Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning. Undgå at undervurdere denne del af rummet, fordi den øverste partition kan være en klar accent i rummet, hvilket skaber en interessant sammensætning. Især hvis det er ophængt lofter - en moderne løsning, der forbløffer med en række forskellige designmuligheder.

Hvad er det?

Som navnet antyder, er et ophængt loft en struktur, der er suspenderet fra hovedpartitionen. Gør det af praktiske eller dekorative formål, som fastlagt medlem kan være fremstillet af forskellige materialer, har interessante ikke-standard former, farver og mønstre.

Hvis vi taler om tekniske aspekter, er det hængende loft et rammesystem, som er monteret på basen ved hjælp af suspensioner. Rammer har ofte form af et metalgitter, efter at fastgørelseselementerne vender mod paneler - moduler eller registre.

Suspended konstruktion er egnet til enhver form for lokaler, det vigtigste er at vælge den bedste løsning.

Gipsvægge - en billig, alsidigt materiale, der har en bred variation af former: lige eller bølgede linjer, glatte kurver, krøllet detalje. Sammensætningen er latterligt enkel og indeholder - to ark tykt karton med et gipslag mellem dem.

Kassette-type lofter passer perfekt ind i det moderne interiør. De repræsenterer en slags moduler, der er knyttet til rammen i en given rækkefølge. Derudover kan hvert element i strukturen variere i farve eller overflade, hvilket giver en uendelig række dekorative løsninger. Det eneste negative er den høje pris, som betaler sig med fremragende egenskaber.

Racklofter er velegnet til store rum. Som navnet antyder består de af laths, og i færdig form ligner de en overfladebeklædning med klapbræt. Derudover er de holdbare og pålidelige.

Stræklofter indtager en ledende stilling blandt alle muligheder. De repræsenterer et lærred strækket på en ramme (fra PVC film, stof), som er skåret præcist i henhold til rummets standarder. De kan være matte eller blanke, mønstrede eller monofoniske - du kan tænke på noget.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Derfor anbefales det at tage hensyn til dem, hvis de:

- Renoveret værelse har et ujævnt loft. For eksempel er dette et gammelt hus, hvis udsmykning ikke er i den mest nøjagtige tilstand. Og i stedet for at bruge en masse indsats for at udjævne fejlene, er det ikke bedre at skjule dem? Suspended strukturer håndterer perfekt denne opgave. Derudover vil de hjælpe med at skjule ingeniørkommunikation.

- Designplanen indebærer en original dekorativ løsning i loftets design. Ved hjælp af en suspenderet partition kan du oprette komplekse krøllede eller multi-level kortfattede kompositioner, der belyser forfatterens ethvert indfald.

- Det er nødvendigt at forbedre levevilkårene i lokalet. Suspended lofter har yderligere funktioner, herunder: lyd og varmeisolering, samt fugt modstand. Installation med de krævede egenskaber vil bevare stabile i stuetemperatur, beskytte mod udefra kommende lyde eller ikke passere vand, hvis naboerne ovenfor glemt at slukke for vandhanen.

Suspended konstruktion vil være en fremragende ramme for installation af et komplekst belysningssystem. Derudover er det let at rengøre, og det er nemt at udskifte modulære varer i tilfælde af skade uden at omarbejde hele belægningen.

Desværre er denne type finish ikke egnet til hvert værelse. Små rum vil blive endnu mindre på grund af det falske loft, som vil skære ned højden af ​​væggene i mindst 15-20 cm - og ingen visuel fup er ikke udjævne effekten.

For at være sikker på holdbarhed og styrke af materialer, skal du vælge muligheder med høj ydeevne - og de er normalt dyre. Men hvis du ikke er hæmmet af disse grunde, vil et ophængt loft være en god udsmykning for ethvert rum - det være sig et køkken eller en børnehave.

Suspenderet lofter - foto

Kompetent ind i loftet indvendigt - ikke en nem opgave. Men vi håber, at vores råd og foto-ideer vil skubbe dig til en vellykket løsning!

Falsk loft i køkkenet

De særlige forhold i køkkenet tvinger mig til at udforme loftet omhyggeligt. Dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer, der påvirker finishen negativt. Det er nødvendigt at dvæle på materialet med succes imod en sådan indvirkning.

Ikke underligt suspenderede lofter er den mest populære type belægning. Dens største fordel i køkkenet er, at det er let at passe på overfladen. Nok til at holde en fugtig klud for at fjerne fedt dråber.

Spændings- eller kassettekonstruktioner har høj fugtbestandighed, hvilket er meget vigtigt for madlavningsområdet. Derudover giver de dig mulighed for at skabe et unikt design, der "glorifies" skønheden af ​​glatte linjer, understreger den installerede lys sammensætning.

Fantastiske glatte overflader, der afspejler rummet og giver indvendig dybde fantastisk i et moderne køkken. Tegning i midten af ​​loftet vil være en klar accent.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Original design muligheder stretch lofter

Stræklofter er populære og er meget udbredt inden for indretning. Deres originale designmuligheder er i stand til at dekorere ethvert værelse og fylde det med elegance og originalitet. Dette design forvandler visuelt rummet med fokus på dets unikke karakter.

Særlige egenskaber

Moderne stræklofter overrasker med deres mangfoldighed. Deres design indeholder de mest ekstraordinære ideer, der med succes anvendes i boliger og lejligheder, offentlige steder. Med dette element af indretning kan du skabe en speciel atmosfære i rummet, hvilket gør det så smukt og hyggeligt som muligt. Professionelle designere hævder, at det er spændingsstrukturer, der er i stand til at fylde rummet med en særlig atmosfære og bringe en smag til interiøret. Overvej de vigtigste fordele ved ophængte lofter.

Æstetisk udseende

Disse designs giver rummet modernitet, elegance og originalitet. Det anvendte materiale mister ikke sit oprindelige udseende gennem årene, samtidig med at man opretholder farvemætning og skønhed i tekstur. Det er ikke deformeret hele driftstiden.

Lang levetid

Stræklofterne kan dekorere interiøret i op til 20 år, hvilket gør det muligt ikke kun at spare budgettet, men også at nyde den smukke udsigt over loftet hver dag.

Styrke og sikkerhed

Materialet, som stræklofterne er lavet af, er kendetegnet ved fremragende holdbarhed. Det er helt sikkert for helbredet, da det ikke indeholder giftige stoffer. Disse strukturer kan være en pålidelig beskyttelse mod lækage fra lejligheden over, modstå tunge belastninger.

Overkommelig pris

Sammenlignet med andre efterbehandling materialer har suspenderede lofter en rimelig pris, hvilket er deres største fordel.

Muligheden for zoneinddeling

Disse designs kan opdele rummet i et rum i separate funktionelle områder på grund af kludets mønster, størrelse og arrangement.

Bredt udvalg

Bestil en model af et strækloft kan være i kataloget med en masse ideer indgivet til dekoration. Mange designløsninger bidrager til en vellykket integration af disse designs i det indre af enhver stilistisk retning.

Nem installation

Design omfatter to typer vedhæftning til overfladen af ​​loftet base. Samtidig kan begge metoder ikke implementeres af alle uden at benytte sig af professionelle specialister.

Typer af lofter

Design i form af stræklofter er en solid og jævnt strækket lærred, som er fastgjort i loftet med en speciel profil. Der er flere typer af disse produkter, der adskiller sig i tekstur og eksterne indikatorer.

kedelig

Den har en perfekt glat overflade, der ligner malet gips. I det er sømme umærkelige, blænding og kritisk lys er fuldstændig fraværende. Interiøret med et sådant loft ser elegant og smukt ud.

blank

Det kaldes ofte et spejl, da overfladen af ​​lærredet ligner et spejl. Det betragtes som den ideelle løsning, hvor der er behov for at gøre loftet visuelt højere. Overfladen uanset farveskalaen reflekterer godt alle belysningsfotoner til enhver tid på dagen.

satin

Den særlige egenskab ved denne mulighed er tilstedeværelsen af ​​en blød perle glans, som fylder rummet med en delikat glød. For at skabe en afslappet atmosfære, der fremmer afslapning og afslapning, passer dette loft perfekt.

stof

Karakteriseret af et forenklet installationssystem uden forvarmning. Sammenlignet med andre typer tekstilspændingsstrukturer kan de anvendes sikkert i kolde rum

metallisk

Stræklofter af denne type er kendetegnet ved en tydelig metallisk glans. Interiøret med et lignende loft ser stilfuldt og imponerende ud, og skaber en speciel atmosfære i rummet.

faktura

Materialet, hvorfra disse versioner af stræklofter er produceret, kan kombineres med næsten enhver tekstur. Design med tekstur af fløjl, ruskind og natursten er i særlig efterspørgsel. De udfører funktionen af ​​et lyst element og den originale udsmykning af rummet.

Med fotoudskrivning

Moderne teknologier giver dig mulighed for at sætte et billede på overfladen af ​​lærredet. Oftest er disse lofter præsenteret i mat eller satin design. Billedet anvendes på film og tekstiler. Forskellen ligger i bredden af ​​kluden: i tekstil sorter når den 5 m, så denne klud har ingen sømme. Hver af disse muligheder er harmonisk kombineret med det overordnede interiør, takket være en bred vifte af farver og teksturer.

Designløsninger

Stilfuldt strækloft er altid relevant på grund af deres eksklusive og originale design. Fedt nok indstillinger findes også i Khrusjtjov, hvor de ser ikke mindre elegante ud. Disse lyse og smukke design er funktionelle og praktiske, hvilket gør dem populære for at skabe et unikt interiør. De er nemme at rengøre, for at opdatere overfladen er det nok at tørre det med en tør eller fugtig klud.

For ikke at overbelaste rummet og skabe den mest komfortable atmosfære i rummet, er det nødvendigt at overveje produkter med forskellige designløsninger. I værelserne med lave lofter spejl og blanke design ser smukke ud, som giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet. De kan være monofoniske og med et trykt mønster.

I mange moderne stilarter af indretning er det acceptabelt at bruge stræklofter med fotoudskrivning:

 • Blide og attraktive udseende modeller af stræklofter med billedet af blomster. Smukke blomsterarrangementer skaber en atmosfære af komfort og romantik. Korrekt valgt belysning gør loftet mere lyst og mættet.
 • På deres egen måde kan du se interessante produkter med et specifikt ornament. Loftet i dette designdesign giver rummet et mysterium og skaber en følelse af ro.
 • Strukturstrukturer med et havdesign fylder rummet med friskhed. De kan præsenteres i form af lærred med billedet af havbølger, skibe.
 • I løbet af årene har stræklofter, der efterligner stjernerhimmelen, ikke mistet deres relevans. I et sådant miljø er det altid behageligt at drømme, nedsænket i mindebassinet.

Et stort udvalg af designløsninger, hvor der er udformet stræklofter, giver dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning baseret på værelsestype samt kundernes individuelle ønsker. Brugen af ​​yderligere materialer i kombination med strakt lærred har udseende af disse kunstværker.

Hvordan vælger man forskellige værelser?

Når du vælger en passende mulighed for et strækloft, anbefales det at overveje alle funktioner i et bestemt rum. Hvert værelse i huset har sit eget formål, så dets design skal fuldt ud overholde dette.

Stue

Stuen betragtes som centrum af huset, så det skal være så rummeligt, lyst og behageligt som muligt. Loftsindretning spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​en varm og behagelig atmosfære. Når du vælger et strækloft i stuen, skal du tage højde for det faktum, at dette design skal være en smuk fortsættelse af det samlede interiør og ikke ligne et separat designelement. Den perfekte løsning vil være en mat eller blank version af hvid, som betragtes som en klassisk og harmonisk kombineret med næsten alle indretningsprodukter. Universal lærred skaber en følelse af lyshed og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Korrekt valgt model af strækloftet giver dig mulighed for at skjule de åbenlyse fejl i basen, gør stuen så komfortabel som muligt. Interiøret i en simpel stil supplerer harmonisk de monokrome stofvariationer. Luksus indstilling vil give en to-niveau spænding struktur, suppleret med moderne belysningssystem. Med sin hjælp kan du med fordel fremhæve funktionaliteten i hver zone uden at krænke den fælles idyl. Valget af farve afhænger af rummets størrelse og dets design.

soveværelse

Soveværelset er et værelse designet til afslapning og ensomhed. Designprojektet af dets design skal fuldt ud overholde dette. Stoffet i loftet ser godt ud her, det hjælper med at skabe en atmosfære af komfort. Satinloftet med en delikat silkeagtig overflade, som fremmer fuld afslapning, ser udsøgt ud. Det anbefales ikke at bruge spændingsstrukturer af lyse og aggressive farver. Den ideelle løsning ville være hvid, creme, lysegrøn og blå nuancer af lærred og mønster. Hvis der er behov for at skabe en atmosfære af lidenskab og brand i soveværelset, skal du vælge røde og sorte udskriftsindstillinger.

planteskole

Børneværelse kan være det perfekte sted for de mest dristige designeksperimenter. Hvert barn vil være glad for at se en stjerneklar himmel, en regnbue eller tegn fra deres favorit tegnefilm på loftet. Her er relevant lyse lærred med en blank overflade. Valget af billeder udføres på baggrund af børns alder, såvel som deres hobbyer. Stoftæksel med trykt billede vil være en original dekoration af rummet og et lyst element i hele interiøret, da det perfekt supplerer den generelle ide om design og fremkalder positive følelser.

køkken

Køkken med strækloft vil se smukke og funktionelle ud. På grund af dets anvendelighed er dette produkt den ideelle løsning til et standard køkkenrum og et moderne køkken-studie. Efter at have designet loftet med en spændingsstruktur, er det muligt at visuelt opdele området i flere zoner, der hver især vil se sin egen stilfulde og attraktive.

Professionelle designere anbefaler at vælge farven på loftet under hensyntagen til farverne på køkkenet. Denne kombination vil skabe et godt humør og gøre interiøret så elegant som muligt. For køkkenet er et ophængt loft den mest praktiske mulighed for efterbehandling, med det kan du skjule uregelmæssigheder på overfladen, ledninger og lige rør. Denne type loftindretning er kendetegnet ved uforlignelig modstand mod fugt og snavs, hvilket er en stor fordel under driften.

Korridoren

Korridoren har ofte et utilstrækkeligt niveau af naturlig belysning, og et smukt strækloft med ekstra belysning gør det nemt at løse dette problem. En god løsning ville være at bruge en konstruktion med et spejlplade, der vil mærkbart omdanne rummet, fylde det med komfort. Her er monotone prøver, sorter med tilstedeværelse af forskellige billeder passende. Farveskemaet afhænger af ejerens overordnede indre og personlige præferencer.

belysning

Af særlig betydning er niveauet af belysning af rummet. Det er nødvendigt at skabe det mest korrekte system med yderligere belysning. Til disse ideelle spotlights, som ikke kun kan fordeles rundt om spændingsstrukturens omkreds, men også på en zigzag-måde. Strekak, suppleret med disse elementer, ser attraktivt og koncist. En interessant designmetode til indretning gør det muligt at justere niveauet af belysning baseret på tidspunktet på dagen såvel som individuelle behov.

Hvis du dekorerer loftet med indbygget belysning, kan du få illusionen af ​​realisme og lydstyrke. For en særlig effekt kan du oprette et mønster på lærredet med indbygget LED-strimmel. Dekorer spændingsstrukturen kan være anderledes. Desuden kan du kombinere dem med vægdekorationer, hvis du vil tage lysdiodens lyskilder. For eksempel vil en vellykket løsning belyses spændingsstrukturen med overgangen til væggen. I dette tilfælde kan du placere lamperne omkring strukturens omkreds.

Smukke eksempler i interiøret

Moderne teknologier giver mulighed for at producere de mest forskellige modeller af stræklofter, der hver især ser sin egen stilfulde og originale ud.

Smukke spændingsstrukturer i kombination med andre elementer i interiøret fylder atmosfæren med hygge og komfort. Lysekroner, gulvlamper samt LED-belysningssystemer giver dem speciel udtryksevne og appel. Alt dette forvandler rummet betydeligt, hvilket gør det til det smukkeste og unikke.

Stræklofter, designet i et mosaikdesign, tjener som en usædvanlig og original indretning af interiøret. Korrekt udvalgt farveskema af designet gør det muligt at organisk komplementere næsten enhver stil i rumdesignet for at fokusere opmærksomheden på visse elementer i interiøret.

To-niveau stretch lofter ser elegant og spektakulært ud. Især de er relevante i områder, hvor du vil visuelt løfte højden af ​​rummet. Med deres hjælp kan du implementere de mest ambitiøse løsninger, der skaber unikke designkompositioner.

Aristokratisk interiør vil hjælpe med at give stoffet stræklofter, hvis tekstur kan overføre naturlæder, ruskind og andre materialer. Sammensætningen af ​​sådanne produkter omfatter særlig polyurethanimprægnering, som bidrager til bevarelsen af ​​materialets originale kvaliteter i mange år. Tilstedeværelsen af ​​vægmalerier eller smukke tegninger gør vævsmønstre virkelig unikke og uendelige.

Loft design

Et vigtigt øjeblik i design af rummet - loftets design. Hvis du ikke betaler behørigt opmærksom på loftet, vil rummets rum ikke være harmonisk. Der er mange ideer til udsmykning af lofter i værelser til forskellige formål. Du kan vælge den mulighed, der fuldt ud opfylder de æstetiske præferencer og økonomiske muligheder.

Loft design i køkkenet

Mange bor i lejligheder, hvis område ikke tillader at realisere alle de ideer, de kan lide om reparation og udsmykning af lokalerne. Men der er mange muligheder for visuelt at forøge rummet ved hjælp af moderne materialer og belysningsenheder.

Køkken loft design

Hvis du tænker på loftets design i køkkenet, skal du først tage højde for funktionerne i dette rum i forbindelse med dets formål. Høj luftfugtighed, stænk, støv og snavs er uundgåelige i dette rum. I den henseende er det nødvendigt at vælge en indretning til loftbehandling, så overfladen er let at rengøre.

Strek loft i køkkenet

Stretch, gipsplader, plastik, slattedlofter opfylder dette krav. Udformningen af ​​skinne og plast bestemmes af mønsteret og teksturerne af det valgte materiale. Men i tilfælde af spænding og gipsplader kan du vælge din egen designmulighed. Man bør huske på, at jo mindre de forskellige fremspring og riller i loftet er, jo lettere er det at passe på dem. Denne regel gælder for enhver form for overflade, men for køkkenet er mest relevant.

Design af gipsplader lofter til køkkenet

Loft design i køkkenet

Standard løsning: installation af et gipspladloft med belysning omkring rummets omkreds. På samme tid er GKL malet, men ikke klistret over med tapet eller andet efterbehandling. Baggrundsbelysningen udfører to opgaver på én gang: Den fungerer til det tilsigtede formål (lyser rummet) og dekorerer loftet takket være de stilfulde dekorative elementer af forsænket armaturer.

Gipsplankloft til køkken

Smukt gipsplankloft med LED-belysning

Loft i køkkenet

Intet andet sted i lejligheden er der så mange aromaer, temperaturen i luften ændrer sig ikke så meget, fugtigheden svinger ikke. Derfor skal loftsbeklædningen her være egnet til det. For flere detaljer om hvordan man bliver loftet i køkkenet, læs her.

Valg af farve til loftet i køkkenet

Ved valg af indvendige elementer (møbler og husholdningsapparater) er det vigtigt at overveje deres funktionalitet, ergonomi og anvendelighed. Når du vælger en indretning til loftdesign, er det vigtigste at vælge den rigtige farve eller en kombination af farver og nuancer. De vil skabe atmosfæren, der matcher rummets funktion og stil.

Kombinationen af ​​farver i det indre ved hjælp af farvehjulet

De vigtigste parametre i valget:

 • i små områder af rummet ønskelige lyse farver, visuelt øge højden og proportioner af rummet;
 • i rummelige værelser er toner, indlæg og striber i kontrast til møblerne mulige.

Loft design i et lille køkken

Når man vælger en farveopløsning til loftet i køkkenet, er det vigtigt at vide, at:

 • røde og orange toner stimulerer appetitten
 • Citron tilhører de kreative toner, så det i kombination med rummets hovedfarve er i stand til at understrege sofistikeret interiørdesign;
 • Hvid og blå er forfriskende farver, men de giver køkkenet noget "forkølelse", derfor er de kun acceptable i rummelige lokaler;
 • misbrug ikke hvid farve, ellers vil køkkenet skabe indtryk af et kontor eller et medicinsk rum.

Orange køkken design foto

Gul farve vækker appetitten, så brugen i køkkenets indretning vil være berettiget, og en lille sort vil kun understrege dybden af ​​farve.

Lyseblå strækloft med indbyggede spotlights

Tabel. Virkningen af ​​farve på en persons følelsesmæssige tilstand.

Valg af loftets stil i køkkenet

I de senere år har der været en popularisering af tendensen i design af køkkener i stilarterne "rustik" eller "land", "high tech". I denne henseende er der fastsat særlige krav til lofterne på disse værelser: stil overensstemmelse og brug af moderne materialer i udsmykning.

Country Style Køkken

Rustikke køkken

Rustik stil indikerer tilstedeværelsen af ​​træbjælker på loftet, bjælker eller lameller. Ikke naturligt træ kan bruges, men materialer efterligner dens tekstur: selvklæbende film, tapet, plastpaneler. Ved hjælp af overheadelementer er det praktisk at zone rummet. For eksempel opdele det i to zoner - spisestue og madlavning.

Rustikke køkken foto

Højteknologisk stil er lakonisk og ekstravagant. I dette design af loftet i køkkenstål foretrækkes hvide, blå og sorte farver. Linjer skal være klare, overhead dekorative elementer skal have harmoniske proportioner og en streng geometrisk form.

Højteknologisk køkken

Højteknologisk køkkenloft

Loft design i soveværelset

Når du laver loftet i soveværelset, er det vigtigt at bemærke, at dette værelse er beregnet til hvile og forberedelse til sengen. Derfor er lyse "prangende" toner upassende her og glatte overgange og linjer foretrækkes.

Design af gipsloft i soveværelset

For at dekorere loftet i soveværelset, kan du bruge et af de moderne materialer: stretchfilm, gipsvæg, tapet, polystyren skumfliser. Til stræklofter anbefales det at vælge skum med en mat overflade eller præget tekstur.

Strek lofter til soveværelset

Anvendelsen af ​​udvidede polystyrenfliser i soveværelset

Farveskemaet i loftets design i soveværelset kan være meget anderledes og afhænger af:

 • de sider af verden, som vinduerne i rummet står overfor
 • den valgte lysindstilling
 • rummet i rummet
 • lofthøjder.

For soveværelser med vinduer mod syd kan du bruge enhver kombination af farver og nuancer i loftets design. For soveværelser beliggende på den nordlige eller vestlige side af huset, er bløde pastellfarver foretrukne. Ved hjælp af farve og dekorative elementer i loftet er det muligt ikke blot at zone, men også at understrege formålet med bestemte dele af rummet. Denne teknik bruges ofte til visuelt at fremhæve en seng.

Med sidesidet belysning ser den mørke farve af loftet meget lettere ud.

Falsk loft i soveværelset med lys

Bright high-tech soveværelse med safari stil elementer

Stræklofter i soveværelset foto

I design af soveværelser mere end i andre værelser, passende lofter, der efterligner nattehimlen. Der er flere designmuligheder for overflader i denne stil: fra selvtrækstjerner med fosformaling til installation af højteknologisk belysning i forbindelse med spændingsfilm.

"Starry Sky" i soveværelset

Stretch loft "Stjernehimmel"

Loft design i soveværelset

Soveværelset mere end andre værelser har brug for en professionel tilgang til udformningen af ​​væggene og loftet. De skaber en unik atmosfære af privatliv og fred. Læs mere her.

Loft design i stuen

Luksuriøse og præsentable stuer i dag er lige så relevante som tidligere. Men i stigende grad foretrækker ejerne af lejligheder og huse minimalisme. Desuden er denne stil gavnlig ikke kun i form af økonomiske besparelser.

Loft design i stuen

Det har andre fordele:

 • lethed og bekvemmelighed af pleje af rummet;
 • harmonisk kombination af møbler og moderne teknologi;
 • Mulighed for at færdiggøre værelset med møbler moduler til forskellige formål.

Loftet i sådanne stuer bør fremhæve korthårigheden, så de bruger klare materialer og malinger til deres design. Spektakulær modtagelse - en kombination af bands af to harmonisk kombinerede farver.

Indretning af loftet i stuen af ​​gipsplader

Hvis stuen er oftest brugt til at kommunikere med familiemedlemmer, og ikke at modtage gæster, skal du i dette rum skabe en hyggelig rolig atmosfære. I dette tilfælde er stræklofter monofoniske eller med et mønster relevante. Det er vigtigt at overveje lysanlægget omhyggeligt. Det optimale valg: centralt og rundt om loftets omkreds. Den første vil blive brugt som den vigtigste, den anden - som et supplement til at skabe en mere intim atmosfære.

Loft dekoration i stuen

For stuer, hvis hovedformål er modtagelse af gæster, respektabilitet og harmoni er vigtige. I sådanne rum er der ofte monteret glaslofter med indfarvningsglas eller en reliefplade af plader. Særlig atmosfære af gæstfrihed skaber skjult bag et lamper med loftslygter. Dette sikrer ensartet matbelysning.

Spejl loft i stuen

Strek multi-niveau lofter er relevante for stuer. Og du kan vælge enhver konfiguration af figurer og nicher. Ved udformningen af ​​lofterne på et hvilket som helst lokaler kan man ikke tilfældigt placere lyskilder. Dette gælder fuldt ud for design af stuen lofter. Her lægger belysningsapparatet særlig opmærksomhed. Som regel bør det være ret intens. Derfor er det i rum af denne type muligt at bruge et hvilket som helst farveområde, varmt eller koldt.

Loft design i stuen

Design af loftet i badeværelser og gange

I mindre badeværelser og gange kan du installere enhver form for loft: gipsplader, stræk, slatted, plastpaneler. Ved valg af materiale lægges særlig vægt på muligheden for let pleje af overfladen. Årsagen til, at der i badeværelser og gange er behov for rengøring, oftere end i andre værelser.

Figured strækloft i gangen

Rackloft på badeværelset

Loftene i disse rum skal visuelt forstørre rummet, så lyse varme eller kolde toner er passende. På badeværelserne, da der er værelser med høj luftfugtighed, lægges der særlig vægt på højkvalitets installation af lyskilder. Her er de mest bekvemme lofter, bag hvilke du kan skjule ledninger og kommunikation.

Stræklofter i gangen

Gipsplankloft i gangen

Blandt de forskellige muligheder for design af loftet i badeværelserne, den mest attraktive rack og plastik. De opfylder alle krav til disse lokaler: æstetisk attraktive, modstandsdygtig over for fugt, nemt og hurtigt monteret / demonteret, har en bred vifte af farver.

Smukt spejlet badeværelse loft

Loft i gangen

Som i ethvert andet rum kan loftet i gangen males, hvidkalkes og limes til det billige skumbræt. Flere detaljer om hver indstilling findes i denne artikel.

Designet af loftet i børnenes værelse

At vælge det rigtige loftdesign i børnenes værelse er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Især hvis dette værelse på samme tid er et legerum, et soveværelse og et studierum.

Børneværelsens loft kan blive en integreret del af det farverige plot af interiøret

Den eneste loftdesignregel, der skal følges, er fraværet af mørke, kolde farver og glatte overflader. Der er ingen tvivl om loftets farve; der er behov for en forklaring om blanke: en reflekterende overflade er uhensigtsmæssig i et rum, hvor et barn gør sig klar til at sove. Denne proces kan strække sig dramatisk i tiden, da der vil være noget i loftet. Dette vil føre til øget opmærksomhed for barnet.

Loft til børns værelse

Strek lofter i børnenes værelse

Hvis det er besluttet at montere et strækloft i børnenes værelse, er det bedste valg en efterligning af nattehimlen. Og det anbefales at bruge en sådan mulighed, hvor stjernerne og planeterne kun er synlige, når belysningen er tændt. Om dagen er et sådant loft ikke anderledes end normalt.

Strækloft og originallampe i børnehaven

Stretch loft i børnenes værelse piger

I børnenes værelse, som samtidig udfører flere funktioner, er det muligt at zone rummet ved at afslutte loftet med materialer af forskellige farver og teksturer. Over stedet for spil kan du holde lysende tapet med et flerfarvet mønster, fremhæve området for klasser ved hjælp af en gipsplad niche med indbygget baggrundsbelysning.

Zonering et barns værelse med et strækloft

Stretchloft i børnenes værelse - "Bær i en ballon"

Loft i børnehaven

Uanset design, skal det være i harmoni med det omkringliggende rum og elementerne i indretningen - gardiner, hjørner, døre og vinduer. Hvis der er tvivl om rigtigheden af ​​valget af farve eller materiale, kan du finde den optimale løsning ved at se billeder af forskellige designmuligheder for lofter i værelser med forskellige formål.

Typer af moderne loftslofter og de bedste designløsninger på billedet

I den moderne verden er det sket, at når reparationer udføres i en lejlighed eller et hus, vil mindst et rum have hævet lofter. Og for det er der mange grunde, hvis hovedpunkt måske er et æstetisk udseende. Mange ville være enige om, at de sædvanlige hvidkalkede lofter ikke har plads i et moderne interiør. Derfor opdaterer flere og flere mennesker deres gamle pudsede lofter med nye.

Moderne teknologier, der bruges til oprettelsen af ​​sådanne strukturer, giver enhver mulighed for at ønske sig noget af deres indretningsdesign, selv de mest skøre designideer.

Særlige egenskaber

Disse strukturer er skabt "på toppen" af de vigtigste betong gulv i rummet. Eventuelle suspenderede og spændingsstrukturer er monteret på rammen. På trods af uregelmæssigheder og andre æstetiske ulemper ved "bund" loftet kan du ved hjælp af hængende indstillinger skabe perfekte glatte overflader.

Materialet, der anvendes til hævede lofter, anvendes hovedsageligt i gips. Der er dog andre muligheder: På basis af en PVC-film eller en stofklud, og også modeller fra plast- eller aluminiumslister er populære. Alle disse muligheder giver praktisk ubegrænsede muligheder for design. Med deres hjælp kan du lege med farver og teksturer, oprette flertallede strukturer, installere loftlamper.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter i modsætning til traditionel hvidvask meget hurtigere, rent og pænt. For at opfriske dit værelse behøver du ikke længere at rengøre eller sikkert lukke alle møblerne i det. Faglærte håndværkere vil udføre alt det nødvendige arbejde uden ulejligheden for indbyggerne i lejligheden.

fordele

De vigtigste fordele ved disse moderne lofter omfatter:

 • En mulighed for at jævne og glatte overfladefejl i konstruktion eller tidligere reparationer.
 • Åbningen af ​​de bredeste muligheder for design af rummet.
 • Glatte modeller giver dig mulighed for visuelt at øge størrelsen af ​​rummet.
 • Muligheden for at installere moderne loftlamper.
 • Ekstra lydisoleringslag.
 • Nogle indstillinger er fugtbestandige.

Design af loftet i hallen med et billede

Loftet i ethvert rum tiltrækker øget opmærksomhed. Desuden i hovedrummet i en lejlighed eller et privat hus - i hallen. Skjul fejl på en uforsigtigt repareret overflade vil ikke fungere, fordi belysningen vil "forræderisk" vise dem for alle at se. Ja, og de tidspunkter, hvor vores medborgere var glad for at bare rydde hvidkalkede loft, langt væk. Et sådant ukendt koncept som loftdesign har indgået vores hverdag.

Hvilke materialer kan bruges til loftet i hallen? Vi vil ikke nu tale om maling, som i reparationsarbejdet i dag erstattede hvidkalkmalet. Fjern polystyren loftspaneler. Dette er et budget og ret praktisk materiale til dekoration, men det er usandsynligt, at hvis det bruges, kan vi tale om et smukt design. For at loftet bliver "ekspressivt" anvendes andre materialer - gipsplader til dækning af suspenderede strukturer, suspenderede og nedhængte lofter.

Design af gipsophængte strukturer i hallen

I dag suspenderede gipsplader er hyppige gæster i vores lejligheder. Sådanne designs har en række alvorlige fordele:

 • Evnen til at skabe næsten ethvert design. De førende producenter har udviklet teknologier til installation af fladniveau lofter med buede sektioner, organiseret produktionen af ​​alle nødvendige materialer, udstedt detaljerede flowdiagrammer, der angiver standardforbruget af materialer til hver operation af processen, lagt videobeskrivelser for åben adgang. Det er især vigtigt, at bygherrer har arbejdet med gipsvægge i lang tid, og praktisk talt alle fagfolk vil klare installationsbrønden.

Du kan dog kun tale om den relative lette installation af en enkeltkonstruktion af gipsplader. Komplekse multi-level strukturer kræver særlige færdigheder og erfaring. Hvis du selv starter installationen af ​​en så kompleks struktur eller ansætter en brigade af "stationsvogne" fra de solrige centralasiatiske republikker, kan skuffelsen være meget stor.

 • Økologisk renhed af gipsvæg. Gipsvæg er en tre-lags konstruktion af et særligt karton langs kanterne og gipset i midten af ​​denne "pie". Du kan anvende gips i ethvert rum, hvor det ikke vil blive udsat for fugt.
 • Praktisk og pålidelig. Installation af et gipsplankloft kræver ikke justering og reparation af gulvpladen, alle fejl vil blive gemt bag rammen.
 • Muligheden for at færdiggøre næsten ethvert materiale: maling, dekorative gips, tapet. På gipsvæggen let installeret dekorative elementer, spejlindsatser. Gipsplader lofter kombineres ofte med lofter.
 • Det hængende gipsplankloft gør det muligt i hemmelighed at udføre enhver ny kommunikation eller skjule allerede lagt dem.
 • Evnen til at installere lamper af enhver art og tilrettelæggelsen af ​​et komplekst kombineret belysningssystem. I udseende er det ofte vanskeligt at skelne mellem en ophængt gipspladestruktur fra et mat-hvidt strækloft. Sådanne designs adskiller sig ikke i funktioner. Dette er en af ​​grundene til, at de ofte kombineres sammen.
 • Overkommelig værdi, der bidrager til dens popularitet.

Gipsvæg, som ethvert materiale, har dog sine ulemper:

 • Suspended frame "eat" mindst 40 mm i højden i hallen. I værelser med lave lofter er brugen af ​​gipsvægskonstruktion næppe tilrådeligt.
 • Gipsvæggen har ikke fugtbestandighed (selv grøn - den er beregnet til brug i badeværelser, men uden direkte kontakt med vand). Oversvømmelse på toppen er garanteret at føre til, at materialet bliver ubrugeligt. Men du hældes ikke hver dag, og det er en nødsituation.
 • Den tid, der kræves for at installere den suspenderede gipspladekonstruktion, vil kræve betydeligt mere end installationen af ​​et strækloft. Ja, og støv med snavs vil være meget mere.

Typer af gipsplader design

Strukturelt er de opdelt i lige (har et niveau) og kompleks (multi-level).

Et loft på flere plan giver selvfølgelig uudtømmelige muligheder for at skabe det originale design og enheden af ​​et kombineret belysningssystem. I denne gipsvægskonstruktion kan få mennesker konkurrere: Zoning rummet ved hjælp af forskellige belysningsarmaturer og loftsformer, der kombinerer forskellige finish og forskellige farver.

Men erklæringen om banaliteten af ​​et fladt niveau på et niveau er tydeligt en overdrivelse. En gennemtænkt designløsning, udførelse af høj kvalitet, det rigtige udvalg af materialer, vil være dine assistenter i at gøre et sådant design til en vigtig del af indretningen. Ved hjælp af en række dekorationsværktøjer vil dit loft på et niveau blive ubehageligt og ens, men også være i stand til at give det sin egen charme.

Materialer til færdiggørelse af gipsplader

Maling, dekorative gips, spejlindsatser, stucco gips eller polyurethan, og endda tapet bruges til at afslutte gipspladens konstruktion. Et enkeltgipsgipsloft kan indrettes med skumpolystyrenprodukter, der efterligner træbjælker. Resultatet er et todelt design. Til efterbehandling af gipsvæg med denne indstilling er velegnet til dekorative gips.

En populær mulighed er brugen af ​​stræklofter til gipsplader. Denne teknik anvendes til to- og flerniveaustrømme af gipsvæg.

Valget af farveopløsning afhænger af indretningen af ​​rummet, og det er slet ikke nødvendigt, at dette valg vælges til fordel for en hvid eller meget lys valg. Du kan vælge enhver farve, det er kun vigtigt, at det er i overensstemmelse med farveskemaet i rummet. Dette valg kan være sort, men kun blankt sort. Meget stilfuld og endog elegant.

Stræk loft design i hallen

Stræklofter varierer i materialetype på stof og polyvinylchlorid. Stoffer er fremstillet af polyester lærred, som er imprægneret med polyurethan for at give større fugtresistens. Med hensyn til fugtresistens og elasticitet er stoffets strækmaterialer imidlertid ringere end PVC-filmstrukturer. PVC lofter kan modstå alvorlige lækager.

Stræklofter fås i sort / hvid eller med et mønster, der anvendes ved fotoudskrivning. Niveauet opnået i denne teknologi giver dig mulighed for at anvende på overfladen af ​​ethvert mønster med den højeste billedkvalitet. For enhver indretning og enhver farveopløsning i rummet, kan du nemt købe et loftsloft, som vil se meget harmonisk ud.

Overfladen af ​​hæmmede lofter kan være satin, mat eller blank. Funktionen af ​​stræklofter med en blank overflade er evnen til visuelt at forøge højden af ​​rummet meget signifikant. Forhøjer højden af ​​selv blank glat sort loft. Denne ejendom bruges til at dekorere værelser med en lille højde.

Hængende loftdesign i hallen

Suspended strukturer er strukturer med en ramme, der kan konfronteres med Armstrong-type plader, aluminium lameller, træ eller plastforing. Ved konstruktion gælder suspenderet gipsplankloft også for suspenderet.

Konstruktioner af denne type i salerne er langt mindre efterspurgte. Foring begrænser alvorligt dekorative løsninger. Armstrong-paneler er forbundet med kontor- og industrilokaler og aluminiumsklodser - med badeværelser.

Men Ecophon lydabsorberende paneler gør det muligt at give strukturen næsten enhver krøllet form og skabe et meget usædvanligt indvendigt design. Panelerne er lavet af blød mineralfiberglas, de er kendetegnet ved komponenternes miljøvenlighed. Manglen på akustiske paneler Ecophon - høj pris. Desuden er de designet til udsmykning af store og store områder. Af denne grund er de ikke almindeligt anvendt i standardlejligheder. Men i et privat hus af Ecophon lydabsorberende paneler kan du skabe et meget interessant design.

Som en konklusion

På markedet er der et stort udvalg af materialer til udformning af lofter. Afhængigt af rummets område og højde kan du vælge den rigtige mulighed for dig. Det obligatoriske krav skal dog overholdes - sammenfaldet med stilen i hallen og loftet, som tjener som en meget vigtig del af interiøret. Når dette krav opfyldes, vil loftet visuelt øge rummets rumfang, deltage i dets zoneinddeling og være en integreret del af indretningen.