Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Gipsplankloft - 125 billeder af de bedste design ideer. Hvilket loft skal du vælge?

Når indretning er af høj kvalitet, er det nødvendigt at tage højde for lofterne, og det er på dem, at de besøgende skal være opmærksomme, når de kommer ind i lokalerne. Den sædvanlige mulighed for udsmykning i dag betragtes ikke længere som relevant.

Det justerede loft af pletfri hvidhed ser endog kedeligt ud. De populære løsninger omfatter multi-level og suspenderede strukturer. Den sidste variation involverer brugen af ​​gipsvægskonstruktion.

Designet af loftet på gips er præsenteret i en bred vifte. Eksperter bruger en række nuancer og former, de dristigt eksperimenterer med forskellige designs.

På trods af at stilarterne, universal gipsvæg, kan du nemt finde passende til interiøret.

Udsmykning er anderledes:

 • • To-tier design - krævet sort. Det kan indrettes på forskellige måder.
 • • Loft på tre plan - resultatet er luksuriøst, men designet er ret kompliceret.
 • • Kolonner - original og volumetrisk løsning, enkel med hensyn til design. Budgetalternativet kombineres med en række forskellige stilarter.
 • • Buerne er et uovertruffen mesterværk af moderne kunst. For at gøre dem skal du korrekt lave et projekt, der kræver visse investeringer. Resultatet vil overstige dine vildeste forventninger.

To-niveau konstruktioner

Gipsplanklofter giver dig mulighed for at skabe unikke interiører. To-tier-versionen kan gøres fantastisk eller kompliceret.

Loft af forskellige højder bruges ofte til zoneinddeling af et værelse. Det vil også bidrage til at placere de nødvendige accenter. For eksempel skal du vælge et skab eller kommode.

Tag et kig på billedet af loftet på gipspladen for at evaluere alle mulighederne for at bruge materialet. Denne designmulighed er ideel til børns værelser.

Du kan lave nogle dekorative elementer fra gipsvæggen. Som følge heraf er loftet på børnehaven dekoreret med bolde, stjerner, blomster.

Belyset loft

Takket være belysningen er det muligt at skabe en hyggelig atmosfære på værelset. Samtidig går antallet af belysningsenheder til "anden plan".

Hjem komfort hjælper med at skabe LED'er med LED strimler. Sådanne lyskilder udsender blødt lys, hvilket gør lofterne visuelt højere.

Designløsning til køkkenet

Til registrering er det vigtigt at vælge egnede geometriske former. For at skelne mellem den centrale del af loftet anvendes runde figurer, og for korrektionsformål er det bedre at vælge rektangulære.

For at udvide det visuelle rum i et smalt køkken hjælper loftet med en firkantet form.

I værelser med lave lofter anbefales ikke gipsvægskonstruktioner. Et af kriterierne for en passende løsning anses for at være harmoni.

Fordele ved gipsvæg

Ildfast materiale har en god praktisk funktionalitet. Gipsplader har fremragende fugtmodstand og gode lydisoleringsegenskaber. Dette materiale tjener til at skabe utrolige interiører.

Hvordan man arrangerer loftet i et lille køkken?

Gipsplanklofter skjuler højden af ​​rummet og tager lyset. Derfor er de ikke egnede til hvert værelse. De kan installeres sikkert, hvis lofterne i køkkenet ikke er lave.

Ellers skal du have en variation på to niveauer eller en lille cornice. Tænk på, hvordan du sætter loftet på gipsplader, så designet ser solid ud.

Den "flydende" mulighed er en smuk dekorationsløsning. Det andet niveau af loftkonstruktionen er monteret i midten, og inde i LED'erne er installeret.

Hvis lyskilderne placeres jævnt på loftet, vil enhver del af rummet være godt oplyst.

To-niveau designs udformer en række rumrum.

Lofter i køkkenet kombineret med stuen

I et sådant rum skal du lave et kompetent design. Designere afgrænser loftet og adskiller kogezonen fra hvilestedet.

Med henblik på afgrænsning anvendes geometrien, og desuden kan du montere en dekorativ belysning.

Loft i soveværelset

Bølger og ikke-standardformularer - dette er relevant og smukt. Loftet på flere plan er placeret over sengen. Designet bør undgå lyse farver. Det er bedre at bruge varme toner.

Loft til et lille soveværelse

Et lille værelse vil vinde, hvis du passer korrekt i loftets farve. Du kan flytte væk fra standardfarvningen i hvid.

Vis din fantasi og vis noget fantastisk, hvilket giver et unikt interiør.

Udvidelse af et smalt soveværelse

Belysning i rummet giver dig mulighed for at foretage de nødvendige justeringer. Den samme effekt kan opnås ved hjælp af udvalgte nuancer. Lys farver gør rummet højere, og mørkt, tværtimod, lavere.

Hvis du ikke har noget imod dristige forsøg, så brug farven lilla, rosa, orange eller kaffe til loftet i et smalt soveværelse.

Kreativt dekoreret børnelokale

Gipspladens loft - et design, der kan laves selvstændigt. Forskellige belysningsenheder er perfekt kombineret med hinanden.

Til udformningen af ​​loftet på gipspladen skæres alle figurer ud. Her skal forældre fokusere på barnets smag præferencer.

Lofter til stuen

Den bedste mulighed er at bruge geometriske former. Lofter tillader zoneinddeling, og lamper og dekorationer hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære.

Det er vigtigt, at loftets design harmonisk kombineres med det indre rum. Glans finish er velegnet til moderne stil eller højteknologi.

Design smukke gipsplanklofter

Suspenderede lofter - disse er konstruktioner, der er fastgjort til loftet ved hjælp af specielle suspensioner (fastgørere), og repræsenterer rammens struktur for at skabe loftets volumetriske figurer. Ofte i opbygningen af ​​hævede lofter anvendes alle former for forsænket lys og LED-systemer. Ved hjælp af "Starry Sky" -systemer skaber de en dynamisk dekorativ belysning på loftet, der gør loftet i live. Design gipsvæg loft 70 foto ideer.

Oftest er belysningsvirksomheden betroet specialister, men de mest avancerede husejere har mulighed for selv at håndtere denne virksomhed, hvilket vil reducere omkostningerne ved selve konstruktionen betydeligt.

Typer af moderne hævede lofter skelnes først og fremmest af det materiale, der er den forreste del af loftet, det vil sige den synlige del. Lofter kan være beklædt med plastikplader, gipsplader, gipsfiberplader, og der er også slattede lofter.

Gipsplanklofter er designet til hallen, men gipspladens lofter er de mest populære, fordi omkostningerne til gipspladen selv er forholdsvis små, og installering af det giver ingen særlige vanskeligheder, især hvis nyankomne er involveret.

Gipsplader falske lofter

Så er gipsplanklofter fundet i private interiører ganske ofte på grund af standardiseringen af ​​dele til den og nem montering med egne hænder. Arbejde med gipsplader er meget let, i modsætning til andre materialer, som kan bruges til at installere et hæftet loft. Design af gipsvæg lofter fotos se eksempler:

For eksempel kræver et plastloft i tilfælde af skade, at hele panelet udskiftes, og hvis det nye panel ikke passer i skygge, skal du også udskifte hele panelet. Gipsfiberplader passer mere til kontoret, da de er afhængige af plast- eller aluminiumslister, ikke fastgør noget og er meget mobile, selvom de er meget skrøbelige.

Designet af gipslofter dækker helt loftet og repareres let med et par kg gips.

Måder at installere gipsplader lofter

Du kan lære at installere gipslofter ikke kun fra inviterede eksperter eller naboer, der allerede har sådanne lofter, men også på mange byggepladser. Der er opmærksomheden hos alle interesserede repræsenteret af mange forskellige typer af arkitektoniske lofter.

Der er lofter, der simpelthen suppleres med en gipspladskonstruktion, der er tierede systemer, der dækker hele loftets omkreds, eller du kan ty til nye teknologier og lave en hævet struktur med intern belysning.

Se video: Design af gipsplader lofter

Loftet med nicher på omkredsen gør illusionen af ​​et hævet loft, der ser ganske moderne og meget kreativt ud. Design af gipsplade på flere niveauer foto:

Valg af et loft på flere niveauer

Hvad er loftet at vælge? Hvor mange penge kan jeg bruge? Hvad er bedre - gipsvæg eller et simpelt strækloft? Disse er meget vigtige spørgsmål, der bestemmer valget mellem de mest forskellige typer lofter. Lad os overveje fordelene ved gipslofter mere detaljeret, så i fremtiden er der ingen tvivl om det rigtige valg.

Design gipslofter i stuen, de har næsten alle de kvaliteter, der kræves, når du laver et moderne interiør. Du skal se alle de billeder af gipsvægs lofter, som designere kan tilbyde på specielle steder for at forstå, hvilket loft der kan laves hjemme. Gipsvæg vil altid være efterspurgt, da omkostningerne og brugervenligheden er tilgængelig for alle.

Dit hjem gipsplader falske loft skal være passende og ikke ligne en bunke af niveauer. Det er bedst at komme op med en smuk belysning, der har udstedt et par niveauer. Du kan kun bruge et niveau og systemet "Starry Sky". Design af gipslofter foto:

I de fleste tilfælde, med et lavt loft i lejligheden, bruges gips i den centrale del af loftet til udjævning, og smukke vægge er lavet af gipsplader med nicher til montering af loftlamper, især LED-strips, nær væggene.

Designet af smukke gipsplanklofter, moderne lysteknologier gør det muligt at arrangere storslåede flerfarvede kompositioner i loftet. Og økonomiske moderne lysekroner og spot minikroner giver lyset i den krævede mængde på det rigtige sted.

Når man vælger det, er det også nødvendigt at være opmærksom på forskellige aspekter af designet af gipsloftet. Hvis du tænker på oprettelsen af ​​et multi-tier asymmetrisk loft, så skal du selvfølgelig lave en opbygning af niveauer i rummet. Design af multi-level gipsplader lofter foto ideer:

Loftetilbehør kan være smukt designet over sengens plads i soveværelserne, over bordene og arbejdsstationerne i køkkenerne og i perimeterretningen i hallen og dermed fremhæve den dyreste eksklusive lysekrone.

Men med al den lethed at arbejde med gipsvæg er det rigtige valg af et passende loftdesign et meget alvorligt spørgsmål. Det er bedst at overlade det til en specialist, fordi konstruktion (installation) og design (interiør) er helt forskellige ting. Alle kan blive bygherre, men ikke alle kan blive designer. Så valget er altid dit! Design af gipsvæg lofter foto ideer til dit interiør:

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Gipspladens loft - 100 bedste billed ideer hvordan man designer loftet af gips

Markedet for byggematerialer giver et stort antal muligheder for udsmykning af gulve, vægge og lofter. Nogle af disse løsninger er kun egnet til kontorer, og nogle til boligområder.

Men der er universelle designværktøjer som gipsvæg. Specielt bizart design gips giver dig mulighed for at lave i loftet, fordi det ikke bærer sådan funktionalitet som vægge eller gulv.

På samme tid er loftet det vigtigste visuelle objekt, fordi det første blik falder på det.

På billedet af gipsvægslofter finder du tre hovedmuligheder: to niveauer (de mest almindelige), tre niveauer (meget kompliceret i design og udførelse), buer (kan bruges i mange designløsninger).

To-niveau loft

To niveauer lofter er de mest almindelige, da de giver lofterne mulighed for at få en række forskellige former og til at bygge i de vigtigste belysning og belysning.

Så du kan opnå originalitet og quirkiness, at adskille forskellige zoner eller tildele noget objekt i interiøret.

Sådanne lofter vil være den oprindelige løsning til børnenes værelse. Alt, der begrænser brugen af ​​gipsophæng, er manglen på fantasi.

Loftsbelysning

Designmetoden til belysningsproblemet giver dig mulighed for at opnå komfort i rummet og visuelt forstørre rummet. Med to niveauer lofter bruge to typer af lys: primære og sekundære.

Hovedlyset udføres ofte på den nederste del af loftet på grund af de indbyggede energibesparende lamper. Dette lys bruges til at se tv, læse bøger og hverdag.

Yderligere belysning er lavet i lommer af sådanne lofter. For at gøre dette skal du bruge LED'er eller LED-strimler i forskellige farver. Sådan belysning gør opfattelsen af ​​boligareal blød og glat. Især denne mulighed er fantastisk til soveværelser og børns værelser.

Loft i køkkenet

Designet af gipspladelofter i køkkenet er et meget komplekst problem. Når man løser det, er det umagen værd at tage en meget forsigtig tilgang ikke kun til sin maleriske og fantastiske natur, men også at tage hensyn til køkkenområdet og højden af ​​hovedloftet.

Når et lille område er bedst at bruge firkantede elementer, vil de visuelt øge rummet. Hvis dimensionerne tillader, så i den centrale del kan du bruge afrundede former og rektangulære langs kanterne - dette vil perfekt justere rummet.

Ved lave lofter er det ikke nødvendigt at ty til kompleks konstruktion, da det vil reducere ikke kun den funktionelle højde, men vil også blive moralsk undertrykkelse.

På grund af gipsloftets evne til at skjule lys og funktionel højde, bør sådanne lofter ikke anvendes i meget lave rum. Sådanne løsninger er kun egnet til køkkener med høj eller mellemhøj lofter.

Vær også opmærksom på farveområdet for begge niveauer, det er den farve, der kan tillade at forøge pladsen.

I så komplekse områder som køkken-stuen er zoneinddeling hovedreglen. Det er nødvendigt at visuelt adskille kogezonen fra restzonen. For at løse dette problem kan du bruge geometriske former og dekorative lys.

Gipsvæggen er under alle omstændigheder et fugt-, lydisolerende og brandsikkert materiale og er ideelt til indretning af lofter i køkkener.

Gipsplankloft i soveværelset

I et sådant rum er det bedre ikke at bruge strenge geometriske former og linjer. Her er mere velegnede glatte, bølgede linjer, som visuelt beroliger.

Også vigtigt er belysningen af ​​soveværelserne. Hvis det ikke er justeret med arbejdsområdet, vil et stærkt lys ikke være passende. Den bedste løsning ville være at bruge dæmpet lys i blå, gul eller grøn. Disse farver har tendens til at slappe af og sove bedre.

Selv i små soveværelser, gipsplader lofter vil gøre. Her er det vigtigste at tage højde for farveområdet, kun hun kan øge rummets visuelle størrelse.

Loft i stuen

Til stuen eller andre store værelser er skyhøje lofter meget velegnede. Dette gøres ved at tilføje et andet (lavere) niveau i midten af ​​rummet. Den interne struktur er monteret lysdiode belysning, der falder på objekter ikke i ret vinkel, men ved lyset fra den øverste, nedsænket lag og vægge.

Dette giver dig mulighed for jævnt at distribuere lyset og gør rummet endnu større, end det virkelig er. Forbedre denne effekt vil bidrage til den glatte overflade af loftet.

Loft i børnenes værelse

Hvordan man laver et loft på gipsplader i børnehaven. Svaret på dette spørgsmål begrænser kun din ide om børns fantasi. Jo mere fantastiske og lunefulde former for et sådant loft, jo større vil være flyvningen i at fancy dit barn før sengetid.

Dette vil gøre det muligt for ham hurtigt og fast at falde i søvn og vågne op med energi til en ny dag. Gipsvæg i børnehaven er den bedste løsning, fordi den er allergivenlig og ikke påvirker børns sundhed negativt.

Lofter fra gipsplader (150 billeder)

Gør det indre af rummet, er det meget vigtigt at være opmærksom på lofterne, da de først og fremmest får øjnene, når de kommer ind i lokalet. Faktisk har det sædvanlige lige hvide og glatte loft langt mistet sin relevans, for ikke at nævne det faktum, at det er ret kedeligt. Selvfølgelig er meget "rentable" og originale lofter på flere niveauer, som er indlejret i de suspenderede punktlamper, også en god mulighed - et falskt loft på gipsplader. Om dem vil talen i denne artikel også gå, desuden kan du se et billeddesign af lofter fra gipspap.

Hvis du så billeder af gipsvæglofter, så du, at de kan have forskellige former, farver eller mønstre. Og uanset stilen i deres ydeevne er et sådant materiale meget nemt at samle op til stuen.

Loftets design kan være anderledes, nemlig:

 • to-niveau gipsplader loft - den mest populære blandt de andre typer. Du kan designe den på en række måder, og ikke kun den, men også belysningen på den.
 • Tre niveauer - en meget luksuriøs designmulighed, men de er meget vanskelige at designe.
 • Kolonnerne er enkle med hensyn til produktion, de ser smukke ud, de er voluminøse, og de er økonomisk fordelagtige. Denne mulighed er egnet til design af absolut enhver indretningstilstand.
 • Buer - dette er det meste, der hverken er et sandt mesterværk af kunst. Selvfølgelig er de dyre og vanskelige at designe. Men resultatet vil helt sikkert overstige alle dine forventninger!

Duplex gipsplader lofter

Takket være disse lofter kan du ændre lokalet meget, fordi det bogstaveligt talt ikke bliver anerkendt! Og interiøret bliver meget raffineret og originalt, dekoreret med et loft fra gipspap, og fra to niveauer. Hvor kompliceret eller bizart dit loft bliver - det afhænger kun af, hvor forskellig din fantasi er.

Hvis du laver loftet i forskellige højder, såvel som kompetent arrangere belysningen af ​​rummet, kan denne mulighed bruges til zonering af værelset. Eller du kan vælge et separat emne, for eksempel et skab, en seng, et kommode, et bord og meget mere.

Billeder af to niveauer gipsplader lofter vil vise dig, at de ser meget originale ud i børnenes værelser. Når man bruger gipsvæg, kan den bruges til at lave forskellige, endda usædvanlige "figurer" dekoreret på loftet (f.eks. En blomst, en bold, et hus, en sol osv.).

Belyset gipsplankloft

Option design belysning i første omgang er punktet i at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Dette er meget vigtigt, og derfor har mængden af ​​dækning ikke en alvorlig betydning, og trækker sig tilbage til "anden plan". For at skabe hygge i rummet er det bedst at bruge enten LED-strimler eller LED'er. Og alt på grund af lyset fra dem er meget blødt og visuelt muligt, så lofterne fra gips i hallen vil virke højere.

Gipsvæg loft design i køkkenet

At lave loftet i køkkenet, som regel er geometri figurer valgt. For eksempel for at fremhæve den centrale del af rummet, brug runde geometriske former og rektangulære former er fremragende til at justere rummet. Det vil sige, hvis køkkenet er smalt, så skal du vælge den firkantede form af loftet, fordi det vil visuelt udvide væggene.

På samme tid skal du være opmærksom på, at hvis du har lave lofter i køkkenet, bør du ikke vælge de komplekse design af gipspladens loftdesign. Og det vigtigste at tage højde for er altid harmonien!

Gipsvæg ganske praktisk materiale. Den har god fugtighedsbestandighed, lydisolering og brandmodstand. Takket være disse kvaliteter giver et gipsplankloft ikke kun dig mulighed for at skabe et fantastisk interiør, men sikrer også pålidelighed for alle beboere i en lejlighed eller et hus.

 • Design stue 2016: Billeder af nye ideer om moderne ideer
 • Indretningsdesign - de bedste indvendige fotos
 • Indretning af en-værelses lejlighed
 • Design studio lejligheder - (150 billeder)

Loft dekoration i et lille køkken

Da lofterne af gipsvæg kan "tage" lys, samt skjule en bestemt højde af køkkenet eller et hvilket som helst andet rum, bør de kun bruges i sådanne køkkener hvor højt til loftet eller i det mindste mellemhøjde. Hvis du har et lavt loft, skal du tilrettelægge et loftkonstruktion bestående af to niveauer eller endda en lille cornice omkring sin omkreds, som giver dig mulighed for at hæve højden. Hvad angår hvert niveau, skal de nøje overveje farveskemaet, så alt ser helt harmonisk ud!

Den høje loft indstilling er et meget interessant design. Denne effekt opnås på grund af det faktum, at loftets andet niveau er sat i den centrale del. På sidene er der ingen sidevægge synlige for øjet. I den indvendige del af konstruktionen er LED'erne monteret, men samtidig er de ikke synlige, og belysningen fra dem er vidunderlig!

Armaturer, der er planlagt at blive indbygget i loftet, skal placeres jævnt, således at alle områder i rummet tændes!

Se billeder af to niveauer gipsplader lofter, hvordan de laver køkkenet, et område på ti kvadratmeter. Vi kan kun konkludere, at det vigtigste er at kompetent henvende sig til sådanne spørgsmål, og så kan selv det mindste rum indrettes simpelthen usædvanligt smukt, stilfuldt, komfortabelt og originalt.

Køkken-stue - loft dekoration

Det er vigtigt at forudse og ordentligt arrangere indretningen af ​​stuen i køkkenet (kogezonen) og stuen (det vil sige et sted at hvile). Du kan endda lave nogle grænser på loftet, idet de to zoner deles mellem dem. Til dette kan du bruge forskellige metoder, fx geometriske figurer. Og for at øge effekten, kan du anvende dekorative belysning.

Og helt sikkert! Har brug for at dele alt! Dette gælder også for vægge og gulve.

Loft i soveværelset

I et sådant rum vil installationen af ​​et gipsloft af bølgete linjer eller uregelmæssige former være mest relevant - i den henseende begrænser absolut ingen dig med noget!

Med hensyn til flere niveauer er de installeret direkte over sengen. Men deres design skal være afslappende, ingen grund til at anvende lyse farver. Den mest ideelle løsning er muffled, varm, lyse toner.

Gipspladens loft med belysning i et lille soveværelse

Selvom du har et meget lille soveværelse, kan du dekorere det så stort som muligt ved hjælp af korrekt valgte loftfarver. Standardindstillinger er hvide malede lofter. Men det er ikke nødvendigt at gentage dette overhovedet! Når alt kommer til alt kan du drømme op og vise noget utroligt, dit eget. For eksempel kan der være et lyseblåt loft, som visuelt vil forstørre rummet.

Også udvide rummet vil hjælpe glatte overflader. Men ikke i soveværelset! Her er mere passende matte lofter!

Det er ikke nødvendigt at opbygge et rum ved hjælp af meget komplekse former eller strukturer fra mange niveauer. Det er trods alt kun tilladt at designe forskellige zoner.

Et smalt soveværelse er fikserbar!

Du har allerede set et billede af gipsvægslofter og bemærkede, at de kan bruges som du vil! Hvad angår soveværelserne, kan de være firkantede eller smalle og rektangulære, og det er ikke så sjældent! Men deres hovedtræk, som regel, i højt til loftet. Det er også muligt, og i øvrigt er det ikke svært at rette op, have valgt og dekoreret belysningen korrekt. Også, hvis du bruger mørkere toner i lofterne, kan du gøre dem visuelt lavere, men lyssignaler - tværtimod vil det virke højere. Det er også vigtigt, at gulve og lofter ikke skal have de samme toner!

Du behøver ikke være bange for noget nyt og eksperimentere. Brug dekorationen til loftet i et smalt soveværelse i lilla, pink, orange eller kaffe toner.

Hvis der er meget lys i rummet, vil der opstå illusion af et forholdsvis rummeligt og ledigt rum!

Kreative børneværelse

Gør-det-selv-loftet på gips kan være, og det er ikke svært.

Derudover har dette materiale andre fordele:

 • Hvor mange niveauer der ville være i loftet kan kombineres meget anderledes belysning, samtidig med at det giver godt lys, samt at dele rummet i forskellige zoner. I børnenes værelse skal der være en central belysning (for eksempel en lysekrone) samt andre lamper i rummet. Det er bedre, at de har forskellig intensitet.
 • Ved hjælp af gips kan du lave forskellige former i lofterne. Det kan være de samme sommerfugle, bolde, fugle, blomster og meget mere, alt afhænger af barnets præferencer, moral og smag.

Du kan bestille et individuelt loftdesign. Den oprindelige ydeevne er håndmalet. Dette er en ny type loftdesign, men når du bruger det, kan du oprette det mest originale børnehave!

Ved at vælge materialer til gennemførelse af reparationsarbejde i børnehaven, skal du være meget ansvarlig for dette problem. Hvad angår gipsvæg, er det allergivenligt såvel som miljøvenligt materiale, så du kan ikke bekymre dig om barnets sundhed ved at vælge dette materiale.

Gipsplanklofter i hallen

Her er det bedre at bruge geometriske former. Du kan lave hallinddeling ved hjælp af gipspladens lofter, og brugen af ​​spotlights og dekorationer vil give en hyggelig stue og bliver det sidste stadium i designet af et unikt individuelt design.

Husk at overveje, at installationen af ​​loftet på gipsplader og dets design helt sikkert skal kombineres med rummets hovedindretning. For eksempel, hvis dit værelse er indrettet i landlig stil, så vil det glatte loft ikke passe det overhovedet, da det ville være mere hensigtsmæssigt at anvende det i moderne eller højteknologisk stil.

Loftet i stuen i Khrusjtjov

Khrushchev er som regel en lille lejlighed, hvor der også er en lille hal og en lofthøjde på ikke mere end 2,5 meter, mens lydisoleringen i lejligheden er meget dårlig. På baggrund af dette, når du vælger loftets design, skal du tage højde for alt dette, så du eliminerer alle disse ulemper så meget som muligt.

Absolut her bør du ikke hænge en stor lysekrone, fordi det er for rodet plads. Den bedste løsning ville være at installere et loftsloft med indbygget spotbelysning. Derudover kan du i dette design integrere og lydisolere.

En kombination af blankt loft og gipsvæg vil skabe en afspejling af lys og øge højden visuelt.

Farveskemaet skal vælges lys og varm. Loftet af samme farve som væggene i alt udvider visuelt rummet.

Loftgips gør det selv

Hvis du ejer i det mindste nogle minimale færdigheder, så er spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på gipsplader - ikke noget overnaturligt for dig. I dette tilfælde er det vigtigste at kende alle subtiliteter og egenskaber i selve materialet, hvordan man korrekt skjule et normalt loft under gips og du får mest ud af at der er et individuelt indretning!

Tjek hvad du har i arsenalen, hvis noget ikke er, køb mere. Du skal bruge: skruer, suspensioner, dykker, negle, profil (minimum 4 mm).

Og vejledning i, hvordan man laver et loft på gipsplader, hvordan man arrangerer og forbereder loftet for gipsplader og selvfølgelig installationen af ​​gipspladens loft selv - se på videoen, hvor alt er tydeligt og tydeligt forklaret og vist!

Her finder du endnu flere billeder og videoer om emnet!

 • Værelsesdesign - de bedste billed ideer
 • Loggia design (75 billeder)
 • Flydende tapet (100 billeder)
 • Stræklofter (150 billeder)
 • Baggrund til stuen (100 billeder)
 • Baggrund til maleri (100 billeder)
 • Ikke-vævet tapet (100 billeder)
 • Gardiner til stuen (100 billeder)
 • Gardiner til hall photo design 2016