Ceiling LED lamper: typer, udvælgelseskriterier, bedste producenter

Vil du modernisere dit hjem belysningssystem ved at erstatte glødelamper med mere økonomiske på dioder? Udsigten til at få velorganiseret dækning og samtidig spare på brugsregninger er meget fristende, ikke? Men du ved ikke, hvordan man vælger LED-taklamper og hvilken fabrikant at foretrække?

Vi hjælper med at håndtere LED'er til loftlamper - artiklen diskuterer typer af enheder, deres fordele og ulemper. Kriterier for valg af den optimale variant er givet under hensyntagen til den forventede effekt af nye pærer. Det er usandsynligt, at produkter, der udsender koldt hvidt lys, ikke er passende i stuer. Og de vil ikke være i stand til at skabe en hyggelig atmosfære der.

Artiklen diskuterer også de bedste producenter med fremragende ry på markedet for belysning. Udvalgte fotobilleder med billedet af LED-produkter.

Der er nyttige video anmeldelser og anbefalinger til at vælge. Så det er bedre at købe produkter i en specialbutik, hvor konsulenter hjælper dig med at vælge den bedste mulighed for individuelle behov, vise certificeringscertifikater og udstede et garanticertifikat.

Hvad er et LED-modul?

Basis for produkterne er princippet om elektrisk luminescens. På grænsen af ​​to forskellige halvledere passerer strømmen.

På dette tidspunkt er der et udvalg af elektromagnetisk stråling liggende i farvespektret synligt for det menneskelige øje.

Strukturelt består lampen af ​​et hus, inden for hvilket der er placeret halvlederkilder, en diffusiv linse, en køle radiator og en strømforsyningsenhed (driver).

De første lysdioder havde en udtalt rød tone og var ekstremt dyre. Når de blå elementer blev opfundet, blev lamperne meget billigere og blev tilgængelige for den bredeste anvendelse i industrien og hverdagen.

Typer af loftlamper

Islamper til loftbelysning er lavet i de mest usædvanlige konfigurationer og afviger i typen af ​​base. Skrueprodukter er gevindskruet i nederste del og er markeret med bogstavet "E". Ved siden af ​​er det normalt tal, der angiver bunddiameteren på gevindforbindelsen.

Den anden type hætte kaldes en nål og er markeret med bogstavet "G". Strukturelt består den af ​​to små metalantenner, der spiller rollen som elektriske kontakter.

Med deres hjælp er lampen stramt fast i lampeholderen og fastholdes der i hele arbejdstiden.

De resterende baser, der betegnes med bogstaverne B, R, P, S, K, T, W, har en mere snævert specialiseret retning og bruges meget mindre ofte i hverdagen.

Hvad skal man se på, når man vælger?

LED loftslamper skelnes mellem følgende vigtige kriterier:

 • forsyningsspænding;
 • driftstrømniveau
 • basiskraft
 • lysstyrke
 • nuance (temperatur) af den medfølgende lysflux;
 • strålingsvinkel;
 • form og størrelse;
 • nedbrydningstid.

Alle disse nuancer skal overvejes, når de køber. Kun de vil hjælpe med til at træffe det rigtige valg og købe enheden, der præcist opfylder alle de krav, som klienten stiller til hjemmebelysningssystemet.

Hvis du ignorerer nogen af ​​ovennævnte ting, vil omkostningerne ved køb af midler blive forgæves, og i et boligområde vil du ikke være i stand til at skabe det nødvendige niveau af komfort og bekvemmelighed.

LED-produkter til almindelig husholdningsbrug har en arbejdskapacitet på 3 til 15 watt. Lignende indikatorer for moduler beregnet til industriel brug, når op til 100 watt.

Den udstrålede strøm af lys viser høj intensitet, og til minimale omkostninger kan elektrikere oplyse lokalerne for ethvert område.

Effektiviteten af ​​produkter er 90%, og i dette parameter er ledprodukterne langt forud for andre lyskilder.

Kriterium nr. 1 - temperaturen på det genererede lys

Emissionsspektret for alle forsyningskilder er opdelt i tre hovedgrupper. Den første indeholder elementer, der producerer varmt hvidt lys (Warm White), meget ligner effekten af ​​den klassiske glødelampe.

De arbejder i temperaturområdet fra 2700K til 3200K og anbefales til brug i boligområder.

Den anden gruppe indbefatter spektret fra 3500K til 5000K. Dette lys kaldes normal eller dag hvid (Neutral White) og ligner visuelt farven på morgensolens glød med god lysstyrke.

Med øjet opfattes det som neutralt og er velegnet til brug i tekniske lokaler i et hus eller lejlighed, i kontorer, klasseværelser og auditorier, produktionsværksteder mv.

Eksperter påpeger, at neutral belysning hjælper med at øge effektiviteten, hjælper med at koncentrere sig og ikke fører til træthed i øjet.

I området fra 5000K til 7000K er der kølige hvide lamper, der producerer meget lyst dagslys (Cool White). I stuer er de praktisk taget ikke brugt.

I grund og grund anvendes disse moduler i hospitalbygninger, laboratorier, korridorer og i lokaler til tekniske formål.

Kriterium nr. 2 - strålingsvinkelindikator

En sådan vigtig parameter som strålingsvinklen for lamper fra forskellige fabrikanter varierer fra 20 til 360 grader. Dette betyder, at lysdioderne lyser mere i midten og reducerer belysningsniveauet til kanterne af spredningsvinklen.

Dette funktionsprincip giver os mulighed for at levere en højkvalitets lysforsyning til et bestemt rum og bruger en væsentligt mindre mængde strøm til at udføre opgaven.

Hvis der er behov for at øge det nyttige belysningsområde, indsættes en yderligere diffuserende linse i armaturet.

Kriterium nr. 3 - Markeringsstørrelse Bar

Alle producenter af LED-loftprodukter producerer lamper af fundamentalt forskellige størrelser og konfigurationer.

De mest almindelige er følgende former:

 • A - svarer til den klassiske glødelampe;
 • B - ligner en oval med en stump ende;
 • C - ligner en lysflamme;
 • CA hedder "stearinlyset i vinden" og har en let spids kant bøjet til siden;
 • CW - er som et lys twisted til den ene side;
 • G - er en traditionel bold;
 • E - er en langstrakt ellipse;
 • R - forsynet med reflektor (reflektor);
 • BR - har en konvekse reflekterende overflade og lidt større end R-modulet;
 • MR - udstyret med spejlreflektor
 • PAR - har en reflektor af en usædvanlig parabolisk form;
 • T - er lavet i form af et rør, på hvis overflade arbejdslamperne er placeret.

Sådanne islamper er de mest populære og bruges oftest til at arrangere husholdnings- og hjemkomfortbelysningssystemer.

Kriterium 4 - tid nedbrydning af glød

Faldet i lysstyrkenes intensitet over tid er en naturlig proces forårsaget af krystallernes oversvømmelse under langvarig brug. Professionelle kalder det nedbrydning.

Når dette sker, falder lyselementets effektivitet og lysmætningen af ​​strømmen mindskes mærkbart.

I led-produkter af kendte mærker falder lysintensiteten mod slutningen af ​​det angivne levetid. Namnløse kinesiske moduler er mere modtagelige for dette og kan begynde at falme i begyndelsen af ​​deres arbejde.

Fordele og ulemper ved Led-lamper

Lamper, der arbejder med LED-elementer, har mange unikke fordele, så de ikke kun kan bruges til belysning, men også til at organisere en original og unik atmosfære i værelserne.

Ved hjælp af disse progressive midler kan du tilføje lyse accenter til selv det enkleste interiør og gøre et almindeligt værelse stilfuldt og eksklusivt.

Plusser af produkter på LED'er

Driftstemperaturen er så lav, at det gør det muligt for anlægget at blive placeret i nærheden af ​​materialer, der er meget brandbare eller tilbøjelige til at smelte.

Muligheden for at justere retningen af ​​lysstrømmen gør det muligt at lave zonal belysning i rummet, hvorved designbeslutningen stiles og originaliseres.

I denne udførelsesform vil nogle steder fremhæves lysere, mens andre vil gå ind i skyggerne og erhverve noget intimitet og intimitet.

Et andet ubestrideligt plus udtrykkes i LED'ernes modstand til cyklisk belastning.

De modstår nemt en enorm aktivering, straks flare op i fuld kraft, når de er tændt, og straks gå ud, når brugeren trykker på "off" knappen.

Evnen til at forbruge elektricitet økonomisk giver også point til Led-pærer. De bruger 20 gange mindre elektricitet end lignende klassiske enheder, mens de leverer belysning af samme effekt.

LED'ernes levetid måles i hundredtusinder af timer. De brænder for en rekord lang tid uden udskiftning uden at tvinge ejeren til konstant at bruge penge på køb af nye lamper.

Fraværet af UV-stråling er et af de meget attraktive funktioner i LED'er.

Arbejder i lokalerne, selv i lang tid, fremkalder de ikke opblussen af ​​møbeltøjsbelægning, bidrager ikke til tarnishing af tapetet og må ikke forårsage revnedannelse af malingen i malerierne.

Det er disse øjeblikke, der gør isprodukterne attraktive og tilskynder brugerne til at give præference for dem.

Ulemper LED-produkter til loftet

Ulemperne ved LED-produkter er også til stede, men ikke i så store mængder som fordele.

Den mest grundlæggende rebuke til ledede elementer er den oprindelige høje pris. Dette gælder selvfølgelig for moduler udgivet under kendte og populære mærker.

Kinesiske muligheder uden at angive mærket er ret overkommelige, men de bør købes med stor omhu. Ja, og forventer, at billige muligheder vil opfylde alle parametre og vil vare lang tid, det burde du ikke.

Prisreduktionen her opnås ved at spare på komponenter, hvilket naturligvis har en dårlig indvirkning på produkternes kvalitet.

Desuden kan LED-produkter ikke fungere korrekt med kontakter, der er udstyret med baggrundsbelysning.

De flimrer eller begynder at lyse svagt, når enhedens nøgler er i slukket tilstand og gør det ubelejligt for folk i rummet på dette tidspunkt.

Top liste over de bedste producenter

Markedet for progressivt LED-udstyr er mættet med tilbud fra forskellige mærker.

I segmentet af lamper, der er designet til at skabe en komfortabel loftsbelysning, er ledelsespositionerne optaget af flere mærker, som har vist sig at producere pålidelige, højkvalitets, holdbare og miljøvenlige produkter.

Nr. 1 - Philips produkter

Philips fremstiller en bred vifte af LED-loftlamper. I linjen er der moduler, der adskiller sig fra hinanden i kraft, intensitet af lysflow, farvetemperatur og energieffektivitet.

Produkter fra Philips betragtes som en af ​​de mest pålidelige og miljøvenlige, der næsten altid producerer den operationelle periode, der er angivet af producenten, og sælges til ganske rimelige penge.

Mærket har officielle kontorer over hele verden, så det er nemt at købe et ægte produkt fra Phillips, ikke en kinesisk falsk.

Nr. 2 - Osram LED moduler

Ikke mindre populære er produkterne fra det tyske firma Osram. Dette er et af de ældste mærker inden for fremstilling af belysningsudstyr.

Det kom ind på markedet for første gang i foråret 1906 og har siden da været stigende produktion og giver kunderne kvalitetselementer til behagelig og økonomisk belysning.

I dag er Osram en del af industrisektoren i den internationale interesse Siemens og anses for at være en af ​​de førende producenter af innovative high-end lysprodukter.

Selskabets årlige omsætning overstiger 5 mia. Euro. Lamper af det tyske mærke er fremstillet i 48 moderne virksomheder, der er udstationeret i 17 lande i verden.

5% af alle overskud, som et mærke bruger på avanceret forskning, der bidrager til forbedring af LED-produkter.

Nr. 3 - lamper fra Foton Lighting

Foton Lichting Ltd er beliggende i London. Det producerer og sælger forskellige typer af elementer, der er nødvendige for moderne belysningssystemer.

Brandets prioritet er produktionen af ​​avancerede, innovative og højteknologiske produkter.

Produktprogrammet er meget bredt og indeholder både standardmodeller og kreative produkter, der opfylder de mest usædvanlige kundernes krav til belysningssystemer.

Nr. 4 - produkter fra Gauss fra Vatron-selskabet

Gauss varemærket ejes af det unge, men meget lovende russiske firma Vatron, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere udviklingsdirektør for Wimm-Bill-Dan Corporation Denis Frolov.

Ved begyndelsen af ​​sin grundlæggelse solgte firmaet under det personlige mærke Gauss kompakte kinesiske fluorescerende lamper.

I 2010 købte Vatron medejer Ilya Sivtsev. Lidt senere besluttede begge ledere at omorientere sig til implementeringen af ​​elementer til LED-belysning.

Denne tankevækkende bevægelse gav et stort overskud til iværksættere og fik lov til at købe en forladt fabrik i Tula-regionen for at organisere produktionen af ​​sine egne LED-produkter.

Effektiv investering i udvikling, oprettelsen af ​​et avanceret forskningslaboratorium og tilrettelæggelsen af ​​et forsknings- og produktionscenter gjorde det muligt for virksomheden at begynde at producere avancerede LED-produkter.

I 2015 tog Vatron kontrol med ca. 18% af det indenlandske russiske marked for belysningsudstyr og relaterede genstande.

I dag fremstiller firmaet moduler af forskellige former og designs og overgiver ikke sine ledende stillinger inden for budgetsegmentet af LED-produkter.

Nr. 5 - Kreonix brand LED'er

KREONIX Ltd, en russisk producent af LED-udstyr og relaterede elementer, tilbyder kunderne ca. 400 typer avancerede produkter fremstillet efter forbrugernes grundlæggende behov.

Moduler fremstilles i deres egen fabrik eller købes hos populære og pålidelige kinesiske fabrikker, mærket og solgt på hjemmemarkedet under eget mærke.

Blandt fordelene ved produkter er rekordbesparende elforbrug, fraværet af flimmer synlig for øjet, et imponerende levetid.

Samt et moderne, attraktivt og funktionelt design, der giver dig mulighed for at indlejre Kreonix-lamper i loftslysene på nogen, selv de mest komplekse designs.

Nyttig video om emnet

Detaljeret og tilgængelig beskrivelse af LED-lampen til loftlamper. Anbefalinger til brug.

Et komplet overblik over LED-lamper til et loftbelysningssystem. Fordele og ulemper ved modellerne, forskelle i det materiale, hvorfra basen er lavet.

Hvad er fordelen ved aluminiumsbeholderen over glas, plastik og keramik.

Praktiske råd om valg af LED lamper til hjemmebrug. Hvad skal du være opmærksom på, når du køber. Hvilke lamper passer mere til loftbelysning.

LED-lamper, der er designet til at skabe et behageligt loftlys, sikkert og ikke belastende syn, kan købes i butikker.

Høje omkostninger kompenseres af lang levetid og minimum forbrug af el. Ved at købe LED moduler, vil du give et hjem med høj kvalitet lys og i lang tid vil glemme, hvad en blæst pære er.

Alle svarene på spørgsmålet, hvorfor LED taklamper til lofter - den bedste løsning

LED-lamper til loftslofter er en af ​​de bedste løsninger. Hvorfor? I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad der er disse enheder. Jeg vil også svare på spørgsmålet om, hvilke sorter der bedst passer til en suspenderet struktur.

Til en suspenderet struktur er LED-lamper det ideelle valg.

Lampe kan installeres i mellemrummet mellem bund og strækloft.

Alle fordele og ulemper ved diod lamper

Polymerfilm modstår ikke overdreven termiske virkninger.

Ved design af belysning anbefaler jeg dig at være opmærksom på en vigtig omstændighed. Nemlig - polymerfilmen er bange for høje temperaturer. Fra deres lange eksponering ændrer materialet farve, bliver uelastisk og kan endda falde sammen.

Konventionelle glødelamper skal være placeret langt fra spændingsmaterialet.

Derfor er der kun to måder at udstyre strækloftet uden problemer:

 1. Placer armaturerne væk fra filmoverfladen.
 2. Påfør en lampe med en lille varmeafledning.

Grundlaget for disse små pærer er krystaller, der har meget lav varmeoverførsel.

Til den anden løsning er LED-belysningsanordninger ideelle, fordi de opvarmer lidt. Principen for deres funktion er baseret på gløden af ​​krystaller-halvledere (international betegnelse af LED'er - LED) under virkningen af ​​elektrisk strøm.

Nøglefordele

Sammenligningsfordele ved LED-lamper.

Ud over lav varmeoverførsel har diode lamper sådanne fordele:

 1. Højt miljøsikkerhed. Sådanne lamper indeholder ikke stoffer, der er sundhedsskadelige. Derfor skal enheder, der er blevet ubrugelige, ikke bortskaffes på en særlig måde.
 2. Fremragende rentabilitet. LED'er forbruger elektricitet fire gange mindre end dem, der er identiske med dem på glødelampeffekten. Og næsten to gange de energibesparende neon-kolleger.

Krystaller kan gløde i en række farver.

 1. Helt en bred vifte af farver. Lysdioder kan udstråle hvidt, rødt, blåt, gult, grønt lys. Dette gør det muligt at eksperimentere med lokets lysdesign.

Lyset af sådanne anordninger er behageligt til syne.

 1. Strålingens blødhed. Diode lamper skinner jænt uden flimrende effekt, der hurtigt dæk øjnene.
 2. Med hensyn til styrke forlader sådanne lamper langt efter analoger, der fungerer på forskellige principper.
 3. Lang levetid. Ledende producenter, der producerer kvalitetsprodukter, giver hende en garanti på op til 10 år. LED krystaller bryder ikke og har en potentiel ressource på 35-100 tusinde timer.

Et par ulemper af enheder

Kilde dioder vil koste dig dyrt, men vil tjene meget lang tid.

 1. En tvivlsom ulempe er den høje pris på LED-enheder. Men hvis vi tager højde for deres omkostningseffektivitet, lang levetid og anvendelighed, så kan denne ulempe betragtes som betinget.

Kinesiske produkter begår ofte dårlig kvalitet.

Jeg vil advare dig om, at du har en ansvarlig tilgang til køb af lamper. Apparater fremstillet af skrupelløse producenter kan flimre såvel som overophedes under drift. Ofte er sådanne produkter kinesiske.

 1. Der er ingen adgang til luft i LED-pærerne. Derfor er de forbudt at blive sat i de lukkede belysningsstoffer.

Radiatoren gør pæren tyngre og større.

 1. Nu kraftfulde lamper af denne type er udstyret med radiatorer. Som følge heraf øges deres vægt.
 2. Diodepærer, når de opvarmes til + 60˚, bliver overskyet og stopper med at arbejde. Derfor anbefales de ikke til brug i våde områder, og hvor der er en øget lufttemperatur.

En lysdiffuserende hætte sænker lyspærens lysstyrke.

 1. Sådanne lamper er udstyret med lysdiffusorer. De reducerer til en vis grad kraften af ​​kraftelementerne.

Typer af lamper på diode krystaller

Til stræklofter kan du bruge forskellige typer belysningsenheder til dioder.

Spot lys

Denne type belysning er opdelt i to kategorier.

Armaturer, hvis dioder er anbragt inde i kabinettet.

 1. Instrumenter udstyret med interne pærer. Sagen af ​​sådanne produkter kan have både blank og mat tekstur.

Enheden, som kan roteres i forskellige retninger.

Når de er udstyret med en roterende enhed, kan de udstråle retning retningsbestemt - i et givet område. Jeg anbefaler dig, når du vælger en enhed med en intern pære, at tage højde for de eksisterende begrænsninger på lyskildens kraft og dets varmeoverførsel.

Spotlights med ekstern LED.

 1. Armaturer med en ekstern pære er mere tilpassede til brug i loftslofter. De har ingen termisk effekt på lærredet overhovedet. Derfor er dens styrke opretholdt garanteret.

Krystalrammelampe.

Udformningen af ​​sådanne produkter er forskelligt. Det kan omfatte loft og dekorative elementer lavet af plastik, krystal, glas. Apparater med en ekstern lampe genskaber diffust belysning, der er behageligt for øjnene.

Kombinerer enheder med ekstern og intern pære.

Jeg anbefaler, at du bruger begge typer spotlights til belysningseffektivitet. På de områder i rummet, der har brug for retningsbestemt lys, brug apparater, der har en intern pære. Hvor spredt stråling er at foretrække, installer modparter med en ekstern lyskilde.

Point-enheder er også opdelt af designfunktioner.

 1. Solid lys. I denne udførelsesform indeholder indretningen 3 ikke-separerbare elementer.

Dette er en elektronisk transformator (spændingsomformer), hus og lyspære:

 • tænker, hvilke lamper der er bedre for stræklofterne, bemærk at i alle sådanne enheder er alle knuder tilpasset hinanden så meget som muligt;
 • de har en lang levetid, øget effektivitet og pålidelighed;

Suspensioner med beskyttende termiske ringe til spotlights.

 • faste enheder er som regel komplet med embedded elementer, adaptere til tilslutning til ledninger og termiske ringe.

I denne enhed kan lyskilden ændres.

 1. Armaturer med udskiftelige pærer. De har et kortere levetid og er ikke så pålidelige. Det er dog muligt at ændre en brændt lyskilde. En sådan pære koster meget mindre end dens modstykke i en enkelt lampe.

I lampen kan du indsætte løg i forskellige farver.

Derudover kan du altid erstatte det med en mere eller mindre kraftig analog eller have en anden farve.

Hvad man skal vælge: lysekroner, paneler eller bånd

Ud over spotlights kan du bruge sådanne enheder til strækloftet:

 1. LED-pletter, de er også LED-paneler. Disse enheder består af flere diodepærer af samme eller forskellige typer, installeret på samme grundlag. Alt dette er skjult i en foring af gennemsigtig plastik.

Effekten af ​​et gennemsigtigt lysende loft, skabt ved hjælp af LED-paneler.

Et sådant design gør det muligt at samle lamper af forskellig størrelse, farver og strøm på ét sted. Deres kombination gør det muligt at danne belysning af en given udsigt i forskellige områder af rummet.

 1. Lysekroner på dioder. Denne type belysning er en af ​​de ældste. Folk bruger dem i århundreder. I løbet af denne tid kom de op med et stort antal af deres designløsninger.
  Nuværende teknologier har bidraget til denne proces. De gjorde det muligt at producere lysekroner af forskellige futuristiske former.

Tape med indbyggede dioder.

 1. LED SMD-bånd og analoger af RGB. Den første af dem kan kun gløde med kun en farve. Den anden polychrom og kan skiftevis eller samtidig glød i forskellige farver.

Vigtige punkter

Oval og runde armaturer passer bedst til stretch lærred.

Nedenfor vil jeg give dig nogle tip.

Jeg anbefaler stærkt at du holder øje med dem:

 1. Foretrukne lamper til et strækloft, der har en oval eller rund form. Når du bruger dem, vil risikoen for at beskadige kluden være meget mindre.
 2. Sørg for, at lamperne har en dekorativ beklædning, der dækker forstærkningsringen.

Sørg for, at belysningen var tilstrækkelig til belysning af høj kvalitet.

 1. Ved brug af et præcisionsinstrument vil de give nok lys, hvis en lampe er installeret for hver 2 m² loft.
 2. Ved installation af lamper af retningslys er deres udstyr med reflektorer yderst ønskeligt.
 3. Husk, at når du installerer et hængende loft, skal det være nødt til at falde til lampens højde. Derfor er det bedre at bruge kompakte lamper, ikke i høj grad at reducere rummets højde.

Loftsbelysning af lysestager vil gemme højden af ​​væggene.

 1. Når rummet har lave lofter, og du vælger en lysekrone, foretrækker dens loftmontering, snarere end en krog.

Metoder til installation af inventar

Ifølge installationsmetoden er diodelamperne inddelt i eksterne analoger og interne i forhold til lærredet.

Montering af lamper inde i lærredet

Installationen af ​​lampen inde i loftet.

Med denne installation, kontaktes belysningsarmaturer med en spændingsplade ikke. Lampehuset er placeret i mellemrummet mellem efterbehandling og gulvplade. Kun en pære eller en linse forbliver synlig.

Installation af instrumenter skal udføres med høj nøjagtighed. Som følge heraf skal lamperne være placeret på samme niveau med stoffet / filmen. Lysstråler skal gå strengt vinkelret på loftplanet.

Den indvendige installation af armaturerne forlader webens plan selv uden elementer, der ser ud af det. Dette gælder også for overflader, der har en simpel form og til buede lofter. Specielt buede analoger og wavelike.

Installation af belysningsudstyr er i fuld gang.

Selvfølgelig er interne belysningsarmaturer monteret, før spændingspanelet er installeret. De er fastgjort direkte til bundloftet eller på specielle enheder.

Platform til installation af enheden.

I deres kvalitet kan du bruge:

 • Profiler og platforme af stål og plast;
 • træstænger;
 • vertikale suspensioner.

Efter spænding af filmen eller stoffet limes de termiske ringe på lærredet. I deres indre rum er materialet skåret. Gennem disse huller og lys vil blive udsendt.

LED loftslamper installeret inde i beklædningen kræver ikke opmærksomhed på deres design, fordi de er ikke synlige.

Jeg råder dig dog til at overvære instrumentets magt. I et lukket mellemrum kan nettet overophedes og sænke fra det.

Udendørs installation

Installation af enheden udefra på lærredet.

Armaturer placeret uden for strækloftet bør vælges i henhold til æstetiske kriterier. Men deres magt kan ikke begrænses.

Etuier af apparater er normalt lavet af stål og bliver dækket med blank eller mat maling. Loft og dekorative elementer af lamper kan være plastik, krystal eller glas.

Når du udstyrer enheder med en roterende enhed, kan du rette lysstrålerne fra dem i en hvilken som helst ønsket retning. Dette kan gøres vandret, lodret ned, i forskellige vinkler på væggene eller møblerne.

Alt er klar til at installere lyskilder.

Før montering af loftet, ved montering af udendørs armaturer, er der monteret en pålidelig base for dem på loftet. På lærredet markerede passagen af ​​fastgørelsesdelene, er de fastgjort til termiske ringe. Efter montering af film / stof, skrues armaturerne til lejeelementerne.

Tips

 1. Undervisningen advarer om, at valget af diodelamper bør baseres på lofternes højde.
  Hvis det er lille, råder jeg dig ikke til at forværre situationen for ting, at sætte indvendige lamper. Kassér også de samlede lysekroner.

Cam mount web.

 1. En god mulighed for lave loftsrum - fastsættelse af spændingsstofkamerametoden. Med denne beslutning mister du kun 2 centimeter fra væggenes højde.
  Den svage strækning af filmen kompenseres af udendørs lys. De vil trykke det slanke materiale til de indlejrede elementer.
 2. PVC belægning kan ikke bære på overfladen af ​​nogen betydelig belastning. Med et markant loftområde skal du forstærke nettet med forbindende profiler. Eller armaturer, fastgjort på pladen.

Omkostninger til diodelamper og deres installation

Omkostningerne ved LED-belysning til hævede lofter består af prisen på lamper og elektrikerens arbejde.

For polychrome bånd har brug for en enhed og kontrolpanel.

 1. Omkostningerne ved SMD LED strips starter fra 150 rubler per meter. Analoger af RGB koster 200-250 rubler. Derudover skal de købe en styreenhed samt en down-down transformer.
 2. LED-paneler koster 1100-1500 rubler stykke.
 3. Prisintervallet for diod spotlights er meget stort - fra 70 til 2000 rubler. Det hele afhænger af enhedens størrelse, designet, kompleksiteten af ​​dens design og oprindelseslandet.
 4. Det samme gælder for lysekroner. Du kan købe en kompakt budget enhed til 7 tusind rubler. Udgifterne til krystal high-bay lamper kommer til 700 tusinde rubler.

Nedenfor giver jeg en tabel med satser for elektrikeres arbejde:

LED Ceiling Light

Ceiling LED-lys - den perfekte løsning til dit hjem!

For nylig er LED-taklamper blevet mere og mere populære. Statistikker siger, at produktionen af ​​LED-lamper stiger hvert år, da flere og flere forbrugere genkender fordelene og mange fordele ved disse kompakte lamper med LED'er. LED-loftslyset giver fremragende rumbelysning og sparer penge på el. Derudover er det også moderigtigt!

LED lamper til loftet i soveværelset eller stuen - dette er en stilfuld løsning, der vil give rummet individualitet og charme. For et lille rum, det være sig et børnehave eller et kontor, er en diode loftslampe også at foretrække, dens lys er blødere og mere behageligt for øjnene. Vi foreslår at du køber billige ledede loftlamper: dette er et køb, der er gavnligt i alle henseender!

I modsætning til konventionelle gammeldags lamper er LED-lamper mere økonomiske og mere rentable, det skyldes deres innovative tekniske egenskaber. Den ledede loftlampe er holdbar og holdbar, vil vare lang tid. Bemærk venligst: Diodelamper er relativt billige, især hvis du køber islamperlamper i vores online butik "World Chandeliers", fordi vi har deres omkostninger betydeligt lavere end prisen i almindelige butikker, og salg og levering er så klart, at du har ikke tid til at kede sig og venter på at købet skal være med dig.

Et andet plus ved online køb: Du kan bestille og købe diode loftslamper med en absolut garanti for kvalitet, bekræftet af certifikater. Rul gennem vores katalog, se på vores almindelige kunder og se selv: vi ved alt om LED-lys! Vi kan stole på. Derfor køber flere og flere mennesker i "World of Chandeliers" LED-lamper til hjemmet, engros og detailhandel. Du behøver kun at vælge en lampe til din smag, og vi vil med glæde gøre resten!

Typer og installation af LED lamper til loftet

I de senere år er LED-belysning blevet mere og mere populær. Ceiling LED-lampe giver dig mulighed for at få et lyst, koncentreret lys med en lille udgift af energi og ingen flimmer.

Typer af LED Ceiling Light

Der er flere typer LED taklamper:

overliggende

Sådanne indretninger er monteret på skruer eller dowels. Det indbyggede armatur er udstyret med et hus med patroner, ledninger samt justeringselementer. I tilfælde er der et glas eller en diffunderende grill. Den største fordel ved overlygter - nem installation. Der er dog en nøglebetingelse - behovet for et statisk pålideligt grundlag for installationen af ​​belysningsenheden. Klemmer efter installationen er dækket af en baldakin, så tag ikke ud af lampens udseende.

Falsk

Suspenderede enheder til hjemmet bruges ofte som en lokal lyskilde. De er kompakte og har et stilfuldt udseende. Hovedmaterialet til fremstilling af hængelampens hus er polymerer. Objektiver - glas eller polycarbonat.

De suspenderede enheders egenart er fastgørelsesmetoden. Installation foretages ved suspensioner. Højden af ​​lampens installation styres ved at ændre længden af ​​kablet.

mortice

Mortise spotlights sat i suspenderede strukturer. Vi taler om en række loft systemer, herunder gipsplader, slatted eller panel. Lampen skæres direkte ind i dæklaget og fastgøres med antenner på fjedrene. Låseklodserne brister strukturen og holder armaturet i stand.

Mortise enheder bruges også til at organisere belysning i værelser med loftslofter. I dette tilfælde er lampen monteret på en forudinstalleret struktur på loftet. Takket være denne tilgang er det muligt at undgå klæbning af kluden.

Når du vælger en mortise-enhed, anbefales det at overveje en række omstændigheder:

 1. Til belysning er det bedre at bruge dioder med lav effekt: 12 eller 24 V. Disse pærer tilbydes uden strømomformere og er kendetegnet ved lang levetid.
 2. Strømforsyningen skal installeres uden for loftkonstruktionen. Faktum er, at det i de fleste tilfælde er strømforsyningen, der forårsager situationen, når lampen er slukket. Som følge heraf skal uhindret adgang til enheden sikres, således at reparationen ikke er forbundet med demontering af det suspenderede eller nedhængte loft.

Tip! Installation af lysdioder i våde rum anbefales ikke. Hvis der ikke er nogen anden vej ud, skal der monteres beskyttelseslampe på lamperne. Graden af ​​sikkerhed er let at bestemme ved at markere i loftet (bogstavkode - IP, samt to tal). På et fugtighedsbevidst design skal det andet ciffer være mindst fire.

paneler

Diodepaneler bruges normalt til belysning af kontorlokaler. Selv om sådanne anordninger kan bruges til at belyse store arealer i private hjem. En lampe kan producere 5,5 tusind lumen, som er identisk med 500 watt pr. Glødelampe. Energiforbruget af enheden er lille (75 W).

LED-panelets form er opdelt i form af en firkant, cirkel, rektangel eller oval. Asymmetriske modeller er også tilgængelige.

Der er mange dimensioner af inventar. For et privat hus anbefales det at stoppe valget på lampen, hvis dimensioner er 60 × 120 eller 60 × 60 centimeter. Faktum er, at sådanne dimensioner gør det muligt for LED-lampen let at komme ind i loftsstrukturen.

tagudhæng

Lamper af denne type bruges til at organisere en højkoncentreret lysflow, der giver høj kvalitet belysning af små områder. Lamper med soffits har normalt 2-3 løg, hvis samlede effekt er op til 9 watt. Soffit er knyttet til bundloftet eller loftet. I tilfælde af hævede lofter skal der skabes et yderligere grundlag for installation af spotlights.

bånd

LED strips er fleksible designs med et stort antal små dioder. Til bånd anvendes dedikerede strømforsyninger.

Båndet er ikke egnet til organisering af fuld dækning. Hovedformålet er at belyse loftoverfladen.

Det er meget vigtigt at montere LED stripen korrekt. Hovedregelen - belysningsenheden skal være usynlig efter installationen.

Følgende er anbefalinger til installation af båndet:

 1. Antallet af LED'er pr. Målerbånd varierer betydeligt afhængigt af enhedens og fabrikantens model. Diodens densitet kan variere fra 30 til 230 enheder pr. Målebånd.
 2. Standardbåndets længde - 5 meter. Om ønsket kan båndet øges, hvis en anden enhed er tilsluttet strømforsyningsenheden. I dette tilfælde bør båndene kun forbindes parallelt.
 3. Trimming af båndet er kun tilladt for specielle indskæringer, der er tilgængelige langs hele belysningsenhedens længde.
 4. Båndet kan ikke bøjes i en radius, der er mindre end 2 centimeter.
 5. Strømforsyningen skal placeres uden for loftet.

Styrker og svagheder

Fordelene ved LED-lamper omfatter følgende egenskaber:

 1. Økonomi i udgifterne til elektricitet. ICE kan kaldes den mest økonomiske belysningsteknologi. 22% af elektriciteten omdannes til lysenergi. Denne figur er imponerende, når man overvejer, at i tilfælde af glødelamper, når konverteringsprocenten næsten ikke 2,6.
 2. Moderne lysdioder giver lys, der er otte gange eller endda ti gange højere end den analoge parameter for glødelamper. Eksempelvis erstatter en 8-watt LED-pære fuldstændigt og overgår endda en 60 watt glødelampe.
 3. Mindre varmegenerering. LED'er udsender næsten ikke varmeenergi udefra, da det meste er distribueret til enhedens effektomformere. Der er mange elektriske apparater, der ikke kan placeres i nærheden af ​​varmekilder. Ved siden af ​​diodløgene kan du installere enheden uden fare for overophedning.
 1. Koncentration af lysstrømmen. Andre typer af pærer spredte lysfløften, hvilket forårsager, at belysningen bliver mindre retningsbestemt. Dioder styrer også lyset til halvkuglen i lysretningens retning.
 2. Fraværet af skadelige emissioner under pærens drift samt sikker bortskaffelse i slutningen af ​​levetiden.
 3. Ingen flimmer. På grund af denne kvalitet påvirker belysningen ikke menneskers syn.
 4. Manglende inertitet. Lampens kraft er med andre ord maksimal fra begyndelsen og øges ikke gradvist (som det er tilfældet med glødelamper).
 5. Lille størrelse. Tykkelsen af ​​den indlejrede LED-enhed til et ophængt loft overstiger normalt ikke en centimeter. Mortise fixtures er også små (20-26 millimeter tykke).
 6. Stor cyklus "on / off". I modsætning til mange andre lyskilder påvirker og tændes ikke tændingstiden for LED-enheder.

Der er lysdioder og ulemper:

 1. Høj pris LED'er betragtes som den mest kostbare måde at belysning i dag. Der er kinesiske produkter på markedet til relativt lave priser. Kvaliteten af ​​produkter fra Kina forlader imidlertid ofte meget at ønske.
 2. Lysdioder er følsomme for høj temperatur (overophedning). Dioder må ikke betjenes mere end 50 grader. I denne henseende er kraftige lamper udstyret med varmekummer. Men denne mulighed øger omkostningerne ved produktet.

montering

LED belysning udstyre samtidig med installationen af ​​loftet systemet. Der er et hul mellem bundloftet og det nye design. Denne afstand må ikke overstige et og en halv centimeter over belysningsapparatets hus. Gabet gør det muligt at sikre korrekt luftcirkulation for køling af lampen. Figuren herunder viser forbindelsesdiagrammet for 220 V lamper.

Følgende figur er et diagram over forbindelsen mellem 12 V-apparater udstyret med separate transformere.

Tilslutningsdiagram for LED-enheden 220 er vist i billedet nedenfor.

Og endnu et diagram, der viser metoden til tilslutning af 220 V lamper til en kontakt med to nøgler.

Hvis installationen udføres under loftkonstruktion af gipsplader eller plastik, laves hullerne til belysningsanlægget umiddelbart før montering af finishmaterialet. Åbningerne i gipsvæg eller plastpaneler er skabt ved hjælp af en særlig krone med en passende diameter. Nogle fremstillingsvirksomheder giver anbefalinger om diameteren af ​​hullet (i gennemsnit 60-70 millimeter).

Udfør derefter følgende aktionsrækkefølge:

 1. Tilslut ledningerne til klemmerne.
 2. Led trådene til lofthullerne og fastgør belysningsarmaturet i en suspenderet position.
 3. Reducer foråret (fingrene), som er på enheden.
 4. Hold fjederen, tag enheden ind i hullet i loftet.
 5. Fjedre frigøres jævnt.

Figuren nedenfor viser installationsprocessen i et hæmmende loft.

Den følgende illustration viser installationen af ​​armaturer i en gipsvægskonstruktion.

Ved installation af armaturer til strækloftet er der behov for særlig omhu, fordi i tilfælde af en fejl vil lærredet blive beskadiget. Armaturets installation er vist i nedenstående figur.

Arbejder udføres i følgende rækkefølge:

 1. Bestemt med ledningsdiagrammet.
 2. Bestem, hvad der vil være layoutet af lyskilderne.
 3. Markér områderne på bundloftfladen, hvor belysningsenhederne skal installeres.
 4. Udfør kabel til stederne for tilslutning af enheder. Test ledningerne til ydeevne.
 5. Monter fastgørelseselementer for at skabe betingelser for montering og justering af lamper i et plan. Sædvanligvis er suspensioner, der anvendes i installationen af ​​gipsvægkonstruktioner, fastgjort på basisoverfladen. Ved hjælp af suspensioner fastgjort i en given position realkreditlån til belysningsudstyr.
 6. Installer et loftsloft.
 1. På belysningsudstyrets installationsanlæg limes en termisk ring (ved hjælp af film eller superlim). Ringen skal svare til pantens diameter.
 2. Brug en kniv til at skære filmen inde i termisk ring.
 3. Bring til overfladen af ​​ledningen.
 4. Tilslut enheden til ledningerne (ved hjælp af klemmer).
 5. Monter lampen i loftkonstruktionen.

Regler for valg af lamper

Valg af LED-lampen udføres under hensyntagen til følgende forhold:

 • Formålet med rummet
 • værelse område;
 • den type materiale, hvorfra loftet er lavet
 • pæreffekt.

Ved installation af lamper i loftet skal der lægges særlig vægt på sådanne tekniske egenskaber som niveauet af opvarmning af lampen. En fejl i denne parameter vil føre til smeltning og deformation af nettet.

Vær opmærksom! Den eneste korrekte belysningsindstilling til lofter - LED-lys.

Til ophængte lofter egnede lyskilder af enhver strøm. Men i hvert fald skal du have effektiv ventilation mellem bunden og det sekundære loft.

Ventilation er også nødvendig for lofter i polyvinylchlorid samt for konstruktioner lavet af plastlameller. Den maksimale tilladte effekt af en pære til denne type materiale er 40 watt. Hvis materialet er tyndt og blødt, anbefales det at vælge lamper med lav effekt. For at kompensere for lav effekt ved at øge antallet af pærer.

LED Ceiling Light Klassifikation

Videnskabelige og tekniske fremskridt, der bevæger sig gennem tiden, introducerer nyheder i vores liv, der ændrer vores liv til det bedre. De er komfortable, bekvemme, smukke, praktiske og økonomiske. Alle disse kriterier vedrører direkte denne type belysning, f.eks. LED-loftlamper. For at forstå deres mangfoldighed er det nødvendigt at besvare flere spørgsmål: fordele og ulemper ved belysningsenheder, hvad de er, klassificering og metode til montering på lofter af forskellige design.

Styrker og svagheder

Lad os begynde med dette, fordi LED'erne er designet specifikt som et økonomisk alternativ til alle andre typer. Derfor er det første kriterium rentabilitet. Faktisk er LED-lyskilder langt den mest økonomiske.

 • For det første er 22% af elektriciteten med deres hjælp omdannet til lys. Det kan synes for mange, at denne indikator ikke er meget høj. Men sammenlign det i det mindste med glødelamper, hvor procentdelen næsten når 2,6. Og det er næsten ti gange mere økonomisk.
 • For det andet gælder det samme for loftlyset. Lysdioder er 8-10 gange lysere end almindelige glødelamper. For eksempel kan en 8-watt lampe (dette er en LED) erstatte en 60 watt glødelampe.

Den anden fordel er lav varmeafledning. Lampene selv udsender næsten ikke varme, dets hovedfordeling strækker sig til armaturomformere. Men hvorfor er denne indikator vigtig? Der er et stort antal husholdningsapparater, som ikke bør installeres i nærheden af ​​varmekilder. Under LED-lamperne kan du have alt, hvad du vil, uden at gå på kompromis med enhedernes kvalitet.

Det tredje plus er fokuset på lyset. Sagen er, de vigtigste typer lamper spredte lys næsten i en cirkel, hvilket påvirker reduktionen af ​​strømmen generelt. LED'er styrer strømmen til halvkuglen i den retning, hvor lampen vender. Det vil sige, at strømmen har en vis direktivitet med større kraft, hvilket påvirker lysets lysstyrke.

Den fjerde fordel er fuldstændig fravær af skadelige stoffer, der kan frigives, når lampen drives eller ødelægges. Den femte er fraværet af flimmer, hvilket negativt påvirker en persons vision. Den sjette er fraværet af inerti. Hvad betyder dette? Når lampen tændes (loftslys), bliver lysstyrken straks maksimal. Ingen gradvis stigning i magten.

Den syvende fordel er små overordnede dimensioner. LED-armaturet til lofter i indbygget type har f.eks. En tykkelse på kun 1 cm. Brandet "Fusion" tilbyder indbyggede lamper med en tykkelse på 26 mm.

Og den sidste fordel er en stor on / off cyklus. Vigtigst er denne indikator på ingen måde relateret til lampens levetid. Det er næsten hele tiden, at du kan tænde og slukke hele hele serviceperioden, og samtidig vil lamperne ikke mislykkes. Hvad kan man ikke sige om andre typer lyskilder.

mangler

Desværre var det ikke uden ulemper.

 • Først er LED'er den dyreste form for belysning i dag. Det er sandt, at kinesiske producenter tilbyder dem til lave priser, men det er nødvendigt at tage højde for produktets lave kvalitet.
 • For det andet er den maksimale temperatur, hvorpå LED-lamper kan fungere i lang tid og med høj kvalitet, + 50С. Derfor leverer kraftfulde enheder normalt specielle enheder (varmekummer), som igen øger prisen på produktet.

Typer af LED-lys

Så blev det klart, at LED-lofter er gode i alle henseender. Men hvad producenter tilbyder i dag?

Point Mortise

Ofte er disse lamper installeret i hængende loftkonstruktioner (gipsplader, batten, panel og så videre). I dette tilfælde skærer enheden sig direkte ind i huden og fastgøres på den med en speciel fjederbelastet antenne, der brister monteringsstrukturen langs loftets plan.

De bruges ofte til at arrangere belysningen af ​​lokalet, hvor det nedhængte loft er monteret. Men i dette tilfælde er punktloftet monteret og fastgjort på en specielt forberedt struktur, som er fastgjort på bundloftets overflade. Dette gøres udelukkende med det formål at undgå sagning af den spændte bane.

Spotlight LED downlight.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger lamper af denne type?

 1. For at gøre dette er det bedst at bruge LED'er med lav effekt - 12 eller 24 V. De sælges uden strømomformere, så det kan sammenlignes med en lang levetid.
 2. Strømforsyningen er bedre at tage ud af ophængs- eller spændingsstrukturen. Eksperter hævder, at i 95% af tilfældene er det strømforsyningen, der forårsager svigt i belysningssystemet. Derfor er det nødvendigt at skabe forhold, så denne enhed let kan repareres eller udskiftes.

Tip! Installer ikke lysdioder i våde områder. Men hvis en sådan beslutning træffes, skal du installere specielle lampeskærme over lamperne. De er let genkendelige ved mærkning. De er mærket med to bogstaver: "IP" og et par tal. Så det første ciffer skal være mindst "4".

paneler

LED-paneler bruges oftest i kontorer, selvom nogle ejere af private hjem installerer dem i kontorlokaler. Fordelen ved dem er stor. For eksempel udsender et sådant loft 5500 lumen. Dette svarer til strømmen af ​​lys, der udsendes af en 500 watt glødelampe. Den samme flade firkantede lampe forbruger kun 75 watt.

Ved montering er LED-panelerne opdelt i: mortise, overhead og suspenderet. I form: kvadratisk, rektangulær, rund, oval, asymmetrisk. Af den måde, med hensyn til adskillelse i henhold til installationsmetoden, er dette rent vilkårligt. For eksempel kan en loftshængende lampe indsættes i sporet af en gipsplade loftsstruktur, fastgjort til basisoverfladen. Det vil sige at have et minimum af fantasi, du kan tilpasse installationen under visse forhold.

Hvad angår de overordnede dimensioner, så er der et stort udvalg. Selv om der er visse størrelser, der oftest anvendes i et privat hjem. Disse er 60 × 120 cm og 60 × 60 cm. Faktum er, at mange loftkonstruktioner anvender dekorative paneler af denne størrelse, derfor er loftet LED-lamper af typen lamper bare tilpasset nøjagtigt i sporet af det dekorative loft. Sådanne designs omfatter Armstronglofter og dens nærmeste modparter.

tagudhæng

En spotlight er en LED, der har ét mål - at skabe en retningsstrøm af lys på et tidspunkt. Ofte indeholder en sådan loftslygte to eller tre lamper med en total effekt på op til 9 watt. Fixed soffit til bunden eller dekorative overflade, undtagen spændevævet. Lampens vægt er lille, så belastningen fra den er lav.

bånd

Du kan ikke tale om lysdioder, og ikke at sige om båndene. Faktisk er dette et stort antal små LED'er monteret på et fleksibelt bånd med en bærbar separat strømforsyning.

Hovedanvendelsen er loftbelysningen. Ved hjælp af båndet kan man ikke arrangere en fuld rumbelysning. Det vigtigste er at samle korrekt. Lyskilden skal ikke være synlig, kun lysstrømmen og belysningsstedet. Her er nogle anbefalinger fra eksperter:

 • Forskellige producenter har forskellige antal punktdioder på en meter tape. Mængden varierer fra 30 stykker til 230.
 • LED-strimlens standardlængde er 5 m. Baggrundsbelysningen kan forlænges ved at tilføje en anden stribe til strømforsyningen. Bemærk venligst, at alle lysstrimler kun tilsluttes strømforsyningen parallelt.
 • Klippebåndet kan kun være på specielle indsnit, som fordeles langs hele længden.
 • Bøj det ikke over en radius på mindre end 2 cm.
 • Strømforsyningen skal vises uden for loftkonstruktionen. Dette er det mest sårbare punkt, du skal reparere eller skifte til en ny. Så giv fri adgang til det.
LED stripe på loftet

Konklusion om emnet

Disse er LED-lamper til huset i dag er vant til at organisere belysningen af ​​værelser. Hvad mere ville jeg tilføje, så denne temperatur flyder. For stuer er det bedst at bruge varm belysning - den er gullig i farve. I service flow blå. Derfor, når du vælger et LED taklampe, overveje også dette øjeblik.