammer på overfladen af ​​bunden.
 3. Indretningen er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.
 4. Prisen på materialet er fra $ 3-5, hvilket gør malingen tilgængelig til reparation med ethvert budget.
 5. Som en del af massen er der ingen komponenter, der udsender skadelige dampe, derfor er tekstureret maling betragtes som et miljøvenligt produkt.
 6. Tyk viskøs masse forbrænder ikke ved høj temperatur selvslukning.
 7. Farvespektret af materialet er kun begrænset af brugerens fantasi.
 8. Reparation af loftet malet med struktureret maling forårsager ikke problemer - periodisk kan indretningen blive renoveret og malet med eventuelle akrylkompositioner.

De væsentligste ulemper ved materialet er to:

 1. Stor udgift. På 1 m2 af overfladen af ​​loftet kan gå fra 1 kg masse.
 2. Anbefales ikke til overfladebeklædning i private træhuse. På grund af sæsonbetonede jordbevægelser, skævhed / hævning af hjørner, kan et tykt lag af belægning knække, loftet falder af.

Tip! På produktemballagen efterlader fabrikanten detaljerede instruktioner, som angiver det omtrentlige forbrug af materiale og applikationsteknologi, især brugen af ​​sammensætningen.

Forberedelse af loftet for maling applikation

For at male loftet med tekstureret maling for at give det forventede resultat, skal du arbejde i tilstanden +7 C, og det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

 • Overfladejustering. Der skal kun udglattes kun betydelige dråber - lille maling vil skjule sig selv.
 • Putty. Hun pudsede sømme, revner.
 • Primer. Der anvendes en speciel malingsprimer, som er inkluderet i kompositionens kompleks og er ideel til finishen for at matche tonen. Formålet med at prime overfladen er at sikre perfekt vedhæftning. Det er umuligt at påføre gipsmaling uden jord, et tykt lag af masse vil simpelthen falde i den første driftsmåned.

Tip! Hvis indretningen blev solgt uden primer, skal du vælge en sammensætning af dyb penetration med de komponenter, der udgør den teksturerede maling: akryl, silikone, silikat. Farve hvid eller farveløs.

Værktøj og materialer til arbejde

Afhængigt af ansøgningsteknikken skal du:

 • Spatel til anvendelse af kittet;
 • spatel, børste eller rulle til påføring af sammensætningen;
 • primer pensel;
 • en kuvette til maling.

Fra de nødvendige materialer gips, primer og teksturerede blanding.

Loft maling teknologi

Det påførte primerlag kræver tørring i mindst 5 timer, hvorefter du kan begynde at afslutte loftindretningen.

Funktioner tekstureret loftmaling:

 1. Du kan anvende massen med en bred spatel, svamp, metal kam eller rulle med en strukturel overflade.
 2. Oprettelse af et billede på overfladen er tilgængeligt som specielle stencils og improviserede værktøjer: cellofan rynket film, ledning, indpakket rundt om pladen eller noget andet.
 3. Påfør vægten til loftet i kvadrater, gradvist. I første omgang er zonen malet, så er den lavet ved tegning. Hvis malingen er lavet med en rulle, tegnes tegningen automatisk.
 4. Malingen påføres i et lag. Malingsprocessen er kontinuerlig, det er ikke tilladt at pålægge et nyt lag i nærheden af ​​det allerede tørrede område.

Tip! Indledningsvis anbringes den teksturerede masse på værktøjsværktøjet med en spatel, hvorefter blandingen fordeles over overfladen i forskellige retninger.

 1. Hvis du bruger en spatel, skal du tage værktøjsbladets bredde på 5-10 cm. I så fald ligner overfladestrukturen de franske impressionisters slørede lærred. For at skabe et tredimensionelt mønster skal malingslaget være tykkere.
 2. Dekorativt maleri af loftet med dine egne hænder med en struktureret rulle giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert område. Samtidig er der ikke behov for at skabe indretning undervejs.

Hvis der er en sprøjtepistol, kan loftet males med mosaik mosaik, marmorbelægning, men arbejdet vil kræve en vis erfaring og evne til at eje udstyr.

Malte rulle maling

Der er flere sorter af ruller, der bruges til at male loftet:

 1. Gummi. Det viser sig, at imiteret mursten ligger, flyet med et mønster under huden, marmor.
 2. Wood. Et tekstureret mønster skæres ud på overfladen, så du kan anvende et konveks mønster. Manglen på en rulle - med langvarig brug bliver materialet vådt og svulmer, mønsteret opnås ved defekter.
 3. Læder. Værktøjet skaber en overflade med effekten af ​​marmorbelægning, venetiansk gips.
 4. Plast. Nemme og billige ruller har en ulempe - i lang tid kan de knække.
 5. Pile. Disse er værktøjer med et dæksel fra naturlig eller syntetisk pels med bunke af forskellig længde. Afhængigt af størrelsen opnås dette eller det strukturerede mønster.

Også produkter fra skumgummi, polyfoam, stof er til salg. Udvalgt afhængigt af det ønskede slutresultat.

Teknologien til at male loftet med en struktureret rulle er ikke anderledes end at anvende et andet værktøj: malingen påføres med en spatel og spredes derefter over overfladen. For at dekorationsprocessen ikke tager meget tid, anbefales det at købe værktøj med en bredde på 30 cm. Men der er en nuance: Når du vælger en lilleformet rulle, er mønsteret klart og strukturelt.

Og et par tips om, hvordan man arbejder med en rulle med et mønster til maling af loftet:

 1. Tryk ikke værktøjet for hårdt mod overfladen.
 2. Bevægelsen skal være glat, uheldig.
 3. Ved hjælp af en mønsterrulle med et mønster til maling af loftet, skal den næste sti være malet over billedets kant, ingen overlappende ornament anvendes.
 4. Hjørnepladser er børstet.

Det er vigtigt! Hvis ornamentet viste sig at være konveks, kan tekstur efter tørring glattes med en stiv børste dyppet i vand.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I nogen tid har teksturerede loftsmaling, som færdigmateriale, opnået stor popularitet. Dette betyder ikke, at de ikke kan bruges til vægindretning.

Simpelthen kræver overfladen ikke altid storskalering, og maling af lofterne kan gøres direkte på overlapningen, der behandles med betonkontakt. Væggene, oftere synd synd uregelmæssighed. Derfor bruger de for deres udsmykning hovedsagelig ikke maling, men dekorative gips, der gør det muligt at udjævne væggene samtidig.

Typer af tekstur maling

Overfladen er glattere, og har ikke så dyb relief som et lignende gips. Dette forhindrer ophopning af støv, hvilket er vigtigt for børns og medicinske institutioner samt boliger.

Effekter og deres anvendelse i det indre

Tekstureret kompositioner til vægge og lofter på den æstetiske effekt er traditionelt opdelt i flere typer:

 1. Klassiske muligheder tyder på vilkårlig afvikling.
 2. Multicolor kan være flerfarvet eller have en fluorescerende glød.
 3. Den tredje type er maling, hvis dekorative virkning er indarbejdet i deres struktur.

Hvad er en mosaik sammensætning

Mosaic maling er bedst egnet til maling af loftet. Det kaldes også granit, selv om det ikke indeholder nogen sten chips eller mel.

Navnet er forbundet med den effekt, der opnås i slutningen. Sammensætningen af ​​bestanddelene i denne maling indeholder mikrokapsler af pigmenter, der udgør kontrastens farve til den basale opløsning.

Til sin anvendelse skal du have en sprøjtepistol, når maleri med en mosaikpåvirkning ikke virker. Når malingen sprøjtes under tryk, spredes pigmentdråberne og danner et ornament, der minder om granitens stiplede tekstur.

Brug denne maling ikke kun til lofter, men også til vægge. Belægningen er let at passe på, den er rengjort og kræver ikke et beskyttende lag.

Til at trække en lettelse

En anden type maling, kaldet plastforbindelse, er også fremragende til loftbehandling. Dens konsistens er meget tykkere end i andre arter, som i sig selv er god for en vandret overflade.

 • Den viskøse struktur af plastmassen på loftet skaber et tykkere lag af belægning, som kan skjule uregelmæssigheder.
 • Ved hjælp af en figur trowel på et sådant lag, kan du udføre en dybere relief.
 • Derudover har plastmassen varmeisoleringsegenskaber, hvilket er meget værdifuldt for eksempel til loftet på en lejlighed beliggende på øverste etage i en højhus.

Denne type kan have en mat eller blank struktur, er ikke bange for fugt og bruges derfor både i boliger og på badeværelser (læs mere her for flere detaljer). Det er ved hjælp af plastmasse, at reliefen i billedet ovenfor er lavet.

Arbejde med en dekorativ sammensætning

De gange, hvor malerier af vægge og lofter blev udført med olieformuleringer, og blev betragtet som en budgetmulighed til efterbehandling, er langt væk. En ny generation af maling og lak har vist sig: Moderne maling, om nødvendigt, vaskes lige så let som de anvendes. En række egenskaber, nuancer og forskellige teksturer er simpelthen fantastisk.

Anvendelsesmetoder

Alle typer teksturmaling er universelle med hensyn til anvendelse på forskellige typer overflader. Derfor er det med deres hjælp det med lige succes med egne hænder at dekorere både gips eller cement og en træoverflade. Det vigtigste i denne forretning, omhyggelig forberedelse.

 • Forberedelse til maling omfatter rengøring af overfladen, dens justering eller fyldstof, anvendelse af jord.
 • Tekstureret har meget til fælles med strukturelle gips. De er baseret på akrylharpikser eller latex, de har oprindeligt en hvid farve, og efter masterens skøn er de allerede tonet i applikationsprocessen.
 • Farvestofpigmentet købes separat og kan være pulver eller som en færdigblandet blanding i specielle sprøjter, hvilket er meget bekvemt at dosere, når det tilsættes til maling. Som regel kan du i specialbutikker bestille den ønskede farve og få en løsning klar til brug.
 • Til salg er der sådanne dekorative maling, der ikke behøver at blandes - de er tonede på fabrikken. Med deres hjælp kan du kun få en specifik relief og en bestemt farve, for eksempel: effekten af ​​krakket gips eller efterligning af pythonhud. Naturligvis vil prisen på en sådan maling være noget dyrere.

Til noten: Teksturmaling er ret økonomisk og anvendes kun i et lag. Teknologi anvendt på overfladen af ​​hver type løsning er forskellig. Normalt er producentens instruktioner knyttet til produktet. Hvis du har købt den færdige maling med en bestemt virkning, og du har spørgsmål om implementeringen af ​​billedet, kan du altid gå til sælgerens hjemmeside og se videoen.

Hvad angår de typer af maling, der blandes i løbet af arbejdet, kan de bruges til at lave mønstre og tegninger alene ved hjælp af ikke kun specialværktøjer, men også tilgængeligt materiale: et rebssår på en rulle, svamp, cellofan, linjal eller endog en kam.

Retningslinjer for overfladebehandling

Efter overfladebehandling er færdig, kan du fortsætte med at male. Det første lag er påført maling-primer, som købes i et sæt med struktureret maling, og farven skal matche den.

 • Hovedformålet med jorden er at forbedre bindingsvirkningen af ​​det dekorative lag. Det gør også finishmønstret mere mærkbart.
 • Begge formuleringer skal blandes grundigt med en byggemixer før påføring - massen skal være homogen.

Til noten: For tørring behøver det første lag mindst fem timer, hvorefter du kan udskrive pakken med den grundlæggende løsning og begynde at tynde den.

 • Den færdige tonede opløsning påføres ikke direkte på loftets overflade. Det er nok at male en eller to kvadrater med en børste og derefter behandle dette område med et værktøj til at anvende en relief, som du har fundet nødvendigt at vælge. Til salg er der en bred vifte af figureruller, der giver mulighed for at få et hvilket som helst ønsket mønster.
 • For at give malingen en perleffekt, kan du tilføje en særlig perlemorøs sammensætning til den, eller anvende den på den dekorerede overflade, efter at den har sat. Det hele afhænger af hvilket billede du vil skildre. Sequins kan også være gyldne eller sølv, og det er ikke nødvendigt at anvende dem over hele overfladen.
 • Hvis overfladen af ​​loftet er ret fladt, kan mindre fejl være fuldstændigt skjult under teksturmaling. Du behøver kun at sætte sprækker i leddene af gulvpladerne. Men mellem pladerne er der ofte forskelle i højden, og det kræver justering. Under alle omstændigheder vil billedet se bedre ud på en perfekt flad overflade.

Som noget arbejde er der naturligvis nogle nuancer, og hvis du først beslutter at male loftet med tekstureret maling, skal du se videoen på forhånd og læse producentens anvisninger omhyggeligt. Loft maling

Dekorative loftsmaling

Bianco soffitto

Vandig emulsionsmaling til vægge og loft.

Murpaint

Akryl vandbaseret maling til vægge og lofter.

Chic Sabbia GM

Dekorative maling med virkningen af ​​sand.

Chic sabbia

Dekorativ perle maling med sand effekt

velour

Pearl Silke Effect

Akryl maling til loftet - dette er en fantastisk mulighed for hurtigt og rent at få den perfekte hvide overflade.

Fordele ved akrylmaling

De holder ideelt til enhver overflade, og efter tørring danner de et holdbart lag, som forbliver i perfekt stand i mere end et år og vil modstå regelmæssig rengøring. Det er værd at bemærke flere vigtige træk ved italienske akrylmaling, der tilbydes af vores butik:

når den påføres, strammer malingen mikroskader og mindre fejl under forberedende arbejde.

Akrylmaling til loftet kan bruges i ethvert rum, selv med høj luftfugtighed. Dette er et af de bedste valg for køkkenet eller badeværelset.

På grund af den uovertruffen italienske kvalitet er vores akrylmaling ikke bange for udsættelse for sollys, er helt harmløse og lugtfrie.

Hvis du har brug for et perfekt hvidt loft, er akrylmaling det perfekte valg.

Hvad har tekstureret maling til fælles med skræddersyet makeup?

Tekstureret maling giver dig mulighed for at lave loftet hjemme er ikke værre end professionelle makeup-kunstnere med skuespillere ansigt før optagelse. Den viskose struktur, der indeholder specielle fyldstoffer, kan ikke kun ændre farven på den behandlede overflade, men også dens tekstur og derved forklare alle mindre defekter og uregelmæssigheder. Dernæst vil jeg gerne fortælle dig om et så interessant efterbehandlingsmateriale mere detaljeret.

Billede af loftet malet med struktureret maling

Særtræk

Hvad er så usædvanlig tekstur maling til loftet er forskellig fra de mere kendte for os maling og lak materialer?

Her vil jeg fremhæve to hovedaspekter, der vil hjælpe dig med at forstå forskellen:

 1. Tilstedeværelsen af ​​specielle fyldstoffer i form af knustgassilicatsten, marmorchips, polymerfibre eller kvartssand, hvilket giver den påførte belægning med grit. Størrelsen af ​​fraktionerne af sådanne additiver kan også variere:

Maling med crumb til vægge anvendes også med succes

 1. Højere tæthed. Tekstureret maling er meget tykkere end olie, alkyd eller vandbaserede sammensætninger, så den perfekt fylder små revner og hulrum. Derudover kan et sådant stof let gives en usædvanlig lindring med en spatel eller et andet egnet værktøj.

Sådan kan en frosset reliefmaling se ud.

Som et resultat af tilstedeværelsen af ​​sådanne strukturelle træk kan man skelne mellem følgende fordele og ulemper ved det overvejede efterbehandlingsmateriale:

værdighed

 • Du behøver ikke at justere loftets overflade forsigtigt. Og det er jo en meget besværlig og dyr proces, der udføres enten ved den "våde" metode eller ved "tør" -metoden.

At lave loftet med dine egne hænder er svært og dyrt

 • Effektiv maskering af chips, huler og revner, som især kan være fyldt med gamle bygninger. Dette er en meget vigtig kvalitet, da det er loftet, der er den mest synlige del af ethvert rum, og de mangler der findes på det, kan ikke enten laves med møbler eller dækkes med malerier;

Ingen fejl vil blive synlige efter påføring af teksturmaling.

 • Modstand mod alle former for fysiske virkninger. På loftet er dette ikke den vigtigste kvalitet, fordi hverken børn eller kæledyr kan nå det, men på den anden side kan f.eks. Kanten af ​​et overdækket kabinet svøbes over det, hvorefter hele udseendet af det hele udseende forbliver på den sværere overflade ;
 • Meget demokratisk pris. Der er ikke dyre materialer i sammensætningen af ​​tekstureret maling, hvilket gør dem selv meget overkommelige for en bred vifte af forbrugere;
 • Økologisk renhed. Alle komponenter er af naturlig oprindelse, hvorfor du ikke kan være bange for forværringen af ​​børn og allergikere, der bor i huset;
 • Lav antændelighed og tendens til selvdæmpning. Således kan vi tale om at forbedre brandsikkerheden i bygningen, og det er også vigtigt, især for boliger.

Du kan fejlagtigt tænke, at hvis det færdige materiale brænder hårdt, er det praktisk at bruge det i træhuse. Men det er det ikke. Faktum er, at træ har en temmelig høj mobilitet, som kan påvirke det påførte lag op til ødelæggelsen efter en vis tidsperiode. Derfor anbefaler jeg ikke at male trælofter på denne måde.

 • Det bredeste udvalg af farver, som kun kan begrænse menneskelig fantasi. Strukturelt loft maling sælges oftest i hvidt, men det forhindrer dig ikke i at tilføje absolut noget farvestof, som du kan lide;

Eksempler på mulige farvesammensætninger

Hvis du tilføjer farvestof til tekstureret maling, anbefaler jeg at gøre det på en gang for hele volumenet, som vil blive brugt til at male loftet. Faktum er, at hvis du kun giver farve en del af materialet, vil det være meget svært at gentage den allerede opnåede nuance, og som følge heraf kan loftoverfladen vise sig at være tofarvet.

 • Nem at udføre restaureringsarbejde. Det beskadigede område er helt nemt at genskabe, og det er overhovedet ikke nødvendigt at fjerne hele overfladen.
 • Evnen til at ændre foderets farve i løbet af hele operationens løbetid. Hærdet teksturmaling kan males mere end en gang i nye nuancer;
 • Styrkelse af isolerende egenskaber. Gennem et tykt tykt lag taber mindre varme og lyde passerer mindre;
 • Vandmodstand. Du kan sikkert male loftet i køkkenet eller badeværelset uden at bekymre dig om målets yderligere skæbne på grund af det høje fugtindhold i luften;
 • Original tekstur. Derfor kaldes de pågældende farver struktureret. Ideen er, at med deres hjælp ændres ikke kun den behandlede overfladefarve, men også dens lettelse.

Ujævnheden af ​​belægningen kan til tider fascinere med sin skønhed og individualitet.

mangler

Uden negative sider, ingen steder, så tjek nogle af de ulemper, der er forbundet med teksturerede maling:

 • Betydende forbrug af efterbehandling materiale. For eksempel skal en kvadratmeter loftet bruge mindst et kilo af blandingen. Men det er tykkelsen af ​​det færdige lag, der giver nogle af ovenstående fordele, så alt er relativt;
 • Behovet for nogle specielle færdigheder til at skabe specielt originale teksturer. Igen, nogle tvetydige minus, fordi at skabe en smuk finish kræver altid visse færdigheder, men det er stadig værd at nævne.

For at få den oprindelige tekstur vil have lidt "sved"

arter

Tekstureret maling til loftet, som hovedsagelig findes på hylderne i specialbutikkerne, kan opdeles i to typer:

 1. Mosaic. Den indeholder mikroskopiske kapsler fyldt med pigment i modsætning til størstedelen af ​​substansen af ​​farve. Den anvendes udelukkende ved hjælp af en airbrush, hvilket resulterer i en dekorativ mosaik, der i nogle tilfælde ligner på overfladen af ​​en marmorsten. Som du kan se, er der i dette tilfælde ikke behov for specielle færdigheder for at skabe en høj kvalitet, selvom du skal bruge specielt udstyr.

Princippet om at anvende mosaikstruktureret maling

 1. Klassisk. Denne mulighed er en viskos plastmasse, der perfekt holder sig til vandrette overflader og giver dem særligt høje isolerende egenskaber i sammenligning med andre malinger og lakker. Efter påføring af belægningen med en spatel eller andre egnede værktøjer fastgjort til den ønskede tekstur. Du kan også straks anvende stencilen for at opnå en teksturoverflade.

Selv en almindelig børste kan bruges til at skabe en smuk tekstur.

Store tilbud

Som et eksempel vil jeg give dig et par forslag fra den russiske producent GALAMIX:

Hvordan vælger man en dekorativ maling til væggene?

Indsendt af Anastasia Isakova · Opslået 07/16/2017 · Opdateret 27. januar, 2017

For at skabe et kig på komfort og skønhed, kan du bruge det maleriske dekorative maleri. Valget af moderne design vil bidrage til at skabe originalitet og originalitet af udseende. Dekorativ maling til vægge er en sammensætning baseret på en vanddispersion. Det kan være latex, akryl eller silikone. For at tilføje tone er det nødvendigt at tilføje farve, der matches med farve.

Takket være moderne teknologier fremkom en stor mængde materialer, når de blev anbragt på væggen, hvilket skaber effekten af ​​natursten, træ eller metaloverflade. For at give volumen og naturlig ruhed anvendes naturlige havsvampe, ruller eller børster.

Indvendige malinger er gode til at dekorere bestemte vægge, såsom nicher, fremspring eller lofter. Det er nødvendigt at tage højde for kravene til temperatur og fugtighed ved valget af denne type maling. Det er lige så vigtigt at overveje kravene til slidlag under drift.

Om typer dekorative maling

I dag er forskellige typer farver til salg, producenterne tilbyder også en masse. Men det vigtigste mål forfølges i fremstilling og drift - miljøvenlighed. Vandbasen maling fordampes, og polymerlaget på bunden forbliver. Der er flere typer maling til at skabe et interiør:

 • Akryl. Akrylharpikser er grundlaget for fremstillingen. Fugtmodstand og holdbarhed. Bruges i stuer, soveværelser, kontorer.
 • Latex. Lavet på basis af latex. Fremragende modstand mod slid og beskyttelse mod fugt. Bruges til maleri af badeværelser, køkkener, gange og andre rum hvor der forventes høj luftfugtighed.
 • Silikone. Emulgerede silikoneharpikser danner grundlaget for fremstillingen. Elasticitet under anvendelse og miljøvenlighed. Anvendes i områder, hvor det er nødvendigt at udføre ofte vådrensning.

I dag er forbrugernes fokus indvendige malinger, der skaber udseendet af guld, sølv eller nacre. Også på salg er maling, kameleoner, som også er populære. De ændrer farve, når de ses fra forskellige vinkler. Dekorativ effekt afhænger af mineral- og polymeradditiverne, der udgøres.

Således at produkter med en design effekt bevares i lang tid, herunder at være beskyttet mod ydre skader, udføres en topcoat ovenpå.

Hvilke virkninger kan opnås?

Den enkleste anvendelse af maling på overfladen giver mulighed for fremragende effekter. Især hvis applikationsmetoderne er usædvanlige. Før du starter, skal du gøre følgende:

 1. Vælg de rigtige produkter, herunder farve og tekstur.
 2. Klargør væggen.

Korrekt vælg den ønskede farve vil hjælpe prøver taget i butikkerne. I et afslappet hjemmemiljø kan du sammenligne de foreslåede toner, effekter og vælge. Farven til væggene i lejligheden eller kontorlokalet er valgt, afhængigt af ejerens smag.

 • Silkiness. Fyldstoffet er polymer savsmuld. Slidstyrke, ufølsomhed over for eksterne negative faktorer, herunder modstand mod temperaturændringer, tørrer hurtigt på grund af indholdet af særlige stoffer og vand.
 • Virkningen af ​​sand. Fyldstoffet er sandkorn, små skaller og en række lysreflekterende materialer. Belægningen har høj styrke.
 • Dekorative gips. Fyldstoffet er sand, pigmenter og granitchips. Belægningen opnås i forskellige toner, iriserende fra den ene til den anden, har holdbarhed.
 • Velvet. Fyldstoffet indeholder farvede partikler. Minder om stof, holdbar belægning.
 • Nacre. Et pigment af hvidt, guld eller sølv er tilføjet. Øget plads, med et lille område af rummet.
 • Granit og marmor. Mal til vægge i en lejlighed baseret på akryl, hvilket skaber mange bobler på den behandlede overflade efter tørretiden. Denne type maleri vil vare længe.
 • Metallic. Metallisk pigment tilsættes.

Effekt Simulering Produkter

For at skabe originalitet og udsmykning i dag er der mange forslag til farver. Nogle af dem er vist i tabellen:

Det kombineres med forskellige stilarter af interiør.

For at øge levetiden for de behandlede overflader anbringes et lag af lak

Dekorative maling med effekter, der tilbydes i detailsalg, har ikke kun skønhed, men tillader ikke udviklingen af ​​svamp på overfladen.

På videoen: dekorative maling Lux.

Om fordele og ulemper

Efterbehandling materialer, der tilbydes af producenterne har deres fordele og ulemper. En række positive egenskaber:

 1. Økonomi. Maling materialer, der anvendes til belægning forbruges i større mængder end disse typer af maling. Det er let at læse forskellen i omkostningerne ved konventionel maling og dekoration, afhængigt af forbruget.
 2. En række effekter. Selv den mest krævende ejer med udsøgt smag kan være tilfreds med alle sine ønsker.
 3. På grund af tekstur kan du udføre forskellige opgaver. For eksempel oprette en silkeagtig, fløjlsagtig, gylden eller metallisk overflade.
 4. Originalitet. Nogle farver bruger farver, der ændrer nøglen i forskellige synsvinkler, hvilket giver disse farver en særlig originalitet.
 5. Maling med effekt giver det unikke udseende af væggene.
 6. Holdbarhed. Praktiske undersøgelser har vist, at et sådant maleri af vægge vil tjene i lang tid, og vil ikke flokke, smuldre som sine forgængere.
 7. Prostata-infektion. For at kunne behandle overfladen med en sådan maling, behøver du ikke have færdigheder i dette arbejde, du kan også anvende en uerfaren person, alt ser ud til ekstraordinært og glæden ved det udførte arbejde vil ikke holde dig venter længe.
 8. På den malede overflade observeres ikke bundfald fra støv.
 9. Miljøvenlighed. Ved arbejde med maling er det ikke nødvendigt at bruge åndedrætsværn, der er ingen giftige og andre stoffer der er skadelige for kroppen i den.
 • sortimentet er meget lavere end for eksempel tapet;
 • Før direkte påføring skal overfladen forberedes meget nøje
 • Lydisolering og varmeisoleringsegenskaber er fraværende i forhold til gips.

Når du sammenligner fordele og ulemper, kan du desuden bestemme brugen af ​​dekorative maling hjemme eller på kontoret.

Yderligere anbefalinger

 1. Når du vælger maling, skal du være opmærksom på den foreslåede tone glans eller blødhed.
 2. Hvad er husly til efterbehandling af arbejde. Eller efter den første påføring af ikke-maling forbliver efter tørring, er det nødvendigt at tage dobbelt malingforbruget.

Før du køber direkte, skal du kontakte en specialist for at undgå misforståelser under arbejdet.

Hvis du ikke har tillid til dig selv, er det bedst at ansætte en specialist, og hvis du ikke har nok penge til dette, kan du se, hvordan farvningen foregår på internettet eller bede din erfarne mester om at vise praktiske færdigheder i et lille område. Når du vælger en dekorativ maling, kan du gøre dine drømme til virkelighed.

Dekorative maling med loftseffekt

Nu har markedet for byggematerialer et stort udvalg af forskellige forslag til færdigbehandling. Og nu selv de lange velkendte farver er blevet en reel velsignelse for designere, fordi med deres hjælp, komme til at indse meget usædvanlige ideer, og skabe en fantastisk harmonisk og naturlige interiør.

Til dette formål er der skabt en kategori af værktøjer. Dekorative maling med loftseffekt.

Hvorfor dekorative maling med loftseffekt ses i stigende grad i forskellige bygninger.

Malinger med forskellige effekter er især populære nu. De kombinerer to egenskaber ved flere overtræk:

 • Pålidelighed og lethed, som er særegne for farverige materialer.
 • Skønhed, som er iboende i materialet, hvis virkning vil blive skabt i kraft af farvning.

Dette gjorde det materiale interessant for mange mennesker, fordi det er både funktionelt og smukt, og på samme tid, det passer harmonisk ind i ethvert interiør, og altid skaber en meget elegant udseende.

I vores katalog er det muligt at vælge en række forskellige løsninger, der vil tilfredsstille deres kvaliteter og overraskende smukt udseende.

Vi tilbyder at forberede køb til konkurrencedygtige priser og er klar til at levere varer til alle steder i Rusland. Vi har de bedste priser ikke kun i Moskva, men i hele landet.

Hvordan tekstureret loftmaling påføres

Du kan anvende den tekstureret maling på overfladen korrekt og forsigtigt selv, eller du kan henvende sig til professionelle malers tjenester. Den første metode bliver billigere og mere interessant, hvis du først kender nuancerne til at arbejde med sådant materiale.

Tekstureret maling - ikke det nemmeste at bruge materiale, men resultatet er værd at tage op med denne type indretning. For eksempel giver tekstureret loftmaling dig mulighed for at opnå indviklede, fantastiske figurer i loftet, hvilket helt sikkert vil føje til det renoverede rums attraktivitet og unikhed.

Hvis du stadig overvejer at kontakte dette materiale, inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med listen over fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at bruge ekstra tid på udjævning af den malede loftsmaling, den teksturerede belægning vil udjævne mindre uregelmæssigheder, der ville være mærkbare, for eksempel ved belægning med akryllak.
 2. Tekstureret maling er en forholdsvis holdbar belægning, der senere viser sig at være resistent over for forskellige former for fysisk og mekanisk belastning.
 3. Hvis der var spåner og revner i loftet, vil påføring af tekstureret maling nemt og sikkert skjule sådanne defekter.
 4. Det er meget nemt at arbejde med tekstureret maling, og selv ikke kun en professionel maler kan gøre det. Mens den sædvanlige vandbaserede maling påføres med en sprøjtepistol, anvendes tekstureret maling med hånden - det tager længere tid, men fra et bestemt synspunkt er det enklere.
 5. Arbejde med tekstureret maling giver dig mulighed for fuldt ud at vise deres unikke, giver en testplads for kreativitet.
 6. Den teksturerede belægning er holdbar og pålidelig, og om nødvendigt kan den mangel, der er opstået i løbet af årene, repareres ved maling med enhver akryl sammensætning.

Før du går videre til beskrivelsen af, hvordan man påfører tekstureret maling på loftet, ville det være uretfærdigt at ignorere manglerne i dette materiale. De er meget mindre end fordelene, men de er:

 • Tekstureret maling påføres med et højt forbrug, normalt er den nødvendige mængde beregnet ud fra forholdet 1 kg maling pr. 1 m2 af den behandlede overflade.
 • Selvom den teksturerede maling skjuler den lille overflade ruhed, skal det være nødvendigt at reparere de meget mærkbare fejl selv ved hjælp af skrabere, børster og sandpapir for at rense loftet fra den gamle belægning og skjule fejlene.
 • Ligesom enhver maling skal tekstureres på en tidligere forberedt overflade - pudset og primet, udjævnet og glattet. Kvaliteten af ​​det udførte arbejde og holdbarheden af ​​den anvendte maling afhænger af, hvor ansvarligt du nærmer dig forberedelsesfasen.

Hvordan er anvendelsen af ​​tekstureret maling på loftet? Arbejde med loftet er mere kompliceret og mindre bekvemt end med lodrette overflader på grund af den position, hvor du skal være i lang tid, og udfører indviklede mønstre på overfladen. Igen er det ikke så nemt at hælde tekstureret maling ind i sprøjtepistolen, da det kan gøres med en vandemulsion eller en akrylkomposition. Men samtidig resulterer det resulterende resultat som regel fuldt ud i den udnyttede indsats.

Lad os dvæle mere detaljeret om de nuancer, der skal tages i betragtning, så maleriet af loftet med den strukturerede sammensætning fortsætter korrekt og bliver ikke en uheldig test:

 1. Til anvendelse af tekstureret maling, brug et specielt værktøj - brede spatler, naturligt svampemateriale, metalkamme og den såkaldte konstruktionsrulle. Hvad man skal vælge imellem afhænger af malingfabrikantens ønskede mønster og anbefalinger.
 2. Et alternativ til ovennævnte værktøjer er sådanne improviserede midler som cellofan, en rulle indpakket med et reb eller bare et reb, samt en almindelig kam i stedet for professionelle jakobsmuslinger.
 3. Påfør den tilberedte opløsning i trin, omtrent lige store kvadrater. Påfør malingen med en børste, og så, indtil sammensætningen er frosset, arbejde med dens relief med et af de ovennævnte emner.
 4. Den teksturerede maling bliver først samlet med en spatel, derefter spredt over malingsværktøjet, og påføres derefter på overfladen i cirkulære bevægelser i forskellige retninger.
 5. En anden relativt enkel måde at dekorere loftet med en struktureret sammensætning på er at bruge en speciel tekstureret rulle. Det er nemt og nemt at arbejde med dem, hvilket er optimalt til at arbejde gennem loftet. Fugt malingsrullen med vand før hver dip.

Arbejd ifølge denne ordning, vil det være muligt at skabe et bredt udvalg af teksturerede mønstre i loftet. Når du vælger en tekstureret maling, skal du være opmærksom på producentens kommentar vedrørende det mønster, der bedst skabes af denne sammensætning. Dette kan være en flok, moiré eller fløjlbelægning. Samme tekstureret maling vil kunne efterligne strukturen af ​​sten eller andre naturlige materialer, men de fleste af disse former for dekoration vil kræve et mere professionelt værktøj end kamme og teksturerede ruller.

Hvilken slags maling til loftet i lejligheden er bedre?

Malede lofter er blevet en tradition i lang tid og er stadig meget populære. På trods af overflod af dekorative og beskyttende materialer vælger mange en simpel men æstetisk måde at designe et loft på. Byggemarkedet tilbyder mange farvestoffer, som hver især er gode på sin egen måde. I dag vil vi fortælle dig, hvilke typer loftmaling der er til rådighed, og hvilken som helst at foretrække.

Særlige egenskaber

Start reparation arbejde i lejligheden, den første ting, der sætter i orden - dette er loftet. Det er fra det, at de indvendige efterbehandlingsarbejder begynder. Der er mange muligheder for designet af loftrummet, men mange vælger malingen. Det er slet ikke overraskende, for på denne måde er det ikke kun muligt at bringe loftet i orden på kort tid, men også at spare på materialer.

En bred vifte af farver, en rig farvepalet, evnen til at skabe unikke teksturer - derfor er alle slags farvesammensætninger til loftet så populære. Ved at vælge de harmoniske nuancer er det let at skabe den nødvendige atmosfære i huset.

For at gøre dit loft smukt og ryddeligt, anbefaler vi at vælge kvalitetsprodukter fra kendte mærker.

Når du køber et produkt, bør du overveje følgende faktorer:

 • mærke produkt;
 • sammensætning;
 • anvendelsessted
 • påkrævet dekorative virkning
 • operationelle kvaliteter.

Til maling er loftet ikke anbefalet til at bruge olie maling - de bliver hurtigt gule og falme.

Fordele og ulemper ved farvning

Brug af maling til at give loftet æstetisk udseende har sine fordele og ulemper. Med sin hjælp kan du opdatere indretningen inden for et par dage eller helt ændre loftets design, mens nogle maling kan vaskes eller fjernes mekanisk.

Fordelene er evnen til at få absolut skygge og tilføje farver i forskellige proportioner i hvid maling. Dette kan gøres manuelt, eller du kan bede om at blande maling i hardwareforretningen. Normalt bruger de specielle maskiner, der blander maling grundigt, og måler korrekt mængden af ​​pigment.

I dag tilbyder næsten alle producenter af loftmalerier certificerede produkter af høj kvalitet, der fremstiller miljøvenlige materialer. Ved at købe malinger og lakker af berømte mærker, er du garanteret at få et sikkert materiale, hvis brug ikke påvirker dit helbred. Derudover har de fleste en svag lugt eller ikke har det overhovedet.

Anvendelsen af ​​maling til dekoration af loftrummet har ulemperne:

 • det skal anvendes på en helt flad overflade, ellers vil alle fejl og uregelmæssigheder være mærkbare;
 • de fleste maling har lav slidstyrke, og i løbet af et par år skal belægningen opdateres;
 • malingsoverflader kan være ved over 0 temperatur (mindst +5 grader);
 • Kun tør vask er tilladt, belægningen tolererer ikke mekanisk skade og er ustabil til fugt.

Markedet for moderne byggematerialer tilbyder en bred vifte af maling. Alle afviger fra hinanden i hovedkomponenten og er af følgende typer.

 • Vandemulsion Vand bruges som en base, hvorfor malingen næsten ikke lugter. Dens fordele omfatter lethed, miljøvenlighed og modstand mod eksterne stimuli. Det kan påføres overflade, herunder plast og beton. Den malede overflade kan vaskes.
 • Silikat. Den består af flydende glas, farvestofpigmenter og forskellige tilsætningsstoffer, der beskytter overfladen mod dannelse af svampe, skimmel og mos. Det er kendetegnet ved fremragende præstationsegenskaber, refraktoritet, holdbarhed, høj slidstyrke. For produktion af miljøvenlige materialer anvendes, så du kan anvende malingen selv i børnenes værelser.
 • Akryl. Denne maling er en vandingsdispersionsblanding, der består af specielle polyacrylater, der danner en solid og pålidelig overflade. Afviger i høj fugtighedsbestandighed - Loftet malet af sådan maling kan vaskes ved brug af rengøringsmidler. Det er også enkelt og let at bruge, modstandsdygtigt over for slid og sollys. Belægningen falder ikke og deformeres ikke selv efter flere år. Til produktion af miljøvenlige materialer.
 • Latex. Den består af latex copolymerer, der er i stand til at skabe en meget stærk overflade resistent over for alkaliske opløsninger. Denne maling tåler ikke negative temperaturer, så det er ikke egnet til at male uopvarmede værelser.
 • Silikone (eller strukturelle). Den er lavet på basis af silikoneharpikser og har en tyk struktur, så et lag vil være nok til at skabe en smuk belægning. Det kan anvendes på næsten ethvert materiale og overflade. Forskelle i fugtresistens, god dampgennemtrængelighed, høj grad af skjulekraft, godt skjuler uregelmæssigheder og fejl i loftet. Det bruges ofte i design af lofter i badeværelser og køkkener. Ulemperne omfatter en temmelig høj pris.
 • Mineral. Sammensætningen af ​​denne maling omfatter cement, mindre ofte - lime. Det er kendetegnet ved en lav pris, men kvaliteten af ​​den opnåede belægning kan ikke kaldes høj. Oftest bruges til maling af beton eller murstenbelægning. Velegnet til boligapplikationer, men belægningen vil være kortvarig.
 • Vanddispersion. Velegnet til maling af overflader af mursten, beton, træ, metal. Den har lav modstand og tolererer dårligt koldt og fugtigt. Vanddispersionsmaling er brandfarlig, nem at bruge, lugtfri og udsender ikke giftige stoffer.
 • Silikat. Næsten ingen særpræg. Dens største fordel - en hindring for reproduktion af mikroorganismer under et lag af maling. Derfor er der i værelser malet med denne maling aldrig svampe.
 • Kalkmaling (hvidvask). Det opnås ved at blande vand og kridt. Afviger i den lave pris, men på samme tid besidder ikke sådanne styrkeegenskaber som de tidligere typer af maling. Det hvidkalkede loft absorberer let lugt og dampe, er udsat for mekanisk belastning, tåler ikke vask og rengøring. Stærkt ikke egnet til maling af køkkenlofter.

Farver og teksturer

Emulsionsmaling besidder ikke kun ubestridelige fordele ved brug, men varierer også i lyse, mættede farver og en stor palette af farver. Derudover har de alle forskellige visuelle effekter. Der er matte, blanke, halvglans og teksturerede blandinger. Overvej deres egenskaber mere detaljeret.

Når der er malet med matmaling, opnås der en ikke-skinnende ensartet belægning, som kan skjule eventuelle fejl i loftets overflade. Denne type maleri er længe blevet traditionel på grund af sin alsidighed og elegance. Matte maling har en porøs struktur, der hurtigt bliver snavset og dårligt vasket. Det vil være synligt for nogen, selv de mindste pletter, så det er værd at være omhyggelig med at vælge den type maling og dens farver.

Når det er malet med glatte maler, er loftet strålende, hvilket ser særligt imponerende ud på store arealer. Et sådant maleri er kun egnet til helt flade lofter, da alle de mangler og mangler i det indfødte loftbeklædning er tydeligt synlige på den glatte overflade. På grund af spejleffekten af ​​maling kan du visuelt forstørre rummet, så det er en glimrende mulighed for brug i små lejligheder.

Dette loft er let at vedligeholde - glans maling er modstandsdygtig over for fugt, det er ikke så meget, der giver dig snavs og støv. Selv med tungt snavs kan den glatte overflade let rengøres, bare gå med en fugtig klud, og loftet glitter igen.

Mange forbrugere vælger halvglans sammensætninger. Dette er et slags kompromis mellem mat og glansfarve - belægningen vil skinne, men ikke så meget som i den tidligere version. Fordelen ved at bruge sådanne malinger er evnen til at vælge den optimale sammensætning i henhold til graden af ​​glans.

Tekstureret blandinger forbliver de mest populære maling i mange år. Deres sortiment er repræsenteret af mange forskellige værktøjer, som indeholder en speciel komponent, der giver overfladen en unik struktur. De mest anvendte mineralfibre og polymerchips. Ved at tilføje savsmuld, sand eller vand kan du opnå en vis effekt, f.eks. Uslebne eller uskarphed.

Tekstureret maling anvendes i tilfælde, hvor det er nødvendigt at opfriske rummet uden forudgående reparation og udjævning af væggene. Det kan påføres med et tykt lag, tonet og ændre strukturen. Under alle omstændigheder får du en smuk originalcoating, der åbner horisonten for designløsninger.