Demontering af loftet: hvordan man fjerner strukturen med egne hænder?

Uanset hvor godt arbejdet blev gjort under installationen af ​​loftsystemet, er det stadig tid til at erstatte enkelte elementer eller hele strukturen som helhed. Og ikke altid for denne brud kan tjene, nogle gange vil du bare ændre noget i det indre af rummet. Du kan gøre demontering af det hævede loft med dine egne hænder, du skal bare kende nogle vigtige punkter.

Nødvendige værktøjer

Selvfølgelig vil det ikke fungere med bare hænder, så før du beslutter dig for at fjerne loftet, skal du forberede dig:

 1. Tang.
 2. Skruetrækker.
 3. Spatel.
 4. Spanner.
 5. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, skal du have en anti-hæftemaskine.
 6. Skruetrækker.
 7. Kniven.
 8. Væghjørne.

Demontering arbejde

Til noten: Afmontering af det hængende loft finder sted i omvendt rækkefølge af installationen og afhænger af målet: Fjern helt hele konstruktionen eller udskift kun loftpanelerne selv.

Derudover afhænger meget af, hvilken type materialer der anvendes til loftsystemet. På dette og bo.

Fuld demontering af et rackloft

Hvis strukturelementerne genbruges, skal du fjerne alle dele omhyggeligt. Altså:

 1. Siden den seneste blev installeret sokkel, så fjernede han den allerførste. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at holde det i integritet, da skumprodukterne er meget skrøbelige (og de er ikke beregnet til genanvendelse). Men disse produkter er billige, så du kan ikke særligt ivrig. Hvis soklen blev fastgjort med hæfteklammer, kan du fjerne den med en anti-hæftemaskine, en skruetrækker og en tang. Limet sokkel fastgjort med en spatel og adskilt fra væggen og derefter fra loftskinnen.
 2. Ved demontering af det nedhængte loft fjernes belægningen. Af hensyn til bekvemmeligheden begynder arbejdet på væggen. Bøj kanten af ​​lamellerne med en mejsel eller skruetrækker. Derefter løser slangen fra slottet sin kant. Resten af ​​lamellerne fjernes i rækkefølge. At arbejde ved hjælp af væghjørnet. Det er nødvendigt at frigive lamellerne fra låsen manuelt. Efter det - bevæg dig og træk ud. For at gøre det arbejde, du har brug for, skal du omhyggeligt vise dækningselementet diagonalt. Hvis der sættes indlæg mellem skinner under installationen, bør de også fjernes omhyggeligt, hvis systemet skal geninstalleres.

Nu er det stadig at adskille rammen. For at gøre arbejdet skal du være meget forsigtig for ikke at glemme at fjerne alle detaljer:

 1. Det første dæk blev fjernet. De er fastgjort til lodrette bøjler, så du skal først slippe af bjerget. Derefter afbrydes og fjernes dækket.
 2. Nu kom suspensionen. Da de holder hele strukturen, er de fastgjort til loftet med ankre. Derfor skal du løsne fastgørelsesanordningen med en skruenøgle eller en skruetrækker, når du skal løse problemet med fjernelse af det hængslede loft. Hvis designet udskiftes helt, kan du simpelthen skære fastgørelsesmølle.

Sådan fjerner du et ophængt loft fra gipsplader?

Og installering og fjernelse af gipsplankloft er ikke en big deal. Til arbejde skal du:

 1. Trappestige.
 2. Special børste. Det er nødvendigt at vaske gipset af.
 3. Figuren skruetrækker.
 4. Skruetrækker. Forvalg til modeller med omvendt funktion.
 5. En almindelig kniv.
 6. Mejsel.
 7. Shilo.
 1. Fjernelse af soklen. Alt sker som i det foregående tilfælde, så vi vil ikke være særlig opmærksomme på dette.
 2. Fjernelse af belysningsudstyr. Sørg for at isolere på samme tid enderne af ledningerne.
 3. Fjern maling eller tapet fra loftoverfladen. Fjern serpianka gitteret.
 4. Start fra hjørnet, find ud af hvordan sømene er arrangeret og arkene selv ligger. Dette vil hjælpe en lille hint: lærred er fastgjort til bredden af ​​rummet.
 5. Definer en vejledning. Ved næste vejledning blev gipsvæggen anbragt ca. 0,6 m. Det er nok at fjerne gipset på dette sted for at finde fikseren.
 6. Skru skruerne af. Gør dette arbejde selv vil være problematisk, så du skal invitere to assistenter.
 7. Fjern den resterende profil langs længden af ​​rummet.
 8. Hvis du installerede isolering, skal du fjerne den.
 9. Fra siden styres for at få skruerne. Hjælpelinjerne selv fjernes, hvis suspensionen ikke længere vil blive betjent.

Armstrong loft

Afmontering af Armstrong-hængende loft svarer til at adskille et loftloft, da det også starter fra den side, hvor det sidste panel blev lagt. Ellers kan sådant arbejde ikke gøres, ellers er det muligt at bryde låse og hylder. Processen er som følger:

 1. På det sidste panel skal du forsigtigt bøje elk. Dette er navnet på profilen, der er installeret omkring omkredsen.
 2. Hvis beslagene blev brugt til fastgørelse, er det tid til at trække dem ud. For at gøre det nemmere at fjerne, kan du bruge en skruetrækker som en løftestang og sætte sit sting under beslaget.
 3. Nu kan du fjerne det første panel. Du bliver nødt til at gøre en indsats, men du skal arbejde omhyggeligt for ikke at skade Elka. Men hvis der sker noget som dette, er det ikke en stor ting, denne del kan altid udskiftes.
 4. Så er alt lettere: Fjern beslaget, fjern panelet, og så videre til slutningen (eller til det rigtige sted).
 5. Derefter fjernes rammen fra suspensionerne, og suspensionerne selv demonteres. Endelig er hjørneprofilen adskilt.

Således kan du, hvis du ved hvordan man demonterer en ophængt loftsstruktur, demontere strukturen helt eller delvis, så materialet bliver intakt, så du kan geninstallere det, hvor du har brug for det.

Processen med at demontere det falske loft

I den moderne verden er loftsloftet eller loftet ikke nyt, det er i mange lejligheder. Disse designs er komfortable, smukke, holdbare og relativt nemme at installere. Det sker så, at loftet er blevet ubrugeligt, eller du vil udskifte det, eller du skal komme til ledningerne gemt i loftet. I et ord - blev det nødvendigt at afmontere det. Sådan redder du ved at analysere det nedhængte loft og gøre det selv - overvej i artiklen.

Særlige egenskaber

Før du går direkte til arbejdet, skal du vide, at faglige demonteringslofter producerer deres arbejde for ikke at beskadige nogen detaljer. Især hvis sagen er under garanti. Selv om noget er beskadiget af nedtagningen af ​​virksomhedens medarbejdere, betaler montøren dig alle skader. En almindelig person, som ikke har særlige færdigheder, kan permanent beskadige noget, herunder kommunikation, der er skjult i loftet. Hvis du stadig er sikker på dine evner, kan du fortsætte med at demontere.

At analysere loftet vil have brug for specialværktøjer. Det er nødvendigt at sikre på forhånd, at alt er til stede.

Vi vil forstå, hvilke typer stræklofter er, og om de alle kan analyseres uden skade. Der er ophængte lofter, der ikke er egnede til genanvendelse, og der er lofter, der nemt kan fjernes uden hjælp fra håndværkere.

Hvis du ikke har sådanne færdigheder, er det bedre at ty til hjælp fra specialister.

Stretch stof loft

Denne type stof er et syntetisk stof imprægneret med et særligt stof, som øger slidstyrken og holdbarheden af ​​produktet. Vær ikke bange for imprægneringen - det er absolut harmløst for enhver levende væsen. Disse modeller er heller ikke modtagelige for forekomsten af ​​støbeform, da materialet, som stoffet er fremstillet af, trækker vejret frit og tillader damp at passere uden at holde vanddråber på stoffet.

Disse modeller ser meget harmonisk ud i interiøret. Med stoffets bredde kan du lave et sømløst loft med en længde og bredde på op til 5 meter. Materialet er mindre modtageligt for temperaturændringer og for meget koldt. Loftet vil ikke knække og krympe ved enhver temperatur. På grund af dette er det ikke nødvendigt at bruge en varmepistol ved installation af produktet. Derfor er sådanne lofter let monteret og demonteret uden herrer. Bygningskostnaden er højere end ved arbejde med PVC-ark.

Stretch polyvinylchloridlofter

De fleste forbrugere vælger denne type design i de sidste par år. En temmelig lav priskategori og et stort antal fordele har gjort deres arbejde. Med sin lave vægt og tynde diameter er designen ret høj. Uden synligt tab af struktur kan loftet holde omkring hundrede liter pr. Kvadratmeter. Sådan kvalitet som høj elasticitet falder ved opvarmning, for eksempel med en speciel pistol, men er fuldt restaureret efter afkøling af materialet.

Desværre afviger produktbredden ikke i høj ydeevne og er kun omkring to meter. Men disse tilfælde uden problemer kan sømløst sy, og dermed justere loftet til rummets størrelse. Fabrikanter af stoffet er i forvejen involveret i fabrikanterne, og den allerede forberedte struktur er bragt til kunden. Før du strækker loftet, laves udgangspunktet for aluminiumsdele, filmen er fastgjort på den, og efter opvarmning strækker den sig og erhverver den nødvendige formular, der ikke kræver yderligere pleje.

Analyse af loftet er direkte relateret til fastgørelsesmetoderne, der findes flere typer:

 • bruger baguette
 • metode uden harpun
 • metode med en harpun.

Du kan bestemme spændingsmetoden og fastgørelsen ved øjet, for eksempel hvis loftet er en sømløs konstruktion, så blev der brugt plastikklip, som kan fjernes uden problemer uden specialister og fastgøres på plads igen. I denne situation kan strukturen i sig selv ikke fjernes uden skade.

Hvis du efter demontering skal sætte et nyt loft, kan du selv fjerne produktet. Hvis ikke, så skal du ansætte specialister.

Demontering af loftet med egne hænder

Analyse af PVC-konstruktion

Værktøj til arbejde:

 • spatel, kan du købe en simpel byggemodel med afrundede ender (eller runde det selv). Dette er nødvendigt for ikke at ødelægge stoffet fra de mulige nedskæringer;
 • forstærket klæbebånd til spatelvikling;
 • specialtang med forlængelse;
 • stige eller trinladder
 • en skarp kniv, bedst klæbende;
 • varme pistol;
 • Store tøjklemmer, der er klar til at klare filmen i perioden med at arbejde med det, vil i høj grad hjælpe og forenkle tjenesten.

Arbejdsfaser

Det er nødvendigt at fjerne alle ting fra rummet, som på en eller anden måde kan forstyrre arbejdet, herunder stigenes bevægelse. For at beskytte profilen er det en forudsætning at dække vinduerne med en normal klud. Det er også nødvendigt at tage absolut alle plastikvarer ud af rummet.

Uanset hvilken slags montering der er på dit design, er det nødvendigt at opvarme rummet til den ønskede temperatur for arbejde.

Følgende emner for hver type design vil være deres eget.

Tilslutningstype - Harpoon

Det er nødvendigt at fjerne alle dekorative indsatser fra loftet.

Fjernelse af lærredet selv forekommer fra hjørnet. Ved at sætte harpunen med tang, skal du begynde at trække strukturen. Det er nødvendigt ikke at rive lærredet, så værktøjet skal kun tages til fastgørelse, ellers vil filmen blive ubrugelig, og den er fuldstændig udskiftet. Det vigtigste og vigtige øjeblik bagud, nu kan du udsætte hele værktøjet, vil yderligere arbejde gøres for hånd. Glem ikke at bære kludhandsker for ikke at forlade udskrifter og fedtede mærker i loftet. Fra hjørnet skal du flytte til centrum. Nogle gange allerede i dette stadium er loftet fjernet nok til at producere det nødvendige arbejde. Hvis ikke, så skal du forsigtigt fjerne loftet med dine hænder.

Det er nødvendigt at handle på samme måde som beskrevet ovenfor for typen af ​​forbindelse - en harpun. Efter at strukturen er trukket ud, er det nødvendigt at flytte rammeprofiler af aluminiummateriale ved hjælp af hænder eller en spatel.

Hvis du har en specialskruetrækker, som i dette tilfælde bruges af specialister, med buet ende, kan du uden at gøre en stor indsats klare opgaven.

Tilslutningstype - kiler

Denne type demontering er den hurtigste og nemmeste.

Det er nødvendigt at fjerne alle indsatser i syne. For at undgå at ødelægge strukturen skal du forsigtigt bøje profilerne med dine hænder og svække lærredet, og med det sammenføjningen selv - bladet. Fra hjørnet er det nødvendigt at flytte til midten af ​​væggen, mens selve filmstrukturen fjernes.

Succesen for dit arbejde afhænger af, om du har trukket loftet af høj kvalitet, uanset om du har overladt et lagoverhæng under installationen.

Desværre, hvis filmen ikke var på lager, ville det være urealistisk at trække loftet tilbage.

Afmontering af stoffets loft

Den indlysende fordel ved denne type loft er, at der ikke er behov for at købe en dyr varmepistol. Det er ikke nødvendigt at fjerne alle plastikgenstande, vinduerne kan stå åben.

Fastgørelsesmetode - kiler eller stænger

Hele teknologien til demontering af stoffets loft med metoden til fastgørelse til kiler eller stænger er helt identisk med metoden til demontering af loftet af PVC. Der er kun en funktion: Loftet skal fjernes fra midten af ​​væggen og ikke fra hjørnerne. For at fastgøre loftet er det nødvendigt, at installationen antager en indrykning af stoffet i et par centimeter, ellers er det umuligt at fastgøre strukturen igen.

Fastgørelsesmetode - baguette med klip

Med denne type konstruktion er det nødvendigt at demontere hele loftet og det er bedre at involvere specialister.

Sådan dræner vandet

En af de hyppige årsager til at fjerne loftet er vandfaktoren. Naboerne glemte at slukke for brusebadet eller lækker taget. I denne situation er det nødvendigt at hælde alt vandet før demontering og tørring af lærredet.

Først og fremmest er det nødvendigt at slukke for elektriciteten, ikke kun i lokalet, men også i hele lejligheden. Det andet trin er at dræne selve vandet. Kan drænes ved hjælp af hullet fra under lysekronen. Det er nok at fjerne en elektrisk lampe og hælde vand gennem den dannede åbning.

Sådan demonteres reolloftet

Rackloft er en universel belægning, der kan bruges i absolut ethvert rum. Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er virkelig mange, fordi det giver dig mulighed for at skjule enhver kommunikation, perfekt justere loftet, har en lav pris og er ret simpel i installationsprocessen.

Dog kan det slattedempede loft også repareres eller udskiftes. For eksempel, hvis du af en eller anden grund beskadiger en af ​​panelerne, skal du helt sikkert afmontere strukturen og udskifte det skadede element.

Mange mennesker spørger et logisk spørgsmål - hvordan man adskiller rackloftet? Faktisk er alt meget enklere end det forekommer ved første øjekast. Designet af denne loftsbeklædning kan demonteres uafhængigt på bare en time, og du behøver ingen højteknologiske værktøjer eller faglige færdigheder. Selvfølgelig kan du også bestille denne service fra specialister, der for et bestemt gebyr vil gøre alt det nødvendige arbejde.

Hvis du stadig beslutter at demontere loftet med loftet med dine egne hænder, skal du forberede værktøjer som:

 • Kniv eller bred mejsel;
 • skruetrækker;
 • Skruenøgle;
 • Shuropovort.

Desuden er det vigtigt at bære handsker på dine hænder for ikke at skære dig selv på skarpe kanter af strukturen.

Når du har forberedt de nødvendige værktøjer, skal du gøre dig bekendt med strukturen af ​​slattedempet loft for at forstå princippet om dets vedhæftning og forstå demonteringsprocessen.

Overvej trin for trin hvordan man fjerner slattedækket alene:

1. Fjern spotlights. Hvis du har installeret lamper under glødelamper,

Skru derefter pæren af, fjern lampen og skru ledningerne ud af patronen.

Sørg for at isolere ledningerne for at undgå elektrisk stød.

Hvis du har halogenlamper,

så tager vi ringen ud af lampens indvendige diameter, løsner lampen fra ledningerne og trækker selve lampen ud.

2. Afmontering af bundkortet. Nu sætter få mennesker en sokkel rundt om kantens loft, men hvis du har en, skal den først fjernes. For at gøre dette skal soklen være meget omhyggeligt pry med en knivs spids og bare rive af. Fjernelse af soklen uden en enkelt skade er næsten umulig, så i hvert fald skal du udskifte den med en ny;

3. Fjern panelet. Normalt rack loft går fra den ene kant, starter med hele skinnen. Som regel forbliver trimning på den modsatte side. Således er panelet, der støder op til trimningen, lavet kortere end alle de andre skinner (indsatser er lavet efter samme princip), da det ikke kan indsættes i endeprofilen diagonalt. Det er med hende, og du skal begynde demontering. Hvis du har et loft med indsatser, skal du fjerne de indsatser, der sidder på et sådant panel, og fjern derefter skinnen selv. For at gøre dette skal du bruge en bred skruetrækker (du kan bruge mejsel eller en hård kniv), som du skal forsigtigt indsætte i midten mellem skinnerne og trække indsatsen (hvis uden indsatser, så selve panelet) i klemme. Derefter fortsætter vi med at frigive denne skinne og pryde den med det samme værktøj. Derefter skal panelet frigivet fra klemning skubbes mod endeprofilen til stop og trække den anden kant af skinnen ud fra den modsatte endeprofil.

De resterende paneler fjernes endnu lettere. De skal frigøres fra spærrenes lås og fjernes fra endeprofilerne diagonalt. I dette tilfælde skal du fjerne de indsatser, der er mellem lamellerne (i tilfælde af at de eksisterer). Hvis du planlægger at bruge denne loftstruktur i fremtiden, er det meget vigtigt at fjerne alle panelerne uden at forårsage skade, hvilket er svært at gøre, da panelerne let ridse og deformeres, men det er helt muligt.

4. Demontering af dæk (stringers). Når du har fjernet rackpanelerne, skal du fortsætte med demontering af dækkene. For at gøre dette skal du slappe af fjederklammeret og blot afmontere dækket fra suspensionen.

5. Ophævelse af suspensioner. For at afmontere lamellerne på slattedækket skal du bruge en regelmæssig skruetrækker eller en skruenøgle (afhængigt af hvilket fastgørelsesmiddel der blev brugt). Ved hjælp af værktøjet skal skruerne fjernes og skruerne fjernes helt fra loftet. Hvis suspensionerne oprindeligt var sikret af dowel-negle, kan de skrues af en skruetrækker;

6. Demontering af væg hjørner. For at gøre dette skal du bruge den samme skruetrækker eller skruetrækker. Ved hjælp af et værktøj skal du fjerne dækslerne fra væggen, og hvis fastgøreren ikke skrues af, kan du bruge en mejsel med en hammer og slukke hatten eller bore den ud med en boremaskine.

Hvis du bare skal udskifte flere paneler i loftet, behøver du ikke at adskille dæk, bøjler og væghjørner. For at udskifte panelerne er det værd at fjerne dem fra bygningen og omhyggeligt installere nye. Det er meget vigtigt ikke at beskadige hele panelerne ved demontering, fordi de er ret skrøbelige. Derfor er det meget omhyggeligt at fjerne dem fra loftet og lægge omhyggeligt på bordet eller på gulvet.

Hvis du også fjerner stativpladerne til udskiftning, skal du omhyggeligt kontrollere monteringsstrukturen og andre detaljer. En sådan test vil helt sikkert ikke være overflødig, fordi det er bedre at udskifte fastgørelsesanordningerne nu end at foretage en komplet udskiftning af rackkonstruktionen. I så fald kan du, hvis du helt ønsker at ændre loftets overflade, demontere lath-strukturen hurtigere og mere trygt uden at frygte at ødelægge delene.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk:

Omkostningerne ved arbejde med demontering af lofter pr. Kvadratmeter

Elektriske laboratorie- og elprojekter

Gem kuponen i vores database og brug når som helst.

Kampagnen er gyldig indtil slutningen af ​​måneden!

Kuponkode: BOH232

 • Reparation og dekoration
 • Demontering arbejde
 • Loft demontering

Køkkenmøbler Entreprenører

 • Demontering arbejde
 • Loftstrimmel
 • Installation af skillevægge
 • Leveling af gulve og vægge
 • Maleri loftet
 • Wallpapering / Maling vægge
 • Lægning af fliser på gulvet, laminat og bundplader
 • Elektrisk arbejde
 • Installation af gipskonstruktioner
 • Loftstrimmel
 • Demontering arbejde
 • Installation af skillevægge
 • Leveling vægge og gulve
 • Maleri loftet
 • tapetsering
 • Lægning af fliser, laminat og baseboard
 • Elektrisk arbejde
 • Installation af gipskonstruktioner
 • Stræklofter
 • Loftstrimmel
 • Demontering arbejde
 • Leveling vægge og gulve
 • Maleri loftet
 • tapetsering
 • Sokkellægning
 • Lægning af laminat og sokkel
 • Udskiftningselektroder, rør
 • Elektrisk installation
 • Stræklofter
 • Demontering tapet
 • Demontering af stikkontakter
 • Demontering af gulve
 • Maleri loftet
 • tapetsering
 • Lægning af laminat og sokkel
 • Elektrisk installation

Vi vil ringe tilbage, rådgive, vi vil angive en passende tid, og vi vil skrive dig ned til fri måling.

tjenester
nøglefærdige

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende i overensstemmelse med politikken for behandling af personoplysninger. At sende personlige data via en hvilken som helst side på webstedet indebærer accept af alle punkter i politikken.

Fjern det hængende loft med egne hænder uden problemer

Det er umuligt at forudsige situationen, som følge af, at de hævede lofter i lejligheden skulle afmonteres. Og de kan være meget forskellige - fra gennembrud af vandforsyning eller spildevand fra naboer på toppen eller ved uheldsskader på nettet til kondensatopsamling og behovet for at lægge nye elektriske ledninger i loftet over loftet. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at fjerne loftet, og for det ville det ikke skade at vide, hvordan det virker, for at kunne bruge ganske dyrt strukturelle elementer igen.

Hvordan er stræklofterne?

Den vigtigste og uundværlige betingelse for vellykket og omhyggelig demontering er korrekt at bestemme typen af ​​ramme og typen af ​​selve strækloftet. Hvis du ikke har en handling på det udførte arbejde, der leveres af det team, der har lavet reparationer i din lejlighed, skal det gøres. Dette er imidlertid ikke noget kompliceret.

I øjeblikket anvendes to typer spændeklæder - en vinylfilm og et stof imprægneret med polymer. Hvad angår installationsprocessen selv, bruger de i praksis en af ​​de 3 teknologier, hvis kernen er bestemt af systemet til strækning og fastgørelse af nettet. Det kan være:

 • harpun;
 • shtapikovoy;
 • Clip. Typer af monteringssystemer til hævede lofter

Harpunsystem bruges til installation af vinylstræklofter. En krogformet kant er svejset på en PVC-film, der gradvist strækkes ved hjælp af en varmepistol. Sidstnævnte er fastgjort ved hjælp af tænder, lavet inde i vægbenet af den U-formede rille. Samlingen mellem lærredet og væggen er lukket ved hjælp af en dekorativ sokkel.

Shtapikovaya system bruges til at spænde stoflofter og er betydeligt dyrere end harpun. Det arbejder på princippet om selvklæbning: En baguette med forstærket (væg og loft) fastgørelse med en margin på 5-7 cm, går ind i lærredets kant, som gradvist spændes rundt om rummet og fastgøres med en perle eller som det også kaldes en cam. Under stoffets vægt presser perlen banen mod en permanent fast profil.

Shtapikovy monteringssystem

Kameraanlægget anvendes i sømløse loftkonstruktioner med både vinylfilm og polymerimprægneret stof. Den høje popularitet af denne teknologi på grund af dens lave omkostninger og nem installation, samt det faktum, at det giver dig mulighed for at tage det mindste rum fra loftet.

Klipsystemet anvendes til konstruktion af sømløse stræklofter lavet af materie og er kendetegnet ved dets lave omkostninger og nemme installation og demontering.

Klips monteringsspændingsloft

Vurdering af situationen

Med mindre skade eller mangel på midler til helt at erstatte lærredet eller installere et nyt eller strukturelt anderledes loft, er det værd at forsøge at løse situationen på bekostning af små kræfter og betyder:

 1. Lille tåre eller punktering

Både tekstil- og vinylfilm til lofter er kendetegnet ved høj mekanisk styrke. Men ingen er imod ulykker, så det er tilrådeligt at have på hånden et lille stykke glasfiber eller stofklæbebånd og maling. Efter forsegling af hullet forbliver det for at tynde plasteren, så det passer til resten af ​​loftet. Spaltet før påføring af plåstret bliver nødt til at sy kapron tråde.

På grund af risikoen for at ødelægge hele loftet, er det nødvendigt at være yderst forsigtig, når du fjerner lækager. Den første ting du har brug for for hurtigt at fjerne kilden til oversvømmelse. Yderligere i hjørnet nær sagen skal kluden fjernes fra baguetten, og vandet skal drænes til en fyldt beholder, idet du er forsigtig med ikke at fylde væggen. Derefter tørres strækloftet ved hjælp af en varmepistol og fastgøres igen.

Oversvømmet strækloft

 1. Sagging og spontane pauser

Dårlig spænding eller en kraftig stigning i temperatur og luftfugtighed i rummet kan føre til slag og revner på strækloftet. I dette tilfælde skal det omformuleres, og den krakkede sektor skal forsegles med samme materiale, glasvægbeklædning eller specialtape.

Film sagging på grund af ukorrekt spænding

 1. Mould udvikling eller farvning

I dette tilfælde vil kun en fuld talje af det beskadigede stof med den obligatoriske antiseptiske behandling af byggekonstruktioner og kontrol over monteringen af ​​støtteprofilen langs hele væggen hjælpe.

Stil på strækloftet

I modsætning til hæftning og klipsystemer, er harpoon fastgørelse loddet til vinylfilmen. Når hullet i sømmen anbefales at erstatte harpunen langs hele væggen.

Hvordan kommer man i gang?

Først og fremmest skal du fjerne alt fra rummet, der forstyrrer demonteringen, fra rummet. Yderligere handlinger vil kun afhænge af typen af ​​strækloft.

Listen over værktøjer, der er nødvendige til fjernelse af loftet, skal tilføjes:

 • mellemstore spatel;
 • tænger med aflange svampe (næsetænger);
 • konstruktion kniv;
 • beskyttelseshandsker;
 • trappestige;
 • varmepistol (til arbejde med vinylfilm);
 • montering pinde til at holde nettet;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker.

For at undgå skader på lærredet er det bedre at tage en speciel spatel. Hvis du kun har et almindeligt metalværktøj ved hånden, skal du smalle af sine skarpe hjørner eller klip over forkant med forstærkede tape eller gummistrimler for at mindske risikoen for at punktere bladet.

Demontering af loftet

Din ansøgning er blevet accepteret. Vent på opkaldet.

Demontering af loftet

Professionel demontering af loftet til en overkommelig pris.

Alle, der kommer til at lave reparationer, forstår, at det skal ske i næste rækkefølge: loftet, væggene og gulvet. Derfor starter først demontering af den gamle reparation, idet loftet er forberedt på arbejde.

Vores firma udfører demontering af loftet, hvilket eliminerer hovedpine hos dem, der besluttede at opgradere deres hjem. Med hensyn til os garanterer du dig selv arbejdet hos fagfolk, der ved præcis hvordan man demonterer loftet, hvordan man gør det effektivt hurtigt og til en overkommelig pris.

Vi har arbejdet på dette område i meget lang tid, og i løbet af denne tid har vi været i stand til at akkumulere tilstrækkelig arbejdserfaring, der foreslår, hvordan man gør arbejde i hvert enkelt tilfælde.

Typer af demontering af loftet

Måske opstår spørgsmålet, hvad menes med udtrykket "demontering af loftet"? Måske denne nedrivning af gulvplader? I virkeligheden er det ikke tilfældet. Afmontering af værker indebærer følgende begreber:

 • Fjernelse af plastpaneler;
 • Demontering af foring;
 • Afmonter rackloft;
 • Afmontering af hængende lofter fra gipsplader;
 • Demontering af Armstrong-loftet
 • Rengøring af gulvpladen af ​​gips, kitt og maling;
 • Demontering af alle typer stræklofter
 • Udvidelse af samlingerne mellem loftpladerne.

Med andre ord er begrebet demontering af loftet stort nok, og vi har nævnt ovenfor ikke alle mulige typer arbejde. Ønsker at afklare noget andet, skal du stille dit spørgsmål til vores specialist.

Selvom demonteringsarbejder oftest går "med et knæk", kan du være sikker på, at vores håndværkere vil gøre alt hurtigt og effektivt. Ingen ønsker at slippe af med den gamle reparation for længe, ​​fordi den efterfølgende reparation også vil tage meget tid og kræfter.

Loftmontering: pris pr. M2

Nogle mennesker tror, ​​at demontering af strækloftet ikke fortjener ordentlig behandling, og nogen kan klare det. Vi skynder os for at forsikre os om, at dette ikke helt er sandt, for hvor godt loftet vil ligne efter, at loft reparationer afhænger af kvaliteten af ​​demontering af loftet.

En anden misforståelse er, at dette arbejde ikke skal betales på samme måde som reparationer af høj kvalitet. Selvom det ikke er helt tilfældet, forstår vores firma, at prisen for demontering af loftet skal være lav. Vi er sikre på, at du vil sætte pris på ikke kun vores lave priser, men også en stor liste over udført arbejde og professionalisme hos vores medarbejdere.

Kvaliteten af ​​demontering af loftet er naturligt, når demontering af loftet er lavet, det er vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne, så bygningen af ​​boligen ikke lider. For at gøre dette skal du bruge et specielt byggeværktøj, der forenkler implementeringen af ​​selv de sværeste operationer. Vi har alle de værktøjer, der er nødvendige for arbejdet, hvilket giver endnu flere fordele i arbejdstagernes dygtige hænder.

Du kan bestille fjernelse af loftet fra os på flere måder:

Sådan demonteres strækloftet - 4 muligheder for montering af loftdækslet

Demontering af vinylstrækloftet.

Stretch loft er en finish dekorative belægning af tæt strakt forstærket vinyl film eller en tynd stof klud. Under installationen er den fastgjort til en speciel profil, som er installeret under hovedloftet omkring rummets omkreds og derefter udlignet og strakt på grund af materialets krympeegenskaber.

På trods af at en sådan dækning har en lang forventet levetid af forskellige årsager, kan hvert boligejer være i en sådan situation, når den skal fjernes. Fra personlig oplevelse kan jeg sige, at demontering af strækloftet med mine egne hænder er helt inden for magten hos enhver hjemmehåndværker. For at gøre det lettere for læseren at klare denne opgave, så vil jeg tale om, hvor bedst det er at gøre det.

Når det er nødvendigt at demontere det nedhængte loft

Efter renoveringen er lavet i lejligheden mener jeg, at det ikke er sandsynligt, at nogen vil have det, fordi der ikke er noget at gøre for at fjerne stræklofterne. Samtidig er ingen immune fra problemer, så i hvert øjeblik kan der være en situation, når du ikke kan klare det.

For at forstå i hvilke tilfælde, og for hvad demontering af stræklofter kan være nødvendigt, vil jeg give et par typiske daglige eksempler fra hverdagen.

 1. En af de mest ubehagelige øjeblikke, som lejere af boligblokke ofte står over for, er lækagen af ​​vand eller spildevand fra naboer fra øverste etage. I dette tilfælde skal det akkumulerede vand forsigtigt drænes gennem lyset for lysekronen, og strækloftet skal fjernes et stykke tid for at hovedloftet og væggene skal tørre korrekt;

Dette kan se ud som et strækloft, når vand lækker fra de øverste etager.

 1. I det frie rum mellem hovedloftet og den stramme dekorative belægning udfører de sædvanligvis skjult installation af ingeniørkommunikation (elkabler, ventilationskanaler, vandrør osv.). For at sikre adgang til dem under planmæssig vedligeholdelse eller reparation skal også spændedækslet fjernes;
 2. For ikke at beskadige og plette spændingsvævet under renovering, maling af vægge eller limning af nyt tapet, anbefales det også at midlertidigt adskille det;

For krydsfiner tapet anbefaler jeg dig midlertidigt at fjerne stræklofterne.

 1. Hvis du på en eller anden måde stadig beskadiger strækloftet, så for at forsegle eller reparere det, skal lærredet stadig fjernes;
 2. Over tid kan snavsede pletter eller vanskelige at fjerne fede pletter dannes i loftet (dette problem er især relevant for køkkenet), eller dets udseende i mange år kan du simpelthen kede sig. I dette tilfælde vil den gamle belægning være lettere at fjerne og smide væk, og i stedet for at montere et nyt lærred, skæres i samme størrelse;

Muld pletter bag strækloftet.

Hvis hovedloftet ikke er ordentligt tørret, så er det i et lukket mellemrum, uden en normal tilstrømning af frisk luft, at støbeformen hurtigt kan formes på væggene og i loftet. I tilfælde af lækage af husholdnings spildevand til den ubehagelige lugt af skimmel vil der blive tilsat en fedtet lugt fra spildevand.

Værktøj og udstyr til demontering

I de fleste tilfælde er demontering af strækloftet i ethvert rum i en typisk boliglejlighed let at gøre uden hjælp fra en person, men hvis der er en sådan mulighed, er det bedre at få en partner til at hjælpe dig.

For at gøre dette arbejde skal du bruge følgende sæt værktøjer:

 1. Der kræves elektrisk eller gasvarmerpistol for at opvarme stoffet til en temperatur på 45 ° -50 ° C. Faktum er, at den forstærkede vinylfilm over tid mister sin elasticitet og i en kold tilstand strækker sig meget dårligt for at lette arbejdet for mig selv, anbefaler jeg det at forvarme det;

Til drift af en gasvarmepistol kræves der en cylinder med flydende husholdningsgas.

 1. Sådan arbejde er bedst udført med en lille trinladder, men hvis du ikke har det i husstanden, så kan du bruge et højt stabilt bord eller hjemmelavede geder, der er samlet af klumper af tømmer, til at arbejde fra loftet.
 2. Lang flad skruetrækker med en knivbredde på 10-12 mm. For nem betjening anbefaler jeg dig at bøje dens ende i en vinkel på 30 ° -45 ° i en afstand på 40-50 mm fra kanten;
 3. Store flade skruetrækkere med fladt bredt blad - 2 stk.
 4. Et sæt vvs-tang og tang: Tænger - 1 stk. Tænger med aflange flade kæber - 1 stk. Tænger eller tænger med aflange buede kæber - 1 stk.

Til montering / demontering af lofter er det praktisk at bruge specielle spatler.

 1. To metalplader med afrundede hjørner: den ene med en bladbredde på 40-60 mm, og den anden med en bladbredde på 80-100 mm;
 2. Til midlertidig fastgørelse af de klæbende områder af kluden er det hensigtsmæssigt at anvende specielle klip såsom stifter, som anvendes ved installation af stræklofter;
 3. Ud fra min erfaring kan jeg sige, at arbejde med et strækloft med bare hænder ikke er meget behageligt, desuden kan fingeraftryk være på den opvarmede film. Derfor anbefaler jeg at forberede i forvejen tynde husholdnings strikkede handsker;

Billedet viser et sæt monteringsværktøjer.

Under afmontering kan en strakt tynd vinylplade meget let blive beskadiget af en hensynsløs bevægelse. For at forhindre dette sker, skal du fjerne alle de resterende ridser og griser ved hjælp af en fin bløde klud på alle værktøjer, du har brug for at runde hjørnerne og slibe af skarpe kanter og efter bearbejdning på en slibemaskine.

Forberedende arbejde

Før du demonterer det hængende loft med dine egne hænder, skal du frigøre plads langs væggene omkring rummets omkreds. Samtidig er det ikke nødvendigt at tage alle møbler ud af rummet, det er nok at flytte de høje frysere og hylderne i en afstand, så der langs hver væg skabes en fri passage på 700-800 mm bred.

 1. I årenes løb kan der opsamles en stor mængde støv i loftet, som ved demontering vil helt sikkert begynde at falde ned. For at beskytte de resterende møbler i rummet mod forurening anbefaler jeg at de dækker dem med en bred plastikfolie;

Sluk og demonter loftbelysningen.

 1. Hvis der er en lysekrone i loftet, spotlights, baggrundsbelysning eller andre loftlamper, skal de fjernes, når strømforsyningen i omstillingsbordet er slukket.
 2. Væglamper, sconces, vindueskorn, hylder, malerier eller andre indvendige emner, der er fastgjort til væggen i en højde på mindre end 300 mm fra strækloftet, skal også midlertidigt afmonteres. I dette tilfælde råder alle ledninger fra hver elektrisk enhed dig til at isolere og nummerere;
 3. Under drift af varmepistolen kan lufttemperaturen i rummet stige til 50 ° C, så alle indendørs blomster, såvel som fisk, fugle, hamstere og andre kæledyr skal flyttes til et andet rum i et stykke tid;

Afmontering af arbejde er mere bekvemt at udføre sammen med en partner.

For at reducere forbruget af el eller gas, og for at spare tid til opvarmning af spændingsdug, arbejdes der med at demontere strækloftet bedst i den varme årstid. Hvis du gør dette om vinteren, så anbefaler jeg dig, når varmen pistolen er i drift, forreste dør og vinduet i rummet, at du gardiner med et gammelt wadded tæppe eller tykt tykt tæppe.

Mulighed 1: harpunmontering

Som jeg allerede har sagt, er det færdige loftsbelægning i en strakt strakt tilstand fastgjort langs hele rummets omkreds til en speciel vægprofil. Hidtil er der fire forskellige typer fastgørelsesanordninger til fastgørelse af spændevævet, som afviger i form af støtteprofilen og låsemekanismen.

For at ethvert boligejer nemt kunne fjerne det nedhængte loft og ikke beskadige stoffet eller vinylbelægningen, vil denne artikel give trinvise instruktioner, der dækker alle typer fastgørelsesanordninger og låsemekanismer.

Diagrammet viser de karakteristiske træk ved profiler til stræklofter.

Harpoon fastgørelsessystem er designet til installation af stræklofter lavet af forstærket vinylfilm. Hovedforskellen i et sådant system er, at spændingsvævet inden installationen skæres ud strengt i overensstemmelse med formen og størrelsen af ​​hovedloftet uden nogen bestand. Derefter bliver en fleksibel plastprofil langs hele banens omkreds syet eller svejset, hvis tværsnit har form af en harpun.

Under installationen er denne harpoon indsat i sporene på lejeprofilen, og dens krog er fastgjort til længdekanten. Derefter opvarmes lærredet med varmluft, og det strækker sig i sig selv på grund af vinylfilmens varmekrympende egenskaber. For at skjule låsemekanismen fra nysgerrige øjne fastgøres dekorative overlister langs profilomrderen.

Enheden og princippet om drift harpoon mount.

Hvis spændingspanelet på dit loft er fastgjort med en harpunmetode, er det nødvendigt at udføre følgende handlinger for demontering:

 1. Uanset hvilken type fastgørelse der er mere hensigtsmæssigt at fjerne et vinylfilmloft i opvarmet tilstand, så skal luften i rummet opvarmes til en temperatur på 45-55 ° C inden demontering af loftdækket.
 2. Ved opvarmning skal varmepistolen periodisk flyttes rundt i lokalet, så loftet opvarmes jævnt over hele dets område;
 3. I løbet af den tid, hvor luften i rummet vil varme op, kan du demontere de dekorative indsatser, som er fastgjort til bærerprofilen på låserne;

Vinyl klud skal opvarmes jævnt med en varmepistol.

 1. Dette arbejde er mere bekvemt at starte fra hjørnerne af rummet. I begyndelsen skal hver stang skubbes med en bred flad skruetrækker, og derefter glat trækkes ned med den ene hånd og derefter opsnappes med den anden hånd, så den ikke foldes og brydes over en lang længde;
 2. Afmontering af spændingsdugen er mere bekvemt at starte fra midten af ​​hver væg på rummet. For at gøre dette skal du indsætte en bred flad spatel i spærren af ​​bæreprofilen, hvorefter du let hæve plastikskrogkrogen og forsøge at frigøre den fra metalets langsgående kant;
 3. Den frie nederste del af harpunkrogen skal tages med tænger med tynde lange kæber og med moderat anstrengelse trække den ned, så den kommer ud af sporets profil.
 4. Således skal du kun frigive 200-300 mm harpunkrog langs hver væg på rummet, hvorefter den let kan trækkes ud med dine hænder.

Bøjet spatel for at afmontere harpunkrogen.

Egen varmepistol kan ikke findes i ethvert hjem, og det ville være uklogt at købe det specifikt for at fjerne hævede lofter. For at løse dette problem anbefaler jeg dig at leje det, fordi lejen i en eller to dage ikke vil være så stor.
Når du vælger en varmepistol, bør du afklare dens strømforbrug, fordi meget kraftfulde modeller muligvis kræver en trefaset forbindelse til det elektriske netværk, hvilket måske ikke er tilgængeligt i din lejlighed.

Mulighed 2: klemkamera mount

Kameraanlægget kan bruges både til installation af stofstræklofter og til montering af forstærkede vinylplader. I kamfastgørelsessystemer er væglagersprofilen lavet af metal, men af ​​tyk, stiv PVC-plast. Fikseringsmekanismen er et selvhæmmende design, der består af et bevægeligt og fast kammer.

I fri tilstand er kanten af ​​bladet let gemt mellem to kamme, og når loftet er spændt, trykker den bevægelige cam mod det faste kamera og klemmer en strakt panel mellem dem på grund af friktionskraften.

Spændeprofil med cam fastgørelse.

Den største forskel på cam mount er, at det ikke har dekorative beklædninger, så demontering arbejdet er lidt lettere. For at frigøre lærredet fra strækloftet fra kamklemmen skal du fortsætte som følger:

 1. I tilfælde af et vinylloftbelægning skal det opvarmes til den ønskede temperatur, som jeg skrev i det foregående afsnit, inden arbejdet påbegyndes.
 2. Hvis strækloftet er lavet af imprægneret stof, er forvarmning ikke nødvendig;
 3. Begynd demontering af lærredet, følger også fra midten af ​​hver væg. For at gøre dette kan du bruge to brede fladskruetrækkere eller to smalle metalplader;

Diagrammet viser teknologien til at adskille spændingsmaterialet fra profilen med et kamophæng.

 1. De skal forsigtigt indsættes i mellemrummet mellem loftdækslet og det nedre faste kamera i en afstand på 300-400 mm fra hinanden, i en lille vinkel til horisonten og derefter samtidig sænket nedad;
 2. På dette tidspunkt vil bladet på hver skruetrækker eller trowel let hæve den bevægelige cam, hvorefter snittet af kluden mellem spatlerne kan trækkes frit ud af klemprofilen;
 3. For yderligere arbejde skal spatelet indsættes mellem kamrene på steder, hvor du lige har trukket lærredet ud, og dermed trin for trin gradvist demonterer hele strækloftet.

Varianter af loft og væg cam profil.

Den største fordel ved cam-type fastspændingssystem er dens relativt lave pris sammenlignet med andre typer fastgørelser. Derudover giver dette system dig mulighed for at installere et spændedæksel på en minimal afstand fra hovedloftet. Derfor bruges det ofte i typiske boliglejligheder med lave lofter.

Mulighed 3: Filmkilemontering

Metaldele profil til kile montering af vinyl film, kan have to eller tre smalle langsgående riller. En bredere yderspor er designet til at installere en plastikudvidelseskile, der holder loftet vinyl i spænding.

En smalere indvendig rille tjener til at fastgøre det ydre dekorative trim, som installeres efter installationen af ​​spændingspanelet. Det er nødvendigt for at skjule spændingsmekanismen og til at dekorere de teknologiske huller rundt om rummets omkreds.

Skemaet af det kilemonterende spændingsstof.

Når man bruger en kilmontering, anses demontering af stræklofter at være den mest enkle, og i dette tilfælde er sandsynligheden for beskadigelse af vinylpladen minimeret.

 1. Ligesom i den første variant, inden arbejdet påbegyndes, skal luften i rummet opvarmes til en temperatur på 45 ° -50 ° C, og under opvarmning kan du fjerne trimpladerne fra bæreprofilen.
 2. Når alle puder er fjernet, skal du trække plastikklemmen ud af rillen på støtteprofilen på hver væg;
 3. Det er mere hensigtsmæssigt at udføre dette arbejde fra hjørnet af rummet, da der i hvert hjørne er teknologiske huller mellem kilerne på to tilstødende vægge;
 4. I dette hul skal du indsætte en bred flad skruetrækker og forsøge at klemme ud den eksterne profilbjælke. Samtidig skal den anden skruetrækker samle kanten af ​​kilklemmen og forsøge at skubbe den ud af rillen;

Dekorative stik til kilprofilen.

 1. Således skal du fjerne fra sporet, ca. 250-300 mm plastikklemklemme fra hvert hjørne af rummet. Derefter går arbejdet hurtigere, for så kan kilen kun trækkes ud manuelt uden at bruge skruetrækkere;
 2. For at bevare den afmonterede lærred normalt anbefaler jeg dig først at trække kilerne ud langs en kort og to lange vægge i rummet. Dernæst, fra kortvæggen, fjerner du kluden gradvist, og straks ruller den op i en rulle, og først derefter trækker den sidste kile ud af profilen fastgjort langs den modsatte kortvæg.

Wedge mount med samling af to paneler, det er mere bekvemt at demontere fra siden af ​​fælles profil.

Klinovy ​​måde at montere på, giver dig mulighed for at efterlade en lille forsyning vinylfilm på hver side af kluden efter installation af strækloftet. En sådan løsning gør det i første omgang lettere at installere og demontere arbejdet under installation og fjernelse af stræklofter, og for det andet gør det muligt at montere og demontere det samme panel flere gange med minimal risiko for skade på filmen.

Mulighed 4: Hæftemetode

Shtapikovy fastgørelsessystem bruges oftest til installation af stræklofter lavet af stofklæde. Stoffet har ikke krympeegenskaber, og derfor har dette system en speciel type låsemekanisme, der giver mulighed for jævnt at spænde banen under fastgørelsen.

En sådan mekanisme er en af ​​typerne af selvhæmmende fastgørelsesanordninger, og som en klemme til fastgørelse af stoffet i spændt stilling bruger den en lang metal eller plastperle, som i tværsnittet har formen af ​​en cam eller excentrisk.

Loftet stof er skåret med en lille margen, og når den er installeret, indsættes den i en langsgående rille på støtteprofilen, i hvilken klemspæret indsættes. Under spændingsvirkningen klemmes stoffet mellem lejeprofilen og perlen på grund af friktionskraften.

 1. Som jeg allerede har sagt, for tekstilbelægninger, er de ikke kendetegnet ved varmekrympegenskaber, og over tid forringer de ikke deres elasticitet. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge en varmepistol til at demontere stoffets strækloft;

Udseendet af hæftebøsningen.

 1. Shtapikovy rille i en metallejer profil, hele længden er lukket med en plast dekorative hætte, så for at fjerne lærredet, skal det først demonteres;
 2. Begynd at trække ud perlen, bedst fra hjørnerne af rummet. For at gøre dette, mellem den strakte lærred og perlen, lav en bred tynd metal spatel, og så vidt muligt løfte det op til stop i bærerprofilen;
 3. Perle er normalt lavet i form af en lukket hulprofil. For at trække det ud af rillen er det nødvendigt at køre en buet skruetrækker i sin ende;

Enheden og princippet om drift shtapikovogo klemme.

 1. Derefter skal du samtidig løfte spatelen med den ene hånd for at løsne webspændingen og med den anden hånd trykke på skruetrækkeren for at tvinge perlen ud af indgreb i bæreprofilen;
 2. Når du kan trække den første 300-400 mm perle ud, vil det være lettere at arbejde videre. Det vil også være nødvendigt at løfte lærredet med den ene hånd med en spatel og med den anden side trække perlen ud af rillen;
 3. For forsigtigt at fjerne stoffet fra loftet, anbefaler jeg at gøre det samme som i beskrivelsen af ​​den foregående mulighed: Fjern først glasperlerne langs en kort og to lange vægge i rummet, rul derefter lærredet i en rulle, og træk først den sidste perle ud.

For at trække fast spændepæren skal du indsætte en buet skruetrækker i dens endehul.

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på, at låsemekanismen af ​​hæftesten er langt den dyreste af alle eksisterende typer fastgørelsesloft. Den største fordel ved denne monteringsmetode er at loftsvævet kan fjernes og monteres tilbage et ubegrænset antal gange. For eksempel, når strækloftet er snavset, kan du demontere det og rense det.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne give læserne en enkel, men meget nyttig rådgivning: Før du begynder at demontere strækloftet, bør du tænke godt om du også vil kunne montere den i fremtiden lige så godt. Hvis du stadig har tillid til dine egne evner, så anbefales det at se videoen, der præsenteres i denne artikel, inden du starter arbejde, og hvis du har spørgsmål, foreslår jeg at diskutere dem i kommentarerne.