Lejlighed design med højt til loftet

Udsmykning af et interiør med højt til loftet kræver en designer med en hel del kreativitet. At give et sådant værelse en individualitet og et stilfuldt udseende er slet ikke enklere end et rum med sædvanlige dimensioner. Og alligevel er du nødt til at henvende dig til arrangementet med dit hjemhård med glæde og positiv holdning, så vil interiøret helt sikkert være originalt og unikt.


Hyggeligt og komfortabelt interiør stue med højt til loftet

I denne artikel vil vi forsøge at give interessante, virkelig gennemførlige ideer, der vil hjælpe dig med at fremhæve de høje lofter i lejligheden. Gennemse disse enkle løsninger og lad din fantasi hvile.

Løsning en - reglen om tre

Ligesom i kunst eller fotografering fungerer "Regel af tre sektioner" godt i et værelse med højt til loftet (for mere information om triptisk malerier i indretningen, klik venligst her).


Overhold reglen om tre i et værelse med højt til loftet.

Sådan gør du det. Prøv at forestille dig dit værelse, startende fra loftet, som om opdelt i tre niveauer af forskelligt design. Du kan tegne den første, for eksempel med paneler, brug malerierne til den anden, og lad den tredje være som den er. Møbelarmaturer er placeret på niveauet for den tredje lavere sektor.


På trods af de høje lofter ser dette værelse hyggeligt ud.

Hovedidéen er at skabe fokuspunkter, der tiltrækker opmærksomhed, og at give rummet med højt til loftet mere komfort.

Den anden ide - vælg de rigtige lys

Hvis du ikke ønsker at bruge en masse penge på at omdanne det indre af din lejlighed med højt til loftet, skal du være opmærksom på belysningsenhederne, som vil give rummet den rette lyd. Giv valget af en passende lysekrone vil have stor opmærksomhed, men resultatet vil være din indsats værd.


I et værelse med højt til loftet er det bedre at vælge lysekroner på lange stænger.

På trods af det faktum, at små loftspletter i dag er meget populære, så prøv at eksperimentere med lysekroner.


Sådanne originale lamper vil dekorere et værelse med højt loft.

Lamper kan også bruges til zoneinddeling i et rum. For eksempel viser billedet, hvordan man bruger tre enkle lamper og en gipspladestruktur i loftet, kan du adskille spisepladsen i en studie lejlighed.


Lamper som en måde at zoning rum

Rammer, malerier, grafik - en anden løsning til lejligheder med højt til loftet

Designere hævder, at i et rum hvor lofterne overstiger 3,5 meter, bør kunstgenstande ikke blot være et ekstra element i indretningen. Deres tilstedeværelse er et must! Hvorfor?


Kunstskabelser - et must-have element med højt til loftet

Malerier bringer liv, elegance og adel ind i rummet. Selvfølgelig betyder det ikke, at du skal lave et kunstgalleri fra værelset. Det kræver også en ædru og tankevækkende tilgang.


Forskellige måder at optimere høj plads i køkkenet

Endnu bedre, hæng grafikken som du kan lide dem og nyd den store effekt af at transformere plads med kunst.

Fjerde Tip - fremhæve væggene

Farve er en fantastisk måde at aflede opmærksomheden fra loftets højde og give plads til drama.


I dette soveværelse, en meget velegnet måde at fremhæve sengepladsen og visuelt reducere loftets højde

I stedet for at male, kan du ty til andre måder at fokusere på en af ​​væggene, for eksempel for at afslutte det:


En måde at fokusere på væggen

Således loftet og andre, ikke tildelt, vægge vil forene indendørs i separat niveau, vil balancere og vil balancere plads.


Den blå malede mur er den rette accent i dette interiør.

Gardiner som en måde at optimere højt til loftet

Gardiner, ligesom ingen andre indvendige detaljer, kan give en hyggelig, hjemlig atmosfære til et værelse. Det er netop det, der ikke har plads i det store rum.

Du kan forsøge at arrangere vinduet med gardiner på gulvet eller vælge de der dækker åbningen med to tredjedele (selv om denne mulighed er mindre anbefalet).


Kombinationen af ​​farver i gardiner og sengens væg i soveværelset

Vælg gardinens farve afhængigt af hvilken effekt du vil opnå:

 • hvide - vil give lys og lyshed;
 • rød - vil bringe energi og vitalitet;
 • mørke nuancer - tilføj drama og intrig til interiøret;
 • sort materiale - kan også være en god idé, sådanne gardiner kan "klemme" rummet og gøre det mere behageligt.

Sørg for, at gardinens farve kombineres med andre tekstilindretninger, så rummet har et komplet og attraktivt udseende.

Udsatte træbjælker - en løsning til værelser med højt til loftet

En sådan teknik som udekorerede træloftbjælker bliver mere og mere populær i udformningen af ​​forskellige interiører.

I rum med højt til loftet giver denne løsning mulighed for at reducere rummet, gøre atmosfæren mere behagelig og venlig.


Træbjælker på loftet i den overordnede stil af det indvendige rustikke

Anvendelsen af ​​falske bjælker, som f.eks. Er bygget ved hjælp af gipsvæg, er også velkomment, selvom i mindre grad end nutiden, brutalt, groft og upoleret træ. Resten af ​​interiøret er designet i stilarter, der ligner rustikke, så modtagelsen med bjælkelofter er ideel til sommerhuse og landhuse.

Takets struktur, som en måde at visuelt reducere højden af ​​rummet

Ligesom vi anbefalede at fokusere på væggene, kan du gøre det samme med lofterne.


Betoningen på loftet - det færdige indvendige i lejligheden

Fremhæv loftet kan være farve eller speciel tekstur:

 • træ - derudover vil give hele værelset varme og komfort;
 • spænding lærred;
 • gipsplader og andre populære tricks, der kan ses i denne artikel.


Indretning af en rummelig lejlighed med store vinduer og højt til loftet.

Et rigtigt eksempel på arrangementet af en lejlighed med højt til loftet i videoen:

Hvilke ting skal undgås

Når det er muligt, anbefaler vi i et værelse med højt til loftet, at designere afstår fra:

 1. Cluttering rummet med små dele og tilbehør.
 2. For lav eller høj placering af billeder.
 3. Fremhævende gulvet.
 4. Tynde taggrunde.
 5. Skørt til at matche loftet.


Selv i et smalt badeværelse med højt til loftet kan en væg understreges.

Udnyt vores råd, og udformningen af ​​din lejlighed vil blive vellykket!


Et af designmulighederne for værelser med højt til loftet

Lejlighed design med højt til loftet +50 foto interiør eksempler

Østlig visdom siger: "En persons højde måles ikke fra jorden til hovedet, men fra hovedet til himlen." Stort luftrum inde i lejligheden er en vigtig faktor, der sikrer individets mentale sundhed. At vænne sig til det faktum, at Khrusjtsjov-loftet bogstaveligt talt presser på skuldrene er meget vanskeligt. Derfor er niveauet af den øverste overlapning et af de vigtigste kriterier i udvælgelsen af ​​nye boliger. I færd med at reparere den oprindelige fordel skal anvendes korrekt. Grundigt overvejende design af lejligheden med højt til loftet i projektets første fase, vil de sidste ejere modtage et harmonisk indrettet værelse, hvor det vil være behageligt at være.

Signifikant højde: Drej funktionen til et stort plus

Udstyr en lejlighed med højt til loftet, er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på vandret og lodret retning, men også til mængden går op. En interessant designbeslutning i huse af præ-revolutionær konstruktion kan være opdelingen af ​​hele rummet i 2 tier. Denne teknik er relevant for små studier med en lofthøjde på 4,5 meter og derover. Efter at have givet stuen en forreste del med et stort frontvindue, er bagsiden designet i to niveauer. På den første plads er der placeret en køkken-spisestue og et badeværelse med lille længde, et soveområde er hævet over. Indgangen er indhegnet med et rækværk, der forbinder det med underetagen med en trappe.

Rummet fra trapperne til gulvet bruges som et klædeskab med glidende sektioner eller åben, der er udstyret med et sted til læsning under det eller et minikontor. Vertikalt afgrænsning af rummets rum er det muligt at øge levestuen betydeligt, for at skabe fuldt udviklede ikke-skærende zoner til aktiv livsstil og stille hvile. Særligt interessante sådanne projekter ser i en moderne stil med elementer af loft eller minimalisme. Brugen af ​​glas til trapperne og indkapslingen af ​​trappen gør den solide konstruktion næsten usynlig, og det store luftrum gør det muligt at bruge store kunstgenstande, når de udsmykker lejligheden.

Juster proportionerne: de mest succesrige løsninger

Blandt de mange dekoratorteknikker, der synligt harmonerer rummet med stor højde, kan vi fremhæve fire muligheder:

 1. Brug af friser, når du udsmykker vægge med fliser eller tapet;
 2. Et udvalg af ledsagende tapet til klistring af toppen og bunden af ​​væggen, brugen af ​​tapetgrænse;
 3. Maler loftet i en mørk farve, der ekko gulvet, udvælgelsen af ​​lys surround indretning (roset til lysekroner, brede striber af loftet relief);
 4. Stansning af det øverste kvartal af væggene med figurstøbning, fylder toppen af ​​væggen og loftet med en farve.

I en 1-værelses lejlighed, hvor højden er meget højere end standardværdien, er det logisk at besætte det øvre boligområde uden opbevaringsplads. Det vigtigste er i dette tilfælde at give et bekvemt løftesystem, der giver adgang til rummene. I et toværelse til et eksisterende separat soveværelse kan oprettelsen af ​​en "stjerneklar himmel" på loftoverfladen ved hjælp af farvning, arbejde med en særlig projektor eller installation af de mindste lysdioder være en spændende løsning. Højden på det lille køkken i landets stil hjælper med til at justere monteringen af ​​loftet på en hård træhylde, hvor tredimensionale dekorative genstande placeres: keramiske krukker, tallerkener, massive keramiske krus. Kroge er fastgjort til hylderets nederste side: kobberpander, antikke køkkenredskaber og malede plader hænges der.

Stil kombineret med enkelhed skaber skønhed

Når man udsmykker høj plads, anbefaler designerne at overholde reglen af ​​en trekant, hvis hjørner er udtrykene "stil", "skønhed", "enkelhed". De mest succesfulde designprojekter kombinerer nødvendigvis alle tre begreber. Prøv at fjerne en af ​​dem - det indre af huset vil alvorligt lide:

 1. Nøjagtigt at opretholde stilen, fylder rummet med æstetisk attraktive elementer af indretning, men ikke i stand til at klare efterspørgslen efter enkelhed, du vil få et hus overbelastet med småblade, der klart har en følelse af forvirring;
 2. Efter at have taget sig af skønheden i møblerne og enkelheden i designarbejdet, men efter at have savnet stilfølelsen, kan du komme til et stilistisk kaos, der vil ødelægge hele indtryk af den nye renovering;
 3. Begrænser dig kun med enkelhed og overensstemmelse med stilen, men glemmer behovet for at fylde hjemmet med smukke ting, du vil ikke føle harmonien, spise på selve ideen om interiøret.

Reducer lysets højde: Fremstil flere muligheder

Lys er et vigtigt designværktøj, især vigtigt er dets rolle, når det bliver nødvendigt at udjævne rummets mangler. Visuelt "sænkning" for højt et loft hjælper:

 • Arrangementet af loftlamperne på målerbøjlerne i træk, hvis rummet er lille (køkken, hall);
 • Udsmykning af firkantede værelser af stor størrelse med volumen lysekroner (moderne og klassiske versioner af produkter er mulige);
 • Placering i korridorerne skinner bade lidt højere end niveauet af det menneskelige hoved;
 • Udvælgelse af armaturmodeller med nedadrettede loftlamper;
 • Installation over lampens køkkenbord med justerbar fjederhøjde for at skabe en hyggelig atmosfære til aftenmåltid.

Storstilet multilampekroner af interessant design kan visuelt afskære unødvendig højde, hvilket gør rummet mere proportional.

Kunstværker som elementer af dekoration.

Højt loft giver dig mulighed for at dekorere ethvert værelse dimensionelle dimensionelle kunstværker. Disse kan være individuelle lærreder, modulære malerier, fotografier i tæt "tæppe" hængende, plakater, moderne installationer, bas-reliefs, paneler, fresker og elementer af graffiti.

De vigtigste regler for at placere kunstgenstande på væggene:

 1. Brug, når du hænger vandret retning som hovedaksen;
 2. Accentuering af en væg;
 3. Valget af firkantede rammer eller vandret rektangulært format.

Toggle viewer interesse: fokus på væggen

Konstruktiv sænkning af loftniveauet kan gøre et uplanlagt hul i reparationsbudgettet. Der er dog mulighed for visuel "bedrag". At trække opmærksomheden fra rummets overdrevne højde kan accentvægge. Afhængigt af husejernes præferencer er den udarbejdet:

 • tapet i modsætning til den grundlæggende tone i finishen;
 • tapet, gentagelse af grundtonen, men forskellige i ornamentation (brugte versioner med stort mønster);
 • volumetriske planinstallationer;
 • efterbehandling materialer med en udtalt tekstur;
 • lys dekorative paneler;
 • spejlimitation af vinduesåbninger.

Den lyse dekorativitet af en af ​​væggene er i stand til at holde det menneskelige øje for at vække interessen for seeren. Andre overflader forbliver ude af fokus, se neutrale, fejl i rummets proportioner er glattet, gjort usynlige.

Vi laver vinduet: brug gardinerne i designligningen

Traditionelle tykke gardiner, der ligger på siderne af vinduerne, øger visuelt yderligere højden af ​​rummet. Balancering af rummets proportioner er mulig ved hjælp af dekoration af tricks:

 • Placer gardinstænger til gardiner direkte over vinduesåbningen eller indeni det;
 • Tilbyde foldede gardiner, der kun dækker vinduets øvre del
 • At dekorere den nederste halvdel af rammen med gardiner på skinnen "a la peyzan";
 • Brug roman persienner;
 • Luk vinduerne med træ skodder til åbningens størrelse;
 • Installer interne gitterskodder op til halvdelen af ​​vinduets højde;
 • Forlad stoffet design, forlader vinduesrammerne åbne.

Hver af disse muligheder vil kun være hensigtsmæssigt i rummet af en bestemt stil. Skodderne passer til interiøret i engelsk og fransk farver, persienner og åbne vinduer vil understrege det moderne design af hjemmet, gardiner med gardiner vil hylde klassikerne.

Loftsbjælker - en god måde at justere højden på

En af de dekorationsteknikker, der sænker det overordnede niveau af rummets højde, er brugen af ​​åbne bjælker. De trækonstruktioner, der er lavet i væggene, malet med mørke farvestoffer, ligger langt under hovedloftet. På den lyse baggrund skaber bjælkerne et tredimensionelt ornament, der fylder den øverste del af rummet. Lineære diagonale varianter anvendes såvel som skærende i en ret vinkel. I private huse i chaletstilen kan hele krakkede logs virke som bjælker, og landstænger vil understøtte trekanter.

Hvis bjælkerne ikke er konstruktive, men kun dekorative elementer, så er det for at lette belastningen på gulvet fastgjort af polyuretanprodukter tæt på loftet, der efterligner formen af ​​træbjælker, men hult indeni. Deres overflade gentager tekstur af træ, kan males i forskellige farver, tæt på de naturlige toner af træ.

Brugen af ​​lette pseudobjælmer giver dig mulighed for at optimere installationen af ​​elektriske kabler til loftbelysning - ledningerne lægges inde i formene, hvor konklusionerne let kan bores.

Tekstureret loft - vi reducerer højden visuelt og konstruktivt

Enhver tekstur gør en glat kedelig overflade interessant, tilføjer lydstyrken til det, forbedrer afspilningen af ​​lys og skygge. I tilfælde af den øverste overlapning af rummet kan teksturet gives til det med både strukturelle elementer og kunstneriske teknikker.

Stue med højt loft - når der er ekstra plads over dit hoved + 96 billeder

Designet af lejligheden med højt til loftet kræver en betydelig kreativitet af dekoratøren.

Det er meget sværere at tilføje et strejf af individualitet og stil til et sådant værelse end en lejlighed med standardstørrelser.

Har et ønske og en positiv holdning, kan du gøre interiøret unikt og uendeligt.

Dekoration af stuen lofter

Når det var nok, var det bare at hvidtætte loftet eller indsætte det med tapet. Men i dag nærmer de sig sådanne baggrunde med stor kreativitet.

Vi vil forsøge at bekendtgøre de ideer, der gør det muligt for dig at lykkes med at fremhæve elegancen af ​​loftets højde.

Idé nr. 1: Regel af tre

"Reglen om tre sektioner", der bruges til maleri eller fotografering, er ideel til dit interiør. Visuel opdeling af et rum i identiske fragmenter balancerer vi succesfuldt sine dimensioner.

Hvordan kan dette gøres?

Forestil dig rummet i tre forskellige designniveauer.

For eksempel vil vi dekorere første niveau med billeder, designe den anden med paneler, og den tredje - den nederste, så lad det være på den måde, efter at have lagt møbler i den.

Ideen bag ideen er at skabe punkter, hvor opmærksomheden vil fokusere - dette vil give mere komfort til lofterne.

Idé nr. 2: "Valget af lamper"

Hvis det er svært for dig at allokere mere end mængden til omdannelsen af ​​en lejlighed med højt til loftet, så er denne løsning for dig.

Lamperne vil tilføje nogle nødvendige noter til dit design. At vælge den rigtige lysekrone vil tage lang tid, men det er værd at være opmærksom på.

For værelser med højt til loftet er lysekroner med lange stænger mest egnede.

Og selvom de ikke er så populære i dag, anbefaler vi at eksperimentere. De vil give et elegant og elegant udseende til både soveværelset og stuen.

Idé nr. 3: "Billeder, rammer, grafik"

Ifølge designerne, hvis lofterne er højere end tre meter, bør kunstelementerne være en integreret del af naturen.

Hvorfor? De vil fylde din lejlighed med liv, adel, elegance.

Men at overdrive med deres nummer er ikke det værd. Her har vi brug for en særlig tilgang.

Hængning af malerierne i øjenhøjde - du kan visuelt slippe af med overskydende lofthøjde. Og læg grafikken som du vil, og vær tilfreds med forvandlingen af ​​rummet ved hjælp af kunst.

Idé nr. 4: "Accenting Walls"

Farve - en af ​​de bedste metoder til at omdirigere opmærksomheden til andenplanen og give rummet et pænt udseende.

Efter at have malet, for eksempel i en mørk baggrund, reducerer du ikke kun loftet visuelt, men giver originalitet.

At fokusere på væggene kan være og ved hjælp af mursten, malet med farverig tapet, træpaneler.

Som et resultat bliver pladsen endnu mere afbalanceret og mere afbalanceret.

Ide nr. 5: "Optimering af lofter med gardiner"

Et værelse med højt til loftet mangler komfort og en hjemlig atmosfære. For at løse problemet kan du afhente de rigtige gardiner.

Det anbefales at arrangere lokaliteterne i en sådan plan med gardiner til gulvet.

Og farve - afhængigt af det ønskede resultat: hvid for at tilføje lys til atmosfæren, rød - kraft, mørk - lidt drama og intriger, sort - visuelt komprimere rummet og give endnu mere komfort.

Men glem ikke om kombinationen af ​​farvegardiner med andre elementer i interiøret.

Idé nr. 6: "Exposed Wooden Beams"

Ikke så længe siden er denne detaljer i indretningen stadig mere og mere populær. For værelser med højt til loftet vil denne mulighed øge komforten og reducere pladsen.

Rødt og rustikt træ er meget velkomne i det moderne interiør. Det er fantastisk til landehuse eller hytter.

Ide nr. 7: "Lofttekstur - en metode til visuelt at reducere højden af ​​et rum"

Det er muligt at fokusere opmærksomheden ikke kun på væggene, men også på lofterne. Du kan ikke kun vælge farven, men også vælge forskellige versioner af tekstur.

For eksempel: træ, gipsvæg eller stretch stof.

Hvad anbefales ikke at bruge til lejligheder med højt til loftet?

Slap af med at fylde rummet med små detaljer, brug ikke tynde cornices, undgå ukorrekt placering af billeder, bare fokus ikke på marken eller gør baseboardet i sin tone.

Overholdelse af vores råd, du kan give lidt komfort til dit interiør.

Design af en klassisk lejlighed med højt til loftet i Wien

Destilat designere skabte et fantastisk indretningsprojekt for en privat lejlighed kaldet Apartment HM. Arbejdet med designen af ​​disse luksuslejligheder, der ligger i den østrigske hovedstad, blev afsluttet i 2014.

Specialisterne fra Destilat påtog sig genopbygningen af ​​en lejlighed med et samlet areal på 130 kvadratmeter, som ligger på første sal i et af de gamle huse på Mariahilshtrasse Street. Dette er en klassisk bygning bygget i begyndelsen af ​​det 19. og 20. århundrede.

Projektkunderne har med vilje erhvervet en lejlighed, der bevarede sit oprindelige udseende og ikke blev desinficeret af mislykkede interventioner af selvlærte designere.

Nu er udformningen af ​​denne storslåede lejlighed, hvor hvert element trækker vejret, fuldt ud tilpasset moderne krav og trends i design. Køkkenet blev kombineret med en rummelig opholdsstue for at skabe plads til et børnelokale på værelset med udsigt over gården af ​​huset.

Designerne formåede at omdanne det lille badeværelse til et andet børns værelse med en niche til en kaj.

Den tidligere entré, der er forbundet med omklædningsrummet, er blevet et rummeligt badeværelse med sauna. Væggen, der adskilt dette rum fra det, der blev skabt af designerne af den nye gang, blev fjernet og erstattet med et gardin, som om ønsket kan trækkes.

Væggene og gulvet i badeværelset samt den høje piedestal til vasken blev poleret, hvorefter der blev påført en speciel keramisk belægning af lyssignal på dem, hvilket hjalp designerne til at skabe følelsen af ​​en enkelt og monolitisk sømløs konstruktion inde i rummet.

Ægteskabsværelset blev udvidet og ændret væsentligt i overensstemmelse med moderne krav: Et lille toiletrum støder op ad det, adskilt fra soveværelset af soveværelset med gardiner fra loft til gulv.

Designere restaurerede keramiske fliser med lyse blå og hvide mønstre på gulvet i børnenes værelse og dels i soveværelset, hvilket bidrog til at bringe lyse accenter til disse rums indretning og skabe en kontrastvirkning med det overordnede koncept for dekoration, da mere rolige nuancer hersker i lejlighedens indretning.

Hvad angår møblerne, blev en del oprettet efter klientens individuelle skitser, en del blev designet af Destilat-designere, og nogle elementer blev udvalgt fra selskabets kataloger.

For eksempel vil Destilat's massive 4tothefloor massivt træbord af massivt træ nu tjene Apartment HMs ejere som spisebord, mens det analoge Camouflage-headset med fibercementbelægning (også skabt af Destilat) har taget sit retmæssige sted i et åbent rum, der kombinerer køkken og stue.

I stuen og soveværelset - unikke lamper nuancer af 3D. Lysekroner med tule lampeskærme i børnenes værelse og over spisebordet i køkkenet blev skabt i henhold til skitserne fra klientens kone.

Værelser med højt til loftet: 7 tips, 35 ideer

Kun få af os kan prale af højhus boliger. Men de, der er heldige, forvirrede: hvordan man understreger denne værdighed, hvad skal man gøre med hele rummet? Der kræves en masse kreativitet her, men bekymre dig ikke: vi vil dele med dig hints og tips, der hjælper dig med at udstyre værelser med højt til loftet og undgå almindelige fejl.

1. Husk "Treets Regel"

Anvend balancebalancen, som ofte bruges i kunst: visuelt opdele væggen i tre lige dele - du får tre niveauer. Den første kan dekoreres med f.eks. Træforing eller "under stenen"; den anden til brug for udsmykning af vægge med malerier og fotografier; og lad den tredje være fri. Selvfølgelig er dette kun en af ​​mange muligheder for indretningen af ​​de tre niveauer - fantasere! Men bemærk at møblerne skal være inden for de to første niveauer - kun på denne måde kan du beholde den såkaldte "højt loft følelse".

Hvordan kan og hvordan du ikke kan arrangere interiøret med et højt loft

Rummets indtryk skabes, når du først besøger det, og afhænger stort set af, hvordan vi bruger rummet. Ejere af lejligheder eller huse med højt til loftet er de rigtige heldige, for at skabe atmosfæren i sådanne lokaler er en rigtig fornøjelse. Presentable massive møbler og diverse apparater; Et stort mønster af tapet og et lyst tæppe vil kun understrege de indlysende fordele ved højt til loftet, og den rigtige belysning vil indstille den ønskede tone.

Og alligevel skal du advares: Med den forkerte indfaldsvinkel til udsmykning kan du få den uønskede effekt af en "godt" selv i et tilsyneladende ret sikkert værelse. Denne tanke fik anledning til at skrive denne artikel, så du kan bruge hver kvadratmeter så effektivt som muligt.

Hvordan man ikke laver et værelse med højt til loftet

Illustrationen ovenfor giver os en klar ide om, hvordan et rummeligt område bliver en kedelig afspejling af hverdagen. Men mulighederne for at diversificere designet er så store, at det ville være irriterende at ikke drage fordel af det.

Lad os begynde at studere:

 • Fejl nummer 1: Tynd cornice fra loftet

Hvis du ikke bor i troneværelset, skal du genoverveje din tro på de lange gardiner, da dette blæser overdreven pomp. Desuden trækker de visuelt yderligere rummet.

Tilhængere af stereotyper, at det endelige tryk på den øverste del af væggene skal være en hvid grænse, siger vi en afgørende "nej", hvis det kommer til høje leveområder. Da vi taler om balancen mellem de øvre og nedre dele, så kan du sikkert tænke på en sokkel en tone eller to mørkere end vægternes hovedskygge.

I dette tilfælde er det ikke en virkelig stor udeladelse at ikke benytte lejligheden til at arbejde med "indholdet". Forlad lilla rammer og skrøbelige figurer til små værelser - alt dette er upassende i rummelige værelser med højt til loftet.

Der bør være harmoni i alt, men kun opmærksom på bunden af ​​rummet og glemme alt andet, vi ødelægger øjeblikkeligt alle de grundlæggende principper.

Hvordan man laver et værelse med lave lofter


Nu har du mulighed for at se på samme situation fra en anden vinkel. I denne illustration ser vi eksplicit omdannelser af samme rum.

 • Modtagelse nummer 1: Slipp gardinet

Det handler om hvor dramatisk opfattelsen af ​​interiøret ændres, når en af ​​nøgle detaljerne forbedres. I dette tilfælde har man kunnet sænke gardinens niveau med kun 10-20 cm, spørgsmålet om balancen mellem top og bund er løst.

 • Modtagelse nummer 2: Massiv sokkel, stucco

Klassisk i bedste fald, succesfuldt slået kurve på loftet i form af et bredt gips ornament, sænket på to palmer ned.

 • Modtagelse nummer 3: Skulpturelt lys

Varme og komfort er godt slået lys. Hæng den stilfulde lysekrone af dine drømme fra loftet, hæng udsøgte væglamper, der svarer til det på væggene, og læg bordlamperne på piedestalerne ved stole og sofaer. Du kan nemt oprette den rigtige atmosfære.

Ofte er rummelige vægge i store rum efterladt uovervåget, begrænset til et par paneler eller et ensomt billede. Og du kan gøre alt meget mere interessant efter at have arbejdet i en time eller to for at skabe kompositioner i denne zone. Hæng store malerier i tykke rammer, efter symmetriloven, "læg ud" på væggen en geometrisk figur af små fotografier.

Eksempler på dekorative løsninger til værelser med højt til loftet

1
Fragment 1. Illustration af hvordan en visuel fornemmelse af det volumetriske rum skabes ved hjælp af lys.

Fragment 2. Kompositopløsning, hvorved belastningen fordeles både på den nederste del af rummet og på væggene.

Fragment 3. Nedadrettet lys reducerer visuelt højden af ​​lofterne.


Fragment 4. Denne indretningsopsætning lindrer stressen i tunge møbler. Væglister bruges ofte i klassiske interiører, derfor vil kendetegnende for denne stil lide en sådan simpel løsning.

Fragment 5. Høje lofter er gode for deres evne til at rumme store vandrette og lodrette elementer af indretningen på væggene.

Fragment 6. Højden af ​​væggene giver dig mulighed for at bruge forskellige konfigurationer af malerier, spejle, fotografier og dyre ting til dit hjerte.

Lejligheder med højt til loftet

indhold

Højt loft design

Lysekroner til højt til loftet

Lys til højt til loftet

Anden sal i et værelse med højt til loftet

Lejlighed renovering med højt til loftet

Hvordan visuelt lave loftet højere

Badekar med højt til loftet

Husprojekt med højt til loftet

Køkken design under højt til loftet

Maleri højt til loftet

Hvorfor i gamle huse højt til loftet

Højt loft design

Høje lejligheder er ikke kun ledig plads, men også mulighed for at realisere de mest utrolige designprojekter.

Værelsesdesign ideer:

 • fastsættelse af loftet bjælker og yderligere design af lejligheden i stil med loft, land, forskellige variationer på chalet temaet;
 • massive lysekroner med lange hængninger - evnen til at skabe et luksuriøst interiør i klassisk stil;
 • massiv stucco på loftet eller på toppen af ​​væggene.

Mange designere anbefaler at overholde reglen for tredjedele i det indre af værelser med højt til loftet. Til dette skal du betinget opdele væggene i 3 lige dele vandret. Møbler og genstande er placeret i bunden, som hele tiden bruges i hverdagen. I midten er malerier, fotografier og andre dekorative genstande. Den tredje del er bedst efterladt tom. Dette vil give designens fuldstændighed og vil ikke overbelaste opfattelsen.

Du ved ikke, hvordan du bruger det ledige rum i lejligheden, henvis til professionelle designere.

Lysekroner til højt til loftet

Da lyskilden vil være høj, skal den være kraftig nok til at give det ønskede belysningsniveau. Tilstedeværelsen af ​​ledig plads tillader brug af store belysningsstrukturer. Plade lysekroner bør vælges i stil med rummet.

Til høje værelser anvendes lysekroner med lang bøjle. Massive lysekroner med et stort antal lyspærer og dekorative elementer fordeler lys godt. De vil ikke blot belyse godt, men også fylde rummet øverst i rummet.

De mest massive design er passende i stuen. I soveværelset er der ikke behov for lysbelysning, som i spisepladsen. For at fremhæve arbejdsområdet i køkkenet kan du bruge spotlights. I et træhus til store rum kan du bruge store kaskadekroner. De vil tilføje zest til enhver stue og skabe en særlig magisk atmosfære af hjem komfort.

Lys til højt til loftet

LED-lamper bruges til zoneinddeling. Som separate emner er de ikke installeret. Spotlights bruges som en del af ophængte loftsdesign. I dette tilfælde er de fastgjort direkte til overfladen af ​​den ophængte struktur. Der er også suspenderede modeller. De fastgøres ved hjælp af specielle stiliserede kæder.

Valget til fordel for LED-modeller er forklaret af driftens varighed, en god indikator for energibesparelse, minimalt lystab. Moderne teknologier giver mulighed for at opbygge en mikrocontroller i belysningssystemet og styre lyset fjernt.

Anden sal i et værelse med højt til loftet

I lejligheden, hvis højden tillader det, kan du lave det andet niveau. På anden sal, skal du som regel lægge sengen, skabe et arbejdsområde eller et rekreativt område. Det andet niveau kan gøres ikke over hele lejligheden, men kun i separate værelser. Niveau 2 er evnen til at maksimere fordelene ved høje vægge.

Har besluttet på denne måde at omplanlægge lejligheden, være opmærksom på nogle få punkter:

 1. At klatre til anden sal, du har brug for en stige. Og dette er en del af området på nederste etage.
 2. Det er vigtigt at undgå tunge møbler på anden sal.
 3. Udformningen af ​​anden sal skal udformes i samme stil som den første. Det er bedre at give præference for lystoner for at visuelt løfte loftet i zonen af ​​to niveauer.
 4. Glem ikke om grænserne for at reducere sandsynligheden for at falde fra anden sal.

Et to-niveau rum lige over den del af lejligheden giver dig mulighed for at skabe ekstra plads uden udseende af fornemmelser af lave lofter. Ombygning begynder med udvikling af tegninger og evaluering af de vægge, som strukturen vil blive opført på. Træet til bunden er kun fastgjort til lejevægge. Andre vægge kan simpelthen ikke modstå belastningen.

Lejlighed renovering med højt til loftet

Gør reparationer i lejligheden, mange mennesker har et spørgsmål: hvordan man gør rummet stilfuldt, funktionelt og komfortabelt? Høje værelser, små i størrelse, forårsager ubehag for mange. Den første opgave, som dekorationen skal løse, er hvad man skal gøre med lofterne: Sænk dem nedenfor ved hjælp af suspenderede strukturer eller lad dem være i deres oprindelige tilstand?

Jo større rummet er, desto højere loft skal være. Derfor bør du tænke på, hvordan man laver et ophængt loft i soveværelset, badeværelset og køkkenet. I børnehaven kan du lave det andet niveau og øge rummet til barnet. Så på første niveau kan du lave et spilleområde, og i den anden kan du lave en seng. Rumindretning er bedst udført i lyse farver. For barnet vil det være sjovt at klatre op ad trappen. I stuen kan du hænge en massiv lysekrone. Visuelt bliver rummet mere behageligt.

Hvordan visuelt lave loftet højere

Visuelt øge rummets højde på forskellige måder. Vægge kan dækkes med tapet med lodrette striber. Loftet til at se højere ud, lav et multi-niveau eller spænding. Den glatte centrale del hæver visuelt højden af ​​rummet. Grænsen mellem væggen og loftet bør ikke fremhæves med kontrastgrænse eller stuckatur. Fra stucco på loftet bør også opgives.

Loftet kan males for at fremstå højere, i samme farve som væggene. Visuelt vil det være vanskeligt at skelne overgangen mellem dem. Hvis du vælger lyse farver, kan du visuelt forstørre rummet, gøre det mere rummeligt. Ved hjælp af lys kan du visuelt hæve både loftet og sænke det nedenunder.

Badekar med højt til loftet

Badeværelset med højt til loftet forårsager ubehag for mange mennesker. Den lille størrelse af rummet skaber følelsen af ​​at du er i brønden. Derfor er det nødvendigt at sænke loftet, hvilket gør det til spænding eller på flere niveauer. Bag en sådan konstruktion kan du skjule ledningerne, organisere ventilationssystemet ordentligt. Gardiner til badeværelset er bedre at vælge kontrasterende.

Møbler til værelser med højt til loftet bør ikke være lave, ellers vil balancen blive forstyrret. Det indre af huset er ønskeligt at lave i samme stil. Lidt kan afvige børns værelse og soveværelse interiør. Gardiner til værelser med højt til loftet, du kan vælge kontrasterende til hovedfarven. Belysningen i rummet er lavet ud fra den type værelse, størrelse, tilgængelighed af en balkon på værelset. Med det kan du zone i rummet.

Husprojekt med højt til loftet

Et enkelt-etagers sommerhus er nødvendigvis udstyret med store vinduer. Tilstedeværelsen af ​​et stort rum giver dig mulighed for at skabe et andet niveau over nogle værelser. Hovedregelen er ikke at bruge små malerier, fotografier, figurer til vægindretning. En stor stue skal have meget farve, så det er bedre at male vægge i lyse farver. Til kunstig belysning, brug massive lysekroner, gulvlamper.


Køkken design under højt til loftet

Køkkenet består af to dele: spisning og arbejde, hvor mad vil blive forberedt. Interiøret kan laves i enhver stil, men det er værd at skelne mellem disse zoner. Det er ikke nødvendigt at sænke loftet i køkkenet og gøre det suspenderet. Det er nok at bruge kontrastmøbler og forskellige belysning. Over spisebordet kan du hænge nogle vedhængslamper og belyse arbejdsområdet ved hjælp af LED-lamper.


Maleri højt til loftet

Når der opstår malingsproblemer på grund af rummets højde. En rulle er ideel til dette formål. Før måling af loftet er det nødvendigt at rengøre overfladen af ​​den gamle maling, anvende et lag af primer, og kun derefter fortsætte direkte til maleriet. Farve kan vælges mørkere end væggene, så længe de er godt kombineret med hinanden. Dette vil visuelt gøre loftet lavere.

Hvorfor i gamle huse højt til loftet

Højt loft giver en følelse af frihed og rummelighed. Dette er en særlig status. Tidligere blev huse bygget med højt til loftet, så mere lys faldt indeni. Herfra og store vinduer. Derudover var store lysekroner på mode.

Det blev troet, at jo rigere lejligheden, jo større skal være lysekronen. Nu er der højt til loftet i Stalins hjem. I Stalin er højden af ​​væggene lidt over tre meter på grund af standarderne for belysning. I de efterfølgende år blev disse standarder revideret.

Og vi har en kanal i I ndeks. Zen

Abonner på at modtage friske materialer på tidspunktet for deres offentliggørelse!

Gunstige investeringer: Lejlighed med højt til loftet

02/14/2018 Kunne lide brugerne:

I de senere år begyndte lejligheder med øget lofthøjde på ejendomsmarkedet. Og de er placeret i almindelige multi-apartment komplekser, og i særlige lavhuse med et forbedret layout. Prisklassen er fantastisk, du kan vælge meget overkommelige lejligheder eller luksuriøs indkvartering med en primær finish.

I dag taler vi om, hvorfor lejligheder med højt til loftet ikke er spild, men en god investering, som med rigtig design og planlægning hurtigt vil betale for sig selv. Vi vil også give nogle tips til visuelt at justere rummet til ejere af standardværelser.

Lidt historie: hvorfor begyndte at bygge boliger med højt til loftet?

Bygninger med lave lofter (læs standard) blev bygget kun i før-Petrine tid. Reglerne for opførelsen af ​​bygninger på forskellige områder blev forklaret af den traditionelle livsstil: hytterne og hytterne blev bygget om få dage af "hele verden", der var ikke tid til at tænke på lækkerierne. Kun rige borgere, handlende eller ældre kunne have råd til at dekorere facaden og glasvinduerne.

Fra begyndelsen af ​​1700-tallet gik mode til barokstil (fancy design, store arkitektoniske former, forbudt høje lofter) ud over Europas grænser, hvilket påvirker udseendet af St. Petersborg i begyndelsen af ​​det 18. århundrede.

Siden da er byerne i bybygningen helt ændret: alle statsbygninger blev opført i henhold til eksemplariske tegninger af arkitekten Domenico Trezzini, den første arkitekt i St. Petersborg. Det var først meget senere, at repræsentanter for den rige klasse begyndte at invitere andre specialister til at skabe bygninger i forskellige stilarter.

House Trezzini på universitetets embankment er bevaret til denne dag

Udhus og købmænds huse-kamre (sidstnævnte er meget talrige i Zamoskvorechye) ændrede også deres udseende lidt, men tilhørte stadig et billigt fundament. Til deres konstruktion anvendte materialer af lavere kvalitet, hvilket afspejles i konstruktionens højde og holdbarhed. Af dem i dag er der kun en håndfuld tilbage.

Det vil sige, at højden af ​​lofterne på et tidspunkt blev en af ​​indikatorerne for ejernes prestige og selve bygningenes betydning.

Hvad kan man finde i den gamle fond?

I dag i Moskva kan St. Petersborg og andre gamle byer med højt til loftet findes i følgende typer af fast ejendom:

 • Byhuse eller boliger (hovedsageligt i XIX århundrede). Med samme lofthøjde og en række yderligere udhuse.
 • Ædle huse (XVIII århundrede). Disse var de fleste af bygningerne på den tid.
 • Tenement huse (anden halvdel af XIX århundrede og i begyndelsen af ​​XX århundrede). I dem var gulvets højde ofte afhængig af, hvem den tilhørte. Den anden og den tredje blev betragtet som de bedste - hvor lofterne var de højeste. I fjerde - lidt mere beskedne var de allerede gjort lavere, hvorfor omkostningerne også blev reduceret. Endelig var loftet en økonomisk mulighed. Velhavende lejere holdt lejligheder i lejlighedsbygninger i løbet af året, så de efter ferien ikke behøvede at lede efter et nyt boligareal. Folk med mere beskedne indkomster flyttede til sommerhuse i de varmere måneder, og lejlighederne skiftede fra årstid til sæson. Denne form for ejendomsanvendelse varede indtil 1917.

Den nuværende tilstand af sådanne bygninger i dag kan variere.

Efter revolutionen blev forskellen mellem de arkitektoniske klasser slettet: smukke herregårde, husehuse, kaserner og endda varmehuse blev til almindelige kommunale lejligheder. Dekorelementer i form af stucco ba og høje reliefs blev ødelagt, og farvede ruder blev malet over med hvid eller grøn maling. Vi fik kun resterne af luksus i form af restaurerede kommunale lejligheder, tidligere fabrikker, biblioteker eller offentlige bygninger beliggende i lejehuse og boliger samt mange forfaldne herregårde. I dag kan hver af disse genstande omdannes til et komfortabelt hus.

Hvilket loft betragtes som højt?

I de betragtede huse i det gamle lager er standardloftens højde ca. 4-4,5 meter. I St. Petersborg kan du finde muligheder med fem- og nogle gange seks meter lofter. Du kan finde meget interessante muligheder for de år med perfekte proportioner. Ifølge de gamle arkitektoniske regler, hvis rummet blev udvidet i bredden, blev også lodret modtaget. Samtidig var højden af ​​lofterne i forstuerne - stuer eller lounger - betydeligt højere end i soveværelserne.

I dag er en lejlighed med højt til loftet fra det gamle lager lettere at købe i Skt. Petersborg. I Moskva gik hovedparten af ​​lejeboliger og boliger til statsejendomme. Nu har de museer eller underordnede institutioner.

Gamle bygninger ligger i byens centrum.

Mange af dem har bevaret dekorative elementer på facaden såvel som balkoner og karrevinduer.

Nye bygninger kan prale lofter fra 3 meter og op (afhængigt af bygningens højde og prestige). Det er bedre at se efter muligheder med en højde på 3,40 og højere.

Skal jeg være opmærksom på fonden siden Sovjetunionen?

Vi tror ikke. Hvis i højsæsonen på 60-tallet blev takhøjden på 3,5 meter betragtes som den laveste mulige, så ændrede alt efter dramatikken sig dramatisk. Lofter 3,40 blev den ultimative drøm og standard for Stalin Empire-stilen. Nu ser disse huse stort ud, men der er meget lidt trøst i dem.

Efter global modernisering blev proportionerne revideret. Alle arkitekter og designere tog vektoren til den horisontale udvikling af rum: området voksede, og lofterne faldt. Således er et holistisk syn på layoutet af lejligheder ændret uden for anerkendelse. Som følge heraf er værelser med en lofthøjde på 2,50 vendt tilbage til det normale.

Khrushchevs kompakthed forårsaget af acceleration af konstruktion og reduktion af udgifter: "simple celler" blev lavet under betingelser for maksimal besparelse af penge og rum. De færdige blokke var lave, og endog antaget et stort antal bærende vægge. Livet under sådanne forhold lignede overlevelse.

Du må indrømme, at leve i et sådant miljø er meget mere behageligt.

Hvordan finder man den perfekte lejlighed i et nyt hus?

I dag i valget er du kun begrænset af økonomiske muligheder. Derfor synes ønsket om at finde "den meget ideelle" lejlighed til en rimelig pris ret normalt. Vi anbefaler, når du leder efter boliger til at fokusere på tre tegn på kvalitet:

 • Mindste bærende vægge i den fremtidige lejlighed.
 • Den korrekte geometriske form af lokalerne.
 • Høje lofter (formelt - fra 3 meter).

Det er svært at finde et tilbud, der matcher alle parametre. I betragtning af det faktum, at i henhold til internationale standarder, kan lofter 3-3.10 m høj ikke kaldes højt.

Derfor er der en øget efterspørgsel efter lejligheder i lejlighedshuse i dag, og derfor stiger priserne. Samtidig var de oprindeligt en budgettype boliger.

Se efter lejligheder med åben planløsning med lofter fra 3,40 m høj. Samtidig skal du være opmærksom på placeringen af ​​bærende elementer og vinduer. Uhyggelige søjler forhindrer realiseringen af ​​ethvert designidee, og manglen på naturligt lys skal kompenseres af yderligere belysningsniveauer og udførlige overflader, som er fyldt med ekstraudgifter.

Hvad er dens fordele?

 • En lejlighed med højt til loftet vil aldrig tabe i værdi. Over tid kan det sælges meget dyrere, og det uheldige sted og forandring i områdets prestige forhindrer det ikke. Situationen her ligner den, hvor ejerne af de ædle lejligheder befandt sig.
 • Du er ikke begrænset til udførelsen af ​​nogen design ideer - fra lejligheder i loft stil til de mest detaljerede historiske stiliseringer. Sandt nok, med sidstnævnte skal du være meget forsigtig og tage højde for arkitekturen i huset selv. Enig, en lejlighed i stil med et gule rum i en skyskraber som "Moskva-byen" vil se underligt ud.
 • På grund af rummets gode proportioner behøver du ikke bruge ikke-standardiserede metoder til organisering af belysning, zonering og efterbehandling. Enig, det er meget rentabelt.

Dette design vil være til efterspørgsel til enhver tid.

Hvad ejer ejerne af standardlejligheder?

Vær ikke ked af det. Byggefirmaer foretrækker i de fleste tilfælde lave lofter for at "placere" så mange etager og lejligheder i bygningen som muligt. Men denne tilgang er upraktisk. For et behageligt liv er det bedre at vælge værelser med de korrekte proportioner, og ikke med ekstra plads. Vi råder dig til at arrangere værelset, så det er behageligt at være i det, det vil sige at ændre dens proportioner lidt.

Hvordan visuelt justere højden?

Værelset evalueres i loftet, så det udtalte vandrette skal afbalanceres, idet lofterne i det mindste øges visuelt. Men du behøver ikke at overdrive det: Vertikalt aflange værelser er en sjælden og ikke altid vellykket løsning. Et højt loft i et lille rum vil medføre proportional dissonans.

For eksempel ser et loft på fire meter sig godt ud i et rum på 9-10 kvadratmeter. m, men badeværelset med meter pr. meter med et sådant loft ville være som en brønd.

Vær ikke bange for at kombinere værelser for at skabe komfortable værelser.

Vi tilbyder zoneret plads. For et værelse med en lofthøjde på mindre end tre meter er et areal på mere end 20 kvadratmeter uønsket. Hvis der fx er fire vinduer, behøver du ikke at blokere dem eller lukke gardinerne. Prøv at holde niveauet af naturligt lys.

Så du kan adskille et enkelt vindue med en bred åbning og skabe et nyt rum: en spisestue eller et køkken. På grund af det bliver proportionerne justeret, men området vil ikke blive opbygget med unødvendige vægge, og strømmen af ​​lys vil forblive.

Når du arbejder med mere komplekse sager, er det bedre at kontakte designeren. I dette tilfælde beregne, hvor meget der vil resultere i ændring af lejligheden. Nogle gange er det billigere at skifte din standard bolig til en god lejlighed med højt til loftet i den gamle eller nye fond. Denne ejendom vil kun vokse i pris.

Interiøret i lejligheden med højt til loftet

Interiøret i lejligheden med højt til loftet, præsenteret i disse billeder, er lavet i minimalistisk stil. Neutrale nuancer, et minimum af møbler, lyse farver - alt hvad du behøver for at nyde højt til loftet.

Lejligheden med en lofthøjde på 3 meter (i modsætning til de sædvanlige 2,5 m) ligger i Polen, på 3. sal i et 5-etagers hus bygget i 1920'erne. 62 pladser er oversvømmet med luft og lys takket være store vinduer og vægge malet i hvid maling. Hvide gulv bundplader tilføje et par centimeter til væggene.

Interiør med højt til loftet - 79 billeder af eksklusivt design. Gennemgang af de bedste beslutninger + tricks af designere

Uden tvivl er høje lofter i rummet et stort plus, da der ikke er nogen følelse af klem og ubehag i et sådant rum.

Huse og lejligheder med tilstedeværelsen af ​​sådanne lofter er altid fyldt med sollys, de føler atmosfæren af ​​komfort og varme i hjemmet.

I denne artikel bliver du præsenteret for materialet, hvorved du vil lære om alle fordelene ved høje strømme, samt med hvilke designteknikker du kan opnå optimal interiøropbygning.

For visuelt at se skønheden i det færdige interiør i et værelse med højt til loftet, skal du blot se på udvælgelsen af ​​de præsenterede billeder.

Konventionelt kan værelser med højt til loftet, afhængigt af det samlede areal, opdeles i to typer:

 • små;
 • Rummelig.

Der er en opfattelse, at et værelse med højt til loftet ser tomt og koldt ud, men det er ikke, denne mening er forkert.

Med korrekt brug af brugbart rum kan du opnå virkelig fantastiske resultater med at skabe det originale interiør.

Et værelse med højt til loftet kræver en særlig tilgang til valg af ledningsdiagrammer og belysningsarmaturer selv.

Da der i daglys med naturligt lys er der ingen vanskeligheder, men til organisering af kunstig belysning skal du følge visse regler, hvis du ikke vil overbetale for at belaste unødvendige zoner.

Derfor anbefales det at anvende et kombineret belysningssystem til belysningslokaler med højt til loftet, hvor rummets hovedareal er belyst af en lysekrone, og de ekstra områder er yderligere belysningskilder i form af væglamper og gulvlamper.

En prøve af den kombinerede belysning i design af et værelse med højt til loftet kan ses i de præsenterede fotos.

Resume af artiklen:

Indretningen i lejligheden med højt til loftet

I de fleste tilfælde udfører reparationer derhjemme fokus på vægge, gulvbelægning og indretningsprodukter, og loftet forbliver i baggrunden.

Men ledende designeksperter anbefaler at betale så meget opmærksomhed på loftet, da det er en integreret del af ethvert interiør og kan påvirke det samlede billede af rummet, hvilket giver en følelse af fuldstændighed, skjule minuserne på dit værelse og tværtimod lægge vægt på fordelene.

I dag, med tilstedeværelsen på butikshyllerne er der en stor indretning, du kan sætte liv i de mest dristige ideer, som vil bidrage til at skabe et originalt og unikt interiør.

Høje lofter giver dig mulighed for at strejfe fantasier, hvilket ikke er tilfældet med ejerne af de fleste lejligheder, hvor lofthøjden ikke er den samme som du gerne vil.

Ved hjælp af indretningen kan du give dit værelse konsistens og originalitet af modernitet eller et strejf af klassisk og aristokratisk.

Suspended eller suspenderet loft?

Hvis dit værelse ikke er så stort, som du gerne vil, og udjævning kræver loftet meget tid og materialer, så er det ideelle valg at bruge denne type loft.

Suspended eller suspenderet loft vil ikke blot skjule alle manglerne i dit loft bund, men også reducere højden af ​​rummet, som vil harmonisk påvirke det samlede interiør.

Sådanne lofter kan afspejle mere lys, hvilket er helt vigtigt for organisationen af ​​kunstig belysning, dette vil medvirke til at skabe en visuel illusion om at udvide området i hele rummet.