Loftslister i indretning

For at gøre interiøret komplet og harmonisk, skal du ofte være opmærksom på forskellige baggrunde. I dag taler vi om loftslister og deres rolle inden for indretning.

Hvad er det?

Hvis du vil udfylde interiøret uden betydelige finansielle investeringer, kan du bruge støbningen. Det er et falsk panel, der kan bruges til at dekorere vægge eller lofter.

Loftslister er koncise, med et minimum af dele. Der er også multi-tiered modeller med efterligning af stucco. Sådanne paneler varierer i bredde - ved loftet er denne værdi normalt fra 2 til 20 cm.

Støbegods er velegnede til konstruktion af samlinger mellem væg og loft, hvilket giver rummet et færdigt udseende såvel som understreger den overordnede stilistiske idé af designeren. Derudover vil de hjælpe med at kombinere forskellige efterbehandling materialer i interiøret sammen.

arter

Støbematerialer kan være forskellige i struktur og tekstur. I dag produceres modeller af forskellige konfigurationer og størrelser. De er glatte, præget, efterligner gammelt stuk eller geometrisk mønster.

Sådanne paneler er fremstillet af forskellige materialer:

 • polyurethan (skumplast);
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • fra et træ;
 • fra polyfoam;
 • fra gips
 • fra marmor.

polyurethan

Denne mulighed er den mest almindelige, da polyurethan har mange fordele i forhold til andre materialer:

 • det er overkommeligt;
 • fugtbestandig (egnet til brug i badeværelset);
 • har beskyttelse mod temperaturfald
 • uhøjtidelig pleje
 • fleksibel og ikke-skrøbelig;
 • bevarer det oprindelige udseende og farve i mange år.

Polyuretan loft lister ligner gips lister. I dette tilfælde er udførelsen af ​​sådanne produkter meget højere. Dette materiale er en flydende plast, som i produktionen hældes i former og derefter behandles i en ovn. Resultatet er et slidstærk og vandtæt materiale, der ikke påvirkes af temperaturændringer.

På grund af dets plasticitet er polyurethanpladerne velegnede til afslutning af lige ujævne overflader. Sådanne lister er nemme at installere og kommer i en række forskellige formater.

PVC loftet cornice er overkommelig og nem at installere. Som regel leveres forbrugsstoffer komplet med monteringselementer. PVC lister er fastgjort med selvlukkende skruer eller andre fastgørelsesdele (det her skiller dem fra skum eller polyuretanprofiler).

Fordelene ved polyvinylchlorid som færdigmateriale er holdbarhed og modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger. Sådanne sokler er nemme at rengøre, de kan rengøres med et hvilket som helst vaskemiddel.

Skumplast

Den billigste løsning er et skum af loftbaseboard. Fordelen ved dette efterbehandlingsmateriale er den mindste vægt, på grund af hvilken støbeformen er nem at montere på en speciel lim. Nem at behandle skumpladen er indlysende - om nødvendigt kan du give stroppen den ønskede form eller længde ved hjælp af en almindelig klærkniv.

Imidlertid adskiller dette materiale sig ikke i plasticitet, hvorfor det kun kan limes udelukkende på glatte vægge (uden åbenbare fejl og dråber).

træ

Hvis væggene i rummet er glatte, er du velkommen til at vælge trædele, der betragtes som de mest miljøvenlige efterbehandlingsmuligheder. Træpaneler har længe været brugt i konstruktion, fordi først de dekorative elementer af kunstige materialer ikke blev lavet.

Træ er et smukt, sikkert og miljøvenligt materiale, men dens ulempe er, at den kun kan lægges på en perfekt flad overflade. Også dette råmateriale er kendetegnet ved dårlig fugtmodstand (under påvirkning af høj fugtighed, træet revner og revner).

En funktion ved fastgørelse af træpaneler er brugen af ​​skruer, snarere end lim. Dette komplicerer noget installationsprocessen, men for virkelige herrer er intet umuligt. Træinteriøret vil altid glæde sin ejer med et hyggeligt og "varmt" udseende.

Gips, marmor

Usædvanlige loftslister er lavet af marmor og gips. Sådanne konstruktioner er som regel dyre. De vil dekorere det luksuriøse interiør i stilarter af klassisk eller barok. Sådanne elementer anvendes også til restaurering af gamle bygninger eller oprettelse af eksklusive designprojekter.

Stucco-støbning er holdbar og sikker fra et miljømæssigt synspunkt.

Du vil kunne skabe et unikt design ved hjælp af denne dekoration, men gipset har sine ulemper:

Marmorelister har en høj kunstnerisk værdi, der understreger den sarte smag af ejeren af ​​boligen. Som regel, når du afslutter loftet, anvendes dette materiale sjældent på grund af arbejdets kompleksitet og stor vægt. Men for udsmykningen af ​​facade marmor er perfekt. Det vil give bygningen en æstetisk værdi.

Til hævede lofter

Særligt vanskeligt er processen med at installere færdige lister på strækloftet. Efter installation af et sådant lærred er det som regel nødvendigt at skjule hullerne mellem væggen og loftoverfladen. Slots størrelse afhænger af væggens krumning og kan nå 1 cm.

Loftslister og andre dekorative beklædninger af polyurethan - en god løsning på dette problem.

Baguetter (hjørne bundplader) til stræklofter er lavet af polyurethan eller polyurethanskum. Disse lette dekorative paneler bruges til ikke at deformere de hængende loftsstrukturer. Fabrikanter af hævede lofter anbefaler at undgå yderligere dekoration ved kun at bruge soklen rundt om den bærende vægs omkreds.

Anvendelsesområder

Loftslister kan bruges i kombination med forskellige efterbehandling materialer.

 • Polyvinylchloridstøbning - en passende mulighed for stræklofter.
 • Skum baguette bruges normalt i dekoration af falske lofter og suspenderede gipsplader. Det er vigtigt, at listerne kan males med loft eller vægge.
 • Skirtning af træ - en klassiker af genren. Som regel bruges de til overflader foret med træ (for eksempel i landhuse og hytter).
 • Polyurethan bundplade bruges bogstaveligt overalt. Det er især populært i design af lejligheder og boliger.
 • Et gipsstøb kan ses i museer. I den moderne version er det en temmelig dyr løsning (svært at installere).

Monteringsfunktioner

Når du vælger en lim til loftstøbning, skal du overveje det materiale, hvorfra det er lavet.

 • Til polyfoam egnet hurtig sæt sammensætning til polystyren skum eller akryl kittet.
 • Polyuretanstøbning er bedre at holde fast på væskepik eller akrylforsegling.

Før limning rengøres overfladen fra snavs. Montagelister skal starte fra hjørnerne. Monter om nødvendigt panelet med skruer.

Bemærk venligst, at de dekorative loftselementer skal klistres ind, før du vil være engageret i vægdekoration med tapet. Leddene kan derefter males over eller males med loftet.

Loft indretning - 20 billeder af de bedste ideer

Loftet er din hjemhimmel over hovedet i en lejlighed eller et hus. Det kan være tæt på dig (nogle gange selv meget), men du kan ikke nå det i et spring. Under alle omstændigheder er det godt, at det er. Hvis rummet ikke er designet i en bestemt stil, begynder de generelle ideer om loftet at sløre. Hvad skal det være? Ensidigt? Måske med tapet til maleri? Lav et loftsloft eller strækker sig stadig? Eller måske dekorere med stuck eller kunstnerisk maleri? Eller måske var det ikke, men på den gamle måde at åbne en hvidvask? Der er mange muligheder og der er ingen rigtige. Alle har deres egen himmel og deres egen loftindretning.

Nyttige! Alle nuancer om valg, design og installation af gipsplader i køkkenet

Wonder Paint

Maleri lofter - en af ​​de mest almindelige muligheder for indretning, især med lave lofter. Traditionelt udvider brugen af ​​lettere toner visuelt rummet. Maleriets proces er ganske simpel, men det forberedende arbejde kræver særlig pleje. Hvis du ikke vil have tynde revner af spindelvæv for at dæmpe dit smukke loft i et par måneder, anbefaler vi at du sætter et trowelnet på dowelsne, hvorpå et lag startgips påføres øverst.

Efter behandling med en finish, sandpapir eller mølle og påføring af en primer til bedre indstilling, kan du begynde at male overfladen. For et ensartet lag skal du bruge en rulle. Loftet bliver sjældent snavset, så du kan endda bruge en opløselig vandbaseret maling eller mere resistent akryl eller latex. I så fald vil det altid være muligt at dække problemområdet med en børste uden skade. Den færdige malede overflade kan være mat eller blank (et alternativ til dyre stræklofter), afhængigt af typen af ​​maling. For at skabe lindring anbefaler eksperter at bruge en særlig teksturmaling til jeans, filt eller metal. Generelt er overfladen, der er tilberedt og malet til maling, et rigtigt lagerhus med forskellige ideer.

Hvis du tror at en monokromatisk overflade er for kedelig, vil hvid maling som kilde og et sæt flerfarvede farver hurtigt løse dette problem. Lav to, tre, ti forskellige farver. Det kan være langsgående eller tværgående strimler eller en kombination af muligheder i form af en celle med store og små celler. For jævn symmetri har du brug for maskeringstape og bobleniveau. Du kan dekorere loftet med det nationale flag. Old British Union Jack eller stjerner og striber oprindeligt fra USA er stadig i mode. Af den måde er screen printing af tegninger et meget populært fænomen.

En børste, en rulle eller en aerosol plus en karton eller plastbase - og en unik og unik eksklusiv er skabt, sand monokromatisk og kun på en flad overflade. Det kan være sjove indskrifter, selvportrætter, blomstermønstre og så videre. Kunstmaleri på en malet overflade, som på et lærred, vil dygtigt lægge vægt på hjørnerne og området omkring lampen. Voldelige blomster eller indviklede monogrammer er gode koncepter til klassisk eller moderne. Men hvis du selv ikke ejer færdighederne i kunst, så kan gæstenes tjenester være dyre.

Decoupage

decoupage teknik bruges til at dekorere mange overflader, herunder loftet. Indsætning gips overflader er helt separate dele eller applikationer fra blade, aviser, billeder eller selv små genstande (farvede knapper, keramiske mosaikker, perler, etc.) version af den temmelig mærkelig og absolut eksklusiv. Mere egnet til avantgarden. Til langvarig brug indsatte loft åbnes med lak i flere lag. Som en klæbende basis kan anvendes akryl. Minus decoupage er besværlig arbejdsproces.

tapet

Papir, vinyl, kork, velour og silketryk. Afhængigt af destinationen (soveværelse, køkken, børn osv.) Er valget af tapet til loftet enormt.

Ikke-vævet tapet til maling med en færdig tekstur - en populær mulighed for det gennemsnitlige budget. Stormåleruller reducerer antallet af ledd med halvdelen, men belastningen øges med samme mængde, når det limes.

En person er usandsynligt at klare denne opgave kvalitativt, du har brug for mindst en assistent. Opgaven er kompliceret af den kendsgerning, at en tynd ikke-vævet basis er ret lidenskabelig for forskellige uregelmæssigheder, derfor limes de kun på en omhyggeligt forberedt overflade. Flizelin kan bruges som grundlag for yderligere udsmykning maling.

Polyuretan indretning

Luftpolyuretan (og tidligere fra de besværlige gips) lister, buer og stuckaturer, der efterligner paladset luksus, er fast i trenden og bruges selv i små lejligheder.

For at skabe en lettelse konvexitet og volumen, er det nødvendigt at vælge hjørner eller base af lysekronen pænt og uden fanatisme, ellers kan loftet "redone" den yndefulde indretning selv med en stor firkant.

Blomster eller flerfarvet håndlavet sammensætning kan genopfriske monotoni af sådanne elementer.

Limlofter

Polyuretan eller polystyren kvadrater og rektangler er en god mulighed for en kompleks overflade og et alternativ til hængende eller stræklofter. Selv en nybegynder kan håndtere grundlæggende installation med påføring af klæbemiddel eller kit. Sømene mellem pladerne gnides også med kitt. Materialet er let og godt skåret.

Det er også værd at bemærke lydisoleringskvaliteten af ​​sådanne plader. En stor ulempe er farveforbrændingen, når den udsættes for direkte sollys, men det er ret nemt at løse situationen ved blot at dække pladerne med flere lag akrylmaling. Det anbefales at limme laminerede fliser med forbedrede egenskaber af fugtbestandighed i køkken og badeværelse. Hver celle kan blive et springbræt til kunstmaleri eller skærmtegning.

Suspenderede lofter

Om nedhængte lofter kan tale uendeligt. Deres utvivlsomme fordele er den elegante skjuling af elektrisk kommunikation, arrangementet af indbygget spotbelysning og et æstetisk udseende.

Blandt manglerne: dyr installation og "fortærende" fra 20 til 30 cm. Af loftet eller endnu mere. Der er: kassette (lægning tynde rektangulære metal kassetter), batten (plast, aluminium eller metal lameller) og populære gipsplader lofter. Og hvis de to første valgmuligheder hovedsageligt anvendes i kontor- eller industrilokaler, giver et ophængt loft lavet af gipsplader (konventionelt eller fugtbestandigt) mange muligheder for at skabe næsten enhver lettelse. Ved hjælp af forskellige mønstre kan du udstyre multi-level design af glatte, konvekse, konkave og andre geometriske teksturer og gøre en dekorativ belysning, forsænket i nicherne omkring omkredsen. Teknologien til montering af gipsplader lofter er en uhyret og multi-trin proces. Fra fastgørelsen af ​​rammen af ​​metalprofiler til klæbningen af ​​pladerne af gipsplader med glasfiber (for at undgå revner) efterfulgt af plastering og maling.

Stræklofter

Fleksibel vinylfilm skjuler ikke blot loftfejlene, men er også en trendindretning af boligområder, især designløsningen i form af en stjerneklar himmel med anvendelse af punkt fosforholdige punkter og stjerner.

Stræklofterne kan være matte eller blanke, med et indbygget lyssystem eller arrangement af en central lysekrone. Du kan også vælge flerfarvede udskrifter eller hente en almindelig version.

Alle er holdbare og modstandsdygtige mod temperaturændringer. Imidlertid er processen med vask og rengøring af sådanne lofter ret specifik og kræver visse færdigheder. Også udeladelse af prisen er det værd at nævne den svage mekaniske beskyttelse. For nylig er kombinationen af ​​krøllede gipsplader (hjørnesoner eller øer) og en strækfilm meget populær.

Dekorativ strimmel til taggulv (11 billeder)

Moderne gardinskinner har en temmelig varieret konfiguration og er selv en indretning. Udvalget af dekorative loftkorn er repræsenteret af en række modeller - med efterligning af naturlige materialer, udskæring, stuccoformning, indlæg, usædvanlig form eller maling. Men hvis du virkelig ønsker at dekorere vinduesåbningen og hele indretningen som helhed, kan du altid skabe en individuel dekoration til taggrene. For at gøre dette, brug en bred vifte af materialer - bånd, lameller, dekorative blomster, applikationer og meget mere. I denne artikel vil vi tale om de forskellige versioner af den originale udsmykning af vinduesrummet.

Idéer til udsmykning

Moderne dekorative materialer er utroligt forskellige, fordi mulighederne for dekoration af gardiner er gode, du kan næppe dække dem alle i en artikel. Vi vil dog fortælle dig om de grundlæggende og enkle teknikker, der bruges til at designe et konceptuelt interiør. At kende disse teknikker, kan du nemt improvisere, og selv oprette en original smykker til cornice selv.

Ennoble vinduet rum er helt muligt alene, uden at tiltrække designere. Du kan bruge færdige løsninger eller lave smykker selv. Dette er en meget god dekorationsmulighed, hvis du uden succes købte en cornice og det passer ikke under hovedindretningen. At købe en ny model er dyrere, her og i sådanne tilfælde giver de sig til forskellige dekorationer. Tross alt er dekorative strimler og bånd meget billigere, og interiøret kan også indrettes meget mere interessant. Også denne type finish hjælper med at opdatere udseendet af den gamle cornice. Det sker trods alt, at suspensioner for gardiner ifølge de tekniske egenskaber stadig kan tjene og tjene, og udseendet mister sin præsentation, i så fald sparer forsendelsesindretningen situationen.

motorhjelm

Emhætten er et dekorativt bånd til et loftet af plastik. De sælger den i ruller med en maksimal længde på 60 m. Den nemmeste og mest overkommelige måde at dekorere en cornice på er at lime eller fastgøre båndet til en speciel lås. Denne mulighed er perfekt til baguette modeller med en glat frontdel. Dekorative bånd til bjergene kan have et ret forskelligartet udseende - efterligne træ eller sten, marmor, udskæring, dekoreret med ornamenter mv.

Dekorative trimmer

En anden måde at dekorere et vinduesåbning på er en dekorativ stribe til taggennemskinner. I dag er modstående paneler af plast og stof de mest populære. Nogle typer af taggrunde er allerede forberedt til installation af en forskellig indretning. Under fremstillingen fremstilles specielle riller, hvor de fleksible strimler af plast og andre materialer fastgøres.

Stoffet strimmel er også ret praktisk i installationen. Den er vedhæftet med følgende muligheder:

 • Ved hjælp af dobbeltsidet tape, der er limet til bunden med den ene side, og en dekorativ strimmel er fastgjort til den anden.
 • Velcro fastgøring - denne mount består af to komponenter - den ene har plastløkker, den anden - bløde kroge.

Tip! Ved hjælp af den anden metode - en velcro fastgøring, er det nok ikke bare at fastholde baren, men også fjerne den til rengøring eller udskiftning. Dobbeltsidet tape har undertiden for meget vedhæftning, hvorfor det undertiden er problematisk at rive den indsatte stang uden at beskadige den.

 • tykt stof, der holder formen godt
 • en stencil, som du også kan lave selv
 • neglesaks med afrundede kanter,
 • loddejern med en fin spids til at skære og smelte stoffet på samme tid,
 • dampjern
 • og fastgørelserne selv - tape eller velcro.

For at komme i gang skal du vælge dit yndlingsmønster, udskrive og lave en stencil. Efter brug af et stencil overføringsmønster på stoffet. Hvis du tog et syntetisk stof, så er det bedre at skære det med et loddejern, hvis det er naturligt - med neglesaks. Princippet om montering af en sådan rem er den samme som de købte modeller.

maleri

Den hurtigste og billigste mulighed for at dekorere en cornice er at male det for at matche gardinerne. Denne ide er perfekt til omdannelse af metal- eller træstænger samt baguette. For at gøre dette skal du først smøre overfladen med et fint slibemiddel, så maling holder sig bedre og ikke skræller af. Du skal også behandle overfladen med en primer.

Nu kan du male cornice i den ønskede farve. Dette kan gøres med akryl maling eller spray maling. Når hovedbakgrunden er angivet, kan du anvende tegningen, for hånd eller gennem en stencil. Efter fuldstændig tørring er alt dækket af en fastgørende gennemsigtig lak. Denne udsmykningsmetode gør det ikke kun muligt at komplementere interiøret med en spektakulær detalje, men også at korrigere rummets geometri. Når tagene og gardinerne har samme farve, gør dette visuelt rummet højere.

Wooden og plastic baguettes er bedst malet antik eller overdækket med guldblad. En god ide at bruge maling med usædvanlige effekter, der efterligner forskellige teksturer: craquelure, velour, læder, metallisk, perlemor osv.

Hvis du er en kreativ person, giver malingen et bredt felt til eksperimentering. Og den anstrengte indsats vil bestemt blive belønnet, fordi en sådan udsmykning vil bringe de originale noter til ethvert interiør.

At klæbe

Blomst dekoration

Kunstige blomster, forskellige creepers og andre kunstige vinstokke er en vidunderlig ide at dekorere loftlister. Kunstige plante kviste er fastgjort til tagskægget med klip eller dekorative klip.

Hårde Lambrequins

Lambrequins er en klassisk metode til at dekorere en cornice. Ofte er de allerede med i gardinet med gardiner, men det er ikke altid originalt. Under alle omstændigheder kan du altid oprette din egen sammensætning. Lambrequin, skabt for hånd, vil helt sikkert blive højdepunktet i interiøret.

Du kan skabe en spektakulær udsmykning af cornice ved hjælp af openwork lambrequins. De sælges i ruller, der er forskellige bredder, du kan altid købe den nødvendige optagelse. Der er også lambrequins og strengt ved åbningen af ​​standardlængden. Farveområdet af dem er ikke meget bredt, men er valgt til alle stilarter, så du kan altid finde en passende model.

Figurer og tilbehør

En ekstraordinær ide at dekorere loftet cornice er at vedhæfte forskellige figurer eller legetøj til det. Se effektivt sommerfugle, fugle, tæer, bier. Valget af sådant tilbehør er ret omfattende, det er en række dyr, dansere, eventyrkarakterer.

Sådanne tilbehør kan købes færdigfremstillede eller fremstilles uafhængigt, skåret ud af pap eller spændt fra perler mv. Kreative mennesker vil finde en masse måder at skabe en sådan indretning på egen hånd.

At skabe en cornice er en fascinerende og kreativ proces. Her kan du købe færdige muligheder eller vise kreativitet. Det vigtigste - overdrive det ikke, indretningen bør ikke være for meget. Det er vigtigt at overveje farvernes kompatibilitet, størrelsen af ​​tagskæggene, loftets højde. Hvis rummet er lavt, kan du ikke bruge for frilly og volumen trim, det er bedre at vælge farven for at matche gardinerne for visuelt at gøre rummet højere. I værelser med højt til loftet til eksperimentering mere.

Træimitation: Træbjælker og bjælker til indretning

Dekorative træbjælker af polyurethan til brug i indretning.

Imiteret træ - en ny serie i dekorative produkter lavet af polyurethanskum. Inden for rammerne af dekorative bjælker og planker, dækket af en særlig maling, under efterligning af træbjælker.

PUF-træimitation bruges ofte til indretning og anbefales ikke til udendørs brug, da emballeret farvning ikke giver mulighed for konstant udsættelse for direkte UV-stråler.

For at bruge bjælker som en bindingsværksvirksomhed på facaderne af huse, brug et udvalg af facade lister.

Bjælker og træplanker af polyurethanskum giver dig mulighed for at designe indretningen af ​​huset i en individuel stil; bjælker sprunget på loftet fjerne eventuelle uregelmæssigheder lavet under konstruktionen.

Sortimentet og typerne af dekorative elementer:

Dekorative bjælker.

Dekorativ stråle B-001/2 "Rustik"
 • Bredde: 90 mm
 • Højde: 60 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 870 rubler / stykke
L = 3000 mm 1300 rubler / stykke
L = 4.000 mm 1.740 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-002/2 "Moderne"
 • Bredde: 120 mm
 • Højde: 120 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1130 rubler / stykke
L = 3000 mm 1690 rubler / stykke
L = 4000 mm 2250 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-002/2 "Rustik"
 • Bredde: 120 mm
 • Højde: 120 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1130 rubler / stykke
L = 3000 mm 1690 rubler / stykke
L = 4000 mm 2250 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-003/2 "Moderne"
 • Bredde: 190 mm
 • Højde: 170 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1980 gnid / stykke
L = 3000 mm 2370 rubler / stykke
L = 4000 mm 3160 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-004/2 "Rustik"
 • Bredde: 200 mm
 • Højde: 130 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1580 rubler / stykke
L = 3000 mm 2370 rubler / stykke
L = 4000 mm 3160 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-005/2 "Rustik"
 • Bredde: 150 mm
 • Højde: 130 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1440 rubler / stykke
L = 3000 mm 2150 rubler / stykke
L = 4000 mm 2850 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-007/2 "Rustik"
 • Bredde: 190 mm
 • Højde: 170 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 1920 gnid / stykke
L = 3000 mm 2880 rubler / stykke
L = 4000 mm 3840 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt
Dekorativ stråle B-008/2 "Moderne"
 • Bredde: 250 mm
 • Højde: 150 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 2320 rubler / stykke
L = 3000 mm 3340 rubler / stykke
L = 4000 mm 4470 rubler / stykke

 • til dekorativt element
 • til udsmykning af loftet
 • at skabe caissons
 • til tværgående bjælker i loftet
 • under tagplade sæt

Dekorative plader.

Dekorativt bord D-001/2
 • Bredde: 90 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 370 rubler / stykke
L = 3000 mm 510 rubler / stykke
L = 4000 mm 680 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger
Dekorativt bord D-002/2
 • Bredde: 120 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 450 rubler / stykke
L = 3000 mm 630 rubler / stykke
L = 4000 mm 840 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger
Dekorativt bord D-003/2
 • Bredde: 190 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 740 rubler / stykke
L = 3000 mm 1060 rubler / stykke
L = 4000 mm 1450 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger
Dekorativt bord D-004/2
 • Bredde: 200 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 760 rubler / stykke
L = 3000 mm 1140 rubler / stykke
L = 4000 mm 1520 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger
Dekorativt bord D-005/2
 • Bredde: 150 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 570 rubler / stykke
L = 3000 mm 770 rubler / stykke
L = 4000 mm 980 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger
Dekorativt bord D-008/2
 • Bredde: 250 mm
 • Højde: 20 mm
 • Længde: 2000, 3000, 4000 mm

PRIS:
L = 2000 mm 810 rubler / stykke
L = 3000 mm 1210 rubler / stykke
L = 4000 mm 1610 rubler / stykke

 • dekorative ramme
 • foringsrør
 • vindueskråning
 • loftstråle i interiøret
 • del af caissons
 • dekorative element
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • loft dekoration
 • skråninger

Dekorativ konsol.

Console KS-001
 • Højde: 110 mm
 • Bredde: 90 mm
 • Tykkelse: 65 mm
 • adgang til andre elementer
 • dekorative element
 • dekorative element ved docking dekorative bjælker og planker i en vinkel på 90g.
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker
Console KS-002
 • Højde: 135 mm
 • Bredde: 115 mm
 • Tykkelse: 110mm
 • adgang til andre elementer
 • dekorative element
 • dekorative element ved docking dekorative bjælker og planker i en vinkel på 90g.
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker
Console KS-003
 • Højde: 240 mm
 • Bredde: 190 mm
 • Tykkelse: 170 mm
 • adgang til andre elementer
 • dekorative element
 • dekorative element ved docking dekorative bjælker og planker i en vinkel på 90g.
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker
Console KS-004
 • Højde: 610 mm
 • Bredde: 90 mm
 • Tykkelse: 194 mm
 • adgang til andre elementer
 • dekorative element
 • dekorative element ved docking dekorative bjælker og planker i en vinkel på 90g.
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker

Dekorative produkter til bjælker.

Bæltet
 • Bredde: 40 mm
 • Længde: 1000 mm
 • Nitternes farve: "sølv" og "kobber"
 • overlays for sammenføjning af sømme
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker
beslag
 • Bredde: 90 mm
 • Længde: 90 mm
 • Højde: 60 mm
 • Nitternes farve: "sølv" og "kobber"
 • overlays for sammenføjning af sømme
 • som et selvstændigt dekorativt element i indretningen
 • dekorative element på leddene af dekorative bjælker
 • dekorative element på leddene af bjælker og planker

Loft dekoration (41 billeder): design muligheder på loftet, i rammen hus og by lejlighed, dekorative elementer

Udsmykning af loftet med egne hænder frembyder ikke særlige vanskeligheder. Det er kun vigtigt at forestille sig de mange moderne materialer, der tilbydes af moderne industri. Vi vil gerne dele nogle ideer med dig.

Vores mål er at gøre loftet smukt og usædvanligt. Lad os prøve at vælge de rigtige materialer og gøre det selv.

Hvad er det

Og faktisk, hvad menes med udtrykket "udsmykning af lofter"?

Ordet kommer fra den latinske dekoro, hvilket betyder beskaffenhed, anstændighed. I øjeblikket refererer udtrykket til kombinationen af ​​kunstneriske midler. Enkelt sagt er vores mål at gøre loftet smukt.

Det er fra disse stillinger, at vi vil undersøge problemerne med typiske lofter i private huse og bylejligheder.

Loftsproblemer

Spørgsmålet i sig selv indebærer, at indbyggerne i den nuværende tilstand af loftet ikke kan lide noget. Hvad præcist? Hvilke problemer kan gøre dig seriøst engageret i designforskning og renovering af værelset?

 • Overfladefejl. Gipset smuldrer til sidst og revner. Processen er forbundet med udsving i temperatur og fugtighed, med krympning derhjemme, og nogle gange med manglende overholdelse af dens sammensætning af bygherrer.
 • Højdeforskelle. Forstærket betonplader, desværre, stables ofte med en betydelig forskel på niveauet. Forskelle når nogle gange 10-15 centimeter. Dette er et ærligt ægteskab; men da et sådant hus er blevet vedtaget og besat, er problemet at blive udsat for boligejere.
 • Afvigelser fra vandret. Lofter med mærkbar hældning findes i private huse og i familiehuse. Vi taler ikke om loftet: det handler om lofterne, som skal være vandrette. Men det fungerede ikke...

Ujævne lofter - et fælles problem med boligbyggeri. Men ikke kun indenlandske.

 • Trægulve i private huse skal også indrettes. Brædderne, der ligger på bjælkerne, ofte ikke planede, er ikke den bedste dekoration af overfladen over hovedet.

Bemærk: Skrånende mansardlofter og vandrette bjælker skal også indrettes; Imidlertid skjuler den dekorative overflade som regel ikke pladerne, men et lag af skumplast eller dampspærre over mineraluld.

 • Endelig ønsker man ofte bare at opdatere rummets design. En glat hvid overflade belagt med lime eller vandbaseret maling bliver hurtigt kedeligt.

Loft design muligheder

loftsrum

Det er givet: der er isolering mellem bjælkerne; overhead - vandrette bjælker. Hvordan til at dekorere loftet i dette tilfælde?

Populære ideer til loftet tre.

 • Gipsvæg eller krydsfiner sættes langs spærrene. Vandrette bjælker forbliver under niveauet af et skrånende eller vandret loft og er malet i mørke farver; Overfladen af ​​loftet efter primeren er malet med lysemulsionsmaling.

Mørke bjælker skiller sig ud mod de hvide vægge.

 • Rummet mellem bjælkerne syes med træklapbræt. Både hun og bjælkerne er lakeret eller gennemblødt med antiseptiske og hydrofobe jordbund. Som følge heraf får vi et helt træloft med bevarelse af den originale overfladetekstur.
 • Det foregående scenario ændres: både vægpanel og bjælker er malet med en lys gennemskinnelig maling. Træets tekstur er synlig; Men lyse farver gør rummet visuelt højere. Desuden vil den malede overflade, i modsætning til lakeret træ, ikke mørkere i lyset.

Det er nemt at se, at træbjælkerne i loftet i alle tre tilfælde forbliver åbne. En fin tilføjelse til loftet med loftet vil være antikke lysekroner ophængt fra bjælker.

De er matchet med tonen: mørke lysekroner matcher de mørkfarvede bjælker på en lys baggrund; for umalet træforing er det bedre at tage en lysekrone med elementer af let træ.

En lysekrone suspenderet fra en stråle skal passe i stilen på rummet.

Endelig er malet foring det mest demokratiske: Moderne designlamper og overlejrede LED- eller fluorescerende lamper passer ind i dette design.

Loft ramme hus

Alle de scenarier, der er beskrevet for loftet, gælder også for et privat hus, hvor gulvet på loftet, loftet eller anden etage er lagt på bjælkerne. Dekorerende loftsbjælker er også ikke forskellige: de kan males i farven på et lyst loft, i en kontrastfarve eller bevare den naturlige farve og tekstur.

I nogle tilfælde er udkastet til loft syet til bjælkerne nedenfor. Hvordan gør man det i denne sag?

 • Et et-niveau gipsplankloft er en af ​​de enkleste løsninger. Hvis det hårde loft ikke har udtalt uregelmæssigheder, kan gipsvæggen hemmed til det uden kasser; Sømene mellem arkene er nødvendigvis forbundet med papirtape. Ellers maksimalt et år senere bliver loftet dekoreret med revner.

Gipsvæggen kan hemmed lige til det hårde loft.

 • Lige simpelt er arkiveringen af ​​et dekorativt loft lavet af polyvinylchloridvægspaneler. De er fastgjort til kassen i trin på 50-60 centimeter eller direkte til det grove loft. Længden af ​​loftet er trimmet med en loftsplint.

Bemærk: Glatte eller matte PVC-paneler ser godt ud som en arkivering mellem bjælker af kontrastfarve.

 • Træforing kan hemmed og på udkastet loft. Trælofter og vægge ser mest organisk ud i et privat hus fra en log eller en bar.
 • Endelig anvendes det nedhængte loft ofte i værelser med en kold loftsrum eller et simpelt lean til tag uden et loft. Ud over de dekorative egenskaber giver loftet af PVC-film fremragende dampbarriere, hvilket forhindrer opsamling af fugtisolering.

Strekak i et privat hus - ikke kun et element i indretningen, men også en ekstra dampspærre.

Selvfølgelig forhindrer det teoretisk ingenting i brug af en kassette eller slattedækt som en dekorativ overflade. Men deres brug er sjældent praktiseret. Og på grund af det faktum, at de væsentligt reducerer højden af ​​rummet, og på grund af stilen fremmede til træhuset.

By lejlighed

Hvad er loftets egenskaber i en typisk bylejlighed?

 • Overlapningsmateriale er sædvanligvis armeret beton. For at vedhæfte enhver suspenderet struktur skal der være et slag. Desuden kan vi ikke bekymre os om isolering, hydro- og dampbarriere.
 • I de fleste tilfælde vil rummets højde være en begrænsende faktor. Loft højde i nye bygninger, som regel omkring 2,7 meter; Men lofter 250 centimeter højt i gamle huse er meget mere almindelige.

Udsmykning af et sådant loft bør ikke omfatte overordnede ophængte konstruktioner med en afstand langt fra loftet.

Hvilke ideer kan implementeres under sådanne forhold? Hvordan til at dekorere loftet i stuen eller soveværelset af en by lejlighed?

træ

Efterbehandling loftet under træet vil give soveværelset loftet et meget mere behageligt udseende, der skaber en følelse af varme og sikkerhed. Jeg vil gerne være forsigtig med brugen af ​​polyvinylchloridplader, der efterligner træets konsistens: de ser unaturlige ud.

Hvis vi skal færdiggøre loftet under et træ, så skal du bruge en ægte trævægspanel eller blokhus. Et kompromis valg kan være paneler lavet af MDF, imiterer ikke kun udseendet, men også relief relief tekstur af træ.

Bemærk venligst: Denne løsning er kun beregnet til tørre værelser. Presset hardboard svulmer ved høj luftfugtighed og taber et attraktivt udseende.

Monteret på loftet beklædning eller paneler kan på en træ kasse fra en bar størrelse på 30x30 centimeter. Trinet af kasser er ca. 50-60 centimeter.

Det ligner et loft trimmet med naturligt træ.

PVC paneler

Glatte PVC paneler, der ikke forsøger at efterligne andre materialer, er et godt valg for en bylejlighed. Et simpelt blankt loft er ekstremt nemt at montere; samlingerne mellem den og væggene og her er maskeret af loftsplinten.

Det ville være en god idé at kombinere paneler med kontrast eller bare forskellige farver på loftet. På denne måde vil du komme væk fra begrebet det irriterende monokromt loft Desuden tillader den kontrasterende overflade ikke at forsøge at justere loftet. Mindre uregelmæssigheder, sådan farvning skjuler.

Fler niveau loft med skjult belysning

Afhængige lofter med stor plads mellem deres overflade og loftet i en bylejlighed er uønskede. Der er dog et smuthul, der giver dig mulighed for at skabe et flertallet loft med skjult belysning uden at reducere den nyttige afstand til loftet.

En gipskasse er monteret rundt om rummet. Det er i det, at ledninger er opdrættet og indlejrede spotlights er monteret; Desuden kan nicher ved kanten af ​​kassen skjule LED-strimler eller fluorescerende lamper.

De vil fremhæve midten af ​​rummet, hvor loftet er et pudset og pudset loft. Som følge heraf vil loftet i midten ikke miste højden; de skjulte lys gør det til at virke endnu højere end det faktisk er.

Her blev loftet ikke nivelleret: i en mindste afstand fra loftet i midten af ​​rummet blev et blankt PVC filmark strækket.

klud

Hvordan til at dekorere et ujævnt loft med en klud med egne hænder?

Den traditionelle måde at holde stoffet på som tapet er klart ikke egnet: loftet har store uregelmæssigheder, husk?

Imidlertid er løsningen enkel:

 • En plade er monteret i loftet - en træramme ifølge størrelsen af ​​den defekte del af loftet. I små rum er det muligt at samle en ramme omkring rummets omkreds; dog i den samlede stue stof uundgåeligt sags under sin egen vægt.
 • På tavlen er strakt stof. Den er fastgjort af en almindelig møbler hæftemaskine; Til maskering af stoffets kanter hjælper det dekorative beklædning af det profilerede træ eller en almindelig loftsplint.

Sommetider er stoffet forsætligt efterladt slap. Udseendet af et sådant loft er endnu mere usædvanligt.

Elementer af indretning

Forvisser læseren listen over dekorative genstande, der sælges som dekoration til loftet, og væggene støder op til det for at være nyttige.

 • Loftsstifter er lavet af træ, polyurethan og polystyrenskum. De maskerer forbindelsen af ​​loftet med vægge, skjuler dens defekter og afrunder retvinkler.

Loftslister kan være meget brede og har et meget komplekst mønster.

 • Dekorative tagstænger til skjult belysning monteret på et dusin centimeter under loftet. I dem holder LED-båndet sig indenfor, usynlige nedenunder.
 • Grænser og lister deler den øverste del af væggen malet i takets tone og den nederste del indsættes med tapet. Dette design gør rummet til at virke højere.
 • Loftstik er monteret over lysekronen eller anden loftslampe.
 • Montering af dekorative overliggende bjælker, der efterligner loftet på et træhus i en almindelig bylejlighed.

Før os er en almindelig bylejlighed. Bjælker - bare en efterligning.

konklusion


Selvfølgelig har vi kun beskrevet en lille del af måderne til at dekorere loftet med egne hænder for at gøre det smukt og usædvanligt. Generelt kan du selv opfinde designmuligheder baseret på de materialer til din rådighed. Succeser i reparation!

Loft dekoration

Loft indretning er et vigtigt aspekt af indretningen, hvilket gør værelset hyggeligt og attraktivt. I nogle tilfælde vil en person have en hånd i at skabe det originale billede af sit hjem. Derfor kan du selv dekorere loftet. I dag er der mange muligheder for at dekorere loftet.

Falshbalki

Visse interiørdesigner - hytter, land, grunge, gotiske mv. - kræver tilstedeværelse af bjælker i loftet. Moderne blandede stilarter har absorberet indretningselementerne i forskellige stilarter. Nu benyttes bjælker rutinemæssigt af designere og dekoratører til indretning. Tidligere ligger opgaver nemmest på bjælkerne - disse elementer holdt loftet på sig selv. Bjælker udfører udelukkende en dekorativ funktion, derfor er det ikke altid tilrådeligt at dekorere loftet med massive eg eller bøgstænger af økonomiske årsager.

Dekorative loftsbjælker med belysning

Et eksempel på dekoration af bjælker på loftet

Nu designere aktivt bruger gips, polyurethan og skum bjælker. De er ikke modtagelige til at indlæse lofter og kaldes derfor falske bjælker. Men ved hjælp af maling eller finer giver de skygge og tekstur af ethvert naturligt træ.

Montering af træ dekorative bjælker

Dekorative bjælker i loftet

Træbjælker i loftet - et stilfuldt element i boligindretningen, der fremhæver rummets rummelighed og i nogle tilfælde bærer den funktionelle belastning. Læs mere i denne artikel.

klud

En interessant mulighed for dekorative loft dekoration er draperi stof. Brug af stof skaber komfort og bringer harmoni til interiøret.

Stofbeklædning

Denne færdiggørelsesmetode anvendes i indretning på grund af en række fordele.

 1. Processen med at installere stoffet kræver ikke konstruktionskompetencer.
 2. Matteren godt skjuler forskellige fejl i loftet.
 3. For draperi behøver ikke at udføre grundlæggende efterbehandling, fordi stoffet er fastgjort ved kanten af ​​rummet.
 4. På loftet kan du lægge elektriske ledninger og anden kommunikation - stoffet vil skjule alt.
 5. Draperi - en nem og behagelig måde at dekorere.
 6. Hvis det er nødvendigt, er kludens klud meget let at fjerne. Praktisk til reparation af kommunikation og ledninger i loftet.
 7. Tekstilloftet er næsten umuligt at beskadige. Mindre skader på det vil ikke være synlige.

Ulemperne omfatter et højt niveau af absorption af lugt og lav modstand over for vådt miljø.

Tekstildugen er et ideelt materiale til skabelse af originale designeffekter. Men de skal svare til det indre af det rum, hvor draperingen vil blive lavet med stoffet.

Tekstilloftet har mange variationer. Det kan f.eks. Ske i form af et telt eller i bølger. Stretching materiale fra væggene til midten giver dig mulighed for at bringe individuelle ideer til liv eller bruge konventionelle metoder til at installere et stof loft.

Stofbeklædning

De vigtigste typer stof til drapering

Til afslutning af et loftsbelægning anvendes 6 hovedtyper stof.

 1. Jacquard. Bruges til at opnå indendørs komfort. Det har et præsentabelt udseende.
 2. Len. Fra dette stof er forureningen let fjernet. Ved installation strækker sagen sig ikke, over tid synker ikke.
 3. Bomuld. Opretter en atmosfære af ro på værelset.

Stof loft indretning

Kunstig silke loftsdragt

Dekorative gips

Loftet kan dekoreres med dekorative teksturerede gips. Den består af specielle elementer, der skaber forskellige reliefs i processen med at anvende til loftet. Når den tørrer, kan den males i enhver farve. Det er tilrådeligt at bruge denne type indretning, hvis loftet er ujævnt, fordi det ikke kun vil dekorere boligen, men vil endda ud det buede loft.

Dekorativt gips kan bruges i lave rum, fordi det ikke visuelt reducerer loftets højde. Gips er ofte kombineret med andre materialer for at skabe efterligninger af naturlige materialer (granit, marmor, nacre).

Dekorative loftsgips

Korrekt udvalgt dekorativt gips i loftet hjælper med at give indre af rummet en unik stil og elegance.

Ruller til dekorativt gipsloft

Video - Loft dekoration med dekorative gips

støbning

En ret almindelig type reparations- og udsmykning er færdiggørelsen af ​​stucco lofter. I arsenalen af ​​designtjenester har stucco-støbning altid været besat og indtager et hæderligt sted. Dette skyldes massen af ​​de fordele, som denne type dekorative loft har.

Stucco på loftet

Blandt dem er:

 • muligheden for restaurering eller udskiftning af beskadigede elementer i sammensætningen af ​​stucco
 • skjule fejl i loftet og leddene i loftet dækker ved hjælp af fragmenter af lister;
 • Den visuelle appel af denne type dekoration (ved hjælp af baguetter, rosettes, caissons, kan du oprette forskellige dekorative kompositioner i loftet);
 • evnen til at fremhæve fordelene ved rummet, ændre sin visuelle opfattelse;
 • holdbarhed.

Stucco støbning på loftet af skum

Fretwork hjælper med hurtigt at omdanne ethvert værelse, gør det attraktivt og præsentabelt.

Stucco på loftet

Geometriske stukkemønstre, fliser, der efterligner sten eller blomstermotiver, dækker ikke blot loftet, men giver dig også mulighed for visuelt at justere rummets proportioner, fokusere på lysekronen eller vægindretningen. Læs mere her.

Kunstmaleri

Ved hjælp af kunstnerisk maleri kan du skabe et dejligt interiør i hjemmet. Tidligere var det nødvendigt at kalde en mesterkunstner til tegninger til loftet, men nu er der mange teknikker og materialer, der giver dig mulighed for selvstændigt at udføre kunstmaleri på loftet.

Stencils er specielle former, der gør det muligt at sætte loftet på næsten ethvert mønster. De kan købes eller fremstilles selvstændigt. Stencils er fastgjort til loftets overflade ved hjælp af tape og derefter malet med udvalgte maling. De vigtigste faser af arbejdet med stencilen er angivet nedenfor.

Skæremønster til stencil: 1 - broer; 2 - runde element af tegningen (lavet af stansen); 3 - skære mønstre med en kniv

Direkte stencil og tegning opnået med den

Omvendt stencil og tegning opnået med den

Tegning billeder på loftet gennem en stencil

Hvis du ikke har tid til at knuse rundt med stencils, kan du købe færdige vinyl klistermærker, der nemt lime til ubeskadigede overflader.

Men der er enkle teknikker, hvormed du kan genskabe et fuldt udført kunstnerisk maleri på loftet.

Lav en efterligning af skyer på loftet

En meget interessant måde at dekorere et loft på er efterligning af skyer. En sådan indretning kan realiseres ved hjælp af maling og en sædvanlig svamp. At dekorere loftet på denne måde er bedre i små værelser, fordi denne proces er ret tidskrævende. Du har brug for mange farver af forskellig oprindelse og farver, men det endelige resultat vil glæde dig - rummet får et uovertruffen look.

Kunstnerisk efterligning af skyer i loftet

Det er ønskeligt at starte arbejde fra midten af ​​rummet. Hvis du ikke har tilstrækkelig styrke til at skabe et overskyet loft i rummet, kan du vedlægge den færdige del i en cirkel midt i rummet, du får effekten af ​​et rundt vindue med udsigt over himlen. Den anden mulighed - hvide skyer samledes kun på det sted, hvor du begyndte at tegne dem, og resten af ​​rummet er en klar himmel. Under alle omstændigheder er det værd at forsøge at gennemføre denne utrolige idé.

For at skabe et "overskyet" loft skal du:

 • pensel;
 • flere tanke til maling fortynding;
 • bred rulle;
 • mat akryl glasur;
 • akvamarin og grå akryl maling;
 • emulsion hvid mat maling;
 • mat lyseblå emulsionsmaling (du skal købe den med forventning om hele loftet).

Loftet skal være kvalitetsgipset og rengøres.

Trin 1. På en ren loftsoverflade anbring en lyseblå maling med en rulle.

Trin 2. I lige store mængder blandes den hvide maling med varmt vand. Påfør blandingen til en svamp. Påfør med en svamp (selvom du kan bruge en pensel) skyerne med blide frie bevægelser. Ved kanterne af skyerne tilføjes noget hvid maling, så de (skyerne) visuelt ser tættere ud.

Sæt hvid maling på en lyseblå overflade

Trin 3. Tilsæt akvamarin maling på forskellige steder med blide svamp bevægelser. Dette er nødvendigt for at vise hvidheden på forskellige steder.

Trin 4. Svamp lidt mere hvid maling på skyerne for at skabe tætheden og mætningen af ​​skyerne. Påfør forskellige malinger i flere lag. Så du kan opnå dybden af ​​billedet.

Kunst loftmaleri

Skyer tager form

Trin 5. Let arbejde med en svamp med hvid maling på den side, hvorfra solen skal skinne på skyerne. Grå - hvor der ikke er nogen sol.

Behandling af den "solrige" side af skyerne

Trin 6. Tilføje nogle flere lag maling, men se, at de er tynde og ikke male over det foregående billede.

Trin 7. Skyernes kanter fremhæver igen med hvide toner og dækker forsigtigt alt med akrylglasur.

Efterligning af skyer i loftet er klar

En anden mulighed - maler loftet med lysende maling

Med denne metode kan du skabe en smuk loftsdekoration med maling. Dette er den perfekte måde at skabe et eksklusivt interiør i dit hjem.

Teknologi fremstiller skyer af uld på loftet

Håndlavede skyer kan hænges fra loftet ved hjælp af tråde eller tovværk.

Cotton clouds gør det selv

Loft decoupage med papir

Decoupage er en specifik teknik til udsmykning af forskellige overflader. Denne metode bruges ofte til afslutning af lofter og består i at tegne på overfladen af ​​forskellige mønstre lavet af aviser, magasiner, kalendere, fotografier. Når du vælger denne mulighed, vil ejeren af ​​rummet have et bredt felt til eksperimenter.

Den største fordel ved denne teknik er eksklusivitet. I de fleste tilfælde er decoupage muligt helt igen, især hvis det var gjort alene, fordi alle elementer i udsmykningen vælges af en person efter personlige præferencer. Ulempen er den omhyggelige efterbehandling proces.

Loft dekoration kan være fuld eller delvis. Med henblik på langvarig drift er den færdige indretning dækket af flere lag akryllak.

Uafhængigt decoupage loftpapir

Hvordan man kan dekorere applikationer fra individuelle billeder eller deres kompositioner? Først skal du forberede alle nødvendige værktøjer og materialer.

Disse omfatter:

 • akryl lak;
 • PVA lim;
 • søm saks;
 • printer;
 • bøger;
 • ren klud;
 • syntetiske børster;
 • farvepapir;
 • avis;
 • spatel;
 • børste til fjernelse af gammel maling;
 • kit;
 • primer;
 • maling;
 • en blyant.

Tabel. Stadier selv decoupage loft.

Akryl matt lak

På denne måde kan du helt lim ind over loftet med sorte og hvide sider fra aviser, blade, kalendere.

lister

Støbning er et dekorativt element i loftet, som beriger indretningen. Der var lister i det gamle Rom, men nu bruges de aktivt af designere. Baguetter kan nemt monteres og fjernes.

Sokkel dekoreret under et træ

Materialer fremstilling sokler.

 1. Aluminium. Letvægts og holdbart materiale. Den er kun fastgjort til ens vægge med flydende negle eller skruer.
 2. Træ. Kær og tungt, men præsentabelt materiale. Velegnet til udformning af lokaler, hvis konstruktion sørger for tilstedeværelsen af ​​træmøbler.
 3. Polyurethan. Det mest almindelige materiale til fremstilling af loftskærme. Blandt fordelene er overflod af farve løsninger, en række forskellige former og overkommelig pris.
 4. Skum. Fordelen er lav vægt. Skum baguetter kan nemt fastgøres til alle typer overflader ved hjælp af flydende negle. Skumplader er ideelle til indendørs dekoration i lejligheden. Den største ulempe er materialets utilstrækkelige styrke.

Valg af loftsplint

Det er nødvendigt at vælge en baguette under hensyntagen til individuelle præferencer og højden af ​​rummet. Hvis rummet er højt, er det tilrådeligt at bruge brede bundplader, hvis der er lavt smalle baguetter. Hvis hovedvalgskriteriet er omkostningsbesparelser, er det bedre at fokusere på polyurethan eller skum. Hvis du ønsker at skabe et miljøvenligt interiør, skal du vælge et træ- eller aluminiumbaseboard.

Selvinstallation af skum baguette

Lad os prøve at finde ud af, hvordan du limer skumstøbning selv. Plinten lavet af dette materiale vil koste 3-4 gange billigere end en baguette lavet af polyurethan. Desuden er installationen af ​​skumstøbning meget nemmere end andre typer af bundplader.

For at udføre denne procedure skal du oplagre:

 • flydende negle;
 • pistol til flydende negle
 • spatel;
 • efterbehandling kittet;
 • miter sav;
 • Mitre;
 • maleri kniv;

Trin 1. Juster med miteren så baguettes ender, fordi de i de fleste tilfælde er ujævn. Dette kan medføre ufuldstændig kontakt under installationen.

Justering af enderne af baguetten

Trim hjørnerne ved 45 grader ved hjælp af samme modersav.

Hjørnesamlinger skal skæres i 45 graders vinkel

En anden mulighed er at skære hjørner med hjælp fra kroppen.

Trin 2. Lav en markering for at undgå at kollapse soklen under eller over det krævede niveau, hvis loftet er strakt. Skær et lille stykke baguette og fastgør det til væggen, så det ikke når loftet et par millimeter.

Til markeringer kan du bruge et lille stykke baseboard.

Trin 3. Gør et slag med en ledning, og hvis der ikke er sådan mulighed, lav et mærke med en blyant omkring rummets omkreds. Vil blive nivelleret på dem.

Trin 4. Tag et maleri kniv og Emery papir, og derefter justere den ujævne vinkel skåret med en miter sav. Sidstnævnte er ikke altid præcis 45 grader nedskæringsmaterialer.

Trin 5. Spred baguette med flydende negle.

Sætte flydende negle på en loftsplint

Trin 5. Lim soklen til væggen. Efter at have trykket på bunden af ​​tagskægget, vil limet strømme ud. Rengør det med en spatel.

Fjernelse af klæbestof med en spatel

Trin 6. Plinten vil holde sig godt på flydende negle, men en slot vil danne bunden. Behandl det med samme flydende negle eller fugemasse.

Når limen hærder, forsegles leddene mellem bundpladerne med et tætningsmiddel

Trin 7. Før maleri, gå rundt om leddene af baguetter med en finish.

Trin 8. Mal bundpladen i den valgte farve og lad den tørre.

Mal loftet soklen pensel

Bambus tapet

Vægpapir fra en naturlig bambus er en original design beslutning, der fandt popularitet takket være en mode på østmotiver i registrering af et interiør. Dette materiale har et unikt farveskema og en række forskellige teksturer, der giver dig mulighed for at vise fantasi, når du dekorerer loftet.

Dette efterbehandlingsmateriale pynter ikke kun værelserne i boligen, men også de administrative lokaler. Brug til at dekorere lofterne på hoteller, kontorer og hytter. Loftet af denne type passer ind i moderne interiørdesign stilarter.

Bambus tapet er et solidt lærred. De er lavet af tynde bambuslameller. Fast på kludbasis. Til produktion af tapet anvendes den øvre snit af plantestammen, som har en udtalt bambusstruktur. Tøj er lavet fra 1 til 2,5 m brede.

Bambus Baggrundsoptioner

Bambus tapet på loftet

Regler for brug af bambus tapet

 1. Udvikl tapetet i rummet, hvis loft vil blive dekoreret. Lad materialet tørre eller tage lidt fugt i flere dage.
 2. Loftet må ikke dækkes med eksfolierende efterbehandling materialer, som kan forstyrre vedhæftet fil af tapet.
 3. Brug ikke vandbaseret eller vandopløselig lim for at undgå at lægge tapetet fra loftet. Bedste klæbemidler på basis af polychloropen.
 4. Ved installation af bambus tapet skal du bruge åndedrætsværn.

Bambus wallpapers bringe harmoni og komfort til det menneskelige liv

Instruktioner til dekoration af loftet med bambus tapet

Trin 1. Rengør loftet grundigt med en primer. Vent et stykke tid, indtil overfladen er helt tør.

Trin 2. Sådan tapetlim kun skylle. Mål ud og derefter skære et stykke tapet af den ønskede størrelse. Hvis du vil skære tapetet sammen - brug en mock-up kniv. Indsæt det mellem toppen af ​​bambus snit og forsigtigt føre til kanten.

Skæring bambus tapet

Når du skærer materialet over nettet, kan du ty til at bruge saks til metal. Med en stor mængde arbejde skal du bruge stiksav.

Tværgående bumbukovyh tapet

Trin 3. Påfør et ensartet lag af lim til det forberedte loft med en spatel, og rør det derefter på tapetet. Limforbruget er ca. 350 g / kvm. m. Lad limen tørre i 15 minutter.

Sætte lim på bambus tapet

Trin 4. Fastgør tapetet og tryk det til den ene side af loftet, og gnid dem derefter væk med en ren klud fra siden af ​​kontakten (eller du kan bruge en gummirulle). Dette er nødvendigt, så der ikke mellem et tapet og loftet er et sted, der indeholder luft. Tryk så på din håndflade over tapetet for bedre kontakt med loftet. Gentag disse trin med følgende lærred af bambus tapet.

Pasta loftet med bambus tapet

Video - Instruktioner til klæbende bambus tapet

Så vi gennemgik de mest populære teknikker til indretning af loftet. Hvis du finder ovenstående oplysninger nyttige - skal du dele den med dine venner og bekendte, der laver eller vil lave reparationer i dit hjem.