Design

To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design.

Om at lægge elektriske ledninger til hævede lofter og skillevægge.

I forbindelse med udgivelsen af ​​den nye udgave af NPB 110-03 "Liste over bygninger, konstruktioner, lokaler og udstyr, der skal beskyttes af automatiske brandslukningsanlæg og automatiske brandalarmer" og træde i kraft, aftalt med Generaldirektoratet for Ruslands EMERCOMs statsvæsen i Regelkode SP 31-110 -2003 "Design og installation af elektriske installationer af boliger og offentlige bygninger", foreslås det, at ved ledning af elektriske ledninger styres følgende:

Sådan drænes vandet fra strækloftet

Det er sikkert at sige, at stræklofter i stigende grad erstatter de sædvanlige typer af boligindretning. Sammenlignet med de sædvanlige gips- og gipsplader er PVC film og syntetisk stof meget mere praktisk og billigere.

Sateen strækker lofter

Og hvilket satinloft vil du bestille?Sateen stræklofter er lavet af tynd PVC film. Dette materiale har en behagelig tekstur, lys perle glans og blødt lys refleksion. Dette er et glimrende valg, hvis du vil have et ægte originalt design af rummet, mens du ikke betaler for de elite dekorative materialer.

Gul Stretch lofter

Ikke-standardfarve løsninger - en funktion af moderne interiør. Designere vælger lyse farver og usædvanlige kombinationer for at gøre lokalet mere interessant. En af disse løsninger - lofter i gul.

Alle finesser af valget af loft tapet

Ceiling tapet indtager en ledende stilling blandt de moderne typer af finish. Dette materiale er blevet populært, da det har været brugt i indretning i lang tid. Takket være det elegante valg af farver og teksturer, kan disse baggrunde bruges til design af alle værelser.

Hvordan laver man en lampeskærm med egne hænder?

Belysning spiller en vigtig rolle i hjemmet. En velvalgt lyskilde er en kombination af korrekt lysstyrke og effekt med et smukt design af lampen. En god løsning ville være en lysekrone, en gulvlampe eller en lampe under lampeskærmen.

Vi hænger korrekt gardinerne og tyllen på gardinbåndet

Hvis du planlægger at hænge et gardin eller tyl på et gardinbånd selv, så skal du kende nogle få meget vigtige faktorer, der afgør det endelige resultat.

Buede stræklofter

Specialister fra vores virksomhed tilbyder en række tjenester til installation af krumme lofter med kun materialer af høj kvalitet, der sikrer fuldstændig sikkerhed for lokalerne. Vi foreslår at du bliver bekendt med materialerne fra forskellige producenter og priser, herunder installation:

Sådan krites kridtloft - detaljerede instruktioner

Kalk hvidkalkning er den billigste og nemmeste måde at håndtere en loftsoverflade på. Denne metode og i dag er fortsat populær blandt vores befolkning.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

produkter

Stol på samarbejde - nøglen til succes! NovMar selskabet præsenterer til markedet SEAMLESS TENSION CEILINGS af europæiske producenter. Ved installation af hævede lofter bruger vi ikke varmepistoler!

Hvorfor blæk ikke loftet nu?

Lofter blanke dem, der har dem nøgen. Hvor loftet også er dækket, er der intet at hvide.På skoler, hospitaler, børnehaver, lofterne er stadig hvide og ikke kun lofter, det er den eneste overkommelige måde for dem at opretholde bygningen i passende form i overensstemmelse med standarderne.

Flise på loftet af skum + foto

Afslutning af loftet med dekorative loftfliser bruges ofte som den mest overkommelige og billigere reparationsmulighed. Ofte er skumpladefliser en fantastisk løsning til ru boligopførelse, efterbehandling af et lejeværelse, eller bare en måde at få en meget flot lofttekst på for lidt penge.

To niveauer lofter lavet af gipsplader med egne hænder - instruktioner for enheden og installationen

Smukt, stilfuldt, originalt... mange flere epithets kan hentes og beundrer det smukke to-niveau loft fra gipsplader.

Loftsramme fra en gips profil: diagrammer og installation

Afslutning af loftet med gips kan forfølge flere mål på én gang. Dette omfatter udjævning af overfladen, maskering af forskellige elementer af kommunikation og opstilling af komplekse strukturer på flere niveauer.

Loftet i badet: En billig og pålidelig løsning

I et sådant rum som bad skal lofterne have høje varmebesparende egenskaber. Desuden skal de beskyttes mod udsættelse for høj luftfugtighed. Overvej hvordan man gør loftet i badet varmt og holdbart, mens man bruger et minimum af familiebudgettet.

Hvad er loftsankre for og hvordan man kan arbejde med dem

Hvis der under reparationen er brug for at installere ophængte konstruktioner, skal du have et loftanker. Med det kan du nemt montere lysekroner, lamper, hævede lofter.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter i huset

Strekak. Vigtigste fordele og ulemperHej, kære læsere!Lad os tale om de vigtigste fordele og ulemper ved nedhængte lofter i huset.Fremkomsten af ​​stræk loft teknologi overskred brugen af ​​mange andre efterbehandling muligheder, der tidligere eksisterede.

Tekniske egenskaber ved loftfliser Baikal

På trods af at pladeloftet Baikal tilhører kategorien af ​​budgetfinisheringsmaterialer, giver dets tekniske egenskaber næsten ingen grænser for anvendelsesområdet.