Loft i køkkenet - hvilket er bedre at gøre? 110 billeder af smukke design ideer

For det originale design er det nødvendigt at tænke over alle detaljerne for at sammensætningen som helhed harmonisk blander sig i billedet af lejligheden. Loftet er en vigtig komponent i udsmykningen.

Valg af materialer og farve vil påvirke den visuelle opfattelse af rummet.

Typer af køkkenlofter

Design starter med et projekt, der tager højde for rummets dimensioner, højde, belysningsgrad. Sofistikeret loftsdesign i et 2-niveau køkken kombineret med en stue.

Formen af ​​lofterne er: glat, krøllet, hvælvet og multi-level. Definer design af efterbehandling materialer, vi bor i detaljer om de mest populære typer af lofter.

Suspenderede lofter

Denne struktur består af en ramme fastgjort til betonen. Den er fugtbestandig, nem at installere, nem at rengøre. Kommunikation er skjult, alle lamper er indbygget. I loftet i køkkenet med nedbruddet kan du erstatte det ønskede element.

I et enkelt niveau loft bruger ofte gips. Langs omkredsen er en ramme af metal op til 10 cm fra beton fastgjort med skruer. Samlinger lim forstærket mesh jord.

Dernæst males, limes over med vægpapir eller sættes gips. Overfladen af ​​loftet er perfekt. Det er bedre at vælge fugtbestandig gipsvæg.

Hvis der er behov for zoneinddeling i køkkenet, bruges der et loft på flere niveauer. Disse designs trækker vejret, er praktiske, holdbare, miljøvenlige og billige.

Tip! For et lille køkken er 1 niveau af lofter bedre. Du kan lave et to-niveau loft i køkkenet med enkle former, hvor i midten hænger en lysekrone og under LED- eller neonlamper.

Stræklofter

Der er ingen grund til at justere loftets mangler, de er fugtbestandige, kan vaskes, holdbare. Og udseendet vil fascinere enhver: blank, mat, med fotoudskrivning mv.

Spændingsdug er ikke bange for oversvømmelse, hvilket er ideelt til højhuse. Loftsbelægninger kan være sømløse eller søm. Hvid blank finish giver rummets rumfang og højde, fylder køkkenet med lys.

Metalrammen er monteret omkring rummets omkreds op til 15 cm fra bunden af ​​beton. Det opvarmede lærred er spændt og sikret. Skjul kommunikation og god ventilation. Enkeltstående design kan bruges i små værelser og på flere niveauer - til store køkkener, stuer.

Rack lofter

Reiki vinkelret skal monteres på rammen, og så lægges det på panelet af stål, plast eller aluminium.

Hvis området er lille, er rack-top spejl loftet smukt. Det er praktisk, let at vedligeholde, holdbart og fugtfast.

Loftspaneler

Du kan bruge plast eller træpaneler. De behøver ikke glatte overflader, det er nødvendigt at beregne højden på den ønskede ramme. Hjørner af plast er fastgjort omkring rummets omkreds, hvor de installerer loftspladerne, som er fastgjort mellem hinanden ved riller.

Der er også ulemper for plastpaneler: de deformeres, når de presses, de kan miste deres form.

Træplader er naturlige, holdbare, men rækkevidden af ​​farver er begrænset. I panelerne er kun låsene forskellige. De er dyrere end plastik, men når man vælger land eller klassikere - er dette det bedste loft i køkkenet.

Maling og hvidvaskning

Den typiske måde at afslutte loftet i den gamle tid, men processen er snavset. Du skal nive loftet, kitt og derefter prale det.

Først måler hjørnerne og tagskæggene, så hele overfladen.

gips

Nye teknologier gør det muligt at dekorere overfladen med dekorative gips, hvilket vil give loftet i køkkenet en original tegning. Volumetrisk gips hjælper med at skjule små loftsfejl.

Når mønsteret er lavet, er hele overfladen af ​​loftet primet og derefter malet i den ønskede farve. Strukturelle maling vil tilføje ruhed, skjule små defekter og glans - give dybde.

Loft flise

Der er en plast, træ, glasflise eller polyfoam. Det kan have et relief mønster, efterligne træ eller metal forstøvning. Overfladen skal først nivelleres, derefter markeres for kvadrater. Fix flisen med speciel lim.

Spejlfliser, såvel som blanke, vil skabe plads, og vil kunne absorbere fugt.

Kombineret lofter

Den sværeste løsning er en multi-level spændingsstruktur og gipsvæg. Nogle gange kombinere fliser eller gips med gips.

Tallene på loftet skildret i skissen, sæt derefter rammen. Først monterer gipsvæggen og derefter spændingsmateriet. Her kan du anvende forskellige teksturer, farver og belysning.

Nu ved du hvordan man laver et loft i køkkenet. Med nogen form for loft kan du skabe en stil og harmonisk passe ind i indstillingen (møbler, apparater, tekstiler).

Design af strækloftet i køkkenfotoet

På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

Særlige egenskaber

Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

værdighed

De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

 • Der er ingen grund til at forudse basisen;
 • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
 • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
 • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
 • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
 • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
 • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

mangler

Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

 • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
 • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
 • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
 • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
 • Vanskelig dyr installation.

På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

Materialer og typer af klæder

Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

Glossy lærred

Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

Matt finish

Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

Satin loft

I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

 • Et lille udvalg af farver;
 • Det er umuligt at sætte et fotoprint
 • Høj pris

Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

Kunst lærred

Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

Mest populære billeder:

 • Stjerneklar himmel eller universet;
 • Lyse skyer
 • Flyver eller sidder på fuglens grene
 • Dyr;
 • Cityscape, arkitektoniske elementer;
 • vægmalerier;
 • Flower ornament;
 • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
 • Portrætter.

Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

Hvad skal overvejes, når du vælger

Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

Gipsplader belægning

Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

Enkelt niveau

Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

differentieret

Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Valg af farve og design

Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

Stilvalg

Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

belysning

Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

Hvad bestemmer prisen

Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

 • Rummets område;
 • Tilstedeværelsen af ​​rør;
 • Nicher og ledges;
 • Rummets form
 • Antal lamper;
 • Antal niveauer;
 • Formenes kompleksitet.

Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.

Loft i køkkenet - hvad skal man vælge? Gennemgang af de bedste muligheder for 70 billeder

Vi tilbyder at se billedet af loftet i køkkenet, samt interessante måder at designe den på. Blandt dem er: whitewash, maleri, tapet, gipsvæg, plast, batten materiale, loft i køkkenet.

Køkkenet er et specielt rum. Og designet her skal være praktisk og funktionelt.

Desuden må du ikke se bort fra æstetikken, for det er i dette rum, vi plejede at sidde om aftenen, arrangere sammenkomster med venner og skabe, skabe nye kulinariske mesterværker.

Du bør også tage højde for det mikroklima, der opretholdes i dette rum. Når alt kommer til alt, fordampes dampen som regel, meget forurening, konstant forøget fugtighed og konstante temperaturforskelle...

Derfor er det i hvert enkelt tilfælde værd at tænke på, men hvad loft gør det i køkkenet?

Hvidere?!

Denne version af loftet i køkkenet er ikke særlig relevant i dag. Faktisk er der som et alternativ til det mange forskellige muligheder. Selv om dette stadig bruges af nogle.

Blandt dens fordele kan identificeres kendskab og lave omkostninger, fordi de gør det af kridt med kalk. På grund af porøsiteten af ​​loftet i hvidvaskningen bedre passerer mere luft.

Og processen med hvidvaskning udføres personligt, hvilket er absolut ikke svært. Men denne metode har sine ulemper.

Da hvidvaskning ikke tåler høje fugtighedsniveauer samt temperaturudsving, er det mindre egnet til at designe loftet i køkkenet.

Du skal også ofte opdatere hvidvaskningen, fordi det ikke er muligt at vaske denne overflade korrekt, og hvis dette er gjort, så vil belægningen simpelthen ikke. Og også, når kalk anvendes i flere lag, bliver det fuldstændig uinteressant.

Loftet i hvidvaskning er krydsning og revner meget hurtigt i sammenligning med andre typer af dets designs.

Vi maler

Det er også en traditionel mulighed, flere gange bedre, i modsætning til den forrige. Derudover kan det endda vaskes om nødvendigt, og du kan male det selv.

Men det er kortvarigt, hvidheden vil gå tabt over tid. I nogle tilfælde spredte malingen ved høje fugtighedsniveauer.

Sticking tapet

Fordelene ved denne metode til lave omkostninger, så du kan skjule uregelmæssigheder, fejl. Baggrunde i loftet kan vaskes, og for at klæbe dem, skal du kun forberede lim og tapet selv.

Herudover kan reparationer udføres lokalt.

Se mere her:

Men for eksempel vægtede tapet lim ganske vanskeligt på loftet. Og selve materialet under operationen kan deformeres af damp og fugt.

Hvis du vælger tapet, så vaskes, vinylbaseret!

gips gipsplader

Et ophængt loft i køkkenet er en god løsning.

Da det med sin hjælp er muligt at implementere forskellige designprojekter, skabe et to-niveau loft i køkkenet og belysningen med det kan du organisere det mest usædvanlige.

Med det kan mangler være skjult helt, herunder teknik. De er holdbare og stabile, du kan udnytte i lang tid, hurtigt installere, er relativt billige, og du kan male dem.

Se mere her:

Bedst af alt, hvis beregningen og installationen af ​​et sådant loft vil blive lavet af fagfolk, så der ikke sker et sammenbrud i fremtiden!

Plastlofter

For at lave et plastloft i køkkenet er det almindeligt at bruge fugemasse eller foring. Sidstnævnte materiale kan være sutur eller sømløs.

Dette loft indstilling er praktisk, enkel og relativt billig. Af denne grund, plast loft loftlofter i tilfælde af et begrænset budget.

Samtidig vil det tjene i lang tid, og om nødvendigt kan du sikkert erstatte enkelte elementer.

Brug af skinner

Reiki lamella er også en god mulighed for loftindretning i køkkenet. Sømene her kan være åbne eller lukkede, med matte eller metalliserede overflader mv.

Se mere her:

Imidlertid er lukkede sømme de mest populære, da denne affald og snavs ikke akkumuleres i dem.

Systemerne er lavet af plast, eller mere pålidelige - fra aluminium. Deres farve kan være absolut nogen.

Strekak

Det viser sig ofte, at at designe stræklofterne i køkkenet er den mest ideelle løsning. Samtidig kan de kun installeres med hjælp fra specialister.

Som følge af installationen af ​​denne mulighed viser det sig loftet, der er modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed.

Det er nemt at tage sig af det, overfladen er perfekt glat, kan kombineres med andre belægninger, udforme en række designmuligheder.

Desuden kan belysningen i køkkenet med et sådant loft helt "afspilles", hvilket gør det helt anderledes.

Nå, da - valget er dit! Held og lykke!

Loft design i køkkenet +50 foto eksempler

Ved første øjekast ser det ud til at loftet spiller en sekundær rolle i rummets design. De installerer ikke møbler på det, de går ikke på det, og gæster og medlemmer af husstanden hæver ikke deres øjne meget ofte. Faktisk loftet - en slags "grå kardinal" interiør. Et lille rum, han kan gøre mere, pustovatuyu og store - voluminøse og komfortable, og lavt - over.

Alt dette kan gøres ved hjælp af nogle enkle designteknikker. Selv problemet med konstant rustende naboer ovenfra er løst med en kompetent finish. Tidligere reflekterede loftets design ikke: enten malede eller hvide. Især kreative håndværkere formåede at holde dem med tapet. En moderne vifte af materialer og teknologier åbner nye muligheder. Lad os tale om køkkenlofter og deres egenskaber.

Loft krav i køkkenet

Køkkenet er en speciel, lille verden af ​​elskerinden i universets hus. Her smager unike smagsoplevelser op, familien samler om morgenen en kop kaffe og røræg, hvor gæsterne sidder ved en kop te. Intet andet rum i lejligheden har et sådant mikroklima som i køkkenet. Konstante udsving i fugt og temperatur, akkumulering af aromaer og biprodukter fra madlavning. På grund af disse egenskaber er kravene til konstruktion af loft, vægge og gulv også unikke. Inden reparationen begynder, tænker de gennem alle nuancer og detaljer, så resultatet ikke bare er praktisk, men også holdbart. "Værelset" af et værelse - vægge, gulv, loft, du kan ikke ændre hvert par år, som det kan gøres med møbler.

Materialer og metoder til dekoration

Afslutningsarbejde udføres ved hjælp af følgende materialer:

 • kit;
 • primer;
 • Kalk eller kridt;
 • Vand emulsion maling;
 • Baggrund af forskellige slags;
 • drywall;
 • plast;
 • Træ; ъ
 • Vinyl stretch lærred;
 • Suspended metal strukturer med vedhæftede fliser.

Idéer til udsmykning tegner fra modetidskrifter eller din egen fantasi, som som du ved ikke genkender grænser. Men der er flere "vektorer", hvorved du kan legitimere dine designideer:

 • farve;
 • lys;
 • tekstur;
 • relief;
 • Kombinationer af materialer;
 • Tegninger, maleri, ornament.

På hver af mulighederne tal mere.

renvaske

En forældet måde at afslutte loftet, "klassikere af genren", som anses for at være en økonomisk måde. For højkvalitets hvidvaskning skal du skrabe køkkenloftet korrekt fra det gamle lag. Hvis bunden var kalk eller kridt, vaskes den simpelthen væk med fedt og snavs. Arbejdsområdet er traditionelt opdelt i firkanter, der hver især er fugtigt fugtet med vand med en pensel. Algoritmen er enkel:

 • Fugt den første plads;
 • Skraber det gamle lag med en spatel;
 • Fugt anden pladsen;
 • Tør den første af med en fugtig svamp.

Disse handlinger skal gentages fra firkant til firkant. Dette er den eneste måde du kan spare tid på og færdiggøre alt ret hurtigt. Derefter limes leddene af loftpladerne med serpyanka, uregelmæssigheder og overfladens ruhed spytter. Når kittet tørrer ud, ryd det om nødvendigt med sandpapir for at jævne overfladen og dække det med en primer. Efter fuldstændig tørring af primeren kan du starte hvidvaskning. Der er kun to materialer at vælge imellem:

 • kalk;
 • Mel.

Til arbejde behøver du kun en beholder og en rulle eller børste. Paul er dækket af aviser.

Betinget opdeling i firkanter er nødvendigt. Hvis du våger loftet helt, så indtil de når udgangen, vil de første centimeter have tid til at tørre.

maleri

Den anden enkle, men gamle måde er at male loftet med vandbaseret maling. Det er baseret på vand, pigmenter og polymerer. Efter påføring på overfladen fordamper vandet inden for 24 timer, og polymererne danner en tæt "skorpe", som varer lang tid og er resistent over for ultraviolet stråling, udsættelse for vand og temperaturændringer. Malermarkedet tilbyder en bred vifte af "vandbaserede" med tilsætningsstoffer:

 • silicone;
 • akryl;
 • latex;
 • silikat;
 • Polyvinylacetat.

Akryl, silikone og latex er ikke bange for vand. De vaskes og bruges i rum med høj luftfugtighed. Silikone ligger godt på ubehandlede overflader, og polyvinylacetat anses for at være billigt og anvendes kun i tørre rum. For køkkenet passer de tre første muligheder. Selvom overfladen måske ikke er forberedt i ekstreme situationer, vil sådanne malinger endda falde på det, det er bedre at fjerne det gamle lag for at udfylde uregelmæssighederne og primet. Til arbejde skal du:

 • spatel;
 • Stor, lille børste;
 • rullelejer;
 • Bad til rensebørster;
 • Bakke med en højderygsoverflade til rullen;
 • Handsker.

Mal mindst én gang, men prøvede alt. Kompleksiteten ved at arbejde med loftet er umuligheden af ​​et langt "bølle" hoved og hæve dine hænder. Tag en pause hver halve time.

Alt er nemt med tapet: De er limet på samme måde som på væggene, men med et par nuancer. Der er ingen begrænsninger på materialet. Du kan købe nogen af ​​de populære:

I sættet til tapet skal du have høj kvalitet lim. Hvis materialet er noget lettere at holde på væggene, så vil deres egen vægt konstant trække ned i loftet. Limens kvalitet og den rigtigt forberedte overflade afhænger af, hvor længe de varer, og hvor godt de får fat i de første timer.

Opløs limen i beholderen. Hvis tapetet er papir eller vinyl, så påføres det på den tørrede primer, hvis du bruger ikke-vævede, så på en rulle. Ved arbejde med loftet er det bedst at sikre begge overflader til sikkerhedsmæssige formål. Du vil gradvist slappe af rullen, som er let at sende i den rigtige retning uden fejl og krumning. Hvis du lim en allerede udfoldet strimmel, vil det være meget sværere at koordinere processen.

Glem ikke, at rummet efter arbejdet ikke kan ventileres, indtil tapetet er helt tørt, ellers vil de svulme op eller falde helt af.

gips

Gipsplader er praktisk at bruge til lofter med åbenbare fejl og uregelmæssigheder, der ikke kan glattes under forberedelsesfasen. Materialet giver dig mulighed for at skabe en to-niveau belægning, som zoner pladsen i de kombinerede værelser. Populære køkkenlejligheder er opdelt i funktionelle områder, ikke kun ved hjælp af møbler eller belysning, men også niveauerne på loftet og på gulvet. Gipsvæg modstår høj fugtighed og temperatur spring. Det giver ekstra lydisolering, vil ikke knække, når huset krymper, men det er svært at installere og sænker loftet. Gipsvæg anbefales ikke til brug i værelser med lave lofter, fordi selv at lege med farver ikke vil spare situationen og en følelse af "fangehul" vil blive vist.

plast

Plastlofter betragtes som en fremragende kombination af pris og kvalitet. De er relativt billige og nemme at installere og rengøre. Alle funktionerne i køkkenmikroklimaet modstår dette materiale med succes. Hvis naboerne oversvømmes, vil loftet simpelthen tørre ud uden nogen synlig skade. Plastpaneler er kendetegnet ved farver, mønstre og teksturer. Særligt elsket af ejerne af køkken-økonomi klasse materialer, efterligner mønsteret af sten, træ, marmor og metal.

Den eneste betydelige ulempe ved plastlofterne var et fald i rummets højde. Materialet "spiser" op til 5 cm, hvilket ikke er meget mindre end i forholdet med gips. Imidlertid klæber plastik også godt med at skjule ledninger og loftfejl.

suspenderet

Suspenderede lofter i alt brug i kontorlokalet, selv om huset kan hente den oprindelige flise, som ikke vil forblive "officiel" raid. Suspended paneler ser spektakulære og moderne, så passer ind i køkkenets design i stilarter moderne, højteknologiske og industrielle. Designet er baseret på et ret kompliceret fastgørelsessystem, som først monteres i et "udkast" loft, sammenkoblet og kun derefter fastgjort til dekorative fliser. En sådan "boks" vil naturligvis være en gave til lejligheder med ledninger stikker ud i alle retninger og en loftsoverflade, der ligner mere en tektonisk fold end en perfekt fladt slette. Suspenderede lofter kan være:

 • modulopbygget;
 • Smedet (uden brug af suspensioner).

Modulære er også klassificeret i:

Det er værd at bemærke, at et dyrt hængende loft med en kompleks rammestruktur og højkvalitetsmateriale af pladerne ikke ser så billige ud som nogle mennesker tror. Gipsvæg anvendes primært i økonomiklasse muligheder, men efterbehandling er ikke begrænset til dette materiale.

træ

Intet er i stand til at erstatte naturligt træ, som i bogstavelig forstand af ordet "ånder" med naturlige porer. Desværre kan træet med konstant opvarmning knække, og på grund af fugtigheden begynder at rådne. Dette problem løses ved hjælp af specielle løsninger, der behandler materialet før brug. Det gennemsyrer og falder på træet med en tynd skorpe, som ikke lukker porerne, men bremser ned ødelæggelsesprocesserne. Træloft er perfekt til næsten enhver designretning. I dette materielle fordele: det er universelt, på grund af den mangfoldighed af tekstur af naturlige mønstre og variationer i farver.

Racklofter er ikke så nemme at installere som det kan forekomme ved første øjekast. Deres konstruktion er modulær og ligner ophængte lofter. Reiki stakken ikke kun i henhold til standardversionen, der strammer tæt på hinanden. Hvis du nærmer dig opgaven klogt og legitimerer originale ideer, bliver lathen "tegning" et mesterværk. Det handler ikke kun om et skakfelt, men også om indviklede geometriske mønstre.

Bjælker og falshbalki er også populære i land, provence, landsby eller etnisk stil. De indrettede lofter ikke kun i køkkener i private landehuse, men også i moderne lejligheder eller små Khrushchev huse.

Falshbalki - en kreativ løsning til værelser, hvor du skal skjule rør, ledninger eller teknologiske linjer.

strakt

Stræklofterne ser elegante og luksuriøse ud. De har ingen sømme, og styrken er overraskende: med en "oversvømmelse" på toppen kan hver kvadratmeter klare en belastning på op til 100 liter vand. Han hænger farligt over rummet, men beholder væsken og beskytter resten af ​​situationen. Når vandet er fjernet, vender loftet tilbage til dets oprindelige position. Vinyl, hvorfra lærredet er lavet, refererer til materialer med moderat grad af brandbarhed, og det anses derfor for brandfast. Strækloft kan være:

 • mat;
 • Glansede med et spejle glans;
 • Med originalt design i form af tegninger og ornamenter.

Signifikant minus - en ubehagelig lugt, som kort tid gik i køkkenet efter installationen. Over tid vil ravben forsvinde, men i første omgang bliver det nødt til at udholde.

Stretch loft vildtlig pleje. Det er let at rengøre, men mekanisk skade kan være fatalt for dette materiale, så det skal håndteres med omhu og omhu. På store arealer (mere end 50-60 kvadratmeter) er det muligt at se det synligt mellem sømene.

Duplex

Det bruges ikke kun til maskering af uregelmæssigheder eller grimme, men vigtige detaljer, men også til afgrænsning af plads. Normalt ekko "trinene" på loftet dem af "dør" på gulvet. Relevant til studier og store lejligheder eller huse, hvor rummets dimensioner giver dig mulighed for at placere køkkenet sammen med en spisestue eller stue. En hvilken som helst af ovenstående loftsbeklædning er egnet til at skabe flere "trin". Det er mere hensigtsmæssigt at arbejde med moduler: Designet giver mulighed for selv at lave rammen til at tænke gennem alle nuancer.

For at understrege lindring af loftet har mange designere taget en simpel men effektiv løsning. De placerer rækker af pærer langs kontrastområder. Ledningerne er gemt bag de falske paneler. Lyse accent tiltrækker opmærksomhed og korrigerer loftplanet.

kombineret

Ved grænsen til køkken-stue eller spisestue lægger grænsen på funktionelle områder ikke kun farver og lys, men også materialer med forskellige teksturer. Du kan kombinere med hinanden gipsvæg, plast, træ og vinyl strækstof. Enhver af disse materialer er kombineret, hvis udvælgelsen af ​​tekstur og farve nærmer sig klogt. "Duet" med en let hånd vil være højdepunktet i rummet, hvorfra gæsterne ikke vil rive øjnene af. Overdriv ikke og involverer i eksperimentet mere end to typer af helt forskellige materialer. Rude kontraster ødelægger ofte designet.

Tips til valg af farver

Når du vælger en farve, skal du først og fremmest fokusere på rummets størrelse. Hvide og lyse nuancer vil visuelt øge det, og loftet vil virke højere. Yderligere forlængelse øvelse "stribet" tapet eller dekorative søjler, tending opad. Mørke farver giver perspektiv. De bruges kun i store kombinerede områder. Det er værd at bemærke, at med mørket skal du være forsigtig i køkken-spisestuen. Forskere har længe bevist virkningen af ​​miljøfarve på menneskelig appetit. Det vil kun blive forstærket af varme, "bløde" nuancer og mørke, men koldt (blå, grå) bliver nødt til at blive forladt. Vær opmærksom på overflod af naturligt lys. Kolde nuancer bruges i køkkenet, som er badet i solskin. I lokalerne berøvet sådan varm "opmærksomhed" kompenseres underskuddet af orange, gul og deres nuancer.

belysning

Luksuriøse, tunge lysekroner selv i det klassiske køkken vil se alt for prætentiøse og prætentiøse. Valget stoppes ofte på kompakte armaturer, som kan være kreative og moderne eller efterligne de "gamle dage". Der skal være meget lys. Der lægges særlig vægt på yderligere belysning over kokens arbejdsområde (bordplade). Det er belyst med miniaturepærer eller LED-strimler, som normalt er loftbelysning normalt ikke nok. Hvis køkkenet er stort, så tænk på dobbeltlys eller nødbelysning i form af rækker af lyspærer langs de falske paneler, "trin" i et flertallet loft, specielle huller mellem den og væggen.

konklusion

Køkkenet er et stort rum, hvor kun værtinden bruger halvdelen af ​​sin fritid. Hendes husholdningsgaver bør ikke spredes i tungt arbejde, hvilket kan forhindres ved at udstede et studierum med smag. Hvis dimensionerne giver dig mulighed for at kombinere køkkenet med stuen eller spisestuen, så her "indirekte" er hele familien altid til stede. Væggene er delvist overdækket med møbler, gulvene er dækket af tæpper, og loftet er altid åbent for husstandens øjne og for forurening. Ved udformning af et projekt til dets design skal man først og fremmest begynde på den eksterne skønhed, men også fra levetiden og evnen til at udholde alle testene i køkkenklimaet.

Loft design i køkkenet

Design muligheder

Loftet i køkkenet - det ser ud til, hvad har designet? Hvidvaskning som den eneste designmulighed for loftet er stadig fast i hovedet på mange, hvilket begrænser deres evne til at gøre deres køkken endnu mere attraktivt, rummeligt eller hyggeligt. En række materialer til lofter kan organisk supplere lokaler med enhver stil, samt betydeligt forenkle og fremskynde reparationsprocessen.

Moderne designere lægger særlig vægt på lofter i rummet, fordi det ikke kun er en overflade med en lysekrone eller en lampe. Valget af farve, materiale, tekstur af loftet, dets niveau, belysning design - disse er blot nogle af de punkter, der skal overvejes, når loftet designes. I betragtning af hvor lang tid en moderne beboer bruger i køkkenet, må loftet ikke trætte, lægge pres på lejeren og deres gæster, belysningen i loftet skal give et ensartet behageligt lys og harmonisk komplementere rummets design. Dette gælder især for det kombinerede køkken med spisestue eller stue, når komfort og behagelige følelser fra værelset er særligt vigtige.

I små køkkener skal loftets designmuligheder, selv om de er mindre, laves ikke mindre omhyggeligt. For mørkt eller flettet loft og utilstrækkelig belysning kan negere alle bestræbelser på at udvide rummet ved hjælp af vægge og køkkenets ergonomiske design samt loftslofter.

Krav til materialer af loftkonstruktioner

Først og fremmest skal loftmaterialerne opfylde kravene til sikkerhed og høj driftsmæssig holdbarhed:

 • brændbarhed. Køkken - et værelse med høj temperatur fra ovnen og komfuret. I tilfælde af en gaskomfur beskæftiger vi os med åben ild, og ild på en elektrisk komfur kan også opstå, for eksempel fra spildt olie. For at forhindre, at ilden spredes over loftet i tilfælde af brand, skal loftmaterialerne være ubrændbare eller imprægnerede med en særlig brandbekæmpelsesforbindelse;
 • fugt modstand. Den øgede fugtighed i køkkenet skyldes primært damp, der stiger til loftet under madlavning eller stødning. En væsentlig del af dampen og under tryk dannes fra en kogekedel. Selv med den eksisterende hætte er loftet udsat for vanddamp. Derfor skal loftsstrukturer være vandafvisende;
 • miljøvenlighed. Nogle moderne materialer, der har vist sig i brug, er giftige. Dette gælder for eksempel asbest eller formaldehyd. Ideelt set, når det gælder miljøvenlighed, skal du bruge naturlige materialer - træ, stof osv. Materialerne i lofterne har nu strenge krav til værdiansættelse af skadelige stoffer. Derfor køber du høj kvalitet plast eller gipsvæg til loftkonstruktioner, kan du ikke bekymre dig om dit helbred;
 • nem pleje af loftet. Hvis køkkenet har lave lofter, så er de hurtigt forurenet med sod, olieflader og fedt. Nogle lofter kan simpelthen tørres med en fugtig klud eller snavs kan fjernes med en køkkenrenser. Og snavset på det hvidkalkede loft kan f.eks. Kun fjernes ved gentagen hvidvaskning (og selv da ikke altid);
 • nem installation af strukturer. Dette krav er særligt relevant for dem, der beslutter selvstændigt at designe deres eget loft. For eksempel kan stræk på to niveauer ikke laves uden en forudinstalleret ramme, og loftsfliserne lime nemt med kun lim. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at invitere loftinstallationsguiden, så du ikke spilder tid og materialer for at få et tvivlsomt resultat.

Stilfuld indretning af køkkenlofterne

I hvert hus lægges stor vægt på køkkenets design. I dette rum bruger hele familiemedlemmer som regel meget tid. Madlavning er forbundet med den kendsgerning, at temperaturen ændrer sig konstant, så designet af lofterne i køkkenet kræver særlig opmærksomhed.

Du skal gøre dig bekendt med de muligheder, der bruges til at designe køkkenloftet:

1. Brug hvidvask. Denne metode er ret nem at implementere, men ret vanskelig at vedligeholde.

Hvidvaske køkkenloft

2. Mal loftet i en bestemt farve. Det er muligt at vælge farven på maling, men denne mulighed er ikke praktisk.

Lilla malet loft i køkkenet

3. Anvend tapet. Du vil kunne hente et bestemt mønster. Men når man plejer dette materiale, kræves der specielle værktøjer.

Køkken loft indsat tapet

4. Gøre loftet i køkkenet ved hjælp af fliser. Du kan vælge forskellige farver, oprette et originalt ornament.

Køkken loftet fliser

5. Suspenderede lofter, der er nemme at rengøre. Der er en bred vifte af design muligheder, forskellige holdbarhed.

Falsk loft i køkkenet

Du kan vælge det moderne design af loftet i køkkenet, som passer til dit værelse. I øjeblikket anvendes en række rumstile, som er praktiske.

Loft krav i køkkenet

Hvis du vælger loftet i køkkenet, bør du styres af funktionerne i dette rum. Under hensyntagen til det faktum, at tilberedningen af ​​skåle er forbundet med en konstant stigning i temperaturen, er det nødvendigt at vælge en indstilling, der opfylder følgende krav:

 • Funktionalitet. Loftet skal være let at rengøre med enkle rengøringsmidler.
 • Holdbarhed. Designet bør gives til langvarig brug.
 • Pålidelighed. Der er strenge krav til loftsstrukturens bæredygtighed.
 • Belysning. Det er nødvendigt at tænke på en sådan mulighed, der gør det muligt at realisere den korrekte fordeling af lysstråler.
 • Den harmoniske kombination med møblerne i køkkenet. Du skal vælge den rigtige kombination af farver.

Loftet skal være i harmoni med køkkenets indre.

I øjeblikket tilbydes der ganske mange materialer, hvilket gør det muligt at realisere eventuelle projekter.

Valget af designlofter i køkkenet

Det er nødvendigt at lave en indledende skitse af dit køkkenrum. Du kan tegne en plan i køkkenet, som afspejler placeringen af ​​møbler, komfur, vask, køleskab, bord. Derefter vælges væggenes design.

Derudover valgte gulvbelægning og loftdesign i køkkenet. Denne løsning giver dig mulighed for at vælge den ønskede farve, samt muligheden for at organisere belysning.

Prøve køkken loft projekt

Hvis dit køkken er lille, er det fornuftigt at foretrække de lyse farver i loftet i køkkenet. Denne løsning giver dig mulighed for visuelt at øge rummets rumfang.

Lys loft øger visuelt rummet

Brugen af ​​suspenderede lofter giver mulighed for at opdele det rummelige køkken i flere separate zoner. Opdelingen kan opnås ved at anvende forskellige farver, og også forskellige belysning kan realiseres.

Zoning køkkenet ved hjælp af loftet

Brug hvidvask til at dekorere lofter i køkkenet

Hvis du beslutter dig for at gennemføre den enkleste løsning, vil loftet i køkkenet, der er dækket af hvidvask, være en glimrende løsning. I denne situation kan du selvvæske rummet selv, hvilket ikke kræver særlige omkostninger.

Den traditionelle hvidvask har imidlertid en række væsentlige ulemper:

 • På belægningen dannes pletter og pletter, hvorfra det er ret vanskeligt at slippe af med.
 • Temperaturen i køkkenet ændres konstant, så hvidvaskning hurtigt mister sit attraktive udseende.
 • Hvis du vil konstant opretholde køkkenet i perfekt stand, skal du ofte lave reparationer.

Hvidvaskning af loftet - den mest økonomiske måde

Denne metode er ret billig, men kortvarig. Det er fornuftigt at tænke på det moderne design af loftet i køkkenet, som er designet til mange års brug.

Brug maling til at afslutte loftet i køkkenet

Som regel er hvid farve af maling populær. Denne løsning giver dig mulighed for visuelt at øge køkkenets størrelse. Denne færdiggørelsesmetode kan implementeres uafhængigt.

Imidlertid har malingen en række ulemper:

 • Materialet er kortvarigt, så du ofte nok til at male om loftet igen.
 • Over tid fremstår yellowness, hvilket er svært at slippe af med.
 • Hvis malingen begynder at knække, skal du helt reparere loftet i køkkenet.
 • Der er en løsgørelse af maling.

Malet hvidt loft øger visuelt rummet

Denne metode er ret simpel, men det giver mening at vælge en mere interessant mulighed. Du vil kunne gennemføre moderne ideer i design af enhver type køkken.

Dekorerer loftet i køkkenet med tapet

Du vil kunne købe tapet af en vaskbar type, designet til at dekorere loftet. I øjeblikket kan du kombinere materiale af forskellige farver, der skaber et stilfuldt ornament.

Bright tapet med et ornament på køkkenloftet

Du kan opdele rummet i flere zoner, som giver dig mulighed for at indse designet af loftet i køkkenet i den oprindelige stil. En billig måde at designe rummet på kan implementeres uafhængigt.

På trods af visse fordele er tapetet på køkkenloftet dog genstand for deformation, fordi temperaturen ændrer sig konstant. Du bliver nødt til konstant at klæbe kanterne af tapetet.

Under driften mister materialet sin lysstyrke, så du skal ofte opdatere loftbelægningen.

Gipsplader lofter i køkkenet

Hvis du beslutter dig for at arrangere værelset i en moderne stil, er det fornuftigt at være opmærksom på loftet i køkkenfotoet af gipsplader. Denne mulighed giver dig mulighed for at få et stilfuldt køkkendesign.

Fordelene ved denne type loft er:

 • En mulighed for at realisere de mest forskellige muligheder for efterbehandling.
 • Du kan bestille et design på et niveau eller på flere niveauer

To niveauer gipsplader loft i køkkenet

 • Der er en god mulighed for at lukke alle fejl i loftet.
 • Du kan skjule mange ledninger under dette materiale.

Gipspladekonstruktion vil skjule al kommunikation på loftet

 • Et sådant loft i køkkenet er perfekt vaskbart, hvilket gør det muligt at opretholde en konstant renlighed.
 • Stor lydisolering opnås.
 • Design er designet til mange års brug.
 • Omkostningerne ved sådanne lofter er acceptable for enhver køber.
 • Installation er hurtig.

Gipsloft er let at installere.

Hvis du beslutter dig for at vælge et moderne design af loftet i køkkenet af gipsplader, skal du passe på designets pålidelighed. Nøjagtige målinger er nødvendige for at beregne den krævede belastning.

Processen med måling og installation er bedst betroet specialister, som er godt bekendt med nuancerne i gipsvægslofter. Du vil få et stilfuldt design, der er designet til lang driftstid.

Plastic køkkenlofter

Hvis du vil have et moderne design af lofterne i køkkenet, men samtidig spare, så ville den mest fornuftige løsning være at bruge plastik. Dette materiale giver dig mulighed for at implementere interessante løsninger.

Plastloft i køkkenet

Fordelene ved plastikstrukturer er:

 • Rimeligt lave omkostninger, som vil gøre det muligt at udføre billige reparationer.
 • Muligheden for at få en stilfuld løsning, der vil dekorere køkkenet.

Stilfuldt plastloft til køkkenet

 • Materialet er perfekt vaskbart, hvilket gør det muligt at opretholde en konstant renlighed.
 • Du kan eksperimentere med tilrettelæggelsen af ​​et interessant arrangement af lyspærer, som vil skabe en unik belysningsmulighed.
 • Det er muligt at maskere fejlene i loftet perfekt.

Plast maskerer fejlene i loftet

 • Hvis noget element bliver ubrugeligt, kan det hurtigt skiftes til en ny.
 • Dette materiale passer perfekt til fugt, så det er ikke bange for oversvømmelse.

Du vil kunne hente lining af sutur eller sømløs type. Den første mulighed er billigere. Plastloftet i køkkenfotoet ser ganske attraktivt ud, du kan stilfuldt dekorere rummet.

Problemfri plastloft

Racklofter til køkkenindretning

Hvis du ønsker at få et simpelt men stilfuldt design af lofterne i køkkenet, så er det fornuftigt at blive bekendt med muligheden for racktype. Til registrering anvendes specielle paneler, som simpelthen samles.

Rackloft i køkkenet

Loftet i køkkenfotoet giver dig mulighed for at se fordelene ved stativet:

 • Der er mulighed for at eksperimentere med designet.
 • Du vil være i stand til at samle designet af den ønskede type.
 • Varianten, som har lukkede sømme, bruges specifikt til køkkenet.
 • Dette materiale er ret nemt at rengøre, så dit køkken vil altid være rent.
 • Fås i aluminium eller plast.
 • Du kan vælge et hvidt, guld eller spejlloft.

Rackloft er ret nemt at rengøre.

Hvis du har brug for visuelt at forstørre rummet, vil en spejl-type model være en god løsning. Designet ser elegant og elegant ud.

Hvis du ønsker at dekorere køkkenet på en traditionel måde, så skal du være opmærksom på loftets indretning i køkkenet i hvidt. Denne indstilling passer altid harmonisk ind i det indre af enhver type.

Stretch køkkenlofter

Hvis du vil indse det moderne design af loftet i køkkenet, så vil en af ​​win-win-mulighederne være en konstruktion af spændingstype. I øjeblikket er designere klar til at tilbyde adskillige designmetoder.

Strekak i moderne køkken design

Du vil være i stand til at kombinere en bred vifte af farver og få det oprindelige ornament. Det er muligt at bestille et enkelt eller multi-level design. Denne type design giver dig mulighed for at få følgende fordele:

 • Loft i køkkenet, designet til mange års brug.
 • Evne til at gennemføre de mest interessante løsninger.

Stretch loft vil bidrage til at legitimere nogen design ideer

 • Stilfuld værelse belysning, der ser dyrt og luksuriøst ud.
 • Evne til at designe flere niveauer.
 • Rengøring sker med enkle værktøjer.

Stretchloft let at rengøre

 • Du kan helt gemme alle fejl og mangler.
 • Designet tilpasser sig konstant temperaturfald.
 • Denne type design har fremragende fugtighedsbestandighed.
 • Mange års drift.

Strækloft modstandsdygtigt over for temperaturændringer

Du kan bestille enhver version af spændingstypen. Loftet i køkkenet foto stræk type giver dig mulighed for at vælge den mest originale løsning. Det giver dog mening at foretage omhyggelig planlægning.

Hvordan man vælger en strækloftype i køkkenet

Før du opretter en skitse, skal du udføre de korrekte målinger. Hvis dit køkken har en lille højde, så er det fornuftigt at blive på den mulighed, der kun har et niveau.

Hvis du ejer et rummeligt værelse, giver det moderne design af loftet i køkkenet flere niveauer, der ser smukke ud. Du kan bruge materialer i flere farver, der giver dig mulighed for at skabe en stilfuld indretning.

Udkast strækloft til køkkenet

Det er fornuftigt at henvende sig til fagfolk, som selvstændigt fremstiller og installerer stræktavler. En sådan løsning giver dig mulighed for at få den perfekte overflade, der ser meget pæn ud.

Designerhjælp i valg af køkkenlofter

Hvis du beslutter dig for at bestille loftet i køkkenspændingstypen, er det fornuftigt at kontakte designeren. Specialisten vil tage højde for den samlede stil på dit værelse, som giver dig mulighed for at forberede et unikt projekt.

Denne løsning har følgende fordele:

 • Du vil blive tilbudt en mulighed, der passer til din særlige type værelse.
 • Du vil modtage et eksklusivt design af dit eget køkken.
 • Projektet afspejler kendetegnene ved dit køkken.
 • Vælg en stilfuld indstilling for baggrundsbelysningen.
 • Du kan oprette en interessant sammensætning af mange lyspærer.

Ved design af loftet i køkkenet skal du kontakte designerne

Denne beslutning er lavet ud fra egenskaben og størrelsen på dit køkken. Et estimat kan straks udarbejdes for at beregne mængden af ​​materialer, der er behov for.

Du kan vælge matte eller blanke lofter. En erfaren designer vil tilbyde dig muligheden for et loft i køkkenfotoet, som giver dig mulighed for at vælge den ønskede indstilling.

Har moderne køkkenlofter

I øjeblikket tilbyder et stort udvalg af metoder til udsmykning af køkkenloftet. Hvis du vil have en stilfuld indstilling, er det fornuftigt at være opmærksom på følgende type konstruktion:

 • Optioner lavet af gipsvæg. De er perfekt modelleret, så du kan implementere en lang række løsninger.
 • Ræktype lofter, der kan monteres uafhængigt.
 • Design af plast type, som er ret simpelt i pleje og drift.
 • Optioner af spændingstypen, der modstår fugtighed, samt talrige temperatursvingninger.

Disse muligheder er designet til mange års brug. Du vil kunne installere designet en gang, så det moderne design af loftet i køkkenet vil glæde dig i lang tid.

Ønsker du at få et stilfuldt design til en lille pris? Den perfekte løsning ville være konstruktionen af ​​rack typen, som ser originale ud, men har en overkommelig pris.