Demontering af strækloftet

Livet ophører aldrig med at forbløffe os med en lang række situationer. Nogle gange forudsigelig, nogle gange ikke. Det sker, at en måned er blevet oprettet som et loft, og det skal allerede afmonteres: naboerne er oversvømmet, eller ledningerne har svigtet.

Situationer kan forekomme meget forskellige. Afmontering af strækloftet er ikke i alle tilfælde relevant. Nogle gange kan du foretage delvis demontering, og nogle gange kan du bare fjerne de indbyggede lys. Det hele afhænger af hvilket problem du skal løse. Og selvfølgelig vil enhver økonomisk person gøre den mindste skade, og det er bedre at undvære dem.

Stræklofter er af to typer - nogle er demonteret uden problemer, mens andre kan være næsten engangsbrug. Meget afhænger af typen af ​​vedhæftning.

Typer af stræklofter

For at vide, hvad slags strækloft du har installeret, og hvilken fastgørelse der bruges, er det værd at kigge på de dokumenter, som installatøren har udstedt til dig.
Der er to typer stræklofter:

 • PVC-varmepistol bruges til montering og demontering. Den særlige egenskab ved denne form for demontering er at starte fra loftets hjørner til midten.
 • stof - demontering arbejde begynder fra et centralt punkt, gradvist bevæger sig til hjørnerne af loftet.

Typer af monteringer

Der er tre typer:

 • harpunsystem - bruges kun til PVC-plader. Demontering er forholdsvis let.
 • shtapikovy (ahorn) system - bruges både til stof og til PVC af klæder. Har ingen erfaring med monteringslofter, er det nemt at beskadige filmen. Det bruges på grund af dets lave omkostninger og indrykkshøjde.
 • cam system - bruges kun til stoflofter. Demontering er enkel.

Demontering af strækloftet uden specialister, gør det selv

For at udføre denne procedure uafhængigt er det meget vigtigt at vide præcis, hvordan lærredet blev fastgjort, gode værktøjer og en intelligent assistent.

instrumenter:

 • konstruktion gips spatel (du kan pakke dens overflade med forstærkede tape);
 • lineman's kniv;
 • varme pistol;
 • tang med aflange ører;
 • store specielle tøjnåle.

For at demontere PVC-loftet skal du først fjerne alt, der kan forstyrre arbejdet med loftet. Så skal du opvarme rummet med en varmepistol. Ved demontering af loftet, hvor der er monteret harpoon-type fastgørelser, skal arbejdet begynde fra hjørnet af rummet. I nærvær af en dekorativ indsats skal den fjernes, og tag derefter harpunen ud af rillen. Du kan afslutte demontering manuelt. Og du skal bruge handsker, ellers vil der være spor på filmen.

Shtapikovu fastgørelsessystem til demontering vanskeligere Du skal let bøje aluminiumsprofilen, så du skal fjerne perlen selv ved hjælp af et bekvemt værktøj. Og så kan du frigive den nødvendige del af lærredet.

Demontering af stoflofter

For at udføre demontering af stof strækker loftet ikke særlig opvarmning. I tilfælde af en fastgørelsesmetode er demonteringsprocessen ikke forskellig fra PVC-lofter, bortset fra et vigtigt punkt - det skal startes fra midten af ​​væggen. Hvis du bruger et klipsfeste, skal loftet fjernes helt, da der ikke findes delvis demontering her.

Det vigtigste ved demontering er at være forsigtig og ikke at skynde sig. Afmontering af strækloft video vil tjene som et eksempel på klarhed, hvis du stadig beslutter at gøre alt selv. Hvis du fejler mindst et af disse punkter, er det bedre at kontakte specialisterne. Afmontering af strækloftet, hvis pris er meget lavere end den oprindelige installation er tilgængelig for alle, men hvis du skal ændre hele lærredet på grund af din uopmærksomhed, kan det allerede koste meget mere.

Gør dig selv stræklofter

I dag er de hængende lofter stadig mere og mere populære, de er tilgængelige, installeres hurtigt, skjuler den stygge udsigt over det bærende loft og har den bredeste dekorative ind.

Dekorativ kant, baguette og sokkel til stræklofter

Desværre ved ikke alle, at det nedhængte loft kræver særlige dele til montering eller dekoration. Et af de mest nødvendige elementer er den dekorative baguette beregnet til spændingssved.

Afmontering af stræklofter

På trods af holdbarhed og unikke egenskaber ved hængende lofter, kan nogle gange du måske afmontere dem. Dette kan ske på grund af oversvømmelser, beslutningen om at ændre rummets design eller skade på materialet. Først og fremmest skal du bestemme: Demonter loftet helt, eller det er nok at ændre kun et bestemt fragment.

Demontering, såvel som installation, strækker lofter, selvfølgelig kræver en vis færdighed og specielle værktøjer. Alle disse har vores specialister. Afmontering af PVC-stræklofter udføres således ved en stuetemperatur på ca. 70 grader ved anvendelse af en varmepistol. Arbejde ved lavere temperatur kan beskadige materialet og føre til et fald i driftsegenskaberne. I modsætning til dem kræver stoflofter ikke sådan forberedelse og er lettere at demontere. De demonteres fra hjørnerne af rummet til centrum. Der er stadig mange finesser, der letter dette arbejde, så en fremragende mulighed ville være at ringe til vores specialister, og ikke selv at afmontere loftet og risikere at forkæle det.

Sådan demonteres strækloftet - 4 muligheder for montering af loftdækslet

Demontering af vinylstrækloftet.

Stretch loft er en finish dekorative belægning af tæt strakt forstærket vinyl film eller en tynd stof klud. Under installationen er den fastgjort til en speciel profil, som er installeret under hovedloftet omkring rummets omkreds og derefter udlignet og strakt på grund af materialets krympeegenskaber.

På trods af at en sådan dækning har en lang forventet levetid af forskellige årsager, kan hvert boligejer være i en sådan situation, når den skal fjernes. Fra personlig oplevelse kan jeg sige, at demontering af strækloftet med mine egne hænder er helt inden for magten hos enhver hjemmehåndværker. For at gøre det lettere for læseren at klare denne opgave, så vil jeg tale om, hvor bedst det er at gøre det.

Når det er nødvendigt at demontere det nedhængte loft

Efter renoveringen er lavet i lejligheden mener jeg, at det ikke er sandsynligt, at nogen vil have det, fordi der ikke er noget at gøre for at fjerne stræklofterne. Samtidig er ingen immune fra problemer, så i hvert øjeblik kan der være en situation, når du ikke kan klare det.

For at forstå i hvilke tilfælde, og for hvad demontering af stræklofter kan være nødvendigt, vil jeg give et par typiske daglige eksempler fra hverdagen.

 1. En af de mest ubehagelige øjeblikke, som lejere af boligblokke ofte står over for, er lækagen af ​​vand eller spildevand fra naboer fra øverste etage. I dette tilfælde skal det akkumulerede vand forsigtigt drænes gennem lyset for lysekronen, og strækloftet skal fjernes et stykke tid for at hovedloftet og væggene skal tørre korrekt;

Dette kan se ud som et strækloft, når vand lækker fra de øverste etager.

 1. I det frie rum mellem hovedloftet og den stramme dekorative belægning udfører de sædvanligvis skjult installation af ingeniørkommunikation (elkabler, ventilationskanaler, vandrør osv.). For at sikre adgang til dem under planmæssig vedligeholdelse eller reparation skal også spændedækslet fjernes;
 2. For ikke at beskadige og plette spændingsvævet under renovering, maling af vægge eller limning af nyt tapet, anbefales det også at midlertidigt adskille det;

For krydsfiner tapet anbefaler jeg dig midlertidigt at fjerne stræklofterne.

 1. Hvis du på en eller anden måde stadig beskadiger strækloftet, så for at forsegle eller reparere det, skal lærredet stadig fjernes;
 2. Over tid kan snavsede pletter eller vanskelige at fjerne fede pletter dannes i loftet (dette problem er især relevant for køkkenet), eller dets udseende i mange år kan du simpelthen kede sig. I dette tilfælde vil den gamle belægning være lettere at fjerne og smide væk, og i stedet for at montere et nyt lærred, skæres i samme størrelse;

Muld pletter bag strækloftet.

Hvis hovedloftet ikke er ordentligt tørret, så er det i et lukket mellemrum, uden en normal tilstrømning af frisk luft, at støbeformen hurtigt kan formes på væggene og i loftet. I tilfælde af lækage af husholdnings spildevand til den ubehagelige lugt af skimmel vil der blive tilsat en fedtet lugt fra spildevand.

Værktøj og udstyr til demontering

I de fleste tilfælde er demontering af strækloftet i ethvert rum i en typisk boliglejlighed let at gøre uden hjælp fra en person, men hvis der er en sådan mulighed, er det bedre at få en partner til at hjælpe dig.

For at gøre dette arbejde skal du bruge følgende sæt værktøjer:

 1. Der kræves elektrisk eller gasvarmerpistol for at opvarme stoffet til en temperatur på 45 ° -50 ° C. Faktum er, at den forstærkede vinylfilm over tid mister sin elasticitet og i en kold tilstand strækker sig meget dårligt for at lette arbejdet for mig selv, anbefaler jeg det at forvarme det;

Til drift af en gasvarmepistol kræves der en cylinder med flydende husholdningsgas.

 1. Sådan arbejde er bedst udført med en lille trinladder, men hvis du ikke har det i husstanden, så kan du bruge et højt stabilt bord eller hjemmelavede geder, der er samlet af klumper af tømmer, til at arbejde fra loftet.
 2. Lang flad skruetrækker med en knivbredde på 10-12 mm. For nem betjening anbefaler jeg dig at bøje dens ende i en vinkel på 30 ° -45 ° i en afstand på 40-50 mm fra kanten;
 3. Store flade skruetrækkere med fladt bredt blad - 2 stk.
 4. Et sæt vvs-tang og tang: Tænger - 1 stk. Tænger med aflange flade kæber - 1 stk. Tænger eller tænger med aflange buede kæber - 1 stk.

Til montering / demontering af lofter er det praktisk at bruge specielle spatler.

 1. To metalplader med afrundede hjørner: den ene med en bladbredde på 40-60 mm, og den anden med en bladbredde på 80-100 mm;
 2. Til midlertidig fastgørelse af de klæbende områder af kluden er det hensigtsmæssigt at anvende specielle klip såsom stifter, som anvendes ved installation af stræklofter;
 3. Ud fra min erfaring kan jeg sige, at arbejde med et strækloft med bare hænder ikke er meget behageligt, desuden kan fingeraftryk være på den opvarmede film. Derfor anbefaler jeg at forberede i forvejen tynde husholdnings strikkede handsker;

Billedet viser et sæt monteringsværktøjer.

Under afmontering kan en strakt tynd vinylplade meget let blive beskadiget af en hensynsløs bevægelse. For at forhindre dette sker, skal du fjerne alle de resterende ridser og griser ved hjælp af en fin bløde klud på alle værktøjer, du har brug for at runde hjørnerne og slibe af skarpe kanter og efter bearbejdning på en slibemaskine.

Forberedende arbejde

Før du demonterer det hængende loft med dine egne hænder, skal du frigøre plads langs væggene omkring rummets omkreds. Samtidig er det ikke nødvendigt at tage alle møbler ud af rummet, det er nok at flytte de høje frysere og hylderne i en afstand, så der langs hver væg skabes en fri passage på 700-800 mm bred.

 1. I årenes løb kan der opsamles en stor mængde støv i loftet, som ved demontering vil helt sikkert begynde at falde ned. For at beskytte de resterende møbler i rummet mod forurening anbefaler jeg at de dækker dem med en bred plastikfolie;

Sluk og demonter loftbelysningen.

 1. Hvis der er en lysekrone i loftet, spotlights, baggrundsbelysning eller andre loftlamper, skal de fjernes, når strømforsyningen i omstillingsbordet er slukket.
 2. Væglamper, sconces, vindueskorn, hylder, malerier eller andre indvendige emner, der er fastgjort til væggen i en højde på mindre end 300 mm fra strækloftet, skal også midlertidigt afmonteres. I dette tilfælde råder alle ledninger fra hver elektrisk enhed dig til at isolere og nummerere;
 3. Under drift af varmepistolen kan lufttemperaturen i rummet stige til 50 ° C, så alle indendørs blomster, såvel som fisk, fugle, hamstere og andre kæledyr skal flyttes til et andet rum i et stykke tid;

Afmontering af arbejde er mere bekvemt at udføre sammen med en partner.

For at reducere forbruget af el eller gas, og for at spare tid til opvarmning af spændingsdug, arbejdes der med at demontere strækloftet bedst i den varme årstid. Hvis du gør dette om vinteren, så anbefaler jeg dig, når varmen pistolen er i drift, forreste dør og vinduet i rummet, at du gardiner med et gammelt wadded tæppe eller tykt tykt tæppe.

Mulighed 1: harpunmontering

Som jeg allerede har sagt, er det færdige loftsbelægning i en strakt strakt tilstand fastgjort langs hele rummets omkreds til en speciel vægprofil. Hidtil er der fire forskellige typer fastgørelsesanordninger til fastgørelse af spændevævet, som afviger i form af støtteprofilen og låsemekanismen.

For at ethvert boligejer nemt kunne fjerne det nedhængte loft og ikke beskadige stoffet eller vinylbelægningen, vil denne artikel give trinvise instruktioner, der dækker alle typer fastgørelsesanordninger og låsemekanismer.

Diagrammet viser de karakteristiske træk ved profiler til stræklofter.

Harpoon fastgørelsessystem er designet til installation af stræklofter lavet af forstærket vinylfilm. Hovedforskellen i et sådant system er, at spændingsvævet inden installationen skæres ud strengt i overensstemmelse med formen og størrelsen af ​​hovedloftet uden nogen bestand. Derefter bliver en fleksibel plastprofil langs hele banens omkreds syet eller svejset, hvis tværsnit har form af en harpun.

Under installationen er denne harpoon indsat i sporene på lejeprofilen, og dens krog er fastgjort til længdekanten. Derefter opvarmes lærredet med varmluft, og det strækker sig i sig selv på grund af vinylfilmens varmekrympende egenskaber. For at skjule låsemekanismen fra nysgerrige øjne fastgøres dekorative overlister langs profilomrderen.

Enheden og princippet om drift harpoon mount.

Hvis spændingspanelet på dit loft er fastgjort med en harpunmetode, er det nødvendigt at udføre følgende handlinger for demontering:

 1. Uanset hvilken type fastgørelse der er mere hensigtsmæssigt at fjerne et vinylfilmloft i opvarmet tilstand, så skal luften i rummet opvarmes til en temperatur på 45-55 ° C inden demontering af loftdækket.
 2. Ved opvarmning skal varmepistolen periodisk flyttes rundt i lokalet, så loftet opvarmes jævnt over hele dets område;
 3. I løbet af den tid, hvor luften i rummet vil varme op, kan du demontere de dekorative indsatser, som er fastgjort til bærerprofilen på låserne;

Vinyl klud skal opvarmes jævnt med en varmepistol.

 1. Dette arbejde er mere bekvemt at starte fra hjørnerne af rummet. I begyndelsen skal hver stang skubbes med en bred flad skruetrækker, og derefter glat trækkes ned med den ene hånd og derefter opsnappes med den anden hånd, så den ikke foldes og brydes over en lang længde;
 2. Afmontering af spændingsdugen er mere bekvemt at starte fra midten af ​​hver væg på rummet. For at gøre dette skal du indsætte en bred flad spatel i spærren af ​​bæreprofilen, hvorefter du let hæve plastikskrogkrogen og forsøge at frigøre den fra metalets langsgående kant;
 3. Den frie nederste del af harpunkrogen skal tages med tænger med tynde lange kæber og med moderat anstrengelse trække den ned, så den kommer ud af sporets profil.
 4. Således skal du kun frigive 200-300 mm harpunkrog langs hver væg på rummet, hvorefter den let kan trækkes ud med dine hænder.

Bøjet spatel for at afmontere harpunkrogen.

Egen varmepistol kan ikke findes i ethvert hjem, og det ville være uklogt at købe det specifikt for at fjerne hævede lofter. For at løse dette problem anbefaler jeg dig at leje det, fordi lejen i en eller to dage ikke vil være så stor.
Når du vælger en varmepistol, bør du afklare dens strømforbrug, fordi meget kraftfulde modeller muligvis kræver en trefaset forbindelse til det elektriske netværk, hvilket måske ikke er tilgængeligt i din lejlighed.

Mulighed 2: klemkamera mount

Kameraanlægget kan bruges både til installation af stofstræklofter og til montering af forstærkede vinylplader. I kamfastgørelsessystemer er væglagersprofilen lavet af metal, men af ​​tyk, stiv PVC-plast. Fikseringsmekanismen er et selvhæmmende design, der består af et bevægeligt og fast kammer.

I fri tilstand er kanten af ​​bladet let gemt mellem to kamme, og når loftet er spændt, trykker den bevægelige cam mod det faste kamera og klemmer en strakt panel mellem dem på grund af friktionskraften.

Spændeprofil med cam fastgørelse.

Den største forskel på cam mount er, at det ikke har dekorative beklædninger, så demontering arbejdet er lidt lettere. For at frigøre lærredet fra strækloftet fra kamklemmen skal du fortsætte som følger:

 1. I tilfælde af et vinylloftbelægning skal det opvarmes til den ønskede temperatur, som jeg skrev i det foregående afsnit, inden arbejdet påbegyndes.
 2. Hvis strækloftet er lavet af imprægneret stof, er forvarmning ikke nødvendig;
 3. Begynd demontering af lærredet, følger også fra midten af ​​hver væg. For at gøre dette kan du bruge to brede fladskruetrækkere eller to smalle metalplader;

Diagrammet viser teknologien til at adskille spændingsmaterialet fra profilen med et kamophæng.

 1. De skal forsigtigt indsættes i mellemrummet mellem loftdækslet og det nedre faste kamera i en afstand på 300-400 mm fra hinanden, i en lille vinkel til horisonten og derefter samtidig sænket nedad;
 2. På dette tidspunkt vil bladet på hver skruetrækker eller trowel let hæve den bevægelige cam, hvorefter snittet af kluden mellem spatlerne kan trækkes frit ud af klemprofilen;
 3. For yderligere arbejde skal spatelet indsættes mellem kamrene på steder, hvor du lige har trukket lærredet ud, og dermed trin for trin gradvist demonterer hele strækloftet.

Varianter af loft og væg cam profil.

Den største fordel ved cam-type fastspændingssystem er dens relativt lave pris sammenlignet med andre typer fastgørelser. Derudover giver dette system dig mulighed for at installere et spændedæksel på en minimal afstand fra hovedloftet. Derfor bruges det ofte i typiske boliglejligheder med lave lofter.

Mulighed 3: Filmkilemontering

Metaldele profil til kile montering af vinyl film, kan have to eller tre smalle langsgående riller. En bredere yderspor er designet til at installere en plastikudvidelseskile, der holder loftet vinyl i spænding.

En smalere indvendig rille tjener til at fastgøre det ydre dekorative trim, som installeres efter installationen af ​​spændingspanelet. Det er nødvendigt for at skjule spændingsmekanismen og til at dekorere de teknologiske huller rundt om rummets omkreds.

Skemaet af det kilemonterende spændingsstof.

Når man bruger en kilmontering, anses demontering af stræklofter at være den mest enkle, og i dette tilfælde er sandsynligheden for beskadigelse af vinylpladen minimeret.

 1. Ligesom i den første variant, inden arbejdet påbegyndes, skal luften i rummet opvarmes til en temperatur på 45 ° -50 ° C, og under opvarmning kan du fjerne trimpladerne fra bæreprofilen.
 2. Når alle puder er fjernet, skal du trække plastikklemmen ud af rillen på støtteprofilen på hver væg;
 3. Det er mere hensigtsmæssigt at udføre dette arbejde fra hjørnet af rummet, da der i hvert hjørne er teknologiske huller mellem kilerne på to tilstødende vægge;
 4. I dette hul skal du indsætte en bred flad skruetrækker og forsøge at klemme ud den eksterne profilbjælke. Samtidig skal den anden skruetrækker samle kanten af ​​kilklemmen og forsøge at skubbe den ud af rillen;

Dekorative stik til kilprofilen.

 1. Således skal du fjerne fra sporet, ca. 250-300 mm plastikklemklemme fra hvert hjørne af rummet. Derefter går arbejdet hurtigere, for så kan kilen kun trækkes ud manuelt uden at bruge skruetrækkere;
 2. For at bevare den afmonterede lærred normalt anbefaler jeg dig først at trække kilerne ud langs en kort og to lange vægge i rummet. Dernæst, fra kortvæggen, fjerner du kluden gradvist, og straks ruller den op i en rulle, og først derefter trækker den sidste kile ud af profilen fastgjort langs den modsatte kortvæg.

Wedge mount med samling af to paneler, det er mere bekvemt at demontere fra siden af ​​fælles profil.

Klinovy ​​måde at montere på, giver dig mulighed for at efterlade en lille forsyning vinylfilm på hver side af kluden efter installation af strækloftet. En sådan løsning gør det i første omgang lettere at installere og demontere arbejdet under installation og fjernelse af stræklofter, og for det andet gør det muligt at montere og demontere det samme panel flere gange med minimal risiko for skade på filmen.

Mulighed 4: Hæftemetode

Shtapikovy fastgørelsessystem bruges oftest til installation af stræklofter lavet af stofklæde. Stoffet har ikke krympeegenskaber, og derfor har dette system en speciel type låsemekanisme, der giver mulighed for jævnt at spænde banen under fastgørelsen.

En sådan mekanisme er en af ​​typerne af selvhæmmende fastgørelsesanordninger, og som en klemme til fastgørelse af stoffet i spændt stilling bruger den en lang metal eller plastperle, som i tværsnittet har formen af ​​en cam eller excentrisk.

Loftet stof er skåret med en lille margen, og når den er installeret, indsættes den i en langsgående rille på støtteprofilen, i hvilken klemspæret indsættes. Under spændingsvirkningen klemmes stoffet mellem lejeprofilen og perlen på grund af friktionskraften.

 1. Som jeg allerede har sagt, for tekstilbelægninger, er de ikke kendetegnet ved varmekrympegenskaber, og over tid forringer de ikke deres elasticitet. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge en varmepistol til at demontere stoffets strækloft;

Udseendet af hæftebøsningen.

 1. Shtapikovy rille i en metallejer profil, hele længden er lukket med en plast dekorative hætte, så for at fjerne lærredet, skal det først demonteres;
 2. Begynd at trække ud perlen, bedst fra hjørnerne af rummet. For at gøre dette, mellem den strakte lærred og perlen, lav en bred tynd metal spatel, og så vidt muligt løfte det op til stop i bærerprofilen;
 3. Perle er normalt lavet i form af en lukket hulprofil. For at trække det ud af rillen er det nødvendigt at køre en buet skruetrækker i sin ende;

Enheden og princippet om drift shtapikovogo klemme.

 1. Derefter skal du samtidig løfte spatelen med den ene hånd for at løsne webspændingen og med den anden hånd trykke på skruetrækkeren for at tvinge perlen ud af indgreb i bæreprofilen;
 2. Når du kan trække den første 300-400 mm perle ud, vil det være lettere at arbejde videre. Det vil også være nødvendigt at løfte lærredet med den ene hånd med en spatel og med den anden side trække perlen ud af rillen;
 3. For forsigtigt at fjerne stoffet fra loftet, anbefaler jeg at gøre det samme som i beskrivelsen af ​​den foregående mulighed: Fjern først glasperlerne langs en kort og to lange vægge i rummet, rul derefter lærredet i en rulle, og træk først den sidste perle ud.

For at trække fast spændepæren skal du indsætte en buet skruetrækker i dens endehul.

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på, at låsemekanismen af ​​hæftesten er langt den dyreste af alle eksisterende typer fastgørelsesloft. Den største fordel ved denne monteringsmetode er at loftsvævet kan fjernes og monteres tilbage et ubegrænset antal gange. For eksempel, når strækloftet er snavset, kan du demontere det og rense det.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne give læserne en enkel, men meget nyttig rådgivning: Før du begynder at demontere strækloftet, bør du tænke godt om du også vil kunne montere den i fremtiden lige så godt. Hvis du stadig har tillid til dine egne evner, så anbefales det at se videoen, der præsenteres i denne artikel, inden du starter arbejde, og hvis du har spørgsmål, foreslår jeg at diskutere dem i kommentarerne.

Hvordan fjerner du strækloftets side med dine egne hænder?

Hvordan man fjerner siden af ​​strækloftet med egne hænder uden at beskadige rammen og PVC-folien, vil blive beskrevet i denne artikel. Franske eller PVC lofter er en ret stærk og holdbar struktur, designet til at tjene i 15-20 år. Installationsfunktionerne gør dem ikke modtagelige for udkastet til bygninger og sænkning af støttepladen.

Men livet gør sine egne tilpasninger til menneskelige planer. Desuden er disse tilpasninger ikke altid behagelige, og som regel ikke i tide. Det kan ofte være nødvendigt at fjerne spændevævet. Der kan være ganske mange grunde til dette: naboer oversvømmet, ledninger er blevet fejlagtige, eller en planlagt udskiftning af varmesystemets rør er undervejs.

Hvis PVC-stoffet er i god stand og passer til ejerne, kan det fjernes, og efter at have udført det nødvendige arbejde eller tørre rummet, skal du sætte tilbage.

Hvilke oplysninger er der brug for til at arbejde?

Før du fjerner strækloftet, skal du have visse oplysninger om typen af ​​fastgørelse af stoffet og en kort viden om enhedens belægninger.

Metoder til fastgørelse af lærredet

For strækkonstruktioner lavet af PVC-film udstedes der som regel et garantikort, hvor ud over levetiden de vigtigste tekniske egenskaber er angivet. Et af disse karakteristika er metoden til fastgørelse af nettet i en baguette. Fra denne metode vil afhænge af arbejdsmetoden. Hvis der ikke er nogen dokumentation for produktet, kan de nødvendige oplysninger opnås uafhængigt ved at studere designfunktionerne.

Ved installation af spændeklude anvendes sådanne former for fastgørelse i en profil:

 1. Harpoon. Ganske en fælles type fastgørelsesanordninger. Stoffer med sådanne kanter laves til ordre og er det nemmeste at arbejde med. Langs kanterne af filmen svejses en hård kant i form af en harpun. Indtastning af profilen bøjer denne kant og holder filmen i profilen.
 2. Clip (cam) type. I dette tilfælde er fikseringen af ​​filmen på grund af trykket af plastikposuettens elastiske plader. I denne version af fastgørelsesanordninger gælder ikke plugs og dekorative plader. Installation kan udføres uden forvarmning.
 3. Shtapikovy type. Denne type fastgørelsesanordning indebærer at presse folien mod profilens indvendige vægge med et specielt langsgående produkt - en perle.
 4. Wedge type. Nem at montere og demontere, systemet er tilgængeligt til selvstændigt arbejde.

I det andet og tredje tilfælde skal det bemærkes, at lærredet blev udsat for direkte kontakt med baguettes overflade og kan blive beskadiget.

Funktioner montering franske lofter

Hoveddelen af ​​franske lofter er polyvinylchloridfilm. Det er slidstærkt, miljøvenligt og fleksibelt materiale. En af dens egenskaber er et øget reaktion på en stigning i lufttemperaturen. Ved temperaturer over + 60º С PVC film bliver blød og strækker sig godt. Køler ned, den falder i størrelse og bliver solid.

Derfor bruges et specielt værktøj til at installere PVC-dåser - en varmepistol. Før du fjerner strækloftet, skal du tage sig af dets erhvervelse. For en engangsaktion er det ikke fornuftigt at købe det, men det er ret rimeligt og overkommeligt at leje. Der kræves en varmepistol både til demontering af bladet og til installation af det på plads.

OBS: Det skal bemærkes, at polyvinylchloridfilm, der har en utrolig trækstyrke, reagerer meget dårligt til skarpe genstande. Det er let at gennembore eller skære. Og dette er fyldt med udskiftning af hele loftet.

Metode til at fjerne lærredet

Nedrivningsarbejde kan i nogle tilfælde være vanskeligere end selve konstruktionen. Spørgsmål: Hvordan man fjerner forsigtigt spændingstypens loft selv er relevant for mange ejere af sådanne strukturer. At udføre en sådan operation er ret realistisk, forudsat at du arbejder med værktøjer af høj kvalitet, viser tålmodighed og en sekvens for at udføre alle handlinger.

Værktøj og udstyr

At arbejde med PVC-film kræver et ret specifikt udstyr, der ikke altid findes i hjemmet.

Så du har brug for følgende ejendom:

 1. Stålspatel til stræklofter med en bredde på 8-10 cm. Før du selv fjerner strækloftet, skal du runde hjørnerne af spatelen og slibe af alle skarpe kanter. Hvis du ikke gør det, så kan du klippe filmen.
 2. Stærk tang med lange buede kæber.
 3. Byggekniv.
 4. Robust skruetrækker med en buet ende.
 5. Særlige stifter til fastgørelse af lærredet på baguetter under installationen.
 6. Bord, stige eller geder.
 7. Varmepistol. Det anbefales at bruge en gasdrevet enhed. Et el-apparat har mere strøm og kan beskadige husholdningsledninger.

Når udstyr til arbejde er udarbejdet, kan du gå videre til næste fase - forberedelse af arbejdspladsen.

Arbejdsplads forberedelse

Før du fjerner siden af ​​lærredet eller hele overfladen, skal du udføre visse forberedende arbejder.

De omfatter:

 • demontering af loftlamper
 • fjernelse fra burrummet med fugle, akvarier og blomster;
 • beskyttelse mod overophedning af indvendige genstande, der kan lide af høje temperaturer (fjernsyn, plastikvinduer, elektroniske ure).

Efter at værelset og værktøjerne er forberedt, kan du begynde at fjerne lærredet med dine egne hænder.

Film fjernelse proces

Betydelig bistand i arbejdet vil have en video om fjernelse af lærredet i det franske loft. Det vil afsløre nogle nuancer og besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fjerne lærredet selvstændigt.

Teknologien til fjernelse af internettet afhænger direkte af typen af ​​webinstallation i profilen. Baseret på dette og demontering af strukturen.

Vigtige detaljer: Svar på spørgsmålet om hvordan man demonterer hele overfladen eller hvordan man fjerner siden af ​​strækloftet, bør overvejes separat for hver installationsmetode.

Harpoon mount

Facing med sådan en kobling med væggene adskille lettere end andre. Hvorfor? Årsagen er enkel: Denne type fixering giver mulighed for nem montering og muligheden for gentagen demontering af strukturen. Adskillelsen af ​​lærredet skal begynde med en del af væggen i hjørnet.

Fjernelse af internettet udføres i denne rækkefølge:

 1. Den dekorative strimmel på omkredsen eller kun på den ene side er adskilt.
 2. Med en varmepistol opvarmes rummet til + 70º C. Det er nødvendigt for lærredet at øge i størrelse og lette presset på harpunmonteringen.
 3. Med en trukket trowel er harpunen hooked og hævet.
 4. Tangen af ​​harpunen er fanget af tænger og fjernet fra profilen.
 5. Yderligere ekstraktion udføres manuelt uden stor indsats.

Installation af internettet foregår i omvendt rækkefølge.

Cam mount

Fjernelse af filmen med en sådan fixeringsmulighed er den enkleste og billigste, da der i dette tilfælde ikke er behov for at opvarme rummet. Men det er nødvendigt at observere øget forsigtighed, fordi spatelen vil kontakte direkte med filmen.

For at afbryde forbindelsen til filmen kan du handle på to måder:

 1. Indsæt 2 skruetrækkere mellem kamrene i hjørnet af rummet og i en afstand på 50-60 cm fra den. Kameraets tryk på segmentet mellem dem vil svække, hvilket vil give mulighed for frit at fjerne filmen fra klippet. Gentag operationen, indtil den ønskede mængde materiale er blevet ekstraheret.
 2. Indsæt spatelen mellem kamrene og tryk på den bevægelige. Materialet kommer ud af klipene på grund af webspændingen. Resten af ​​materialet ekstraheres manuelt.

Det skal huskes, at materialet kan forblive serifs fra klemmerne. Ved installation kan de være et ejendommeligt referencepunkt.

Shtapikovy mulighed

I dette tilfælde skal du bruge en skruetrækker, trowel og varmepistol.

Arbejdsfølgen er som følger:

 1. Værelset opvarmes.
 2. Den dekorative hætte fjernes.
 3. I hjørnet trykkes baguettens ydervæg med en spatel, og perlen klemmes med en skruetrækker og fjernes.
 4. Shtapik opsnappes med hånden og trukket ud af baguetten.

Hvis der er en tilstrækkelig forsyning af materiale, kan den let indsættes tilbage.

Wedge metode

Den nemmeste måde at fjerne filmen på.

Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Den dekorative indsats, som spiller en kiles rolle, afbrydes, hvilket medfører en svækkelse af trykket på stikket.
 2. Hætten klæber til kanten med en skruetrækker og fjernes fra baguetten.

Tøjet kommer frit fra en rille.

Således er demontering af strækloftet ret muligt med egne hænder, underlagt overholdelse af en bestemt teknologi.

Fjernelse af strækloftet og geninstallation: typer af lærred

Nogle gange opstår spørgsmålet - hvordan man fjerner strækloftet med den efterfølgende installation af egne hænder? Årsagerne til dette kan være meget forskellige. For eksempel: reparation af lærredet på grund af mindre skade eller behovet for at bane ny kommunikation og ledninger. Når du ændrer rummets design, kan du reformere loftets overflade, hvilket gør det til to niveauer. Men for dette skal du fjerne film- eller stofloftet med dine egne hænder uden at skade dens integritet.

Denne ide synes at være svært, men faktisk er hele operationen ret simpel, og alle boligejere har råd til det. Forudsat at en person har kendskab til, hvordan man fjerner strækloftet med egne hænder. Ellers er det bedre at ty til hjælp fra eksperter på dette område, de vil klare dette arbejde hurtigt og uden problemer, hvilket sparer tid.

Men fjernelsen af ​​spændingsstrukturer har sine faldgruber. Muligheden for at fjerne stoffet afhænger af loftets design. Nogle demonterer ikke og betragtes som engangsbrug, mens andre er nemme at fjerne og geninstallere. Et af de aspekter, der bestemmer kompleksiteten ved at fjerne strukturen, er den type profiler, der anvendes i den. Spiller også rollen som monteringssystemet og udseendet af lærredet. Før du selv fjerner strækloftet med dine egne hænder, lad os se på hvilke fastgørelsessystemer der findes.

Fastgørelsessystemer og typer af klæder

I dag, i bygningen butikker kan du købe en række spændingsstrukturer. Afhængig af typen af ​​vedhæftning varierer listen over dens detaljer også. Normalt tilbyde en af ​​tre typer fastgørelsessystemer, der er angivet i nedenstående tabeller.

Fastgørelsessystemet hjælper med at forstå, hvordan man fjerner strækloftets struktur, og muligheden for at fjerne den bestemmer typen af ​​loft - PVC eller stof. Dette kan bestemmes visuelt (med kendskab til hvordan lærredets udseende ser visuelt ud) eller ved at finde ud af det firma, der har installeret strækstof.

For at fjerne PVC-lærredet uden at beskadige det, har du brug for en varmepistol, som under installationen. Uden opvarmning af nettet kan det blive beskadiget, og det er ikke muligt at returnere det til sin plads. Både montering og demontering af stræklofter lavet af PVC, udføres fra hjørnerne til midten af ​​væggen og opvarmer langsomt op i lærredet.

Temperaturen inde i rummet, hvor strækloftet er afmonteret, er højt, og det er bedre at forudse dette, før alle møbler udføres i rummet. Det er svært at afmontere PVC-kluden uafhængigt, og det er bedre at levere dette arbejde til byggelaget, der har specialiseret sig i denne type arbejde.

Stoffet strækker loftet for at fjerne, uden at beskadige det, er ret simpelt, fordi lærredet af denne type ikke kræver opvarmning og demontering uden involvering af byggelaget.

Nødvendigt værktøj

Til arbejde med demontering af strækloftet er der brug for et bestemt værktøj, helst din egen, og ikke til leje, selv om dette ikke påvirker arbejdets kvalitet:

 1. Spatel, medium bredde. Hvis du bruger en gipsspatel, skal du derefter pakke det med tape.
 2. Tænger - fortrinsvis forberedt til demontering, afrundet for ikke at beskadige stoffet.
 3. Trappestige.
 4. Kniven.
 5. Gas eller elektronisk varmepistol.
 6. Særlige tøj til at holde stoffet på vægten.

Teknologi fjernelse klud

Det første skridt er at forberede værelset. Vi fjerner alt unødvendigt fra værelset, møbler, tæpper, dekorative elementer. De vil ikke kun forstyrre, men kan også blive beskadiget, når rummet opvarmes med en varmepistol. Så kan du fortsætte med demontering af lærredet.

For at kunne fjerne strækloftet i lærredet, er det nødvendigt at demontere det i omvendt rækkefølge af installationen. Og det betyder, at det første skridt vil være at fjerne gummibåndet mellem væggen og loftet, som er dekorativt og skjuler sømene. Det trækkes helt simpelt ud, find stedet for leddet, træk forsigtigt den ene ende og fjern det langsomt.

Når du er færdig med de dekorative skær - stik, skal du fortsætte med forberedelsen af ​​lærredet til demontering. Hvis der er installeret et stofstrækloft, kan dette element springes over.

Til demontering med PVC-lærred skal du opvarme overfladen med en gaspistol, så den ikke går i stykker under fjernelsen. Vælg et websted, hvorfra du begynder at demontere og varme det op grundigt. Det er bedre at starte fra hjørnet af rummet.

Så begynder du at fjerne arket fra profilen, og udfører denne operation med juvelerpræcision for ikke at rive PVC-folien. Fjern forsigtigt perlerne (hvis det er tilfældet) for ikke at beskadige dem, da de stadig vil komme i brug, og træk derefter lærredet ud. Det er tilrådeligt at udføre disse værker sammen.

Hvis du rykker lærredet, skal du bryde det - pas på.

I videoen: demontering af strækloftet.

Demontering af stofloft

Vi vil forstå, hvordan du fjerner det installerede stofstrækloft med dine egne hænder. Denne type strækloft er ret nem at demontere, men geninstallation kan være et stort problem, det skyldes, hvor meget ekstra lærred der er tilbage.

Normalt tænker loftmonteringsteamet ikke om det, det skal advares på forhånd, eller håber på ærligt arbejde "i alle aldre." Til geninstallation kan kun være nok et par tommer lærred i længde og bredde.

Delvis fjernelse af stofloftet, når det anvendes i form af fastgørelse af klip-på-baguetter, er umuligt, i modsætning til andre systemer, skal fjernelsen udføres fuldstændigt. Hvis du ignorerer dette råd, med delvis demontering kan du rive lærredet, og det skal ændres, men helt.

Arbejd med fastgørelsesanordninger under demontering

Lad os starte med harpunmonteringssystemet. Husk - du skal altid starte fra hjørnerne. Vi tager en dekorativ indsats ud over hele omkredsen af ​​strukturen. Brug derefter tænger til at tage lærredet ud af spidsen af ​​harpunen.

Det er vigtigt at sikre, at tangen ikke berører bladet, men kun harpunens krop. Det er også bedre at bruge tangen uden skarpe elementer, så de ikke rive panelet.

Fjern derefter resten af ​​lærredet manuelt fra baguetten. Brug gummihandsker, da du kan efterlade mærker på PVC-arket efter opvarmning. Når du har fjernet hele loftet, kan du begynde at arbejde, som du planlægger at udføre, før du geninstallerer.

Shtapikovy fastgørelsessystem betyder engangs brug af et panel, men det er også muligt at afmontere dem. Først bøj aluminiumprofilen for at løsne perlen, og træk den ud. Prøv ikke at beskadige baguetten, det er stadig nyttigt. Efter at have været færdig med demontering af lærredet.

Fjernelse med kile fastgørelsesanordninger er meget lettere. Tag den dekorative indsats ud, og bøj profilen manuelt og frigør kile og lærred. Udfør nu fjernelsen af ​​kluden lige så forsigtigt.

Suspenderet loft er en struktur, der er modtagelig for skade, og hvis de opstår, kan det betragtes som uegnet.

Sådan fjerner du strækloftet

Streklofter (og de kaldes også fransk) er ikke kun holdbare, men også holdbare - med passende omhu kan livet på nettet være 15-20 år. På grund af installationen er disse lofter næsten immune mod forskydningen af ​​støttepladen eller krympningen af ​​huset. Livet er imidlertid en uforudsigelig ting, så nogle gange er der et behov for at afmontere spændingslærredet. Årsagerne kan være massen - fra de fejlede elektriske ledninger til banal oversvømmelse af naboerne ovenfor.

Stretch loft - en populær mulighed for at afslutte loftoverfladen

Hvis loftet er lavet af PVC, og dets tilstand stadig er ret tåleligt, kan ejerne fjerne det for eksempel at tørre det og derefter installere det igen. Men for at demontere korrekt, uden at beskadige filmen eller rammen, skal du vide om de vigtigste nuancer af processen.

Sådan fjerner du strækloftet

Hvor skal man starte?

Demonteringsteknologien afhænger stort set af, hvordan lærredet er fastgjort i en baguette. For at finde ud af, skal du undersøge garantikortet (det er udstedt til alle PVC-konstruktioner), hvilket ikke blot angiver driftsperioden, men også fastgørelsesmetoden. Fra dette vil vi starte. I mangel af sådan dokumentation kan du selv studere loftets designfunktioner.

Speciel monteringsprofil - Et af hovedelementerne i strækloftet

Der er 4 måder at fixere spændingsfilmen på i en baguette, lad os kende dem.

Typer af installation af strækloft

 1. Harpoon mount. Det nemmeste at arbejde, og derfor den populære mulighed. I dette tilfælde, langs kanterne på kanterne, er en hård kant svejset (i form af en harpun, dermed navnet), som efter at have kommet ind i baguetten, bøjer sig og holder så lærredet.
 2. Cam (et andet navn - klip). Filmen er fastgjort her ved hjælp af elastisk plastikprofil, som lægger pres på det. Ingen dekorative bånd og stik anvendes med denne metode til installation, og forvarmning er ikke nødvendig.
 3. Shtapikovoe. Denne fastgørelsesmetode tilvejebringer klemning af banen mod baguettes indre vægge ved hjælp af en langsgående vulst.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil)

Vær opmærksom! I de to sidste metoder er det nødvendigt at være opmærksom på, at filmen kontakter direkte med profilens overflade, hvilket betyder at det kan blive beskadiget, hvis det håndteres uforsigtigt.

Funktioner ved at arbejde med PVC film

De fleste moderne stræklofter er lavet af polyvinylchloridfilm (der er også stofvalg, men om dem lidt senere). Dette materiale er ikke kun elastisk og holdbart, men også økologisk rent. Den anden funktion er reaktionen på ændringer i lufttemperaturen. Så hvis temperaturen stiger til + 60 ° C bliver polyvinylchlorid mere elastisk og bøjelig, og under afkøling hærder og falder den. Af denne grund anvendes en speciel enhed, en varmepistol, til montering og demontering. Det kan købes eller lejes.

Produktion af PVC-film til hængende lofter udføres i nøje overensstemmelse med kravene i ISO 9001-96

Vær opmærksom! PVC film har en meget høj trækstyrke, men det kan let blive beskadiget af en skarp genstand, hvilket derfor kræver en komplet udskiftning af nettet.

Afmontering skal udføres omhyggeligt for ikke at beskadige overfladematerialet.

Demontering af filmstrækloft

Processen består af flere grundlæggende trin, men for at gøre alt korrekt skal du være tålmodig, få gode værktøjer og handle i overensstemmelse med instruktionerne.

Fase nummer 1. Vi forbereder alt, hvad du har brug for

For at fjerne PVC-folien kræves specifikke enheder og værktøjer, der ikke findes i alle hjem.

Så forbered først:

 • tøjnåle til fastgørelse af banen
 • en varmepistol (det er bedre at give fortrinsstilling til en gasanordning, da den elektriske er meget kraftig og derfor kan forårsage skade på elektrisk ledninger);
 • en spatel designet til spænding af lærred (små, op til 10 cm brede) med forrundede hjørner og slidte kanter; hvis værktøjet ikke behandles på forhånd, så kan PVC-film klippes;
 • trin-stige (i mangel af sådan kan du bruge bordet);
 • højkvalitets skruetrækker med en buet ende;
 • tang (deres læber bør også være buede);
 • konstruktion kniv

Spatel (spatel) til stræklofter

Gaspistol MASTER BLP 33 M

Når alt det nødvendige udstyr er tilberedt, er du velkommen til at starte den anden fase - forberedelsen af ​​rummet.

Fase nummer 2. Vi forbereder værelset

Før vi tager strækvasken eller en af ​​siderne ud, gennemfører vi de relevante forberedende aktiviteter, herunder:

 • fjernelse af loftlamper;

Demontering af rampelyset

 • fjernelse af planter, dyr og fugle fra lokalerne (hvis nogen)
 • beskyttelse af møbler og apparater, der kan blive beskadiget af varme på grund af varmepistolen (plastikvinduer, computer, elektroniske ur osv.).

Forbereder plads til demontering af strækloftet

Nu hvor værelset og redskaberne er ordentligt forberedt, kan vi begynde at fjerne lærredet.

Fase nummer 3. Fjern filmen

Afmonteringsteknologien afhænger direkte af, hvilken af ​​de angivne typer fastgørelser der blev brugt under installationen. Baseret på dette vil vi demontere hele strukturen.

Vær opmærksom! Spørgsmålet om at fjerne hele spændingsvævet og kun den ene side af overfladen skal betragtes separat, og med hensyn til hver af installationsmetoderne.

Harpoon mount

Denne mulighed for montering af filmen er den nemmeste at demontere. Årsagen er meget enkel: harpoon fixation i sig indebærer nem montering og muligheden for flere demontering af loftet struktur. Fjernelse af lærredet i dette tilfælde starter vi med en del af væggen, der ligger nær hjørnet.

Diagram af harpunmonteringsspændingsloft

Aktionsalgoritmen er angivet nedenfor, for nemheds skyld er oplysningerne givet i form af et bord.

Tabel. Demontering af PVC-strækloft (harpoon mount version).

Fjern det hængende loft med egne hænder uden problemer

Det er umuligt at forudsige situationen, som følge af, at de hævede lofter i lejligheden skulle afmonteres. Og de kan være meget forskellige - fra gennembrud af vandforsyning eller spildevand fra naboer på toppen eller ved uheldsskader på nettet til kondensatopsamling og behovet for at lægge nye elektriske ledninger i loftet over loftet. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at fjerne loftet, og for det ville det ikke skade at vide, hvordan det virker, for at kunne bruge ganske dyrt strukturelle elementer igen.

Hvordan er stræklofterne?

Den vigtigste og uundværlige betingelse for vellykket og omhyggelig demontering er korrekt at bestemme typen af ​​ramme og typen af ​​selve strækloftet. Hvis du ikke har en handling på det udførte arbejde, der leveres af det team, der har lavet reparationer i din lejlighed, skal det gøres. Dette er imidlertid ikke noget kompliceret.

I øjeblikket anvendes to typer spændeklæder - en vinylfilm og et stof imprægneret med polymer. Hvad angår installationsprocessen selv, bruger de i praksis en af ​​de 3 teknologier, hvis kernen er bestemt af systemet til strækning og fastgørelse af nettet. Det kan være:

 • harpun;
 • shtapikovoy;
 • Clip. Typer af monteringssystemer til hævede lofter

Harpunsystem bruges til installation af vinylstræklofter. En krogformet kant er svejset på en PVC-film, der gradvist strækkes ved hjælp af en varmepistol. Sidstnævnte er fastgjort ved hjælp af tænder, lavet inde i vægbenet af den U-formede rille. Samlingen mellem lærredet og væggen er lukket ved hjælp af en dekorativ sokkel.

Shtapikovaya system bruges til at spænde stoflofter og er betydeligt dyrere end harpun. Det arbejder på princippet om selvklæbning: En baguette med forstærket (væg og loft) fastgørelse med en margin på 5-7 cm, går ind i lærredets kant, som gradvist spændes rundt om rummet og fastgøres med en perle eller som det også kaldes en cam. Under stoffets vægt presser perlen banen mod en permanent fast profil.

Shtapikovy monteringssystem

Kameraanlægget anvendes i sømløse loftkonstruktioner med både vinylfilm og polymerimprægneret stof. Den høje popularitet af denne teknologi på grund af dens lave omkostninger og nem installation, samt det faktum, at det giver dig mulighed for at tage det mindste rum fra loftet.

Klipsystemet anvendes til konstruktion af sømløse stræklofter lavet af materie og er kendetegnet ved dets lave omkostninger og nemme installation og demontering.

Klips monteringsspændingsloft

Vurdering af situationen

Med mindre skade eller mangel på midler til helt at erstatte lærredet eller installere et nyt eller strukturelt anderledes loft, er det værd at forsøge at løse situationen på bekostning af små kræfter og betyder:

 1. Lille tåre eller punktering

Både tekstil- og vinylfilm til lofter er kendetegnet ved høj mekanisk styrke. Men ingen er imod ulykker, så det er tilrådeligt at have på hånden et lille stykke glasfiber eller stofklæbebånd og maling. Efter forsegling af hullet forbliver det for at tynde plasteren, så det passer til resten af ​​loftet. Spaltet før påføring af plåstret bliver nødt til at sy kapron tråde.

På grund af risikoen for at ødelægge hele loftet, er det nødvendigt at være yderst forsigtig, når du fjerner lækager. Den første ting du har brug for for hurtigt at fjerne kilden til oversvømmelse. Yderligere i hjørnet nær sagen skal kluden fjernes fra baguetten, og vandet skal drænes til en fyldt beholder, idet du er forsigtig med ikke at fylde væggen. Derefter tørres strækloftet ved hjælp af en varmepistol og fastgøres igen.

Oversvømmet strækloft

 1. Sagging og spontane pauser

Dårlig spænding eller en kraftig stigning i temperatur og luftfugtighed i rummet kan føre til slag og revner på strækloftet. I dette tilfælde skal det omformuleres, og den krakkede sektor skal forsegles med samme materiale, glasvægbeklædning eller specialtape.

Film sagging på grund af ukorrekt spænding

 1. Mould udvikling eller farvning

I dette tilfælde vil kun en fuld talje af det beskadigede stof med den obligatoriske antiseptiske behandling af byggekonstruktioner og kontrol over monteringen af ​​støtteprofilen langs hele væggen hjælpe.

Stil på strækloftet

I modsætning til hæftning og klipsystemer, er harpoon fastgørelse loddet til vinylfilmen. Når hullet i sømmen anbefales at erstatte harpunen langs hele væggen.

Hvordan kommer man i gang?

Først og fremmest skal du fjerne alt fra rummet, der forstyrrer demonteringen, fra rummet. Yderligere handlinger vil kun afhænge af typen af ​​strækloft.

Listen over værktøjer, der er nødvendige til fjernelse af loftet, skal tilføjes:

 • mellemstore spatel;
 • tænger med aflange svampe (næsetænger);
 • konstruktion kniv;
 • beskyttelseshandsker;
 • trappestige;
 • varmepistol (til arbejde med vinylfilm);
 • montering pinde til at holde nettet;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker.

For at undgå skader på lærredet er det bedre at tage en speciel spatel. Hvis du kun har et almindeligt metalværktøj ved hånden, skal du smalle af sine skarpe hjørner eller klip over forkant med forstærkede tape eller gummistrimler for at mindske risikoen for at punktere bladet.