Strækloft design projekt

Tegning plan lofter

Belysningsskema, niveauer og design

1 loft - 2000 rubler

Først og fremmest er loftplanen velegnet til dem, som forstår hvordan dets værelse vil se ud, men kan f.eks. Ikke finde ud af, hvordan man placerer lys eller placerer en struktur i loftet. Tegninger hjælper bygherrer med at montere loftet og bringe belysningen ud uden at stille spørgsmål til klienten. Planen viser hvor og hvor meget loftet falder, hvilket angiver alle størrelser og hvor armaturerne er placeret med reference til hovedvægge.

3D VISUALISERING UDEN MØBLER

Tegning + 2 typer af loft. Udsigt til loftet

1 loft - 3000 gnid

Billede tæt på billedet, hvor du kan se det fremtidige loft. Afgang fra designer er ikke påkrævet! Det er nødvendigt at angive ideen om et loft eller et emne til fotoudskrivning. For eksempel: Der er en forståelse af hvilket loft du ønsker, men før du bestiller det, skal du se. Visualiseringen viser et loft med belysning, en omtrentlig farve på væggene, flere typer af det!

3D VISUALISERING MED MØBLER

Tegning + 2 typer af lokaler.
Værelset med møbler og efterbehandling materialer

1 værelse - 4000 gnid

Gjorde reparationer? Købte møbler? Men jeg ønskede at lave en højdepunkt! Ikke et problem! Designeren kommer ind i loftet (foreslå ideen) i det eksisterende interiør. Ordningen med arbejde med denne mulighed:

 1. Designeren forlader objektet. Lokalerne bliver filmet.
  (rum), frøs. Lytter til ønskerne.
 2. Oprettelse af et projekt. Udførelsen af ​​ideen i et fotorealistisk billede.
  Tilbud på lofter (højst 2 muligheder).
 3. Godkendelse eller ændring af projektet.
 4. Tegning et loft med en gave!
 5. montering

Design projekt stretch lofter

Registrering af stræklofter kan både være klassisk og original. I øjeblikket er der et stort antal muligheder for lofter med forskellige teksturer og designs. Den moderne teknologi vil imponere selv den mest krævende kunde. For at få det perfekte resultat skal du forberede dig på det på forhånd. Til dannelse af det kommende interiør anbefaler vi, at du bestiller et designprojekt strækloft. Her kan du gøre dig bekendt med vores forslag og vælge den relevante takst for udformningen af ​​et strækloft projekt fra professionelle designere af hovedstaden. Først skal du beslutte dig for behovene. Designere fra RumExpert-selskabet er i stand til at udvikle et ideelt billede af hele rummet eller kun et designprojekt for et strækloft. Det er bedre at bestille visualiseringen af ​​rummet som helhed og ikke kun et design af stræklofter. Således får du en enkelt plan med et fælles koncept, stil. Uden planlægning kan en reparation ikke gøre. Det er meget nemmere at foretage ændringer i et elektronisk program med et klik på musen, i stedet for at rette op på det udførte arbejde. Med den færdige opgave er muligheden for blunders og mangler udelukket, bygningsholdet vil klart forstå, hvad der kræves af det. Husk, det vigtigste i huset er komfort!

Design projekt stræk loft

Installation af usædvanlige og komplekse stræklofter kan først startes, når designprojektet er udarbejdet. Det er nødvendigt for at vælge den rigtige materiale tekstur og planlægge de vigtigste faser af arbejdet på forhånd. Det giver dig også mulighed for at pre-design kablet layout for at skjule det bag lærredet i strækloftet og også fremtidens belysning af rummet. Udvikling af et designprojekt i firmaet Ecos-stil består af flere faser:

Forenklet 3D-visualisering af strækloftet

Efter at koordinere skitsen, for at præcisere detaljer og stilistisk binding til interiøret, gøres forenklet 3D-visualisering, som ser ud som dette:

Fig.5 Forenklet 3D-visualisering af et komplekst strækloft

Nøjagtig 3D visualisering af strækloftet

Hvis den forenklede visualisering ikke er tilstrækkelig til at få et komplet billede af det fremtidige rum - er der foretaget nøjagtig visualisering (med afspejling af materialernes egenskaber, lysfrekvensen, etc.):

Fig. 6 Nøjagtig visualisering af et komplekst strækloft i soveværelset (designmuligheder)

Fig. 7 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i stuen (designmuligheder)

Fig. 8 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i køkkenet (designmuligheder)

Fig. 9 Nøjagtig 3D-visualisering af et komplekst strækloft i stuen og køkkenet (designmuligheder)

Fig. 10 Nøjagtig visualisering af strækloftet i poolen (designmuligheder)

Design layout (skitse) stretch loft

1. Designeren skriver ifølge kunden en foreløbig tegning af det fremtidige strækloft samtidig med at rådgive om fordelene og ulemperne ved forskellige løsninger og muligheden for deres implementering baseret på rumlayoutets egenskaber. Resultatet er et strækloftlayout:

Fig. 1 Projekt af et komplekst strækloft med belysning til Crocus City Mall 2 Sofistikeret loft med indbygget lys og LED tape

Fig. Fig. 3 Kompleksophængt loft i poolen af ​​et privat hus. 4 Komplet multi-level hævet loft

Hvis du bestiller et designprojekt i firmaet Ecos-stil "fra bunden" - vil vores designer forberede dig 3-4 design muligheder at vælge imellem.

Virksomheden Ekos-stil har en ubestemt handling "Designprojekt som gave": Når du bestiller installationen af ​​et komplekst strækloft, modtager du et designprojekt som gave. Besparelser i denne sag er ca. 20 000 rubler *.

Gratis rådgivning om vanskelige stræklofter pr. Telefon: +7 (495) 989-73-96

* - Den gennemsnitlige pris for et designprojekt af et strækloft i Moskva.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Projekter af lofter: måder at efterbehandling, farver, design projekter for gangen, badeværelse og soveværelse

Begynd at reparere lejligheden, skal du overveje de vigtigste aspekter af alle de ændringer, som reparationen vil bringe til udseendet af vores hjem. Med andre ord skal vi have designprojekter for hvert værelse, og lofter vil ikke besætte det sidste sted i deres betydning.

Selvfølgelig, når du planlægger at afslutte loftet, kan du kontakte fagfolk inden for interiørdesign - men du er helt i stand til at klare denne opgave.

Belyset loft

Ceiling Design Basics

Loftsafslutninger

Så formoder, at du selv beslutter at lave design og dekoration af loftet. Og før du udvikler et loftprojekt, skal du beslutte dig for færdigbehandlingsteknologien. Forskellige færdigbehandlingsteknologier giver jo forskellige designmuligheder.

Så hvad kan der gøres med vores loft?

 • Den første metode til efterbehandling er klassisk. Loftoverlap rengøres fra den gamle finish, udjævning gips og kitt.
  Herefter kan loftet blive hvidt, malet, dekoreret med dekorative gips eller tapetpasta. Denne metode til at afslutte loftet er ret dyrt både hvad angår tid og økonomi.
 • Den anden metode - arrangement af det ophængte loft. På loftet er monteret ramme lavet af træstråle eller metalprofil.
  Rammen er beklædt med gipsplader, der efter tømmer er færdige på samme måder som i det første tilfælde.

Vær opmærksom! Lagerkapaciteten af ​​gipspladens loft er ret lavt, så det vil være svært at fiksere for eksempel en tung lysekrone på den.

 • En slags ophængt loft er et loft lavet af plastpaneler. Efter installation af plast på rammen kræver et sådant loft ikke efterbehandling, så denne metode kan med rette betragtes som en af ​​de hurtigste og mest økonomiske.
  Sandt nok vil denne metode til efterbehandling ikke være passende i alle rum.
 • Udvikling af loftsprojektet må vi ikke glemme deres sorter, som f.eks. Lofter.
  Stof og vinyl, disse lofter giver det bredeste anvendelsesområde for designbeslutninger i design af ethvert rum.
  Og hvis du overvejer at du kan lægge på stort set ethvert billede på strækloftet, og også - for at fremhæve det indefra, gør det til en slags stjerneklar himmel - så kan du ikke begrænse flyveflugt!

Farveområde af loftet

Det næste vigtige øjeblik - valget af farver. Og lad loftet falde ind i vores synsfelt lidt mindre end væggene - de bør ikke overses.

Som praksis viser (og også - mange studier inden for psykologi), har loftets farveskema en betydelig indflydelse på indbyggerne i et hus eller lejlighed.

Så farven på loftet har mindst to aspekter - det faktiske design og psykologiske.

Vi vil tale om dem:

 • Traditionelt er loftet i stuen lavet lettere end væggene og gulvet. På grund af dette er højden af ​​rummet visuelt øget.
  Men hvis rummet er højt nok, men det har et lille område, kan loftet gøres endnu mørkere. Et sådant designbevægelse vil "balancere" rummet, gøre det mere proportionelt og behageligt.
 • Til indretning af lofter foretrækkes "rolige" farver: nuancer af blå, grøn, pastelfarver. Dette er dog ikke et dogma: for eksempel i køkkenet vil et lyst orange loft være ret passende. Ja, og i børnehaven i designet kan du bruge lyse farver.

Loft i grønne toner

 • Ved hjælp af farveskemaet kan du også "justere temperaturen" i rummet: i et værelse med vinduer mod nordsiden er det bedre at gøre loftet varmere.
  Men i et rum hvor det er varmt ikke kun om sommeren, men også i efterårssæsonen, kan du trimme loftet i blå nuancer. Selvfølgelig er virkningen af ​​en sådan "termostat" rent psykologisk - men den eksisterer!

Design projekter for forskellige værelser

Loft i gangen

Nu ser vi på loftsdesignprojekter, der vil være optimale i et bestemt rum. Og vi begynder med det allerførste rum i vores hus - fra gangen.

Lofter i gangen har ofte et ret lille område, så de skal gøres ensartede. Normalt ser tegnet på loftet kun anstændigt, hvis det er omgivet af mindst et lille frit rum.

Med hensyn til færdigbehandlingsteknologien er det her muligt både den klassiske version med maleriet af det gipsede loft med hvid eller anden lysmaling samt installation af et ophængt loft.

Hall zoneinddeling med hængende loft

Vær opmærksom! Et loft på flere niveauer i gangen hjælper med at visuelt adskille det fra mere end to zoner: den der er tættere på døren og opholdsstuen. Hvis vi tager højde for denne zoneinddeling i udsmykningen af ​​væggene, får vi en meget interessant design effekt.

Loft på badeværelset

Badeværelset og toilettet er meget specifikke værelser, derfor bør tilgangen til loftets design være speciel.

For det første skal lofterne til badeværelset være fremstillet af vandtætte materialer - plastik, fugtbestandigt gipsplader, plastfolie.

Derfor er de bedste teknologier til afslutning af loftet på badeværelset:

 • Headliner med plastpaneler;
 • Arrangement af et ophængt loft af fugtresistent gipsplader;
 • Installation af strækloft lavet af polyvinylchlorid stof.

Hvad angår farveopløsningen til badeværelseslofter, her "alt er opfundet for os": nuancer af blå og grøn af forskellige grad af mætning er det bedste valg.

Loft i soveværelset

Soveværelset er et værelse, loftet, som vi ser, uden overdrivelse, oftest. Så - valget af loftet i soveværelset bør gives den nærmeste opmærksomhed.

Design af lofter i lejligheden: stjerneklar himmel i soveværelset

En af de bedste løsninger er et ophængt loft med LED-belysning, den såkaldte "stjerneklar himmel". Det er i soveværelset, at denne loftmodel vil være den mest hensigtsmæssige.

Også ikke dårligt i soveværelset se suspenderede lofter med nicher omkring omkredsen. Og hvis du opretholder loftets form med indbyggede lamper eller skjult LED-belysning - vil effekten blive fantastisk.

Men hvis du ikke tager højde for lyseffekterne - er loftet i soveværelset bedre at gøre i de mest beroligende farver. Design eksperimenter bør ikke forstyrre hvile.

Designet af lofterne på hvert værelse i dit hjem kan (og skulle!) Være unik. Men samtidig skal alle lofter underordnes en enkelt designidee - først så vil din lejlighed se harmonisk ud. Og harmoni, som du ved, er et af de nødvendige betingelser for din komfort.

Design projekt loft

Hver lejlighed har hvert værelse sine egne egenskaber. Dette er ikke kun størrelsen og niveauet af belysning. Dette er også den stilistiske retning af rumdesign. Og denne retning skal overvejes, når man vælger hvilket loft der skal installeres.

Det sker ofte, at loftet er installeret i et rum, der endnu ikke er beboet, og dets stil og design eksisterer kun i ejerens planer og drømme. I dette tilfælde er det også nødvendigt at tage hensyn til disse planer og ønsker, for at skabe den bedste atmosfære.

Til dette og har brug for et design projekt.

Dette er et sæt dokumenter, der kræves til enhver form for reparationsarbejde. Det tager højde for alle nyanser og angiver alle nødvendige data:

 1. Skitse af projektet, i form af en nøjagtig tegning, i overensstemmelse med alle data opnået under målingerne. En skitse lavet grafisk under hensyntagen til rummets stil, dets form og andre parametre.
 2. Farveskemaet, hvor loftet vil blive lavet.
 3. Yderligere data såsom placeringen af ​​belysningen og dens type. Det vil sige, at designprojektet afspejler alle tekniske specifikationer for produkt- og designudviklingen. Alt dette vil i fremtiden muliggøre fremstilling af loftsbeklædningen på bedst mulig måde.

Bestilling af tjenester fra en specialist, der vil designe et designprojekt specielt til dig, vil du modtage en ekstra garanti for produktionskvalitet. Og udover dette er der mange sidebonuser til dette. I starten får du mulighed for at rådføre dig med en specialist inden for design, som under høringsprocessen vil hjælpe dig: Gem og suppler med det nye loft den overordnede stil på rummet. Korrigere eksisterende designfejl. Vil give tips om valg og kombination af farver. I betragtning af alle dine ønsker vil han fortælle dig, hvilken type loft der er bedre. Vil tilbyde dig et loft, der kun er dit. Desuden indebærer designprojektet at gemme alle problemområder i rummet. Det er også muligt at justere sådanne steder. For at gøre dette, også udvikle et design projekt. Ifølge designet - projektet vil blive fremstillet produkt. Derfor er tilstedeværelsen af ​​projektet en forudsætning, når man arbejder med en ordre, der ikke er i kataloget. Afviser det, du giver din drøm til andre mennesker uden at have dannet det. Og det er sandsynligt, at de ikke vil finde en måde at legemliggøre det på.

Loftsdesign: finesserne af indretningen

At gøre loftet i hjemmet er en nøgle komponent i det indre af ethvert rum. I dag er konstruktionen af ​​loftszonen lignet kunst: Med omhyggelig og kreativ tilgang giver det dig mulighed for at skabe en unik sammensætning, hvorved opfattelsen af ​​rummet ændres. Overvej de eksisterende designkompositioner.

Særlige egenskaber

Udformningen af ​​lofter i en lejlighed eller privat hus er underlagt karakteristika for et bestemt rum. På samme tid er der små ting, der spænder fra området og slutter med formens bredde. Indledningsvis udføre en visuel inspektion af hele rummet, givet dets formål. Efter udarbejdelsen af ​​projektet, som skal tage højde for en række nuancer:

 • Formen af ​​loftet vil afhænge af formålet med rummet. For køkkenet kan det for eksempel være enklere, for design af et opholdsrum kan designet kompliceres med flere accenter.
 • Farveforhold. Den er valgt ud fra graden af ​​belysning af et bestemt rum. Samtidig må vi ikke glemme den stilistik, der er valgt til interiøret: Det er vigtigt at observere balancen af ​​farver, idet man i hvert tilfælde vælger præcis det område, der er karakteristisk for en bestemt retning. I dette tilfælde skal skyggen af ​​loftmaterialet blødgøre den indre sammensætning.

En kompleks struktur bør ikke overfokusere på sig selv. Hvis udsmykningen af ​​loftet vil blive brugt lyse farver i store mængder, vil det bryde harmoni af situationen, vil atmosfæren i rummet miste følelsen af ​​hjemme komfort.

 • Ofte kan begrænsningen af ​​strukturen være en brudt udsigt til et rum. Dette aspekt vil øge omkostningerne ved dækning. Der er dog en fordel: Du kan visuelt opdele rummet i separate områder, for eksempel gennem forskellige niveauer. Dette vil gøre det muligt at skabe en diskret organisation i lokalet, samtidig med at man ændrer opfattelsen af ​​manglen på loftdesign.

Design projekt loft

Det moderne marked for efterbehandling materialer er så forskellig, at sagen nu kun er din fantasi. Hvis du ikke kun vil lave reparationer i et hus eller en lejlighed, men også gøre dit hjem til et rigtigt mesterværk, så hjælper vores "Design and Decor" overskrift dig! Her finder du de bedste loftsdesign ideer, forskellige indretning muligheder, samt trin-for-trin instruktioner med foto og video materialer.

Det skal bemærkes, at loftet, uanset de specifikke designmuligheder, skal være miljømæssigt sikkert, funktionelt og samtidig attraktivt. Overfladen skal med andre ord ikke kun se attraktivt, men også harmonisk kombineret med det generelle indre af rummet og også være harmløst for helbredet. Enden skal også være funktionel, dvs. let at bruge og vedligeholde, der kan skjule kommunikation og forskellige fejl i bundloftet. Hvad angår det praktiske, består det først og fremmest i installationens enkelhed. Er der efterbehandling materialer, der opfylder alle disse krav? Selvfølgelig! Alle er beskrevet detaljeret i dette afsnit. Vi har ikke kun forberedt de komparative egenskaber ved de bedste loftindretningsmuligheder, men også detaljerede instruktioner, tips fra erfarne designere og bygherrer.

Tip! Traditionelle måder at dekorere loftet på - hvidvaskning, maleri - bliver efterhånden noget af fortiden på grund af besværligheden af ​​de forberedende aktiviteter og udførelsen af ​​værkerne selv. Plus - sådan dækning er også kortvarig, og den eneste fordel, at de kan prale af, er billig.

Loftsindretning er ikke kun valget af et passende materiale, men også den korrekte brug af det. Her skal du tage højde for mange faktorer, blandt hvilke kombinationen af ​​farver anses for at være den vigtigste. Ved første øjekast er det svært at forstå alt dette, men overskriften "Design and Decor" blev oprettet for at hjælpe i så vanskelige situationer!

Design projekt stræklofter - skaber et individuelt interiør

Stræklofter i dag er i dag den mest populære mulighed for efterbehandling af bolig-, stats- og erhvervslokaler. Der er mange grunde til dette. Udover det faktum, at disse bygninger er meget spektakulære og praktiske, tiltrækkes mange af muligheden for at afslutte overfladen hurtigt og rent. Som regel er en elastisk web installeret på en dag, medens byggevald er praktisk taget fraværende. Og så, hvis valget er lavet netop til fordel for denne reparationsindstilling, skal du overveje et designprojekt for et strækloft. Det er nødvendigt at tage højde for mange nuancer, da dette produkt regelmæssigt vil tjene i årtier.

Hvad omfatter planlægningen?

Som regel er installation af spændingssystemer bedre at betro til fagfolk. Og det har sine egne grunde.

For det første kræver det seriøst forberedelse og måneders praksis. Arbejder uafhængigt, du kan bryde teknologien i arbejdet og ødelægge materialet (og det koster meget).

For det andet kræves der specielle værktøjer og tilbehør til selvinstallation af spændingsmaterialet. Erhverv til et engangsarbejde af en varmepistol, stiger, klip og et sæt specielle spatler er økonomisk urentabel.

For det tredje vil fagfolk gøre jobbet hurtigt og effektivt. Garantikort udstedt af installatører gør det muligt at klage i tilfælde af problemer.

Men at overveje spørgsmål om udseendet af strukturen kan være uafhængigt. Heldigvis er der i dag praktisk taget ingen begrænsninger på dette problem.

Projektet af et nedhængt loft kan omfatte følgende parametre:

 • materiale tekstur;
 • produktets farve
 • form for konstruktion;
 • belysning muligheder.

Valget af metoden til fastgørelse af PVC-folien til baguetterne (såvel som baguetterne selv) kan overlades til bygherrerne. Den bedste mulighed er harpoon monteringsmetode. Det giver den bedste nøjagtighed og pålidelighed af fiksering, evnen til gentagne gange at demontere og installere nettet tilbage på rammen.

Yderligere om de vigtigste detaljer i projektet af et strækloft.

Valget af filmens tekstur

Moderne teknologier sikrer produktion af en tilstrækkelig mængde film med en anden overflade, som kan tilfredsstille de mest krævende forbrugere.

I øjeblikket på byggemarkedet er der en film af denne tekstur:

 1. Matt. Overfladen af ​​dette materiale er meget lig den velkendte for mange vandbaserede maling, der ikke er fyldt med overfladen. Det bruges til klassisk interiør og kontorer.
 2. Glossy. Denne film er kendetegnet ved en skinnende spejloverflade. Tillader dig at skabe interessante visuelle effekter forbundet med illusionen om at udvide lydstyrken.
 3. Satin. Tøj med en sådan overflade har en rillet overflade belagt med lak. Det er godt scatters afspejlet lys, skinnende i det med forskellige nuancer.
 4. Perforeret. Fra en sådan vinylfilm får du en fremragende skærm til baggrundsbelysning. Ved hjælp af optisk fiber kan du oprette den oprindelige stjerneklar himmel på overfladen.
 5. Sølv. Spejloverfladen af ​​guldfargen ser godt ud som en indsats i flade og bulkstrukturer.

For at skabe gennemsigtige strukturer fremstilles vinylfilm med et gennemsigtighedsniveau på op til 50%. Dette giver dig mulighed for at skabe i loftet en række flad og tredimensionale glødende figurer.

Farveopløsning

Med hensyn til stræklofter er farve et af de første steder. Strukturens farveskema påvirker dets opfattelse som helhed. Ved at vælge farven på det fremtidige produkt skal nærmer sig meget omhyggeligt, fordi vinylfilm i modsætning til andre materialer ikke kan males.

Filmen af ​​forskellig tekstur kan males i sådanne farver:

I dag producerer producenter fra forskellige lande materiale, der har mere end 150 farver og nuancer.

Ved udformningen af ​​strækloftets designprojekt skal du overveje følgende faktorer:

 1. Hvide og kolde farver (blå, grøn, lilla og deres variationer) gør rummet visuelt større, hvilket øger volumenet. Denne funktion bør overvejes, når du afslutter badeværelset, korridoren, toilet, korridor og andre små værelser.
 2. Sort farve og varme nuancer (rød, gul og orange) reducerer visuelt højden af ​​væggene. Dette farveskema kan sikkert bruges til store stuer, soveværelser og køkkener.
 3. Med hver farve kan en person have bestemte foreninger. Lyse og saftige farver kan forårsage irritation. Rolige nuancer - fred. Før du træffer en beslutning, bør du gøre dig bekendt med farvepaletten og prøve den på dig selv.
 4. Hvis du planlægger at oprette en flerfarvet overflade, skal du ikke bruge mere end to typer maling. Godt kombinerede materialer af samme farveområde eller kontrast.
 5. Farven på loftet skal være i harmoni med et af elementets elementer - tapet, gulve eller møbler. Samtidig bør tonaliteten af ​​lærredet afvige fra dette element i lys eller mørk side for ikke at slå sammen med det.

Den seneste udvikling af nye teknologier er kunsttryk. Ved hjælp af en bredformat printer kan du anvende et billede af enhver kompleksitet og størrelse på en vinylfilm.

Volumen og form

Fotoprojekter stræklofter tyder på, at takket være moderne teknologi kan du oprette bulkdesign af den mest utrolige form. Selv i små værelser kan du bruge volumen.

Så i dag bruges disse designmuligheder:

 1. Multi-level design. Niveauer kan placeres omkring rummets omkreds, i midten og være en lige eller buet form.
 2. Buerne. De er installeret i hjørnerne eller i hele rummet. Dette giver dig mulighed for at slippe af med hjørner og skjule rørene til varme og vandforsyning.
 3. Bølger. Meget populære produkter, der pålideligt efterligner havfladen. De er placeret på siderne af rummet eller over hele overfladen.
 4. Højttalere geometriske figurer. Disse kan kunstigt fremhæves terninger, rektangler, kegler eller halvkugler. Valget afhænger af udlejerens smag.
 5. Kunstdesign. Dette er en ny retning i arbejdet med vinylfilm. Med sin hjælp er der skabt realistiske tredimensionale figurer, der ikke kun rammer loftet, men også væggene.

Til notatet: Brugen af ​​fotoudskrivning og lysoverførende materialer giver dig mulighed for at skabe ægte kunstværker over dit hoved. Om dette, bedre end nogen ord, siger billedprojekterne stræklofter, der er offentliggjort på adskillige fora.

Belysningsproblemer

I projektet med et strækloft er det muligt og nødvendigt at tage højde for belysningsenheder af forskellige typer.

Dette løser sådanne spørgsmål:

 • skabe grundlæggende belysning;
 • udstyre baggrundslyset;
 • fremhæve de enkelte elementer i interiøret;
 • foretage separat forbindelse af individuelle enheder
 • juster belysning med fjernbetjening.

Selvfølgelig kan sådanne muligheder ikke ignoreres.

Følgende enheder bruges til at skabe et komfortabelt og effektivt belysningssystem:

 • lysekroner (klassisk, vertikal og vandret);
 • spotlights (LED, halogen, fluorescerende);
 • pletter (overhead eller suspenderet);
 • LED stripe;
 • fiberoptik.

Den dygtige kombination af belysningsenheder hjælper med at skabe den optimale belysning til alle lejligheder.

Oprettelse af dit eget designprojekt strækloft, du kan rådføre dig med en professionel designer. Sikkert vil han give gode råd, der vil gøre lokalet til et sted, hvor du vil bo.

Design projekt loft

Hver lejlighed har hvert værelse sine egne egenskaber. Dette er ikke kun størrelsen og niveauet af belysning. Dette er også den stilistiske retning af rumdesign. Og denne retning skal overvejes, når man vælger hvilket loft der skal installeres.

Det sker ofte, at loftet er installeret i et rum, der endnu ikke er beboet, og dets stil og design eksisterer kun i ejerens planer og drømme. I dette tilfælde er det også nødvendigt at tage hensyn til disse planer og ønsker, for at skabe den bedste atmosfære.

Til dette og har brug for et design projekt.

Dette er et sæt dokumenter, der kræves til enhver form for reparationsarbejde. Det tager højde for alle nyanser og angiver alle nødvendige data:

 1. Skitse af projektet, i form af en nøjagtig tegning, i overensstemmelse med alle data opnået under målingerne. En skitse lavet grafisk under hensyntagen til rummets stil, dets form og andre parametre.
 2. Farveskemaet, hvor loftet vil blive lavet.
 3. Yderligere data såsom placeringen af ​​belysningen og dens type. Det vil sige, at designprojektet afspejler alle tekniske specifikationer for produkt- og designudviklingen. Alt dette vil i fremtiden muliggøre fremstilling af loftsbeklædningen på bedst mulig måde.

Bestilling af tjenester fra en specialist, der vil designe et designprojekt specielt til dig, vil du modtage en ekstra garanti for produktionskvalitet. Og udover dette er der mange sidebonuser til dette. I starten får du mulighed for at rådføre dig med en specialist inden for design, som under høringsprocessen vil hjælpe dig: Gem og suppler med det nye loft den overordnede stil på rummet. Korrigere eksisterende designfejl. Vil give tips om valg og kombination af farver. I betragtning af alle dine ønsker vil han fortælle dig, hvilken type loft der er bedre. Vil tilbyde dig et loft, der kun er dit. Desuden indebærer designprojektet at gemme alle problemområder i rummet. Det er også muligt at justere sådanne steder. For at gøre dette, også udvikle et design projekt. Ifølge designet - projektet vil blive fremstillet produkt. Derfor er tilstedeværelsen af ​​projektet en forudsætning, når man arbejder med en ordre, der ikke er i kataloget. Afviser det, du giver din drøm til andre mennesker uden at have dannet det. Og det er sandsynligt, at de ikke vil finde en måde at legemliggøre det på.

Tegninger og skitser af giprokens loft

Hvad er tegningerne til gipspladerlofter? I modsætning til simple design, som almindelig plating, kræver mere komplekse designelementer design af et projekt. Mange mener, at det for at designe projekter for gipslofter er nødvendigt at have en ingeniørs færdigheder. Det er det ikke. Til tegning af tegninger vil det være nok stadig skoles færdigheder i tegning, og den person, der simpelthen er i stand til at tegne, vil kunne lave en god skitse. Men selv dem, der ikke er venner med blyanter og papir, vil være i stand til at lave en simpel tegning, hvilket i høj grad vil lette installationen af ​​komplekse strukturer og vil spare imod uventede vanskeligheder under reparationer.
Af den måde er det i vores tid mere hensigtsmæssigt at lave tegninger manuelt. Der er mange programmer - redaktører, hvor selv en begynder kan lave en høj kvalitet skitse.

Hvad handler denne artikel om

Betydningen af ​​skitsen

Det vigtigste, der er nødvendigt for at udarbejde en kompetent tegning, er en klar og præcis ide om projektets dimensioner og proportioner. Når du laver skitser til gipslofter, er nøjagtige data mindre vigtige end det ydre design, men tegningen skal have den korrekte skala.

Der er en række grunde til, at tegningen meget letter arbejdet:

 1. Først og fremmest fordi det er umuligt at beregne alle detaljer i sindet, i færd med at skabe en multi-level struktur. Det er meget mere bekvemt at følge et forudbestemt mønster;
 2. Specifikt giver skitserne af gipspladens lofter dig mulighed for at se, hvordan det fremtidige loft vil se ud og evaluere, hvor vellykket designløsningen var;
 3. En foruddesignet tegning, forudsat at dimensionerne er korrekt beregnet, gør det muligt at estimere mængden af ​​nødvendige materialer, hvilket ikke hjælper med at spilde ekstra penge. Det er værd at bemærke, at der på dette tidspunkt er en advarsel: Ved beskæring er mængden af ​​materialer noget reduceret, derfor bør du altid købe femten procent mere end det beløb, der kom fra beregningsresultaterne for tegningen.
 4. Særligt vigtigt er tegningen, hvis du vil kombinere designet med de elementer, der allerede findes på loftet. For eksempel skjule elektriske ledninger eller rør. I sådanne tilfælde kan ingen tegning ikke gøre;
 5. Gipspladestrukturer kombineres ofte med indbyggede møbler. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at have en klar ide om dimensionerne af de eksterne elementer, loftets parametre og mulighederne for at kombinere dem, hvilket kan ses perfekt i en simpel tegning. Det samme gælder for lofter, med indbygget belysning. Du kan ikke bare holde belysningen gennem loftet, uden at have en indledende ide om muligheden for at indlejre strukturen.

Video til inspiration:

Tegning enkeltgips gipsloft

En enkeltkonstruktion er som regel monteret uden tegning, da den er den enkleste udgave af et gipsplankloft. Det skal imidlertid forstås, at tegningen i høj grad forenkler arbejdet, selv når man installerer en så enkel struktur. Der er en række punkter, der skal anvendes på tegningen for at gøre installationsprocessen mest bekvem og nem.

Vis på tegningen afstanden fra bunden af ​​loftet til det fremtidige niveau, hvorpå rammeprofilen bliver fastgjort. Denne parameter afhænger først og fremmest af, hvor smidig basen er, og også om du planlægger at installere et integreret loftbelysningssystem. Hvis du vil installere soffits i gipspladens loft, skal du tage højde for at minimumsafstanden for at installere denne tilføjelse er fem centimeter. Forudsat at der ikke er et belysningssystem og den ideelle fladhed i loftet, er det muligt at fastsætte strukturen tæt. I dette tilfælde er denne parameter ubrugelig.

Det er meget vigtigt at tegne afstanden mellem rammens leje og ledeprofiler på tegningen. Standardarkstørrelsen er et hundrede og tyve centimeter. På dette grundlag skal bæreprofilen fastgøres enten i en afstand på 40 centimeter eller tres. Nøjagtighed er meget vigtig for at angive denne parameter. Kanterne af to plader gipsvæg, der konvergerer på samme profil, bør ikke placeres længere end midten langs hele arket. Ellers er designet simpelthen ikke rettet. I de fleste tilfælde skal den ekstreme række af plader trimmes. I dette tilfælde hjælp skitse, som giver dig mulighed for at beregne, hvordan du kan udføre den mest hensigtsmæssige skæring af pap.

Problemer med at undgå - tværgående revner dannet ved leddene af gipsplader. For at undgå sådanne monteringsfejl er det nødvendigt at visuelt vise på tegningen, at fastgørelsen udføres i uenighed.

Tegning af et to-niveau gipsplankloft

For et loft på to niveauer forbliver de samme parametre som for en simpel model relevant. Du skal dog tilføje nogle få vigtige elementer her.

En mere kompleks konstruktion indebærer en større vægt. Det betyder, at en mere holdbar ramme også er nødvendig end i tilfælde af et simpelt loft. På tegningen skal dette afspejles ved at angive de steder, hvor strukturen styrkes. Det er værd at huske, at for at forbedre rammen skal du købe overdreven profiloptagelse.

Når du fastsætter loftets første niveau, er afstanden mellem støtteprofilen og suspensionen den samme - 60 centimeter. Men i tilfælde af andet niveau skal afstanden reduceres til 40 centimeter. Når du markerer på ordningen alle de nødvendige steder for deres fiksering på hele loftet, vil det være nemt for dig at beregne den nødvendige mængde.

En meget nyttig introduktion vil være billedet på layoutet af belysningsenheder, der går udenfor med hensyn til design. Takket være dette kan du kontrollere, hvor tæt deres symmetri er i overensstemmelse med den generelle plan for at installere et loft på to niveauer.

Designtips til et gipsplansloft

For at minimere virkningen af ​​fugtig luft på gipsloftet og for at forhindre overstrømning, er det nødvendigt at fastholde støtteprofilen til bundens bund af loftet så ofte som muligt. Hvis du vedhæfter for sjældent, så kan loftet sænke over tid på grund af fugt. Selv om denne artikel vedrører mere af selve installationsprocessen, skal alle tilknytningspunkter også vises på tegningen.

Mellem loftets niveauer bør dråben ikke være mindre end et gipsplader.

Den mest hensigtsmæssige løsning er, når forskellen mellem niveauerne er lig med den bredde, som rammens støtteprofil gør - seks centimeter.

Hvis forskellen i højden mellem niveauerne ikke når op til 20 centimeter, elimineres installationen af ​​vertikale indlæg, der er designet til at styrke strukturen, automatisk. Hvis det er muligt, ville det være bedst at erstatte dem med suspensioner.

Selvom tegningen er udarbejdet for tydeligt at se strukturen under installationen, skal du ikke blive overrasket, hvis du skal foretage justeringer under drift. Et sådant behov kan opstå i tilfælde af krumning af væggene eller størrelse mismatch. Vær ikke bange for sådanne innovationer. Bare foretag de nødvendige rettelser og fortsæt. Dette er en normal situation absolut i et sådant projekt.

Eksempler på tegninger og skitser

Det første billede viser en skitse, og den anden viser et billede af det færdige loft fra gipsvæggen. Som du kan se, selv uden at have professionelle kunstneriske færdigheder, kan du tegne et billede, der gør en smuk gipsvægskonstruktion, der opfylder forventningerne.

På trods af at samlingen af ​​en simpel tegning eller skitse ikke kræver en tung indsats fra kunstnerens eller overnaturlige færdigheder, forbliver mange usikre på, at de vil kunne klare denne opgave korrekt. I sådanne tilfælde kan du på internettet finde et stort antal færdige tegninger og skitser, hvorefter du straks kan fortsætte med installationen hjemme.

Denne figur viser, hvordan tegningen af ​​et to-niveau gipsloft skal være. Vær opmærksom på, hvordan belysningssystemet er indbygget. Det er disse detaljer, der skal udtænkes på forhånd, således at der i arbejdet er ingen problemer. Dette er hovedformålet med projektet.


Her kan du se eksempler på komplekse projekter, der vil være svært nok til at kompilere, hvis du ikke har særlige faglige færdigheder. Så hvis du vil have et originalt og indviklet loft, er det bedre at vende sig til fagfolk eller at bruge specielle onlinetjenester, der tilbyder udarbejdelse af imponerende projekter til vandtætte strukturer i loftet.

Denne figur viser vigtigheden af ​​nøjagtige målinger, når man tegner en tegning. Det er nødvendigt at beregne størrelsen på hvert element korrekt for at kunne oprette et enkelt projekt korrekt. Ellers hjælper tegningen ikke kun, men komplicerer også installationsprocessen.