Gipspladerlofter i køkkenet: designmuligheder

Lofter af gipsplader er fortjent populære. Mange værdsatte styrken af ​​et sådant loft, æstetik og nem installation.

Overvej fordele og ulemper ved gipspladelofter i køkkenet, og tal også om, hvilken form det er ønskeligt at vælge til køkkenlokalet.

Fordele og ulemper

Gipspap eller gyprok er et miljøvenligt materiale bestående af gips, foret med pap. Installation af et sådant loft tager 1-3 dage afhængigt af rummets rum og mønsterets kompleksitet. Men lofterne er helt flade, smukke og holdbare.

 • Hvis du vælger et fugtighedsbestandigt gipshjul til et køkken, så er loftet ikke bange for temperaturfald og fugtighed;
 • Suspended gipsplader lofter i køkkenet - en god mulighed for at skjule en bred vifte af kommunikation som rør og ledninger.

 • Det hjælper med at skjule ujævnhederne i basen, især før installationen, er det slet ikke nødvendigt at justere overfladen af ​​det "indfødte" loft.
 • En fremragende måde at fremhæve værelse zoneinddeling.

 • Det er nemt at skjule lyd- og varmeisolering bag gipsvæggen. Ja, og selve materialet har lydisoleringsegenskaber.
 • Nem installation. Du kan lave næsten enhver konstruktion fra gipsvæg. Og det gør det muligt at legitimere enhver designidee. I et sådant loft er det lettere at installere og indbyggede lys.

 • Let at betjene. Om nødvendigt kan loftet simpelthen være malet i en anden farve.
 • Modstandsdygtig over for mekaniske skader. Selvfølgelig vil en gips ikke spare en stærk oversvømmelse ovenfra eller et stærkt slag med en tung genstand, men hvis overfladen af ​​loftet er beskadiget, kan den let demonteres og et nyt ark indsættes.

  • Installation skal udføres af en erfaren mester. Enhver fejl i konstruktionen, ujævn ramme vil føre til udbrud af revner.
  • En pæn maling finish er nødvendig, så sømmen ikke er synlige.
  • Lofter fra gipsvæggen anbefales ikke at blive installeret i nye bygninger. Huset, som stadig krymper, vil føre til forvrængning af rammen og udseendet af revner.

  Gipspladelofter til køkkenet er således ideelle. Desuden kan de kombineres med populære spændingsstrukturer.

  Typer af design

  Det er nødvendigt at skelne mellem de måder, hvorpå gipsvæg er fastgjort til loftet.

  1. 1 suspenderet vej I starten er fastgørelsessystemet fastgjort til loftet: det kan være beslag, stænger, tykk tråd. Derefter fastgøres en metalramme (mindre almindeligt træ) til bøjlerne. Og kun så er plader af gipsvæg fastgjort til rammen. Med denne metode kan loftets højde justeres ved hjælp af suspensionens højde.
  2. 2 Stakningsmetode. I dette tilfælde er rammen fastgjort direkte til gulvpladerne. Designet viser sig mere stift og stærkt.
  3. 3 kombineret metode. En del af loftet bliver syet og delvist suspenderet. Meget praktisk, når du installerer et loft på flere niveauer.

  Du kan også kombinere forskellige materialer. For eksempel at lave en kasse af gipsplader og at sheathe den centrale del af loftet med træ er en fremragende løsning til et køkken i stil med land eller loft.

 • For moderne stilarter er kombinerede lofter yderst velegnede, når gipsvæg kombineres med stræklofter. I dette tilfælde kan du også tænke på farvepaletens afspilning ved at vælge farve på strækloftet, så det passer til møblernes farve eller ved at gøre det, tværtimod kontrast.

  Typer af gipsplader lofter

  Typer af gipslofter er kendetegnet ved antallet af niveauer:

  1. 1 Enkeltniveau er ideelle til et lille køkken, da den komplekse konstruktion på loftet i et lille rum vil spise op for rummelighed.

  Men det betyder ikke, at loftet i et lille køkken skal være kedeligt og udtrykløst. Hvorfor ikke male det? Eksempelvis skildrer en blå himmel med jolly skyer, eller en nattehimmel strækket med en spredning af stjerner? Du kan også vælge et stilfuldt mønster, der gentages på tapet, møbler fronter eller tekstiler.

 • 2 To-niveau - den mest almindelige mulighed for køkkenet. Arbejdsboksen er oftest monteret langs arbejdsområdet - her er det bekvemt at skjule ventilation og kommunikation.

  Men boksens form kan du vælge hvilken som helst - geometrisk korrekt (rektangulær, oval, halvcirkelformet) med indviklede bøjninger og gentage linjen af ​​møbler moduler, en abstrakt form. Vil du yderligere understrege zoneinddeling? Gentag kassen tegning på gulvet, kombinere for eksempel fliser og laminat.

 • 3 flere niveauer lofter - sådan er kun acceptabelt i det rummelige køkken. Og jo flere niveauer vil blive indarbejdet i designet, desto mere intens skal belysningen være, så hele strukturen ikke ser hårdt og besværligt ud.
 • Vælge et gipspladens loftdesign til køkkenet

  Ved hjælp af loftets form kan du ikke blot understrege indretningens stil, men også visuelt ændre formen på hele rummet:

  • For eksempel i et kvadratisk køkken ser et rektangel, der visuelt tegner et værelse, godt ud.

  Det kan placeres i midten af ​​rummet, og du kan vælge en rektangulær del af loftet over baren eller køkkenøen.

 • Omvendt vil i et smalt og aflangt køkken ikke kun en kvadrat af gipsvæg, der ligger over spisepladsen, justere formen på rummet, men også visuelt markere dette område.

  For at fremhæve midten af ​​køkkenet kan du montere loftet i form af en oval. Leveres med yderligere belysning, ser denne oval godt ud i kombination med et bord med samme ovale form.

 • Hvis det "indfødte" loft ikke er højt, vil det såkaldte "flydende loft" hjælpe med at tilføje højder. I dette tilfælde er bygningen monteret på hele loftet, men ikke tæt på væggene. Omkring perimetrene er bygget lamper, hvis lys er rettet mod væggene. Det lader til, at loftet "svæver" i luften. En god løsning til et lille køkken.
 • Bemærk, at de former, du bruger til at trække på loftet, skal gentages i interiøret. En kombination af for eksempel krøllede, buede buer i loftet og møbler med strenge rektangulære linjer, ser ekstremt sjusket og uorganisk ud. Omvendt vil en streng firkant i loftet, der passer til en minimalistisk stil, se kontrast, hvis du har møbler af glatte afrundede former.

  For at opnå fuldstændighed i interiøret kan du fortsætte loftet tegning på væggen. Så for eksempel bølgede linjer, der jævnt strømmer ind i samme linje på væggen, skaber et unikt interiør. En halvcirkel over køkkenets arbejdsområde vil være godt at gentage, idet man f.eks. Sætter en halvcirkelformet ø. Det samme barafløbet kan skelnes, hvis du opbygger en gipskasse af samme form over den som selve stativet. Forresten, i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge penge på lamper, da de indbyggede eller drejede lamper i loftet giver fremragende belysning.

  Valg af maling

  Gipsplader anses for at være et alsidigt materiale, der både kan males og tapet-klistres, færdig med tekstureret gips, dekorative støbning og endda skabe fresker.

  Da vi taler om køkkenet, hvor du skal rengøre oftere, så anses den bedste løsning for at være maleri. Overvej hvilke malinger der passer bedst til:

  • Vandig emulsionsmaling er den mest økonomiske mulighed. Loftet bliver lyst. Men det er nødvendigt at male ofte, da vandemulsionen er mærket og ikke kan lide fugt. Den utvivlsomme fordel ved dette valg er et stort udvalg af farvepaletter.
  • Vanddispersionsmaling - fugtbestandig, lang ikke skyllet af. Et sådant loft kan rengøres med en fugtig klud. Har også en rig farvepalet.
  • Akryl- eller latexbaseret maling er et godt valg til et gipsplankloft. Med denne maling på loftet skabes en belægning, der er resistent over for damp og fugt. Overfladen kan nemt vaskes.
  • Maling på silicatbasis er også fugtbestandig. Plus sådan maling - ingen aniseptika er påkrævet.
  • Silikone maling absorberes bedst af akryl og silikat. Det er plastik, dækker let revner op til 2 mm, og efter påføring dannes en beskyttende film.

  Det er vigtigt! Vær opmærksom på kombinationen af ​​farver og interiør stil. Så klassiske stilarter foretrækker matte overflader mere, derfor er det bedre at vælge matte malinger af bløde pastellfarver til farve. Men det blanke loft fremhæver perfekt det moderne køkkendesign.

  Således kan lofterne af gipsplader radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, gøre det stilfuldt, funktionelt og smukt.

  Lofter gipsplader i køkkenet (60 billeder)

  Gipspladedesign kan findes i stort set alle moderne indretninger, fordi det er praktisk, billigt og æstetisk tiltalende. Du kan oprette dem selv ved at skrive i enhver stil. Uanset om det er klassisk eller højteknologisk, giver variabiliteten af ​​formularerne dig mulighed for at designe et unikt design af loftet af gipsplader i køkkenet, hvilket vil være højdepunktet i rummet. Om funktionerne i dette materiale - i vores artikel!

  Typer af køkkenlofter

  Gipsplader lofter er en type suspenderede strukturer, der er installeret til at tjene dekorative eller praktiske formål. Men på grund af GCR's lave modstandsdygtighed over for fugt anbefales det ikke at installere det i badeværelset, hvor dette tal er ret højt. Men for køkkenet er en god løsning, der hjælper med at skjule fejlene på overfladen eller skjule kommunikation.

  Selvfølgelig er ikke kun på grund af dette produkt fra GCR så populært. Faktum er, at dette er et meget plastikformet materiale, hvorved det er muligt at danne både en formet indretning og glatte, ideelt lige partitioner med et komplekst belysningssystem. Baseret på form, metode til installation og formål er der tre typer gipslofter, hvor det hver især er værd at være mere detaljeret.

  Enkelt niveau gipsplader lofter

  Denne type er den enkleste løsning, der kan fungere som et selvstændigt element i interiøret eller grundlaget for mere komplekse strukturer.

  Enkeltgipsgipsloft i køkkenet består af en metalramme, der er fastgjort, belægnings- og belysningsarmaturer. Selv en nybegynder i reparationer vil kunne bygge dette, det vigtigste er at fastgøre fundamentet.

  GCR-ark er monteret på hinanden, og alle leddene er forsigtigt anbragte - dette hjælper med til at skabe effekten af ​​en perfekt glat belægning. Mellem gipsvæggen og hovedpartitionen dannes der et tomt rum langs suspensionshøjden, hvor den indbyggede belysning normalt er skjult.

  Generelt, på trods af sin enkelhed, ser loftet på et enkelt niveau meget stilfuldt og er i stand til at blande harmonisk med minimalistisk eller moderne styling. For at udvide mulighederne for design kan du "lege" med farver, mønstre, gøre belægningsmatte, blanke eller bare lim tapetet.

  Enkeltbelagte gipsplader lofter har flere fordele i forhold til andre sorter. For det første mister de ikke deres udseende, selv på grund af et faldende fundament. For det andet tillader de visuelt at tilpasse den oprindelige finish, ikke så meget som at reducere højden af ​​rummet, hvilket er særlig vigtigt for små køkkener. For det tredje vil det beskytte mod for larmende naboer, der giver den bedste lydisolering. Enkel løsning til simpelt design.

  Multi-niveau gipsplader lofter

  Efter at have lært, hvordan man opretter en struktur på en plan, kan man dvæle på dette, og man kan "vedhæfte" det til et andet eller tredje niveau (mindre i område) for en mere kompleks type. Den anden mulighed refererer til GCR'en på flere niveauer og kræver en vis færdighed fra skaberen.

  Følgende gipsvægge kan ikke kun være lige, men også buede, for hvilke du skal bruge en speciel ramme og plader. Samtidig er det nødvendigt at overveje hvert niveau nøje, så det ikke lægger pres på køkkenets besøgende eller deformerer rummet. Afhængig af den ønskede effekt skal du vælge en bestemt type lofter på flere niveauer, hvoraf der kun er tre:

  1. Rammeprodukter. Dette er en slags kasse med trin, som er placeret omkring omkredsen af ​​rummet. Det højeste punkt bliver centrum af rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Niveauer kan være symmetriske eller asymmetriske, helt ændre rummets geometri. Indtrykket forstærkes af spotbelysning.

  2. Diagonal design. De hjælper med at opdele køkkenet i to dele og fremhæve visuelt en af ​​dem. Dette gøres på følgende måde: Fra hjørnet til hjørnet passerer skillelinjen, på den ene side der er en fremspringende del og på den anden side - ikke. Derfor er de på forskellige niveauer. For mere effekt kan du eksperimentere med farver eller typer af belægninger.

  3. Zonevisning. Velegnet til værelser, der kombinerer flere zoner på én gang. Dette gælder for køkkener kombineret med en spisestue samt en stue. Du kan vælge en hvilken som helst del af rummet ved at bygge et andet niveau af den ønskede form over den. Et sådant loft over baren eller spisebordet vil se stilfuldt ud og belyse denne del.

  Således er funktionerne i multi-niveau gipspladloft sammen med kompleksiteten af ​​installationsarbejdet også komplicerede. Med deres hjælp kan du visuelt ændre størrelse på køkkenet, gøre det mere voluminøst, vælg visse funktionelle dele. Men det vigtigste - dit interiør bliver mere forskelligartet og unikt.

  Bøjede gipsplader lofter

  Sådanne lofter kaldes også kombinerede modeller, da de kan kombinere flere typer på én gang til realisering af komplekse designideer. Disse er ikke kun glatte bøjninger eller klare striber, men komplekse figurer, som som følge heraf bliver køkkenens centrale formål. Der er næsten ingen klare klassifikationer her, da unikke ideer styrer bolden. Men vi vil forsøge at fremhæve de vigtigste motiver for de kombinerede strukturer for at demonstrere deres evner.

  "Som at tegne på lærred, bliver gipspladetaljer" vokset ud "på et loft på et niveau, der fungerer som et selvstændigt designelement. Afhængig af indretningens koncept kan det være blomster eller endda silhuetter af levende væsener. For at fremhæve "billedet" er det fremhævet ved kanterne.

  - Motivet populært for den moderne stil er abstrakte mønstre, der giver køkkenet et mysterium og unikhed. For eksempel kan du oprette en spiralformet struktur, og når du laver maleri, anvendes flere nuancer.

  - Effekten af ​​en UFO, der skyder over køkkenet, kan opnås ved at bruge passende ærmer og metalstifter, der er monteret på bunden på en særlig måde. Det skaber følelsen af, at en gipspladestruktur flyder i luften, ikke i kontakt med loftoverfladen.

  Det anbefales at anvende en sådan indretning i rummelige køkkener med høje vægge.

  Gipsplader loftsbelysning i køkkenet

  Beslutning om formen af ​​loftet på gipsplader er en ting. Men for at fuldt ud afsløre alt det dekorative potentiale, er det også nødvendigt at overveje lyssystemet.

  Der er to muligheder for loftbelysning:

  1. Åbn type, når armaturerne er monteret i et hul eller ophængt, der udgør en separat del af det øverste ensemble.

  2. Skjult type, når lamperne er gemt i specielle nicher mellem gipspladerne og den oprindelige overflade. Dette er en mere populær mulighed, som skaber et blødt diskret lys, såvel som effekten af ​​en flydende struktur.

  Den mest interessante ting begynder, når man vælger lamper, da deres rækkevidde og kapaciteter er ret brede.

  - punkt Den mest almindelige type lamper designet til lofter. Der er modeller med funktionen til at styre lysretningen, selvom de er dyrere.

  - LED stripe. Simpelthen monteret i formningsnicherne. Du kan styre styrken og intensiteten af ​​belysning med en speciel controller. Fordelen ved denne type er også i instrumenternes relative sikkerhed, da de ikke genererer varme. For at forbedre atmosfæren i interiøret kan du købe flerfarvede lys.

  - neon Det er et rør af neon, som på grund af sin fleksibilitet kan tage en buet form, der glat beskriver figurer fra GCL med usædvanligt lys.

  - Lysekrone. Den sædvanlige slags belysning, med installationen af ​​hvilken sandsynligvis nogen ejer kom på tværs. Til gipslofter anvendes samme princip. Samtidig kombineres lysekroner ofte med andre typer belysning og placerer den i midten af ​​ensemblet.

  At vælge den bedste mulighed for at belaste loftet på gipsplader til køkkenet, skal bemærkes, at løsningen af ​​praktiske problemer er vigtigere end dekorative. I modsætning til stuen, hvor vi tilbringer det meste af tiden i ro, er det vigtigt at arbejdsområdet lyser op til det maksimale uden at skabe ulejlighed under madlavning. Evnen til at justere lysets kraft er en meget bekvem funktion.

  Gipsplader lofter til små køkkener

  Ejere af små køkkener ved sikkert, at dette rum skal være fyldt med et mindste antal genstande, dekoreret med minimal indretning og "malet" i lyse farver. Men loftets design kan også tage afstandsmålere eller omvendt - gemme.

  Selvfølgelig anbefales det ikke at installere yderligere elementer på overfladen for værelser med lave lofter. Men hvad nu hvis hun ikke er perfekt? Enkeltbelagte gipspladerlofter - den perfekte løsning på alle problemer.

  Til efterbehandling anbefales det at vælge lys nuancer, der er flere toner lettere end vægge. Undgå tegninger, mønstre eller linjer, der skaber en loftgrænse, hvilket reducerer størrelse og størrelse i køkkenet. I princippet om "jo mindre - jo bedre" kan du udnytte alle fordelene ved bygninger fra gipspladen og forvandle interiøret.

  Gipsplade loftsdesign i køkkenet - foto

  Gipsplader lofter er en glimrende løsning til køkkenet, som giver dig mulighed for at skjule overfladens mangler eller blive en designer fordel ved rummet. Nogle kan blive overrasket over de mange konstruktive muligheder, men der er faktisk endnu mere. Bevis for dette samt en ekstra inspirationskilde - vores udvalg af fotos. Glad visning!

  Gipsplankloft i køkkenet - de bedste designmuligheder

  En ideel kone er altid den ubetingede elskerinde i køkkenet, hvis du skaber egnede forhold for hende og fylder rummet med komfort. Afslutningen af ​​loftoverfladen er et af hovedtrækene på vejen til dette. Materialevalget er rigtig godt, men mange billeder overbeviser os om, at loftet i køkkenet, der er lavet af gipsplader, ikke ser værre ud end populære strækstoffer, og på nogle måder overgår dem endda. Mere om dette med mange eksempler på de bedste designmuligheder - nedenfor.

  Den hurtige udbredelse af HL-loftoverfladen modtog sammen med introduktionen til brugen af ​​adskillige muligheder for yderligere belysning i rummet. Eksperter har succesfuldt behersket denne magiske i nogle tilfælde, zoningens værktøj og generøst delte friske ideer med mange klienter. Kravene i køkkenlokalet til det materiale, der er placeret i loftet, er ideelt enige om gipsvæggenes karakteristika - og smukke designprojekter fulde af interessante kompositioner og ideer begyndte at blive aktivt implementeret.

  De vigtigste fordele ved at bruge gipsvæggen i køkkenet

  • fugt modstand - under betingelser med konstant temperatur udsving og høj luftfugtighed, en ekstremt vigtig indikator, hvis du selvfølgelig ikke vil ændre finish i loftet hvert par år;
  • grundlæggende kommunikation maskering - typen af ​​ledninger og rør er usandsynligt at tilføje point til dit køkken på ekspressiv skalaen;
  • visuelt zoning værktøj - fordeler let pladsen på køkkenpladsen i arbejds- og spisestueområder;
  • skjule fejl i betonloftets overflade - det er ikke skræmmende, hvis de, der har bygget dit hus, har skæve hænder, det vigtigste er evnen hos din designer til at rette alle fejlene på den mest tilgængelige måde.
  • brede designmuligheder - en hel masse fotografier af gipsplankloft i køkkenet går rundt på nettet, og det er nemt at vælge et passende design selv for en person, der er langt fra indretningen.

  Er der nogen ulemper?

  Ak, men de er altid der - universet er sådan, idealet sker kun i naive sind og børnebøger. I tilfælde af gipsvæg dækker de eksisterende materielle ulemper imidlertid ikke sine mange fordele:

  • installationens kompleksitet - uden hjælp fra en partner, talrige værktøjer og materialer samt relevant viden kan ikke gøre det;
  • minus 7-10 cm rumhøjde - deprimerende tal for værelser med meget lave lofter;
  • Den hypotetiske mulighed for revner i leddene mellem pladerne - i virkeligheden ganske tvivlsomt minus, siden noget materiale bliver ubrugeligt over tid.

  Ellers er et sådant loft i køkkenet måske den mest egnede mulighed for at organisere et virkelig originalt og mindeværdigt interiør. Hvis du bor i en lejlighedsbygning, kan du altid lave lydisolering og beskytte dig mod støjangreb fra ovenstående personer samt fra dine overdrevne høje handlinger.

  Hvilke gipsplader lofter bruges oftest i køkkenet?

  Enkelt niveau

  Den nemmeste mulighed, der har alle chancer for at passe ind i lave mellemrum med et klassisk interiør. Det er perfekt kombineret med belysningsenheder af forskellige typer. På grund af den korrekte placering af mortise fixtures, kan du opnå et harmonisk fokus på spisepladsen. Tag et kig på de følgende fotos af enkeltniveau lofter i køkkenet fra gipsplader - og se endnu en gang, hvordan nogle gange simplicitet og naturlighed overskrider de mest geniale og komplekse projekter udtryksfuldt.

  duplex

  I sammenligning med ovenstående enkle muligheder er en mere kompleks teknisk løsning. Dette design er perfekt til store rum, hvor du skal lukke meget store kommunikationselementer. Den praktiske anvendelighed af sådanne strukturer er imidlertid mærkbart ringere end deres stærke designpotentiale. Som regel er to niveau lofter i et gipsvæg køkken fuldt af forskellige geometriske former og abstrakte kompositionsløsninger. Harmonisk passer dem ind i interiøret - den vigtigste opgave for designeren arbejder på projektet.

  Hyppige og kombinerede muligheder - fælles brug af gipsvægskonstruktion med spændingsark. Oftest er den udragende del, der skjuler ledningerne og rørene, lavet af hl, og den centrale zone er tildelt under stræklofterne. At dømme efter de følgende billeder af loftoverfladerne i køkkenet fra gipsvæggen begrænser ejerne sig ofte ikke til denne adskillelse og bruger yderligere dekorative behandlinger af loftoverfladen - ved hjælp af samme fotoudskrivning.

  flere niveauer

  I den moderne virkelighed bliver de ikke så ofte opfyldt, da de efterspørger hvad de fleste lejligheder ikke kan tilbyde - en betydelig rummængde. Men hvis du bor i de meget berømte "Stalin", der er berømt for sine utilgængelige lofter, anbefaler vi at overveje denne mulighed. Eller i tilfælde af færdiggørelse af loftoverfladen i et privat hus er dette en glimrende løsning, der vil give dit køkken en monumentalitet, skala uden tab for enestående hjemme komfort.

  Nogle muligheder for at bruge loftet i et gipsplader køkken med belysning

  Den lyse organisation af køkkenet, hvor hkl blev brugt til at afslutte loftoverfladen, hvis det har nogen grænser, skyldes det kun dine smagspræference. Tænk grundigt på placeringen af ​​pletter i loftet: Hvilke områder i dit værelse kræver yderligere belysning, er det hensigtsmæssigt at fokusere på den centrale del ved at trække LED-lysene rundt om omkredsen, hvilket bedst bruges som hovedbelysning. Slutresultatet afhænger af, hvordan du vil se dit køkken - lyst og ekspressivt eller varmt og atmosfærisk, med lette noter af intimitet. Om hvordan man laver et loft af gipsplader med lys, kan du læse i denne artikel.

  Du bør ikke ignorere lysskriptrollens rolle som et redskab til at afhjælpe nogle af de objektive mangler i dit værelse. Så takfladelygterne ved hjælp af ovennævnte LED-strimmel giver dig mulighed for med glædeligt at løse problemet med mangel på plads.

  Brug af spotlights med et styrende lys kan potentielt omdanne dit indretning på grund af udseendet af interessant interaktion mellem skygge og lys.

  Endnu mere interessante designmuligheder for gipspladelofter i køkkenet

  Lav en konklusion

  At dømme efter de anvendte fotos, er loftet i køkkenet fra gipsplader en af ​​de mest almindelige og sikreste måder at give dit værelse et originalt og spektakulært udseende. Samtidig skaber køkkenets format med særlige temperaturforhold særlige klager over overfladebehandlingens overflade - og uanset designmulighederne ved dette eller det pågældende materiale vil anvendelsesegnetheden reduceres til nul, hvis der ikke er specifikke fugtbestandighedsstandarder.

  I denne henseende har gipsvæggen absolut ingen problemer: den klare briljant med permanent høj luftfugtighed, skjuler alle mulige ulemper ved basisfladen og giver et komplet blik af værterne til dannelsen af ​​et individuelt behageligt interiør.

  Loftet på gipsplader i køkkenet: en gennemgang af populære typer og billeder af nye genstande på designet!

  Loftet i dit køkken, lavet af gipsplader, er et godt design til et loft med forskellige uregelmæssigheder på overfladen, lofter placeret på forskellige niveauer, store huller mellem pladerne.

  Ved hjælp af et sådant loft er det muligt at foretage mere forbedrede ledninger i kommunikationssystemet samt at montere et fremragende belysningssystem.

  Loftkonstruktionen af ​​gipsplader kan have en anden form samt lofter på flere niveauer.

  I enhver form for design stil vil sådanne lofter være meget nyttige. Tillader at gennemføre forskellige tekniske problemer, samt løse problemet med indretningen af ​​rummet.

  Gipsvægsløsning

  Før du begynder at designe et gipspladloft, skal du fokusere din opmærksomhed på nogle problemer. For udstyr i arbejdsområdet er det nødvendigt at installere en luftkanal, for dette skal du beregne alt.

  Hvis du planlægger at indlejre spotbelysning, skal du beregne og montere loftet på gipsplade under hensyntagen til disse armaturer.

  Først skal du helt måle loftet, så skal du bestemme antallet af niveauer i loftet samt deres placering for at bestemme typen af ​​design og farver, som du vil bruge, når du afslutter det indre af rummet.

  I sidste fase skal du vælge elementerne i belysning og dekorative ornamenter.

  Når du vælger farver, skal du stole på følgende regler:

  • For små værelser er lys nuancer bedst egnet.
  • I rum med et rummeligt område harmonerer mørke farveskalaer godt.
  • Farverne lavet i pastellfarver kombineres med alle typer design.
  • Nyanser af lyse og iøjnefaldende toner påvirker negativt den generelle tilstand og stemningen.

  Etage loft

  Den mest almindelige type loftdesign, der kan monteres i ethvert værelse eller rum. Overfladen af ​​denne loftsstruktur, der ofte plasteres og males, er derfor næsten uadskillelig i udseende fra det traditionelle loft.

  Gipsloft i køkkenet hjælper ofte med at tildele arbejdsområder i rummet ved at montere i det spotlights placeret langs omkredsen af ​​disse områder.

  Belysningsretningen skaber en ekstraordinær lyseffekt, der betegner en bestemt del af køkkenområdet.

  Måske omdannelsen af ​​loftet i det originale kunstneriske billede, hvis det anvendes til ham et smukt billede. Det er ikke svært at udføre.

  To-niveau loft

  En slags gipsplankloft, som er lavet på to forskellige niveauer, og har mange flere muligheder for at forbedre det fremragende design på køkkenlokalets område på renoveringsdagen.

  Dele af loftkonstruktionen, der stikker ud fra det fælles loft, kan skjule luftkanaler eller forsænkede armaturer af store størrelser.

  Forskellige dele af loftkonstruktionen er i harmoni med hinanden og hjælper med at løse designproblemer.

  Højere loftsniveauer er oftest placeret på køkkenets arbejdsområder eller i midten af ​​rummet. Dette gør designet forskelligt, med et ekstraordinært udseende.

  Fler niveau loft

  Loftets design, hvor de bruger tre eller fire niveauer, hedder et multi-niveau. Ofte er de monteret i et stort køkkenområde med store lofter. Især ofte er de monteret i bygninger af Stalins tid.

  Ikke meget store i størrelse, sådanne værelser har højt til loftet, så denne type loft giver dig mulighed for at udjævne proportionerne af køkkenet.

  Gipspladens loft i køkkenet: design, foto

  Loftet af gipsplader i køkkenet er en god efterbehandling i tilfælde, hvor loftpladerne på loftet er i forskellige niveauer, har revner og uregelmæssigheder. Det vil også hjælpe med at løse problemet med at lægge kommunikation og give mulighed for at skabe et interessant belysningssystem.

  Designet af gipsloftet kan være som helst, har forskellige former - lige, buet, rund, oval. I enhver indretningstilstand vil gipspladens lofter være passende, og det vil give mulighed for at løse et antal både tekniske og æstetiske problemer.

  Design af gipsplader lofter i køkkenet

  Før du går videre til konstruktionen af ​​en gipspladekonstruktion, er det nødvendigt at tage højde for en række tekniske forhold. For eksempel kræver udstyr i arbejdsområdet med en udstødningsbeholder en luftkanal over den, og dette bør sikres. Hvis du planlægger at bygge inventar, skal afstanden mellem loftet og gipsvæggen vælges ud fra størrelsen af ​​disse armaturer.

  Arbejdet begynder med en vurdering af rummets størrelse og formen af ​​loftet. Bestem derefter antallet af niveauer og deres placering afhængigt af den valgte stil og funktionalitet. Vælg derefter farven og den måde, hvorpå loftoverfladen bliver beskåret. Den sidste fase af arbejdet med design af gipslofter i køkkenet - valget af belysning og dekorative elementer.

  Når du vælger en farve, skal du følge de generelle regler for design:

  • I små værelser er det bedre at bruge lyse farver;
  • Rummelige mørke nuancer er tilladt i rummelige køkkener;
  • Pastellfarver passer til næsten enhver indretningstilstand og vil tilføje hygge;
  • Lyse skarpe farver kan have en dårlig effekt på sundhed og humør.

  Tip: Hvis du vil understrege visuel zoneinddeling, skal du udføre et gipsplankophæng i køkkenet på forskellige niveauer - over hver af zonerne i højden. Spotlights monteret i loftet langs grænsen adskiller forskellige højder vil forbedre effekten.

  Enkelt niveau gipsplankloft i køkkenet

  Dette er det enkleste design, der passer til ethvert værelse. Overfladen kan pudses og males - og i dette tilfælde vil loftet ikke afvige fra udseendet fra det traditionelle, samtidig med at alle dets fordele bevares.

  Under loftet kan du fjerne kommunikation, ledninger eller installere lys. I dette tilfælde kan den visuelle zoneinddeling af køkkenet understreges ved at anvende en anden farve eller en anden tekstur over forskellige zoner. For eksempel, over spisebordet, kan loftet være lys og over arbejdsområdet - en mere mættet tone. Dette vil gøre opmærksom på spisepladsen og sikre dens dominans i interiøret.

  Loftet af gipsplader i køkkenet vil også bidrage til at fremhæve fordelingen af ​​zoner, hvis du monterer lamper i den langs grænserne for disse zoner. Direkte ned, vil lyset skabe en slags "lysgardin", der effektivt fremhæver en eller anden del af rummet.

  Du kan omdanne et enkelt loft til et mesterværk, hvis du dekorere det med tredimensionale tegninger. Du kan selv oprette dem - og det er nemt. Anvendelse af det valgte mønster på overfladen, ved hjælp af flydende papir gør vi tegningen og tørrer den. Derefter fastgøres gipsplader på udvalgte steder og males på den sædvanlige måde.

  Duplex loft i et gipsplader køkken

  Konstruktionen, der udføres i to niveauer, giver ofte flere muligheder for at opnå et spektakulært interiør eller løse tekniske problemer, der opstår i forbindelse med reparation af sådanne komplekse lokaler som køkkenet. Højttalere vil gemme sig under store kommunikationselementer, for eksempel luftkanaler eller store forsænkede lys.

  Kombinationen af ​​dele af forskellige højder vil øge lydstyrken og give dig mulighed for at løse indvendige problemer. Højere dele af strukturen er ofte placeret i køkkenområdet eller i centrum. De kan have en meget anden form, afhængigt af det valgte design. Ofte i lofterne af gipsplader i køkkenet kombinerede ovale og rektangulære elementer. Der er også kombinationer af gipspladeelementer med stræklofter. Dette spænder indvendigt og gør det "fremhævet".

  Multi-niveau gipsplankloft i køkkenet

  Hvis der anvendes elementer i gipspladekonstruktionen, der er placeret i tre eller flere niveauer, kaldes dette loft på flere niveauer. Oftere bruges den i rummelige køkkener med højt til loftet - fra tre meter og mere.

  Dette gælder især i tilfælde hvor lofthøjden overstiger fire meter, hvilket normalt er for lejlighederne i den gamle bygning, især "stalinisten". Ikke for store i størrelse, men med en betydelig højde, ser sådanne værelser uforholdsmæssigt ud, og et loft på flere plan giver dig mulighed for at korrigere proportionerne for at gøre værelset mere behageligt.

  Sådanne lofter kan skjule store forskelle i lofthøjder, betydelige defekter i det, samt fjerne loftsbjælker eller ventilationsbokse fra øjnene. Med deres hjælp kan du placere accenter, for eksempel understrege eksklusiviteten af ​​køkkenmøbler.

  Loftet af gipsplader i køkkenet: fordele og ulemper

  Der er mange fordele ved gipspladekonstruktioner, vi opregner de vigtigste:

  • Skjul ledninger og kommunikation;
  • Fjern uregelmæssigheder og fejl i lofter
  • Hjælp til at implementere visuel zoneinddeling;
  • Giv individualitet til interiøret;
  • De gør det muligt at installere spotlygter i samme niveau med loftet.
  • Giv ekstra lydisolering;
  • Skift ikke med udkastet til bygningen, giv ikke revner;
  • Giver ubegrænsede muligheder for design.

  Ud over de indlysende fordele er der ulemper, og de skal tages i betragtning ved afgørelsen af, om loftet skal afslutte.

  • Ved installation af gipsvægkonstruktion er tabt fra 7 cm i højden;
  • Installation kræver færdighed og udføres af specialister;
  • Over tid kan leddene mellem gipspladerne knække.

  Belyset gipsplankloft i køkkenet

  Kompetente udvalgte lyssystemer kan absolut ændre rummet, gøre det mere rummeligt, uddele enkelte dele og fokusere på de vigtigste områder. Spotlights, som kan monteres i loftet, kan fungere som hovedbelysning, eller blive rettet til bestemte steder i rummet.

  En interessant valgmulighed - takfladelygter. I denne udførelsesform limes corniceen til væggen med en afstand på flere centimeter fra loftet, og en LED-strimmel lægges bagved den. Strøm og farve af sådan baggrundsbelysning kan variere. Belyset loft ser ud til at være højere, og rummet selv erhverver yderligere volumen. Retningslys fra indlejrede kilder kan skabe et interessant stykke lys og skygge, der forvandler interiøret.

  Gipsplankloft i det lille køkken

  Den lille størrelse af køkkenet kan ikke forstyrre brugen af ​​gipsplankloftkonstruktioner. Det er kun nødvendigt at vælge det rigtige udseende og design.

  • Med en lille køkkenhøjde skal du vælge et loft på et niveau. Det vil "spise" mindre end en centimeter, som allerede er på kontoen.
  • Komplisere loftet på et niveau og gøre det mere spektakulært vil hjælpe tankevækkende belysning, samt brug af gardinlys.
  • Visuelt øge rummet vil hjælpe lyse farver til at male loftet.
  • Brugen af ​​glatte teksturer i loftet øger visuelt rummets rumfang.

  Tip: Hvis køkkenets højde er lille, og du vil have et loft i to niveauer, skal du tilføje et bredt dekorativt cornice til det sædvanlige loft på et niveau, placere det lidt under hovedniveauet. Baggrundsbelysningen til tagbøjlerne vil bidrage til at skabe det nødvendige indtryk.

  Gipsvæg loft design i køkkenet

  Begyndelsen af ​​reparation betyder for mange kaosens atmosfære i ubestemt tid. Alle ulemper kompenseres af den fortryllende, glædeligt resultatet. Moderne stil i lejligheden er meget forskellig fra standardreparationen fra det sidste århundrede. Innovative billedløsninger ved reparation af en lejlighed hjælper med at realisere en række produkter på markedet. Lad os tale om konstruktionen af ​​loftet i køkkenet med gipsvæg, som anses for at være et af de mest overkommelige, brugervenlige materialer.

  Køkkenet er et meget lækkert værelse. Det lugter, fugtighed, temperaturen ændrer sig konstant. I denne del af lejligheden er der som regel kommunikation, apparater med ledninger, en masse belysningsanordninger til forskellige zoner koncentreret. Materialet til loftet skal perfekt klare funktionerne i kraftrummet og bidrage til visuelt at skjule alt overskud og give æstetik. Ventilation er vigtig for spisestuen. GCR * er et miljøvenligt, vejrtrækningsmateriale, som ikke danner skimmelsvamp med svamp, og dufter absorberes.

  Fordele og ulemper ved gips

  De vigtigste fordele ved GCR:

  1. Hurtig, nem og billig. Dette er et alsidigt og smidigt materiale, som er let at arbejde med, samle og kan færdiggøres med et loft på en uge. Med hensyn til andre efterbehandling materialer, gipsvæg er overkommelig, og resultatet af arbejdet vil se dyrt, moderne og usædvanligt.
  2. Holdbarhed GCR. Stræklofter er for eksempel ikke så vanskelige at bryde. En gipsvæg er ret holdbart materiale og derfor mere holdbart end mange.
  3. Miljøvenlighed. GCR består af to materialer: miljøvenlig gips, dækket af pap fra begge sider. Dette giver gipsvæg mulighed for at "trække vejret", og det skader ikke indbyggerne i lejligheden.
  4. GKL absorberer lugt, akkumulerer ikke fugt (forhindrer udseende af svamp og skimmelsvamp, som ofte er årsagen til rummets ejere), modstandsdygtig over for temperaturændringer. Alle disse hændelige manifestationer af køkkenområdet giver ofte mange problemer og hurtigt ødelægger udseendet.
  5. Æstetik. Ved hjælp af gips er det nemt at skjule alle de fejl, der visuelt ødelægger køkkenlokalet: uregelmæssigheder, defekter, ledninger.
  6. Belysning. Takket være pladsen kan du hænge lamper på samme niveau som loftet.
  7. Lydisolering. GCR isolerer desuden lyden i rummet, hvilket hjælper med at skabe den største komfort for alle familiemedlemmer.
  8. Warming. Takket være gipspladekonstruktionen er det muligt, om nødvendigt, at gøre værelset varmere ved at belægge et specielt materiale mellem loftet og gipspladen.
  9. Resistance GCR. Dette materiale deformeres ikke under udkastet til bygningen (faktisk i nye bygninger), det knækker ikke. Disse egenskaber vil spare dig for mange problemer, frustrationer og gemme familiebudgettet.
  10. Alle former for indvendige muligheder. Gipsplader giver fri form for alle slags designbeslutninger: Det kan tage form, det kan gøres mat, glans, male et billede, male det i enhver farve, let kombineret med andre materialer, det er bekvemt at montere baggrundslyset.

  Gipsplader lofter i køkkenet, deres typer og design

  Hvis loftpladerne i køkkenet er forskelligt adskilt og også har revner og uregelmæssigheder, vil brugen af ​​gipslofter være den mest succesrige løsning.

  Derudover vil det hjælpe med at løse problemer i forbindelse med opbygning af kommunikation, og du får mulighed for at danne en interessant belysningsordning. Desuden dannelsen af ​​en række forskellige design af gipsloft i køkkenet - ovalt, lige, buet og lige rundt.

  Gipsplader lofter i køkkenet

  De er perfekt kombineret med indvendige stilarter og kan bruges til at løse forskellige tekniske og æstetiske problemer.

  Fordele og ulemper ved at bruge gipsloft i køkkenet

  Gipsplader er baseret på gips, på hvilken en papforing anvendes, hvilket betyder, at dette materiale er helt miljøvenligt. Det tager fra en til tre dage at installere et sådant design fuldt ud, alt efter køkkenets størrelse og kompleksiteten af ​​designet. Under alle omstændigheder vil udgangen opnås helt glat, smukt og holdbart loft.

  • Brug af fugtbestandig gipsvæg gør det muligt ikke at tænke på, at fugt eller temperaturvariationer vil skade det.

  Gipsvægsloft modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer

  • Sådanne designs er også ideelle til at skjule forskellige kommunikationer.
  • Den ujævne bund af loftet er også let skjult bag gipsloftet, og det behøver ikke at blive nivelleret.

  Designet af gipsvæg vil skjule alle uregelmæssigheder i loftet

  • Forenklet procedure zoneering køkken.
  • I nichen mellem gipsvæggen og hovedloftet kan der lægges varme og lydisolering.
  • Nem installation. Gipsvæg kan bruges til at udforme helt ethvert design, med det resultat at selv de fedeste designbeslutninger kan implementeres. Derudover forenkles installationen af ​​lamper i sådanne lofter.

  Gipsvæg giver dig mulighed for at lave ethvert design

  • Nem at vedligeholde, hvis det er nødvendigt, kan det let males i en anden farve.
  • Modstandsdygtig over for mekaniske skader. Det er klart, at tunge genstande kan beskadige det, men arket kan let demonteres og installeres en ny.

  Gipsplanklofter er modstandsdygtige over for mekaniske skader

  ulemper:

  • Installationsprocessen i sig selv anbefales ikke, da tilstedeværelsen af ​​selv den mindste fejl i designet kan føre til dannelse af revner.
  • For at skjule sømme, skal malingen være så nøjagtig som muligt.
  • Ejere af lejligheder i nye bygninger skal opgive installationen af ​​gipspladerlofter i køkkenet og i andre lokaler, for efter at huset er krympet, kan loftrammen skævt og der dannes revner på den.

  Derfor er det helt muligt at bruge gipslofter i køkkenet. Derudover er det tilladt at kombinere dem med andre, meget populære, spændingsstrukturer.

  Hvad er designet af gipsplanklofter

  Det er nødvendigt at bestemme metoderne til fastgørelse af gipsplader til loftet.

  • Suspended måde. Først og fremmest er systemet med suspensioner, der er repræsenteret af parenteser, stænger, tykk tråd, fastgjort til loftet. Herefter fastgøres metalrammen, hvorpå gipspladerne efterfølgende monteres. Denne metode gør det muligt at anvende højden af ​​suspensioner til at regulere niveauet for placeringen af ​​gipsloft i køkkenet.

  Gipspladerloft i køkkenet - 50 designbilleder

  Flerfasede loftkonstruktioner, buer af enhver art, søjler, skillevægge med nicher, buede buede indvendige vægge - helt alt. Gipspladens loft giver udformningen af ​​ethvert køkken originalitet.

  Takets rolle i indretningen

  • Enhver form for hængende loftkonstruktioner er primært designet til at skjule uregelmæssigheder, rustne og andre væsentlige mangler. Hertil kommer, at lofter på enkeltniveau er tilstrækkelige, som det normalt er tilfældet med kontorer og andre offentlige kontorer.
  • Den anden funktion skjuler kommunikation. I boliger er det sjældent realiseret, da de fleste rør i lejligheder ligger så tæt på gulvet som muligt.
  • Belysningsinstallation er en meget vigtigere faktor for et køkken, hvor der er brug for jævn belysning. Det er ikke altid hensigtsmæssigt at reparere et stort antal små armaturer på basispladen, og tiltrækningen af ​​denne mulighed er tvivlsom. Men på loftet af gipsplader både single og multi-level, kan du installere et hvilket som helst antal spotlights, belysningspaneler og almindelige hængende lysekroner. I dette tilfælde vil alle ledninger være skjult for visning. På billedet - en kombination af belysningsplader og spotlights på loftet.
  • Designet af loftet på gipsvæg er så multivariat, at for at beskrive dem er der ingen mulighed. En ting er kendt: gipsvæg er i stand til at bringe til liv nogen af ​​de mest fantastiske ideer og i enhver stil.

  Ændring af rumhøjde

  I lang tid var udseendet af lofterne i køkkenet ikke særlig opmærksomt. Det vigtigste er, at det skal være en flad, lys, ren overflade. Men så længe loftet forbliver fladt, deltager det praktisk taget ikke i køkkendesign. Men når der vises et mønster eller en lettelse, viser det sig, at loftets design kan ændre rummets udseende væsentligt.

  Det mest almindelige problem i køkkenet - en lille højde. I sådanne tilfælde bliver installationen af ​​selv et simpelt loft på et niveau et problem, og den to-niveau konstruktion af gipsplader synes at være fuldstændig overflødig. Faktisk afhænger det hele af formen.

  • Hvis rundt om rummet i rummet til at bygge et andet niveau af loftet geometriske, afrundede eller endda komplekse krøllede konturer, så vil visuelt loftet virke højere. På billedet kan du se et eksempel.
  • En anden effektiv teknik er at fylde den øverste tredjedel af hjørnerne i rummet med en let åben struktur, i det mindste i form af tre hylder af usædvanlig form, der udvider sig til toppen. I køkkenet realiseres varianten mindre ofte end vi ville have, da vandrette overflader ophobes støv hurtigere. Men effektiviteten af ​​strukturerne er meget høj, og hvis du også installerer spotlights her, bliver køkkendesignet helt unikt.
  • Visuelt hæve loftet og en kompleks figur i midten. Effekten er særligt mærkbar, hvis der under installationen skal tilvejebringes en niche-enhed mellem bunden overlappende og figuren på andet niveau og for at installere en baggrundsbelysning her.
  • Til den gennemsnitlige højde af rummet, indrettet i stil med minimalisme, hi-tech, konstruktivisme, en meget interessant mulighed med loftnicher. Udformningen af ​​andet niveau indtager størstedelen af ​​bundloftet, men er fyldt med loftnicher med regelmæssig form, men af ​​forskellig størrelse. Dette design giver rummet ekstraordinær lethed. På billedet kan du se dette.

  Hvis der ikke er åben kommunikation på loftet i køkkenet, tjener denne metode til at symbolisere dem.

  Ændring af proportioner

  Placeringen og formen af ​​gipspladens lofter påvirker også forholdet mellem rummets længde og bredde. Sådanne designs er sikker på at skille sig ud i farve og belysning for at tiltrække opmærksomhed og skifte accent.

  • Den enkleste og universelle metode er den samme indramning af lofterne omkring omkredsen med konstruktionen af ​​andet niveau. Hvis det præcist gentager formen på køkkenet, skifter det fokus til midten, men ændrer ikke rummets proportioner. Men hvis du bygger en bredere ramme langs den korte væg og smal langs den lange væg, så vil køkkenet ikke virke så langstrakt.
  • For meget smalle lange værelser er modtagelse ikke egnet. Her har vi brug for et tre-plan design, der rummer omkring en tredjedel af lofterne. Visuelt ses denne tredje som noget adskilt, og resten ser ud til at være kortere.

  Konfigurationen af ​​figurerne på andet niveau kan være vilkårligt kompleks. Du kan gøre genkendelige genstande ud af gipsvæggen - en blomst, en sommerfugl, solen, selv en pære.

  Ceiling Zoning

  Den visuelle adskillelse af det arbejdende spiseplads og endda rekreative området er vigtigt for både små og store køkkener. Et stort rum, hvor der ikke er nogen udtalt struktur, gør det samme triste indtryk som det lille køkken, der er blevet et opbevaringsrum på grund af overflod af genstande.

  Ved hjælp af gipsvægslofter er det let at løse zoningopgaver. Designet øverst påvirker ikke bevægelsen i køkkenet, forstyrrer ikke partitionernes funktion og kan samtidig påvirke indtrykket betydeligt.

  • Loft niche - runde, firkantede, komplekse konturer. Som regel lægger det vægt på spisepladsen, der danner et separat loftrum over det. Forstærge effekten af ​​lamper, både punkt og vedhæng.
  • Rækker af loftnicher med regelmæssige former og lige store størrelser er en yndlings teknik, minimalistisk ved zonering. Derudover er det universelt: Sortimentet kan tildele både et arbejdsområde og en spisestue. På billedet - designet af loftet i køkkenet i stil med techno.
  • Figuren på andet niveau med geometriske eller krøllede konturer kan fokusere på arbejdsområdet eller omvendt spisestuen. Desuden, hvis proportionerne af køkkenet er tæt på pladsen, sammensætningen tager op omkring halvdelen af ​​området. Hvis det er nødvendigt at ændre proportionerne, tildeles en tredjedel af rummet, en vinkel og et karnevindue for at visuelt skifte midten.

  Farveffekt

  Opførelse af gipsvæg kan males, tapet, maling og gips. Så det er ikke svært at finde en farve eller et ornament, der matcher indretningens farvepalet. Men det er nødvendigt at tage hensyn til opfattelsens særlige egenskaber.

  En mørk eller lys skygge bringer visuelt visuelt tættere på, hvilket gør det mere massivt. Lys tværtimod fremmedgører og giver lyshed og luftighed.

  • Hvis i en to-tier gipsvægssammensætning farven mørk er farven, og den første er lys, så hæver loftet visuelt. I modsat fald er det andet niveau lyst, og det første er lyst, værelset ser ud til at være lavere, og sekundærniveauet er mere voluminøst. Billedet er den første mulighed.
  • Monokrome farver reducerer effekten. Hvis højdekorrektionen ikke udføres, så forsøger de at vælge ikke kontrasterende, men tætte nuancer til farve.

  Den oprindelige effekt uden en visuel ændring i højden skaber baggrundslysets konturer på andet niveau. LED strip eller spotlights anvendes. For hvide eller meget lyse lofter bruger køkkenet farvebelysning. På billedet kan du se denne løsning.

  • Ofte en gipsvæg indstilling kombineret med et stretch lærred. Sidstnævnte indeholder normalt en farverig tegning eller billede. Her er det andet niveau ønskeligt at blive malet i lyse farver, så det tjener som en ejendommelig ramme, snarere end at slå sammen med mønsteret. Denne teknik er god til zonering, især når du skal tildele en temmelig stor spiseplads.

  Designet af gipsloftet påvirker stort set det samlede indtryk. Kun en flad loftsoverflade har ingen effekt, da den visuelt afbrydes visuelt. Men det er nødvendigt at se på loftet i det mindste noget element, da formen på rummet ændrer sig.