Montering af cornice strip. Egenskaber af produkter til gardiner. Fastgørelse og fremstilling af strimlen

Og overhænget af tagets tag og en indretning til fastgørelse af gardiner på vinduesåbninger hedder gardinstænger. Mærkeligt nok, men begge homonymer har en ledge bar. Hver af dem udfører forskellige funktioner. Om, hvad de bruges til, og hvordan man korrekt installerer cornice stripen og vil blive diskuteret.

Ved hjælp af en tagbøjle er det muligt at forbedre vinduesrummet

Gardin skinne gardin skinne

Som allerede nævnt findes eaves ikke alene på bygningens tag, men også vinduesgardinerne. Sidstnævnte er tilgængelig i flere versioner afhængigt af materialet og tilslutningsmetoden:

Alle gardinstenger lavet af et bestemt materiale kan fremstilles med begge fastgørelsesmetoder. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Til forbedring af et interiør bruges den dekorative tagbøjle ofte.

Formålet med gardinstangen

Ikke alle husmødre ved, hvad der er behov for en stribe til en cornice. Imidlertid er sammenligningen af ​​indvendige løsninger med tagskinner uden foring og med det klart til fordel for den første. Anvendelsen af ​​strimler gør det muligt for standardophængene til gardiner at give overensstemmelse med en eller anden stil i rummet.

Typer af planker af træ

Hertil kommer, at når man skifter ejer af hele lejligheden eller et separat værelse, er det nok at forlade de eksisterende tagblade og kun ændre det dekorative trim for at ændre indretningen af ​​rummet.

Fastgørelse dekorative strimler

I øjeblikket er de mest anvendte strimler til tagskægget, lavet af plast og stof. For nogle typer er ændringen af ​​dekorative overlays ikke en big deal. Fabrikanten fremstiller specielle riller, hvori de fleksible plaststrimler indsættes.

Den tekstil dekorative overlay er også ret praktisk, da det er muligt at montere strimlen for en cornice fremstillet af stof ved hjælp af følgende enheder:

 1. Dobbeltsidet tape, der er fastgjort direkte til bunden med et klæbende lag, og taglisterne er installeret på den anden side;
 2. Velcro fastgøring, der består af to dele, hvoraf den ene er udstyret med plastikløjfer og de anden-bløde kroge.

Selvklæbende tape

Vær opmærksom!
Ved hjælp af en af ​​disse metoder er det ikke svært at ikke kun fastgøre stangen af ​​stof, men også at fjerne den i tilfælde af behov for rengøring eller udskiftning med en ny.
Bekvemmeligheden af ​​tekstilforbindelser ligger i, at de kan laves manuelt fra skrotmaterialer med et minimum af værktøjer.

Gør strimler af stof

Den dekorative stribe til loftet cornices eller væg kan være lavet af slidstærke, tætte stoffer. De behandles bedre med skæreværktøjer og bevarer deres form. Prisen på sådanne produkter er som regel væsentligt lavere end prisen på specialiserede virksomheder.

Til arbejde skal du:

 1. Mønsteret af det fremtidige mønster, som vil være placeret på den dekorative kludbeklædning;
 2. Et stykke tæt stof af naturlige eller syntetiske fibre, hvis længde er lig med længden af ​​tagskægget, og bredden er den ønskede værdi, som normalt ikke overstiger 15-20 centimeter afhængigt af rummets højde, rummets rum og en række andre parametre;
 3. Lille saks med buede kanter for nem håndtering af komplekse mønstre;
 4. Loddejern med en skarp spids til skæring af stof ved smeltning med samtidig behandling af kanterne af mønsterets elementer.
 5. Dampstrygejern;
 6. Dobbeltsidet tape eller velcro-lukning, hvis længde er lig med de dekorerede taggrunde.

Stoffets tagplank med egne hænder begynder at blive lavet med valget af det passende mønster for produktet. Udskriv og overfør mønsteret til stoffet ved hjælp af kopipapir, og fastgør det på lærredet fra den forkerte side.

Mulige mønster muligheder

I tilstedeværelsen af ​​kunstige fibre i emnet er yderligere arbejde praktisk at udføre ved hjælp af et opvarmet loddejern med en skarp spids. I dette tilfælde vil strimlerne af stoffet - lavet med dine egne hænder, se mere elegant ud, og mønsterets kanter vil ikke smuldre under brug og rengøring. (Se også artiklen Ceiling Skirting: Funktioner.)

Velcro på den dekorative strimmel af stof

Stof fra naturlige fibre bliver nødt til at skære med neglesaks. De har den nødvendige afrunding af arbejdskanter. Gennemtræng forsigtigt mønsteret inde i mønsterets elementer og skær langs konturen. Det er bekvemt at slå runde huller med et specielt hulstempel til stof eller læder.

Efter mønsteret skal gardinbeklædningen stryges. Derefter lim dobbeltsidet tape eller sy et af båndene langs hele længden af ​​stoffet tape i sin øverste del fra indersiden af ​​båndet.

Det andet bånd, hvis du bruger et fastgørelsesmiddel, skal limes til den dekorerede gardinstang.

Du kan omdanne interiøret med dine egne hænder og uden ekstra omkostninger.

Tag taggrunde og taggrunde

Taget krønner enhver bygning, og strukturens holdbarhed afhænger af kvaliteten og ydeevnen. Den overflod af materialer til fremstilling af tage, deres forskellige omkostninger kan betydeligt spare på samme tid. Men ofte begynder bygherrer at reducere byggeprojektet ved at nægte at købe tagpaneler.

Eaves bar til tagdækning

Ikke alle vil kunne fortælle om det faktum, at dette er en tagplade.

Det er dog en uundværlig del af mange typer tag og udfører et stort antal funktioner:

 1. Styrer fugtigheden, som strømmer ned fra taget ind i dræningssystemets elementer;
 2. Forhindrer udtørring af de nederste træ tagstænger eller pladematerialer installeret under bløde fliser og andre typer af tagmaterialer;
 3. Beskytter tagterrasse fra isning og destruktion om vinteren.

Vær opmærksom!
Lav tagbøjler til tag er normalt lavet af galvaniseret stålplade.
Afhængigt af støtterens materiale anvendes dobor, derudover er dækket med flerfarvet polymermateriale.
Ud over forskellige nuancer giver fusionsplastik dig mulighed for at få et ekstra beskyttende lag.

Foto: Gardinstang - en nødvendig detalje til enhver struktur

Fastgørelse af tagbøjlerne

Korrekt arbejde på tagbeklædningen dækker afhængig af overholdelse af teknologien for fastgørelsen. Til arbejde skal du bruge metal skruer og en skruetrækker. Det er bedre at vælge fittings galvaniseret eller malet i farven på afløb.

Fastgøring af skærgen til tagskæggene udføres efter installation på udledningsstedet, inden montering af tagmateriale. Dobore fastgøres, skruer skruerne igennem det ind i tagkassen. I dette tilfælde skal en af ​​kanterne gå i afløbet. Den anden hylde er placeret på taget under tagmaterialet.

Taginstallationsinstallation

Plank for tagskægget, som tjener til at dræne fugt fra under taget, kaldes dryp. Kapelnik monteret under renden. Efter tilslutning af dryppen til kassen på den udføres overlapningen af ​​dampspærren for at forhindre fugtkondensation på tagdetaljerne. Dens fravær kan forårsage hurtig slid på både batten og selve taget. Så tænk ikke, og monter dryppen for at beskytte facaden af ​​dit hus!

I stedet for et efterord

Inden for rammerne af artiklen betragtede vi ikke kun to helt forskellige produkter, men også kendskab til deres formål og installation. Videoen i denne artikel indeholder nogle flere oplysninger om emnet, især hvordan du fastgør disse produkter.

Dekorativ strimmel til taggulv (11 billeder)

Moderne gardinskinner har en temmelig varieret konfiguration og er selv en indretning. Udvalget af dekorative loftkorn er repræsenteret af en række modeller - med efterligning af naturlige materialer, udskæring, stuccoformning, indlæg, usædvanlig form eller maling. Men hvis du virkelig ønsker at dekorere vinduesåbningen og hele indretningen som helhed, kan du altid skabe en individuel dekoration til taggrene. For at gøre dette, brug en bred vifte af materialer - bånd, lameller, dekorative blomster, applikationer og meget mere. I denne artikel vil vi tale om de forskellige versioner af den originale udsmykning af vinduesrummet.

Idéer til udsmykning

Moderne dekorative materialer er utroligt forskellige, fordi mulighederne for dekoration af gardiner er gode, du kan næppe dække dem alle i en artikel. Vi vil dog fortælle dig om de grundlæggende og enkle teknikker, der bruges til at designe et konceptuelt interiør. At kende disse teknikker, kan du nemt improvisere, og selv oprette en original smykker til cornice selv.

Ennoble vinduet rum er helt muligt alene, uden at tiltrække designere. Du kan bruge færdige løsninger eller lave smykker selv. Dette er en meget god dekorationsmulighed, hvis du uden succes købte en cornice og det passer ikke under hovedindretningen. At købe en ny model er dyrere, her og i sådanne tilfælde giver de sig til forskellige dekorationer. Tross alt er dekorative strimler og bånd meget billigere, og interiøret kan også indrettes meget mere interessant. Også denne type finish hjælper med at opdatere udseendet af den gamle cornice. Det sker trods alt, at suspensioner for gardiner ifølge de tekniske egenskaber stadig kan tjene og tjene, og udseendet mister sin præsentation, i så fald sparer forsendelsesindretningen situationen.

motorhjelm

Emhætten er et dekorativt bånd til et loftet af plastik. De sælger den i ruller med en maksimal længde på 60 m. Den nemmeste og mest overkommelige måde at dekorere en cornice på er at lime eller fastgøre båndet til en speciel lås. Denne mulighed er perfekt til baguette modeller med en glat frontdel. Dekorative bånd til bjergene kan have et ret forskelligartet udseende - efterligne træ eller sten, marmor, udskæring, dekoreret med ornamenter mv.

Dekorative trimmer

En anden måde at dekorere et vinduesåbning på er en dekorativ stribe til taggennemskinner. I dag er modstående paneler af plast og stof de mest populære. Nogle typer af taggrunde er allerede forberedt til installation af en forskellig indretning. Under fremstillingen fremstilles specielle riller, hvor de fleksible strimler af plast og andre materialer fastgøres.

Stoffet strimmel er også ret praktisk i installationen. Den er vedhæftet med følgende muligheder:

 • Ved hjælp af dobbeltsidet tape, der er limet til bunden med den ene side, og en dekorativ strimmel er fastgjort til den anden.
 • Velcro fastgøring - denne mount består af to komponenter - den ene har plastløkker, den anden - bløde kroge.

Tip! Ved hjælp af den anden metode - en velcro fastgøring, er det nok ikke bare at fastholde baren, men også fjerne den til rengøring eller udskiftning. Dobbeltsidet tape har undertiden for meget vedhæftning, hvorfor det undertiden er problematisk at rive den indsatte stang uden at beskadige den.

 • tykt stof, der holder formen godt
 • en stencil, som du også kan lave selv
 • neglesaks med afrundede kanter,
 • loddejern med en fin spids til at skære og smelte stoffet på samme tid,
 • dampjern
 • og fastgørelserne selv - tape eller velcro.

For at komme i gang skal du vælge dit yndlingsmønster, udskrive og lave en stencil. Efter brug af et stencil overføringsmønster på stoffet. Hvis du tog et syntetisk stof, så er det bedre at skære det med et loddejern, hvis det er naturligt - med neglesaks. Princippet om montering af en sådan rem er den samme som de købte modeller.

maleri

Den hurtigste og billigste mulighed for at dekorere en cornice er at male det for at matche gardinerne. Denne ide er perfekt til omdannelse af metal- eller træstænger samt baguette. For at gøre dette skal du først smøre overfladen med et fint slibemiddel, så maling holder sig bedre og ikke skræller af. Du skal også behandle overfladen med en primer.

Nu kan du male cornice i den ønskede farve. Dette kan gøres med akryl maling eller spray maling. Når hovedbakgrunden er angivet, kan du anvende tegningen, for hånd eller gennem en stencil. Efter fuldstændig tørring er alt dækket af en fastgørende gennemsigtig lak. Denne udsmykningsmetode gør det ikke kun muligt at komplementere interiøret med en spektakulær detalje, men også at korrigere rummets geometri. Når tagene og gardinerne har samme farve, gør dette visuelt rummet højere.

Wooden og plastic baguettes er bedst malet antik eller overdækket med guldblad. En god ide at bruge maling med usædvanlige effekter, der efterligner forskellige teksturer: craquelure, velour, læder, metallisk, perlemor osv.

Hvis du er en kreativ person, giver malingen et bredt felt til eksperimentering. Og den anstrengte indsats vil bestemt blive belønnet, fordi en sådan udsmykning vil bringe de originale noter til ethvert interiør.

At klæbe

Blomst dekoration

Kunstige blomster, forskellige creepers og andre kunstige vinstokke er en vidunderlig ide at dekorere loftlister. Kunstige plante kviste er fastgjort til tagskægget med klip eller dekorative klip.

Hårde Lambrequins

Lambrequins er en klassisk metode til at dekorere en cornice. Ofte er de allerede med i gardinet med gardiner, men det er ikke altid originalt. Under alle omstændigheder kan du altid oprette din egen sammensætning. Lambrequin, skabt for hånd, vil helt sikkert blive højdepunktet i interiøret.

Du kan skabe en spektakulær udsmykning af cornice ved hjælp af openwork lambrequins. De sælges i ruller, der er forskellige bredder, du kan altid købe den nødvendige optagelse. Der er også lambrequins og strengt ved åbningen af ​​standardlængden. Farveområdet af dem er ikke meget bredt, men er valgt til alle stilarter, så du kan altid finde en passende model.

Figurer og tilbehør

En ekstraordinær ide at dekorere loftet cornice er at vedhæfte forskellige figurer eller legetøj til det. Se effektivt sommerfugle, fugle, tæer, bier. Valget af sådant tilbehør er ret omfattende, det er en række dyr, dansere, eventyrkarakterer.

Sådanne tilbehør kan købes færdigfremstillede eller fremstilles uafhængigt, skåret ud af pap eller spændt fra perler mv. Kreative mennesker vil finde en masse måder at skabe en sådan indretning på egen hånd.

At skabe en cornice er en fascinerende og kreativ proces. Her kan du købe færdige muligheder eller vise kreativitet. Det vigtigste - overdrive det ikke, indretningen bør ikke være for meget. Det er vigtigt at overveje farvernes kompatibilitet, størrelsen af ​​tagskæggene, loftets højde. Hvis rummet er lavt, kan du ikke bruge for frilly og volumen trim, det er bedre at vælge farven for at matche gardinerne for visuelt at gøre rummet højere. I værelser med højt til loftet til eksperimentering mere.

Eaves hood

Alt skal være smukt i det indre: fra møbler til dekorative genstande. En vigtig rolle i ethvert rum spilles af ordentligt udvalgte gardiner og gardinstænger, som de er knyttet til. Sidstnævnte kan indrettes på forskellige måder. For eksempel, i mange butikker i dag kan du finde smukke blandinger af forskellige stilarter. Lad os se nærmere på disse interessante detaljer.

Formål og funktioner

I dag kan du nemt skabe et harmonisk interiør på nogen måde. For at gøre dette skal du korrekt vælge alle komponenter i situationen. Det er muligt at understrege denne eller denne rumstil ved hjælp af smukke gardinstænger. Du kan tilføje lysere farver til deres design ved hjælp af en blanding. Hovedformålet med disse tilføjelser er at dekorere forsiden af ​​loftet taggrene.

Desuden kan sådanne indsatser godt skjule de grimme kroge, som gardinerne er fastgjort til. Disse dekorative lameller er til stede i dag på mange plast- og aluminiumprofilskinner. Som regel er en hætte en tynd plastikstrimmel trimmet udefra med forskellige materialer. Sådanne elementer er udstyret med specielle fastgørelsesanordninger, som de er fastgjort direkte til tagskæggene.

arter

Blandinger er opdelt i individuelle typer i overensstemmelse med den eksterne farve:

 • Ofte i interiøret er der strimler af klassisk hvid farve. Sådanne produkter kan kaldes universelle, da de nemt passer ind i næsten ethvert ensemble. De kan afhentes til tagskægget, har en anden form og faktura.
 • Valgmuligheder, der har en overflade, der efterligner naturligt læder, reptilhud, træ i forskellige nuancer og andre lignende materialer, har et rigtigt smukt og rigt udseende. En sådan detalje kan spille rollen som en lysende accent i interiøret.
 • Mere enkle og diskret er almindelige blandinger. De mest almindelige tilfælde af brun, grå, burgunder, grøn og sort nuancer. Sådanne modeller vælges som regel i overensstemmelse med gardinens farveskema, men kontrastkombinationer ser ikke mindre attraktiv ud.
 • Det er muligt at understrege rigdom og aristokrati ved situationen ved hjælp af spektakulære strimler med yderligere dekorationer. Dette kan være raffineret stucco, gnister, en placer rhinestone, kunstige sten af ​​forskellige farver eller glasindsatser. Ofte kan sådanne forekomster findes i fantasifulde og ubehagelige stilarter, såsom barok eller avantgarde.
 • Ikke mindre elegante udseende strimler, udstyret med lister. Listerne i dette tilfælde er en speciel indsats, der efterligner ædle metaller.
 • Blandinger, suppleret med udskårne detaljer og mønstrede reliefs, kan prale af dyre udseende. Deres overflade kan efterligne naturligt træ, guld eller sølv.

Desuden varierer dekorative strimler til loftskærer i materialer. Oftest i butikkerne er billige plastprodukter. Dette materiale har fleksibilitet, styrke og uhøjtidelighed. Han behøver ikke at sørge for konstant pleje. Moderne producenter producerer mange højkvalitets- og slidfaste metalplastiske lameller. Sådanne designs vil tjene deres ejere i mange år og er usandsynligt at miste deres oprindelige udseende. Lignende produkter anbefales til store og lange hjørner. Desværre er metalplaststrimler i vores land yderst sjældne.

Vi må ikke glemme bredden af ​​disse dele. Der er smalle strimler på højst 2 cm, og der er bredere prøver, hvis størrelse når 5-6 cm.

Hvordan afhenter du?

Hvis du ønsker at omdanne situationen med sådan en interessant detaljer, så er det bedre at tage udvælgelsen så alvorligt som muligt, ellers vil corniceen se uharmonisk ud i det indre. Ved indledningsfasen skal der ses en hætte, baseret på bredden af ​​den sektion, der er tilvejebragt på gardinen. Hvis du hopper over dette element, vil sammensætningen være mærkelig og latterlig.

Husk at overveje rummets optagelser og dimensionerne af vinduesåbningen. For eksempel i små mellemrum og på små cornices vil store og robuste strimler suppleret med kunstige sten og rhinestones blive uheldige. Derfor er det så vigtigt at vælge blandinger baseret på indretning og gulvplads. I tilfælde af at du vil fylde rummet med et smukt plank med et billede, skal du sørge for at dets motiv og farve passer ind i konceptet af situationen.

Dekorative hætter er udelukkende lavet til loftkonstruktioner af plast eller aluminium, så du bør ikke prøve at sætte dem på andre fastgørelsesdele. I dag deler mange virksomheder tilsvarende produkter i undergrupper, afhængigt af hvilke fittings og materialer de er fremstillet af.

Sådan fastgøres til loftet tagbøjler?

Når du har købt en version af den passende stil og ydeevne, kan du fortsætte med sin øjeblikkelige installation. Men hvordan skal man have en dekorativ hætte korrekt?

Vi skal behandle dette problem i faser:

 • Hvis du har købt en bar med specielle låse, skal du kun snappe dem ind i de forberedte side bihuler placeret direkte på gardinet. I dette tilfælde vil hætten installeres langs hele længden af ​​den mest glatte og sande.
 • Hvis sådanne fastgørelsesdele ikke er anbragt i dekorative strimler, så skal du klæbe i det område, hvor denne del er placeret, så du kan klæbe dobbeltsidet bredt tape. Derefter kan indretningen presses fast til den klæbende overflade. Denne metode har imidlertid en alvorlig ulempe: i fremtiden vil det være umuligt at fjerne eller udskifte hætten, fordi høj kvalitet og pålideligt dobbeltsidet tape sikkert forbinder begge dele.
 • Der er en anden måde at installere en ekstra beslag på mounten. For at gøre dette, lager op med lim og tape. Men her er det værd at lave en undertrykkelse og nævne, at efter et sådant arbejde bliver hætten permanent og bliver en livslang del af kronen.

Først skal du holde en af ​​siderne af klæbebåndet til gardinet ved hjælp af superlim. Den anden side skal limes til båndet selv. Derefter skal begge dele være tæt forbundet med hinanden. For yderligere styrke på indersiden af ​​velcroen mellem tagskægget og baren kan du anvende lidt mere lim.

Smukt interiør

Den rigtige blanding kan trække vejret ind i interiøret og gøre det mere komplet. For eksempel i et minimalistisk grønt soveværelse med et hvidt loft og beige gulv, kan du hænge hyggelige lime gardiner på corniceen, dekoreret med en simpel hvid strimmel med stor bredde. Sæt ensemblet med en lille grøn højstol nær vinduet, hvide puder på sengen, et grønt tæppe og et karamellæppe på gulvet.

I et elegant soveværelse med snehvide vægge og et loft samt et gråbrunt gulv, kan du sætte en dobbelt hvid seng med chokoladelinned, en smuk hvid kommode og færdiggør interiøret med varme gardiner af creme brulee på kantene med en chokoladehakket plank.

En interessant og hyggelig interiør opnås, hvis du lægger en træ seng med et højt hovedgavl og footboard i rummet med et hvidt loft og vægge samt elegante lænestole med udskårne ben og blødt møbel med nelliker. Vinduerne i dette rum skal være dekoreret med beige gardiner med dunkle blomsterprinter og en smuk bar, der er lavet på samme måde.

En gylden hætte vil se smuk ud i et soveværelse med et hvidt loft og vægge dækket af tapet med gyldne mønstre. Sæt i et sådant værelse en hvid læder seng med creme puder og en mørk chokolade spredning. Placér en chokolade læder stol nær vinduerne. På tagskæggene hænge gennemskinnelige gardiner creme skygge.

Hvis du vil bruge den originale farvekombination i rummet, skal du færdiggøre væggene med blåt gips og væggene med hvidt. På en sådan baggrund vil ferskengardiner på en cornice med en hvid præget plank være interessant at skille sig ud.

Stribede gardiner, der kombinerer brun, gul og blå, samt en mørk chokoladeblanding med imiteret træ og tynde hvide linjer, ser ikke mindre original på en snehvid baggrund.

Sådan dekorere loftet cornice ved hjælp af blandingen, se videoen nedenfor.

Dekorativ strimmel til loftet taggrunde

Dekorativ slat (hætte) til loftet cornice

Stil i hele værelset sætter et smukt indrettet vindue. Selvfølgelig spiller gardinerne en afgørende rolle, men deres skønhed og elegance kan simpelthen falme på grund af mislykket valg af cornice. "Decor (Blenda, Baguette)" hjælper med at løse problemet med valget af den mest succesfulde mulighed for dig.

Hvad er en hætte

Blend (baguette plade) - er den ydre forreste del af tagbøjlen, smukt indrettet i forskellige stilarter. Sådan et smykke begyndte at blive brugt ikke så længe siden. I starten var det bare en hvid baggrund, og derefter begyndte tyske producenter at anvende farvefilm, efterligne træ, marmor eller tegning.

I det moderne interiør begyndte flere og flere at bruge dekorationen i græsk stil med farvning i guld.

Fordelene ved moderne tagger

Den største fordel ved moderne tagruter, utvivlsomt i deres skønhed, men der er stadig en række fordele, som det er nødvendigt at være opmærksom på:

 • Materialet til fremstilling har sådanne uerstattelige egenskaber som holdbarhed, miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod fugt og temperaturudsving. Det deformerer eller taber ikke farve;
 • Takket være profilen med to rækker og tre rækker er de meget nemme at bruge og giver dig mulighed for at udføre alle design ideer i vinduets design.
 • emhætte kan have en anden bredde (55mm og 68mm) og være lavet i de mest forskellige farver og design. Den dekorative stripe til en plastisk cornice kan styles som et græsk mønster, marmor eller træ;
 • Takket være brugen af ​​dekorative plastikbånd vil ethvert gardin blive perfekt. Dette design tåler selv de tyngste gardiner. Baguette gardiner og gardiner vil se aristokratiske, samt understrege elegancen af ​​lys gardiner;
 • nem montering og montering, de kan let monteres både på væggen og i loftet. Den ønskede størrelse kan justeres direkte under installationen.
 • pleje af plastikstænger er meget simpelt, børstes kun støvet af med en fugtig klud. Hvis det ønskes, kan du sikkert bruge en række vaskemidler;
 • Det er meget bekvemt at fjerne og lægge gardinerne på, samtidig med at der er stik i begge ender af cornice for at undgå utilsigtet krog falder. Gardin kan fjernes med kroge.

Loftsplader af plast kan udføres i sådanne muligheder:

 • dobbelt række profil;
 • tre-rækken profil;
 • lige linje;
 • med et twist;
 • med plastikbåndholder.

Ring nu på telefon (347) 277-44-11 Ufa

Eller ring et opkald tilbage, og vores ledere ringer tilbage.

 • Klar gardin stænger til gardiner
  • Metal Wall Cornices
  • Loftsplader af plastik
 • Gardin Tilbehør
  • Klip, klip, magneter
  • Øjer, bånd og slag
   til gardiner
 • Komponenter til metal. tagudhæng
  • tips
  • beslag
  • Rør og profiler
  • Ringe, kroge, klip
  • Universal tilbehør
 • Loft komponenter
  plast gardin stænger
  • Dæk "Rusland"
  • Blends
  • Beslag, beslag
 • artikler
  • Gardininstallation
  • Typer af gardinstænger til gardiner

Særtilbud for grossister,
ring til os og få din rabat!

Vejviser
Hent katalog i PDF

Prisliste
Download prisliste, PDF

Copyright © Karniz Lux Decor LLC, 2015

Adresse: Ufa, 47/1 Industrial Highway, tlf. (347) 277-44-11

Advarsel. Når du vælger en farve, anbefales det at bruge rigtige prøver siden mulig afvigelse af tekstur og farve fremgår af katalogets illustrationer.

Kopiering af materialer og fotos fra hjemmesiden er kun tilladt med henvisning til det officielle websted karnizufa.ru

Til alle priser 30% rabat på prisen i prislisten,
grossister endnu større procentdel af rabatter,
Detaljer pr. Telefon (347) 277-44-11

Rammer til gardiner: loft, træ, plast

Moderne loftrammer på gardinerne - dette er et traditionelt suspensionssystem, lukket med en dekorativ strimmel. Operationsprincippet ligner almindelige parenteser, og derfor dekorerer de både klassisk og moderne interiør med sådanne modeller.

Typer af støbegods

Ud over de materialer, hvorfra planken er lavet - gardinstænger til gardiner med en baguette er lavet af forskellige strukturer - modeller er klassificeret efter følgende egenskaber:

 1. Monteringsmetoder. De er opdelt i loftlister til gardiner og væggardiner. For den første mulighed er fremspringets længde og dimensioner vigtige - mere end tykkelsen af ​​vindueskarmet, ellers vil gardinerne ikke hænge nøjagtigt, men ligger på vinduesåbningen. Vægge beregnes således, at strimlen over tagene forbliver proportional med højden af ​​hele rummet, ellers vil rummet falde.
 2. Overfladestrukturen er glat, konkav, konveks, præget. Takket være dette er det let at vælge en cornice til gardiner af forskellige typer vinduesåbninger. De dekorere buer, karrevinduer, dørvinduer.
 3. Status. Modeller er opdelt i simple og elite. Den første er glatte striber. Den sidstnævnte er henholdsvis rigeligt dekoreret - udskæring, indlæg med guldblad eller anden belægning. Yderligere tilbehør til gardinstænger og gardiner gør designet til en luksusmodel.
 4. Udseende. Monotone, polychrome, farvede modeller med efterligninger til byggematerialer - sten, træ, marmor. Metal baguettes er lavet under træet og omvendt. Som tilbehør anvendes foring med tråd, stuck og andre lækkerier.
 5. Materialer - de er stadig vigtige at overveje. Rammerne er fremstillet af spånplader, plastik, metal, især aluminium. Hvert råmateriale har sine egne fordele. For eksempel har et metal, hovedsagelig aluminium, forøget styrke, selv med en lav vægt af hele baghugget baguette.

Træ er det mest almindelige materiale, det er dekoreret med farvet glas eller gennemsigtig lak. Som regel bruges til fremstilling af tagskærme faste materialer, MDF, krydsfiner og meget mere. Indvendigt indeholder trærammer til gardiner metalstrimler.

Billige plastlister til gardiner har fordelen i fleksibiliteten af ​​lange modeller, der kan dekorere karosserier eller åbninger af stor størrelse. Sådanne modeller falmer og har ingen holdbarhed. Ikke desto mindre er de populære, fordi prisen på baguette cornice til gardiner er 500 rubler. - omkostningerne er demokratiske

Styrenråmaterialer - polyurethan, propylensammensætninger. Progressive materialer er nemme at installere og vedligeholde. De er holdbare og ikke ringere end aluminium. Men det er værd at vide, at de ikke er sikre i brandplanen, da de ikke brænder, men smolder og frigiver giftige gasser inde i rummet. Over tid bliver polyurethan baguetter gule.

Udskårne indramningsrammer

Gips. Baguette indstilling er smuk og ikke billig, da den er lavet for hånd. Det har en stor brølhed, så det er ikke populært i typiske lejligheder. De besluttede at dekorere haller af museer, kunstgallerier og andre besøgte kulturelle steder.

Det er nødvendigt at vælge væg- eller loftsrammestøbning efter din smag og den generelle stil i rummet. Hvis det første problem eller usikkerhed, så brug råd fra fagfolk.

Det er nemt at hente en baguette cornice-model, hvis målet allerede er defineret, og den indvendige stil er i overensstemmelse med de hjemlige. Ikke alle elsker rummets identitet - og baguetter, gardinstænger til gardiner, er hende.

fordele

Loft, samt væg lister til gardiner, har en række fordele i forhold til andre designs, hvorfor de blev populære. Flere detaljer:

 • Eaves er i stand til at holde flere lag klæder, uanset type og vægt af stof. Sådanne "feats" kan f.eks. Ikke være i stand til tynde søjler, da de kræver flere rækker, og endnu mere så strængerne - de sager selv fra et stykke bomuld.
 • Jernbanespor gør det muligt for tekstilstrukturer at bevæge sig let i forskellige retninger uden at sætte sig fast inde. Det er vigtigt at sikre, at antallet af kroge er nok selv for små folder - du skal kun indsætte det i øvrigt ved at fjerne strukturen.
 • Udseendet er smukt. Specielt valgt bredde giver dig mulighed for at skjule de uhensigtsmæssige kanter af gardiner eller udragende kroge samt ulemperne ved væggen eller dækket.
 • Gardinholdere kommer i forskellige former, hvilket gør det nemt at ramme en ikke-standard åbning. For eksempel buer, karre vinduer og andre arkitektoniske lækkerier.
 • På grund af lydstyrken vil gardineskinnen til gardiner forøge pladsen, hvis du vælger loftindstillingen og reducerer den - ellers. Sådanne indstillingsholdere til gardiner lettere manøvrer rummets visuelle vision.

Intet design vil gøre uden ulemper. Støbningen til cornice savner dem heller ikke, selvom der er få minuser:

 1. Rammeholdere er ikke egnede til alle indretningstilstande. For eksempel accepterer minimalisme eller højteknologi generelt ikke denne type. Eksperimentering med enkle stropper, en stram form og farve, men brede strimler passer ikke ind i rummets generelle koncept - en rustfri stang eller streng passer bedst til. Med pleje påført baguette plade i det indre af landet eller rustik stil. Den bedste mulighed for cornice baguette er klassisk, retro, moderne, imperium og andre stilarter, hvor luksus er velkomne.
 2. Det er svært at hænge gardiner under en baguette træ taggrunde. For at gøre dette er foldene først dannet, inden du fastgør lærredet på tagskæggene, de spaltes med clips om nødvendigt og derefter hænges op. Også sådanne muligheder for gardiner er ikke egnede til valg af indehavere - pufa, de østrigske klæder. Flerlags draperi vil gøre strukturen så tung, at opmærksomheden konstant skifter til vinduesåbningen. Den bedste mulighed - lige canvases til gulvet uden lagdeling. Passe på traditionelle tekstiler. Hvis gardinstrimlen af ​​stof til gardiner udføres i en enkelt version, anses dette kit som det mest vellykkede til en vinduesåbning.

Under alle omstændigheder skal du vælge en cornice-baguette til dine egne vinduer, omhyggeligt gennemgå mulighederne. Deres mangfoldighed sammenlignes med det ønskede lærred og derefter træffe en beslutning.

For at etablere en støbegods skal du ikke ty til fagfolk, da dette er et job, der kun kræver kvalitativ mærkning. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne, korrelere den med loftets parameter. Hvis du bruger loftet til fastgørelse, er det vigtigt at trække sig ud af vinduet, der åbner en afstand mere end karmen, ellers vil et sæt gardiner falde på det, og der bliver ingen skønhed.

 • Tag metaldele, plastik eller trædele ud i gardinskinnerne fra emballagen og rengør dem fra bygningsstøv. Det er vigtigt at færdiggøre udstyret og et tilstrækkeligt antal kroge, så senere ville der ikke være nogen mangel på dem, ellers skulle de genopkøbe og hænge dem på baren, demontering af strukturen.
 • Den første til at montere rammerne af den fremtidige cornice. For at gøre dette, skal du på huller, der er markeret tidligere, bore huller og fastsætte beslag - for en standardvindueslængde på 1200 mm kræves 2 stykker. Alt det mere end denne parameter kræver en stigning i fastgørelseselementer. Baguettes kanter forbliver 10-15 cm fri.
 • Stram skruerne på loftet eller over vinduesåbningen, forsegl det med mørtel, trælim, silikoneforsegling - afhængigt af husets væg. I denne egenskab anvendes selvlukkende skruer til specielt tunge konstruktioner - ankerbolte.
 • Hængedrammer, præmonteret design. Kontroller straks bevægelsen af ​​kroge indeni. De bevæger sig frit og kiler ikke. Efter fastgørelsen skal du kontrollere tavlen for styrke og skubbe den med indsats. Hvis alt passer, så gardinerne er hængt på plads, pre-draperet til deres egen smag.

Nå, som du kan se, er installationen af ​​støbegodsene ikke så forskellig fra montering af andre typer gardinholdere. Det sædvanlige værktøjs arbejde - en skruetrækker, bor og niveau, vil føre til et tilfredsstillende resultat.

Nu ved du meget om rammestøbningen til gardiner.

Stofskærme

Gardinstang i producentens online-butik

Vores fabrik tilbyder en dekorativ gardinstrimmel fremstillet af stof - et dekorativt element, som kan erstatte eller komplementere almindelige pelmets. Lacy lambrequinpladen med laserbehandling er et let, men ret stift lærred, hvor banden (fast base) og høj kvalitet gardinstof er fast forbundet. Hele længden af ​​gardinskinnen til gardiner er dækket med et mønsterskår på laseren. Laserbehandling giver mulighed for at opnå høj kvalitet, selv om små detaljer i mønsteret. Det er umuligt at gøre dette manuelt!

Nem vedhæftning af plank lambrequin

Eaves strip-lambrequin er fastgjort til loftet takflader, direkte til dets ydre kant. Ideen er meget enkel. Inkluderet med stroppen er et tape-klæbende tape på selvklæbende basis. Velcro er knyttet til corniceen, du skal blot vedhæfte en dekorativ strimmel til det!

Strimlen til gardiner på tagskægget vil ikke strække sig, vil ikke sakke - det er meget let, og belastningen på tape er ubetydelig. På grund af sammensætningen af ​​banden bliver åbningsbæltet helt færdigt lige efter at være fjernet fra kassen eller røret, hvilket betyder, at der ikke vil være "bølger", folder og buede kanter af produktet. Og vigtigst af alt behøver du ikke at sy kardborrel og andet tilbehør! Vi garanterer en så enkel fastgørelse til alle, der ønsker at købe en cornice bar til produktion af vores Factory.

Sortiment af tagbøger strimler fra stof

Samlet har samlingen 15 varianter af et åbent mønster til cornice stripen - til ethvert interiør. 21 farve muligheder: Alle de mest populære nuancer inden for gardin design. Vi bruger de populære, men billige gardinstoffer af Chanzelise (glat, med glitter) og Soft (fløjlsagtig, mat). To standardbredder af produktet - 15 eller 20 cm. Længde - helst: Du kan købe en cornice strimmel fremstillet af stof, hvilket angiver selv ikke-standardstørrelser - vi vil skære det til nærmeste centimeter!

For at bestille vil vi lave et taggarniveau for gardiner ifølge et billede af vægpapir, møbler, anden boligindretning. Vi skaber også plank lambrequins i henhold til dine skitser for hånd - designeren vil ændre dem til det ønskede format. Vi gennemfører individuelle projekter, herunder dem fra kundens materialer: de fleste moderne gardinstoffer er velegnede til laserbehandling. Resultaterne af vores arbejde kan ses i afsnittet "Galleri af interiør": Lav ikke en sådan gardinstrimmel af stof med egne hænder. Derfor er antallet af eksklusive ordrer kun lidt mindre end salget fra den færdige samling.

Køb fra producenten er altid rentabel!

Det er meget nemt og rentabelt at købe gardinstænger i vores online butik - du kan arbejde sammen med os uden formidlere. Hvis du vil se den laminerede lambrequin med dine egne øjne, før du køber, skal du kigge på en af ​​gardinernes gardiner i din by - til vores partnere. I kataloget præsenteres pickups til gardiner, lavet i et tema med plank lambrequins. Og de laced trims og kroge er altid tilgængelige, hvilket betyder at du kan samle hele sæt af dekorationer til vinduet på en gang.

Vi arbejder med enkeltpersoner og med grossister. Og hver kategori af kunder kan tilbyde gunstige betingelser for køb af dekorative strimler:

 • For detailkunder, når der bestilles på hjemmesiden, er der en "Free Shipping" -fremme. Derudover hjælper vi med valg af farve og størrelse på lambrequin-baren, et sæt pickups, en forklaring på, hvordan man skal hænge og hvordan man skal passe på produktet. Lederen sammen med dig beregner omkostningerne ved ordren og hjælper dig med at bestemme hvilken leveringsmetode der vil være optimal med hensyn til pris og tid.
 • Engros købere - butikker og saloner gardiner, design studios - vi tilbyder lave priser for alle produkter, ekstra rabatter med store ordrer og aktiv marketing support. For at bestille lammet lambrequins til engrospriser, bedes du kontakte vores leder via telefon. 8-800-500-10-72 eller via e-mail [email protected]

Levering af ledges og lambrequins

Vi accepterer ordrer for åbent korsetstrimmelstrimler i hele Rusland! De fleste større byer har vores udbudsordrer. Forudsat kurertilførsel af ordren til døren. Vi arbejder sammen med kendte og pålidelige transportvirksomheder samt aktivt samarbejder med Post of Russia.

Ved bestilling af gardinstænger (online butik eller via en leder) skal du angive den mest bekvemme leveringsmulighed: kurertjeneste, afhentning fra udstedelsesstedet, tjenester i det russiske post.

Betalingsordre

Vi tilbyder dig at købe en gardinstrimmel fra stof, openwork lambrequin og andre produkter fra vores fabrik til de mest overkommelige priser. Du kan betale for køb gennem banken (detaljer bliver bedt om af vores chef). For onlinebetalinger er der passende visa eller mastercard kort, betalingsterminaler i kommunikationssaloner, elektroniske tegnebøger. Kontant betaling leveres til afhentning og kurertilførsel.

Ønsker du at være den første til at vide om nye modeller, tilbud og rabatter?
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Stofskærme

DESIGN VINDU DESIGN GRATIS!

Hvor kan man se produkterne live?

Forlad dit telefonnummer - lederen ringer tilbage og rapporterer adressen til den nærmeste gardinkabine

Gardinstang i producentens online-butik

Vores fabrik tilbyder en dekorativ gardinstrimmel fremstillet af stof - et dekorativt element, som kan erstatte eller komplementere almindelige pelmets. Lacy lambrequinpladen med laserbehandling er et let, men ret stift lærred, hvor banden (fast base) og høj kvalitet gardinstof er fast forbundet. Hele længden af ​​gardinskinnen til gardiner er dækket med et mønsterskår på laseren. Laserbehandling giver mulighed for at opnå høj kvalitet, selv om små detaljer i mønsteret. Det er umuligt at gøre dette manuelt!

Nem vedhæftning af plank lambrequin

Eaves strip-lambrequin er fastgjort til loftet takflader, direkte til dets ydre kant. Ideen er meget enkel. Inkluderet med stroppen er et tape-klæbende tape på selvklæbende basis. Velcro er knyttet til corniceen, du skal blot vedhæfte en dekorativ strimmel til det!

Strimlen til gardiner på tagskægget vil ikke strække sig, vil ikke sakke - det er meget let, og belastningen på tape er ubetydelig. På grund af sammensætningen af ​​banden bliver åbningsbæltet helt færdigt lige efter at være fjernet fra kassen eller røret, hvilket betyder, at der ikke vil være "bølger", folder og buede kanter af produktet. Og vigtigst af alt behøver du ikke at sy kardborrel og andet tilbehør! Vi garanterer en så enkel fastgørelse til alle, der ønsker at købe en cornice bar til produktion af vores Factory.

Sortiment af tagbøger strimler fra stof

Samlet har samlingen 15 varianter af et åbent mønster til cornice stripen - til ethvert interiør. 21 farve muligheder: Alle de mest populære nuancer inden for gardin design. Vi bruger de populære, men billige gardinstoffer af Chanzelise (glat, med glitter) og Soft (fløjlsagtig, mat). To standardbredder af produktet - 15 eller 20 cm. Længde - helst: Du kan købe en cornice strimmel fremstillet af stof, hvilket angiver selv ikke-standardstørrelser - vi vil skære det til nærmeste centimeter!

For at bestille vil vi lave et taggarniveau for gardiner ifølge et billede af vægpapir, møbler, anden boligindretning. Vi skaber også plank lambrequins i henhold til dine skitser for hånd - designeren vil ændre dem til det ønskede format. Vi gennemfører individuelle projekter, herunder dem fra kundens materialer: de fleste moderne gardinstoffer er velegnede til laserbehandling. Resultaterne af vores arbejde kan ses i afsnittet "Galleri af interiør": Lav ikke en sådan gardinstrimmel af stof med egne hænder. Derfor er antallet af eksklusive ordrer kun lidt mindre end salget fra den færdige samling.

Køb fra producenten er altid rentabel!

Det er meget nemt og rentabelt at købe gardinstænger i vores online butik - du kan arbejde sammen med os uden formidlere. Hvis du vil se den laminerede lambrequin med dine egne øjne, før du køber, skal du kigge på en af ​​gardinernes gardiner i din by - til vores partnere. I kataloget præsenteres pickups til gardiner, lavet i et tema med plank lambrequins. Og de laced trims og kroge er altid tilgængelige, hvilket betyder at du kan samle hele sæt af dekorationer til vinduet på en gang.

Vi arbejder med enkeltpersoner og med grossister. Og hver kategori af kunder kan tilbyde gunstige betingelser for køb af dekorative strimler:

 • Vores specialister hjælper dig med gratis valg af farve og størrelse på lambrequin-remmen, et komplet sæt af pickups, en forklaring på, hvordan man hænger og hvordan man skal passe på produktet. Lederen sammen med dig beregner omkostningerne ved ordren og hjælper dig med at bestemme hvilken leveringsmetode der vil være optimal med hensyn til pris og tid.
 • Engros købere - butikker og saloner gardiner, design studios - vi tilbyder lave priser for alle produkter, ekstra rabatter med store ordrer og aktiv marketing support. For at bestille lammet lambrequins til engrospriser, bedes du kontakte vores leder via telefon. 8-800-500-10-72 eller via e-mail [email protected]

Levering af ledges og lambrequins

Vi accepterer ordrer for åbent korsetstrimmelstrimler i hele Rusland! De fleste større byer har vores udbudsordrer. Forudsat kurertilførsel af ordren til døren. Vi arbejder sammen med kendte og pålidelige transportvirksomheder samt aktivt samarbejder med Post of Russia.

Ved bestilling af gardinstænger (online butik eller via en leder) skal du angive den mest bekvemme leveringsmulighed: kurertjeneste, afhentning fra udstedelsesstedet, tjenester i det russiske post.

Betalingsordre

Vi tilbyder dig at købe en gardinstrimmel fra stof, openwork lambrequin og andre produkter fra vores fabrik til de mest overkommelige priser. Du kan betale for køb gennem banken (detaljer bliver bedt om af vores chef). For onlinebetalinger er der passende visa eller mastercard kort, betalingsterminaler i kommunikationssaloner, elektroniske tegnebøger. Kontant betaling leveres til afhentning og kurertilførsel.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.