Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Loftet i soveværelset: muligheder for materialer og design - 46 smukke billeder

Et soveværelse er et intimt sted for to, der skal udstråle en afslappende atmosfære. Loftet i soveværelset spiller en vigtig rolle. Udsmykning af forskellige dele af rummet kan ikke opdeles, alt er sammenkoblet. Vægge, gulv, loft - alle disse elementer kræver særlig opmærksomhed på deres design. I vores artikel vil vi snakke detaljeret om, hvordan man laver et smukt loftdesign i soveværelset, samt om de typer materialer deraf.

Stretch loft i soveværelset: Let at skabe, smukke i interiøret

Stretchloft i soveværelset vil reducere reparationstiden betydeligt, såvel som visuelt justere højden på soveværelset og tilføre lys til det og derved skabe en hyggelig atmosfære.

Før du begynder at lave et nedhængt loft, skal du finde ud af, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du laver reparationer i et lille soveværelse, kan du nemt øge det med det hvide og det glatte overflade af loftet. Hvis du står til rådighed et stort rum, som du gerne vil gøre mere intimt, her vil du blive hjulpet af et kedeligt loft i mørke farver.

Ved design er det ophængte loft i soveværelset opdelt i tre hovedtyper:

 • Enkelt niveau
 • duplex
 • Multi-level (tre eller flere designs)

Enkelt niveau loft i soveværelset

Et loft på et niveau er et universelt loft i soveværelset, en mulighed for et værelse af enhver størrelse, men ser stadig mere fordelagtigt ud i små værelser med lave lofter. En behagelig bonus på et loft på et niveau vil være dets budgetpris.

To-niveau loft i soveværelset

To-niveau loft i soveværelset - stræk loft i soveværelset, som du nemt kan vælge funktionelle områder af rummet. Tøj på forskellige niveauer kan variere i tekstur og farve.

Multi-niveau lofter omfatter tre eller flere fly i konstruktionen, sådanne lofter bruges, når soveværelset skal gøres mere intimt og igen at fremhæve funktionelle områder.

Materialet, der anvendes til fremstilling af hævede lofter, kan variere i tekstur, nemlig: blank, mat og satin.

Glossy stretch loft

Glansstret loft - har en høj refleksivitet. Det blanke loft i lyse farver vil udvide og gøre dobbeltværelse med lave lofter.

Matt strække loftet

Børstet loft - en klassiker, der passer til ethvert interiør. Meget godt scatters lys, jævnt fordeler det rundt i lokalet. Et andet stort plus er budgetprisen, som ikke afspejles i loftets udseende.

Satin loft

Sateen loft i soveværelset - ligner meget mat, men har stadig en mere silkeagtig overflade. Tekstur er domineret af naturstof. Det har en større refleksivitet end matte strækloft i soveværelset, men det blinker ikke.

I lofter på flere planer ville det være hensigtsmæssigt at kombinere materialer: for eksempel er hoveddelen blankt, og delen over sengen er mat.

Med hensyn til belysning stræk lofter er universelle. Her vil det være hensigtsmæssigt at se indbyggede lamper, klassiske lysekroner og endda LED-strimler, hvor det ikke er svært at montere kassen rundt om loftets omkreds.

Gipsplanklofter i soveværelset: En original og praktisk løsning

Gipsvæg er et alsidigt og praktisk materiale til loftet på et moderne soveværelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et originalt design af loftet i soveværelset. Dette materiale er universelt med hensyn til design og vil være passende i et værelse lavet i enhver stil. Ligesom et ophængt loft i soveværelset er gipspladen opdelt i single-level, to-niveau og multi-level muligheder.

Et loft på et niveau er det enkleste design, der kan oprettes selv med egne hænder. Det eneste negative, i enkeltniveau lofter - er knaphed i design.

Fler niveauer og to niveauer lofter - sådanne lofter ser elegant og elegant, og her kan du vandre i belysning og design. Gør loftet konveks eller konkav, samt eksperimenterer med stucco, du kan visuelt reducere og forstørre rummet. Men glem ikke at overflod af elementer og niveauer visuelt overbelaster værelset.

Men inden du vælger loftets design, er det nødvendigt at lave et skøn og et projekt under hensyntagen til alle nuancer i rummet. Dernæst bør du beslutte dig for materialerne. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet gips. Som vil være mere eller mindre modstandsdygtig over for fugt, samt en metalprofil og fastgørelsesdele. Et vigtigt skridt er installationen af ​​rammen. Installation skal ske, når alt er klar til dette. Strengt langs markeringslinjerne placeres styringsprofiler på væggene. Yderligere mellem dem, i henhold til loftplanet i projektet, ved hjælp af specialelementer, er der installeret en understøtende loftsprofil. Der er en ligering og korrekt fastgørelse. Det andet niveau af rammen er bygget efter fuldførelsen af ​​den første. Hvis loftmaterialet er kombineret, er filmen til strækloftet installeret som en sidste udvej, når gipspladens konstruktion er klar.

Gipsvæg - et materiale i udformningen af ​​hvilke eksperimenter er kun velkomne. For eksempel vil et gipsplankloft i et soveværelse i kombination med massive træbjælker se smukke og dyre ud. Et spejl loft med en ramme ville være en god mulighed, og selvfølgelig loftet dekoreret med stucco - elegante klassikere, som med fordel kan understreges af belysning. Suspended typer af gipsplader lofter ser meget originale yderligere på dette.

Falsk loft i soveværelset - fordele og ulemper ved design

Suspended lofter, ligesom andre strukturer, har deres egne fordele og ulemper, vi forstår dem mere detaljeret.

fordele:

 • Ved korrekt installation og brug skal du give en perfekt flad overflade. Derudover skaber mange niveauer en stor æstetisk effekt.
 • Hvis arbejdet er færdigt kvalitativt, vil loftet vare meget lang tid uden behov for reparationer.
 • Det er let at se efter et sådant loft, det er nok til at vakuum det bare.
 • Og selvfølgelig er loftslofter næsten altid smukke og originale.

ulemper:

 • Hvis du har lave lofter, vil de hængende loftindstillinger gøre rummet visuelt endnu lavere og mindre, og i så fald skal du opgive den tilsigtede virksomhed.
 • Gipsvæg er bange for vand, men dette problem kan løses ved hjælp af vandtæt gipsplader.

Design loft i soveværelset: hvilken farve er bedst at vælge

Når man vælger loftets farve, er det nødvendigt at overveje tre grundlæggende regler:

 1. Loftsfarve bør kombineres med andre elementer i interiøret.
 2. Det er vigtigt, at farven har en beroligende effekt.
 3. Du skal vælge en farve baseret på dine egne præferencer.

Hvid er en klassiker, der passer til alt. Denne farve giver en følelse af renhed og øger visuelt rummet, men det er vigtigt ikke at overdrive det med en sådan farve, så rummet ikke virker koldt.

Blå, grøn og lyserød - har en beroligende effekt. Det er derfor velegnet til soveværelser. Designet af loftet i soveværelset er ikke ønskeligt at bruge farver som orange, rød og gul, det antages, at de spænder nervesystemet. Brun og sort nuancer kan skabe en deprimerende tilstand. Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed er også vigtig. Tænk på loftets design i soveværelset. Vær opmærksom på, at du ikke kun kan bruge monokromatiske farver, men også fotoudskrivning, og man skal huske på, at hvis tegningen keder sig, vil det være ret dyrt at udskifte belægningen.

I vores kollektion nedenfor kan du se designet af loftet i soveværelset på billedet, som indeholder eksempler på smukt design.

Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Loftet i soveværelset: TOP-100 billeddesign af det moderne loft

Reparationen i soveværelset skal nærmer sig meget omhyggeligt og omhyggeligt, fordi soveværelset er det rum, hvor vi bruger mest tid. Her skal du absolut overveje alt: fra reparation til møbler.

Det er især vigtigt at være opmærksom på loftets design i soveværelset - det er det vi ser at falde i søvn og vågne op. Det skal være behageligt og nyd udseendet og sæt et godt humør til hele dagen.

De vigtigste typer reparation af lofter omfatter: malet, indsat, hængslet, spænding og kombineret. Naturligvis har de deres fordele og ulemper.

Retro løsning

Siden tiderne hos vores bedsteforældre havde lofterne i alle boligområder i landet den samme løsning - et lag af gips, et lag af kitt og hvidvask. En sådan beslutning var ikke en flyvning af kreativitet. Siden da er kun de materialer, der er blevet anvendt til disse lag, ændret, men interiøret er slet ikke ændret.

Udskiftet hvidvaskning den mest dristige begyndte at bruge maleri. Dette gjorde det på en måde muligt at ændre loftsfarven i soveværelset. Men ulemperne ved denne teknologi er mange flere fordele: malingen falder og bliver snavset, kræver konstant opdatering, reparationen selv kræver grundigt forberedende arbejde.

Endelig blev lofter designet. De gav mere valg til designbeslutningen.

Lim loft

I stedet for retro-løsninger, er moderne indtil for nylig lofter klistret over med skum polystyren plader er kommet. Selv under hensyntagen til de forskellige former og mønstre af disse fliser, som tillader modellering af stucco eller sten og farvning i forskellige farver, er dette materiale og lim ikke sikkert for menneskers sundhed og forårsager kronisk forgiftning under langvarig kontakt.

Derfor er anvendelsen af ​​denne løsning ikke den bedste til at sove.

Nedhængt loft

Takket være en række designløsninger er hævede lofter i soveværelset og andre værelser blevet den mest populære løsning. Især glad for både bygherrer og "brugere" gipsplader lofter.

De tillader ikke at fokusere opmærksom på ulige lofter, undertrykke støj og gøre loftet unikt. Og på grund af kombinationen af ​​forskellige former og multi-farvet belysning kan man afsløre grænserne for fantasi.

Ulempen ved denne teknologi er brugen af ​​lofter i lave rum. På grund af dets design skjuler den 10-15 centimeter. Nogle gange bliver dette tab kritisk.

En anden god mulighed for hævede lofter er en spejloverflade, monteret på en metalramme. Dette spejl øger belysningen og som følge heraf udvider visuelt rummets grænser, bliver det mere rummeligt og voluminøst.

Strekak

En anden mulighed for at skjule fejlene i loftet og give det en funktion er at bruge et strækloft, det ses tydeligt på billedet af stræklofter i soveværelset.

Dette loft er meget let at installere og har mange farve- og teksturløsninger. Det er meget nemt at vedligeholde og er sikkert for boliger. Ligesom spejloverfladen giver den glatte tekstur af strækloftet større belysning og forbedrer rummet visuelt.

Også på lofterne kan anvendes fotoprints, der vil diversificere de visuelle aspekter. Ved anvendelse af sådanne lofter er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og performer.

Kombineret opløsning

Dette er en af ​​de mest ekstravagante måder at dekorere et soveværelse på. En god kombination på loftet - træ og gipsvæg og på vægge af bambusfibre, silke tapet.

Med denne fremgangsmåde er fantasien ikke begrænset. Det vigtigste er ikke at overdrive det og sørge for, at materialerne ikke bringer visuel cacophony ind i rummets design. De skal være i harmoni med hinanden.

Et par tips:

 • Når du bruger ophængte eller hævede lofter i soveværelset, skal du forstå, at de gemmer lodret rum.
 • Hvis du ikke har nok naturlig belysning, er det bedst at gøre uden dikkedarer.
 • Fremhævning af loftet i soveværelset skal være prikket for at give loftet ny maling.

Soveværelse dekoration

Den ideelle løsning til højt til loftet ville være stucco. Det vil give rummet et rigt udseende. Til romantik kan du hænge en baldakin. For at forbedre loftets søvn kan du bruge statiske limede eller malede stjerner og give dynamikken - for at bruge et natlys med en fremspring af den stjerneklar himmel.

Disse og andre løsninger kan ses på billedet af loftet i soveværelset på internettet.

Loft design i soveværelset

Loftets design i soveværelset skal svare til det funktionelle formål med dette værelse. Nemlig: At skabe og opretholde en atmosfære af komfort og lyksalighed. Udformningen af ​​vægge og lofter er altid tæt forbundet med stilbeslutningen for møbler og tilbehør. Hver person har sine egne præferencer, vaner og særpræg af karakter. Alt dette skal overvejes i designet af rummet.

Loft design i soveværelset

Soveværelset mere end andre værelser har brug for en professionel tilgang til udformningen af ​​væggene og loftet. De skaber en unik atmosfære af privatliv og fred. Dette værelse er som regel ikke overbelastet med møbler og har tendens til at forlade så meget ledig plads som muligt i den. For at løse problemet med opbevaring af sengetøj og andre ting, brug indbyggede skabe og nicher.

Ideelt loft, der passer til soveværelseets stil

Professionelle teknikker til udsmykning af loftet i soveværelset

Der er flere regler, der vil bidrage til at skabe en individuel atmosfære i soveværelset. Der er muligheder fra den "kvindelige" blomsterstil, til den mest strenge og spartanske. Alle kan selv vælge den mest imponerende mulighed for hans karakter og livsstil.

Kombinerer gipsvæg og strækfilmlofter, foto

Men uanset smag præferencer i indretning, skal du overveje at soveværelset skal være det sted, hvor du kan isolere dig selv fra omverdenen og have en god hvile. Derfor skal der også være plads til tilbehør, der skaber et bestemt følelsesmæssigt humør, selv med højteknologisk design af dette rum. Og loftet her spiller en vigtig rolle, fordi de ofte holder opmærksom på det, når de falder i søvn, beundrer det og overvejer det om morgenen.

Stræklofter i soveværelset: design

Uanset hvilken stil der vælges, er det nødvendigt at være styret af følgende regler for design af soveværelsesloftet:

 • farverne skal være varme og rolige toner;
 • farve bør skabe et humør
 • opbevaringsrum bør være så upåklagelig som muligt, især dem i nærheden af ​​loftet.

Multi-niveau hævet loft i soveværelset

Valget af farver

For ikke at forveksle med den valgte designretning anbefales det at præ-komponere rummets farvepalet. Det vil bidrage til harmonisk at passe ind i interiøret alle elementer: gardiner, cornices, møbler, belysning.

Hvad skal du vide for at fuldføre denne opgave? Først og fremmest er det faktum, at enhver farve er placeret i en af ​​to kategorier: den er enten varm eller kold. Den første er alle nuancer af rød og gul, samt orange. Alle har effekten af ​​tilnærmelse, da overfladerne, der er malet i dem, ser visuelt tættere ud end de faktisk er.

Hvis der anvendes lofter til loftet, vil planteskolen se usædvanligt og meget attraktivt.

Soveværelse i orange toner

Kolde farver er nuancer af blå, violet, grå og mørkegrøn. Disse farver øger visuelt rummet, da de har effekten af ​​afstand. I højhuse er lofthøjden normalt lille. Derfor er du nødt til at kunne skabe en atmosfære af varme for ikke at visuelt bringe loftet tættere og ikke reducere størrelsen af ​​rummet.

Multi-niveau loft i soveværelset

Grønt fokus på loftet og en væg

For at gøre dette skal du bruge professionelle designteknikker til fortynding af kold farve til varme. Så du kan tilføje lidt rød, orange eller brun til blå. Professionelle erindrer om, at det ikke anbefales at bruge din yndlingsfarve i design af soveværelser. Der er mange eksempler på hvordan, når det blev anvendt forkert, var det ikke imponerende, men et trist resultat: der var så mange yndlings nuancer, at de begyndte at irritere.

Vi må ikke glemme den harmoniske kombination af farver. Så gul og lyserød vil se godt ud, i modsætning til ren hvid og nogen nyanser af blå. Hvis farvepalet med fokus på den kolde farve, skal den fortyndes med nyanser af varme.

Soveværelse venlige farver

Vælg farven på loftet, afhængigt af intensiteten af ​​solbelysning

Når du vælger et farveskema, skal du tage højde for, at i solrige, lette, kolde farver bliver blødere og varme fade. Derfor, for værelser, hvis vinduer vender mod syd, vælger du lysere og mere saftige toner.

Soveværelserne med vinduer mod øst har meget lyst lys om morgenen, så du kan bruge både varme og kolde farver. Men sidstnævnte bør være mættet, ellers når man vågner op, vil der blive skabt indtryk af falmede vægge og loft.

Mættet grønt loft

I soveværelserne med vinduer mod vest trænger solstrålerne ind om eftermiddagen. I sådanne værelser har du brug for varme farver, der gør rummet mere indbydende om morgenen med en lille mængde sollys.

Orange loft i soveværelset

Professionel modtagelse farvevalg er som følger:

 • du skal male et stykke tapet eller pap i de valgte farver (for hver farve er eget lærred);
 • Styr tapet eller pap på loftet og regelmæssigt observere i løbet af dagen hvordan farven ændres afhængigt af den naturlige / kunstige belysning og hvordan det skaber stemningen.

Vælg farven på loftet

LED Loft til Soveværelse

Blød og diskret loftbelysning vil bidrage til at skabe en atmosfære af privatlivets fred på ethvert tidspunkt af dagen. Men i løbet af dagen vil det kræve tyk gardiner eller gardiner. Under alle omstændigheder er loftet med LED-belysning garanteret for at gøre værelset hyggeligt og moderne.

Udsøgt soveværelse design ved hjælp af LED stripe

Du kan vælge forskellige muligheder for placering af belysning. Men når man finder en måde at designe loftet på i soveværelset, skal man overveje at lyset skal dæmpes.

Belysning loftet i soveværelset

Der er flere muligheder for at løse dette problem:

 • installation af et gipsplader falsk loft med nicher rundt om soveværelset omkreds;
 • installation af et to-tæts strækloft med zoner med intens og dårlig belysning;
 • installation af et glasloft med skjult belysning.

Enhver af disse muligheder kræver en tankevækkende sammensætning af belysningspunkter. Der skal lægges særlig vægt på strømmen og farven på lysflowet af disse enheder. Det er ikke nødvendigt at arrangere i soveværelset flerfarvet belysning. Det er bedre at stoppe valget på en enkeltfarve, maksimal to-tone belysning.

Belysning i soveværelset

Lysekronen er ikke massiv, men giver nok lys til soveværelset

LED strip til loftbelysning

LED-bånd er fleksible plader fremstillet i form af bånd og forsynet med lysdioder. Sidstnævnte er lige adskilt fra hinanden. For at lære mere og typer og installation af LED-strimler, læs denne artikel!

Optimal loftdesign i soveværelset

Hvis du planlægger at installere et loft, skal du omhyggeligt overveje dens designløsning. Til soverumets uhensigtsmæssige flertallede lofter med talrige buede fremspring og riller. Upassende og regelmæssige geometriske former.

Soveværelse, gipsplankloft

Kombinationen af ​​gips og stræklofter

Foretrukne områder af loftkonstruktion:

 • glatte linjer;
 • afrundede ender af fremspringene;
 • mindste højdeforskelle.

Børns soveværelse - en platform for kreativitet

Stjernehimmel i soveværelset

Populære lofter "Star Sky" - en moderne løsning til design af soveværelset. Spredning af stjerner og skuespil af lys og skygger skaber en beroligende og afslappende atmosfære. Natthimmelens tilstedeværelse påvirker det underbevidste og tilpasser sig en fredelig søvn og giver fuldstændig hvile.

Stretch-tak Stjernehimmel - den oprindelige designløsning

Moderne lysteknologi giver dig mulighed for at skabe effekter af planetarisk bevægelse og faldende stjerner, spille mange scenarier med en given frekvens. Rytmen af ​​bevægelser og skift af billeder kan også spille rollen som en afslappende og trættende opmærksomhedsfaktor.

Stjerneklar himmel LED suspenderet loft

For enheden af ​​den stjerneklare himmel kan du ikke kun bruge dyre metoder til loftindretning (som det er tilfældet med stretchfilm), men også enklere og mere tilgængelige. Dette er et håndmalet loftmaleri med luminescerende maling, et klistermærke med applikationer med en let akkumulerende virkning.

Loft maleri med fosfor maling

Stretch-tak Stjernehimmel med fluorescerende maling

Glødende vinyl klistermærker

Brug af tapet i designet af loftet på soveværelset

Klistermærke tapet - en af ​​de mest enkle løsninger design loftet i soveværelset. Men du skal vælge det rigtige efterbehandling materiale. Så, for dette rum vil ikke passe tapet med en relief struktur, som ikke giver det et roligt og hyggeligt, men delvist hverdagsligt udseende. Sådanne tapeter er gode i haller og kontorer.

I soveværelset er det tilrådeligt at holde lærredet med en fløjlsagtig eller mat overflade. Designere anbefaler at bruge almindeligt tapet eller med et abstrakt lavmælt mønster. Hovedopgaven er at fokusere på ingenting i loftet. Han skulle fremkalde stemningen til at forberede sig på sengen og hjælpe rolige tanker.

Paper Ceiling Wallpaper

Fremragende modtagelse - en kombination af to eller tre farver. Men i dette tilfælde skal tallene i loftet være abstrakte. Du bør ikke vælge et tapet med en reflekterende eller blank overflade. Disse omfatter lærred med stænk og silketryk. I sollyset vil de spille med alle deres farver. Men for soveværelset er det ikke nødvendigt. Dette rum og om dagen skal udføre sin hovedfunktion: At skabe en bestemt atmosfære for at forberede sig på sengen.

Baggrund med et kontrastfarve på loftet i soveværelset

Baggrund på loftet i soveværelset

Tabel. Valget af finish afhænger af værelset.

Imponerende loft i soveværelset: enkle og komplekse muligheder (+40 billeder)

For at skabe det perfekte interiør i soveværelset skal du huske at loftet er et af de vigtigste elementer. Det første du ser når du vågner op er trods alt loftet.

Korrekt design af loftet i soveværelset er nøglen til et godt humør og en kilde til positive menneskelige følelser.

Ethvert rum er kun fast, hvis alle designelementerne er korrekt udvalgt og dekoreret i samme stil. I soveværelset er dette især vigtigt, da det er i dette rum, at du vil skabe en atmosfære af komfort og bekvemmelighed, så du kan slappe af og glemme alle problemerne i omverdenen.

Absolut ikke vigtigt, du dekorere et soveværelse i et landhus eller en lejlighed - reglerne og designmulighederne gælder for enhver mulighed. Den eneste forskel er selve loftets design. I et landhus er det meget lettere at skabe et hvælvet loft eller dekorere det med bjælker. I en standard lejlighed er lofterne ikke så høje, og du skal redde et nyttigt gulvplads.

De fleste lejligheder bruger gipsvæg til at skabe lofter på flere niveauer.

Der er enkle designmuligheder og ret komplekse - i deres design og teknikker til udførelse. At lave loftet må ikke overbelaste soveværelset, ellers vil atmosfæren i rummet ikke længere være beroligende, men heller undertrykkende og undertrykkende. Farve er også af stor betydning. Mørke lofter reducerer visuelt højden af ​​rummet, men lys tværtimod gør rummet mere rummeligt.

Før du starter reparationsarbejde, er det nødvendigt at beregne alt til mindste detalje, for at vælge de rigtige materialer og værktøjer. Først efter det kan du begynde at opdatere værelset.

Mulighed for en enkel loftsdekoration

Ved hjælp af Styrofoam-paneler eller maling af loftets overflade er de enkleste designmuligheder for loftet i soveværelset. Men selv med et så simpelt design kan du skabe virkelig smarte og elegante variationer på designet.

Styrofoam Paneler

I begyndelsen af ​​2000'erne var denne type loftdesign mest populær, da panelerne havde en lav pris og ikke krævede kompleks vedligeholdelse. I så mange år har denne form for design stadig en ledende stilling. Der er mange variationer af paneler i form og tekstur. Glat mat eller glans, efterligning eller stænk på træ eller sten, med tilsætning af perlemor, firkantet, trekantet og med bløde hjørner - mange muligheder for enhver smag og præference. De kan males i enhver farve eller købe allerede med forskellige farvevariationer.

Du kan dekorere loftpanelerne selv, fordi du har brug for grundlæggende færdigheder til limning. At have en særlig lim og lille indsats er alt hvad du behøver.

Toning og maling

Den mest almindelige måde at designe loftet på er, at den farvemåler eller maler i den ønskede farve. Til dette brug vandbaseret maling. For at tilføje kontrast kan du tilføje loftslister eller baguetter, hvis farve vil være en halvtonet lysere eller mørkere. Dette vil hjælpe dig med at skabe et mere raffineret interiør i soveværelset.

Du kan farve som hele loftet og dets individuelle områder. Således vil du oprette et originalt mønster, der supplerer det med dekorative elementer eller en original måde at belysning ved hjælp af LED-striber for at fremhæve farvede områder.

For at skabe en behagelig skumring i soveværelset og ikke at indlæse vægge af sconces og lamper, kan du bruge ledet lys af cornice. Især hvis du har en bugflis i dit soveværelse.

I lave rum kan en visuel effekt bruges til at tilføje dybde til loftet. Tynde de øverste sektioner af væggene i rummet, ca. 20-30 cm ned fra loftet, i samme farve.

Træ dekoration

Du kan bruge træpaneler eller materialer, der efterligner naturligt træ, til at dække loftet. Dette vil understrege interiøret i stil med land eller moderne, selvom det er vant til at dekorere en by lejlighed. Den ideelle løsning ville være et loft trimmet med træ i farve eller tone lysere end trægulve eller møbler på værelset. Hvis du bruger naturligt træ, skal det behandles med specielle midler for at beskytte mod fugt og skadedyr, før de dækkes. Denne mulighed er lidt dyrere, men den er ideel, hvis du er en fan af øko-stil.

Laminerede plader under naturligt træ - en billigere løsning, nem at installere og til yderligere pleje.

Gipsvæg til loft

Ved hjælp af gips kan du oprette både flere niveauer og lofter. Begge muligheder indebærer kun lidt viden om, hvordan man arbejder med dette materiale. Hvis du ved hvordan man håndterer en boremaskine og en metalprofil, så vil det ikke være svært for dig at lave et smukt trappet loft i soveværelset med originalbelysning.

Gipsvæg er et ideelt byggemateriale. Det absorberer godt overskydende fugt, og i tilfælde af utilstrækkelig fugt frigiver den sig selv. Dette er et ideelt materiale til at skabe et normalt mikroklima i rummet. Derudover kan takket være gipsloftet i soveværelset udstedes i en række forskellige og fancy former. Det er godt behandles, kræver ikke særlig pleje, skjuler alle uregelmæssigheder i loftet.

Til loftet er det bedst at bruge fugtresistent gipsplader. Den indeholder allerede antifungale komponenter.

Gipsvæg kan tones i enhver farve uden tab af lysstyrke eller mætning af maling. Og det kan bruges som en base til finering med et træ eller til et strækloft.

Mere sofistikerede loftdesignteknikker

Stræklofter - en vanskeligere løsning. Interiøret med loftets design ser oprindeligt ud. Desuden gør loftdesignen dig i stand til at skjule alle fejl og uregelmæssigheder på tværs af loftets overflade.

Uden involvering af specialister eller besiddelse af særlige færdigheder til at lave stræklofter vil ikke fungere.

Malerier og tryk

I gamle huse var der ofte soveværelser, hvor lofterne var malet med forskellige plots eller bare dygtige malerier. Interiøret i barok eller Rococo stil kan suppleres med loftmaleri. Men du behøver ikke at ansætte kendte italienske kunstnere, du kan bare bestille stræklofter med forskellige udskrifter.

Til design af soveværelset af en teenager eller et barn er der undertiden brugt lofter med et tryk under nattehimlen og en speciel LED-belysning i form af en spredning af stjerner. Nogle gange anvendes fotoudskrivning på loftet i form af en endeløs blå himmel. Dette design af loftet vil gøre rummet visuelt større og mere rummeligt.

I designet er det vigtigste ikke at subtilisere farven på loftet for at matche indretningens farveskema.

Stråleplader

Tilstedeværelsen af ​​høje lofter giver nogle gange en masse problemer, især hvis soveværelset er placeret på loftet eller under taget. For at bringe harmoni ind i rummet og skabe den perfekte atmosfære i soveværelset, kan du bruge træbjælker. Bjælkens farve skal være mørkere end andre elementer af træ i interiøret.

Hvis bjælkerne er placeret i en højde af 2 meter fra gulvet, kan det frie rum over bjælkerne bruges som et ekstra område til opbevaring af nyttige ting. For eksempel lav vedhæftede filer til beholdere over bjælker og gem gamle fotoalbum eller legetøj der. For udendørs entusiaster vil dette være et ideelt opbevaringssted, hvor du kan opbevare tackle til fiskeri eller skiløb.

Det er ikke nødvendigt at bruge træbjælker til bjælker. For at spare det, kan du erstatte det med plastik.

En metalramme i stedet for et træloft vil også harmonisk passe ind i soveværelset. Farven på metalrammen skal også være mørkere end indretningens hovedelementer. Sådan en klar understregning af loftelementet vil give rummet lyshed og tilføje rummelighed - en slags landdistrikterne hjemelement.

Et hvilket som helst loftdesign, du vælger, skal matche dine præferencer samt blande harmonisk med rummets interiør. Kun i dette tilfælde kan du skabe en virkelig beroligende og behagelig atmosfære i soveværelset.

Design loft i soveværelset: 120 foto ideer

Den afslappede atmosfære i soveværelset afhænger hovedsageligt af designet på værelset. Og her er det umuligt at adskille udsmykningen af ​​forskellige dele af rummet fra hinanden, alt er sammenkoblet. Derfor er hvert element, og denne væg, gulv og loft, et særligt forhold. For mange almindelige mennesker er et soveværelse et sted for to, der er ingen nysgerrige øjne, der er en ånd af kærlighed og intima, så designet skal nødvendigvis svare til smag præferencer, og nogle gange endda ejernes fantasier.

Bogstaveligt talt for tyve år siden var der ikke nok opmærksomhed til loftet. Dens overflade var enten hvidt eller malet med vandbaseret maling eller klistret over med tapet. I sjældne huse kunne man se stucco. I dag er der meget ændret, designudviklingen giver et stort valg med hensyn til stilstilstand, valg af færdigmateriale, såvel som til loftets farve og lyse design.

Så hvad tilbyder designere i dag, det vil sige, hvilket design af loftet i soveværelset i dag kan tilbydes til brug? Dybest set afhænger det hele af det anvendte efterbehandlingsmateriale.

 • Falske lofter af gipsplader;
 • Stræklofter;
 • malet;
 • tapetserede;
 • PVC loftfliser.

Mal og tapet

Disse muligheder for afslutning af loftoverfladen har været kendt i lang tid. Deres teknologier er udviklet til mindste detalje og bruges nu med stor succes i moderne reparationsarbejde. Den vigtigste fase i den anvendte variant er indretningen af ​​loftet, som udføres i flere faser ved hjælp af en kit.

Hvordan laver man en smuk design lejlighed i Khrusjtjov? Lær på vores hjemmeside

Det ser ud til, at brugen af ​​maling og tapet skulle gå i glemsel, men livet besluttede anderledes, fordi disse muligheder tilhører klassikerne. Og som praksis viser, er mange mennesker allerede blevet trætte af den moderne tilgang til at løse problemet med at afslutte loftoverfladen i soveværelset. Nogle gange er et almindeligt hvidt loft, understøttet af stucco, en win-win-mulighed.

Og alligevel tror professionelle designere, at kun et rent og friskmalet hvidt loft ikke altid er smukt, især i soveværelset, hvor farver skaber præcis komfort. Hvad tilbyder de? I princippet er der mange muligheder, men du bør ikke bruge lyse og mættede nuancer. Soveværelset passer til pastelfarver, beroligende, som ikke vil knuse og irritere. For eksempel sand eller ferskenfarve, creme eller beige.

Nedhængt loft

I dag er det den mest populære og populære mulighed. Ved hjælp af et ophængt loft kan du trimme loftoverfladen på en sådan måde, at han kun vil skabe komfort og fred i soveværelset. Især er det nødvendigt at bemærke fladniveau lofter med belysning eller når du skal oprette et soveværelse design med et skrånende loft. Dette vil virkelig være den vigtigste udsmykning af værelset.

I sig selv har gipsvæv tendens til at absorbere overskydende fugt og med en mangel på fugt, tværtimod at allokere det til rummet. Et sådant loft vil skabe et bestemt mikroklima, hvilket er en vigtig faktor i soveværelset. Men den største fordel ved det hængende loft er evnen til at skabe forskellige former og designs, som giver dig mulighed for at opnå den perfekte kombination med andre elementer i rummet.

Som nævnt ovenfor bør belysningen i det indhængte loft i soveværelseets design spille en af ​​de vigtigste funktioner. Og der er noget at byde på. Den mest almindelige mulighed er LED-forsænket lys, som kan distribueres til alle niveauer. Deres forbindelse er lavet i henhold til separate ordninger, som giver dig mulighed for at inkludere en gruppe lamper efter behov, hvilket skaber belysning af enten hele rummet eller dets individuelle zoner.

Med hensyn til farvedesign af det hængende loft er der ingen forskelle fra malingsmulighederne. De samme farver og nuancer. Derudover skal det bemærkes, at denne type loftdesign betragtes som den enkleste og billigste.

Design af stræklofter i soveværelset

Denne type loftindretning syntes ikke så længe siden, men vandt hurtigt folkets kærlighed og præferencer. På nuværende tidspunkt er det muligt at installere stræklofter i ethvert opholdsstue, selvom de først blev brugt til at afslutte loftet i køkkenet, badeværelset og toilettet. Det moderne byggematerialemarked tilbyder tre typer stræklofter: blankt, mat og stof.

Bemærk venligst at glatte lofter i soveværelserne ikke gælder. Hvad er der tale om? Lysreflektioner afspejles fra deres overflade, hvilket forhindrer hvile og endnu mindre søvn. Men de to andre typer er perfekte i soveværelset, især stofloftet. Generelt er stoffets finish i soveværelset meget relevant. Stoffet blødgør den generelle baggrund, gør pladsen blød, værelset hyggeligt. Med en sådan finish bliver baggrundslyden dæmpet. En bred vifte af materiale er så stort, at det er let at vælge nøjagtigt under det overordnede designkoncept.

Soveværelse design med lavt loft

Matt strækloft er ikke ringere end dets egenskaber. Lavet af polyvinylchlorid, passer perfekt ind i ethvert rum. Farven er stor, men i dag tilbyder producenterne loftslofter med offset print. Dette er generelt den ideelle loftsbelægning, hvor du på forespørgsel kan male mønstre og tegninger samt personlige billeder fra familiealbummet. Men her stiller designere restriktioner og forsøger at skabe i soveværelset et design, der ville være hyggeligt. Derfor vil en favoritblomst i loftets hjørne eller en sommerfugl blive dens udsmykning. Mange mennesker bestiller en "stjerneklar himmel", men selv det ser undertiden meget prætentiøst ud. Loftets design i soveværelset skal være mere enkelt, det bør ikke knuse og irritere.

PVC fliser i soveværelset

Dette loftfinisheringsmateriale viste sig for nylig på byggemarkedet. Besidder gode fysiske, tekniske og operationelle egenskaber, fik han ikke straks popularitet. Og i dag er det ikke ofte brugt til at trimme loftet i soveværelserne. Men der er en ting, der karakteriserer ham på den positive side. Det er enkelhed og hastighed på installationen og lav pris på materialet. Hvis du kan sige det, er det en hjemlig version af loftoverfladen.

Men det er til stede på markedet, hvilket betyder, at det er efterspurgt. Derudover skal det bemærkes, at PVC fliser normalt er hvide i farve, som er installeret til maling. Dette er en fordelagtig kvalitet, så det er let at slå loftets design i soveværelset med loftfliserne.

Sammenfattende ovenstående er det nødvendigt at drage en konklusion. For at dekorere loftet i soveværelset i dag kan du bruge forskellige materialer ved hjælp af moderne designers arbejde. Men som altid vil der blive lagt en meget vigtig indikator i forkant, det er mængden af ​​penge, der er afsat fra familiens budget til arrangementet af soveværelset selv.

Men her er det nødvendigt at lave og tilføje. Ofte afhænger valget af loftets design af, hvordan det er repræsenteret af husets ejere. Det er på grundlag af deres smag, deres præferencer, og et sted kan der være fantasier, et valg vil blive lavet. Men designeren er simpelthen forpligtet til at lede dem i den rigtige retning, hvilket betyder at han skal vise loftets design i soveværelset, som han altid skal have i sin portefølje.


design af soveværelser i klassisk stil - se billede

Loft i soveværelset. De bedste stilløsninger. 45 billeder

En af de mest almindelige fra den to tusindårs version af dekoration af loftet i soveværelset - dets designpaneler af udvidet polystyren efterfulgt af maleri.

Loft i soveværelset. Stil beslutninger

Ved hjælp af disse paneler kan du lave et enkelt niveau loft, der kombinerer glatte og matte overflader, med imiteret lister på træ eller sten. De kan ikke kun males, men også købes med en bestemt stilistisk beslutning. Normalt lim husejere selv panelerne, da det ikke er svært.

Men hvis du lægger stor vægt på dit hjem, især soveværelset, hvor et sådant nadver som søvn og energilagring til en ny arbejdsdag finder sted, foregår intime samtaler inden sengetid, dine yndlings ting opbevares, andre designmuligheder bør overvejes.

Fantasy loft i et gipsplader soveværelse

Gipsvæg kan bruges til at udføre lofter på flere niveauer. Desuden er det miljøvenligt nok materiale til at skabe et sundt mikroklima i stedet for din natsøvn.

Loftets design skal være i harmoni med andre elementer i indretningen. I betragtning af hvordan loftet skal være, anbefaler designerne at tage højde for rummets parametre: I et lille soveværelse med højt loft må du ikke gøre det med spejle, så illusionen af ​​brønden ikke virker; Hvis soveværelsesvinduerne vender mod nord, er det ikke nødvendigt at udføre loftet på de mørke belægninger. Med veldesignede loftslamper kan du gøre rummet lyst, lyst og muntert. En af mulighederne - kunstmaleri på loftet.

Hvis den overordnede stil i soveværelset er minimalisme, ville et to-tre-niveau hvidt loft være passende her, og opdele loftrummet i tre betingede zoner: vinduet, den midterste ene og over soveværelset. Niveau linjer kan ikke være lige, men bølget, hver af dem - på kanten er dekoreret med spotlights. Spejle på væggen vil supplere illusionen af ​​rummet og gøre et relativt lille rum ret voluminøst.

Suspended lofter af asymmetrisk form med indbygget belysning kan være lavet af gipsplader. Et sådant loft vil se godt ud i soveværelset "moderne", "retro" eller art deco.

Hvis den generelle stil i soveværelset er "Japan", kan den udragende del af loftet på to niveauer males med billeder af sakura-, puds- eller plotpynt. Hvis dette vil blive brugt stræklofter, kan det være fotoudskrivning.

Stilistik strækker lofter i soveværelset

Streklofter betragtes som garant for beskyttelse af rummet mod oversvømmelser ovenfra. Desuden er deres indretning kapaciteter meget forskellige. Sådanne lofter kan kombineres i farve, tekstur, form og niveauer, der supplerer træbjælkerne, den oprindelige belysning. Satin eller matte lofter af farven på bagt mælk, delikat fersken eller traditionelt hvidt vil skabe en behagelig atmosfære af ømhed og kærlighed.

En elegant og enkel løsning ville være at designe loftet over sengen, rullende ind i væggen bag hovedgærdet med store to-tre-farvede ornamenter, og de resterende fragmenter af loftet og væggene kan være monotont. Denne "bro" kan indsættes "ansigt" til sengen. Ornament bør vælges som mindre påtrængende som muligt uden skarpe hjørner og linjer. Geometrien i et typisk boksrum bliver fuldstændig omdannet.

Men hvis du beslutter dig for at gøre dit soveværelse levende og lyst, skal du fylde det med kontrasterende overflader, men ikke mere end i en to-tre-farve kombination af farver: sort, rød, hvid eller citron, beige, metallisk og andre. Psykologer mener, at soveværelse design ikke bør begejstre psyken, men alle, som du ved, har deres egne ideer om hvad det betyder at "excite"!

Andre variationer af lofter i soveværelset

Loftet, til tider bærer ikke kun dekorative, men andre funktioner, er det normalt zoneinddeling af garderobe, seng eller vintage toiletbord. Du må ikke laste loftet ved at dele i mere end to eller tre zoner, uanset hvor rummeligt dit soveværelse er. Samtidig er det ønskeligt, at de hængende elementer gentager formen af ​​de møbler, de accentuerer.
Sommetider er soveværelseets loft dekoreret med gardiner (i form af sejl, bølger af samme tekstur som tippet over børnenes seng), men draperierne skal ændres, som støv ophobes i dem. Med hensyn til renlighed er der stadig præference for stræklofter.

Dækning af loftet tapet kan være interessant med hensyn til design løsninger, men kortlivet og ikke praktisk.