Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Stræklofter i soveværelset: de bedste designmuligheder

Zatevaya reparere i soveværelset og vælge indretningen til det, vi stræber efter at skabe et rum, hvor du komfortabelt kan tilbringe hviledage.

Det harmoniske interiør omfatter ikke kun murenes udsmykning og placeringen af ​​møbler, men også det tankevækkende design af soveværelsens loft. Loftsindretning i samme stil og farveområde som hele rummet betragtes som den mest fordelagtige mulighed, kontrastindretningen ser også godt ud.

Et bredt udvalg af efterbehandling materialer til lofter giver dig mulighed for at løse forskellige problemer - fra at skabe en hyggelig reden til at dreje et soveværelse til et kongeligt kamre. Stræklofter er gode til dette formål. I denne artikel vil vi fortælle dig om fordelene ved dette efterbehandling materiale, så du kan finde det rette strækloft i dit soveværelse og vise designmulighederne på billedet.

Hvilke gode stræklofter?

Ifølge metoden til installation hører lofter af denne type til de suspenderede strukturer. De er populære blandt ejerne af private huse og lejligheder for deres fordele, som omfatter:

 • Stort udvalg af teksturer og nuancer. Producenter tilbyder en bred vifte af stoffer - tekstil og PVC - hvorfra du kan vælge indstillingen til din smag.
 • Hurtig installation. Kvalificerede specialister vil bruge ved installation kun et par timer - uden byggesten og støv. Hvis du vil opdatere loftet og derefter udskifte lærredet, behøver du ikke at fjerne møbler fra værelset og genindstille tapetet.
 • Smukt udseende. Klar strækloft er en helt flad overflade, uden selv de mindste rynker.
 • Maskeringsfunktion. Mellem hovedloftet og spændingen forbliver der normalt et ledigt rum på omkring 10-15 cm i højden. Du kan skjule forskellige kommunikationer i det - ledninger, rør osv., Hvilket er vigtigt i det indre af en lille lejlighed.
 • Holdbarhed. Med passende pleje kan strækloftet vare i ca. 30 år.
 • Nem pleje. For at opdatere overfladen af ​​lærredet er det nødvendigt 3-4 gange om året at tørre det med en sæbeopløsning eller et særligt rengøringsmiddel.

Stretchloft er miljøvenligt, brandsikkert og udgør ikke fare for helbred for voksne og børn (især hvis du har valgt en god udenlandsk producent).

Et ekstra plus er webens evne til at modstå spændingsbelastningen. Hvis naboerne fra toppen pludselig har problemer med VVS, samler alt det lækkede vand i mellemrummet: lærredet holder det, og det tillader ikke at spildes ud. Det opsamlede vand kan drænes gennem et lille hul i lærredet, lad det tørre og trække igen.

Valgfunktioner

Sandsynligvis har du allerede set smukke stræklofter til soveværelset på billedet og vil gerne gøre noget lignende, men ved ikke, hvor du skal starte. Der er flere nuancer, der bør overvejes i forberedelsesfasen.

Nuance først: størrelsen af ​​rummet

Loftets højde og soveværelset har direkte indflydelse på valget af konstruktionstype og skyggen af ​​lærredet. For rummelige værelser er valget ikke begrænset til andet end dine præferencer: her kan du vise fantasi og ikke begrænse dig til et enkelt loft i en lys skygge.

I små værelser bør du ikke bruge stræklofter i en mørk farve og montere en komposition på flere niveauer, da en sådan kombination visuelt vil reducere rummet.

Nuance Two: enhedens stil

Så at harmonien regerer i det indre af dit soveværelse, skal du vælge en sådan mulighed for at afslutte loftet, hvilket vil gøre det til en logisk tilføjelse til andre elementer i indretningen.

"Rhyming" kan være nuancer eller geometriske former. For eksempel, hvis væggene er trimmet i en mørk farve, og du vil lave taklyset, skal det kombineres i farvetone med gulvbelægningens eller gardinernes farve. Det er ikke dårligt at supplere loftet på to plan i form af en oval med møbler lavet i den passende stil med billeder i ovale rammer osv.

Nuance tredje: tekstur og belysning

Hvis du ønsker at opnå effekten af ​​dybde, bør du foretrække et blankt lærred med en reflekterende overflade.

Lysstrømme, der afspejler et sådant loft, gør rummet højere og mere rummeligt. Matt stræklofter absorberer lys, hvilket skaber en hyggelig afslappet atmosfære i soveværelset og reducerer visuelt det.

designmuligheder

Afhængig af boligens ejerens egenskaber og soveværelseets størrelse kan du montere et enkeltniveau strækloft, to niveauer eller flere niveauer (fra 3 niveauer).

Det er vigtigt! Overvej at strækloftets lærred er fastgjort i en afstand fra den primære. Højdeforløb kan variere fra 7-10 cm med et enkeltniveau strækloft til 20-25 cm med flere niveauer.

Et niveau loftslofter

Denne mulighed er ideel til små soveværelser med lave lofter. Enkeltniveau kompositioner ser stilfulde og moderne ud. Udadtil ligner de hovedloftet, da deres overflade er flad og glat uden højdeforskelle.

Enkeltniveau design passer ind i næsten ethvert interiør. For at oprette sådanne lofter anvendes både monokromatiske og tofarvede lærred samt film med et mønster (fotoudskrivning).

I soveværelset ser det ensartede strækloft "Starry Sky" med baggrundslyset originalt: det skaber en romantisk atmosfære og kan fungere som en slags natlys.

To-niveau stretch lofter

En fremragende løsning til design af et rummeligt soveværelse vil være et to-niveau design. Den er monteret fra to dåser, hvoraf den ene er placeret over det andet. Installeret på belysningsniveauet belyser sammensætningen og tjener som ekstra belysning.

Det er vigtigt! Belysning i soveværelset med hævede lofter skal udvises på forhånd - inden installationen af ​​lærredet. Efter installation af loftet er lamperne monteret på tidligere forberedte steder for ikke at beskadige lærredet.

Denne løsning giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige geometriske former, skabe niveauer i form af en cirkel, en oval, et rektangel osv. Ved hjælp af to niveauer kan du zone et soveværelse ved visuelt at markere et område til at sove eller læse. Tøj kan være både en farve og forskellige nuancer.

En usædvanlig løsning vil være overgangen af ​​filmen af ​​det øverste eller nederste niveau til væggen. Denne teknik giver dig mulighed for at opnå en enkelt stil i indretningen og forenkler færdiggørelsen.

Multi-level stretch lofter

Smukke stræklofter til soveværelset er hentet fra flere niveauer, hvor du kan bruge lærred af forskellige nuancer.

Denne mulighed er ideel til store værelser: tre eller flere niveauer gør det muligt at placere accenter på funktionelle områder ved hjælp af kontrasterende lofter og forsænket lys.

Multi-level kompositioner giver dig mulighed for at kombinere efterbehandling materialer med forskellige teksturer, hvilket giver et stilfuldt udseende til hele rummet. For soveværelse zoneinddeling kan bruges som en kontrasterende skygge af filmen, og niveauforskelle.

Varianter af klud til stræklofter

Tekstilens lærred til ophængte lofter er opdelt i tre hovedkategorier - mat, satin og blank. De ligner hinanden i tekniske egenskaber: Alle tre typer lærred skelnes af lang levetid, sikkerhed, holdbarhed og vandmodstandsdygtighed. Forskelle ligger i udseende.

Matte lærred vil appellere til dem, der foretrækker den klassiske stil. Overfladen af ​​de matte stræklofter har en let ruhed, der ligner det sædvanlige hvidvaskemiddel. En sådan overflade reflekterer ikke lys, men dæmper det snarere og derved opnår effekten af ​​blød diffus belysning. Frostet loft skaber ikke blænding fra lamperne, således at indretningens farveskema ikke forvrænges.

Som regel tilbyder producenter lærred i fastholdte farver, hvilket gør denne type af loftslofter ideelt til soveværelser. Med deres hjælp kan du skabe i rummet en rolig og fredelig atmosfære, der maksimerer afslapning. Derudover er det den mest overkommelige løsning.

Sateen linned er karakteriseret ved en let silkeagtig glans, hvilket giver lofterne af denne type et luksuriøst udseende. Deres overflade ligner tekstilens struktur med dens specifikke ruhed.

I kombination giver disse faktorer den oprindelige virkning af "kameleon": reflekteret i filmen, dagslys forvandler det til et stofloft og kunstig gør skyggen af ​​loftet lettere. Denne nuance bør overvejes, når du vælger belysningsarmaturer til satinstrækloft. Også dette aspekt skal huskes, når man laver et strækloft i et lille soveværelse.

Ideelt glat satin stof monteret på loftet vil være en god tilføjelse til interiøret, som er designet i moderne eller klassisk stil. Den har ikke en stærk refleksivitet, samtidig med at den understreger funktionerne i belysningen i soveværelset - uden skarp blænding og spejlrefleksioner.

Glat linned i soveværelset bør bruges forsigtigt, fordi deres overflade er som et spejl. I sådanne lofter afspejler alt, hvad der er i rummet, især i stærkt lys. Spejlede og skinnende, blanke stræklofter gør rummet mere rummeligt og højere, hvilket bør overvejes ved valg af indretning af et lille soveværelse.

Dugevaser af denne type ser godt ud i enkelt- og flerniveaustrukturer i kombination med matte eller satinfilm. De kan bruges som et element i klassisk eller moderne indretning.

Valg af farve

Farve skalaen af ​​strækloftet i soveværelset kan være alt, det vigtigste er at overveje følgende:

 • for lyse nuancer er ikke egnede til soveværelset, da de skaber en festlig atmosfære snarere end en afslappende
 • hvis du kan lide mørke farver, pas på belysningen: loftet skal ikke "knuse", og de indbyggede lamper vil gøre det mere luftigt;
 • dekorere et soveværelse med et lavt loft, vælge et lystfarvet lærred og gøre gulvet mørkt - så du vil visuelt tilføje værelsehøjde;
 • Farven på lærredet skal "gentages" i designen af ​​soveværelsesvæggene, eller møblerne skal vælges i en passende farve.

Den mest populære er hvid. Det er neutralt, forstørrer visuelt rummet og passer ind i næsten ethvert interiør.

Det bedste valg til soveværelset er pastelllys nuancer. Disse kan være variationer af grøn, blå eller lyserød.

Brug ikke lærredet i de røde og gule toner. Sådanne farver "forfriskende" og er derfor ikke egnede til soveværelseindretning. Men for mørk farve (sort, blå, brun) kan virke deprimerende på psyken.

Den originale løsning bliver et lærred med fotoudskrivning. Billedet kan være alt fra himlen med skyer til træernes kroner. Det vigtigste, at han havde en pacifierende effekt.

Vi håber, at vores anbefalinger, designmuligheder og ovenstående billeder hjælper dig med ideer om, hvordan du laver et smukt hæftet loft i soveværelset.

Design loft i soveværelset: 120 foto ideer

Den afslappede atmosfære i soveværelset afhænger hovedsageligt af designet på værelset. Og her er det umuligt at adskille udsmykningen af ​​forskellige dele af rummet fra hinanden, alt er sammenkoblet. Derfor er hvert element, og denne væg, gulv og loft, et særligt forhold. For mange almindelige mennesker er et soveværelse et sted for to, der er ingen nysgerrige øjne, der er en ånd af kærlighed og intima, så designet skal nødvendigvis svare til smag præferencer, og nogle gange endda ejernes fantasier.

Bogstaveligt talt for tyve år siden var der ikke nok opmærksomhed til loftet. Dens overflade var enten hvidt eller malet med vandbaseret maling eller klistret over med tapet. I sjældne huse kunne man se stucco. I dag er der meget ændret, designudviklingen giver et stort valg med hensyn til stilstilstand, valg af færdigmateriale, såvel som til loftets farve og lyse design.

Så hvad tilbyder designere i dag, det vil sige, hvilket design af loftet i soveværelset i dag kan tilbydes til brug? Dybest set afhænger det hele af det anvendte efterbehandlingsmateriale.

 • Falske lofter af gipsplader;
 • Stræklofter;
 • malet;
 • tapetserede;
 • PVC loftfliser.

Mal og tapet

Disse muligheder for afslutning af loftoverfladen har været kendt i lang tid. Deres teknologier er udviklet til mindste detalje og bruges nu med stor succes i moderne reparationsarbejde. Den vigtigste fase i den anvendte variant er indretningen af ​​loftet, som udføres i flere faser ved hjælp af en kit.

Hvordan laver man en smuk design lejlighed i Khrusjtjov? Lær på vores hjemmeside

Det ser ud til, at brugen af ​​maling og tapet skulle gå i glemsel, men livet besluttede anderledes, fordi disse muligheder tilhører klassikerne. Og som praksis viser, er mange mennesker allerede blevet trætte af den moderne tilgang til at løse problemet med at afslutte loftoverfladen i soveværelset. Nogle gange er et almindeligt hvidt loft, understøttet af stucco, en win-win-mulighed.

Og alligevel tror professionelle designere, at kun et rent og friskmalet hvidt loft ikke altid er smukt, især i soveværelset, hvor farver skaber præcis komfort. Hvad tilbyder de? I princippet er der mange muligheder, men du bør ikke bruge lyse og mættede nuancer. Soveværelset passer til pastelfarver, beroligende, som ikke vil knuse og irritere. For eksempel sand eller ferskenfarve, creme eller beige.

Nedhængt loft

I dag er det den mest populære og populære mulighed. Ved hjælp af et ophængt loft kan du trimme loftoverfladen på en sådan måde, at han kun vil skabe komfort og fred i soveværelset. Især er det nødvendigt at bemærke fladniveau lofter med belysning eller når du skal oprette et soveværelse design med et skrånende loft. Dette vil virkelig være den vigtigste udsmykning af værelset.

I sig selv har gipsvæv tendens til at absorbere overskydende fugt og med en mangel på fugt, tværtimod at allokere det til rummet. Et sådant loft vil skabe et bestemt mikroklima, hvilket er en vigtig faktor i soveværelset. Men den største fordel ved det hængende loft er evnen til at skabe forskellige former og designs, som giver dig mulighed for at opnå den perfekte kombination med andre elementer i rummet.

Som nævnt ovenfor bør belysningen i det indhængte loft i soveværelseets design spille en af ​​de vigtigste funktioner. Og der er noget at byde på. Den mest almindelige mulighed er LED-forsænket lys, som kan distribueres til alle niveauer. Deres forbindelse er lavet i henhold til separate ordninger, som giver dig mulighed for at inkludere en gruppe lamper efter behov, hvilket skaber belysning af enten hele rummet eller dets individuelle zoner.

Med hensyn til farvedesign af det hængende loft er der ingen forskelle fra malingsmulighederne. De samme farver og nuancer. Derudover skal det bemærkes, at denne type loftdesign betragtes som den enkleste og billigste.

Design af stræklofter i soveværelset

Denne type loftindretning syntes ikke så længe siden, men vandt hurtigt folkets kærlighed og præferencer. På nuværende tidspunkt er det muligt at installere stræklofter i ethvert opholdsstue, selvom de først blev brugt til at afslutte loftet i køkkenet, badeværelset og toilettet. Det moderne byggematerialemarked tilbyder tre typer stræklofter: blankt, mat og stof.

Bemærk venligst at glatte lofter i soveværelserne ikke gælder. Hvad er der tale om? Lysreflektioner afspejles fra deres overflade, hvilket forhindrer hvile og endnu mindre søvn. Men de to andre typer er perfekte i soveværelset, især stofloftet. Generelt er stoffets finish i soveværelset meget relevant. Stoffet blødgør den generelle baggrund, gør pladsen blød, værelset hyggeligt. Med en sådan finish bliver baggrundslyden dæmpet. En bred vifte af materiale er så stort, at det er let at vælge nøjagtigt under det overordnede designkoncept.

Soveværelse design med lavt loft

Matt strækloft er ikke ringere end dets egenskaber. Lavet af polyvinylchlorid, passer perfekt ind i ethvert rum. Farven er stor, men i dag tilbyder producenterne loftslofter med offset print. Dette er generelt den ideelle loftsbelægning, hvor du på forespørgsel kan male mønstre og tegninger samt personlige billeder fra familiealbummet. Men her stiller designere restriktioner og forsøger at skabe i soveværelset et design, der ville være hyggeligt. Derfor vil en favoritblomst i loftets hjørne eller en sommerfugl blive dens udsmykning. Mange mennesker bestiller en "stjerneklar himmel", men selv det ser undertiden meget prætentiøst ud. Loftets design i soveværelset skal være mere enkelt, det bør ikke knuse og irritere.

PVC fliser i soveværelset

Dette loftfinisheringsmateriale viste sig for nylig på byggemarkedet. Besidder gode fysiske, tekniske og operationelle egenskaber, fik han ikke straks popularitet. Og i dag er det ikke ofte brugt til at trimme loftet i soveværelserne. Men der er en ting, der karakteriserer ham på den positive side. Det er enkelhed og hastighed på installationen og lav pris på materialet. Hvis du kan sige det, er det en hjemlig version af loftoverfladen.

Men det er til stede på markedet, hvilket betyder, at det er efterspurgt. Derudover skal det bemærkes, at PVC fliser normalt er hvide i farve, som er installeret til maling. Dette er en fordelagtig kvalitet, så det er let at slå loftets design i soveværelset med loftfliserne.

Sammenfattende ovenstående er det nødvendigt at drage en konklusion. For at dekorere loftet i soveværelset i dag kan du bruge forskellige materialer ved hjælp af moderne designers arbejde. Men som altid vil der blive lagt en meget vigtig indikator i forkant, det er mængden af ​​penge, der er afsat fra familiens budget til arrangementet af soveværelset selv.

Men her er det nødvendigt at lave og tilføje. Ofte afhænger valget af loftets design af, hvordan det er repræsenteret af husets ejere. Det er på grundlag af deres smag, deres præferencer, og et sted kan der være fantasier, et valg vil blive lavet. Men designeren er simpelthen forpligtet til at lede dem i den rigtige retning, hvilket betyder at han skal vise loftets design i soveværelset, som han altid skal have i sin portefølje.


design af soveværelser i klassisk stil - se billede

Stræklofter i soveværelset: 50 design ideer

På grund af dets attraktive og elegante udseende er stræklofterne brugt i næsten ethvert rum. De bliver en original tilføjelse til hver af stilene i interiøret.

Desuden giver de mange forskellige design deres mulighed for helt at ændre atmosfæren i rummet og tilpasse opfattelsen af ​​rummet.

Stræklofter til soveværelset, som det ses i de følgende billeder, ser yderst behagelig og beroligende ud. De fylder rummet med varme og ømhed. De skaber indtryk af lethed og luftighed.

Ikke den sidste rolle spilles af deres praktiske. Mekaniske skader elimineres let fra dem, de er i stand til at modstå vandtryk på 100 liter pr. 1 m 2.

Men lad os begynde at forstå, hvilket materiale der bedst anvendes til hævede lofter i soveværelset.

De vigtigste typer af stræklofter

Der er flere typer spændbelægninger:

Af den anvendte type materiale:

 • Stof lærred. De er lavet af specielle syntetiske fibre, der af hensyn til styrke, modstand mod snavs og fremragende udseende behandles med speciel imprægnering. Dette materiale er ikke meget elastisk, men virkelig stærkt og funktionelt.

 • PVC film. Tøj af sådant materiale er meget plastik og tager let den nødvendige form. De tolererer perfekt virkningerne af fugt, fugt og ekstreme temperaturer.
 • Det er værd at bemærke, at moderne materialer til fremstilling af lofter er helt harmløse for mennesker. Der er ingen giftige eller provokerende allergiske reaktioner i deres sammensætning.

  Derudover er de godt ventilerede og deformeres ikke, når temperaturen falder. De absorberer ikke ubehagelige lugte, de er nemme at vaske og beholde deres naturlige skygge.

  Afhængigt af spændingsbelægningerne udstråles sømløs efter type lærred. De består af et enkelt stykke materiale. Til dato er den maksimale tilgængelige bredde af dette lærred 5 meter. Når du installerer dem, bruges to eller flere elementer, som er sammenkoblet.

  Normalt bruges denne teknologi i meget store rum. Og da koblingen bruger metoden for nuværende firmware eller bestemte typer lim.

  Tips til valg af farver

  Der er ingen klare regler om, hvilken skygge af belægning der er god i en given situation. Der er altid et sted for fantasi eller en fed eklektisk løsning, der helt ændrer opfattelsen af ​​rummet.

  Du kan vælge en belægning, der passer til den overordnede farve, der dominerer rummet. For eksempel i et værelse med beige vægge og lysebrune møbler, kan lofterne være mælkeagtige eller hvide.

  For et klassisk design med massive mørke træmøbler og store dekorative elementer er den matte overflade af en vin, blå, dyb grå, violet eller malachit skygge egnet.

  Vær ikke bange for mørke toner. Selv den sædvanlige sorte farve kan se utroligt dyr og fængende, hvis du slår den med en blank finish og vægge malet med brede striber.

  Bemærkelige og kontrasterende kombinationer ser ud. Safirloft skygger indvendigt i pastellfarver. Men den blege rosa farve vil tilføje et strejf af romantik til stål-, kul- og chokoladefarverne i designen af ​​rummet.

  Den mest lidenskabelige farve - rød, er også velegnet til soveværelset. Han skaber et afslappet humør, vækker lyst.

  Med ham vil rummet aldrig være kedeligt og almindeligt, fordi det er forbundet med kærlighed og en følelse af fest.

  De mest beroligende og retfærdige meditative egenskaber har en grøn farve.

  Det er dog værd at kontrollere, at kun naturlige nuancer af bambus anvendes i indersiden af ​​soveværelset: bambus, oliven, mose, lime, asparges og mynte.

  Forvekslet med hinanden, er de i stand til at skabe indtryk af ægte enhed med naturen. Hvad der virker meget bedre end traditionelle afslapningsmetoder.

  Sådan "slå" enkelt niveau lofter

  Sådanne lofter er et solidt lærred, som ligger på samme niveau langs hele længden parallelt med hovedloftet. De er velegnede til hyggeligt indrettede værelser i art deco eller loft.

  I dette tilfælde er det værd at vælge en mat tekstilbelægning, alt sammen fordi den ser diskret ud og tjener som en bemærkelsesværdig detalje i ethvert interiør.

  Det kan være både monofonisk og dekoreret med charmerende mønstre eller tegninger.

  Utroligt køligt ser et sådant loft ud, som om det flyder på en af ​​væggene. Dette skridt giver dig mulighed for at slette grænserne for rummet for at gøre det mere dybt og helt unikt.

  For at dække ikke så kedeligt og almindeligt, bør du passe på en interessant lampeskærm, der vil dekorere loftet. Det kan være rundt eller i form af en kuppel, dekoreret med frynser, maleri, farvet glas.

  Denne løsning vil gøre standardloftet til en god baggrund, hvor alle farver ser fantastiske ud, og linjer og detaljer - klart og grafisk.

  I hvilke tilfælde er dækning på flere niveauer den bedste løsning for et soveværelse.

  Multi-level coatings er lavet af flere separate elementer, som adskilles af specielle skillevægge af træ eller gipsvæg.

  Denne type design bruges i rummelige værelser. Når alt kommer til alt er designet af et sådant loft helt voluminøst. Så skjuler den højden, og det er nødvendigt at tage højde for dette.

  To-niveauer i loftet i soveværelset, som det ses på ovenstående billede, kan du slå, og kombinerer to kontrasterende nuancer. For eksempel, violet og gul, blå og orange, mandarin og dyb grå, sort og hvid.

  Stjerneklar himmel

  Stjernehimmel betragtes som et af de mest anvendte designmuligheder. Alt fordi det ser organisk ud i ethvert soveværelse: for et par i kærlighed eller et børnehave.

  En sådan livlig og virkelig kosmisk effekt opnås gennem en kombination af to elementer. En fascinerende blå-violet baggrund og en kaotisk placer af lysende stjerner af forskellige diametre.

  Nogle af dem ser ud som om de er placeret tusinder af kilometer væk. Andre kommer frem i forgrunden og fylder rundt med deres luksuriøse udstråling.

  Denne type belægning kan anvendes både i et snehvidt soveværelse med flere uigennemsigtige accenter og i et rum fuld af nuancer.

  Afhængigt af miljøet vil et sådant "stjerne" loft se muffled eller usædvanligt ekspressivt.

  Men det er ikke alt. Hvis du ikke er tilfreds med de standardbilleder af de himmelske kroppe, opfinde dine egne, copyright stjerner og planeter. Spil med elegante kombinationer af farver, tænk over en radikalt ny sammensætning for at skabe et ægte kunstværk.

  Og også fortynd sammensætningen med disse spotlights. De vil tilføje dybde og det nødvendige volumen, gøre denne sammensætning mere filigran og ekstremt nøjagtig.

  Hvilke billeder skal du vælge til fotoudskrivning på loftet i soveværelset?

  Til udskrivning på loftet i soveværelset skal du vælge ikke for lyse, endda filosofiske billeder. De vil bringe det rette humør ind i lokalet, som vil sætte dig op til søvn og afslapning.

  Normalt foretrækkes der naturlige motiver. Tegninger, der viser solnedgangen, blomster, vinterskov, vandoverflade - disse er de vigtigste fortolkninger af dette emne.

  Hovedregelen, billederne bør ikke være aggressive eller overmættet med mange detaljer i kontrastfarver. Det vil distrahere og endda irritere dig efter en hård dags arbejde.

  3-D tegninger på loftet

  3-D-billeder ser altid meget store og imponerende ud. De kan simpelthen ikke gå ubemærket på grund af den klare og omhyggelige tegning af de mindste detaljer og tilstedeværelsen af ​​et realistisk volumen.

  Blandt de bedste muligheder for soveværelset kan nævnes enkelte genstande placeret på en neutral baggrund: en dråbe på tidspunktet for dens fald på overfladen af ​​vandet, solblænding, en række mosaikker.

  Kærlige par bør tænke på billedet af elementerne, der minder om den første date eller en romantisk begivenhed.

  Smukke stræklofter til soveværelset er frem for alt de, der vil juble dig om morgenen. De skulle være behagelige for dit øje, fremkalde i behagelige minder og oprigtig glæde.

  Mat, glans eller satin?

  Spændingsbelægninger er af tre typer:

  • Matt. Den mest traditionelle version af belægningen, som normalt vælges til et klassisk design. De har en grov overflade, der ligner en bleget belægning. Giv rummet rummende pacificering og blødhed. Dugevaser af denne type godt skjule mulige uregelmæssigheder. Derudover er de den mest overkommelige.

 • Glossy. De har en helt glat overflade, der ligner et spejl. De er lavet af PVC film, så pas på dem så enkelt som muligt. De er funktionelle, billederne på dem ser grafisk og farverige ud, og selve rummet efter installationen ser visuelt mere rummeligt og nemt ud.
 • Satin. Denne belægning har en subtil silkeagtig glans. Selvom lærredet er monotont, når lyset brydes i forskellige vinkler, kan det ændre sin farve.
 • Deres valg afhænger af rummets egenskaber. Glatte belægninger udvider visuelt rummet, så de skal helt sikkert bruges i små, dårligt oplyste rum.

  Matte linned ser godt ud i rummelige, aristokratisk indrettede soveværelser. De blødgør rummet, gør det mere roligt og tilbageholdt.

  Satinlofter er ideelle til indretning i orientalsk stil. De ser fordelagtige ud med en overflod af originale tilbehør og tekstiler, gør rummet til et rigtigt telt.

  De er uerstattelige til udsmykning af værelser i moderne stilarter, hvor formularens enkelhed og tilstedeværelsen af ​​elementerne påfaldende fantasi er værdsat. De overbelaster ikke pladsen med overdreven stivhed, men støtter kun den generelle ide om design.

  Vi har ikke lige indsamlet så mange fotos til dig. Det er ekstremt vigtigt at se eksempler på hvordan andre mennesker designer sådanne lofter og hvordan de ser ud i soveværelset.

  Hvilken belysning skal vælges til stræklofter?

  Til glatte lofter på et niveau har du brug for en stor lampe placeret i midten af ​​rummet. Takket være det lyser lyset jævnt fra overfladen af ​​belægningen.

  For strækdråber med et lille mønster, og især med et 3D-billede, er det værd at samle pletter af samme størrelse. Opfattelsen af ​​billedet, bevarelsen af ​​dens proportioner, nuancer og korrekt volumen afhænger af deres rette placering.

  Kombinationen af ​​lamper af forskellige former og størrelser, men lavet i samme stil, ser interessant ud. De er velegnede til strukturer på flere niveauer.

  Som et eksempel kan du forestille dig asymmetriske afrundede lamper i pastellfarver, som bruges i indretningen i et tegneserie. De vil ligne planeter og skabe et virkelig magisk humør.

  Hvis der i dit værelse er taggafler, kan LED-belysning betragtes som en ret effektiv løsning. Den pacifierende glød, der næppe kan ses bag gardinerne, afspejles i loftet og fylder soveværelset med flerfarvede fyrværkeri.

  Det er vigtigt at huske at lysekronen på strækloftet i soveværelset, som det ses på billedet, skal placeres, så overfladen ikke overophedes.

  Dette er vigtigt, fordi filmbelægningen kan deformeres betydeligt, hvis den udsættes for høje temperaturer.

  For at forhindre dette sker, er det værd at bruge glødelamper op til 50 watt. Og det er bedre at vælge fluorescerende lamper med specielle reflektorer. De forbliver kolde, selv efter lang tid, og må ikke skade et sådant loft.

  Afstanden mellem lamperne, uanset deres størrelse, skal være ca. 25 centimeter. Hvis du placerer dem oftere, kan der opstå mørkninger på overfladerne.

  Strækbelægninger i forskellige stilarter af interiør

  Belægninger er valgt afhængigt af interiørets stil i hvert tilfælde. Men der er flere win-win-muligheder, der altid ser originale og simpelthen pletfri ud.

  For et moderne dynamisk rum kan du vælge en monokromatisk blank finish. Eller på en lille farve accent i et af hjørnerne eller midten af ​​kompositionen.

  Som sådan kan et objekt være en silhuet af et dyr eller en fugl, en spredning af små genstande eller en kvist blomstrende sakura. En sådan design beslutning ser elegant og virkelig elegant.

  Til den klassiske stil er det karakteristisk at bruge beige, brune og grå nuancer - dæmpet, charmerende og indbydende.

  I landet kan soveværelset ses på loftmønsteret med imiteret halm. Men "Provence" vil sikkert gerne med et ornament med små blomster på fersken eller gullig baggrund.

  I ampire præference giver massive former og store elementer. Her er det umuligt at have billeder af reproduktioner af malerier af berømte italienske eller franske kunstnere.

  For barokke billeder af stuck eller blonder er nyttige. I dette design er tilstedeværelsen af ​​guld og sølv accenter samt komplekse mosaik meget værdsat.

  Nå vil konstruktivisme suppleres med belægninger i bulkformatet med et mønster i form af logfiler eller træbjælker. Dette skyldes, at denne stil indebærer det mindste antal tilbehør og den praktiske anvendelse af alle elementer i interiøret.

  Udformningen af ​​stræklofter i soveværelset, som for eksempel i disse billeder, skal være sådan, at de giver dig mulighed for at få en oprigtig æstetisk fornøjelse.

  De kan gøre rummet visuelt mere ædelt, rig og simpelthen uovertruffen.

  Faktorer der påvirker prisen

  Sådanne loftsbeklædninger har radikalt forskellige omkostninger af flere årsager:

  • Størrelsen på lærredet. Selvfølgelig, jo større er det, desto højere koster det.
  • Type dækning. Glatte lærred er værdsat mere end mat og satin på grund af at billederne på dem ser mere realistiske og farverige ud.
  • Tilstedeværelsen og formatet af billedet. Desuden er omkostningerne ved det færdige strækloft påvirket af kompleksiteten af ​​det design, du har valgt.
  • Farvernes overflod, et stort antal små elementer, behovet for kompleks tegning af lys- og skyggeafspilningen - alt dette betyder noget, og du bør tage højde for dette ved udsmykning af hvert enkelt rum.

  Dette giver dig mulighed for at administrere dit eget budget korrekt. Og få hvad du vil til en overkommelig pris.

  Tip populære designere om valg af type og design af dækning for soveværelset

  De mest trendy nuancer i de sidste år er "burgunder", rig gul, lavendel, lingonbær, varm rosa. De er dristigt anvendt i interiører som den primære skygge eller saftige accent.

  De er perfekt kombineret med alle de grundlæggende toner, hvilket skaber et helt nyt billede af rummet.

  Derudover er den rigtig fashionable og ekstraordinære løsning at overveje valget til fordel for det såkaldte "teksturerede" strækloft. Dette er en belægning, der efterligner sådanne materialer som ruskind, læder, fløjl, marmor, sten, glas.

  Disse lærred ser perfekt ud i kontorer og stuer. Men i soveværelset kan de være i "deres" sted, hvis du vælger det rigtige farveskema og organisk kombinerer det med andre komponenter i interiøret.

  Hvis du ønsker at sætte et billede på lærredets overflade, anbefaler designere symbolske tegninger eller mønstre, der er forbundet med bestemte kulturer og har deres egen historie.

  Forestil dig, hvordan rørende de to hænder vil se ud som elskede til hinanden. Eller et par svaner, eller måske afrikanske mønstre, hvis formål er at beskytte dit par fra al modgang.

  Den endelige beslutning er selvfølgelig for dig. Men husk at velovervejede og veldesignede eksperimenter normalt fører til et fejlfrit resultat. Vær derfor ikke bange for at bryde stereotyper og være åben for kreativitet.

  Anbefalinger til opretholdelse af suspenderede lofter

  På trods af at sådanne belægninger betragtes som helt lunefuldt, er det kun nogle få grundlæggende regler at passe på dem. Iagttager dem, vil du være i stand til at bevare det upåklagelige udseende af belægningen, dets integritet og renhed.

  • Under gnidning, brug det, det vil ikke efterlade mindre skader på overfladerne, det vil holde det eksisterende mønster klart og mættet.
  • Om nødvendigt, våd rengøring, brug. Men som et middel til pleje passer specialiserede polerer.
  • Undgå stærke slibemidler, der indeholder alkohol eller syrer. De kan skade billedkvaliteten, gøre det mindre lyst og detaljeret.
  • Tryk ikke hårdt på lærredets overflade. Det kan blive beskadiget ved kontakt med uregelmæssigheder i hovedloftet.
  • Derudover kan du gøre dette, hvis du bringer røret på denne enhed så tæt som muligt på overfladen af ​​lærredet.
  • Brug af børster og andre ekstra midler og enheder anbefales ikke.

  Sådanne overtræk bør ikke udsættes for kraftig mekanisk belastning. For at undgå skader og mærkbare deformationer kan lærredet fjernes i løbet af reparations- eller byggearbejdet.

  Dette vil holde det i perfekt stand, så overfladen bliver glat og støvfri.

  Billeder af stræklofter i soveværelset, som du kan se på internettet, bekræfter, at denne belægning er en ægte luksus. De opdaterer altid pladsen, ser meget ædle og dyre ud.

  Stræklofter i soveværelset: 60 moderne muligheder, et billede i interiøret

  Stræklofter i soveværelset forkorte ikke kun reparationstiden, men hjælper også visuelt at justere rummets højde, tilføjer lys til det, skaber en hyggelig atmosfære og endda omdanner et standardrum til et usædvanligt rum, f.eks. Ved fotoudskrivning.

  For at vælge de rette stræklofter i soveværelset skal du være klar over, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du har et værelse med lave lofter og et lille vindue, kan du gøre det lettere og højere ved hjælp af hvide blanke lofter.

  For stort et værelse kan gøres mere behageligt og intimt, hvis man bruger matt strækstof i mørke nuancer. Multi-niveau lofter giver mulighed for at organisere rummet, for at realisere interessante lysordninger, for at skabe uventede effekter. Overvej flere muligheder.

  Indstillinger for strækloft i soveværelset

  Ved udformning kan hævede lofter være af tre hovedtyper:

  • enkelt niveau
  • to-niveau,
  • multi-level (tre eller flere niveauer).

  Ved installation af ethvert loft er værdifulde centimeter af højden af ​​rummet "spist". Hvis loftet er enkeltniveauet, vil tabet være fem til syv centimeter, loftet på tre niveauer vil "tage væk" dobbelt så meget. Dette skal overvejes ved planlægning af reparationer.

  Enkeltstræk lofter i soveværelset af enhver størrelse ser stilfulde og moderne. For små værelser og lave lofter, kan dette være den bedste løsning. Enkeltstående modeller er velegnede til alle indretningstilstande, og sammenlignes gunstigt med andre budgetpriser.

  I tilfælde af at værelset er ret stort, vil to niveauer i loftsloftet bidrage til visuelt at identificere funktionelle områder, for eksempel et læsningsområde, en undersøgelse eller hovedområdet - søvn. I sådanne tilfælde kan lærredet, der ligger i forskellige højder, variere i tekstur og farve.

  Komplekse strukturer på flere niveauer, herunder tre eller flere fly, bruges i store soveværelser, når de vil fremhæve et område til at sove, gør det mere intimt.

  Tekstur af materialerne i stræklofter i soveværelset

  Materialet til fremstilling af hævede lofter kan variere overfladens tekstur. Der er tre af dem:

  Det blanke strækloft i soveværelset kaldes undertiden lak - overfladen har en meget høj refleksionskoefficient, der kan sammenlignes med et spejl - op til 90%. Et stort rum med lave lofter bliver visuelt dobbelt så højt, hvis det glatte loftsstof anvendes i dets udsmykning. Øger og lyser.

  Matt stræklofter ser godt ud i soveværelset - en klassisk version, der passer til alle uden undtagelse af indretningsstil. Udvendigt er dette loft ikke anderledes end det sædvanlige, der kan laves i enhver farve.

  Den reflekterende koefficient for matte overflader er lav, men de gør godt diffust lys og fordeler det jævnt rundt i rummet. Et stort plus, især for klassiske interiører - manglen på blænding, knusende opmærksomhed. Derudover er det den mest budgetmæssige mulighed for alle tilgængelige.

  Sateen lofter ligner almindelig matte, men deres overflade er mere silkeagtig. Tekstur efterligner naturligt stof. Refleksionskoefficienten er højere end den matte, men samtidig blinker den ikke og interfererer ikke med at opfatte interiøret.

  Måske kan kombinationen af ​​to teksturer i flerniveau stræklofter - den del, der ligger direkte over søvnområdet - være lavet af blank materiale og resten af ​​loftet - fra matte.

  Farven på strækloftet i soveværelset

  Når du vælger en farve, skal du følge tre grundlæggende regler:

  1. Loftets farve skal være i harmoni med resten af ​​rummets indvendige farver;
  2. Farve skal have en positiv virkning på psyken;
  3. Farven skal vælges under hensyntagen til præferencerne hos rummets ejere.

  Den klassiske version er hvid. Den kombinerer perfekt med andre farver, giver en renhed, øger rummet visuelt. Men i nogle tilfælde kan hvid opfattes som for kold, ubehagelig, "officiel" farve.

  Blå, grønne og lyserøde farver har en afslappende effekt og er derfor velegnede til soveværelser. Rød, orange, gule toner, især lyse, ophidser nervesystemet, så er de normalt ikke brugt i værelser designet til afslapning. Brown nuancer kan have en deprimerende virkning på psyken, såvel som sort.

  Designere anbefaler at tage hensyn til effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet som helhed.

  • I et lavt soveværelse skal loftet være lys og gulvet skal være mørkt, hvilket vil "tilføje højde".
  • For højt lofter skal gøres mørke for at undgå "rumbrønd" effekten.
  • Hvis vinduerne vender mod nordsiden, foretrækkes varme farver til loftet og omvendt.
  • Små værelser kan færdiggøres i en enkelt farve, men samtidig skal skyggen skifte fra et mørkere rum til en lysere ovenpå.
  • Det er også værd at bruge relief baseboards til rumdeling.

  Ud over monokromatisk farve kan du bruge stræklofter med fotoprint i soveværelset, som giver dig mulighed for at skabe eksklusive interiører og bringe de mest uventede fantasier til livs. Valget af mønstre anvendt på stoffet til strækning er næsten ubegrænset. Men det er værd at overveje, at de med tiden kan blive kede, og så skal du ændre loftet, hvilket er ret dyrt.

  Soveværelse design med hævede lofter

  Denne type loft kan bruges i næsten enhver stil - det er kun at vælge den rigtige type lærred. Nedenfor giver vi korrespondance af typer af lofter til forskellige stilarter.

  • Classic. Matt eller satin linned i hvid, samt ecru, elfenben, farver af fløde, mælk, kolde sne nuancer. Det er muligt at benytte både lofter på enkeltniveau og på flere niveauer, men der gives fortrinsvis monokrome varianter.
  • Moderne. Matte lærred klare farver, der passer til rækkevidden af ​​andre elementer af interiøret. Brug enkle geometriske former, når du opretter lofter på forskellige niveauer.
  • Minimalisme. Som regel, hvide matte eller blanke lofter. Kontrast til væggene er også muligt - men kun hvis rummets dimensioner tillader det.
  • Moderne. Glatte lofter, malet i forskellige farver, samt med fotoprints. Multilevel lofter er tilladt.
  • Loft. Børstet loft med fotoprints "murværk", "gamle brædder" eller "betonoverflade". Sådanne lofter er kun lavet på et enkelt niveau.
  • Ethnics. Satinlofter, der passer til indretningen, vil gøre etniske stilarter mere ekspressive. Tilladt overflod af niveauer og dekorative elementer, hvis dette kræver stil.

  Belysning i soveværelset med hævede lofter

  Lys er et delikat værktøj, som du kan ændre stemningen i indretningen, vise sine fordele og skjule fejlene. For nylig anses en lysordning for at være klassisk, som omfatter tre belysningslinjer: toppen, fyldlys, mellemlinjen - væglamper og "nedre" belysning, herunder gulvlamper og bordlamper. Derudover kan der være sådanne tilføjelser som belysningsmøbler, vægafsnit og endda gulvet.

  Lyset vil bidrage til at ændre rummets visuelle dimensioner, gøre det større, højere, justere proportionerne. Et antal lamper på kortsiden, forlæng det visuelt. En væg, der er for smal, vises bredere, hvis du fremhæver den med lys baggrundsbelysning. Alle moderne enheder, der sikrer driften af ​​lyssystemer og skabelsen af ​​forskellige lys scenarier kan også bruges, hvis lofterne i soveværelset er strækkede.

  Vigtigt: Undgå glødelamper - de udsender for meget varme og kan have en negativ effekt på PVC-film. Det er bedre at vælge LED eller energibesparende moderne lamper.

  lysekrone

  Klassiske lysekroner kan installeres hvor som helst i strækloftet, en betingelse - installationsstedet skal bestemmes på forhånd, inden den endelige installation.

  Indbyggede lys

  Spotlights, pletter - en fremragende mulighed for indlejring i loftslofter, herunder - i strækningen. Indbyggede lamper i strækloftet i soveværelset kan give et værelse eller et påklædningsområde. De bruges både til at skabe et påfyldningslys og til at fremhæve individuelle dele af et rum og at understrege opdelingen i funktionelle zoner.

  LED strip

  Du kan give et loft i soveværelset med belysning, for hvilket du kan montere en specialkasse rundt om hele rummet. LED-båndet i det vil skabe effekten af ​​det "skyhøje" loft, som visuelt vil øge rummets højde. Kassen kan udskiftes med en speciel polystyren cornice.

  "Starry Sky"

  Lysskema designet specielt til loftslofter. Huller er lavet i lærredet - fremtidige "stjerner", og i loftet er der installeret lys.

  Foto stræk lofter i det indre af soveværelset

  Foto 1. Over den store oval seng stræk loft sektion er lavet i form af en seng og har samme farve som dets tekstiler.

  Foto 2. I dette soveværelse gjorde de uden et centralt armatur - lyse pletter blev monteret i det falske loft omkring omkredsen af ​​rummet og suppleret med vægsconces og bordlamper.

  Foto 3. Fotoprint på loftet med billedet af den natskyede himmel giver dig mulighed for at skabe en romantisk stemning.

  Foto 4. Det mørke blanke loft ser ud til at være højere, udover at øge rummets rum og dens dybde.

  Foto 5. To-niveau loft giver dig mulighed for at accentere soveområdet og visuelt øge højden af ​​rummet.

  Foto 6. Kombinationen af ​​glatte og matte fly understreger volumens spil og giver interiøret den nødvendige kompleksitet og dybde.

  Foto 7. Blomster, der blomstrer på loftet, giver et strejf af romantik til den rolige atmosfære i soveværelset.

  Foto 8. Vedhængslampe i midten af ​​den blanke overflade af loftet giver lys og glans.

  Foto 9. Farven på hoveddelen af ​​strækloftet understøttes af farverne på soveværelsesmøbler og tekstiler.

  Foto 10. To-niveau hvide loft giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.