Loftet af gipsplader i soveværelset (+68 fotos)

At lave loftet i soveværelset spiller en væsentlig rolle for at skabe et holistisk interiør. Det ville være ønskeligt, at dækningen var ideelt lige, pålidelig og holdbar, men dermed ikke for dyr. Gipsplader - Et populært modstående materiale i form af papplader fyldt med et gipslag - opfylder alle ovenstående kriterier. Det er utroligt praktisk og nemt at behandle, så du hurtigt kan oversætte enhver designside. Et moderne gipsvæg loft i soveværelset i mange år vil være en ægte udsmykning af rummet.

Fordele og ulemper ved loftet på GKL

Mens det sædvanlige gips nu og da begynder at blive dækket af revner og smuldrer, kan gipsvæggen opretholde sin fejlfri udseende i årtier. Det eneste der kan beskadige dette materiale er fugt, men soveværelserne er normalt godt beskyttet mod dens virkninger. Men for et fugtigt hjørne er det nok bare at vælge et fugtbestandigt ark - og problemet er løst.

I betragtning af at folk er i et værelse til at sove 1/3 af tiden, er en vigtig faktor til fordel for gipsvæg dens miljøvenlighed. Til forskel fra polyfoam, plastpaneler og stretch pvc malerier indeholdende raffinerede produkter, består den udelukkende af naturlige råmaterialer - knust calciumsulfat mineral og cellulose. Organisk materiale passerer frit fugt og luft, hvorfor klimaet i rummet forbliver så behageligt som muligt.

En anden vigtig fordel ved gipsplader - æstetik og nem behandling. Det er nemt at skære og bøje enhver form fra dem, bor huller, foretage installation af de mest indviklede designs. På grund af den lave vægt er gipset fastgjort med skruer til profilen og skaber ikke en stor belastning på gulvet.

Den eneste ulempe ved en sådan finish er en reel reduktion i loftets højde - fra 10 til 25 cm afhængigt af tykkelsen af ​​arkene (standard 9,5 eller 12,5 mm) og mellemrummet tilbage. Men bag gipsvæggen kan du skjule ledninger, rør, isoleringslag, lydisoleringsmembran.

Montering af gipsplankloft i soveværelset

For dem der laver reparationer i soveværelset med egne hænder, gipsvæg - den bedste løsning. Selve materialet og dets komponenter er lette nok til at blive behandlet alene eller med en assistent, og arbejdet tager et minimum af tid. Enhver hjemmeproducent har ofte de nødvendige redskaber: et målebånd, en maling eller en blyant til mærkning, et vandniveau, en skruetrækker, en boremaskine med hulskærende dyser, en konstruktion hacksav, et plan. Som konklusion vil du have brug for en spatel til at forsegle leddene og sandpapiret for at male uregelmæssigheder.

Til en begyndelse udføres markeringer langs væggene langs loftets omkreds. Profilguider er fastgjort til disse linjer i forborede huller. Vinkelret på dem er de vigtigste monteret, som er fastgjort af suspensioner direkte på loftet, yderligere i form af en gitter - mindre, hvor leddene af arkene vil være placeret. Under relief figurerne brugt fleksibel profil.

Forberedt (trimmet og jordet ved kanterne) gipsvæg skrues til den resulterende metalramme med skruer. Små huller, der er tilbage mellem væggene og arkene, er dækket af baguetter. Samlinger og fastgørelser kittet, uregelmæssigheder rengøres med sandpapir. Elektriske ledninger passeres gennem specielle stik, indbyggede lys er installeret. På enden af ​​loftet på gipsplader kan males eller trimmes på anden måde.

Gipsplader loftsdesign muligheder

Gipsvæg er et meget formbart materiale, som du ikke kun kan niveaue overflade på loftet, men også gøre en interessant tredimensionel konstruktion. Selvfølgelig kræves der meget viden og færdigheder for at kunne skære og samle figurer, især et stort område, men resultatet er det værd. Et par dage arbejde - og et pænt og stilfuldt loft i soveværelset vil glæde deres ejere i mange år i træk.

Etage loft

Til et lille soveværelse med en højde på 2,5-3 meter vælger de ofte den enkleste udgave af loftdesignet - i form af en almindelig flad overflade med tynde baguetter omkring omkredsen. For at spare værdifulde centimeter anbefales det at bruge de tyndeste plader af gipsvæg og, hvis det er muligt, lave mindste afvigelse. Ved at male loftet med let maling med en perle eller glans, kan du undgå overhængseffekten. Baggrundsbilleder af høj kvalitet med billedet af himlen, solens stråler, træernes toppe hjælper også visuelt med at øge højden.

To-niveau loft

En af de mest populære typer af design lofter ved hjælp af gips er to-trins konstruktion. De er velegnede til små og mellemstore værelser, men kræver moderation og stilfølelse for ikke at forstyrre rummet med for store elementer.

Alle slags rammer kan tilskrives denne kategori - de er som regel placeret omkring rummets omkreds og på stedet for fastgørelse af lysekronen. Rammen kan enten være en standard rektangulær form eller oval, bølget, i form af en blomst eller en anden form.

Ofte udfører et to-niveau gipsplankloft i soveværelset funktionen af ​​zonering, med fokus på hovedgavlen eller fremhævning af en niche til et tv. Hængende dele er sædvanligvis halvcirkelformede, men der er lige og polygonale varianter såvel som bøjninger, der flyder jævnt fra væggen til midten af ​​soveværelset (for dette bliver plasterplader bøjet og forvarmer dem med varm damp).

Fler niveau loft

Kompleks geometrisk sammensætning på loftet er en mulighed for rummelige værelser med store vægge. Det originale design på flere niveauer vil ikke blot dekorere soveværelset, men også gøre det mere behageligt og eliminere følelsen af ​​tomhed. Usædvanlig belysning, fed kombinationer af farver og teksturer, elegante mønstre og mønstre vil være et godt supplement til et virkelig luksuriøst interiør.

Kombineret loft

Et bredt udvalg af materialer gør det muligt at bruge ikke en, men flere former for efterbehandling på én gang. Måske er det mest relevante tandemkarakteristik ved de fleste moderne reparationer kombinationen af ​​en gipspladeramme med et strækdæk. Resultatet er bemærkelsesværdigt: det krævede volumen opstår, matte og spejloverfladen skaber en lys kontrast, baggrundsbelysningen harmonisk blandes ind. Filmen er ofte placeret bag gipsvæggen, men nogle gange stikker den udragende figurer.

Ud over PVC eller stofklæde kan små områder af kombinerede lofter fyldes med indfarvede glasplader, spejle, fotobaggrunde og dekorative gips. Kombinationen af ​​gipsvægskonstruktioner med træ ser ganske interessant ud, især hvis den samme tekstur gentages i udsmykningen af ​​vægge og / eller møbler.

Lofter fra gipsvæg i soveværelset: et udvalg af smukke muligheder

Du ved allerede, hvad dit soveværelse vil se ud efter renovering? Uanset dit svar, har vi til hensigt at supplere og udvide dine indlæg.

I denne artikel lærer du, hvor mange konstruktive løsninger GCR tilbyder dig, hvordan lofter fra den berygtede gipsvæg kan se og se alt dette i et stort udvalg af billeder, og tegner ikke en interessant ide til design af dit eget soveværelse.

Dette værelse er mest forbundet med hvile og søvn, så alt i det skal bidrage til den mest pacificerede og afslapning. Men du ser, homeliness er skabt ikke kun af det substantielle indhold i form af smukke, komfortable møbler og teknologi, men også ved udformningen af ​​væggene og lofterne.

Det ligger i soveværelset, før vi går i seng eller efter at have vågnet, fører vi oftest blikket mod loftet, derfor er det nødvendigt at tænke særligt godt om dets udsmykning. Og da atmosfæren af ​​ro er et meget individuelt koncept, vil vi tilbyde dig mange muligheder for overvejelse.

Uanset hvilken interiør du vælger - loft eller klassisk, minimalisme eller Provence, vil dette alsidige og overkommelige byggemateriale hjælpe dig med at opnå den manglende integritet, fuldstændighed og harmoni i dit hyggelige soveværelse.

Selv et komplekst og rigt dekoreret coffered loft kan laves af gipsvæg - men hvis du anser det for et soveværelse.

Kort om materialet

Dette er et overkommeligt naturmateriale, hvis navn selv taler om dets sammensætning.

Let at håndtere, dampgennemtrængelig og støjisolerende, sikker for sundhed og meget populær i arkitektonisk dekoration gipsplader styrer mikroklimaet i ethvert rum, absorberer eller frigiver fugt efter behov. Men vigtigst af alt vil det hjælpe med at realisere de mest ekstraordinære designideer.

Loftet kan gives en usædvanlig form, der skaber en række forskellige former, tegninger eller niveauer, som det fremgår af disse billeder. Og det er helt muligt at lave nogle designs med egne hænder - det vigtigste er at tænke over projektet på forhånd til de mindste detaljer.

Ud over dem, der allerede er nævnt, er de ubestridelige fordele ved dette materiale maskeringen af ​​loftkommunikation og fraværet af behovet for at justere loftet.

Men der er også ulemper, som du bør være opmærksom på - GCR er følsom overfor vand, så det er på ingen måde egnet til værelser med høj luftfugtighed, som et badeværelse og et køkken, og vil ikke være i stand til at modstå naboernes oversvømmelser ovenfra.

Soveværelset er dog normalt ikke truet. Derudover er der en vandtæt type materiale (GKLV), hvis vandabsorption er mindre end 10% og forskellige vandafvisende putties og primere.

Ved at fortsætte temaet for typer gipsplader, er det nødvendigt at nævne plader, der har øget modstandsdygtighed over for virkningerne af åben ild (GKLO) og fugtresistent og samtidig brandhæmmende gipsplader (GKLVO).

Den eneste ulempe - en defekt i et lille område af overfladen kan være fyldt med reparation af hele loftet. Men at have arbejdet omhyggeligt med projektet, kan du undgå udseende. Hvis fejlen er lille, vil den desuden altid være skjult af et dekorativt fakturaelement eller for eksempel en tegning.

Vil du reparere dig selv eller kontakte firmaet med speciale i loftindretning, husk i hvert fald, at:

 • Den FCL, du har købt, skal have alle certifikater og korrekt mærkning, og betingelserne for opbevaring og transport er vigtige, hvis manglende overholdelse vil medføre tab af materialets kvalitet.
 • Profiler og fastgørelsesdele, der leveres til et bestemt design, skal opfylde GOST i tykkelse og fremstillingsmateriale
 • Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at lade materialet akklimatisere ved at placere det i flere timer i vandret position på et plant plan.
 • Det anbefales at arbejde med gipsplader ved en temperatur på over 10 grader og fugtighed under 60%.

Dit individuelle projekt

Tænker gennem design af gipsvæg lofter, er det nødvendigt at stille en række spørgsmål, der vil hjælpe med at løse både praktiske og æstetiske design opgaver.

 1. 1. Vil det være et design med et, to eller flere niveauer? Angivelsen er højden af ​​dit soveværelse, hvilket tydeligt ikke øges med flere loftsniveauer. Selv om der er specielt designet til lave soveværelser suspenderet multi-level konstruktion. Måske er du fascineret af nyheden i designverdenen - skyhøje lofter, som om at hænge i luften? I dette tilfælde, som med valg af et loft på et niveau, kan du straks gå videre til trin 3.
 2. 2. Hvilke former og farver finder du bedst egnet til dit loft?
 3. 3. Hvordan forestiller du din soveværelsesbelysning? Glem ikke, at velvalgte belysning spiller en stor rolle i indretningen og omdanner det betydeligt.

Først efter en mere detaljeret overvejelse af hvert af de nævnte punkter kan du sikkert tage skitsen af ​​dit personlige projekt, beregningen af ​​den nødvendige mængde materialer og det anslåede budget.

Enkelt niveau lofter

Ideel til dem, der ikke er parate til at ofre en enkelt ekstra centimeter højde. På trods af dette beder vi dig om ikke at skynde sig på konklusioner, fordi der i mange tilfælde er mange måder at opnå det ønskede resultat på.

Ejere af små soveværelser kan godt lide ideen om at dekorere loftet og væggene i hvid farve, som ikke kun visuelt kan forstørre rummet, men også gøre det lettere.

Refleksiv glans kan også øge rummet betydeligt. Gipsloft kan laves skinnende ved at male det med passende vandbaseret eller akrylmaling eller ved hjælp af en blank selvklæbende film.

Skjult gardin knyttet til en speciel profil, eller snarere, fraværet af omfangsrige og stjæle højden af ​​tagskæggene, øger højden af ​​rummet betydeligt.

Vil du fremhæve eller blot dekorere loftet direkte over sengen? Nå, til din rådighed er to værktøjer - belysning og tegning, som er perfekt kompatible.

Tegningen på loftet indeholdende dominerende farver i det indre eller duplikering af de malede elementer på væggen ved siden af ​​sengen vil skabe et enkelt farve ensemble.

belysning

Den kan placeres på en usædvanlig eller standard, kendt måde - som en stor lyskilde i midten af ​​rummet. Sidstnævnte mulighed kan nemt kombineres med baggrundslyset i form af en LED-strimmel placeret rundt om rummet i en speciel fordybning mellem loftet og væggen.

Du kan placere spotlights - jævnt i soveværelset eller omvendt, hvis du kan lide asymmetri, i en cirkel, hvis rummet er firkantet eller i form af en oval, hvis den er rektangulær.

Belysning, repræsenteret af spotlights eller pendant lamper, og koncentreret over sengen, vil være kilden til at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære. Måske i hovedet af din seng vil du have nok væg sconces, så et lysere lys vil blive placeret i en anden del af rummet.

Kombinationen med farvebelysning af den centrale belysning i form af lysekrone eller spotlights er en glimrende løsning, foruden hovedkilden til lys får du mulighed for at ændre soveværelseets farve og skabe et særligt humør.

På grund af den varierede design giver spotlights unikke refleksioner af de mest vidunderlige former i loftet, hvilket giver indtryk af en himmelbelyst himmel.

Fans af spillet af skygger vil være interesseret i placeringen af ​​den dekorative støbning under loftet, hvis reliefoverflade i kombination med baggrundslyset, der rager ud bag loftet, vil skabe et fantastisk mønster på væggene.

Hvis dit soveværelse er berøvet af naturligt lys, som du mangler så, skal du installere dets paneldeltagere, indlejre dem i loftet. Men her er alt individuelt og afhænger af de mål, du forfølger, og de funktionelle zoner er vigtige for dig.

Absolut kan man sige følgende:

 • Jo flere typer belysning, jo flere tøj vil dit soveværelse modtage til alle lejligheder.
 • et meget hyggeligt soveværelse vil fremstå med varm belysning, der er tættest på ildens glød. Nej, det skal ikke gøre dit soveværelse ligne en hul. Bare for millioner af år med udvikling er det sådan belysning hos mennesker, der er forbundet med komfort på det genetiske niveau.

Vigtigt: I betragtning af belysningen i soveværelset skal du ikke glemme om to bytteres bekvemmelighed - ved indgangen til rummet og direkte ved sengen. Dette vil spare dig for unødvendige bevægelser efter en hård dags arbejde.

Stigende strukturer

De unikke luftlofter giver ikke dem mulighed for at henføres til en bestemt type loft, des mere da de faktisk enten kan repræsentere strukturer på enkelt plan eller være en del af strukturer på flere niveauer.

Et hængende loft, der er fastgjort til en speciel profil, ligger en kort afstand fra væggen. I det resulterende hul i en vis vinkel er baggrundsbelysningen, der skaber effekten af ​​flystruktur.

Soar kan være et rektangulært eller rundt nederste eller øverste niveau af loftet, placeret over sengen og gentage sin form eller en del af hele loftet. Der er endda gardiner med stigende effekt!

To niveauer og flere niveauer lofter

Hvis din fantasi kræver et større spænd, og dit soveværelse er rummeligt, eller du ikke er bange for at miste et par centimeter højde, skal du overveje mere komplekse strukturer.

Og her finder du en uendelig række former, former og linjer. Begræns søgekriterierne, ud over din sofistikerede smag, vil hjælpe den konventionelle visdom, at det mest egnede til soveværelset er runde eller glatte former.

Suspended strukturer kan være en konveks eller konkav moduler, glødende, indrammet af belysning eller dekoreret med ekstravagante lamper.

Arrangere rundt om kammerets omkreds et underligt udskåret ornament af det lavere niveau, vil du nyde strålerne af kunstigt lys, der trænger igennem det, placeret på det første niveau af loftet. Om ønsket kan du dekorere mønsteret og andet niveau kun et hjørne eller to modsatte hjørner af rummet. Det lavere niveau, der placeres rundt om rummet, vil skabe en ramme til indersiden af ​​loftet.

Og for at imødekomme baggrundslyset, som du kan se, vises yderligere fly. Samtidig kan gipsvæg kombineres med strakt lærred med forskellige teksturer og farver, adskille sengen fra en anden del af rummet eller zoning soveværelset, hvis et separat rum ikke er reserveret til det.

Men hvordan kan man se to plan lofter fra gipsvæggen i soveværelset er ikke den største størrelse. Tror du, at takket være dem synes hun ikke så lille?

Når du vågner op, kan du nyde en eksotisk blomst, der hænger fra loftet lige over dig, og gemmer monofonisk eller farvebelysning. Dette er et godt natlys, hvorfra blødt og diffust lys vil udstråle.

Farveområde

Ligesom lofter på enkelt niveau kan to niveauer opbygges med lys, farve eller begge dele. Valget af farver hjælper dig med individuelle præferencer, såvel som væggenes design og den dominerende farve i soveværelset.

Hvis du for eksempel valgte et gardin, der matcher farven på et tæppe eller tæppe, med samme farve eller mere pastellfarve til at dekorere nogle elementer eller zoner i loftet, vil du finde harmoni af alle rummets planer.

Med hensyn til kontrastprincippet vil du gøre loftet det vigtigste og mest effektive element i interiøret. Lyse, prangende og mættede farver i store mængder anbefales ikke - de kan have en tonic effekt på dig. Men hvis et soveværelse til dig ikke kun er komfort, men også udtryk, eksperiment - i sidste ende skal du sove der.

Normalt når vi vælger loftets farve, fokuserer vi på møbler eller tilbehør. Men der er også en charme i anvendelsen af ​​farve, der ikke findes i interiøret. Måske er det loftet, der vil fylde dig med begejstring for renovering af dit soveværelse.

Vi håber, at hvad du ser og læser, har inspireret dig og vi ønsker dig en smuk, professionel og holdbar reparation!

Loftet i soveværelset af gipsplader, fotoindstillinger

At skabe en perfekt lindring af loftet er muligt ved installation af gipsplader. Den sikre måde at installere et design på vil realisere enhver designidee. Stemningen hos ejerne vil afhænge af, hvordan soveværelset bliver dekoreret, det skal være det smukkeste sted i lejligheden. Det modulære system af fastgørere vil til enhver tid kunne ændre designet, som vil se mere stilfuldt og nyere. Med fokus på valget af dette materiale til soveværelset vil klienten være tilfreds, det er fleksibelt og også miljøvenligt, det vil skabe konturer og former i loftet, og gipsplankloftet i soveværelset bliver æstetisk attraktivt og funktionelt, det vil skabe en- og to-niveau designs. For et hvileværelse ville det være hensigtsmæssigt at skabe en afslappet atmosfære, som hævede lofter kan gøre. De kan være enkle og endda med et lille antal LED-pærer og lavet i to niveauer med indbyggede lyseffekter, der skaber romantik. Det færdige materiale i form af gipsvæg til soveværelset er helt naturligt og indeholder ikke syntetiske urenheder.

Gipspladedesign i soveværelset

Høje eller lave lofter i soveværelset vil medvirke til at rette op på en eller to niveauer af gipsplader. Se online billeddesign er let, så skal du kun vælge et design, der passer ind i lejlighedspladsens indre. Gipsvæg til soveværelset ville være en ideel mulighed, lavet af gips på begge sider, det er beklædt med pap. Det sikre, let monterede materiale, som er arrangeret under enhver form for rammerne af det fremtidige loft. Efterfølgende er det nødvendigt at skære gipsplader plader, og derefter male det i farven på soveværelset.

Opførelsen af ​​gipsvæg vil skjule fejlene i loftet og ledningerne fra lamperne, tag en ønsket form, hvilket tydeligt fremgår af billedet. For voldsomme gipslofter er mere velegnede til et opholdsstue eller en hall, i soveværelset ville det være bedre at skabe et mere jævnt loft med buede linjer. I modsætning til et strækloft kan gipsplade være helt glat.

Lidt om belysning

I den intime del af lejligheden - soveværelset skal alt være skabt til et særligt humør, så lamperne og de indbyggede pærer skal vælges korrekt. Belysning skal være korrekt gennemtænkt, udformet til mindste detalje. Hvor mange designere, så mange ideer kan der være at skabe et kreativt loft. Foto collager af flere muligheder for at dekorere loftet tydeligt demonstrere effekterne af lys. For at gøre toppen af ​​rummet dybere skal du installere LED-strimler, hvilket giver øget plads. Ved at lave forskellige belysninger på forskellige niveauer kan du kombinere lyskilder i et enkelt belysningssystem. Designere tilbyder at installere lamper omkring omkredsen, dekorative belysning designet til at fremhæve et bestemt område af soveværelset. Billeder fra internettet viser mulighederne for sådanne løsninger.

Placeringen af ​​lamperne omkring omkredsen af ​​gipspladekonstruktionen

Den originale løsning til indretning af loftet med pap er øelementer, i midten af ​​hvilken en lysekrone eller hængelampe kan placeres.

Valg arrangement af lysekroner på loftet i soveværelset

Belysning i soveværelset er valgt afhængigt af indtryk af sollys, hvis det ikke er nok, vælg derefter et mere simpelt design af gipsplader og lamper omkring omkredsen. Der er følgende typer af soveværelse belysning:

 • central (når lamperne er placeret i midten af ​​loftet og diffust lys i hele rummet);
 • lokal (med fokus på visse områder i den intime zone i lejligheden);
 • åben eller skjult belysning, skabt ved montering af inventar i specialfremstillede nicher (bruges oftest i multi-level systemer).
Lokal belysning Skjult belysning Central belysning

Hvilken form loft egner sig til soveværelser

Loftets design til soveværelset er tænkt ud til den mindste detalje, alt fra farve til skabelse af korrekt belysning. At skabe et fredeligt sted at sove og hvile, der bør være en passende farveskema, pastel og varme nuancer. Former af gipsvægskonstruktioner til en seng skal have afrundede eller ovale funktioner, bøjningerne skal være glatte og rullende ind i hinanden.

Opførelsen af ​​gipsvæg på billedet er en slags niche, der har smukke lamper og kan dekoreres med et mønster med glatte linjer i minimalistisk stil. Formularen kan være runde eller endda kombineret for at understrege originalets oprindelse. Designet kan kombinere designet af to stilarter, såvel som multi-niveau lofter kan kombineres strække og suspenderes. Rummets omkreds er indrettet med gipsplader, og i midten af ​​strækloftet.

Enkeltstående konstruktioner

At skabe et perfekt fladt loft uden dikkedarer kan monteres på et enkelt loft i gipspladen. Et simpelt loft uden niveauer og nicher går ud af mode; flere niveauer med lyseffekter og niveauer erstatter. Men designet af et loft på et niveau er egnet til små soveværelser, hvor voluminøse strukturer kun skjuler centimeter og reducerer området. Enkelhed og individualitet kan udformes i et enkelt niveau loft, de er velegnede til lave værelser og perfekt justere overfladen.

Dette design giver dig mulighed for at eksperimentere med belysning og skabe et komfortabelt soveværelse, farveordningen skal berolige og skabe positive følelser.

Fordele ved to niveauer lofter

Soveværelset skal laves i samme stil, fra gulv til loft. For at skabe en visuel effekt med mere plads end det er tilgængeligt, er to niveauer i stand. Forenklede versioner af den glatte overflade af loftet er ikke længere så relevante, de er dekoreret med stuck eller interessant tapet. Designet af multi-level design giver dig mulighed for at anvende ekstraordinære løsninger i det indre af rummet, hvilket skaber en hyggelig atmosfære for ejerne.

En fælles mulighed for udsmykning af gipsplader er konkave former for konstruktion, som vil give visuelt yderligere centimeter af højden. Yderligere accenter vil blive oprettet af belysningsenheder, placeret dem over sengens område i midten. Fotodemonstrationer giver mulighed for at se designernes fantasi, for at træffe et valg. Konvekse gipsplader lofter tværtimod vil tage væk ekstra centimeter, vil reducere soveværelset visuelt.

To-niveau konstruktioner - plus:

 • visuel udvidelse af soveværelset
 • billig mulighed for registrering af værelset;
 • installationens hastighed
 • en mulighed for at udvise enhver form for fantasi fra designeren
 • forsænket lyseffekter;
 • gipspladekonstruktion kan skjule uregelmæssighederne i loftet.

Loftet i soveværelset af gipsplader: design, 7 billeder

Gipsvæg er brugt til vægbeklædning og lofter, med plads til rummet ved hjælp af stilfulde skillevægge. Lofter fra gipsplade til soveværelset spiller en særlig rolle i indretningen, da god lydisolering og en atmosfære af komfort og hygge er nødvendige for en god hvile og en god søvn.

Gipsvæg - et af de mest almindelige byggematerialer, der anvendes til reparation, med fordele som miljøvenlighed, fremragende lydisolering, nem installation, kompatibilitet med andre byggematerialer og belysning, lav pris.

Udformningen af ​​loftkonstruktioner kan være meget forskelligartet. I en typisk Khrusjtsjov er det bedre at udstyre loftsplader på enkelt niveau, mens højden af ​​værelserne i Stalinka og moderne nye bygninger giver dig mulighed for at skabe flere niveauer, hvoraf mange er populære:

Enkelt niveau lofter til soveværelset

Det er ikke svært at installere et enkeltgipsloft med eget hånd, selv for en novice-mester.

Det er vigtigt at vælge den rigtige GKL - normal eller vandtæt med hydrofobe tilsætningsstoffer, hvis der er fare for lækage ovenfra.

Et lille soveværelse kan udstyres med et loft med belysning, som vil blive en ekstra kilde til belysning og et dekorativt element. Den ophængte konstruktion er monteret på en metalprofil, der reducerer rummets højde med mindst fem centimeter, men denne mangel kan korrigeres ved hjælp af følgende teknikker:

 • male loftet, færdig med gipsplader, i lyse farver med kolde nuancer;
 • brug af smalle spejlindsatser langs strukturens kanter;
 • væg dekoration med lys tapet med et svagt lodret mønster.

Ekstremt effektiv modtagelse - dekorative loft trim. Visuelt øge højden på mønsteret af store farver, lavet af to eller tre farver lettere end loftets farve.

Det er bedre at nægte hængende lysekroner til fordel for en flad loftslampe, kvadratisk, rektangulært, ovalt eller lyst panel med et blomstermønster.

Duplex loft i et lille soveværelse

Takkonstruktioner på to niveauer i et lille soveværelse skaber undertiden en fantastisk visuel effekt af volumetrisk rum, som opnås ved at flyde linjer, indbyggede lamper og en speciel konfiguration af niveauer, hvor det andet element i det nedhængte loft dækker en lille del af overfladen af ​​den første. Der er mange måder at skabe den visuelle illusion af et stort rum i et lille rum, hvoraf de mest almindelige er genkendt:

 • Zonal konstruktioner, hvor andet niveau betinget adskiller smal zone i omklædningsrummet, vinduet, balkon døren, tv med stole og et sofabord fra hovedrummet hvor sengen med natborde og vertikale lyskilder - gulvlamper eller indbyggede væglamper er placeret;
 • figurerede diagonale mønstre, der deler rummet i to dele af forskellige størrelser;
 • smalle bokse med integrerede spotlights, der rammer perimeterloftet.

Figuren design af andet niveau ser særligt elegant ud.

Af stor betydning for den visuelle stigning i rummet er farven på loftet og væggene. Ekstremt elegant udseende pastelfarve, brug af 3D-billeder, reflekterende elementer i soveværelset.

Det andet niveau kan trimmes til klangens væg, hovedlyset.

 • beige farve er i harmoni med creme og lyseblå;
 • fersken - med lyserød og lys gul;
 • malakit - med lysegrøn og jadefarve.

3D-billeder af himlen, galakser, delfiner, der hopper ud af vandet, på loftkonstruktionen skaber en følelse af fred og ro.

Gipsplankloft i et rummeligt soveværelse

De heldige ejere af rummelige lejligheder synes næsten ubegrænsede muligheder for at afslutte lofterne med gips. De, der ønsker at nyde højden, kan dekorere soveværelserne med lofter på enkelt niveau. Der er dog flere interessante muligheder:

 • kompleks to-niveau sammensætning med en overflod af figurer og suspenderede strukturer;
 • komplicerede multilevelkonstruktioner med stukkestøbning, mønstrede indlæg eller dekorative malerier til installation, hvor det er ønskeligt at vende sig til eksperter.

Blandt de mest populære multi-level kompositioner er flydende lofter med et usædvanligt system med fastgørende strukturelle elementer, hvilket skaber effekten af ​​flydende niveauer og individuelle fragmenter under hovedloftet. Udformningen af ​​svæveelementer kan være den mest usædvanlige - fra hængte geometriske former til farver.

Belysning design i soveværelser med gipsplader lofter

To-niveau eller multi-niveau loft i soveværelset kan udstyres med åbne og skjulte lyskilder af forskellige typer, hvis design afhænger af stilen i rummet.

 • Åbne belysningskilder er monteret sammen med loftet og kan være spotlights, jævnt fordelt omkring det andet eller tredje niveau omkring den centrale lysekrone eller lampen af ​​usædvanlig form eller koncentreret i bestemte områder i form af mønstre, konstellationer, brudte linjer.
 • Skjulte lys - LED-bånd eller halogenlamper - monteres i specielle nicher i loftkonstruktionerne eller kan placeres på toppen af ​​de flydende elementer, der belyser loftet.

Designet af soveværelset med skjult belysning kan udvikles uafhængigt eller se på fotos på hjemmesider dedikeret til interiøret, hvor du kan finde forskellige gipsplader lofter til soveværelser.

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Typer af gipsplader lofter til soveværelser 12 kvadratmeter. m, indvendigt billede

I dag står næsten hver person, der bor i en lejlighed, mangel på ledig plads. Dette gælder især for soveværelser, som er små i størrelse. Samtidig drømmer folk, at designet af disse værelser er attraktivt og sofistikeret. For at gøre dette skal du passe på den korrekte kombination af efterbehandling materialer med hinanden.

Violet toner indendørs

Blå nuancer indendørs

Advarsel! Valget af loft skal være forsigtigt. Blandt de foretrukne muligheder udstråles stretchstof og gipsvæg. Hvis det ønskes, kan de kombineres, få interessante muligheder.

Hvide og lysebrune toner

Den første fase af arbejdet

I første omgang er der lavet en skitse. Det giver dig mulighed for at forstå, hvad der er nøjagtigt, og hvad du kan forvente som resultat. Under alle omstændigheder, hvis du ser det forventede resultat foran dig, vil dette give dig en grund til at stræbe efter mere.

Den første ting at gøre er at tænke grundigt om placeringen af ​​alle emnerne. Afhængig af dette er udformningen af ​​loftoverfladen også valgt. Med sin hjælp kan du lave zoneinddeling. Dette vil sikre muligheden for at arrangere både sove- og arbejdsområder på 12 kvadratmeter.

Attraktivt værelse med ekstraordinære dekorelementer

På scenen for at lave en skitse, rådgiver designere dig til at tænke på stilen på rummet. Det eneste, der ekstremt ikke anbefales at glemme, er, at rummet i rummet ikke overstiger 12 kvadratmeter. Så glem ikke at du ikke kan overbelaste interiøret. Ekstra ting eller dekorative elementer er usandsynligt at tilføje funktionalitet og bekvemmelighed, så de anbefales at kasseres.

Klassisk atmosfære i soveværelset

De mange spektakulære farver i børnenes soveværelse

Brune toner indendørs

Nyttige tips til soveværelse indretning

Hvis du planlægger at arrangere soveværelset selv, skal du passe på, at alt er i topklasse. Dette sikrer, at du får et luksuriøst interiør, som du vil være stolt af. Eksperter anbefaler at tage hensyn til visse regler, som sikrer et positivt resultat.

Lys beige og grønne dekorelementer

Luksuriøst klassisk soveværelse

Et af de sværeste øjeblikke er valget af materiale til loftindretning. Moderne muligheder præsenteres med mange mulige variationer. Ofte for et sådant lille værelse foretrækker folk strakt lærred eller gipsvæg. Disse materialer anses for at være alsidige og nemme at montere med egne hænder.

Soveværelse 12 kvm. m med højt til loftet

Lys gamma og mørke elementer af indretning

Hvide og blå nuancer

Farveskemaet kan repræsenteres af enhver nyhed, det er vigtigt at kombinere dem med stilen på rummet. Det anbefales ikke at vælge for lyse farver og sort farve. Dette vil føre til, at et lille rum visuelt bliver endnu mindre. Det bedste valg er snehvid gipsplader. Denne mulighed betragtes som en win-win, da loftet harmonisk kombineres med ethvert interiør.

Hvid og beige gamma og blomstermotiver

Hvidt linned - evnen til visuelt at udvide rummet. Hvis din plan er at spare penge, bør du stoppe valget ved at male med hvid vandbaseret maling. Et sådant loft ser harmonisk og interessant ud, og prisen er minimal.

En af de mulige typer værelseindretning

Billede af et ekstraordinært rum

Chic soveværelse i rige lyserøde nuancer

Masters anbefaler at pre-select og gulve. Det skal kombineres med loftmaterialet. Træ anses som det bedste. Det er i harmoni med enhver stil af interiør og farver. Desuden er træet pålideligt og modstandsdygtigt over for skader og fugt.

Det er vigtigt! Gipsvæg og træ komplementerer hinanden. Resultatet er holdbarhed og æstetik i interiøret.

Billede af et attraktivt soveværelse

Foto stræk loft i soveværelset

Vi vælger den ønskede stil

Et vigtigt skridt i at organisere dit eget interiør bliver valget af foretrukne stil. Alle mulige retninger kan opdeles i tre grupper:

Klassiske retninger omfatter, ud over de sædvanlige for hver klassiker, også barok, Rococo. Hver af dem rammer luksus og strenge former. Interiøret vil glæde dig med præcise linjer, en overflod af varme og behagelige nuancer, forgyldning og bronze.

Billede af et af soveværelsesmulighederne

Klassisk soveværelse med en seng i midten af ​​rummet

Village destinationer er repræsenteret af en bred vifte af stilarter. Blandt dem er land, landdistrikter, skandinaviske, hav og nogle andre. De ser interessant ud i indretningen og skaber en slags hjemlig atmosfære. Disse stilarter har noget til fælles med hinanden, derfor er det nemt at vælge den foretrukne med det ønskede farveområde. Et særpræg er den overflod af dekorative elementer, tekstiler.

Billede af et lyst soveværelse med et grundelement i form af en seng

At skabe et attraktivt soveværelse

Mange foretrækker moderne områder. Disse stilarter omfatter moderne, minimalisme, kubisme og andre. De er kendetegnet ved sammenfattethed, enkelhed i form, et ekstraordinært udvalg af nuancer, konstruktion på kontraster. Farveskemaet kan repræsenteres af sort, hvid og sølvfarve i bunden. Eventuelle lyse farver kan vælges som kontraster.

Et soveværelse mulighed

Billeder af saftige blomster i soveværelset

I overensstemmelse med den valgte stil i interiøret er selve loftet også valgt fra gipsvæggen. Til klassisk interiør egner man sig på flere niveauer med mange elementer af indretning. Det vigtige punkt er overholdelse af nøjagtige geometriske former. Ofte for små soveværelser vælger et design i form af firkanter eller rektangler. Gamma vælges traditionelt hvidt eller andet lys, hvilket øger rummet visuelt.

Lys soveværelse

Attraktivt sengetøj i soveværelset

Loftet i det moderne interiør kan strækkes. Det valgte materiale er PVC film. Den har en blank overflade og en behagelig glans. Farven på loftet kan være enhver. Det afhænger direkte af indretningselementerne. Om ønsket kombineres loftet med gulv eller vægge i skygge.

Billede af et farverigt strækloft

Foto ekstraordinært soveværelse, et areal på 12 kvadratmeter. m

Loftets design for land eller skandinavisk stil er ofte repræsenteret af en kombination af gipsvæg og strækstof. Dette tilføjer forfining. Du vil elske resultatet, fordi der er mange muligheder at vælge imellem. Ofte er der to niveauer konstruktioner, der ikke tager meget højde, tager sig af sikkerheden af ​​det anvendelige område.

Udformningen af ​​væggene og loftet i soveværelset på 12 kvadratmeter. m

Enkelt niveau lofter og deres funktioner

For et værelse på 12 kvadratmeter betragtes enkeltgipsplastekonstruktioner som en af ​​de mest optimale muligheder. De er et element af indretning. Hvis det ønskes, kan det senere blive grundlaget for at skabe en udsøgt valgmulighed på flere niveauer. Et vigtigt punkt er pålideligheden af ​​fastgørelsen af ​​rammen og højkvalitetsplader med gipsplader.

Advarsel! Desuden skal du vælge den ønskede type belysning og finish. Lygternes organisation skal være korrekt og svare til den type rum, så der ikke er nogen mangel på belysning.

Billede af et lyst værelse design med et strækloft og usædvanlige vægge.

Design plads med en seng

Fordelene ved en konstruktion på én niveau omfatter følgende:

 1. Bevarelsen af ​​højden af ​​rummet.
 2. Evnen til at bevare designets æstetik, selv under undergrundsbetingelser, som er typisk for private huse.
 3. Støjemission fra naboer på toppen i lejlighedsbygninger.
 4. En mulighed for at nive hovedloftet, for at slippe af med mangler og grovheder.
 5. Evne til at skjule ledninger og ingeniørkommunikation.

Et loft på et niveau passer ind i interiøret med lave lofter. Det giver dig mulighed for at dekorere rummet med ethvert foretrukket efterbehandling materiale, herunder maling, tapet.

Usædvanligt design i et rum på 12 kvadratmeter. m

Interiørfotografier med et usædvanligt dekoreret strækloft

Valg af to og tre niveauer lofter

Hvis du beslutter dig for at tilføje et twist, design med to eller tre tier - hvad du har brug for. Deres installation er ikke for kompliceret og kan være baseret på et enkelt niveau design. Hvis du mener, at det er bedre ikke at besætte den ekstra højde, skal du installere direkte på betonpladens plade. I dette tilfælde laves et nyt niveau på rammen af ​​den forrige.

Foto stræk loft i soveværelset

Hvis en valgmulighed på flere niveauer vælges, skal du nøje overveje placeringen af ​​hvert niveau og deres højde. De skal være i harmoni med hinanden og skabe en fælles struktur. Det er bedst at bruge glatte og buede linjer, hvis rummets stil tillader det. Vær også opmærksom på kantdelene, som skal blive en slags dekorative element.

Spektakulære design i soveværelset

Multi-level konstruktioner har nogle fordele, som med fordel lægger vægt på deres anvendelse. Blandt dem er følgende:

 1. Evnen til selvstændigt at bestemme rummets rum, visuelt reducere eller øge det.
 2. At skabe en æstetisk og interessant loftstruktur.
 3. Tilføjelse af noter af individualitet og originalitet.
 4. Evnen til effektivt at udføre zoneinddeling.
 5. Komplekse strukturer med tre eller flere tier ser kun harmonisk ud i værelser med tilstrækkelig højde.
Æstetisk design soveværelse område på 12 kvadratmeter. m

Interessante loftsdesign muligheder

En af de originale måder at dekorere loftet på er en ramme struktur. Det er en boks med flere trin. Dette enkle design tilføjer sofistikeret til rummet takket være sin krøllede form. Kassens tykkelse når 50 cm, og baggrundslyset er placeret direkte inde i strukturen. Det bedste valg - spotlights, LED-lamper bruges.

Soveværelse område på 12 kvadratmeter. m

Soveværelse dekoration

En anden interessant mulighed er det diagonale loft. Det er en flad base og nedre dele, der rager ud fra den ene side af rummet. Delingslinjen er tegnet diagonalt og kan være både flad og bølget. For at fremhæve en separat del af rummet skal du lave et zonerloft. I dette tilfælde spiller det specifikke loftniveau rollen som en funktionel zone.

Gøre loftet og væggene i soveværelset

Attraktivt værelse på 12 kvadratmeter. m

Et areal på 12 kvadratmeter er ikke en grund til at nægte æstetisk design. En assistent i dette vil være gipspladekonstruktioner. Med deres hjælp vil det være muligt at tilføje de nødvendige noter og opnå æstetik og forfining. Vær opmærksom på billeder og videoer, hvis du ønsker det. De vil give dig mulighed for at se designindstillingerne og vælge den foretrukne blandt dem.