Design af loftet i badeværelset - De bedste ideer med en smuk finish på 90 billeder

I badeværelset er alle detaljer vigtige i dag - der lægges stor vægt på væggen og gulvbelægningen.

Måske mener nogen, at reparationen af ​​loftoverfladen refererer til en ikke-kompleks finish, men i praksis er det slet ikke tilfældet.

Loftsindretning i badeværelset er kendetegnet ved egenskaber, der skyldes høj fugtighed, samt en tendens til udseendet af svampe.

Når du vælger designen af ​​loftoverfladen i badeværelset, skal du huske både rummets eksterne tiltrækningskraft og dets vigtige funktionelle egenskaber.

Nu sælger markedet et bredt udvalg af materialer såvel som færdige ideer til loftet. Spørgsmålet er udelukkende ved at vælge den bedste løsning, og i dette øjemed er det vigtigt at beregne alle fordele og ulemper ved hver type belægning.

Stræk loft type

En vigtig fordel ved et sådant loft for design af badeværelset betragtes som dets ekstraordinære vandmodstand. De producerer lignende lofter ved hjælp af PVC-film, hvorfor de ikke er bange for oversvømmelser.

En anden fordel ved dette loft er modstanden mod støbning. Samtidig gør design ideer det muligt at vælge det bedste materiale til de mest sofistikerede anmodninger.

Den maksimale glatte loftoverflade giver dig mulighed for at omdanne rummet, og brugen af ​​reflekterende moderne materialer hjælper med at justere rummet visuelt.

Badeværelsets loft har som regel en snehvide overflade, men nu er blå og også sort, samt sorte badeværelseslofter efterspurgte.

Malet loftoverflade

Maling af loftoverfladen i et badeværelse refererer til en billig finish. Designere som dette design af loftet for deres alsidighed. Det passer trods alt i hvert indvendigt rum og perfekt udfyldes af enhver indretning.

Hvis kun eksperter kan klare installationen af ​​loftet, så kan en nybegynder også male den.

En advarsel - loftmaling skal være ekstremt fugtighedsbestandig. Med den rette maling applikation vil den malede loftoverflade vare i fem år.

Nedhængt loft

Originale lofter er oprettet ved hjælp af suspenderede materialer. De er kendetegnet ved deres egenskaber: nem installation og pleje, mens overfladen ikke kræver kompleks forberedelse til installationen.

Udformningen af ​​suspenderede enkeltniveau strukturer kan være koncise, såvel som enkle. Men der er også flere niveauer strukturer lavet af høj kvalitet plast eller gipsvæg - de ser ekstraordinære, eksklusive og attraktive.

En anden ophængt type loftoverflade betragtes som en god mulighed for at skjule fejl og kommunikation.

Usædvanligt loft

Eksklusive løsninger til tilrettelæggelse af badeværelsesloftet kan opnås ved at bruge ekstraordinære materialer, blandt hvilke hovedstedet hører til det naturlige array, spejle, malerier og farvet glas.

Loftet på arrayet i badeværelset - en stor, men ikke eftertragtet ide. Det er kun at bruge træbeskyttelse, hvis badeværelset er stort og har en god hætte.

Maleriet betragtes som en garanti for badeværelsesloftets originalitet, men dets arrangement er forbundet med visse problemer. Godt maleri har brug for god forberedelse og talent af kunstneren. Som et værktøj til maleri kan du bruge akrylmaling, der er dækket af film på toppen.

Stained glass komponenter gør det muligt at få et pålideligt og attraktivt udvendigt loft. Farvet glas har en ulempe - den høje pris. Farvede ruder i kombination med skjult belysning gør det muligt at skabe eksklusive løsninger på badeværelset.

Lofter med spejloverflade kan ikke tilskrives en overkommelig løsning, men deres udseende er uforglemmeligt.

Tøj fra et spejl mister ikke sine positive egenskaber i et rum med høj luftfugtighed.

Men med rammefastgørelsen af ​​et sådant loft er det vigtigt at forbinde leddene godt for at udelukke muligheden for, at fugt kommer under konstruktionen.

Udformningen af ​​loftet på badeværelset. Typer af konstruktion og valg af materialer

Til dato er markedet repræsenteret af en lang række færdigmaterialer med forskellige vandafvisende egenskaber og kvalitet, der er egnet til reparation i badeværelser. Derfor vælger du blandt alle mangfoldigheden, bør du tage højde for rummets specifikationer, tilstanden af ​​overfladen, det ønskede design af loftet i badeværelset og mængden af ​​penge til reparationer.

Vi vil give dig svar på spørgsmålene: "Hvordan skal du dekorere loftet på badeværelset korrekt?", "Hvad er fordelene og ulemperne ved hvert materiale?", Ud over mange designbeslutninger og tips til efterbehandling.

Afslutning af loftet på badeværelset

Hvad påvirker valget af efterbehandling materiale til badeværelset?

 • Mængden af ​​penge. Afhængigt af budgettet skal du vælge efterbehandling materialer og det tilsvarende design af loftet. Heldigvis er der i markedet for byggematerialer et stort udvalg af færdigvarer, der begynder med budgettet og slutter med et eksklusivt dyrt;
 • Personlig præference. Hver person har sine egne smag præferencer, derfor er valget altid anderledes. For at vælge det ønskede design kan du bruge foto- og videorapporter fra professionelle bygherrer eller designere, hvoraf mange er på internettet;
 • Hvor slemme er ting? Tilstanden af ​​den gamle belægning afhænger af det efterfølgende design af lofterne i badeværelset. Med god belægningstilstand kan du komme videre med "lille blod" og bare lave en plet. Ellers bliver du nødt til at fjerne det gamle materiale og pleje, klæbe eller strække den nye belægning. Hvis der er fejl på loftets overflade, og de skal være skjulte, ville et suspenderet eller strakt loft være den bedste mulighed;
 • Området på badeværelset og ventilationsanlægget. Hvis badeværelset er lille, stiger andelen af ​​fugtighed betydeligt i forhold til store rum. Og her spiller den vigtige rolle af udstødningens kvalitet (jo mere luft udveksles pr. Minut, jo bedre) og modstandsdygtigheden mod fugtmaterialer. Den foretrukne mulighed for et lille badeværelse ville være en batten med en metalbase, stræk PVC eller et plastloft;

Det er vigtigt! Indstillinger som: gipsplader, strækstof, træ og malede lofter kan hurtigt blive ubrugelige, især med dårlig ventilation.

 • Loftshøjde. Hvis du har et lavt loft i dit badeværelse, vil det være uhensigtsmæssigt at bruge et hæftet loft. Selv før dette vil et lavt loft blive skjult af en rammekonstruktion, hvilket vil medføre en betydelig visuel reduktion af rummet. Derfor ville den bedste mulighed være at male, plaster eller plettere (plast, klapbræt eller andre materialer), som minimalt "vælger" loftets højde;
Afslutningsmulighed rack loft

I tilfælde af højt til loftet er det bedre at bruge ophængte enkelt- eller flerniveaustrukturer lavet af gipsplader, stræk- eller kombinerede lofter. Med deres hjælp kan du opnå den visuelle effekt af at øge rummets rumfang;

 • Design beslutning om udvælgelse af VVS og møbler. Harmoniske og smukke lofter i badeværelset opnås kun, hvis alle komponenter er designet i samme stil. For eksempel skal du i lakering og møbellofter afhente VVS og møbler i farver og i moderne teknisk stil, ellers vil der være meget frustration. Derfor, for hvert materiale, skal du vælge dit eget separate loftloft design i hvidt. Den klassiske hvide loftsversion er velegnet til enhver form for plads til både store og rummelige såvel som små badekar med lave lofter. Det er ligeledes ligegyldigt materialet til bearbejdning af loftet, det kan være en simpel maling eller suspenderet konstruktion af gipsplader eller PVC på flere niveauer, så længe overfladen har en jævn, jævn og hvid overflade;
 • Lofter med tekstur. Materialerne med en udtalt tekstur gør smukke lofter i et lille badeværelse, de er i stand til visuelt at forstørre eller indsnævre værelset. Sådanne lofter, der skaber effekten af ​​at ændre rummets geometri, omfatter: fliselagte, træ-, modulære og slattede lofter;
 • Flersidet buede lofter. Dette loft valg er perfekt til bade med højt til loftet, da flere trim niveauer forhindrer højden af ​​rummet. Ved lave lofter er kun varianten med bunden og langs omkredsen af ​​det tilsatte andet niveau af dækning egnet. Disse lofter indbefatter hævede lofter og gipsplader på flere niveauer;
 • Flerfarvet loft på badeværelset. Ekstremt originale ideer til loftet i badeværelset opnås ved at skabe en lyst malet belægning. Da rummet er lille, tør ikke alle at male på maleriet, men efter at have besluttet, efterlader resultatet mange positive indtryk. Malede, farvede glas og malet i flere farver lofter falder under denne kategori.

Efterbehandling materialer og metoder til deres vedhæftning

Loft til maleri

Det malede loft i det lille badeværelse er en budget type dekoration. En sådan fremgangsmåde udføres i god stand af den gamle coating, ellers mister hensigtsmæssigheden af ​​en sådan reparation sin betydning. Det er også umuligt at bruge forsænket spotlights, kun versionen med vedhængsbelysningsudstyr forbliver.

 • Enkel og meget billig løsning. Med forbehold af god tilstand af bundloftet
 • Enkel opdatering af den gamle belægning (forfriskende farve);
 • Evne til at eksperimentere med maling farver. Du kan bruge flere forskellige farver, blande dem op og anvende dem på forskellige måder (strip, ærter osv.).
 • I tilfælde af dårlig overfladebelægning, skal du betale en betydelig mængde til plastering, priming og andre relaterede procedurer. Det tager også meget tid og kræfter, da besættelsen ikke er enkel og meget omhyggelig;
 • Hvis der er kommunikation under loftet, vil det ikke være muligt at skjule dem;
 • Over tid mister malingen sine egenskaber, mørkner, tiltrækker snavs, og fjernelse af snavs er meget problematisk og i sjældne tilfælde umuligt;
 • Ved reparation af loftet i badeværelset i et privat hus eller lejlighed skal de være fugtighedsbestandige materialer, der spænder fra primere, gips og slutter med maling. Sidstnævnte skal være fugtfast.

Tip! Den bedste mulighed ved maling af lofterne i badeværelset vil være akryl vanddispersionsmaling med gode vandafvisende egenskaber. En sådan maling kan let tones, hvilket gør det muligt at få den ønskede skygge.

Nedhængt loft

For udstyr af denne type er det kun et badeværelse med et højt loft, der passer, fordi den minimale højde, som konstruktionen på et niveau vil skjule, vil være mere end 10 cm, hvilket er en stor figur for lave lofter. Til rammer med hængende og nedhængte lofter anvendes metalprofiler og træplader. Efter at have lavet en kasse er den monteret på det: gipsplader, paneler, lameller, moduler mv.

Gipsplankloft

Holdbart og smukt loft i badeværelset vil, hvis du dækker rammen for at anvende fugtbestandige plader af gipsplader. Årsagen til at bruge STB ark (fugtbestandigt gipsplader) er deres specielle antifungale og vandafvisende komponenter. Disse tilsætningsstoffer forhindrer arkens rotting, smuldring og fugtighed. Hvis der efter overfladebehandling er vandafvisende midler, vil loftet vare i mange år.

 • Udgifterne til afslutning af loftet er acceptable;
 • Pålidelighed og holdbarhed
 • Anvendelsen af ​​et multi-niveau system med hængende lofter, forskellige former og evnen til at anvende forsænket belysning.
 • Kompliceret flerfaset installation (monteringsramme, plader, puttying, slibning, priming, maling eller anden efterbehandling og installation af baggrundsbelysningen);
 • Den malede overflade mister hurtigt sine egenskaber.

Modulære og slattede lofter

Det indvendige loft på badeværelset, der er noget forskelligt fra gipsvæggen, kan opnås ved at anvende en modulær type finish. Der er praktisk talt ingen forskelle mellem gips og kassette eller cellulære lofter. Kun GKLV skal efterbehandles, og modulerne har allerede en færdig overflade.

Materialet til de kombinerede lofter er metal, plexiglas, plastik, mineralfibre osv. Men blandt de mange materialer på det cellulære loft på badeværelset i Khrusjtjov eller et privat hus er der kun fugtighedsbestandige plader.

Disse finishplader anvendes i højteknologiske og minimalistiske stilarter, mens i andre vil brugen af ​​moduler ligne sociale eller kontorlokaler. Med en harmonisk kombination af kassette og cellulære lofter, samt brug af skjult belysning, kan du opnå effekten af ​​"vinduer i himlen".

Lignende modulære, er rackloftet. Hovedforskellen mellem materialerne er formen, i det drejelige loft er det modstående materiale lavet i form af lange lameller og paneler. Et materiale til fremstilling af stål, aluminium og plast.

Ved hjælp af plastpaneler kan du nemt skabe et slidstærk og smukt loft på badeværelset. Dette materiale er monteret på rammen samt rack og modulære lofter. Resultatet af plastikafslutningen er et solidt blankt loft, hvor leddene er næsten umærkelige (det kan kun ses ved visse synsvinkler). Og der er også muligheder, hvor overfladen har en plankstruktur.

 • Materialets fleksibilitet (slats), som gør det muligt at skabe buede strukturer;
 • Kvaliteten af ​​overfladen af ​​materialet, der giver dig mulighed for at skabe en spejloverflade. Rack- og kassettelofter har denne virkning;
 • Materialets holdbarhed
 • Intet behov for at opdatere dækning;
 • Overfladen er nem at rengøre og tiltrækker ikke snavs;
 • Nem at installere skjult belysning takket være ramteknologi.
 • Dækslet er kun egnet i flere stilarter;
 • Det færdige loft kan have udseendet af et offentligt rum eller kontorlokal;
 • Vanskeligheden ved at skabe et harmonisk begreb;
 • Loftet fra lamellerne og plastik er ikke opdateret, og alt materiale ændres til en ny.

Anvendelsen af ​​stræklofter

Med et lavt loft på badeværelset kan brugen af ​​et strakt lærred blive en "stav" i reparationsprocessen, fordi det har mange fordele.

For det første giver materialets ideelt lige og glatte overflade et ædelt udseende til rummet.

For det andet kan belægningen af ​​strækmaterialet have en hvilken som helst form for overflade, det vil sige blanke, matte, reflekterende osv. Takket være disse kvaliteter kan du nemt opnå forskellige effekter, såsom en visuel forøgelse i volumen, lofthøjde, rumbelysning osv.

For det tredje vil mulige "oversvømmelser" fra naboerne ikke ødelægge overfladen, og lækket fugt vil forblive i loftet, hvorefter det let kan tømmes (specielle dræningshuller opstår).

Blandt de utvivlsomme fordele ved stræklofter kan man se en række forskellige farver. I produktion anvendes enhver farveindstilling, der spænder fra lyse nuancer til mørke eller flerfarvede typer lærred. Spændingsmaterialet vil også vare i mange år og vil ikke falme, og mudderaflejringer på overfladen bliver let afvaskelige.

Blandt de negative sider af loftet er det vanskeligt at installere, fordi du ikke kan installere det selv, fordi du har brug for specielle værktøjer og færdigheder. Der er også tilfælde af brud på lærredene, men i de fleste tilfælde er årsagen ukorrekt installation.

Til dine oplysninger: Som det fremgår af de enkelte ejere, begynder et lyst loft før eller senere at blive gul, især på steder, hvor armaturer er fastgjort. Samtidig vaskes sådan yellowness ikke, og du skal ændre hele lærredet.

Ikke-standardmetoder til afslutning af loftet

Et særligt design af loftet i badeværelset opnås i tilfælde af ikke-traditionelle efterbehandling materialer. Hvad kan tilskrives denne kategori?

Træloft

Dette er en meget sjælden, men meget lys løsning, der ser meget luksuriøs ud. Fastgørelse af træpaneler eller planker udføres på en tidligere forberedt basisoverflade såvel som på en metal eller træhængende ramme.

Anvendelsen af ​​simpelt træ er umuligt, kræver forudgående imprægnering og belægning af fugtbestandige midler, som i mange år vil holde loftet i god stand. I tilfælde af montering af loftplade er der mulighed for at bruge den indbyggede belysning.

Til dine oplysninger: Brug af et træloft anbefales kun i rummelige badeværelser med en kraftig hætte. Ansøgningen er mest egnet til land stilarter, classicisme, Provence, og i andre stilarter bruges den mindre ofte. Årsagen til den sjældne brug i reparation af træpaneler er den høje pris for materiale og færdiggørelse, fordi professionelle herrer er i stand til at klare denne type finish.

Anvendelse af farvet glas

Holdbart og smukt loft i et meget lille badeværelse kan opnås ved at bruge glaserede komponenter. Selv om markedet på grund af den høje pris af disse leverede "pseudo" farvede ruder. De er ikke værre i udseende, men til en pris flere gange billigere. Farvede glasplader fremstilles hovedsageligt af plexiglas, hvor tegninger er malet med film eller med særlig materialebehandling.

Selv om disse paneler ikke har noget at gøre med den ægte glasmosaik, skaber de et unikt udseende. Farvet glas bruges som en uafhængig version af loftet og kombineret med gipsplade, fliser eller paneler.

Hvis du bruger skjult belysning med farvede ruder, kan du få en uovertruffen effekt. Stilfuldt, glasmosaikvinduer anvendes i neot Gothic, Gothic, Modern og andre lignende stilarter.

Loft med spejle

Det moderne og meget lyse design af badeværelsesloftet opnås ved at bruge spejldug. Denne løsning er naturligvis ikke billig, men det har en imponerende effekt. Spejletørklæder holder i lang tid deres oprindelige egenskaber og tåler fugtighedens virkninger tilstrækkeligt. Spejle monteres på rammen og kræver forsigtig tætning af leddene, så fugt ikke falder under lærredet, hvor der vil være et ideelt miljø til udvikling af mikroorganismer.

Det er vigtigt at vide: For at rengøre loftet på snavs bliver det nødt til at tinker, fordi du ikke kun skal vaske og rengøre, men også gnide til den perfekte skinnende overflade. Og i tilfælde af højt til loftet er vanskeligheden med at få adgang til loftet tilføjet.

Malet loft

Varianten med malet lofter fortjener sin opmærksomhed, men der opstår flere vanskeligheder, som f.eks. Omkostningerne ved efterbehandling, brugen af ​​kun vandtætte materialer, en perfekt flad overflade og kunstnerens talent.

Så til maling kan du bruge akrylmaling, som påføres på en overflade, der tidligere er nivelleret og behandlet med fugtighedsbestandige midler, hvorefter der påføres en speciel film på den tørrede maling for yderligere overfladebeskyttelse.

Overfladebehandling kræver flere trin af efterbehandling, nemlig justering og efterbehandling til en perfekt flad overflade af loftet, efterfulgt af maling af loftet lærred med maling og den endelige beskyttende behandling. Derfor kan kun en professionel medarbejder med talent fra en kunstner klare sådanne værker.

fund

Reparation af lofter i ethvert rum begynder med udvælgelse eller udvikling af design og arbejdsprojekt. Og badeværelset er ingen undtagelse, men i dens udsmykning er der mange nuancer på grund af høj luftfugtighed. Også størrelsen af ​​rummet, den mulige sammenhæng mellem badet med toilettet, lofternes højde og andre relaterede faktorer påvirker reparationsprocessen.

Processen med reparation af lofter i badeværelset skal næres med det fulde ansvar, for denne proces er ikke kun dyr, men også kompleks i udførelse, og ikke hver mester vil klare opgaven, især hvis dette er en usædvanlig designløsning. At besvare spørgsmålet "Sådan dekorere loftet i badeværelset?" Var lettere, og valget af den udøvende kunstner var ikke en umulig opgave, du kan kende bekendtskab med video- og fotorapporter fra professionelle mastere, og også bede om deres hjælp.

Loft i badeværelset: Top 100 billeddesign ideer

Når du starter en reparation, spørger du ufrivilligt dig selv, hvilken slags loft der skal anbringes på badeværelset. I denne artikel forstår vi, hvordan man vælger et stilfuldt moderne loft, der ikke er bange for enten høj luftfugtighed eller temperaturændringer, som kan vare mere end et år.

Loft krav i badeværelset

Typisk for badeværelse høj luftfugtighed, påvirker aggressivt sikkerheden af ​​efterbehandling materiale. For at sikre en lang driftsperiode bør der gives fortrinsret til fugtbestandige belægninger, der kan modstå ikke kun akkumulering af kondensat på overfladen, men også et direkte hit.

Det er ikke nødvendigt at udelukke farce og store omstændigheder, vandstrømmen, gushing fra øverste etage bør ikke forårsage ekstraordinære reparationer.

Høj luftfugtighed i kombination med konstante temperaturfald er et gunstigt miljø for væksten af ​​skimmelsvampe. For at forhindre denne proces, måske ved hjælp af en række antiseptiske imprægneringer.

Den enkle og lette pleje af loftet i badeværelset er et vigtigt kriterium, når du vælger et efterbehandling materiale. Ideelt, når rengøring er periodisk vådt gnides.

Og selvfølgelig spiller den æstetiske side en stor rolle. Det vil være nødvendigt at inddrage loftets design i badeværelset i det overordnede koncept for den valgte stil for at opnå en harmonisk kombination med resten af ​​interiøret.

Typer af efterbehandling materialer til badeværelset

Efter at have overholdt de grundlæggende krav til materialer, overvej de eksisterende typer af belægninger. Billeder af loftet i badeværelset, klart præsentere hver af dem.

farve

De gange, hvor badeværelserne blev farvet med blå og grøn olie maling er en ting fra fortiden. Dagens fabrikant af malings- og lakmaterialer repræsenterer et stort udvalg af prøver beregnet til våde rum.

Mørkheden af ​​en monokromatisk belægning er let at fortynde med en kombination af flere farver eller tegninger. Flockbelægning, tekstureret og dekorativt maling, efterligner forskellige overflader, udvider valget af designløsninger betydeligt. Og det er helt muligt at få den oprindelige loftsdækning uden betydelige økonomiske omkostninger.

Pleje vil ikke tage meget tid og kræfter, det er nok at tørre med en fugtig svamp, og du kan opdatere de mørkede områder ved at anvende et nyt lag maling.

Ved valg af belysning er det ikke muligt at installere spotlights, der er simpelthen ikke plads til indlejrede spotlights. Vi bliver nødt til at vælge mellem de overliggende lys.

Maling af loftet kræver en foreløbig tilpasning af den hårde base. I tilfælde hvor der er betydelige forskelle mellem pladerne, vil det ikke være muligt kun at lave en kitt, plaster eller installation af en ophængt konstruktion er nødvendig.

Valg af kvalitetsmaling, grundigt forberedelse af fundamentet, du kan glemme om reparation i et dusin år.

Polyvinylchlorid (PVC) paneler til lofter hurtigt og billigt

At vælge loftet i badeværelset af PVC-paneler er berettiget fra den praktiske og finansielle side. Normalt er der ved omtale af en sådan belægning i guds fantasi i gaden en hvid plastforing af ikke høj kvalitet. Dette er imidlertid ikke tilfældet i lang tid, sortimentet er forsynet med forskellige farver med trykte mønstre eller imitationer af forskellige teksturer.

Installationen af ​​et sådant loft kræver ikke forudgående tilpasning af det grove bundlag, hver lamell er fastgjort til kassen.

Materialets struktur har god vandafviselighed, absorberer ikke fugt overhovedet.

Den betydelige størrelse af hvert PVC-panel tillader installation på en dag. Desuden er det overhovedet ikke nødvendigt at involvere byggelaget for at installere loftet i badeværelset. Med sådan arbejde er det fuldstændigt muligt selvstændigt at have et standard sæt værktøjer.

Der er ingen vanskeligheder, når vådt rengøring, vaskes belægningen af ​​polyvinylchlorid nemt med rent vand, det modstår godt brugen af ​​kemiske vaskemidler.

Ulemperne ved denne belægning omfatter muligheden for udvikling af skimmelsvamp i leddene, selvom det kan vokse, kan det være overalt på badeværelset.

Gipsplader lofter

Brug af plader af fugtighedsbestandig gips giver dig mulighed for at skabe et loft for enhver konfiguration. Det kan være en streng enkelt overflade eller et design med 2-3 tier, regelmæssig geometrisk form eller glatte buede sider. Indbygget belysning giver mulighed for betinget zoneinddeling af badeværelset.

Installationen vil tage meget mere tid end blot at male eller installere PVC. Når alt kommer til alt, hvordan man laver et loft i badeværelset af LGK:

 • Installer metalrammen;
 • At sy et design med gipsplader;
 • Putty sømme;
 • sand;
 • påfør et primerlag;
 • Gennemføre farvning.

De samlede omkostninger ved de anvendte materialer er ikke overdrevent demokratiske, og hvis vi tilføjer mesterens tjenester til dette, så kommer et anstændigt beløb ud.

Beslutningen om at installere gipspladekonstruktionen uafhængigt, hvis der ikke er erfaring med lignende arbejde, vil tage lang tid.

Lofter fra badeværelse spejle

Brug af spejle bringer til badeværelset stilhed, originalitet, skaber en visuel udvidelse af rummet flere gange. Spejlfinish af et loft i et badeværelse adskiller sig ikke blot en interessant udsigt, men også en imponerende pris.

Installation kræver installation af en robust metalramme. Spejle på special hardware eller rammer er monteret.

Vedligeholdelse af lofter vil kræve en betydelig indsats, for at give et præsentabelt udseende, vil det være nødvendigt at gnide for at skinne, sådan rengøring skal gentages ganske ofte. Kondensat, der opsamles på et koldt grundlag, vil efterlade karakteristiske kalkholdige pletter ved tørring, især mærkbar på spejlfladen.

Stræklofter

Stretch lofter vinder stigende popularitet. En række farver giver dig mulighed for at passe dem ind i ethvert design, kombinere med forskellige vægdekorationer, gulve, indvendige genstande. Sådanne materialer er ikke bange for høj luftfugtighed, temperaturændringer, vandindtrængning og endda en oversvømmelse ovenfra.

En lang periode med drift er også et klart plus.

Ulemperne omfatter umuligheden af ​​selvinstallation, du skal bruge specielt udstyr og konstruktionskompetencer. Ud over muligheden for skader med en skarp genstand, bør vaskningen af ​​spændingsstrukturen udføres med stor forsigtighed.

Vi vælger loftet til badeværelset

På den praktiske side strækker det bedste badeværelsesloft utvivlsomt.

Men valget til fordel for en beslutning skal baseres på økonomiske muligheder.

Overvej den praktiske side af, hvor nemt det vil være at passe på belægningen.

Den væsentlige krumning af basen er let at gemme sig bag selen, men et sådant design vil "tage væk" en del af rummets højde.

Mens brugen af ​​glans maling og skinnende overflader vil skabe illusionen om at udvide rummet.

Loft i badeværelset - den perfekte kombination af muligheder i det indre (105)

Loftet i badeværelset skal være lavet af fugtsikret materiale. Faktisk er der i dette rum altid et temperaturfald, på grund af hvilken fugtighed der opstår.

I bygningen opbevares et stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, men hvordan man træffer det rigtige valg, betragter vi artiklen.

Anbefalinger om valg af efterbehandling materialer

Hvordan vælger man et loft til badeværelset? Først og fremmest bemærk at materialet skal have mindst 3 kvaliteter:

 • praktiske;
 • holdbarhed;
 • æstetik.

Rådet. Ved installation af lofter i badeværelset er det vigtigt at overholde installationsteknologien, kun i dette tilfælde vil materialet vare i mange år og vil ikke forårsage problemer.

Følg stilen på hele rummet. Plast vægpaneler og træloft, vil se akavet.

Farveopløsning

Det bedste loft i badeværelset - et, der passer perfekt ind i designet af rummet. Moderne designprojekter tilbyder ikke bare farvefarven til at male loftet, men også en række mønstre, ornamenter, tegninger.

Før du reparerer loftkonstruktioner, skal du læse nedenstående oplysninger.

Hvis du er ejer af et lavt værelse, skal loftet i badeværelset gøres i lyse farver og gulvet i mørke. Så vil spillet af kontrast blive følt, som følge af hvilket rummet vil være visuelt højere.

Manglen på lys kan erstattes af pastelltoner;

At vælge en finish til at reparere loftet, læse ikke kun fordelene, men også ulemperne ved materialet;
Maler loftet i badeværelset

En af de enkleste muligheder, der bruges ved reparation af et badeværelse, er at male loftet. Som regel tilsættes vandbaseret maling med tilsætning af enhver farve.

 • fordele:
 • Modstandsdygtig overfor fugt
 • Tørrer hurtigt
 • Let at anvende
 • Udgør ikke revner
 • Indeholder ikke toksiner

Rådet. En antibakteriel sammensætning skal påføres med et fikseringslag - det forhindrer dannelsen af ​​svampe.

Hvilken emulsion skal man vælge?

Vandtæt emulsionsmaling er opdelt i flere typer:

 • akryl;
 • Silicium;
 • Mineral.

Akrylmaling falder let på overfladen, skjuler defekter op til 1 mm. Let at være vådt rent.

Silikone maling er egnet til værelser med høj luftfugtighed. Kan maske dybere fejl.

Mineral emulsion består af en cent, lime. Det kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed, men betjeningsperioden er ret kort.

Fordelene ved vandbaseret maleri:

 • Bevarelse af badeværelsesparametre uden at reducere højden;
 • Det er muligt at kombinere alle nuancer;
 • Maleri kan udføres uafhængigt;
 • Langsigtet brug af 6-10 år.

Kræver forudgående forberedelse af arbejdsfladen;

Vælg emulsion skal være afhængig af rummets egenskaber og grundlæggende træning.

Stræklofter

Populariteten af ​​stræklofter i badeværelset erhvervet retfærdiggjort på grund af holdbarhed og pålidelighed. Installation af et design tager adskillige timer, uden at der kræves fjernelse af møbler.

fordele:

 • Hurtig installation;
 • De kan redde lejligheden fra bugten på grund af strukturens evne til at holde vand;

Rådet. For et lille værelse er den flade farve af det hængende loft foretrukket; blank vil sprede farven.

 • Forskellige nuancer og teksturer;
 • Tilpasset til pludselige ændringer i temperaturamplituder;
 • Tab ikke form under forhold med konstant fugtighed;
 • sikker;
 • Gør overfladen perfekt glat
 • Har lang levetid

ulemper:

 • Høj pris;
 • Uafhængig installation er ikke mulig;
 • Stretch PVC bør ikke installeres i uopvarmede rum.

Nedhængt loft

Installation af et ophængt loft i badeværelset udføres ved hjælp af følgende metode:

Basisbasen er en rammebeklædning med et efterbehandlingsmateriale. Suspended ceiling - en af ​​de mest populære og billige måder at afslutte.

Rådet. Det anbefales ikke at lave en træramme i badeværelset, det vil vare i en ret kort periode.

Plastpaneler

Plastloft på badeværelset - en fælles løsning, som findes i hver 3 lejligheder.

fordele:

 • praktiske;
 • pålidelighed;
 • holdbarhed;
 • kvalitet;
 • Mange farver;
 • Forskellige teksturer;
 • Attraktiv pris.

Nedenfor er fotogalleriet af loftet til badeværelset, hvor du nemt kan finde en passende mulighed.

Funktioner af valg af materiale, skygge og andre kvaliteter af loftet på badeværelset

Det harmoniske interiør i ethvert rum er samlet fra en række forskellige komponenter. Loftet spiller en væsentlig rolle i det samlede ensemble.

Især loftets design er vigtigt for værelser med aggressivt miljø. Da badeværelset er kendetegnet ved høj luftfugtighed og temperaturudsving, bør valget af belægning for alle overflader nøje kontaktes.

Optimale materialer til fremstilling af loftet

Den konstante risiko for kondensation i loftet bør være en grundlæggende faktor i valget af materiale. Det bør karakteriseres af en betydelig fugtighedsbestandighed. Kun i dette tilfælde vil belægningen vare i lang tid uden at ændre farve og struktur.

Listen over måder at designe loftet på i badeværelset omfatter:

 • renvaske;
 • maleri;
 • limning vandtæt vinyl tapet;
 • brug af sidespor
 • træ belægning;
 • installation af gipsvægge;
 • stræklofter
 • nedhængte lofter.

Den mest enkle og fælles mulighed for loftet er hvidvaskning. Et vigtigt træk ved en sådan dækning er dens billighed. Samtidig mister det hvidkalkede loft dets slidstyrke kvaliteter. Fugtighed kan med belægningen spille en grusom joke, som kræver hyppig korrektion af det påførte lag.

En anden negativ manifestation af hvidvaskning vil være for simpelt udseende og følelse af ufuldstændighed, hvilket giver et sådant design.

Mere passende blandt billige måder at designe loftet vil være maleri. Du bør kun vælge akrylmaling, fordi det er hun der kan modstå høj luftfugtighed, samtidig med at man opretholder et attraktivt udseende.

Malet loft vil kun have et attraktivt udseende i tilfælde af absolut glathed. Derfor, før der påføres et lag maling er nødvendigt for at udføre det passende forberedende arbejde.

Den ubestridelige fordel vil være en bred vifte af valg af nuancer og deres kombinationer. Ved hjælp af maling kan du oprette det mest raffinerede indendørs inde uden at begrænse flyvefladen.

Et andet vandtæt materiale vil være vinyl tapet. Derefter kan de også males i enhver farve og skabe en harmonisk atmosfære på badeværelset.

Negativt kan denne belægning påvirkes af temperaturudsving. Denne faktor kan forårsage hævelse af tapetet og deres deformation.

For loftet i badeværelset er perfekt sidespor. Dette alsidige materiale er beregnet til både intern og ekstern brug. Dette skyldes de fremragende egenskaber ved slidstyrke og modstandsdygtighed mod eksterne faktorer.

Desværre er farveområdet af et sådant materiale meget fattigere end for eksempel maling. Derfor, før du vælger et sådant materiale som en beklædning til loftet, bør du omhyggeligt overveje designet.

Blandt de miljøvenlige materialer til loftet på badeværelset kan du vælge naturligt træ. Dette er den mest sofistikerede type belægning, der vil give et æstetisk udseende til badeværelset. For at opnå størst effekt på træets udseende er det nødvendigt at opretholde alle de andre dekorative elementer i en bestemt stil.

En ekstra fordel ved et træloft er den duft, som træ udsender i et fugtigt miljø. Samtidig er kompetent udvalgte og behandlede træer i stand til at modstå de aggressive manifestationer af det miljø, der dannes i badeværelset.

Gipsloft giver dig mulighed for sikkert at skjule alle overfladefejl og ledninger. Andre fordele omfatter fugtighedsbestandighed, miljøvenlighed og relativ prostata montering.

For at imponere besøgende med skønhed og originalitet af loftet i badeværelset, kan du vælge dyrere måder at dekorere. Det kan være suspenderet lofter, som bliver mere og mere populære hvert år.

Moderne design og trendy tegninger på overfladen kombineres med fremragende fugtresistens, som kan opnås ved brug af vinyl i produktionen. Derudover rummer dette loft op til 100 liter vand i tilfælde af oversvømmelser ovenfra. Denne egenskab vil give tid til at fjerne det akkumulerede vand og tørre loftet, hvorefter det vil genvinde dets oprindelige udseende.

Udover farve kan stræklofter spille med teksturer. Denne kvalitet vil i høj grad øge brugen af ​​design ideer. Et sådant loft kan være mat eller blankt, afhængigt af kundens stil og ønsker.

En anden moderne måde at designe et badeværelse på er at bruge loftslofter. Denne belægning er opdelt i fliser og skinner. Fordelen ved fliserne er muligheden for delvis udskiftning af det beskadigede område, hvilket vil spare.

Ulempen kan betragtes som et begrænset interval. Samtidig udelukker brugen af ​​sådanne lofter ikke yderligere dekorative elementer, der gør overfladen mere original.

Original look spejl lofter i badeværelset. De reflekterer lys og udvider rummet. Negativ manifestation kan betragtes som tåge, når temperaturen falder og fugtigheden stiger.

Ud over ovenstående materialer kan du bruge PVC, spånplader, klædning af natursten og så videre. Derudover kan du bruge glas, metal og endda klud til dekoration. Det vigtigste er, at den valgte belægning kombinerer alle de egenskaber, der gør det muligt at betjene i lang tid under forhold med høj luftfugtighed, samtidig med at dets udseende opretholdes.

De mest egnede farver til loftet på badeværelset

Et udvalg af materialevalg giver dig mulighed for at udvide farveskalaen betydeligt, som kan bruges til at skabe et badeværelseinteriør. Nogle gange er det loftets farve, som kan ændre de følelser, der vises, når man besøger et badeværelse, drastisk.

I dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til nogle love, som de fleste designere er afhængige af. Hvis loftet er malet i en lysere farve end væggene, vil dette skabe en følelse af rummelighed. Samtidig begrænser mørke lofter omfanget af dets anvendelse betydeligt. De kan kun bruges i et stort rum med en betydelig højde. En undtagelse kan være mørke blanke stræklofter, som synes meget højere end de virkelig er.

Hvide lofter - dette er den klassiske og mest almindelige mulighed. I dette tilfælde er det ligegyldigt, om de er satin eller blanke. Denne belægning afspejler meget lys og giver en følelse af rummelighed og sterilitet i rummet.

For sort kan du bruge farvet keramik direkte nær det hvide loft. Det reflekterer på den hvide overflade, hvilket skaber en usædvanlig effekt.

Kontrast og energi i badeværelset kan skabes ved hjælp af en kombination af rød og sort. Samtidig skal loftet i en sådan indstilling balancere interiøret og blødgøre de primære farvers skarphed.

Pastellfarver er perfekte til dette:

 • fersken;
 • beige;
 • sand;
 • nuancer af blå;
 • nuancer af grønt.

Kombinationen af ​​grøn og gul, samt blå og hvid vil fylde rummet med friskhed. Loftet på samme tid kan være i overensstemmelse med en af ​​de førende farver, eller blot hvid.

Derudover var en populær måde at dekorere loftet på badeværelset på brugen af ​​mønstre og mønstre. Det kan være både ornamenter og geometriske mønstre, samt hele tematiske billeder med mening og fotos.

De mest almindelige er:

 • maritime tema;
 • stjerneklar himmel;
 • overskyet himmel;
 • Overfør til overfladen af ​​fotografier.

Det vigtigste kriterium for at vælge en farve eller et mønster til et badeværelse loft skal være de specifikke funktioner i rummet: dets størrelse, form og base frakke. Derudover bør der lægges vægt på de personlige præferencer hos ejeren af ​​badeværelset for at ende med et afbalanceret og harmonisk interiør.

Belysning på badeværelset loftet

Den endelige akkord i indretningen bør være belysning. En klassisk mulighed ville være brugen af ​​loftlys. Det er meget vigtigt at bestemme deres placering før loftets mål. Dette vil undgå omarbejde og få funktionel belysning.

Maling og hvidvaskning af loftet begrænser brugen af ​​modeller af lamper. Disse kan monteres eller overhead lamper i midten eller flere små enheder.

Lofter, der indebærer dannelse af hulrum, tillader brugen af ​​hele spektret af spotlights, halogenlamper og dekorative elementer. De vil give dig mulighed for at skabe baggrundsbelysning omkring omkredsen eller for at fremhæve de geometriske former for gipsvæg. I dette tilfælde er fantasi kun begrænset af de tekniske egenskaber ved modellerne og den finansielle komponent.

En vigtig faktor ved valg af en passende lampe er dens vandmodstand. Så vil det tjene i mange år og vil ikke blive en fare for indbyggerne i boligen.

Valget af glødens nuance afhænger også helt af ejerens ønsker. Mere lyst hvidt lys er velegnet til dem, der bruger tid på badeværelset til at anvende makeup eller lignende arbejde. Nogle kan lide at læse i varmt vand.

Muffled nuancer og svagt lys vil slappe af og smide den belastning akkumuleret over natten træthed. Den ideelle løsning ville være muligheden for at ændre belysningsniveauet. Til dette leveres specielle installationer og kontakter.

Generelt vil designet af loftet i badeværelset kræve en lille indsats. Det er nok til klart at definere indretningens overordnede stemning og stil. Derefter vil udvælgelsen af ​​materiale, nuancer og dekorative elementer være behageligt sjovt. Og resultatet vil glæde alle indbyggere i en lejlighed eller et hus.

Badeværelse loftsdesign

Badeværelse - et af de mest populære steder i lejligheden. På grund af høj luftfugtighed og konstant vekselvirkning med vand kræver dette lille rum ofte alvorlige infusioner af midler med henblik på yderligere behandling og rengøring af alle overflader, udskiftning af forsyninger og VVS-udstyr samt køb af specielle dyre finishmaterialer med lang levetid. Loft i badeværelset 65 billeddesign muligheder:

Der er mange spørgsmål i husholdningerne, når det kommer til loftet på badeværelset. Hvilket loft at lave i badeværelset, hvilken variant af belægningen vil holde sit oprindelige udseende længere, og også gøre badeværelset stilfuldt og moderne? Lad os se på disse problemer.

Se videoen: Stretchloft på badeværelset

Hvordan man vælger et loft på badeværelset

Traditionelt anbefaler man, udover at belægge hvidvaskning (som var meget populært tidligere), at eksperter anbefaler følgende typer af belægninger til installation i loftet:

 • male,
 • panel,
 • plader,
 • spænding,
 • pinion
 • glas konstruktioner.

Loft maling

Budgetalternativet, der dog kræver en betydelig investering af tid og kræfter. Overfladen af ​​loftet skal efterhånden være forarbejdet, blive fladt og glat. Og i russiske hjem, som du ved, er denne situation sjælden.

I mellemtiden bruger designere næsten ikke vandtæt loftmaling til at skabe elegant og moderne interiør i badeværelser. Denne mulighed er ret god til en billig efterbehandling af rummet beregnet til leje. Loft i badeværelset foto eksempler:

Loftspaneler

En meget almindelig mulighed. Der er:

 • plast,
 • træpaneler
 • metalcoated paneler.

De er lette i vægt, billige i pris, kræver ikke en betydelig indsats på loftets overflade og ser godt ud i interiøret. Hertil kommer, at der i panelets loftkonstruktion let monteres spotlights.

Det skal imidlertid tages i betragtning, at et sådant loft ikke indebærer dannelse af komplekse strukturer på flere niveauer, og panelerne er ret skrøbelige og kan let beskadiges af ekstern indflydelse.

Træpaneler ser stilfulde ud, men kræver yderligere behandling fra fugt og god ventilation. Loftet i badeværelset af plastpaneler er mere vandtæt, men har ikke et stort udvalg af nuancer og farver.

Loftsplader

Loftet i badeværelset - populært hos forbrugerne er også mineral- eller metalplader.

Mineral fugtbestandige plader er modstandsdygtige over for høj fugtighed, holdbar og forringes ikke på grund af uventede lækager fra naboerne på gulvet ovenfor.

Metalplader bliver en interessant og stilfuld nuance til dekorativt badeværelse design. De er stærke og holdbare, men kan ikke lide høj luftfugtighed og behøver derfor konstant ventilation. Loft dekoration i badeværelset foto ideer:

Rackloft på badeværelset

Ikke den mest budgetmæssige mulighed for et loftsbelægning er ikke desto mindre populært blandt designere. Rack design passer perfekt ind i et stilfuldt design, der er forskellige nuancer og farver:

 • gyldne,
 • krom,
 • sølv og jævnt
 • glas.

Hertil kommer, at slattedlofterne er holdbare, nemme at installere, har en lille vægt, og ifølge designerens ide kan loftdesignet laves på flere niveauer uden væsentligt tab i højden.

Det er også nemt at passe på et sådant loft: et almindeligt rengøringsmiddel vil gøre.

Strekak

Måske er en af ​​de mest efterspurgte dæknings muligheder, på trods af de anstændige omkostninger ved installationen. Strækloft i badeværelset ser godt ud i ethvert design, justerer overfladen, installeres af eksperter på kort tid og tjener ejeren trofast i mange år.

Sådanne lofter eliminerer dannelsen af ​​forme, kondens og lækage.

De er matte og blanke, med et stort udvalg af farver og mønstre. Så du kan fantasere og skabe med dem uendeligt.

Glasloft

Installationen af ​​lofter i badeværelset er en forholdsvis ny, men dyr variant af loftsbelægningen - glasloft. Men for nylig er det i stigende grad blevet brugt i nogle interiører.

Og sagen er ikke engang i praktisk og holdbarhed, men i dens fremragende dekorative egenskaber. Glasloftet er i stand til visuelt at forstørre rummet, for at gøre interiøret unikt, moderigtigt og luftigt.

Designere er i stand til at lave farvede glas tegninger, farverige spil og lyse accenter på glasloftet. Sådanne lofter har brug for kompetent og høj kvalitet installation. Så dette øjeblik bør gives særlig opmærksomhed, hvis du har brug for et individuelt design af loftet på badeværelset.

Reflektere over emnet "hvilket loft at lave på badeværelset", vejer og evaluerer følgende grundlæggende kriterier: Hvilket beløb har du, til hvilke formål og i hvor lang tid skal det repareres på badeværelset.

Hvis du laver reparationer for dig selv, alvorligt og i lang tid, så giv høj kvalitet og moderne materialer, samt ærlig og præcis installation. Og så bliver resultatet mere end værd at bruge penge på reparationer. Loft i badeværelset 65 billeddesign muligheder:

Badeværelse loftsdesign

plast fotopaneler

Det sværeste sted i denne henseende er loftet. Det ser ud til, at alt er enkelt - det er nok at male eller indsætte over, anvende et billedbillede, og sagen er klar. Men du vil have hver detalje til at se perfekt ud, og loftet i dette tilfælde kan være en god tilføjelse til rummets design, eller endda blive en plads i rummet.

gipsplader loft med indbyggede lys foto

Lad os se på efterbehandlingsmulighederne, som forresten ikke er så store, så det ville være lettere for dig at vælge din ideelle løsning. Lad os starte med det enkleste - med maleri og vinyl tapet.

gips loft design foto

Vi male og lim - fordelene ved en simpel finish

Alt er klart her - maling og tapet betragtes som de mest overkommelige muligheder. Deres største fordel er applikationshastigheden, limning og enkelhed. Det vigtigste ved at huske er, at malingen skal være akryl af høj kvalitet (som er designet specielt til badeværelset) og tapet - vinyl.

vinyl tapet til loft foto

 • Ved hjælp af almindelig maling kan du oprette mønstre i loftet eller kombinere flere nuancer af samme farve for at give loftet en original designløsning.
 • Vinyl tapeter er gode, fordi de over tid kan blive drastisk malet i en anden farve.
 • Vægpapir er forskellige i fugtighedsbestandighed - udenfor er de dækket af en syntetisk film

tapet på loftet foto

Plastpaneler - praktisk finish

Plast - et godt materiale til montering af loftet på badeværelset. Fugt og vand forhindrer ham ikke i at betjene i flere år uden at miste deres egenskaber. Plastpaneler kan kaldes "golden mean" hvad angår kvalitet og pris.

 • Plast anses for at være den mest praktiske løsning.
 • Originalbelysning kan nemt installeres i panelet.
 • Panelerne ser stilfulde, koncise og moderne ud.
 • Loftet i badeværelset af plastpaneler vil vare i flere år og vil ikke kræve yderligere anstrengelser for rengøring og vedligeholdelse.

plastpaneler på loftet foto

Faktisk vælger man denne færdiggørelsesmetode, får man en flad plastoverflade, der lægges ved hjælp af specialpaneler. De er fastgjort "til fælles", og efter hele installationen opnås et glat og ensartet plan.

plastpaneler på loftet i badeværelset foto

En anden væsentlig fordel ved dette materiale ligger i installationens enkelhed - en økonomisk mand vil selvstændigt kunne installere plastpaneler på loftet. Men ved siden af ​​en sådan værdighed er der også en ulempe - hvis installationen udføres dårligt, kan det ses, at loftet er "dækket" med separate stykker plastik.

plastpaneler under træet på loftet foto

Stretch loft - en lys og stilfuld måde at afslutte

Denne dekoration vil omdanne badeværelset og give det et moderne udseende. Installation sker ved at strække et stof eller et plastark, og du behøver ikke at udjævne overfladen.

hængende loftfoto

 • Stretch loft, der passer til enhver størrelse af rummet - det "stjæler" kun 2-3 centimeter i højden
 • Giver dig mulighed for at skjule alle kommunikationer og skabe en perfekt flad overflade.
 • En sådan finish vil ikke være bange for høj luftfugtighed, vil ikke tåle og beskytte mod oversvømmelsen. Hvis dine naboer pludselig glemmer at slukke hanen - et elastisk materiale, som kan holde et par hundrede liter vand pr. Kvadratmeter.
 • Afviger i en overflod af farver, teksturer, og du kan skabe et design af loftet i badeværelset efter eget ønske eller bestille et individuelt mønster
 • Du kan installere en bekvem belysning, det vigtigste - Vælg ikke høj effektlamper, så materialet utilsigtet ikke smelter

blank stræk loft foto

For små værelser er et blankt strækloft i badeværelset en fremragende løsning - den "reflekterende" overflade øger visuelt rummet. Du kan vælge enhver farve til badeværelset - fra den klassiske hvid eller sort til skyggen af ​​saftig moden kirsebær. Selvfølgelig vil dette valg være dyrt, men dets kvalitet og design fordele er det værd.

hvidt stretch loftfoto

Gipsplankloft - rumdesign løsning

Hvis du vil dekorere dit badeværelse med en højdepunkt og gøre det unikt - gipsvæg vil være en god løsning. Trods alt er dens største fordel evnen til at modelrummet og skabelsen af ​​et loft på flere niveauer. Det skal straks siges, at standardgips ikke er egnet til "bad" værelser med høj luftfugtighed - der anvendes et særligt fugtighedsbestandigt materiale (grøn gipsvæg) i badeværelset. Den har en mere stiv overflade, hvorfor den ikke vil passere fugt.

gipsloft foto

 • Gipsvæg mister ikke dets egenskaber og udseende
 • Den har en række profiler - trimmen kan bruges fra en metal- eller træramme eller oprette en spejlversion.
 • Du kan skabe et attraktivt design af loftet på gipsplader - komplekse figurer, kombinationer, flere niveauer - denne finish giver dig mulighed for at legemliggøre både simple elementer og komplekse design kompositioner
 • Det bliver lettere at passe på gipsloftet - det behøver ikke specielle vaskemidler.
 • Hvis der opstår en lækage, kan trimmen let fjernes, og den forringes ikke.

interessant gipsvæg byggeri billede

Gipsplader dekoration ser meget dyrt og elegant ud, i denne type materiale kan du montere alle inventar og skabe en speciel atmosfære på badeværelset. Sandt nok vil flere niveauer med forskellige geometriske former stjæle omkring 15 centimeter i højden. Så det er værd at overveje denne kendsgerning, hvis du har et lille badeværelse.

Rackloft - en værdig og holdbar løsning

Racklofter har en hovedfordel - de tåler fugt og er simpelthen lavet til badeværelser. Fremstil dem af aluminium eller rustfrit stål. Hvert materiale er desuden overtrukket med et lag af nikkel eller krom, hvilket resulterer i et materiale, der er i stand til at modstå høj luftfugtighed i meget lang tid.

Rack-version af billedfinishen

Hvad kan vi sige, rack paneler vil vare i flere årtier. Overfladen af ​​panelerne er også lakeret, så de får et spektakulært udseende. Overfladen på skinnerne kan være glat eller tekstureret - så du nemt kan vælge det passende designloft.

rack loft foto

 • Rackloft, vil være i stand til at blive en universel løsning til finishen - den passer ind i ethvert interiør og stil, og din hovedopgave vil kun være valg af farve og tekstur
 • Kommunikation kan lægges mellem lamellerne og loftet.
 • Takket være den specielle belægning vil loftet have en høj fugtighedsbestandighed - dette er hovedfunktionen.
 • Installationen af ​​et slattedække kræver ikke særligt udstyr og udføres om få timer.

spejl rack foto

Blandt manglerne kan vi kun nævne de høje omkostninger ved skinnerne (sammenlignet med for eksempel plastpaneler). Med hensyn til design af loftet på badeværelset - du kan vælge en matt belægning af skinnerne, som vil se godt ud i ethvert lys og have en bred vifte af farver.

hvid lath ceiling foto

Panelerne selv kan have både en lige kontur og en buet. Hvis du vil eksperimentere eller "stammer fra" med plads og udforme en fed designløsning i badeværelset - kan du kombinere flere materialer. Brug for eksempel gipsvæg i kombination med et strækloft. I dette tilfælde vil det være muligt at "spille" med formularer, farver, niveauer og niveauer.

foto rack loft

Hvis du har et hjørnebad, kan dets form overføres til loftoverfladen, og ved hjælp af gips vægge en cirkel, der vil blive kontrasteret i farve med væggene og resten af ​​loftet. Du kan også vælge et hjørne af rummet med gipsvæg - hvor der er et badeværelse eller håndvask, og give resten af ​​området "til grebet" af strækloftet.

smuk gipsbygning med strækloftfoto

Forresten er strækloftet (især glans) bedst brugt i små værelser. For små værelser vil andre "reflekterende" materialer også fungere - plastpaneler og lamellofter - deres glatte overflade vil visuelt øge højden og strække rummet.