Stræklofter "Deskor"

Disse sømløse stræklofter er installeret uden opvarmning af værelset med varmepistoler, hvilket gør installationen helt sikker. Stoffet er modstandsdygtigt over for mekanisk beskadigelse, og den matte tekstur er praktisk taget uadskillelig fra traditionel hvidvask. Fås i 28 farver. Stoffer fremstilles i Tyskland.

Sammensætningen af ​​lærredet kan kaldes en væsentlig forskel mellem Descor-linjens malerier og materialer fra andre virksomheder. Loftet i det tyske selskab er lavet ved at sprøjte flydende polyurethan på et specielt forberedt tæt stof.

Med hjælp af unikt udstyr er sammensætningen fastgjort på stoffet, så du kan få en klud med høj densitet, så stoffet "Descor" stoflofter er produceret, hvor prisen er acceptabel.

Den høje grad af styrke er, hvad der skelner mellem de dåser, der produceres af dette firma. Det er ikke let at skære og gennembore dem, hvilket ikke er tilfældet for PVC-materiale. Takets matte tekstur gør det muligt at male det i enhver farve.

Stræklofter "Descor" - priser

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder at købe og installere Descor lofter for alle. På denne side kan du lære om priserne. Der er også en praktisk regnemaskine, der giver dig mulighed for at lave en foreløbig uafhængig beregning. Du kan bruge hjælp fra vores konsulenter og finde ud af alt om Descor stræklofter, hvis pris afhænger af dine ønsker.

Fordelene ved stræklofter Descor:

 • belægningerne har en porøs overflade - som et resultat, loftet "trækker vejret" og luften cirkulerer frit i rummet;
 • stof stretch lærred fra producenten "Deskor" - helt sikker og miljøvenlig belægning;
 • storslåede æstetiske egenskaber. Overfladen opnået efter installationen af ​​bladet er perfekt flad og jævn;
 • Strækloftet "Deskor" kan males, anvendes til dem ved fotoudskrivning, hvilket udvider mulighederne for realisering af designideer betydeligt. Tegningen påført med særlig blæk er modstandsdygtigt over for at falme fra solen;
 • I modsætning til PVC-film tolererer disse belægninger lave temperaturer og kan installeres i uopvarmede rum;
 • Materialet er modstandsdygtigt over for ild og understøtter ikke forbrændingsprocessen.

Køb lofter Descor værd og fordi:

 1. Praktisk.
 2. Har ikke brug for særlig pleje.
 3. Tygoverfladen gør det nemt at vaske af snavs. Loft opsamler ikke statisk elektricitet, hvilket betyder, at der ikke samles støv på dem. Belægninger kan modstå op til 10 farver, men et vigtigt krav til maling er, at det skal være dampgennemtrængeligt, så loftets overflade kan "trække vejret".

Typer og farver af stof

5 model linjer, som hver er forskellige i farve skala eller tekniske egenskaber. I alt i den tyske producents katalog er 28 flotte farver og nuancer perfekt til ethvert interiør.

Enkle hvide matlofter ser stilfulde ud, men det distraherer ikke fra det andet interiør. Fotoudskrivning kan anvendes på lærredet.

Virksomheden "Descor Moscow" - leverandør af sømløse stræklofter!

Vi tilbyder de bedste priser og høj kvalitet installation af hævede lofter i Moskva og Moskva regionen.

Takket være kvalificerede specialister, Descor M og kvalitetsmaterialer

producent Pongs (Tyskland), opnået den bedste kvalitet installation af hævede lofter.

VI INSTALLERER DE STRÆKTE OPLYSNINGER UDEN BETALING!

I dette afsnit kan du nemt beregne din pris for sømløse stræklofter.

Vi har tillid til vores arbejde og produkter, der tilbydes! Vi foreslår, at du først installerer stræklofter, tager arbejde og betaler.

Takket være Descor-systemets stræklofter kan du reparere dit loft på en dag uden meget støv og snavs, flytende møbler. Derefter får du et perfekt glat, ensartet, frostet loft, som ikke er bange for slag og desuden kan holde vand.

Descor stræklofter anvendes til ethvert rum: Ideelt til reparation af lofter i soveværelser, køkkener, badeværelser, ganger, kontorer, butikker, svømmebassiner, uopvarmede værelser.

De største fordele ved stræklofter Descor:


"Kold" installation (uden opvarmning af værelset med varmepistol).

Hurtig og høj kvalitet i arbejdet af specialister, der har gennemgået særlig træning.

Installationstid fra 4 timer fra 15 til 30 m² afhængigt af kompleksiteten.

Mindste snavs og støv under installationen, hvilket er ideelt til værelser med færdige reparationer.

Skjuler alle de mangler i den gamle reparation: uregelmæssigheder ved at komme ind i pladerne, revner, pletter, rør, kabler eller skrælle maling og andre loftsbelægninger.

Tab af højde fra 1 cm.

Installation uden møbler fjernelse.

Ingen ubehagelig lugt.

Brug i køkkener, badeværelser og indendørs pools.

Uafhængighed af stød og fugt.

Kræver ikke særlig pleje.

Omkostningerne står i forhold til det traditionelle loft trim.

Stræklofter Descor, application:

 • Nye bygninger.

Descor stofvægge og stræklofter er overkommelige priser, et bredt udvalg af stoffer, en virksomheds profil, værktøjer og materialer til høj kvalitet og hurtig installation af stræklofter og draperingsvægge i værelser.

Vi installerer Descor-stræklofter i Moskva og Moskva-regionen.

+7 (495) 220-65-54

MATERIALET STRETCHEDE BELYSNINGER DESCOR

Når man reparerer lejligheder, huse og kontorer til udformningen af ​​rummet, foretrækker de fleste designere at bruge strakt stof. Stoffet tyske stræklofter er en ideel mulighed for at skabe et interiør i enhver retning: moderne, klassisk, minimalisme og andre.

lærred mærke DESCOR

klud

montering

pris

materiale

KATALOG AF BELØB

Ved faktura

Efter type

Ved ansøgning

producenter

Typer af hævede lofter Descor

Den tyske fabrikant leverer markedet med flere typer stofstræklofter Descor, som giver dig mulighed for at vælge lærredet under hensyntagen til den overordnede designretning og formålet med rummet:

 • Classic. Hvid farve lyser rummet og udvider visuelt. Til fremstilling af brugt stof Trevira CS, kendetegnet ved øget modstand mod mekanisk og fysisk stress. Brugen af ​​hvid i interiøret var altid relevant og vil aldrig blive forældet.
 • Farvet. Til salg er omkring 30 forskellige farver som følge af hvilket bolig- eller kontorlokaler kan arrangeres i enhver stil.
 • Akustiske lærred kommer i sort / hvid - de øger lydisoleringsniveauet og er ideelle til installation i værelser designet til hjemmebiografer eller konferencelokaler.

Karakteristika og rimelig pris til Descor stof strækloft giver dig mulighed for at lave multi-level design af ufattelige former, billeder kan altid ses fra forhandlere.

De vigtigste fordele ved stoflofter Descor

Som materiale til fremstilling af tysk strækloft descor anvendes Trevira CS stof. Garnet er tyndere end CLIPSO canvases - porøsiteten er næsten usynlig. Produktionsteknologien indebærer imprægnering fra to sider med polyurethan.

Når man overvejer egenskaberne, kan følgende fordele ved descor-stræklofter fremhæves:

 • installation kræver ikke brug af varme pistoler, hvilket reducerer sandsynligheden for overophedning og beskadigelse af det omgivende interiør og dekoration;
 • I lejligheder og huse med et standardareal af værelser opnås en jævn og problemfri belægning;
 • Afhængigt af loftsniveauerne udføres installationen i maksimalt 1-2 dage uden dannelse af stort byggaffald og store mængder støv;
 • ingen grund til at jævne overfladerne
 • til fremstilling af stofstræklofter Descor anvender miljøvenlige materialer, der opfylder hygiejniske krav og standarder;
 • Du kan anvende billedudskrivning med ethvert billede;
 • den antistatiske overflade opsamler ikke støv på sig selv; pleje af belægningen og rengøringen sker med almindelige vaskemidler.

Descor sømløse stræklofter

Streklofter Descor er et tysk varemærke og er fremstillet i Tyskland, som bestemmer deres kvalitet. Fremstilling af stræklofter Descor opfylder internationale standarder, og teknologien opfylder alle miljømæssige, hygiejniske og andre standarder i Rusland og EU.

Stof til stræklofter og vægge Descor er lavet på basis af Trevira CS fiber, som på grund af sin molekylære struktur er et ubrændbart, brandsikkert materiale.

Vores firma er den officielle forhandler af mærket Descor og etablerer på grundlag af en relevant aftale stræklofter og sælger alle nødvendige materialer til deres installation.

Hvis kvaliteten af ​​materialet er garanteret af den tyske producent, sikres kvaliteten af ​​installationen af ​​et kvalificeret installatørniveau, som hver især har mange års erfaring inden for det relevante felt.

Bestilling lofter Spændingslofter får kunderne en række fordele i forhold til alternative typer af finish.

Hurtig og ren installation.

Streklofter kan installeres i en periode på 1-2 dage i et standard kontorrum eller i en lejlighed. Under installationen er det ikke nødvendigt at rive de eksisterende gulve ned og justere dem til millimeteren. Profilen er fastgjort direkte til basisfladen, og stoffet er igen strækket på det. Således kan hele operationen foregå på kort tid og involverer ikke en betydelig mængde konstruksionsaffald, støv og snavs.

Praktiske egenskaber.

Stræklofter deskor meget praktisk i daglig brug. Først og fremmest er Descors stræklofter nemme at rengøre med almindelige rengøringsmidler. Det vil sige, hvis en eller anden grund snavs ramte overfladen af ​​stræklofterne, betyder det ikke, at du er dømt til at leve med dette sted, indtil lærredskiftet ændres. Du skal blot tage en stepladder og bruge et par minutter på at vaske stoffet.

Bordspændingslofter har en stor sikkerhedsmargen og er resistente over for mekanisk belastning. De er umulige at bryde, og det er yderst vanskeligt at skære eller gennembore. Det betyder, at du ikke behøver at trække hele overfladen på grund af en uforsigtig bevægelse. Med tiden deformerer stoffet til stræklofter ikke, falder ikke, falder ikke og taber ikke dets oprindelige egenskaber. Lærredet påvirkes næsten ikke af effekten af ​​"materiel træthed".

Under stoffets loftslofter kan du med vilje placere enhver kommunikation, belysningsudstyr, sikkerheds- og ventilationssystemer, og om nødvendigt er det forholdsvis let at få adgang til dem.

Stræklofter Deskor forbedrer varme- og lydisoleringen i rummet, har anti-stablingsegenskaber og tiltrækker ikke støv. Derudover tolererer loftet indretningen roligt tolerante temperaturer og kan bruges i uopvarmede rum.

Æstetik.

Descor sømløse stræklofter har en perfekt flad overflade, der ikke har revner, ingen stød eller uregelmæssigheder. Styrken af ​​stoffet, der anvendes til stræklofter, eliminerer muligheden for brud på stoffet. Stræklofter giver således højkvalitets visuel effekt af udseendet af dens overflade på grund af stoffets spænding. Desuden dækker stræklofter med succes alle de mangler i den eksisterende overflade af bundloftet.

DesCor-stræklofter kan desuden anvendes på billedet fra digitale medier ved hjælp af fotoprint i bredformat. I nærværelse af en fil i høj opløsning skal overfladen på strækloftet få et billede af høj kvalitet, som kunden kan vælge fra vores arkiv eller give deres egen version af billedet.

Streklofter Descor, takket være en fleksibel profil, kan tage ikke-standardformularer. Herunder er der mulighed for at installere flerniveau og buede stræklofter.

Økonomi.

Priserne på Deskor-stræklofterne i Moskva og andre regioner i Rusland er ret sammenlignelige med omkostningerne ved en konventionel loftsfinish. Samtidig har installationsarbejdet en størrelsesorden mindre tid, og effekten opnået ved output er meget mere imponerende. Hvis vi sammenligner omkostningerne til lærredet og profilen hos producenter som Clipso og andre vestlige virksomheder med vores stræklofter, er priserne på sidstnævnte meget mere sparsomme.

Sikkerhed.

Alle vores produkter opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Spændingslofter er lavet af miljøvenlige materialer, som giver dig mulighed for at installere dem ikke kun i kontor-, butiks- og industrilokaler, men også i børnelokaler, uddannelses- og medicinske institutioner. Stoffet i lofternes loftslofter er ikke et brandfarligt materiale og opfylder brandsikkerhedsstandarder etableret i Den Russiske Føderation.

Vi er interesserede i hver kunde, hvad enten det er en privatperson eller et firma, der ønsker at blive vores forhandler. For alle spørgsmål vedrørende gennemførelse af ordrer og samarbejde kan du kontakte de kontakter, der er anført på vores hjemmeside.

Stofstræklofter D-Premium (Deskor)

Praktiske egenskaber

Højkvalitets service til lave priser - kun hos os!

Eksempler på vores arbejde

For at få detaljerede oplysninger om vores tjenester, ring til os i Moskva:
8 (495) 203-19-19, 8 (926) 749-53-85

Lommeregner priser

Data skal være strenge i tabelformat! Samtidig er den korrekte ydeevne af regnemaskinen garanteret!

Bordet skal indeholde 2 kolonner med et fast antal lofter, hvilket falder sammen med antallet af typer klud i markeringsfeltet Stretch-lofttype.

Alt om stofstræklofter D-Premium (Descor)

Seamless stofstræklofter Descor eller siden 2015 D-Premium (Descor Premium), producent Pongs (Tyskland).

 • Holdbar, svær at rive, da de består af fintvævende polyester (mesh).
 • De er ikke bange for vådrum, de kan installeres i svømmebassiner, badeværelser, på gaden, i køkkenet mv.
 • Antistatisk.
 • Ikke bange for temperatursvingninger.
 • Har alle de nødvendige certifikater.
 • Undlad at opretholde brænding.
 • En stor palette af farver.
 • Akustiske stoffer.
 • Gennemsigtige stoffer.
 • Lav pris.
 • Installation uden gaspistol.
 • Miljøvenlige.
 • Betjeningsperioden er 10 år og mere.
 • Vask med alt vaskemiddel, ydre forurening.
 • Hurtig installation om et par timer.
 • Mindste snavs og støv.
 • Installation er mulig alene, med minimal træning.
 • Ved oversvømmelse opretholdes vand, men de begynder at strømme igennem efter nogen tid. Trænger til at erstatte stoffet.
 • Efter installationen er duften af ​​polyester (syntetisk). Alle nye stoffer har en lugt. Forvitret med tiden.
 • Der er ingen glatte (lak) klæder.
 • Når man installerer profilen, borer de væggene med en perforator, hvilket fører til udseende af støv, og derfor er det nødvendigt at lukke møblerne.
 • Det er ikke muligt at fjerne lærredet helt, det er kun muligt at løsne hjørnet eller en del af loftet.

Hej Når man påfylder Descor-lærredet i en baguette beskadiger stoffet med en spatel (på billedet), fortæl mig, om det ikke spredes videre?

Nej, det vil ikke sprede sig.
Dette er ikke en PVC-film. D-Premium har en tæt polyestervæv, fyldt med polyurethan, således at materialet med udskæringer og punkteringer ikke afviger.

Originale stræklofter Descor (Tyskland), hvordan man bestemmer?
De vigtigste parametre for definitionen af ​​originalitet:
-Stoffet har en frynse med påskriften "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND" langs hele Kantens længde med 20 cm og 80 cm mærker af måleren. (Se billede)
-Hver 10 cm afstand markering. Den aktuelle afstand i meter langs hele længden af ​​kanten.
-Langs hele længden af ​​stoffets kant er trykket af stoffets serienummer.

Men der er undtagelser fra reglerne, planten leverer stof uden frynser, i dette tilfælde kontakt montørerne, de skal igen bringe dig til leverandøren for at bekræfte ægtheden.

Ak2008, jeg hørte, at der er en kinesisk analog af Descor, mens sælgeren om "Kina" ikke siger noget, jeg købte det næsten, Descor "HBKG" -filmen blev skrevet i leveringsnotaen. Stødte ikke på, er der en forskel? Alle priser er forskellige. Sandsynligvis er der kun en mulighed - at købe fra dig, fra de mest gennemsigtige.

Pavlin,
Kinesisk deskor uden indskrift på frynset og en maksimal rullebredde på 3,2 m.

Vi beskæftiger os ikke med den kinesiske modstykke, kun D-Premium stof (Pongs Factory Germany).

Jeg minder dig om, at der er to hovedtyper af stræklofter MATERIALE og PVC.
PVC-lofter er installeret ved hjælp af en gaskanon.
Stofgrænser er installeret uden opvarmning af gaspistolen.

Ak2008 skrev:
Vi beskæftiger os ikke med den kinesiske modstykke, kun D-Premium stof (Pongs Factory Germany).

Ak2008,
Der er meget information på internettet, at D-Premium (Descor) faktisk er russisk falsk Clipso, og at de ikke sælges andre steder i CIS, og at der ikke findes europæiske certifikater. Kan du bekræfte eller nægte disse oplysninger. Og jeg vil meget gerne se europæiske certifikater for stof, hvis nogen.

seat80, Første gang jeg hører dette! Hvem siger! Kan du give eksempler?

Nogle få af dem kom på tværs, men der er sandsynligvis ingen grund til at kigge efter det.

seat80, uforståelige krav på D-Premium stretch loftet, gå til webstedet for fabrikantens fabrik Pongs eller du kan se certifikaterne på NikoMax hjemmeside -

God dag! Temaet for D-premium stræklofter har plaget i en måned allerede! Giv råd, tak. Vi installerede loftet i børnenes værelse, valgte i henhold til den grad af miljøvenlighed, da vi bor i en lille by, så er det ikke let at finde specialister i stoflofter, der er ingen efterspørgsel. Første gang de installerede sig forfærdeligt dårligt under installationen, så vi på grænsen, så vi ikke mærket. Der var en lugt fra loftet i ca. en og en halv time, indtil de blev demonteret. Anden gang de vendte sig til andre installatører, er selve installationen normal, men loftet har en lugt, der var ingen lugt før du installerede det, det var i hvert fald ikke rigtigt følt. Denne gang er markeringen på plads, er der en mærkning, men den sjette dag har passeret loftet lugter, og dagen er mere om morgenen går jeg ind i stuen, jeg lugter mindre. Vi har varmen i Uralerne, så jeg tror, ​​det lugter mere om dagen, fordi det opvarmes, og når opvarmningen tændes, hvad sker der? Jeg spørger dig om at svare på, om D-premium-lugten eller tilstedeværelsen af ​​en duft er bestemt en falsk, som om D-premium kan placeres i boliger, eller det er beregnet til loggier, balkoner mv, giver det mening at geninstallere det på produkterne i dette firma, eller tag et klip? Og mere om klippet, sagde installatørerne, at meget få mennesker håndterer det, fordi det kun transporteres af ruller på specielle maskiner, du kan ikke bøje det, fordi imprægnering ved sømmen kan smuldre, er det sådan?

Ja, jeg så også i et emne, som kan kontrolleres på producentens hjemmeside, RONGS ejer rullen eller ej i henhold til nummeret på grænsen, gik til webstedet, men kunne ikke forstå, hvordan man foretager en sådan anmodning, hvis nogen i emnet fortæller mig, hvordan man kontrollerer oplysningerne.

God aften Ak2008, hvis jeg forstod rigtigt, så er du den officielle repræsentant for producenten i Rusland. Hvis dette er tilfældet, kan der være en officiel sælger af produkter i Rostov-til-Don? Jeg ville være meget taknemmelig. Tak på forhånd

Evgeniy_7 skrev:
God aften Ak2008, hvis jeg forstod rigtigt, så er du den officielle repræsentant for producenten i Rusland. Hvis dette er tilfældet, kan der være en officiel sælger af produkter i Rostov-til-Don? Jeg ville være meget taknemmelig. Tak på forhånd

Evgeniy_7,
Der er ingen officiel sælger i Rostov-til-Don.

Anna skrev:
Ja, jeg så også i et emne, som kan kontrolleres på producentens hjemmeside, RONGS ejer rullen eller ej i henhold til nummeret på grænsen, gik til webstedet, men kunne ikke forstå, hvordan man foretager en sådan anmodning, hvis nogen i emnet fortæller mig, hvordan man kontrollerer oplysningerne.

Anna,
Tidligere var det muligt at kontrollere stoffet i henhold til tallet angivet på frynsegionen, men tyskerne rediger stedet ikke så længe siden, nu er der ingen sådan mulighed.

Hvis stoffet har en frynse med ordene "D-PREMIUM MADE IN TYSKLAND", er det bestemt ikke en falsk.

Når du installerer D-Premium stofstræklofter, skal du være opmærksom på at de er installeret i en plastikprofil som "Clothespin"

I nogle emner rejser de spørgsmålet: "Hvor meget vil det nedhængte loft falde fra hovedbetonet?"
Dette kan afhænge af mange parametre:

profil tykkelse, væg 3 cm, loft 1,5 cm
fra bunden af ​​hovedloftet
i panelhuse mellem væg og loft er der et teknologisk hul (tomhed, tilstoppet med bomuld) henholdsvis skal monteres under
og så videre
Derfor sænkes 90% stræklofter med 4-6 cm.

Oplysninger om brændbarheden af ​​materialet. Stræklofter D-Premium (Descor) fabrikant i Tyskland Pongs. Brandbarhedsgruppe G2, brandbarhedsgruppe B2. Vi kontrollerede dette materiale, det brænder, men opretholder ikke forbrænding, og vigtigst dråber det ikke, når det brændes som en film.

God aften Ak2008. Fortæl mig, er det muligt i et værelse med en størrelse på 5,02 x 8,40 til selvstændigt at sætte lærredet i ét stykke, eller er det bedre at opdele rummet i to halvdele?

Jeg tror det!
Faktisk på D-premium rollen er den aktive del af nettet 5,12 plus en 4 cm frynse.
Når du bestiller et stof, smider du dit telefonnummer til mig i en personlig, jeg vil fortælle dig, hvordan du kan hænge lærredet korrekt.

Skær til størrelse profil

Fastgør til væggen med klap og skruer

Samlinger skal være glatte, stramme

Det viser sig helt glat hvidt loft.

Da materialet, som det hængende loft er lavet af, er tyndt nok - det er udsat for mekanisk skade. Simpelthen sætte - pause. Det kan opstå som følge af omlægning af møbler, barnlige pranks, utilstrækkelig rengøring, materiale af dårlig kvalitet, håndværkernes uagtsomhed under installationen. De sidste to tilfælde er garanti, og vi vil ikke fokusere på dem.

I resten fortsætter vi som følger.

Det vigtigste er ikke at forsinke, da det strakte stof vil rive yderligere hurtigt nok.
Således udført:

Skab et lille hul i størrelsen 1 mm? En dråbe lim vil eliminere dette problem.
Var der et snit på 5 cm ved kanten? I tilfælde af at afstanden til baguetten ikke overstiger 10 cm, skæres den beskadigede del af stoffet, harpunet limes og spændes igen.
Hvis et snit er dannet langt fra kanten af ​​banen på stofbasis, kan det fastgøres med maskebånd eller dobbeltsidet tape. Gabet kan også syes med kapron-tråde og males med vandbaseret maling. Hvis skaden er mere signifikant og placeret på en sådan måde, at den fanger øjet, er der installeret en indretning (en lampe, en brandalarmsensor, et ventilationsgitter, et mønster af kontrastmateriale) på dette sted.
Hvis situationen er kritisk, og skaden overstiger 15-20 cm i længden, skal belægningen helt ændres.

Mange stiller spørgsmål:

Første strækloft, derefter malet vægge. Eller omvendt?
Væggene er røde mursten. Det er pinligt, hvis du laver loftet i slutningen, så er alt fyldt med dette røde støv.

Det er rigtigt, rød mursten kan efterlade røde mærker!
I dit tilfælde skal du først installere profilen, realkreditlån. Det næste skridt er at male væggene og det sidste skridt, der strækker lærredet.

Nøjagtigt plastprofil viser sig at dræbe, med mousse, saks

Hej, fortæl mig, hvordan man bedst laver baguetten, ventilationskanalen er muret op i væggen, tykkelsen af ​​gipset er 2 cm.

Ak2008 skrev:
Nøjagtigt plastprofil viser sig at dræbe, med mousse, saks

Ak2008, du kan læse mere. Saks på øjet?

Ak2008 skrev:
Da materialet, som det hængende loft er lavet af, er tyndt nok - det er udsat for mekanisk skade. Simpelthen sætte - pause. Det kan opstå som følge af omlægning af møbler, barnlige pranks, utilstrækkelig rengøring, materiale af dårlig kvalitet, håndværkernes uagtsomhed under installationen. De sidste to tilfælde er garanti, og vi vil ikke fokusere på dem.

I resten fortsætter vi som følger.

Det vigtigste er ikke at forsinke, da det strakte stof vil rive yderligere hurtigt nok.
Således udført:

Skab et lille hul i størrelsen 1 mm? En dråbe lim vil eliminere dette problem.
Var der et snit på 5 cm ved kanten? I tilfælde af at afstanden til baguetten ikke overstiger 10 cm, skæres den beskadigede del af stoffet, harpunet limes og spændes igen.
Hvis et snit er dannet langt fra kanten af ​​banen på stofbasis, kan det fastgøres med maskebånd eller dobbeltsidet tape. Gabet kan også syes med kapron-tråde og males med vandbaseret maling. Hvis skaden er mere signifikant og placeret på en sådan måde, at den fanger øjet, er der installeret en indretning (en lampe, en brandalarmsensor, et ventilationsgitter, et mønster af kontrastmateriale) på dette sted.
Hvis situationen er kritisk, og skaden overstiger 15-20 cm i længden, skal belægningen helt ændres.

Ak2008, ikke helt klart. Men hvad med nedskæringerne under lamperne eller omgå rørene? Jeg taler om stoflofter.

Stræklofter Descor

Streklofter Descor, der er lavet i Tyskland, er blandt de førende i deres niche. Deres produktion opfylder fuldt ud alle moderne internationale standarder, herunder de hygiejniske og miljømæssige standarder i Rusland og EU-landene.

Descor tyske stræklofter er lavet af premium fiberbaseret stof. Dette lærred er et af de brandsikre materialer.

De største fordele ved stræklofter Descor

Mærkning "Made in Germany" er ikke alt, hvad lærredet kan "prale". Andre fordele er:

 • hurtig installation uden opvarmning af lokalet;
 • praktiske;
 • let pleje
 • miljøvenlighed
 • sikkerhed;
 • æstetik;

Installationspriser og installationsfunktioner af stoflofter "Deskor"

Virksomheden "Home Decor" er klar til at udføre arbejde med installation af loftkonstruktioner. Vi er glade for at tilbyde kvalificerede installatører, der pålideligt og med garanti vil installere de tyske lofter Descor i lokaler af ethvert område og til ethvert formål.

Send en fil til prissætning

Sidstnævnte metode er den mest præcise. Ring designeren til objektet, og han vil foretage alle beregninger gratis, og også vise de mest optimale designmuligheder og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Streklofter Descor (Tyskland)

Produktionsforeningen MIAL-S, udover stræklofterne i sin egen produktion, tilbyder også Descor sømløse loftsservietter fra firmaet PONGS, Tyskland. Vi tilbyder omfattende installationstjenester, garanti og service efter garanti. Descor stretch stoffer bruges til at dekorere og dekorere lofter og vægge.

Hvad er smukke tyske stræklofter Descor (Deskor)?

 • Brandsikkerhed Anvendelsen til fremstilling af specielle fibre med en molekylær struktur gør det muligt at sikre, at spændingsloftet Descor ikke er ubrændbart.
 • Fabrikanten garanterer også miljøsikkerhed.
 • Miljøvenlighed og overholdelse af alle russiske og europæiske normer og standarder.
 • Det er meget nemt at passe på Descor sømløse stræklofter: Du kan bruge enkle rengøringsmidler til at rengøre kluden.
 • Ud over brandsikkerheden er Descor-stræklofterne kendetegnet ved en betydelig sikkerhedsmargin og modstandsdygtighed mod mekanisk skade.
 • Stofstrækloftbelægning deformeres ikke under indflydelse af temperaturen, kan modstå en stor mængde vand, når det oversvømmes, bevarer dets ydeevneegenskaber og kvaliteter i lang tid og er modstandsdygtigt over for sagging.
 • Næsten alle kommunikationer (ventilation, sikkerhedssystemer mv.) Og "uønskede" elementer kan være gemt bag Descor-stoffet såvel som belysningsarmaturer, som let monteres i loftet.
 • Desuden er Descor stræklofter kendetegnet ved lyd- og støjisolering, de opsamler ikke støv på grund af gode antistatiske egenskaber.
 • Stoffet i stræklofter Descor er egnet til anvendelse af fotoprintteknologi i bredformat. Du kan vælge enhver farve til dit loft - rene hvide eller lyse pastelfarver, mørke, endda sorte nuancer eller effekten af ​​den stjerneklar himmel.
 • Descor sømløse stræklofter er helt flade og glatte, uden udslip og revner, overflade.
 • Til installation anvendes en speciel fleksibel profil, som gør det muligt at skabe lofter af en kompleks konstruktion og form - buet, to-niveau og multi-level.

Ud over de tyske stræklofter Descor findes der også europæiske mærker som Clipso eller Cerutti, som også er kvalitetsprodukter og har deres egen egenskaber og egenskaber. Og hvis du beslutter dig for at installere stræklofter i en lejlighed eller et kontorlokale, men ikke ved hvad du skal vælge, så tilbyder vi dig vores hjælp. Høringer afholdes på telefon - 8 (495) 766-69-05.

Du kan også foretage en ordre til loftloftet eller få de nødvendige oplysninger:

 • Telefoner: 8 (495) 625-26-01, 8 (495) 727-06-27 og 8 (495) 951-64-19.
 • E-mail :.
 • Ansøgningsskemaer og feedback på nedenstående websted samt Skype til venstre.

Hvis du vælger stretch loftet Descor, så satser du på fremragende kvalitet og overkommelig pris!

 • Hvis du kontakter os, garanterer vi:
 • Højt kvalifikationsniveau og specialansvarets ansvar
 • Individuel tilgang til hver kunde
 • Udvælgelse af materialer og tilbehør strengt til dit projekt (stof eller PVC loftsbeklædning, baguettes, osv.);
 • Udvikling af projektet og dens eksakte udførelse (til hver centimeter).
 • Fri måling af måleren, som bestemmer det nøjagtige areal (i kvadratmeter), længde, bredde og dybde (med to eller flere niveauer).
 • Tilgængelighed af alle nødvendige certifikater.
 • Rimelige priser.

Du kan være fortrolig med eksempler på værker gennem et billede i anmeldelsen på vores websted, og takket være tilgængeligheden af ​​en gratis konsultation får du svar på alle spørgsmål.

Tyske stræklofter DESCOR

Brand Descor tilhører den største tyske bekymring Pongs. PONGS-koncernen, et verdensberømt selskab, blev grundlagt i 1910 i Tyskland som en vævning til fremstilling af worsted garn. Nu er det en verdenskendt virksomhed, en af ​​de førende producenter af produkter til dekoration og dekoration af lokaler. Pongs skaber en række tekstil- og filmmaterialer til akustiske løsninger, digital trykning, tapeter, stræklofter mv.

I dag anses Pongs Textil GmbH-varemærket for at være den største europæiske producent af PVC-film til stræklofter. Og også dette tyske firma producerer stofstræklofter fremstillet under DESCOR-mærket, der er dannet på basis af kunstig polyesterfiber og Trevira CS.

Descor sømløse stræklofter er luksuriøse lofter. Deres lærred er et tæt syntetisk stof, ensartet imprægneret med en sammensætning af polyurethan. Ifølge strukturen er det strikket stof. Hendes tekstilstof har et klart grafisk mønster og ensartet strikvævning over hele bredden. Figuren ændrer ikke definitionen af ​​både den forreste og den søde side. Takket være et specielt spændingsjusteringssystem har banen en ensartet tykkelse og stabil langsgående og tværgående spænding.

Sammenlignet med Clipso strækloft stof, er materialet Descor vævet af en tyndere tråd og har en finere kornstruktur. Farveområdet for produkterne af disse mærker er også anderledes. For eksempel er Descor-lofternes hvidhed snarere en blålig farvetone end den varme hvide tone af Clipso-materialer.

Alle sømløse stræklofter, repræsenteret af firmaet Pongs, kan opdeles i 5 serier eller linjer.

 1. DESCOR. Spændt stof i et universelt farveskema (8 grundlæggende farver). Dette tekstilstof kan bruges til at designe loftet eller væggene. Her anvendes rammesystemer af aluminium eller plast.
 2. DESCOR akustisk er en stræktavkategori relateret til støjisoleringsark. Fås i to farver - hvid og sort.
 3. DESCOR STAR - Disse tekstilstræklofter har en særlig belægning af aluminiumpulver. På grund af dette har deres overflade en speciel glans effekt. Har 4 farver.
 4. DESCOR design - stræklofter med nøjagtig anvendelse og transmission af billedet valgt af kunden.
 5. DESCOR digitale - klassiske stofstræklofter fra PONGS, som kan anvendes til et digitalt printbillede med UV-blæk samt opløsningsmiddelbaserede maling.

Fordele ved hængende lofter DESCOR

- Pons produkter er højteknologiske stofstræklofter. De sprækker ikke, kan skjule fejlene i hovedloftet, synlige lofter og kommunikation, har evnen til at indlejre belysningsarmaturer.

- DESCOR-stræklofter er let og hurtigt installeret, mens installationen ikke bruger gips, kitt eller maling. Til installation er kun en dag nok.

- Overholdelse af tyske materialer med alle krævede certifikater fra staten Sanitær og Epidemiologisk Service. Samtidig besidder tekstilstofet "Deskor" de nødvendige mekaniske egenskaber (med tiden det ikke sænker, taber ikke farve eller fysiske egenskaber fra husholdningenes indflydelse).

- Praktisk og nem betjening.

- Problemfri - en vigtig fordel ved hængende lofter fra Pongs. Det er muligt at installere loftet i et enkelt lærred i et rum op til 5 m.

- Det er muligt at anvende et digitalt billede på en loftsduk (manuelt og ved typografisk metode) samt male med akryl eller vandbaseret maling selv efter installationen.

- DESCOR tekstildugter er også i stand til at tilfredsstille designer fantasier om flerniveau loftsstrukturer.

- Øget styrke af materialet. Takket være stofstrukturen vil Descore-strækbeklædningen ikke ved et uheld blive gennemboret eller revet. For eksempel, i sammenligning med PVC-film, har Descor sømløse stræklofter styrkeindikatorer 15-20 gange højere end tilsvarende figurer for film "brødre".

- Descor produkter strækker sig ikke som f.eks. PVC-film til lofter. Dette bør overvejes under installationen.

- Som andre stoflofter "tykker tyske materialer" gennem mikroporer.

- Streklofter er i stand til at modstå de mest negative temperaturer (op til -40 C). Derfor er det muligt at lave installation om vinteren eller at etablere dem i ikke opvarmede værelser.

- Kold installation uden varmeapparater.

Installation af loftet Descor

To installationsmuligheder er mulige: en kilemetode eller et klipsystem.

Til hæfte- eller kiletilslutninger kræves der en U-formet profil, som anvendes ved installation af russiske lofter ved hjælp af en ikke-punkteringsteknologi.

I den anden udførelsesform skal du bruge en plastikpose, der skal fastgøres til væggen (loftet). Det samme system af profilfastgørelser har clipo stoflofter. Denne type installation giver ikke huller rundt om rummets omkreds, loftet ser æstetisk glædeligt ud og har et færdigt udseende.

Ved montering med Klipsov-metoden kræves der ikke yderligere dekorative beklædningsgenstande til dekoration, men i denne version vil omkostningerne til Descor-loftet generelt være højere på grund af de ekstra omkostninger ved plastprofilen.

Et skematisk billede af Clipso-systemet kan ses her http://www.resar.ru/foto2.html

Ulemper ved tyske stræklofter Descor

- I modsætning til PVC-film har de kun en mat tekstur.

- De opfører sig dårligt i kontakt med vand. Som andre stoflofter absorberer materialet hurtigt vand, og efter tørring er der pletter på overfladen af ​​lærredet.

- Materialets strukturelle overflade svarer til det sædvanlige bredt strikkede stof. Det betyder, at i rum med særligt snavset loft vil det være vanskeligt at rengøre strækloftet regelmæssigt.

- Omkostningerne ved Descor-loftet øges ved hjælp af teknologien for materialetilskud under installationen.

- Fastgørelsessystemet tillader ikke geninstallation, hvis et ark f.eks. Kommer ud af en baguette eller stof skal fjernes for at tørre efter oversvømmelse.

Strækloft har egenskaben for varmekrympning (1,2 gange).

Vægten af ​​en klud gør 220-240 g / m².

Strækloftets farve er ensartet langs hele længden og bredden af ​​lærredet.

Leveres i ruller, skræddersyet til et bestemt rum på stedet, under installationen. Valsens bredde afhænger af den valgte Descore-serie.

Problemfri polyester stof imprægneret med polyurethan

Bredde fra 3.1, 4.1, 5.1 meter.

Tykkelsen af ​​en klud er 35 - 0,39 mm.

Descor stoffetæthed - 245 g / m2

Sugning når installeret på store arealer er kun 0,5 - 1,5 cm.

Temperaturområde fra -40 til +80 grader

Stræklofter Descor

Descor stræklofter er historisk blevet det første stofstrækloft. Læs om deres forskelle og fordele i forhold til film i materialerne på vores hjemmeside. Descor er en del af den tyske Pongs bekymring, en af ​​verdens førende i branchen.

Descor - første stoflofter

Det officielle websted (http://descor.ru/) af fordelingen af ​​stræklofter "Deskor" i Rusland tilhører Decaux Stil LLC, og i fremtiden vil vi stole på de oplysninger, der præsenteres på den. Der er dog et andet websted (http://www.descor-rus.ru/dilery/), ikke mindre officielt med hensyn til design, men af ​​en eller anden grund uden kontaktoplysninger - kun med koordinaterne for en forhandler i Ivanteevka, Moskva-regionen. Vi vil stole mindre på det.

Egenskaberne af stræklofter "Deskor" og deres brug er allerede blevet diskuteret tilstrækkeligt i artiklerne på vores hjemmeside (se artiklen "Installation af et strækloft med egne hænder", "Teknologi til installation af fladestegs lofter"). Det er tilstrækkeligt at sige, at deres installation udføres uden opvarmning ved stuetemperatur. En fleksibel profil anvendes til fastgørelse, fastgøreren selv udføres både med brugen af ​​kiler og ved brug af en baguette i form af et klip.

Farve Monokrom Placering

Specifikationen af ​​stræklofter Descor

På grund af deres egenskabers særlige karakteristika, er Descor sømløse stræklofter foretrukket at blive brugt i stuer, haller, soveværelser, kontorer. Det er i sådanne lokaler, at de vindende kvaliteter af stoffets stræklofter "Deskor" er fuldt manifesteret. De bør ikke anvendes, hvor der er fare for at opsuge med en stærk lugt eller langvarig vekselvirkning med fugt - køkkenet, badeværelset, toilet.

Descor stof anvendes også til vægdekoration. Det udvider designerens evner, når du laver et værelse. Det bliver muligt fuldt ud at klæde hallen, soveværelset, kontoret ikke bare i samme stil, men også med et enkelt materiale med sine unikke toner og nuancer. Descor stof er fantastisk til at anvende fotoprint og kan bruges til at skabe kunstneriske scener, der dækker ikke kun loftet, men også væggene.

Descor-stoffets akustiske egenskaber er interessante. Det udtørrer ikke kun støj fra uden for rummet, men reducerer også ekko-effekten inde i rummet. Ofte er Descor lærredet brugt til vægbeklædning og lofter til hjemmebiografer.

Du kan også være interesseret i stretchlofter fra firmaet Clipso. Deres egenskaber og produktsortiment - se linket: http://remontspravka.com/clipso-natyazhnyie-potolki/

Hvis du er interesseret i tyske stræklofter - læs her.

Hvordan man køber stræklofter Descor?

Alle de største detailhandlere af stræklofter i Moskva har Deskor i deres sortiment. Nedenfor er en tabel, der angiver priserne for selve stoffet og dets installationstjenester af forskellige organisationer, herunder den officielle distributør. Bemærk venligst at produktionen af ​​stoflofter ved hjælp af teknologi lånt fra Tyskland og under samme mærke udføres i Kina. Derfor, hvor der er klart undervurderede priser på materiale, er det muligt, at dette er et kinesisk produkt. Hyperlinks fra navne på handelsvirksomheder vil føre til deres websteder.