Dekorativ loftsplint - Indvendige fotos: PVC, skumplast, polyurethan, polystyrenskum og træ

Loftplade (filet eller baguette) er ikke kun et dekorativt akkord, men også et funktionelt vigtigt element i udsmykningen af ​​ethvert rum. Det er denne detalje, der understreger fuldstændigheden og integriteten af ​​hele interiøret, og forbinder overfladerne i et enkelt ensemble. Korrekt udvalgt loftsplint kan fremhæve alle fordele ved rummet og korrekt skjule fejlene.

I artiklen vil vi se på hvilke typer loftplanker der er repræsenteret på bygge- og reparationsmarkedet, hvilke materialer de er lavet af, hvordan de varierer i størrelse, form og design. Vi vil også dvæle på, hvordan man vælger en loftsplint til forskellige typer lofter.

Vælg - gør ikke fejl

Ved hjælp af forskellige typer loftsplint kan du visuelt ændre rummets proportioner, hæve eller sænke loftet, udvide eller reducere rummet, skjule belysningen, skabe plads til lysekronen osv. Dekorative hjælpeelementer til loftsplinten giver plads til rummets design.

Ud over den æstetiske funktion bærer loftsplinten i indersiden også en rent praktisk belastning med hjælp, huller, krumning af overflader, mindre defekter i overflader, ujævnt trimmet paneler og tapethul.

Ifølge den ydre tekstur er loftpladerne:

 • lamineret - glat overflade;
 • ekstruderet - gå sammen hele baguette;
 • injektion - en filet med et udskåret, konvekst mønster.

Men tekstur er ikke det vigtigste kriterium for valget af loftsplint, fordi det samme billede kan påføres på en baguette af forskellig bredde. For at fileten harmonisk skal passe ind i interiøret, skal bredden vælges på baggrund af højden og arealet af det rum, der skal indrettes.

Det antages, at jo større lofterne er, desto mere massive burde være loftsplinten.

Om nødvendigt kan du tilføje og dekorative støbning. Den brede loftsplint bruges også i smalle rum til den optiske illusion af ekspanderende rum, men her er størrelsen af ​​afgørende betydning. I smalle og lave rum er det bedre at ikke jagte bredden, men at bruge bundpladen i et rum med baggrundsbelysning. For smalle bundplader vil gå tabt i et værelse med højt til loftet.

Tabel af det optimale forhold af bredden af ​​soklen med rummets størrelse:

Tip: Hvis væggene og loftet er trimmet med et glat materiale uden mønster, anbefales det at bruge en struktureret sokkel med et relief-ornament. Hvis overfladerne er dækket af materiale med en udtalt tekstur eller med et fængende mønster, er det bedre at vælge en glat sokle for ikke at overbelaste interiøret med indretningen.

Materialer til basisplader

Ud over strimlens tekstur og størrelse er forskellige i de materialer, de er fremstillet af.

Sokkel loft PVC er hovedsagelig beregnet til montering af plastpaneler eller vægpaneler, og lukning af samlingen mellem loftet og væggen.

Hele længden af ​​profilen har en U-formet rille, hvor panelerne er indsat. Polyvinylchlorid-baguette er fastgjort til kassernes over- og underkasser med presibler eller hæfteklammer. For at lette installationen af ​​paneler er der også en sammenklappelig plastikplade til rådighed med en aftagelig monteringsplade.

Selvom materialet let kan skæres med en kniv eller hacksav, er det næsten umuligt at lave en perfekt sammenhæng mellem basispladerne, derfor er der specielle hjørner og lameller lavet til en smuk forbindelse mellem basisplader.

Det er umuligt at male en sådan filet, farve og tekstur bør vælges under panelerne og design af rummet. På markedet er blanke og matte versioner af hvid, samt baguetter med alle mulige farveindsatser og tekstur, efterligner sten og træ. Standardlængde 3 m.

Plastic bundplade letter i høj grad installationen af ​​PVC paneler

Skumplade soklen - den mest budgetmæssige valgmulighed fra alle loftsplanker, er udstedt med en glat overflade eller et simpelt ornament. Typisk anvendes en sådan filet til færdiggørelse af gipsplader suspenderede strukturer og simpelthen gipsbetonlofter.

Selve materialet er meget let, så det er let at installere, men det er brandfarligt og har en løs struktur, hvilket giver nogle vanskeligheder med at male loftplinten. Derudover tolererer loftsplinten af ​​skum ikke mekaniske belastninger, bøjninger, men ikke plastik. Samtidig er materialet blødt i sig selv, og det er let limmet til alabaster eller kitt selv på ujævne overflader, denne monteringsmetode gør det muligt at forsegle alle huller og led mellem lamellerne, og når man maler er overfladiske fejl næsten usynelige.

Skumplint limmes let til kitt eller alabaster, hvilket undgår montering af huller og huller

Polyuretanloftlisterne blev for nylig kommet på markedet for efterbehandlingsmaterialer, men har allerede formået at erobre sin niche i moderne reparation. Baguetten er meget holdbar, tolererer store temperaturdråber, er fugtfast og praktisk talt deformerer ikke under drift. Det er selvfølgelig noget dyrere end dets polystyrenskum-modstykker, men modstand mod aggressive miljøer og et stort udvalg af decors mere end dækker omkostningerne.

Polyurethan baguette fås i forskellige variationer, som sædvanlig hvid til maling og dekoreret til forskellige stilarter. Det er meget vanskeligt at skelne mellem dyre modeller fra støbt støber eller tagbøger fra et naturligt træ. Særligt imponerende er den laminerede filet under stenen med craquelure eller træ, med patina eller forgyldning.

Polyurethan baguette anvendes til alle typer lofter, herunder plastik og i en ramme af spændingsstrukturer, men installationen af ​​farvede bundplader kræver præcision og fortrinsvis faglige færdigheder.

Plinth loft, foto af polyurethan baguette, dekoreret under et træ

Polystyren loftlister er måske den mest populære type baguette i moderne renovering.

Det er en ret fleksibel og fleksibel sokkel, udvidet polystyren er meget tættere end konventionelt skum, det har større vægt, derfor bruges det meget sjældent for stræklofter. Men materialets massefylde gør det muligt at lave en baguette selv med et meget højt og komplekst reliefmønster, hvilket gør det alsidigt i designet af næsten alle indretningstilstande. De kan arrangere lofterne af gipsplader og plastik, de sædvanlige zashpatlevannye overflader og coffered strukturer af forskellige materialer.

Polystyren skumfilet er let skåret, og med en dygtig tilnærmelse til installationen er leddene næsten umærkelige, det limes til både almindelig gipsmørtel og monteringslim. Malingen på tæt polystyren ligger jævnt, om nødvendigt kan baguetten dekoreres i flere lag, herunder en patina.

Polystyren loftlister - en praktisk og holdbar måde at dekorere lofter i enhver stil

Gips loftsplint er en uhyggelig tradition, et uundværligt element i indretningen i design af værelser i klassisk stil. Selvfølgelig erstattes gipskornet i dag med en baguette lavet af lettere materiale, men falsk er falsk. I det dyre og elegante interiør anvendes gipsplanker og stukkestøbning - det er et helt kunstnerisk element, der sætter tonen til hele rumdesignet.

Gipsplint er svært at forestille sig i en typisk lejlighed i en højhus, men til udsmykning af et sommerhus er det ikke en luksus, men en måde at understrege den raffinerede smag af boligejere. Gips er helt ildfast, det ånder, men det er meget tungt og skrøbeligt materiale. Derfor kan fagfolk ikke installere sådanne strukturer. Baguetten er fastgjort til gipsblandinger, og efterfølgende behandling af leddene giver dig mulighed for at skabe en komplet sammensætning uden et enkelt hul.

Gipsloftplint - en hyldest til traditionerne i indretning i klassisk stil

Loftet træplade er et klassisk element i konstruktionen af ​​lofter i træarkitektur. Intet kan matche et træs varme og skønheden i dens tekstur. I moderne interiører bruges en baguette af fyr og andet billig træ i stigende grad til at ramme lofter i værelser dækket med klapbræt eller blokhus.

Dyre skove bruges i coffered træ strukturer til klasseværelser. Trævasken på sædvanlige eller flydende negle, selvlukkende skruer, special lim er fastgjort. Træ er et brændbart materiale, derfor kræver det forbehandling med brandslukningsforbindelser.

Værelset i klassisk stil, dekoreret med træflader

Hvordan vælger man en loftsplint

Moderne teknologier gør det muligt at afslutte loftet med en række forskellige materialer.

Dette er kun et kittegrænse, og hemmed med laths, og flerlags gipsstrukturer og spændingssystemer. Herudover kombinerer reparationen med succes materialer, der skaber virkelig mesterværker i loftet. Uanset materialet afhænger valget af sokkel stort set på rummets design og hensigtsmæssigheden af ​​dens anvendelse under visse forhold.

For eksempel er der altid et mellemrum mellem lærredet og væggen, som skal lukkes under installationen af ​​lofter.

I de fleste tilfælde, før installationen, er der installeret en speciel stang omkring rummets omkreds, det kan være af forskellige konfigurationer, som loftet er fastgjort til. Efter installationen klikker den på plads med et blødt eller hårdt dekorativt foring til forskellige teksturer. Når et værelse design kræver en mere massiv kantning, så brug en loftsplint til stræklofter lavet af polyurethanskum, polystyren eller skum.

Til færdiggørelse af gipsplanklofter bruger de som regel regelmæssige loftsplinter af forskellige materialer, de er billige, nemme at installere, nemme at passe og malede. Til et multi-tieret og formet gipsloft anvendes fleksibel polystyren eller polyurethan baguette oftest, det giver dig mulighed for at indsætte over alle led og radiuselementer pænt uden huller.

form

Ud over tekstur er loftlisterne forskellige i deres struktur og form.

Den ubøjelige baguette frigives både lige og halvcirkelformet. Den elastiske sokkel bøjer i en hvilken som helst vinkel, men jo mindre radius, jo vanskeligere installationsprocessen. For ujævne vægge og loft er det bedre at vælge et ikke-bøjende bordplade, så visuelt at bruge en indretning og kitt til at rette overflader, vil loftplanken fleksibel, tværtimod kun fremhæve alle mangler i rummet.

Loftplade med kabelkanal

Galtel kan laves af forskellige materialer: MDF-finer eller film, træ, plast, polyurethan, PVC osv. Næsten i hver serie er der en speciel linje af basisplader, hvor der er en spalte på indersiden, hvor kabelkanalen er skjult, og på forsiden er der et sted til fastgørelse af LED-båndet.

Belyset sokkel giver udtryk for interaktivitet, og i nogle tilfælde kan det tjene som værelsetets vigtigste belysning.

At vælge et loft baguette er ikke så svært, det afhænger for det meste af dine æstetiske præferencer og økonomiske muligheder. Men selv med den dyreste og frugtbare baguette vil den ikke give rummet et smukt, færdigt og pænt udseende uden korrekt montering af soklen.

Bestilte sådan et dekorativt panel til Læs mere

Jeg bestilte flere hjørner til indramning Læs mere

Bestilte en sokkel til bad, leveret Læs mere

Loftet er en vigtig del af ethvert interiør, så det er vigtigt at ansvarsfuldt henvende sig til dets design. Ved hjælp af loftsplint kan du ikke blot dekorere rummet og understrege sin stil, men også skjule mindre uregelmæssigheder.

Markedet for byggematerialer har et stort udvalg af bundplader til loftet, som afviger fra hinanden i størrelse, farve og materiale, så køberen har et spørgsmål - hvordan man vælger en loftsplint?

Nedenfor vil vi snakke om, hvilke typer loftplanker der findes, og hvad du bør være opmærksom på, når du vælger.

Hvilket materiale er bedst?

Ved fremstilling af loftsplinter anvendes forskellige materialer, der hver især har sine egne fordele.

polyurethan

Polyurethan loftsbeklædning er en af ​​de mest praktiske og alsidige muligheder, fordi:

 • Den har høj styrke og falmer ikke med tiden.
 • Fleksibel, på grund af hvilken den kan klistres på et websted med kompleks form, herunder en halvcirkelformet.
 • Fugtbestandigt. Det kan anvendes i værelser med høj fugtighed, for eksempel i et badeværelse.
 • Næsten enhver lim er egnet til installation.
 • En bred vifte af størrelser og ornamenter, som du let kan vælge den rigtige til et bestemt interiør.
 • Kan males.

Til ikke-standardiserede løsninger er der passende fleksibel loftsplint

Men der er også ulemper:

 • Tilstrækkelig stor vægt, som kan være en hindring, når du installerer på hævede lofter.
 • Forholdsvis høj pris.

Tip: Hvis loftet og væggene har uregelmæssigheder og ruhed, er det bedre at holde polyuretanskumstøbninger, der let kan lukke hullet. Derudover er polyurethanskum lettere og mere bekvemt at installere.

Skumplast

Loftplinten fra polyfoam har sådanne fordele som:

 • Lav pris
 • Små vægt og bløde kanter, der passer til stræk og ujævne lofter.
 • Diverse design.
 • Nem at klippe og nem at installere.
 • Det kan gentagne gange males.

Adhæsiv til polystyrenskum må ikke indeholde opløsningsmidler

 • Skrøbelighed. Ikke egnet til buede overflader.
 • Ofte behov for yderligere behandling (trimning og farvning) på grund af dets granulære struktur og ujævne kanter.

Tip: Skumplade sokkel er brandfarlig, og derfor er det bedre at bruge en baguette fremstillet af ekstruderet polystyrenskum, som ikke understøtter forbrænding og selvslukker.

ekspanderet polystyren

Når man vælger et polystyrenloftløb, er det bedre at bruge mere tætte versioner, som ikke er fremstillet ved stansning som polystyren, men ved ekstrudering som polystyrenskumlister, der adskiller sig fra:

 • Større styrke.
 • Glat tekstur.
 • Let at arbejde.
 • Lav pris.
 • En bred vifte af størrelser og mønstre.

Ekstrudering polystyren er ideel til dekoration af værelser.

plast

Et andet materiale, hvorfra der kan laves loftsplint - PVC (polyvinylchlorid). Denne type er en plastikprofil, som oftest tjener som dekorativt og fastgørelseselement. Det kan være både glat og med et relief ornament.

Plastikplader kan være hvide eller farvede.

Plinth loft plast er normalt installeret på overfladen, fremstillet af PVC foring (sidespor), MDF paneler. Og i første omgang er soklen monteret, og derefter dækket. Fastgøring udføres direkte til loftet med selvdrejende skruer eller hæfteklammer.

Plastik er billigt, nemt at bruge, ikke bange for fugt, og en overflod af farver (det kan være en efterligning af metal, træ, marmor osv.) Hjælper med at tilpasse det nemt til ethvert interiør.

PVC-sokkel anvendes primært til lamellofter

Tip: Plastlister kan ikke males - det skal tages i betragtning ved indretning af interiøret med deres brug.

træ

Loft træ sokkel i dag er ikke så ofte brugt fordi:

 • Naturligt træ er et dyrt materiale, især for sjældne skove.
 • Problemet med at behandle. Kanterne af sådanne tagriller og ledd skal behandles med en hacksaw og en fil. Eventuelle fejl, herunder huller og huller, er ret vanskelige at korrigere, da kittet ikke altid er i stand til at skjule fejlen, især med den originale skygge og tekstur af træ.
 • Træfileter er ret tunge, så fastgørelsesmetoderne er begrænsede og kræver forudinstallation af fastgørelseselementer. Ved montering på klæbende sammensætninger er fiksering nødvendig indtil de er helt tørre.
 • Overfladerne, som bundpladen er monteret på, skal være helt flad.
 • Loft træ soklen, hvis det ikke er lamineret, bør behandles med beskyttende farvestoffer eller lak. Så træet vil ikke blive underkastet rådner og mørkere.

Men på trods af sine særegenheder kan et sådant loftsplint, billedet nedenfor, give et aristokratisk og luksuriøst udseende til interiøret. Desuden, hvis væggene er foret med klapbræt eller træpaneler, er træets skovlag ikke kun passende, men også nødvendigt for en harmonisk kombination af alle elementer i rumdesignet.

En træfilet med guldtrimmer tilføjer lidt luksus til dit hjem.

Tip: Gipselementer anvendes i vid udstrækning til loftindretning. Men stucco er ret dyrt at fremstille, og installationen kan kun udføres på en gipsløsning.

Skirting loft med belysning

I stigende grad bruger indretningen skjult belysning, der nemt kan gemmes bag basisplader. I dette tilfælde anvendes der specielle tagskærme, som er installeret i en afstand på ca. 20 cm under loftet, og som har en rille til montering af LED-båndet. Elementer kan laves af ethvert materiale, og afhængigt af den valgte fastgørelsesmetode kan belysningen rettes til toppen eller sidefladen.

Til skjult belysning er det bedre at vælge en polyurethanformning.

dimensioner

På trods af al mangfoldighed har næsten enhver baguette en længde på ca. 2 m, og bredden varierer fra 1 til 20 cm eller mere. Det er bredden, der er den afgørende faktor, når du vælger, og de følgende regler hjælper med at bestemme den rigtige størrelse:

 • Bredden af ​​soklen afhænger af højden af ​​rummet. For højder op til 2,5 m anbefales det at bruge dele med en bredde på 2-4 cm; fra 2,5 til 3 m - 4-7 cm; og i værelser med en højde på over 3 m er det bedre at montere brede nederdele fra 7 cm.
 • For bred sokkel i et værelse med et lavt loft vil visuelt reducere højden og overbelaste rummet og den smalle "tabte" i et rummeligt rum.
 • En bred baguette er i stand til at glatte hjørnerne og give det indre blødhed, og hvis rummet er for strakt, så udvide det visuelt.

Baguette kan males eller indrettes efter eget valg

design

Loftstik i interiøret er ikke på plads, så når du vælger, skal du ikke kun fokusere på dens størrelse, men også på farve, tekstur og ornament.

Plint loft farve

Farven på cornice kan visuelt ændre lokalet, for eksempel hvis skyggen af ​​væggen og soklen falder sammen - dette vil visuelt reducere højden af ​​rummet, og listerne af samme farve og loft, tværtimod, vil visuelt gøre rummet større.

Loftsplanker af farve, der kontrasterer til væggene, kan også reducere rummets højde, hvilket skal tages i betragtning, men samtidig give interiøret et unikt udseende. I dette tilfælde skal baguetten kombineres med de øvrige elementer i interiøret, især med møbler, gulv mv.

Hvad angår form og ornament, er det bedre at fokusere på følgende principper:

 • Tegning er valgt på stil i rummet. For eksempel indebærer interiøret i en klassisk stil brugen af ​​cornices med en rig indretning, efterligning af stucco eller træ med udførlige udskæringer. Den engelske stil vil blive fremhævet med brede glatte bundplader, eventuelt farvet. Til minimalistisk interiør egnede tynde fileter uden ornament eller med et geometrisk mønster.
 • Det volumetriske mønster er mere hensigtsmæssigt at anvende med faste vægge, for ikke at afveje indvendigt, især for små værelser.
 • Hvis en baguette med et billede er valgt, skal sidstnævnte kombineres med en af ​​overfladerne, så overgangen fra et plan til et andet er så glat som muligt.

Skørtloft: bredt eller smalt?

Tip: Den komplekse form og lindring af listerne komplicerer i høj grad pasformen, i dette tilfælde kan du bruge specielle hjørneelementer.

Funktioner af valget af sokler, afhængigt af typen af ​​loft

Ved valg af loftsplinter er det vigtigt at tage hensyn til materialet, form og farve, men selve loftet spiller ikke mindre en rolle, nemlig dens type.

Til stræk

Loftslister til loftslofter er installeret for at fjerne spalten med væggen. Men det er umuligt at klæbe det direkte på loftfladen, så når du vælger, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Vægt. Lette muligheder (plast, skum, polystyrenskum) kan limes kun til væggen uden frygt for deres deformation. Klæbemidlet, der anvendes til installation, skal være så pålideligt som muligt, så man bør have fortrinsret til specialiserede mærker.
 • Krydsningsplanet til væggen skal være bredere end loftet.
 • Tynde plastplinter vil pålideligt dække krydset mellem væg og loft, mens de bliver næsten usynlige.
 • Montering af træplade sokler er kun mulig ved brug af vægbeslag.

Stiften giver dig mulighed for at skjule afstanden mellem strækloftet og væggen

Til GCR

Ved montering af lofter i gipsplader kan loftsplinten bruges næsten alle, da fastgørelsen udføres til begge fly. Sådanne lofter kan med succes suppleres med flade bundplader lavet af polystyren eller polyurethanskum, og den bredere side af krydset til loftoverfladen vil visuelt øge rummets højde.

Loftplinten kaldes også en baguette, støbning eller filet.

Hængende loft giver dig mulighed for at bruge og sokkel lavet af træ og cornices med lys.

Til gips

Separat skal det noteres egenskaber ved montering af sokler i loftet, som er en pudset overflade. Denne type er sjældent helt glat, så det er bedre at vælge sokler med bløde kanter: polyurethan, skum. Derudover kan gipsplinter monteres på en sådan overflade.

Stucco har et særligt sted blandt sorterne af indretning

Tip: Til montering på pudsede overflader er loftsplinten med en kabelkanal ideel til at skjule de nødvendige ledninger i dem uden behov for vægudskæring.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

PVC loftsplinter, såvel som deres konkurrenter fra andre materialer, har længe været faste i vores hverdag. De er grænseelementet mellem væggen og loftet. Med det rigtige valg af form, farve og størrelse kan du visuelt reducere eller forstørre rummet og gøre det virkelig smukt.

Plinth loft af PVC bruges til at dekorere rummet. Det er let, praktisk og smukt. Installation af den er tilgængelig for alle, der ønsker at lave reparationer med egne hænder. Ved hjælp af dette dekorative element kan du oprette unikke og luksuriøse indretningssammensætninger.

Typer af loftsplinter

Udvalget af typer loftsplinter er ikke så stort, men fra hvad der tilbydes, kan du vælge en indstilling til enhver indretning af værelser.

 • Skumskum. Fordele: let; klæber godt og skærer let; rimelig pris. Ulemper: brandfarlig; skrøbelig og tåler ikke fugt. Til forskel fra PVC-sokkel er loftsskumindstillinger godt kombineret med overflader. Limet til gips, akryl kittet eller alabast blanding.
 • Polyurethan - de gør værelser med en kompleks konfiguration, da materialet er meget fleksibelt og nemt bøjer. Prisen for en sådan fornøjelse er bare kosmisk - omkring 2000 rubler til en to meter filet.
 • Gypsum - klassikere af genren, med andre ord, ægte stucco. Sådanne baguetter ser meget smukke og rige ud, men de koster ret meget, jeg har en solid vægt og kræver professionalisme under installationen.
 • Træ - mange muligheder for PVC bundplader er lavet kun for ham. Afviger i høj holdbarhed og en naturlig farve. Den bruges i værelser, der er trimmet med clapboard, spånplader eller MDF.
 • Polystyrenskum - det samme skum, men med nogle forskelle. Det er kendetegnet ved høj densitet og stivhed. Det brænder ikke, men smelter kun. Det bliver på samme måde som den første mulighed - malet med vandbaserede maling.
 • PVC loft sokkel - helten af ​​vores anmeldelse. Bruges når loftet afslutes med plast eller MDF paneler. Udadtil kan det ligne en simpel unremarkable hvid baguette eller som skåret træfilet - alt afhænger af modellen og prisen på den.

Montering af loftsplinter

Nedenfor overvejer vi mere detaljeret installationen af ​​loft PVC-planker:

 • Denne type loftsplint indtager en særlig plads blandt hele rækken af ​​byggematerialer. Hvad er en PVC loftplade?
 • Det er en plastikprofil, designet til dekorativt design tilstødende loftet til væggene.
 • Soklen kan være rent dekorativt eller dekorativt og montering.

Den anden mulighed er faktisk en indfødt loftsplint til PVC-paneler, og den er fastgjort sammen med dem, som en samlingsdel. Det kan ikke fastgøres efter installation, hvis det ikke er sammenklappeligt eller uden at skære det og indsætte det.

Tip! Sådanne lister er gode til at installere i badeværelser og badeværelser. De er ikke bange for fugt og rengøres let fra forskellige urenheder.

Montering af rammen til PVC-loft

For at få en bedre forståelse af, hvordan man installerer loftplastrør til paneler, vil vi først delvist beskæftige sig med installationen af ​​rammen:

 1. Metal eller træplanker er fastgjort vandret. Med en afstand på mellem 40-50 cm.
 2. Derefter installeres omkredsen af ​​rummet på skruerne eller hæfteklammerne sådan sokkel. Sporet i det vil fungere som en understøtning til panelerne, det vil sige under installationen, er de indsat langs kanterne her og desuden fastgjort til rammen i midten.

Egenskaber af monteringsstiften

Installation udføres i følgende rækkefølge.

 • I begyndelsen af ​​forsamlingen er der sat hjørner til PVC-loftsplint. Loftet har to sider - en har en bunke. Vi sørger for, at denne rille blev presset til loftet.

Tip! Hvis der ikke er hjørner, skal grundpladerne vaskes ved 45 grader og passe så tæt som muligt sammen.

 • Stiften på en ramme forbinder ved hjælp af selvdrejende skruer eller metalbeslag, hæftemaskinen.
 • Soklen er monteret på tre vægge - sidstnævnte indsættes sammen med efterbehandlingspanelet.

Dekorative genstande

Den anden type PVC-produkter, som vi allerede har nævnt, er ikke meget forskellig fra andre materialer. Det er installeret simpelthen på lim og har et mere præsentabelt udseende end den forrige.

 • Det kan ikke kun installeres til plastloftet, men også til andre, da overfladen ofte er styliseret til forskellige efterbehandling materialer, dækket af mønstre, forgyldning og har forskellige farver.
 • Et sådant materiale skæres med en hacksav med en miter eller ansigts sav.
 • Ved installation er det meget vigtigt at justere leddene præcist, da en sådan løsning ikke indebærer yderligere efterbehandling.

Blandt de mangler, der er værd at bemærke følgende:

 1. Materialet har ikke tilstrækkelig fleksibilitet til at skjule uregelmæssighederne på væggene, hvilket betyder, at alle overflader skal være perfekt justeret - inden for beacons, beklædt med plastik, MDF, klapbræt, gipsvæg eller andre.
 2. Hvordan man ikke vrider, og vægten af ​​en sådan filet vil være meget større end den af ​​en opløsning af skum, så til installation anbefales det at bruge meget holdbare udgaver af lim "flydende negle". Sammensætningen af ​​sådanne klæbemidler indbefatter ikke vand, men harpikser, syntetisk gummi og alifatiske carbonhydrider anvendes, det vil sige, det vil være vanskeligt at vaske det af overflader uden opløsningsmiddel.

Ceiling PVC produkter koster at installere så meget som du betaler for selve materialet, så det giver mening at gøre dette arbejde med dine egne hænder - instruktionen er ret simpel, som du kunne se.

Installationsprocessen kræver ikke særlig viden og er tilgængelig for alle. Kræver kun nøjagtighed og nøjagtighed i arbejdet. Og hvordan man gør dette, beskrevet detaljeret i artiklen. Se også på foto- og videoinstallationen.

Sådan omforme indretningen af ​​lejligheden, ved hjælp af en dekorativ sokkel til væggene

Per definition er en bundplade en smal indvendig detalje, som ligger mellem væggen og gulvet og tjener udelukkende til dekorative og beskyttende formål. På trods af dette anses den populære sokkel for at være et tredimensionelt dekorativt element, som er installeret ved grænsefladen mellem to plan i rummet (loft, vægge, gulv) placeret i forhold til hinanden i en ret, skarp eller stump vinkel.

Således omfatter begrebet sokkel i den bredeste betydning af ordet alle de sædvanlige gulvstifter og loftslister eller kantsten samt vægpartitionlister samt alle slags baguetter og hjørneindsatser.

Anvendelsen af ​​forskellige typer dekorative sokkel i indretning.

Funktioner ved brug af dekorative sokkler

Moderne sokkel mur, ud over de æstetiske kvaliteter er også et funktionelt formål i, at de giver en tæt, næsten en sæl vægge og gulve, samt giver dig mulighed for at installere i en LED baggrundsbelyst modeller eller skjult installation af elektrisk, tv, telefon og netværkskabler, som nutid er en uundværlig egenskab for enhver bolig.

For at gøre det lettere for læseren at forstå de mange forskellige modeller, vil gennemgangsanvisningen blive diskuteret yderligere, hvor jeg vil forsøge at beskrive de vigtigste fordele og ulemper samt de vigtigste egenskaber ved de mest almindelige typer af dekorative bordplader.

Ordningen med at trimme to tilstødende basisplader for at danne en retvinkel.

Klassiske træplanker

Indtil for nylig blev alle sokler til indretning udelukkende lavet af træ, og lavkvalitetsgravet træ blev oftest brugt til disse formål, fordi de efter gulv blev malet med et tykt lag med olie emalje.

På nuværende tidspunkt har sådanne træprodukter også ikke mistet deres relevans, men nu er de underlagt øgede æstetiske krav.

Derfor er dette produkt opdelt i flere typer:

 1. Den billigst og overkommelige er lavt limede skirting standard tværsnits profiler lavet af birk træ eller fyr. Sådanne modeller adskiller sig som regel ikke i design lækkerier, og i nederste hjørne har de en bred afskærmning, som giver dig mulighed for at lægge et elektrisk kabel under det, så jeg anbefaler at bruge dem kun til gulvet og efter installationen male den med indvendig akryl eller latex maling med en passende farve. Den ubestridelige fordel er deres lave pris, som, afhængigt af størrelsen, ligger fra 25 til 85 rubler per lineær meter;

Varianter af standard træplinter.

 1. Dyrere modeller, hvis omkostninger starter fra 380 rubler / m., Er lavet i form af massivt træ af værdifulde træer (eg, teak, bøg, mahogny, palisander) og kan have en række tværsnit valgmuligheder samt dekorative elementer kunstnerisk træ udskæring. Træ af værdifulde arter i sig selv har en smuk tekstur af naturligt design, så sådanne produkter kan bruges både til gulvet og til efterbehandling af vertikal- eller loftets hjørner af rummet og for at understrege den naturlige struktur af træ, råder jeg dig til at behandle sin forside med gennemsigtig eller farvet lak;

Gulv dekorative sokkel med et udskåret ornament.

 1. Træ brede tagskærter med kunst træskærning bruges oftest i form af en loftsplint og vil harmonisk se i værelser med maling af vægge og loftsplader fra naturligt træ. Sådanne produkter kan have forskellige tværsnitsstørrelser og forskellige trådmønstre, og deres omkostninger afhænger hovedsageligt af, hvilken slags træ de er fremstillet af.

Udhugget loftselementer af indretningen af ​​massivt naturligt træ.

Som et billigt alternativ kan jeg anbefale brugen af ​​en kombineret dekorativ gulvstok, som er et profileret pisk lavet af lavprissat lamineret træ eller MDF, som er dækket af en tynd finer af fint træ fra forsiden.

Baguetter og tagplader fra polyurethanskum

Nogle stilarter af arkitektonisk design (antik, klassisk, Provence) involverer brugen af ​​massive detaljer af kunstnerisk stukkestøbning i indretningen.

I nogen tid blev klargjorte dekorative elementer af kunstnerisk støbning af gips anvendt til disse formål overalt, men nu er disse produkter lavet af meget lettere og forholdsvis billigt polyurethanskum, som nemt kan monteres med egne hænder og giver dig mulighed for at udføre en absolut realistisk efterligning af naturligt kunstnerisk stuck.

Ud over lav vægt har dekorative baguetter af polyurethanskum mange andre fordele, nemlig:

 1. De færdige produkter på forsiden er dækket med hvid mat primer, så de har en glat og ensartet struktur, som giver dig mulighed for at installere dem selv uden maling, men hvis det er nødvendigt, kan du nemt male dem med indvendige akrylmaling i enhver passende farve;

Indvendige baguetter af polyurethanskum.

 1. Bagsiden af ​​baguetten har tværtimod en porøs grov overflade, takket være, at den er fast og pålideligt limet ved hjælp af et specielt polyurethanklæbemiddel til praktisk talt alle byggematerialer;
 2. På grund af materialets lave massefylde kan polyurethanskum dekorative loftsplint være ret stort, hvilket gør det muligt at simulere bulk og massive detaljer af antik stuc uden at skabe en betydelig belastning på loftet og vægge;

Installationsskema af LED-bånd og strømforsyningsenhed i loftsskovlen lavet af polyurethanskum.

 1. Bred hjørne corbels lavet af polyurethanskum kan bruges til at skabe en original baggrundsbelysning belysning omkring omkredsen af ​​rummet. For at gøre dette er det nok at installere en fleksibel LED-strimmel i hulrummet og stramt fast det til væggen i en afstand på 60-80 mm fra loftoverfladen;
 2. Alle sådanne produkter fås i en meget bred vifte af forskellige størrelser, former og højder i tværgående profil og kan også have et bredt udvalg af mønstre eller dekorative prægninger, så deres omkostninger varierer inden for rimelige grænser og kan variere fra 400 til 1.800 rubler per meter.

Billedet viser et udvalg af loft- og vægkorn af polyurethanskum.

I sig selv er polyurethanskum et ret blødt materiale, som ikke tåler chokbelastninger, så jeg anbefaler udelukkende at bruge disse produkter som elementer i loftet eller vægindretningen, og brug dem ikke som gulvstøbning.

PVC dekorative sokkler

I sådanne tilfælde, når væggene i rummet er foret med keramiske fliser eller syet op med plastikplader, anbefaler jeg dig at bruge en færdiglavet løsning, som er en dekorativ sokliste i loftet, fremstillet af stift polyvinylchlorid.

Ofte er det af trekantet tværsnit med en flad, konveks eller konkav frontdel, som kan have prægede dekorative elementer eller en solid monokromatisk farve af en bestemt farve.

Den klassiske version af plastikplint.

 1. En af siderne af en sådan profil har en U-formet hylde med en rillebredde på ca. 8-10 mm, i hvilken en hvilken som helst type af indvendige plastpaneler eller vægkeramiske fliser kan fastgøres, hvilket gør det muligt at dekorere leddet af den modstående vægbeklædning og loftet.
 2. På trods af at sådanne produkter kaldes loftsplint, kan jeg ifølge min erfaring sige, at den kan bruges med lige stor succes til montering på vægge og gulv, såvel som i de vertikale hjørner af rummet ved leddene af to tilstødende vægge;

Montering af plastpaneler i lygten af ​​loftprofilen.

 1. For sikkert at fastgøre enderne af de modstående paneler, inden de dækker væggene, skal dekorative bundplader på loftet fastgøres langs hele omkredsen af ​​rummet med selvdrejende skruer, idet de snor dem gennem den U-formede hylde. Men hvis overfladen af ​​loftet er rent og glat, anbefales det i dette øjemed i stedet for selvdrejende skruer at bruge "flydende negle" eller andet egnet byggemateriale;
 2. Til prisen er denne mulighed meget mere økonomisk, da prisen på PVC-sokler afhænger af den specifikke model og det kunstneriske design, kan i gennemsnit være fra 40 til 200 rubler per meter lineært.

Fleksibel baguette fra støbt polyurethan til dekorativ registrering af radiale vægge.

Ved anvendelse af loftsplinter eller dekorative PVC-fileter skal man huske på, at under påvirkning af lave temperaturer bliver dette materiale meget skrøbeligt, og ved høje temperaturer kan det modsatte meget bløde.
Af denne grund anbefaler jeg ikke at installere sådanne produkter i uopvarmede lokaler samt at lokalisere dem i nærheden af ​​kraftige varme- og belysningsenheder.

konklusion

Afslutningsvis må jeg minde om, at der foruden modellerne af vægstifter, der præsenteres her, findes også andre typer endelige detaljer om indretning, der ikke er medtaget i denne artikel. For eksempel fleksible dekorative lister, der er konstrueret til montering på afrundede hjørner eller radiusvægge samt alle former for dekorative baguetter og cornices på selvklæbende bund, hvilket i høj grad letter installationen og kan let holde sig til næsten enhver flad overflade.

Du kan lære mere om disse materialer fra andre publikationer på vores websted, jeg foreslår nu at se den vedhæftede video i denne artikel, og hvis du har spørgsmål til forfatteren, er du velkommen til at spørge dem i formularen til kommentarer.

Loft PVC sokkel: montering af rammen og soklen

Blandt de mange efterbehandlingsmaterialer på byggemarkedet er der også en loftsplint til PVC-paneler. Plastrør bør ikke forveksles med skumplast, som også skal fastgøres til loftet ved montering af PVC-paneler eller blot på en plasteret væg.

Plint til PVC-paneler er en dekorativ plastikprofil, der bruges til at bygge bro over kløften mellem loftet og væggen og tjener også som montering til PVC-paneler.

Plint PVC loft

Montering af plastplade

Plint loft til PVC paneler

Det skal bemærkes, at soklen til PVC-paneler ikke behøver at blive fastgjort separat fra panelerne eller efter installationen. Installationen af ​​en sådan sokkel er udelukkende mulig i et sæt med PVC- eller MDF-paneler på en præfabrikeret træ- eller metalramme.

Montering af paneler, både på væggen og i loftet, foretages i forbindelse med montering af soklen.

Rammontering

Princippet om rammen til PVC-paneler

 • Først og fremmest er det monteret metal, og oftest en træramme. Listerne installeres vandret eller over panelerne (clapboard) 40-50 cm fra hinanden.

Top skinne monteret under loftet

 • Den øverste ramme skinne monteret under loftet, og det er noget, og vil være grundlaget for installation af PVC loft lister.
  Bundprofilen er monteret under selve gulvet og tjener både til montering af PVC-paneler og til montering af gulv (loft PVC-sokkel anvendes i nogle tilfælde som gulvstik, f.eks. På balkoner).
 • Hvis væggen er flad, er rammens skinner monteret direkte på væggen og fastgjort med plastikskiver og skruer.
  Men ofte er væggene ujævne, og det er nødvendigt at udskifte trækiler af forskellig tykkelse under lamellerne, og det er ekstremt ubelejligt og tager meget tid.
  For at lette montering af skinner på ujævne vægge kan du bruge de U-formede suspensioner.
 • Bøjlerne skrues til væggen i 40-50 cm langs linjen for den fremtidige installation af skinnen. Normalt er skinnen skruet på de ekstreme suspensioner, og derefter nivelleret efter niveau.
  Nivellering er nemmest at fremstille, når de øverste og nederste skinner først skrues ind og derefter indstilles mellemskinner.
 • En lang bygningsregel eller et langt bygningsniveau anvendes mellem de øverste og nederste skinner, og mellemskinnerne passer simpelthen lige ved siden af ​​den.

Rådet. Hvis trærammen er monteret direkte på væggen, er der ikke behov for at bore huller i skinnen separat og derefter i væggen og notere deres placering, da det er meget lettere og mere bekvemt at bore væggen direkte gennem træprofilen ved hjælp af en boremaskine på 6 mm diameter.

En dowel dowel er hamret gennem træet, med en skrue indsat i den, 4-5 mm i diameter, og derefter, når dowel kommer ind i væggen, skruen skruen er snoet.

Montering af loftsplint

Loftplade til PVC-paneler med et mønster

 • Når rammen til plastpanelerne i samlingen - du kan begynde at montere monteringsprofiler.
  Vær opmærksom på enheden soklen - en af ​​sine tre sider er lavet i form af en tunge, hvor foring er indlejret, og den anden (ikke dekorative) del af det trykker simpelthen på loftet.
 • Loftplinten er monteret på topskinnen, monteret under loftet.
  Derfor skal rammen monteres efter afslutning af lofterne med PVC-paneler, eller rettere efter at have bestemt sit lavere niveau, så skinnen justeres præcist til loftet selv.

PVC loft sokkel på væggen paneler

 • Som nævnt ovenfor - loftet skal være afsluttet ved installation af PVC-paneler på loftet og selve trærammen. Loftet kan også være lavet af PVC- eller MDF-paneler, men dets kanter må ikke fastgøres i plastprofilen for ikke at forstyrre loftets stramme pasform.
 • PVC-soklen skal fastgøres til trærammen med metalklip og en hæftemaskine, og nogle gange med skruer på træet. I tilfælde, hvor rammen er fremstillet af CD-profiler for gipsplader, den eneste til at soklen til metallet profil - er en selvskærende metal.
 • Samtidig med loftsplinten er der også installeret andre profiler til PVC-paneler. Som allerede bemærket kan loftsplinten også bruges som gulvstiften eller som en udsmykning med en vinkel på 90 ° mellem de tilstødende vægge.

Hjørne til PVC loftlister

 • At arbejde omkring bøjninger på ydre og indre hjørner til sammenføjning loft lister i tilfælde af mangel på dens længde, såvel som for de stub ender har specielle forbindelseselementer, som kan matches til farven på sokler PVC.
 • Det er muligt at sige om en sådan sokkel, at dens levetid er næsten uendelig, da plasten nedbrydes meget langsomt. Vi kan sige, at brugen er mulig i enhver periode, du har brug for.

Rådet. Ved montering forbindelseselementerne kan anvende lim eller silikone, fordi sådan insertion kan springe på virkning (hvis uforvarende fange ethvert emne), især de ydre hjørner og stik.

konklusion

Montering af loftsplinten lavet af polyvinylchlorid er ikke noget kompliceret eller ekstraordinært - alt er så enkelt som mange ting i moderne lejlighed renovering. Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på et træk af PVC-sokkel - som du bemærkede, da der blev beskrevet installationen, blev det nogle gange nævnt MDF-paneler. Og det er ikke for ingenting - sådan en sok kan bruges ikke kun til montering af plastforing på loftet, men også til MDF paneler.

PVC dekorative loftsplint

Når du skal lave en hurtig, høj kvalitet, men budget reparation, er der ofte præference for plastpaneler. De sælges komplet med monteringselementer som startprofilen, det indre og ydre hjørne og loftsplinten af ​​PVC. Sidstnævnte tjener også som en dekorativ detaljer, der skjuler kløften mellem væggen og loftet.

Foto af PVC Paneled Wall

Dette er en meget speciel profil, forskellig fra alle andre gulv- og loftsplinter fremstillet af træ og MDF og enheden og installationsmetoden. Vi vil tale om disse funktioner og applikations- og installationsindstillinger i denne artikel.

Materialebeskrivelse

Det er muligt at undgå brugen af ​​soklen, kun i tilfælde af væg- og loftindretning med nivelleringsgips efterfulgt af maleri. Hvis de er fineret med nogle materialer, så selv med det mest forsigtige og omhyggelige arbejde, har samlingen af ​​disse materialer i hjørnerne yderligere dekoration.

Vær opmærksom. I tilfælde af plastpaneler er der normalt en afstand mellem loftet og væggene. Dette kræves af instruktionerne for deres installation, da materialet er udsat for termisk udvidelse, og manglen på teknologisk kløft kan føre til deformation af beklædningen.

Plastic Plinth Device

Loftslister til PVC-paneler har en U-formet rille langs en af ​​arbejdsfladerne. Bredden af ​​rillen er lig med panelernes tykkelse, hvis ender indsættes i den under installationen.

Profilens tværsnit ligner bogstavet g

Som du kan se, er den rilleformede lamella ret bred. Den udragende del af soklen bruges til fastgørelse. Desuden udføres anlægget i omvendt rækkefølge af fastgørelse af træ- eller polyurethanfileter, som er fastklæbet eller limet til væggenes tværsnit og loftet sidst. Her fastgøres pletteringen først, og så begynder installationen af ​​panelerne, hvis ender indsættes i rillen.

Vær opmærksom. Der er også en sammenklapbar loftsplint til PVC-paneler med en aftagelig monteringsplade. Dens brug forenkler arbejdet meget, især installationen af ​​de nyeste paneler.

Den dekorative del snaps ind i monteringsbjælken

tilbehør

Den mest almindelige kommercielt tilgængelige hvid (mat eller blank) støbning, som passer til panelerne af enhver farve. Men hvis du ønsker, kan du finde farvede genstande eller med indretning på forsiden.

Det sværeste ved installation af dem er det snævre design af led og hjørner. Plast er let skåret med et stiksav, hacksav og endda med en regelmæssig skarp kniv, men det er stadig svært at opnå den perfekte søm. Det kan selvfølgelig forkæles med et tætningsmiddel, der er matchet med tone, men det er bedre at bruge komponenter, et eksempel som du ser på billedet nedenfor.

Plastkomponenter til loftsplint

 • Det ydre hjørne er installeret på udragende hjørner af væggene dannet af bjælker, søjler mv.
 • Forbindelseselementet bruges til at forøge basispladen, når vægens længde overstiger 3 meter;
 • Det indre hjørne for PVC loftsplint er det mest krævede element, der dækker samlingen i rummets indre hjørner.

Alle disse dele sparer installationstid og reducerer sandsynligheden for ægteskab under montering (læs også om PVC-sokkelens egenskaber).

montering

Teknologien til installation af vægpaneler, herunder plastik, er ret simpel. Du kan selv gøre det, hvis du har de nødvendige værktøjer og viden.

Værktøj vil kræve det mest enkle - boremaskine, skruetrækker, hacksaw, byggeværk. Og alt hvad du behøver at vide om processen, vil du lære ved at læse artiklen til sidst.

Materiale beregning

Beregn mængden af ​​baseboards er meget enkel. Det er nødvendigt at tilføje længden af ​​alle væggene, herunder fremspring, karvevinduer, fremspringende ventilationskanaler og andre strukturer. Opdel det resulterende tal med 3 - det er længden af ​​en sokkel i meter - og rund den op. Det er bedre at købe en filet mere i tilfælde af ægteskab eller skade under installationen.

Sommetider anvendes også PVC loftsplanker som gulvfliser, for eksempel ved udsmykning af mure i badeværelser eller loggier. I dette tilfælde skal de have dobbelt så meget.

Plint ved krydset væggulv

Rammontering

Plastic clapboard kan finéres kun loftet, kun væggene eller den ene og den anden. Afhængigt af dette er der taget stilling til, hvordan man kan rette bundkortet. Sådanne faktorer som basens materiale og overfladens kvalitet er også meget vigtige - kræver det udjævning. Direkte til væggene (loftet) og beklædningen, og derfor er den dekorative sokkel kun fastgjort under forudsætning af deres perfekte fladhed og ingen grund til at skjule rør, elektriske ledninger mv under beklædningen.

Men som regel udføres montering af paneler på en træ- eller metalramme, der gør det muligt at udjævne basen, isolere den, lede lydisolering og hemmeligt ligge bag foringen af ​​kommunikationen.

Installationen udføres i overensstemmelse med følgende regler:

 • Træplader, metal- eller plastprofiler er monteret i en afstand af mindst 50 cm fra hinanden i en retning vinkelret på panelernes retning.
 • Først er de ekstreme profiler monteret på niveauet - øvre og nedre for vægge eller højre og venstre til loftet. Så strækkes en ledning mellem dem, eller en lang regel er lagt, og mellemprofiler er sat på dette niveau.

Klar ramme til at vende mod loftet

Vær opmærksom! I tilfælde af beklædning monteres både væggene og loftet først på en loftsramme og beklædt med paneler og overføres derefter til væggene.

 • For at justere træpladerne indesluttes kiler. Metallprofilen er monteret ved hjælp af lige U-formede suspensioner, så du kan justere sin position i forhold til basen.
 • Fastgørelsesanordningen er lavet med skruer med plastdykler.

Plinth monterings muligheder

Da loftsplinten til PVC-paneler skal fastgøres før montering af sidstnævnte, er det nødvendigt at begynde med det.

Hvis væggene er beklædt, er samtidig hjørneprofilen fastgjort til det hjørne af rummet, hvorfra udsmykningen begynder.

 • Facing loftet. Hvis kun loftet er beklædt med paneler, er støbningen fastgjort til rammeskinnerne langs hele omkredsen, så sporet "ser" ud på den modsatte væg. Fastgørelsen er lavet gennem en bred væg af lamellen med en hældning på ca. 30 cm. Før fastgøring sættes et hjørne til PVC-loftsplinten på enderne, hvilket vil skjule fugen i fugen i hjørnet. Hvis længden på en sokkel ikke er tilstrækkelig, øges den, og lukker krydset med et forbindelseselement.

Monteringsstøbning til profilen

Derefter skæres det første panel til størrelse, ender med riller af tværgående bundplader, skiftet til væggen og dets lange kant gemt i sporet af længdeformen. Hvert efterfølgende panel er installeret på lignende måde efter at have fastgjort den første til rammeskinnen.

Montering af det første panel

 • Facing the walls. Loftplinten er monteret med en rille nedad. Hvis den bruges som et gulv, så skal rillen se op. Teknologien til montering af foring er den samme som i loftet.

Skematisk repræsentation af installationen af ​​vægpaneler med soklen

 • Facing vægge og loft. I dette tilfælde er loftet først beklædt med plastik, og derefter er bundpladen monteret rundt om væggens omkreds, så dens øverste del presser loftpanelerne. Sporet ser ned på samme tid, og enderne af loftpanelerne er simpelthen lukket med en støbning.

Hvis du skal gøre dette arbejde selv, skal du bruge praktiske råd fra dem, der er involveret i reparation på professionelt niveau.

 • Det sværeste i dette arbejde er installationen af ​​det sidste panel, som skal indsættes i rillerne på alle fire sider. Dette kan undgås ved at anvende sammenfoldelige plastfileter. Hvis kun monteringspladen i PVC-loftsplinten er monteret på rammen, monteres panelerne løst, og den dekorative del af fileterne snaps ind i stangen som en sidste udvej.

konklusion

Integriteten og fuldstændigheden af ​​interiøret giver så små slag som sokler, trim, indramning af leddene af overflader, dekoreret med forskellige materialer eller teksturer. Plastfileter på grund af nem montering og lave omkostninger anvendes i vid udstrækning til disse formål under budgetreparationer (også lære om funktionerne i duropolymerbaseboards).