Mulighed for udformning af lofter i børnenes værelser: foto + tip

Uanset hvilken stil du vil dekorere en lejlighed eller et privat hus, er et børnelokale et specielt spørgsmål. Der er ikke plads til begrænsninger, konventioner og forbud - det vigtigste er, at barnet skal være behageligt og som sit soveværelse se.

Vi har samlet for dig en samling fotos, der hjælper dig med at vælge det perfekte loft i børnehaven for en pige eller dreng i enhver alder: Udvalget indeholder eksempler på fremragende reparationer til småbørn og teenagere.

Eksempler på registrering barn til piger

Uanset hvor mange år pigerne har været, i dybden af ​​deres sjæle er der altid tro på et eventyr. Korrekt interiør hjælper i det mindste lidt for at bringe det til liv. Ikke den sidste rolle i designet af loftet spiller.

Hvis du tvivler på, hvilket loft der skal laves i børnehaven - stop med den klassiske version. Den to-niveau spændingsstruktur ser meget smuk ud. Hvis du vælger en delikat beige-pink-gamut, vil enhver pige være glad. Køb en original lysekrone med blomstermotiver for at supplere indtrykket.

Forresten er det ikke nødvendigt at bruge udelukkende lyserød farve - blå tapeter med et tryk vil lide din datter ikke mindre. Hvide skyer opretter en romantisk stemning og opløftende.

For at dekorere et monokromt strækloft, kan du bruge vinyl klistermærker (læs mere om dem her). Lyse højkvalitets tegninger er i stand til at opleve ethvert interiør - det vigtigste er at vælge et billede, som barnet kan lide. Neutrale muligheder - blomster, sommerfugle, favoritkarakterer.

De passer nemt ind i rummets stil og tjener som en smuk accent.

En meget interessant og funktionel teknik er loftvæggen gipspladskonstruktion. Lav en smuk abstraktion i barnets yndlingsfarver, eller brug styling. For eksempel i form af en blomst. Dette er ikke kun et originalt udseende: nicher på væggen kan bruges som ekstra hylder til forskellige pigebakker.

En anden måde er at lave en smuk indsats fra et strækstof på gipsplader. Det er bedre at arrangere det i form af en figur - en blomst, en stjerne eller et hjerte. Så det ser ikke kedeligt ud - hovedprincippet om design af børns værelser.

Du kan fremhæve plug-in-motivet indefra med spotlights eller LED-strimler. Du kan endda lave et stykke af den virkelige stjerneklar himmel der - ikke kun barnet, men også de voksne familiemedlemmer vil være glade.

Har du en rigtig prinsesse? Tænk på tekstillofter. De kan skabe fantastiske folder af stof, der efterligner baldakinen i en king size seng. Ja, og dette design ser meget blid og rørende ud.

Vil du have noget mere beskedent? På et simpelt beige loft vil et billede med et yndlingslegetøj eller tegneseriefigur se godt ud. Det er bedre at bruge klistermærker, snarere end fotobaggrunde - det er ikke for os at fortælle dig, hvor hurtigt smagen af ​​børn ændres. Og hvis i det første tilfælde billedet kan udskiftes i minutter, vil det andet kræve omfattende reparationer.

Af den måde, om tegnefilm... Undgå indlysende overskud - et lille billede vil perfekt fremhæve det indre af børnenes værelse, men lærredet på hele loftet vil trætte hurtigt.

En dyr men stilfuld og miljøvenlig mulighed for en teenagepige er træpaneler med et mønster på dem. Lys træ, dekoreret med interlacing af kronblade og blomster, ser meget ømt ud. Vælg et interiør i tone og se, hvordan rummet er omdannet.

En anden smuk idé er brugen af ​​LED spotlights. Det er ikke nødvendigt at forsøge at skildre den nu populære stjerneklar himmel med deres hjælp. Du kan tegne et smukt mønster, såsom blomster eller kontur favoritlegetøj. Det er bedre at vælge en blød baggrund - så overløbet vil se interessant ud, men ikke aggressivt - den bedste mulighed for at dekorere loftet på et børnelokale til en pige.

Flerhæmmede lofter er mere velegnede til et stort rummeligt værelse. Med deres hjælp kan du oprette rigtige mesterværker. For eksempel er sådan en regnbue lavet ganske enkelt - det er nok at montere alle niveauer omhyggeligt og vælg baggrundslyset. Og effekten, som du kan se, er fantastisk. Tro mig, børn kan lide det meget.

OBS: Hvis du bor på et flerfarvet loft med en kompleks struktur, skal resten af ​​interiøret holdes i diskrete farver. I modsat fald vil børnehaven vise sig at være for modley, og barnet vil hurtigt trætte i det.

Glem ikke om de perforerede lofter - elementære i installationsdesignet ser meget godt ud. Det er nødvendigt at huske hovedregel: Hvis baggrunden er lys, skal belægningen være beige eller hvid. Og omvendt. Huller kan gøres kaotisk, og du kan skildre skyer, blomster, fantasy scener. Bare følg hullernes nøjagtighed: Ujævne kanter ødelægger hele indtrykket.

Design muligheder for drenge

For drenge er der brug for en anden tilgang - de er usandsynlige for at sætte pris på blomster eller søde killinger. Så vil vi desuden vise et billede af den mest egnede, efter vores mening, lofter i drengens børnehave. Der er virkelig kølige muligheder. For eksempel.

Den overskyede himmel, som vi talte om i sidste afsnit, kan omdannes fuldstændigt, hvis du tilføjer et flyveplan med et røgtog: hvilken fan af luftbårne udstyr sætter ikke pris på denne tilføjelse?

Du behøver ikke at vælge luftfart: det kunne være en raket eller et stjerneskib fra din yndlingsfilm. Bare spørg, hvad dit barn er ivrig efter, og du vil ikke gå galt.

Ønsker ikke en daghimmel - prøv natten. Myriader af stjerner, planeter, asteroider og kometer. Eller måske blev en supernova fyret eller et rumskib med udlændinge blinket af?

Forresten kan begge muligheder kombineres - takket være en særlig baggrundsbelysning kan skyerne let omdannes til en rigtig stjerneklar himmel, bare ved at klikke på kontakten.

Det er ikke engang nødvendigt at placere denne zone på hele lærredet - dekorere det på spændingslærredet med en indsats i en drywall-boks.

En neutral indstilling ville være et kombineret loft med belysning omkring omkredsen. Det er bedre at kombinere det med en ekstra belysningskilde - en lysekrone i form af en fodbold eller et yndlingscomputer barn vil glæde din søn.

Tvivl om hvilket loft der skal gøres i børnehaven, så han ikke forstyrrer barnet i en uge? Det optimale valg er et neutralt farvet strækloft i kombination med vinyl klistermærker, der kan ændres i overensstemmelse med dit humør. De er billige, let limes og fjernes, så hvis drengens smag ændrer sig - kan du ændre designen af ​​rummet.

Ved hjælp af fotoudskrivning på stræk lærred er det virkelig muligt at genskabe et hvilket som helst billede, selv en stor. Hvilket barn vil ikke lide et rigtigt fodboldbane, selvom du ikke kan spille bolden? Tøv ikke med, han vil køre venner hjem på ture!

Moderne glødende 3D tapet er en fantastisk løsning til dem, der elsker ikke-standard design. Skift et værelse til et element af undervandsverdenen, rummet eller bare en yndlingsfilm eller -bog. Tro mig, barnet vil ikke forblive ligeglade - det vigtigste er at diskutere alle nuancer med ham for ikke at blive skuffet over reaktionen.

Husk at for de mindste sådanne værelser ikke er egnede - de kan irritere babyens psyke. Det er bedre at indskrænke til roligere muligheder, men ikke så spektakulære.

Dekorer stretchlærredet med en gipspladerkonstruktion af usædvanlig form: fx i form af et dæk eller en cykel. På grund af materialets lethed og god følsomhed overfor farvestoffer, vil det være nemt at genskabe ethvert objekt.

Den vigtigste ting at huske på er, at sådanne dekorationer ikke bør være for tunge, ellers kan belægningen strække, deformere eller endog rive.

Af den måde, om de suspenderede strukturer... Hvis du beslutter dig for at bruge ideen om en stjerneklar himmel, vil lamper eller simpelthen dekorationer i form af planeter se meget originale og samtidig passende. Dette planetarium i børnehaven!

Søn er voksen og ønsker et mere stramt design? Prøv geografiske motiver i brune og beige toner. Denne mulighed er velegnet til en teenager, der allerede ønsker at blive voksen, men ikke klar til at opgive interessante tegninger.

Vil du gerne overraske alle gæsterne? Ved hjælp af et kombineret loft på gipsvæg og strækstof skabes et efterligning... vindue. Fotokvalitet af høj kvalitet vil supplere effekten af ​​det usædvanlige arrangement af vinduesåbningen. Enig, det er rart at vågne op og se stjerner eller woody kroner over dig.

Hvis du ikke er bange for lyse beslutninger, skal du prøve at genskabe en tegneseriefilm eller rammer fra dine yndlingsfilm. Vær ikke bange for, at rummet vil se groft ud. Hvis du laver den vigtigste gamut bleg og tilføjer ikke mere end en klar accent, vil resultatet overstige alle forventninger - dit og barnet.

3D-loftet ligner et usædvanligt LED-rør. Korrekt belysning vil give en tredimensionel effekt og gøre værelset til et arbejde med futuristisk kunst. Sandt, husk på, at sådanne billeder kan være trættende - sørg for, at udsmykningen i løbet af dagen ser neutralt ud og ikke distraherer den studerende fra skolen.

Loftet kan naturligvis fortsætte legeområdet. Placer i rummet en spilstruktur med gynger og reb i form af en pol, og ved hjælp af fotoudskrivning anbring træets krone på gulvet. Et sådant værelse vil helt sikkert takke barnet og hans venner.

Tegning kan påføres væggen. I dette tilfælde skal du dekorere loftet med striber af lignende farver. Dette vil medvirke til at skabe harmoni i design af rummet.

Vi håber, at vores ideer vil hjælpe dig med at beslutte om design af loftet i børnehaven.

Strekak i børnehaven for en dreng

Moden til stræklofter har eksisteret i over 15 år. Modellen er en konstruktion af et tyndt lærred, som er trukket på en speciel ramme. I dag bruger de oftere og mere høj kvalitet, holdbar PVC-film, polyesterstof. Moderne designere har gentaget den teknologi, der blev brugt for tusindvis af år siden i det antikke Grækenland, middelalderens æra.

Miljøvenlig og æstetisk attraktiv efterbehandling af loftoverfladen skabes ikke kun i køkkenet, i omgivelser med høj luftfugtighed, men også i børnehaven. Det stilfulde strækloft til et planteskole bliver det virkelige kunstværk. Forældre forfølger ikke kun praktiske mål, men forsøger også at genskabe atmosfæren af ​​eventyr, magi. Sådanne designs er først og fremmest populære for muligheden for at skabe ufattelige ensembler, at indstille emnet og plotte til hele rummet.

Fordelene ved spændingsstrukturer

De særlige egenskaber ved loftoverfladen af ​​PVC-film er dens hurtige og nemme installation. I dette tilfælde er der ikke behov for at henvende sig til fagfolk, hvis du installerer en enkel struktur i et niveau. Hvis vi taler om to-tier-produkter, der kræver særlige installationsteknikker, kunstnerisk maleri, er det bedre at bruge hjælp fra specialister. Det er ikke nok at vælge et godt print, skabe en efterligning af et rumfartøj, en enorm kosmos eller himmel over hovedet, det er vigtigt at præsentere det korrekt.

For en dreng er der ikke noget bedre end at tilbringe sin barndom, der forestiller sig en pirat, en rumranger, en superhelt. Vælg den rigtige belysning til hans værelse, sikkert monteret i loftet. Lyset skal falde på en sådan måde, at den perfekt udmærker fordelene ved strukturens valgte farveområde uden at skjule vigtige områder af billedet.

Ved at installere et lignende system vil du støde på et minimum af snavs og snavs. Som følge heraf får du en helt flad, glat overflade, hvor du nemt kan anvende et tekstureret vinylbillede eller et volumenfotoprint. I planteskolen med et strækloft kan du integrere alle størrelseslamper, arrangere højkvalitets lydisolering. Inde i raketen, et fabelagtigt hus i skoven, vil din baby ikke blive truet af noget!

Du får også ubegrænsede designmuligheder og fraværet af risiko for krakning og chipping, hvilket ofte findes ved påføring af plaster. Dit barn er heller ikke truet af nødsituationer i forbindelse med lækage, udseendet af svampe, skimmel. Strækloft bliver en pålidelig hindring mod dem. At skabe et charmerende billede over dit hoved, du vil bidrage til udviklingen af ​​barnet, opdrage og implantere i ham en smag for skønhed.

Særlige egenskaber

Der er kun 2 typer loftslofter: polyvinylchloridstof og specielle tekstiler. Begge muligheder kan monteres på et hvilket som helst stadium af byggeri og reparationsarbejde. Materialets kvalitet afhænger af mikroklimaet i selve rummet. PVC film er lufttæt, men stofbelægningen har de bedste ventilationskvaliteter. Det bedste til i dag anses for at være kombinerede materialer, for eksempel gipsvæg og PVC).

I pleje af dette design er også "ikke lunefuldt". Det er nok at gå med en tør klud for at fjerne støv og mikropartikler. Hvis dit barn er en entusiast og er villig til at eksperimentere, klarer han at forlade pletter selv i loftet, du kan bruge specielle rengøringsprodukter. En vigtig betingelse for sådan rengøring er sammensætningen af ​​disse stoffer: de bør ikke have slibende partikler, der kan ridse glatte overflader.

Udskrifter, design og design

Moderne designere af børns værelser konstant opfinde nye plot til lofter. Du kan invitere en professionel kunstner, oprette en charmerende fotokollage fra familiebilleder eller bruge et par friske ideer. Små drømmere vil være vanvittige om rumfag over deres hoveder. Dekorer et sådant værelse med flere dekorative genstande (lamper med en fremspring af den stjerneklare himmel, neon klistermærker i form af månen og planeter). På baggrund af loftet prægtet med Melkevejen, kometer og andre rumlegemer, vil alt dette se rigtig imponerende ud.

Psykologer siger, at en sådan dekorativ find har en positiv effekt på barnets psyke. Hvis de trukket stjerner er lavet til at lyse i mørket, kan de fjerne sprængmørket. Din baby vil ikke være bange for at falde i søvn alene.

Den mest harmoniske ser mættet blå farve, skygge ved floden, indigo eller elektriker. Kombiner denne farvepalet med snehvide vægge. Lysebrun, beige, sand, grå eller gul vil også fungere som en kontrastfarve. Jo flere tegninger, der præsenteres på loftet, jo mere fastholdte væggene skal være. Kun en af ​​dem kan udarbejdes ved hjælp af tematiske vinyl klistermærker på temaet Cosmos.

En anden interessant ide vil være fluffy skyer, der ser godt ud ikke kun om natten, men også på en solskinsdag. En sådan farve vil gøre babyen glad hele dagen og natten, hvilket kun forårsager positive følelser. Desuden, hvis rummet har lave lofter, vil et sådant design visuelt forstørre rummet, udvide ikke blot området, men også fantasien hos dit barn. Fly af fantasi må ikke ende med kun skyer. I midten af ​​rummet kan du hænge en fan ligner en helikopter propeller.

Indret alle former for børns dele i en hue og Aviator briller, et stykke legetøj fly, ballon figur, luftskib, en flok fugle og så videre. Tænk med din baby historie designet af hans værelse.

For et barn fra 5 år

Jo ældre et barn er, jo mere forstår han, er i stand til at tænke selvstændigt, giver sine egne ideer til at dekorere personlige rum. Din opfinder vil helt sikkert lide spejlede paneler over hovedet. Det behøver ikke at være en gennemsigtig konstruktion med en afspejling af hele rummet, ellers vil rummet se ud som et hotelværelse. Det er nok at dekorere blanke stræklofter med lakoniske mønstre for at matche selve rummet.

Mystisk atmosfære vil skabe en varm, tyk skygge. Når du installerer stræklofter i stuen til en dreng, skal du starte med det generelle interiørdesign, dine personlige præferencer. For f.eks. Elskere af rejser eller vandreture kan du fange over hele verden et kort over verden, toppen af ​​bjergene. Loftoverfladen kan samtidig udføre kognitive og udviklingsmæssige funktioner. Hvis en tegning med et kort, vejskilt, astronomiske organer er i øjnene af drengen, vil han helt sikkert vise sin viden i skolen, huske mange interessante fakta.

En sådan ide vil motivere drengene til at lære, for at være interesseret, at lære noget nyt. De vil stoppe med at spille kun krigs spil, computerspil, samt daglige hooligans.

For en dreng i alderen 5 år vil lyse farver, interessante billeder gøre. Og for ældre Omvendt mere behersket tone :. Brown, beige, grøn, lyseblå, og så presserende er underlagt de superhelte. For børn kan være afbildet på loftet foretrukne robokara Polly-gris Gurli, Lightning McQueen. Ældre drenge - suit portrætter med Superman, Spaydermenom, Wolverine, etc.

To niveauer lofter

Hvis du skal skabe et rigtigt eventyr i børnehaven, skal du bruge 2-niveau lofter. På den ene side giver de dig mulighed for mere intelligent at tænke på belysningen, på den anden side udvider de mulighederne for at skabe et ægte kunstværk, en tredimensionel print, en tegning og endda en hel plot.

Streklofter, der er populære for en teenager, er alle de samme superhelte, skuespillets idoler og film. Du kan bestille et fotoprint af ethvert portræt, billede og overføre det til et stærkt PVC-lærred. Over tid vil materialet ikke miste mættede farver, det vil ikke gå tabt. Dette er et godt alternativ til plakater og plakater på væggene, som ofte ødelægger rummets overordnede udseende.

Multilevel loft vil hjælpe udlagt plads til at afsætte et særskilt arbejde, legeplads, sovekabine. Lavere eksperter niveau anbefaler gør gipsvæg, som på ethvert tidspunkt kan ændres uden at skubbe møbler. Forkæl din yngre generation, tilbyde sin søn til at leve i dette kongerige, "flyve" ud over rummet eller finde sig i Narnia, Neverland, blive helten i en favorit film, bog.

Derudover er det meget nemt at fastsætte eventuelle suspenderede konstruktioner på sådanne lofter, lige fra belysningsarmaturer til sjove kranser. Smukt design af et barns værelse vil helt sikkert udtrykke dit barns individualitet!

Loft til drengens børneværelse

I det sidste årti er der ikke mindre opmærksomhed end vægge, når der planlægges et design af et børnelak. Klassiske hvide lofter er ikke længere relevante - det er på tide at finde ud af, hvad man skal gøre med toppen af ​​det rum, hvor drengen bor.

Særlige egenskaber

Hovedtrenden i moderne design er den mest praktiske brug af ledig plads, herunder loftet. Pointen er ikke engang, at det er interessant at trimme overfladen kan betydeligt forbedre opfattelsen af ​​rummet, eller bare for at opmuntre barnet i overensstemmelse med hans interesser. Faktum er, at forældre kan sætte en bestemt retning i udviklingen af ​​deres barn ved hjælp af loftet. Kompetent valg af farve giver dig mulighed for at oprykke for passivt barn, eller omvendt for at roe det moderat aktive. Et print, selvom det er eksternt forbundet med videnskaben, er i stand til at producere et uventet resultat, ved virkelig interessant sønnen med emnet rørt.

Takets designfunktion er vigtigt i den sammenhæng, at det i moderne, ofte små værelser ikke altid er muligt at placere visuelle dekorationer på et mere velkendt sted - væggene. Børn er meget grådige for ethvert designelement, ikke et enkelt barn vil sætte pris på et tørt, stramt rum, selvom det er ekstremt praktisk og giver det alle muligheder, undtagen æstetiske.

Endelig er det også muligt at opdele et rum i funktionelle zoner ved hjælp af et loft. Det er indlysende, at for koncentreret mentalt arbejde kræver én situation, og en anden, men hvordan man kan kombinere dem i ét værelse er bedre egnet til spil og underholdning? Problemet løser et multi-niveau, mindst tofarvet loft. Det beviser også at være meget passende, når drengene i en familie af to eller flere, men det rum, de har kun én fælles - selv deler værelse med sin bror siden barndommen, hver person skal have et hjørne, som efter alt at dømme ville være hans egen, og adskiller sig fra resten af ​​territoriet.

Under omstændigheder, når alle vægge er skjult af møbler, kan loftet med succes erstatte det samme tapet.

materialer

Moderne versioner af materialer til afslutning af loftet er ret forskellige både i udseende og i driftsegenskaber. De bør studeres mere omhyggeligt:

 • PVC stof og film. Disse materialer er brugt til stræklofter populære i de seneste år, hvis kendetegnende egenskab er evnen til at anvende et bredt udvalg af billeder, som begge er valgt af designeren og bestilt af forbrugeren. På grund af denne funktion er en sådan løsning stærkt krævet af forældre, men forskellige typer stof, som har en naturlig oprindelse og skaber en særlig komfort, har stor succes.
 • Gipsplader. Loftet på gipsvæg er meget mindre dekoreret med billeder, men giver også mulighed for farvning af farvning, og vigtigst af alt - tillader eksperimenter med formularen. Dette er den bedste mulighed for at skabe komplekse strukturer på flere niveauer, der passer til både zoneinddeling og æstetisk fornøjelse. Det er blandt andet gipsvægslofter, der er bedst egnet til at gemme sig under dem, ikke kun kommunikation, men også lysarmaturer helt. Materialet er godt for dets hundred procent naturligt.
 • Maling eller tapet. Klassiske materialer, der anvendes relativt sjældent i dag, og forbrugernes opmærksomhed tiltrækkes først og fremmest af dens billighed. Blandt andet er de også gode, fordi de er forholdsvis nemme at udskifte til enhver tid. Ikke desto mindre, selv i den bedste præstation, ser en sådan løsning ikke mere end fire ud. Derudover er det den eneste slags lofter, der ikke tillader at skjule kommunikation overhovedet.

Loft i børnehaven: design ideer

At skabe et design til et børns rum er lige så interessant som en ansvarlig opgave. Det er ikke kun nødvendigt at vælge de rigtige sikre, pålidelige og holdbare materialer til dekoration, men også at tage højde for det faktum, at for den lille ejer af rummet er en hel verden, hvor han vokser, udvikler, lærer nye ting, glæder sig og griner. Når du planlægger reparationen af ​​et børns rum, er der ingen baggrunde - det er nødvendigt at tænke gennem alle detaljer - fra det generelle koncept, farvepaletten og temaet til design af kontakten. Overfladen, som bestemt ikke kan kaldes en lille smule, som vil blive diskuteret i denne artikel - loftet. Hvilke dekorative materialer der skal bruges til at skabe en sikker, smuk og pålidelig dækning, hvad kan man diversificere det traditionelle design, hvordan man finder originale ideer til en individuel tilgang til planteskabets fagdesign og ikke at ødelægge familiens budget? Vi vil forsøge at besvare disse og andre spørgsmål ved hjælp af et stort udvalg af børns rumdesignprojekter med et bredt udvalg af loftdesigner.

Måder at skabe et loft finish

Det ideelle loft til et børnelokale har følgende egenskaber:

 • miljøvenlig (sikker for mennesker og miljø);
 • holdbar (mister ikke sine æstetiske kvaliteter og teknologiske egenskaber over tid);
 • hygiejnisk (miljøet bør ikke bidrage til dannelse og spredning af svampe, skimmel);
 • sikkert (det er ikke overraskende, at ikke en eneste forælder vil gerne have loftselementets elementer til at smuldre på barnet);
 • i harmoni med udførelsesformen, farve og tekstur af designet med udformningen af ​​hele rummet;
 • nem at installere (mange vil gerne spare på specialisternes tjenester og selv foretage installationen);
 • overkommelig (børnenes værelse design "lever" ikke for længe, ​​fordi barnet vokser, hans interesser og præferencer ændres, og den søde, bløde lyserøde farve på rummet, så elsket af femårsplanen, ophører med at blive ønsket af teenage værtinde).

Desværre er det umuligt at finde en efterbehandlingsmulighed, der ville tilfredsstille hver enkelt del af kravene. Forældrene bliver nødt til at løse dilemmaet (dyrt, men kvalitativt, hurtigt, men ikke miljøvenligt osv.) Alligevel. Fortsæt med det valgte koncept for rumdesign, dine økonomiske evner og erfaring inden for efterbehandling.

Stræklofter

Stræklofter i vores land er utroligt populære. Duken af ​​PVC film eller stof imprægneret med en speciel sammensætning er spændt på en metalramme monteret rundt om rummet. Det er muligt at skabe en perfekt flad overflade ved opvarmning af lærredet med en speciel "pistol". Fordelene ved denne færdiggørelsesmetode er:

 • Mulighed for montering uden forudgående overfladebehandling (til lejligheder og huse med ujævne lofter, er tilstedeværelsen af ​​niveaufald et ideelt valg);
 • installationen udføres hurtigt inden for 3-4 timer alt arbejde vil blive gennemført;
 • kluden absorberer ikke fugt og tiltrækker ikke støv - en fremragende finish til et allergisk barns rum;
 • en lang række farve løsninger, muligheden for at anvende fotoudskrivning, gravering.

Ulemperne ved gennemførelsen af ​​finishen ved hjælp af spændingsstrukturer omfatter:

 • forholdsvis dyr pris (sammenlignet med billig tapet, farvning);
 • behovet for at benytte tjenesteydelser af specialister;
 • efter installation vil en ubehagelig syntetisk lugt vedblive i nogen tid;
 • PVC film er ikke et miljøvenligt materiale, det er ikke i stand til at passere luft, derfor skal resten af ​​rumindretningen (vægge og gulve) "trække vejret";
 • loftet efter installation af spændingsstrukturen reduceres med flere centimeter (afhængig af krumning af overfladerne).

På trods af den alvorlige liste over mangler kan stræklofter bruges som udsmykning af børns værelser, hvis du følger nogle regler:

 • hvis du bruger syntetisk lærred til loftindretning, som er i stand til at ændre rummets mikroklima, men for væggene er det bedre at vælge papir eller andet naturligt tapet og til gulve - et gulvbræt;
 • det vil være nødvendigt at ventilere rummet regelmæssigt (hold vinduerne på mikroventilation);
 • hvis det er muligt, så foretrækker en PVC-film til en klud af tekstiler med mikroperforering;
 • Det er nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til valget af webproducenten og købe kun certificerede produkter.

Hvis vi taler om design og farver, så er det indlysende, at den mest populære, alsidige og neutrale udgave af strækloftet er et snehvid satinklæde. Hvis rummet er planlagt farvepræstationen af ​​væggene (mindst en accent), så er den bedste mulighed for at skabe en neutral baggrund af loftet en snehvid ydeevne. For små mellemrum af en sådan efterbehandling er optimal, vil hvid farve i et blankt design bidrage til visuelt at øge loftets højde.

Den lyse udførelse af spændingsstrukturen kan være en original accent af interiøret. Men det er vigtigt at forstå, at denne måde at tiltrække opmærksomheden på loftet kun er egnet til værelser med tilstrækkelig højde. I værelser med lave lofter kan et lyst design skabe en negativ psykologisk effekt, der skaber en "tung" atmosfære i rummet.

Vi bruger gips

Afslutning af loftet med gipsvæg er en billig, praktisk og holdbar nok måde at skabe en smuk og miljøvenlig belægning på. Denne efterbehandlingsmulighed har mange flere fordele end ulemper:

 • det fremgår klart af materialets navn, at det kun består af miljøvenlige råmaterialer - pap og gips;
 • materialet har hypoallergeniske egenskaber;
 • gipsplankloft vil hjælpe med at løse problemet med støjende naboer, fordi har fremragende lydisoleringskvaliteter;
 • god varmeisolering er en anden fordel ved gipsplader;
 • Forenkling af materialet giver mulighed for forskellige designideer, brug af komplekse belysningssystemer med forskellige typer armaturer (lokale enheder eller båndbelysning);
 • gipsvæg kan monteres på den ubehandlede overflade af loftet, og det kan gøres uafhængigt af de nødvendige værktøjer og færdigheder til efterbehandling;
 • gipsvæg har en høj brandsikkerhed - kun et lag papir kan brænde, gipsen selv er forkullet, bidrager ikke til spredning af ild.

Ulempen ved at bruge gipsvæg som færdigmateriale omfatter følgende:

 • Installation er ret tidskrævende proces, tager meget tid og efterlader meget snavs efter afslutningen af ​​arbejdet;
 • lofthøjde falder uundgåeligt
 • Afslut ikke installationen af ​​gipsvæg - det er nødvendigt at forsegle sømme, planlægge overfladen og anvende det endelige maleri, vægpapir eller anden form for design (hvilket kan påvirke miljødesignet væsentligt, for ikke at nævne de ekstra omkostninger ved penge, tid og kræfter).

Suspenderede strukturer

Suspenderet konstruktion er et loftmodul, der er fastgjort til metalrammen. Loftmoduler kan være træ, plast, gips og endda glas og spejl. Rammen er ofte lavet af metalprofiler, i det mindste - fra træ eller metalplast. Ud fra et synspunkt om miljøvenlighed og sikkerhed foretrækkes træ- og gipsark til et børns rum for at skabe suspenderede strukturer.

Suspended systemer kan ikke kun have forskellige farver, design, men også tekstur - være mat eller blank. Eventuelle designidéer om indlejring af de oprindelige belysningssystemer er mulige, hvis modulet til suspenderet modul er valgt til loftet. Ved at bruge loftet i åndeniveauer kan du zone et rummeligt værelse, tildele funktionelle segmenter (sove og hvile, spil og kreativitet eller bruge niveauer til betinget at opdele segmenterne i tilfælde af to eller flere børn, der bor i samme rum sammen).

Fordelen ved suspenderede strukturer er evnen til at skjule al kommunikation "inde" i loftet. En vigtig fordel er også muligheden for at oprette den såkaldte "airbag". Til de øverste etager i højhuse og private bygninger kan muligheden for isolering (hvis det er nødvendigt, du kan bruge isoleringsmaterialet mellem loftets overflade og hyllemoduler) spiller en stor rolle.

Der er kun en åbenbar fejl - når der opbygges et ophængningssystem, er en stor mængde plads "spist" - højden af ​​rummet falder med 10-15 cm, hvilket kan være kritisk for standardlejligheder bygget i løbet af det sidste århundrede. Og for at skabe en atmosfære i et børnelokale, hvor loftet bogstaveligt talt "presser" på alle i rummet, ville ingen forælder ønske det.

Baggrund til at klæde loftet

Papir tapet - den mest enkle og billige måde at skabe en loft dekoration, forudsat at overfladen er forberedt, perfekt justeret. Papiræsker er miljøvenlige, overkommelige og præsenteret i en bred vifte af farver, en række mønstre, ornamenter og udskrifter. Blandt manglerne i papir tapet kan identificeres skrøbelighed, udsættelse for udbrænding i solen og manglende evne til at blive renset. Men for at afslutte loftet er alle disse ulemper ikke signifikante.

Vinyl og ikke-vævede tapeteksperter anbefaler ikke at bruge til at afslutte lofterne på børns værelser. Materialet er ikke hygroskopisk - passerer ikke luft. Men til fordel for sådanne lærreder er det vigtigt at sige, at det er meget lettere at klæbe dem - kun loftet skal smøres med lim, kludene selv deformeres ikke, de udsættes ikke for at smøre mønsteret eller fjerne det øvre teksturerede lag. Derudover tjener vinyl og ikke-vævede baggrunde meget længere papir, må ikke falme fra solens stråler og kan males op til 5-6 gange i hele driftsperioden.

Naturlig tekstil tapet er en fantastisk måde at skabe en smuk og sikker loft dekoration i et barns værelse. Muligheden for at passere luft, en bred palette af farver og teksturløsninger, evnen til at kombinere med andre efterbehandling materialer - alt dette gør tekstilstof til en attraktiv efterbehandling. Derudover taber tekstil tapet en af ​​de vigtigste ulemper, der ikke er truet af forurening, da det ikke er muligt at gennemføre rensning, vådrensning.

Hvis vi snakker om design, farver og tekstur af tapetet til børnenes værelse, vil malerierne med mønsteret være passende i et rum med neutrale, lyse farver på væggene. Det er muligt at klæbe over tapetet med et farverigt mønster, hvis højden på rummet tillader brug af en sådan designteknik.

Photowall-papir til originalt design

Vægmaleri kan skelnes i en separat gruppe af efterbehandling materialer. Takket være moderne teknologi kan fotoudskrivning anvendes på næsten enhver overflade, muligheder otelochnyh materialer. Papirbasen er helt sikkert en af ​​de mest populære. Photowall-papir fra moderne producenter (klare beslutninger eller udført af din ordre) har høj kvalitet på billedet, realistisk og sikkert for personen og miljøet. Ved hjælp af fotoudskrivning kan du oprette et ubehageligt originalt loftdesign, men hele verden for den lille rumsejer.

En af de mest almindelige muligheder for fotoudskrivning på tapet er billedet af himlen. På samme tid i børnenes værelse kan du bruge både den rene himmelblå lys, billedet af hvide skyer og nathimmelens billede med stjerner, virkelige eller fiktive planeter. Rumtema er utroligt populært blandt moderne børn.

Andre overflader

En af de mest populære på grund af den enkle gennemførelse, lave omkostninger og praktiske forhold til den måde at afslutte loftbelægningen på vandbaseret, ikke-giftig maling. Ulempen ved dette design er behovet for at nive overfladen til en perfekt glat tilstand.

Kombinationen af ​​forskellige efterbehandling materialer eller en type råmateriale, men i forskellige farver giver dig mulighed for at skabe det originale design af loftet. Kombinationen af ​​monokromatiske (lyse, neutrale) overflader med farvede trykte zoner anvendes oftest. En sådan kombination kan "styrkes", valgt ved hjælp af lister, gipslister.

Dekorative elementer og originalt design

Hvis du bestemmer dig for, at loftets design bliver en accent i det indre af børnenes værelse, skal du være opmærksom på de forskellige muligheder for at dekorere denne overflade. Den nemmeste måde at lave et originalt billede af loftet - klæbende akryl klistermærker, klistermærker af interesse for motivet på den færdige overflade. Samtidig er det ikke så vigtigt, hvilket materiale der blev brugt til dekoration af loftet, klistermærkerne holder sig godt på den teksturerede overflade.

For at lægge et kig på loftet var det ikke så kedeligt, børnehaven kan dekoreres med hængende legetøj, modeller af genstande, der interesserer barnet, forskellige dekorative elementer, som barnet kan lide, interesserer ham. Som regel er et bestemt tema til stede i hele rummets design. Men hvis dekorative elementer anvendes aktivt i loftet, er resten af ​​overfladerne og de grundlæggende indvendige elementer bedre at kunne fremstilles i roligere farver uden unødvendige dekorationer.

En anden interessant, effektiv, men dyr måde at skabe et eksklusivt design på er kunstmaleri. Ud over den grundlæggende udsmykning for at skabe et perfekt glat og glat loft, skal du naturligvis bruge penge på en professionel service. Hvis denne mulighed virker for dyrt for dig, og du har en vis erfaring med at dekorere, en kunstnerisk vision om det indre af et børnelokale, så er det modigt at lave en simpel tegning eller et smykke (f.eks. Ved hjælp af stenciler).

Farvning af loftet med brede bånd hjælper med at visuelt øge rummets rumfang. E nævne oprettelsen af ​​det originale design af børnenes værelse. Valget af farvebånd afhænger af indretningens farvepalet, men oftest bliver en af ​​nuancerne blanke hvide.

Strækloft i børnehaven: 60 bedste billeder og ideer

Det lyseste værelse i hele huset er børnehaven, hvor forældre skaber en særlig komfort for barnet. Korrekt design af væggene, loftet, valg af møbler og tekstiler sikrer din baby en sund søvn, økologisk miljø og følelsesmæssig balance. Loftet er, hvad barnet ser når han vågner op hver dag, han kan være meget fascinerende og endog informativ, hvis vi taler om strækloftet i børnehaven.

Typer af stræklofter til børns værelse

Der er en bred vifte af valg af typer lofter, ved design er de opdelt i:

 • enkelt niveau
 • flerniveau,
 • buet,
 • konisk form
 • bølger.

Et loft på et niveau er den mest økonomiske, kan ikke deformeres af temperaturændringer, kræver ikke kompleks vedligeholdelse. Stort udvalg af farver og mønstre, det er muligt at lave fotoprint og skabe et unikt børnerum.

To-niveau stretch loft til en børnehave er lavet af gipsplader konstruktion og profiler, hvor lærredet er strakt. Det er oftest lavet af forskellige lærrede (i farve og tekstur), hvilket giver et interessant resultat.

Linjer af strukturer kan være både glatte og buede, samt geometrisk korrekte, klare, spotlights, dekorative vedhæng skabe et individuelt design. Et sådant loft skjuler en fejl i loftet, skaber zoner i rummet, hvad er dens fordel og popularitet.

Den buede form er velegnet til dem, der ønsker at skabe en jævn overgang fra loftet til væggene i form af en kuppel med forskelligt hældningsniveau. Effekten af ​​en havbølge eller sanddale er skabt af bølgete lofter af forskellig højde og dybde. De er installeret på hele rummets omkreds eller langs en væg.

Loftet med lydisolering vil være meget nyttigt i børnehaven, især hvis vi taler om en lejlighed i en højhus. I dette tilfælde monteres en akustisk fiberstruktur, som tjener som membran og absorberer lydbølger, inden loftet installeres.

Fordele og ulemper ved stræklofter i børnehaven

Plusser strækloft i børnehaven:

 • enkel og billig måde at skjule uregelmæssighederne på loftet, kommunikation og ledninger;
 • Garanti fra fabrikanten - 10 år, men hvis den anvendes korrekt, tjener den mere end 40 år;
 • kræver ikke særlig pleje, det tørres af støv højst 1 gang om året med en sædvanlig klud eller i ekstreme tilfælde med en glasrenser;
 • tillader ikke støv, sprinklet hvidvask forbliver indeni; når oversvømmet, vil vandet heller ikke smide på gulvet, det vil ikke beskadige PVC-belægningen;
 • selv uden lyd og termisk mellemlag skaber støj og varmeisolering, akkumulerer ikke statisk elektricitet, derfor er det sikkert for børn;
 • Når du installerer en enkelt niveau struktur, er plads gemt, minimumsafstanden er 2 cm;
 • Let at installere og demontere (1 dag), forudsat at dette gøres af mesteren;
 • individuelt skabelse af et design af et strækloft på et planteskole på anmodning af et barn ved hjælp af fotoprint med mættede farver
 • formen er ikke dannet, passerer ikke fugt, økologisk sikkert;
 • elastisk, men ikke revet, stram og pålidelig i drift.

Af minerne skal noteres:

 • vil ikke modstå den mekaniske virkning af saks, en kniv, andre piercing objekter;
 • installer ikke det hængende loft i børnehaven;
 • når du installerer lyskilder, skal du beregne varmen
 • brugerdefineret fremstilling tager tid;
 • prisdiversitet afhænger af materialet på nettet og kompleksiteten af ​​designet.

Funktioner af valget af design stræk loft børnehave

Når du vælger et loft til en børnehaver, skal du være opmærksom på barnets alder, køn og præferencer, også tage hensyn til projektets praktiske, farve og økonomiske komponent.

 • Et barn under 7 år lærer verden rundt i spillet, så udseendet af rummet bør opmuntre barnets interesse, det er bedst at vælge et lærred med eventyrets helte, en farverig billedprint med et sjovt plot.
 • Børn fra 8 til 12 år vil med glæde observere rum, planeter og dyr, et levende billede af naturen.
 • For børn på 13-17 år vil et diskret design med mønstre og ornamenter til meditationer og løftebelastninger fra øjnene være velegnet.

Du kan installere et universelt strækloft i børnehaven uden print eller mere interessant - et loft med en stjerneklar himmel med effekten af ​​blinkende. Valget af farve er også en vigtig del af løsningen af ​​problemet, for et aktivt barn er loftet af en blid og beroligende farve (delikat blå, lyserød).

Når man deler et børnerum i zoner, er den gule sennepsskygge bedst egnet til at opretholde mental aktivitet. For at undgå hovedpine anbefaler rådgivere ikke at indlæse rummet med lyse skrigende farver (rød, appelsin, lime). Det er bedst at vælge en mat tekstur til at skabe en grov og blank effekt for at skabe en spejl effekt.

Stræklofter i børnehaven for piger

Streklofter i børnehaven for piger er kendetegnet ved deres farverige, afhængigt af alder, kan det være helte med foretrukne tegnefilm, billeder af yndlingsaktører, dit eget foto, blomster. Lyskilder er installeret på ethvert sted, loftet skal være i overensstemmelse med det overordnede design.

Stræklofter i børnehaven for en dreng

Stræklofter i børnehaven for en dreng har også mange designmuligheder. Det afhænger af barnets hobbyer: fly, biler, skibe, lyse og rolige farver, billedet af kosmos, dinosaurer og tekniske design.

Kreativt strækloft med fotoprint i børnehaven

Hver forælder og barn kan skabe deres egen unikke stil i børnehaven og udtrykke deres evner ved at oprette deres eget loft. Moderne udskrivning giver dig ikke kun mulighed for at vælge et skabelonbillede, men også at lægge et barns tegning på PVC-lærred eller et andet billede. Det kan være en gengivelse af et berømt maleri, et mindeværdigt billede, en illustration af et magasin og så videre. Blækket er fugtbestandigt, sikkert og falmer ikke. Omkostningerne afhænger af den firkantede optagelse.

Kilder til belysning i børnenes værelse

Ved installation af et strækloft i børnehaven spiller belysning en meget vigtig rolle. Korrekt installerede lyskilder belyser rummets rum godt, især børns arbejdssted, den centrale del hvor han spiller. Til disse formål er det praktisk at bruge lamper med en lysdæmper, som gør det muligt at skabe blød belysning om aftenen og om natten.

Valget af et loft på flere niveauer er den rigtige beslutning, hvis målet er at øge babyens selvorganisering, opdeler et sådant loft børneværelset i områder til hvile, lege og studere. I dette tilfælde er lyskilderne installeret over arbejdsbordet og over spillemåtte, kan restområdet arrangeres med gulvlampe.

Foto stræklofter i det indre af børnenes værelse

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​stræklofter i det indre af et børnelokale.

Foto 1. En dreng på 8-12 årets værelse svarer til hans interesser, et loft på et niveau på en gipspladekonstruktion imiterer en klar himmel og supplerer rummets overordnede design.

Foto 2. Børneværelse for to babyer i blide toner af lilla, velegnet til både piger og drenge. Korrekt anbragte lyskilder belyser hele rummet. Loftet er i harmoni med gardiner og nuancer væggene.

Foto 3. Et værelse til en dreng på op til 8 år bidrager til sin udvikling, verdens kort på loftet udvider sin nysgerrighed og interesse for detaljer, det vil være passende for dette værelse i voksenalderen.

Foto 4. Bløde myntmure i væggene kombineret med turkisloft, skaber en plads af en genoplivet forårseng for et eventyr. Dette design er velegnet til børn i førskolealderen.

Foto 5. En teenagepiges rum er forskellig fastholdelse og individuelt design på samme tid. Stretch insert i loftet med intern belysning skaber effekten af ​​twinkling stjerner.

Foto 6. Det typiske børns værelse for en dreng i førskolealderen er kendetegnet ved en blå vægdekoration, blå tekstiler. Fantastisk fotoprint på stræk lærred komplementerer hele rumdesign.

Foto 7. Et enkeltniveau strækloft lavet af blankt PVC af dybblåt farve vil dekorere rummet til drengen og vil være passende til ethvert værelse design.

Foto 8. Grøn farve beroliger og slapper af. Grønne blomstermønstre på et hvidt lærred ser harmonisk ud i dette børns rum.

Foto 9. Børneværelse til de mindste bør være godt oplyst, ventileret, rent og interessant. Det sidste punkt realiseres ved hjælp af en usædvanlig loftssky lavet af gipsplader og strækstof.

Design af loftet i børnenes værelse (50 billeder): Smukke designideer

Loftet i børnehaven bør være en afspejling af ikke kun det generelle indre, men også barnets indre verden. For børn under 10 år er rummets design ikke ligegyldigt meget. Alt relateret til indretningen er efter parternes skøn. For ældre gutter bliver et rum udtryk for udtryk. Derfor anbefaler psykologer at opdatere det indre af barnets værelse hvert 5-7 år.

Taket er traditionelt lavet i lyse farver. En ret klassisk beslutning er at lave et blåt eller blåt loft i drengens soveværelse eller rosa i pigens soveværelse. Det gule loft på en lys skygge (tættere på beige eller til pulverets farve) vil være relevant for udformningen af ​​et fælles børnehave.

Det moderne design af loftet i børnehaven er en ikke-triviel ideer og originalindretning. Det vil være interessant at se på det blå loft, der efterligner himlen: med store skyer på dagtimerne og glødende stjerner om natten. Stjernehimmelen kan laves ved hjælp af lysende maling baseret på fosfor.

Den oprindelige ide er brugen af ​​fotoudskrivning. Dette kunne være en stjernehimmel, en fortsættelse af vægindretning (for eksempel grønne jungler) eller en illustration til et yndlings eventyr. Ved fotoudskrivning kan du bruge almindeligt tapet eller loftslofter. Fotoprint ser godt ud i værelser med højt til loftet.

Multi-niveau lofter lofter bør kombinere en lys farve med en mere mættet en: grøn, lyserød, blå, violet, gul eller blå. Du kan lave et lystfarvet loft med et originalt mønster. Til lofter på to niveauer er det bedre at vælge en hvid base, der supplerer den med farve detaljer. Psykologer anbefaler at bruge rene farver til at dekorere børns værelser:

 • Grøn farve er forbundet med naturen, udvikler en følelse af retfærdighed og ansvar. Grøn hjælper med at finde kontakt med hinanden.
 • Gul - tonisk og forfriskende stimulerer mental aktivitet.
 • Blå beroligende giver en følelse af sikkerhed.
 • Blå er en munter farve af kreative impulser, som øger æstetisk opfattelse.
 • Gentle pink personificerer beskedenhed og kvindelighed. Lyserød farve påvirker kvaliteter som barmhjertighed og sentimentalitet.

Dekorer loftet i børnehaven kan være smukke tapet. Sortimentet er så stort, at det er meget nemt at vælge den ønskede skygge og mønster. Typerne af tapet er varierede: fra fladt papir til tapet med volumetrisk soft bas-relief. Frostet loft tapet, kan du gøre det mere interessant ved at tilføje spejlelementer, farvede neonlamper eller sjove klistermærker. Disse enkle metoder til dekoration vil bidrage til at diversificere interiøret. Klistermærker kommer i mange forskellige former og størrelser. For at gøre værelset til en stjernehimmel kan du købe tapet med et mønster eller fosforklistermærker. Barnet vil sikkert gerne se nattehimmelen, ligge i sin seng. Hvilken mulighed at vælge er op til dig.

Et eksempel på en anden ide er brugen af ​​tapet i den centrale del af loftet og omkring omkredsen for at lave en hængslet struktur forsynet med belysning. Et sådant loftdesign vil ligne et loftvindue, hvorigennem himlen kan ses. Dette vil gøre loftet visuelt lidt højere, og rummet er mere rummeligt.

male

Malingen bruges til dekoration af almindeligt tapet, maleri af træ eller gipsplader. Spørgsmålet er: hvilken maling skal du bruge? Når man vælger maling, er det værd at huske om dets kemiske egenskaber. Loftet i børnehaven bør dækkes med harmløse hurtigtørrende maling, der danner en glat mat eller blank overflade.

Vandbaserede maler er perfekte til at klare loftet på et børns soveværelse. De er ikke-giftige, nemme at rengøre til ny farvning. Til materielle omkostninger - ret økonomisk mulighed.

Akrylmaling er uhøjtidelig til ujævne overflader. Mulighed for hurtig tørring, uden ubehagelig lugt. Meget modstandsdygtigt mod sollys, så det kan bruges i børnenes værelse, der ligger på solsiden af ​​huset.

Latex og silikone malinger er ekstremt holdbare. Disse typer af belægninger er lugtfrie. Loftet malet med sådan maling kan efterlades i 5-7 år uden at bekymre sig om udseendet.

Suspenderede lofter

Falske lofter er meget populære. Designet kan være to-niveau eller multi-level. Til fremstilling af bulksammensætninger hæftet loft ved brug af gips. Indstillingerne kan være meget forskellige fra at spille rundt om loftet, til fancy buede former som en blomst, en halvmåne eller en sky. Overfladen kan belægges med glans eller matmaling.

Et sådant loftsmål soveværelse prale af god lydisolering, spotbelysning og lokal belysning. Tilstedeværelsen af ​​et belysningspunkt vil hjælpe med at undgå synsproblemer på grund af lavt lys. Og barnet vil helt sikkert lide ideen - selv at vælge belysningszonerne.

Stræklofter

Strækloft i børnehaven - en kreativ løsning. Du kan vælge en hvilken som helst farve af blank vinylklæde eller tegne et billede ved hjælp af fotoudskrivning. Men strækloftet vil ikke kunne installere på egen hånd, i modsætning til andre typer finish. Designet kræver faglige færdigheder og specielt udstyr.

Stræklofter kan kombineres med gips. Dette giver dig mulighed for at skabe mere interessant belysning og slå indretningens detaljer. Men spændedækslet er kun egnet til et voksenbarns værelse.

Stoflofter

Under stoflofter overvejes tre typer belægninger:

Hvilken er bedre at vælge?

Den første type er egnet til et børns soveværelse, lavet i barok, imperium eller rokoko stil. Disse stilarter er egnede til udformningen af ​​pigernes soveværelse. Brug for tæt stof tapet. Naturligt stof - tapet, brokade, fløjl, satin (for en blank overflade) - bør kun anvendes på helt glatte træflader.

Den anden type, indretningen af ​​loftet med en klud, passer til stilen Provence eller Chebbi-chic, som er relevant for pigens soveværelse. I den sovende dreng vil denne registreringsform passe ind i et pirat- eller maritime tema, der ligner et skibs sejl. Især hvis du tilføjer blåt lys. Stoffet er draperet på loftet i smukke folder, hvilket skaber en skygge af en sky. Gennemsigtige stoffer anvendes - organza, slør, bagger. Stoffet kan være farvet eller monofonisk. Belysningen i rummet skal være så lyst som muligt, da stoffet absorberer lys. Indretningen vil se meget imponerende og usædvanlig ud. Men husk støvet, der akkumuleres på de improviserede skyer.

Den tredje type stofloft, stræk, er beskrevet i ovenstående afsnit. Tegninger og ornamenter passer godt på et stofark, som er velegnet til både drenge og piger. Brugt matte polyesterstof, kendetegnet ved høj styrke.

Trælofter

I børnenes soveværelse skaber et træloft trøst og springer varmt gul lys, så du kan flytte fra en højhus til et rustikt sommerhus. Trælofter er karakteristiske for loft-stil værelser, landhuse, hytter og moderne klassikere. Træloft absorberer støj godt, hvilket er vigtigt for et barns rum. Klistermærker til dekoration lime let på en flad træoverflade.

Efterligning af trægulve er relevant for værelser med højt til loftet. Hvis du bruger i dekoration af mørkt træ, så vil visuelt rummet i rummet falde. Brugen af ​​lyse klipper hjælper optisk med at lave lofter højere.