Rektangulære loftsdiffusorer

Virksomheden ROVEN tilbyder at købe rektangulære loftsdiffusorer af typen yar 011 i Moskva til en gunstig pris. Vi inviterer dig til at besøge vores kontor på adressen: Moskva, ul. Yuzhnoportovaya, d.7 s. 7 af. 403. Ring på telefon +7 495 646 23 90, vores eksperter besvarer alle dine spørgsmål.

Loft diffuser

Ceiling YAR diffusorer er designet til distribution af luftstrøm i ventilations- og klimaanlæg i boliger, administrative, husholdnings- og industrielle lokaler. YAR diffusorer består af et rektangulært tilfælde, hvor en blok af styrplader er monteret med fjedre. For at finde ud af prisen på loft diffusoren, download den aktuelle prisliste GK "ROVEN".

YAR diffusorer er lavet af aluminium profil, pulverlakeret i hvidt (RAL9016).

Loft diffusorer er lavet med firesidet luftretning. For at regulere mængden af ​​luftstrøm til diffusoren YAR 011 installeres luftstrømregulatorer.

For YAR 011 loftsdiffusorer er det ifølge en separat applikation muligt at fremstille et statisk trykkammer (adapter), hvis dimensioner bestemmes af den gennemsnitlige designlufthastighed på ikke over 1,5 m / s under hensyntagen til diffusernes anbefalede ydeevne og muligheden for placering i loftrummet.

karakteristika

Et typisk udvalg af loftsdiffusor type YAR 011 består af tre størrelser: 300x300 mm, 450x450 mm og 600x600 mm.

Tilslutningsstørrelsen til luftkanaler 600x600 = størrelse - (minus) 150 mm.
Tilslutningsstørrelsen til luftkanaler 300x300 og 450x450 = størrelse - (minus) 145 mm.
Eksempel: Tilslutningsadapterstørrelsen til YAR 011600x600 diffusoren er 450x450.

Firkantet loftsdiffusor (anemostat)

Firkantet loftsdiffusor (anemostat)

Virksomheden AVA Technologies tilbyder at købe en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat), som er det sidste element i ventilationssystemet og er ansvarlig for luftens bevægelse i rummet.

Diffusorer skal give ren luft til lokalerne, derfor er en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat) i bolig- og kontorbygninger nødvendig. Afhængigt af designet kan den kvadratiske loftsdiffusor (anemostat) justeres og ureguleret. Anemostater bruges ikke blot til at give luft til lokaliteterne, men også for at ændre retning.

Vores firma leverer lave priser på engrospartier og detailhandel i Moskva og på kontorer i hele Den Russiske Føderation. Omkostningerne til en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat) er opført på prislisten og i sektionen for hver type.

AVA Technologies specialister hjælper dig med at vælge en type diffusor, og en specialiseret afdeling af virksomheden tilbyder garanti og eftersalgsservice for produktet. Vores specialister vil foretage telefon- og online-professionel rådgivning om valg af varer baseret på kundeforespørgsler til den pris, der er reflekteret i prislisten, hvad angår antal, omkostninger og andre tekniske egenskaber ved de tilbudte produkter.

Adresser og telefonnumre på firmaets kontorer AVA Technologies, anvisninger til disse kontorer i byerne Zheleznodorozhny, Moskva-regionen, Skt. Petersborg, Kazan (Republikken Tatarstan), Novosibirsk, Krasnodar og Kursk er angivet i afsnittet "Kontakter".

Skriv og kom til adressen: 109428, Moskva, Ryazansky Avenue, 10, Bygning 2, 5. etage, kontorer 503 og 505 /

E-mail-adresse: [email protected]

Ring til os og ring 8 (495) 252-04-72.

Hvad er en diffuser, hvordan den er, og hvordan installeres den?

For at dække åbningen af ​​kanalen, "kigger" ind i rummet, kan du ikke kun bruge ventilationsgitter.

Et af disse produkter er en diffusor.

Beskrivelse, formål og enhed

Diffusoren er et synligt element i luftfordelingssystemet, hvorigennem luft kommer ind i rummet (eller fjernes fra det). Faktisk - dette er en af ​​de typer af ventilationsgitter, som har en lidt anderledes design.

Produktudgang - luftfordeling. Hvis det er en kontinuerlig strøm - dette fører til et udkast, og desuden er en del af rummet ventileret (langs strømmen). For at luftudvekslingen i rummet skal være ensartet, skal luftstrømmen fordeles - det er hvad diffusoren gør.

Den forreste del af produktet (som er synlig i rummet) kan have en anden form, farve og område af hullerne. Bag landing lug (som er indsat i slot).

Af formålet med værelset - ingen begrænsninger t. Produkter kan placeres både i stuer og i produktions- og ikke-beboelsesbygninger.

I konventionelle lejligheder anvendes diffusoren praktisk taget ikke - da der ofte ikke er nogen forsyningsventilationsanordninger. Luft indføres enten gennem vinduer eller gennem indsugningsventiler. Udstødningsventilation - begrænset til gitteret i køkkenet og i badeværelset og i køkkenet.

Oftest anvendes produkter til kommercielle lokaler (butikker, banker, hospitaler, saloner, fitnesscentre).

Udseendet og designen af ​​den universelle diskkegle (video)

Anvendelsesområder

Diffusere kan bruges:

I systemer med tvungen og naturlig ventilation, både forsyning og udstødning.

I klimaanlæg.

I varmesystemer.

Klassifikation: typer og forskelle

Produkterne kan variere i en række funktioner og egenskaber.

Nedenfor overvejer vi de eksisterende muligheder.

Til destination (i retning af en luftstrøm)

Forskellene mellem dem er i blades hældning.

Det skal bemærkes, at produkterne hovedsagelig anvendes i indløbsventilationssystemer, mindre ofte - i udstødningssystemer.

Tvangs- og udstødningsmodeller

Separat skal man sige om tilførsels- og udstødningsdiffusorer, som samtidig kan udsættes for udstødnings- og udluftningsventilationen. Sådanne modeller er placeret i lofterne og har en rektangulær eller firkantet form.

På siderne - er der slidser rettet mod siden af ​​diffusorens centrum. På dem kommer luften ind i rummet.

I midten - hullerne er placeret for at fjerne luft (udstødning).

På grund af luftstrømens forskellige retning (luften trækkes lodret, i midten og leveres - på siderne og sendes til siderne), blandes de ikke med hinanden.

Ifølge materialet

Ventilationsdiffusoren kan være lavet af følgende materialer:

Plast. Plast diffusoren er billigere og lettere.

Metal. Metalprodukter er normalt enten stål eller aluminium. For at forlænge levetiden og forbedre "udseende" er overfladen af ​​produkterne dækket af maling. Sammenlignet med PVC er metalmodeller dyrere.

Efter enhed (huldesign)

Ved type huller kan diffusoren være:

Sprække. Det har en rektangulær ramme, hvor flere lange smalle huller skæres. I dette tilfælde kan lamellerne have en skråning (så luften vil blive rettet i en bestemt retning) eller arrangeret vinkelret på rammen (så vil luften strømme i en direkte strøm fra diffusoren). God for dets usynlighed - Sådanne produkter passer godt ind i interiøret og fanger ikke øjet. For nogle modeller kan luternes hældning justeres, og for begge blinds på én gang og for hver for sig.

Dyse (jet). Giver luft en kontinuerlig strøm på bekostning af, hvad det går videre. Det bruges normalt i lofter af store rum (koncertsale, fitnesscentre, industrilokaler, teatre, gallerier, pakhuse, indkøbskomplekser). For nogle produkter kan hældningen og retningen af ​​dysen justeres.

Plate (faktisk - den samme anemostat). Den har en rund ramme, i en kort afstand, hvorfra en flad (eller konveks eller konkave) cirkel er fastgjort. Luften passerer mellem cirklen og rammen og fordeles langs overfladen (loftet).

Vortex. Formen af ​​produkterne kan være runde eller firkantede. Blinds placering er lig med blæserbladene. Et sådant design gør det muligt at blande luft indendørs mere effektivt.

Vifteformet. Runde produkt, som er et par diffusorer af forskellig diameter, forbundet med en.

Loftsdiffusor: Formål, typer og metoder til installation

Hvorfor kan der monteres runde eller firkantede loftsdiffusorer i loftet? Hvad er diffusorerne? Er der alternativer til disse enkle armaturer? Hvordan kan de monteres? Lad os prøve at finde ud af det.

Hjertet i vores artikel gemte sig bag et dekorativt gitter. Det er snarere en del af det.

Hvad er det

Diffusoren (fra ordet diffusion) - i det væsentlige er simpelthen et ventilationsgitter, som slutter ventilationskanalen. Så hvorfor ikke ringe til nettet? Fordi diffusorens funktion ikke kun er udluftning af udstødningsluft, men også tilstrømning af frisk luft.

Formen på enheden skal sikre, at den er så jævnt fordelt som muligt i rummet. Diffusion, blanding med luftmasserne i rummet. Hvordan opnås denne effekt?

 1. Formen af ​​hullerne i diffusoren. Gitterets form, overfladen af ​​små huller i den, undertiden tilstedeværelsen af ​​knive (fast eller roterende) - alt dette tjener ét formål: den mest ensartede blanding af luft i rummet.
 2. Brug af det såkaldte statiske trykkammer. Hvad er det her? Bare en fortykkelse af kanalen, designet på en sådan måde, at luftstrømmen ikke kommer direkte ind i rummet.

Kameraet fungerer som en slags buffer; takket være det kommer frisk luft ind i stuen med den mindst nødvendige hastighed (se også ventilationsgitter). Dette får vi af med udkast, opvokset støv og andre mindre problemer.

I standardbylejligheder er diffusorer næsten aldrig opfyldt. Grunden er enkel: Lejlighedsbygninger er kun udformet med udstødningsventilation, der arbejder med naturlig udkast i ventilationskanalen. Så kan du gøre med den sædvanlige grill under loftet.

Ventilation i lejlighederne - kun udstødning. Det giver et naturligt udkast i den lodrette kanal.

Afklaring: I fairness blev flere serier af beboelsesejendomme til Centralasien designet til et aktivt ventilationssystem. Men hændelser udviklet i de bedste traditioner indenrigsbygning: Af hensyn til økonomien blev motorer med ventilationspumper ikke monteret.

Der anvendes diffusorer, hvor ventilationssystemet leveres eller leveres og ekstraheres (se loftdæksel i køkkenet). I dette tilfælde skal indløbsventilationen naturligvis være under loftet eller bringes derfra fra gulvniveauet (hvilket som regel ikke er rationelt).

alternativer

Er der alternative måder at installere ventilation på? Er det muligt at gøre uden loftsdiffusorer i tilfælde, hvor tilførselsluftkanalen er placeret under loftet?

Selvfølgelig. Med to forbehold:

 1. Der leveres kun ventilation. Fjernelse af udstødningsluft er overtryk. En sådan ordning anvendes ofte i kontor- og erhvervsbygninger; Samtidig rengøres og afkøles den indsprøjtede luft (eller tværtimod opvarmes den i den tilsvarende sæson).
 2. Indendørs lofter er monteret.

Luft tvinges ind i rummet over det hængende loft. Hele volumenet over det tjener i dette tilfælde som et statisk trykkammer; den træder ind i rummet ved minimum og konstant hastighed gennem perforeringer i loftpanelerne.

Selvfølgelig efterlader denne ventilationsordning et aftryk på typen af ​​ophængt loft. Det kan enten være kassette, med metalpaneler eller rack. Det er ikke nødvendigt at bruge KUNTE perforerede paneler og lameller: En kombination af forskellige typer og farver er mulig.

Luft tvinges ind i rummet over loftet og filtreres ind i rummet gennem perforeringer.

Typer af diffusorer

Hvad kunne være en loftsdiffusor?

materiale

 • Plast er selvfølgelig den mest populære. Polyethylen og polyvinylchlorid er billige; deres styrke med et stort overskud er tilstrækkeligt til at injicere og pumpe luft, og dockingen af ​​kanalelementerne er ekstremt enkel på grund af materialets plasticitet.
 • Aluminium eller galvaniserede stål diffusorer anvendes ofte i produktion sammen med kanaler i samme galvaniserede stål.

Kraftige og til tider ikke-centrerede ventilatorer med stålblæsere kan beskadige mindre holdbare kanaler. Desuden skal indtag og udstødningsventilation fungere under betingelser af en gasatmosfære, sure dampe eller tungt støv.

Køkken-spisestue. Luftkanaler og diffusorer er lavet af galvaniseret.

 • Endelig kan diffusorer (eller rettere deres synlige del) have et dekorativt design. Her er et populært materiale - en bred vifte af træ.
 • Slot diffusorer giver som regel mulighed for at ændre udgangsvinklen for luftstrømmen. De passer perfekt ind i en indretning af ethvert loft, herunder strækning; et smalt hul i loftet tiltrækker ikke opmærksomhed og har ingen krævende design i rumdesignet.

form

Et smalt hul i loftet er ikke tydeligt. Det forhindrer det ikke i at udføre sin funktion.

 • Runde loftsdiffusorer giver effektiv luftblanding ved at skabe turbulens. Dette formål tjenes af den komplekse form af gitteret eller bladene bagved det.
 • Loftfelt diffusorer fungerer på samme måde som runde På samme måde er kun et dekorativt gitter synligt for seeren, mens det statiske trykkammer er skjult bagved det.

Nysgerligt er det statiske trykkammer også nyttigt ved anvendelse af diffusor til udsugning, primært i industrielle lokaler. Det tjener som en bufferzone, hvor støvpartikler og fint sand sætter sig.

Ellers forårsager de, der er ramt af luftstrømens turbulens, accelereret erosion af kanalens vægge.

montering

Hvordan installeres diffusorer? Installationsmetoden afhænger af typen af ​​loft. Faktisk som valget af diffusorens form.

Runde loftsdiffusorer kan indbygges i gipsvæg eller monteres i et strækloft (selvfølgelig selv på scenen af ​​dets installation).

Spalte diffusoren kan også fastgøres til armeret beton gulve: som allerede nævnt, med hensyn til muligheden for organisk indpassning i rummets design, er det ude af konkurrence. I den enkleste udgave er det et grille i kanalen.

En standard størrelse kvadrat diffusor passer ofte ind i et kassette loft i stedet for dekorative fliser. Det sammenfoldelige loftdesign giver nem adgang til kanalen til rengøring og vedligeholdelse.

Diffusere sammen med raster fixtures lægges i rammen af ​​kassette loftet.

konklusion

Endelig et nysgerrig øjeblik. Udtrykket "loftdiffusor" forstås ofte som en konventionel ventilationsgitter. Hvis sælgeren i butikken tilbyder det til dig - vær ikke overrasket. Succeser i reparation!

Loftsdiffusorer

Virksomheden "ALVENT" fremstiller loftsdiffusorer af følgende typer:

4VA diffusor

Loft anemostat fire-vejs luftfordeling

DVA diffusor

Universal universal diffuser

DVS diffusor

Metalforsyning og udstødningsdiffusorer

DFA diffuser

Aluminium Fan Diffuser

Sun diffuser

Rustfrit stål diffusor

TS diffusor

Rustfrit stål diffusor

Diffuser DVS-N

Rustfrit stål diffusor

Ventiladapter

Plenum kammer

4C ventil

Luftventil til loftsdiffusorer

Loftsdiffusorer og gitter

Loftventilationsgaller og diffusorer anvendes ofte i ventilationssystemet i kontor- og industrilokaler.

Loftdiffusøren kan bestå af 2 hovedformer:

 • Firkantet loftsdiffusor
 • Runde loftsdiffusor

Firkantede loftsdiffusorer. Loftventilationsgaller, bruger oftest 3 hovedstørrelser:

 • Loftgitter 600x600 (595x595) - pris 750 rubler
 • Loft diffusor 450x450 - pris 650 rubler
 • Loft anemostat 300x300 - pris 550 rubler

Denne type grill kan laves af 2 forskellige materialer:

 • Aluminium loftsgitter
 • Loft plastventilation

De mest almindelige aluminiumsloftgitter. Dybest set fremstilles de i form af firesidet luftfordeling, men det er også muligt at fremstille med:

 • Trilateral luftfordeling (3АПР) for at bestille
 • To-vejs luftfordeling (2APR) til ordre
 • Unilateral distribution af luft (1АПР) til ordre

Det komplette sæt af rektangulære og firkantede loftsdiffusorer suppleres med 2 enheder:

 • Kammer af statisk tryk (adapter til ventilationsgitter)
 • Luftstrømningsventil (KRV)

Disse enheder bruges, som også kan købes hos os, ikke altid, men kun hvis der er behov for det. Disse oplysninger er normalt angivet i projektspecifikationerne.

Det statiske trykkammer, eller som de kaldes af erfarne montører, "adaptere", er lavet af galvaniseret stål med en tykkelse på 0,5, 07 og 1 mm. Dette produkt ligner en rektangulær kasse med en rund ramme. Indstikket er installeret enten ovenfra eller fra siden af ​​adapteren, og indsatsens diameter er angivet ved bestilling af produktet. Produktets landingsdimensioner skal være mindre end loftsgitterets landingsstørrelse, for hvilken de er lavet med 5 mm. Således kan firkantdiffusoren nemt passe ind i adapteren og fastgøres der ved hjælp af selvskærende skruer.

Prisen på det statiske trykkammer består af størrelsen og tykkelsen af ​​det anvendte stål og de yderligere vanskeligheder, der opstår ved fremstillingen af ​​adapteren, der er forbundet med brugen af ​​yderligere indretninger, såsom perforerede plader, skillevægge, levelere og lydabsorberende materiale.

Behovet for statiske trykkamre opstår, når kanalen er tilsluttet, gennem hvilken tilførselsluften strømmer med et bestemt tryk til loftdiffuseren eller gitteret. Adapteren udfører også en "beroligende" funktion. slukker luftstrømningshastigheden under opretholdelse af tryk. Som følge heraf får vi en jævn, men ret stærk luftfordeling i rummet.

Vi nævnte også luftstrømningsventilen (EAC). Dette produkt er nødvendigt for at justere trykket og mængden af ​​luft, der strømmer ind i kvadratanemostaten. Anvendes hovedsagelig til ventilation som Når det er udmattende, er der ikke behov for at regulere mængden af ​​luft.

Loftrunde diffusorer kan være af følgende typer:

 • Metal runde diffusorer
 • Plastrunde diffusorer
 • Aluminium runde diffusorer
 • Stål diffusorer
 • Rustfrit stål diffusorer
 • Fan diffusorer
 • Dyse diffusorer
 • Ceiling udstødnings diffusorer
 • Loftindløbsdiffusorer
 • Universal loft diffusorer

Hovedopgaven for alle loftgitter og diffusorer er en glat, men samtidig ensartet fordeling af luft gennem hele rummet. Samtidig bør de ikke lave støj, være holdbare, miljøvenlige og opretholde et acceptabelt æstetisk udseende!

Ventilationsloft diffusorer (7 billeder)

Loftdiffusoren er en uundværlig del af ventilationssystemet. Dette element er imidlertid ikke kun en teknisk funktion, men også en æstetisk, da den er synlig. Det repræsenterer et dekorativt gitter, der dækker ventilationskanalen og forbedrer luftcirkulationen.

Før du køber det, skal du forstå typer og konfigurationer af denne enhed. I denne artikel vil vi overveje alle nuancer af disse dele, deres egenskaber og beskrive funktionerne ved installationen.

Typer af ventilationsgitter

Dette element i ventilationssystemet bruges til at designe et hul i loftet. Takket være sådanne åbninger cirkulerer luften godt i rummet og opretholder et bestemt mikroklima. Loftdiffusorer er også en del af et brandbeskyttelsessystem, og installation er påkrævet i mange institutioner.

Denne enhed skaber luftens bevægelse ved at dreje luftstrømmen. For at skabe denne effekt er de udstyret med et gitter med en bestemt form eller blade.

Fremstil dem fra forskellige materialer:

 • Metal (stål eller aluminium);
 • Plast eller plast;
 • Nogle gange er dekorative gitter af træ.

For at kunne beslutte om fremstillingsmateriale er det nødvendigt at vide, hvilken bygning der vil blive installeret i:

 • I kontorer og boliger anvendes oftest plastikudstødningsdiffusorer, som installeres på væg eller i loftrum;
 • Der er gulvtyper, der hovedsageligt anvendes til produktionsfaciliteter. Da i sådanne institutioner belastningen på gulvet er stor nok, anvendes stålkonstruktioner. De er modstandsdygtige over for mekanisk belastning og ætsende miljø, derfor ideel til sådanne lokaler.

Da dette element udfører funktionen af ​​ensartet luftfordeling, kan den bruges til at regulere strømmen af ​​ilt ind i rummet.

Ved installation klassificeres de i:

Typer af konstruktion

Nu skal du håndtere typen af ​​strukturer, da dette også skal overvejes, når du vælger en ventilationsdiffusor.

Vortex modeller kan være runde og firkantede. På bagsiden af ​​gitteret er de udstyret med et løbehjul og en ring, der giver dem mulighed for at blive brugt til ventilation. Det sker, at pumpehjulet mangler. Med et sådant design er panelet fastgjort til boksen tværs med skruer. Du kan løse det gennem flangehuller eller ved hjælp af parenteser.

Der er justerbare og ikke-justerbare modeller. I det første tilfælde er der elementer, der styrer luftstrømmen, og det er også muligt at styre luftforsyningsvolumenet.

Nogle gange er der brug for yderligere anvendelse af anemostaten Dette er nødvendigt, når det er nødvendigt at organisere cirkulationen af ​​et stort rumfang i store rum.

Slot-huller diffusorer, reguler luftforsyningens vinkel. Sådanne modeller er kendetegnet ved kompaktitet, ventilen selv er næsten umærkelig. Dette design kan installeres bag det falske loft.

I form kan loftsdiffusorer være firkantede, runde og rektangulære. I dag er der udstillet dekorative ventilationsgaller, som ikke kun udfører deres ventilationsfunktioner fuldt ud, men fungerer også som et element af indretning. Fremstil slidsede enheder af plast, stål og aluminium. Kapaciteten og holdbarheden af ​​strukturen afhænger i vid udstrækning af materialet.

Sådanne ventilationsdiffusorer er effektive til at give rumluft med en lofthøjde på 2,6-4 meter.

Du kan placere flere elementer af ventilation, forbundet med en speciel slange. På denne måde opnås bedre rumventilation.

Ifølge driftsprincippet er firkantede og runde loftindretninger næsten ens. I synsfeltet er der kun et dekorativt gitter, bag hvilket et statistisk trykkammer er installeret. Det er også nødvendigt for udstødningsventilation, når der udføres en udstrømning af luft fra rummet. I dette tilfælde virker det som en bufferzone, hvor støv og fint snavs akkumuleres.

Hvis du aldrig har stødt på ventilationssystemer før, ville det være klogere at først rådføre dig med en specialist, især hvis du planlægger at gøre installationen selv. I dette tilfælde skal du tage højde for layoutet og loftet og mange andre faktorer.

montering

Installation højdepunkter:

 • Bestem diffusorens placering. Der kan ikke være mange muligheder her, da de ordentligt fastsætter det på udgangen af ​​ventilationskanalen.
 • Enheden anbringes på overfladen og på sin omkreds på overfladen tegner en kontur.
 • Alt, der forbliver inde i konturen, er boret til en lav dybde med fokus på risten, der skal flushes med loftet. Omkredsen skal være lidt forlænget - 5-6 mm i hver retning.
 • Anvend enheden igen og marker vedhæftningspunkterne.
 • På de markerede steder gør huller med en boremaskine eller perforator. Dowels indsættes i hullerne.
 • Omkredsen af ​​installationsstedet behandles med et tætningsmiddel, der forhindrer luftens indtrængning uden for enheden.
 • Nu påføres diffusoren og fastgøres til overfladen med skruer.

Runde modeller er næsten umærkelige, fordi de uden nogen problemer passer ind i det indvendige loft.

Square gratings bruges oftest i kassettelofter, de er faste i stedet for dekorative fliser. Denne loftmodel giver nem adgang til ventilationssystemet til vedligeholdelse.

Sørg for let vedligeholdelse er nødvendigt, når du installerer diffusor. Han skal og organisk passe ind i interiøret og udføre deres funktioner fuldt ud.

Loftsdiffusorer

Loftsdiffusorer med firkantet frontpanel

 • Størrelser 250, 300, 400, 500, 600, 625
 • Luftforbrugsniveau 20 - 665 l / s eller 72 - 2394 m³ / h
 • Firkantet frontplade
 • Frontpanelet er lavet af aluminium med anodiseret belægning.
 • Til forsyning og udstødningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Til alle typer lofter
 • Hurtig temperaturudligning og reducerede luftstrømninger på grund af høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Horisontal eller vertikal kanalforbindelse
 • Justering af plader til ændring af luftstrømretningen
 • Monteringsplade til montering i luftkanal uden statisk kammer
 • Statisk kammer med målepunkt og klappventil med fleksibel stang

CENTERFLOW CF-serien

Loftsdiffusorer med firkantet frontpanel

 • Størrelser 300, 400, 500, 600, 625
 • Luftstrømningsområde 40 - 565 l / s eller 144 - 2034 m³ / h
 • Firkantet frontplade
 • Frontpanelet er lavet af galvaniseret stålplade og pulverlakeret
 • Til forsyningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Til alle typer lofter
 • Hurtig temperaturudligning og reducerede luftstrømninger på grund af høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Vandret kanalforbindelse
 • Statisk kamera med ventilklap

PASSCLEAN PASS-serien

På trods af det optimale udstødningsniveau har PASSCLEAN diffusorer et minimalt niveau for loftforurening.

Firkantede loftsdiffusorer til ophængte lofter i firmaet "Odenwald" giver brandbeskyttelse i tilfælde af brand fra rummet

 • Størrelser 600, 625
 • Luftforbrugsniveau er 220 - 460 l / s eller 792 - 1656 m³ / h
 • Firkantet frontplade
 • Frontpanelet er lavet af galvaniseret stålplade og pulverlakeret
 • Auto sluk ved 72 ° C i tilfælde af brand
 • Til forsyning og udstødningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Hurtig temperaturudligning og reducerede luftstrømninger på grund af høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Vandret kanalforbindelse

Loftsdiffusorer med firkantet frontpanel

 • Størrelser 250, 300, 400, 500, 600, 625
 • Luftflowniveauet 20 - 700 l / s eller 72 - 2520 m³ / h
 • Firkantet frontplade
 • Frontpanelet er lavet af stålplader og pulverlakeret.
 • Til forsyning og udstødningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Til alle typer lofter
 • Hurtig temperaturudligning og reducerede luftstrømninger på grund af høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Horisontal eller vertikal kanalforbindelse
 • Justering af plader til ændring af luftstrømretningen
 • Monteringsplade til montering i luftkanal uden statisk kammer
 • Statisk kammer med målepunkt og klappventil med fleksibel stang

DD / DDRQ / DDQ Serie

Loftsdiffusorer med firkantet frontpanel

 • Størrelser 250, 300, 400, 500, 600
 • Luftforbrugsniveau 6 - 285 l / s eller 22 - 1026 m³ / h
 • Firkantet frontplade
 • Frontpanelet er lavet af galvaniseret stålplade og pulverlakeret
 • Til forsyning og udstødningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Til alle typer lofter
 • Perforeret frontplade med specielt styringselement til vandret luftforsyning og høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Horisontal eller vertikal kanalforbindelse
 • Justering af plader til ændring af luftstrømretningen
 • Statisk kamera med ventilklap

LDD / LDDL lineære loftsdiffusorer

PROCONDIF® PCD-serien

Runde og firkantede loftsdiffusorer til radial lufttilførsel til høj komfort, ideel til installation i loftslofter

 • Standardstørrelser 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 • Luftforbrugsniveau 20 - 650 l / s eller 72 - 2340 m³ / h
 • Runde eller firkantede frontplade
 • Frontpanelet er lavet af aluminium med anodiseret belægning.
 • Til forsyning og udstødningsluft
 • Til systemer med variabel og konstant luftstrøm
 • Til installation i faste lofter af gipsplader eller rasterlofter
 • Hurtig temperaturudligning og reducerede luftstrømninger på grund af høje udstødningsniveauer

Yderligere udstyr og tilbehør

 • Frontpanelet på diffusoren kan males i farver RAL CLASSIC
 • Horisontal eller vertikal kanalforbindelse
 • Statisk kammer med målepunkt og klappventil med fleksibel stang

Serie WAVESTREAM WQ

De kan installeres i næsten ethvert rum med en lofthøjde fra 2,4 til 4,4 m. Dette er den perfekte kombination af en teknisk perfekt løsning og æstetisk tiltalende design.

Til vandret forsyningsluftforsyning i fire retninger, med faste styreskinner, aluminiums frontdiffusionspanel

DLK-Fb

Til vandret lufttilførsel i fire retninger, med indbygget ildvæg, til ophængte mineralfiberlofter, med faste styreskinner (leveres ikke til Rusland)

Diffuser 4APN

Diffusorer 4APN er designet til at distribuere luftstrømmen i ventilations- og klimaanlæg i bolig-, administrations-, husholdnings- og industrielle lokaler.

Diffusoren består af et rektangulært metalhus, i hvilket en blok af føringsplader er indsat.

Diffuser design

Loft diffuser er lavet af aluminium profil, som er malet ved pulver sprøjtning. Standard farvefarve - hvid (RAL9016). På forespørgsel fra kunden kan males i enhver farve i kataloget RAL.

Loft diffusorer distribuerer luft i fire retninger. For at regulere den samlede luftstrøm til diffusorerne er luftstrømregulatorer monteret. Der er også diffusorer med fordeling af luftstrøm på 2 og 3 sider. Disse modeller har imidlertid ikke modtaget bred distribution og er etableret i forbindelse med lokalernes egenskaber og tekniske krav.

Til loftdiffusorer 4 ALS er det muligt at fremstille et statisk trykkammer (adapter), som bestilles separat. Kammerets dimensioner afhænger af den gennemsnitlige designluftstrømshastighed i dem ikke over 1,5 m / s under hensyntagen til muligheden for placering i det falske loft.

Adapteren tjener til at forbinde diffusoren med fleksible luftkanaler og for at danne en volumetrisk luftstrøm.

Standardstørrelsen af ​​loftsdiffusorer består af tre størrelser:
300x300 mm, 450x450 mm og 600x600 mm.

Tilslutningsstørrelsen til luftkanaler 600x600 = størrelse - (minus) 150 mm.

Tilslutningsstørrelsen til luftkanaler 300x300 og 450x450 = størrelse - (minus) 145 mm.

Diffusere 4APN kommer i to versioner:

- uden luftstrømningsventil;

- med luftstrømningsventil;

Ventilen bruges til at regulere luftstrømmen ved udløbet fra diffusoren. Til justering er der ingen grund til at fjerne gitteret. De nødvendige parametre for luftmængden justeres med en skruetrækker.

Ceiling diffuser installation

Installation udføres i følgende rækkefølge:

Først skal du installere adapteren, den er tilsluttet hovedkanalen og først installere diffusoren.

Diffusoren er fastgjort i adapteren med skruer.

Samlet og monteringsmål er vist i fig.

Firkantet loftsdiffusor (anemostat)

Firkantet loftsdiffusor (anemostat)

Virksomheden AVA Technologies tilbyder at købe en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat), som er det sidste element i ventilationssystemet og er ansvarlig for luftens bevægelse i rummet.

Diffusorer skal give ren luft til lokalerne, derfor er en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat) i bolig- og kontorbygninger nødvendig. Afhængigt af designet kan den kvadratiske loftsdiffusor (anemostat) justeres og ureguleret. Anemostater bruges ikke blot til at give luft til lokaliteterne, men også for at ændre retning.

Vores firma leverer lave priser på engrospartier og detailhandel i Moskva og på kontorer i hele Den Russiske Føderation. Omkostningerne til en kvadratisk loftsdiffusor (anemostat) er opført på prislisten og i sektionen for hver type.

AVA Technologies specialister hjælper dig med at vælge en type diffusor, og en specialiseret afdeling af virksomheden tilbyder garanti og eftersalgsservice for produktet. Vores specialister vil foretage telefon- og online-professionel rådgivning om valg af varer baseret på kundeforespørgsler til den pris, der er reflekteret i prislisten, hvad angår antal, omkostninger og andre tekniske egenskaber ved de tilbudte produkter.

Adresser og telefonnumre på firmaets kontorer AVA Technologies, anvisninger til disse kontorer i byerne Zheleznodorozhny, Moskva-regionen, Skt. Petersborg, Kazan (Republikken Tatarstan), Novosibirsk, Krasnodar og Kursk er angivet i afsnittet "Kontakter".

Skriv og kom til adressen: 109428, Moskva, Ryazansky Avenue, 10, Bygning 2, 5. etage, kontorer 503 og 505 /

E-mail-adresse: [email protected]

Ring til os og ring 8 (495) 252-04-72.