Smukt loft gør det selv

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Dette er:

 • renvaske;
 • farvning;
 • PVC fliser;
 • Tapeter;
 • drywall;
 • Dekorative gips.

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

Dette er:

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.

Hvordan man laver et loft: 4 lave omkostninger

Loftet spiller en stor rolle i rummets overordnede indtryk, selv om det ser ud til, at vi ikke ser på det. Ved reparation er det bedre at være særlig opmærksom på det. Der er mange måder at dekorere loftet på: fra de mest minimalistiske til meget dekorative og vanskelige at implementere.

Loftslakker findes i flere typer:

 • Dem, der anvendes direkte på loftet
 • Suspenderede lofter er strukturer på en stiv ramme, der danner som et andet loftlag under nutiden.

Vi vil tale om den anden type separat i næste del af artiklen: Der er mange lofter, der er masser at vælge imellem og noget at tænke på.

Og den første type er billigere, men der er nogle faldgruber: For denne metode skal bundloftet nivelleres og specielt forberedt til efterbehandling.

Hvad kan man gøre med loftet for at holde sig inden for budgettet?

Indhold:

Flow design: whitewash

Hvidvaskning er en speciel kridt eller limemørtel, sådan materiale vil være meget billigt. Hvis du planlægger at gøre målingen direkte på bundloftet, især i gamle huse, skal det udjævnes. Gips vil gøre loftet glat, skjule mindre fejl og revner. Hvis der ikke er uregelmæssigheder, kan du undvære det. Derefter skal loftet dækkes med primer og kitt og først bleges derefter. Hvidt loft ser enkelt ud, men pænt. De største ulemper er skrøbelighed, risiko for revner, og hvis loftet havde gule pletter fra fugt, vil yellowness træde igennem noget lag af hvidvask.

Denne løsning er egnet til sådanne stilarter som minimalisme, skandinavisk og stilarter, hvor aldring er nøglen: shebbi chic, Provence, vintage, land. Må ikke anvendes i rum med høj luftfugtighed. Med moderne teknologi fra denne metode til efterbehandling forsøger at opgive til fordel for mere effektiv og smuk.

At male

I modsætning til hvidvask kan malingen være af en hvilken som helst farve og påføres med en anden tekstur. Malingen er billig, men før loften skal også forberedes, og det er en tidskrævende proces. Af minuserne - risikoen for revnedannelse og skrøbelighed, især når der er dårlig kvalitet på forhånd.

Vandtæt maling passer til loftet i badeværelset og i køkkenet, mens det er let at vaske. Afhængigt af farve passer det ind i de mest forskellige interiører. Lyst loft er en ikke-standard løsning, der kan blive en "chip" af hele interiøret. Husk at kold og lys nuancer gør loftet højere og varmt og mørkt lavere. Flere billeder af farvede lofter her.

Hvor smukt at arrangere loftet? - indsæt over!

Baggrunde på loftet virker som en mærkelig beslutning for mange. Det har dog et stort dekorativt potentiale for en række interiørtyper, og når man bruger specielle typer tapet - en tilstrækkelig lang levetid. På samme tid bidder prisen ikke, og afslutningen af ​​loftet med tapet kan gøres uafhængigt. Til loftet passer tæt, såsom ikke-vævet, tapet eller endda glasvægpapir, med øget styrke og holdbarhed. Det kan anvendes til loftet og flydende tapet, det vil være et kompromis mellem tapet og maleri. Og alligevel være forberedt på det faktum, at tapetet skal limes eller endda opdateres, og sømene vil se slurvet ud. Det er ikke modstandsdygtig over for denne type finish og for høj luftfugtighed.

Lim loftet flise

Denne metode kaldes også "limplade". Letvægts polystyren skumfliser limes direkte på bundloftet ved hjælp af PVA lim eller en specialiseret klæbemiddelsammensætning. I dette tilfælde er loftet måske ikke perfekt justeret, flisen vil skjule ulemperne. Lofttegler kommer i forskellige farver og med et andet mønster, inklusive bulk. Der er gode løsninger til stilarter med klassiske elementer eller for eksempel trædekoration til rustik charme.

Fliser er let monteret, men er kortvarige: de mister hurtigt deres oprindelige udseende, begynder at skrælle fra loftet. Og sjældent ser et loftflise virkelig præsentabelt ud.

Hvis ingen af ​​de nævnte metoder passer til dig, gå ikke glip af artiklens anden del, hvor vi vil fortælle dig om falske lofter.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.

Lav et loft billigt gør det selv

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

 • Hvordan man laver et loft med egne hænder?
  • Eksisterende typer af lofter
  • Sådan rengøres loftet?
  • Hvordan laver man et primerloft?
  • Hvordan tømmer og gips?
  • Hvordan man udfører gipsloft?
  • Hvordan fylder man loftet selv?
  • Hvordan male loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?
  • Hvordan indsætter du lofts tapet?

Ved indgangen til værelset lægger det første folk opmærksom på loftet. Det overordnede indtryk af indretningen afhænger ofte af loftkonstruktionens udseende og tilstand. Derfor er det meget vigtigt at opretholde dette element i korrekt stand og overvåge dets renlighed i tide. Nogle gange kan det være nødvendigt at udføre en større revision eller renovering af loftets struktur.

I dette tilfælde kan du bruge tjenester fra dyre specialister eller lave reparationer selv. Du bør vide, at et sådant arbejde kan udføres af hver person, som i det mindste har lidt erfaring med at udføre reparationsarbejde.

Hvordan man laver et loft med egne hænder?

Omkostningerne ved reparation af loftkonstruktioner afhænger af kompleksiteten af ​​arbejdet. Det er billigere at prale konstruktionen og skabe isolering. Omkostningerne ved denne type arbejde er ca. 55 rubler pr. 1 m². Den dyreste er spackling arbejde.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Eksisterende typer af lofter

I dag i de levende områder er der forskellige typer loftkonstruktioner. De mest almindelige er følgende:

 • malet konstruktion;
 • hvidkalket konstruktion;
 • klæbende loft
 • suspenderet struktur
 • strække loftet.

Ordningen med at klæde loftet.

Hver af de eksisterende typer har sine egne egenskaber, hvorom omkostningerne ved reparationer og lønomkostninger.

Loft reparation skal begynde med det forberedende arbejde. På dette stadium er det nødvendigt at rense strukturen fra gamle efterbehandling materialer, prime og niveau bunden, reparere alle leddene. Grundigheden af ​​forberedelsen afhænger af hvilken slags loftkonstruktion du skal gøre. For eksempel bør bunden af ​​loftkonstruktionen til hvidvaskning foretages selv, mens der for et strækloft ikke er brug for en flad base.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan rengøres loftet?

Hvis du planlægger at udføre reparationsarbejde i en ny lejlighed eller privat hus, så behøver du ikke at fjerne den gamle belægning. I dette tilfælde kan du straks fortsætte med reparation af led og priming værker. Hvis du planlægger at reparere loftet i det gamle rum, så er det første, du skal rengøre bunden af ​​loftet.

I de fleste tilfælde er loftet hvidt, pudset med en opløsning af kalk eller dækket af tapet. At rengøre designet af sådanne materialer er ret simpelt. For at gøre dette skal du tage en almindelig rulle og en stang til den. Det bliver nødvendigt at fugte rullen med vand og presse det lidt, så vandet stopper strømmer fra det, men det er vådt. Derefter skal du rulle en del af loftet. For det første skal værktøjet ikke trykkes for hårdt, men hver gang du skal trykke hårdere. Så snart rullen er helt tør, skal den dypes igen i vandet og gentage alle trin i den nye sektion af loftkonstruktionen. Du bliver nødt til at vådt arealet på flere m², så tag en spatel og begynd at rense hvidvask, tapet eller gipsblanding til en betonoverflade eller kitt.

Måder at rengøre loftet.

Hvis der findes et lag af kitt under det gamle finishlag, skal det testes for styrke ved hjælp af en kittespind. Hvis den er sikkert fastgjort til bunden af ​​loftet, kan den efterlades på plads. Hvis kittet begynder at falde ned og smuldre, skal det fjernes og i fremtiden anvende en ny.

I nogle tilfælde er lofterne malet med maling. Du bør vide, at fjernelse af sådant materiale er ret svært. Dette kan gøres ved flere metoder: kemisk og mekanisk. Til den første metode skal du bruge en vaskemaskine, som sælges i en hvilken som helst hardware butik. Efter at basen er gennemblødt med en vask, kan malingen let adskilles fra bunden. Det er værd at bemærke, at processen med blødgøring af materialet kan tage omkring 10 timer. Den anden metode indebærer fjernelse af maling fra forskellige værktøjer, men det er en lang proces.

Hvis der er dekorative elementer eller polystyrenfliser i loftet, kan de fjernes med en spatel med et metalblad. Det kan være, at den del af klæbemidlet forbliver på loftet. For at fjerne det skal du gøre en indsats, men som et resultat skal der være en ren base.

Hvis der foretages en større revision af en ophængt eller spændingsstruktur, skal strukturen demonteres og demonteres for at kunne komme til loftet. I dette tilfælde er der ingen anbefalinger.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan laver man et primerloft?

Ordningen med primer loft.

Når loftet er ryddet af de endelige dæk og dekorative elementer, er det nødvendigt at prale overfladen. Primeren begynder med kontrol af alle led og sømme. De skal fyldes med gipsblanding eller gips, som vil holde fast. Hvis blandingen på nogle steder af leddene spredes lidt fra påvirkninger på det, bliver det nødvendigt at rengøre leddene og igen fylde dem med en gips eller cementbaseret blanding. I dette tilfælde kan du bruge løsningen fra en særlig tør bygningsblanding med fiberelementer. Når sømene er fyldt, vil det være nødvendigt at udjævne den fremspringende blanding med loftkonstruktionens plan og lade det tørre helt.

I det næste trin er loftet primet. Det er nødvendigt at anvende en dyb penetrationsprimer på bunden for at få bedre vedhæftning og styrke bunden. For at anvende en primer skal du bruge en rulle eller børste. Du skal gøre arbejdet med handsker, så du kan beskytte dine hænder fra løsningen. Det vil kun være muligt at fortsætte til efterfølgende arbejde først, efter at primeren er helt tørret.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan tømmer og gips?

Disse værker skal udføres, da betonoverfladen i de fleste tilfælde er ujævn. Dette er især vigtigt, hvis planerne om at reparere loftet ved hjælp af vægpapir, maling eller hvidvask. Nivelleringsmetoden vil afhænge af bygherrenes færdigheder og husejerens eller private husets præferencer.

Ordningen i det første og andet lag af kittens loft.

Der er dog nogle funktioner, der kan påvirke valg af justeringsmetode. Gips, for eksempel, vil reducere den samlede højde af rummet med et par cm, det har også en temmelig stor masse. Putty vil give en betydelig krympning, det skal bruges i flere lag, hvilket kan påvirke tiden og kompleksiteten af ​​arbejdet i dette arbejde. Gipset i loftkonstruktionen skelnes af arbejdets enkelthed, med hjælp er det praktisk at niveauere bunden. Ved hjælp af putty er det muligt at få en glat base med en lille lagtykkelse og lav masse.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan man udfører gipsloft?

For at producere gipsloftkonstruktion skal du købe følgende elementer:

 • primer sammensætning;
 • tør mørtel til konstruktion;
 • beacons med montage til gips;
 • 1,5 m lang regel
 • elektrisk boremaskine;
 • bygning niveau.

Plastering arbejde skal udføres efter grundig rengøring af substratet. Du kan gøre det på denne måde:

Værktøj til gipsloft.

 1. Retur fra væggen 18-20 cm, læg etiketten til guiden. Den anden etiket er placeret i den anden ende af bunden, indrykket vil være det samme. Ved hjælp af en maletråd skal du markere en linje mellem de indstillede mærker.
 2. Fra den indledende linje skal du trække sig tilbage 1,2 m og gentage trinene for at udføre markeringen til guiden.
 3. Når markeringen er færdig, skal du bore huller til fastgørelseselementerne.
 4. Derudover er guider fastgjort til loftet med selvdrejende skruer. Ved hjælp af byggeniveauet er det nødvendigt at sikre, at styrene er placeret vandret i et enkelt plan. Hvis der er behov for at justere højden, kan skruerne skrues eller fastgøres.
 5. Når guiderne er installeret, skal du rette dem med en tyk blanding af gips og lade det tørre.
 6. Det er kun at fylde hullerne mellem gipsløsningsstyrene, og derefter niveauere dem ved hjælp af en metalregel.

Behandlingen af ​​loftet ligner pudsningsvægge. Vanskeligheden ligger kun i, at basen ikke er lodret og ligger over hovedet. Når mørtel er tør, får du en flad bund, hvor du kan påfylde fyldstofopløsningen og den endelige coating.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan fylder man loftet selv?

Ceiling putty tillader udjævning af basen, men denne proces tager mere tid end gips. Derudover er et sådant arbejde ret vanskeligt at udføre, hvis der ikke er nogen erfaring med de egnede værktøjer. For at gøre putty har du brug for følgende elementer:

 • grov fyldstofblanding;
 • efterbehandling mørtel
 • primer sammensætning;
 • maleri gitter;
 • spatler stor og lille bredde;
 • kapacitet til løsning.

Loftkittet er som følger:

Ordningen med at lægge gips på loftet.

 1. Hvis der efter rengøring og fordybning af basen forbliver store huller eller duer, skal du først og fremmest anvende flere lag grov kittet blanding. Den har minimal krympning, og tykkelsen af ​​laget kan være 5 cm. For at kunne niveauere bunden af ​​loftstrukturen og fjerne overskydende spatelmørtel, skal der anvendes en stor bredde spatel.
 2. På toppen af ​​den grove putty-blanding skal du lægge malingen. Dette skal gøres inden mørtelblandingen hærder. En sådan forstærkning vil give styrke til hele strukturen. Dernæst skal en stor bredde spatel holdes på gitteret med minimal tryk, så det presses ind i kittelaget.
 3. Hvis bunden af ​​loftet er glat, så kan du straks bruge en finish kittet. Det skal anvendes på bunden af ​​loftet med en spatel med stor bredde. Det samme værktøj skal fjerne overskydende bygningsmix. For at give yderligere styrke til strukturen kan du bruge et malingsnet til forstærkning.
 4. Når det første lag af fyldstofopløsning er helt tørt, kan du fortsætte til den endelige spaltning.

For at kunne få en flad bund skal du bruge sandpapir. Så snart en glat base er opnået, kan du begynde at anvende den endelige overfladebehandling af loftkonstruktionen.

En anden mulighed for at skabe et smidigt fundament er at reparere strukturen med gipsplader. Hele overfladen skal skære arkene og justere fyldstofopløsningen igen. Denne metode til udjævning af basen er nødvendig for den efterfølgende maling af strukturen, hvidvaskning eller indsætning med tapet eller andre materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan male loftet med dine egne hænder?

Loft maleri ordning.

I de fleste tilfælde anvendes olie- eller vandbaserede maling til maling. Materialet fremstilles i omrøring og bringes til en passende tykkelse. Maleri kan kun startes efter det forberedende arbejde. Til arbejde skal du købe en rulle på stangen og en børste. Farveprocessen er enkel. Du skal begynde at male med kanterne, der behandles med en pensel. Resten af ​​området skal males med en rulle.

I nogle tilfælde omindrettede malet loftsstrukturer. Det første skridt er at inspicere basen for tilstedeværelsen af ​​delamineret materiale. Hvis der er sådanne steder, skal de rengøres med en spatel. Derefter skal de males igen, men denne mulighed er en midlertidig løsning, i fremtiden vil det være nødvendigt at foretage store reparationer. Hvis malingen holdes fast overalt, så skal alt på grund af at anvende et nyt lag af materiale og lade det tørre.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan blæser loftet med dine egne hænder?

I de fleste tilfælde er det hvidvaskende loftet. Denne finish er velegnet til alle indretninger, men du bør vide, at det ikke er så nemt at male loftet med dine egne hænder. Som et materiale til hvidvaskning bør der anvendes kalk, der fortyndes med vand, filtreres og fordeles over loftet.

For at gøre dette skal du bruge en rulle-, børste- og sprøjtepistol. Hvis du kun bruger en rulle og børste, vil kalken blive påført ikke for jævnt. Med hjælp fra teknologi er der mulighed for at få de bedste resultater. Du bør vide, at hvidkalket design ikke er så holdbart som malet. Fordelen ved hvidvaskning er omkostningerne ved de nødvendige materialer.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan indsætter du lofts tapet?

Det er ret svært at dække loftet med egne hænder, da det vil være nødvendigt at koordinere handlinger fra flere personer.

Værktøjer til klistring af tapet på loftet.

I dette tilfælde skal du bruge lim til tapet og tapet selv. Fra værktøjerne skal du bruge følgende: en kniv, en rulle, en beholder til klæbemidlet og en klud. Du kan lave et loft med dine egne hænder på samme måde som følger:

 1. Først og fremmest grundlæggelsens forberedende arbejde. Derefter har du brug for i henhold til vejledningen for at klargøre klæbemidlet.
 2. Fra rullen vil det være nødvendigt at skære adskillige baner med den ønskede længde. I processen er det nødvendigt at sikre, at de tilstødende elementer passer til mønsteret.
 3. Tapetet skal lægges på gulvbasis med mønsteret ned, så børstes limemidlet på dem.
 4. Længden af ​​tapetstørrelsen er nødvendig for at smøre klæbemidlet på loftet.
 5. Endvidere udfolder lærredet gradvist på loftet.
 6. Vægpapir er nivelleret af rulle. Overskydende limblanding fjernes med en fugtig klud.

Når man taler om hvordan man laver et loft, skal man vide, at der er en hel række forskellige måder at reparere dette design på.

Økonomisk reparation: hvordan man laver et billigt loft, for ikke at gå i stykker?

Gør-det-selv reparationer tager tid og kræfter, men hjælper med at spare på arbejdere. I denne artikel vil vi forklare, hvordan man laver et billigt loft uden at gå i stykker på byggematerialer samt værktøjer. Det begynder trods alt med en større omhyggelighed i ethvert rum, det være sig et værelse, et køkken eller et toilet.

Hvordan laver man et billigt loft på plastpaneler?

Sortimentet af paneler giver dig mulighed for at lave enhver top: blank eller mat, solid eller mønstret, mørk eller lys. Denne mulighed har mange fordele:

 1. Paneler er let og hurtigt limet til loftet, godt fastgjort med hinanden.
 2. Du behøver ikke at sætte og planere overfladen før arbejde.
 3. Panelerne er fugtbestandige, slidstærk og nemme at rengøre snavs.

At lave et billigt loft med dine egne hænder er ægte!

Omslag med plastpaneler passer til små rum: et badeværelse, toilet, korridor. For et stort rum skal du bruge penge: bredden på et panel er kun 25 cm, og du vil få brug for mange af dem.

Hvordan laver loftet billigt og smukt med tapet?

Baggrunde har længe været brugt ikke kun for vægge, men også lofter. Det er let at klæbe dem, især i et lille rum. Det æstetiske resultat afhænger af kvaliteten af ​​materialet og din oplevelse. Hvis det ikke er nok, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med nogle anbefalinger.

 1. Vælg holdbart tapet på vinyl eller non-woven base - de limes lettere og kræver ikke stor indsats.
 2. Køb ikke tapet, der kræver justering af mønsteret på sømmen.
 3. Klargør loftet før processen: Rens fra den tidligere belægning, primer og kitt for at sikre, at overfladen er jævn.

Jo bredere tapetet bliver, desto mindre bliver sømmen på loftet. Vær derfor opmærksom på måleren, og ikke standarden, 50 cm, lærred.

Andre måder at lave et billigt loft på

Hvis overfladen af ​​loftet efterlader meget at ønske, og det er umuligt at gøre med et simpelt maleri eller gips, skal du være opmærksom på følgende efterbehandling:

 • skum paneler;
 • drywall;
 • træpaneler.

Disse muligheder kræver ikke forudgående overfladebehandling og væsentlige materialomkostninger. Panelerne er fastgjort med en speciel lim og perfekt "fold" med hinanden. Gipsvæg er fastgjort til en præmonteret ramme, hvis installation kræver visse færdigheder. Dette resulterer i en budgetversion af et hævet loft, hvis form og design vil kun blive begrænset af din fantasi.

For at få et smukt loft er det ikke nødvendigt at ansætte håndværkere og bruge mange penge. På grund af mangfoldigheden og tilgængeligheden af ​​byggematerialer kan du selv reparere lejligheden. Det er nødvendigt at forbinde kun fantasi, godt humør og ønske om at forbedre boliger.

"Netværksudgave" WomansDay.ru (VumansDey.ru) "
Attest for registrering af massemedier EL №FS77-67790,
udstedt af Federal Service for Supervision of Communications,
Informationsteknologi og Massekommunikation (Roskomnadzor)
13. december 2016, 16+.
Ophavsret (c) Hirst Shkulev Publishing LLC. 2017.
Enhver gengivelse af materiale fra webstedet uden tilladelse fra udgiveren er forbudt.
Kontaktoplysninger til offentlige myndigheder
(inklusive for Roskomnadzor): [email protected]

Økonomi indstilling: billige lofter og 6 budget typer af finish

Korrekt valgt økonomiklasse-loft garanterer dig perfekt præstation for ethvert værelse. Sommetider skal loftet hurtigt repareres i en lejlighed eller et hus, men der sker som oftest ingen penge til en fuld finish i rummet, og det forventes ikke. Der er en vej ud - udnyt budgetmålene til loftet. Ud over attraktive priser er lofter i økonomistil også let at afslutte, så det er meget nemt at gøre alt arbejdet selv. Vælg bare den rigtige mulighed.

Økonomi indstilling lofter

For at komme i gang er det værd at finde ud af, nøjagtigt hvilke loftafslutningsmuligheder der betragtes som "økonomiske".

Selvfølgelig er den billigste, men allerede helt forældede mulighed, hvidvaskende loftet med slagtende kalk. Lime klare sit arbejde perfekt - loftet får et rent og rent udseende. Men det kommer for hurtigt i forfald, og hvis der er skilsmisser i loftet, så bliver det ikke så nemt at blanke dem, og de kan træde med tiden.

Vandig emulsion loft maling vil gøre meget bedre. Den moderne teknologi har gjort det mere formbar, hvilket gør det muligt at male over selv de vanskeligste steder. Derudover kan du i denne maling tilføje farver af enhver skygge (det er også forresten ganske billigt). Men denne mulighed giver heller ikke nogen garanti for, at de vil blive malet over for eksempel vandfletter.

Afslutning af loftet tapet passer absolut ethvert interiør

Men polyuretanfliser kan gøre det meget godt. En fantastisk måde at lave billige lofter på. Et stort udvalg af mønstre og muligheden for farvning gør en sådan dekoration til en slags "gylden middel".

Af manglerne - bliver flisen gul med tiden, men det kan løses ved blot at male det i den ønskede farve, for eksempel det samme som gulvene.

Baggrunde er også meget billige finish. Valget af farver, mønstre og teksturer er ekstremt stort, hvilket er perfekt til lejligheder med lave lofter.

Dekorativt gips er heller ikke for dyrt, men det kræver specielle værktøjer og færdigheder, ellers vil det være meget svært at håndtere det. Men det færdige loft ser ud til at være meget godt og forringes stadig næsten ikke.

Than sheathe lofter billigere

Separat er det værd at overveje materialer til loftsskæring.

 • drywall;
 • MDF boards og paneler;
 • Metal lameller.

Lederen på denne liste er gipsvæg. Det er meget nemt at bruge, giver dig mulighed for at skjule alle fejl i loftet, forklare kommunikation og har for det meste positive anmeldelser.

Gipsvæg - et praktisk og pålideligt materiale til afslutning af loftet

Gipsloft kan laves på flere niveauer, buet - afhængigt af ønsket. Og det kan også males med almindelig maling, LED-belysning, og i almindelighed vejer et billigt gipsplankloft lidt, hvilket også gør det til et plus. Ulempen med gipsvæg er dens høj modtagelighed for fugt - det vil kæde. Derfor er i køkkenet og badeværelset at afslutte lofterne med gipsplader absolut ikke det værd.

MDF-plader tilhører også billige efterbehandling materialer. De er godt beskyttet mod støj, værner om varme, de er nemme at montere og vejer også lidt. Men de fleste plader sælges uden endelig finish, så de skal males og lamineres af sig selv. Men efter en sådan behandling kan MDF-plader vaskes og rengøres uden problemer.

Racklofter lavet af metal (eller med efterligning) er også relativt billige. Der er ikke behov for forudgående arbejde, de vejer meget lidt og er helt brandsikre. Det anbefales dog ikke at bruge en sådan finish i et træhus, og metalpladerne fungerer meget godt og forstærker støj, som ethvert metal.

Billige lofter på værelset: dekorative film

Selvfølgelig kan du spare på stræklofter. Køb en billigere film, ikke ansætte eksperter, og træk lærredet selv. Ja, et sådant loft bliver billigere, men det er ikke for ingenting, at de siger, at miseriet betaler to gange - det er bare sådan et tilfælde. Et billigt strækloft kan kun være i to tilfælde: enten en film fra russiske eller kinesiske producenter eller en grov falsk. Skal være forsigtig: Det er ikke så nemt at skelne.

Det ensartede stretchloft ser både enkelt og elegant ud på samme tid.

At forstå, at produkter af lav kvalitet er blevet erhvervet, kan være nok til at være opmærksomme på flere faktorer:

 • Den oprindelige pris kan afvige fra den endelige pris flere gange;
 • "Specialister" har ikke de nødvendige færdigheder og kvalifikationer;
 • Der er ingen nødvendige kvalitetscertifikater;
 • Materialet vil være meget dårligere i alle egenskaber - det kan ses selv med det blotte øje.

Hvis du stadig vil have stræklofter, kan du stadig gemme. For eksempel, bestil det enkleste design, uden fotoudskrivning og masser af niveauer. Mange virksomheder har forskellige tilbud og tilbyder rabatter. Du kan vende sig til mesterne for rådgivning - de vil hjælpe dig med at vælge en økonomisk, men ikke desto mindre en kvalitetsmulighed.

Billige lofter med egne hænder: Vi gør det stilfuldt

Uafhængigt lave redecorating loftet i lejligheden eller på hytten er ikke svært. Den nemmeste måde er selvfølgelig at male med en almindelig børste efter at have fjernet lag af gammel maling.

Det er også meget nemt at klæbe PVC fliser:

 • Klargør loftet
 • Påfør lim til flisen;
 • Tryk til loftet.

Det er nødvendigt at klæbe fra midten til kanterne for at opnå et ensartet geometrisk mønster.

PVC-fliser er et af de mest økonomiske muligheder for loftindretning, men skaber samtidig store muligheder for dekoration

Lidt hårdere med dekorative gips - det kræver færdigheder. Men hvis reliefen ikke fungerede som i billederne fra blanke kataloger, så kan du altid sige, at dette er en sådan designbeslutning af rumsejerne.

Teknologi, der laver tapet på loftet, er ikke alt for forskellig fra teknologien til at indsætte vægge. Først kommer lofterens primer med lim og venter på fuldstændig tørring. Anvendelse af lim til tapetet. Derefter skal du forsigtigt trykke dine hænder til loftet, og først derefter med en rulle eller spatel for at fjerne boblerne, der fører fra midten til kanterne. Loftet med væggen kan dekoreres med billige lister af en passende farve.

Det sværeste er at hæve loftet med gips. Du skal omhyggeligt beregne størrelsen, og det er svært at arbejde alene. Desuden, hvis du vil have en usædvanlig struktur, for eksempel buet, så har du brug for færdigheder til at bøje et ark af gipsvæg under påvirkning af damp. Dette er ikke en endelig finish - gipspladekonstruktionen skal males: uden yderligere behandling ser arkene ikke så æstetisk glædeligt ud.

Enhed billigt loft (video)

Der er forskellige situationer i livet: naboerne er oversvømmet, huset er aftageligt, der er simpelthen ingen penge til seriøse reparationer. Men det betyder ikke, at du skal beundre loftet i pletter og huller, for det er ikke så svært at reparere loftet billigt og hurtigt. Den moderne overflod af materialer giver dig mulighed for at vælge finish-mulighederne overkommelige for alle. Og vær ikke bange for ordet "budget" - et billigt loft betyder ikke "dårlig". Hvis du overholder arbejdsteknologien, vil loftet med en finish, endda billige materialer, blive ren, pæn og frisk.