Stræklofter i stuen, billeder af originale designerinteriør

Mange af os tror, ​​at de oprindelige stræklofter i stuen, hvis billeder pryder covers af blanke designmagasiner, ikke er tilgængelige for os. Men det er det ikke. Vær ikke bange, start med at skabe, og dit hjem bliver til en præcis kopi af interiøret med billeder. Selvom du ikke er bekendt med det grundlæggende designkunst, skal du ikke modløses, fordi vores artikel blev oprettet for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i valg af stræklofter til en stue.

Hvilken tekstur foretrækker?

For at gøre det lettere for dig at danne din ide om et strækloft, skal du have en ide om forskellige farver, former og teksturer af strækstof. Det er med disse egenskaber af stræklofter, som vi først og fremmest bliver bekendt med i vores artikel. Streklofterne kan laves af forskellige materialer, takets struktur afhænger af dette. For at forstå, hvilken stue du bedst kan lide, kan du studere de foreslåede fotos og drage konklusioner om teksten, der er acceptabel for dig baseret på dem. Så er der følgende typer overflade malerier:

 • spejloverflade;
 • efterligning af et dække fra tætte stoffer;
 • kludene minder om glans;
 • marmorerede overflader;
 • blanke PVC-lærred.

For at forstå, hvilke stræklofter der skal vælges, skal du vide, hvad din stue er. På billedet kan du se mange interessante ideer, men ikke alle kan tilpasse dit værelse. Husk derfor et par nuancer af valget af spændingsduer:

 1. Tøj med teksturer af stof og satinoverflader hjælper med at få et perfekt glat loft uden unødvendig blænding og refleksion. Takket være den matte tekstur af sådanne lærreder er det muligt at opretholde den klassiske, strenge stil i rummet, fordi perfekt glat gips er deres væsentlige egenskab. Disse lærred er de mest overkommelige.
 2. For lave stuer er spejlbelagte, glatte stoffer og overflader med metallisk glans en ideel mulighed, da de visuelt øger rummets højde. Foretrukne bør gives til lys nuancer af lærred, så du forbedrer effekten af ​​bred plads og høje vægge.
 3. Stræklofter i mørke nuancer skaber indtryk af lave lofter, så hver stue vil ikke se original. Men nogle billeder af interiør taler for dette valg. Og det er umuligt at ikke være enig med dette, så længe det mørke strækloft harmonisk passer ind i hele interiøret. Du skal dog være forsigtig, når du vælger stretchfarve mørke toner med en suede-tekstur. De skaber en følelse af støvet og snavset overflade.
 4. Glans er den ubestridte leder af alle loftsstrukturer. Det er egnet til lokaler med ethvert formål, det være sig et badeværelse, swimmingpool, stue eller børnehave. Det er kun vigtigt at komme med et interessant design. Farvepaletten med blanke stræklofter er den rigeste. Sådanne lærredene ser især originale på to niveauer med belysning og bekræftelse af dette ved adskillige interiørbilleder.
 5. Teksturerne af marmor, træ, perlemor og metal i lærred bruges kun til at skabe små accenter i interiøret. Det er ikke nødvendigt at dække store overflader med et sådant lærred af æstetiske og økonomiske grunde, da sådanne lofter er de dyreste.

Hvad med farve?

Når du vælger strækloftets farve, bør du ikke stole på din egen smag, da farveeffekten på personen og det indre af rummet er meget vigtigt. Uanset stræklofter, du vælger, skal din stue være et harmonisk rum. Som det ses på billedet, spiller farven i det indre en vigtig rolle, så lyt til vores råd:

 1. En hvilken som helst farve kan have mange nuancer. Selv hvis du er under tapetet eller møblerne, passer det egentlige brune loft ikke for mørkt. Mørke nuancer skaber en følelse af trykplads, og lofterne synes lavere.
 2. Lys farver udvider rummet visuelt og gør det lettere og lettere. Spejlede lofter i lyse farver øger visuelt højden af ​​rummet.
 3. Hvis du bruger for lyse og åbne farver, for eksempel rød, grøn, lilla, bør du ikke bruge dem i for store mængder. Over tid kan det være irriterende og irriterende. Lyse åbne farver i loftet kan kun være i små områder og i detaljer for at skabe farver accenter. Sådanne farver skal understøttes i det indre af andre genstande af samme skygge.

Forskellige former

Når du har besluttet, hvad slags stretchlofter du kan lide, bør du tænke på deres form. Stuen kan være anderledes, så dens skønhed og originalitet kan understreges af en velorganiseret form. Som det ses på de billeder, vi foreslog, kan loftets form visuelt korrigere rummets dimensioner. Således er der i form af ophængte lofter opdelt i:

 1. Loft klassisk form. Denne type loftsbeklædning udføres i form af en flad, glat overflade, der er placeret både vandret og i den vinkel, du har brug for. Sådanne lærred bruges oftest til at niveauer bundloftet for at skjule kommunikation. Deres tekstur og farve kan være meget forskellige. Med dette design er sænkning af overfladen af ​​bundloftet det mest minimale (ca. 30 mm).
 2. Multi-level stretch lofter. Ikke alle stuer kan prale af tilstrækkelig højde til at arrangere sådanne loftsstrukturer, men som det ses på billedet er disse de mest attraktive og interessante løsninger til lofter. Fly i fancy med en sådan loftløsning er simpelthen ubegrænset. Antallet af niveauer i sådanne strukturer kan være nogen, så længe rummets højde giver dig mulighed for at genskabe dette mesterværk. Multi-level stretch loftet giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver, teksturer og lige materialer. Glatte overgange, bøjninger, interessant belysning - alt dette øger kun loftets originalitet og skønhed. En anden fordel ved lofter på flere niveauer er evnen til at udføre funktionel zoneinddeling af rummet. Så på grund af fremskrivningerne, bøjninger og niveauer i stuen kan du understrege området for at slappe af eller spise. Detaljer om sådanne lofter kan gentage de enkelte elementer i indretningen af ​​rummet, i harmoni med møbler eller vægdekorationer.
 3. Arched stretch lofter. Disse loftsstrukturer giver dig mulighed for at ændre rummets størrelse og form på grund af den glatte overgang af loftet til væggene. Således ser en stue med kuppelformede hvælvinger meget anderledes ud end med almindelige rektangulære konturer. I nogle billeder kan du se, at modtagelsen af ​​et buet loft kun anvendes på visse dele af overfladen, f.eks. Over sengen eller tv'et. Det mest interessante er, at installationen af ​​sådanne buede lofter ikke er kompliceret. Det kan udføres i steder med at lægge forskellige kommunikationer. Derudover kan duer i form af en bue demonteres efter behov og derefter sættes på plads igen, for eksempel hvis du har brug for at komme til kommunikationen.
 1. Stræklofter i form af en klokke. Din stue kan omdannes uden anerkendelse på grund af det tredimensionelle loft på denne form. Nedenstående billede viser, hvor usædvanligt rummet ser ud med en sådan loftkonstruktion. Loftklokken er en egenskab af mange katedraler, paladser og museer. Han bringer til dit hjem en atmosfære af pomp og storhed. Med sådanne lofter er godt kombinerede lamper og sconces i klassisk stil. Afhængig af dybden og diameteren af ​​klokken er det muligt at variere rummets form. Overgangen af ​​loftet til væggene kan være glat, brudt eller klart afgrænset. Oftest er loftbjælken lavet ved brug af blomstret tekstur af PVC-lærred. Sådanne lofter er velegnede til stuer i klassiske og avantgarde stilarter.
 1. Formen af ​​en inverteret kegle. Stræklofterne i denne form kan være som et supplement til loftkonstruktionerne såvel som hovedoverfladen. En stue med et sådant loft skal have tilstrækkelig højde og areal. På billedet af værelser med kegle-loft kan man se, at en sådan loftsstruktur meget godt kombinerer med en kolonnade og interessant belysning. Den inverterede kegle giver dig mulighed for at skjule alle loftkommunikationer. Desuden kan selve keglens form variere. Så du kan vælge en afkortet konus, oval, cirkel, drop, firkant osv.
 1. Bølget overflade. Takket være fleksible guider kan hævede lofter fastgøres langs en buet linje. Og din stue behøver ikke at være buet i plan, en bølge kan skabes i loftets vertikale plan. Et eksempel på et sådant loft kan ses på det foreslåede billede. Hylder i form af bløde, glatte bølger simpelthen forbløffer med sin skønhed, nåde og perfektion. Hvis højden på din stue tillader det, kan du spille med enhver højde og intensitet af bølgen. Det vigtigste, at resultatet berettigede indsatsen. En bølge kan gå langs en væg eller langs alle vægge. Det kan falme eller være ensartet gennem hele længden. Det hele afhænger af din fantasi.

Tip: Du vil opnå effekten af ​​en havbølge på dit loft, og følg derefter bølgerne i forskellige højder rundt om rummets omkreds. I kombination med blå eller blå blanke stræklofter kan du genskabe havfladens effekt.

Som du kan se, vil sådanne forskellige former for hæmmede lofter hjælpe dig med at opnå den ønskede virkning og diversificere din stue.

Stjerner spredning på stuen loftet

Moderne design mirakel kan kaldes hævede lofter med en efterligning af "stjerneklar himmel." Gætte hvordan din stue vil ændre sig med et sådant loft, kan du se på det foreslåede billede. Men her uden professionelle designere og bygherrer kan ikke gøre. I dag er der flere måder at skabe en stjernehimmel effekt på:

 • kombinationen af ​​et mørkt blankt loft og krystal diffusorer med varieret snit giver dig mulighed for at skabe en visuel effekt af glitrende stjerner imod den mørke overflade af loftet;
 • brugen af ​​fiberoptiske filamenter hjælper med at genskabe effekten af ​​spredning af stjerner. Hvis du ønsker det, kan du ikke bare tilfældigt arrangere trådene, men med en nøjagtighed til at genskabe en bestemt del af den stjerneklar himmel ved hjælp af astronomiske kort;
 • takket være brugen af ​​lysdioder er det muligt at efterligne en klynge af stjerner og konstellationer;
 • For at genskabe Melkvejs virkning og stjerneklar baggrund, anvendes glødende tråde.

Tip: Hvis du vil opgradere dine gamle stræklofter, er der ikke behov for at ændre dem helt. Du kan arrangere effekten af ​​den stjerneklar himmel på dem, og din stue vil fungere med nye farver.

Du kan finde mange praktiske tips om valg og placering af stræklofter i den foreslåede video.

Hvor meget koster det at købe og installere

Så hvor meget vil strække lofter koste os? Dette spørgsmål er bekymret for mange, fordi alle ønsker, at deres stue skal være som i billedet. Selvfølgelig forstår vi alle, at prisen i hvert enkelt tilfælde afhænger af rummets dimensioner, designets kompleksitet, materialevalg, dets fabrikant. Vi vil forsøge at give dig basisraterne for den mest almindelige liste over materialer og værker, der oftest bruges ved installation af hævede lofter, og du vil bestemme, hvad der skal bruges i dit tilfælde.

Så installation af et matte strækloft vil koste dig til sådanne satser:

Stræklofter i stuen: udsigt, design, belysning, 60 billeder i interiøret

Brug af stræklofter i stuen giver dig mulighed for hurtigt og nemt at rette op på manglerne i det eksisterende loftsbeklædning under reparationer, uden at det lange og dyre arbejde med at udjævne overfladen og for at opnå maksimal æstetisk ekspressivitet. Det er muligt at understrege funktionsområderne, samt tilføje rumfang og "lofter" til værelset - det er nok at vælge udformningen af ​​strækloftet og det materiale, hvorfra det er lavet.

Design af strækloftet i stuen: typer, materialer, tekstur

Stræklofter prydede bygninger i det gamle Egypten - det fugtige linnedstof strækkede over toppen af ​​rummet skrumpet og straktes, når det blev tørret, hvilket resulterede i en flad overflade. Senere blev silke stoffer brugt til dette formål, og deres farve blev valgt for at matche vægge og møbler. Moderne stræklofter viste sig lidt mindre end et halvt århundrede siden, og er siden blevet meget populære, da de har et meget varieret design og brede anvendelser.

Stræklofterne kan opdeles i to typer:

 • PVC filmfilm. De har sømme, da PVC-arket har en lille bredde, og de enkelte fragmenter skal svejses sammen. Besidder rige udtryksfulde muligheder, da ethvert mønster kan anvendes på dem, og desuden at give en tekstur: blank, mat, "stof". Minus: bange for lave temperaturer og uheldige punkteringer, nedskæringer.
 • Sømløs, fremstillet af stofnet, imprægneret med polymer. Materialet kan være lydisolerende såvel som gennemsigtigt - og i dette tilfælde vil lamperne bagved det give et smukt diffust lys, der åbner nye muligheder for design af lokalerne. Modstår lave temperaturer, går ikke over tid, giver fuld gasudveksling.

Tekstilens struktur til hævede lofter er opdelt i:

 • Glossy. De har "spejl" egenskaber, reflekterer godt lyset og dermed kan øge belysningen, såvel som visuelt forstørre stuen, som i vid udstrækning anvendes i designet;
 • Matt. Passer til de fleste interiør stilarter, da de kan males i enhver tone og ikke skabe ekstra glans.
 • Satin. De har et overfladelignende stof, som gør det muligt for loftet at se stilfuldt og dyrt.

Vigtigt: Glatte dukker øger belysningen, og desuden "dobbelt" belysningsanordninger, der bør overvejes, når du udvikler et belysningsdesign.

Derudover kan lærredet trækkes på loftet i forskellige niveauer. Dette komplicerer designet, giver udtryk og individualitet, og giver dig også mulighed for at skjule rør, luftkanaler, elektriske ledninger under lærredet. I overensstemmelse med antallet af niveauer er stræklofterne opdelt i:

 • enkelt niveau
 • duplex;
 • flere niveauer.

To-niveau stretch lofter i stuen - den mest almindelige løsning. De besidder de mest fleksible udtryksfulde muligheder, uden at komplicere alt for rummets design. Desuden er det muligt at opnå effekten af ​​at udvide rummet og øge højden, der er særligt ønskeligt i stuen, som er hovedrummet i huset, med to dåser af forskellige mønstre og teksturer i to niveauer.

Strække lofter i stuen interiør: stilarter

Streklofter i stuen kan have forskellige designmuligheder, så deres valg er meget bredt, hvilket giver dig mulighed for at vælge den rigtige løsning til ethvert stue design stil.

 • Classic. Den matte overflade af lærredet i kombination med traditionelle farver - hvid, beige, lysegrå vil skabe en storslået baggrund for designet af klassisk stueinteriør. Det er muligt at bruge to-niveau strukturer af stræklofter og tegne på en højere del af tegningerne, gentage loftet fresker af gamle interiører.
 • Moderne. Komplekse "plante" linjer, klare grænser, en kombination af aktive farver - alle disse funktioner i stilen kan afspejles i loftet strukturer.
 • Land. Enkeltniveau matte lofter af en tone - det bedste valg for "folkemusik" stilarter af indretning.
 • Ethnics. Afrikanske, indiske og andre eksotiske interiørdesigner kan også bruge hævede lofter. I dette tilfælde kan de kombineres med træpanelpaneler, suppleret med nationale ornamenter, komplekse dekorationer.
 • Minimalisme. Monokromatiske lofter, hvide eller lyse beige, blå, gråtoner, placeret på samme niveau, passer perfekt til denne lakoniske stil. De kan være både matte og glatte, afhængigt af designopgaverne i udformningen af ​​stuen.
 • Højteknologi Glatte lærred samt lærred med farve "under metal" vil fremhæve den valgte stil og vil harmonisk se med de øvrige møbler.

Strekak i køkken-stuen

Ofte i stueplaner er stuen kombineret i samme rumfang med køkkenet - det er praktisk, visuelt ser stuen til at være mere rummelig. I dette tilfælde er designens hovedopgave at opdele visuelt det område, hvor mad er tilberedt og stuen. Normalt er dette problem løst ved hjælp af farve og tekstur af efterbehandling materialer - maling eller tapet til vægge samt gulv og loftbelægninger. Ofte hæves gulvet i køkkenzonen til podiet eller tværtimod sænkes i forhold til gulvet i stuen.

Brugen af ​​stræklofter vil medvirke til at understrege zoneinddeling, og det kan gøres på forskellige måder.

 • Farve. Loftet kan placeres på samme niveau, men det kan fremstilles i forskellige farver: for eksempel over stuen vil det være traditionelt hvidt og over køkkenet - køkkenmøblerets farve.
 • Højde. Arrangementet af stræklofter på forskellige niveauer vil også medvirke til at understrege zoneinddeling i stuen kombineret med køkkenet. Samtidig kan den tildelte zone have både en simpel geometrisk form og et komplekst, afrundet. Et højere niveau er som regel placeret i stuen, et lavere niveau - i køkkenområdet, hvilket er ret berettiget, fordi det er der, at du normalt skal skjule luftkanaler og rør.

Stræklofter i køkken-stuen er normalt lavet af PVC, da det er lettere at tage vare på dem end for stoffet, og lofterne i de lokaler, hvor de forbereder mad, bliver snavset hurtigere.

Belysning i stuen med hævede lofter

Udformningen af ​​lysskemaet for spændingsstrukturer har nogle funktioner, der tager højde for egenskaberne af det web, hvor lofterne er lavet. PVC film har høj styrke, men når temperaturen stiger, bløder den, som bruges under installationen.

Under drift kan armaturer, der producerer varme, forårsage, at stoffet deformeres og bliver ujævnt, så det anbefales at bruge energibesparende lamper til dem, herunder LED'er. Filmen tillader ikke fastsættelse af lysekroner og andre belysningsenheder direkte på den, fastgørelser skal udstyres, før det er installeret, og i lærredet til at lave et hul i de steder, hvor disse armaturer er placeret.

Standardbelysningsindstillingerne er som følger:

 • Central. En lysekrone i det geometriske centrum af rummet giver generel belysning. Bruges normalt i design med gulv- og væglamper.
 • Point. Lamperne er placeret i forskellige områder af stuen i overensstemmelse med den ordning, der er fastsat ved udformningen af ​​stuen. De bruger energibesparende lamper, der bruger lidt energi og ikke udsender næsten varme, der kan deformere loftet.
 • Contour. LED-baggrundsbelysning kan understrege konturerne på et loft på flere plan eller skabe indtryk af et "flydende" loft, hvis du vedhæfter det til tagene, hvilket visuelt gør rummet højere. Båndet giver et "koldt" lys uden at deformere lærredet, som i øvrigt kan være af en hvilken som helst farve og varierer alt efter stemningen hos lejeren.
 • Raster. Armaturer, udstyret med reflekterende plader, giver meget lysende belysning og er kun relevante i store rum.

Ved at kombinere disse muligheder i forskellige kombinationer kan du skabe komfortable, funktionelle og smukke belysningsordninger, individuelle til hver stue.

Lamper til lofter i stuen

De mest egnede armaturer er spotlights - de giver ensartet belysning, næsten ikke opvarmes, og giver dig mulighed for effektivt at tildele funktionelle områder, samtidig med at du sparer energi.

Spotlights kan være enhver form og størrelse, alt er bestemt af rummets design. Lysekroner forbliver et vigtigt dekorativt element i stuen interiør, men deres valg i tilfælde af stræklofter har sine egne egenskaber. Hvis lamperne i lysekronen er placeret tæt på loftet, skal armaturerne styres sidelæns eller ned for at reducere termisk belastning på lærredet.

Foto stræklofter i stuen

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​stræklofter i det indre af en stue.

Foto 1. Det minimalistiske interiør er dekoreret med fantasy suspensioner, afspejlet i loftets glans.

Foto 2. Lysekronen i det originale design accentuerer det primære opholdsområde - sofaen.

Foto 3. Den komplekse form af loftet giver stuen design individualitet.

Foto 4. Den mørke centrale del af loftet med en blank effekt øger dybden af ​​indretningen og giver den lydstyrke.

Foto 5. Et tofarvet loft fortrækker designet af et klassisk interiør og giver det dynamik.

Foto 6. Et to-tier-design fremhæver rektangulære designmotiver.

Foto 7. Spejl lærred øger visuelt højden på rummet.

Foto 8. Den centrale zone er fremhævet af den glatte overflade af loftet.

Foto 9. Frostet lærred skaber effekten af ​​en klassisk bleget overflade.

Strækloft i stuen: 60 billed ideer

Sandsynligvis mange har mindst en gang i deres liv set lofter i stuen i farverige fotografier eller besøger venner. Dette er en moderne stilfuld løsning, der utvivlsomt ser meget æstetisk glædeligt ud. Sammen med ønsket om at dekorere en hal ved hjælp af et så simpelt design, er der tvivl om: hvor pålidelige, praktiske, forskellige er de, og vil de også passe ind i dit rum? I denne artikel vil vi forsøge at besvare alle spørgsmålene!

Stække lofter til stuen: funktioner

Der er flere typer stræklofter, men hver af dem består af en ramme, hvor lærredet er suspenderet. Således skjuler det indfødte loft sig bag en ny "forlængelse", som kan tage fra 10 til 50 cm i højden af ​​væggene. Hvad er værterne for sådanne ofre?

- Den første årsag er ret oplagt - at skjule fejlene på den oprindelige overflade, såsom revner eller pletter. Selv efter en grundig kittet vil det ikke være muligt at opnå et resultat, som spændt materiale giver.

- Under strækloftet i stuen kan du skjule bjælker, kommunikation eller installere indbyggede lys.

- En PVC-film kan beskytte en stue fra en oversvømmelse ved et uheld (eller med vilje) organiseret af sine naboer ovenfra. Selvfølgelig sker sådanne situationer ikke hver dag, men deres konsekvenser kan blive en reel sorg for indretningen.

- Installation af strækloft er et rentabelt bidrag til fremtiden, da driftsperioden varierer fra 10 til 15 år. Dette er underlagt regelmæssig pleje, som er let at implementere hjemme.

- Selv syntetisk belægning betragtes som miljøvenlig og absolut sikker for helbredet.

Men hovedårsagen er den pæne udseende og bred variation af design. Du kan vælge ikke kun forskellige farver, men også tekstur, form, mønster. Disse egenskaber giver dig mulighed for at indtaste stræklofter i næsten ethvert interiør.

Den ekstra belægning selv kan "muffle" støj fra den øverste lejlighed, men for at forbedre denne effekt er der monteret et lag polyesterfiber, som giver lydisolering. Dette øjeblik gør ophængte lofter endnu mere ønskeligt erhvervelse til stuen.

Stilistiske beslutninger

På grund af det store udvalg af teksturer og farver kan loftslofter tilpasses forskellige indretningsstile i stuen og harmonisk komplementere dem.

Strekak til stue i klassisk stil

For et klassisk opholdsstue anbefales det ikke at bruge en blank finish og lyse farver. Den nemmeste mulighed er et hvidt matloft med en lysekrone i midten. For at diversificere det kan du tage en grå eller beige farve, billeder med strenge abstrakte mønstre, i særlige tilfælde - udskrive et billede af klassiske mestre. Det vil se godt ud i omkredsen.

Strekak til stue i moderne stil

Dette er et rigtigt felt til eksperimentering med formularer eller tegninger. Det er vigtigt ikke at blive båret væk og forsøge at opretholde en balance og tegne motiver fra det indre, med hvilket loftet skal danne en enkelt helhed.

Selv om "stjerneklar himmel" -effekt hyppigere anvendes i soveværelset, kan et separat område af pladsen også være dekoreret med prikkede "lys" i stuen, der blinker forsigtigt om dagen og skaber en mystisk atmosfære om aftenen.

Strekak til stue i minimalistisk stil

Som minimalistisk stil tilbyder minimalisme et begrænset antal muligheder, men det er bedre at dvæle på den første af dem: et hvidt mattæksloft, der jævnt strømmer ind i væggen, og sletter grænserne i stuen. Lidt dekorere loftet vil hjælpe inventar.

Strekak til stue i skandinavisk stil

Med hensyn til efterbehandling er den skandinaviske stil lidt som minimalisme, men giver mere frihed til dekoration. Det ville være hensigtsmæssigt at se på tofladens loft omkring perimeteren og mere "konvekse", men stadig strenge lamper. I den skandinaviske stil dominerer hvid, så alt er entydigt i farven.

Strekak til stue i højteknologisk stil

Stræklofter passer perfekt til et interiør, der fremmer "højteknologi", med deres praktiske funktionalitet og et lidt futuristisk udseende. Du kan ikke være bange for at bruge en blank finish, mørke farver, geometriske design eller et komplekst belysningssystem. Men alle disse elementer skal overholde udformningen af ​​stuen.

Valg af loftets farve

Farver påvirker ikke kun den menneskelige psyke, men kan også forandre interiøret såvel som stemningen i det.

Hvidt stretchloft

En alsidig løsning, der kombinerer med alle farver og har evnen til at afbalancere dem. For eksempel, hvis stuen er meget lyse møbler eller mørke vægge skaber en mørk atmosfære, vil det hvide stretchloft udjævne den resulterende effekt.

Der er en opfattelse, at der på en sådan belægning er snavsere. Men PVC-film opsamler ikke støv og er nemme at rengøre med almindeligt rengøringsmiddel, der ikke indeholder alkohol.

Sort strækloft

Stuer med et stort område har råd til luksusen af ​​et sort strækloft. Dette er en meget stilfuld løsning til et moderne interiør, som giver en vis dybde til rummet. Til toppen visuelt trykker du ikke på beboerne, du skal købe et lærred med en glans effekt og installere lysende belysning.

Lyse farver

På trods af at det ikke anbefales at tage lyse nuancer til loftsbeklædning, kan de i rummelige moderne stuer se meget fordelagtigt ud. De er afbalanceret af hvide "rammer" af gipsvæg og diffus belysning. Prøv at sikre, at denne farve kun har det første niveau, så den fængende farve ikke hænger over rummet.

Belysning og baggrundsbelysning

Streklofter i stuen giver dig mulighed for at installere et multi-niveau belysningssystem, der vil give alle dele af rummet med lys. Men det er nødvendigt at planlægge dette øjeblik på forhånd, da efter installation af strukturen er det umuligt at montere enhederne.

En traditionel lysekrone i midten af ​​rummet kan tjene som hovedkilden til lys, især hvis den er indrettet i klassisk stil. En usædvanlig effekt opnås på grund af den lineære belysning omkring loftets omkreds, hvilket understreger dens "bulge". Spotlights hjælper med at skabe et blødt diffust lys.

Det anbefales at være opmærksom på farven og belægningen, da belysningen undertiden udgør en interessant illusion. For eksempel reflekterer glatte overflader lys, hvorved lysstyrken øges, og matte eller mørk derimod - muffle.

Det skal bemærkes, at ikke alle typer lamper er egnede til sarte PVC-film. Det er følsomt for høje temperaturer, og derfor anbefales det at købe LED- eller energibesparende enheder.

Strekak til en lille stue

Ofte ejere af små lejligheder, der ønsker at bevare dyrebare rummålere, undgå at installere spændingsstrukturer og derved fratage sig deres fordele. Men det følger kun nogle få anbefalinger, der hjælper med at komme sikkert ind i et sådant loft indvendigt:

- Ingen lyse farver og sort. Det er bedre at forblive i neutrale farver, ideelt på hvidt. Det vil hjælpe med at fylde stuen med lys. Derudover skal der tages højde for en vigtig regel: Loftet skal være det samme eller et par toner lettere end væggene.

- Glans, som et spejl, skaber effekten af ​​fortsættelse af rummet og derved øger det visuelt. Men denne mulighed er ikke egnet til alle stilarter. I sådanne situationer kan du begrænse monofoniske matte stræklofter.

- Prioriteten er et simpelt design uden bølger, kegler eller andre former. Et ensartet loft på loftet vil se elegant ud, elegant og stilfuldt.

- Ikke den sidste rolle spilles af belysningssystemet, som burde jævnt belyse stuen uden at holde opmærksom på lyskilderne. Perfekt til denne passende spotlights og en lille lampe i midten.

Stræklofter i stuen - foto

Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at forstå karakteristikaene for stræklofter for stuer og deres æstetiske egenskaber. Vi har udarbejdet et udvalg af fotos, som illustrerer mere detaljeret udvalget af designløsninger. Glad visning!

Stræklofter: en gennemgang af mulighederne for stuen

Registrering af stuen skal gives særlig opmærksomhed. Dette er et sted, hvor du kan samle om aftenen med hele familien eller invitere gæster til ferie. Derfor skal værelset være smukt og behageligt. Ikke den sidste rolle i dens design spilles af loftet, som er i stand til at indstille den grundlæggende tone til dekoration.

Der er mange billeder af eksempler på designstræklofter i stuen. Det er ikke let at vælge den rigtige - meget afhænger af stilen på rummet, dens størrelse og konfiguration. I vores artikel forsøgte vi at indsamle for dig ikke kun generelle anbefalinger, men også forskellige designmuligheder for lofter i hallen.

Spændetøj - et af de mest populære materialer, der bruges i designreparation stuer. Denne belægning er forholdsvis billig og nem at installere.

På grund af lærredets egenskaber er lyd- og varmeisoleringen forbedret, hvilket især er vigtigt i lejlighedsbygninger. Designere elsker disse lofter for deres eksterne egenskaber: de mange forskellige teksturer og farver samt muligheden for at give loftet næsten enhver form, udvider antallet af designmuligheder betydeligt.

Valget af tekstur

En af de vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på - lærredets tekstur. På grund af forskellige PVC-film kan du nemt vælge et strækloft til enhver smag: glat, præget, med reflekterende overflade eller uden det.

Ved at vælge materialetype er det bedre at fokusere på deres kompatibilitet med indretningen og specielle egenskaber.

Nogle arter er egnede til små værelser, mens andre er kategorisk vist for dem. Det samme gælder for rummelige værelser.

 • Glossy stretch lofter. Lys materiale med en stor farvepalet har måske den højeste popularitet. På grund af sine høje reflekterende egenskaber er den velegnet til små stuer. For eksempel et værelse på 18 kvm. vil se meget mere på grund af lysets brydning.
 • Matt lærred er perfekt til klassisk interiør. Den glatte struktur ser godt ud i både pastell og mørke farver. På grund af strukturens art er det imidlertid nødvendigt at overveje alle nyanser af belysningen nøje.
 • Satincoating er lidt dyrere end de foregående muligheder, men det betragtes som deres gyldne middel. Blødt, let poleret lærred skinner et sart lys, men adskiller ikke spejlets glathed. Et sådant loft kan let tilpasses enhver form for interiør.

 • Den mindre populære "tekstil" cover er ruskind. Relief struktur, dybe og rige nuancer... Dette lærred passer godt ind i det klassiske interiør, men det har flere begrænsninger. Først og fremmest tåler det ikke fugt, så strækker lofter af denne type kan ikke bruges i køkkenet eller i badeværelset. Det er også umuligt at vaske dem - det er bedre at bruge renseri. Og den vigtigste nuance, der forhindrede populariteten af ​​suede dækning - manglende evne til at gøre pæne sømme. Derfor er den kun egnet til små stuer. Alternativt kan du bruge lærredet som et element i det kombinerede loft.

 • Fans af high-tech og techno vil sætte pris på stræklofterne med en metallisk effekt. Helt meget specifik - metalliske reflekser giver et smukt overløb af nuancer, men belysningen skal vælges med al mulig pleje. Vi anbefaler at konsultere designere inden brug.
 • Det gennemskinnelige strakte lærred ser originalt ud og bliver helt klart belyst skaber en vis virkning af futurisme. Det er ikke egnet til indretning, men du kan altid bruge det som et indlæg eller skabe en sammensætning baseret på den.
 • Som du kan se, er variationen af ​​mulighederne ekstremt bred. Omhyggeligt tilgang til udvælgelsen under hensyntagen til egenskaberne i din stue. Med den rigtige tekstur kan du nemt skabe et fantastisk smukt værelse.

  Er valg af farve vigtigt?

  Der er kun et bestemt svar på dette spørgsmål: selvfølgelig ja!

  Farven er ikke mindre, og måske vigtigere end tekstur. Det rigtige farveskema hjælper dig med at justere et lille rum, gøre det nemmere at zoning og bidrage til skabelsen af ​​et harmonisk design.

  Antag ikke, at valget af farver til et strækloft i stuen - kun et spørgsmål om smag. Forkert valg, risikerer du at skabe et rum, hvor næsten ingen kan være bekvemt placeret.

  Almindelig fejl: Kan ikke beslutte om valg af skygge, nogle prøver at kombinere fem eller seks farver på loftet. En sådan mangfoldighed ser dårlig ud i indretningen. Derudover vil loftet trætte øjnene og lægge pres på psyken. Derfor er det bedre at begrænse til to eller tre nuancer.

  Men et lyst loft kan se anstændigt ud.

  For eksempel, hvis du sætter et indlæg af flere kontrastfarver på et pastellnutralt lærred. Fans af chokerende kan risikere og vælge en sort baggrund. Denne teknik ser spektakulær ud, men kræver passende indramning, så omhyggeligt overvej resten af ​​interiøret.

  Lette, glatte eller satinlofter ser godt ud i små stuer. Vælg en skygge for at matche vægge eller møbler, placere flere kilder til belysning... Du bliver overrasket, når du ser, hvordan dit værelse vil stige.

  Vil se godt ud og pastelfarve. Du kan prøve en gradient og få intensitet til væggene. I dette tilfælde bliver rummet visuelt bredere.

  Men med mørke toner er det bedre at være forsigtig: Selv med tilstanden af ​​blank tekstur, hvis du ikke kan vælge den rigtige belysning, vil de visuelt reducere din stue.

  I store rum er der ingen sådanne begrænsninger: Brug dristigt mørkeblå, burgunder eller sorte nuancer, hvis de selvfølgelig passer til dit interiør.

  Zonering af farver kan se interessant ud: Fremhæv placeringen af ​​sofaen eller lænestole. Her er du fri i din fantasi. Både lignende og kontrasterende farver vil se harmonisk ud. Sidstnævnte er meget mere spektakulære, men kræver en vis forsigtighed.

  Loftet og væggene, der er lavet i samme farve og lignende tekstur, ser usædvanlige ud. Men desværre fungerer denne løsning ikke for små stuer.

  Forskellige former

  En anden grund til at elske hævede lofter - evnen til at give dem enhver form. Enkelt niveau, multi-level, bølget... Alt afhænger af dig! Og selvfølgelig fra dit værelse.

  Først og fremmest skal det bemærkes, at muligheder med to eller flere niveauer ikke passer til små værelser. Ethvert strækloft tager mindst femten centimeter i højden. Jo flere "trin" der er, jo mindre højder vil forblive. Vær derfor forsigtig, hvis du ikke er sikker på, at stuen rummer sådanne forsøg.

  Loftet på et niveau kan også se spektakulært ud: på grund af indretningen, belysningen, farverne. Gipsindlæg i små stuer ser også passende ud, så følg ikke kompleksiteten af ​​strukturerne.

  En anden type, der ser godt ud i et lille rum, er klitter. De små svingninger i højden, der skaber effekten af ​​sand, bøjet af vinden, mærkeligt nok, vil tilføje volumen. Derudover ser denne relief lærred meget stilfuldt og usædvanligt ud.

  En mere radikal mulighed, havbølger, egnet til store stuer. Det ser spektakulært ud på billedet, for ikke at nævne det virkelige billede i interiøret.

  Selvfølgelig er den mest forudsigelige farveindstilling for dem alle nuancer af blå eller turkis. Du behøver dog ikke være begrænset til dem: Vis fantasi og se, hvor smukke uforudsigelige beslutninger er. Men det er bedre at ikke anvende billedudskrivning: lindringen kan fordreje den oprindelige ide.

  Multi-level design ser godt ud i store, rummelige værelser. Brug dem til zonering eller blot som et element af indretning. Forskellige buer og buer ser spektakulære ud. Hvis du ønsker det, kan du endda indse loftets kuplede form - det ser ekstraordinært og smukt ud, men loftets højde skal være passende.

  Derudover er der en usædvanlig type konstruktion af spændevævet - "loftgulv".

  For eksempel ser en niche til tv originalt ud i en søjle. Sådanne løsninger er egnede til både klassisk og moderne design.

  Men disse er generelle retningslinjer. Lad os se på, hvordan stræklofter i det indre af stuen ser på virkelige eksempler.

  Interessant loftdesign i stuen

  Vi vil ikke overveje standarddesignløsninger, du finder dem i stort antal i dette afsnit. Specielt for dig har vi valgt ægte originale og usædvanlige løsninger, der kan inspirere dig med nye ideer til design af stræklofter i stuen.

  Mulighed I. Bølgeformede indlæg

  Kombination af forskellige former for relief kan se meget originale og usædvanlige. Tilføj et par udragende glatte elementer til loftets flade struktur - dette tilføjer ikke kun plads til rummet, men ser også helt oprindeligt ud.

  Denne designmulighed ser godt ud i alle farver - både lyse og pastelle. Materialets tekstur kan også vælges efter eget valg. Men det er nødvendigt at tage højde for at i et lille rum vil denne type design simpelthen ikke se, hvilket reducerer mængden af ​​ledig plads betydeligt.

  Derudover er det nødvendigt at overveje at modtagelsen selv tiltrækker opmærksomhed. Derfor bør du ikke overbelaste loftet med indretning, og resten af ​​rummet skal gøres fastholdt og koncist.

  Mulighed II. Lysekrone niche

  Denne metode ser godt ud både i en lille og i en rummelig stue. Lige når du installerer loftet, skal du have et cirkulært eller vist hul, hvor du installerer drop-down-lysekronen.

  Modtagelse er ret simpelt, billigt og effektivt. Ser godt ud med matte og fløjllofter: enhver reflekterende overflade kan forvrænge lyset og ødelægge indtrykket.

  Vi anbefaler at du vælger lyse, rige farver og en lysekrone med subtile detaljer og pæne hængende elementer: Denne kontrast ser ganske interessant ud og virker ikke overbelastet.

  Du bør ikke købe overdrevent fancy lamper - i dette tilfælde kan de se lidt latterligt ud.

  Mulighed III. Efterligning af en vinduesåbning

  Vinduet på loftet ser altid ud til at være interessant og originalt. Det kan gøres i stuen af ​​et privat hus, men med en række begrænsninger. Meget vanskeligere er situationen i en højhuslejlighed.

  Men tror ikke, at du skal sige farvel til drømmen. Stræklofter med fotoprints hjælper dig. Bare dekorér betonindsatsen i form af en vinduesåbning, og indeni placerer du et tryk med himlen, skyerne eller endda flyvende fly. Tynde træplader, der efterligner skillevægge, vil også se godt ud.

  Interessant ide: Hvis du vil helt imponere gæsterne, kan du prøve den kombinerede mulighed. Brug det trykte lærred til at skabe en stjerneklar himmel effekt med spotlights og LED-strimler. Så på dagtimerne vil du observere skyerne og om natten de himmellegemer. Den fulde effekt af dette vindue!

  Mulighed IV. Perforerede lofter

  Modtagelse er simpel nok, men ser original. Et loft på to niveauer, i det øverste lag, hvoraf åbninger af en vilkårlig form skæres igennem eller komponenterne udgør figuren som følge heraf (for flere varianter af sådanne lofter, se denne gennemgang).

  Denne metode giver dig mulighed for at skabe et usædvanligt spil af lys og skygge, det ser friske og originale ud. Med korrekt valg af belysning passer til næsten enhver form for interiør, undtagen måske en streng klassisk.

  Prøv at skabe et perforeret billede på loftet eller tilføj let kaotiske slots.

  Et interessant trick: Brug små huller til at skabe en let burst effekt gennem loftet.

  Mulighed V. Usædvanlig udskrivning

  Tror ikke, at udskrifter er begrænset til billeder af himlen, stjerner, farver eller abstraktion. Vær ikke bange for at vise fantasi. Tilføj fervor til det klassiske interiør vil hjælpe med at udskrive med en ondskabsfuld killing, for eksempel.

  Kronen af ​​træer eller hvælvinger af høje bygninger, som om de stiger op fra væggene, ser meget smukke ud.

  Til elskere af højteknologiske pasformbilleder, der skildrer neonleget. Husk den gamle Windows screensaver af interlaced laserbånd? På loftet vil det se meget mere spektakulært ud end på skærmen. Særligt smuk dette design ser ud, når det lyser af lysdioder.

  Begræns ikke din fantasi i valget af fotoudskrivning til udformning af stræklofter - moderne teknologi hjælper dig med at indse næsten enhver ide.

  Vi håber vi har formået at vise dig, at selv et enkelt enkeltniveau lærred kan se stilfuldt og usædvanligt. Bliv inspireret af vores eksempler til at skabe et smukt og unikt interiør, der afspejler din smag.

  Loftet i stuen - 120 billeder af stilfulde design ideer til stuen

  Hvis vi sammenligner flere årtier siden og dagens tid, begyndte strømmen at være særlig opmærksom.

  I øjeblikket vedrører specielt bange for hver eneste detalje, mens det er vigtigt, at de alle svarer til den generelle ide og stil beslutning.

  Lofttyper

  Ifølge deres tekniske egenskaber er alle lofter opdelt i særlige kategorier:

  • pudsning;
  • spænding;
  • suspenderet;
  • bordede.

  Før du beslutter dig for det endelige design af loftet i stuen, bør du overveje hver enkelt af dem mere detaljeret og fremhæve ikke kun de positive og negative kvaliteter, men også metoden til deres skabelse.

  Hvad er hver af disse varians?

  Pudsning. Relativt populært sortiment, hvis fremstilling foregår ved hjælp af specielle gipsløsninger og yderligere anvendelse af kitt og maling.

  Du kan også anvende limning tapet og nogle dekorative elementer. De vigtigste fordele er enkelhed på grund af manglen på specielle materialer og værktøjer, styrke, langsigtet drift. Den største popularitet af denne type opnås ved, at der ikke er reduceret rummets højde. Oprettelsesprocessen kræver kvalitet.

  Stræk. De såkaldte plast- eller aluminiumsprofiler anvendes, som er fastgjort til bunden af ​​loftrummet. Så eksperter udfører en spænding af en klud fra vinyl eller stof. Afhængigt af teksturerne er de hængende lofter i stuen kendetegnet:

  • mat;
  • blank;
  • satin;
  • fotoudskrivning.

  Løsninger af denne art har specifikke egenskaber i form af forskellige farver og teksturer, men skabelsens tidsrammer er i gennemsnit helt identiske.

  De vigtigste fordele ved udformningen af ​​stræklofter i stuen skal omfatte nem vedligeholdelse, holdbarhed, pålidelighed og holdbarhed af funktionalitet. Udover de positive kvaliteter bør man også fremhæve de negative, nemlig følsomhed over for mulige temperaturforskelle.

  Suspenderet. Forholdsvis almindelig mulighed. Afvige ikke kun enkelhed og brugervenlighed, men også lave omkostninger. Denne type har evnen til at skjule alle de eksisterende mangler, herunder uregelmæssigheder. Afhængig af hovedbelægningen er der forskel på brug af samme type modulplader og en kontinuerlig version.

  Meget ofte udføres de i form af flere niveauer, hvilket kan ses på billedet af loftet i stuen. Blandt manglerne er det nødvendigt at udpege den obligatoriske underdrivelse af højdeniveauet.

  Bordede. Den færdige version adskiller sig ikke fra det foregående, men designfunktionerne indeholder både fordele og ulemper. I dette tilfælde falder den samlede højde af lofterne ikke, selvom der ikke er mulighed for at bygge i belysning og imødekomme al tilgængelig kommunikation.

  Duplex. Det er en fuldt funktionel og nyttig løsning. Fordelen ved to niveauer lofter i stuen er givet til gips på grund af den forholdsvis lave omkostninger og enkelhed skabelsen.

  Multilevel. Meget mere interessant end den foregående art, men også meget mere kompliceret. Det hjælper med at give rummet et bestemt volumen og opdeling i de nødvendige zoner.

  Materialer til efterbehandling

  De vigtigste materialer, der hjælper med at udføre de nødvendige efterbehandlingsarbejder, omfatter:

  • gips - et relativt gammelt materiale, der kræver yderligere reparationsarbejde;
  • gipsvæg - er et af hovedelementerne i skabelsen af ​​loftet i stuen, nemlig dets udsmykning;
  • MDF - har en række farver, ændres ikke, når de er i kontakt med væsken og som følge af fysisk påvirkning;
  • Filmen og stoffet - hjælper med at give den mest forskellige form til at strække lofter på grund af den unikke egenskab af elasticitet.

  Uanset det endelige valg af materiale, glem ikke om deres fordele og ulemper.

  Farveopløsning

  Denne metode bør gives særlig opmærksomhed, det bør være den mest kompetente tilgang til valget af den ønskede skygge. Dette skyldes de følelsesmæssige og psykologiske virkninger på personen. Når man opretter en stue, er det bedre at vælge rolige farver, der ikke adskiller sig i mætning, selv om sidstnævnte i høj grad afhænger af mængden af ​​sollys.

  Hvis indstillingen indebærer tilslutning af rummet og køkkenet, kan du købe rige farver, som ikke kun giver pladsen en bestemt personlighed, men også genopretter appetitten.

  Når man kombinerer en stue med et soveværelse, anbefales det at foretrække mere dæmpede sorter af farveopløsninger. De hjælper med at skabe en beroligende effekt.

  Loft dekoration muligheder

  Ud over de vigtigste måder at skabe et usædvanligt indvendigt loft i stuen er der også flere måder at dekorere på:

  • stucco - fantastisk til gotiske og klassiske stilarter;
  • maleri - giver loftet usædvanlige og individualitet;
  • klistermærker - er relativt sjældent, men i sidste ende er en temmelig smuk indstilling;

  Du kan også tilføje brugen af ​​bjælker til yderligere metoder, da det er denne mulighed, der giver dig mulighed for at skabe en atmosfære af en vis antikvitet og se godt ud i et moderne interiør.

  Variationer af usædvanlige lofter i stuen - 91 fotokoncepter hvordan man pynter hvert værelse

  Stuen er det semantiske centrum af hver lejlighed.

  I designet af dette rum ønsker jeg at legemliggøre de bedste og mest avancerede ideer. Det er trods alt, at vi modtager gæster og bruger størstedelen af ​​deres hjemmeunderholdning.

  Mange mennesker ønsker at lave de oprindelige lofter i stuen.

  Den hvidkalkede eller farvede finish er boret og provokerer kedsomhed. For nye ideer skal du omhyggeligt undersøge nyhederne på byggemarkedet.

  Det er bedre at gøre loftets udsmykning harmonisk med det generelle interiør, men i dag er der en hel del muligheder for udsmykningen.

  klassisk

  Det traditionelle loft til klassisk interiør er skabt af gips. Polyuretan eller gipsplejebrug giver en klassisk stil og kombineres med store krystalkroner.

  Langs loftets omkreds kan du sætte en spotbelysning som et ekstra lysforhold.

  Lamper kan hentes med perler af perler under krystal.

  Fler niveau loft

  For dem, der beslutter at lave loftet et specielt designelement, vil et loftplan på flere plan gøre det.

  Sådanne lofter har så stor variation i geometriske og farveopløsninger, at lofter af denne type bliver mesterværker af arkitektonisk tænkning.

  Lim loft

  Den mest økonomiske designmulighed loft - lim. Fliser af forskellige teksturer er knyttet til limmen. De er nemme at rengøre, når de bruges. Og ved hjælp af forskellige kombinationer af fliser kan der være meget interessante loftsløsninger.

  Lofter kan efterligne træ, mat eller perlemor. Ser stor og lamineret udgave.

  Strekak

  Nu er det en af ​​de mest populære finish. De tiltrækker købere med mulighed for at skabe en perfekt flad overflade. Teksturerne af sådanne lofter er også meget forskellige.

  Matt og halvglans versioner med glans er ledere i udvælgelsen af ​​konventionelle stræklofter. Men dekorativt marmoreret eller efterligning af metal, ruskind, bruges i vid udstrækning af designere til stilfulde stueinteriør.

  Hvert lærredstryk, enhver tekstur, kan vælges i enhver farve, hvilket gør det muligt at implementere designideer lige ubegrænset.

  Stretch Glossy Loft har en reflektionseffekt. På grund af dette øges rummets rum og dets højde markant. Selv i små og mørke stuer vil et sådant loft lægge vægt på ejerens elegance og fremragende smag.

  Matte lærred stræklofter er valgt til klassisk interiør. Dette er den mest overkommelige valgmulighed for alle teksturer.

  Du kan vælge den rigtige farve til det overordnede design af stuen.

  Belysningen af ​​strækloftet kan være lige så varieret som dets farve. Du kan installere mange blinkende lys i form af stjerner og få din egen stjerneklar himmel.

  Du kan kombinere flere belysningsmuligheder, som hver især svarer til forskellige stemninger - fra en fest til en hyggelig aften.

  Strækloftet kan indeholde fotografier og tegninger. Billeder på loftet opnås ved fotoudskrivning.

  Ofte anbefaler designere at kombinere forskellige typer lofter. For eksempel ser sådanne løsninger som et falsk loft med en indsats fra et strækloft med fotoprint godt ud.

  Stræklofter er hurtigt monteret, kræver ikke yderligere forberedelse før installation og rengøring efter den. Materialet har høje økologiske rengøringsegenskaber og er absolut brandsikkert.

  Behøver ikke særlig pleje, men du skal være forsigtig, når du bruger i børns værelser. Skæreobjekter på loftet er bedre at ikke kaste.

  Nedhængt loft

  En god efterbehandling mulighed - loftet er multi-level, suspenderet. Det ser luksuriøst ud i alle indretninger, på trods af at det kan "spise" lidt højden af ​​rummet.

  Multi-level-hængende loftdesign giver mange muligheder for belysning. Ved hjælp af retningslys og LED-strimler kan du oprette et specielt loft, der vil ryste gæsterne med originalen.

  Ejerne vil altid føle sig selv ejere af dette designer loft.

  Du kan også dekorere et sådant loft med eksklusive design.

  Loftsfarve

  Farvepaletten af ​​lofter afhænger helt af fantasien hos ejerne af lokalerne. Det er vigtigt at vælge ikke blot design af loftet til stuen, men også dets farve. Både farve og design skal kombineres.

  Hvis stuen væggene er dekoreret i hvid, så i loftet er det bedre at bruge lysegrønne farver. Det vil se frisk og elegant ud. Grønt selv er nu på mode. Særligt populær er skyggen af ​​pistacien.

  Lofter fra ukonventionelle materialer

  mursten

  Ikke-standardopløsning af loftet til mursten (eller mursten) er egnet til landehuse eller lejligheder med et stort areal.

  metal

  Et unikt designerloft med en finish af stål eller bronze kan implementeres i kombination med andre løsninger.

  Også ofte skabe originale lofter lavet af kobber, er brug af messing muligt.

  klud

  Normalt ledsager interiøret af stuer i orientalsk stil. Det går godt med træ eller hudindretning.

  Tid kedeligt, monotont, hvide lofter er gået. Nu kan vi oprette vores eget loftrum, med alle vores planer og ideer. Fra en stjernegalakse til et kamillefelt!